ABC orvoslás Yasenevo-ban

Moszkva, Golubinskaya utca, 16

Golubinskaya utca 16

Cégprofil

A klinika leírása

A Yasenevo-ban az АВС orvostudomány egy multidiszciplináris orvosi központ a felnőttek számára, amely alapján az ABC független gyermekklinika működik.

Felnőtt betegek számára nyújtott szolgáltatások:

 • Otthoni segítségnyújtás otthon
 • Ambuláns fogadás több tucat szakképzett szakemberben
 • fogászat
 • A tanúsítványok regisztrálása
 • oltás
 • Profilaktikus vizsgálatok és még sok más

Az orvosi központban van egy recepció:

 • Szülészek és nőgyógyászok
 • Urológus
 • terapeuták
 • idegtudományi
 • Nephrológusok
 • sebészek
 • endokrinológusok
 • gasztroenterológus
 • Traumatológusok és ortopédek stb.

Segít a gasztrointesztinális traktus, a húgyúti, a kardiovaszkuláris, a hormonális és egyéb testrendszerek betegségeinek.

A Yasenevo ABC gyógyszere az Aquapark Morone épületében található, a metró közelében. Lépjen ki az állomásról a városba az utolsó autóközpont irányába, a Tarusa utca felé. Lehetőség van gyalog járni a klinikára, a metrótól a MKAD irányába mozogni, vagy a Transubentstvo-Stomatology a Golubinskaya utcán. A metrótól a 642, 961 buszok és a trolibusz 85. A vízi parktól - 150 méter.

«ABC gyógyszer» a Yasenevo-on

Hasonló klinikák

Klinika "Egészséges tőke"

18 értékelés
Str. Tverskaya, 24
Express belépés

Klinika "Diamed" Sheremetyevo-ban

30 ismertetők
Str. Sheremetevskaya, 27
Express belépés

Orvosok (18)

Potapova E.V.

13 értékelés
gasztroenterológus, kardiológus, pulmonologist, terapeuta
Str. Golubinskaya Str. 16

Smorodinov A.V.

4 vélemény
gyermek sebész, proctológus, phlebológus, sebész
Str. Golubinskaya Str. 16

Ikonnikova M.V.

6 ismertetők
beszédterapeuta
Str. Golubinskaya Str. 16

Tereshchenko N.V.

4 vélemény
gyermekorvos
Str. Golubinskaya Str. 16

Raschupkina E.V.

4 vélemény
andrológus, gyermekgyógyászati ​​urológus, urológus, sebész
Str. Golubinskaya Str. 16

Vélemények (4)

A fogorvosban, Shukhova Fatima klinikában voltam. Általában a benyomás nagyon kellemes. A szokásos poliklinikától eltérően az orvos annyi időt adott nekem, amennyire szükséges volt. Felújítottam a pecsétet, amelyet korábban egy normál poliklinikában csináltam. Kiderült, hogy a szokásos városi poliklinikában még csak nem is teljesen fúrt kariózis volt, és a fog ezután továbbra is fáj. Ebben a klinikában időre kaptam és mindent minőségileg csináltam, a fog nem zavarja többé, de a pecsét tartja. Fatima azt is elmondta, milyen más eljárásokat kell tennem a fogaimmal. És e klinikán fogom őket tenni, mert szerettem a munkájuk és az ügyfél iránti hozzáállásuk szintjét.

Gyermekeimmel mentünk, egy beszédterapeutánál a döfés miatt kezeltünk. A klinikát egy barátja tanácsolta, és mivel még nem volt tapasztalatom a fizetett központok kapcsolatáról, követtem a tanácsát. Itt jól fogadtuk, azonnal elküldtük egy orvosnak, aki nagyon jártasnak bizonyult. Marina Viktorovna azonnal megtalálta a fiúhoz való hozzáállást, nagyon kedvesen beszélt vele, kedves módon, a gyermeke örömmel később látogatta meg az óráit, és most már megjegyeztük, hogy jelentős előrelépés történt. Természetesen nagyon örülünk ennek. Köszönöm Marina Victorovna-nak, jó szakember.

Egész kényelmes hely, nincs érzés, hogy kórházban vagy, a helyzet több mint kényelmes, tetszett. A személyzet csodálatos volt, hogy őszinte legyek, nem számíthatott ilyen kezelésre, mindenki udvariasan beszélt velem, ha feltettem a kérdéseket, azonnal konzultáltam, mindent elmagyaráztam. Itt voltam itt először, a benyomások épp kiválóak voltak, át kellett mennem a teszteken, gyorsan megkeresték ezt a feladatot, a kerítés szépen megtörtént, nem sérült meg, és az eredmények időben elkészültek. Most már tudom, hogy hova fordulhatok. Remélem, hogy a jövőben a központ sem fog csalódni.

Nagyon szeretem ezt a klinikát. Gyönyörű, tiszta, tágas, szép belső tér és nyugtató hangulat. A személyzet nagyon udvarias, könnyen feljegyezhettem a telefon recepcióján, egy kényelmes időben számomra. Eddig csak a fogorvoshoz látogattam. Fatima Slavovna egy nagyon kellemes nő, nagyon alaposan megvizsgálta, elmagyarázta a helyzetet, hasznos tanácsokat adott a szájápolásban. Csak a tisztításhoz és a fehérítéshez jöttem. Minden eljárás kiváló volt, az orvos gyorsan és hatékonyan végezte őket. Mindig annyira tetszett, hogy most mindig eljutok ebbe a klinikába. És tanácsot adok mindenkinek!

Az Moszkvában található Yasenevo orvosi központja "ABC Medicine" széleskörű tapasztalattal rendelkező, magasan specializált szakemberek segítségével nyújt segítséget. Az intézmény személyzeti politikája biztosítja a szakemberek rendszeres képzését, motivációs rendszert. Az "ABC Medicine" orvosi központja a Yasenevo-ban garantálja az elvégzett eljárások teljes anonimitását.

áthaladás

Mielőtt az orvosi központ «ABC Medicine "című Yasenevo lovagol a buszon №281, 642, 651, 769, 769k, 961, trolibusz №72, 85, a taxi száma 85m, 592. leszállni Transagentstvo - Fogászat".

ABC orvoslás a Yasenevo-ban

ABC orvoslás Yasenevo: ★ 18 orvos, ★ 386 Ellenőrzött Beteg Vélemények, ★ Legjobb Ár rekord, ★ Közvetlen telefon ★ Téma szolgáltatási árak!

„ABC Medicine” a hamu-multidiszciplináris klinikán, amelyek fogadására terapeuták, gyermekorvosok, kardiológusok, neurológusok, immunológusok és az orvosok és más jelentős szűk szakterületek. Annak megállapítására, operatív fogászat, modern ortopantomografy és mikroszkópok, ami megy terápiás, sebészeti, ortopédiai és a fogszabályozás fogászati-maxilla berendezés. A diagnosztikai osztályban az ultrahang, a mágneses rezonancia képalkotás, az edények duplex szkennelése, a radiográfiát végezzük. A klinika saját laboratóriumot működtet, ahol biológiai anyagokat és folyadékokat gyűjt és tanulmányoz. A gyermekosztály személyzete gyermekorvosokból, neonatológusokból és más magasan specializált orvosokból áll. A klinika alkalmazottai az állami minta orvosi dokumentációját mutatják be.

 • Gyalog
"AVS-Medicine" a Yasenevo található Moszkva dél-nyugati részén ul. Golubinskaya, 16, sétatávolságra a Yasenevo metróállomástól. A metró 3. déli metrójáról való kilépés után kövesse a Yasnogorskaya utca mentén a Golubinskaya utcán való átkelést. A parkolóhelyen haladjon át az úttest a "Morone" bevásárlóközpontba. A hirdetési táblák irányításával észreveszik a bejáratot a klinikára.

 • Autóval
Menj Moszkvába délnyugatra a 3. közlekedési gyűrűből a Zagorodnoye autópályán. Miután elhagyta a Sevastopolsky tájékoztatót, kövesse közvetlenül a Bitcevskijparkot a Yasenevo területére. Az Aivazovsky utcától forduljon a Tarusa utca felé, és kövesse azt a parkolóban a "Morone" bevásárlóközpont közelében.

ABC orvostudományi klinika Yasenevo-ban

Lépjen velünk kapcsolatba

Telefonszám

cím

GPS-koordináták

Hivatalos honlap

Nyitva tartás

fényképeket

Árjegyzék

Clinic ABC Medicine in Yasenevo: ismertetők

Nincs tapasztalatom az ilyen szakemberekkel való kommunikációban, de egészében a konzultáció kellemes volt. Az orvos figyelmes, pozitív, közös nyelvet talált a gyermekével, ajánlásokat adott. Még nem tudom, milyen formában lesz osztályok, és mikor lesz, de a Marina Viktorovna-val folytatni kívánom a munkát.

Kérünk segítséget egy orvos-endokrinológustól. Pisareva Elena Aleksandrovna - tudós, figyelő szakember. Az orvos meghallgatott minket, válaszolt az összes kérdésre, és fontos ajánlásokat adott. Elégedettek voltunk a konzultációval.

Magas szintű szakember.
A korábbi 2 orvos nem tudott helyesen eljárni
vegye fel a gyógyszert a kezelésre.
Köszönöm!

Konzultált a Borisov IV bőrgyógyászon. Általában a klinikán és az orvoson pozitív benyomást kelt.
Nem tetszett, hogy az orvos próbált kényszeríteni, hogy konzultáljon más orvosok csepp infúzióval, fizikoterápia, de még nem voltak készen elemzések, és talán nem volt szükséges, mert én semmi komoly; ez nekem egyszerre rémült és ráhangolódni a negatív érzelmek... Pénzügyi túlbecsülték költségek konzultáció (kikötött 1300, fizetett 1800-ban, rájöttem, hogy 1500 rubel. konzultációra és 300 rubelt. semmilyen további elemzés), valamint az orvos tanácsát a klinikán eltelt további 5000 rubel. elemzéseket., de az átvétel nem egyértelműen meg van írva, amit vett.

Szeretném megemlíteni a szakember ilyen jellegzetességeit, mint a szociabilitást és a barátságos hozzáállást a gyermek számára. A Marina Victorovna-hoz fordultunk, hogy megkapjuk a beszédterapeutának az óvodai referenciára vonatkozó nyilatkozatát. Az orvos is teljes körű konzultációt tartott, nagyon jó ajánlásokat kapott tőlünk. Köszönöm!

Egy kisgyermekkel elmentünk, hogy egy gyermekgyógyászati ​​orthopédist Vitaliy Valerievich Bloshchanenko-t láthassunk. Konzultáció nagyon. Az orvos figyelmes és barátságos volt a lányommal, alaposan megvizsgálta. Minden kérdésre részletesen válaszolt, és megnyugtatott. Köszönöm!

ABC orvoslás Yasenevo-ban

Moszkva, Golubinskaya utca, 16

Golubinskaya utca 16

Cégprofil

A klinika leírása

A Yasenevo-ban az АВС orvostudomány egy multidiszciplináris orvosi központ a felnőttek számára, amely alapján az ABC független gyermekklinika működik.

Felnőtt betegek számára nyújtott szolgáltatások:

 • Otthoni segítségnyújtás otthon
 • Ambuláns fogadás több tucat szakképzett szakemberben
 • fogászat
 • A tanúsítványok regisztrálása
 • oltás
 • Profilaktikus vizsgálatok és még sok más

Az orvosi központban van egy recepció:

 • Szülészek és nőgyógyászok
 • Urológus
 • terapeuták
 • idegtudományi
 • Nephrológusok
 • sebészek
 • endokrinológusok
 • gasztroenterológus
 • Traumatológusok és ortopédek stb.

Segít a gasztrointesztinális traktus, a húgyúti, a kardiovaszkuláris, a hormonális és egyéb testrendszerek betegségeinek.

A Yasenevo ABC gyógyszere az Aquapark Morone épületében található, a metró közelében. Lépjen ki az állomásról a városba az utolsó autóközpont irányába, a Tarusa utca felé. Lehetőség van gyalog járni a klinikára, a metrótól a MKAD irányába mozogni, vagy a Transubentstvo-Stomatology a Golubinskaya utcán. A metrótól a 642, 961 buszok és a trolibusz 85. A vízi parktól - 150 méter.

ABC orvoslás a Yasenevo-ban

Hétfő-péntek: 08:00 - 21:00 Szo: 09:00 - 20:00 Nap: 09:00 - 18:00

A klinikáról

ABC gyógyszer Yasenevo: ★ 21 orvos, ★ 215 ellenőrzött beteg véleménye, ★ Legjobb ár rekord, ★ Közvetlen telefon ★ Aktuális szolgáltatási árak!

Ez egy multidiszciplináris orvosi központ, amelynek saját gyermekgyógyászati ​​osztálya van. A klinika Moszkvában található az ul. Golubinskaya, d. 16 délnyugati közigazgatási körzet, Yasenevo. Minden nap működik - hétfőtől péntekig 8-21 óráig, szombaton 9-től 20:00 óráig, vasárnap 9-18 óráig.

A központban számos területen dolgozó szakértők képesek lesznek magasan képzett segítséget nyújtani:

 • gasztroenterológia;
 • A pszichiáter
 • otolaryngologist;
 • beszédterapeuta-defektológus;
 • allergológus;
 • nőgyógyász;
 • kardiológus.

A klinika szakemberei széles körű tapasztalattal rendelkeznek, és minden egyes beteg számára egyedi megközelítést találhatnak. A webhely teljes körűen leírja az összes szolgáltatást és pozitív visszajelzést.

szakosodás

Nőgyógyászat, andrológia Allergia, Nemikórtani Gastroenterology, nőgyógyászat, bőrgyógyászat, kardiológia, fül-gége, ortopédia, szemészet, gyermekgyógyászat, Pszichológia, fogászat, terápia, urológia, Phlebology Surgery proktológia, US, Tüdő, beszéd, immunológia

«ABC gyógyszer» a Yasenevo-on

Az Moszkvában található Yasenevo orvosi központja "ABC Medicine" széleskörű tapasztalattal rendelkező, magasan specializált szakemberek segítségével nyújt segítséget. Az intézmény személyzeti politikája biztosítja a szakemberek rendszeres képzését, motivációs rendszert. Az "ABC Medicine" orvosi központja a Yasenevo-ban garantálja az elvégzett eljárások teljes anonimitását.

 • készpénz
 • Ul. Golubinskaya Str. 16

Az Moszkvában található Yasenevo orvosi központja "ABC Medicine" széleskörű tapasztalattal rendelkező, magasan specializált szakemberek segítségével nyújt segítséget. Az intézmény személyzeti politikája biztosítja a szakemberek rendszeres képzését, motivációs rendszert. Az "ABC Medicine" orvosi központja a Yasenevo-ban garantálja az elvégzett eljárások teljes anonimitását.

Az orvosi központ «ABC Medicine” című Yasenevo kínált manipuláció terén nefrológia, ózon terápia, allergia, gasztroenterológia, nőgyógyászat, sebészet, szemészet, fül-gége, fizikoterápia, endokrinológia, onkológia, ortopédia, traumatológia, urológia, kardiológia, neurológia, pszichoterápia, reflexológia, Tüdőgyógyászat, terápia.

Kap a fogorvos: eltávolítása dentális plakk, takarítás Légáram, gazdagodását fluor, fogfehérítés, esztétikai kezelések, sebészeti, gyógyászati ​​ellátás.

Mielőtt az orvosi központ «ABC Medicine "című Yasenevo lovagol a buszon №281, 642, 651, 769, 769k, 961, trolibusz №72, 85, a taxi száma 85m, 592. leszállni Transagentstvo - Fogászat".

ABC orvostudományi klinika Yasenevo

A multidiszciplináris klinika ABC gyógyszert Yasenevo lehet diagnosztizálni és kezelni a szakemberek, mint a nemi betegségek, allergológus, urológus, ortopéd, immunológus és még sokan mások. A klinika Yasenevo ultrahang vizsgálat, Sebészeti Tanszék és gyermekorvos.

Belépés az orvos klinikájába ABC gyógyszer Yasenevo:

 • orvos független választása kérdőív segítségével;
 • a klinikai betegek véleménye és a visszajelzés elhagyásának lehetősége;
 • orvosokkal való találkozó a Docmsk.ru honlapján;
 • hogy orvoshoz forduljon a klinikán: +7 (499) 519-35-52

ABC orvostudományi klinika Yasenevo, bejegyzés az orvoshoz:

 • az egészségügyi központ hivatalos honlapján klinika ABC gyógyszer Yasenevo;
 • telefonon Moszkvában a helyszínen feltüntetett;
 • online az orvosi portálon docmsk.ru

Hozzászólások (0)

Hagy egy megjegyzést

© United Federal Medical Portal orvosok Moszkva docmsk.ru e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A Moszkvában és a Moszkvában található orvosok most egy orvosok adatbázisában találhatók össze: 7119 profil, fotó, értékelés, címek, ár, térkép, értékelés. MR. CT. Elemzések.

1 8 + Ellenjavallatok vannak. Forduljon szakértőhöz, hívjon minket: +7 (499) 519-35-52; A portálon található összes információ tájékoztató jellegű. Minden jog fenntartva. Ez nem nyilvános ajánlat. Az anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Anyag másolásakor aktív forráskód szükséges a forráshoz. Az erőforrás használatával megerősítheti a személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulását, összhangban a Szövetségi Törvény 153-FZ előírásaival.

«ABC gyógyszer» a Yasenevo-on

Az Moszkvában található Yasenevo orvosi központja "ABC Medicine" széleskörű tapasztalattal rendelkező, magasan specializált szakemberek segítségével nyújt segítséget. Az intézmény személyzeti politikája biztosítja a szakemberek rendszeres képzését, motivációs rendszert. Az "ABC Medicine" orvosi központja a Yasenevo-ban garantálja az elvégzett eljárások teljes anonimitását.

 • készpénz
 • Ul. Golubinskaya Str. 16

Az Moszkvában található Yasenevo orvosi központja "ABC Medicine" széleskörű tapasztalattal rendelkező, magasan specializált szakemberek segítségével nyújt segítséget. Az intézmény személyzeti politikája biztosítja a szakemberek rendszeres képzését, motivációs rendszert. Az "ABC Medicine" orvosi központja a Yasenevo-ban garantálja az elvégzett eljárások teljes anonimitását.

Az orvosi központ «ABC Medicine” című Yasenevo kínált manipuláció terén nefrológia, ózon terápia, allergia, gasztroenterológia, nőgyógyászat, sebészet, szemészet, fül-gége, fizikoterápia, endokrinológia, onkológia, ortopédia, traumatológia, urológia, kardiológia, neurológia, pszichoterápia, reflexológia, Tüdőgyógyászat, terápia.

A fogorvos viszi a fogorvost: a fogászati ​​lerakódások eltávolítása, a légáramlás tisztítása, a fogak fluoreszterrel történő gazdagítása, fogak fogfehérítése, esztétikai eljárások, sebészeti kezelés, terápiás segítség.

Mielőtt az orvosi központ «ABC Medicine "című Yasenevo lovagol a buszon №281, 642, 651, 769, 769k, 961, trolibusz №72, 85, a taxi száma 85m, 592. leszállni Transagentstvo - Fogászat".

Diagnózis, kezelés, rehabilitáció a klinikán "ABC medicine" a "Yasenevo"

A "Yasenevo" központ volt az orvosi hálózat első intézménye, amely egy gyermekgyógyászati ​​kórteret nyitott, és segítséget nyújtott a gyermekek megelőzésében és kezelésében az élet első napjairól. Az intézmény szabálya - a munkavállalók és tevékenységük rendszeres ellenőrzése, mely hatással van a hatékonyságra.

A szolgáltatások

A klinika egy sokoldalú és multidiszciplináris, ezért ajánlja diagnosztikai, klinikai kutatás, megelőzés, kezelés, fizikoterápia és a műtét.

További szolgáltatások:

 • védőoltások;
 • otthagyja az orvost;
 • a bizonyítványok nyilvántartása, beleértve az Állami Közlekedésbiztonsági Felügyeletet, betegszabadsági lapokat;
 • komplex profilaxis;
 • a járművezetők ellenőrzése a repülés előtt;
 • a betegek fogadására és kezelésére az MHI szerint területi alapon.

csapat

A klinika személyzete 17 orvosot foglalkoztat, akik széles körű tapasztalattal és képzettséggel rendelkeznek. Az alkalmazottak szakterületre szakosodnak: attól függően, hogy milyen irányba halad a beteg a széles vagy keskeny profil orvosaihoz. Az intézmény személyzeti politikája megfizethető és érthető árakat kínál az ügyfeleknek a diagnózishoz és kezeléshez, mivel egy alkalmazott fizetése nem függ a nyújtott szolgáltatások számától. Ez segít az ügyfél pénzének megtakarításában anélkül, hogy a konzultációk és eljárások árai túl magasodnának.

felmérés

A klinika minden ismert módszert kínál a beteg diagnosztizálására. A modern és megbízható berendezések az illetékes mesterekkel kombinálva gyors és pontos következtetéseket vonhatnak le. Rendelkezésre álló technológiák:

 • endoszkópos vizsgálatok;
 • klinikai laboratórium;
 • ultrahang;
 • sugárzásvizsgálat;
 • funkcionális diagnosztika;
 • teljes testvizsgálat.

Vélemények

A betegek rendszeresen hálát adnak és pozitív visszajelzést nemcsak az intézmény tevékenységeihez, hanem a szakemberek munkájához is. Minden klinikai orvos megkapja az elismerést, amely az intézmény szakképzett személyzetét jellemzi. Itt olvashatja a hivatkozások történetét.

A recepció az orvosnál 1500 rubelből áll. Amellett, hogy egyes szolgáltatások, a klinika nyújt átfogó programok felnőtteknek, éves karbantartás a gyermek születésétől, csomagok jogalanyok ambuláns vagy a helyszínen. Olvassa el az információkat részletesebben a hivatalos honlapon.

Hogyan juthatunk el

A klinika az alábbi helyen található: Moszkva, ul. Golubinskaya, 16. A legközelebbi metrómegálló Yasenevo.