A herpes amoxin kezelési rendje

A vírusok által okozott egyik leggyakoribb betegség a herpes simplex. Ezt az 1. és 2. típusú herpeszes vírusok okozzák. Leggyakrabban a vírus a nyálkahártyára és a bőrre hat. Az első típusú vírus az emberi test felsõ felén jelentkezõ kiütések jelenléte, a második pedig az alsó. Azonban a közelmúltban gyakran genitális (első típusú) és labiális (második típusú) herpesz. Ezek a fertőzések nem védett neműek.

A bőrkiütés nem csak a nyálkahártyákon vagy a bőrön jelentkezhet. A herpesz fertőzés sztrájkolhatja, ahogyan megfigyelések mutatják, gyakorlatilag bármely szerv az emberi szervezetben. Ez a betegség a terhesség korai szakaszában előforduló nem tervezett abortuszok egyharmadát és a késői vetélések több mint 50% -át jelenti. Továbbá a kutatók úgy vélik, hogy ez a vírus okozhat néhány férfi-meddőség eseteit. A fertőzés sztrájkolja az immunrendszert, ami az úgynevezett másodlagos immunhiányt okozza, ami viszont a szervezetet sebezhetővé teszi az akut vírusos légúti fertőzések, a pszichenetikus állapotok és a lymphadenopátia számára. Az esetek több mint felében a herpesz ismétlődő formát ölt, ami gyakran súlyosbítja. Ennek a formának a kezelése nagyon, nagyon nehéz, bár a herpetikus fertőzés kezelése semmiképpen sem egyszerű. Sajnos jelenleg nincs mód a vírus teljes kiküszöbölésére, és az összes kezelés tüneti jellegűvé válik. a relapszusok számának csökkentésére törekszik, növelve a köztük lévő időt, gyengítve a megnyilvánulásaikat. A terápia legfontosabb területe az, hogy csökkentse az időtartamot, amely alatt a páciens másokkal fertőződhet.

A legjelentősebb áttörést a betegség kezelésére vírusellenes szerek találmányával végezték. Azonban hátránya, hogy drága, és folyamatosan kell használni őket - amikor a vírus megáll, a vírus újra megjelenik.

Nem is olyan régen jelent meg a drog Amiksin. A herpesz elleni hatása hosszabb és erőteljesebb. Terápiaként a klinikai gyógyulást 1,5-szer gyakrabban diagnosztizálták, és a relapszus valószínűsége ötször csökkent.

Abban a pillanatban az Amiksin az endogén interferon termelés legerősebb stimulálója. Ez lehetővé teszi az antivirális immunitás működésének aktiválását, ami a visszaesések számának csökkenéséhez vezet. A vírusellenes hatás a fertőzött sejtekben vírusra specifikus fehérjék transzlációjának gátlásán alapul, vagyis más szóval csökken a vírus szaporodási kapacitása.

A terápiában nem szükséges napi gyógyszert szedni, ami kényelmesebbé teszi a kezelést. Az Amiksin biztonságos gyógymódnak számít, és bárki vény nélkül kaphatja meg egy gyógyszertárban.

Kezelés a herpeszhez Amixinnel

Genitális herpesz (primer)

A gyógyszert más vírusellenes szerekkel kombinációban napi negyedóránként kell bevenni az első két napban, majd minden második napon nyolcadik grammra (3-4 hétre).

Genitális herpesz (visszatérő)

1. szakasz - 0,25 g naponta két napig, majd kéthetente minden második napon 0,125 g-ig.

2. szakasz - 0,125 g, két hónap, legfeljebb hetente egyszer.

A 3. stádiumot két hónappal a klinikai kúra után, a herpetikus multivalens vakcina ötszörös milliliterenként három-négy nappal, majd az injekciók közötti időszak tíz napra növekszik.

4. szakasz - hetente egyszer egy nyolcadik gramm két hónapig, valamint egy herpetikus multivalens vakcina.

A lehetséges ellenjavallatokra és nemkívánatos mellékhatásokra van szükség. Ellenjavallatok a gyógyszer receptjére:

 • terhesség
 • Kor 7 évig;
 • túlérzékenység;
 • Szoptatási időszak.

Az alkalmazás során előforduló mellékhatások:

 • Dyspeptikus megnyilvánulások;
 • Allergiás reakciók;
 • Hidegrázás rövid ideig.

Amiksin a herpesz értékelésétől

Amiksin

Ha orvos vagy, egyáltalán nem értem, gyermekorvosod is. Gyermekek amiksin kinevezett 7 év, és a legfiatalabb lánya csak 4. És ha minden érdekelt, akkor olvassa el a hatóanyag amiksina - tilorona, amikor a külföldi tanulmányi egér vak, ezért betiltották dalnyshuyu dolgoznak, nagyon veszélyes. És a legmeggyőzőbb magukat amiksin megpróbálja átvenni utána is ezt a választ, hogy minden kétséget Dvata-hogy nem adja meg, hogy a gyermek azonnal eloszlatni.

És nagyon jól írtad, köszönöm

Amiksin

MI A SZÜKSÉGES A SZÜKSÉGSZABÁLYBAN.

Erősen sok levél nem olvasta, de örömmel válaszolok a kérdésre! A legjobb antivirális az Ergoferon. Nemrég fedeztem fel magamnak. Beteg a lánya, ő takony, van egy csiki a torokban, általában a teljes készlet és mindössze egy nap vétel ergoferona a betegség szinte semmi sem maradt! Még a szánkó is visszahúzódott! Nos, mindenképpen tengervízzel és aspirátorral mosottuk őket. És még csak nem is értem hozzájuk. Vobschem szuper dolog!

megpróbáljuk nem kémiai anyaggal feltölteni a gyermeket. Homeopátia, aflubin cseppekben adunk, dogrose, áfonya és bíbor gyümölcsitalok füstölését adom, mindez növeli az immunitást. Hetvenként két alkalommal meleg vizet hívok a fürdőszobába, és elkészítem ott az ország egészségliyaniya késztermékeit. Most, a hideg évszakban, inkább a neoleika kivonat komplexét preferálom, ezek a gyógynövények hozzájárulnak az immunitás fokozódásához, és a lány nagyon jól alszik a helyreállító fürdő után.

Azt javaslom az anyáknak, hogy kipróbálják a Carmolis cseppeket, egy hatékony vírusellenes hatóanyagot. A gyerekek jól hozza a szoba párásító velük, nem volt egy párásító, ezért tettem egy nedves törülközővel az akkumulátor és bőségesen csöpög Karmolis. A gyermeket védették a vírusoktól, és most, amikor idősebb lettem, belélegzést tettem!

Amiksin

A kibocsátás formái

Amixin utasítások

Az amiksin (INN tiloron) egy vírusellenes és immunstimuláló gyógyszer, amely aktiválja az interferonok immunprotein termelését. Az immunológia tudományos fejlődése jelentősen javította a számos vírusfertőzés kezelésére vonatkozó stratégiát. E stratégia szerves része az emberi interferonok alkalmazása a géntechnológia segítségével. Azonban ezeknek a vegyületeknek a széles körű használatát hátráltatja az őket követő nemkívánatos mellékreakciók nyomvonala. A mesterségesen szintetizált humán interferonok hatékony alternatívája azok a gyógyszerek, amelyek stimulálhatják saját interferonjaik szintézisét a szervezetben. Az egyik ilyen drog az Amiksin, amelyet ukrán tudósok hoztak létre, ma pedig t.ch-ben állítják elő. és Oroszország területén. Komplex gyógyszeres vizsgálatok bizonyították hatékonyságát számos vírusfertőzés kezelésében és megelőzésében, mivel A készítmény tiloronjának aktív komponense vírusellenes aktivitást mutat a vírusok széles körében, és elősegíti az 1. és 2. interferon szintézisének fokozását. Ezenkívül az Amiksin érzékeli a célsejteket az endogén interferon hatására, elősegíti az ún. A "késői" interferon szabályozza a gyulladás reakcióját a fázistól függően. A Tiloron képes gyorsan és teljes mértékben felszívódni a gasztrointesztinális traktusban. A gyógyszer biohasznosulása viszonylag magas (különösen - orális adagolás esetén), és 60%. Az Amiksin felezési ideje két nap.

Érdekes adatok: 1998-tól napjainkig Amiksin használt szezonális influenza megelőzésére és SARS orvosi személyzet Moszkva klinikák között mentők. Azt találták, hogy a gyógyszer közel 4 alkalommal csökkenti a fertőzés kockázatát. És még egy figyelemre méltó tény: a kábítószer-fejlesztők célja a sürgősségi ellátás és a súlyos és életveszélyes vírusfertőzések megelőzése volt, beleértve. a háború, az ember által okozott katasztrófák és más vis maior körülmények között. Az Amiksin egyik vitathatatlan előnye a mellékhatások minimális mennyisége, amelynek gyakorisága a statisztikai hibához hasonlítható. A gyógyszer szedése után az interferon csúcstermelése 4-24 órára esik a testben való találgatásra. A tablettázott forma és a felvétel alacsony gyakorisága növeli a megfelelést (a betegek kezelésének betartása), és megkönnyíti a felvételt. A gyógyszer ugyanolyan hatásos, ha mind terápiás, mind profilaktikus célokra használatos. Az amiksin kitűnő toleranciája van: a használat során az egyedi intolerancia reakcióinak kialakulását nem észlelték. Az Amixin használatára vonatkozó közvetlen ellenjavallatok a terhesség, a laktáció és a hét év alatti életkor. A gyógyszer kompatibilis az antibakteriális szerekkel. Az Amiksin túladagolásának eseteit eddig nem dokumentálták.

Vélemények a drogról Amiksin

Mi felvetettünk valódi véleményeket a kábítószer Amiksinről, amelyet a felhasználók közzétettek. Leggyakrabban a kisbetegek anyái írják le a választ, de leírják a gyógyszer önmagukban történő felhasználásának személyes történetét is.

Felnőtteknél
- az influenza és az ARVI megelőzésére és kezelésére;
- vírusos hepatitis A, B és C kezelésére;
- herpesz fertőzés kezelésére;
- cytomegalovírus fertőzés kezelésére;
- allergiás és vírusos encephalomyelitis (beleértve a sclerosis multiplexet, leukoencephalitist, uveoencephalitist) komplex terápiájában;
- az urogenitális és a légúti chlamydia komplex terápiájában;
- a pulmonáris tuberkulózis átfogó kezelésének részeként. 7 évnél idősebb gyermekeknél
- az influenza és az ARVI kezelésére.

megbeszélés

. nfektsiyu fordítani, de azt mondták, hogy kenet kezelt, maszatos Zovirax haladt el, és általában az I. és 2. típusú diabetes és a tesztek is mutatta azt a 21 éves, ezért kiürítették párszor, én töltött ital amiksin, fazekak már nem létezik, és hányszor a tervezési és terhességek bérbe már egyáltalán az elemzések nem értettem, de nagyon furcsa, és figyelmeztette az orvosokat, de nem találtam, ezért úgy gondolom, segíthet ameksin igen, ez drága, de hatásos, kérdezze meg orvosát, hogy olvassa el.

Az amiksin egy immunstimuláns. Véleményem szerint az immunstimulánsok sok analógja van. Viferont használtam gyertyákban. Amikor papillómás vírussal kezeltem, cikloferonnal rohant. A vobenzina értelme nem vette észre. A vilprafenről - nem tudom. Amikor az ureaplasmát kezeltem, itattam valamit, mint Toumamed. De szeretem a polizhinákat gyertyákban, nagyszerű eszköz. Nekem pom.

Azt Kagocel nagyon hasznos, mikor volt az utolsó alkalom bolela.a amiksin nem pomog.ot köhögés mellkasi gyűjtemény, akkor inni szirup Ascoril esche.a hideg I rinomaris permetező segít, 100-szor jobb, mint Snoop és stb, akkor is Polydex pokapat. jól megy!

Len, adja meg férjemnek, Amiksin. Nem terhes, nincs szüksége extra tablettára, de tényleg segít fenntartani.

Amyxin segít, ha beteg leszek. örvendezi az immunrendszert. És te nem bánod. Bár drága, de ha kiváló gyógymódra van szüksége.

. Oroszországban hirdetik és értékesítik: az Arbidol - csak Oroszországban létezik, nem volt teljes klinikai vizsgálat a gyógyszeren. Bizonyított hatékonyság és biztonság nem rendelkezik, Amixin, lavomax (tiloron). A drog tanulmányozták külföldön 80 év, a vizsgálatok azt mutatták, magas hatóanyag toxicitása (zsírmáj, retina), majd a kutatás svernuty.Viferon - kedvenc gyógyszer minden betegség a hazai gyermekorvosok, eladott és hozzárendelt tonna. Tartalmaz rekombináns interferon alfa-2 B. szerint, vannak 2 szempontból: A drog - placebo, mint az interferon - egy fehérje, amelynek nagy molekulatömegű nem szívódik fel a belekben. Az a tény, hogy a tisztázatlan fehér.

Saját Malyavka tabletták, szirupok a szájban nem csak beret.Spasaemsya Viferon gyertyák, nem adja magát razboletsya.A fogadja Amiksin-nagy segítség a legkisebb jele.

Itt! És Amiksin a férje segített az influenzából tavaly, nagyon komolyan beteg volt, elkezdte szedni, és javulást kezdett. Általában egyetértek azzal, hogy szinte mindenki azt mondta, és úgy gondolja, hogy ha egy tablettát kapsz, akkor be kell szerezned. És az immunmodulátorok annyira egyértelműek. De ez az ocillococcinumról és az amixinról szól - hihetetlen, de f.

akkor viralnyak.Rejstvitelno, Amiksin (csak a gyógyszertárban, hogy egy felnőtt számára) kiváló

Belülről kell kezelni. A terhesség előtt ivott az amoxin. Különösen nem segít. És akkor már és lehetetlen volt inni, majd terhességet, majd etetést

. ők csak bábuk! Sokkolt voltam. És csak ezt az elemzést követően teljes körű kezelésnek nevezett ki. Ami arra a következtetésre jutott, hogy először felvetettem immunizmust Amiksinnel, és Lineks-et kezdtem, akkor az antibiotikumok és az antimikrobiális szerek folyamata előrelépett. És csak 2 hét után kezdtem antibiotikumot inni. A kezelés teljes időtartama 6 hétre volt tervezve, amelyből csupán 10 nap antibiotikum volt, minden mással megnövelt immunitás! Ha tényleg nagyon szüksége van rájuk, felveszi a jegyzeteket és megtalálja az összes gyógyszer nevét, de újra meg kell értenem, hogy a teste nem érzékeny a gyógyszerekre, amelyeket nekem írtak. Például nagyon kedveltem a drog Immunal és n.

És az amiksin gyerekek számára is lehetséges? Vettem a férjét, nagyon jól segítettem. A lányomat először a Citovir segítették, majd átkapcsoltak a kagocelre, de kevéssé használják.

. kb. A gélt rendszeresen használják terhesség alatt, beleértve - még mindig a terhesség megismétlődését. És terhesség előtt felgyújtottam a gyertyákat. Ezt megelőzően az valtrex, amixin kezelt - rövid időn keresztül segített. Úgy tűnik, hogy a polioxidóni sokat segített

. A kórház kezeléséből származó anyának nem szabad. Vírusos rhinopharyngitisben vírusellenes szereket használnak: Interferon; Anaferon (az élet 1 hónapjától); Oxolin Kenőcs; Viferon gél; Amiksin (7 év után). A vírusellenes szereket a lehető legkorábban fel kell használni: a betegség első három napján. Az interferont minden korú gyermek számára cseppekben vagy inhaláció formájában alkalmazzák. Az Anaferon a 2 évesnél fiatalabb gyermekek kis mennyiségű vízben oldódnak fel, és az idősebb gyermekek feloldják a tablettát a szájban. Oksolinovoy kenőcs és Viferon kenjük a nyálkahártyát az orrjáratokban, még koraszülötteknél is használhatók. A Viferon tamponnal is kenheti a mandulákat. Amiksin alkalmazni.

Én, amikor terhességre készültem, "AMIXIN" -t ivott, a nőgyógyász tanácsolta nekem. Én jól segítettek, előtte állandóan "könnyű formában" voltam a lábamon, szóval. Amikor az utasítás szerint vettem át az "influenza a virágzásban", és nem fertőzött meg.

Minden lehet. De az a tény marad, hogy Amiksin haszontalannak bizonyult, és Kagotsel segített.

Amiksin - Vélemények

Az amiksin immunmodulátor a vírusok ellen.

Vélemények Amiksin-ről

ez a gyógyszer a szervezet tartalék sejtjeit használja. Az Esle gyakran használják, sokkal gyorsabban élhetnek sejtek, mert nem végtelenek, majdnem két hónapig ivtam egy tanfolyamot

A tabletták hatékonynak bizonyultak, de az ujjhegyek zsibbadtak. Valójában a legegyszerűbb cselekvés nem az interferon képződésének stimulálásában, hanem a vírusok szaporodásának blokkolásával az antimetabolit DNS típusával (mint az acyclovir esetében).

A hólyagos megbetegedések kezelésében az Amiksin jó, különösen, ha hosszabb ideig tartósan megfázik a hőmérsékletet, az úgynevezett "lassú". De a herpesz személyesen történő kezelésében az én esetemben teljesen tehetetlennek bizonyult, 2 kurzust ivtam orvos kinevezésére. A herpesz mindegyikét periodikusan mutatják 2 hónap alatt.

Amiksin bevétele esetén az általános hangerő erősödik. de a baj valóban valami zsibbadás a lábak és a fej. Nagyon kellemetlen érzés, ott az éjszaka előtt, amikor vettem amiksin 2002, ez nem volt vágás, 3 fogásos évente javítja a máj, tényleg segített, geatita mutatók izchezla. az igazság ismét kiszállt. Ki mondaná meg, miért zsibbad?

Miután a szörnyű hőség és a szmog Moszkvában megbetegedett, mint valaha. Azt mondták, hogy ez a test reakciója mindennek, ami a nyár folyamán történt. Kinevezték vagy kinevezték az amixinumot az immunitás növelésére. Az első 2 napban 1 tablettát, majd 2 nappal később ivtam. Propil 5 tabletta, akkor kezdett egy szörnyű viszket a fejét a haj, kész chat razodrat.Snachala nem érti, amit, majd rájött, ivott éjjel suprostin. Könnyebbé vált, de reggel ébredt fel ugyanezt az érzést, valamint közel a nyak a nyakon vörösek kiütések és duzzadt ajkak még feltöltötte gelem.Vypila suprostin és beiratkozik ma az orvoshoz, hadd mondja, hogy az ital erősebb allergia. Nem iszom több amisztint. Általában nem vagyok allergén, soha nem szenvedett.

Tegnap vásárolt Amexin. 1 tabletta után megszórta a kezét, lábát. Mindez dagadt és zsibbadt volt. Nem fogok többet inni. Noha maga a hatás csökkent, az általános állapot javult. De a mellékhatások szörnyűek.

Az amiksin nem segít az 1-es típusú herpesz megismétlődésének elkerülésében

Mesélni fogok az Amexinnel kapcsolatos történetemről.

Az 1-es típusú visszatérő herpesz története. Általában az acyclovirt bent + tromantadint bánom kívülről. És az utóbbi időben úgy döntött, hogy "nem ad a vírusnak az akaratát, és összetörik a szőlőn", Amiksin a szokásos rendszerhez kapcsolódott.

Természetesen elolvastam a jegyzetet, a betegség felvételi rendszerét, amely egyébként a második a használati utasításban. És ez versenyzett.

A kiütések a szokásos módon, a harmadik napon fejeződtek be, de befejezte az előírt 5 akyclovir napot, és folytatta Amiksin irányát (kezdtem a betegség első napján).

A csomagban levő 10 tabletta közül még mindig volt ONE, amikor reggel felébredt, és az ajkam újra szédült...

980 rubelt fizetett a narancssárga cukorkaért. Személy szerint nem vagyok sem hideg, se meleg.

Amiksin: az orvosok és a betegek történeteinek áttekintése

Az Amiksin a gyakorló szakemberek éles kritikáját vonja maga után, amelynek ékesszóló példája a következő párbeszéd lesz az orosz Orvosi Szolgálat fórumán. A résztvevők - egy nő, aki egyeztetést kért (becenevét Bagira), és orvosokat Ivkoko, Morphey, antibiotikum alatt. A nagyobb megbízhatóság érdekében a párbeszédpanel képernyőképekkel rendelkezik - az internetes oldal töredékének raszteres másolata.

Röviden szólnak, de egyértelműen. Lehetséges, hogy véget vessünk ennek, ha nem lennének sok "szórakoztató narratívák" az interneten azoknál a betegeknél, akik a gyógyszert szedték és elhagyták, a legvitatottabb történeteket.

Vélemények a drogot szedő amixin betegekről

Ennek bizonyítása érdekében nagyon festői és kategorikus értékelése lekarstvestvennogo jelent a betegek számára weboldalak vagy oldalak „egyértelműen pozitív” vagy „egyértelműen negatív” vagy „objektív-kérdően.”

Példa az amixint tartalmazó történetről +.

Példa a negatív elbeszélésre. A jobb észlelés érdekében szöveggel idézem (helyesírás és írásjelek mentése):

Áttekintés: vírusellenes szer Amiksin - Horror! 7 napig szenvedett, amíg rájött, hogy csak meg kell abbahagynia ezt a "csodadarabot"

Végül a beteg kellemetlen téma volt - testre szabott, fizetett nyilatkozatok a gyógyszerről, amelyek arra szolgálnak, hogy ösztönözzék a webhely látogatóit az említett gyógymód megvásárlására. Példa egy fizetett "tapasztalatcserére", a sorok szerzője szerint, a következő lehet.

Az amyxin biztonságos (Nyugaton, a gyógyszer ismert Tyrolone)

A tylon (amixin - a tioron kereskedelmi neve) első említése megtalálható az 1968. december 30-i szabadalmi bejelentésben (US 3592819). A gyógyszert a XX. Század 70-es és 80-as években tanulmányozták. A kábítószer toxicitására és veszélyességére vonatkozó bizonyítékot az emberi egészségre vonatkozóan nyertek, és ezért a tylonon vizsgálatára vonatkozó további munkát nem végeztek sokáig.

Idézet fordította az orosz chmtateley szöveget ukrán Wikipédia (https://uk.wikipedia.org/wiki/Тилорон, ez az információ nem áll rendelkezésre az orosz Wikipedia).

A Tyloron mind kationos, mind lipofil csoportokat tartalmaz. Az ilyen szerkezetű anyagok képesek celluláris lipidózist okozni - a zsírok anyagcseréjének megsértése a sejtekben. A kísérletekben kimutatták, hogy a tirolon a laboratóriumi állatokban a májban és a retinában a foszfolipidózist - a későbbi zsíros degenerációval rendelkező lipidek felhalmozódását - eredményezi.

Egy kis vizsgálat 14 betegnél, akiket a tyrolonnak neveztek el - három esetben a gyógyszer okozta szemkárosodást - retinopátia és keratopathia.

Az állatkísérletek eredményei azt mutatták, hogy a tyrolon befolyásolja a szénhidrát-anyagcserét, és a sejtekben glikozaminoglikánok felhalmozódásához vezet, betegségeket okoz - mucopolysaccharidosis.

2009 februárjától tudományosan megbízható adatokat publikáltak a tioron használatának biztonságáról emberre vonatkozóan.

Itt találjuk a következő információkat.

A Tyloron szintetikus nagy molekulájú gyógyszer, orális interferon induktor.

Oroszországban és Ukrajnában kereskedelmi névként Amiksin (por formájában, nem steril dózisformák előállításához) és Amiksin® IC (tablettákban) nyilvántartásba vették. Nincs bizonyíték az amixin (ti-rion) terápiás gyógyszerként történő felhasználására a volt Szovjetunióon kívül.

A gyógyszer randomizált, kontrollos klinikai vizsgálata nem áll rendelkezésre. Megjelent cikkek a klinikai kísérletekre tilorona Oroszországban és Ukrajnában nem randomizált vagy [10], vagy anélkül placebo kontroll, és alapjául a nem szabványos teljesítmény kritérium (szubjektív jól-lét), semmint objektív - virológiai elemzés.

Valójában az idézett szöveg elegendő ahhoz, hogy megmagyarázza az amixin gyógyhatású orvosok általi elutasítását és a betegek ellentmondásos, gyakran óvatos történeteit.

Amiksin - az influenza, az ARVI, a herpesz és a hepatitisz kezelésére és megelőzésére felnőttek, gyermekek és terhesség kezelésére és megelőzésére szolgáló felhasználási, analóg, felülvizsgálati és felszabadítási formák (60 mg és 125 mg tabletta)

Ebben a cikkben olvashatod a kábítószer használatára vonatkozó utasításokat Amiksin. A webhely látogatóinak véleménye - a gyógyszer fogyasztói, valamint az orvos szakemberek véleménye az Amiksin használatáról. Nagy érdeklődés az, hogy aktívan vegyék fel a gyógyszerre vonatkozó visszajelzéseiket: a gyógyszer segített vagy nem segít abban, hogy megszabaduljon a betegségtől, amelyet komplikációk és mellékhatások észleltek, és amelyeket a gyártó nem jelöl meg a jegyzetben. Amiksin analógjai a meglévő szerkezeti analógok jelenlétében. Alkalmazása influenza, SARS, herpesz és hepatitisz kezelésére és megelőzésére felnőtteknél, gyermekeknél, valamint terhesség és laktáció idején.

Amiksin - kis molekulatömegű szintetikus indukálószer interferon, amely serkenti a szervezet termelésének az alfa-interferon, béta, gamma. Az alapvető struktúrák interferon termelésére válaszul tilorona (desytvuyuschee Amiksin hatóanyag), amelyek a bél epiteliális sejtek, májsejtek, a T-limfociták, neutrofilek, és a granulociták. Miután a gyógyszer szedését belsejében a maximális interferon termelését határozza szekvencia a máj-bél-vér után 4-24 órával. Amiksin rendelkezik immunmoduláns és vírusellenes hatását.

Az emberi leukocitákban az interferon szintézise indukálódik. Az adagtól függően stimulálja a csontvelő őssejteket, fokozza az antitestek képződését, csökkenti az immunszuppresszió mértékét, visszaállítja a T-szuppresszorok és a T-segítők arányát. Különböző vírusfertőzésekkel (többek között az influenza vírusai, az akut légúti vírusfertőzések kórokozói, hepatitisz vírusok, herpesz) által okozott különböző vírusfertőzésekkel szemben. A vírusellenes hatás mechanizmusa a víruspecifikus fehérjéknek a fertőzött sejtekben történő transzlációjának gátlása, amely eredményeként a vírusok reprodukcióját elnyomják.

farmakokinetikája

Az Amiksin belsejében lévő hatóanyag bevétele után gyorsan felszívódik az emésztőrendszerből. A Tyloron nem folytat biotranszformációt, és nem halmozódik fel a szervezetben. Szinte változatlanul ürül ki a széklet (körülbelül 70%) és a vizelet (kb. 9%).

bizonyság

 • az influenza és az ARVI megelőzésére és kezelésére;
 • vírusos hepatitis A, B és C kezelésére;
 • herpesz fertőzés kezelésére;
 • citomegalovírus fertőzés kezelésére;
 • az allergiás és vírusos encephalomyelitis komplex terápiája részeként (beleértve a sclerosis multiplexet, leukoencephalitist, uveoencephalitist);
 • az urogenitális és légúti chlamydia komplex terápiájában;
 • a pulmonáris tuberkulózis átfogó kezelésének részeként.

7 évnél idősebb gyermekeknél

 • az influenza és az ARVI kezelésére.

A kibocsátás formái

60 mg-os és 125 mg-os tabletták.

Használati és adagolási utasítások

A gyógyszert étkezés után szájon át kell bevenni.

Felnőtteknél a vírusos hepatitis A nem specifikus profilaxisére a hatóanyagot hetente egyszer 125 mg-os dózisban adják be 6 héten keresztül. A kurzus adagja 750 mg (6 tabletta).

A vírusos hepatitis A kezelésében a gyógyszer első napján 125 mg naponta kétszer 125 mg-ot adnak be, majd 48 óra elteltével 125 mg-ot kapnak, és a kezelés időtartama 1,25 g (10 tabletta).

Az akut hepatitisz B kezelésére az első és a második napon a kezelés kezdeti szakaszában napi 125 mg, majd 125 mg 48 óra után a kezelés ideje alatt 2 g (16 tabletta).

Az elhúzódó hepatitisz B első napján az adag 125 mg naponta kétszer, majd 125 mg 48 óra után. A kurzus adagja 2,5 g (20 tabletta).

Krónikus hepatitis B-ben a kezelés kezdeti szakaszában a teljes adag 2,5 g (20 tabletta). Az első 2 napon a napi adag 250 mg-os, majd át fogadó 125 mg 48 óránként. A fázisban kezelés folytatása a teljes dózis 1,25 g (10 tabletta) 2,5 g (20 tabletta), ahol a drogot beadtuk, egy adag 125 mg egy héten belül. Amiksina természetesen dózistartomány 3,75-5 g, a kezelés időtartama 3,5-6 hónap az eredményektől függően biokémiai, immunológiai és morfológiai vizsgálatok, tükrözve az aktivitás mértéke a folyamat.

Akut hepatitis C-ben a kezelés első és második napján az Amiksin 125 mg / nap dózisban, majd 125 mg 48 óra elteltével kerül felírásra, a kurzus adagja 2,5 g (20 tabletta).

A krónikus hepatitis C-ben a kezelés kezdeti szakaszában a teljes dózis 2,5 g (20 tabletta). Az első 2 napban a gyógyszer 250 mg / nap dózisban, majd 125 mg 48 óra elteltével, a folytonos fázisban a teljes dózis 2,5 g (20 tabletta), a gyógyszer 125 mg / nap adagban adható be. Az Amiksin adagolási ideje 5 g (40 tabletta), a kezelés időtartama 6 hónap, a biokémiai, immunológiai és morfológiai vizsgálatok eredményeitől függően.

A neurovírusfertőzések komplex kezelésében - 125-250 mg / nap a kezelés első két napján, majd 125 mg 48 óra alatt. A dózist egyedileg állítják be, a kezelés időtartama 3-4 hét.

Az influenza és más akut légúti vírusfertőzések kezelésére a betegség első két napján az Amiksin 125 mg / nap dózisban, majd 48 óra elteltével 125 mg-os adagban kerül felírásra. A kurzus dózisa 750 mg (6 tabletta).

Az influenza és a SARS megelőzésére az Amixint hetente egyszer 125 mg-os dózisban írják fel 6 héten keresztül. A kurzus adagja 750 mg (6 tabletta).

Herpetikus, cytomegalovírus fertőzés kezelésére a gyógyszer első két napján 125 mg, majd 125 óra elteltével 48 órát vesz igénybe, a kurzus adagja 1,25-2,5 g (10-20 tabletta).

Urogenitális és légúti chlamydia esetén az Amixint napi 125 mg-os dózisban írják fel az első 2 napra, majd 125 mg 48 óra után. A kurzus adagja 1,25 g (10 tabletta).

A tüdő tuberkulózis komplex terápiájában az első 2 napban a gyógyszert naponta 250 mg, majd 125 mg 48 óra alatt írják le. A kurzus adagja 2,5 g (20 tabletta).

A 7 évesnél idősebb gyermekek influenza vagy más akut légúti vírusfertőzések egyszerű kezelésével a napi kezelés első, második és negyedik napján történő adagolás után naponta egyszer 60 mg (1 tabletta) adagolásra kerülnek. A kurzus adagja 180 mg (3 tabletta).

Az influenza és más akut légúti vírusfertőzések szövődményeinek kialakulásával a hatóanyag napi 60 mg-ot kap a kezelés kezdetétől számított 1., 2., 4. és 6. napon. A kurzus dózisa 240 mg (4 tabletta).

Mellékhatás

 • diszpepszia;
 • rövid távú hideg;
 • allergiás reakciók.

Ellenjavallatok

 • terhesség
 • a szoptatás ideje;
 • gyermekek 7 éves korig;
 • túlérzékenység a gyógyszerre.

Terhesség és laktáció alkalmazása

Az amiksin terhesség alatt és szoptatás alatt ellenjavallt.

Különleges utasítások

Az Amixin kompatibilis az antibiotikumokkal és a vírusos és bakteriális fertőzések hagyományos kezelésével.

Kábítószer kölcsönhatások

Nem tapasztalták az Amiksin antibiotikumokkal klinikailag jelentős gyógyszerkölcsönhatását és a vírus- és bakteriális fertőzések hagyományos kezelését.

A drog Amixin analógjai

A hatóanyag szerkezeti analógjai:

Amiksin az én szomorú vírusellenes kell. A herpesz és a cytomegalovírus ellen is koplal. Mit olvas a CMV a felülvizsgálatban?

Az amiksin egy antivirális és immunstimuláló gyógyszer, amelynek hatóanyaga a tiorán. A gyógyszer nemcsak a tapadás vírusa és az ARVI ellen, hanem sokkal súlyosabb is - a herpesz és a citomegalovírus (hasi CMV, 5-es típusú herpesz).

125 mg aktív hatóanyag felnőtt adagolásával állítják elő, 60 mg gyermekeknek. Vannak csomagok 6 és 10 tablettát. A megfázás kezelésére 6 tabletta elegendő, a herpeszhez 10 db kell.

A tabletták közepes méretűek, narancs színűek. A reggeli étkezés után inni - 1 tabletta 2 nap egymás után, majd minden második nap.

Mint tudják, a herpeszvírusok a Föld bolygójának szinte minden lakójának vérében vannak, de csak a mentális immunhiány pillanatában mutatnak tevékenységet, nem reagálnak a kezelésre. Ie ezeket a vírusokat csak korlátozhatják azáltal, hogy elnyomják tevékenységüket. Egészséges emberekben saját immunitást és betegeket - különböző gyógyszereket.

Egyszerre azt fogom mondani, hogy ez nem egy nemi betegség, hanem a háztartási módszer közvetíti. levegőben, de hosszabb ideig érintkezve a beteggel, azaz ha egyszer köhögött egy beteg CMV-t, akkor nem valószínű, hogy fertőzött lesz. De nagyon könnyű elkapni a CMV-t az óvodásokban, és mielőtt hat hónapig beteg lettem, egy árvaházban dolgozott, akinek a gyermekei folyamatosan tüsszentettek és szétzúztak.

Tehát az amixin - szinte az egyetlen hatóanyag, amely a CMV ellen hat.

Az a tény, hogy én CMV sokáig fogalmam sem volt, mert a tünetek hasonlóak a tünetek a nátha: gyengeség, levertség, orrfolyás, torokfájás. Továbbá, ha nem diagnosztizálja a betegséget, a CMV elkezdi keresni a gyenge pontot a testében, és ott "felírni", megsemmisítve a testet. Van olyan hely lett, függelékek - gyulladás a gyulladás, az orvos kezelt, antibiotikumokkal vizsgálat nélkül (ez most a hajam égnek válik, ha azt írják valami nélkül elemzéseket, és akkor azt kell bízni az orvosok). Ennek eredményeképpen 25 éves koromban hirtelen kiderült, hogy bél és máj van, és fájdalmat okoztak - mielőtt ezek a problémák nem léteztek.

Hála Istennek, egy kompetens nőgyógyász ajánlotta, aki elküldött nekem, hogy vizsgálatokat végezzenek, aminek eredményeként CMV-t diagnosztizáltak. Kinevezett vagy kinevezett kezelést, t.ch. amixin, egy hónappal később éreztem az élet festékét, fájdalmas fájdalmat éreztem a függelékben, megálltam a "vihart", és általában szinte egészséges ember lettem.

De nem sokáig. Sajnos a CMV és a herpesz újra és újra megismétlődnek, ha egy személynek problémái vannak az immunitással kapcsolatban. Az Amiksin egy ideje blokkolja a vírusok életképességét, de minden alkalommal újra megjelenik. De annak ellenére, hogy elleneztem a kémia és a tabletták ellen, Amiksin-t annyira csinos vagyok, mert szomorú tapasztalatomból tudom - vagy herpesz vagy te vagy. Ha ez a vírus nem áll le, lassan meg fogja ölni a testet.

Azonban Amiksin tudomásul veszi megéri, különösen azok számára, akik gyakran jelenik meg hideg az ajkak - ez az első „harang”, amely jelzi, hogy a vírus a vérben és jobban ital vírusölő. Különösen, ha nem biztos az immunitásodban! Egy másik plusz az amyxin egy immunstimuláló gyógyszer, amely nem immunmodulál. Ie ő segíti a saját immunitását a harcban, de nem küzd érte.

Így hát a herpesz először felszaladt az ajkára, és itt tavaly januárban megtanultam, vagy kiderült, hogy ilyen herpesz sztomatitise - ez a pokoli betegség. Nem tudtam enni, inni vagy beszélni, és ami a legfontosabb, semmi sem segített (10 napon belül!), Amíg rájöttem, hogy a szájgyulladás oka a herpesz. Vettem Amiksint, és néhány nappal később a fekélyek eltűntek.

A drog pobochki, mérgező és rossz hatással van a májra, bár az utasítások azt mutatják, hogy még több hónapig is inni.

Legyetek egészségesek, ne legyenek betegek és gondoskodjanak immunitásáról!

Amiksin herpeszrel

A "herpesz" elleni "Amiksin" gyógyszer a közelmúltban, de nagyon hatékony. A vírus nem távolítható el teljesen a szervezetből, ezért a gyógyszer hatása elsősorban a letartóztatásra, a kellemetlen tünetek megszüntetésére, valamint a további terjedés és szövődmények megelőzésére irányul. A gyógyszer alkalmazása előtt érdemes orvoshoz fordulni, mert nem minden kategóriába tartozik, és néha mellékhatásokat okoz.

Összetétel és kibocsátás formája

A herpeszvírus időszerű kezelés nélkül erősen gátolja az immunitást, ami viszont élettani, pszichoszomatikus és reproduktív patológiákat okoz.

Mutatója a hatóanyag képes növelni a javulás időtartama, illetve ezáltal biztosítva nemcsak a beteg, hanem mások, mint az aktív fázisban a fertőző herpesz vírus. Az "amixin" az egyik legeredményesebb vírusellenes szer, amely megfelel ezeknek a paramétereknek, ami elősegíti az endogén interferon intenzív termelését, ezáltal erősítve az immunrendszert.

"Amixin" - szintetikus kis molekuláris immunmodulátor, amelyet kerek tabletta formájában állítanak elő gyermekek és felnőttek számára. Ennek megfelelően 2 dózisban felszabadul - "Amiksin" 60 mg és 125 mg, csomagonként 6 vagy 10 darab. A hatóanyag hatóanyaga a tiloron. Ezenkívül a tabletták összetétele különböző összetevőket tartalmaz:

 • vazelinolaj;
 • polivinil-pirrolidon;
 • magnézium-karbonát;
 • cukor;
 • titán-dioxid;
 • aerosii;
 • méhviasz;
 • talkum;
 • kalcium-sztearát;
 • zselatin.
Vissza a tartalomhoz

Mi az "Amiksin" célja?

A gyógyszert a herpesz vírusokat önállóan és a komplex terápia részeként állítják le, beleértve az antibiotikumokat is. A gyógyszert széles körű hatás jellemzi. A különböző bakteriális és vírusfertőzések leküzdésére irányul. A gyógyszer hatása a szervezet saját immunanyag-tartalma aktiválódását idézi elő és meghosszabbodik. A gyógyszereket különböző betegségek megelőzésére és terápiájára alkalmazzák, mint például:

 • labilis és genitális herpesz;
 • tuberkulózis;
 • influenza;
 • másodlagos immunhiány;
 • agyhártyagyulladás;
 • A, C és B típusú hepatitis;
 • chlamydia;
 • akut légúti vírusfertőzés;
 • agyvelőgyulladás.

A gyógyszereket immunszupresszív eljárások után is előírják:

 • kemoterápia;
 • sebészeti beavatkozás;
 • expozíciót.
Vissza a tartalomhoz

Használati utasítás, "Amiksin" adagolása herpesztől

A kezelés, a dózis és a felvétel módja a herpesz típusától függ. A felnőtt betegek kezelésének jellemzőit a táblázat tartalmazza: