Az Amyxin herpesz használatára vonatkozó utasítások

Nincs hozzászólás 5,948

Egy gyakori vírusos betegség az egyszerű herpesz, melyet a bőr bőrén felhólyagos bőrkiütés jellemez. A herpesz gyógyítása teljesen lehetetlen, de a gyógyszerek segítségével jelentősen enyhítheti a beteg tüneteit. A leghatékonyabb és hosszú távú gyógyszer a "Amiksin", és a herpesz alkalmazásával akár ötször is csökkentheti a relapszus kockázatát. A kezelés megkezdése előtt orvoshoz kell fordulni annak ellenére, hogy nincs ellenjavallat és a gyógyszer időtartamának meghatározása.

meghatározás

A "Amiksin" gyógyszer képes immunmoduláló hatással a vírusok elleni küzdelemre. Mivel az aktív komponens a Tyloron-t gátolja, amely a tabletta héjába van zárva, és a bélben való feloldódás során stimulálja a hámsejteket, hogy fokozza az interferon termelését. A bélben történő reszorpció után a Tyloron 60% -ig belép a vérbe, és a nap folyamán a plazmában marad. Ezért a gyógyszer szedése közötti időtartam elérheti a 48 órát.

Gyógyszerek A "Amiksin" orvosok mindenfajta vírusfertőzés és gyulladásos folyamat megelőzésére kineveznek, amelynek baktériumai a baktériumok. Hozzon létre "Amiksin" -et a következő fertőző és bakteriális betegségek kezelésére:

 • influenza;
 • chlamydia;
 • herpesz;
 • akut légúti vírusfertőzés;
 • hepatitis A, C és B;
 • tuberkulózis.

Összetétel, kibocsátás formája

A hatóanyagot tabletták formájában szabadítják fel, amely tetején egy héj van, amely védi a gyógyszer hatóanyagait a sósav hatásától. Szín szerint a tabletták különböző sárga árnyalatúak. A gyógyszer formája kerek. Csomagoljon 6 vagy 10 tabletta csomagolásába.

Az "Amkisin" összetevői:

 • tilorona;
 • vazelinolaj;
 • magnézium-karbonát;
 • talkum;
 • méhviasz;
 • polivinil-pirrolidon;
 • kalcium-sztearát;
 • cukor;
 • titán-dioxid;
 • zselatin;
 • aerosii.
Vissza a tartalomhoz

Hogyan kell alkalmazni a herpesz kezelésével?

A gyógyszer dózisa függ a herpesz fertőzés típusától, amely meghatározza a herpesz labiális és szexuális jellegét. A gyógyszer segít abban, hogy szigorúan az orvos ajánlása szerint szedje.

A szívizomban

Az orális (labiális) herpeszre vonatkozó utasítások az "Amiksin" használatára a következők: az első 48 órában 2500 mg hatóanyagot vagy két tablettát kell inni. A követéses gyógyszer 24 órás szünettel zajlik.

A szexuális

Az elsődleges herpesz (genitális, szexuális) gyógyszer ellen 250 mg az első két napban. Fontos, hogy az "Amiksin" -t más vírusellenes gyógyszerekkel kombináljuk. Az "Amiksin" további felhasználása naponta 1/8 gramm 3-4 héten keresztül történik. A genitális herpesz újrahasznosításával szakaszosan kell szednie a gyógyszert. A 250 mg első és a 14 napot követő napokon kezdődő napi 125 mg szünettel kezdődik.

A következő lépés, hogy a gyógyszert két hónapig 0,125 g-ra vesszük 7 naponként. Az utolsó előtti szakaszban az "Amiksin" -t 60 nap után tüneti kezelés után kell bevenni. A pácienst herpetikus polivalens vakcinával injektálják 1/5 ml-ben 3-4 naponként, majd 10 naponként. A kezelés utolsó szakaszában, vakcinázás tabletták bevételével hetente egyszer két hónapig.

Gyermekekben való alkalmazás

Gyógyszerek Az "Amiksin" ellenjavallt 7 év alatti gyermekek számára. Hetéves korától kezdve, tablettákat írnak fel, amelyekben 60 mg hatóanyagot tartalmaznak. A gyógyszer alkalmazási módját az orvos minden egyes beteg esetében egyénileg írja le.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Az "Amiksin" -nak a herpesz elleni kezelésével szemben ellenjavallatokat kell figyelembe venni. Ezek a következők:

 • a beteg kora legfeljebb 7 évig;
 • a gyermek viselkedésének időszaka;
 • túlérzékenység a hatóanyag komponenseire;
 • laktációs időszakban.

Bizonyos esetekben a következő mellékhatások fordulhatnak elő:

 • allergiás reakció;
 • hidegrázás;
 • dyspeptikus megnyilvánulások.
Vissza a tartalomhoz

analógok orvostudomány

A gyógyszertári láncban az Amiksin gyógyszer analógjait vásárolhatja meg:

 • "Ergoferon". Ez a gyógyszer antihisztamin hatású antivirális szer. Hozzon létre "Ergoferon" -ot nemcsak a herpesz ellen, hanem a bélfertőzések, az influenza, a tüdőgyulladás és az encephalitis felszámolását is. Ennek a gyógyszernek az előnye, hogy a csecsemő 6 hónapos életét élvezheti. Nem ajánlott olyan betegek számára, akiknek a gyógyszer komponensei külön érzékenységet igényelnek.
 • "Kagocel". Az orvosok írják fel ezt a gyógyszert a klamidia, az influenza és a herpeszvírus kezelésére. Három évig engedélyezett. Az árkategória szerint jelentősen eltér az "Amiksin" -től, átlagosan - 6-szor. Ellenjavallt kábítószer laktáció alatt, terhes és fokozott egyéni érzékenység a kagocellel szemben.
 • "Arbidol." A gyermekek kategóriájában népszerű gyógymód, mivel kevésbé mérgező. Ez egy viszonylag olcsó gyógyszer, amelyet a tüdőgyulladás kezelésére és megelőzésére, a hörgő nyálkahártya, az influenza és a herpesz gyulladásos folyamatára szánnak. Az orvosok "Arbidol" -ot írnak fel a 6 évesnél idősebb betegek számára. A gyógyszer nem ajánlott a szív- és érrendszeri betegségek, a vese és a máj betegségeinek, valamint a gyógyszer személyi intoleranciájának.
Vissza a tartalomhoz

más

Amellett, hogy ezek a gyógyszerek, a polcokon a gyógyszertárak megtalálja néhány egyedi gyógyszerek „Amiksin”, például: „tilorona”, „Ingavirin”, „Tilaksin”, „Lavomax”, „TSikloferon”.

Amyxin herpesz az ajkakon

Az Amiksin®125 mg hatóanyag felnőttekben történő alkalmazásának egyik indikája a herpesz fertőzés kezelése. Ez magában foglalja egy csoportja a fertőző vírusok által okozott betegségek, a herpesz családba tartozó vírusok, beleértve az olyan betegségek, mint a labiális és a genitális herpesz, herpeszes keratoconjunctivitis # 40, herpeszes szemészeti betegség # 41;, herpes bőrt és a nyálkahártyákat, zsindely és néhány más, ritka formáit herpesz. Azt találtuk, hogy a befogadás Amixin® gyógyszer a kezelési rend a betegek herpesz fertőzések csökkenti a tünetek súlyossága és a rohamok csökkentésére és csökkenti a relapszus gyakoriságának és következésképpen meghosszabbítása a időzítése közötti fellángolása a betegség.

Mi a kezelési rend a herpesz számára? Köszönöm.

A herpesz kezelésére felnőtteknél az Amiksin®-t 1 tabletta, 40 mg, 125 mg, 41 mg; az első két napban, majd 1 tabletta 2 nap múlva.
Az ajánlott minimális adag 10 tabletta.
Az amiksin jól kombinálva más antivirális szerekkel a herpesz komplex kezelésében.
Például, a hatékonyságát egy antivirális hatóanyag acyclovir növeli, ha a kezelési rend lett behelyezve herpes ráta Amiksina® # 40; 10 mg-os tablettákat 125 # 41;.

Felnőttek herpesz kezelésére Amiksin®125 mg 1 tabletta, 40 mg, 125 mg 41 mg; az első két napban, majd 1 tabletta 2 nap múlva. Az ajánlott minimális adag 10 tabletta. Az amiksin jól kombinálva más antivirális szerekkel a herpesz komplex kezelésében. Például, a hatékonyságát egy antivirális hatóanyag acyclovir herpes magasabb, ha a kezelési rendet a herpes sebességet tartalmazza Amiksina®1 # 40; 10 mg-os tablettákat 125 # 41;.

A herpetikus fertőzés állandó exacerbációját az immunitás csökkenése okozza. Ahhoz, hogy megóvja magát az ajkak ismétlődő kiütésekor, meg kell tennie az immunitást erősítő lépéseket. Ezek közé tartozik a megfelelő táplálkozás és a megfelelő pihenés, a fizikai, mentális fáradtság és a stressz hiánya. Vitamint és immunstimuláló gyógyszereket is tudsz venni. Az Amiksin egy immunmodulátor, amelynek alkalmazása növeli a szervezet azon képességét, hogy ellenálljon a vírus aktiválásának, és csökkenti a fertőzés súlyosbodásának kockázatát. A megelőző kezelésre elegendő, hogy heti két tabletta Amixin® tablettát vegyen be. Az eredmény megőrzéséhez ismételje meg a felsorolt ​​megelőző intézkedéseket hathavonta.

Kérlek, kérlek, milyen korból lehet elfogadni a herpes Amiksin 125 mg-ot?

Az Amixin® 125 mg, szájon át alkalmazott tabletták over-the-counter gyógyszerek és 40 évesnél idősebb felnőttek esetében ajánlott; az utasításokban szereplő jelzések szerint.

Hogyan lehet gyorsan megszabadulni a herpesztől az ajkakon?

Semmi sem ingerli a hangulatot, mint hirtelen hideg az ajkán. Ezek fájdalmas és kellemetlen megjelenésű buborékok jelennek meg, mert a herpesz szimplex vírus aktivitása az első típus: képes behatolni a testbe a legkisebb repedés vagy sebek a bőrön. Sajnálatos módon örökké a mesterével marad.


Hogyan jelenik meg a herpesz?

A duzzanat kialakulása az ajkán, fájdalom, viszketés és égés ezen a területen - ezek a herpesz első tünetei. Gyakran előfordul, hogy ezzel a problémával együtt nő a nyaki nyirokcsomók száma, és a hőmérséklet emelkedik is.

Fájdalmas, folyadékkal töltött buborékok jönnek a duzzanat helyett. Zavarják a beszélgetést, az étkezést, a mosolygást, gyakran a feltörést - ezért vannak olyan sebek, amelyek legfeljebb 2 hétig gyógyíthatnak.

A herpeszvírus aktivitása számos tényezőt kiváltó tényezőt okozhat. stressz, étkezés, hipotermia, alkohol, dohányzás, ultraibolya, menstruáció, valamint néhány betegség. Ha egy személy már fertőzött, akkor az immunrendszer megvédi őt az ajkától való megfázás rendszeres megjelenésétől. Ha hirtelen meggyengül, akkor a herpesz újra a támadásra kerül


Hogyan terjed a herpesz az ajkán?

A statisztikák szerint a világon az emberek 80-95% -a hordozza a herpeszvírust. Ezért van egy félreértés, hogy az újbóli fertőzést nem szabad félni, és ha van olyan ember, aki hideg van az ajkán, akkor nem kell aggódnia. Ez azonban nem így van: a herpesz az ajkán fertőző!

Ha szenvedélyes kitöréssel rendelkező személy közvetlen közelében tartózkodik, az óvintézkedések nem fognak bántani.

Ha kapcsolatba lép a beteg nyálkahártyájával, akkor kedvező feltételeket teremt a herpeszvírus számára - aktívabbá válhat. De mindig könnyebb megakadályozni a betegséget, mint gondolni, hogyan lehet gyorsabban megszabadulni a buborékoktól az ajkán!

Itt kell tennie a herpesz megelőzésére:
- Egészséges életmód fenntartása;
- Kiegyensúlyozott étkezés;
- Megerõsíteni az immunitást;
- Lélegezzen friss levegőt;
- Kerülje a túlhűtést és az erős szél (úgy, hogy az ajkak ne szakadjanak meg);
- Kerülje a beteggel való érintkezést;
- Gyakran mosson kezet;
- Használjon külön kádakat és főzőedényeket, ha a családtagok bőrkiütésekkel járnak.


Egy gyors kezelés a herpesz számára lehetséges?

Mi köze ennek a ragaszkodó és fájdalmas problémának, ha még mindig felmerül? Ne adja fel, és sürgősen kezdje meg a kezelést az ajkak megfázásánál! Ehhez különböző vírusellenes szereket lehet alkalmazni.


Herpes népi gyógymódok kezelése

A népi jogorvoslatok különböző betegségekre való alkalmazása kényelmes, mivel ezek általában szabályosak. De ezek a gyógyszerek inkább segéd jellegűek, és nem rendelkeznek vírusellenes hatással.

Ismert népi módszerek a herpesz kezelésére - ez egy közös szódabikarbónát és a sót, fenyő, mandula, homoktövis olaj, teafa olaj, propolisz, aloe, Kalanchoe, citromlé, fokhagyma és a tinktúra citromfű levelek.


Gyógyszertárak herpesz elleni gyógyszereken az ajkakon

Különböző kenőcsök, zselék és krémek kerülnek alkalmazásra közvetlenül az érintett területre. Semmiképpen ne próbálj meg kinyitni a buborékokat, vagy nem szakadt le a kéreg - ebben az esetben az arc bőrének egyéb területei elképedtek.

A gyógyszert naponta többször kell alkalmazni a herpesz melegágyára, 3-5 napon belül kell elvégezni. Ezek a gyógyszerek leállíthatják a vírus szaporodását és felgyorsíthatják a gyógyulást.

Ugyanakkor emlékeznünk kell arra, hogy a herpeszvírus eltávolítása a testből lehetetlen, ami azt jelenti, hogy olyan eszközökre van szükségünk, amelyek segítik az immunrendszert a herpesz megőrzésében.


Kettős csapás a herpeszre

Ezek a gyógyszerek közé tartoznak olyan gyógyszerek, amelyek növelik immunrendszerünk aktivitását. Végül is, annak kudarca az, hogy a vírus felébred! E csoportból származó gyógyszerek nemcsak gyorsabbá teszik a kellemetlen kiütést, hanem serkentik az immunitás normális működését is. Ilyen eszközök közé tartozik Amiksin.

Három oka van annak, hogy az Amixin-t az ajkak megfázásakor kezeljük:
1. Ez a gyógyszer fokozza az immunitást azáltal, hogy stimulálja az immunrendszert a herpesz vírus elleni küzdelemhez.
2. Lehetővé teszi a kiütések számának csökkentését, csökkenti a fájdalmat, enyhíti az égést és viszketést.
3. Az Amiksin használata növelheti a herpesz külső megnyilvánulásainak hiányát, vagyis csökkentheti a betegség relapsáinak számát.

OJSC Pharmstandard-Tomskkhimpharm. A termék tanúsítvánnyal rendelkezik. RU: LSR-000175/08

Vannak ellenjavallatok. meg kell ismerni a pályázati útmutatót vagy a szakértővel való konzultációt


Közzétéve hirdetésként

A herpes amoxin kezelési rendje

A vírusok által okozott egyik leggyakoribb betegség a herpes simplex. Ezt az 1. és 2. típusú herpeszes vírusok okozzák. Leggyakrabban a vírus a nyálkahártyára és a bőrre hat. Az első típusú vírus az emberi test felsõ felén jelentkezõ kiütések jelenléte, a második pedig az alsó. Azonban a közelmúltban gyakran genitális (első típusú) és labiális (második típusú) herpesz. Ezek a fertőzések nem védett neműek.

A bőrkiütés nem csak a nyálkahártyákon vagy a bőrön jelentkezhet. A herpesz fertőzés sztrájkolhatja, ahogyan megfigyelések mutatják, gyakorlatilag bármely szerv az emberi szervezetben. Ez a betegség a terhesség korai szakaszában előforduló nem tervezett abortuszok egyharmadát és a késői vetélések több mint 50% -át jelenti. Továbbá a kutatók úgy vélik, hogy ez a vírus okozhat néhány férfi-meddőség eseteit. A fertőzés sztrájkolja az immunrendszert, ami az úgynevezett másodlagos immunhiányt okozza, ami viszont a szervezetet sebezhetővé teszi az akut vírusos légúti fertőzések, a pszichenetikus állapotok és a lymphadenopátia számára. Az esetek több mint felében a herpesz ismétlődő formát ölt, ami gyakran súlyosbítja. Ennek a formának a kezelése nagyon, nagyon nehéz, bár a herpetikus fertőzés kezelése semmiképpen sem egyszerű. Sajnos jelenleg nincs mód a vírus teljes kiküszöbölésére, és az összes kezelés tüneti jellegűvé válik. a relapszusok számának csökkentésére törekszik, növelve a köztük lévő időt, gyengítve a megnyilvánulásaikat. A terápia legfontosabb területe az, hogy csökkentse az időtartamot, amely alatt a páciens másokkal fertőződhet.

A legjelentősebb áttörést a betegség kezelésére vírusellenes szerek találmányával végezték. Azonban hátránya, hogy drága, és folyamatosan kell használni őket - amikor a vírus megáll, a vírus újra megjelenik.

Nem is olyan régen jelent meg a drog Amiksin. A herpesz elleni hatása hosszabb és erőteljesebb. Terápiaként a klinikai gyógyulást 1,5-szer gyakrabban diagnosztizálták, és a relapszus valószínűsége ötször csökkent.

Abban a pillanatban az Amiksin az endogén interferon termelés legerősebb stimulálója. Ez lehetővé teszi az antivirális immunitás működésének aktiválását, ami a visszaesések számának csökkenéséhez vezet. A vírusellenes hatás a fertőzött sejtekben vírusra specifikus fehérjék transzlációjának gátlásán alapul, vagyis más szóval csökken a vírus szaporodási kapacitása.

A terápiában nem szükséges napi gyógyszert szedni, ami kényelmesebbé teszi a kezelést. Az Amiksin biztonságos gyógymódnak számít, és bárki vény nélkül kaphatja meg egy gyógyszertárban.

Kezelés a herpeszhez Amixinnel

Genitális herpesz (primer)

A gyógyszert más vírusellenes szerekkel kombinációban napi negyedóránként kell bevenni az első két napban, majd minden második napon nyolcadik grammra (3-4 hétre).

Genitális herpesz (visszatérő)

1. szakasz - 0,25 g naponta két napig, majd kéthetente minden második napon 0,125 g-ig.

2. szakasz - 0,125 g, két hónap, legfeljebb hetente egyszer.

A 3. stádiumot két hónappal a klinikai kúra után, a herpetikus multivalens vakcina ötszörös milliliterenként három-négy nappal, majd az injekciók közötti időszak tíz napra növekszik.

4. szakasz - hetente egyszer egy nyolcadik gramm két hónapig, valamint egy herpetikus multivalens vakcina.

A lehetséges ellenjavallatokra és nemkívánatos mellékhatásokra van szükség. Ellenjavallatok a gyógyszer receptjére:

 • terhesség
 • Kor 7 évig;
 • túlérzékenység;
 • Szoptatási időszak.

Az alkalmazás során előforduló mellékhatások:

 • Dyspeptikus megnyilvánulások;
 • Allergiás reakciók;
 • Hidegrázás rövid ideig.

Genitális herpesz: a kezelés tünetei

A genitális herpesz jelenleg gyógyíthatatlan betegségnek számít. A test fájdalma, hőmérséklete és rossz közérzete manifesztálódik, buborékok törtek ki. Szexuálisan közvetített. Vérirtó szereket használj a sebgyógyuláshoz.

Ilyen vírusos betegség, mint a herpesz, hólyagok formájában okoz bőrkiütéseket. A herpesz tünetei égnek, viszketnek és gyengék a szervezetben. A betegség kezelésére cink-kenőcs, propolisz, aciklovir, valaciklovir, lizin, tetrakain alkalmazható.

Mi fenyegeti a magzatot herpeszes fertőzéssel a terhesség alatt?

A terhesség ideje alatt a herpetikus fertőzés meglehetősen veszélyes. Ez veszélyezteti a magzatot fertőző fertőzéssel. Ez befolyásolja a méhlepény szöveteit, maga a magzat szerveit, az amniotikus membránt. A fejlődési rendellenességek magzati halálhoz vezetnek.

A genitális herpesz egy olyan nemi szervi betegség, amely a genitális szervek kiütésében nyilvánul meg. Továbbá a betegséget viszketés, égés, fájdalom, kis duzzanat kísér. Kezelje a betegséget vírusellenes szerekkel, speciális kenőcsökkel stb.

© 2010 - 2016
Minden jog fenntartva.

Immunostimuláló szer Amiksin herpesznel

oktatás

Immunostimuláló szer Amiksin herpinnel vírusellenes immunitás kifejlesztésére használják a fertőzés kórokozójával, elősegítik a betegség lefolyását és növelik az elengedett időszakokat. A gyógyszer terápiás hatását az interferon-tiloron szintetikus induktora biztosítja. Ez az anyag, lenyelve, stimulálja az interferonok képződését, ami növeli a testsejtek herpeszvírus ellenállását.

Az amiksin nem okoz zavart a májban és a vesében. A tabletták részét képező Tyloron gyorsan felszívódik az emésztőrendszerből a vérbe, és ürülékből és vizeletből kiválasztódik a szervezetből.

Használati utasítások

Az amiksin a különböző herpesz-fertőzések visszatérő formáinak megelőzésére és kezelésére szolgál. A gyógyszert az alábbiakra írják fel:

 • genitális és labiális herpesz;
 • herpesz keratoconjunctivitis;
 • herpes zoster;
 • citomegalovírus.

Adagolás és adminisztráció

Az Amixin tablettákat orálisan étkezés után, rágás nélkül, vízzel kell bevenni. Ez szükséges a gyomorra gyakorolt ​​negatív hatások csökkentéséhez.

Amiksin orvost választott. Herpetikus fertőzés súlyosbodása esetén az első két nap alatt 125 mg-ot, majd minden nap 125 mg-ot írnak elő. Terápiás hatás elérése 1 terápiás úton 10-20 tablettát kell venni. A herpesz megelőzésére a krónikus betegség krónikus formája esetén az Amyxin ajánlott hetente egyszer 125 mg-ot alkalmazni.

Mellékhatások

Az Amixin immunstimuláns szedésének időtartama alatt a betegek panaszai lehetnek:

 • a gyomor súlyossága, a korai érzés, émelygés, erítmények és egyéb problémák a gyomor-bél traktusban;
 • hidegrázás;
 • allergiás megnyilvánulások.

A tabletták nem befolyásolják a jármű kezelését, ezért olyan betegek kezelésére használhatók, akiknek a tevékenysége a járművek vezetésével kapcsolatos.

Ellenjavallatok

Az amiksint nem szabad olyan embereknek szedni, akik túlérzékenységet mutatnak a komponens összetevőire. A 125 mg hatóanyagot tartalmazó gyógyszer ellenjavallt 18 év alatti betegeknél. A 7 év alatti gyermekek 60 mg-os dózisú tablettát nem szabad alkalmazni.

A kezelés időtartama

A herpeszhasználat időtartama 3-5 hetes.

Kölcsönhatás más gyógyszerekkel

Az amiksin jól kombinálható bármely vírusos vagy bakteriális fertőzés kezelésére alkalmazott gyógyszerrel. A gyógyszeres kezelést más gyógyszercsoportokkal nem azonosították.

Információ az alkohollal való kompatibilitásról Amiksin hiányzik. Mivel az etanol képes gyorsítani a gyógyszerek felszívódását az emésztőrendszerben, és fokozza annak valószínűségét, hogy mellékreakciók fogyaszt alkoholos italokat a gyógyszer szedése nem javasolt.

túladagolás

Az orvosi gyakorlatban nem volt túladagolás az Amixinnal. Nagy adag alkalmazása esetén a betegnek hánytatnia kell, és aktív szénnel kell ellátnia. Ha rosszul érzi magát, forduljon orvoshoz.

Tárolási feltételek

A gyógyszert gyermekek elől el kell távolítani, és védeni kell a napfénytől és nedvességtől való érintkezésnek. A készítmény tárolási hőmérséklete nem haladhatja meg a + 30 ° C-ot.

Lejárat dátuma

Az Amiksin a csomagoláson feltüntetett gyártási dátumtól számított 36 hónapig használható.

Összetétel és kibocsátás formája

Az amiksin a tioron aktív összetevőjén alapul, amelynek tömegtöredéke 1 tabletta 60 és 125 mg. Ahogy az inaktív összetevők a hatóanyag felszabadulását gyártó használ kroszkarmellóz-nátrium, povidon, kalcium-sztearát, mikrokristályos cellulóz, burgonyakeményítő, makrogol 4000, titán-dioxid, hipromellóz, Tween 80, az élelmiszer-színezékek E104 és E110.

Az Amiksin narancssárga tabletta formájában kapható, 6 vagy 10 darabos csomagolásban. a cellás vázlatos csomagolásban és 6, 10 vagy 20 db. műanyag dobozokban. 1 csomagolásban 6, 10 vagy 20 tabletta és az alkalmazásukra vonatkozó utasítás.

Terhesség és laktémia

A gyógyszer ellenjavallt a szoptatás és a terhesség alatt.

Alkalmazás gyermekkorban

Az amiksin 60 mg-os dózisban alkalmazható 7 évesnél idősebb gyermekek kezelésére. Használja a herpeszre kis betegeknél az orvos által készített egyedi rendszert követve.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

A 125 mg hatóanyagot tartalmazó Amiksin a túlterheléses értékesítésre szolgál. Vásárláskor kapható 60 mg tabletta a gyógyszertárban.

Az amiksin a különböző herpesz-fertőzések visszatérő formáinak megelőzésére és kezelésére szolgál. A gyógyszert az alábbiakra írják fel:

 • genitális és labiális herpesz;
 • herpesz keratoconjunctivitis;
 • herpes zoster;
 • citomegalovírus.

Az Amixin tablettákat orálisan étkezés után, rágás nélkül, vízzel kell bevenni. Ez szükséges a gyomorra gyakorolt ​​negatív hatások csökkentéséhez.

Amiksin orvost választott. Herpetikus fertőzés súlyosbodása esetén az első két nap alatt 125 mg-ot, majd minden nap 125 mg-ot írnak elő. Terápiás hatás elérése 1 terápiás úton 10-20 tablettát kell venni. A herpesz megelőzésére a krónikus betegség krónikus formája esetén az Amyxin ajánlott hetente egyszer 125 mg-ot alkalmazni.

Az Amixin immunstimuláns szedésének időtartama alatt a betegek panaszai lehetnek:

 • a gyomor súlyossága, a korai érzés, émelygés, erítmények és egyéb problémák a gyomor-bél traktusban;
 • hidegrázás;
 • allergiás megnyilvánulások.

A tabletták nem befolyásolják a jármű kezelését, ezért olyan betegek kezelésére használhatók, akiknek a tevékenysége a járművek vezetésével kapcsolatos.

Az amiksint nem szabad olyan embereknek szedni, akik túlérzékenységet mutatnak a komponens összetevőire. A 125 mg hatóanyagot tartalmazó gyógyszer ellenjavallt 18 év alatti betegeknél. A 7 év alatti gyermekek 60 mg-os dózisú tablettát nem szabad alkalmazni.

A herpeszhasználat időtartama 3-5 hetes.

Az amiksin jól kombinálható bármely vírusos vagy bakteriális fertőzés kezelésére alkalmazott gyógyszerrel. A gyógyszeres kezelést más gyógyszercsoportokkal nem azonosították.

Információ az alkohollal való kompatibilitásról Amiksin hiányzik. Mivel az etanol képes gyorsítani a gyógyszerek felszívódását az emésztőrendszerben, és fokozza annak valószínűségét, hogy mellékreakciók fogyaszt alkoholos italokat a gyógyszer szedése nem javasolt.

Az orvosi gyakorlatban nem volt túladagolás az Amixinnal. Nagy adag alkalmazása esetén a betegnek hánytatnia kell, és aktív szénnel kell ellátnia. Ha rosszul érzi magát, forduljon orvoshoz.

A gyógyszert gyermekek elől el kell távolítani, és védeni kell a napfénytől és nedvességtől való érintkezésnek. A készítmény tárolási hőmérséklete nem haladhatja meg a + 30 ° C-ot.

Az Amiksin a csomagoláson feltüntetett gyártási dátumtól számított 36 hónapig használható.

Az amiksin a tioron aktív összetevőjén alapul, amelynek tömegtöredéke 1 tabletta 60 és 125 mg. Ahogy az inaktív összetevők a hatóanyag felszabadulását gyártó használ kroszkarmellóz-nátrium, povidon, kalcium-sztearát, mikrokristályos cellulóz, burgonyakeményítő, makrogol 4000, titán-dioxid, hipromellóz, Tween 80, az élelmiszer-színezékek E104 és E110.

Az Amiksin narancssárga tabletta formájában kapható, 6 vagy 10 darabos csomagolásban. a cellás vázlatos csomagolásban és 6, 10 vagy 20 db. műanyag dobozokban. 1 csomagolásban 6, 10 vagy 20 tabletta és az alkalmazásukra vonatkozó utasítás.

A gyógyszer ellenjavallt a szoptatás és a terhesség alatt.

Az amiksin 60 mg-os dózisban alkalmazható 7 évesnél idősebb gyermekek kezelésére. Használja a herpeszre kis betegeknél az orvos által készített egyedi rendszert követve.

A 125 mg hatóanyagot tartalmazó Amiksin a túlterheléses értékesítésre szolgál. Vásárláskor kapható 60 mg tabletta a gyógyszertárban.

Amiksin herpeszrel

A "herpesz" elleni "Amiksin" gyógyszer a közelmúltban, de nagyon hatékony. A vírus nem távolítható el teljesen a szervezetből, ezért a gyógyszer hatása elsősorban a letartóztatásra, a kellemetlen tünetek megszüntetésére, valamint a további terjedés és szövődmények megelőzésére irányul. A gyógyszer alkalmazása előtt érdemes orvoshoz fordulni, mert nem minden kategóriába tartozik, és néha mellékhatásokat okoz.

Összetétel és kibocsátás formája

A herpeszvírus időszerű kezelés nélkül erősen gátolja az immunitást, ami viszont élettani, pszichoszomatikus és reproduktív patológiákat okoz.

Mutatója a hatóanyag képes növelni a javulás időtartama, illetve ezáltal biztosítva nemcsak a beteg, hanem mások, mint az aktív fázisban a fertőző herpesz vírus. Az "amixin" az egyik legeredményesebb vírusellenes szer, amely megfelel ezeknek a paramétereknek, ami elősegíti az endogén interferon intenzív termelését, ezáltal erősítve az immunrendszert.

"Amixin" - szintetikus kis molekuláris immunmodulátor, amelyet kerek tabletta formájában állítanak elő gyermekek és felnőttek számára. Ennek megfelelően 2 dózisban felszabadul - "Amiksin" 60 mg és 125 mg, csomagonként 6 vagy 10 darab. A hatóanyag hatóanyaga a tiloron. Ezenkívül a tabletták összetétele különböző összetevőket tartalmaz:

 • vazelinolaj;
 • polivinil-pirrolidon;
 • magnézium-karbonát;
 • cukor;
 • titán-dioxid;
 • aerosii;
 • méhviasz;
 • talkum;
 • kalcium-sztearát;
 • zselatin.
Vissza a tartalomhoz

Mi az "Amiksin" célja?

A gyógyszert a herpesz vírusokat önállóan és a komplex terápia részeként állítják le, beleértve az antibiotikumokat is. A gyógyszert széles körű hatás jellemzi. A különböző bakteriális és vírusfertőzések leküzdésére irányul. A gyógyszer hatása a szervezet saját immunanyag-tartalma aktiválódását idézi elő és meghosszabbodik. A gyógyszereket különböző betegségek megelőzésére és terápiájára alkalmazzák, mint például:

 • labilis és genitális herpesz;
 • tuberkulózis;
 • influenza;
 • másodlagos immunhiány;
 • agyhártyagyulladás;
 • A, C és B típusú hepatitis;
 • chlamydia;
 • akut légúti vírusfertőzés;
 • agyvelőgyulladás.

A gyógyszereket immunszupresszív eljárások után is előírják:

 • kemoterápia;
 • sebészeti beavatkozás;
 • expozíciót.
Vissza a tartalomhoz

Használati utasítás, "Amiksin" adagolása herpesztől

A kezelés, a dózis és a felvétel módja a herpesz típusától függ. A felnőtt betegek kezelésének jellemzőit a táblázat tartalmazza:

Herpesvírus kezelése Amixinnel

Herpesz - a vírus által okozott betegség, melyet a buborékkiütés megjelenik a páciens bőrén. A betegség kellemetlen jellemzője, hogy nem teljesen gyógyítható, de gyógyszerek segítségével a tünetek megszüntethetők. A herpesz elleni egyik leghatékonyabb eszköz az Amiksin, amely megakadályozza a visszaesések előfordulását.

Összetétel és kibocsátás formája

Az Amiksin hatóanyagot tabletta formájában szabadítják fel. A tabletta felett egy héj, amely megvédi a sósav feloldódásától. A tabletták kerek, sárga színűek, 6 vagy 10 darabos csomagolásban vannak csomagolva. A hatóanyagot 60 és 125 mg dózisban szabadítják fel.

A szerkezet tartalmaz elemeket:

 • tilorona;
 • vazelin;
 • magnézium-karbonát;
 • méhviasz;
 • kalcium-sztearát;
 • polivinil-pirrolidon;
 • cukor;
 • titán-dioxid;
 • zselatinos elem;
 • aerosii.

Farmakológiai tulajdonságok

Az amixin egy alacsony molekulájú és rendkívül hatékony ágens, amely stimulálja az interferon termelését. Jelentősen meghaladja analógjait a hatékonyság, az összetevők hosszú távú, kevés ellenjavallat és mellékhatás tekintetében. A bélben, a májban és a vérben lévõ elsõ 4-24 órában az összes típusú interferon (alfa, béta, gamma) termelõdése élesen aktiválódik.

Termelésének növelése és a növekedés az őssejtek a gerincvelő, a hatóanyag serkenti az immunrendszert, és növeli ellenálló vírusos és bakteriális fertőzések.

A herpeszvírus elleni hatásmechanizmus

Az amixin az etiotróp és patogenetikai tulajdonságok segítségével hat a herpeszvírusra. Ha a gyógyszer bejut a szervezetbe, aktiválja az immunrendszert, növelve a fertőzéssel szembeni ellenállást. A vérben minden típusú endogén interferon, aktív antitestek keletkeznek, a t-limfociták száma nő.

A gyógyszer sajátossága, hogy nem tartalmaz külföldi antitesteket a fertőzések vagy más betegségek leküzdésére. Az Amiksin segít a szervezetnek saját interferonok kifejlesztésén keresztül küzdeni. Egyidejűleg növeli a beteg immunitását.

A gyógyszer megakadályozza a relapsusok előfordulását. Megakadályozza a külföldi virális fehérjék termelődését a patológiás sejtekben, és megakadályozza a vírus vagy baktériumok kialakulását és multiplikációját. A remisszió időtartamának növelésével az Amiksin nem teszi lehetővé a betegség hordozójának más fertőzését, mivel az aktív fázisban a herpeszvírus fertőző.

Használati utasítások

Az Amiksin célja a vírusok és baktériumok sokaságának leküzdése. Aktiválja a szervezet védelmi rendszerét a fertőzések elfojtására. A gyógyszert csak az orvos írja fel a vizsgálat eredménye szerint. Ezt a gyógyszert az ilyen betegségek kezelésére és megelőzésére írják fel:

 1. genitális herpesz;
 2. herpeszvírus;
 3. tuberkulózis;
 4. influenza;
 5. hepatitis minden formája;
 6. agyhártyagyulladás;
 7. másodlagos immunhiány;
 8. chlamydia-betegség;
 9. SARS;
 10. vírusos encephalitis.

A vírusellenes gyógyszert az emberi immunrendszer helyreállítására használják néhány manipuláció után: kemoterápia, radioterápia, sugárzás és műtét sugárkezelése.

Használati utasítások

A herpeszvírus típusától függően megkülönböztethetők a gyógyszer kezelésének és adagolásának módjai. Így a szájon át terjedő herpesz kezelésére szolgáló, hét évig tartó gyermekek számára 0,06 g aktív hatóanyagot tartalmazó készítményt alkalmaznak felnőttek számára - 0,125 g dózisban.

Fontos! A dózist és a kezelést pontosan a kezelőorvos írja elő. A gyógyszer kezelése csak a kezeléshez vezethet, de tilos az öngyógyításra.

Orális (labilis) vírusos herpesz kezelésére az első két napban 1250 mg / nap adag (1 tabletta). 3 naptól legalább 1 nap szünettel 1 tablettát kell inni. A belépés 10 napig tart.

Abban az esetben, labilis herpes idősebb gyermekek 7 éves korig a gyógyszer adagja 0,06 Amiksin során a gyógyszer az orvos határozza meg önállóan, elemzése alapján a betegnek. A felnőtt gyermekeknél gyakrabban alkalmazzák a herpesz megelőzésére vagy az akut légúti vírusos betegség, az influenza kezelésére.

Az elsődleges vagy genitális (genitális) herpeszvírus kezelése számos jellemzővel rendelkezik:

 1. A gyógyszert más vírusellenes szerekkel kombinálva vegye be.
 2. Az első két nap alatt naponta 2 tablettát kell bevenni. A harmadik naptól kezdve a beteg naponta 0,125 mg hatóanyagot vesz fel. A terápia 2-3 hétig tart.

Relapszusok (a betegség újbóli megjelenése) esetén a beteg több lépcsős rendszert ír elő:

 1. Első szakasz - a betegség első két napján 2 tablettát kell bevenni (0,250 g mennyiségben). A 3-14. Napon a gyógyszert 1 tablettara csökkentik, 24 órás szünettel.
 2. A második szakasz - hetente egyszer 2 hónapig 1 tabletta szükséges.
 3. Harmadik lépés - után két hónappal a teljes eltűnését a betegség tüneteit a beteg által kijelölt intramuszkuláris injekció egy többértékű elleni vakcina herpeszvírus - 5 injekciót használjuk szünetet három vagy négy nap. A későbbi injekciókat 10 naponként befecskendezik.
 4. A 4. szakasz - a vakcinákkal együtt 2 hónapot kell adni a gyógyszer 0,125 mg-os heti adagjának.

Korlátozások és ellenjavallatok

A gyógyszeres mellékhatások és ellenjavallatok. A gyógyszerek alkalmazása előtt kötelező a konzultáció az orvossal, csak akkor írhatja elő vagy tilthatja meg a gyógyszer szedését.

A kontraindikációk közé tartozik az ilyen személyek csoportja:

 • 7 év alatti gyermekek;
 • terhes nők és anyák a szoptatás alatt;
 • az összetevők intoleranciája;
 • allergiás betegeknek az összetevőkre.

Lehetséges nemkívánatos hatások

Az amiksin herpesz okozhat szövődményeket:

 1. allergiás reakció;
 2. súlyos hidegrázás;
 3. diszpepszia;
 4. hányinger, esetleg hányás;
 5. Depresszió.

Ha mellékhatások jelentkeznek, hagyja abba a gyógyszer szedését és forduljon orvoshoz.

Kábítószer-analógok

A gyógyszerek analógjai a gyógyszertárakban előfordulhatnak. De jobb, ha megvásárolja az orvos által előírt gyógyszert. Az Amiksin analógjai között különbséget tesz:

Mindegyik analógnak megvannak a maga jelzései és ellenjavallatai a használat szempontjából, amelyek nagymértékben eltérhetnek egymástól. Ezért nem ajánlott kiválasztani az analógot.

A herpes amoxin kezelési rendje

A vírusok által okozott egyik leggyakoribb betegség a herpes simplex. Ezt az 1. és 2. típusú herpeszes vírusok okozzák. Leggyakrabban a vírus a nyálkahártyára és a bőrre hat. Az első típusú vírus az emberi test felsõ felén jelentkezõ kiütések jelenléte, a második pedig az alsó. Azonban a közelmúltban gyakran genitális (első típusú) és labiális (második típusú) herpesz. Ezek a fertőzések nem védett neműek.

A bőrkiütés nem csak a nyálkahártyákon vagy a bőrön jelentkezhet. A herpesz fertőzés sztrájkolhatja, ahogyan megfigyelések mutatják, gyakorlatilag bármely szerv az emberi szervezetben. Ez a betegség a terhesség korai szakaszában előforduló nem tervezett abortuszok egyharmadát és a késői vetélések több mint 50% -át jelenti. Továbbá a kutatók úgy vélik, hogy ez a vírus okozhat néhány férfi-meddőség eseteit. A fertőzés sztrájkolja az immunrendszert, ami az úgynevezett másodlagos immunhiányt okozza, ami viszont a szervezetet sebezhetővé teszi az akut vírusos légúti fertőzések, a pszichenetikus állapotok és a lymphadenopátia számára. Az esetek több mint felében a herpesz ismétlődő formát ölt, ami gyakran súlyosbítja. Ennek a formának a kezelése nagyon, nagyon nehéz, bár a herpetikus fertőzés kezelése semmiképpen sem egyszerű. Sajnos jelenleg nincs mód a vírus teljes kiküszöbölésére, és az összes kezelés tüneti jellegűvé válik. a relapszusok számának csökkentésére törekszik, növelve a köztük lévő időt, gyengítve a megnyilvánulásaikat. A terápia legfontosabb területe az, hogy csökkentse az időtartamot, amely alatt a páciens másokkal fertőződhet.

A legjelentősebb áttörést a betegség kezelésére vírusellenes szerek találmányával végezték. Azonban hátránya, hogy drága, és folyamatosan kell használni őket - amikor a vírus megáll, a vírus újra megjelenik.

Nem is olyan régen jelent meg a drog Amiksin. A herpesz elleni hatása hosszabb és erőteljesebb. Terápiaként a klinikai gyógyulást 1,5-szer gyakrabban diagnosztizálták, és a relapszus valószínűsége ötször csökkent.

Abban a pillanatban az Amiksin az endogén interferon termelés legerősebb stimulálója. Ez lehetővé teszi az antivirális immunitás működésének aktiválását, ami a visszaesések számának csökkenéséhez vezet. A vírusellenes hatás a fertőzött sejtekben vírusra specifikus fehérjék transzlációjának gátlásán alapul, vagyis más szóval csökken a vírus szaporodási kapacitása.

A terápiában nem szükséges napi gyógyszert szedni, ami kényelmesebbé teszi a kezelést. Az Amiksin biztonságos gyógymódnak számít, és bárki vény nélkül kaphatja meg egy gyógyszertárban.

Kezelés a herpeszhez Amixinnel

Genitális herpesz (primer)

A gyógyszert más vírusellenes szerekkel kombinációban napi negyedóránként kell bevenni az első két napban, majd minden második napon nyolcadik grammra (3-4 hétre).

Genitális herpesz (visszatérő)

1. szakasz - 0,25 g naponta két napig, majd kéthetente minden második napon 0,125 g-ig.

2. szakasz - 0,125 g, két hónap, legfeljebb hetente egyszer.

A 3. stádiumot két hónappal a klinikai kúra után, a herpetikus multivalens vakcina ötszörös milliliterenként három-négy nappal, majd az injekciók közötti időszak tíz napra növekszik.

4. szakasz - hetente egyszer egy nyolcadik gramm két hónapig, valamint egy herpetikus multivalens vakcina.

A lehetséges ellenjavallatokra és nemkívánatos mellékhatásokra van szükség. Ellenjavallatok a gyógyszer receptjére:

 • terhesség
 • Kor 7 évig;
 • túlérzékenység;
 • Szoptatási időszak.

Az alkalmazás során előforduló mellékhatások:

 • Dyspeptikus megnyilvánulások;
 • Allergiás reakciók;
 • Hidegrázás rövid ideig.

Az Amixin alkalmazása herpeszben

A herpesz kezeléséhez nagyon sok gyógyszert kell alkalmazni.

Az egyik az Amixin vírusellenes szer.

Meg kell tudni, hogy mely esetekben tudja használni ezt a gyógyszert, és hogyan kell helyesen eljárni.

Összetétel, kibocsátás formája

Ez a gyógyszer hatásos a vírusos betegségek (például vírus típusú angina) elleni küzdelemben. Hatóanyaga a tiloron. Az eladáskor 60 vagy 125 mg hatóanyagot találhat.

A főkomponensen kívül a gyógyszer a következőket tartalmazza:

 • burgonyakeményítő;
 • kalcium-tritrát;
 • kroszkarmellóz-nátrium;
 • povidon;
 • cellulóz;
 • titán-dioxid;
 • makrogol;
 • hipromellóz és mások.

A felszabadulást tabletták formájában végzik, amelyeket polimer üvegekben vagy cellás csomagokban helyeznek el. A csomag 6, 10 vagy 20 tablettát tartalmazhat. A gyógyszer ilyen formája, mint az injekciók, nem keletkezik.

A cselekvési mechanizmus

A drog Amiksin a vírusok aktivitásának elnyomására szolgál. Megakadályozza a betegség progresszióját, és ezenkívül aktiválja az interferon termelését.

Ez az anyag blokkolja a vírus további szaporodását, ami miatt a betegség tünetei fokozatosan elhalványulnak. Ezt a gyógyszert immunmodulátorként is alkalmazzák. A vírus ellenállása erősödik, így a betegség gyorsabban halad, és az elért eredmények rögzítettek.

Ennek köszönhetően a gyógyszeres kezelés jó influenza és más vírusos megbetegedések megelőzése. Abban az esetben, amikor a járvány miatt nagy a fertőzés valószínűsége, ez az eszköz segíthet a betegségek megelőzésében. De mielőtt használná - kezelésként vagy megelőzésként, orvoshoz kell fordulnia.

Hogyan kell alkalmazni a herpesz kezelésével?

Néha az ember ezt a gyógyszert használja a herpesz kezelésére. De érdemes kideríteni, hogy lehetséges-e ezt a betegséget használni.

A herpesz esetén ez a gyógyszer megengedett. Mivel a betegség vírusos eredetű, az Amiksin alkalmazása a kezelés hatékony módja. Ez különösen vonatkozik azokra az esetekre, amikor a gyógyszert a komplex terápia részeként használják, kombinálva más vírusellenes szerekkel kenőcsök és gélek formájában.

Csak azt kell megértenünk, hogy a kezelés elve a test egyedi jellemzői és a herpesz (labiális vagy nemi jellegű) típusának tulajdonítható. Tudja meg, milyen rendszert kell kezelni, orvoshoz fordulhat.

ajak-

A labiót herpesznek nevezik, amelyben a buborékok a szájban alakulnak ki. A betegség ezen formájával leggyakrabban a következő terápiás rendszert alkalmazzák. Az első két napban vegyen be 2 tablettát 125 mg-os adaggal.

Ezenkívül az adag naponta 1 tablettára csökken. A kezelés időtartama 3 hét. A tünetek intenzitása szerint egyedileg határozzák meg.

szexuális

A genitális herpesz befolyásolja a belső és a külső genitálist. Ilyen betegség esetén a drog Amiksint gyakran használják antibiotikumokkal együtt, hogy elkerüljék a további patológiák kialakulását.

Általában a kezelés első két napja 250 mg gyógyszert vesz fel, majd a kezelést napi 125 mg-os adaggal folytatja. A belépést 3-4 hétig végezzük. Néha megváltoztatható a kezelés.

A visszatérő genitális herpesz esetén fokozatos beavatkozást alkalmaznak.

Ez a következőkből áll:

 1. Ebben az időszakban a kezelés a genitális herpesz szokásos rendszere szerint történik. Az egyetlen különbség a terápia időtartama: 2 hét.
 2. Ez a szakasz hívható megelőző jellegűnek. Keretrendszerében az Amixint hetente egyszer 125 mg-ot adják be 2 hónapon keresztül.
 3. Ekkor nem kell a tablettákat bevinnie. A beteget a herpesz vakcinával oltják be. Injekciók száma - 5 db. 3-4 naponként elvégzik őket.
 4. A kezelés ezen szakaszában antiepilepsziás injekciókat készítenek. Ezzel egyidejűleg két hónapig kell bevenni az Amixin 125 mg-ot.

Néha az orvos megváltoztathatja az expozíció elvét, ha szükséges, a beteg egyedi jellemzői vagy a klinikai kép miatt.

Gyermekek számára

A herpesz gyermekeknél történő felszámolásához a Amiksin-t nem használják fel. Használható az influenza és az ARVI kezelésére 7 éves kortól.

A gyermekek 60 mg-os megfelelő készítményt kapnak a hatóanyag tartalmával.

A gyermekeknél 125 mg-os dózisú tabletták nem alkalmazhatók. Csak 18 éves kortól engedélyezettek.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Az Amiksin-kezelést bármely betegségtől szakember ajánlására kell elvégezni. Ez a megoldás nem vonatkozik a veszélyes és mérgező, de ellenjavallatok, amelyek miatt a páciens teste kiszámíthatatlanul reagálhat. Ezért gondoskodnunk kell arról, hogy hiányoznak.

A fő ellenjavallatok a következők:

 • 7 év alatti életkor;
 • terhesség
 • természetes etetés;
 • az alkotóelemek intoleranciája.

E tulajdonságok bármelyike ​​ürügyként szolgál a gyógyszer tiltására.

A mellékhatások előfordulása az Amixin szedése során ritka előfordulás. Általában nem okoznak súlyos kellemetlenségeket, ezért a kezelés megállítása nem szükséges.

A leggyakoribb mellékhatások a következők:

E reakciók erős kifejeződésével beszéljen orvosával - általában ilyen helyzetekben, a gyógyszer lemondásra kerül. A kedvezőtlen tünetek semlegesítésére speciális intézkedéseket nem nyújtanak, mivel ezek a jelenségek a felvétel befejezése után megszűnnek.

Dr. Komarovsky véleménye a vírusölő gyógyszerekről:

analógok orvostudomány

Ha mellékhatások lépnek fel, vagy vannak ellenjavallatok, szükség van a csere pótlására. Sok ilyen eszköz létezik. Vannak olyan gyógyszerek, amelyek ugyanolyan összetételűek, de léteznek más anyagok alapján létrehozott eszközök is, de hasonló hatással. Válasszon orvos szakember segítségét.

Az Amiksin fő analógjai közül említhető:

 1. Lavomax. Ez a gyógyszer hatásos az influenza, a klamidia, a herpesz, a citomegalovírus fertőzés szempontjából. Vírusellenes hatást fejt ki. Ugyanazok az ellenjavallatok jellemzik, mint Amiksin. A többségnél fiatalabb betegek használata nem ajánlott.
 2. Ergoferon. A vírusellenes hatás a gyógyszerben rejlik. Antihisztamin hatással is rendelkezik. Használható herpesz, encephalitis és bélfertőzések kezelésére. Alkalmas még kis korú betegek számára (6 hónapos korig).
 3. Arbidol. Gyakran fel van írva a 6 éves gyermekek számára a herpesz gyógyítására. Az influenza és tüdőgyulladás felszámolására is hatásos. A kontraindikációk közé tartozik a vese- és májbetegségek, a szív munkájában fellépő szabálytalanságok.
 4. Kagocel. Használata 3 év alatt engedélyezett. A gyógyszer alkalmas a herpesz, a klamidia, az influenza elleni küzdelemre. A terhes nőket és a szoptató anyákat tilos használni.

Nincs szükség egy orvoslás helyett egy másik orvosra, mivel nehezen lehet figyelembe venni az ellenjavallatokat anélkül, hogy különleges tudásról van szó, és meg kell határozni azt is, hogy milyen elven jár a kezelés.

Hogyan és mikor vegye be az Amiksin-t?

Az ősszel-téli időszak megérkezésével minden évben továbbra is releváns a kérdés, hogy hogyan lehet maximalizálni a közönséges hideget, influenzát és egyéb vírusfertőzéseket. És amikor ez a probléma eljött, mindenki, mint általában, öngyógyító tevékenységet folytat.

A vírusellenes, immunmoduláló, immunstimuláló gyógyszerek széles választékának köszönhetően nem mindig világos, hogy milyen választási módot választanak.

Az Amiksin előnyei és hátrányai

Körülbelül tíz éve Amiksin nagy népszerűségre számít. Ha a statisztikák azt mutatják, hogy körülbelül 39 ezer ember kapott pozitív hatást ilyen gyógyszeres kezeléstől, akkor ez jelzi a gyógyszer minőségét és kiváló hatását.

Az amiksin hatékony gyógyszer, mivel a járvány során az influenza és más vírusfertőzések elleni védőoltások helyett alkalmazható.

A gyógyszerek gyártására szakosodott gyógyszerészek ajánlása szerint a kábítószer Amiksin a legoptimálisabb választási lehetőség a megfázás, a légúti vírusfertőzés, az influenza, a herpesz számára, mivel számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik:

 • nem mérgező (ártalmatlan az emberi testre, mivel teljesen kiválasztódik);
 • Gyorsan működőképes (jó dózis jól tolerálható);
 • a készítmény alkalmazása után a szervezet vírusellenes védelmet szerez;
 • Megfizethető ár.

És ami a legfontosabb, az Amiksin alkalmazása azonnal eredményes eredményt ad az első napon. A beteg gyorsan megy a módosításra, és nem igényel további páciens kezelést.

Mellékhatások és ellenjavallatok

Az Amiksin alkalmazásával járó mellékhatások rendkívül ritkák. De mégis lehet:

 1. Könnyű hányinger.
 2. Belső rendellenesség.
 3. Allergiás kiütés.
 4. Könnyű hidegrázás egy darabig.

Miután felfedezte az ilyen mellékhatásokat, meg kell szakítani a gyógyszer alkalmazását. Akkor jobb tanácsot kérni egy olyan orvostól, aki helyesen kiválasztja a megfelelő kezelést.

A pozitív szempontok teljes listája ellenére, mint bármely gyógyszer esetében, az Amiksin alkalmazása ellenjavallt is. Nem kívánatos alkalmazni:

 1. A gyógyszer túlérzékenységének jelenlétében.
 2. Gyerekek 7 éves korig.
 3. Terhes nők.
 4. Szoptatáskor.

Ellenjavallt az Amixin terhesség alkalmazásakor, mert a gyógyszer negatív hatással van a magzat fejlődésére.

Szigorúan tilos az Amixin hideg vagy influenza elleni terhesség alkalmazása az orvos felügyelete és felügyelete nélkül.

Az Amiksin alkalmazása

Ahhoz, hogy megkapja a kívánt eredményt, nevezetesen egy gyors helyreállítást és jólétet, tudnia kell, hogyan kell bevenni az Amixint. Az Amiksin 60 mg tabletta (7 évesnél idősebb gyermekek számára) és 125 mg (felnőtteknek) formájában kapható, narancssárga vagy sötét rózsaszínű védőhéjjal borítva. A csomagolások 3, 6 és 10 tabletták buborékcsomagolásaként vannak kialakítva, valamint 6,10 és 20 tablettákban.

Az Amixin a fő hatóanyag - az otilon, amely segít az immunrendszer fejlesztésében saját ellenanyagokat a vírus elleni küzdelemben. A tabletta feloldódik, már a bélben van, és interferont termel. Ezért néha kellemetlen érzést vagy mellékhatásokat okozhat a gyomor-bél traktusban.

A bélben való reszorpció után a tioron 60% -a belép a véráramba. Ezután a keringési rendszeren keresztül a szervezetben terjedő hatóanyag a vírusok ellen harcol. Két napig a gyógyszer részben kiválasztódik a szervezetből.

Az amiksin-et az alábbi indikációkban írják fel:

 • az ARVI megelőzése és kezelése, különböző influenza törzsek;
 • herpesz kezelése;
 • vírusos hepatitis A, B, C;
 • citomegalovírus fertőzés kezelésére;
 • komplex terápia pulmonalis tuberculosis, neurovírus, klamidia fertőzések esetén.

Az amiksint orálisan, lenyelés után alkalmazzák.

Megelőző intézkedésként az Amiksint hat héttel, egy tabletta hetente egyszer kell bevenni. A helyesen diagnosztizált fertőzéstõl függõen a következõ kezelési rend- szerek készülnek, amelyek idõtartama hat naptól több hónapig változik.

Az ARVI és az influenza kezelésekor két egymást követő napot kell bevenni 1 tabletta, és a következő négy tablettát 48 óránként. Az alkalmazott adag teljes mennyisége 750 mg (6 tabletta). Ha vírusfertőzés vagy influenza súlyos, akkor az Amixin-kezelést meghosszabbíthatja, miközben további 48 óránként 125 mg-os tablettát szed. A maximális adag 2500 mg.

A 7 évesnél idősebb gyermekeknél a gyermekek Amiksin-kezelését csak három légzőszervi fertőzés jelentette, három 60 mg-os tabletta formájában.

Vegyük a tabletta első két napját, aztán a negyedik napot. Az adag 180 mg. De ha a betegség súlyos, egy másik tabletta engedélyezett a kezelés kezdetétől számított hatodik napon.

Amiksin herpeszrel

Az Amyxin és a herpesz is megfelelő. A herpesz gyakoribb a gyermekeknél, ártalmas betegség. Számos gyógyszer van a herpesz ellen, de az Amiksin az egyik hatékony.

A herpesz és a krónikus hepatitis B, C miatt a kezelés időtartama majdnem egy évig tart. A kezelés két rendszerre oszlik. Az első rendszer szerint először két tablettát kell használni, majd minden nap 48 tablettát kell alkalmazni. A jövőben megkezdődik a kezelés egy másik rendszer szerinti folytatása, melyben hetente egyszer egy tablettát kell bevenni, amely további 20-30 tabletta lesz. A kezelés folyamán 20 tabletta - 2500 mg.

Ezért, hűvös idő eltelte után, ne tagadja meg az Amiksin vírusellenes szer megvásárlását, hogy növelje az organizmus rezisztenciáját vírusos betegségekre.