Klinika Kolomnán

АВС-gyógyszer Kolomenskaya-család-recepció felnőttek és gyermekek.

Csak a mi águnkban fogadunk pulmologistát, allergológus-immunológust (felnőttek és 0 éves gyermekek);

van egy speciális érrendszeri sebész, aki az ultrahangot az alsó végtagok vénáiban, szkleroterápiában végzi;

az orvos az urológus, aki készen áll a húgyúti rendszert az Egyesült Államokban, az uroflowmetria, a húgyhólyag katéterezését, a cisztosztómia megváltoztatását, a cisztoszkópiát;

az orvos egy trichologist vezet, hajvesztést végez, dermatovenereologist; a mycoses konzervatív hatékony kezelése.

Metróval: Kolomenskaya metró (az első autó a központ), a hozam a földalatti ajtó jobbra, balra a szállítás. Az egyik állomása a busz 608, 701 vagy trolibusszal 67-tól stop „Prospect Andropova” séta 150 m, és a következő a jelzőtábla Takarékpénztár „Clinic ABC gyógyszert.”

Vagy metróval 7-10 perc alatt végig a sugárúton, hogy Andropov át Crossroads, hosszú ház, az úttesten, és menj végig az utat egészen a piros-bézs ház ív a jelzőtábla „Poliklinika ABC gyógyszert.”

Autóval: a Prospect Andropov a Kolomenskaya metróállomásról a régió irányába, forduljon a Kolomenskoye sh. és azonnal megállítva a fordulatot jobbra a 42-es, 1. szobába.

«ABC gyógyszer» Kolomenskayán

Hasonló klinikák

Klinika "Egészséges tőke"

18 értékelés
Str. Tverskaya, 24
Express belépés

Klinika "Diamed" Sheremetyevo-ban

30 ismertetők
Str. Sheremetevskaya, 27
Express belépés

Orvosok (23)

Litvinov R. P.

5 vélemény
mammologist, onkológus, sebész
pr-t Andropova, 42, épület. 1

Ikonnikova M.V.

6 ismertetők
beszédterapeuta
pr-t Andropova, 42, épület. 1

Chernov MA

4 vélemény
uzi orvos
pr-t Andropova, 42, épület. 1

Ikryannikova E.S.

5 vélemény
szülészorvos, uzi orvos, nőgyógyász, gyermekgyógyász
pr-t Andropova, 42, épület. 1

Tretyakova GA

6 ismertetők
kardiológus, terapeuta, funkcionális diagnosztikus
pr-t Andropova, 42, épület. 1

Vélemények (3)

Szörnyű klinika! Mindenki kinyújtott kézzel szemléli a szemét, és azt a vágyat, hogy több pénz marad. Csak engedje szabadon. Kész elemzésekkel ragaszkodnak ahhoz, hogy ugyanazt adják át, de ők is. Brad. Több mint egy láb, és mindenkinek közölni. Ginya Ikryannikova egy inkompetens orvos. Nem tanácsom.

ABC klinika stb Andropov, 42/1. A főorvos és a terapeuta egyidejűleg IV Kovalenko beteggé nyugdíjas, kezelni nem törekszenek a rendszeres alapellátásban dolgozó orvosok az ingyenes klinikán. Bemegy az ő nyitott fürdőköpenyben, dohányzás a sikátorban, durva, dühös. Hozta a beteg ember hipertóniás krízis, hogy van egy szívroham és a nyomás a 230/130 vettünk „ő” klinikán egy mentő a kórházba, ahol kezelték, 10 napig. Miután mentesítés, volt egy találkozót, hogy LORu (fülfájás), és tudom, hogy ez idő alatt a főorvosa / terapeuta Kovalenko gondoskodott arról, hogy elszakadt a klinikán, átlépte a recepción, hogy LORu, amelyek rögzítették a pre-adatbázis. Milyen orvosi etika ez? Kihasználva a helyzetet, ápolja a törekvéseivel és elszámolnak, akik betegek, hogy a nyugdíjat VHI vásárolt 50 tonna. P.? Csak kicsúfoltak, amikor elkezdtem egy szívrohamot, kirúgott a szobából a folyosóra, hogy a bejárati ajtót, ahol álltam, a falnak támaszkodva, amíg megérkezett a mentő. Kezelése szükséges ABS Kovalenko felmentette a főorvos, tekintettel a kirívó megsértése az orvosi etika, a rossz és embertelen bánásmód a betegek és a mismatch helyzetben, de azért is, mert a személyes tulajdonságok: a tisztelet hiánya, a tolerancia és együttérzés segítséget kérni beteg páciensek.

Több mint egy éve vettem részt ABC Medicine-ban. Nagyon szeretem, hogy nagyon értékelik ügyfeleiket, és csak a legjobbat kínálják nekik. A munka ütemezése nagyon kényelmes, jó felszerelés és udvarias személyzet. Az orvosok a lelkiismereten dolgoznak, és udvariasan kommunikálnak. Mindig felszólítok a helyi szakemberekre, hiszen magabiztos vagyok a hatáskörükben. Mindenkinek ajánlom, nem fogod megbánni!

Az orvosi központ "ABC Medicine" Kolomna város Moszkvában működik megfelelően elfogadott szabványok a diagnózis és a kezelés. Az orvosok rendszeresen javítják képzettségi szintjüket. Az "ABC Medicine" orvosi központ a Kolomenskoye-n modern felszereléssel van felszerelve.

áthaladás

Mielőtt az orvosi központ «ABC Medicine” című Kolomenskaya № utazó kocsi 67, busszal №219, 263, 291, 299, 608, 701, 820, 901 Exit Stop "Andropova tájékoztatót". A központ a Kolomenskaya metróállomáson található.

ABC gyógyszer Kolomnán

ABC gyógyszer Kolomenskayán: ★ 26 orvos, ★ 399 igazolt beteg véleménye, ★ Legjobb ár rekord, ★ Közvetlen telefonszám ★ Aktuális szolgáltatási árak!

A Kolomenskaya "ABC Medicine" egy multidiszciplináris klinika, ahol bármilyen szervek és rendszerek vizsgálatát és kezelését el lehet végezni, gyermekekre és felnőttekre osztva. A diagnosztikai osztály rendelkezik az európai és az amerikai minőségi szabványok legmodernebb felszerelésével, amely lehetővé teszi a betegség időben történő és gyors diagnosztizálását és hatékony kezelés megkezdését. Az "ABC medicine" klinikában rendelkezésre állnak az állami minta szakmai vizsgái és az orvosi rendelők. Ön képes lesz arra, hogy hivatalos orvosi referenciákat és beteg betegeket, valamint útmutatást a szanatóriumok és orvosi üdülőhelyek. A klinikán dolgozó orvosok különböző patológiák hatékony kezelésére koncentrálnak. Minden probléma egyedi megközelítést biztosítanak, ami lehetővé teszi, hogy a lehető leghatékonyabban oldja meg. A betegek nagyra értékelik a személyzet kellemes, barátságos és gondoskodó hozzáállását.

Az "ABC Medicine" klinika Moszkva déli részén található, az Andropov Avenue 42-es épületében, a gyalogos távolságra a metróállomástól. Kolomna. A metró első déli metróját elhagyva kövesse az Andropov sugárút a "Gvozd-2" bevásárlóközpont mentén a lakóépületek mentén. Az egyik épületben a bankok "Sberbank" és a "Raiffeisenbank" fognak látni. Itt van egy orvosi központ, a bejárat, amelyen megtalálja a reklámtáblán.

ABC gyógyszer Kolomnán

A profil orvosi központja. Specializálódott a járóbeteg-ellátás széles körének biztosításához, beleértve a fogorvost, valamint az orvos otthoni látogatását. A felnőttek 18 éves kortól vesznek részt. A központ 10 perc sétára található a Kolomenskaya metróállomástól.

Felvétel a felvételért

Az orvosi klinikára való felvételhez «ABC gyógyszer Kolomenskayán» egyszerűen töltsön ki egy egyszerű űrlapot a gombra kattintva "Beiratkozni a klinikára". "ABC Medicine on Kolomenskoye" található Moszkva, Nagatino-Sadovniki terület, Andropov Ave. 42, 1. épület.

Felvételi kérelmet hagyva az üzemeltető 10 percen belül felveszi Önnel a kapcsolatot, ingyenes professzionális konzultációt és segítséget nyújt a kényelmes vételi idő kiválasztásában.

АВС-Медицина на Коломенской

felvesz

hívás

Jelentkezzen be a klinikára

 • A klinikáról
 • Vélemények
 • orvosok
 • A szolgáltatások
 • 08: 00-20: 00 között
 • 09: 00-16: 00 szombat Sa
 • 09: 00-16: 00 vasárnap

АВС-Медицина на Коломенской - Családos klinika ugyanabban a névben egészségügyi intézmények, szakosodott több mint 30 területen, többek között:

 • ortopédia és traumatológia;
 • pszichoterápia;
 • tüdőgyógyászat;
 • neurológia;
 • kézi terápia;
 • orr-gégészet;
 • műtét;
 • Urológiai.

A központban minden orvosi vizsgálatot elvégezhet, tesztelhet és orvoshoz fordulhat. Lehetőség van háziorvoshoz is fordulni és betegszabadsági lapot kiállítani.

Műszeres eljárások ellenőrzés által végzett célját, és egy olyan EKG, ultrahang, röntgen, sugárzás diagnózis, CT és munkatársai. Benyújtó szolgáltatások kezelés szobában. A klinikának van egy fogorvosi rendelője, egy női konzultáció és egy gyermekgyógyászat.

A munkát többfunkciós eszközökkel és saját laboratóriumi és diagnosztikai alapjaival végzik, amely lehetővé teszi a különböző szintű komplexitású kutatások gyors és minőségi elvégzését.

Egyedi ajánlat - orvosi és megelőző karbantartási programok (gyermekek, fizikai és jogi személyek számára).

A klinika egy modern épületben található, kellemes belső térrel a Kolomenskaya állomás közelében. Ingyenes parkolás biztosított. Naponta dolgozik, telefonon egyeztethet.

ABC gyógyszer Kolomnán

Hétfőtől péntekig: 08:00 - 20:00 Szo: 09:00 - 16:00 Nap: 09:00 - 16:00

A klinikáról

ABC gyógyszer Kolomenskayán: ★ 28 orvos, ★ 130 ellenőrzött beteg véleménye, ★ Legjobb ár rekord, ★ Közvetlen telefon ★ Aktuális szolgáltatási árak!

Ez egy családi klinika található, amely két háztömbnyire a metró „Kolomna” Prospect Andropov, D 42, 1 dolgozni minden nap -... hétfőtől péntekig 8-tól 20:00, szombat és vasárnap 9-től 16:00 óráig.

A felnőttek és a gyermekek magasan képzett orvosai a központban dolgoznak. Itt kaphatja meg az ilyen szakemberek teljes körű konzultációját és szükséges kezelését:

 • gyermekorvos;
 • fogorvos;
 • az oculista;
 • andrologist;
 • allergológus;
 • nőgyógyász;
 • terapeuta és más szűk szakemberek.

A diagnózis ideje alatt modern, nagy pontosságú berendezést használnak, amely gyors és pontos eredményt biztosít.

szakosodás

Nőgyógyászat, Allergia, Gastroenterology, nőgyógyászat, bőrgyógyászat, kardiológia, fül-gégészet Mammology Neurology, onkológia, ortopédia, szemészet, gyermekgyógyászat, Pszichoterápia, Fogászat, terápia, urológia, Phlebology, Sebészet, endokrinológia, proktológia, ultrahang, masszázs, Tüdő, beszéd Immunológia, Reflexoterápia, Hirudoterápia, Funkcionális diagnosztika, Traumatológia

Diagnózis, kezelés, rehabilitáció a klinikán "ABC medicine" Kolomenskayán

Az AVS-Medicine a Kolomenskaya metróállomás közelében található, ugyanabban a poliklinikában, amely több mint 10 éve működik Moszkvában. Az egészségügyi létesítmény számos különféle orvosi kereskedelmi szolgáltatást nyújt felnőtteknek és gyermekeknek. A központ jellemzője minden egyes személy személyes megközelítése, kellemes hangulat, udvarias személyzet. Az orvosi klinikáról részletes információ a hivatalos honlapon található. Minden további kérdésre a hívásközpont-üzemeltetők válaszolnak.

diagnosztika

A modern orvosi felszerelésekkel ellátott klinika felszerelésének köszönhetően az orvosok képesek:

 • az egész test átvizsgálása;
 • HELPIL teszt;
 • CT;
 • mellkas röntgen;
 • ultrahang;
 • impulzus-oximetria;
 • fibrogastroduodenoscopy;
 • biopszia;
 • a hormonok, az onkomarkerek, a PCR, a baktériumok, az urogenitális fertőzések elemzései.

További szolgáltatások

A klinikák profilaxisban és orvosi rendelőben részesülnek, az összes szükséges orvosi okirat kézhezvételekor.

A központ ügyfelei számára rendelkezésre áll a háziorvos hívása.

Egy egészségügyi intézményben a védőoltásokat hazai vagy importált vakcinák felhasználásával lehet elvégezni.

szakemberek

Az orvosok az orvosi rendelő, a „Kolomenskoye” a legmagasabb kategóriában, és nagy tapasztalattal rendelkeznek a profilját. Sokan vesznek részt a tudományos kutatás, megnyitása új diagnosztikai módszerek és a betegségek kezelésében. A főbb tevékenységei a klinikán: szemészet, neurológia, allergológia, andrológia, nőgyógyászat, gasztroenterológia, gyermekgyógyászat, urológia, kardiológia, manuális terápia, immunológia, fogászat, gyógyászat, bőrgyógyászat, tüdőgyógyászat, szépségápolás, szőrtan, lézerstapedotomia, műtét.

Vélemények az intézményről

A munka során az orvosi központ több mint 190 véleményt kapott a betegektől. A megjegyzésekkel kapcsolatos további információk megtalálhatók a honlapon:

Hogyan juthatunk el

Medical Clinic található az Avenue Andropov, d. 42, Bldg. 1. Az állomás „Kolomna” metróval a busz 608 vagy a busz 67. Szálljon le a „Tájékoztató Andropov” vigye 150 méterre az irányt a Takarékbank. A közelben van a klinika.

ABC Medicine - egy ág Kolomenskayán

Fiók kapcsolatok

Klinika címe: Moszkva, Prospect Andropova, 42, 1. épület

Hogyan juthat el: Nincsenek adatok a rövid utazásokról

Munkaidő:
Hétfőtől péntekig: 08: 00-20: 00 között
SB-VS: 09:00 és 16:00 között

leírás

Az ABC-Medicine Kolomenskoye orvosi hálózatának ága szakképzett segítséget nyújt a gyermekeknek és a felnőtteknek. A szakképzett szakemberek keskeny és széles körű munkát végeznek a központban, amely haladéktalanul diagnosztizálja és előírja a kezelést. Ebben a körzetben hatékony segítséget kaphat az orvosi tevékenység következő területein:

 1. allergológia
 2. tüdőgyógyászat
 3. Vascularis sebészet
 4. urológia
 5. szőrtan
 6. Dermatology.

Az ága gyógyszer ABC Kolomna nyújt széles körű gyógyászati ​​szolgáltatások, tart egy tüdőgyógyász és allergológus-immunológus, az orvosok munkáját a betegek minden korosztály, köztük a gyermekek kortól nulla.

Vascularis sebész az elválasztás segíti az alsó végtagok vénáiban jelentkező problémákat, szkleroterápiát és ultrahangot végez. A klinika urológusa a következő eljárásokat hajtja végre:

 1. A húgyhólyag ultrahang diagnózisa
 2. katéterezés
 3. cystoscopia
 4. uroflowmetry
 5. A cisztóma változása.

trichologist, dolgozik a klinikán, segít megoldani a fejbőr problémáit. A dermatovenerológus különböző bőrkiütésekkel kezeli a terápiát, kezeli a mycosisokat.

Útmutató gyermekeknek

Az orvosi hálózat ága A Kolomenskaya ABC-gyógyszer a gyermekek széles körű szolgáltatása. Az orvosok egyéni kezelési tervet készítenek, közös nyelvet találnak a gyermekkel. Az orvosok magas szakmai színvonala lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan és hatékonyan diagnosztizálják. A gyermekek klinikájában segítséget nyújtanak az alábbi területeken:

 1. Dermatology;
 2. neurológia;
 3. gasztroenterológia;
 4. védőoltások;
 5. ortopédia;
 6. endokrinológia;
 7. a masszőr orvosával folytatott konzultáció;
 8. beszédterápia;
 9. gyermekgyógyászat;
 10. pszichoterápia és pszichológia.

Ezenkívül a klinikán tanácsot kaphat egy kardiológustól és egy ENT-től. Az összes szükséges vizsgálat megadásához.

Megtalálhatja a Kolomenskoye fióktelep elérhetőségét, az orvosokat, a munkatervet, és megbeszélheti a szakembert.

Ha szüksége van egy meghatározott fiókteleppel - jelölje ki azt a listán, és jelentkezzen be a megadott telefonra vonatkozó konzultációra.

Hívja fel a klinikát, és a rendszergazdák segítenek kiválasztani a megfelelő orvost és kényelmes időt az Ön számára. Ha már ellátogattak erre a fióktelepre - hagyja a véleményét általában az orvosi központról vagy egy szakemberről.

ABC Medicine

Metro: Yasenevo, Begovaya, Kolomna, Kurskaya, Park Kultury, Chistye Prudy

Cím: Moszkva, st. Golubinskaya 16

Munkaidő: Hétfőtől péntekig: 08.00-21.00, szo: 09.00-20.00, vasárnap: 09.00-18.00

A napok a hét minden napján

Kapcsolatfelvétel telefon: +7 (499) 969-26-29

Nem jött át? Segítünk orvos keresni Moszkvában: 8 (499) 519-36-72

Belépés a közeljövőben, akár 30%

További leírás

ABC gyógyszer - egy olyan hálózat, egészségügyi központok, amelyek célja, hogy szívesen felnőttek és gyermekek, amely széles körű járóbeteg-ellátás, beleértve a fogászati ​​és orvosi otthoni látogatások. A klinika modern felszerelésekkel ellátott, személyzettel orvosok előkelő széles és szűk specializáció.

Minden klinika a metrómegállótól gyalogosan megközelíthető. A klinikák közelében kényelmes parkolási lehetőséget biztosítanak.

A diagnózis és kezelés standardjai

 • Személyzeti politika (motivációs rendszer, továbbképzés)
 • High-tech berendezések és modern orvosi technológiák
 • Az orvosi személyzet munkájának hatékonyságának rendszeres értékelése

Vállalati ügyfelek és a biztosítók, készek vagyunk, hogy egy egyedülálló ajánlat tartalmát és a költségek különböző programok, éves karbantartási kapcsolódó betegek a klinikán, és hogy ellenőrizzék a kezelés költségeit a biztosított személyeknek a számítás az aktuális orvosi szolgáltatásokért.

Az általunk alkalmazott orvosok díjazási rendszere nem függ a nyújtott szolgáltatások számától, ami lehetővé teszi számunkra, hogy a betegeket a szükséges mennyiségű orvosi ellátással biztosítsuk anélkül, hogy a kezelés költségeit túlterheljük.

A klinika szolgáltatásai ABC gyógyszer:

 • allergológia
 • gasztroenterológia
 • Nőgyógyászat és szülészet
 • bőrgyógyászat
 • kardiológia
 • A férfi meddőség kezelése
 • Kézi terápia
 • masszázs
 • ideggyógyászat
 • nephrology
 • onkológia
 • Ortopédia és traumatológia
 • Otorhinolaryngology (ENT)
 • szemészet
 • pszichoterápia
 • tüdőgyógyászat
 • reflexológia
 • terápia
 • urológia
 • fizikoterápia
 • sebészet
 • endokrinológia
 • fogászat
 • Klinikai laboratórium
 • Ultrahang diagnosztika (ultrahang)
 • Funkcionális diagnosztika
 • Endoszkópos vizsgálatok
 • Sugárzásdiagnosztika
 • oltás
 • CHI
 • Otthoni segítség
 • A mozdonyvezetők előtti ellenőrzését
 • szakmai vizsgák
 • Kérdések és betegségek

A klinikák címei ABC gyógyszer:

Családi poliklinika Begovoyban
Telefon: +7 (499) 969-26-29
m. Begovaya, Moszkva, Khoroshevskoe autópálya, 12, 1. épület
Munkaidő: Hétfőtől péntekig 08.00-21.00, szombaton 09.00-18.00, vasárnap 09.00-18.00

Családi poliklinika Kolomenskayán
Telefon: +7 (499) 969-26-29
m. Kolomenskaya, Moszkva, Andropov Avenue, 42, 1. épület
Munkaidő: hh-p 08.00-21.00, szombat 09.00-20.00, vasárnap 09.00-18.00

Poliklinika a Tiszta Tavaknál
Telefon: +7 (499) 969-26-29
Chistye Prudy, Moszkva, Chistoprudny Boulevard, 12, 2. épület
Nyitva tartás: péntek-péntek: 08: 00-21: 00, szombat 9: 00-19: 00, vasárnap 09: 00-15: 00

Gyermek poliklinika a Pokrovka-n
Telefon: +7 (499) 969-26-29
Kurskaya, Moszkva, Lyalin pereulok, 21, 2. épület
Nyitva tartás: péntek-péntek: 08: 00-21: 00, szombat 09: 00-20: 00, vasárnap: 09: 00-18: 00 között

Poliklinika a Kultúrparkban
Telefon: +7 (499) 969-26-29
m. Park Kultury, Moszkva, ul. Leo Tolstoy, 10, 1. épület
Nyitva tartás: péntek-péntek: 08: 00-21: 00, szombat 9: 00-21: 00, vasárnap 09: 00-19: 00 között

Családi poliklinika Yasenevo-ban
Telefon: +7 (499) 969-26-29
m. Yasenevo, Moszkva, ul. Golubinskaya 16
Nyitva tartás: péntek-péntek: 08: 00-21: 00, szombat 09: 00-20: 00, vasárnap: 09: 00-18: 00 között

MedCenters.Online

Orvosok, klinikák keresése

ABC gyógymód Kolomenskayán - multidiszciplináris orvosi központ (moszkvai klinika címe, találkozó, felülvizsgálatok, árak)

ABC Medicine a Kolomenskoye-on

Multidiszciplináris Orvosi Központ

Az orvosok felvételének költsége a klinikán - 900... és 2200 között

Információk a klinikáról - ABC gyógyszer a Kolomnáról

A profil orvosi központja. Specializálódott a járóbeteg-ellátás széles körének biztosításához, beleértve a fogorvost, valamint az orvos otthoni látogatását. A felnőttek 18 éves kortól vesznek részt. A központ 10 perc sétára található a Kolomenskaya metróállomástól.

Klinika címe - ABC gyógyszer Kolomenskoye Moszkvában

Multidiszciplináris orvosi központ - ABC gyógyszer Kolomenskayán

Moszkva, Prospekt Andropov, 42, 1. épület

U0417 u0430 u043f u0438 u0441 u044c u043f u043e u0442 u0435 u043b u0435 u0444 u043e u043d u0443: +7 (499) 519-36-73 „>]>„>

Klinikai munkaidő - ABC gyógyszer Kolomenskayán

Regisztráció a klinika orvosi szolgáltatásaira - ABC gyógyszer Kolomenskoye-ban Moszkvában

Felvétel a klinika diagnosztikai szolgáltatásairól - az ABC gyógyszer Kolomenskoye-ról Moszkvában

A megbeszélés az orvosokkal a klinikán - ABC gyógyszer Kolomenskoye Moszkvában

Rahmatullin Rustem Rafailovich

Az orvos tapasztalata 21 év, a legmagasabb kategóriába tartozó orvos, az orvostudomány kandidátusa.

Az orvos meglátogatja a házat

A recepció ára 1600-ból áll

Litvinov Roman Petrovich

Mammológus, Oncogynecológus, Onkológus

Az orvos tapasztalata 18 év, a legmagasabb kategóriába tartozó orvos, az orvostudomány kandidátusa.

Az orvos meglátogatja a házat

A recepció ára 2200-ból áll

Tretyakova Galina Alekseevna

A funkcionális diagnosztika orvosa, kardiológus, terapeuta

Az orvos tapasztalata 35 éves, a legmagasabb kategóriába tartozó orvos, az orvostudomány kandidátusa.

Az orvos meglátogatja a házat

A recepció ára 1600-ból áll

Ammosov Alexander Alexandrovich

Onkológus, Proctológus, Ultrahangos szakember, Sebész

Az orvos tapasztalata 20 év, a legmagasabb kategóriába tartozó orvos, az orvostudomány kandidátusa.