A lamizil olcsó analógjai

A gyógyszer a bőr, a haj és a köröm fertőző gombás betegségeinek kezelésére szolgál. A lamilicol olcsó analógjait a hatóanyag pontos összetételére osztják fel komponens összetétele és hasonló hatásmechanizmusú készítmények formájában, de a készítményben lévő egyéb hatóanyagokkal.

A terbinafin hatóanyaga számos patogén gomba sejtjeinek szerkezetét pusztítja el: penészes, dimorf. Hatékony a bőr-mycosisok kezelésére, valamint a körömlemezek sérüléseire. Különböző dózisformákban állítják elő. A betegség fejlett formáival egyidejűleg ajánlott a külső és a belső formát alkalmazni.

A lamigil összetétele és az ár (összehasonlítás céljából)

A készítmény hatóanyaga a terbinafin. A fő akció - elpusztítja a gombák sejtjeit és lelassítja a reprodukciót.

 • A krém ára 1% 15 g - 560, ugyanaz a krém 30 g - 880 rubel.
 • Tab. 250 mg csomagolás 14 db. - 2140 rubel.
 • Gél 1% 15 g - 560 rubel.
 • Spray 1% 15 ml - 560 dörzsölje.
 • Az oldat 1% 4 g - 870 rubelt tartalmaz.

Az olcsó analógok lamizila listája

1. Terbinafin (Oroszország). Aktív komponens terbinafin. Az orvosok szerint a gyógyszer nagymértékben csökkenti a kórokozó mikroflórát. A kurzusfogadás általában nem rontja az egészségi állapotot. Elszigetelt esetekben mellékhatások (nem szükséges a tanfolyam lemondása): viszketés, bőrallergia. A bőrelváltozások kezelésében a javulás első jelei néhány napon belül láthatók.

 • Krém 1% 30 g - 147 r.
 • Tabletták 14 db 250 mg - 248 p. vagy csomagolás 30 darab - 530 p.

2. Thermicon (Oroszország). A terbinafin hatóanyag. Károsítja a gomba sejtmembránját, ami halálát okozza. Hatékony a gombás és élesztő fertőzések kezelésére, többszínű lichen, fertőző eredetű pelenka kiütés. A tablettákat onychomycosis kezelésére használják, az epidermisz jelentős gombás izzadékaival, a körmök mikózisával és a fejbőr bőrével.

 • Krém 1% 15 g - 230 rubel.
 • Spray 30 ml - 205 rubel.
 • Tabletták 14 db 250 mg - 525 rubel.

3. Fungoterbine (Oroszország). Komplex készítmény - hatóanyag terbinafin és a karbamidot. A karbamid gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, megtartja a nedvességet. Magas gombaellenes aktivitással rendelkezik. Sok pozitív visszajelzést kapott az orvosoktól és a betegektől. Alkalmazásakor a krém és a gél rövid időn belül meggyógyítja a sima bőrfertőzést. Gyakorlatilag nincs szaga, mint más hasonló gyógyszerek.

 • Krém 1% 15 g - 307 r.
 • Gél - 345 r.
 • Spray 30 ml - 344 p.
 • Tab. 10 db 250 mg - 550 r.

4. Exifin (Oroszország). Aktív komponens terbinafin. A gyógyszer sok pozitív visszajelzést talált, amelyek megtalálhatók az interneten. A krém 3-5 nap alatt eltávolítja a lábat gomba. A tabletták bevitele megbízhatóan lecsillapítja a körömlemezek teljes gombafertőzését. Tabletta formájában történő alkalmazásakor mellékhatások lehetnek émelygés, étvágytalanság, ízvesztés, allergia formájában.

 • Krém 1% 10 g - 238 r.
 • Tab. 14 db 250 mg - 864 db.

5. Atifin (Oroszország). Hatóanyag terbinafin. A tejszín egy lamizil olcsó analógja. Gyorsan megszünteti az epidermisz gombás és élesztő fertőzéseit, beleértve a többszínű lichen és a lágyékos epidermofit. Van egy kis lista a mellékhatásokról.

 • A krém ára 1% 15 g - 206 p.

6. Binafin (Oroszország). Aktív komponens terbinafin. A krém széles spektrumú hatékony gombaellenes szer. Az utasítás szerint gyakorlatilag nincs ellenjavallat, kivéve a terbinafin fő összetevőjének fokozott érzékenységét. A bőr állapotának javulása már a gyógyszer első napjaiban is megfigyelhető. A tablettákat nagy gócok esetében írják elő: gombás haj és fejbőr, a gombák dermatophyták által okozott károkat.

 • Krém 1% 10 g - 265 r.
 • Tab. 14 db 250 mg - 630 p.

7. Exoderyl (Svájc). Hatóanyag naftefin gyorsan felszívódik és stabil gombaellenes koncentrációkat hoz létre a sérülésekben. Van gombaellenes aktivitás és kimondott gyulladáscsökkentő hatás. Gyorsan eltávolítja a gyulladás tüneteit. A gyógyszer különlegessége a viszketés megszüntetésének lehetősége. Van egy kis lista az ellenjavallatokról.

 • Krém 1% 15 g - 474 r.
 • Megoldás külső használatra 1% 10 ml - 533 r.

8. Batrafen (Franciaország). Hatóanyag ciklopiroxolamin. Gombaellenes készítmények nagy hatást gyakorló hatással. Megszünteti a gombás fertőzéseket és bizonyos baktériumtörzseket, számos hatással jár. Az ellenjavallatok kis számát tartalmazza. Az orvosok szerint a pozitív diftéria már a kezelés második napján is észrevehető.

9. Mikoseptin (Cseh Köztársaság). Komplex előkészítés. Aktív komponensek: undecilénsav és cink-undecilénát megsértik a gombafal sejtes funkcióit, ami halálához vezet. Az alsó végtag gombás fertőzéseinek kezelésére és megelőzésére szolgál. Gyakorlatilag nincs ellenjavallat, kivéve az egyéni érzékenységet a mycoseptin összetételében.

Mit válasszon: krém, gél, spray vagy tabletta

A listán szereplő gyógyszerek többségét több dózisformában állítják elő. Az orvos segít abban, hogy kiválassza a lamivil olcsó analógját, és jelölje meg azt a formát, amely megfelel az egyéni kezelési rendnek.

1. A gél jobban felszívódik és hűti a bőrt. Jobb, ha a betegséget viszketés kísérik.

2. A krém lágyítja az epidermiszet.

3. A tabletták gyakori ismétlődéssel és a gombák és a körmök teljes gombás elváltozásai vannak. Ha a terápiás kezelésre szükség van, hogy rendszeresen adjon biokémiai vérvizsgálatot a máj és a vese működésének megfigyelésére.

4. A permetet jobban használják megelőzésre. A nyilvános területeken - a medencén, a fürdőn belül - érintik a fertőzöttséggel fenyegetett bőrterületeket. A permetet a cipő belsejének fertőtlenítésére is használják.

Lamisil - a kenőcsök ára, olcsó analógok

A gyógyszer az allil-aminok csoportjához tartozik. A készítmény hatóanyaga a terbinafin. A Lamisil a széles spektrumú külső alkalmazások eszköze. Hatékony a gombás fertőzés ellen. A kezelőorvos az onokomikózist, a mycosisot jelöli ki, elveszítjük a bőr egyes részeinek elváltozását. A legtöbb beteg jól tolerálja a gyógyszert az adag beadásakor. Ritka esetekben allergiás reakciók urticaria formájában. A bőr reddened részei kellemetlen érzést okozhatnak, melyet viszketés és égetés okoz. Ennek a gyógyszernek a költsége meglehetősen magas, és a gyógyszertől és a régiótól függően 530-600 rubel tartományban változik. Ezért van értelme a Lamizil gombaölő kenőcs olcsóbb analógjait figyelembe venni.

Listázott olcsó analóg generikumok Lamisil krémet és azok árát a gyógyszertárakban

Az orosz olcsó analógok kiválasztása

 1. terbinafin. A hazai termelés általános. Ugyanazt az anyagot tartalmazza. Hatékony a patogén és feltételesen patogén mikroflóra ellen. Nem gyakorol negatív hatást a szervezetre rendszeres használat mellett. Ritka esetekben allergiás reakciók bőrkiütésként jelentkezhetnek. Ezt a hatást viszketés kísérheti, ami nem lehet mentség a terápiás gyakorlat eltörléséhez. Ha a héten a mellékhatások szedése nem megy el és romlik, akkor az oka lehet egyéni intolerancia. Ebben az esetben orvoshoz kell fordulnia. A kenőcs ára A Terbinafine (30 g) 147 rubel. A hatóanyag koncentrációja 1%. Táblázat. (14 darab 250 mg). Költsége 248 rubel, és a csomagolás (30 db 250 mg.) - 530 rubel.
 2. Termikon. Egy másik gyógyszer egy orosz gyógyszergyártó cégtől. A terbinafin hatóanyag. Kenőcsök, spray-k és tabletták formájában készülnek. A gyógyszer hatóanyagainak hatékonysága a gomba sejtmembránjának megsemmisülése, ami halálához vezet. A gombás és élesztő fertőzésekben történő felhasználásra, valamint a fertőző betegségek bőrmegszakadására is alkalmas. Ezekben az esetekben a leginkább ajánlott kenőcsök vagy spray használata. A tabletták olyan gombafertőzésre utalnak, amely a bőrfelület külső rétegének jelentős területét érinti. Ezenkívül a tabletták hatékonyak a körömgomba és a fej fejének a bőrén. Költség: krém 1% 15 gr. - ára 230 rubel, spray 30 ml. - 205 rubel., Tab. 14 db. 250 mg-os adaggal. - 525 rubel.
 3. Fungoterbin. Oroszországban gyártva. Elsősorban összetett terápiára van szükség. Hatóanyagok: karbamid és terbinafin. A karbamid semlegesíti a gyulladásos folyamatokat és meggátolja a folyadék felhalmozódását. Hatékony a gombás fertőzés ellen. A Fungoterbine külső alkalmazására szolgáló eszközök megkülönböztető jellemzője a szaga szinte teljes hiánya. Kiválóan kezeli a sima bőrbetegséget komplex alkalmazással. Az azonos nevű gél jobban felszívódik az epidermisz külső rétegének érintett részeibe, és hatékonyabban megakadályozza a patológia kialakulását. Ár: tejszín 1% 15 gr. - 307 rubel, gél - 345 rubel, spray 30 ml. - 344 rubel, fül. 10 db. 250 mg-mal. - 550 r.

A spray és a tabletták nagy területet jeleznek a bőrön.

 1. Atifin. Egy másik kedvező alternatíva az orosz gyártó Lamizil. Ellentétben a többiekkel, csak tejszín formájában kapható. Az aktív komponens a terbinafin is. A mellékhatások alig fordulnak elő. Az Atifin viszonylag rövid idő alatt képes hatékonyan megbirkózni a többszínű lichen és más gombás neoplazmák a bőrön. Gyakran komplex drognak nevezik a lágyékos epidermofotia és az élesztő fertőzések számára. Az "Atifin" krém ára 1% 15 gr. 206 rubel;
 2. Binafin. Egy másik hatékony gyógyszer, amelyet egy orosz gyógyszergyártó cég gyárt, amelynek hatóanyaga a terbinafin. Hatékonyságának köszönhetően nem rosszabb a költséges nyugati analógoknál. Káros hatással van a gombafertőzések kialakulására. Az egyetlen ellenjavallat a hatóanyag egyéni intoleranciája. A hatás az alkalmazás első napjaiban észrevehető. Krém és tabletta formájában készül. Költség: krém 1% 10 gr. - 265 rubel., Táblázat. 14 db. - 250 r.

Importált megfizethető helyettesítők

A gyógyszer orosz olcsó terminológiáján túl a Lamizilnek figyelmet kell fordítania néhány, hasonló farmakológiai hatású európai gyógyszerre is, amelyek szintén olcsóbbak lesznek:

 1. ekzoderil. Egy jól ismert svájci eszköz. A hatóanyag naftén. A gyors felszívódástól eltér az analógjaitól. Ha a hatóanyag aktív komponensei felszívódnak az epidermisz külső rétegébe, akkor stabil gombaellenes koncentrációk keletkeznek. Különösen kifejeződő gyulladáscsökkentő tulajdonságai. Az Exodermil könnyedén kiküszöböli a bőrön a kellemetlenségeket, melyet az ilyen jellegű tünetek okoznak, mint a viszketés és az égés. Érdemes figyelni egy kis ellenjavaslatra a felhasználáshoz. A termék helyes használatával az epidermisz érintett rétegei a második napon kezdenek kigyulladni. A krém ára 1% 15 mg. 474 rubel;
 2. Batrafen. Franciaországban gyártva. A hatóanyag a ciklopiroxolamin. A termék széles spektrumú hatással és jó gombaellenes hatással rendelkezik. Gyorsan felszívódik a bőr kezelt területein. A felhasználás eredménye szinte azonnal észrevehető. Krém formájában készül 1% ár - 441 p. A cső 15 g-ot tartalmaz. előkészítés;
 3. mikoseptin. Olcsó európai analóg készült a Cseh Köztársaságban. A gyógyszert komplex felhasználásra szánják gombás fertőzések kezelésére. Hatóanyagok - cink-undecilénát és undecilénsav. Ezek az összetevők hatékonyan megzavarják a gomba baktériumok falát, ami gyors halálhoz vezet. Legtöbbször ezt a gyógyszert a lábak gombás fertőzéseinek kezelésére írják fel. A nemkívánatos reakciók allergia formájában jelentkezhetnek csak a hatóanyag vagy egyedi összetevők egyéni intoleranciája esetén. Kenőcs formájában készül. A cső 30 g-ot tartalmaz. A költségek körülbelül 400 rubel.

Következtetések az olcsó csereeszközökkel kapcsolatban

A Lamisil az egyik legjobb gyógyszer a gombafertőzés leküzdésére, amely megfelel az összes nemzetközi minőségi előírásnak. Ezenkívül teljesen biztonságos a használata. Azonban az elég magas ára miatt sok beteg a hazai és az importált termelés olcsóbb analógjait keresi. Érdemes megérteni, hogy nem kevésbé hatékonyak a bőrbetegségek leküzdésében. Nagyvárosokban, például Moszkvában, Szentpéterváron. és más regionális központok, szinte minden gyógyszertárban meg lehet vásárolni bármelyik korábban említett helyettesítőt megfizethető áron.

Fontos megérteni, hogy az öngyógyítás gyakorlata gyakran nem adja meg a várt eredményeket. A hatékony terápia érdekében pontos diagnózist kell készíteni. Ezt csak az orvos végezheti el objektív adatok alapján, átfogó vizsgálat után. Az öngyógyítás csak akkor akadályozhatja meg az orvost, hogy megállapítsa a helyes diagnózist, és egyes esetekben súlyosbítja a tüneteket.

"Lamisil": a gyógyszer analógjai, felhasználási jelek

„Lamisil” egy gombaellenes allilamin-csoport, amelynek széles spektrumú hatást. Célja a fertőző elváltozások a haj, a köröm és a nyálkahártyákon, a fertőzés a bőr úgynevezett dermatophytes (Pityrosporum orbiculare, Epidermophyton floccosum, Microsporum canis, Candida nemzetségbe tartozó gombák, Trichophyton violaceum, mentagrophytes, Trichophyton tonsurans, Trichophyton rubrum, Trichophyton verrucosum). A "Lamisil" gyógyszer tabletták, spray, gél formájában készül.

Lamizila általános leírása

A "Lamisil" gyógyszer és analógjai gyógyszeres hatása majdnem megegyezik. A gombaellenes terbinafin hatása által nyújtott csökkentésével ergoszterol koncentráció elnyomásával bioszintézisét a membrán a gomba sztearin. Továbbá, terbinafin szkvalén epoxidáz fellépés nem zárja ki egy nem-citokróm P450 rendszer, ezáltal növelve a koncentrációja szkvalén - komponens, amely biztosítja a semlegesítés és bomlása a toxikus anyagok, valamint megsemmisítése a gombasejtek. A hormonális gyógyszerek, köztük a terbinafin metabolizmusának nincs hatása.

"Lamisil", analógjai, amelyek: "Terbinafin", "Ekzifin", "Tsidokan", "Termikon", "Terbiks", "Terbizil", "Binafin", "Atifin", "Onihon", "Mikoterbin", "Mikonorm", "Lamikan", "Fungoterbin", az egyik legerősebb gombaölő szer.

Használati útmutatók "Lamizila"

A Lamisil tabletták analógjai és a gyógyszer maga a szögek, haj, nyálkahártyák, bőr által okozott fertőzési elváltozások szisztémás terápiája céljából, amelyeket különböző gombák okoznak.

A "Lamisil" (a gyógyszer analógjai is erős hatásúak) lenyelésére a következő patológiákat alkalmazzák:

- Candidiasis - nagy elváltozás esetén;

- dermatomycosis sima bőrfelület a különböző lokalizáció;

- mycosis - a fejbőr patológiája;

- onychomycosis - a körömlemez patológiája, amelyet a dermatophyte nemzetség gombái okoznak.

A "Lamisil" tabletta a színes lichen kezelésére hatástalan. Ebben az esetben egy jó hatás a "Lamisil" kenőcs, amely a gyógyszer analógja.

A fejlődés sebessége a hatás "Lamizila"

A "Lamisil" (különösen a gyógyszer analógjai) nem azonnal reagál. A napi és heteki cserefolyamatok gátolódnak, egy ideig a gombás sejtek a régi D-vitamin-készletek és a toxinok negatív hatása miatt élnek. Ezért a "Lamisil" gyógyszer csak 3-4. Napon észlelhető (bőrkárosodás esetén), és a végső hatás még a későbbiekben is megjelenik, a területtől és a sérülés mértékétől függően. A késleltetett és késleltetett cselekvés miatt sokan úgy vélik, hogy a "Lamisil" gyógyszer nem elég hatékony, de ha követi az utasításokat, és nem várja az azonnali gyógyulást, akkor a gyógyszer hatása csodálatos lesz.

A kurzust nem szabad megváltoztatni. Néhány betegnél, amint egy kicsit jobban érzi magát, hagyja abba a gyógyszer alkalmazását (ez elsősorban a betegségek külső formáira vonatkozik). Mindazonáltal emlékeztetni kell arra, hogy ha a betegség külső tünetei majdnem elhaladtak, vagy már elmúlt, de az orvos ajánlása szerint folytatni kell a kezelést, akkor az eset lezárása és a gyógyszer alkalmazása javasolt, amennyit az orvos ajánlott. Egyébként azok a gombás sejtek, amelyek nem pusztulnak el a gyógyszer által, ismét aktívan szaporodnak, ami a betegség visszaesését okozza.

Ellenjavallatok a "Lamizila"

- Tabletta esetén - korhatár - legfeljebb 2 év; spray, "Dermgel" és krém - akár 12 évig.

- Szoptatási időszak (tablettákra vonatkozik).

- Terbinafintal szembeni túlérzékenység, valamint a gyógyszer egyéb komponensei.

A "Lamisil" -ot óvatosan kell használni, ha:

- a végtagok hajói elzáródásos betegsége;

- elnyomás hemopoízis;

- anyagcsere-problémák;

A "Lamizila" mellékhatásai

Általában a "Lamisil" (kenőcs) hatóanyag jól tolerálható. Alkalmazásakor a mellékhatások általában enyhék vagy enyheek, és átmeneti jellegűek is.

A Lamizil esetében a következő mellékhatások lehetségesek:

- érzés a gyomorban;

- az ízlés megváltozása, néha még a veszteség;

- nagyon gyakran hasmenés;

- kisebb hasi fájdalom;

- izom-csontvázreakciók - myalgia, arthralgia;

A következő bőrgyógyászati ​​és allergiás reakciók: alopecia, anafilaktoid reakciók, toxikus epidermális nikroliz, Steven-Johnson szindróma, urticaria és kiütések. Progresszív bőrkiütés kialakulásakor a "Lamizil" terápiát le kell állítani.

Az ízérzéseket néhány héttel a kezelés befejezése után helyreállítják.

2. Gél és permet esetén:

Ritka esetekben allergiás reakciók lépnek fel: urticaria, angioödéma, vörösség, általános kiütés.

"Lamizila" gyógyszerkölcsönhatás

Amikor kutatás felfedte a következő: „Termbinamin” hozzájárul az elnyomása anyagcsere miatt enzim 2D6. Ez miért van szükség, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri a betegek, akik egyidejűleg a készítmény „Lamisil” kap kezelést metabolizálódó gyógyszerek, részvételével az enzimet. Ez egy béta-blokkolók, antidepresszánsok, triciklikus szerek és így tovább.. Abban az esetben egyidejű orális fogamzásgátlók és a „Lamisil” betegeknél Mauger jelölt szabálytalanság a menstruációs ciklus.

Drugs, gyorsuló anyagcserét (például, „rifamicinek”) gyorsított clearance terbinafin, és ez lassítja gátló gyógyszerek az enzim aktivitását citokróm P-450 rendszer (például cimetidin).

Olcsó Lamisyl analógok: a kábítószerek áttekintése, a hatékonyság összehasonlítása

A Lamisil a gombaellenes gyógyszerek kategóriájába tartozik. A gyógyszer hatóanyaga széles körű, és helyi felhasználásra szánt. Fungicid hatással rendelkezik, és segít a különböző gombák kezelésében. Néha azonban szükség van a lamizil olcsó analógjainak megválasztására.

Leírás Lamizila

A hatóanyag a terbinafin, amely a hatóanyag aktív komponense.

Ezen kívül további elemek - magnézium-sztearát, kolloid szilícium-dioxid és más anyagok. A gyógyszert tabletta, kenőcs, spray formájában szabadítják fel.

A terbinafin allilamin, amely segít különböző típusú gombás mikroorganizmusok kezelésében. Az ágens kiküszöböli a körmök, a haj és a bőr patológiáinak kórokozóit.

Kis mennyiségben a hatóanyag fungicid hatást fejt ki a dermatophytákra, penészgombafélékre és bizonyos dimorf gombákra. Segíti az élesztőgombák kezelését is.

A terbinafin hatására le lehet zárni a szterolok bioszintézisét a sejtekben. Ez a hatás a legkorábbi szakaszokban valósul meg.

Ennek következtében az ergoszterin hiánya és a szkvalén halmozódik fel a sejtekben. E folyamatok eredményeként a gombasejtek meghalnak.

A terbinafin alapelve a szkvalén-epoxidáz enzim gátlása, amely a patogén sejtmembránjaiban található. Ha a gyógyszert szájon át írják, akkor az anyag mennyisége halmozódik fel a bőrön, a körömlemezeken és a hajon, ami fungicid hatású.

Helyi alkalmazás esetén az ágens számos gombaellenes aktivitással is rendelkezik. Az anyagnak nincs hatása a citokróm P450 rendszerre. Ezért alkalmazása nem befolyásolja a hormonok és egyéb gyógyszerek metabolizmusát.

A gyógyszer tabletta formáját ilyen helyzetekben írják elő:

 • a dermatophyták gombáinak hatásából származó onokomicózis;
 • gombás bőrelváltozások - lábak, testek, lábak;
 • Candida gombák fertőzésével kapcsolatos fertőző betegségek;
 • a fejbőr gombás léziói.

Érdemes megjegyezni, hogy a gyógyszeres orális adagolás nem segít a többszínű lichen kezelésében.

A szert krém vagy permet formájában lehet alkalmazni ilyen helyzetekben:

 • a lábak, a bőr mycotikus léziók megelőzése;
 • a penészesedéssel járó pelenka kiütés kezelésére;
 • sűrű lichen terápia, ami a dimorf gombák aktivitásához kapcsolódik.

A hatékony, alacsony költségű Lamizil analógok áttekintése

Sokan érdekelnek a lamizil helyettesítése. A gyógyszereknek jó néhány olcsó analógja van, amelyek lehetővé teszik hasonló hatás elérését. Ezek a következők:

 • terbinafin;
 • termikon;
 • fungoterbin;
 • ekzifin;
 • atifin;
 • binafin;
 • ekzoderil;
 • Batrafen;
 • mikoseptin.

Lamisil vagy terbinafin - ami jobb?

A terbinafin hatóanyaga azonos nevű anyag.

Az orvosok véleménye szerint a gyógyszer nagy aktivitást mutat a patogén mikroorganizmusok ellen. Az anyaggal végzett kezelés folyamata általában nem vezet az egészségi állapot megsértéséhez.

Azonban néha a gyógyszer nemkívánatos mellékhatásokat vált ki. Ezek közé tartozik a viszketés, a bőrre ható allergiás reakciók. A bőrhibák elleni küzdelem során az állapot normalizálódásának első tünetei csak néhány nappal később láthatók.

Az anyag krém formájában körülbelül 150 rubel lesz. A gyógyszer tabletta formája 250 rubelt tartalmaz 14 db-ra.

Lamisil vagy exoderyl - ami jobb?

Az exoderil hatóanyaga a naphtefin. Ez az anyag gyorsan felszívódik, és tartós gombaellenes koncentrációt biztosít az érintett területeken.

Az anyag kifejezett gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, és segít a gyulladás leállításában. Segítségével számos betegség tüneteivel megbirkózhatunk.

Az anyag legfontosabb jellemzője, hogy képes megbirkózni a viszketés érzésével. Kétségtelen előnyt tekinthetünk a korlátozások viszonylag kis listájának.

Az anyagot krém formájában körülbelül 470 rubelt költik. Az értékesítésen megtalálható a helyi használatra is. A termék 10 ml-ét 530 rubelre vásárolhatja.

Lamisil vagy termoklin

A termon hatóanyaga a terbinafin. Az ágens károsítja a gombás sejtek membránját, és halálát idézi elő.

A gyógyszer segít az élesztő és a gombás patológiák kezelésében. Továbbá, használják elleni többszínű lichen, pelenka kiütés a fertőző természet.

A tabletta formájában lévő hatóanyagot az onokomikózis szabályozására használják. Emellett a jelzések közé tartoznak a gomba hámszöveti károsodásának jelentős foka. Gyakran előfordul, hogy a gyógyszert mycosis körömlemezekre és a fejbőr dermisére használják.

A krém formájában lévő gyógyszer ára körülbelül 230 rubel. Szintén kapható egy olyan spray, amely 200 rubel. 14 tabletta 250 mg adaggal körülbelül 520 rubel.

Lamisil vagy fungoterbine - ami jobb

A Fungoterbine kombinált gyógyszer, amely 2 komponenst tartalmaz - a terbinafin és a karbamid.

A második anyagnak gyulladásgátló tulajdonságai vannak, és segít megőrizni a nedvességet. A terméket jellegzetes gombaellenes tulajdonságokkal jellemezik.

A gyógyszer sok pozitív visszajelzést kapott. A krém vagy a gél alkalmazásának köszönhetően rövid idő alatt megbirkózhat a dermis fertőző léziókkal.

Lamisil vagy Exifin

Az exopin hatóanyaga a terbinafin. Ez az anyag nagy hatékonyságú. A krém formájában levő hatóanyag segít abban, hogy 3-5 nap alatt a lábfej gombás sérüléseivel megbirkózzon.

A gyógyszertan alkalmazásának köszönhetően képesek megbirkózni a gombák által előidézett körömvesztéssel.

Meg kell jegyezni, hogy a gyógyszerek tabletták formájában történő alkalmazása mellékhatásokat okozhat. Ezek közé tartozik az étvágy romlása, émelygés, allergiás reakciók, az ízlelőbuborékok megzavarása.

Az anyagot krém formájában lehet megvásárolni mintegy 240 rubel. 14 tabletta 250 mg adagban 860 rubel lesz.

Lamisil vagy Atifin

Az atibin hatóanyaga szintén terbinafin. A krém a kenőcs lamizil olcsóbb analógjaihoz tartozik.

Ezzel gyorsan megbirkózhat a gombákkal és az élesztő bőrelváltozásokkal, beleértve a többszínű lichen és a lágyékos epidermófiát.

Kisméretű mellékhatásai vannak. A 15 g tejszínkoncentráció 1% -a csak 200 rubel.

Lamisil vagy binafin

A binaphin hatóanyaga a tebinafin. A krém tökéletesen illeszkedik a gombás fertőzésekhez, és széles spektrumú hatással bír.

Ha úgy gondolja az utasításokat, az anyagnak szinte nincs ellenjavallata. Kivételt képeznek az anyag összetevőivel szembeni nagy érzékenység.

Szó szerint a gyógyszer első napján a hámállapot javulása érhető el. A tablettákat a szervezet jelentős károsodására írják fel. Az anyag ilyen formájának felhasználására utaló jelek közé tartozik a mycosis haj, a dermatophytákkal fertőzött körömkárosodás.

Lamisil vagy batrafen

A batrafen aktív komponense az olamin ciklopirox. Ez a gombaellenes szer nagy átható képességgel bír.

Ezzel megbirkózhat a gombás fertőzésekkel. A gyógyszer ugyancsak segít a bakteriális mikroorganizmusok egyes törzseinek kiküszöbölésében.

A megoldás kiterjedt cselekvési spektrummal rendelkezik. Ennek ellenére igen kevés ellenjavallatot tartalmaz. Az orvosok szerint a terápia második napján pozitív eredmények érhetők el. 15 g 1% -os krémkoncentráció körülbelül 440 rubel lesz.

Lamisil vagy mycoceptin

A mikoszeptin összetett hatással bír. A hatóanyagok a cink-undecilénát és az undecilénsav.

Ezek az anyagok a gombás falak sejtes aktivitásának megsértését okozzák, ami halálát okozza.

A gyógyszert aktívan használják a gombafertőzések leküzdésére. Szinte nincs ellenjavallat. Kivétel a túlérzékenység a hatóanyag összetevőire. 30 g kenőcs költsége körülbelül 400 rubel.

A Lamisil egy hatékony gyógyszer, amely lehetővé teszi, hogy megbirkózzon a gombás fertőzéssel. A jó eredmények eléréséhez szigorúan kövesse az utasításokat. Ha lehetetlen használni ezt az eszközt, érdemes hatékony analógot kiválasztani.

videó

A videó azt mutatja, hogyan lehet gyorsan gyógyítani a hideg, az influenza vagy az ARVI. Tapasztalt orvos véleménye.

Olcsó analógok és a gombaölő gyógyszer lamizil helyettesítők: az árak listája

A Lamisil egy külföldi készítmény, mely gombás betegségek kezelésére szolgál. A terbinafin hatóanyag patológiásan befolyásolja a bioszintézis belső folyamatait a gomba sejtjeiben, halálát okozva. A lamizil hatóanyag összetétele nem befolyásolja a páciens hormonális egyensúlyát, és nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel.

A Lamisyl felnőtteknek és gyermekeknek 2 év elteltével felírt. Ne szedje a terméket szoptatás alatt, terhesség alatt, szigorúan feltüntetve.

A gyógyszert tabletta, spray, oldat formájában adják el, valamint krém vagy dermel a szögek és lábak számára. Az árak 430-2120 rubel tartományban vannak. A gyógyszereket a hazai gyártók körében gyakran keresik olcsóbban. Egy olcsó szinonimát találhat a polcon importált eszközökkel.

Az orosz gyártás analógjai

A terbinafin alapján olyan orosz gyógyszerek vannak, amelyek hasonló gyógyszerösszetétel és hatáskörrel rendelkeznek. Az előkészületek táblázata a következő:

A gyógyszer javallt Trichophyton, Microsporum, mycosis a köröm és a bőr a láb, onychomycosis, kiterjedt sömör, candidiasis nyálkahártya és a bőr.

Form felszabadulás - krém, spray és gél. A spray-t hidratáló, antioxidáns és regeneráló gyógyszerként használják.

A tablettákat és a krémet az élesztő, a penészgombák, a dermatomycosis kórokozói és a többszínű lichen okozta elváltozások kezelésére írják fel.

Ukrán helyettesítő

A gyógyszer olcsó analógjai a lamizil ukrán termelésnek segíthetnek a végleges gyógyszer kiválasztásában. A lista tartalmazza a gyógyszerek költségeit és azok rövid megjegyzését.

 • Lamikon. A gyógyszertárakban ez a név egy permetet, krémet és dermeget árul. A gyógyszerek terbinafin hatóanyagot tartalmaznak. Az átlagár 160-250 rubel.
 • Lamifen. A legolcsóbb ukrán helyettesítő lamizila gél egy tubus 15 g és 30, mennyiségben használják helyileg a gombás fertőzések a bőrön, ujjak közötti lábgombásodás, lágyéki területen, a törzs, pityriasis versicolor. Az átlagár 100-155 rubel.
 • Mycosis Stoma. Dermatológiai spray, a gombaellenes hatás széles körével. A Lamizil analóg hatóanyaga a gyógyszerben hasonló indikációkat eredményez a használat és az ellenjavallatok szempontjából. Az átlagár 240-365 rubel.

Belorusz generikumok

A belorusz generikumok segítenek a betegeknek abban, hogy megválasztják a lamizil helyettesítését.

A krém, a permetezés és a külső használatra szolgáló oldat, valamint a lenyelésre szánt tabletták készülnek.

A terbinafinot az orosz gyártó kenőcs, krém, tabletta és permet formájában is gyártja.

A felhasználási tünetek közé tartoznak az erythrasma, a színes lichen, a különböző dermatomycosisok és a felületi candidiasis.

Egyéb külföldi analógok

Az alábbiakban a lamizil modern importált közeli helyettesítői és szinonimái.

 • Terbizil. Az analóg lamizil ugyanazokkal a jelzésekkel és aktív komponenssel rendelkezik a készítményben. Az ellenjavallatok közül csak a test és a szoptatás egyéni reakciója, mivel a terbinafin behatol a tejbe.

A gyógyszert óvatosan alkalmazzák terhesség és gyermekkorban. Származási ország - Magyarország. Az átlagár 330-2200 rubel.

 • Binafin. Egy olcsó importált gombaellenes gyógyszer hatásos pótlása, hasonló hatóanyaggal a lamilicumhoz. Tabletta és krém formájában készül.

  A megbízás lejárt onychomycosisban lábgombásodás törzs, lábak, lábak, körmök, fejbőr, gombás fertőzések a bőrön. A gyógyszert Indiában gyártják. Az átlagár 250-590 rubel.

 • Atifin. Krém és terbinafin tabletta előírt tinea pedis, élesztő és dermatophyte bőrfertőzés, pityriasis versicolor, tinea ágyék.

  A legjobb olcsó szinonimája a lamizil krém formájában, de a tabletták megegyeznek. Származási ország - Szlovénia. Az átlagár 150-1670 rubel.

 • ekzifin. A gyógyszer fungicid aktivitást mutat a penész- és dimorf gombákkal szemben, valamint a legtöbb dermatophytes esetében. Az indiai kiadás eszköze. Az átlagár 230-850 rubel.
 • A gombás fertőzések kezelése gyakran elhúzódik, és a betegség könnyen bejuthat az áramlás krónikus fázisába. Hatalmas lista a szinonimáikról és a kezelésükhöz közeli helyettesítő anyagokról, amelyeket a legtöbb esetben a vény nélkül kapható gyógyszertárakban adnak ki, nem járul hozzá a helyes és gyors kezeléshez.

  Lamisil-analógok

  A Lamisil hatóanyag, amely különféle felszabadulási formák (külső és belső használatra), egy gombaellenes gyógyszer. A Lamizil fő anyaga a terbinafin-hidroklorid, amely gyakorlatilag minden gombás fertőzés kórokozója.

  A Lamisil gyorsan és hatékonyan alkalmazható, amely a legtöbb esetben megfelelő alkalmazással lehetővé teszi, hogy egy hét múlva megszabaduljon a gombától. Azonban vannak más kábítószerek, beleértve a hazai termelést is, azonos hatású, gyakorlatilag nem rosszabb, mint a Lamizil hatása. Fontolja meg, mi helyettesítheti a Lamisilt.

  Lamizil tabletták analógjai

  A Lamisil tabletta analógjai a következő gyógyszerek:

  • Atifin;
  • Terbiks;
  • terbinafin;
  • Tsidokan;
  • Terbifin;
  • A terbinafin-FIP;
  • Onihon;
  • Terbizil;
  • Terbinoks;
  • Terbinafine Hexal;
  • Exifin és mások.

  Mindezen gyógyszerek terápiás hatása a terbinafin-hidrokloridon alapul, amely a legfontosabb hatóanyag. A felsorolt ​​alapok eltérőek lehetnek a segédanyagok tartalmában.

  A lamisil és analógjai tabletták formájában a következő esetekben írhatók elő:

  • a fejbőr mikózisai (mikroszporia, trichofitózis);
  • a bőr és a köröm gombás elváltozása (trichophytosis, epidermophytia, mycosporia);
  • onychomycosis (körömgomba);
  • szisztémás kezelést igénylő sima bőr súlyos, kiterjedt dermatomycosis;
  • a nyálkahártya és a bőr candidiasisát.

  Egyes esetekben ezeket a gyógyszereket a helyi expozíciós eszközökkel egyidejűleg kell alkalmazni. A Lamisil és analógjai orális beadásra nem alkalmasak többszínű lichen hatására.

  Lamizil analógjai spray formájában

  A Lamisil spray leggyakoribb helyettesítői a következő gyógyszerek:

  • Lamikon;
  • Fungoterbin;
  • Termikon;
  • Terbinafin-hidroklorid.

  Ezek a gyógyszerek spray-k formájában is kaphatók, és azokban az esetekben ajánlott, amikor a sérülések nehezen elérhető helyen találhatók, és ezek a kóros bőr szindróma társulnak. Fő komponense a terbinafin-hidroklorid.

  A spray Lamisil és annak analógjai használatára utaló jelek:

  • mycosis stop;
  • ingens epidermofitia;
  • a dermatophyták által okozott test sima bőrének gombás fertőzése;
  • élesztő bőrfertőzések (különösen az intertrigo);
  • többszínű lichen, melyet a dimorf gomba okoz.

  A spray formájában lévő gyógyszerek nem alkalmazhatók az arcra, hogy megakadályozzák a szemmel való érintkezést. Ugyancsak óvatosan alkalmazza ezeket a jogorvoslatokat a sérült bőrfelületekre. összetételük alkoholt is tartalmaz.

  A tejszín (kenőcs) analógjai Lamisil

  A tejszín (kenőcs) formájában lévő Lamisil hatóanyagnak számos analógja van a hatóanyagnak, amelyek közül a leggyakoribb:

  • Termikon;
  • ekzifin;
  • Atifin;
  • Fungoterbin;
  • Terbinafine - MFF;
  • Lamifast.

  Ezek a gyógyszerek nemcsak enyhítik a gombás fertőzést, hanem az érintett bőrön lágyulnak, enyhítik a szárazságot és a viszketést.

  A Lamisil krémet és analógjait a következőkre ajánljuk:

  • gombafertőzések (beleértve a fokozott szárazságot és repedéseket);
  • lágyékos epidermofit;
  • a dermatophyták okozta test sima bőrének gombás sérülései;
  • élesztő bőrelváltozások;
  • többszínű fosztja meg.

  Lamizil Uno analógjai

  A Lamizil Uno egy filmképző megoldás, amely a bőrön való alkalmazás után észrevehetetlen filmből áll, amely 72 órán át marad. Ennek köszönhetően a hatás egy idő után a gyógyszer egyszeri alkalmazását követően érhető el. Jelenleg a Lamizil ezen formája, amely a lábmikózisra ajánlott, nincs analógja.

  Lamisil olcsó analógok

  Gombák lábakon vagy orvosi kifejezés onychomycosisban lábgombásodás, olvassa el a fertőző betegségek terjedését, amelynek kezelése kell elvégezni az első jele. A gombás megbetegedések kezelésére gyakran jár ezzel a gyógyszert Lamisil, hanem azért, mert a magas költségek, sokan keresnek olcsóbb, de hatékony analógok a gyógyszer, ami a hatásmechanizmus célozza visszaszorítása létfontosságú tevékenység gombás paraziták megszüntetése tünetek, elkerüljék a progressziója.

  A kábítószerek listája, amely méltó versenyt nyújthat a Lamizil számára, nagyon sok. Alapjában véve strukturális analógokra oszthatók, vagyis azok, amelyek összetételükben ugyanazt az aktív komponenst és analógokat tartalmazzák a hatásmechanizmusban. A Lamizil Uno analógjait különböző farmakológiai formákban állítják elő, eltérő összetételűek, költségük van, de gyakorlatilag ugyanolyan terápiás hatásúak.

  Alapvetően olcsó gombás fertőzések elleni szerek előállításához orosz gyógyszeripari cég, de ha keres analógok Lamisil gomba, továbbra is szükség van, hogy konzultáljon orvosával, és biztos, hogy olvassa el az utasításokat, hogy a kiválasztott gyógyszer.

  Fungoterbin

  A Fungoterbine gyógyászati ​​készítmény gombás fertőzések kezelésére. Az aktív hatóanyagot a gyógyszer terbinafin, amelynek megvan az a képessége, hogy megzavarják a szintézisét sejtmembránok patogén gombás parazita, így tönkreteszi őket belülről a szerkezet blokkolásával szaporodásukat. A fungoterbin a Lamisil hatóanyag szerkezeti analógja. Gombás fertőzések, akkor lehet alkalmazni, hogy a köröm, a fejbőr és a lábak. Elérhető drog a krém formájában, egy spray, amely tartalmaz 10 mg terbinafin-hidroklorid, vagy 250 mg-os tabletta. A készítménynek a fő hatóanyagon kívül bármely formája segédkomponenseket tartalmaz. A gyógyszer megfelelő alkalmazásával, jól tolerálható, gyors terápiás hatással bír.

  bizonyság

  A Fungoterbin legfontosabb indikációi a következő betegségek és állapotok:

  1. mycosis stop;
  2. onychomycosis (körömgomba);
  3. a bőr gombás megbetegedéseinek megelőzése;
  4. színezett lichen;
  5. lágyékos epidermofit;
  6. a Candida nemhez tartozó gomba által okozott betegségek;
  7. seborrheás dermatitis.

  Az alkalmazás módja

  Fungoterbine krémet vagy gélt alkalmaznak a bőr érintett területeire naponta 1 alkalommal. A kezelés időtartama legfeljebb 6 hét.

  Spray spray az érintett bőrre.

  A Fungoterbin tabletta standard adagja felnőtteknek naponta egyszer 1 tabletta. A kezelés időtartama a gombás kórokozók bőrkárosodásának mértékétől függ, és 7 naptól több hónapig is eltarthat.

  Ellenjavallatok

  A külső használatra szánt Fungoterbine jó tolerálhatóságot mutat, de ha valaki megpróbálja lecserélni a Lamisil tablettát, ez a gyógyszer tabletta formájában megvásárolja az ellenjavallatok listáját:

  1. A gyógyszer összetételével szembeni túlérzékenység.
  2. 12 éves kor előtt.
  3. Terhesség és szoptatás.
  4. A máj, a vese súlyos patológiája.

  A Fungoterbine árai a város drogériáiban közvetlenül függenek a kibocsátás formájától. Így egy krémet vagy egy permetet lehet vásárolni egy áron nem több, mint 270 rubel csomagonként, és a tabletták № 20 300 rubel.

  Termikon

  A Lamisil tabletta cseréje olyan gyógyszer lehet, mint a Termikon, amelyet szisztémás alkalmazásra szánnak, széles körben alkalmazzák a gombafertőzés okozta betegségek kezelésében. A gyógyszer alapja ugyanaz a terbinafin-hidroklorid, amely kifejezett fungicid és fungisztatikus hatással bír. Van egy széles spektruma a cselekvés, amely lehetővé teszi, hogy azt különböző gombás betegségek.

  Vásárlás Termikon lehetséges 250 mg-os tabletták formájában, spray és krém külső használatra - 10 mg. A segédkomponensek a gyógyszer hatásának fokozására szolgálnak.

  bizonyság

  A bőr és a fejbőr mycosis kezelésére szolgál. Jól illeszkedik a köröm gombájával, a sima szövetek és nyálkahártyák fertőzéseivel.

  Az alkalmazás módja

  A napi adag nem haladhatja meg a 250 mg-ot, ami megegyezik egy tablettával.

  A krém külső használatra készült. Vékony réteget alkalmaz a szervezet érintett területein naponta 1-2 alkalommal.

  A permetezést ajánlott tiszta és száraz bőrre permetezni - naponta egyszer. A terápiás tanfolyam 1-4 hét.

  Ellenjavallatok

  1. egyéni allergiás reakció a hatóanyag komponenseire;
  2. 12 év alatti gyermekek;
  3. krónikus alkoholizmus;
  4. az anyagcsere folyamatok megsértése;
  5. súlyos vaszkuláris patológia.

  A termikon nem vonatkozik a Lamizil olcsó analógjaira, a 14. táblázatban szereplő átlagos ára 550 rubel. A krém, valamint a permetezés ára körülbelül 260 rubel.

  Lamikon

  A Lamizil spray-vel, krémmel vagy tablettákkal együtt alkalmazható, kimondott gombaellenes hatású gyógyszer Laminint jelent, amely terbinafinot tartalmaz. Ez az ágens széles spektrumú hatással rendelkezik, fungicid hatással rendelkezik számos gombás kórokozó, beleértve a penészgomba és dermatophyták ellen. A gyógyszer tabletta 250 mg terbinafint tartalmaz, valamint további összetevőket. A spray és a krém 1 ml - 100 mg hatóanyagú terbinafin. A gyógyszer jó tolerálhatósággal rendelkezik, széles körben alkalmazzák felnőttek és 12 évesnél idősebb gyermekek gombás betegségeinek kezelésében.

  bizonyság

  1. a köröm gombás fertőzései;
  2. ótvar;
  3. inguinális dermatophytosis;
  4. a bőr candidiasis;

  A gyógyszert más gombás fertőzésekre is alkalmazhatja, de csak a bőrgyógyász tanácsadója után, aki egyénileg kezelheti a kezelést.

  Az alkalmazás módja

  A lamicin terápia időtartamát az orvos határozza meg. Az utasításokat csak a gyógyszer szokásos dózisaira adják meg.

  A felnőttek és a gyermekek 12 év után 1 tabletta naponta. Külső használatra használjon spray-t vagy krémet. Naponta egyszer száraz és tiszta bőrt kell felhordani. Időtartam 1 - 2 hét. Szükség esetén a terápiás kurzus legfeljebb 2 hónapra növelhető.

  Ellenjavallatok

  1. túlérzékenység a hatóanyag komponenseire;
  2. 6 év alatti gyermekek;
  3. terhesség
  4. laktációs időszakban.

  Óvatosan, a Lamicon tablettát olyan személyek szedik, akiknek a múltja GI-kór, máj és érrendszeri betegség. Vásárolja meg a gyógyszert A Lamicon bármely gyógyszertárban elérhető a városban, megfizethető áron. Az ár a krém vagy spray a gyógyszer nem haladja meg a 200 rubel. A tabletták ára 250 rubelenként vásárolható csomagonként.

  terbinafin

  Ha valaki keres analógok Lamisil tabletta, kenőcs, ami egy alacsonyabb árat, azt kell figyelni, hogy a terbinafin gyógyszer, amely egy szerkezeti analógja, egy széles spektrumú aktivitást lehet használni szinte minden formája a gombás fertőzés. A terápiás hatás a gombás paraziták sejtjeinek sejtjeinek pusztulása, amely lehetővé teszi növekedésük és reprodukciójuk megállítását. A gyógyszer alapja a terbinafin. A kábítószert hazai és külföldi gyártók készítik el orális alkalmazásra szánt tabletták, kenőcsök, krémek és spray-k formájában külső használatra.

  bizonyság

  A Terbinafine számos indikációval rendelkezik, köztük:

  1. körömgomba;
  2. gomba a fején;
  3. mycosis a láb.
  4. a bőr candidiasisát.

  Az alkalmazás módja

  Szisztémás kezelésre tablettákat használnak. A felnőttek, valamint a 12 évesnél idősebb gyermekek naponta 1 tablettát vehetnek fel. Az idős emberek vagy azok, akik súlyos vesebetegségben szenvednek májban, napi 125 mg-ot alkalmaznak, ami megegyezik a tabletta padlójával.

  A külső használatra szánt eszközöket naponta egyszer alkalmazzák. A tiszta és száraz bőrre kell alkalmazni. A kezelés 1 hét és 3 hónap között lehet. Mindez a betegség súlyosságától függ.

  Ellenjavallatok

  Meg kell tagadni a sütés súlyos patológiájához szükséges gyógyszer alkalmazását, a terhesség és a szoptatás ideje alatt, a gyógyszerrel szembeni fokozott érzékenység mellett is.

  A Terbinafine tabletta a drogériákban a városban körülbelül 250 rubelbe kerül egy 10 darabos csomagolásért. Terbinafine krém - 55 rubel / cső 15 g, spray 250 rubel per palack 30 ml. A Terbinafin lecserélheti a Lamisil krémet, míg a gyógyszer hatása meglehetősen magas.

  ekzifin

  A kezelés a gombás fertőzések gyakran használják egy hatóanyag, például Ekzifin, arra utal, hogy a szerkezeti analógok Lamizil mert készítmény azonos mennyiségű hatóanyag - terbinafin. Ennek az ágensnek a használata nemcsak a gomba paraziták növekedésének megakadályozását teszi lehetővé, hanem a celluláris szinten való elpusztítását is. Gél, krém, kenőcs, spray, külső oldat vagy tabletták formájában, orális beadás céljából.

  bizonyság

  1. mikrosporiya;
  2. onychomycosisban;
  3. trihofitia;
  4. lábat gomba;
  5. szisztémás gombás fertőzések;
  6. Különböző etiológiájú kandidiák;
  7. színezett lichen.

  Az alkalmazás módja

  A felnőttek számára a tabletta adagja 250 mg naponta egyszer. A kezelés időtartama függ a betegség súlyosságától és formájától, így néhány naptól több hétig vagy akár hónapig is eltarthat.

  Külső eszközökkel ezeket naponta egyszer kell alkalmazni a tiszta és száraz bőrre. A terápia legfeljebb 3 hónapig tarthat. A gyógyszer alkalmazását követő pozitív eredmény 2-4 hét rendszeres használat után észrevehető.

  Ellenjavallatok

  1. a terbinafinra való túlérzékenység;
  2. terhesség
  3. szoptatás;
  4. legfeljebb 2 éves korig;
  5. vese- vagy májelégtelenség;
  6. az endokrin rendszer patológiája.

  Az Exifin tabletta meglehetősen drága. Az ára egy 14 db tabletta esetében körülbelül 800 rubel. Kenőcs, valamint krém, spray, költsége mintegy 300 rubel.

  Atifin

  Egy közös analóg Lamisil tabletta Atifin tekinthető hozzáférhető gyógyszer, amely széles hatásspektrumú, ideális megbirkózik patogén gomba patogének a bőrt érintő, a nyálkahártyák és a belső szervek. A hatóanyag aktív hatóanyaga a terbinafin-hidroklorid 125 mg vagy 250 mg. A külső használatra szolgáló eszközök 10 mg hatóanyagot és segédkomponenseket tartalmaznak.

  bizonyság

  1. candidiasis;
  2. a köröm és a bőr gombája;
  3. a fejbőr mycosis;
  4. ótvar.

  Az alkalmazás módja

  Az Atifin tablettát 0,25 naponta egyszer kell bevenni. A tanfolyam 2 héttől 3 hónapig tart.

  Külső eszközökkel (kenőcs, krém, spray) naponta 1 alkalommal van szüksége. Az onokomikózissal a hatóanyagot fel kell használni a körömre, az interdigital foltokra, a lábra. A kezelés 2-4 hétig tart.

  Ellenjavallatok

  1. a terhesség és a laktáció ideje;
  2. a készítményre gyakorolt ​​túlérzékenység;
  3. duzzanat;
  4. a vér patológiája.

  A gyógyszertárakban Atifin 180 rubel áron kapható egy kenőcs vagy krém számára. A tabletták ára körülbelül 200 rubel csomagonként.

  Binafin

  A gombás fertőzések kezelésére, mint Lamisil olcsó analógok is használható Binafin gyógyszer, amelynek ugyanaz a hatásmechanizmusa, elérhető, különféle formákban, egy gyors terápiás hatást. A gyógyszer mindenféle gombás megbetegedés kezelésére alkalmazható, de előzetes orvosi konzultáció után kell használni. A piacon a Binafin többféle formában áll rendelkezésre: tabletta (125 vagy 250 mg, krém vagy kenőcs 10 mg).

  bizonyság

  1. ótvar;
  2. a fejbőr mikózisai;
  3. onychomycosisban;
  4. a Candida nemhez tartozó gomba által okozott bőrfertőzés.

  Az alkalmazás módja

  A gyógyszer szokásos dózisa napi 1 tabletta. A bőr sérülése esetén ajánlott olyan külső eszközöket alkalmazni, amelyeket naponta egyszer kell alkalmazni a sérült bőrfelületeken.

  Ellenjavallatok

  1. a készítményre gyakorolt ​​túlérzékenység;
  2. máj, vesebetegség;
  3. laktációs időszak;
  4. terhesség a tabletta használata során.

  A gyógyszertárak ára meglehetősen magas. A tabletták ára 500 és 700 rubel, és kenőcs, krém, 280 rubel csomagonként.

  Lotseril

  A körömgombák kezelésére sokan szívesen vásárolnak terápiás lacerint, amelyet külső használatra szánnak, jó terápiás hatással bírnak. A Loceril alapja az amorolfin. Van fungicid, fungisztatikus hatása. 5% -os külső oldatként kapható, amely 50 mg amorolfint tartalmaz.

  bizonyság

  A szalaglemezek gombafertőzéseinek kezelésére és megelőzésére szolgál, amelyeket penész vagy élesztőgombák okoznak. A Lamizil egyéb hatóanyagaival és analógjaival együtt alkalmazható.

  Az alkalmazás módja

  A Lotserilt külsőleg használják. Alkalmazása előtt a körömlemezeket meg kell tisztítani és zsírosítani kell alkohollal. A lakkot 1 alkalommal 7-10 napon belül felhordja. Használata lehetővé teszi a köröm számára, hogy belülről védőfóliát hozzon létre, hogy befolyásolja a kórokozó gombás parazitákat. A lakkot mindkét láb köré lazítsa meg. Ez segít megelőzni a fertőzés terjedését az egészséges körömlemezeken.

  Ellenjavallatok

  1. a készítményre való intolerancia;
  2. szoptatás;
  3. terhesség
  4. 5 év alatti gyermekek.

  A Lotseril terápiás lakk meglehetősen drága gyógyszerekre utal. A gyógyszertárak költsége 25 ml-ben 1700 rubel és 2300 egy 50 ml-es üveghez.

  ekzoderil

  A gombafertőzés népszerű és rendkívül hatékony kezelése a naftifin alapú Exoderyl. A gyógyszer fungicid hatású, fungisztatikus hatású. Megakadályozzák a gombás paraziták növekedését és reprodukcióját. A gyógyszert oldat vagy krém formájában lehet megvásárolni a fertőzés gócainak kezelésére.

  bizonyság

  1. a bőr candidiasis;
  2. ótvar;
  3. interdigital mycoses;
  4. külső hallócsatorna gombája;
  5. mikrosporiya;
  6. A körömlemez fertőzései;
  7. Lichen pungent;
  8. Hyperkeratosis.

  Az alkalmazás módja

  Az Exoderyl oldatot vagy krémet tartalmazó gyógyszert naponta 1 alkalommal alkalmazzák egy tiszta és száraz bőrre, amely egy gombás fertőzés hatására esik. A kezelés időtartama 2-8 hét.

  Ellenjavallatok

  1. Intolerancia a készítményre;
  2. Nyitott bőrérülések, sebek vagy vágások.

  A gyógyszer jó tolerálhatóságot mutat, amely lehetővé teszi a 2 éves, terhes nők gyermekei számára.

  Az Exoderil kenőcs átlagára 600 rubel. A gyógyszeroldat üvegenként körülbelül 800 rubel. Lamizil Uno analóg - Exoderyl, a másik készítmény ellenére ugyanolyan terápiás hatást fejt ki.

  Batrafen

  A kimondott gombaellenes hatású gyógyszer a Batrafen, amely képes számos gombás parazitát érinteni. A hatóanyag hatóanyaga a ciklopirox, amelyet széles körben használnak az onokomicózis, lábizomzat kezelésére. A gombaellenes hatás mellett ez a szer antibakteriális tulajdonsága is hatással van a baktériumokra. A Batrafen krém és körömlakk formájában készül.

  bizonyság

  A használati utasítás szerint a Batrafen az emberi bőrre és körömlemezekre ható gombás fertőzések kezelésére szolgál.

  Az alkalmazás módja

  A Batrafen krém naponta kétszer dörzsölje az érintett bőrfelületet. A kezelés 2 hét. A körömlakk a tisztított körmökre 3-4 naponta egyszer kerül alkalmazásra. A gyógyszert nem csak terápiás, hanem megelőző célokra is alkalmazhatjuk gyapjú gomba vagy gombafertőzés esetén.

  Ellenjavallatok

  1. 10 év alatti gyermekek;
  2. terhes nők;
  3. laktációs időszak;
  4. a hatóanyaggal szembeni túlérzékenység.

  A Batrafen gombaellenes gyógyszer ára meglehetősen magas. A krém ára körülbelül 400 rubel, és a körömlakk - körülbelül 2400 rubel egy üveg 30 ml.

  mikoseptin

  A Mikoseptin külső felhasználására, amely kombinált gyógyszerekre vonatkozik, egy megfizethető árú gombaellenes gyógyszer. A készítmény 2 hatóanyagot tartalmaz - cink-undecilénátot és undecilénsavat. A gyógyszert kenőcs formájában állítják elő a gombás fertőzésnek kitett bőr és körömlemezek kezelésére.

  bizonyság

  A gyógyszer utasításai tartalmaznak információt arról, hogy a gyógyszer terápiás és megelőző célokra használható gombás bőrbetegségekben, amelyek között:

  1. különböző etiológiájú mycosis és lokalizáció;
  2. onychomycosisban;
  3. a bõr irritációja a tampon alatt;
  4. fokozott izzadás.

  Az alkalmazás módja

  A szokásos kezelési mód a napi 1-2 alkalommal történő tiszta és száraz bőrre történő alkalmazása. A kezelés időtartama 2 hét. Szükség esetén a kezelés időtartama 4 hétre emelhető.

  Ellenjavallatok

  A gyógyszert jól tolerálták, de annak használatát meg kell semmisíteni szembeni túlérzékenység esetén a készítmény gyermekeknek 2 éves korig, terhesség és szoptatás alatt.

  A kenőcs költsége egy 30 g-os csőhöz körülbelül 450 rubel.

  metil-szalicilát

  A metil-salicilát (metil-éter) egy széles spektrumú készítmény, amely nem csak gombás fertőzés kezelésére szolgál, hanem más betegségek kezelésére is. A gyógyszer mérsékelt gombaellenes hatást fejt ki, megelőző célokra vagy a betegség korai szakaszában alkalmazható. Kültéri használatra tervezték.

  bizonyság

  A bőr, a nyálkahártyák gombás betegségeinek megelőzése és kezelése.

  Az alkalmazás módja

  A gyógyszert tiszta és száraz bőrre, naponta 1-2 alkalommal kell felhordani. A gyógyszer más gyógyszerekkel kombinálható.

  Ellenjavallatok

  Nem javasolt a gyógyszer alkalmazása a készítményre túlérzékenység esetén, ezért terhességre és szoptatásra szánt anyáknak is meg kell szüntetni.

  A gyógyszer ára körülbelül 80 rubel / csomag. A használat előtt forduljon orvoshoz és olvassa el a használati utasításokat.

  Ha valaki keres analógok olcsó Lamisil, meg kell figyelni, nem csak a költségek, hanem a kompozíció, működési elvét, jelzések és egyéb fontos információkat, amely jelen van a képernyőn megjelenő utasításokat a kábítószert. Lamizil a szögek gombaitól - a készítményről és analógjairól adott válaszok eléggé különbözőek. Egyesek inkább költséges eszközökkel töltik el a kezelést, míg mások meglehetősen elégedettek az olcsóbb gyógyszerek eredményeivel.

  Fontos megérteni, hogy meg kell kezelni a gombás fertőzés bonyolult, így amellett, hogy forrásokat a kültéri használatra, vagy vesz szisztémás gyógyszerek, figyelemmel kell kísérniük a tisztaság, a bőr, hogy megfeleljen minden ajánlásait az orvos. Csak a kezelés integrált megközelítése fogja segíteni a tartós és tartós eredmény elérését.