"Oflomil" - lakk a köröm gombájáról. Vélemények, árak, analógok

Fontos tudni! A stop és a köröm gombát kezelik 7 nap! Mondja el a legmagasabb orvosi osztály orvosát.

A mycosis következményei és megnyilvánulásai több nőt zavarnak, mint a férfiak. Különösen számukra kifejlesztett egy terápiás lakkot a "Oflomil" gombából. Lehetővé teszi, hogy gyorsabban megszabaduljon a betegségtől, és a terápia során manikűrös és pedikűrös, az érintett körmöket rejtve. Ez biztosítja a nők bizalmát, javítja a hangulatot és a megjelenést. A gomba megszünteti a pszichológiai kényelmetlenséget a tisztességes szexhez.

A gomba, mint egy tűz, félnek az átlagos olcsó.

Hogyan kell alkalmazni

A lakk élesztő, penész vagy gombás dermatophyták által okozott mikózisban hatásos. A gyógyszerkészítmények profilaktikusak lehetnek, ha potenciálisan fertőzött személy kapcsolatba kerül. Ez segít a betegség kialakulásának elkerülésében.

A "Oflomil" gomba hatóanyagait külsőleg a vékony rétegre helyezzük a körömlemezekre. Előzetesen szükség van a befolyási övezetek higiénikus kezelésére. A csomagban van egy körömfájl, ami szükséges ahhoz, hogy eltávolítsa a köröm halott sejtjeit. Az alkoholos szalvéta vagy pamutlemez zsírtalanította a felületet, amelyet terveznek feldolgozni. A lakkot spatulával alkalmazzák minden olyan szögre, amelyre a gomba hatással van. Használat után az üveget szorosan le kell zárni. A lakk teljesen megszárad 3 perc alatt, ebben az időben lehetetlen megérinteni.

A kezelést addig folytatják, amíg az egészséges köröm teljesen meg nem nő. Az erre fordított idő átlagosan hat hónap, egy év. A terápiás hatás a hatóanyag - amiorolfin - hatására következik be. Károsítja a gombasejtek citoplazmatikus membránját, melynek következtében a telepek csökken, a helyreállás jön. Egy gyógyszerköltség ára 800 rubel. A gyógyszer legalacsonyabb ára a gyártó hivatalos honlapján.

analógok

A "Oflomil" lakk számos hasonló gyógyszerrel rendelkezik.

A népszerű út megöli a gombát, amit ásni fogok. Csak egyszer kell elindulnia naponta.

Lotseril

A hatóanyag szerint hasonló készítmény a Loceril. Amorolfint is tartalmaz. Franciaországban gyártva. A készletben spatulák, körömreszelők és tamponok vannak a szerszámok végső tisztításához.

A gyógyszer fungicid és fungisztatikus hatású. Az ágens a legismertebb kórokozókra hat: a dermatophyták három fajtája, élesztőszerű, dimorf, penészgombák. A kezelt területeken elegendő koncentráció elérése akár 10 napig is megmaradhat. A gyógyszer ára 1300 rubelt ér el, így nem mindenki engedheti meg magának.

Batrafen

Ennek a gyógyszernek nincs más teljes analógja, de hasonló a felszabadulás és hatás formájában. Például lakk Batrafen. Színtelen is és formalinmentes dekoratív lakkhoz használható. Ez segíti a körömgombák megnyilvánulását az egészséges köröm növekedéséig. A lakkban lévő hatóanyag a ciklopirox. A penészgombák, az élesztőgombák és a gombák-dermatomycetes ellen hatékonyak. A "batrafen" antibakteriális hatást fejt ki Gram-negatív mikroorganizmusokra, és gátolja a mikoplazmák és trichomonadok terjedését.

Demikten

A hatóanyag, hasonlóan hatásos, de különböző összetételben - Dementen. Paraffint, agar tápközeget és polivinil-acetát emulziót tartalmaz. Az alap az utolsó komponens. Vízmentes aldehidet tartalmaz, amelynek fertőtlenítő hatása van. Biztonságos koncentrációban van, nem károsítja a körömlemezt, de megöli a kórokozó mikroorganizmusokat. Baktériumok, amelyek segítenek a bőr helyreállításában és a gombák védelmében, nem szenvednek lakk hatásától. Alatta, kényelmesen érezzék magukat, fejleszti és felgyorsítja a köröm helyreállítását.

A polivinil-acetát emulziója oxigénnel reagál és polimerizálódik, megszilárdul. A köröm film, amely megvédi a külső hatásokat. A lakk lehetővé teszi a lemez lélegzését. Ez megtartja a köröm egészségesét, segít a bőr kinövésében.

A Demictint a következő gombafertőzések kezelésére alkalmazzák:

A gomba nagyon egyszerű: öblítse le a lábakat 2% -os ecettel és dörzsölje a cseppet.

 • Rózsaszín zuzmó (a bőrön lévő foltok vöröses vagy rózsaszínes-sárga, nyilvánvaló peeling van körülöttük);
 • A vörös zuzmó (rózsaszín árnyalatú, csillogó csomók, egy poligon alakú, duzzadt centrummal és nagy viszketéssel);
 • Többszínű zuzmó (foltok kis méretű, különféle sötét-burgundiai színűek);
 • Candidamycosis (a köröm körülvevő bőr gyulladt és elpirul);
 • Microsporia / ringworm (hajhullás, bőrhámlás, ritkábban a körmök károsodása);
 • Rubrophytia (lábbelik peelingje későbbi vörösödéssel, csomók megjelenése, stagnáló jelenségek, kéregek és hámlás, elviselhetetlen viszketés kíséretében);
 • Epidermotofia (vörös színű foltok peelinggel, nagy elváltozásokkal, ödémával, lélegzetekkel és viszketéssel);
 • Actinomycosis / sugárbetegség.

A Demikten nem csak gyógyhatású, hanem megelőzésre is alkalmas. A körmöket feldolgozzák, mielőtt a fürdőzés helyére megyek, ahol meg lehet fertőzni a gombát. Ez megakadályozza a fertőzést akkor is, ha a beteggel érintkezik.

Mikozan

Egy másik hasonló antimikotikum, hasonló hatással a gombasejtekre. Dimetil-izoszorbid, rozs fermentációs szűrlet, hidroxietilén-cellulóz és pentilénglikol. Az elkészítéshez kenőcs, ecset alkalmazásra, eldobható körömfájlok, nyomtatott használati utasítás. Ez elegendő egy kompetens és biztonságos eljáráshoz.

A Mikozant külsőleg alkalmazzák, az applikátort az érintett területekre alkalmazva. Külső védőréteget képez, és mélyen behatol, a kórokozókon a nail minden rétegében. A gyógyszer növeli a lemez vastagságát, csökkenti porozitását, megöli a gombákat, és hozzájárul a gyors helyreállításhoz.

Mikozan hatása hasonló minden hasonló gyógyszerhez. A gombás sejtek membránjára hat, megsemmisítve őket, ami hozzájárul a köröm gyógyulásához.

A gyógyszert külsőleg alkalmazzák a sérülésekre. A termék alkalmazása előtt a lemez higiénikus kezelése szükséges. Ehhez az összes szükséges eszköz a készletben található a csőhöz a gyógyszerrel.

Naponta 2-szer (reggel és este) használja a gyógyszert, és tegye a tisztítást a halott sejtekből 7 napon belül. A Mycosan kezelés időtartama 5 hét. Profilaktikusaként a gyógyszert 1 hétig ajánlott használni. A gyógyszer teljes felszívódása és megszilárdulása a körömlemezen kb. 2 perc, az alkalmazott rétegtől függően.

A Mikozan költsége csomagonként 860 rubelről indul, amikor online gyógyszertáron keresztül rendelik. A gyógyszer egy kicsit többet költ.

Ahogy évek óta tesztelték, az emberek útja tudományos megerősítést nyert hatékonyságáról és megnyerte az ország vezető bőrgyógyászainak bizalmát. Leírja a legmagasabb orvosi kategóriába tartozó orvost

Competently választani egy gyógyszer segíthet a bőrgyógyász. Az analógok közül melyiket alkalmazzák legjobban attól függ, hogy hol található a sérülés és a mikroorganizmus típusát. A karok és a lábak számára különböző gyógyszereket írnak fel, mint mindenféle gomba. A gyógyszer önálló szelekciója a leírt módon véget érhet a betegség krónikus formában történő átmenetével. Ebben az esetben komolyabban kell kezelni, és maga a terápia sokkal tovább tart.

Vélemények

- Úgy döntöttem, hogy egyszerű vevő, hogy írjak egy véleményt, hogy segítsen valakinek, hogyan segített nekem. A munka miatt sokáig nem juthattam be a bőrgyógyászra, amikor viszketést keltettem tőle. Aztán a körmök elkezdtek elkülönülni, sárga színűek és szörnyű állapotba kerültek. Megírtam a fórumot arra a kérdésre, hogyan gyógyítsuk meg ezt a rémálomot, és hogyan lehet elrejteni a gomba a terápia alatt. A Oflomil lakk ajánlotta. A gyógymód nem olcsó, de megvettem. Én alkalmaztam az utasításokat, használtam eldobható pamut törlőkendõket és pálcákat. És ez segített nekem! Ráadásul képesek voltak elrejteni ezt a szégyenet, bár a város felét meg kellett keresnem egy megfelelő biztonságos lakk keresésére. De megéri! Most ajánlom az eszközt mindenkinek, aki ismeri a hasonló problémát. Remélem, hogy valaki ezt olvasni fogja, ahogyan azt egyszer megtettem, és búcsút is mondok az életemnek ez a rémálma miatt.

- A feleségem megvette nekem. Először nem akartam használni: egy körömlakkot egy emberre... elképzeltem. De látva a körmeit, a gomba kimerült, egyetértett. Nem fogom azt mondani, hogy történt egy csoda, és meggyógyult, de van egy egészséges körömem. Ez nagy előrelépés, hiszen korábban nem vettem észre semmiféle javítást semmiből hat hónap alatt. Remélem, Oflomil segít megszabadulni ettől a fájdalmaktól mindörökre.

OIL LIMITED

◊ Körömlakk tiszta folyadék formájában színtelen vagy világos sárga színű.

Segédanyagok: triacetin (glicerin-triacetát) - 10,5 mg, metilmetakrilát kopolimer trimetilammonioetilmetakrilata-klorid-etil-akrilát kopolimer, [2: 0,2: 1] (ammónium-metakrilát kopolimer (A típus) (Eudragit RL 100)) - 125 mg, etil-acetát - 150 mg butil-acetát - 50 mg, vízmentes etanol - 1 ml-ig.

2,5 ml - fiolák sötét üveg (1) együtt az applikátor (6 db.) Polipropilén ellátva spatulák; körömfájlok (12 db); tasakok a tisztító tamponok (12 db.) - műanyag raklap (1) - csomagok karton.

Gombaellenes gyógyszer külső használatra. Fungisztatikus és fungicid hatással rendelkezik, amely a gombák citoplazmatikus membránjának károsodásával okozza a szterin bioszintézisének megzavarását. Csökkenti az ergoszterin tartalmát, felhalmozza az atipikus sterikus, nem lapos sterolok tartalmát.

Számos fellépés van. Nagyon aktív kapcsolatban a a leggyakoribb és ritka kórokozók a köröm gombás fertőzései: dermatophytes - Trichophyton spp, Microsporum spp, Epidermophyton spp.,.. élesztő - Candida spp, Cryptococcus spp, Malassezia spp... (Pityrosporum spp.); penészgombák - Alternaria spp, Scopulariopsis spp, Hendersonula spp.,.. gombát a család Dematiaceae - Cladosporium spp, Fonsecaea spp, Wangiella spp.,.. dimorf gombákkal szemben - Coccidioi spp plasma spp, Sporothrix spp...

Amikor a körmökre tapad, behatol a körömlemezre, majd a körömágyba (szinte teljesen az első 24 óra alatt). A hatásos koncentrációt az érintett körömlemezen az első alkalmazás után 7-10 napig tartják. A szisztémás abszorpció elhanyagolható: a plazmában a koncentráció a kimutatási módszerek érzékenységi határánál (kevesebb, mint 0,5 ng / ml) van.

- dermatophyták, élesztő- és penészgombák által okozott gombás nail-léziók kezelése;

A körömgombák kezelésének módszere az Oflamilak hatóanyaggal

A gyógyszerpiac számos gombaellenes szerrel rendelkezik. A gyógyszertári polcokon kenőcsök, krémek, samponok, alkoholtartalmú oldatok, spray-k, sőt lakkok is láthatók. Választhat bármely olyan eszközt, amely jobban eléri a vereséget és kényelmesen használható. A köröm gombájával szemben a Oflomil lakk a legjobb segítséget nyújt, mivel hatékonyan küzd a betegség ellen, és nem igényel állandó alkalmazást. A gyógyszer ára sem hagyja közömbösnek a vevőt.

A készítmény összetétele és farmakodinámiája

A gyógyszer fő hatóanyaga az amorolfin. Az 1 ml folyékony amorolfin mennyisége akár 56%. Ennek az anyagnak fungicid és fungisztatikus hatása van. A gombát az atipikus ergoszterinek a sejt belsejében történő felhalmozódása miatt ölték meg. A szterin bioszintézis ciklusának megzavarása miatt a citoplazmatikus membrán nem képes fenntartani a normál lipidtartalmat, ami káros hatással van rá.

A segédanyagok elősegítik a mély behatolást, a fő anyagnak a körömlemezen való rögzítését. Ezenkívül meghosszabbítják az amorolfin munkáját, amely alaposabb fungicid hatással jár:

 • triacetin;
 • Etil-acetát;
 • etanol;
 • Metil-metakrilát;
 • Butil-acetát;
 • Trimetil-ammonio-etil-metakrilát-klorid és etil-akrilát kopolimer;
 • Ammónium-metakrilát kopolimer.

A trimetil-ammonio-etil-metakrilát-klorid és etil-akrilát kopolimer és ammónium-metakrilát kopolimer lehetővé teszi a folyadéknak, hogy egy lakknak nézzen ki. Ez biztosítja az anyag tapadását, gyors száradást (kényelmes felhasználás) és hosszú távú hatás alkalmazást követően.

A butil-acetát és a metil-metakrilát biztosítja a folyadék viszkozitását, egyenletes eloszlását a körömlemezen és az ágens szárítási sebességén.

Az etanol és az etil-acetát fertőtleníti a körömot, és fokozza az anyag és a gomba kölcsönhatását a megnövekedett tapintási terület miatt.

A kezelés kezdetén, az első napon, a gyógyszer behatol a szögbe, majd eléri a körömágyat. Már egyszeri használat után a lomlil lakk koncentrációja és hatásideje 7-10 nap. A vérben az alkotóelemek jelentéktelen mértékben abszorbeálódnak, ami semmilyen módon nem befolyásolja a szervek működését.

A lakkhasználat módja

Javasoljuk, hogy az érintett körmökre vagy lábujjakra egy hasonló gyógyszert alkalmazzon 7-szer 1-2 alkalommal, a következő jelzések szerint.

 1. A csomagban találsz egy köröm fájlt, amire szükséged van, hogy eltávolítsd a helyi sérülést a körömre. Ezt a lépést minden egyes eljárás előtt meg kell tenni.
 2. Az alkohollal megnedvesített törlőkendőt körömlemezekkel és körömágyzal kell kezelni. Ez segít a zsírok tisztításában és tisztításában a kórokozó mikroorganizmusoktól.
 3. Az üvegben egy speciális spatula, amely segít a körömlakk felhordásában és egyenletes eloszlásában. Ez alatt az eljárás során a spatulának nem szabad érintkezésbe kerülnie az edény nyakával folyadékkal, és nem ajánlott törölni a felesleges lakkot az oldalakon.
 4. Egyszerûen hordja fel a lakkot a gombákkal tapadt körmökre.
 5. A hatás fokozásához kettős réteg alkalmazható.
 6. Az utolsó köröm megfestése után, amíg meg nem áll, húzza meg az edény fedelét.
 7. A teljes száradáshoz 3 percet kell várnia anélkül, hogy megérintene volna a körmök a kezeivel, mivel ez gyengítheti a kezelés hatását.
 8. Teljes száradás után törölje le a spatulát az inlom lágy maradványokról a használt tamponnal. Ne érintse meg a tampont festett felületekkel.
 9. Cserje fel a tampont.

A kezelést addig kell folytatni, amíg az új köröm nem szaporodik. A körmök esetében az eljárások időtartama körülbelül hat hónap. A lábszegek átlagosan 9-12 hónapon belül nőnek.

Vigyázat

Minden gyógyszer saját tulajdonságokkal rendelkezik, és a Oflomil lakk nem kivétel. Ha ezt az eszközt használja, meg kell fontolnia néhány pontot.

 1. Amikor szerves eredetű oldószerekkel dolgozik, tanácsos sűrű kesztyűt használni, hogy ez utóbbi ne befolyásolja a lakkot, és nem csökkenti annak hatékonyságát.
 2. A gyógyszerhez kapcsolódó szögeket csak a körömbetegek kezelésére használják a lakk alkalmazása előtt. Ellenkező esetben lehetőség van a gombás fertőzés terjedésére.
 3. A körömkezelés ideje alatt a kozmetikumok használata körömápolásra: gél-lakk, hamis körmök, rendes színű lakk.
 4. A kezelendő folyadékba áztatott törlőkendőt el kell távolítani a tűzről, mivel az anyag gyúlékony.
 5. Ha a körmök sérülése nem átmeneti, de krónikus (ezt a betegséget különböző betegségek okozhatják: immunhiány, cukorbetegség, hemodialízis esetén), sürgős ajánlások orvoslátogatás céljából.

Javallatok és ellenjavallatok

A kábítószer közvetlen használatának oka a gombáknak a különböző etiológiák és azok megelőzése.

A következő okok miatt kell korlátozni a lomlomil lakk használatára:

 • Terhesség és szoptatás;
 • 12 év alatti gyermekek;
 • Egyéni érzékenység a hatóanyag összetevőivel szemben.

A készítményre vonatkozó egyéb kijelentések

Ár oflomil lakk tól 700 rubelt 1100 rubel. A csomag megtalálható fiola, 2,5 ml egy sötét, sűrű üveg, körömreszelő 12 az egyes feldolgozási tamponok 12, már átitatott speciális folyadék egyedi csomagolás, műanyag tálcán és felhordó műanyag spatula mennyiségben 6 db.

Foltos, lakk

analógok

 • Analóg amorolfin - Loceril alapján.

Egyéb gombaellenes lakkok:

Analóg kiválasztásakor figyeljen a palack térfogatára!

Az átlagár online * 865 r.

Hol vásárolhat:

Használati utasítások

Jelzés: ez a készítmény a gombák által kiváltott körömlemez károsodásának megszüntetésére szolgál: penész, élesztő és / vagy dermatophyták. Nemrégiben a lakkot tévesen "flaminnak" nevezik. Ezenkívül a Oflomil alkalmazása profilaktikus, ha tudjuk, hogy lehetséges a kontaktus a gombás hordozóval (pl. Medence).

Adagolás és kezelés:

Az ügynököt kizárólag kívülről kell alkalmazni, a kezek vagy a lábak körömlemezére való felhordásával. Alkalmazásakor a következő műveleteket kell megfigyelni:

 1. A körömfájl segítségével, melyet egy gyógyszerrel együtt szállítanak, a szöget bezáró összes halott nyakat el kell távolítani.
 2. Az alkohollal nedvesített tampont használva meg kell zsírtalanítani minden kezelést igénylő felületet. Figyelem! Ezt a pontot meg kell ismételni az Ofmol minden alkalmazása előtt!
 3. Óvatosan mártsa be a spatulát a lakkba. Ne érintse meg az üveg szerszámát az eszközzel, vagy próbálja meg törölni a felvett termék feleslegét.
 4. Ha ugyanazt a lapátot használja, fedje le a szerszámot a kezelésre szoruló összes körmével.
 5. Miután a lakkot az utolsó körömre helyezte, a palackot szorosan le kell zárni.
 6. A lakk három percig szárad meg: ebben az időben ne érintse meg a körmöket.
 7. Használjon már használt tampont, törölje le a spatulát, dobja el a tampont. Ne engedje, hogy érintkezzen a kezelt körmökkel.

A kezelést nem lehet megszakítani addig, amíg az érintett terület teljesen vissza nem áll, és az egészséges köröm nő. Általában a terápiás kurzus kb. Hat hónapja a kezek köré és egy évig - a lábakon.

Ellenjavallatok: Az Oflomil használata csak akkor tilos, ha a készítményt alkotó összetevők egyéni intoleranciája van. Mivel a lakk hatása a gyermek testére nem terjedt ki, nem alkalmazzák 12 évesnél fiatalabb betegek kezelésére.

Mellékhatások

Körülbelül egy ezer embernek lehetnek mellékhatásai a Oflomil alkalmazása miatt. Azt a következtetést vonják le, hogy a köröm törékennyé válik, vagy megváltozik a színe. A klinikai vizsgálatok során nem lehet egyértelmű magyarázatot elérni, valószínűleg ez a súlyosan elhanyagolt betegség következménye.

Sokkal ritkábban (kb. Egy beteg 10 000 emberen) égő érzés van a körömlemezen, amely azonban nagyon gyorsan halad.

A lakk és a bőr állandó érintkezésével a kontakt dermatitis nem zárható ki. Ennek megakadályozása érdekében a lakkot csak a körömre kell ráhúzni anélkül, hogy megérintene volna a bőr.

Összetétel és farmakokinetika

A fő hatóanyag az amorolfin (kb. 56%), segédösszetevők:

 • triacetin
 • etanol
 • Etil-acetát
 • Butil-acetát
 • Metil-metakrilát
 • Ammónium-metakrilát kopolimer
 • Trimetil-ammonioetil-metakrilát-klorid és etil-akrilát kopolimer

A Oflomil egy kültéri használatra szánt gyógyszappan, mely a gombás léziók elleni küzdelemre szolgál. Alkalmazása után fungisztatikus és gombaölő hatás lép fel, amelyet a gomba citoplazma membránjának károsodása okoz. Rendszeres használat mellett a gomba növekedéséhez hozzájáruló anyagok szintje csökken.

A Oflomil széles spektrumú gyógyszer, amely bizonyítottan hatékony nemcsak ismert, hanem ritka gombás kórokozókkal szemben is.

Különleges utasítások

 • Természetesen a terhesség vagy a szoptatás ideje alatt a Oflomil lakk kezelése nem ajánlott.
 • Nem áll fenn a kölcsönhatás más gyógyszerekkel való egyidejű alkalmazásukkal.
 • Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gyógyszert külső használatra szánják és gyakorlatilag nem szívják fel, a túladagolás lehetetlen.
 • Ha véletlenül lenyeli, azonnal öblítse ki a gyomrot, vagy azonnal forduljon orvoshoz, és mutassa meg neki a csomagot.
 • A járműnek az Ofmol használatával történő vezetésére való képesség nem befolyásolja.
 • Ha a Oflomil-kezelés alatt álló személy szerves oldószerekkel érintkezik, a körmöket speciális kesztyűvel kell védeni.
 • Tilos kozmetikai lakkot használni a kezelés folyamán.
 • A lakk megjelenését ki kell zárni a nyálkahártyákra, a szemek és a fülükön.

Vélemények

(Hagyja visszajelzését a megjegyzésekben)

[su_quote cite = "Elena, 34 éves"] Sikertelen pedikűr után a kabinban volt egy szörnyű viszket a lábujjak. Egy ismerős bőrgyógyász arra a következtetésre jutott, hogy gomba van, és ajánlotta az Offomilt. Az első két hétben nem vettem észre az eredményt, lábujjaim folyamatosan viszketőek voltak, különösen ha izzadtam. Alig szorítottam magam, hogy félig lehessek mindent. Az első pozitív változások három héttel később következtek be, és néhány hónappal később a tiszta, egészséges szögek nőttek sárgás nélkül. [/ su_quote]

[su_quote cite = "Nikolai, 45 éves"] Három évig küzdött egy gombával, miután sok kábítószert és drogot kipróbált, de hiába. Most a második hónapban az Oflomil-ot használom. Nem mondom, hogy ez csodaszer, de ha a látomás nem változik meg, akkor a normális szín és struktúra egészséges nála elkezd nőni. Lássuk az eredményt egy idő után. [/ su_quote]

* - Az értékesítés során az eladók átlagértéke nem nyilvános ajánlat

Oflamilak a köröm gomba árának áttekintése

analógok

 • Analóg amorolfin - Loceril alapján.

Egyéb gombaellenes lakkok:

Analóg kiválasztásakor figyeljen a palack térfogatára!

Az átlagár online * 865 r.

Hol vásárolhat:

Használati utasítások

Jelzés: ez a készítmény a gombák által kiváltott körömlemez károsodásának megszüntetésére szolgál: penész, élesztő és / vagy dermatophyták. Nemrégiben a lakkot tévesen "flaminnak" nevezik. Ezenkívül a Oflomil alkalmazása profilaktikus, ha tudjuk, hogy lehetséges a kontaktus a gombás hordozóval (pl. Medence).

Adagolás és kezelés:

Az ügynököt kizárólag kívülről kell alkalmazni, a kezek vagy a lábak körömlemezére való felhordásával. Alkalmazásakor a következő műveleteket kell megfigyelni:

 1. A körömfájl segítségével, melyet egy gyógyszerrel együtt szállítanak, a szöget bezáró összes halott nyakat el kell távolítani.
 2. Az alkohollal nedvesített tampont használva meg kell zsírtalanítani minden kezelést igénylő felületet. Figyelem! Ezt a pontot meg kell ismételni az Ofmol minden alkalmazása előtt!
 3. Óvatosan mártsa be a spatulát a lakkba. Ne érintse meg az üveg szerszámát az eszközzel, vagy próbálja meg törölni a felvett termék feleslegét.
 4. Ha ugyanazt a lapátot használja, fedje le a szerszámot a kezelésre szoruló összes körmével.
 5. Miután a lakkot az utolsó körömre helyezte, a palackot szorosan le kell zárni.
 6. A lakk három percig szárad meg: ebben az időben ne érintse meg a körmöket.
 7. Használjon már használt tampont, törölje le a spatulát, dobja el a tampont. Ne engedje, hogy érintkezzen a kezelt körmökkel.

A kezelést nem lehet megszakítani addig, amíg az érintett terület teljesen vissza nem áll, és az egészséges köröm nő. Általában a terápiás kurzus kb. Hat hónapja a kezek köré és egy évig - a lábakon.

Ellenjavallatok: Az Oflomil használata csak akkor tilos, ha a készítményt alkotó összetevők egyéni intoleranciája van. Mivel a lakk hatása a gyermek testére nem terjedt ki, nem alkalmazzák 12 évesnél fiatalabb betegek kezelésére.

Mellékhatások

Körülbelül egy ezer embernek lehetnek mellékhatásai a Oflomil alkalmazása miatt. Azt a következtetést vonják le, hogy a köröm törékennyé válik, vagy megváltozik a színe. A klinikai vizsgálatok során nem lehet egyértelmű magyarázatot elérni, valószínűleg ez a súlyosan elhanyagolt betegség következménye.

Sokkal ritkábban (kb. Egy beteg 10 000 emberen) égő érzés van a körömlemezen, amely azonban nagyon gyorsan halad.

A lakk és a bőr állandó érintkezésével a kontakt dermatitis nem zárható ki. Ennek megakadályozása érdekében a lakkot csak a körömre kell ráhúzni anélkül, hogy megérintene volna a bőr.

Összetétel és farmakokinetika

A fő hatóanyag az amorolfin (kb. 56%), segédösszetevők:

 • triacetin
 • etanol
 • Etil-acetát
 • Butil-acetát
 • Metil-metakrilát
 • Ammónium-metakrilát kopolimer
 • Trimetil-ammonioetil-metakrilát-klorid és etil-akrilát kopolimer

A Oflomil egy kültéri használatra szánt gyógyszappan, mely a gombás léziók elleni küzdelemre szolgál. Alkalmazása után fungisztatikus és gombaölő hatás lép fel, amelyet a gomba citoplazma membránjának károsodása okoz. Rendszeres használat mellett a gomba növekedéséhez hozzájáruló anyagok szintje csökken.

A Oflomil széles spektrumú gyógyszer, amely bizonyítottan hatékony nemcsak ismert, hanem ritka gombás kórokozókkal szemben is.

Különleges utasítások

 • Természetesen a terhesség vagy a szoptatás ideje alatt a Oflomil lakk kezelése nem ajánlott.
 • Nem áll fenn a kölcsönhatás más gyógyszerekkel való egyidejű alkalmazásukkal.
 • Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gyógyszert külső használatra szánják és gyakorlatilag nem szívják fel, a túladagolás lehetetlen.
 • Ha véletlenül lenyeli, azonnal öblítse ki a gyomrot, vagy azonnal forduljon orvoshoz, és mutassa meg neki a csomagot.
 • A járműnek az Ofmol használatával történő vezetésére való képesség nem befolyásolja.
 • Ha a Oflomil-kezelés alatt álló személy szerves oldószerekkel érintkezik, a körmöket speciális kesztyűvel kell védeni.
 • Tilos kozmetikai lakkot használni a kezelés folyamán.
 • A lakk megjelenését ki kell zárni a nyálkahártyákra, a szemek és a fülükön.

Vélemények

(Hagyja visszajelzését a megjegyzésekben)

* - Az értékesítés során az eladók átlagértéke nem nyilvános ajánlat

Külsõ lakk - gombaellenes külsõ szer.

A kibocsátás és az összetétel formája

Adagolási forma - körömlakk 5%: átlátszó, színtelen vagy halványsárga folyadék (2,5 ml-es üvegampullákba a sötétben, helyezni egy műanyag tálcát 1 üveg, polipropilén tartályban applikátorral 6 ellátva spatulák, tasakok 12 tisztító pálcikákat és 12 körömreszelő, egy tálca van csomagolva egy kartondobozba).

Összetétel 1 ml lakk:

 • hatóanyag: amorolfin (hidroklorid formájában) - 55,7 mg;
 • Kiegészítő komponensek: a kopolimer metil-metakrilát és etil-akrilát trimetilammonioetilmetakrilata-klorid (2: 0,2: 1), a triacetin (glicerin-triacetát), butil-acetát, etil-acetát, etanol vízmentes.

farmakodinámia

Az amorolfin széles spektrumú gombaellenes szer fungisztatikus és fungicid tulajdonságokkal. Az akció mechanizmusa annak a képességének köszönhető, hogy megakadályozza a szterin bioszintézisének gátlását a gomba citoplazmatikus membránján. Csökkenti az ergoszterin tartalmát, és elősegíti az atipikus sterikus, nem lapos sterolok felhalmozódását.

Nagy aktivitással rendelkezik a körömlemezek gombás elváltozásainak leggyakoribb és ritka kórokozóival szemben, mint például:

 • dermatophytes: Microsporum spp., Trichophyton spp., Epidermophyton spp.;
 • dimorf gombák: Histoplasma spp., Coccidioides spp., Sporothrix spp.;
 • penészgombák: Scopulariopsis spp., Alternaria spp., Hendersonula spp.;
 • élesztőgombák: Malassezia spp. (Pityrosporum spp.), Cryptococcus spp., Candida spp.;
 • a Dematiaceae családból származó gombák: Fonsecaea spp., Cladosporium spp., Wangiella spp.

farmakokinetikája

Miután az ujjlenyomatokat gyorsan felszívja (az első 24 órában), és majdnem teljesen behatol a körömlemezbe, majd a körömágyba.

Az érintett körömlemezen a hatóanyag hatékony koncentrációját az első alkalmazás után 7-10 napig tartjuk.

Az amorolfin szisztémás abszorpciója elhanyagolható: a vérplazma koncentrációja a kimutatási módszerek érzékenységi határánál (kevesebb, mint 0,5 ng / ml) van.

Használati utasítások

Az utasítások szerint a Oflomil lakk dermatophyták, penészgombák és élesztőgombák által okozott gombás körömfertőzések megelőzésére és kezelésére szolgál.

A körömlakk ellenjavallt azoknál a betegeknél, akik fokozott érzékenységgel rendelkeznek az összetétel bármely összetevőjében.

Használat: Oflomil lakk: módszer és adagolás

A kiábrándító lakkot külsőleg alkalmazzák. A kezek és / vagy lábak érintett körömlemezeire hetente 1-2 alkalommal kell alkalmazni.

A kábítószer használatára vonatkozó általános ajánlások:

 • ha a lakkot a mellékelt körömfájllal együtt alkalmazza, lehetőleg távolítsa el az érintett területeket, különösen a köröm felszínén;
 • tiszta és zsírtalanítsa a köröm felületét a hozzá csatolt tamponnal, amelyet alkohollal nedvesítettek;
 • Foltjuk le a spatulát a lakkban, és távolítsuk el a palackról anélkül, hogy megérintjük a nyakát, és nem töröljük a nyak fölöslegét;
 • a lakkot egyenletesen kell felhordani az érintett körömlemez teljes felületére, ismételje meg minden érintett körömre;
 • szorosan zárja le az injekciós üveget;
 • a lakkot kb. 3 percig hagyja megszáradni;
 • törölje le a spatulát egy tollal, amelyet a köröm tisztítására használt;
 • tampont dobni;
 • Alaposan mossa meg a kezet. Ha a lakkot a kezek körmeire alkalmazzák, akkor meg kell várni, hogy teljesen megszáradjon.

A nők szükség esetén díszítő lakkot alkalmazhatnak a gyógyszer tetején, de legfeljebb 10 perccel az Oflomil lakk teljes szárítása után.

A gyógyszer minden egyes ismételt alkalmazásakor gondosan el kell távolítani a díszítő lakkot a körmökről (ha van ilyen), használd a körömfájlokat a körmök érintett területeinek kezelésére, tisztítsd és zsírtalanítsd fel a felületet alkoholos törlőkendővel.

A kezelés időtartama egyedi. A folyamatos kezelést addig kell folytatni, amíg a körmök teljesen megrepednek és regenerálódnak. Átlagosan a gyógyszer időtartama 6 hónap, a kezek körömlemezének károsodása, 9-12 hónap - a lábakon.

A körmök lassú növekedése miatt az állapot javulásának első jelei csak 2-3 hónapos kezelés után jelentkezhetnek. Ha 3 hónap után nincs klinikai javulás, keresse fel kezelőorvosát.

A nem lakkozott lakk ritkán okoz nem kívánt reakciókat.

Bizonyos esetekben a következő hatások fordulnak elő:

 • ritkán (0,01-0,1%): a szegek károsodása (a körömlemez megnövekedett törékenysége és törékenysége, elszíneződés). Ezek a jelenségek lehetnek gombás támadások is;
 • nagyon ritkán (

- Úgy döntöttem, hogy egyszerű vevő, hogy írjak egy véleményt, hogy segítsen valakinek, hogyan segített nekem. A munka miatt sokáig nem juthattam be a bőrgyógyászra, amikor viszketést keltettem tőle. Aztán a körmök elkezdtek elkülönülni, sárga színűek és szörnyű állapotba kerültek. Megírtam a fórumot arra a kérdésre, hogyan gyógyítsuk meg ezt a rémálomot, és hogyan lehet elrejteni a gomba a terápia alatt. A Oflomil lakk ajánlotta. A gyógymód nem olcsó, de megvettem. Én alkalmaztam az utasításokat, használtam eldobható pamut törlőkendõket és pálcákat. És ez segített nekem! Ráadásul képesek voltak elrejteni ezt a szégyenet, bár a város felét meg kellett keresnem egy megfelelő biztonságos lakk keresésére. De megéri! Most ajánlom az eszközt mindenkinek, aki ismeri a hasonló problémát. Remélem, hogy valaki ezt olvasni fogja, ahogyan azt egyszer megtettem, és búcsút is mondok az életemnek ez a rémálma miatt.

- A feleségem megvette nekem. Először nem akartam használni: egy körömlakkot egy emberre... elképzeltem. De látva a körmeit, a gomba kimerült, egyetértett. Nem fogom azt mondani, hogy történt egy csoda, és meggyógyult, de van egy egészséges körömem. Ez nagy előrelépés, hiszen korábban nem vettem észre semmiféle javítást semmiből hat hónap alatt. Remélem, Oflomil segít megszabadulni ettől a fájdalmaktól mindörökre.

Andrey Boguchev, Saki

Videó témában

Lac a "Oflomil" körömgombából, ő "Flamin" - hatékony antimikotikus készítmény, kizárólag külső alkalmazásra. Megszünteti a körömlemez gombáját a kézen, valamint a lábakon, és elősegíti a köröm szerkezetének gyors helyreállítását. Ennek a szerszámnak a megfelelő használatával a köröm gyorsan megjelenik egészséges megjelenésként, mivel a gyógyszer hatóanyagai megölik a gombát és megakadályozzák az egészséges területek terjedését.

Lac Ofomil jól megalapozott a vásárlók körében.

A "Oflomil" lakk fő hatóanyaga az Amorolfin.

Segít eltávolítani számos gombát, amelyek a mycosis kialakulását idéznek elő:

 • Cryptococcus;
 • penészgombák;
 • candida;
 • dimorph;
 • aktinomicéta;
 • dermatophytes;
 • pitirosporum.

Ez nem egy teljes listája az onychomycosis kórokozóinak, amely megszünteti ezt a terápiás lakkot.

Az Amorolfin mellett a Oflomil triacetint, trimetil-ammonioetil-metakrilát-kloridot, etil-acetátot, etakrilát kopolimert és vízmentes etanolt is tartalmaz. Mindezen összetevők célja az onychomycosis megszabadulása.

A lakk komponensei gyorsan behatolnak a körömlemez mélyébe, így elpusztítják a spórákat. Fungicid (fertőtlenítő) hatásuk van. A gyógyszer károsítja a gombasejtek membránját, megzavarja az intracelluláris anyagcsere folyamatokat, a szterinek szintézisét.

Az érintett körmökre való felhordás után a lakk gyorsan szárad, légmentes filmet hozva létre. Megakadályozza, hogy a levegő belépjen a körömbe, így a gombák nem fejlődhetnek, tovább szaporodnak és fokozatosan meghalnak. Ez a film a körömön marad 10-14 nappal az alkalmazás időpontjától. Ezen időszak alatt a hatóanyag hatóanyagai továbbra is működnek.

Kiváló remedy a körömgomba "Oflomil"

Ezt a hatékony gombaellenes lakkot használják:

 • az onokomikózis kezelésére, ha a köröm legfeljebb 2/3-a befolyásolja, amikor a helyzetet elhanyagolják, hatékonyabb a lakk használata más gyógyszerekkel együtt;
 • a gomba fertőzés megelőzése érdekében.

A "Oflomil" mindenkinek alkalmas, mivel gyakorlatilag nincsenek komoly ellenjavallatok.

Az onychomycosis kezelésére szolgáló lakk folyadék formájában keletkezik. Átlátható, színtelen vagy világos sárga színű lehet. A termék gyártója a Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (India).

Az "Ofmol" gomba elleni gyógyszer egy egész halmaz. A készlet tartalma:

 • egy üveg gyógyszerlakk;
 • 12 körömfájl a körömlemezek kezeléséhez, minden egyes ujjhoz egy egyedi eszközt használnak;
 • 6 alkohollal impregnált pamutszivacs;
 • 6 töltőanyagok a lakk felhordására;
 • részletes utasításokat.

Mindez egy karton csomagban van, amely kék-fehér színű.

Az ár - mennyibe kerül az Oflomil?

A "Oflomil" körömlakkot egy gyógyszertárban 920 rubel áron lehet megvásárolni. 2,5 ml-es üveghez. Elég költséges, ezért egy palacknak ​​elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy befejezze a kezelést. Ha nagy mennyiségű köröm érinti őket, 2-3 üvegt kell vásárolnia.

A körömvesszőtől a lakk megvásárlásához nincs szükség receptre: a Oflomil szabadon értékesíthető a gyógyszertárakban. A lejárati dátum 3 év.

Mi van a csomagolásban a "Oflomil" lakkal?

Használati útmutató - hogyan kell használni

A gombáknak a körmökre való kijavítása érdekében a lakkot fel kell használni, figyelembe véve az utasításokban megadott ajánlásokat:

 1. Először is meg kell gőzölni a lábadat vagy a kezed.
 2. Ezután meg kell tisztítani az előkészített körömlemezt a nekrotikus és érintett területekről. Erre a célra a készletben található körömfájlokat használják. Minden egyes körmön egy egyedi eszközt alkalmaznak annak kizárására, hogy a kórokozóknak az egészséges körömre vonatkozó ellentmondás átkerüljön.
 3. Miután befejezte a tisztítást a körmökön, kezelnie kell a felületet egy tollal nedvesített alkohollal. Várjon, amíg teljesen szárazak.
 4. A következő lépés, hogy összegyűjti a készletben található különleges lapátot, elegendő mennyiségű lakkot, vastag réteget alkalmazzon az érintett körmökre. Fontos, hogy óvatosan járjunk el úgy, hogy a spatula ne érintse meg az injekciós üveg nyakát.
 5. Várjon 3-5 percig, amíg az ügynök teljesen megszárad.
 6. Kezelje az összes szerszámot és a nyaklakkot az alkohollal. Ez a fertőtlenítéshez szükséges.

Ez a folyamat a feltüntetett sorrendben kötelező minden használat előtt.

A pozitív eredmény néhány napos használat után észrevehető. De a teljes helyreállításhoz hetente 1-2 alkalommal kell alkalmazni, hosszú szünetek nélkül. A kezelés folytatódik, amíg az érintett köröm nő. A növekedési ütemtől függően 6-12 hónapig tart. A körömlemezt a lábakon hosszabb ideig helyreállítják.

A dekoratív lakkot nem alkalmazzák a terápiás lakkra. Nem lehet felépíteni vagy beilleszteni a körmét.

Orvosi lakk alkalmazása gomba ellen

Ellenjavallatok és mellékhatások

Az "Ofmol" egy biztonságos készítmény, de a készítmény kis mennyiségű toxikus anyagot tartalmaz, ezért számos ellenjavallatot biztosítanak annak felhasználására:

 • túlérzékenység;
 • legfeljebb 5 éves korig;
 • terhesség
 • a szoptatás ideje.

A gyógyszer alkalmazása során a mellékhatások ritkák. Néha a bőr körvonala körül égnek a bőr, és égnek. Ha ilyen reakció keletkezik, meg kell állítani az antimikotikus lakk használatát.

Más gyógyszerek esetén a lakk rendszerint kölcsönhatásba lép.

Import és orosz analógok Oflomila

Ha van vágy, vagy szükség van a "Oflomil" helyettesítésére, akkor választhat egy analógot:

 1. Laceril lakk - Az amorolfin aktív szerepet játszik ebben az ügynökben. Ez az eszköz rendkívül hatékony, megsemmisítve a gombák nagy listáját. Alkalmazva egészen a teljes gyógyulásig hetente 1-2 alkalommal. A költségek 2,5 ml - 1300 rubel.
 2. Batrafen - lakk a Cyclopyrox aktív komponenssel, amely megsemmisíti 58 gombás fajat. A gyógyszer alkalmazásának világos rendszere van: az első hónapban a gyógyszert minden második napon adják be, a második hónap hetente kétszer, a harmadik hónap csak hetente egyszer. Ez egy nagyon hatékony lakk. Költsége 1 250 rubel.
 3. "Demicten" lakk - orosz analóg, amely kiküszöböli a gombabetegek felületén található gombás betegségeket. Ez a gyógyszer sokkal olcsóbb, mint az "Ofmol". Az ára 350 rubel. Hetente kétszer alkalmazza a körmök készítését. Ez a legolcsóbb analóg.
 4. Mikozan - természetes összetevőkön alapuló készítmény. Összecsomagolja a körömlemezt, enyhíti a mycosisot. Naponta kétszer 2-5 hónapig alkalmazzák. Költsége 550 rubel.

Használjon analóg lakk "Oflomil", amikor nincs lehetőség megvásárolni ezt a gyógyszert, vagy alkalmazása után kellemetlen megjelenése. További információk a gombaellenes lakkokról a felülvizsgálat során

"A legjobb körömlakk lakk"

A "Oflomil" elleni antimikotikus lakk hatásosságát az emberek pozitív visszajelzése is alátámasztja. De vannak olyanok, akik nem segítik a kábítószert. Mindent a test egyéni jellemzői, valamint a betegség színvonala határozza meg.

Edzőként dolgozom a medencében, így állandóan a gümagfertőzés "kockázati zónájában" maradok, de mielőtt a problémák nem lennének. Hat hónappal ezelőtt észrevettem, hogy a hüvelykujjamon lévő köröm kezd sárga színűvé válni. Rendkívül ideges vagyok. Felhívott az orvoshoz, "Oflomil" -nak nevezte ki. Először bizalmatlansággal reagált, de egy hónapon belül javult a köröm állapota, és 2,5 hónap elteltével az érintett terület teljesen megnőtt. Most a lakkozást profilaxis céljára használom. Jobb, ha biztonságban lehet.

A "Mikozan" lakk jó alternatíva a "Oflomil" lakkhoz

Nem tudom, hol, de a gomba megjelent a kezem körmein. Az összes eszköz közül választottam lakkot, mert úgy döntöttem, hogy ez a legmegfelelőbb megoldás. Ajánlott "Oflomil". A költségek elég magasak, de úgy döntöttem, hogy elegendő az üveg. 3 hónapig elkenődött, de nem történt javulás. Továbbá nőtt az érintett köröm területe. Más gyógyszereket kellett keresnem. A jövőben nem kívánok lakkot használni.

Korábban gomba volt, hosszú ideig kellett kezelni. Legutóbb az egyik láb körmein jelent meg. A feleségem tájékoztatta a "Oflomil" lakkot, és úgy döntöttem, megpróbálom. Mivel a színpad kezdeti volt, az eszköz segítségével 3 hónapig meg lehetett szabadulni a betegségtől. A gyógyszer elég jó.

Christina, 24 éves.

Nem segítettem a "Oflomil" lakk. Kezelt onokomicózis 1,5 hónap, de javulás nem volt megfigyelhető. Nos, ez nem kezdett hosszabb ideig kísérletezni, hanem a bőrgyógyászhoz. Kenőcsöt írt elő, ami segített. Ennek a lakknak egyértelműen negatív hozzáállása van.

A "Oflomil" lakk különösen hatékony, ha az onychomycosis korai szakaszában elkezdi használni. A gyógyszer fő előnyei közé tartozik az egyszerű használat, biztonság, sokoldalúság. A gyógyszer kiválóan alkalmas a gombafertőzés megelőzésére, mivel biztonságos. Használat előtt azonban érdemes konzultálni az orvossal a mellékhatások kockázatának minimalizálása érdekében.

Értékelje ezt a cikket
(becslések, átlag 5)

Lac Ophlomil a körömgomból

Lac a "Oflomil" körömgombából, ő "Flamin" - hatékony antimikotikus készítmény, kizárólag külső alkalmazásra. Megszünteti a körömlemez gombáját a kézen, valamint a lábakon, és elősegíti a köröm szerkezetének gyors helyreállítását. Ennek a szerszámnak a megfelelő használatával a köröm gyorsan megjelenik egészséges megjelenésként, mivel a gyógyszer hatóanyagai megölik a gombát és megakadályozzák az egészséges területek terjedését.

Lac Ofomil jól megalapozott a vásárlók körében.

A "Oflomil" lakk fő hatóanyaga az Amorolfin.

Segít eltávolítani számos gombát, amelyek a mycosis kialakulását idéznek elő:

Ez nem egy teljes listája az onychomycosis kórokozóinak, amely megszünteti ezt a terápiás lakkot.

Az Amorolfin mellett a Oflomil triacetint, trimetil-ammonioetil-metakrilát-kloridot, etil-acetátot, etakrilát kopolimert és vízmentes etanolt is tartalmaz. Mindezen összetevők célja az onychomycosis megszabadulása.

A lakk komponensei gyorsan behatolnak a körömlemez mélyébe, így elpusztítják a spórákat. Fungicid (fertőtlenítő) hatásuk van. A gyógyszer károsítja a gombasejtek membránját, megzavarja az intracelluláris anyagcsere folyamatokat, a szterinek szintézisét.

Az érintett körmökre való felhordás után a lakk gyorsan szárad, légmentes filmet hozva létre. Megakadályozza, hogy a levegő belépjen a körömbe, így a gombák nem fejlődhetnek, tovább szaporodnak és fokozatosan meghalnak. Ez a film a körömön marad 10-14 nappal az alkalmazás időpontjától. Ezen időszak alatt a hatóanyag hatóanyagai továbbra is működnek.

Kiváló remedy a körömgomba "Oflomil"

Ezt a hatékony gombaellenes lakkot használják:

 • az onokomikózis kezelésére, ha a köröm legfeljebb 2/3-a befolyásolja, amikor a helyzetet elhanyagolják, hatékonyabb a lakk használata más gyógyszerekkel együtt;
 • a gomba fertőzés megelőzése érdekében.

A "Oflomil" mindenkinek alkalmas, mivel gyakorlatilag nincsenek komoly ellenjavallatok.

Az onychomycosis kezelésére szolgáló lakk folyadék formájában keletkezik. Átlátható, színtelen vagy világos sárga színű lehet. A termék gyártója a Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (India).

Az "Ofmol" gomba elleni gyógyszer egy egész halmaz. A készlet tartalma:

 • egy üveg gyógyszerlakk;
 • 12 körömfájl a körömlemezek kezeléséhez, minden egyes ujjhoz egy egyedi eszközt használnak;
 • 6 alkohollal impregnált pamutszivacs;
 • 6 töltőanyagok a lakk felhordására;
 • részletes utasításokat.

Mindez egy karton csomagban van, amely kék-fehér színű.

Az ár - mennyibe kerül az Oflomil?

A "Oflomil" körömlakkot egy gyógyszertárban 920 rubel áron lehet megvásárolni. 2,5 ml-es üveghez. Elég költséges, ezért egy palacknak ​​elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy befejezze a kezelést. Ha nagy mennyiségű köröm érinti őket, 2-3 üvegt kell vásárolnia.

Mi van a csomagolásban a "Oflomil" lakkal?

Használati útmutató - hogyan kell használni

A gombáknak a körmökre való kijavítása érdekében a lakkot fel kell használni, figyelembe véve az utasításokban megadott ajánlásokat:

 1. Először is meg kell gőzölni a lábadat vagy a kezed.
 2. Ezután meg kell tisztítani az előkészített körömlemezt a nekrotikus és érintett területekről. Erre a célra a készletben található körömfájlokat használják. Minden egyes körmön egy egyedi eszközt alkalmaznak annak kizárására, hogy a kórokozóknak az egészséges körömre vonatkozó ellentmondás átkerüljön.
 3. Miután befejezte a tisztítást a körmökön, kezelnie kell a felületet egy tollal nedvesített alkohollal. Várjon, amíg teljesen szárazak.
 4. A következő lépés, hogy összegyűjti a készletben található különleges lapátot, elegendő mennyiségű lakkot, vastag réteget alkalmazzon az érintett körmökre. Fontos, hogy óvatosan járjunk el úgy, hogy a spatula ne érintse meg az injekciós üveg nyakát.
 5. Várjon 3-5 percig, amíg az ügynök teljesen megszárad.
 6. Kezelje az összes szerszámot és a nyaklakkot az alkohollal. Ez a fertőtlenítéshez szükséges.

Még az "elhanyagolt" gomba otthon is gyógyítható. Ne felejtsd el eloszlatni naponta egyszer.

Ez a folyamat a feltüntetett sorrendben kötelező minden használat előtt.

A pozitív eredmény néhány napos használat után észrevehető. De a teljes helyreállításhoz hetente 1-2 alkalommal kell alkalmazni, hosszú szünetek nélkül. A kezelés folytatódik, amíg az érintett köröm nő. A növekedési ütemtől függően 6-12 hónapig tart. A körömlemezt a lábakon hosszabb ideig helyreállítják.

A dekoratív lakkot nem alkalmazzák a terápiás lakkra. Nem lehet felépíteni vagy beilleszteni a körmét.

Orvosi lakk alkalmazása gomba ellen

Ellenjavallatok és mellékhatások

Az "Ofmol" egy biztonságos készítmény, de a készítmény kis mennyiségű toxikus anyagot tartalmaz, ezért számos ellenjavallatot biztosítanak annak felhasználására:

 • túlérzékenység;
 • legfeljebb 5 éves korig;
 • terhesség
 • a szoptatás ideje.

Más gyógyszerek esetén a lakk rendszerint kölcsönhatásba lép.

Import és orosz analógok Oflomila

Ha van vágy, vagy szükség van a "Oflomil" helyettesítésére, akkor választhat egy analógot:

 1. Laceril lakk - Az amorolfin aktív szerepet játszik ebben az ügynökben. Ez az eszköz rendkívül hatékony, megsemmisítve a gombák nagy listáját. Alkalmazva egészen a teljes gyógyulásig hetente 1-2 alkalommal. A költségek 2,5 ml - 1300 rubel.
 2. Batrafen - lakk a Cyclopyrox aktív komponenssel, amely megsemmisíti 58 gombás fajat. A gyógyszer alkalmazásának világos rendszere van: az első hónapban a gyógyszert minden második napon adják be, a második hónap hetente kétszer, a harmadik hónap csak hetente egyszer. Ez egy nagyon hatékony lakk. Költsége 1 250 rubel.
 3. "Demicten" lakk - orosz analóg, amely kiküszöböli a gombabetegek felületén található gombás betegségeket. Ez a gyógyszer sokkal olcsóbb, mint az "Ofmol". Az ára 350 rubel. Hetente kétszer alkalmazza a körmök készítését. Ez a legolcsóbb analóg.
 4. Mikozan- természetes összetevőkön alapuló készítmény. Összecsomagolja a körömlemezt, enyhíti a mycosisot. Naponta kétszer 2-5 hónapig alkalmazzák. Költsége 550 rubel.

Vásárlói vélemények

A "Oflomil" elleni antimikotikus lakk hatásosságát az emberek pozitív visszajelzése is alátámasztja. De vannak olyanok, akik nem segítik a kábítószert. Mindent a test egyéni jellemzői, valamint a betegség színvonala határozza meg.

Edzőként dolgozom a medencében, így állandóan a gümagfertőzés "kockázati zónájában" maradok, de mielőtt a problémák nem lennének. Hat hónappal ezelőtt észrevettem, hogy a hüvelykujjamon lévő köröm kezd sárga színűvé válni. Rendkívül ideges vagyok. Felhívott az orvoshoz, "Oflomil" -nak nevezte ki. Először bizalmatlansággal reagált, de egy hónapon belül javult a köröm állapota, és 2,5 hónap elteltével az érintett terület teljesen megnőtt. Most a lakkozást profilaxis céljára használom. Jobb, ha biztonságban lehet.

A "Mikozan" lakk jó alternatíva a "Oflomil" lakkhoz

Nem tudom, hol, de a gomba megjelent a kezem körmein. Az összes eszköz közül választottam lakkot, mert úgy döntöttem, hogy ez a legmegfelelőbb megoldás. Ajánlott "Oflomil". A költségek elég magasak, de úgy döntöttem, hogy elegendő az üveg. 3 hónapig elkenődött, de nem történt javulás. Továbbá nőtt az érintett köröm területe. Más gyógyszereket kellett keresnem. A jövőben nem kívánok lakkot használni.

Korábban gomba volt, hosszú ideig kellett kezelni. Legutóbb az egyik láb körmein jelent meg. A feleségem tájékoztatta a "Oflomil" lakkot, és úgy döntöttem, megpróbálom. Mivel a színpad kezdeti volt, az eszköz segítségével 3 hónapig meg lehetett szabadulni a betegségtől. A gyógyszer elég jó.

Christina, 24 éves.

Nem segítettem a "Oflomil" lakk. Kezelt onokomicózis 1,5 hónap, de javulás nem volt megfigyelhető. Nos, ez nem kezdett hosszabb ideig kísérletezni, hanem a bőrgyógyászhoz. Kenőcsöt írt elő, ami segített. Ennek a lakknak egyértelműen negatív hozzáállása van.

A "Oflomil" lakk különösen hatékony, ha az onychomycosis korai szakaszában elkezdi használni. A gyógyszer fő előnyei közé tartozik az egyszerű használat, biztonság, sokoldalúság. A gyógyszer kiválóan alkalmas a gombafertőzés megelőzésére, mivel biztonságos. Használat előtt azonban érdemes konzultálni az orvossal a mellékhatások kockázatának minimalizálása érdekében.

Most egy kicsit a gomba elleni küzdelem titkairól

Értékelje ezt a cikket
(3 becslések, átlag 4.00 5)