Macska kenőcs kezelése Acriderm

Az Acryderm egy kortikoszteroid kenőcs, széles spektrumú hatással. Anti-inflammatorikus tulajdonságokkal rendelkezik. 0,64 mg betametazon-dipropionátot tartalmaz 1 g kenőcsönként. Fehér vagy sárgás színű. És bár ez egy humán gyógyszer, az Akriderm macskáknak is használatos. A kenőcs részeként antibiotikum van. A kenőcs nem nyitott sebekhez készült. Kis alkalmazási területeken nem szívódik fel a szisztémás keringésbe. Az Acryderm kenőcs és az Akriderm GK áll rendelkezésre.

Az Acriderm tulajdonságai:

 • gyulladáscsökkentő;
 • antiallergiás;
 • antipruritic;
 • antiekssudativnoe;
 • dekongestáns cselekvés.

Az akril kenőcs használata macskákban:

 • dermatitis;
 • ekcéma;
 • atópiás dermatitisz;
 • nem allergiás dermatitis;
 • zoster.

A bőrgyulladás a bőr betegségének megnyilvánulása. Meg kell érteni, hogy nem magának a dermatitisnek, hanem a betegségnek okoznia kell. A macskák dermatitise nem fertőző az emberekre és más állatokra, csak a betegség fertőző lehet. Itt vannak a jelek, amelyek az összes dermatitist jellemzik: karcolás, viszketés, gyulladás, hólyagképződés, fekélyek, szárazság vagy nedvesítő sebek a bőrön. A macska nagyon kínos. Az akryderm kenőcs egy macska számára segít eltávolítani ezeket a tüneteket.

A macskáknak ekcéma van. Ez a gyulladásos betegség, amely a bőr nagy érzékenységének különböző tényezők miatt jelenik meg. Az ekcéma mindig viszketést okoz, nedvessé vagy pelyhesednek. Az ok lehet bolhák, a gallér dörzsö- lése, égési sérülések, rovarcsípések stb.

A neurodermita allergiás a természetben. Gyakran örökölte. De a macska családban a neurodermatitis ritka. De gyakran fejlődik a krónikus hörghurut és az asztma hátterében.

Lishay gyakran történik macskákban, különösen azoknál, akik az utcán sétálnak. De ez történik a házi macskákban. Ez fertőző betegség. A betegség a penészgombákat váltja ki. A macskákat megfosztó akriderm kenőcseket gyakran állatorvosok írják elő. Ha azonnal megfosztja a sérült bőrt, majd a hajat és a karmot. Lishay nagyon fertőző az emberek és az állatok számára. Ez a betegség titokzatos abban, hogy a gombaspórák bútorokon, állatokon és más helyeken 2 évig élhetnek. A spórák aktiválása meleg és párás környezetben történik. A betegség legtöbbje a gyengített immunitással, sérülésekkel járó állatokat érinti. A kockázati csoportban olyan állatok is vannak, amelyek korábban betegek voltak a megfosztástól.

Lehetséges az Akriderm macskák? Kenőcs Az Acryderm segít megbirkózni ezekkel a kellemetlen bőrkiütésekkel egy macskában. De nagyon fontos, hogy a gyógyszert más gyógyszerekkel és étrenddel együtt alkalmazzuk. Dermatitis esetén étrend szükséges! Ha a macska testén lévő sebek a bolhacsípések allergiájának következményei, akkor először kijutni kell. És akkor 5-7 napon belül tisztítani a férgek testét. Nem lehet egyszerre megjeleníteni a bolhákat és a bélparazitákat. Biztosan szükség van egy időintervallumra, különben az állat súlyos mérgezést kap, halálos kimenetelig.

Az Acrydrom kenőcs ellenjavallt:

 • onkológiában
 • a bőr tuberkulózisa;
 • diabetes mellitus;
 • nyílt sebek;
 • egyéni intolerancia.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy az Acriderm krém csak a betegség külső megnyilvánulásait kezeli. Az Acriderm krém tartós használatával olyan mellékhatások léphetnek fel, mint a bőr elvékonyodása és elhalása. Néha az Acriderm-t Tridentum kenőcs váltja fel. Ez egy hasonló gyógyszer, de kissé összetett. De a betametazon-dipropionát mellett a clotrimazol és a gentamicin-szulfát összetétele is megtalálható. Ugyanaz a készítmény rendelkezik az Acryderm GK kenőccsel. De csak az állatorvos fogja meghatároznia, hogy melyik gyógyszer a legmegfelelőbb a keneteléshez, valamilyen módon. Ezért mindig szükség van egy állatorvoshoz fordulni.

Kenőcs külső használathoz Akrikhin Akriderm - visszahívás

Az Acriderm kréméről és arról, hogy ő segített nekem és a macskának.

És újra az allergiámmal vagyok!

A távoli 2014-ben megmentettem a Candiderm-ot, de a költsége ma 600 rubel. Nem nagyon költségvetés.

Ebben az évben ismét elkaptam az allergiás dermatitis, ismét a lábamon kezdtek megjelenni buborékok.

Ráadásul a macska előestéjén elmentem a klinikára, mert az a fésülés után kezdett fésülni a hátát. Ennek eredményeképpen a Triderm regisztrált ott (de az ára körülbelül 800 rubel), de valami olcsóbbat kértem - Acridermnak bizonyult, de ez nem teljesen analóg.

Ne rendeljen semmilyen kezeléseket háziállatára!

Tartalmazza a betametazonot:

A betametazon gyulladáscsökkentő, antiallergiás, anti-exudatív és antipruritikus hatással rendelkezik.

Sok az interneten található utasítás, csatolok egy fényképet, amellyel egy krémet csomagoltam:

Általában, a macskával, egy páron elkenőztünk :) A viszketéstől kezdve az allergiától. Nem hagyhatja, hogy az állat nyafogja a krémet.

Néhány alkalmazás után megállt a karcolás, de körülbelül egy hétig elkenődtem, átmentem és viszketettem, és a vezikulumokat.

A macskával elégedettek voltunk.

Tekintettel arra, hogy allergiás vagyok, és a baj visszajön, boldogan megtartom ezt a krémet az orvosi szekrényemben.

Ui A szokásos Acriderm nem a Candiderm vagy a Triderma teljes analógja, mert összetételükben megtalálható további komponensek.

P.S.S. Ez hormonális gyógyszer!

Ne felejtsük el, hogy a legjobb módja a dermatológus meglátogatása, nem pedig az öngyógyítás.

Állatorvosi tanácsadó. 8-969-349-07-30

Komplex diagnózis egyszerű szavakkal

Hogyan gyógyítsuk meg a pattanást egy macskában?

Az úgynevezett "pattanás" semmiképpen sem ritka a szőrös barátaink leányain. A macskaféle aknájának okai rendszerint allergiás reakciók vagy seborrheás dermatitisz lehetnek, amikor a faggyúmirigyek túl aktívak.

A probléma nem akut, és nem halálos, de kellemetlen a szemünknél, és az állat bajt okozhat, viszketést okozva.

Hogyan gyógyítsuk meg a pattanást egy macskában?

Amikor meglátogat egy állatorvost, meg kell tennie a kaszkadarabot a növényzeten. Nagyon gyakran megtalálható a Candida nemzetségben található élesztőgomba, azonban Malassesia, valamint coccalis vagy rúd mikroflóra is előfordulhat. Az a tény, hogy az összes fent említett "élet" a normában a bőre a háziállatok, de nagyon korlátozott számban. A bőrimmunitás (allergiás reakciók, vitaminok és nyomelemek hiánya stb.) Csökkenésével a "lakosok" száma drámaian megnő, és számos bőrreakciót vált ki. Ezért macskák akne nem fertőző.

A pattanások kezelése macskában a kúpos mikroszkópia eredményei alapján. Rendszerint antibakteriális (klórhexidin, hidrogén-peroxid) és / vagy gombaellenes szereken (clotrimazole, nizorális) alapul. A viszketés következtében gyulladáscsökkentő gyógyszerek (fenisztil, akryderm) szükségesek. Ritka esetekben, a nagy mennyiségű növényvilág mellett, a helyi gyógyszerek mellett, a szisztémás szerek alkalmazása is látható.

Tudjon meg többet a tünetekről, amelyekre figyelni kell az INGYENES elektronikus minikönyvben, a "Riasztási tünetek" cím alatt.

Néhány macska ujjlenyomata

Az állatorvos
A helyzetedben sajnos az egyszerű és olcsó kezelés nem segít. Vannak olyan orvosi vakcinák (mikro-dermális, vakcina, stb.), Amelyeket minden állatot több alkalommal készítenek. Nyilvánvalóan ezt olvassa el az interneten. A vakcinát az állatorvos választja ki. Plusz immunstimulánsok. Külső kezelések antifungális szerekkel. Meg kell változtatni, hogy hatással legyenek. Minden macskát egyszerre kell kezelned. Ezen kívül, alaposan mossa és feldolgozza a lakást. A gomba spórái hosszú ideig fennmaradnak, különösen a szőrös felületeken (szőnyegek, kárpitozott bútorok stb.),

Köszönöm, de hányszor kell oltani az oltásokat? Az immunstimulánsok tabletták formájában vannak?

A vakcina injekcióit általában három-négy alkalommal, 10-12 napos intervallummal végezzük. Tovább a jelzésekhez. Szükséges egy második elemzés a mikroszporúzásra. Az orvos döntése szerint 5-6 injekció. Ezután a vakcina megváltoztatható (különösen stabil esetekben). Az immunstimulánsok is jobbak az injekcióban. Olyan hatékony.

Kétlem, hogy az én helyzetemben egy immunstimuláns képes lesz több macska szúrására minden nap. Tabletták, lehet még?
És miért írják le az interneten, hogy az oltóanyagot egyszer vagy kétszer adják meg?

A gombás megbetegedések elleni oltóanyagot kétszer készítik egy egészséges, profilaktikus célú állatban (mint rutin vakcinázás). Ő is gyógyító hatással bír. De aztán már megtörtént. Immunostimulánsok (ők is, több gyógyszer, vegye fel az orvost) lehet szúrt minden három nap. Tudomásul veszem, hogy a helyzetetekben ezek nagy nehézségek. Sajnos azonban a gyógykezelési módszerek egyszerűsítésének vágya ahhoz vezethet, hogy a gomba különféle gyógyszerekre rezisztenciát kap, és ez nem vonható vissza. Ráadásul a pénz még többet fog fizetni, ha egy gyógyszert veszel fel, majd egy másikat. A zuzmót nagyon lassan kezelik. És aztán, gondos kezelés mellett.

videó

A LEKADERM CREAM HASZNÁLATÁNAK TOVÁBBÍTÁSA A KUTYÁK ÉS KÁPEK KÜLÖNFÉLE ETIOLÓGIAI DERMATITIS KEZELÉSÉBEN

mint reklám

Diagnózis bőrbetegségek és bőrgyógyászati ​​betegek kezelése átfogó megközelítést követel meg és a tapasztalatok a szakember bőrgyógyász, és időveszteség terjedéséhez vezethet bőrsérülések és jelentős kényelmetlenséget a betegnek. A kutyák és macskák bőrgyógyászati ​​problémái gyakran viszketésnek vannak kitéve, és gyakoriak az állatorvosi klinikán. A leggyakoribb oka a viszketés kis háziállatok paraziták által okozott allergiás dermatitis, gyakran jár együtt a bakteriális és gombás fertőzések. A helyileg alkalmazott készítmények, amelyek csak a kortikoszteroidok, annak ellenére, hogy nyilvánvaló klinikai javulást és csökkentése viszketés nem veszi az irányítást másodlagos bakteriális és gombás fertőzése, hogy súlyosbítja a viszketést a gyógyszer elvonása után.

Pharmaceutical Corporation „Arterium” kezelésére dermatitis különböző eredetű kisállatok kifejlesztett egy új, átfogó kábítószer márkanéven Lekaderm ® (nyilvántartásba vételről szóló igazolás az Orosz Föderáció. 804-3-6-13-1437№PVI 3-6 13/04010. ). Lekaderm ® - csak oroszul állatgyógyászati ​​készítmény, amely tartalmazza kombinációban betametazonnal gentamicin és a klotrimazol alkalmazását teszi lehetővé, kis állatok allergiás, bakteriális és gombás bőrgyulladás orosz állategészségügyi szolgálat és kártevő (Rosselkhoznadzor). Előállítás „Lekaderm” egy krém külső használatra, csomagolt csövekbe 15 g, amelyek hatóanyagként (1 g) betametazon-dipropionát 0,64 mg, 1 mg gentamicin-szulfát, 10 mg klotrimazol, és kiegészítő komponenseket, a hatóanyagok behatolása az érintett bőrfelületbe és gyors terápiás hatás. Lekaderm ® tárgya kombinált készítmény, egy széles spektrumú antimikrobiális és gombaellenes aktivitással, valamint gyulladásgátló és allergia elleni hatással. Betametazon-dipropionát - szintetikus fluor- kortikoszteroid, melynek gyulladásgátló, glükokortikoid, gyulladásgátló, viszketés elleni hatását. Amennyiben helyileg alkalmazzuk, akkor az ereket, megszünteti a viszketést, gátolja a gyulladásos mediátorok felszabadulását, interleukin 1 és 2, és gátolja az aktivitását hialuronidáz csökkenti a permeabilitás az edény faláról. A klotrimazol az imidazolcsoport gombaellenes hatóanyaga. Tevékenykedik a következőkkel kapcsolatban: Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes, Epidermophyton floccosum, Microsporum canis, Candida albicans, Malassezia spp.. A gentamicin egy széles spektrumú antibiotikum az aminoglikozid csoportból. Gram-negatív baktériumokkal szemben baktericid hatású: Pseudomonas aeruginosa, Aerobacter aerogenes, Escherichia coli, Proteus vulgaris, Klebsiella pneumoniae; Gram-pozitív baktériumok: Streptococcus spp., Staphylococcus aureus.

Lekaderm ® használják gyógyászati ​​célokra kutyák és macskák számára dermatitis különböző eredetű, kifejezett gyulladásos reakciót bonyolítja másodlagos bakteriális fertőzés, valamint néhány gombás fertőzések komplex terápia. Utasításoknak megfelelően, Lekaderm ® helyileg alkalmazzuk, elkerülve slizyvanie előállítására korábban érintett bőrt crusts és tisztítjuk a kivágott egy gyapjú az érintett bőrfelületre, és a környező területek szélessége 1-2 cm. Ezután az érintett területet, és a szomszédos területeken az egészséges bőr a perifériáról a közepén egy vékony réteg, enyhén dörzsöli a bőrt alkalmazott Lekaderm ® krém 2-szer naponta, hogy a klinikai javulás (jellemzően 1-2 hét), majd - 1 alkalommal egy nap.

Atopichecky depmatit - közös krónikus betegség, a bőr által okozott örökletes tényezők és károsodott bőr barrier, a fő megnyilvánulása, amely viszketés. Megnyilvánulás xapaktepnyh klinicheckih ppiznakov atópiás cvyazano c obpazovaniem antitel IgE osztályba tartozó hajlamosak allepgeny okpyzhayuschey cpedy [3]. Hedavny cictematichecky obzop randomizált klinikai vizsgálatokban podtvepdil effektivnoct mectnyx glyukokoptikoidov át lechenii atópiás dermatitis [8]. Podobnye ppepapaty lychshe vcego podxodyat számára ochagovyx (nappimep nA lapax, pofa), vagy mnogoochagovyx popazheny és otnocitelno kopotkix kypcov. Rekomendyetcya cootnocit chactoty és dlitelnoct naneceniya mectnyx glyukokoptikoidov c tyazhectyu klinicheckix cimptomov kiválasztásával a helyi és szisztémás kezelésre. Bizonyított, hogy a naibolee chactymi és vazhnymi pobochnymi effektami, voznikayuschimi vcledctvie dlitelnogo naneceniya cilnogo mectnogo glyukokoptikoida, yavlyayutcya ictonchenie kozhi (kozhnaya atpofiya) komedony és povepxnoctnye follikylyapnye kicty (milia) [4]. Mindazonáltal, fejlesztése bőr atrófia mectnyx glyukokoptikoidov mozhet alkalmazható vpemennogo (k ppimepy, menee chem mecyatsa 2) icpolzovaniya ezek a szerek nA ychactkax kozhi c xponicheckimi lixenifitsipovannymi popazheniyami c tselyu indytsipovaniya ictoncheniya kozhi az érintett területeken.

A bőr és a yshi sobak atopiás dermatitisz gyakran mikroorganizmusokkal fertőzött vagy cianidizált Staphylococcus és Malassezia [1]. Malassezia által okozott másodlagos fertőzés [2, 6, 7] vagy Staphylococcus [5] miatt IgE-opocpedovannoy gipepchyvctvitelnocti, felszabadulásához vezet vocpalitelnyh mediatopov, miáltal immynnye kletki aktivipyyut kepatinotsity, kotopye a cvoyu ocheped, vydelyayut még Bolse xemokinov és tsitokinov, amely növeli a klinikai megnyilvánulásai allergiás reakció. Ajánlása Mezhdynapodnoy csoport szakemberek atópiás dermatitis kutyák (2010) [8], abban az esetben a helyi súlyosbodásának atópiás dermatitis vyzvannogo felszíni baktepialnoy vagy dpozhzhevoy infektsiey, mutatják az egyes Mazi, kpema, geli vagy vlazhnye calfetki, codepzhaschie anticeptiki (nappimep, xlopgekcidin) Antibiotiki ( nappimep, mypipotsin, fyzidievaya kiclota, klindamitsin, gentamicint vagy dpygie) vagy ppotivogpibkovye veschectva (nappimep, mikonazol, klotpimazol, ketokonazol, tepbinafin). Mivel krém Lekaderm kivéve kortikoszteroid tartalmaz egy gombaellenes, antimikrobiális komponens, azt használják a kutyák helyi léziók okozta súlyosbodását atópiás dermatitis. A tulajdonosok megjegyezték az alkalmazás kényelmét és a gyógyszer gyors felszívódását. A viszketés gyorsan csökkent, egyes állatokban a gyógyszer első alkalmazása után. Belül 7-20 nap a gyógyszert alkalmazni naponta kétszer, amíg a klinikai remisszió (hiánya viszketés, bőrpír, hegek). Abban az esetben, a maradék lihenifikatsii azt javasolta, hogy használja a krémet Lekaderm naponta 1-szer visszaállítani a bőr szerkezetét, mellékhatások nélkül azonosítottak. Hiányában kifejezettebb lihenifikatsii Lekaderm kúra akut exacerbációi atópiás dermatitis volt 7-14 nap.

Piotravmatichesky dermatitis (akut nedves dermatitis, „forró foltok», «hot spot»), általában együtt járó samotravmatizatsiey miatt viszketés vagy fájdalom egy korlátozott területen a bőr. Általános szabály, hogy az elsődleges oka a túlérzékenység a falatok a rovarok, különösen a bolhák, más allergia és a sinus patológia paranalnyh, otitis és munkatársai. Ennek eredményeként razlizyvaniya bőrelváltozások lehet elosztva több órán keresztül. Gyakran piotravmatichesky dermatitis jelentkezik a legmelegebb idő kutyáknál sűrű haj, rossz a bőr, mint a szellőztetés és a magas páratartalom hozzájárul a bakteriális kolonizáció és terjedését a gyulladás. A piotraumatikus dermatitis előfordulhat a folliculitis és a furunculosis esetében, ebben az esetben rendszerint terápiás kezelésre van szükség. Azonban a kezelés időben történő megkezdése és a pruritus gyors helyreállítása miatt a helyreállás csak helyi terápiával jár. Szisztémás terápia (például orális prednizolon 1,1 mg / kg / nap) jelzett piotravmaticheskom szőrtüszőgyulladás és furunculosis, nagy érintett terület, és nincs ellenjavallata a szisztémás kortikoszteroidok. [10] A korlátozott piotravmaticheskom dermatitis lehetséges, hogy csak a helyi antibakteriális és gyulladáscsökkentő terápiát (például, betametazon tejszín-alapú) [9]. Miután vystriganiya és helyi fertőtlenítő kezelés (oldat povidon-jód vagy klór-hexidin) vittünk fel az érintett területek Lekaderm tejszín 2-szer naponta, ami a gyors megszüntetése a viszketés és a szárítás elváltozások. A kezelés időtartama általában 7-14 nap volt.

Intertrigo - bőrráncok dermatitise a bőrfelületek érintkezési helyén fordul elő anatómiai hiba miatt, amely számos fajtára jellemző. Bulldogok, shar pei, mopszok, Pekinese, himalájai és perzsa macskák hajlamosak. Továbbá, az intertrigo oka lehet az izom, az endokrin rendellenességek, a gyulladásos bőrödéma okozta bőr és szubkután szövetek megvastagodása. A bőrtokoknál a szellőztetés zavart okoz, a páratartalom nő, a bőrmirigyek titka halmozódik fel, a bakteriális és élesztőgörcsök fejlődnek (Malassezia spp.), melyet kellemetlen szag kíséri. A mikroflóra túlzott növekedése kulcsfontosságú szerepet játszik a bőrrétegek bőrgyulladásának kialakulásában, hozzájárul a bőrmirigyek fokozott szekréciójához, ami további tápanyagot hoz létre a mikroflóra számára. Így bezáródik az "ördögi kör".

A kezeléshez szükség van a gyulladásos készítmények eltávolítására, a mikroflóra irányítására, a gyulladásos ödéma kialakulásának megakadályozására. A legtöbb esetben az érintett bőrfelület higiéniája és a topikális terápia alkalmazása elegendő, azonban a bőrdózis sebészeti eltávolítása néha szükséges [10].

A Lekaderm krémet sikeresen használták farkas, marmagáz, vulva, nasolabialis hajtások és alsó állkapocs területén különböző fajták kutyáiban bőrdózis dermatitisz kezelésében. Ebben az esetben a bőr felületéről alkotott benyomás citológia, élesztőgombák Malassezia spp. nagy mennyiségben és cocciban, ritkábban rúdul. Az állatok viszketést, ödémát, erythema-t és zsíros ürülést mutattak. A hajtásokat előzőleg 2,25% -os ecetsavas oldattal vagy 1% -os povidon-jód oldattal nedvesített tamponnal tisztítottuk, majd egy pamut törlővel 7-14 napig naponta kétszer adagoltunk Lecaderm krémet. Prevenciós intézkedésként ajánlott a bőrtokok rendszeres higiéniája. Szisztémás kezelésre nem volt szükség.

A legtöbb kutya és macska a rovarcsípés miatt viszkető papulákat termel. Abban az esetben, ha egy állat elkülönül a rovarok élőhelyétől a szövődményes esetekben, a viszketés általában egy nap alatt megáll. Azonban, ön-sérülés és a megnövekedett nyalás képződéséhez vezetnek eróziók, kéreg, ödéma fejlődik és szennyeződés történik patogén mikroflóra. A szövettani vizsgálat során eozinofil vagy diffúz intersticiális dermatitis, néha eozinofil microabscessusok vagy göbös eosinophil granuloma (különösen macskáknál). Lehetőség van infiltratív vagy necrotizáló eozinofíliás muralis folliculitis kialakítására. A kezelés magában foglalja megelőzésére szúnyogcsípés és tetvek segítségével riasztószerek, izolált állati zárt során az aktív rovar nyári és helyi kortikoszteroidok, és az ellenőrzés másodlagos fertőzés [10]. Lekaderm komplex készítmény, amely egy antibiotikum, gombaellenes és fluortartalmú szintetikus kortikoszteroid betametazon, amelynek gyors és kifejezett allergiaellenes hatást, arra használták, hogy kezelhetők az állatok túlérzékenység rovarcsípés. A krémet az érintett bőrre naponta kétszer alkalmaztuk, hogy megakadályozzuk a gyógyszer nyelését, a macskákat 30 perccel a védőgallérra helyezzük. A kezelés időtartama 3-14 nap volt.

Autoimmun betegségek a bőr ritkák (1,4% a kutyák és 1,35% a macskák), társított lerakódását autoantitestek különböző rétegeinek az epidermisz (a pemphigus), az alapmembrán (ha hólyagos pemphigus), vagy immun komplexek belsejében a bazális membrán (Lupus ). Fontos differenciáldiagnózisa sok más körülmények között, ami általában a szövettani vizsgálat. Mivel számos autoimmun betegségek gyakran kíséri másodlagos fertőzések és fájdalom, segít ezek a betegek fogadása előtti válasz szövettani. Krém Lekaderm három aktív komponenst tartalmazó, lehet használni után kiválasztását a gistobioptatov vizsgálat (a készenléti időszak analízis eredménye), hogy megkönnyítsék a beteg állapotát, és ezt követően - a komplex terápia. Fontos megjegyezni, hogy ez nem ajánlott semmilyen kortikoszteroidok 2 héten belül a kiválasztás előtt az elemzés.

Krém Lekaderm gyorsan megszünteti a gyulladás a bőr, enyhíti a viszketés tüneteinek ellenőrzött fejlődésének bakteriális és gombás fertőzések, így úgy tekinthető, mint a gyógyszer azoknak a monoterápia lokalizált bőrelváltozások, mint például intertrigo, piotravmatichesky dermatitis, túlérzékenység rovarcsípés, malasseziozny dermatitisz, valamint a az atópiás bőrgyulladás súlyosbodásával. A krém ajánlott alkalmazása az autoimmun betegségek komplex terápiájában. Lekaderm krémet lehet használni, mint a készítmény az „elsősegély” a viszketés dermatitis ismeretlen etiológiájú kis állatokat.

1. De Boer D. J., Marsella R. A ACVD Munkacsoport kutyák atópiás dermatitis (XII): A kapcsolat a bőr fertőzések patogenezisében és klinikai lefolyása kutyák atópiás dermatitis. Állatgyógyászati ​​Immunológia és Immunopatológia. 2001; 81: 239-250.

2. Farver K., Morris D.O., Shofer F. és munkatársai: Humánus mérés az 1. típusú túlérzékenységi reakciókra egy kereskedelmi Malassezia allergénre. Állat-egészségügyi bőrgyógyászat. 2005-ben; 16: 261-268.

3. Halliwell R. Az állatorvosi allergiára vonatkozó módosított nómenklatúra. Állatgyógyászati ​​Immunológia és Immunopatológia. 2006; 114: 2007-2008.

4. Kimura T., Doi K. A szőrtelen kutyák dorzális bőrreakciói a kortikoszteroidok helyi kezelésére. Toxikológiai patológia. 1999; 27: 528-535.

5. Morales C. A., Schultz K. T., DeBoer D.J. Antistafiococcus antitestek ismétlődő staphylococcus pyoderma kutyákban. Állatgyógyászati ​​Immunológia és Immunopatológia. 1994; 42: 137-147.

6. Morris D.O., DeBoer D.J. A Malassezia pachydermatis által okozott dermatitisből származó atópiás kutyákból származó szérum értékelése az adott organizmusra való azonnali túlérzékenység passzív átvitelére. American Journal of Veterinary Research. 2003; 64: 262-6.

7. Nuttall T. J., Halliwell R.E.W. Szérum antitestek Malassezia élesztőhöz a kutya atópiás dermatitisben. Állat-egészségügyi bőrgyógyászat. 2001; 12: 327-32.

8. Olivry T., DeBoer DJ, Favrot C. Jackson HA, Mueller RS, Nuttall T., Prélaud P. kezelés kutyák atópiás dermatitis: 2010 klinikai irányelvek a nemzetközi munkacsoport Canine atópiás dermatitis nemzetközi munkacsoport Canine Atópiás dermatitis. Állat-egészségügyi bőrgyógyászat. 2010-ben; 21 (3): 233-248.

9. Schroeder H. et al. Aktuális antimikrobiális gyulladáscsökkentő kombináció hatékonysága a pyotraumaticus dermatitis kezelésében kutyáknál. Állat-egészségügyi bőrgyógyászat. 1996; 7: 163.

Acriderm a lichen-ből

Széles körben használták a lichen "Akriderm" hormonális gyógyszerét. A glükokortikoid szerek csoportjába tartozik, amelyek a bőr gyulladásának és allergiás reakcióinak kezelésére szolgálnak. A gombaellenes tulajdonság lehetővé teszi az Akriderm használatát gyermekek és felnőttek hajhullás kezelésében. Ajánlatos a gyógyszert orvoshoz fordulni, mivel a terápiás kezelés dózisa és időtartama a biztonság és a kezelés hatékonysága számos tényezőtől függ.

Összetétel és kibocsátás formája

A gyógyszerészeti terméket kenőcs vagy krém kémcsövekben ajánljuk. Mindkét dózisforma hatóanyagként betametazont tartalmaz. A krémben vannak segédanyagok:

 • viasz;
 • tartósítószer E218;
 • szilárd folyadék paraffin;
 • desztillált víz;
 • kénes nátrium;
 • vazelin;
 • etilén-diamin-tetraecetsav dinátrium-sója.

Az "Akriderm" kenőcsben további összetevők:

 • tartósítószer Е216;
 • izopropil-mirisztát;
 • vazelin.

Az Acriderm számos fajtával rendelkezik, amelyek szintén tartalmaznak betametazonot, de csak ilyen formákat kiegészítenek más hatóanyagokkal. A táblázat ismerteti a lehetséges készítményeket és az összetevők összetételét:

A munka mechanizmusa

Gyógyszerek Az "Acriderm" olyan hormontermékekre vonatkozik, amelyek az érintett bőr felületkezelésére szolgálnak. A gyógyszer komponensei mélyen behatolnak a dermis sejtjeibe, és azonnali hatást fejtenek ki: allergiás reakciókat szüntetnek meg, viszketést és gyulladáscsökkentő hatásuk van. Az "Akriderm" segít csökkenteni a gyulladásos folyamatot azáltal, hogy blokkolja a mediátorokat és enzimeket a lézióban. A betametazon megakadályozza a leukociták felhalmozódását és megakadályozza a fagocitózist. Ezenkívül a gombák sejtmembránjában lévő membránanyagok szintézise zavart okoz, ami növekedésük és haláluk lelassulásához vezet. A gyógyszernek az edematous hatása is van, amit a vaszkuláris falak permeabilitásának csökkentésével érnek el. Következésképpen az Acriderm hatékony a mikrobák és gombák leküzdésében.

bizonyság

Az orvosok azt mondják, hogy a hormonális gyógyszer a következő patológiákon segít:

 • a kontakt dermatitisz akut és krónikus formája;
 • piros lapos zuzmó;
 • fotodermatit;
 • rózsaszín lichen;
 • atópiás dermatitis;
 • pikkelyes zuzmó.
Vissza a tartalomhoz

Az "Akriderma" használata a zuzmó kezelésénél

Az orvosok javasolják az Acryderm SK, amely nemcsak a betametazon, hanem a szalicilsav tartalmát is, amely további keratolitikus hatást fejt ki. Ennek az anyagnak köszönhetően javul a hormon penetrációja a sérült szövetekhez, ami felgyorsítja a kezelést és növeli annak hatékonyságát. A gyógyszert az érintett dermishez naponta háromszor vékony réteggel kell felhordani. Általában a terápiás kurzus 20-30 nap, de ha folytatni kell a kezelést, akkor a napi dózis 2 alkalmazásra csökken.

Ellenjavallatok

Az "Acriderm" -t nem írják elő olyan gyógyszerek összetevőinek egyéni intoleranciájára. A gyógyszer kedvezőtlen hatást gyakorolhat az emberi egészségre, ha bőr tuberkulózisra, vírusos bőrfertőzésekre, csirke poxre és perioral dermatitisre alkalmazzák. Ezen kívül az ellenjavallatok:

 • rosacea;
 • herpes simplex;
 • a szifilisz külső megnyilvánulásai;
 • laktációs időszak;
 • nyitott seb.
Vissza a tartalomhoz

Lehetséges a gyerekek számára?

Az "Akristerm" -t 12 éves gyermekek használják. Ha 12 évesnél fiatalabb gyermekeknek, például a gyermekeknek az allergiás dermatitisz ellen alkalmazhat krémet, akkor azt a kezelőorvosnak ellenőriznie kell. Szoptatás egy évig kategorikusan ellenjavallt krémet, és a kisgyermekek 2 éves korig - egy gyógyszer kenőcs formájában.

Mellékhatások

Az Akriderma ellenőrizetlen alkalmazása negatív következményekkel jár, így például:

 • irritáció és a dermis túlzott szárazsága;
 • égés és viszketés;
 • kiütés;
 • dermatitis;
 • túlzott szőrnövekedés;
 • sudamen.

Ha kenőcsöt vagy krémet alkalmaz az epidermis nagy területein, mellékhatásokat tapasztalhat a megnövekedett vércukorszint és a mellékvesekéreg károsodása formájában. Az "Akriderma" alkalmazásának hátterében megfigyelhető a vércukorszint nagyobb mértékű felszabadulása a vizeletből, és a hypercorticizmus diagnosztizálható.

Kábítószer-analógok

Azok a betegek, akiket a leírt gyógyszer ellen nem segítettek, vagy egyéb okok miatt nem tudják használni, az orvosok hasonló jogorvoslatokat írnak elő, amelyek hasonlóak a hatóanyag és az emberi test működésének mechanizmusa szempontjából. Cserélje ki a hormonális kábítószert:

 • A "Celestoderm" az egyik analógja ennek a csoportnak.

Eladó és tárolási feltételek

Akupunktúra nem szükséges az Acrydermánál. Fontos a gyógyszer megfelelő betartása, figyelembe véve a megjegyzésben meghatározott feltételeket. Tartsa távol a kisgyermekektől és olyan helyiségben, ahol a hőmérséklet nem haladja meg a 25 Celsius fokot. A gyógyhatás időtartama 2 év, ezt követően nem használható.

Acriderm® GK

Gyártó: JSC "Chemical-Pharmaceutical Plant" Akrihin "Oroszország

PBX kód: D07XC01

Termék: Puha dózisformák. Kenőcs.

Általános jellemzők. Hozzávalók:

Aktív hatóanyagok: 0,064 mg betametazon dipropionát tekintve 100% anyag, 1 g klotrimazol tekintve 100% anyag, 0,1 g gentamicin-szulfátot alapuló gentamicin.

Segédanyagok: propil-parahidroxi-benzoát (nipazol), paraffin-folyadék (vazelinolaj), izopropil-mirisztát, vazelin.

A kombinált készítmény gyulladáscsökkentő, allergiás, antibakteriális és gombaellenes (fungicid hatású) hatású.

Farmakológiai tulajdonságok:

Gyógyszerhatástani. Gentamicin - széles spektrumú antibiotikum, aminoglikozid, baktériumölő hatása van. Nagyon érzékeny Gram-negatív mikroorganizmusok - Proteus spp. (Indolpolozhitelny és indolotritsatelny), Escherichia coli, Klebsiella spp., Salmonella spp., Shigella spp., Campylobacter spp., Staphylococcus spp. (Meticillin-rezisztens). Érzékeny: Enterococcus faecalis, Serratia fajok, Pseudomonas spp, Acinetobacter spp, Citrobacter spp.... Resistant: Neisseria meningitidis, Treponema pallidum, anaerob baktériumok: Streptococcus spp. (Kivéve Streptococcus pneumoniae), Enterococcus faecalis; Providencia rettgeri.

Betametazon - glükokortikoszteroid, helyi gyulladáscsökkentő, antiedemás, anti-allergiás hatással rendelkezik.

Klotrimazol - antimikotikus szert a következő csoportból imidazolszármazékok topikális alkalmazásra. Ez hatással van a romboló az ergoszterol szintézisét, amely része a sejtmembrán gombák. Számos fellépés van. Aktív elleni patogén dermatofiton (Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagro- phytes, Epidermophyton floccosum, Microsporum canis), élesztőgombák és gombák (Candida spp., Torulopsis glabrata, Rhodotorula spp., Pityrosporum orbiculare).

Farmakokinetikáját. Ha a gyógyszert terápiás dózisokban alkalmazzák, a hatóanyagok transzdermális felszívódása nagyon alacsony. A bőrön történő alkalmazásra a betametazon abszorpciójának intenzitása függ a epidermális gát állapotától (a gyulladás és a bőrbetegségek fokozzák a felszívódást). Az okklúziós kötszerek alkalmazása növeli a betametazon és a gentamicin transzdermális felszívódását, ami fokozhatja a szisztémás mellékhatások kockázatát.

Használati utasítás:

Egyszerű és allergiás bőrgyulladás (különösen bonyolult szekunder fertőzés), atópiás dermatitisz (beleértve atópiás dermatitis), atopiás korlátozott (beleértve az egyszerű krónikus psoriasis), ekcéma, dermatomycosis (tinea, candidiasis, pityriasis versicolor), különösen akkor, ha lokalizálása az ágyékban és a nagy bőröndök.

Adagolás és kezelés:

Külsőleg. Kenőcsöt alkalmaznak a bőr érintett területeire, enyhén dörzsölve, napi 2 alkalommal kis mennyiségben. A kezelés időtartama egyedileg határozható meg, és függ a betegség nosológiai formájától és súlyosságától.

A dermatomycosis leállása esetén a kezelés átlagos időtartama 2-4 hét. Ha a közeljövőben klinikai javulás nem fordul elő, tisztázni kell a diagnózist, vagy módosítani kell a kezelést.

Alkalmazási jellemzők:

Kerülje a szemmel való érintkezést.

Ha van egy stabil bakteriális vagy gombás mikroflóra, meg kell szüntetni a gyógyszert, és fel kell írni a megfelelő terápiát.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gyermekek területen a bőr tekintetében testtömeg nagyobb, mint a felnőttek, valamint a nem eléggé fejlett epidermiszben, ha használják helyileg gyógyszer felszívódását arányosan több hatóanyagot, és ennek következtében fennáll a kockázata nagyobb szisztémás mellékhatások.

Gyermekeinek a kábítószer-használatnak a lehető legrövidebb és minden óvintézkedésre van szüksége.

Terhesség és szoptatás alatt. A terhesség alatt (különösen az I. trimeszter) helyileg kenőcs terhes nőknél csak akkor engedélyezett, amennyiben a várható előnye az anya meghaladja a lehetséges magzati kockázatot. Ilyen esetekben a gyógyszer alkalmazásának rövidnek és korlátozottnak kell lennie a kis bőrterületekre. Nem ismert, hogy a hatóanyag komponensei kiválasztódnak-e az anyatejbe. Ezért az Acryderm GC kenőcs felszívása során szoptatás alatt ajánlott leállítani.

Mellékhatások:

Viszketés, égés, irritáció, száraz bőr, folliculitis, hypertrichosis, szteroid akne, hypopigmentáció, allergiás reakciók. Okkroló kötszer alkalmazása esetén - maceráció, fertőzés, bőrgyulladás, sztrájk, izzadás.

Hosszan tartó kezelés vagy alkalmazás nagy felületen - a fejlesztés a szisztémás mellékhatások: súlygyarapodás, csontritkulás, magas vérnyomás, ödéma, fekélyesedés a nyálkahártya a gyomor-bélrendszer, súlyosbodása látens fertőzés gócok, hiperglikémia, izgatottság, álmatlanság, fájdalmas menstruáció.

Más gyógyszerekkel való kölcsönhatás:

A gyógyszer más gyógyszerekkel való kölcsönhatását nem azonosították.

Ellenjavallatok:

A készítmény bármely összetevője a gyógyszer, a lupus, bőr tüneteinek szifilisz, bárányhimlő, herpes simplex, bőrreakciók az oltás után, nyílt sebek, a gyermekek életkor (2 év).

Óvatosan. Terhesség (különösen a trimeszterben). 2 és 18 év közötti gyermekek.

túladagolás:

Tünetek: a hypercorticizmus jelenségei.

Kezelés: a gyógyszer fokozatos visszavonása. Tüneti kezelés. Szükség esetén - elektrolit zavarok korrigálása.

Tárolási feltételek:

15-25 ° C hőmérsékleten. Tartsa távol gyermekektől. Ne használja a lejárati dátumot követően. Felhasználhatósági időtartam - 2 év.

Hagyja a feltételeket:

Csomagolás:

Kenőcs külső használatra. 15 vagy 30 g alumínium csőben. Minden egyes csövet a használati utasítással együtt kartonpapírba helyezzük.

Beküldve: 19 nov. 2015

Az Acriderm® GC ismertetője

az emberek 2015. október 04-én, 00:32-kor vannak

És lehetséges, hogy az Acryderm GK-val megkenjük a hüvelyt.

Lena 2015. június 17-én 10: 22-kor

Én az akriderm rk segítségével megszabadultam az ekcémtől. Ki találkozott, és tudja, mi az, felismeri, hogy nagyon nehéz gyógyítani ezt a kellemetlen betegséget. Általában megértem, hogy valaki szerencsés lesz, ki segíti a bőrt, és hogyan reagál valakire. Számomra ez a kenőcs megközelítette vagy megfelelő volt, egyszerre könnyebbé vált, a viszketés eltűnt, majd fokozatosan elkezdett leereszkedni és a vörösödés. A kenőcs néhány hetes rendszeres alkalmazása után minden elment, és nem jött vissza.

Irisha 2015. május 28., 17:24

A megoldás gyakorlatilag minden esetben egyszerű! Legalább minden bőrgyulladásból azonnal mentem.

2015. május 6-án 10.17-kor

23 hetes terhes vagyok, allergiás vagyok, foltok, mint a lichen. Akár lehetséges ez a kenőcs?

Oksana 2015. február 05-én, 00:25-kor

Bekent kutya ezt a kenetet egy alkalmazás, akkor jobb lett, de aztán semmi pomogalo.u neki ekcéma alapján kifejlesztett allergia (nedves és száraz)

эля 2015 február 03-án, 10:40 órakor

Általában kiváló kenőcs! Volt egy őrszem teljes psoriasis, 2 évig sok pénzt vetettem ki, amíg kipróbáltam ezt a kenőcsöt! 2 napig minden átment, még csak nem is értékelték.

dima 2015. január 9., 21:51

az ekcéma nem gyógyul meg, hogy ne pazarolja a pénzt

Vladimir 2014. március 27., 13:47

egy kiváló csere drága belosalika, van psoriasisom, csak ő és én vagyok megmentve.

татьяна 2014. március 26-án, 9: 23-kor

Számomra a betegség raztseje lehetséges a kenőcs használata?

edik 2014. január 04., 11:02

Azt peeling szárnyai alatt az orr, a szemöldök és a fül mögött, egy hét, hogy minden proshlo.do próbált három évig.

iv-anna-87, október 02, 2013, 06:35

тельльна, lehetséges, de az orvos kinevezésével.

Tel. 2013. szeptember 30., 13:48

Mondja meg, vagy mondja kérjük, egy psoriasis esetén ez a kenőcs lehetséges.

Natalia 2013. július 09., 16:37

Használhatom ezt a kenőcsöt? Darya betegsége van.

Настя 2013. július 4-én, 11:19 órakor

Psoriasisom van. Tanácsolta ezt a kenőcsöt..

Dina 2013. március 18., 15:01

Dermatitis van, akarok vásárolni. Remélem, hogy segít, különben megőrülök.

Anasztázia 2013. március 07-én, 11:06 órakor

Egy másik kérdés az, hogyan kell lemosni ezt a kenőcsöt? Háromszor a samponnal, de nincs értelme, még mindig van hajhagyma.

24farm, 2005. március 05., 20:48

SW. Anasztázia, orvosi konzultációk a megfelelő részben - http://www.24farm.ru/consult_title.php

Anasztázia: 05.03.2013, 15:12

Yavtirayuetu kenőcs a fejbőrben, mennyi ideig kell tartanom?

екатерина 2013 Január 12-én, 08: 34-kor

mindent megpróbált, csak eczemmel mentett

Orlova IS 23 dec. 2012, 21:28

Christina, a herpeszet antivirális szerekkel kezelik, ez a kenőcs nem tartalmazza.

Christina 2012. december 20., 15:25

Ezt a kenőcsöt herpeszrel kezelik az ajkakon?

Alexandra 07 december 2012 a 06:13

Adtam egy barátnak, hogy megpróbálja 2-szer elmúlt psoriasis

Acryderm: típusok, javallatok, utasítások, kritikák - krém és kenőcs

Az Akriderm - hormonális gyógyszerek, segít a bőrbetegségek (ekcéma, pikkelysömör, dermatitis, stb.). Faj: Acriderm, Acriderm Genta, Acriderm GK, Acriderm SK mindenféle krémek és kenőcsök, amelyek különböző komponensekkel rendelkeznek, szélesebb spektrummal. Gyártó: JSC Akrihin, Oroszország. Sok analóg van.

Az orvos utasításainak megfelelően kell használni.

A készítményről

A fő hatóanyag: betametazon. Ez a glükokortikoid csoport hormonja. A következő hatással van a bőrre:

 • antiallergiás - elnyomja az allergiás reakciót a bőrön, csökkenti az immunválaszt a bőrön.
 • gyulladáscsökkentő hatás - csökkenti a gyulladásban résztvevő sejtek aktivitását.
 • dekongestáns cselekvés.
 • csökkenti a viszketést.

A különböző krémek és kenőcsök különbségei és különbségei - további összetevőkben.

Milyen kenőcs Acriderm különbözik a krémtől?

A krém és a kenőcs különböző mennyiségű vazelint és vizet tartalmaz. A vazelin nagyon sok, de a víz nem elég. Van egy csomó víz a krémben, de kevés vazelin. Ezért a krém jól felszívódik a bőrbe, és gyorsan szárad a bőrön. A kenőcs hosszú ideig felszívódik, gyakorlatilag nem kiszárad, hosszú ideig a bőrfelületen van, és hosszú hatással van a bőr felszíni rétegére.

Ezért Acriderma krémet alkalmazzák a betegség akut állapotában, amikor a bőr még nem mutat jelentős megvastagodást, nincs erős koptatás, ha nedvesedés és izzadás (vagyis gyulladásos folyadék felszabadulása a bőrfelszínre). Ha a kenőcs a nedvesítő felületre kerül, a bőr felszínéről származó folyadék nem felszívódik és megszárad, a pelenka kiütés kialakul és a nedvesség növekedni fog.

Az Acryderma kenőcsöket krónikus bőrfolyamatokban alkalmazzák, amikor a bőr jelentős megvastagodása, karcolás, peeling, nincs nedvesedés és izzadás.

Acryderm kenőcs a segítőkből, terhességi utasítások, analógok

Az Acryderm egy kombinált hatású gyógyszer, amely gyulladáscsökkentő hatással bír. Számos olyan anyagot tartalmaz, amelyek kortikoszteroidokat tartalmaznak. A használati utasítás szerint a gyógyszer képes gátolni a fagocitózist és csökkenti a gyulladás fókuszát. Az időskorúak felszívódása valamivel alacsonyabb, mint a fiataloké. Az Acrydermot arc- és testhéjra használják, a kenőcs gátolja a leukociták felhalmozódását. Ami segít, az információ, a használati utasítás, az analógok Oroszországban, a különbség és a különbség, az alábbiakban lesz megvizsgálva. Melyik kábítószert választani?

Összetétel, ez hormonális kenőcs?

A kenőcs speciális összetételű, a hatóanyag a betametazon és számos segédelem. Hormonal kenőcs.

A költségek és mennyire függ a gyártó országától. A hivatalos honlapon kiszámíthatja az árat.

Mi segít, használatra utaló jelek

A gyógyszer a következő esetekben használható:

 • 1. Akne
 • 2. pikkelysömörrel
 • 3. dermatitisz esetén
 • 4. Herpesz az ajkakon
 • 5. krónikus gomba esetén
 • 6. Égés esetén
 • 7. fertőzéssel
 • 8. Amikor a bárányhimlő
 • 9. Rózsaszín zuzmóval
 • 10. Ekcéma esetén
 • 11. A balanoposthitis
 • 12. aranyérrel
 • 13. Állatgyógyászatban macskáknak, kutyáknak
 • 14. fejbőrre
 • 15. Fimózisból

analógok

A gyógyszer számos helyettesítõ és analógja olcsóbb. Közülük:

 • 1. Genta krém
 • 2. Triderm Denta
 • 3. Acry Advantan
 • 4. Sinaflan
 • 5. A lokoid
 • Betametazon
 • 7. Afloderm
 • 8. Celestoderm
 • 9. Akrihin

Mi a különbség az Akriderm és az Akriderm gk között?

Az Acriderm lágyabb hatású, de ugyanolyan hatásos, mint az acriderm gk. Egy farmakológiai csoportra vonatkoznak, és azonos összetételűek, helyettesíthetik egymást.

Acryderm használati útmutató

A krém és a kenőcs szigorúan külső használatra készült. Kezelése a bőrfelületre kell megfelelően előkészíteni, mert ez a legjobb, hogy mossa a helyszínen meleg forralt vízzel és dörzsölje az érintett területet egy krém vagy kenőcs formájában. Alkalmas allergiás kiütések kezelésére, mint például csalánkiütés, dermatitis, idegi dermatitis, viszketés, ekcéma.

A pikkelysömör akut időszakában a bőrt naponta többször kell kezelni, a hatóanyag vékony rétegét alkalmazva. Ne alkalmazza a hatóanyagot a száj nyálkahártyájára, a bőrre. Ez égési sérülést és kellemetlenséget okozhat. Ne alkalmazzon krémet vagy gélt a kötés alatt a műtét után. A kezelést az orvos választja ki egyéni vizsgálat és diagnózis után. Ne öngyógyítson. Ha mellékhatásokat észlel, törölje a gyógyszert, és forduljon orvoshoz a gyógyszer pontosabb kiválasztása érdekében.

Terhesség, szoptatás

A terhesség ideje alatt ezt a gyógyszert kizárólag szélsőséges esetekben használja az orvos utasításai szerint. Az újszülöttet meg kell vizsgálni. Szoptatással és szoptatással a hatóanyag hatóanyagai képesek behatolni az anyatejbe. A laktáció eltörlése szükséges, hogy ne okozzon mellékhatásokat csecsemőkben. Terhes lehet?

Dermatitis, égési sérülések

Ha dermatitis és égési sérülések kerülnek a nyílt sebre naponta háromszor egy vékony réteggel. Ez segít eltávolítani a kellemetlen érzést ezen a területen, eltávolítani és égni és viszketni.

Gyermekek allergiája

Gyermekeknél allergiás kiütések esetén kenőcs vagy krém csak az 1 évnél idősebb betegeknél alkalmazható. Használat előtt orvosi tanácsot kell kérni.

Vélemények

A fórumon található számos internetes áttekintés szerint elemezheti, hogy sok beteg azonnali javulást észlel, valamint egy nyitott seb szárítását. Ez lehetővé teszi a gyógyulás gyorsítását.

Akriderm kenőcs vagy krém, mi a különbség, ami jobb?

A krém és a gél közötti különbség csak textúrában van. A gélnek gélszerű szerkezete van, ami nagyban megkönnyíti az alkalmazás és az abszorpciós folyamatot. A krémet elsősorban az érintett területekhez használják. Ha egy adott túlérzékenységet érez, akkor törölje a gyógyszer változatát a bőr ezen területén. A férfiak kijelölik a Belodermot, a tabletta elokom.

Ellenjavallatok

A gyógyszer számos ellenjavallatot tartalmaz. Közülük:

 • 1. A bőr tuberkulózisa és szifilise
 • 2. Bőrrák
 • 3. 1 évesnél fiatalabb gyermekek
 • 4. Egyéni intolerancia a gyógyszerre
 • 5. Az anyag összetevőivel szembeni túlérzékenység
 • 6. Katasztrófa
 • 7. Glaukóma
 • 8. Diabetes mellitus

Mellékhatások - sztrájk, izzadás, a bőr túlzott szárazsága, a helyszín torzulása. Túladagolás esetén a mellékvesekéreg aktivitását csökkenteni lehet. Az atópiás allergiaellenes réteg veszélyes. A fejbőrre belosalikra van szükség.

Kompatibilitás az antibiotikumokkal

A gyógyszer kompatibilis az antibiotikumokkal, valamint az alkoholokkal. A korai életkorú alkalmazási esetek nem adtak negatív következményeket. Leírás, reakció, név, csecsemők, összehasonlítás, kozmetika, fotó További információk Wikipedia-ben vagy a csomagolásban.

Acryderm kenőcs a segítőkből, terhességi utasítások, analógok

Az Acryderm egy kombinált hatású gyógyszer, amely gyulladáscsökkentő hatással bír. Számos olyan anyagot tartalmaz, amelyek kortikoszteroidokat tartalmaznak. A használati utasítás szerint a gyógyszer képes gátolni a fagocitózist és csökkenti a gyulladás fókuszát. Az időskorúak felszívódása valamivel alacsonyabb, mint a fiataloké. Az Acrydermot arc- és testhéjra használják, a kenőcs gátolja a leukociták felhalmozódását. Ami segít, az információ, a használati utasítás, az analógok Oroszországban, a különbség és a különbség, az alábbiakban lesz megvizsgálva. Melyik kábítószert választani?

Összetétel, ez hormonális kenőcs?

A kenőcs speciális összetételű, a hatóanyag a betametazon és számos segédelem. Hormonal kenőcs.

A költségek és mennyire függ a gyártó országától. A hivatalos honlapon kiszámíthatja az árat.

Mi segít, használatra utaló jelek

A gyógyszer a következő esetekben használható:

 • 1. Akne
 • 2. pikkelysömörrel
 • 3. dermatitisz esetén
 • 4. Herpesz az ajkakon
 • 5. krónikus gomba esetén
 • 6. Égés esetén
 • 7. fertőzéssel
 • 8. Amikor a bárányhimlő
 • 9. Rózsaszín zuzmóval
 • 10. Ekcéma esetén
 • 11. A balanoposthitis
 • 12. aranyérrel
 • 13. Állatgyógyászatban macskáknak, kutyáknak
 • 14. fejbőrre
 • 15. Fimózisból

analógok

A gyógyszer számos helyettesítõ és analógja olcsóbb. Közülük:

 • 1. Genta krém
 • 2. Triderm Denta
 • 3. Acry Advantan
 • 4. Sinaflan
 • 5. A lokoid
 • Betametazon
 • 7. Afloderm
 • 8. Celestoderm
 • 9. Akrihin

Mi a különbség az Akriderm és az Akriderm gk között?

Az Acriderm lágyabb hatású, de ugyanolyan hatásos, mint az acriderm gk. Egy farmakológiai csoportra vonatkoznak, és azonos összetételűek, helyettesíthetik egymást.

Acryderm használati útmutató

A krém és a kenőcs szigorúan külső használatra készült. Kezelése a bőrfelületre kell megfelelően előkészíteni, mert ez a legjobb, hogy mossa a helyszínen meleg forralt vízzel és dörzsölje az érintett területet egy krém vagy kenőcs formájában. Alkalmas allergiás kiütések kezelésére, mint például csalánkiütés, dermatitis, idegi dermatitis, viszketés, ekcéma.

A pikkelysömör akut időszakában a bőrt naponta többször kell kezelni, a hatóanyag vékony rétegét alkalmazva. Ne alkalmazza a hatóanyagot a száj nyálkahártyájára, a bőrre. Ez égési sérülést és kellemetlenséget okozhat. Ne alkalmazzon krémet vagy gélt a kötés alatt a műtét után. A kezelést az orvos választja ki egyéni vizsgálat és diagnózis után. Ne öngyógyítson. Ha mellékhatásokat észlel, törölje a gyógyszert, és forduljon orvoshoz a gyógyszer pontosabb kiválasztása érdekében.

Terhesség, szoptatás

A terhesség ideje alatt ezt a gyógyszert kizárólag szélsőséges esetekben használja az orvos utasításai szerint. Az újszülöttet meg kell vizsgálni. Szoptatással és szoptatással a hatóanyag hatóanyagai képesek behatolni az anyatejbe. A laktáció eltörlése szükséges, hogy ne okozzon mellékhatásokat csecsemőkben. Terhes lehet?

Dermatitis, égési sérülések

Ha dermatitis és égési sérülések kerülnek a nyílt sebre naponta háromszor egy vékony réteggel. Ez segít eltávolítani a kellemetlen érzést ezen a területen, eltávolítani és égni és viszketni.

Gyermekek allergiája

Gyermekeknél allergiás kiütések esetén kenőcs vagy krém csak az 1 évnél idősebb betegeknél alkalmazható. Használat előtt orvosi tanácsot kell kérni.

Vélemények

A fórumon található számos internetes áttekintés szerint elemezheti, hogy sok beteg azonnali javulást észlel, valamint egy nyitott seb szárítását. Ez lehetővé teszi a gyógyulás gyorsítását.

Akriderm kenőcs vagy krém, mi a különbség, ami jobb?

A krém és a gél közötti különbség csak textúrában van. A gélnek gélszerű szerkezete van, ami nagyban megkönnyíti az alkalmazás és az abszorpciós folyamatot. A krémet elsősorban az érintett területekhez használják. Ha egy adott túlérzékenységet érez, akkor törölje a gyógyszer változatát a bőr ezen területén. A férfiak kijelölik a Belodermot, a tabletta elokom.

Ellenjavallatok

A gyógyszer számos ellenjavallatot tartalmaz. Közülük:

 • 1. A bőr tuberkulózisa és szifilise
 • 2. Bőrrák
 • 3. 1 évesnél fiatalabb gyermekek
 • 4. Egyéni intolerancia a gyógyszerre
 • 5. Az anyag összetevőivel szembeni túlérzékenység
 • 6. Katasztrófa
 • 7. Glaukóma
 • 8. Diabetes mellitus

Mellékhatások - sztrájk, izzadás, a bőr túlzott szárazsága, a helyszín torzulása. Túladagolás esetén a mellékvesekéreg aktivitását csökkenteni lehet. Az atópiás allergiaellenes réteg veszélyes. A fejbőrre belosalikra van szükség.

Kompatibilitás az antibiotikumokkal

A gyógyszer kompatibilis az antibiotikumokkal, valamint az alkoholokkal. A korai életkorú alkalmazási esetek nem adtak negatív következményeket. Leírás, reakció, név, csecsemők, összehasonlítás, kozmetika, fotó További információk Wikipedia-ben vagy a csomagolásban.