Kinek az allergiája a genferon fényén volt?

MobilalkalmazásBoldog anya 4.7 Kommunikáció az alkalmazás sokkal kényelmesebb!

Nem volt. De úgy tűnik, hogy kevés kakaó van, talán rajta

Azt podohrevayu reakció a mi Genferon és még mindig van valami hasonló (lusta menni megjelenés) és antihisztamin Zyrtec csepp (ugyanaz zodak további kompanent különbség)
De nem ellenőriztem újra), mert csak gyanítom, hogy rájuk

Milyen reakciója volt? Kiütés? Vagy mi? Az egész hátsó tarkítják ((holnap nem adok egy gyertyát. És az allergia, hogy a többi hölgy. Lássuk... Ha nem, akkor olvass tovább :( már csak el kellett keverni zhuuuutkaya allergia 3 hónapja, és attól tartok, ma láttam megint ez a kiütés ((most ülök azt hiszem, mit kell tenni, hogy hol kezdjem :( ((keverék amit aztán evett, és csak egy hónappal később felmászott allergiya.no majd arra gondolt, nem volt semmi, csak egy keverék személyes és nem evett itt :( de most megpróbálja kitalálni mi ez :( :(: (

Urológus - online konzultáció

Az allergia a Genferon miatt?

№ 687 Urológus 04.02.2012

Jó napot. Találtam ureaplazmózist és mycoplasmosist. Az orvos egy napot felírt, hogy inni 4 tablettát tinidazol. A második naptól kezdve: két tabletta naponta Unidox Solutab és Genferon 1mln. éjjel. És a harmadik napon kiütésem volt. Bár az antibiotikumokat mindig jól tolerálták. Gyertyafény? Mondja el, hogy helyettesíthetők-e bármi mással? Vagy talán csökkentheti az adagot? Köszönöm.

Alekszejev Andrey, Tyumen

A fenti gyógyszerek bármelyike ​​okozhatja ezt. Próbálkozzon váltakozva

REFINING KÉRDÉSE 07.02.2012 Alekseev Andrey, Tyumen

A recepción az orvos 10 napig felszívta a Claritint. És csak akkor fog kinevezni vagy jelölt nekem kezelést egy ureaplasmosis és egy mycoplasmosis. De sok csont van. Olyan állapot, mint az influenza, de a hőmérséklet nincs jelen. És erős gyengeség. Ez normális? Köszönöm.

Nemkívánatos reakció nem egy gyertyán. A Genferon nem okoz mellékhatásokat. A komponensek nem okoznak allergiás reakciót, a gyertya édesipari zsírból áll, ártalmatlan is. Keresse meg az okot más kábítószerekben vagy valami másban. Menj az allergológushoz.

A reakció bármely gyógyszerre alkalmazható. Először is, hagyja ki a Genferont, mivel a junidox kevésbé fontos, akkor ha nem, akkor meg kell adnia az Unidoxot is. És általában, azt ajánlom, hogy kezelje Vilprafen, így hatékonyabb antibiotikumok osztályába makrolidok, ami mellesleg egy erős immunmoduláló, stimuláló hatása (nincs szükség külön terméket immunitás)! Forduljon szakemberhez a gyógyszer megfelelő kezeléséért (nem tudok az interneten)!

. sajnálom leírni. "Az UNIDOX sokkal fontosabb, mint a GENFERON".

Claritin - ez jó, ebben az esetben, és ilyen lépés lehetséges!

Természetesen nem lehet, mert a genferonban nincs kakaóvaj, nincs más allergén komponens

Más antibiotikumokkal szembeni reakció. Próbálj kicsit kizárni valamit, majd valami mást. De nem geneferon, erre szükség van

Kezelésre, akkor választhat egy antibiotikum osztályából makrolidok, amely szintén immunmoduláló hatása, és ezután már nem kell, hogy több és Genferon, ami kevesebb, gyógyszerek, kisebb a valószínűsége az allergia.

Kezelésre, akkor választhat egy antibiotikum osztályából makrolidok, amely szintén immunmoduláló hatása, és ezután már nem kell, hogy több és Genferon, ami kevesebb, gyógyszerek, kisebb a valószínűsége az allergia.

Jó napot! A gyermeknek 2 hónapig, mesterséges etetésen, 3 hétig táplált szoptatás után a csalás 2 hét múlva lépett be. 3 hétig kezdték kiütés az arcon - gyógyítani. De a hetek heteként jelentek meg, mint egy új kiütés a háta mögött, a pápa és a lábak. Süllyedt vagy elment az allergológushoz, elmondta vagy elmondta a tejérzékenységet, anélkül, hogy bármilyen elemzést elvégezne, bár nagyon ragaszkodtam ahhoz, hogy az allergéneket vérrel vegye fel. Regisztrált egy FRISOPEPEP-teljes tej- vagy tejprotein-hidrolizátum-keveréket, az eredménytől számított 1,5 héten belül. Csütörtökön az elemzés eredményei érkeztek.

Jó napot. 24 éves vagyok, krónikus csalánkiütésem van, amely többféle típust ötvöz. A 15-17 években fokozódott az exacerbáció, azóta mindent csaknem elhaladt. Októberben szenvedett egy hónapig tartó sinusitisz, antibiotikummal kezelt, loratadint vett, nem volt allergia. Közvetlenül az antibiotikum lefolytatása után elmentem az edzőterembe, hogy elvégezzem a hatalmi gyakorlatokat. Ezen a héten 4 órát töltenek. Több fehérjét használok, mint korábban, de ésszerű határokon belül. Az allergia erősödött. Korábban megjelent volna.

Hónap és fél apró kiütés jelent meg az arcán, a fején, a nyakán, a vállán és a tegnap folyamán, a nyálkahártyák zöld szúrásai jelentek meg. Lehet allergia vagy valami a bélben?

Üdvözlünk! Az egyik ilyen nap a férjnél volt, hogy egy vörös kitörés egy tag fején, kórházba menni nem akarja, azt mondja, hogy semmit sem zavar, és ez egy egyszerű allergia. Korábban ez nem így volt. Nagyon aggódom, két gyermekünk van. Fertőzöttek? Nem éltem intim életet a férjemmel, nemrég születtem. Terhesség alatt teszteltem minden fertőzést, minden tiszta volt, E. E. Nincs szexuális úton terjedő betegség. Mit lehet és hol?

Helló, a lányom bőséges kiütéséről van április 28-tól ma (május 19). Először a comb elején jelent meg, és néhány csípő után a duzzanat elkezdett terjedni a hasra. Külsőleg hasonló a csalánkiütéshez. Nincs viszketés. Csak a test jobb oldalán. Naponta kétszer iszik zirtek, éjszaka smectikusan. Átadta a vér általános vagy közös elemzését. Megpróbáltam kitalálni magam, de persze lehetetlen. Még a vashiányos vérszegénység is úgy tűnik számomra, hogy megtaláltam őket, de nem minden mutató jelezte ezt. Itt vannak mutatóink, mondja meg, van-e a.

18+ Az online konzultációk természetüknél fogva információs jellegűek és nem helyettesítik az orvos belső konzultációját. Felhasználói megállapodás

Az Ön személyes adatait biztonságosan védi. A webhely kifizetéseit és munkáját a védett SSL protokoll használatával végezzük.

Allergia a gyertyatartókhoz Gyertyafény?

Comments

A feronok törlik és ez minden. )

Ie a sialor és a genferon fény nem adnak, csak öblítik és szopják a rongyot, és a torkában a vízilabda.

Mindezek a "feromonok" olyan gyógyszerek, amelyek nem bizonyított hatékonyságúak. Orvának nincs gyógyszere, kivéve tünetekként - az orrban található akvamarin, tantum verde a torkában, bőséges ivás, levegőztetés és párásítás a levegőben. Ne légy beteg!

Mossam az orrát a baba akupunktúrájával és kiszívtam a szívófejet, az igazság az, hogy szörnyű, a torkában is a torok akolitája.

Ne legyen fájdalom a torkodban. E korszak permetei bronchospazmust okozhatnak

Például, bőséges ivóvizet meleg vízzel, még mindig gyakran levegőzik. Sajnos mindez nem gyors. De azt tanácsolom, hogy ne gyújts rá gyertyákat. Mi is a helyi gyermekorvos kijelöli a feromonokat. ő is orvos. de olvasd el a szabadidődben, rengeteg információ erről a témáról.

Amanta megjegyzései

Az influenza vírusok által okozott betegségek a légúti vírusfertőzések különálló csoportjai, a tanfolyam bizonyos sajátosságai miatt. A taurin, a második hatóanyag a genferon® fényben antioxidáns tulajdonságai miatt csökkenti gyulladásos folyamatát, és serkenti a sérült szövetek gyógyulását.

Először is ezek a rekombináns humán interferon alapú készítmények közé tartoznak a Genferon® fényforrás, amelyet gyermekek akut légzőszervi fertőzéseinek komplex kezelésére ajánlunk *. A Genferon® lámpának antivirális és immunmoduláló hatása van. A Genferon® fény előkészítésénél az interferont géntechnológia segítségével állítják elő, és a lehető legszűkebb ember, így csökkentve a gyermek allergia kockázatát.

Ha gyermekeknél viszkózus köpet keletkezik száraz köhögés esetén, tanácsos mucolytikumokat használni - a köpet cseppfolyósítására szolgáló eszközt. Az interferon egy olyan fehérje, amely a vírus behatolásának hatására alakul ki az emberi szervezetben. Protectorként működik - megakadályozza, hogy a vírusok egészséges sejtekbe kerüljenek, és megszorozzák a szervezetben.

A gyógyszer ismételt beadása lehetséges, ha a székletben nem oldott kúp található. Lehetséges egyszerre antibiotikumokat és gyertyákat használni? Ha a hőmérséklet magasabb, akkor a gyógyszer rosszul romlik. Ha az interferon alapú gyógyszereket szed, csökkenti a saját interferon termelését? Spray A Genferon Light átlátszó folyadék, amely sárgás színű, vagy teljesen színtelen.

A Genferon Light gyógyszerkészítmény valamennyi gyógyszerformája hatóanyagként interferon-alfa 2b-t és taurint tartalmaz. Kúpok. A rektális beadás a gyógyszer 80% -os abszorpcióját biztosítja, ami a Genferon Lightt helyi és szisztémás hatásúvá teszi. A Genferon Light megállítja a tumorsejtek növekedését, és megakadályozza a vírusfertőzött struktúrák reprodukciós folyamatát.

A Genferon Light nagyon hatásos a fertőző és gyulladásos betegségek komplex kezelésében. A Genferon Light nem befolyásolja az idegrendszer aktivitását, ezért a gyógyszer szedésének hátterében a stresszel kapcsolatos munkát végezhet. Gyógykészítmények A Genferon Light nem speciális csecsemő-gyógyszer, de gyermekek kezelésére is használható.

Gyermekeknek szóló utasítások

A hideg leggyakrabban a gyermek hipotermiájához kapcsolódik. Azonban a testvédelem és az immunitás gyengülésének hátterében a gyermekeknél a megfázások számának szezonális növekedése alatt a gyermeknek nagyobb a kockázata a vírusfertőzés kialakulásának.

Az influenza a komplikációk leggyakoribb oka. A láz védelmi reakció: sok baktérium és vírus meghal magas hőmérsékleten. Ezért a korai életkorú gyermekek akut légúti vírusfertőzésében főleg olyan gyógyszereket alkalmaznak, amelyek egyidejűleg nagyszámú vírussal járnak. A vírusok széles körére támaszkodik, így kinevezése bármely ARI-vel lehetséges, még mielőtt az ügynököt azonosítanák.

Genferon® light 125 000 NE - akut légúti vírusfertőzés és influenza első tünetei gyermekeknél

Éppen ellenkezőleg, aktiválja a gyermek immunitását és növeli a szervezet ellenállását a vírusok hatására. Számos gyógyszer a közönséges hidegből korhatárral rendelkezik, ezért használat előtt alaposan olvassa el az utasításokat. Ha az ARVI-val köhögni kíván, akkor meg kell próbálnia követni a megfázás kezelésére vonatkozó általános ajánlásokat is -, hogy hozzáférést biztosítson a nedves levegőhöz és sok vízhez a gyermek számára.

Egyidejűleg nem használhat olyan gyógyszereket, amelyek elnyomják a köhögést és a köpetet. Ez a spontán stagnálást idézi elő a hörgőkben (a légutak elnyomása), és növeli a bakteriális szövődmények, köztük a tüdőgyulladás kockázatát. Ez a tünet manifesztálódik, valamint más megnyilvánulásai tipikus megfázás, és a legtöbb esetben nem igényelnek külön kezelést.

Bőséges folyékony széklet esetén, különösen hányással kombinálva, a gyermek szervezetének gyors dehidratálása lehetséges. Látva a legyengült immunrendszer SARS csatlakozhat egy bakteriális fertőzés, ezért különösen fontos a SARS kezelésére védettség fenntartása a gyermek.

Az influenza néhány napig és néha hetekig fokozott fáradtságot, gyengeséget okozhat. Az aminosav taurin növeli az interferon hatását az antioxidáns tulajdonságok miatt.

A bélbetegségek olyan fertőző betegségek, amelyek elsősorban a gasztrointesztinális traktusra hatnak, ami virális és bakteriális jellegű lehet. Korai korban a gyermekek leginkább érzékenyek a vírusos bélfertőzésekkel szemben.

Gyermekeknél a betegség sebessége súlyosabb, mint a felnőtteknél. A születéstől az öt évig gyakorlatilag minden gyermek legalább egyszer rotavírus fertőzést hordoz. A rotavírus nem csak a gasztrointesztinális traktusra, hanem a légutakra is hatással lehet, a tünetei hasonlítanak a gyakori influenzavírusra: a fájdalomra, a torokban és az orrfolyásra.

Az Orosz Föderációban évente több mint 750 000 akut bélbetegség szerepel. Számos mikroorganizmus megtalálható a talajban, a vízben és az állatok és az emberek testében. A nedves és piszkos termékek veszélyes mikroorganizmusokat tartalmazhatnak. A dehidráció a gyermekek bélbetegségének legveszélyesebb következménye. Ha dehidrált, a folyadék, amely a baba testének elvesztése meghaladja a testbe belépő folyadék mennyiségét.

Ez a folyamat a toxinok képződésének a szervezetben és azok későbbi bejutása a véráramba. A bélfertőzéseknél a megnövekedett hőmérséklet felgyorsítja a folyadékveszteséget, ezért annál magasabb a hőmérséklet a bélfertőzésnél, annál inkább szükséges a víz beadása.

A mai napig a Genferon Light előállítása két alapvető dózisformában történik: 1. Amikor a gyertya bevezetése után a hőmérséklet emelkedik, a Genferon Light 500-1000 mg dózisban felnőttnek és 250 mg gyermeknek adhat paracetamolt. A szérum interferon szintjének csökkenése 12 órával a Genferon®-hatóanyag beadása után szükségessé teszi ismételt beadását.

Gyertya utasítások

Gyertyatartók A Genferon immunmoduláló szer. Alkalmazza ezt a gyógyszert a nemi úton nyelő gyulladás kezelésében nőkben és férfiakban.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gyógyszer egyik fő tulajdonsága az antimikrobiális aktivitás, a vírusok, a mycoplasma baktériumok, valamint a gombák ellen is fellép.

leírás

Az immunmodulációs tulajdonságok miatt aktiválódnak az immunvédelemi kapcsolatok, amelyek viszont segítik a krónikus gyulladást okozó mikrobák kiküszöbölését.

A gyógyszert kúpok formájában szabadítják fel, vaginálisan és rektálisan is fel lehet használni. A kúpok henger alakúak, a csúcs felé mutatnak. A szín teljesen fehér vagy enyhén sárga. 5 vagy 10 darabos csomagolásban kerül forgalomba. A gyártó a Biocad orvosi cég.

struktúra

 • humán interferon;
 • taurin (0,01 g térfogat);
 • benzokain (0,055 g);

Segédeszközökként használatosak:

 • szilárd zsír;
 • dextrán;
 • makrogol;
 • poliszorbát;
 • T2 emulgeálószer;
 • nátrium-hidrocitrát;
 • sav citrom;
 • a víz.

Miután bevezette a gyertyát a teljes hatásúnak meg kell haladnia 5 óra.

Akció gyógyszerek

A gyógyszer a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • vírusellenes - aktiválja az enzimeket, és elősegíti a vírusrészecskék szaporodásának jelenségét;
 • atnybacterial - az immunrendszer sejtjei aktívvá válnak, és aktív küzdelem kezdődik a baktériummal;
 • immunmoduláló - az immunkomponens sejt aktivitása elmarad, a mikrobiális sejteket befogják;
 • egy antioxidáns;
 • fájdalomcsillapító (köszönhetően a benzokainnak).

Farmokokinetika

 1. Rectalis beadás - az interferon magas biológiai hozzáférhetősége, több mint 80%, ami immunmoduláló hatást vált ki.
 2. Az intravaginális injekció - a nyálkahártyában van rögzítve, és a fertőzés közvetlen beavatkozása miatt vírusellenes, antibakteriális és antiproliferatív hatású (lokálisan).

A gyógyszer a vesén keresztül ürül.

bizonyság

Az orvos előírja a gyógyszert a gyulladás komplex kezelésében az urogenitális rendszerben:

 • herpesz az intim zónában;
 • chlamydia;
 • hüvelyi candidiasis (minden ismert tuska);
 • ureaplasmosis;
 • mycoplasmosis;
 • trichomoniasis;
 • bakteriális hüvelygyulladás;
 • papillomavírusfertőzés;
 • bakteriális vaginosis;
 • méhnyak;
 • a méhnyak eróziója;
 • vulvovaginitis;
 • adnexitis;
 • Bartolini.
 • akut bronchitis;
 • a bakteriális eredetű krónikus visszatérő cystitis.

Ha gyermekek kezelésére van szükség és a terhesség alatt, az orvosok más típusú gyertyákat írnak elő, nevezetesen a Genferon Lightt.

Nagyon hatásosak is, de csak alacsonyabb dózisúak.

Ellenjavallatok

A gyógyszer bizonyos ellenjavallatokkal rendelkezik:

 • magas érzékenység vagy allergiás reakció az egyik komponensre;
 • az autoimmun betegség súlyosbodása;
 • allergiák súlyosbodása.

Az utóbbi két esetben a recepció lehetséges, de óvatosan és orvos szigorú felügyelete mellett.

Terhesség és szoptatás alatt

A terhes nők lehetséges alkalmazása 13 és 14 hét között a fogászat tekintetében:

 • genitális herpesz;
 • ureaplasmosis;
 • mycoplasmosis;
 • chlamydia;
 • CMV;
 • papillomavírus fertőzés;
 • bakteriális vaginosis;
 • kellemetlen érzés a húgyutakban.

A gyógyszert 250 000 egység dózisban adják be. A terhesség első harmadában a használat tilos.

Mellékhatások

 • allergia és viszketés a hüvelyben;
 • fájdalom a fejben és az izmokban;
 • hidegrázás;
 • súlyos izzadás;
 • fájdalom az ízületekben;
 • emelkedett hőmérséklet;
 • az étvágy megsértése;
 • általános rossz közérzet.

Patient Reviews

A Genferon jól bebizonyosodott, és meglehetősen sok pozitív véleményt tartalmaz. Az immunmodulátor nagy hatékonyságú, alkalmas a vírusos, bakteriális és gombás etiológiájú vírusos rendszer krónikus betegségeinek kezelésére. Az átfogó kezelés után garantálják a remissziót.

Fontos! A gyógyszert csak orvos írhatja fel. Az öngyógyítás nem megengedett.

költsége

 • A kúpok átlagára 250 ezer darab - 10 db - 350-450 rubel;
 • Baba gyertya sokkal olcsóbb - 125 ezer egység - körülbelül 240 rubel;
 • 500 ezer egység - 550 rubel.
 • 1 millió egység - 550 - 750 rubel (vaginális és rektális kúpok).

analógok

 • interferon;
 • Avonex (liofilizátum anyaga).
 • ALFARON;
 • Betaferon (szubkután injekció);
 • Viferon - kenőcsök és gél formájában helyi formájában, valamint rektális kúpok formájában.

Genferon

A kibocsátás formái

Útmutató a genferonanhoz

Genferon (rekombináns humán interferon-alfa-2 taurin_benzokain +) - komplex immunmoduláló drog felruházva vírusellenes hatás. Az interferonok - biológiailag aktív fehérjék, amelyek előállítása egy sejtben, válaszul a támadó vírus, az allergénekkel és mutagénekkel. Napjainkig az interferonkészítmények előállításának egyik legfejlettebb technológiája a biotechnológia. Ez nem jár a használata az emberi vérben, mint a nyersanyag, ami azt jelenti, nincs szükség fertőtlenítésére szintetikus kábítószerek. Orosz biotechnológiai cég „Biokad” drog Genferon jött létre formájában vaginális és rektális kúpok. A gyógyszer már széles körben követelt fertőzéses és gyulladásos betegségek az urogenitális traktus, beleértve a fertőzések által okozott Trichomonas, Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, genitális herpesz, hüvelyi candidiasis, bakteriális vulvovaginitis, genitális szemölcsök. Az egyik legfontosabb eleme Genferon az interferon-alfa-2b, amely egy összetett antivirális, antimikrobiális, citotoxikus és immunmoduláló hatása. Ez benne van a munka, még mielőtt immunisak mechanizmusok, meghatalmazotti az első sorban a védelem a támadó kórokozókkal szemben. Hatása interferon adja közvetve két szintetizált való részvételével az enzim, melyek közül az egyik hasítja virális RNS, a másik - gátolja az új virális fehérjék.

Ennek eredményeként - csökkentést több nagyságrenddel viráiis részecskék mennyisége. Azonban interferon értékes nemcsak antivirális hatás: hatásos is Staphylococcus aureus, a Toxoplasma, Chlamydia, Legionella, cryptococci, élesztő. Az Interferon egy másik fontos összetevője a taurin. Ez az aminosav képes helyreállítani a szerkezet az érintett szövetekben, amely biztosítja a jelenléte annak immunmoduláló, antioxidáns, ozmoreguláció és a membrán stabilizáló tulajdonságok. A taurin kiküszöböli a pusztító hatás a szabad gyökök masszívan a gyulladást, amely megakadályozza további pusztulásának a sejtmembránok és a celluláris DNS-károsodás. Gyulladásgátló tulajdonságai a taurin elősegíti a gyors epitelializáció és szövet-kijavítási a gyulladt terület. Ez az aminosav a képességét, hogy fokozzák az immunválaszt aktiválásával proliferációját hordozó sejtek immunválaszt. A harmadik komponens Genferon - érzéstelenítő benzokain, amelynek feladata gyorsan kiküszöbölve kényelmetlenséget (viszketés, égő, stb) beadva kúp. Kombinált neuromodulátor hatása taurin fájdalomcsillapító tulajdonságú benzocaine fenntartja az életminőség részesülő betegek Genferon, folyamatosan magas szinten.

Genferon gyertyák gyerekeknek - vélemények

Negatív visszajelzés

 • nem olcsó
 • a veszélyes összetevők összetételében

A kábítószert véletlenül vásárolta meg, jóindulatú nagynénti gyógyszerész befolyása alatt. Általában mielőtt vásárolsz valamit a drogoktól, nem is beszélve arról, hogy adod a babát. És akkor a fiú megbetegedett, szükség volt valami gyorsan megszerzésére: ez az eredmény. Elkezdte olvasni az utasításokat, és félek: nem csak, hogy a vallomást - herpesz, chlamydia, mycoplasmosis, candidiasis, prosztatagyulladás, Urengoy, balanitis és így tovább.... Megragadta a fejét, meglepte, őszintén szólva, biztos volt benne, hogy a fiának szüksége van valami megfelelőbbre. Elkezdett tovább nézni: valamilyen okból érzéstelenítőt és taurint talált. Néztem az interneten: benzocaine ez benzokain, az egyik legnagyobb allergén fájdalomcsillapító hatású vegyületeket is okozhat egy csomó reakciók, kezdve a csalánkiütés és befejezve az anafilaxiás sokk. A taurin kevés információval rendelkezik: csak azt találta, hogy 18 év alatti gyermekek számára tilos használni, nincs további kutatás a biztonságáról. Vobshchem, elhagytam ezt a készítményt egy messziről.

Az emberek, légy óvatos vírusölő gyógyszerek vásárlásakor a gyógyszertárakban! Ügyeljen arra, hogy nézze meg a kompozíciót, és ne vásároljon ismeretlen drogokat!

 • kiszámíthatatlan hatást gyakorol a szervezetre

Vettem Genferon fényt egy gyermekorvos tanácsára. Az első gyertya után (este), a lányom éjszakánként 37, 5 és 39 óra között ugrott a hőmérsékletre, és erős vérzés volt az orrból. A készítmény összetétele az interferont tartalmazza, amely teljesen kiszámíthatatlan reakciót adhat a felnőtt testnek (rákos betegek kezelésében használják), nem beszélve a gyermekekről.

A természetes immunitás meggyilkolása

Már mennyit írnak ezekről a "ferronokról", de az emberek még mindig folytatódnak. Sehol máshol a világon az immunmodulátorok olyan széles körben használják, mint mi. MIÉRT? A mentességnek megbirkódnia kell a betegséggel! És ha segítesz neki mesterséges immunitással minden fájdalmasan (és az interferon ugyanaz az anyag, ami az emberi immunitáshoz kapcsolódik), akkor a saját megnyugtatja magát és nem fog hatékonyan cselekedni, mint amennyire szüksége van.

A lányommal az Anaferont és a gazferont használtam. egy bizonyos pontig - hogyan kell elolvasni egy cikket a haszontalanságról és akár egy személy, különösen egy kicsi természetes immunitásáról?

És mit látok? Amint a fiam megfázott a fogazat hátterében. Mit írt ki a gyermekorvos? Így van, Genferon. Én is keresztre feszítettem, milyen csodálatos kábítószer. Aha, most! Ez egyáltalán nem gyógyszert jelent, hanem szemetet a boton. Nem adtam a gyermeknek semmit - csak a tejet. Lure ideiglenesen nyomni (a gyerek akkoriban 9 hónap) - adtam könnyebb -.. Pyureshki gyümölcs, gyümölcsitalok és meleg, stb fia vissza a harmadik napon, bár a lányom ilyen „ferrons” stabil fájt héten.

Mivel leállítottam a gyógyszeres csomagokat a lányomnak (csak kivételes esetekben adok, amelyeknek évente 1-2 évesük van), könnyebben és ritkábban is kezdett betegedni.

Nyár van, a dacha-ban vagyunk. A mezítláb és a bogyók vödörét viselik. Ez az, ami hasznos az immunitáshoz, nem Genferon a hideg évszakban!

A gyertyák szörnyű reakciót okozhatnak!

Gyertyák A Geferon Light gyermeke gyermekorvosnak írt, amikor ismét megbetegedett az ARVI-val. Gyertyák általában gyakran írták elő, minden úgy tűnt, hogy illeszkedjen. De ezek a gyertyák a fiától szörnyű istállót okoztak. Több mint egy hónappal később adtam neki egy belet. És érdemes-e az ilyen következményekkel járó eredmények? Nem vagyok biztos benne, mert a betegség normális módban haladt, nem gyorsabb és már nem. Soha többé soha nem veszem be a gyermeket a Genferon Light, és nem fogok tanácsot adni másoknak.

A Genferon egy bizonyított hatékonyságú gyógyszer. Sok gyermekorvosnak van véleménye, hogy aláássa az immunitást, különösen a gyermekek esetében. Benzoként tartalmaz - helyi érzéstelenítő, érzéstelenítő. A vállalat ezt a tényt tükrözi. És valóban, az ilyen anyagok veszélyesek hozzá a gyermekek gyertyák, mint akkor megsérül a gyermek végbél behelyezése közben és költségére az érzéstelenítő nem lesz a tüneteket, hogy van, nem lehet látni a sérülést. Ennek következtében a következmények sajnálatosak. Különösen a gyógyszer összetételében nem léteznek segédkomponensek, amelyek megfelelő védelmet nyújtanak a véletlen sérülések ellen a gyertyák bevezetésével.

Most az ország számos régiójában egy influenzajárvány gyötrődik. Az én városom minden esetben, ez elég egy ilyen komoly, gyógyszertárakban söpört maszkok, két gyógyszer (amelynek hatása a terjedését az influenza bizonyult írni a nevét, én itt nem fog valószínűleg minden olyan tudom) a múlt hét végén, nem volt egyetlen gyógyszertár. A kórházak túlzsúfoltak, a sürgősségi orvosok keményen dolgoznak, van olyan eset, amikor a komplikációk halálos kimenetelűek.

Mindazonáltal az emberek elsöpörte a polcokról úgynevezett „Feronia”, annak ellenére, hogy szinte már mindenki ismeri a saját nonszensz (az úgynevezett placebo-hatás) a legjobb esetben (és kap egy csomó mellékhatása a legrosszabb esetben). Számos úgynevezett "vírusellenes" gyógyszer még a megfelelő klinikai vizsgálatokon sem ment át. Úgy tűnik számomra, hogy ezt írták és mondták mindenki, aki nem lusta. De nem, még mindig vásárolnak és "kezelik".

A Genferon fény hatóanyaga az interferon alfa-2b. Tehát az interferon nagy molekulatömegű fehérje, és nem abszorbeálódik a bélből. Vagyis valójában a gyermekpapok "megerőszakolása" teljesen haszontalan.

Igen, én is bolond vagyok, és valahogy a gyermekorvos tanácsára valahogy gyereket vásároltam a gyerekeimnek, amikor a lányom beteg volt. Tehát a betegség lefolyása nem könnyítette meg. A lányom mindig beteg volt a SARS-ban. Miért írják fel ezt az ostobaságot az orvosok? Sok orvos úgy tesz, hogy legalább "valamit" nevezzen ki, és ne mondja azt, hogy az orvos rossz és nem bánik veled.

Lényegében az egyetlen kezelés SARS (ha nem csatlakozik egy bakteriális fertőzés, antibiotikum van szükség, itt is) - a puha takaró párnával, meleg ital bőségesen folyadékot (ivás sok) és az időt. Nos, persze, a tünetek kezelése (ugyanolyan orrfolyás esetén nagyon óvatosnak kell lennie a gyermekeknél, akkor az otitisbe juthat). Nagy hőmérséklet (38 év felett) - kopogtatott. Ne felejtsd el az orvost (ez trite, hogy legalább hallgassa meg, és nézd meg a tüneteket, hogy megakadályozzák a szövődmények és diagnosztizálni, hogy ez valódi ARVI). Ez minden. Azok, akik azt írják, hogy a hőmérséklet elaludt, segített, stb. A tested a vírussal megbirkózott volna! A "feromonok" esetében ez és számított. Nos, plusz egy placebo hatása, senki sem törölte.

Légy egészséges és vigyázz!

az összes gyógyszerkészítmény, amely véget ér a -feronnal, nem veszi a fejét, hogy a gyermeket megadja. A baba vagy az újszülött el lett írva Generalife, viferon, interferon, influenza és ez a lista folytatható vég nélkül. ne rohanjon vásárolni. olvassa el ezt a cikket először: a Viferon a GENE ENGINEERING módszerrel kapott interferon. A gyógyszer nem fenntartó terápia, hanem helyettesítő. Vagyis annak használata csak akkor indokolt, ha maga a szervezet képes saját interferont termelni. Viferon semmiképpen nem segíti a szervezetet saját interferonjának előállításában, hanem csak valaki mással helyettesít, ismeretlen

A kábítószer Genferon találkoztunk egy évvel ezelőtt, de csak most érett hogy írjon egy teljes jelentést a használni ezt az eszközt, a SARS kezelésére. A szokásos akut légúti vírusfertőzésre írtuk le, amely kis hőmérsékleten, szédüléssel és köhögéssel jár. Az első napon az adott kábítószer használatának - semmi szokatlan nem volt, bár azt hittem, hogy a hatás valahogy nyilvánvaló, de fáj is, mint tegnap. A másodikban irritáció volt a baba fenekeinél. Furcsa! És még mindig nem várhatunk a hatásra. A harmadik gyermeke megrántott fejről talpra: a hőmérséklet felugrott, a bőrkiütés az egész testen, a viszketés, a rémület. Orvosnak hívták, látta és eltörölte az antiallergiás készítményt, és ezzel a háttérrel minden átment.

Azóta több ízben is megpróbálta, hogy Genferon - valahányszor egy szörnyű kiütések, viszketés, stb, akkor azt kell felvilágosítani magát gyermekorvos -.. részeként egy úgynevezett benzocaine - megegyezik azzal benzokain. És ez egy erős allergén, amely súlyos allergiás megnyilvánulást okozhat, ahogyan velünk volt. Ezért nagyon óvatosnak kell lenni, ha ezt a gyógyszert szedik. Ha allergiás, kérjen cserét. Ha allergiás tendenciát mutat - azonnal törölje az első tüneteket - viszketés, kiütések stb.

Általában számunkra abszolút helytelen előkészítés!

Allergia a génferonra

Jó napot! Illetve az ARVI-val, a betegség hátterében kezdték a genitourináris rendszerrel kapcsolatos problémákat. A gynecológus egy gyertyát, és gerferont alakított ki zalainként naponta kétszer 500 x 2 alkalommal. Még mindig kezelem az ARVI-ra - az orrcseppek és a cikloferon injekciói. Használhatom a gazferont is? Nem lesz nagy teher a testen?

Jó napot! Évtizedek óta a cystitis miatt szenvedek. Egy hónappal ezelőtt, egy egészséges gyertya kezelés, Genferon, 1 millió az utasításban feltüntetett módon. Ha tanácsos megismételni a Genferon gyertya kezelésének folyamatát, és mi a gyógyszer a cistitis kezelésének és megelőzésének fokozásához?

Hello, kezeltem candidiasis, colpitis, majd letett a HPV vizsgálati eredmény 3,4, kineveztem egy 500 mg-os genetikumot, naponta kétszer veszek be, jelenleg a kezelés alatt fehér, nagy, sűrű, de nem egészséges. Korábban is jöttek. Mondja meg, kérem, lehet-e ez mellékhatás, vagy például gyertyák maradványai? Ha nem, akkor mi lehetne? Van komoly betegség? Már egy éve gyógyítottam, és csak új széklet jelenik meg egy új színnel, gyakrabban szag nélkül.

Ha még mindig vaginális kúpokat használsz, akkor az elosztás valóban ehhez kapcsolódik. Ha a terápia befejezése után továbbra is fennmaradnak, akkor feltétlenül kenetet kell adni a növénynek és meg kell találni az okot.

Jó napot! A nőgyógyász rájött, hogy erózió és mycoplasma az elemzések eredményei alapján. A hozzárendelt gyertyák 10 napig egyszer éjszakánként 1 ml-t adnak. Azt akarom tisztázni, hogy rektálisan vagy vaginálisan tedd őket? köszönöm

Helló Lehetséges kombinálni a Pyrogenalum, a Polizhinax kúpok (vaginálisan) és a Genferon gyertyatartókat (rektálisan)? Vagy a kezdetektől kezdve, majd gyertyák?

Helló Kérlek, kérlek, az orvos a tesztek nélkül írta fel nekem: gyertya gerferon 10 nap és tampon 1: 4 dimetoxiddal. Meg tudod csinálni egyszerre? Panaszkodás a hasi fájdalomtól és a kisméretű kisülésektől. A vizsgálat után a diagnózis metaméretritrikus, kérdőjellel. Látod ezt, amikor megvizsgálod? Köszönöm előre.

Üdvözlünk! Hogyan váltogathat Terzhinan és Genferon? ha az orvosok felírták

Helló, cervicalis dysplasia van (CIN2). Az orvos egy 500 mg génferont adott ki 1 gyertya naponta 10 egymást követő napon, majd 10 nappal egy nap után. És az utasítások azt mondják, hogy napi 2 gyertyát kell elhelyezni. Hogy legyenek?

Üdvözlünk! Kérem, mondja meg, hogy csinál egy biopsziát, a méhnyak egy feltételezett diagnózisa méhnyakdiszplázia, 3 fokozatú, HPV 16, 33, kijelölt izoprinozin és gyertyák Genferon, de ahol a bemenet nincs megadva, hogyan kell?

Csak ellenőrizze az orvossal, amennyire lehetséges és hüvelyi alkalmazás.

A Genferon 1000000-t 10 napig az egyik gyertya éjszakájára kinevezték, majd egy nappal később helyezze be a Genferon 1000000-ot és a 12 mg poloxidóniumot, I.e. napos Genferon, a következő nap Polyoxidonium, ez a kombináció lehetséges-e, vagy nincs-e pont a polioxidóniumban, ha mindkettő immunmodulál?

Üdvözlünk! Ez a rendszer megengedhető.

Jó napot, kérlek, kérlek, ha használhatsz genferont szexuális életre? Ha igen, szükséges-e prichoonhnyaetsya?

Helló Lehetséges-e egyidejűleg az ofloxacin és a gyertyák éjszakai génferon-kezelésére? Vagy először inzulin-italt és a gyertyákat? Köszönöm)

Helló Lehetséges-e egyidejűleg az ofloxacin és a gyertyák éjszakai génferon-kezelésére? Vagy először inzulin-italt és a gyertyákat? Köszönöm)

Üdvözlünk! Kiderült, hogy ureaplasma, regisztrált kezelés vilprafen és genferon 1000000me az éjszakát egy hüvelyben. És az utasítások azt mondják, hogy naponta 2-szer. Függetlenül attól, hogy lehetséges-e a nanoch egyidejű használata, vagy mindez szükségessé válik 2-szer reggel és este?

Helló Az orvos diagnosztizálta a bakteriális vaginózist és a candidiát. A kezelés neve és az immunitás javítása érdekében a Genferon 500 tonna számú gyertyát írtam le. Mondd meg nekem, hogy 10 napig egyszer kell beadni a hüvelybe 10 napig vagy hogyan?

Helló Az 51-es és az 58-as típusú HPV-t diagnosztizáltak. Az orvos 1 millió genferont ír elő. 1 alkalommal × 10 nap, majd 2 gyertya hetente. A férjem nem akart kezelni. Van komplikáció?

Üdvözlünk! Lehetséges a betegség visszaszorulása, ezért a szexuális partneret is kezelni kell. Azt hiszem, a férjem nem akart kúpokat használni. Ezután próbálja meg IV-es injekciót adni a Panavirt.

Az ureplázma diagnózisa. Kezelt unidox 10 nap. Tiberal5d.vobezim 14 nap. viferon.geksikon.Partner gyertyák nem akarja a kezelést lechitsya.vo Genferon gyertyák szex közben szakadt prezervativ.Kakova valószínűségét újrafertőződés? Közvetlenül azután, szex vaginális szex miraistinom mossuk és használt gyertya Genferon.

Minimálisra csökkentette a fertőzés valószínűségét, de még mindig létezik. Ha most még mindig antibiotikumot isznak, akkor valószínűsége teljesen kicsi.

Üdvözlünk! diagnózis: 16-as típusú HPV, nyaki erózió. kezelést választottak: terzinán, genieiron és laktozhinal. terzinan, hogy lehet-e egyidejűleg felhelyezni a genferont rektálisan és laktogozhinal vaginally?

Jó napot! Természetesen te is tudsz.

A geneferon lehet hasmenés

bármelyik rektális kúp a széklet hígításához vezethet.

Használhatom Genferon és Hexycon gyertyákat egyszerre?

Ha a genferont rektálisan alkalmazza, akkor

Üdvözlünk! A diagnózisom a második fokú dysplasia és a HPV 16 - 5,8 log. Az onkológus orvos 1 hónapig írt fel metiluracil kúpokra. A fizetett klinikán dolgozó nőgyógyász azt állítja, hogy mindez a HPV-től és az előírt kezelésekből áll: gropyrinozin + geneferon vagy allokin-alfa 3 rágcsáló vagy gelavit gyertya 20 db - 3 kezelés közül választhat. Kérdezd meg, hogy milyen kezelést kell választani, és szükség van-e további kezelésre a metiluracil kúpokkal?

Folytatódik minden bizonnyal, mivel a dysplasia valóban HPV-vel társulhat, és a metiluracil kúpok nem működnek ebben a tekintetben.

Jó napot! Genferont és férjem gyertyát írtak fel, de a férjem nem hajlandó alkalmazni őket. Lehetséges a Genferon injekciót bevenni a tablettákban? Ugyanaz lesz a hatása?

Üdvözlünk! Nem, a biológiai hozzáférhetőség teljesen más. Ajánljuk férjének egy kavitát a Panavir oldat beadásához / beadásához.

Hello, találtam a HPV 16-ot, és az orvosom azt akarja, hogy a műtét eltávolítja a méhnyakot, mit javasol?

Mi a diagnózis? A vírusnak a testben való egyszerű tartós fennmaradásával akár 16 típus is megmarad.

Mondja meg, lehet-e átadni egy kenet a HPV-ről, ha jelenleg Candlera Genferont alkalmazom? Vagy át kell adni a Genferon menetét, és csak akkor kell átadni a VPN-nek

Ha már részt vesz a kurzuson, akkor később minden tesztet.

Helló, 48-as típusú HPV-vel diagnosztizáltak, miután a biopsziás szövettani vizsgálatok szerint a 2-3st dysplasia volt. A Vrochom-ot nevezték ki az izoprinozin 2 tab 4p / nap és a panavir intim helyileg (kezelték a férjével). Most várlak a nőgyógyásztól az onco-centerre való átirányításra. Mondja el a HPV elleni kezelésem hatékonyságát? Szükséges-e anélkül, hogy anélkül lenne időnk, hogy egy komoly betegségben időt szenvednének, hogy további kezelést végezzen a genferonnal a panavirtól? VAGY egyéb gyógyszerek?

Pontosan erre a kérdésre csak orvosa válaszolhat. Véleményem szerint azonban a Panavir és a genferon rendszere hozzáadásával csak pozitívan befolyásolható.

Zdravstvuyt! Kérlek, kérlek, kérdezd meg, hogy egyszerre alkalmazható-e a gerincek és a klotrimazol tabletták?

Jó napot! Kombinálhat.

Üdvözlünk! A férjem és én előírták a genferont (ureoplazmát), teljesen megtagadja a kúp bejutását rektálisan, bármire cserélhető?

Az Ureaplasma sokkal logikusabb antibiotikumokkal való kezelésre. A Genferon egyszerűen hozzájárul a helyreállításhoz, de nem a maga problémájával.

Helló Mennyire jobb a Genferon 1000000 ME metasztatikus vagy vaginális adagolása a mycoplasmosis diagnózisában? Köszönöm.

Rektális beadás esetén a szer szisztémásan hat, mert a biológiai hozzáférhetőség magasabb.

Jó napot! Mondja meg, kérem, van-e lehetőség arra, hogy a gyertyatartót használják, ha egy hónapot a szekrényben feküdnek? Sötét volt ott. Mindig lezárt. Nem tudtam, hogy mit tároltak a hűtőben. és egy másik kérdés. Számomra kineveztem vagy jelöltem flükosztátot, rektálisan genferont, vaginális terzinátot és junidoks soljutab-ot. Amikor HPV és uremplasma detektálódik. Arra a kérdésre, hogy a fiatalember azt mondta neki, hogy csak junidox. Ez igaz? Köszönjük előre!

Ha a vázlatos csomagolás megnyitásakor győződjön meg róla, hogy a gyertyák nem deformálódtak, ne veszítsék el az alakját, akkor megteheti. A partnernek antivirális terápiát is el kell végeznie. Például a gyógyszer Panavir (ampullák vagy rektális kúpok).

Függetlenül attól, hogy szükség van-e egy génferon alkalmazásának havi felfüggesztésére, vagy nem szükséges?

Üdvözlünk! Ha csak elindította a tanfolyamot, akkor elhalasztja a menstruáció végét követő időszakra. Ha legalább félig elmúlt, akkor továbbra is rektálisan alkalmazza.

Hello, gyűlölöm a kellemetlen szagokat a hüvelyből a múlt héten. A múlt héten kissé felszívta a has alját (szinte észrevétlenül, csak kissé), és a WC-ben (egy kicsiben) gyakrabban futottam. Tudomásul veszem, hogy ezekkel a tünetekkel orvoshoz kell fordulnia, de kérlek, kérlek, kérdezze meg, hogy lehetséges-e mielőtt az orvoshoz fordulna a gyulladásos folyamatok megelőzése érdekében a poprinimat candles geneferon? Kérlek, kérlek, milyen adagot vásárolni?

Jó napot! Vegye le a "geneferont", mielőtt orvosi beavatkozást nem ajánlott, tk. a klinikai kép változhat, és a vizsgálat eredményei megbízhatatlanok lehetnek. A "Panavir Intim" spray használatával a tünetek megjelenése után legfeljebb 3 nappal orvoshoz fordulhat. Köszönöm.

Számomra kinevezték vagy kinevezték a vaginális metranidazolt és a rektálisan genferont mind az éjszakára, akár egyszerre is alkalmazható?

Jó napot! Tudod. Köszönöm.

Az orvos a Genferon 500 ezer IU-t ajánlott 10 napig vaginálisan. És a Genferon 1 millió NE naponta kétszer rektálisan 10 nap. Csak azt nem értettem együtt, vagy először vaginálisan, majd rektálisan. Herpetikus CMV fertőzés diagnosztizálása (vérvizsgálat IqG HSV és CMV vizsgálattal történt.

Jó napot! Ezzel a diagnózissal a terápia e gyógyszerekkel párhuzamos. De jobb, ha megnézzük az orvossal. Köszönöm.

Jó nap, használhatok gyertyát a megelőzés érdekében?

Jó napot! Lehetséges a relapszus megelőzésére, de nem fertőzésre.

Mondja meg vagy mondja, hogy az alkalmazás után a genferon havi lehet?

Jó napot! A hivatalos utasításokban nincs adat. Köszönöm.

Az 58-as típus HPV-t kapott, biopsziát vett és Genferon 1000000-t ír elő naponta kétszer. Kérlek, kérlek, hova tedd fel? Az orvos nem szólt semmit.

Jó napot! A kúpok beadhatók rektálisan vagy vaginálisan. Jobb, ha orvoshoz fordul. Köszönöm.

Mondja meg, kérem, van-e lehetőség egyszerre gasztronómiai és metronidazol tabletták használatára?

Jó napot! Ez lehetséges.

A genferon kezelés alatt megengedett a tengerben úszni

Jó napot! Nincsenek ellenjavallatok. Csak a megfigyelést tartsa be, nehogy megfázzon. Köszönöm.

Van-e gén kenőcs?

Jó napot! A gyártó csak gyertyákon nyilatkozik a kioldási lapról. Köszönöm.

Jó napot! Ha HPV (ectopia és CMM) én és a PP kijelölt izoprinoszinnal, gyertyák viferon rektális (1 millió éjszakán át), és nekem külön gyertyák Genferon a hüvelybe éjjel nélkül adagolást. Olvassa el a használati utasítást és a cél, én arra a következtetésre jutott, hogy azok, akik kijelöl egy ilyen gyertya és végbélen keresztül dózis 1 millió. Az én esetemben, összefüggésben viferonom, nem lenne-e a túlzott bevitel interferon a vérben egy adott dózis?

Jó napot! A túladagolás nem lesz, de az interferon kezelés ideje nem haladja meg a 7-10 napot. Köszönöm.

Lehetséges a genferon alkalmazása a laktáció során? Gasztroferon gyertyát kaptam napi 1 ml 1 kúphoz és 1 pimufucin gyulladást vaginálisan HPV-vel.

Jó napot! Abban az esetben, ha a kezelés elmaradása meghaladja a kezelés következményeinek kockázatát. Köszönöm.

Nincs számlám. Az orvos 100 mg-ot ír elő 100 mg-ra 1 naponta naponta 10 napon keresztül, vaginálisan vagy rektálisan? Számomra vpch 16 is volt kandilomki, sárga allokáció.

Jó napot! A kezelés módját az orvosnak tisztáznia kell, mivel a sárga ürítés miatt szükség lehet a kezelés módosítására. Köszönöm.

Helló Az orvos a Genferon 500 000-et nevezte ki naponta kétszer 10 napig. Az első öt napban ilyen gyertyákat használtam, és a másik csomagolás már 1.000.000, mások pedig máshol nem találhatók. Hogyan használja ezt a csomagot a fennmaradó 5 napra? Csak naponta kétszer vagy egyet?

Jó napot! A kúpokat olyan módon kell használni, hogy a napi dózis megfeleljen az orvos által előírtnak, azaz mn - 1 éjszaka. Köszönöm.

Hello, és van egy folyékony széklet a gyertyáról?

Jó napot! A rendelkezésre álló adatok szerint a hatóanyag nem befolyásolja a széklet állagépességét. Köszönöm.

Lehetséges, hogy terhes lesz, ha elfogadja a gyertyákat a geneferon? És ha terhes lesz, milyen következményekkel jár ezek a gyertyák?

Jó napot! A "Genferon" gyógyszerrel történő kezelés során teherbe eshet. mert ez a gyógyszer nem fogamzásgátló. Sajnos nincs információ a gyógyszer hatásáról a magzatra a korai terhességben. a betegek e kategóriájában nem vizsgálták az akciókat. Köszönöm.

Rádióhullám-konizálás után a Panavirt 5 ampullát írtak le, és az éjszakai génferont, 1 millió egységet. Csak azt nem tudom megérteni, hol kell beszúrni?

Jó napot! Legvalószínűbb, vaginálisan, mert a szisztémás kezelés a Panavirt alkalmazza. Köszönöm.

Jó napot! 15 hetes terhes vagyok, megtalálták a HPV 16-ot, az orvos 10 napig egyszer naponta 500000 génferont adott ki. Az utasítás szerint, rájöttem, hogy a fertőző és gyulladásos betegségek az urogenitális traktus nőknél helyezünk a hüvelybe, de nem a terhesség alatt 500.000 és 250.000, és most itt a honlapon olvasható fent, hogy annak érdekében, hogy ne károsíthatja a magzatot, rektálisan. Mit tegyek? Először is, a dózis (kézi azt mondja, hogy nem árt, 250.000, és én rendelt 500.000), és miután az összes köze alkalmazásának helyén, mert nem vrech mondta, és arra gondolt, hogy én magam kitalálta. az utasításokban és így tovább, és így tovább. de itt írják, hogy a terhesség alatt nem lehet hüvelyi. csak megszakítsuk a tanfolyamot, hogy újra meglátogassam a recepciót és tisztázzam - rossz, ezért kérlek. Köszönöm a segítséget!

Jó napot! Ha a garat bezáródik, akkor a hatóanyag hüvelyi lehet. Ha az orvos úgy véli, hogy 500 000 szükséges, akkor ez megengedett. Az útmutatásban meghatározott kezeléstől való eltérések lehetségesek, a gyógyszer orvos általi használatának tapasztalatai szerint. Köszönöm.

Helló Tervet tervezek a tengerbe, de évente 4 alkalommal bartolinit. Lehetséges-e egy gerincfertőzés a bartholinitis megelőzésére az utazás előtt? Ha igen, hogyan kell ezt bevinni? Vagy éppen ellenkezőleg, nagy kárt okozhat a mentelmi jog?

Jó napot! Ne szedje a gyógyszereket, ha nem biztos a hatásukban. Jobb, ha elmész az orvoshoz, mielőtt a tengerbe megy. Köszönöm.

Jó napot! Akár egyszerre lehet kezelni a Vpch 16-at panavirt (5 ampulla) és genferont vaginálisan 1000000M?

Jó napot! Erősíti a vírusellenes hatást. Köszönöm.

Üdvözlünk! Genecológus nachnachil gyertya geneferon és tabletták trichopol. tegnap vett egy gyertyát rektálisan, most vért látok a toalettpapíron. Rendes vagy érdemes megállni?

Jó napot! A diagnózis vizsgálatához és pontosításához orvoshoz kell fordulni. Ezek mind repedések, mind véletlen traumák lehetnek. Köszönöm.

Üdvözlünk! 28 hetes terhességem van! Találtak ureoplazmu. Az orvos egy órát és egy órát ír elő a vilprofen és a geneferon kezelésére. A hüvelybe való bejutás után elkezdődött az égés, ami reggelig tartott. Mondd, ez normális?

Jó napot! Az égő pontos okát az orvos tisztázhatja megvizsgálva. A kábítószerek által okozott égetésnek nem szabad. Köszönöm.

Hello, átmentem a vizsgálatokat, megtudtam a HPV 52-et és a CMV-t **, az orvos a polyhydrax és a geneferon kúpjait írta le, és azt mondta a partnernek, hogy használja a geneferont. Most már nem értem a kézírást, nem emlékszem, hogy a polvinax után is alkalmazni kellene a genferont, és ha igen, milyen sorrendben

Jó napot! A klasszikus sémában a Polyzhinaks-ot először hozzárendelik, majd a Genferont. Mindkét gyógyszer egyidejűleg is beadható a nap különböző időpontjaiban (reggel / éj). A pontos rendszert vagy tervet a kezelőorvosának, tk. a kezelést a klinikai adatok és a laboratóriumi adatok alapján végzik. Köszönöm.

Hello, mondja meg, kérem, lehetséges-e helyettesíteni a genferon 500.000 / 100.000 adagját, mi lehet a következmény? Az orvos 500 000-et ír elő vaginálisan 20 napra, hogy a panavirt megelőzően javítsa a HPV-kezelés eredményét. És elkezdtem felvenni 1000000-t. Köszönöm.

Jó napot! Csökkentse a kezelési napok számát 10-re. Köszönöm.

Helló Lehetséges-e az általános erózió kezelésére, ha nem nagy?

Jó napot! Az erózió kezelését átfogó vizsgálatot követően össze kell hangolni az Ön egészségügyi szolgáltatójával, haladó kolposzkópia. Köszönöm.

Zdravstvuyte.U én elemzés azt mutatta, ureplazmu kinevezett metronidazol rovomitsin, douching kamilla éjjel gyertyák gyertyák betadin.i ginferon a vlag- zhe.Tolko itt van, hogyan, hogy az utolsó nepoymu.utrom talán? És mondja el nekem, hogy az időnek feltétlenül kell lennie egy?

Jó napot! Minden műveletet egyszerre lehet elvégezni. mert Az éjszakára kúpokat vezetnek be, akkor a hüvelyben lévő génferon reggel van, de a genferon bevezetése rektális, majd éjszaka. Köszönöm.

Prompt felfedezett citomegalovírus DNS majd továbbítja antitella egyaránt kapott titerek hozzárendelt kezelési Genferon 500 10 nap, és az injekciók nagyon dorogostoischie, nem tud olvasni, milyen más gyógyszereket is gyógyítja ehhez a vírus?

Jó napot! A citomegalovírus fertőzés egész életen át tartó fertőzés. A kezelés fő feladata a vírus aktivitásának csökkentése. Kevés gyógyszer van ennek a fertőzésnek a kezelésére, és általában ezek drágák. Köszönöm.

Hello.Vrach a recept írta: "Rumizol gyertyák" 10 nappal, és miután "Ruferon gyertyák" 1 millió darab 10 nap a hüvelyben. A gyógyszertárban a ruferon helyett gerferont adtak. Ugyanaz a dolog?

Jó napot! A kábítószer-hatásmechanizmusok hasonlóak. Köszönöm.

És a férjemnek egy génferonnal volt rendelve 1 mln gyertyákban, amit naponta egy hónapon keresztül mondtak. és ő nem zahatel a gyertyafényben és a gyógyszertár posavetovali Genferon 500000 csepp az orrban, vett három alkalommal naponta hónap ebből azt nem kiütés Halovit fájdalom és a fáradtság és toshnata és ez normális lehet peredazirovka sposibo

Jó napot! Ha ez a HPV kérdése, az orrban lévő cseppek kijelölése ezzel a diagnózissal kevesebb, mint indokolt. A kezelés minden változását meg kell állapodni a kezelőorvosnál. Köszönöm.

Üdvözlünk! I orvos felírt pirulát flukonazol (150 mg 1 idő) trihopol és jozamicin, és gyertyák éjjel genyeron a végbél és a vaginális Polizhinaks, mindez csak 2 nap, hogy lehetséges-e, hogy a szex, és hogy folytassák a pályát?

Jó napot! A kezelés időtartama alatt minden szexuális együttlétet ki kell zárni. A kezelést minden szexuális partnernek egyszerre kell elvégeznie. Köszönöm.

Regisztrálta a Genferont egy ureaplasmában, azt mondja vagy mondja a férjének is, hogy szükséges?

Jó napot! A szexuális partnerek egyidejű kezelése ajánlott. Köszönöm.

A kezelés befejezése után 1 millió genferont, egy nap után sárgás mentesítés volt szag és viszketés nélkül. Lehetnek-e még a gyertyák, ha igen, milyen tanácsokat adnak?

Jó napot! A kúpok maradványait legfeljebb 24 órával a kezelés befejezése után lehet felosztani. Nem kell fecskendezni, mert megzavarja a hüvely normális növényét. Ha a bőséges és látszanak több mint 24 óra, akkor keresse fel orvosát, őrök viszketés, amely általában nem kell, és a teljes egészében a tünetek pontot gyulladásos folyamatot. Köszönöm.

Mondja meg, radio-hullám módszerrel erodáltam. Ezután gyertyákat írtak fel 1 mg genferonra minden második nap után, 14 nap múlva megfestettem, továbbra is betettem a gazferont vagy vártam, amíg a pecsételés megáll?

Jó napot! A postoperatív szövődmények elkerülése érdekében orvoshoz kell fordulni. a diagnózist és a posztoperatív kezelést nem lehet távolról értékelni. Köszönöm.

Jó napot, kérlek, kérlek, naponta kétszer beveszem az Unidox tablettákat, és naponta kétszer gyertyáim a Genferon 500 000-et, és vörös válogatásom után megy a gyertyák, normális?

Jó napot! A patológiai mentesítés nem lehet. Forduljon orvosához. Köszönöm.

Üdvözlünk! kérlek, kérlek, hogy lehetséges-e génferon kúpok és tsikloferon nyxes alkalmazása?

Üdvözlünk! Igen, igen.

Üdvözlünk! Mondja meg, tudsz-e pár napig megszakítani Genferon vételét, majd újra folytatni?

A tanfolyam bármely változása befolyásolhatja a szervezet terápiás dózisának felhalmozódását a szervezetben, és ennek következtében a teljes kezelés hatékonyságát.

Jó napot! Kérlek, kérlek, jelöltem vagy jelöltem egy 1000000-as genferont naponta kétszer, hol tegyek fel?

Jó napot! Hetektálisan, 10 egymást követő napon, éjszaka.

Helló! Az erózió proshol hónapjának karmatosítása után most ősszel erős viszketés van a hüvelyben.Mozhno gyertya génferon van beállítva?

Meg kell találni a viszketés okait. Valószínűleg, a banális dudor, a terápia ebben az esetben más lesz.

Itt én kinevezett nőgyógyász kábítószer genferon1000000 egy darab egyenes macska naponta 3 hónapig, de én opteke azt mondta, minden szikra vesz 10 nap, és azt szeretném megkérdezni, hogy az utat a három hónapos Elfogadott

Üdvözlünk! Igen, a standard tanfolyam 10 nap. Valószínűleg nem nevezték ki minden nap 3 hónapig, de 3 ilyen kurzust 10 napig (vagyis minden hónapban 10 napig).

Hello, használhatom a gyertyákat, de én iszom a vízben feloldódó influenzavírusokat

Üdvözlünk! Természetesen te is tudsz.

Jó estét. Legyen lehetőség egyszerre mindkét gyertya megosztására, éjjel gferferon és délután bioselak.

Jó napot. Tudod. Köszönöm.

A HPV 16 kezelésére az orvos által előírt módon 1 mg-os, napi 1 alkalommal, 10 napig hüvelykóros kúpokat használt. Ebben az időszakban ápolt a baba. Mi veszélyes a gyermek számára?

Általában a szoptatás nem abszolút ellenjavallat. Különösen megengedett a terhes nők számára is.

Zdrastvuyte.u nekem a papillóma vírusa nekem írtam 1 mln-t az éjszakára, de nem adtam meg, hogy hol

Üdvözlünk! Ha nincs többé, akkor rektálisan.

Jó napot! PID krónikus cervicitis (vírus-bakteriális) OASA-val diagnosztizáltak. Hozzárendelt génferon 1 millió egység. A hüvelyben éjszaka 10 nap. Ezután immunofán 10 gyertyát. A második genferon injekció után egy kiütés jelent meg, és minden belseje duzzadt (különösen, amikor éreztem a gyertyát) és a gyomrom fájdalmát. Megkérdeztem az orvostól, hogy törölje vagy cserélje ki a gyógyszert - azt mondta, hogy nem kell lemondania (kezelni kell), és javasolt egy rektális bevezetéssel. A ládák negyedik napján fejfájás jelent meg. Allergiás cseppeket inni kezdtem (bár az irritáció csökkent). Még 5 gyertya, nem tudom, mit kell tennie, és ha ez a gyógyszer segít, ha ez a reakció neki vagy.

Üdvözlünk! Az allergiás reakció hatékonysága nem befolyásolhatja. A lényeg az, hogy nem kell többet foglalkoznia. És így a gyógyszer is helyettesíthető, vannak analógok.

Rám találtam Vpch 16 és 31 típusokat el tudtam kezdeni gyertyák gferferona, nem várt recepció az orvos

Üdvözlünk! Várja meg a vételt. Az Önben megtalálható típus egy erősen onkogén csoport, amely provokálhatja a méhnyakrák kialakulását. Szükséges részletes vizsgálatot végezni, majd ezt követően pontosan meghatározni a kezelés taktikáját. De a terápia alapja az antivirális kezelés. A választott gyógyszer, véleményem szerint, a Panavir 5-ös ampulla lesz

Jó napot! Hüvelyileg viferon kúpokat ír elő. Ez lehetséges?

Igen. És nagyon gyakran gyakorolják.

Zdrastvujte nekem 30 hetes terhesség eltávolította egy lézert a kandiloma és kinevezett vagy jelölt egy geneferon 250 naponta egyszer mondja vagy mondja, kérjük, ez egy gyümölcs nem befolyásolja?

Rendben van. A gyógyszer 13 hetes koruktól kezdődően terhes nők számára engedélyezett.

Hello, készen állok Eco-ra. Azt mondták nekünk, hogy egy nap gyertyát használnak az éjszakára, egy hexikon. Lehetséges a génferonnal helyettesíteni?

Nem, nem az. Ebben az esetben pontosan kövesse az utasításokat.

Helló 3 fokos dysplasia van, a HPV 16-at. A méhnyak RVE-je után 500 ezret rektálisan 3 hónapon át kezeltek. Rendes, hogy ilyen sokáig - 12 hétig?

Üdvözlünk! Valószínűleg ez a terápia az orvos személyes tapasztalatain alapszik. Véleményem szerint érdemes hozzáadni a közvetlen vírusellenes hatású gyógyszereket (például Panavir), t. a genferon közvetve jár.

Jó napot, kérlek, mondja meg, hogy Genferon 16 órán keresztül nem helyezte-e a hűtőbe?

Ha legalább egy sötét, hűvös helyen állnak, akkor rendben van.

A HPV 56.52.51-gyel az ureaplasma és a gardnerella elegendő a yumidox, klemomed és genferon kezelésben?

Lehet clerimedes? Hozzáadnék egy közvetlen cselekvés elleni vírusellenes hatóanyagot.

Jó napot, és átadta elemzések találtam HPV 56,52,51 tipa.Vrach felírt nekem genoferon 1.000.000 10 nap, 2-szer egy nap és 3 hónap minden harmadik dnya.Dostatochno Tedd ezt, és a férje is kezelni?

Szükséges hozzá az antivirális rendszert. Például a Panavir rektális kúpok (naponta 10, éjszaka). Te és a férjed is.

Hello, megtudtam egy ureaplasmát. Regisztrálta az azitromicint és a genferont rektálisan. A barátom nem akar gyertyát felállítani. Van tabletták analógja? Akár egy antibiotikum eredménye lesz?

A tabletták lycopiddal helyettesíthetők. Az első tabletta naponta egyszer (reggel), a nyelv alatt, 10 egymást követő napon.

A Gencferont rektálisan írják fel, lehet-e szexelni?

Tudod. De a kezelés időtartama alatt az óvszer mellett további jogorvoslatokat is használjon. Például, permetezze a Panavir Intim-et (a nemi közösülés előtt és után). Ez segít megvédeni a szexuális partneredet.

Mondd, vagy mondd kérlek rám vpch 35 típus, dysplasia 1. az orvos betadint írt elő, akkor a génferon 1000 000 10 nap naponta kétszer + groprinozin 2 t 3 nap naponta. A Groprinosino itt van a gyógyszertárakban, nincsenek analógok is. De az egyik gyógyszertárban a Valvir 500-at ajánlották. Kellene alkalmazni, ha igen, akkor Genferonnal vagy azután?

Jó napot! Lehetséges és valvir, akkor Panavir. Alkalmazzon egyszerre a genferonnal, ez javítja a kezelés hatékonyságát.

Kiderült, hogy ureplazmu, van egy erózió w / m, jelölt vagy jelölt egy epigen egy intmi spray, metronidazol tab. 4t х7 дн, és gyertyák клион Д ваг. Miután a lech.sdala elemzi az urep.vyhodit-ot is, vajon lehetséges-e alkalmazni a gerferont 1 millió ED. hogy még mindig inni lehet a vitaminok.

Jó napot! Az ureaplazma kezelésében a metronidazol és az antibiotikumok kombinációja hatásos (pl. Doxycycline, Unidox 1-10 egymást követő napon, jobb étkezés után). Ha az ureaplasmát 10 * 4 foknál kisebb értékben detektálják, akkor egyáltalán nem szükséges kezelni.

Számomra a genferon okozott vagy felhívta az elején égő érzést, majd az urethritis megkezdődött. Minden fáj, különösen éjszaka.

Jó napot! Égés még mindig előfordulhat az egyéni intolerancia következtében, de az urethritis fejlődése nem kapcsolódik az ls használatához.

Zdravtvujte me genokológus, aki vagy kinevezték, hogy beilleszti a genferont a végbélbe, így lehetséges? Egyszerűen azt írják, hogy a hüvelyben lévő nueno és nekem az orvos a rektumban írt

Üdvözlünk! Igen, teljesen biztonságosan alkalmazható rektálisan.

A fiúnak sok sötét méhéje van, s egy sötét papilóma jelent meg. Tudod inni a gént anélkül, hogy felírná az orvost? Köszönöm.

Üdvözlünk! Mennyire sötétek? A papillómák általában egybeesnek a bőr színével. Inni is lehet, de lehetséges, hogy minden alakzatot el kell távolítani.

A fiúnak sok sötét méhéje van, s egy sötét papilóma jelent meg. Tudod inni a gént anélkül, hogy felírná az orvost? Köszönöm.

Üdvözlünk! Mennyire sötétek? A papillómák általában egybeesnek a bőr színével. Inni is lehet, de lehetséges, hogy minden alakzatot el kell távolítani.

Kérdés egy készítmény után, talán egy tollas előfordulása? Ha igen, mit kell alkalmazni a kezelésre?

Nem, nem kapcsolódik a gyógyszer használatához. Belül flukanozol (vagy diflukán, mycosist, flukosztat), 150 mg egyszer vagy 50 mg 7 egymást követő napon át. Helyben a választás egy dolog: klotrimozol kenőcs, Candida B, pimafucin vagy pimafucin kúpok.

köszönöm, kérlek, kérlek, mennyire hatékonyabb a génferon és az ureaplasma rektálisan vagy vaginálisan történő gyertyát alkalmazni (már impregnált antibiotikumokat).

Üdvözlünk! Az Ön esetében a hüvelyi használat hatékonyabb lesz.

Hello tudsz behelyezni a genferont a hüvelybe colpitis vagy jobb, mint egy peck?

Üdvözlünk! Ha a folyamat nem éles, akkor lehetséges. Lehetséges és rektális, a gyógyszer hatékonysága ebből nem csökken.

Lehetőség van arra, hogy a menstruáció alatt 1 millió millió Genferont helyezzen be?

Lehetséges, rektálisan. A kavióz hüvelyi alkalmazása a menstruáció alatt értelmetlen.

Helló, van egy kérdésem, kiderült egy olyan helyzet, hogy a gyertyák szobahőmérsékleten megolvadtak, aztán elhozták a hűtőszekrénybe, és a formájukba kerültek, most alkalmazhatom őket?

Kérlek, kérem, reggel és este reggel regisztráltál gyertya gerferont, reggel és este, és a lányom elnyomta a 4 gyertyát, akkor egy gyertyával 5 napot adhat éjjel.

Nem, nem az. A szervezet nem gyűjt fel a gyógyszer terápiás dózisát.

Számomra a pajzsmirigy helyei. Valahol olvastam, hogy a geneferon válaszolhat a csomópontok növekedésére. Ez így van?

Lehetséges az általános élesztő élesztővel történő kezelése?

Jó napot! Nem, nem az. Először a candidiasisot kezeljük, majd gyertyákat gyújtunk. Vagy, rektálisan alkalmazza, ha a terápia időzítése egy időhatárra korlátozódik.

Egy biopszia után az orvos 1 millió - 10 génferont ír elő, de nem mondta, hogyan kell, hogyan kell?

Üdvözlünk! Az egymást követő 10 napos éjszakára.

Kérje, hogy férje, kis fehér pattanások fertőzésére a pénisz szigetek testén a fej tiszta, az orvos előírta graperine és geneferon. Köszönöm!

Számomra regisztrált Genferon 1000000-ot 1 gyertya napon. A gyógyszertárban csak 500. Kérlek, kérlek, hogyan kell? Köszönöm.

Üdvözlünk! Nézd meg a város más gyógyszertárait.

Üdvözlünk! Használhatom a GENFERON-t a szoptatásban? 1 millió vaginálisan, naponta egyszer, 10 napig

Jó napot! Az utasításoknak megfelelően, vagy ha a kezelés előnyei meghaladják a szövődmények kockázatát.

Jó napot, lehetséges, hogy a génferonnal (már 2 hónapja) alkalmazzák a kipferont, vannak külső kondilomiák, a hüvelyben minden tiszta, vagy csak a kondilómák eltávolítására. Köszönöm.

A Genferon gyertyák rektálisan kerülnek forgalomba. Miért nem követtek egyáltalán. Számomra a terhesség 37. hetében nagyon aggódom (

Szia, férjével együtt átadta elkenődik a RFP, minden negatív, van Ureaplasma.! Kezdett zavarni viszket és égő érzés a vlagalische.Vrach hozzárendelve további vért egy véna jelenlétében HSV-1,2 IgM, Lgg.Podtverdilsya LGG-1586, azaz immunitást. plusz molochnitsa.Lechenie Valvira 500 panavir gén-Pevara, Irunine 0,1, az összes utasítást, de nem határozza meg, hogyan kell beágyazni Genferon gyertyák 1000000, kérem, mondja meg!

Jó estét! 1 kúpra vaginálisan / rektálisan éjszaka, 10 napig.

Napi 2 alkalommal regisztrálták a Genferont 1 mln 10 napig, az első 10 ivott 1 millió, a másodpercre pedig csak 500 000 volt. Függetlenül attól, hogy normális lesz a kezelés folytatása 500 000 vagy szükségszerűen 1?

Üdvözlünk! Adományokat adtam vért, IFA szifilisz volt. Átadta a kozh-veens ismételt elemzését egy orvosi rendelőnek, az eredmények negatívak. most már nem tudok nyugodni. hogy nekem csinálni vagy csinálni. milyen eredményt hinni? Kérjük, tájékoztasson valamit.

Jó napot! Harmadik alkalommal adják át egy másik laboratóriumban. Például CMD.

Üdvözlünk! Számomra az eredmények elemzésénél feltűnik a VPCH, a férj túlságosan átadta a HPV elemzéseket, vagy negatív eredményt adott rá. A férje megtalálta a bikipikát! Csak férjemmel szexeltem! Az orvos azt mondta, hogy ezt a vírust szexuálisan közvetítettem!

Jó napot! Talán a férje vírusa önmagában is megszűnt, ez néha történik.

Jó estét, a nőgyógyász kiderült, hogy kondilomiák vannak a hüvelyben, a doppingra irányult. az elemzések (HPV 16.28, szemetes, mikop., ureaplazma) minden negatív. De regisztrálta a Valvirt és a gazferont, legyen az azonnali, kérlek, segít-e vagy segít-e megszabadulni a condylomától? Vagy újra kell vizsgálni. Köszönöm a választ.

Jó napot! Nem, mindenképpen el kell távolítani a condylomát.

Lydia Anatolyevna hello! Én HPV, 32,33,35,51.Doktor előírt Genferon 1 millió, 10 nap, 1 reggel, 1 éjszakára + soputsvuyuschie készítmények :. PreDzhentli (BAA) + szirup Ehinatsii.Dostatochno Tedd ezt visszaállítani!? A HPV nem először. Ui Előre köszönöm a választ!

Jó napot! Egyáltalán nem elég. Az Echinacea Purpurea általában alkalmas, kivéve az ARVI fertőzés megelőzésére, de nem a HPV kezelésére. Ehhez hozzá kell adni egy olyan hatóanyagot, amely közvetlenül a vírusra hat, és nem csak immunmodulátorra. Adja hozzá a Panavir ampullát a leírt tanfolyamhoz.

Hello, jelölt amoxiclav, geneferon, mycosyst, lactoaginum és gynofort, mert a sorozatban ugrani, hogy vegye be. Különösen a vaginális kúpok iránt érdeklődnek

Jó napot! És mi a diagnózis?

Zdravsvuyte, én 43 éves, talált HPV 16 és 18, kijelöltem injekciók Allokin alfa és gyertyák Genferon 1mln.№10, de nem tudom megérteni az utasításokat, hogyan kell tenni a gyertyát, nem az, amit az orvos azt mondta, tettem egy reggel és egyet este kiderül, 200 000, nem szmog? Talán egy éjszaka van szüksége?

Az indinol kezelésében a negyedik napon a gyomor kezdett fájni. Miért?

Jó napot! Milyen fájdalmat? A gyógyszer szedése során hasonló mellékhatás alakulhat ki.

Hello, mi a Genferon lejárati dátuma, ha nem tárolják a hűtőszekrényben?

Jó napot! Ha a gyógyszer tárolási feltételei megsértésre kerültek, akkor a lejárati dátum nem használható.

Helló Kérlek, kérlek. Átadta az IF.Avírust a herpesz IgG pozitívnak. Az együttható 18,17. A terhesség majdnem 36 hét. Számos tablettát adott ki. Veszélyes a baba számára? És érdemes megitatni ezeket a tablettákat?

Jó napot! Pontosan mi jelöltek ki?

Jó estét veszem a Genferon-t (1000000ed), esetleg LT-t párhuzamosan az antibiotikumok flemaksin-solutab (500 mg) alkalmazásával?

Szia, orvos által felírt Genferon naponta 1-szer 10 napig, már HPV, másnap reggel elment a WC végén egy erős égő érzés, tünetei hólyaghurut lehet ennek a következménye Genferon? És lehetséges, hogy furadanin?

Üdvözlünk! Több napos kezelés maradt, de a menstruáció megkezdődött. Hogy legyenek?

Jó napot! Milyen kezelést írtak fel neked? Például bizonyos kúpok hüvelyi alkalmazása néhány napig rektális beadásra továbbítható. De nem minden! Kérem, írja le a programot.

Hello, tanácsolja, mit tegyen? papillóma ágyékában fedeztek fel, nincs időm arra, hogy a munka miatt orvoshoz forduljak. Papiloma kivett egy ceruza szuperfehérjét. Egy héttel később még 3 kisgyermek jelent meg. A HPV DNS-tipizálására szolgáló laboratóriumba mentem a vírusterhelés (RT-PCR) meghatározásával. Az elemzés negatív, semmi sem található. Itt van a papillóma kérdése, és az elemzés negatív, mit kell tennem? A feleségnél a papilómák nem ugrottak ki, de mindenkinek átadta az elemzést, és túl sok minden jelen van.

Lehet-e visszaállni a HPV-ről?

A modern perapratami gyógyításának képessége 90-99%.

Kiderült, hogy az ureaplasmosis a vilprofen, a neofenotrans és a genferon kinevezésére vagy jelölésére hívta fel a figyelmet. A mellkas nagyon fájó, lehet, hogy a gyógyszerek miatt?

A mellkasi fájdalom nem szerepel a mellékhatások által felsorolt ​​gyógyszerek felsorolásában

Hello, a vizsgálat során kiderült, hogy a Vpch 18-at az orvos bejegyezte: Genferon 1000000 in ow, Polyoxidation 12 ml. Recto., Izoprinoszinnal 2t.H3r.v nap. A második nap volt sajtos mentesítés nélkül viszketés és szag, ez tényleg egy reakció gyógyszert? Abba kell hagynia a tanfolyam? Előre is köszönöm

Pánikban vagyok! Egy génferonnal kezelték. A tanfolyam után elmentem az orvoshoz, átmentem a teszteket és azt mondták neki, hogy van papillómás vírusom 16! Minden kezelés rossz. Valószínűleg italt indinol, hosszú ideig csak jó dolgokat hallottam róla.

Rájöttem méhnyak erózió, és ennek következtében ureaplazmoz.Propisali JUnidoks, Flunol, essentseale valamint gyertyák Metromikon neo (az első használat után vérzett, megállt körülbelül az ötödik napon, azt mondták, hogy ez csak egy reakció a szervezetben), majd ismét gyertyák Genferon Az első alkalmazás után a vér elment, hogyan lehet?

A nőgyógyászhoz forduljon, és készítse el az USA-t.

Elvtárs természetesen ezek a gyertyák nem igazán. Annyira beteg voltam tőle, nem tehettem semmit, én azonnal feldobtam. Az indinollal helyettesítette ezt a kezelést. Nincsenek egészségügyi problémák, és a vizsgálatok után a vizsgálatok jó. És most minden tiszta, és boldog vagyok.

Most kezelik a GENFERON-nal. Honnan pobochek: fájó alhas, 20 perc után, hogy egy gyertyát, egy idő után, a fájdalom megszűnt. Azonnal panaszkodott az orvoshoz, azt mondta, hogy elmúlik. De mindez folytatódik. Nem akarom, hogy továbbra is a kezelés felírtam Genferon Genferon a Indinol, így most hagy csak Indinol. Tőle jól érzi magát, és egy csomó jó véleménye róla, hogy ez segít a papillomavírus hallható.

Kérlek, kérlek, a reggeli és az esti fogadás között szigorúan vegye figyelembe a 12 órát.

Kövesse az utasításokat.

Megtaláltam a HPV-t. Kitalálták a gazferont, de kiütésem volt, bár soha nem szenvedtem. Nekem semmi közöm, gyertyákat hagytam. Később indinolt ivtam. Nem volt poxom, és a HPV-t nem találták meg most

Már nem távolították el papillómákat. De mind visszatértek. Most inni Indinol. Lássuk, tk. a felülvizsgálatok mind teljesen pozitívak, de hosszú ideig kell itni, így biztosan segített

Hello, felfedeztem egy clamidiosisot. A Cefabol 1 injekciót 5 napig nedvesítették, és a gerferont 10 napig. Vettem a gazferont 1 millióra, 1 gyertyát éjszaka. Mondja meg, kérem, hol érdemes gyertyát bevinni, és hogy gyógyítani fogom-e ezeket a Chlamydia készítményeket?

Az orvos 10 000 napig GENFERON-t nevezett ki. Számomra a VPC jelentéktelen típus és erózió + tservistit. Első vágás izoprnizin a terzhinanom jelenleg elfogadott Genferon után ismét szükséges izoprnizin terzhinanom. Ez lehet a Genferon elosztása kroyanistye és izoprnizina a terzhinanom igaz ciklusban?

A lányomnak egy évig az ORVI regisztrált egy dózisú 125 000-es fényt, és én éjjel zavarba vettem a dobozokat, és felhoztam neki 500 000 - ez veszélyes a gyermek számára. És mit tegyek?

Üdvözlünk! Vettem egy gyertyát Genferon 20 nap, 1 gyertyát a hüvelyben, diplomázott november 26. és most már késik a harmadik napon, akkor lehetséges, hogy terhes vagyok? De a teszt negatív