ABC-orvoslás Yasenevo-ban

ABC-orvoslás Yasenevo-ban - egy modern orvosi intézmény, amely moszkvai családtagi klinikák hálózatát képviseli. Az orvostudomány különböző területein szakképzett személyzet felkéri a gyermekeket és a felnőtteket a konzultációra, a recepcióra, a diagnózisra és a gyermekek kezelésére.

A fő irányok a következők:

 • urológiai;
 • kardiológia;
 • neurológia;
 • ortopédia és traumatológia;
 • tüdőgyógyászat;
 • otolaryngology;
 • sebészet, stb.

A klinikának saját fogászati ​​osztálya van, amelynek büszkesége gyermekekkel dolgozó fogorvos.

Pontos diagnózis létrehozása a helyes terápiás kurzus kijelölése céljából a modern diagnosztikai berendezés segítséget nyújt: ultrahang, MRI, röntgenkészülékek.

Sokéves tapasztalat alapján az egészségügyi intézmény átfogó egészségügyi programokat kínál, például a gyermekek és szüleik éves karbantartásáért, valamint a különböző tulajdoni formájú vállalatok alkalmazottai számára.

A betegek kényelmét illetően előzetesen egy orvoshoz és egy háziorvoshoz intézett előzetes találkozó tervezhető. A klinikát hűséges árpolitika, barátságos személyzet és magas színvonalú szolgáltatások jellemzik.

ABC orvoslás a Yasenevo-ban

ABC orvoslás Yasenevo: ★ 18 orvos, ★ 386 Ellenőrzött Beteg Vélemények, ★ Legjobb Ár rekord, ★ Közvetlen telefon ★ Téma szolgáltatási árak!

„ABC Medicine” a hamu-multidiszciplináris klinikán, amelyek fogadására terapeuták, gyermekorvosok, kardiológusok, neurológusok, immunológusok és az orvosok és más jelentős szűk szakterületek. Annak megállapítására, operatív fogászat, modern ortopantomografy és mikroszkópok, ami megy terápiás, sebészeti, ortopédiai és a fogszabályozás fogászati-maxilla berendezés. A diagnosztikai osztályban az ultrahang, a mágneses rezonancia képalkotás, az edények duplex szkennelése, a radiográfiát végezzük. A klinika saját laboratóriumot működtet, ahol biológiai anyagokat és folyadékokat gyűjt és tanulmányoz. A gyermekosztály személyzete gyermekorvosokból, neonatológusokból és más magasan specializált orvosokból áll. A klinika alkalmazottai az állami minta orvosi dokumentációját mutatják be.

 • Gyalog
"AVS-Medicine" a Yasenevo található Moszkva dél-nyugati részén ul. Golubinskaya, 16, sétatávolságra a Yasenevo metróállomástól. A metró 3. déli metrójáról való kilépés után kövesse a Yasnogorskaya utca mentén a Golubinskaya utcán való átkelést. A parkolóhelyen haladjon át az úttest a "Morone" bevásárlóközpontba. A hirdetési táblák irányításával észreveszik a bejáratot a klinikára.

 • Autóval
Menj Moszkvába délnyugatra a 3. közlekedési gyűrűből a Zagorodnoye autópályán. Miután elhagyta a Sevastopolsky tájékoztatót, kövesse közvetlenül a Bitcevskijparkot a Yasenevo területére. Az Aivazovsky utcától forduljon a Tarusa utca felé, és kövesse azt a parkolóban a "Morone" bevásárlóközpont közelében.

«ABC gyógyszer» a Yasenevo-on

Hasonló klinikák

Klinika "Egészséges tőke"

18 értékelés
Str. Tverskaya, 24
Express belépés

Klinika "Diamed" Sheremetyevo-ban

30 ismertetők
Str. Sheremetevskaya, 27
Express belépés

Orvosok (18)

Potapova E.V.

13 értékelés
gasztroenterológus, kardiológus, pulmonologist, terapeuta
Str. Golubinskaya Str. 16

Smorodinov A.V.

4 vélemény
gyermek sebész, proctológus, phlebológus, sebész
Str. Golubinskaya Str. 16

Ikonnikova M.V.

6 ismertetők
beszédterapeuta
Str. Golubinskaya Str. 16

Tereshchenko N.V.

4 vélemény
gyermekorvos
Str. Golubinskaya Str. 16

Raschupkina E.V.

4 vélemény
andrológus, gyermekgyógyászati ​​urológus, urológus, sebész
Str. Golubinskaya Str. 16

Vélemények (4)

A fogorvosban, Shukhova Fatima klinikában voltam. Általában a benyomás nagyon kellemes. A szokásos poliklinikától eltérően az orvos annyi időt adott nekem, amennyire szükséges volt. Felújítottam a pecsétet, amelyet korábban egy normál poliklinikában csináltam. Kiderült, hogy a szokásos városi poliklinikában még csak nem is teljesen fúrt kariózis volt, és a fog ezután továbbra is fáj. Ebben a klinikában időre kaptam és mindent minőségileg csináltam, a fog nem zavarja többé, de a pecsét tartja. Fatima azt is elmondta, milyen más eljárásokat kell tennem a fogaimmal. És e klinikán fogom őket tenni, mert szerettem a munkájuk és az ügyfél iránti hozzáállásuk szintjét.

Gyermekeimmel mentünk, egy beszédterapeutánál a döfés miatt kezeltünk. A klinikát egy barátja tanácsolta, és mivel még nem volt tapasztalatom a fizetett központok kapcsolatáról, követtem a tanácsát. Itt jól fogadtuk, azonnal elküldtük egy orvosnak, aki nagyon jártasnak bizonyult. Marina Viktorovna azonnal megtalálta a fiúhoz való hozzáállást, nagyon kedvesen beszélt vele, kedves módon, a gyermeke örömmel később látogatta meg az óráit, és most már megjegyeztük, hogy jelentős előrelépés történt. Természetesen nagyon örülünk ennek. Köszönöm Marina Victorovna-nak, jó szakember.

Egész kényelmes hely, nincs érzés, hogy kórházban vagy, a helyzet több mint kényelmes, tetszett. A személyzet csodálatos volt, hogy őszinte legyek, nem számíthatott ilyen kezelésre, mindenki udvariasan beszélt velem, ha feltettem a kérdéseket, azonnal konzultáltam, mindent elmagyaráztam. Itt voltam itt először, a benyomások épp kiválóak voltak, át kellett mennem a teszteken, gyorsan megkeresték ezt a feladatot, a kerítés szépen megtörtént, nem sérült meg, és az eredmények időben elkészültek. Most már tudom, hogy hova fordulhatok. Remélem, hogy a jövőben a központ sem fog csalódni.

Nagyon szeretem ezt a klinikát. Gyönyörű, tiszta, tágas, szép belső tér és nyugtató hangulat. A személyzet nagyon udvarias, könnyen feljegyezhettem a telefon recepcióján, egy kényelmes időben számomra. Eddig csak a fogorvoshoz látogattam. Fatima Slavovna egy nagyon kellemes nő, nagyon alaposan megvizsgálta, elmagyarázta a helyzetet, hasznos tanácsokat adott a szájápolásban. Csak a tisztításhoz és a fehérítéshez jöttem. Minden eljárás kiváló volt, az orvos gyorsan és hatékonyan végezte őket. Mindig annyira tetszett, hogy most mindig eljutok ebbe a klinikába. És tanácsot adok mindenkinek!

Az Moszkvában található Yasenevo orvosi központja "ABC Medicine" széleskörű tapasztalattal rendelkező, magasan specializált szakemberek segítségével nyújt segítséget. Az intézmény személyzeti politikája biztosítja a szakemberek rendszeres képzését, motivációs rendszert. Az "ABC Medicine" orvosi központja a Yasenevo-ban garantálja az elvégzett eljárások teljes anonimitását.

áthaladás

Mielőtt az orvosi központ «ABC Medicine "című Yasenevo lovagol a buszon №281, 642, 651, 769, 769k, 961, trolibusz №72, 85, a taxi száma 85m, 592. leszállni Transagentstvo - Fogászat".

Abc gyógyszer durvább

Az orvosi fejlődés modern szintje lehetővé teszi az ingyenes és a magán klinikák számára, hogy széles körű szolgáltatást nyújtsanak.

Klinika Az ABC Medicine egy széles körű intézmény, amely minden ügyfél számára speciálisan kiválasztott szolgáltatásokat kínál. A klinikán minden rendben van, figyelembe véve a maximális kényelmet a látogatók számára. A szobák technikai berendezései lehetővé teszik a páciens testének diagnosztikai tesztjeit egy kezelési program és megelőző intézkedések készítésére. A klinika működését aneszteziológia, belgyógyászat, kardiológia, gasztroenterológia, pulmonológia, allergia, immunológia, nefrológia, neurológia, endokrinológia, bőrgyógyászat, gyógyászat, urológia, andrológia, nőgyógyászat, szülészet, emlő gondozás, terápia, szemészet, fül-gége, gyermekgyógyászat, logopédia, ortopédia. Szakembereinknek speciális orvosi oktatásuk van, és szimpatizálnak a problémáival. Bízunk az egészségünkben, biztos lehet benne az eredményen.

Az ABC Klinika elfogadja a legfiatalabb betegeket. Orvosaink a gyermekek betegségeinek kezelésére specializálódnak, ami azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy gyermeke biztonságban lesz. A gyermekorvosi konzultáció mellett más orvosok számára is nyilvántartást vezetnek.

Ha komolyan úgy döntött, hogy sugárzó mosolyt ér el, akkor bízhat benned a szakembereknek. Az ABC Medicine klinikának mindent meg kell tennie, hogy a fogai ragyogjanak. A fogorvosok hajlandó szolgáltatásnyújtás kezelésére fogszuvasodás eltávolítása, és a fogtechnikai fogak, fogfehérítés, harapás korrekció, röntgen diagnosztika, valamint a telepítés kerámia fém merevítők, implantátumok, héjak. Nálunk a mosolyod biztonságban lesz!

A gyermeke nem olyan, mint a fogorvos? Fogászatunkban nincs helye a gyermekek félelmeinek. Orvosaink valódi szakemberek, képesek lesznek megközelíteni a legkisebb betegeket.

A klinika orvosai a megfelelő berendezésen vizsgálják a testet. Itt átviheti a számítógépes tomográfiát, orvosi vizsgálatot, ultrahangot, röntgenvizsgálatot, endoszkópiát, laboratóriumi diagnosztikát, funkcionális vizsgálatot.

Az orvosi központ, a rádió, a nőgyógyászati, a traumatológiai, az általános és a járóbeteg-szakági szolgálatok alapján nyílt meg.

A javasolt eljárások közül választhat balneoterápiát, oltást, fizioterápiát, manuális terápiát, terápiás masszázst, ózonterápiát, VLOK-t.

A megfelelő szakértővel történő egyeztetéshez használhatja ezeket a számokat.

ABC orvoslás a Yasenevo-ban

Hétfő-péntek: 08:00 - 21:00 Szo: 09:00 - 20:00 Nap: 09:00 - 18:00

A klinikáról

ABC gyógyszer Yasenevo: ★ 21 orvos, ★ 215 ellenőrzött beteg véleménye, ★ Legjobb ár rekord, ★ Közvetlen telefon ★ Aktuális szolgáltatási árak!

Ez egy multidiszciplináris orvosi központ, amelynek saját gyermekgyógyászati ​​osztálya van. A klinika Moszkvában található az ul. Golubinskaya, d. 16 délnyugati közigazgatási körzet, Yasenevo. Minden nap működik - hétfőtől péntekig 8-21 óráig, szombaton 9-től 20:00 óráig, vasárnap 9-18 óráig.

A központban számos területen dolgozó szakértők képesek lesznek magasan képzett segítséget nyújtani:

 • gasztroenterológia;
 • A pszichiáter
 • otolaryngologist;
 • beszédterapeuta-defektológus;
 • allergológus;
 • nőgyógyász;
 • kardiológus.

A klinika szakemberei széles körű tapasztalattal rendelkeznek, és minden egyes beteg számára egyedi megközelítést találhatnak. A webhely teljes körűen leírja az összes szolgáltatást és pozitív visszajelzést.

szakosodás

Nőgyógyászat, andrológia Allergia, Nemikórtani Gastroenterology, nőgyógyászat, bőrgyógyászat, kardiológia, fül-gége, ortopédia, szemészet, gyermekgyógyászat, Pszichológia, fogászat, terápia, urológia, Phlebology Surgery proktológia, US, Tüdő, beszéd, immunológia

ABC orvoslás Yasenevo-ban

Moszkva, Golubinskaya utca, 16

Golubinskaya utca 16

Cégprofil

A klinika leírása

A Yasenevo-ban az АВС orvostudomány egy multidiszciplináris orvosi központ a felnőttek számára, amely alapján az ABC független gyermekklinika működik.

Felnőtt betegek számára nyújtott szolgáltatások:

 • Otthoni segítségnyújtás otthon
 • Ambuláns fogadás több tucat szakképzett szakemberben
 • fogászat
 • A tanúsítványok regisztrálása
 • oltás
 • Profilaktikus vizsgálatok és még sok más

Az orvosi központban van egy recepció:

 • Szülészek és nőgyógyászok
 • Urológus
 • terapeuták
 • idegtudományi
 • Nephrológusok
 • sebészek
 • endokrinológusok
 • gasztroenterológus
 • Traumatológusok és ortopédek stb.

Segít a gasztrointesztinális traktus, a húgyúti, a kardiovaszkuláris, a hormonális és egyéb testrendszerek betegségeinek.

A Yasenevo ABC gyógyszere az Aquapark Morone épületében található, a metró közelében. Lépjen ki az állomásról a városba az utolsó autóközpont irányába, a Tarusa utca felé. Lehetőség van gyalog járni a klinikára, a metrótól a MKAD irányába mozogni, vagy a Transubentstvo-Stomatology a Golubinskaya utcán. A metrótól a 642, 961 buszok és a trolibusz 85. A vízi parktól - 150 méter.

«ABC gyógyszer» a Yasenevo-on

Orvosi Központ 0 irányban

 • Vélemények (5)
 • A klinikáról
 • A szolgáltatások
 • orvosok
 • Más irodák

Vélemények

 • 5 Vélemények
 • 5 Ajánlás
 • 0 Nem ajánlom

Annak ellenére, hogy későn voltam, nem hallottam semmiféle vétkességet vagy sietséget, az orvos néhány perccel az érkezésem után tartotta a recepciót. A recepció személyzetének lányai nagyon szépek és lelkesek. Nem voltam a megfelelő készpénz. És a kártya, mint az ilyen ügyek törvénye, nem vette velük. De találtak is egy utat ebből a problémából, amiért a hatalmas köszönet nekik!

A klinika nagyon jó, minden steril, minden elit. Hitelt a megadott időben, egy perccel a dokumentumok aláírása történt. Az adminisztrátorok fellebbezése és a légkör körül teljesen méltó a klinika árpolitikájához. Minden nagyon tiszteletteljes, a recepción az emberek érzékenyek. Csak a küszöbön fog megjelenni, azonnal üdvözölte, elmosolyodott, megmutatta, hol üljön. szép, kanapék, magazinok, az idő előtti recepción.

Nagyon lenyűgözte a klinika, csodálatos helyszín, ráadásul nagyon udvarias személyzet volt. A látogatásom a kijelölt időben zajlott, nem kellett várni semmit. Az orvos sok időt és figyelmet adott nekem, és teljes egészében elvégezte az eljárások teljes mennyiségét. Az orvos megkérdezte például a tisztázó kérdéseket, hogy növelni akarom-e a szolgáltatásokat. Úgy értem, az orvos azonnal értesítette számomra, hogy vannak még további manipulációk is. Az orvos azonnal bejelentette a költségeket, és mindannyian beszéltünk. Úgy értem, akkor nem volt kellemetlen meglepetés.

Egy kellemes klinika! Nagyon hozzáértő személyzet: kávét kínáltak, miközben a lobbyban voltak, jelszót adtak az internetről. Bár egy ilyen klinika, még akkor is, ha messze van, mindenképpen érdemes megy ott. Egyrészt azt a benyomást keltette, hogy az emberek nem rázzák meg a bevételt, nem fogják előírni a nemkívánatos műveletet. Próbáld meg elmagyarázni a betegnek, ha úgy gondolja, hogy a fejében hiba van. Az orvos, akinek azonosították, nagyon elégedett voltam, nagyon jól jártam, időnk volt, beszéltem, elégedett maradt.

Kiderült, hogy 15 percen keresztül eljöttek a klinikára, a recepción lévők azonnal rájöttek, hogy az orvos elfoglalta-e, és előre vitt. Maga a klinika nagy, tiszta, kellemes, olyan helyen van, ahol várhat, minden nagyon kényelmes. Mégis, ami nagyon fontos, van egy hely, ahol parkolni lehet, mert sok klinikának nincs módja a vezetésre. Általában elmondhatom, hogy könnyű eljutni a klinikára, könnyű kinevezni, kedves kezelni. Csak elküldi a személyzetet egy boldog következtetésre.

«ABC gyógyszer» a Yasenevo-on

Az Moszkvában található Yasenevo orvosi központja "ABC Medicine" széleskörű tapasztalattal rendelkező, magasan specializált szakemberek segítségével nyújt segítséget. Az intézmény személyzeti politikája biztosítja a szakemberek rendszeres képzését, motivációs rendszert. Az "ABC Medicine" orvosi központja a Yasenevo-ban garantálja az elvégzett eljárások teljes anonimitását.

 • készpénz
 • Ul. Golubinskaya Str. 16

Az Moszkvában található Yasenevo orvosi központja "ABC Medicine" széleskörű tapasztalattal rendelkező, magasan specializált szakemberek segítségével nyújt segítséget. Az intézmény személyzeti politikája biztosítja a szakemberek rendszeres képzését, motivációs rendszert. Az "ABC Medicine" orvosi központja a Yasenevo-ban garantálja az elvégzett eljárások teljes anonimitását.

Az orvosi központ «ABC Medicine” című Yasenevo kínált manipuláció terén nefrológia, ózon terápia, allergia, gasztroenterológia, nőgyógyászat, sebészet, szemészet, fül-gége, fizikoterápia, endokrinológia, onkológia, ortopédia, traumatológia, urológia, kardiológia, neurológia, pszichoterápia, reflexológia, Tüdőgyógyászat, terápia.

Kap a fogorvos: eltávolítása dentális plakk, takarítás Légáram, gazdagodását fluor, fogfehérítés, esztétikai kezelések, sebészeti, gyógyászati ​​ellátás.

Mielőtt az orvosi központ «ABC Medicine "című Yasenevo lovagol a buszon №281, 642, 651, 769, 769k, 961, trolibusz №72, 85, a taxi száma 85m, 592. leszállni Transagentstvo - Fogászat".

ABC orvostudományi klinika Yasenevo-ban

Lépjen velünk kapcsolatba

Telefonszám

cím

GPS-koordináták

Hivatalos honlap

Nyitva tartás

fényképeket

Árjegyzék

Clinic ABC Medicine in Yasenevo: ismertetők

Nincs tapasztalatom az ilyen szakemberekkel való kommunikációban, de egészében a konzultáció kellemes volt. Az orvos figyelmes, pozitív, közös nyelvet talált a gyermekével, ajánlásokat adott. Még nem tudom, milyen formában lesz osztályok, és mikor lesz, de a Marina Viktorovna-val folytatni kívánom a munkát.

Kérünk segítséget egy orvos-endokrinológustól. Pisareva Elena Aleksandrovna - tudós, figyelő szakember. Az orvos meghallgatott minket, válaszolt az összes kérdésre, és fontos ajánlásokat adott. Elégedettek voltunk a konzultációval.

Magas szintű szakember.
A korábbi 2 orvos nem tudott helyesen eljárni
vegye fel a gyógyszert a kezelésre.
Köszönöm!

Konzultált a Borisov IV bőrgyógyászon. Általában a klinikán és az orvoson pozitív benyomást kelt.
Nem tetszett, hogy az orvos próbált kényszeríteni, hogy konzultáljon más orvosok csepp infúzióval, fizikoterápia, de még nem voltak készen elemzések, és talán nem volt szükséges, mert én semmi komoly; ez nekem egyszerre rémült és ráhangolódni a negatív érzelmek... Pénzügyi túlbecsülték költségek konzultáció (kikötött 1300, fizetett 1800-ban, rájöttem, hogy 1500 rubel. konzultációra és 300 rubelt. semmilyen további elemzés), valamint az orvos tanácsát a klinikán eltelt további 5000 rubel. elemzéseket., de az átvétel nem egyértelműen meg van írva, amit vett.

Szeretném megemlíteni a szakember ilyen jellegzetességeit, mint a szociabilitást és a barátságos hozzáállást a gyermek számára. A Marina Victorovna-hoz fordultunk, hogy megkapjuk a beszédterapeutának az óvodai referenciára vonatkozó nyilatkozatát. Az orvos is teljes körű konzultációt tartott, nagyon jó ajánlásokat kapott tőlünk. Köszönöm!

Egy kisgyermekkel elmentünk, hogy egy gyermekgyógyászati ​​orthopédist Vitaliy Valerievich Bloshchanenko-t láthassunk. Konzultáció nagyon. Az orvos figyelmes és barátságos volt a lányommal, alaposan megvizsgálta. Minden kérdésre részletesen válaszolt, és megnyugtatott. Köszönöm!

ABC Medicine

Metro: Yasenevo, Begovaya, Kolomna, Kurskaya, Park Kultury, Chistye Prudy

Cím: Moszkva, st. Golubinskaya 16

Munkaidő: Hétfőtől péntekig: 08.00-21.00, szo: 09.00-20.00, vasárnap: 09.00-18.00

A napok a hét minden napján

Kapcsolatfelvétel telefon: +7 (499) 969-26-29

Nem jött át? Segítünk orvos keresni Moszkvában: 8 (499) 519-36-72

Belépés a közeljövőben, akár 30%

További leírás

ABC gyógyszer - egy olyan hálózat, egészségügyi központok, amelyek célja, hogy szívesen felnőttek és gyermekek, amely széles körű járóbeteg-ellátás, beleértve a fogászati ​​és orvosi otthoni látogatások. A klinika modern felszerelésekkel ellátott, személyzettel orvosok előkelő széles és szűk specializáció.

Minden klinika a metrómegállótól gyalogosan megközelíthető. A klinikák közelében kényelmes parkolási lehetőséget biztosítanak.

A diagnózis és kezelés standardjai

 • Személyzeti politika (motivációs rendszer, továbbképzés)
 • High-tech berendezések és modern orvosi technológiák
 • Az orvosi személyzet munkájának hatékonyságának rendszeres értékelése

Vállalati ügyfelek és a biztosítók, készek vagyunk, hogy egy egyedülálló ajánlat tartalmát és a költségek különböző programok, éves karbantartási kapcsolódó betegek a klinikán, és hogy ellenőrizzék a kezelés költségeit a biztosított személyeknek a számítás az aktuális orvosi szolgáltatásokért.

Az általunk alkalmazott orvosok díjazási rendszere nem függ a nyújtott szolgáltatások számától, ami lehetővé teszi számunkra, hogy a betegeket a szükséges mennyiségű orvosi ellátással biztosítsuk anélkül, hogy a kezelés költségeit túlterheljük.

A klinika szolgáltatásai ABC gyógyszer:

 • allergológia
 • gasztroenterológia
 • Nőgyógyászat és szülészet
 • bőrgyógyászat
 • kardiológia
 • A férfi meddőség kezelése
 • Kézi terápia
 • masszázs
 • ideggyógyászat
 • nephrology
 • onkológia
 • Ortopédia és traumatológia
 • Otorhinolaryngology (ENT)
 • szemészet
 • pszichoterápia
 • tüdőgyógyászat
 • reflexológia
 • terápia
 • urológia
 • fizikoterápia
 • sebészet
 • endokrinológia
 • fogászat
 • Klinikai laboratórium
 • Ultrahang diagnosztika (ultrahang)
 • Funkcionális diagnosztika
 • Endoszkópos vizsgálatok
 • Sugárzásdiagnosztika
 • oltás
 • CHI
 • Otthoni segítség
 • A mozdonyvezetők előtti ellenőrzését
 • szakmai vizsgák
 • Kérdések és betegségek

A klinikák címei ABC gyógyszer:

Családi poliklinika Begovoyban
Telefon: +7 (499) 969-26-29
m. Begovaya, Moszkva, Khoroshevskoe autópálya, 12, 1. épület
Munkaidő: Hétfőtől péntekig 08.00-21.00, szombaton 09.00-18.00, vasárnap 09.00-18.00

Családi poliklinika Kolomenskayán
Telefon: +7 (499) 969-26-29
m. Kolomenskaya, Moszkva, Andropov Avenue, 42, 1. épület
Munkaidő: hh-p 08.00-21.00, szombat 09.00-20.00, vasárnap 09.00-18.00

Poliklinika a Tiszta Tavaknál
Telefon: +7 (499) 969-26-29
Chistye Prudy, Moszkva, Chistoprudny Boulevard, 12, 2. épület
Nyitva tartás: péntek-péntek: 08: 00-21: 00, szombat 9: 00-19: 00, vasárnap 09: 00-15: 00

Gyermek poliklinika a Pokrovka-n
Telefon: +7 (499) 969-26-29
Kurskaya, Moszkva, Lyalin pereulok, 21, 2. épület
Nyitva tartás: péntek-péntek: 08: 00-21: 00, szombat 09: 00-20: 00, vasárnap: 09: 00-18: 00 között

Poliklinika a Kultúrparkban
Telefon: +7 (499) 969-26-29
m. Park Kultury, Moszkva, ul. Leo Tolstoy, 10, 1. épület
Nyitva tartás: péntek-péntek: 08: 00-21: 00, szombat 9: 00-21: 00, vasárnap 09: 00-19: 00 között

Családi poliklinika Yasenevo-ban
Telefon: +7 (499) 969-26-29
m. Yasenevo, Moszkva, ul. Golubinskaya 16
Nyitva tartás: péntek-péntek: 08: 00-21: 00, szombat 09: 00-20: 00, vasárnap: 09: 00-18: 00 között