Olcsó analógok és helyettesítő a drog loceril: a lista az árak

A készítmény összetétele a következő: etanol, A gomba-dermatophytákra, az aktinomycetesekre, az élesztőgombákra hatva.

A hatóanyag, amely a bőrre jut, átjut az összes rétegre a gyulladás középpontjában, gátolja a gombák enzimét, ezáltal pozitív antimikotikus hatást fejt ki.

A felhasználás jelzése: különböző fajok / nemzetségek gombájának körömgomba támadása; ezen elváltozások megelőzésére.

A gyártási forma 2,5 injekciós üveg; 5,0 ml színtelen átlátszó folyadék ¬ lakk.

Gyakorlatilag nincs mellékhatás. Ritka esetekben lehetséges: égő a körömlemezben, allergiás reakció kialakulása bőrdermatitis formájában, törékeny körmök.

Az árak Oroszországban 1060 és 2500 rubel között mozognak.

Loceril - mi az orosz analóg?

Mik a drog Loceril orosz analógjai?

A Lotseril analógokkal rendelkezik, és a hatóanyagot tartalmazza.

A Lotseril fő hatóanyaga az Amorolfin.

És két olyan gyógyszer létezik, amelyek megegyeznek a Loceril-lel, de költségei jóval alacsonyabbak.

Az első analóg a körömlakk (a köröm gomba) az Amorolfin alapján.

A második analóg Amorolfin. Vannak gyógyszertárak, de maguk a gyógyszerészeket nem fogják felajánlani, mivel ez nem olyan költséges, mint a Loceril.

De a Lotseril mellett nem kevésbé hatékony gyógymód a körömgumba:

Bifozin (spray 100 rubel, krém 30-40 rubel.)

Demikten - körömlakk (költség 300 rubel)

Terbiks (permetezés körömre 150 dörzsölés)

Lamisil - (400 rubel köröm permetezése).

A Loceril gümők kezelésére szolgál, és a legközelebbi analóg:

Bifonazol, Diflazon, Griseofulvin, Miramistin (Darnitsa), Fungotebin, Exodermil, Mycoflucan, Trozid, Rumikoz és Amphotericin B.

A gyógyszer Lotseril két analógja hasonló a farmakológiai hatásukban és a felhasználási jelek szerint.

 1. Terbinafine - KB A köröm és bőr gombás fertőzéseinek kezelésére használják.
 2. Kanespor A bőr gombás megbetegedéseinek kezelésére, a körmök és a toenails gombás fertőzéseinek kezelésére is.

A gyógyszer cseréje Lotseril analóg, forduljon orvoshoz.

A gyógyszerész azt mondta, hogy ez a gyógyszer a köröm gombájából nincs analóg.

És a nagymamám (szakma orvos) azt mondta, hogy az orosz drogot a Lotseril helyett: Bifosin, Fungoterbine vagy Bifonazol.

Amikor egy gyógyszertárban megnevez egy bizonyos gyógyszert, adnak neki, és amikor analógokat kér, azt mondják - nem.

A "Loceril" egy gombaellenes gyógyszer.

Alkalmazza onychomycosis (gombás körömfertőzés) kezelésére.

Ha úgy gondolja, hogy a Loceril részét képező fő anyag az Amorolfin, akkor összetételében az orosz orosz gyógyszer "Amorolfin" is szerepel.

Ha nincs ilyen gombaellenes gyógyszer a gyógyszertárban, akkor ilyen orosz gyógyszereket vásárolhat a körömgombákból, mint a Bifonazol vagy a Bifosin.

Jó analógját javasolnám Sulcén paszta, az apám már régóta él. Oroszországban készült, és nem csak a rendeltetésszerű célokra használják, kezelem a haját. És olcsó.

Más analógok, köztük az orosz gyártók is, kenőcs mikozosztint,

oktitsil (van egy kenőcs és egy megoldás) Amorolfil, kenőcs undecinil-, tsinkudan, termikon, metil-szalicilát kenőcs, Lamisil, nylofen oldatot. Ezek a gyógyszerek könnyen megtalálhatók a gyógyszertárakban.

Loceril: orosz analógok és a leghatékonyabb gyógyszerek felülvizsgálata

Loceril analógok (orosz), amelyek azonosak az eredeti hatóanyaggal, a bőr, a köröm, a haj és a szőrtüszők akut és krónikus gombás elváltozásainak kezelésére használják. A Loceril eredeti gyógyszerkészítmény hatóanyaga amorolfin, amely gyulladásgátló és fungicid hatású.

Az amorolfin az epidermisz felszíni rétegeiön keresztül behatol, a körömlemez a gyulladás középpontjába, gombaellenes hatást fejt ki azáltal, hogy gátolja az enzimek szintézisét egy patogén mikroorganizmus révén. A gyulladáscsökkentő hatás a gyulladáscsökkentő enzimek termelésének megállítása, a leukociták aktivitásának csökkenése a léziós fókuszban.

A Loceril lakk formájában kapható, amelyet az érintett körömgombákra alkalmaznak. Alkalmazás előtt a köröm felületének mechanikai tisztítása szükséges a keratinizált részecskék felett, üvegszegmenssel. Az eljárás lehetővé teszi, hogy a hatóanyag bejusson a mély rétegekbe a szögágyhoz, ami jelentősen növeli a kezelés hatékonyságát.

A Loceril eredeti előkészítésében orosz és külföldi analógok találhatók, amelyek széles körben képviseltetik magukat az orosz és az ukrán gyógyszertárakban. A gyógyszerek különböznek a hatóanyagok típusaiban, összetételében, a felszabadulás formáiban és a hatásmechanizmusban.

Az eszköz leghatékonyabb analógjai:

Az amorolfin, az amorolfil szinonimája a kémiai vegyület morfolin szintetikus származéka.

Az antimikotikus hatás széles spektruma, mint az eredeti gyógyszer, a gombákkal szemben aktív:

 • dermatophytes;
 • dohos;
 • élesztő;
 • dimorf;
 • aktinomicéta.

A patogén hatóanyagot gátolja a szterol enzimek szintézisében egy gombasejtben, ami a sejtmembrán szakadásához és a kórokozó halálához vezet. Külsőleg, lakk formában alkalmazzák, annak ellenére, hogy a szisztémás véráramban alacsony a felszívódás, ellenjavallt gyermekkorban, terhes és szoptató nőknél.

Az Atifin helyi hatású krémként kapható, a terbinafin részeként hidroklorid van. A gyógyszert olyan gombafertőzések kezelésére használják, amelyek magas a bőrfelszínen előforduló gyulladás előfordulása. Nagyon hatékony az epidermisz felszíni rétegeinek kezelésében, kis abszorpciós kapacitással, kis mennyiségben belép a szisztémás keringésbe.

A hatóanyagot aktívan használják pelenka kiütések, gombák gombás léziói, interdigital terek kezelésére. A nemkívánatos események viszonylag alacsony előfordulása az alacsony felszívódás, elsősorban a hatóanyag külső hatásának köszönhető. Az orvos előírja az Atifin-kezelést, ha mellékhatások lépnek fel egy másik gyógyszerrel végzett korábbi kezelésre adott válaszként.

Fungoterbine (Terbinafine) - egy univerzális gombaellenes szer, amely rendkívül hatásos az összes ismert gombafertőzés kezelésére. Nagyon aktív, más analógokkal ellentétben, a többszínű lichen kórokozóihoz viszonyítva. A készítmény hatóanyaga a terbinafin-hidrokloridnak a készítményben lévő karbamiddal kombinációban mélyen behatoló terápiás hatással bír, nemcsak a bőrfelület rétegeinek károsodására, hanem a dermiszre is.

A hatóanyag kenőcsök, gélek, külső felhasználásra szolgáló permetek formájában és orális adagolásra szolgáló tabletták formájában kapható. A hatások széles köre lehetővé teszi komplex terápia elvégzését, ami gyors remisszióhoz vezet, a gombafertőzések megismétlődésének megakadályozásához.

A fungicid és fungisztatikus hatásokat a terápiás koncentrációtól függően, a mikrospóra gombák képződésének megakadályozásával, a megismételt exacerbáció kockázatának csökkentésével hosszabb ideig csökkentik. A terbinafin alkalmazásának pozitív eredményei a betegek, a betegek jól tolerálják a terápiás hatást.

A bifonazol a Loceril hatékony analógja helyi alkalmazásnak, a készítmény hatóanyaga szintetikus imidazol-származék. A gyógyszer szelektív fungicid hatással van a dermatomycetesre, fungisztatikus a penészgombákra, mikropórusokra. Klinikai vizsgálatok igazolták a hatóanyag hatékonyságát a cocci, enterococcusok vonatkozásában.

A bifonazol megkülönböztető jellemzője, hogy a hatóanyag gyakorlatilag nem abszorbeálódik a bőr felszínéről, beleértve ha az epidermisz alsó membránja sérült. A bőr magas koncentrációját az első bevitel után érik el, és hosszú ideig tart. A gyermekorvos felügyelete alatt a gyógyszert csecsemőknél alkalmazzák.

Az Exoderyl a Loceril leghatékonyabb analógja, a hatóanyag a naftilint tartalmaz. A gyógyszer rendkívül aktív a kórokozó gombákkal szemben, de a használat során korlátozott a szisztémás véráramban tapasztalható erős felszívódás.

Az Exoderyl-t a kezelőorvos nevezi ki, a kezelés ideje alatt laboratóriumi vizsgálatokat kell benyújtania a gombás növekedés aktivitásának meghatározására. Nem alkalmazható bőrelváltozások, karcolások és égések esetén. Van elegendő számú ellenjavallat, nem ajánlott egyedül venni, anélkül, hogy szakemberrel kellene konzultálnia.

A Lotceril legolcsóbb analógjai:

A hatóanyag költségét nem befolyásolja a hatóanyag gombaellenes hatása. Az eredeti gyógyszerek analógjai és generikái viszonylag alacsony áron általában nagyon hatásosak különböző kórokozók által okozott gombás betegségek kezelésében.

Mielőtt elkezdi keresni a leghatékonyabb és legkedvezőbb antimikotikus gyógymódot, konzultálnia kell egy háziorvos vagy bőrgyógyász szakemberrel. Ez megakadályozza a szövődmények kialakulását, tisztázza a kezelés időtartamát.

Loceril analógok a körmökhöz: az analógok, az árak és a kritikák közötti különbség

A Loceril és Exoderil analógjai közötti különbség az akció mechanizmusa, a hatóanyag mélysége a körömlemez vastagságában, a fungicid vagy fungisztatikus hatások súlyossága. Az amorolfinnal vagy egyéb hatóanyagokkal kapcsolatos Loceril analógjai aktívan behatolnak a körmök rétegeiön mind a felső, mind az alsó végtagokon.

A Loceril analógjai közötti különbség, például az Omolphil lakk vagy az Onyxell között, a hatás időtartama, a terápiás hatás az Onyxell után egy napig tart, a rendszeres bevonás után a köröm terápiás koncentrációja 5-6 hónapig tart. Mindkét gyógyszert kézzel és lábbal használják, azonban az Omolphil lakk egészséges körmökre alkalmazható a gombafertőzés terjedésének megelőzésére.

A felhasználás hatékonysága amorolfine, a Loceril más analógjáival ellentétben a körömlemez mechanikus fűrészeléssel vagy speciális spatulával történő megtisztítása után érhető el, a gőzölés hőmérséklete növeli a köröm szerkezetének frusztrációját. Ez növeli a terápiás bevonat penetrációjának mélységét, a terápiás koncentráció hosszabb megőrzését. Az Onychillel ellentétben, miután az Amorolfint a körmök kezelésére alkalmazták, a gombás lézió exacerbációinak gyakorisága jóval alacsonyabb.

A vallomás szerint Omolfil a lakkot csak onychomycosis, szögérzékek esetén alkalmazzák. Amorolfin sikeresen alkalmazható dermatomycosis, fejfájás mycosis kezelésére. Az Onyxell lakk, kenőcs, oldat és krém formájában kapható, ezért az Omolphil lakkozásnál a kültéri használatra sokoldalúbb.

A laboratóriumi vizsgálatok tükrözik a naftilfinek antimikrobiális aktivitásának szélesebb spektrumát az analógok között ekzoderil. viszont Mikoderil, valamint az eredeti készítmény egyéb analógjai, mint például a Fungoterbine és az Exifin, baktériumölő hatással bírnak a kokkusz flóra ellen. Ez növeli a Micoderil gyulladáscsökkentő hatását, amikor másodlagos fertőzést adnak a gombafertőzés középpontjába, a nafttilint a kimondott baktericid hatás miatt írják fel.

naftifin mélyen behatol a bőr hámába, a szőrtüszőkbe, de a körömlemezbe való behatolás mélysége sokkal alacsonyabb, mint a ekzifin. A patogén sejt szerkezeti összetevőinek hatásmechanizmusa különböző enzimatikus rendszerek gátlása, amelyek mindkét esetben a gombás organizmus halálához vezetnek.

A mélyebb behatolás és a szisztémás keringésbe való nagyfokú felszívódás megkívánja az orvos irányítását Micoderil-kezelés alatt. A metabolitok lebontása a májban történik, majd az inaktív formák kiválasztódnak a vizelettel. A máj és a vesék diszfunkciója abszolút ellenjavallat a használat során Fungoterbina és az Exifin, mivel a belső szervek toxicitása nő.

A készítmények megjegyzései szerint a Loceril és az Exoderil és az eredeti gyógyszerek analógjai kontraindikált terhes nők, szoptató anyák számára. 3 évesnél fiatalabb gyermekeknél a gyógyszert kizárólag gyermekorvos felügyelete mellett használják.

A kábítószerek árai jelentősen eltérnek, a Loceril és annak analógjai viszonylag drágák, többször exoderil ára 1100-2900 rubel. Azonban a lakkra hetente kétszer van szükség 12 hónapig, heti egyszeri megelõzéssel. Az üveg elegendő egy teljes kezelésre. Meg kell jegyezni, hogy a betegek véleménye szerint hosszú távú kezelés után stabil remisszió keletkezik, és nem szükséges újra megvásárolni a gyógyszert.

Az Exoderyl és analógjai költsége 390-1090 rubel, a gyógyszertár vagy az online áruház árpolitikájától függően. Tekintettel arra, hogy a hatóanyag széles körben elterjedt, a bőr felületén széles körben elterjedt a sérülés, az egyik tanfolyam egy-két csomagot igényelhet, attól függően, hogy a gyógyszer mennyi dózisú. Vásárolja meg a gyógyszert egy készlet formájában, amelynek felszabadulása korlátozott, a készlet tartalmaz egy oldatot, krémet és spatulát a kenőcs alkalmazására.

Ajánlott gyógyszereket vásárolni speciális gyógyszertárakban, ahol a hőmérséklet és a könnyű tárolás szabályozása figyelhető meg. A gyógyszer minőségének csökkenése befolyásolja a kellemetlen tünetek eltűnését, növeli a mellékhatások kockázatát. A kábítószerek nagy választékban szerepelnek Moszkvában, Szentpéterváron és Oroszország és Ukrajna más városaiban.

A betegek észrevételei a Loceril és Exoderyl kábítószerek és azok analógjainak felhasználása után leginkább pozitívak, mindkét gyógyszer sebessége, a mellékhatások hiánya, a kezelés jó tolerálhatósága. A nők az Exoderyl és a naftil hatékonyságára utalnak a tartós pelenka kiütések elleni küzdelemben, a kellemetlen szag kiküszöbölésében.

A Loceril, az Onichell és az Omolphil lakk helyreállítja a köröm felületét, megjavítja, ami különösen fontos a lányok és a nők számára. A férfiak észrevették, hogy a lábak izzadása csökken a zárt cipő hosszabb viselésével, megszüntetve a viszketés, az égetés, a bőr sárgulásának tüneteit.

Laceril lakk analógjai

Loceril (lakkozás) Értékelés: 560

Loceril olcsó analógjai

Terbinafin (kenőcs) → helyettesítő Értékelés: 721

Az analóg 1226-os dörzsölésnél olcsóbb.

Gyártó: Moscow Pharmaceutical Factory (Russia)
Kiadványok:

 • Tuba 15 g; Ár: 73 rubel
A terbinafin ára az online gyógyszertárakban
Használati utasítások

Semmi köze a körmökhöz, még rosszabb is volt. A bőr gombairól - igen, segít, ha egy teljes tanfolyamot kezel, nincs szünet.

Loceril analógjai: mi lehet olcsóbb

Gyakorlatilag minden embernek nemcsak gyönyörű, hanem egészséges szögei vannak, amelyek a modern időkben még fontosabbá váltak, és gyönyörű testet és kifogástalan megjelenést kerestek.

Sajnos a gombás körömfertőzéssel kapcsolatos diagnosztikai esetek nem felelnek meg a nyilvános vágynak, rámutatva, hogy a bolygó minden harmadik lakosa elsőként ismeri az onokomikózist.

Ha azonosítja a jellegzetes tüneteket, melyet a körömlemez sárgulása, elszaporodása, deformációja és kellemetlen szagának megjelenése jellemez, fontos, hogy a modern antifungális szerekkel haladéktalanul kezdje meg a kezelést.

Gombaellenes lacer Loceril

A betegség kialakulásának korai szakaszában általában helyileg alkalmazható gombaellenes szereket, amelyeket krémek, kenőcsök és speciális lakkok képviselnek.

Ez utóbbit használják az érintett körömlemezek lágyítására és a gombaspórák elpusztítására. Leggyakrabban a beteget Loceril lakk és analógjai írják elő, amelyek az ár megfizethetőségében különböznek, és gyakorlatilag nem minőségiek.

A Lotserilt az egyik leghatékonyabb lakknak tekintik, amely tönkreteheti a gombás fertőzés tíz különböző kórokozóját, és roncsoló hatást fejt ki a sejtmembránokra. Ez a gyógyszer amorolfinnal, fungicid és fungisztatikus tulajdonságaival foglalkozik.

A Lotseril egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek mélyen beleolvadnak a körömlemezbe, legalább egy hétig a szövetekben. Ez biztosítja a gombaspórák akadálytalan elpusztítását és megelõzését.

A felhasználói visszajelzések szerint a gomba körömfertőzések kezelése ezzel a lakkal átlagosan körülbelül hat hónapig tart, de a nagyobb hatékonyság érdekében a Loceril-t más gyógyszerekkel együtt alkalmazzák.

A használat jellemzői

A lakkokkal való kezelést csak korábban meg kell párolni és meg kell tisztítani a sérült lemezt, és az anyag beadásának eljárása nem ajánlott gyakrabban, mint hetente kétszer.

A Loceril lakk főbb ellenjavallatai a csecsemő terhességének és laktációjának időszakai. Nagyon ritkán a betegek panaszkodnak a kisebb kellemetlenségekről és égő érzésekről is, amelyek a lakk alkalmazása után alkalmatlanok, és amelyek gyorsan elhaladnak.

A Laceril lakk nemcsak gyógyszeres, hanem megelőző célokra is ajánlott, hogy megakadályozza a gipsz fertőzését. Ez nagyon fontos a medencék, szaunák, öltözőszekrények strandjain és egyéb magas hőmérsékleten és nedvességtartó helyeken történő gyakori látogatók számára.

A gyógyszer nagy hatékonyságát nem csak számos felülvizsgálat igazolja, hanem olyan orvosok is megerősítik, akik erősen javasolják a lakk használatát az onokomikózis kezelésében.

Sajnos a gyógyszer meglehetősen drága gyógyszernek minősül, így minden páciens a loceril olcsó analógját választja a körmökhöz.

Olcsó Laceril analógok

A Lotseril analógjának kiválasztása a körmökhöz képest olcsóbb, láthatjuk, hogy a modern gombaellenes szerek piacán hatalmas összegek vannak, amelyek alacsonyabbak a hatékonyságnál, de jelentősen eltérnek az áraktól.

Tehát a Laceril lakk analógjait bemutatják:

 • terbinafin;
 • Atifinom;
 • Oflomilom;
 • Binafinom;
 • Kanesporom;
 • Ekzifin.

Az előkészületek listája messze nem kimerítő, de a felsorolt ​​gyógyszerek mindegyike helyettesítheti a drága Locerilt. Az orosz olcsó analógokat, amint azt számos értékelés is mutatja, sikeresen alkalmazzák az onychomycosis kezelésére.

terbinafin - Analóg körömlakk Loceril. Olcsóbb, mint ez a kenőcs, nehéz megtalálni az efféle hatékony gombaellenes hatóanyagot széles spektrumú hatással. Cetil- és benzilalkoholok, tisztított víz és nátrium-hidroxid alapján létrehozott tejszín. Mint a Loceril lakk, ez az analóg olcsóbb külső használatra. Használat közben azonban a páciens allergiás reakciót tapasztalhat vörösödés és égő érzés formájában.

Egy másik hatékony gyógyszer helyettesítheti a Loceril körömlakkot. Az analógok közé tartozik a kevésbé népszerű krém, amelyet Szlovéniában a név alatt állítanak elő Antifin. Ez a krém hatékonyan kezel élesztőformákkal, fungicid és fungisztatikus hatással. Ezért a gyógyszert nem csak onychomycosis kezelésére írják fel, hanem lábmixózisra is.

A szakértők ragaszkodnak az onychomycosis kezelésének integrált megközelítéséhez, és javasolják, hogy ne csak krémeket és kenőcsöket, hanem a körömgombák Locerilt is használják. Az olcsó analógok, amelyek a gyógyszertárakban megtalálhatók, a hazai és külföldi iparágak közé tartoznak. A második csoport egyik hatékony gyógyszere a Oflomil lakk, amelyet Indiában gyártanak. Ez a megfizethetőbb gyógyszerről van szó, ha Loceril lakkot kell kinevezni, amelynek összetétele megegyezik a Oflomilnal, mint ami csak néhány analógot vonzana.

A Lozeril körömlakkok értékelése csak pozitív, de a magas ár arra kényszerít, hogy olyan analógokat keresjen, amelyek elérhetőbbek. Az egyik ilyen aggodalomra is krém Binafin, amelynek hatóanyaga eltér a Loceril összetételétől. A Binafin egy széles spektrumú gyógyszer, amelynek pozitív kezelési eredményei már a felhasználás első napjaiban is láthatók.

Próbálunk olyan hatóanyagot felvenni, amely a Loceril körömlakkhoz hasonló hatékonyságú, jobb, ha nem vesszük figyelembe az orosz analógokat, mert lényegesen rosszabbak a külföldi gyógyszerekkel szemben. A külföldi kenőcsök kenőcsök Kanespor, amelynek fő komponense a bifonazol.

Ha szükséges a Loceril helyettesítése, az olcsó analógok ára elfogadhatóbb, ebben az összefüggésben a betegek a megfizethető gyógyszerek közül választanak. Ilyen gyógyszerek közé tartoznak ekzifin, belső használatra szánt. A gyógyszert különféle mikózisok, a bőr és nyálkahártyák candidiasis elváltozásainak kezelésére írják fel.

Következtetés!

Tehát ne idegesd fel, ha nem tudod megvenni a drága Lotserilt, mert az olcsó analógok egészséges versenyt tudnak teremteni ennek a rendkívül hatékony gyógyszernek.

Laceril lakk analógok a körömgomból

A körömgombák sokak számára ismert fertőző betegség. Számos gyógyszer segít megszabadulni a betegségtől, a legnépszerűbb és kényelmesebb gombaellenes lakkoktól. Vannak költségvetési források, a loceril analógjai a körmökre a lábakon, és az onokomikózis megszüntetése.

Laceril lakk

A Laceril lakk az egyik legismertebb gyógyszer a külső használatra gombaellenes hatással. A fő hatóanyag - az amorolfin - fungisztatikus és fungicid hatással bír: lelassítja a növekedést, és nem teszi lehetővé a kórokozók reprodukálását, megakadályozza a gomba terjedését. A gyógyszer nemcsak csökkenti a mikrobák aktivitását, hanem eltávolítja a gyulladást, viszketést és irritációt, egészséges, sugárzó megjelenést kölcsönöz a körmöknek és a bőrüknek.

A gyógyszert a körömlakk formátumában mutatják be, ami nagyon kényelmes. Könnyű és egyszerű alkalmazni. A köröm felszínére történő alkalmazása során olyan filmet készít, amely megakadályozza a baktériumok bejutását a belső térbe, védve ezzel a másodlagos bakteriális fertőzést.

Az eredeti laceril lakkot Franciaországban állítják elő, a termék ára hozzávetőlegesen 1300 és 2500 rubel között változik. Csak 2 térfogat gyógyszer van: 2,5 ml vagy 5 ml.

Loceril analógjai

Sok beteg érdekli, hogy léteznek olcsó analógok a lakk locerillől a körömgombákon a lábakon. Végtére is, az onychomycosis-kezelés hosszú időt vesz igénybe, és több mint egy injekciós üveget igényel, különösen akkor, ha a lézió kiterjedt.

A gyógyszertárak biztosítják a pénzeszközöket a gombafertőzések kezelésére, amelyek helyettesíthetik az eredeti gyógyszert. A Loceril lakk analógok ára alacsonyabb, de összetételük, felszabadítási formájuk és hatásmechanizmusaik között különböznek.

amorolfine

Kiváló csere Lotserilu - Amorolfin. Ez az összetevő az eredeti gyógyszer alapja. Hatékonyan elpusztítja a kórokozók leggyakoribb típusát: dermatophytes, molds, yeast and dimorphic fungi.

A körömlakk formájában kapható, 2 év alatti gyermekek ellenjavallt, terhes és szoptató nők. A gyógyszer megöli a kórokozó mikroorganizmusokat, lassítja a reprodukció folyamatát.

Használat előtt meg kell gőzölni a lábakat, kezelni kell a sérült köröm felső rétét fűrészlapgal és vágja le a szabad él. Ezután a hatóanyag felvihető a beteg lemez felületére. Az amorolfinot hetente kétszer használják hat hónapon keresztül.

Az eszközök költsége körülbelül 400-600 rubel. Az analóg, mint az eredeti, gyakorlatilag nincs mellékhatása. Ritka esetekben helyi reakciók: viszketés, égetés, a köröm körüli bőrpír.

Binafin

A Lotseril orosz analógja, de krém formájában. A Binafin kémiai összetétele magában foglalja a terbinafin hatóanyagot, a hatás széles spektrumát. Eltávolítja a dermatophytákat, az élesztőt és a penészgombákat, a többszínű lichen kórokozói.

A gyógyszer nem alkalmazható az egyéni intoleranciával, a vérkeringés rendellenességeivel a végtagokban, a nők terhesség és szoptatás alatt, 12 év alatti gyermekeknél.

A Binafin-t a korábban megtisztított érintett területre egy napi 1-2 alkalommal vékony réteggel kell felhordani. Hogy a készítményt nem hordják fel, egy kötést alkalmaznak felülről. A terápia legfeljebb 3 hétig tart, ezért nem ajánlott megszakítani, hogy ne engedjék meg a másodlagos fertőzést.

A gyógyszerrel történő kezelés olcsó - a csomagolás 150-300 rubel.

Demikten

Az értékesítésen a Loceril orosz analógjai is vannak, nem kevésbé hatékonyak, de megfizethető áron. A Dementigen egy gombaellenes szer, amelynek hatása a hangyasav aldehid tulajdonságaira épül. Természetes összetétele miatt gyakorlatilag korlátozás nélkül alkalmazható, beleértve a gyermekeket és a terhes nőket.

Ez a generikus (egy bizonyított hatású analóg) a leggyakrabban használt gombafajta kezelésére és megelőzésére szolgál. A lakkot a sérült körmökre és a körülötte lévő bőrre alkalmazzák, védő lélegző filmet képezve. Serkenti a szövetek javítását, fertőtleníti és elpusztítja a káros baktériumokat. A gyógyszert folyadékszalag-segédnek is nevezik.

Alkalmazza a Demicten-t naponta, hogy megtisztítsa a körömlemezeket, és hetente egyszer párosítsa körbe a körmöket és a bőrt fürdőben, kezeljen egy fűrészt és vágja a lehető legrövidebbre. A kezelés addig folytatódik, amíg a teljesen éles körmök nem nőnek, miután a gyógyszert ajánlott alkalmazni a profilaxisra.

Az analóg ára körülbelül 300 rubel / palack.

Tsiklokutan

A ciklocután a híres Lotseril német analógja. A készítmény fő összetevője a ciklopirox, melynek fényes antifungális hatása van. Gyorsan behatol a körömlemez mély rétegeibe, megsemmisítve a micéliumot és visszanyeri a köröm egészséges és szép megjelenését. A lakk gyulladásgátló és antibakteriális hatása is van.

A készítmény használata előtt készítse el a köröm felületét úgy, hogy a felső réteget a készletben eldobható körömfájlokkal távolítja el. Az első hónapban a lakkot minden második napon alkalmazzák, a kezelés második hónapjában hetente 2-3 alkalommal csökkenthető a felhasználás. A harmadik - ajánlott 7 naponként kipermetezni a lakkot. A terápia időtartama hat hónap. Az első eredmények észrevehetők, amikor a köröm növekedni kezd.

A ciklocutánt nem szabad terhes és szoptató nők, 6 év alatti gyermekek és a gyógyszer összetevőivel szembeni egyéni intoleranciával szedni.

Ez egy méltó helyettesítő a Lotserilu számára, de ez nem olcsó hívni - az ára körülbelül 1200-1400 rubel / cső.

Vélemények

A loceril analógjaival kapcsolatos különböző véleményekkel találkozhat, egyes páciensek csak az eredeti gyógyhatás hatékonyságáról győződnek meg, mások úgy vélik, hogy az onokomikózis gyógyulása felesleges költségek nélkül is meggyőződhet.

Megpróbáltam körmöket Lotserilom - pénzt a szél, az eredmény teljesen nem elégedett. Nem vettem észre semmilyen javulást. Miután elolvasta az internetes véleményeket, megvettem a Binafin kenőcsöt a gombából. Egy héten belül a betegség tünetei visszahúzódtak. Egy hónappal később a köröm gyakorlatilag nem zavarja: megtorpant, szakadt, erősebb lett. A sárgaság szintén elkezdett átadni egy kicsit. A köröm teljesen egészséges.

Hat hónappal később nem romlottak, a gomba sikerült megszabadulni a Binafin költségvetéséből.

Alisa, 29 éves, Lipetsk

A katonák gombáiból szenvedek, nem gyógyítottam semmit, olvastam az internetes véleményeket, úgy döntöttem, hogy megpróbálom megjavítani a Demicten-t, mint a Lotseril könnyebben hozzáférhető analógját. Ezt a gyógyszert több mint egy hónapig szétroncsoltam - nincs hatása. Ezenkívül nagyon hasonlít a PVA ragasztóhoz.

Még a Lotseril-t kellett megvásárolni, a kezelés kezdetétől csak 2 hét volt, a körmök kissé jobban néztek ki, de az ideális még messze van. Továbbra is kenetelnek, talán hat hónappal később, és normális körmök leszek.

Artem Dmitrievich, 44 éves, Shakhtinsk

A körömgomba szépségszalonban vettem fel, kiderült, hogy a pedikűr nem biztonságos eljárás. Nemrégiben egy gyógyszertárban Amorolfin orvosát láttam, eszembe jutott, hogy az egyik fórumon azt tanácsoltam, hogy használják az onychomycosis kezelésére. Már 3 hétig használom a lakkot, a köröm fokozatosan nő, gyönyörű és újszerűnek tűnik!

A kezelés több hónapig késik, de nem vártam korai eredményeket. A jelenlegi típusú köröm sokkal jobb, mint korábban. A kellemetlen érzés és a bőrpír eltűnt, a lemez megszakadt és elválik, ami nagyon boldoggá tesz. Csak a következő nyáron lehet gyönyörű szandálon sétálni.

Елена, 36 éves, Tomsk

A Loceril számos analógja a körömgomból. Ezek közül méltó helyettesítőt találhat különböző árkategóriákban. A generikumok megkülönböztetik összetételük, gyártási formájuk és márkaneveik a gyártó által. Mielőtt bármilyen gyógyszert felvenne, forduljon orvoshoz és olvassa el az ellenjavallatokat.

A "Lotserila" orosz analógja: leírás, összetétel és értékelés

A "Loceril" antimikroxiás szer úgy van megtervezve, hogy a gombákat a körömlemezeken gyógyítsa meg. De a gyógyszer költsége nem minden beteg számára megengedett. Ebben az esetben lehetséges kiválasztani egy "Loceril" orosz analógot, amely ugyanolyan tartós terápiás hatással bír.

Általános információk

A körömlemezeken kifejlődő gombák titkos és elviselhető betegségeket jelentenek. A betegség sikeres megszabadulása érdekében nagyon fontos kezelni a kezelést a betegség kezdeti szakaszában. Ezenkívül meg kell választanod a megfelelő gyógyszert. Az egyik legjobb gyógyszer, amely megbirkózik ezzel a betegséggel, az orosz piacon a "Lotseril". Ugyanakkor az orosz és külföldi tudósok által fejlesztett gyógyszer olcsóbb helyettesítői is vannak.

Nyilvánvaló, hogy nem mindegyik képes minőségi szempontból kezelni a gombás betegségeket. Néhány gyógyszert a francia gyógyszergyárak gyártanak. Ezek lehetnek lakk vagy oldat formájában. Az alkalmazást közvetlenül az érintett körömön végezzük. A hatóanyag hatóanyaga az amorolfin, amely antimikotikus és fungicid hatású. Ez az anyag képes kórokozó mikroflóra elpusztítására a sejtek szintjén, és megakadályozza a köröm pusztulását.

Mi az az ár a "Loceril" -on? Hány analóg az orosz? Erről tovább.

Hogyan használják?

Az orvosok megkötése szerint mindig könnyebb megbirkózni a gombás betegségekkel a kezdeti szakaszban, amíg széles körben elterjedt. Ha a pillanat hiányzik, csak a helyi terápia nem elegendő. Ebben az esetben a kezelés komplex terápiát igényel. A "Loceril" nemcsak a gomba eltávolítását segíti elő, hanem a köröm platina megjelenését is esztétikusabbá teszi. A hatóanyag aktív módon képes mélyen behatolni a körömlemezbe, kiküszöbölve a betegség fókuszát és gátolni a gomba okozó ágenseit. A gyógyulási hatás a nap folyamán történő alkalmazás után is fennáll.

A kezelés megkezdéséhez az érintett körömlemezt el kell távolítani. Ezt egy körömfájl segítségével végezzük, amelyet a gyógyszerrel adunk el. Ezután a körömlemezt zsírtalanítani kell. Miután elvégezte ezeket a lépéseket, alkalmazza a "Loceril" terápiás lakkot. Ennek a gyógyszernek az ekvivalensei más hatóanyaggal is rendelkezhetnek, de a hatóanyag hatása megközelítőleg azonos. Alkalmazza a gyógyszert, amíg a körömlemez teljesen el nem nő. A kezelés ideje alatt ne használjon kozmetikai lakkot. A "Loceril" orosz analógjai kenőcs vagy krém formájában is kaphatók.

Mi a "Lotseril" analógja jobb?

A modern gyógyszeriparnak köszönhetően bármely gyógyszerben analóg is megtalálható. A közelmúltban végzett vizsgálatok azt is mutatják, hogy az úgynevezett generikumok, amelyek a gyógyszer teljes összetevője, egyre népszerűbbek, de jóval alacsonyabb áron. Helyettesítői „Lotseril”, bemutatva az orosz piacon, ez azonos összetétele és az aktív összetevők és is használják a gombás betegségeinek kezelésére az akut, mind krónikus szakaszában bőrelváltozások, körömlemez és a haj. Hatóanyag áthatol a felső réteg a felhám és a köröm a epicentruma a gyulladásos folyamat, amely egy stabil, gombaellenes hatását. A gyulladáscsökkentő hatás az enzim termelésének megállításával, a leukociták aktivitásának csökkenésével érhető el a gombás lézió helyén. Az alábbiakban bemutatjuk a "Lotseril" orosz analógjait.

A gombás megbetegedések kezelésére szolgáló gyógyszeres gyógyszert a kórokozó típusától függően választjuk ki. E tekintetben az önkezelés nem adhatja meg a várt eredményt. Bizonyos esetekben egy bizonyos kórokozó jelenlétében a "Loceril" elleni antimikotikus antimikotikus készítményt írják elő. Bár vannak megfizethető és megfizethető ekvivalensek ennek a drognak, de valamilyen okból nem népszerűek. Csak meg kell kérdeznie az orvostól, hogy mi lehet a külföldi gyógyszer helyettesítése. A drog "Loceril" analógok orosz amorolfin egy áron lehet választani.

A gyógyszert keresve érdemes figyelni a gyógyszertárban a következő gyógyszerek jelenlétére:

"Batrafen"

Az Amerikai Egyesült Államokban gyártott gyógyszerkészítményt először az ilyen betegségek kezelésére fejlesztették ki. A terápia egy komplex rendszer szerint zajlik: a kezdeti szakaszban a lakkot a körmökre kétszer, majd hetente kétszer alkalmazzák, és hetente egyszer átkapcsolnak. Aktív összetevőként ciklopiroxot használnak, amely legfeljebb 50 gombafajot gátol. Az ár körülbelül 1200 rubel. Mindkét gyógyszer ugyanolyan pozitív értékelést mutat, és ugyanolyan hatásos antimikotikus hatással bír. Melyek a "Loceril" analógok analógjai?

"Binafin"

A "Binafin" antifouling gyógyszer ismert az orosz piacon a "Loceril" gyógyszer helyettesítésére. Ez egy másik hatóanyagot is tartalmaz - a terbinafint, ebből a kevésbé kifejezett gyógyszer terápiás hatása nem válik. A hatóanyag számos hatással rendelkezik, és különböző típusú gombafertőzésekhez alkalmazható. A "binafint" krém és kúp formájában állítják elő orális beadás céljából. A krémet mint külső gombaellenes szer használható fel az érintett körmökre. Ezenkívül a krém hatásosan befolyásolja a dermatomycosis, sokszínű lichen, candidamycosis gerincét. A gyógyszer ára körülbelül 300 rubel. Vannak olcsó orosz analógok a "Loceril" ügynökhez.

"Demikten"

Az orosz gyógyszerpiacon létezik olyan gyógyszer, mint a "Demicten", lakk formájában és természetes összetevőket (formaldehid-aldehidet). Használata kombinálható kozmetikai lakk alkalmazásával. A gyógyszer nem csak a körömlemezre, hanem a bőrre is alkalmazható, mert sebgyógyító hatással rendelkezik. Használata több hatással jár a gombás megbetegedések megelőzésére. A gyógyszer ára 300 rubel.

"Fungoterbin"

"Fungoterbin" - az analóg "Lotserila", amelyet az orosz tudósok fejlesztettek ki. Tabletta formájában, spray vagy kenőcs formájában. A fő hatóanyag a terbinafin-hidroklorid. A hatások széles körét alkalmazzák olyan betegségek kezelésére, mint például: dermatophyták, dimorf, élesztőszerű és penészgombák. Milyen orosz analógok a "Lotseril" még mindig megtörténnek?

"Mikozan"

Ez a gyógyszer egy másik helyettesítő a "Loceril" számára. Ez a gyógyszer a körömlemez érintett területének eltávolítására szolgál. A készlet tartalmazza az eldobható fájlokat, amelyek segítségével eltávolíthatja az érintett területet, és magának a gyógyszernek, amelyet naponta többször alkalmaznak egy hónapra. Körülbelül 800 rubel.

"Oflomil"

Relatíve új gyógyszer a gombás betegségek kezelésére. Teljeskomponensű egyenértékű, ugyanazzal a hatóanyaggal. Ez nem minden "Lotserila" analógja.

„Amorolfinbázis”

Ez egy másik teljes helyettesítő, amelyet az orosz Ratiofarm cég gyárt. A felhasználási mód és a jelzés azonos az eredetivel.

A lakkok mellett számos más népszerű készítmény is készül más formában.

"Exoderil"

Ez a folyadék a körömlemezek érintett területeire kerül alkalmazásra. Mivel a hatóanyag naftifin hatású. Ez a gyógyszer régóta megtalálta követőit, és sok beteg észreveszi, hogy a hatás gyorsabb, mint a "Loceril", és stabilabb. A költségek körülbelül 600 rubel.

"Lamisil"

Kiadás krém formájában. A legtöbb esetben a gomba kezelésére használják, a bőrön kifejezve. Egy cső ára 450 rubel.

Megvizsgáltuk a "Lotserila" legismertebb orosz analógjait.

Patient Reviews

A "Lotseril" hatását tesztelő betegek következtetései szerint elég hatékony, de a kezelés igen hosszú. Emellett a megkérdezettek jelentős hányada hatékonyabb kábítószerről beszélt a "Exodox" -ról. Ezenkívül egyes betegek megjegyezték, hogy abban az esetben, amikor komplex terápiát írtak elő (kenőcs vagy lakk egyidejűleg tablettázott készítményekkel együtt), a hatás sokkal stabilabb volt. Általánosságban elmondható, hogy a "Loceril" és analógjait vizsgáló páciensek véleménye a legtöbb esetben pozitív, nincs mellékhatás, a terápia jó tolerálhatósága. Egyes betegek azt is megjegyezték, hogy ezek a jogorvoslatok visszaállítják a köröm felületét, sőt azt is. Azoknál a férfiaknál, akik gombaellenes szereket alkalmaztak, fontos volt, hogy csökkentsék a lábak izzadását, viszketést és sárgulást.

Így az orosz piacon a leginkább az orvos számára ismert számos "Lotserila" helyettesítő gyógyszer, melynek különböző költségei és eltérő hatáskörei vannak.

"Loceril": az ár

Az orosz analógok olcsóbbak. "Lotseril" - egy drága gyógyszer, lehet vásárolni egy gyógyszertár 950-1200 rubel.

A Laceril lakk analógjai a körömgomból a lábakon

A Laceril lakk jó minőségű és könnyen használható gyógyszer. A hosszú távú terápia azonban drága, és gondolkodik a kedvezőbb lehetőség kiválasztásán. Számos analógja van a Locerilnek a lábak körmeiről, amellyel le lehet győzni a betegséget. Akár hatékonyak, akár az alkalmazás mellékhatásai is lehetnek, a cikk megmondja.

Laceril lakk: leírás

Lotseril - az onychomycosis helyi hatásainak megelőzésére vagy kezelésére szolgáló eszköz. A hatóanyag az amorolfin. Form release - egy készlet, amely a következőkből áll:

 • 2,5 vagy 5 ml 5% -os átlátszó lakk;
 • tamponok zsírtalanításhoz;
 • Körömlemezek a körömlemez feldolgozásához;
 • egy speciális spatula a termék alkalmazásához.

Gombaellenes köröm gomba lassú szaporodás (fungisztatikus hatás), vagy elpusztítja azt (fungicid hatás) tartalmától függően a a körömlemez által diszrupciójára a sejtfal egy gomba.

Alkalmazás gyakorisága: heti 1-2 alkalommal. A kezelés akár 12 hónapig is eltarthat. Az 1 üveg lakk költsége körülbelül 1400 rubel 2,5 ml és 2300 rubel. 5 ml-re.

Helyettesítés: szinoním és analóg

Körömgomba gyógyítható lakk analógok segítségével. Ezért a terápia felírásakor a dermatológus alternatív megoldásokat javasol.

A szinonimák (vagy generikumok) ugyanazt a hatóanyagot tartalmazzák, mint az eredeti gyógymód, vagyis összetételük azonos. Így Лоцерила számára: lakkok Аморолфин, Экзофорилфинлак, Онихелп, Ofломил.

Az analóg készítmények képletét más kémiai vegyületek mutatják be, amelyek működési mechanizmusa eltér. De ennek ellenére az analógokat ugyanazon betegség kezelésére használják. A Loceril alternatívájaként külföldi vagy orosz származású gyógyszereket választanak: Exoderil, Batrafen, Orungal, Mikozan, Trebinafin, Griseofulvin és mások.

A lakk cseréje A Loceril mind általános, mind analóg módon történhet. Fontos szerepjáték kiválasztásakor:

 1. Hatásosság: függetlenül attól, hogy a gyógyszer megbirkózik-e a gombával és mennyire valószínű a terápia eltörlését követő visszaesés.
 2. Biztonság: mellékhatások, függetlenül attól, hogy lehetséges-e az egyes betegcsoportok (gyermekek, terhes nők) terápiájának előírása.
 3. A kezelés időtartama A Loceril lakk analógjainak ára jóval alacsonyabb. Ez lehetővé teszi, hogy ne szakítsa meg a kezelés folyamatát.

A terápia kiválasztása előtt meg kell érteni, hogy a Loceril lakk olcsó analógjai a lábaktól a körömgombáktól eltérhetnek az eredeti gyógyszertől a fogadás gyakorisága, hatékonysága, az ellenjavallatok listája, mellékhatások.

Orosz analógok

A Loceril orosz analógjait a leggyakrabban azért írják fel, mert viszonylag alacsony költségük van, és a gyógyszerészeti láncban megtalálható. A lakk a felszabadulás egyik formájaként könnyen használható és lehetővé teszi az anyag egész testre gyakorolt ​​hatásának minimalizálását, ami a gomba hosszú küzdelme szempontjából fontos.

A Loceril analógjai pozitív vagy negatív visszajelzései a kezelőorvos információival együtt a gyógyszerekkel kapcsolatos információk forrása.

terbinafin

A készítmény hatásmechanizmusa fungicid. A terbinafin helyi és szisztémás hatásokra is alkalmas. A köröm mikózisának kezelésére csak tabletta formájában lehet alkalmazni. Ez számos korlátozáshoz vezet: A 2 évesnél fiatalabb gyermekek számára tilos a gyógyszer a Loceril lakkhoz képest, ezért nem alkalmazható vese-, májelégtelenségben, terhesség és szoptatás alatt. A gyakori szövődmények a következők:

 • fejfájás, szédülés;
 • puffadás;
 • bőrkiütés, viszketés;
 • fájdalom az izmokban, ízületekben.

A csomagolás költsége Terbinafine 130-350 rubel.

grizeofulvinnal

A gyógyszer fungicid hatású. Kenőcs, tabletta formájában. A szögek mikózisával helyi és szisztémás kezelés lehetséges, a gombás károsodástól függően. Ellenjavallatok a helyi kezelés alkalmazásához:

 • terhesség, szoptatás;
 • legfeljebb 2 éves korig;
 • egyéni intolerancia.

Szisztémás terápiával a hatóanyagot növényi olajjal fogyasztják. A gyógyszer mérgező hatást gyakorol a májra, a vesére, a hematopoiesis rendszerére, fejfájást, szédülést, általános gyengeséget okoz.

A griseofulvin hatásos a különböző gombák ellen, de a felvétel jellemzõi, a személyek bizonyos kategóriáinak kinevezésére vonatkozó korlátozások nem teszik lehetõvé, hogy az amorolfin lakkot széles körben el írják. A hosszan tartó terápia nagymértékben eredményezi a mikózis gyógyulását. A költség 240-400 rubel.

Lac Demicten

A Demikten megvédi a szöget, és a felszínen egy filmet képez, és az alkotó hangyas aldehid megakadályozza a gomba növekedését. A készítmény egyéb komponensei stimulálják a helyi immunitást és gátolják a patogén növényzet növekedését. A gombafertőzések elleni küzdelemben a köröm kevesebb mint 2/3-a sérüléssel küzd. Nincs szisztémás hatása, biztonságban van. A lacerilhez hasonlóan, terhesség alatt és szoptatáskor is alkalmazható. A kontraindikáció az összetevők egyéni intoleranciája. Az antimikotikumok hiánya miatt nehéz összehasonlítani az analóg és a Loceril hatásosságát. A csomagolási költség legfeljebb 360 rubel.

Nogtivit

Folt és krém formájában készült. Hozzávalókat tartalmaz, amelyek segítik az érintett köröm puhítását és eltávolítását, megakadályozzák a spórák elterjedését és elpusztítják a fertőzést: karbamidot, teafaolajat és méhviaszt. A Nogtivit ajánlott mind a kezdeti megnyilvánulásokra, mind az elhanyagolt körömelváltozásokra. Az alkalmazás időtartama kb. 8-10 nap.

Tekintettel az agresszív komponensek hiányára a készítményben és a szisztémás hatásban, az egyetlen ellenjavallat az egyéni intolerancia. Analóg hiánya - szükség van más antimikotikus gyógyszerek összekapcsolására, az elvonás utáni relapszus kockázatára. A költség 150-250 rubel.

Amikor kiválasztunk egy gyógyszer a gombás fertőzések kezelésére körmök, fontos, hogy megtalálja az egyetlen gyógyszer - az eredeti gyógyszer, vagy analóg, amely nem csak segít megbirkózni a betegséggel, de kényelmesen használható és elérhető a hosszú távú terápia.

Vélemények

Loceril lakkokkal kezeltem. De amikor egy másik injekciós üveghez jött, nem volt a gyógyszertárban. A gyógyszerész felvette a Nogtivit krémet. Egy hétre jelentkezem, még nem vettem észre a különbséget.

Elena Viktorovna, Magnitogorsk

Betegnek tűnt egy gombával, azonnal nagy fertőzésekkel fertőzött. A kezelés hosszú volt. Pénzt takarítottam meg, úgy döntöttem, hogy olcsó gyógyszerekkel kezdem. Az orvos Griseofulvint írta elő: kenőcs és pirula. Két hónapig gyógyultam meg, kényelmetlen vagyok az ivóvízzel, de már hozzászoktam hozzá. A körmöket meg kell tisztítani, ne essenek össze. Az orvos figyelmeztetett arra, hogy nem hagyhatja abba a pirulákat. Vitamint és gyógyszereket is fogyasztok a máj segítésére.

Nikolay Stepanovich, Izhevszk

Kezdte kezelni a körömgombát terbinafin tablettákkal, mert a betegséget elhanyagolták. Szinte azonnal a recepció kezdete után a fej szédülni kezdett. Két hétig szenvedtem, majd a dermatológushoz mentem, és drágább tabletta lett - Lamizil. Furcsa módon ugyanaz az anyag, de különböző módon kerül át. Ne keressen olcsóságot.

Loceril olcsó analógjai

A körömgomba az egyik leggyakoribb fertőző betegség. Számos előkészület van a gombafertőzésben a gyógyszertárakban, de mindegyikük sajátos sajátosságokkal rendelkezik. A bőrgyógyászoknak ajánlott a Loceril vagy analógjainak kezelésére. A csoportba tartozó gyógyszereket az utasításokban leírt utasításoknak megfelelően kell használni.

A készítményről

A gombaölő lotceril gomba kezelésére szolgál, és a kezek vagy lábak körömlemezén halad. A gyógyszert nem alkalmazzák gombás fertőzések kezelésére a bőrön vagy a test más területein. Az utasítás szerint a Loceril halmozódó hatással jár: a gyógyszer összetétele a nap folyamán behatol az ágyba és a körömlemezbe, majd a hatóanyag 1,5 hétig megtartja aktivitását.

A gyógyszer hivatalos formája - 5% -os koncentrációjú amorolfin oldat, amelyet külső alkalmazásra használnak. Azonban a hatóanyag Loceril lakkrént ismeretes, hasonló eljárással a hagyományos lakkal.

A Loceril körömlakk használatára utaló jelek a körömlemezek és az őket körülvevő bőr fertőzésének kóros folyamatai, az élesztő vagy a penészgombák vagy a dermofiták gombájával. Továbbá a gyógyszer a betegség kockázatának megakadályozására ajánlott.

A legtöbb gyógyszertől eltérően a körömgombás lacer a csak szoptató allergiás, terhesség vagy szoptatás alatt ellenjavallt.

A gyógyszeres feljegyzések megerősítik, hogy a gyógyszer kivételes esetekben kedvezőtlen reakciót okoz. A mellékhatások tünetei:

 • a körömlemez sérülése;
 • égetés a lakk helyén;
 • dermatitisz érintkezés.

A Loceril lakk ára meglehetősen magas - 1400 rubel.

Gombaellenes analóg készítmények

A Lotseril hatékonyan gátolja a gombás megbetegedéseket, de a magas költségek a legáltalánosabb ok az olcsóbb analóg kiválasztásához. Hasonlóképpen szükség lehet a Loceril analógra, ha a beteg ellenjavallt, vagy mellékhatás lép fel a terápia során.

Loceril olcsó analógjai:

Mielőtt kezelné a gomba kezelését, be kell szereznie a bőrgyógyász tanácsát, amely a legalkalmasabb orvosságot javasolja.

amorolfine


Ha szükséges a laceril lakkot orosz analógokkal helyettesíteni, fontolja meg az olcsóbb kábítószert, az Amorolfint. Helyi gombaellenes szer, amelyet számos dermatológus ajánlott Loceril lakk közvetlen analógjaként.

Az Amorolfint lakk, spray és krém formájában szabadítják fel, amelyeket a körömre vagy a bőrre alkalmaznak (kivéve a lakkot). A fertőzés által okozott gyógyszer egy gombaellenes komponenst tartalmaz - amorolfint.

A szakértők javasolják olcsóbb analóg alkalmazását a betegség kialakulásában - onychomycosis, amelyet kóros fertőzések okoznak, mint például élesztő, penészgombák vagy dermatophyták. Ugyanaz a gyógyszer használható a fertőzés fertőzés megelőzésére.

A körmök analóg locerilje nem használható:

 • legfeljebb 18 éves;
 • allergiás reakcióval a készítményre;
 • szoptatás alatt;
 • a terhesség idejében.

A terápia folyamán allergiás reakció jelentkezhet mellékhatásként. A tünetek viszketnek vagy égnek.

A Lotseril - Amorolfin olcsó analógja a gombás megbetegedések elleni küzdelemhez - 850 rubel.

Oflomil

Helyettesítő kiválasztása a Loceril számára, a gyógyszertárakban különböző analógok láthatók - a Oflomil lakk az egyik hatékony gombaellenes gyógyszer, amely a fertőzést a kezek és a lábak körömlemezén megbirkózza.

Olcsó eszközök - amorolfin. Oflomil aktívan a gombák által okozott onychomycosis ellen:

 • dimorph;
 • Cryptococcus;
 • Candida;
 • penész;
 • aktinomicéta;
 • pitirosporumi;
 • dermatophytes.

A Loceril analóg mellett megoldást jelent a körülötte lévő körmök és bőrhengerek bevonására. Az olcsó gyógyszer az amorolfin orvosi összetételét tartalmazza, amely megakadályozza a kóros folyamat kialakulását és visszaállítja az érintett területeket.

Mellékhatás, valamint más analóg lakkok esetében a Oflomil okoz szélsőséges esetekben. Az alkalmazás megszakítása a mellékhatások első jele lehet (allergiás reakció).

Ellenjavallatok:

 • terhességi / laktációs időszak;
 • gyermekkor;
 • bármely komponens-összetevő intoleranciája.

A gyógyszer ára sokkal olcsóbb, mint a Loceril lakk ára. A Oflomil gyógyszertárak 750 rubel költséggel kerülnek értékesítésre.

terbinafin

A gombafertőzés elleni amorolfint tartalmazó olcsó analógok mellett a dermatológusok javasolják olyan generikumok alkalmazását, amelyek egy másik hatóanyagot tartalmaznak. A terbinafin hatékony hatóanyagnak tekinthető, amely a Locerilt a szögek gombairól helyettesíti.

A fungicidmentes olcsó analóg olyan komponenst tartalmaz, amelynek azonos neve terbinafin.

Ebben az esetben, összehasonlítva azt, hogy a Loceril felszabadításának formája, csak a lakk, meg kell jegyezni a Terbinafine előnyeit, amelyet különböző formában állítottak elő:

A Terbinafine-t, valamint a Loceril-lakkot fel kell használni a gombafertőzés bőrön és körömlemezeken való elszíneződésének észlelésére, valamint megelőző célokra fertőzésveszély esetén.

Ellenjavallatok egy olcsó helyettesítéshez:

 • a vesebetegségek krónikus formájának súlyosbodása;
 • 20 kg-nál kisebb testsúly;
 • három évnél rövidebb;
 • laktáció / terhesség;
 • az összetevők intoleranciája.
 • az emésztőrendszer funkcióinak megsértése
 • sárgaság;
 • a vizelet / széklet színváltozása.

Az általános terbinafin az egyik olcsó analógja az eredeti gyógyszernek, amely 150 rubelből származik.

ekzoderil

A modern analóg Lotseril lakk egy körömgomból - az Exoderyl elősegíti a fertőzés gyors eltávolítását a kefék és lábak körömlemezének felületén. Az olcsóbb termékre vonatkozó vélemények általában pozitívak.

A gyártók háromféle analógot állítanak elő: krém, oldat és kenőcs. Az Exoderyl minden egyes gyógyszerkészítmény összetevője olyan gombaellenes tulajdonságú anyag, amely naftifin-hidrokloridot tartalmaz.

Az Exoteril alkalmazási területei szélesebb körűek. Az Exoderyl-et a diagnózis felállítására írják fel:

 • különböző típusú gombás fertőzések a bőr és a körömlemez;
 • fosztja meg a fanyarokat;
 • ótvar.

Lehetséges az Exodermil használata és a gomba terjedése a fejbőrön.

A Loceril olcsóbb helyettesítője ellenjavallt:

 • terhesség alatt;
 • ha nyitott sebek vannak a kezelendő felületen;
 • érzékenységgel a gyógyszerre;
 • a mellkasi táplálékban.

Ritkán előfordulhat, hogy a gyógyszer ritkán reagál. A páciens hipotermia, enyhe égés és szárazság a bőrön.

Érdemes megnézni, hogy a drog Exoderil olcsóbb a Locerilnél. A gyógyszertárban árajánlatot vásárolhat - 450 rubel.

következtetés

A gomba problémája nehéz. A bőrgyógyászok olyan gyógyszeres készítmények, mint például a Loceril alkalmazását javasolják. A hatékony kezelés érdekében ajánlatos konzultálni kezelőorvosával a Loceril vagy analógjai megvásárlása előtt.