«ABC gyógyszer» a Yasenevo-on

ABC orvoslás Yasenevo: ★ 18 orvos, ★ 386 Ellenőrzött Beteg Vélemények, ★ Legjobb Ár rekord, ★ Közvetlen telefon ★ Téma szolgáltatási árak!

„ABC Medicine” a hamu-multidiszciplináris klinikán, amelyek fogadására terapeuták, gyermekorvosok, kardiológusok, neurológusok, immunológusok és az orvosok és más jelentős szűk szakterületek. Annak megállapítására, operatív fogászat, modern ortopantomografy és mikroszkópok, ami megy terápiás, sebészeti, ortopédiai és a fogszabályozás fogászati-maxilla berendezés. A diagnosztikai osztályban az ultrahang, a mágneses rezonancia képalkotás, az edények duplex szkennelése, a radiográfiát végezzük. A klinika saját laboratóriumot működtet, ahol biológiai anyagokat és folyadékokat gyűjt és tanulmányoz. A gyermekosztály személyzete gyermekorvosokból, neonatológusokból és más magasan specializált orvosokból áll. A klinika alkalmazottai az állami minta orvosi dokumentációját mutatják be.

 • Gyalog
"AVS-Medicine" a Yasenevo található Moszkva dél-nyugati részén ul. Golubinskaya, 16, sétatávolságra a Yasenevo metróállomástól. A metró 3. déli metrójáról való kilépés után kövesse a Yasnogorskaya utca mentén a Golubinskaya utcán való átkelést. A parkolóhelyen haladjon át az úttest a "Morone" bevásárlóközpontba. A hirdetési táblák irányításával észreveszik a bejáratot a klinikára.

 • Autóval
Menj Moszkvába délnyugatra a 3. közlekedési gyűrűből a Zagorodnoye autópályán. Miután elhagyta a Sevastopolsky tájékoztatót, kövesse közvetlenül a Bitcevskijparkot a Yasenevo területére. Az Aivazovsky utcától forduljon a Tarusa utca felé, és kövesse azt a parkolóban a "Morone" bevásárlóközpont közelében.

Vélemények a klinikáról "ABC Medicine"

Hálámat szeretnék kifejezni Natalia Nilovának, a professzionalizmus és a fogam kezelésében végzett minőségi munka miatt)

Köszönhetően a vezető klinikák a lehetőséget, hogy kérjen tanácsot és kezelést ezekből az orvosok, mint a Yudina NV.. A 57 kórház, diagnosztizáltak rákot, és küldtek a kórházba Nagyezsda Yauza, azt mondták nekem, hogy tudtam, hogy ez csak egy hónap után, így mint nagyon hajlandó. Úgy döntöttem, hogy ugyanúgy várni fogok az irodájára, miközben elolvastam az összes olyan oklevelet, kitüntetést és levelét, amely a falon lógott, lenyűgözött. amikor Nadezhda Vladimirovna eljött, azt mondta, hogy elviszheti az ABC gyógyszert, és megad egy telefont. A Tisztatéri Tavernák klinikáján volt, rendkívül boldogtalan volt, amikor azt mondta, hogy nincs rákom, bár két szakértő következtetései és a puttások eredményei voltak. Nadezhda Vladimirovna felajánlott egy operációt az ABC klinikán Balashikha-ban. Szégyelltem a bizalmatlanság szóira, amelyet kifejezett neki, de nyugodtan azt mondta, hogy nem távolítja el az egészséges orgonát, de Balashikhában eltávolíthatja ezt az oktatást. Természetesen bizalmatlansággal mentem bele ebbe a műveletbe. A rák valóban nem erősödött meg. Nagyszerűen érzem magam. Köszönjük Nagyezsda neki folyamatosan, türelem, annak szakmai, kitartás és a kedvesség, mert nem hallgat mások véleményét, és saját, és meg tudja magyarázni az összes beteg megértse yazyke.Spasibo neki a műtét, a varrás szinte nem látható. És a lényeg az, hogy ő is pozitív doktor. Nagyon köszönöm a klinikákat. Nagyon udvarias adminisztrátorok. Még mindig tetszett a terapeuta Natalya Vladimirovna Ilina. És tetszett a klinika az utcán 1905 goda.SPASIBO.

Köszönöm, nőgyógyász Marina Gromova, a kezelés helyes céljára. Figyelmesen hallgattam, megvizsgáltam és előírtam a szükséges gyógyszereket, aztán nagyon jól érzem magam. Az orvos nagyon figyelmes és jó természetű a kommunikációban. Köszönöm, kapcsolatba lép velem.

Első alkalommal szólaltalak meg neked, és az oculista Malkov Stanislav Anatolyevics nagyon jó benyomást tett rám. Figyelmes, tapasztalt, intelligens szakember és személy. Nagyon köszönöm az ilyen szolgáltatásért.

Nagy hálámat fejezem ki a fogorvosnak, Galyutina Marie Alexandrovna-nak, aki magas szakmai színvonalat és világos megközelítést képvisel a gyermek számára. A gyermek megkerülte számos jól ismert klinikát és professzort, és csak Maria Alexandrovna találta meg a lányomat, és sikeresen meggyógyította már a 3. fogát. Köszönhetően az ABC klinikájának az ilyen szakemberek Istennek.

Klinika Balashikha sikereiben, hálás betegek, jólét. Az egészségügyi, jóléti, egészségi kórház munkatársai.

A klinikájának teljes személyzete nagyszerű! Több mint egy éve van a gyermekeiddel! Kiváló benyomások

Kitűnő szolgáltatás a Balashikha-i klinikán, különösen a recepcióval rendelkező lányoknál!

Churikova AA óriási érzékeny és nagyon illetékes orvos!

Szeretnék hálát adni a TE Garanina neurológusnak. a figyelmes hozzáállásért, a szakmaiságért - a nekem adott kinevezésnek köszönhetően sokkal jobb lett. Egy csodálatos orvos Tatyana Evgenevna és egy érzékeny, szimpatikus ember.
Köszönöm!

Boldog vagyok egy nagyon diagnosztikai központtal a Balashikha-ban. Minden nagyon udvarias.

Szeretnék köszönetet mondani dr. Tatiana Kataganovnak a képzett segítségért, kifogástalan kommunikációért és jóindulatért.

Anastasia Vladimirovna (Krupchenko) Köszönjük munkáját!
Megpróbálok többé nem betegedni, de csak így nézek rád!
Örülök, hogy egy kitűnő szolgáltatást nyújtó klinikában, barátságos légkörben, a szakemberek figyelmét szem előtt tartva!
Köszönöm!

Nagyon elégedett vagyok a kezeléssel! A fogorvosokról és a kezelésről szóló vélemény megváltozott. Egyáltalán nem fáj. Első alkalommal hagyom el a fogorvos mosolyogását!

A személyzet és egyes orvosok udvarias kezelése. Azt is mondják megbízható információkat, mielőtt elmész az orvoshoz, vagy akár az orvos előtt, mielőtt elvégezték munkájukat.

Sok köszönetet mondok a Yudina sebésznek. Jó neked ez. A nyugati Kuntsevo klinikájából hívták ki, hogy megsebesítse a sebet a combján. Jelenleg kevés szakemberünk van. Nagyon hálás vagyok Yudinának a segítségért és kezelésért. Bár nem tetszett a terapeuta, aki halálra rémült és kórházi elutasítást kért, a nővér nem tudta, hogyan kell összeilleszteni. Köszönöm, hogy Judina nem hagyott cserébe, és nem tiltakozott el. Bár volt az én részeg állapotom. De láthatjuk, hogy magas szintű orvos, és véget vetett az ügynek, nagyon nyugodt és jóindulatú. A kezelés kb. 2 hónap volt, de megkopogtattam, és elutasítottam a nővér öltözködését, mert pénzt fizettek azért, hogy a nővér nem tudja, hogyan kell felborulni a ruhát. Yudina megtanította a férjét, hogyan kell mindent helyesen csinálni, és nekem a kötszereket. Nem tudtam megköszönni személyesen, mert csak a kihívásért pénzt vett, de ő valóban el akarja könyörögni. Nagyon köszönöm a munkáját, és nem engedi, hogy levágjam a lábamat, és meggyógyítottam a sebet. Mondja meg neki, hogy már kiléptem az ágyból, és minden rendben van, csak a szorgalmának és a szakmai bánásmódnak és kedvességének köszönhetően.

Pogosyan doktor Gayane Davydovna nagyon kedvelt, képzett, profi az üzletében! Ez inkább ilyen lenne.
Lány adminisztrátor-pénztáros Melnikova Julia nagyon kedves, barátságos alkalmazott.

Sokáig szolgáltam a klinikán 1905-ben. Meg vagyok elégedve mindent, kiváló orvosokkal és adminisztratív személyzettel. Szolgálat magasságban!

Kataganov Timur Tahirovich kiváló orvos. A legprofesszionálisabb szakember.
Határozottan tanácsot adok a klinikának és az orvosnak a barátaimról és rokonairól.

Első alkalommal mentem el a klinikára Kommunarka-ban - minden kellemes volt az adminisztrátorok munkájától, az orvos kinevezése előtt.
Gyors, helyes és professzionális kezelés.

Szeretem a Kommunarka szolgáltatás minőségét. Szereted Dr. Pogosyan Gayane Davidovna figyelmét, nagyon profi módon elmagyarázta mindent.

Csodálatos klinika Romashkovóban. Tisztelettel ellátott orvosok, köszönöm Kabaeva Olga Sergeevna segítségét és figyelmes hozzáállását. Minősített személyzet, aki bármilyen problémát megért. Személy szerint megfigyeltem a helyzetet, milyen szakszerűen, nyugodtan és gyorsan a rendszergazda, Knysh Elena Ivanovna egy bonyolult konfliktushelyzetet oldott meg egy nagyon bonyolult beteggel, Köszönöm a hangulatot, kedves bánni veled!

Kretov Yu.A. tapasztalt szakember és kellemes társalgás.

Jó napot!
A gerinc MRI vizsgálata a klinikán Leo Tolsztojban.
Az eredmény e-mailben érkezett. A leírás nagyon részletes és a képek nagyon jó minőségűek.
Ezt megelőzően az MRI egy másik központban történt, ezért van valami összehasonlítás.
Most csak ABC-ben fogok foglalkozni.

Osadchy Lyudmila Vasilievna recepcióján voltam, teljesen elégedett voltam.
Írj le egy újabb díjat Lyudmila Vasilyevna - a legmagasabb kategóriába tartozó orvosnak.

Én, Natalia Aleksandrovna Ostashova, kezeltem Johnmahmadov Khushang Rajabalievich fogorvosnál, és nagyon hálás vagyok ennek a szakembernek a professzionalizmus, a kedves magatartás és a jó hangulat miatt!
Mindig megyek a klinikájába. Nagyon köszönöm! Egy nagyon képzett orvos! Köszönjük ismét!

Hatalmas hálámat fejezem ki az orvosnak, Galina Tretyakovának a magas szakmai színvonalon és érzékeny szemléletmóddal szemben. Kevesebb ilyen szakember lenne - kevesebb lenne a beteg.

Rendszeres kliens vagyok az ABC-Medicine klinikán a Baumanskaya-nál. Ebben a klinikában kellemesen jön: kellemes légkör, a betegek udvarias kezelése, bármilyen segítség!

Köszönöm az ABC klinikájának vezetését a kiváló szakembernek - Dr. Kataranov Timur Tahirovich, a helyes kezelés a lábamra helyezte.
És csodálatos és udvarias adminisztrátorok Julia Melnikova, Olya Yezhov.

Galina Tretyakova orvos kezelte. Nagyon elégedett vagyok azzal a ténnyel, hogy gyógyszerünkben olyan orvosok vannak, mint Galina Alekseevna. Egy nagyon képzett orvos, aki gondjaival, érzéseivel, érzékenységével és összehangolásával kezeli betegeit.
Az ilyen orvosok ritkák. Nagyon köszönöm, Galina Alexeevna.

Szeretnék elhagyni a leginkább pozitív visszajelzést a munkavállaló munkájáról - urológus Kretov Yu.A. Kezelésem során szokatlanul magas szakmai színvonalat és nagy emberi figyelmet láttam, ami rendkívül fontos az ilyen irányú egészségügyi dolgozók számára.

Problémák a gerincvelő és az ízületek több mint 10 éve, már gyógyulni hosszú ideig, láttam sok és minden. Véletlenül Maxim Yurievicshez kerültem. És nagyon kellemesen meglepődtem. Mindezek a fiatal orvosok új generációjának előnyei vannak mind a tudás, mind a betegek szemében. Magabiztos, nem kompromisszumú, kevés szót mond, csak specifikus, felesleges szavak nélkül, valódi ajánlások. A kezelés a vállízület jelenlegi akut szakaszában segített.

Nagyon köszönöm! Ma volt a recepción egy fogorvos - Zharikova Lyubov Viktorovna, nagyon. Segített, gyógyult, konzultált. Nagyon barátságos szakember. Kollégáimnak ajánlom. Köszönöm!

Szeretném kifejezni hálámat a Chistoprudniy Boulevard poliklinika azonnali segítségére és reagálására. Különösen az Alexei Vyacheslavovich menedzser, aki segítséget nyújtott a fájdalomcsillapító és ultrahangos akut fájdalom állapotában. Kitűnő kiszolgálás és kiváló orvosok!

Jó napot! Szeretnék köszönetet mondani a Balashikha klinikájának munkatársainak! Én, a nagy büszkeség egy percig, nagyon tetszett a betegek iránti hozzáállás. Előre beiratkoztam a recepción, pontosan annyi idő ment végbe, mint a felvétel! Nem késik egy perc! Külön köszönet a felnőtt recepciós Elena ügyintézőjének! Nagyon udvarias lány, minden tisztán elmagyarázza, nyilvánvaló, hogy szimpatizálja és megérti a beteget! Újra eljövök! Köszönöm

Jó napot! Szeretnék köszönetet mondani Timur T. Kataganov sebésznek a Bauman Klinikánál. Február 2-án a gyomorrontás eltávolítása után jöttem hozzá. A kórházban az eltávolításkor a varratokat korán eltávolították, és egy seb nem gyógyult meg jól. Timur Takhirovich kitisztította a sebet, újra összevarrta, hogy a hegek gyógyulása után esztétikusabb legyen. És a logikai következtetéshez vezette a gyógyulási folyamatot. A kommunikáció nagyon informatív, tiszteletteljes, és magyarázatot ad arról, hogy milyen folyamatokkal rendelkezem, és hogy mire kell figyelnem. A klinikából hívtak és emlékeztettek a kötszerek felvételének idejére, ellenőriztem, hogy időben leszek-e (ez is, köszönöm). Általánosságban, jól sikerült!))

Jó napot mindenki! Szeretnék pozitív választ hagyni Dr. Vodka Olga Vladimirovna-ról.
Olga Vladimirovna egy hozzáértő és udvarias szakember, aki figyelmesen hallgatott rám és válaszolt az összes kérdésemre. Nagyon örültem neki! Köszönöm a csodálatos szakembert! Örömmel javasolom Olga Vladimirovna barátainak és ismerőseinek!

Hálát fejezek ki a kolomenskávi fióktelepnek és Mikhail Fedenko orvosnak! Tetszett mindent, az orvos recepcióját és az ügyintézők munkáját. Én tanácsot adok a klinikának.
Csak egy kíván röntgennel.

Nevetett a terapeuta Kovalenko, nőgyógyász Shkalikova, bőrgyógyász, gasztroenterológus és sebész Barbasova.
Minden megfelel! Köszönöm a páciensek iránti nagyvonalú hozzáállását. Erős az egész egészségére.

Amikor először elmentem az ABC orvostudományi klinikára a Kolomenskayán, Irina Kovalenko recepcióján voltam. A klinika szolgáltatása örült: barátságos személyzet, szakképzett orvos. Az egyetlen dolog, ami nem elég, a gyógyszertárak.

Klepinina Larisa recepcióján voltam. Elégedett voltam a szakember fogadásával és szakértelmével, valamint a klinika minőségével és annak adminisztrátorával.
Szükség esetén ajánlom a klinikát rokonainak.

A klinikán Leo Tolsztojban szolgált. Minden megfelel - kiváló adminisztratív személyzet és a klinika maga. A neurológus és a lora fogadásánál hálámat fejezett ki professzionalizmus és kompetencia miatt.

Gridneva Irina Vladimirovna egy szakember az ő területén, ő válaszolt az összes kérdésemre. Határozottan ajánlom őt és az ágat 1905-re.

Natalia V. Poklonova, a Kultúra Parkjának fióktelepének vezetője egy nagyon udvarias és figyelmes páciens orvosának. Köszönjük szakmai hozzáállását!

Klepinina Larisa Vladimirovna, az ABC orvostudomány szakembere 1905-ben, megérdemli a legmagasabb értékelést. A szolgáltatás minősége ebben az ágazatban és az adminisztrátorok munkája nagyon elégedett.
Az egyetlen kívánság: MRI közelebb a metróhoz.

A Praslova EI recepciójánál a recepció elégedett volt, a professzionalizmus és az Elena Igorevna legmagasabb szintű fellebbezésének köszönhetően.
A klinikára nincs hozzászólás, minden rendben van, azt javaslom.

Az adminisztratív személyzet munkája kiváló, és a klinika tanácsot ad a barátaimnak és rokonainak.
Szeretném, ha megnyitna egy fióktelepet Timiryazevskaja mellett, mert nincsenek privát orvosi központok a területen.

Nagyon köszönöm ABC Medicine és Elena Feodorovna Sergeantova. Egy csodálatos, jóindulatú orvos, egy nagybetűs szakember. Köszönöm szépen a figyelmes hozzáállását és a magas szakmai színvonalat. Elena Fedorovna-nak ajánlom barátait és ismerőseit, akik mindannyian rendszeres betegekké váltak. Még egyszer köszönöm.

Becsültem egy kiváló szakember - Yudin Nadezhda Vladimirovna és az ABC klinika adminisztrátorainak 1905-re. Minden szükséges szolgáltatás számomra jelen van a klinikában. A szolgáltatás minősége elégedett volt, minden jó.

Köszönjük az orvosoknak és az orvosi személyzetnek a betegek képesítésére való felkészülését.
Az orvosokkal folytatott konzultáció nagyon óvatosan zajlik, a betegek szükséges kezelését kijelölik. A következő orvosok szakszerűsége:
Slobodchikova I.G. - neurológus,
Khamitova IG - mammologist
Határozottan ajánlom a mézet. szolgáltatásokat az ABC klinikán a "Tiszta tározókban".
És vegye figyelembe a klinikai ügyintéző levchik N.V. ügyfelek figyelmes megközelítését.

ABC orvoslás a Yasenevo-ban

cím: Ul. Golubinskaya Str. 16
telefon: +7 (499) 322-18-31
honlap: http://www.abc-medicina.com

orvosok:

Vélemények:

Az orvos teljesen nem érdekli a problémád. Személy szerint a vizsga 3 másodpercig tartott, hibás diagnózist adott nekem, és előírta a kezelést, ami nem volt alkalmas számomra. Ennek eredményeként romlott a problémám, és el kellett mennem egy másik orvoshoz. Most a hibásan diagnosztizált kábítószerek következményeit kezelik. Nem javaslom ezt az orvost senkinek.

Jó orvos, figyelmes. Semmi ilyesmi. Barátságos orvos. Nem nézett a gyerekre, de oké. Eddig minimális kezelést írtak elő.

Mindannyian tetszett, átmentünk a teszteken, lesz egy másik fogadás. Az orvos megkövetelte a megfelelő kezelést, hosszú ideig nem tudjuk gyógyítani a bőrünket, megbízunk az orvossal. Tetszett az orvos.

Minden rendben volt, minden megfelel nekem, köszönöm! Talán ezt az orvost ajánljuk a barátainknak.

Az orvos nem csak a teoretikus, hanem a gyakorlat is. És Elena Vladimirovna is sebész. Tetszett mindent. Most elmondták nekem az ujjakon, hogy helyesen kezelnek. Most szűk szakemberként fordulok hozzá. Elena Vladimirovna szakembere az ő területén. A benyomások teljesen pozitívak a recepciótól.

Meggyógyulunk! Ajánlom orvosoknak, hogy látogassanak el. Az ügyemet azonosították, és az orvos elkezdte a kezelést. Három dózis esetén a kezelés sikeres volt.

Minden jó volt. Tetszett az orvos képzettsége és hozzáállása a beteg felé. Az orvos azonnal feltárta az okot és felkeltette az illetékes bánásmódot.

Elvileg minden rendben volt, jó véleményem van róla. A recepció meglehetősen rendezett. Az ár kissé túlbecsülhető.

Nagyon tetszett, szép orvos. Az orvos elmagyarázta, mindent, mind azt mondta, volt egy kellemes hangulatú, általában mindig ideges, ajánlott, hogy az eredeti gyógyszereket, amelyekre szükségük van, mert általa azonosított, a vizsgát. Tetszett mindent, ez nem az utolsó látogatás.

Minden csodálatos. Mindent részletesen elmondott nekem. Elena Vladimirovna hallgatja, jól tanácsolja, figyelemre méltóan kezeli.

Jól fogadtuk. Folytatjuk a megfigyelést, átmennek a tesztek és folytatjuk a látogatást. Normális esetben kapcsolatba lépett a gyermekével. Megnézte, azt mondta, mit tegyen a terjedés elkerülése érdekében, azt mondta, mit kell tennie annak érdekében, hogy megtudja az okot, milyen további lépéseket kell tennie. Örülök, de eddig ez csak az első lépés. A gyermek állapota ugyanazon a szinten nem lehet másképp.

Segítségre volt szükségem a gyermekem állapotában, a gyermek fogyatékos volt, az orvos mindent megtett, amire szükségem volt, gyorsan megnéztem a gyermeket, és hallgattam, amire szükségem volt.

A recepció normális volt. Olga Vasziljevna szakképzett orvos és hozzáértő. A recepción minden tiszta volt. A recepció hangulata semleges. A fogadás benyomások normálisak.

A fogadás nagyon jó volt, az orvos nagyon figyelmes, mindenre elmagyarázta nekem, azt mondta nekem, elégedett voltam a recepcióval. A recepció hangulata nagyon kellemes volt.

Eljöttünk a recepción, az orvos meghallgatott minket, és hazavitt minket, hogy hívjon egy mentőt, azt mondta, hogy a tüdőgyulladás gyanúja és elhagytuk. Azt hiszem, ez nem olyan drága szolgáltatás, hogy meghallgasson egy gyermeket 1540 rubelre, azt hiszem, ez nagyon drága. Azt is értem, hogy az orvos nem vállal felelősséget a kórházban, ahol már hazudtak.

Az orvos nagyon jól illetékes. Tudós szakember. Nagyon jó a betegekkel való kommunikációban. Azaz, mindent elmond. A gyógyszer felírása mellett megmutatja, hogyan működik. Az egész cselekvési mechanizmus. Ezért nagyon boldog vagyok. Szakértő. A probléma megoldásától függően látható. Ez nem csak kiküszöböli az okot. Általában látja a problémát, és megpróbálja megszüntetni az okot. Itt megvizsgálja a problémát, mint egészet. Ezért elhatároztam, hogy menjek. Mivel minden olyan, mint egy ördögi kör, mindent kezelnek, és minden újra elindul. Általában kezelni kezdte a kezelést, nem pedig a gyógyulásra szánt tüneteket, hanem az okot. A kezelés már megkezdődött a komplexumban. Általában egy nagyon szakember. Beszélhet a beteggel. Ez is fontos! És úgy gondolom, az ár nagyon elfogadható.

A recepció jól ment. Elena Vladimirovna jó orvos. Mindent elmagyarázott és elmondta mindent. Minden elégedett. A recepció hangulata normális.

Az orvos jó. Nem mondhatok semmi rosszat. Szerintem professzionális. Ő figyelmes, hallgatott rám és előírta a teszteket.

Az orvos jó. Mindent megmagyarázott, elmagyarázta, és elkezdett kezelni nekünk.

Elena Vladimirovna magas szakmai látóhatárral rendelkezik! Úgy értem, hogy ismeretei és készségei hasznosak lehetnek azok számára, akiknek a betegség szokatlan esete van. Vagy milyen egyszerű orvosok egyszerűen nem képesek felismerni, mert szabványos helyzetekben működnek a megállapított szabványoknak megfelelően. Ha ez nem segít, akkor orvosra van szüksége, aki szélesebbre nézhet. Ő egy ilyen ember! Az összes kivonatot az orvoshoz küldtem, megmutatta. Tanulmányozta, tényleg 70 lapot nézett, és rájuk olvasott, amire szüksége volt.

A visszajelzés a leginkább pozitív. Egy csodálatos orvos. Sofya Alekszejevna nagyon figyelmes, művelt, barátságos nő, csak egy csodálatos orvos! Nagyon tetszett neki, teljesen segített a kérdésem megoldásában. Nagyon jó orvos, 40 éves tapasztalattal rendelkező orvosként mondhatom. A lányomnak ajánlottam neki.

Az orvos nagyon jó, kedves és figyelmes. Óvatosan beszél, részletesen elmondja, miért fáj, és mit kell tenni, minden nagyon nyugodt és jóindulatú. Minden olyan volt, ahogy kellene!

Mindenki boldog. Olga Vasziljevna lehet "öt". A recepció hangulata barátságos. Az orvos közös nyelvet talált a gyermekkel. A recepción minden olyan információ, amelyet az orvos egyértelművé tette. A recepció benyomása kiváló.

Nagyon jól tetszett mindent. Az orvos nagyon figyelmes, minden részletesen, jól megmagyarázva, minden látszott, minden világos. Umnichka! Jól van! Nagyon hozzáértő, annak ellenére, hogy a fiatalok. Boldog vagyok.

Anastasia Yurievna egy kellemes orvos. Az orvos diagnosztizálta és előírta a kezelést. Minden megfelel nekem.

Nagyon jól fogadta a recepciót, az orvos minden részletesen elmondta nekem mindent, azt ajánlotta nekem, amit vártam, további teszteket neveztek ki, amelyekre igazán szükségem van, nagyon tetszett nekem! Elena Vladimirovna képzett, mindent részletesen ismer a gyógyszerekről, pontosan azt a gyógyszert ajánlotta, amelyre szükségem van, és meggyőzött arról, hogy nincs szükségem bizonyos gyógyszerekre. Az orvos elég toleráns, elég hosszú ideig tartott, amíg elmondtam a történetét, az orvos figyelmes és nagyon szimpatikus!

Minden jó. Elégedettek vagyunk. Az orvos egy szép nő. Nagyon könnyen elmagyarázta mindent. Elvileg minden rendben van. Az orvosról, amit az interneten találtak az értékelésben.

Minden csodálatos volt. Az orvos figyelmes. A probléma megoldásához elsõ lépéseket tettek. Elena Vladimirovna jó orvos.

Eddig mindent imádtam, most gyógyszert szedünk. És most nincs eredmény. Mindannyian világosan megmagyarázzuk, tudtuk a diagnózist, és megerősítette, néhány gyógyszert töröltek és ez minden.

Minden jól ment. Olga Vasziljevna egy nagyon csodálatos orvos, nagyon érzékeny és professzionális. Gyermeke nagyon szereti őt. A fogadásokon mindig nagyon kényelmes légkör van, mindig minden félelem elhalad, miután megkapta tőle. Az orvos nagyon hozzáértő és kedves.

Elena Vladimirovna kiváló szakember. A recepció hangulata kellemes. A szakértő nagyon jól tájékoztatta a recepciót a recepcióról. Örülök, hogy én fordultam hozzá!

Minden jó volt, gyors és jó minőségű. Az orvos mindent elmagyarázott, mi és hogyan, milyen elemzést csinálni, tudja, mit és hogyan kell csinálni.

A recepció hangulata kellemes. Az Anastasia Yuryevna befogadására vonatkozó összes információ rendelkezésre áll.

Van egy jó tippünk. Az orvos figyelt mindent figyelmesen, megtanulta a kórelőzményt, az előírt teszteket. Regisztrált kezelést kapott. A recepció hangulata a recepción jó volt, barátságos.

Csodálatosan átadta a recepciót, egy nagyon figyelmes orvos, kompetens, kinevezett vizsgák, elemzések, a gyermek azonnal megtalálta a közös nyelvet, és minden nagyon részletes és érthető módon magyarázható, még a gyermek számára érthető nyelven is.

Nagyon jól fogadta a recepciót. Az orvos nagyon figyelmes, udvarias, ellenőrizte a gyermeket, diagnosztizál minket, az előírt kezelést, mindent elmondott, nyilvánvaló, hogy ő tapasztalt. Jól van! Nagyon jó orvos.

Elvileg minden megfelel nekem. Az orvos nagyon óvatosan rám nézett rám, elmagyarázta mindent, és megmutatta nekünk. Még mindig örömmel mennénk hozzá.

Jó, jó orvos, újra eljösszünk hozzá. Az orvos nem ír elő felesleges mennyiséget, nem írja elő a felesleges manipulációkat, helyesen írta elő a kezelést, és máris segít nekünk. Jó hozzáállás a gyermekhez, gyengéd.

Az orvos jól beszélt a gyerekkel a recepción, először is kiemelhetem az orvos professzionalitását és a jóindulat. Minden megfelel nekem!

Tetszettünk. Méltó orvos! Jól ismerkedtem vele. A gyereknek jó volt. Elégedettek vagyunk. Tetszett a klinika. Járni fogunk. Nagyon köszönöm! Időbe telt, még korábban is. További szolgáltatásokat tervezünk, az árak normálisak.

Az orvos nagyon jó, figyelmes. Ő jól bánik velem. Minden részletesen. Tiszta és gyönyörű. Tetszik. Mindenki figyelmes, kellemes és barátságos.

Szolgáltatás kiváló, nagyon tetszett. Sok urológussal voltam, ez a legjobb orvos. Tetszett a klinikának, tiszta, csendes, pihentem a klinikán. Minden időben. A vendégek a recepción jóak. Az orvos kiváló, figyelmes, érzékeny, udvarias, jól beszélt nekem, figyelmesen hallgatta az előírt kezelést. Feliratkoztam egy második találkozóra. Elena Vladimirovna tetszett nekem! Mindenkit tanácsot adok, hogy forduljon orvoshoz.

Minden jó. Jó orvos, udvarias, nyugodt. A klinika tiszta, szép, segítőkész személyzet.

Nagyon sok. A szakember nagyon jó. A klinika jó szinten van. Kellemes személyzet.

Kedves Zhannat Sergeevna, kifejezzem önöknek őszinte hálát a kemény munkájáért, a professzionalizmusért, a betegek támogatásáért és figyelmes hozzáállásáért. Van aranyos kezed és nagyon kedves szíved. Kívánok minden sikert a szakmádban, a boldogságban és a jólétben!

Minden megfelel nekünk, minden rendben van, megyünk az orvoshoz. Az orvos megfelelő, normális kinevezések, elfogadható.

Nagyon tetszett a recepció. Nagyon figyelmes orvos. Mindent elmagyarázott nekem. Jó benyomást keltett. Jó szakember.

Minden nagyon jó, minden részletesen. Nagyon örülök. Nagyon jó szolgálatot kaptam, és nem olyan drága.

Az orvos tapintatos és kellemes nő. Ha megnézed a piaci árakat, akkor az ár elfogadható. Minden nem tartott addig, amíg kellett volna, talán nem így lenne. Úgy döntöttek, hogy valamit, de nem kaptam száz százalékos választ magamnak. Figyelembe vettem, következtetésre jutottam.

Nem szerettem sok dolgot. A második fogadáson nem akarok menni. Nem fogok többé visszatérni a klinikára. Saját dermatológiai problémám van. Rám néztek, elkezdték a kezelést és kinevezték a második kinevezést. Hogy jöttem újra, és csak nézegette a pattanom. Ez számomra, nekem, így az orvos konkrét volt, és nem magyarázta. Kértem egy találkozót. Ott diagnosztizálták, és utána felvetette a kérdést. Ő maga nem tudja pontosan, hogy mi a diagnózisom.

Részletesen válaszolt a kérdésekre. Az ár kedvezmény volt, úgyhogy úgy gondolom, hogy illik. Tetszett.

Normális, kedves, udvarias. Minden rendben volt. A vélemény pozitív volt. A gyermekhez való hozzáállás nagyon jó volt. Amikor a vizsgálatokat elvégezték, vér, nagyon jól tudta. Egyszóval kitűnő.

Csodálatos nő. Az orvos csodálatos, a hozzáállás jóindulatú, kellemes, édes. Mindent elmagyarázott, elmondta mindent, válaszolt az összes kérdésre.

Ezt az orvos vizsgálja és kezeli. Az orvos nagyon kellemes számomra! Ő illetékes, mindent megtesz. Nagyon kellemes volt beszélni vele, de még mindig nem tudom kimondani a pontos eredményt, mert még mindig kezelnek.

Nagyon figyelmes ember. Minden elérhető magyarázható. Az egész eljárást nagyon profi módon végeztem. Nagyon örülök. A hozzáállás jóindulatú és figyelmes volt. Hallgattam és tárgyilagosan közelítettem a problémámhoz. A szakmai készségeket 100% -ban becsülöm. Az orvos Istentől származik!

Figyelmes és udvarias orvos. Nagyon helyes. Minden kérdésemre válaszoltam, elmondtam mindent, ajánlásokat adott. Nincs több kérdésem. Illetékes orvos.

Rendben van. Barátságos és figyelmes. Érdeklődött a problémám. Elégedett voltam.

Minden alkalmas és örömmel! Mindent elégedett voltam, jó orvos.

Recepció nagyon örültem, tetszett az orvos. Mi az az értékes, hogy olyan problémával jöttem, ami hamisnak bizonyult. Egészséges vagyok, szerettem, hogy az orvos ne próbáljon problémát okozni nekem!

Egy figyelmes, kompetens orvos, jól beszél, drágám. Ultrahangot készítettem, elégedett vagyok az orvossal.

Tetszett a szakértő, nagyon hozzáértő és érthető magyarázattal, szakszerűen és szakszerűen végzi a recepciót. Az orvos teljesen elégedett volt

Az orvos egy jó, hozzáértő, minden rendezett, felvette a kezelést, a megértést.

Tetszett mindent, hogyan kezelt az orvos, hogyan pontosan elmagyaráztam mindent és elkezdtem a kezelést. Minden jó.

Minden rendezett, nincs panasz az orvoshoz. A kérdésekre elegendő részletességgel válaszolt, figyelmes és tapintatos volt.

Dr. Rashchupkina E. V.-nek egy kedvelt ember javaslatára jöttünk. A fiamnak segítségre volt szüksége. Az orvos egy igazi szakember, megadta a helyes diagnózist, és hatékony kezelést hozott létre, amely a kívánt eredményt hozta.

Tetszett a kezelés megközelítése és a beteg orvosa, Raschupkina Elena Vladimirovna. Figyeljünk a beteg problémájára, hatékony gyógymódot írunk le drága gyógyszerek alkalmazása nélkül, figyelembe véve a beteg anyagi helyzetét.

Szeretnék köszönetet mondani a csodálatos orvosnak és a legszebbnek, Raschupkina Elena Vladimirovna-nak. Igazi profi, ő a fiamon dolgozott. Minden rendben ment. Köszönöm.

Találtam orvosomat. Most bízom az egészségemben csak Raschupkina E. Az orvos nagyon barátságos és hozzáértő. Mindenkinek tanácsot adok, egy igazán méltó orvos.

Raschchupkina Elena Vladimirovna jó orvos. Megvizsgálta, felfedte az okot, és kifejtette, hogy megbirkózik egy betegséggel. Nagyon jó, minőségi szolgáltatás ésszerű áron. Elégedett vagyok a recepcióval.

Az orvos örült. Minden rendezett.

Minden rendezett. Elégedett voltam a szakemberrel.

Kételkedtek az orvos kompetenciájában. Az orvos nem magyarázta meg a gyermek diagnózisát, csak megvizsgálta a gyermeket, nem szólt semmit, csak írt, mindent megadtam a betegtájékoztatóban.

Köszönöm kemény munkáját. Sok embert segítettél. Az orvos kiváló munkát végez. Nincs komplikáció. Mindenkinek, aki segítségre van szüksége, tanácsot ad Elena Vladimirovna-nak.

Az orvos segített a problémámmal. Nem kellett mindenféleképpen meggyőznie őt, azonnal elment velem találkozni. Köszönöm orvos az egészségemnek. Nagyon hálás vagyok neked.

Elena Vladimirovna az orvos egyszerűen szuper. Jól működik, teljesen adja magát a pácienseinek. A művelet sikeres, komplikáció nélkül. Segített a gyermekünknek. Köszönöm.

Megkérdeztük Elena Vladimirovna segítségét. A fiamnak volt egy betegsége az urológiához. Az orvos beleegyezett abba, hogy segít, és csak finom. A fiú sokkal jobban érzi magát.

Nagyon örülök. Minden megfelel nekem. Az orvos nagyon örült.

Minden megfelel nekem. Az orvos kedves, figyelmes. Minden rendben volt.

Én alapvetően mindent kedveltem. Az orvos jött a problémát helyesen, már festett minden, ami szükséges, hogy kezdődik, hogy akkor ez elég, de nem így van, anélkül, hogy az, ott van a probléma megfelelő. Nagyon tetszett nekem, javasoltam. A szolgáltatás nagyon jó. Plusz a szolgáltatás jó, a klinika jó, még a belső tér szempontjából is nagyon jó.

Nagyon tetszett nekem, ezért újra regisztráltam. Az ár megfelel nekem. Az orvos jól kommunikál a betegekkel.

Minden jó, minden rendben van, minden szakmai. A klinikában teljesen elégedett voltam. Az ár megfelel a minőségnek. A recepció örült.

Egy illetékes és figyelmes orvos. Köszönöm a konzultációt.

Figyelmes és kellemes orvos. A gyerekkel örömmel eljutunk a recepción.

ABC MEDICINE

5 azt javasolja, hogy dolgozzon a cégnél.

3 nem javasol egy vállalatot a foglalkoztatásra.

Irodai fotó

Húzza át a fényképeket erre az ablakra vagy válassza a fájlokat

Vélemények a (z) ABC MEDICINE

A nővér eljárási

Előnyök: Ebben a cégben nincsenek profik.

Mi lehet javítani: A munkavállalókkal szembeni attitűdök szörnyűek, a tesztekre vonatkozó engedmények stb. csak a megválasztottat, az állandó problémák fizetésével nem fizetnek többet és rendesen, és feketéként dolgoznak. Általában nem tanácsom ezt a klinikát sem munkaért, sem kezelésért, a laboratóriumban, ahol a teszteket elvégezték, csak egy rémálom.

Előnyök: Csak jó kapcsolatot alakított ki az egyes kollégákkal.

Mi lehet javítani: Csalás a fizetésekről bérlet során. Állandó késedelem és a szürke bérek alulfizetése. Nagyon rosszul felszerelt szobák. Nem hajlandó irányítani a fejlesztéseket ebben az irányban. Állandó megbotlott a magatartásért felelős orvosoknál.

A pozíció nincs megadva

Előnyök: Csak akkor, ha nincs máshol menni

Mi lehet javítani: Guide teljesen hiányzik, soha nincs még, fizetés szürke és hosszú késések, adminisztrátorok úgy viselkednek, mint a világ urai és mászni utasításokat körül (különösen az orvosok) rendszeresen könyörögni pénzt a születésnapokat, az egyes emberek, akikkel még soha nem látott (az alkalmazottak más ágai, a személyzeti osztály, akik a nyaralás, a kézi valami gratulálni), irodák orvosok nem mindig elég (meg kell ülni az ebédlőben a vezetők, lelkészeknek és más magasan képzett fő Onal és várjon, ha ő szabad legalább néhány irodai hogy pauienta-ez lehet egy fogorvos és ultrahang és masszázs szoba, általában bármilyen alkalmatlan beadás zsúfolt térben). Öltöző szűk, WC a személyzet gyakran és hosszú nem működik, átöltözöm néhány ember egy szekrény a klinikákon hideg (különösen Yasenevo, akkumulátor hideg összes iroda télen, különösen Dubakov fogorvosok). Amikor elbocsátották utolsó fizetés alulfizetett esetemben 2 alkalommal, úgy gondolják, hogy már nincs szükség időt veled van az esetleges előnyök nem nyomja többé.

ABC Medicine

A klinika személyzete több tucat tapasztalt orvosral rendelkezik, akik közül sokan Ph.D fokozattal rendelkeznek. A poliklinika fő irányai

Az orvosi központ rendkívül drága, az árak indokolatlanul magasak. Testeket írhat fel, amelyek közül néhány nem szükséges, és teszteket végezzen tőlük. Az első alkalommal, amikor nem kaptam tesztet (és a pénz sokat süllyedt), utaltam az útlevél bemutatásának szükségességére, bár senki sem figyelmeztetett erről, vissza kellett jönnöm az útlevelet. Ugyanakkor a gyerekek játszási sarkában feküdtek olyan rajzlapok, amelyeken valaki elemzést nyomtatott a hátoldalon. Így figyelik az orvosi titkot, gyerekeket vonnak le valaki elemzéséből. A recepción mindig mosolyogsz, amíg... olvasd el a felülvizsgálatot

Nem javaslom ezt a klinikát és az egész hálózatot. Swin hozzáállás az ügyfelekhez. Elmentem az orvoshoz, hogy megnézzem, megvizsgáltam, néhány szót mondtam, és néhány sort írtam 40 percig. Átvette az elemzéseket, így szükség volt arra, hogy még néhány napig felhívja az eredményeket a levélben. A normál klinikákban eredményeket küldünk megjegyzésekkel és így tovább. Itt, hülyén küldött egy asztalt, amelyben nyilvánvalóan nem szakértő nem fogja kitalálni. Megjegyzéseket a piaci szereplők e felháborodás "jönnek, fizetni ismét megjegyzéseket." Még mindig "tiszteletbeli orvosok klinikájaként" írják le közvetlenül a "Tisztelt kereskedők klinikáját". És ehhez 7 még lefektetett nekik. A szokásos válás olcsó.

A Chistoprudniy Blvd-nél fordult az ABC klinikánál. hogy loru Kosheleva Alekszej Vlagyimirovics hosszú és eredménytelen kezelés polisinusita (önállóan és ellátás másik magánklinikák). A figyelemre méltó orvos Koshelev már az első fogadáson felvette a szükséges eljárásokat és gyógyszereket. Szó szerint néhány nap alatt javultam az egészségi állapota, bár előtte több mint egy hónapja aktívan kezeltem, de nem volt pozitív változás. Különösen azt szeretném megjegyezni, hogy Alekszej Vladimirovics nagyfokú szakértelemmel rendelkezik komplex (és kellemetlen számomra) eljárásokkal, kedves hozzáállásával, humorérzékével és szuperpozitív hozzáállásával kapcsolatban! Nagyon hálás neki! Kívánom neki sikeres munkáját!

Körülbelül 3 héttel ezelőtt volt szükség, hogy konzultáljon egy bőrgyógyász, úgy döntött, hogy az ABC Orvostudományi Chistye Prudy „Tisztelet Doktor Clinic” (munka VTB, úgy döntött, hogy menjen a klinikára LCA). Felhívtam, előzetesen regisztráltam néhány nap múlva. Egyszerre elmondom, hogy a regisztrációs lányt egyáltalán nem irányítja a klinika által nyújtott szolgáltatások. Több mint 15 perc felvételi idővel próbált meggyőzni, hogy a VHI én összes szolgáltatást kell fordítani, és azt követően újabb kérelmet még egyszer ellenőrizze az információkat (már foglalkozott korábban más klinikákon, és sehol máshol a pénzt nem követelt tőlem), mégis megállapodtak hogy a konzultáció és az elemzés nem kell fizetnie,...

Családi poliklinika «ABC medicine» Yasenevo városában. terapeuták

Családi poliklinika «ABC medicine» Yasenevo városában. terapeuták

Véletlen felülvizsgálat

Visszajelzés a terapeutákról a klinikán "ABC medicine" klinikai kórházban a Yasenevo m

cím

Nincs a szolgáltatások ára a klinikánál

irányok

Tetszett mindent. Az orvos teljes egészében összegyűjtötte az anamnézist, megkérdezett, megvizsgált, feljegyzett mindent, és ajánlásokat adott. Teljes mértékben elégedett vagyok mind az orvosával, mind pedig a recepció vezetésével. Nincs panaszom.

Csodálatos orvos. Kitűnő oktatása van. A betegek megközelítése egyedi. Elmentem a konzultációra és mindent, amit hallani akartam. Nagyon örültem.

Tetszett mindent. Nincsenek megjegyzések. Az orvos óvatosan megközelítette mindent, mindent meghallgatott és jó ajánlásokat adott.

Nagyon jó orvos, figyelmes. Mindent elmondott az ügyről, felkészítette az illetékes bánásmódot, és segíteni kezdett. Mint ember, ő nagyon figyelmes, mindent megközelített, hallgatta.

Nagyon jó véleményem van az orvosról. Jött, konzultált, ajánlott. Az orvos telefonon és e-mailen keresztül kapcsolatba lép velem. Mivel a helyzet nem áll fenn, az orvos időnként megosztja velem az információt.

Boldog vagyok! Az orvos sok kérdést és ügyet feltett, mindent elmagyarázott, általában elégedett vagyok az orvossal! Újra meg akarok menni. Pozitív, az orvos jó, tetszett nekem!

Minden rendben volt és látszott. Irányt adtak a jelekre, még későn is, utoljára elmentek. Számunkra minden kollégánk foglalkozik ebben a klinikában. A sorban öt percen belül nem vártak szinte.

Elvileg mindenre tetszett, nem mondok semmi rosszat. Azt hiszem, az orvos segített megoldani a problémámat. Nem volt egy nagyon nehéz probléma, nem volt negatív.

Nagyon tetszett. Udvarias, tenyésztett, figyelmes nő. Nagyon jó orvos, több közülük! Mindent elmagyarázott részletesen, röviden, világosan, egyértelműen, vezetett a recepción, nagyon figyelmes volt. Megméri a hőmérsékletet, a nyomást, minden látszott. Nagyon tetszett a recepció.

«ABC gyógyszer» a Yasenevo-on

Orvosi Központ 0 irányban

 • Vélemények (5)
 • A klinikáról
 • A szolgáltatások
 • orvosok
 • Más irodák

Vélemények

 • 5 Vélemények
 • 5 Ajánlás
 • 0 Nem ajánlom

Annak ellenére, hogy későn voltam, nem hallottam semmiféle vétkességet vagy sietséget, az orvos néhány perccel az érkezésem után tartotta a recepciót. A recepció személyzetének lányai nagyon szépek és lelkesek. Nem voltam a megfelelő készpénz. És a kártya, mint az ilyen ügyek törvénye, nem vette velük. De találtak is egy utat ebből a problémából, amiért a hatalmas köszönet nekik!

A klinika nagyon jó, minden steril, minden elit. Hitelt a megadott időben, egy perccel a dokumentumok aláírása történt. Az adminisztrátorok fellebbezése és a légkör körül teljesen méltó a klinika árpolitikájához. Minden nagyon tiszteletteljes, a recepción az emberek érzékenyek. Csak a küszöbön fog megjelenni, azonnal üdvözölte, elmosolyodott, megmutatta, hol üljön. szép, kanapék, magazinok, az idő előtti recepción.

Nagyon lenyűgözte a klinika, csodálatos helyszín, ráadásul nagyon udvarias személyzet volt. A látogatásom a kijelölt időben zajlott, nem kellett várni semmit. Az orvos sok időt és figyelmet adott nekem, és teljes egészében elvégezte az eljárások teljes mennyiségét. Az orvos megkérdezte például a tisztázó kérdéseket, hogy növelni akarom-e a szolgáltatásokat. Úgy értem, az orvos azonnal értesítette számomra, hogy vannak még további manipulációk is. Az orvos azonnal bejelentette a költségeket, és mindannyian beszéltünk. Úgy értem, akkor nem volt kellemetlen meglepetés.

Egy kellemes klinika! Nagyon hozzáértő személyzet: kávét kínáltak, miközben a lobbyban voltak, jelszót adtak az internetről. Bár egy ilyen klinika, még akkor is, ha messze van, mindenképpen érdemes megy ott. Egyrészt azt a benyomást keltette, hogy az emberek nem rázzák meg a bevételt, nem fogják előírni a nemkívánatos műveletet. Próbáld meg elmagyarázni a betegnek, ha úgy gondolja, hogy a fejében hiba van. Az orvos, akinek azonosították, nagyon elégedett voltam, nagyon jól jártam, időnk volt, beszéltem, elégedett maradt.

Kiderült, hogy 15 percen keresztül eljöttek a klinikára, a recepción lévők azonnal rájöttek, hogy az orvos elfoglalta-e, és előre vitt. Maga a klinika nagy, tiszta, kellemes, olyan helyen van, ahol várhat, minden nagyon kényelmes. Mégis, ami nagyon fontos, van egy hely, ahol parkolni lehet, mert sok klinikának nincs módja a vezetésre. Általában elmondhatom, hogy könnyű eljutni a klinikára, könnyű kinevezni, kedves kezelni. Csak elküldi a személyzetet egy boldog következtetésre.

ABC-MEDICINE IN ASHENEVO

Moszkva, Golubinskaya Str. 16

"Gyors fogadtatás. A várólisták hiánya. Megfelelő szakemberek. Egyéni megközelítés. Felszerelt. "

EGYSZERŰ SZERVEZETEK

szakemberek

Szolgáltatások és árak

szépségápolás

jobb testápolás hosszú évekig meghosszabbíthatja az ifjúságot és a szépséget. Rossz ökológia, túlterheltség, stressz, alváshiány - mindez destruktív módon hat a testünk szépségére. Mindezeket a tényezőket óvatosan kell ellensúlyozni.

A legfontosabb dolog, amit figyelni kell a megfelelő táplálkozásra. Az élelmiszernek tartalmaznia kell a szükséges fehérjéket, zsírokat, szénhidrátokat és vitaminokat. A test szépségének második módja a testmozgás. A fitnesz, a csoportos órák, a medence és még csak a reggeli gyakorlatok otthon is lehetővé teszik, hogy megszabaduljon a megszokott fájdalmaktól az ízületeknél, rugalmasabbá tegye a testet, kevésbé fáradt felhalmozódni.
A harmadik jó gyógymód a fürdők és a szaunák. A gőz, a víz, a masszázs csodálatos hatással van a bőrre. Növeli a hangot, felgyorsítja az anyagcserét, javítja a hangulatot.
Fontos a test szépsége szempontjából, függetlenül attól, hogy a haj eltávolítása megtörtént-e. A testrészek, ahol nem kívánt haj van, miután az epilálás sima és kellemes tapintásúvá válik, megváltozik az általános megjelenés. A kozmetológusok számos lehetőséget kínálnak a szőrtelenítésre (cukor, viasz, lézer vagy fotoepiláció)..

méh, daganatok, születési méretek

A Moles (vagy a nevuses - Latinul) jóindulatú bőrformációkra utal, amelyek bizonyos körülmények között rosszindulatúak lehetnek. Több mint 300 fajta jóindulatú daganat van; Ezek közé tartoznak a születések, a szemölcsök, a keratomák, a condylomák, a papillómák és így tovább.

Radioszurgiai módszer - Ez alternatív módja a bőrelváltozások érintésmentes és fájdalommentes eltávolítására nagyfrekvenciás rádióhullámokkal. Ez a módszer arra szolgál, hogy eltávolítsák a sekély, kiálló mólokat (jóindulatú és rosszindulatú szerek) és papillómákat.

Ha figyelembe vesszük radioszurgiai módszerrel részletesebben azt mondhatjuk, hogy a folyamat elindításának pillanatában nagy frekvenciájú rádióhullámok hatnak a testre, amelyek sejtjei viszont ellenállnak, ami ennek következtében nagy mennyiségű energia elosztásához vezet. Ugyanazon energia hatása alatt a sejtek megszűnnek. A műtét elvégzéséhez az orvosok az úgynevezett rádiókést (vékony elektródát) használják. Mint ismeretes, az elektródák különböző méretűek és alakúak. Nagyon fontos tény, hogy egy szakember képes szabályozni a hatás mélységét. Így megpróbálja minimalizálni a test egészét. Annak érdekében, hogy megszabaduljon a nemkívánatos elemektől, csak 2-4 percet kell tartania. Az eljárás után egy kis hely marad a gerjesztés középpontjában, amely néhány nap elteltével eltűnik..

ABC Medicine

Metro: Yasenevo, Begovaya, Kolomna, Kurskaya, Park Kultury, Chistye Prudy

Cím: Moszkva, st. Golubinskaya 16

Munkaidő: Hétfőtől péntekig: 08.00-21.00, szo: 09.00-20.00, vasárnap: 09.00-18.00

A napok a hét minden napján

Kapcsolatfelvétel telefon: +7 (499) 969-26-29

Nem jött át? Segítünk orvos keresni Moszkvában: 8 (499) 519-36-72

Belépés a közeljövőben, akár 30%

További leírás

ABC gyógyszer - egy olyan hálózat, egészségügyi központok, amelyek célja, hogy szívesen felnőttek és gyermekek, amely széles körű járóbeteg-ellátás, beleértve a fogászati ​​és orvosi otthoni látogatások. A klinika modern felszerelésekkel ellátott, személyzettel orvosok előkelő széles és szűk specializáció.

Minden klinika a metrómegállótól gyalogosan megközelíthető. A klinikák közelében kényelmes parkolási lehetőséget biztosítanak.

A diagnózis és kezelés standardjai

 • Személyzeti politika (motivációs rendszer, továbbképzés)
 • High-tech berendezések és modern orvosi technológiák
 • Az orvosi személyzet munkájának hatékonyságának rendszeres értékelése

Vállalati ügyfelek és a biztosítók, készek vagyunk, hogy egy egyedülálló ajánlat tartalmát és a költségek különböző programok, éves karbantartási kapcsolódó betegek a klinikán, és hogy ellenőrizzék a kezelés költségeit a biztosított személyeknek a számítás az aktuális orvosi szolgáltatásokért.

Az általunk alkalmazott orvosok díjazási rendszere nem függ a nyújtott szolgáltatások számától, ami lehetővé teszi számunkra, hogy a betegeket a szükséges mennyiségű orvosi ellátással biztosítsuk anélkül, hogy a kezelés költségeit túlterheljük.

A klinika szolgáltatásai ABC gyógyszer:

 • allergológia
 • gasztroenterológia
 • Nőgyógyászat és szülészet
 • bőrgyógyászat
 • kardiológia
 • A férfi meddőség kezelése
 • Kézi terápia
 • masszázs
 • ideggyógyászat
 • nephrology
 • onkológia
 • Ortopédia és traumatológia
 • Otorhinolaryngology (ENT)
 • szemészet
 • pszichoterápia
 • tüdőgyógyászat
 • reflexológia
 • terápia
 • urológia
 • fizikoterápia
 • sebészet
 • endokrinológia
 • fogászat
 • Klinikai laboratórium
 • Ultrahang diagnosztika (ultrahang)
 • Funkcionális diagnosztika
 • Endoszkópos vizsgálatok
 • Sugárzásdiagnosztika
 • oltás
 • CHI
 • Otthoni segítség
 • A mozdonyvezetők előtti ellenőrzését
 • szakmai vizsgák
 • Kérdések és betegségek

A klinikák címei ABC gyógyszer:

Családi poliklinika Begovoyban
Telefon: +7 (499) 969-26-29
m. Begovaya, Moszkva, Khoroshevskoe autópálya, 12, 1. épület
Munkaidő: Hétfőtől péntekig 08.00-21.00, szombaton 09.00-18.00, vasárnap 09.00-18.00

Családi poliklinika Kolomenskayán
Telefon: +7 (499) 969-26-29
m. Kolomenskaya, Moszkva, Andropov Avenue, 42, 1. épület
Munkaidő: hh-p 08.00-21.00, szombat 09.00-20.00, vasárnap 09.00-18.00

Poliklinika a Tiszta Tavaknál
Telefon: +7 (499) 969-26-29
Chistye Prudy, Moszkva, Chistoprudny Boulevard, 12, 2. épület
Nyitva tartás: péntek-péntek: 08: 00-21: 00, szombat 9: 00-19: 00, vasárnap 09: 00-15: 00

Gyermek poliklinika a Pokrovka-n
Telefon: +7 (499) 969-26-29
Kurskaya, Moszkva, Lyalin pereulok, 21, 2. épület
Nyitva tartás: péntek-péntek: 08: 00-21: 00, szombat 09: 00-20: 00, vasárnap: 09: 00-18: 00 között

Poliklinika a Kultúrparkban
Telefon: +7 (499) 969-26-29
m. Park Kultury, Moszkva, ul. Leo Tolstoy, 10, 1. épület
Nyitva tartás: péntek-péntek: 08: 00-21: 00, szombat 9: 00-21: 00, vasárnap 09: 00-19: 00 között

Családi poliklinika Yasenevo-ban
Telefon: +7 (499) 969-26-29
m. Yasenevo, Moszkva, ul. Golubinskaya 16
Nyitva tartás: péntek-péntek: 08: 00-21: 00, szombat 09: 00-20: 00, vasárnap: 09: 00-18: 00 között