Travogen - a krémek és kenőcsök, a javallatok, a készítmény, a mellékhatások, az analógok és az árak használatára vonatkozó utasítások

A lichen kórokozók ellen a mikózisok antibiotikumot használnak. A Travogen - a gyógyszer használatára vonatkozó utasítások szerint a gombás fertőzések megnyilvánulásai hatékonyan kezelhetők. Aktív összetétele segít gyorsan és tartósan károsítani a kórokozókat. A krém megfelelő használatához olvassa el a Travogen gyógyszer alkalmazási utasítását.

Travogen a gombából

A farmakológiai osztályozás szerint a Travogen nevű gyógyszer a gombaellenes aktivitással jár. A krém az izokonazol-nitrát hatóanyagot tartalmazza, amely számos hatóanyaggal rendelkezik fertőző ágensekkel szemben. A gyógyászati ​​készítmény helyileg alkalmazható, a bőr érintett területeinek kezelésére, gyakorlatilag nincs ellenjavallat.

struktúra

Kenőcs A Travogen fehér vagy sárgás egyenletes konzisztencia, amelyet 20 vagy 50 g alumínium csövekben állítanak elő. A készítmény részletes összetétele:

Koncentráció 100 g,%

Farmakodinamika és farmakokinetika

A Travogen hatóanyagot külső használatra szánják, a készítmény hatóanyaga egy imidazol szintetikus származéka, amely helyi gombaölő és antibakteriális hatású. A gombás mikroorganizmusok kórokozóiban az izokonazol-nitrát fungisztatikus hatást fejt ki, növekvő koncentrációval - fungicid hatással.

Az anyag gátolja az ergoszterol szintézisét, megváltoztatja a készítmény a gombás sejtmembránok. A hatóanyag aktivitását mutatja elleni dermatofitákkal, Microsporum, epidermophytosis, penészgombák, élesztők és élesztőszerű gombákat (beleértve a nemzetség Candida, Trichophyton, Corynebacterium - aktivátorok erythrasma) és Gram-pozitív baktériumok (Streptococcus, Staphylococcus).

Az izokonazol alkalmazása során a nitrát gyorsan behatol a bőr rétegébe, és egy órán belül maximális koncentrációt ér el. Ezt a koncentrációt a stratum corneum és a dermis rétegében több órán keresztül fenntartják. A test szisztémás terhelése mérsékelt, a szaruréteg eltávolítása után a hatóanyag legfeljebb 5% -a felszívódik. A plazma elvonási ideje 3-4 óra, a gyógyszer a vizelettel ürül és az abszorpció után ürül. A metabolitok képződése jelentéktelen.

Használati utasítások

A használati utasítás szerint a Travogen krém használatára utaló jelek az alábbi betegségek:

 • bőrelváltozások élesztőszerű gombákkal és más érzékeny mikroorganizmusokkal, beleértve a másodlagos fertőzés csatolását;
 • a lábak mikózisa, sima bőr, lokalizáció a bőr hajtásában, a külső nemi szervek területe;
 • mikrosporia, rubrophytic, trichophytosis;
 • sportoló;
 • candidiasis;
 • színes vagy pityriiform lichen;
 • erythrasma kezelés.

Travogén krém - használati utasítás

Csak a kültéri használatra a Travogen krémje. Engedélyezett az élet hónapjából. Naponta egyszer alkalmazza a hatóanyagot egy vékony réteggel a bőr érintett területein, enyhén dörzsölve. A krémmel való kezelés 2-3 hetet vesz igénybe, miközben a mycosisok helyre kerülnek a hajtásokban és az interdigital helyeken - legfeljebb egy hónapig. Ha az orvos felfedezi az indikációt, a terápia időtartama megnőhet. A fertőzés megismétlődésének megakadályozása érdekében a gyógyszeres kezelés két hétig folytatódik a klinikai tünetek eltávolítása után.

Ha a túlérzékenység vagy az irritáció jelei vannak, a terápiát törlik. Szükséges elkerülni a krém bejutását a szemébe, különben meleg vízzel kell mosni. A két évnél fiatalabb gyermekek Travogén kezelését orvos felügyelete mellett kell végrehajtani, tilos a hatóanyag alkalmazása az emlőmirigyek területére. Nem ismert, hogy az izokonazol behatol a méhlepénybe, ezért a terhesség kockázatának megítélésekor a kockázat és haszon arányt a felírást megelőzően értékelik. A Travogen és a gyógyszerek közötti gyógyszerkölcsönhatás nem szerepel a használati utasításban.

Travogén krém analógok

Travogen (krém) Értékelés: 26

Rendelkezésre álló krémpótlók

Bifoszin (krém) Értékelés: 35

Az analóg olcsóbb, mint 605 rubel.

Ecodax (krém) Értékelés: 30

Analóg olcsóbb 523 rubel.

Gyártó: Unik Pharmaceutical Laboratories (India)
Kiadványok:

 • Tuba, 10 g; Az ár 135 rubel
Az Ecodax árai az online gyógyszertárakban
Használati utasítások

Analóg olcsóbb, mint 510 dörzsölés.

Gyártó: Agio Pharmaceuticals Ltd. (India)
Kiadványok:

 • Krém 2%, 15 g; Az ár 148 rubel
A Mikozon árai az online gyógyszertárakban
Használati utasítások

Analóg olcsóbb 357 rubel.

Mikospor (krém) Értékelés: 18

Az analóg olcsóbb, mint 252 rubel.

Gyártó: Bayer Helsker AG (Németország)
Kiadványok:

 • Krém 1%, 15 g; Az ár 406 rubel
A Mikospor ára az online gyógyszertárakban
Használati utasítások

travogen

A Travogen egy gombaölő krém, amelyet az Intendis Manufacturing S.p.A. Az oroszországi képviseletet a Bayer Healthcare AG (Németország) osztálya végzi.

A hatóanyag az izokonazol. A gyógyszert gombás bőrelváltozásokra használják.

A 20 g tejszín költsége:

 • Moszkva és Moszkva régió - 657-723 rubel.
 • SPb - 671-745 rubel.
 • Régiók - 684-769 dörzsölje.

Az ár továbbá a gyógyszertárak egyéni felárának függvényében változik.

Hol vásárolhat

A gyógyszertárakban kapható. Vásárlásához orvoshoz kell rendelni.

Ha többet szeretne megtudni a közelben lévő gyógyszertárak elérhetőségéről, rendelje meg az interneten és vegye fel a legkedvezőbb ajánlatot, használhatja a Yandex Market szolgáltatást.

A kibocsátás formája

Külső használatra sárga színű krém formájában kapható. 20 és 50 gramm alumínium csövekbe csomagolva, kartondobozokban csomagolva.

A készítmény szerkezete

A hatóanyag az izokonazol-nitrát vagy az izokonazol (1 g / 100 g gyógyszerkészítmény) szintetikus gombaellenes szer, imidazolszármazék.

Segédanyagok 100 g tejszínenként:

 1. A Polysorbate 60 (3,5 g) emulgeálószer, szolubilizálószer.
 2. A szorbitán-sztearát (1 g) egy emulgeálószer.
 3. A cetil-sztearil-alkohol (5 g) stabilizálószer, sűrítőszer, fertőtlenítés és lágyítja a bőrt.
 4. A paraffinos folyadék (10 g) egy sűrítőszer.
 5. A tejszín alapja a vazelin fehér (10 g).
 6. A tisztított víz (69,5 g) töltőanyag és oldószer.

analógok

A Travogen nincs teljes analógjai, ezért felsoroljuk az eszközöket a hasonló indikációk használatához:

 1. Cream Candida - 20 g 246-432 rubelt. A készítmény hatóanyaga a klotrimazol. Gyártó: Glenmark Pharmaceuticals (India).
 2. Krém Mikoderil - 15 g 317-371 rubelre. A hatóanyag a naftifin-hidroklorid. Oroszországban a Pharmstandard-Leksredstva.

Olcsó analógok

 1. Kenőcs Terbinafine - 15 g 90-120 rubel. A készítmény hatóanyaga a terbinafin-hidroklorid. Gyártó: ZAO "The Moscow Pharmaceutical Factory".
 2. Mikozon krém - 15 g 120-140 rubel. A készítmény hatóanyaga a mikonazol. Gyártja az indiai Agio Pharmaceuticals céget.
 3. Kenőcs Nystatin - 30 g költség 50 rubelből. A hatóanyag nystatin. Az OJSC "Biosintez" Oroszországban készül.
 4. Kenőcs Ketokonazol - 15 g 130-160 rubel. A hatóanyag a ketokonazol. Számos cég gyártja Olaszországban, Fehéroroszországban, Moldovában és Ukrajnában.

A készítmény tulajdonságai

travogen dermatophytákra hat:

 • Trichophyton spp.;
 • Microsporum spp.;
 • Epidermophyton spp.;

élesztő:

 • Candida fajok;
 • Pityrosporum orbiculare;

penészes gomba, valamint a Corynebacterium minutissium és néhány Gram-pozitív baktérium esetében (Streptococcus spp., Staphylococcus spp.).

Szinte nincs felszívódás külső alkalmazással.

Hogy működik

Az első alkalmazásokban lassítja és leállítja a gomba fejlődését. A további rendszeres használat során felhalmozódott a bőrön, azt követően elkezd ölni a gombasejteket, ami zavarja az anyagcsere folyamatait.

Használati utasítások

 • Mycosis a bőr, a stop és az ágyék területén.
 • Mikroporózis, trichophytosis, rubrophytic.
 • Sportoló.
 • A bőr candidiasis.
 • Többszínű zuzmó.
 • Erythrasma.

Használati utasítások

Csak külső használatra. A gyermekek elérhetetlenségét 30 ° C-ot meg nem haladó hőmérsékleten tartandó. A felhasználhatósági időtartam 5 év.

Kerülje a szembe és nyálkahártyákkal való érintkezést. Érintkezés esetén azonnal öblítse folyó víz alatt.

Ha a javítás pozitív hatása két héten belül nem található, forduljon orvoshoz.

Adagolás és adminisztráció

A gyermekek és felnőttek oktatása nem különbözik egymástól. A krémet naponta egyszer alkalmazzák az összes fenti betegség esetében.

Az alkalmazás módja:

 1. A kezelőhelyet előzetesen megmossák és tisztítják a keratinizált bőrrétegekből, majd megszárítják.
 2. A krém egy vékony réteget enyhén dörzsölte az érintett bőrfelületre, miközben 1-2 cm-es szomszédos egészséges területeket kezel.

A kezelés folyamata:

 • Sima bőrű gombás léziókkal - 2-3 hétig.
 • A gomba elváltozásai a bőr hajtásában - legfeljebb 4 hétig.

Körömgombák alkalmazása

A gyógyszert a hivatalos utasítások szerint nem használják onychomycosisra. A teljes fungicid hatású krém hatóanyagának gyorsan be kell hatolódnia a körömlemezbe, és fel kell halmozódnia benne, és a krém különleges segédanyagok (például karbamid) nélkül is problémás.

Azonban a gombás köröm kezdeti szakaszában a Travogen segítségével még mindig gyógyítható. Ehhez:

 1. Először is, kövesse a fent leírt alkalmazási módszert.
 2. Alkalmazás előtt helyezze a lábát a gombaellenes fürdőbe 20-30 percig. Ez lágyítja a körömlemezt, lehetővé teszi a hatóanyag hatékonyabb bejutását, és kiegészíti a terápiát egy kiegészítő gombaellenes hatással.
 3. Együtt a körömlemezzel, a kutikulákkal és a szomszédos bőrrel Kezelje a köröm alatti területet a szabad széltől.

A köröm gomba kezelése az egészséges köröm teljes növekedéséig tart - 3-6 hónapig. A krémet alkalmazzák Naponta kétszer - reggel és este.

Az utasítások be nem tartása az Ön felelőssége.

túladagolás

Túladagolásról nem számoltak be.

Egyéb gyógyszerek alkalmazásának jellemzői

A gyógyszerkölcsönhatások helyi alkalmazásakor nincs nyilvántartás.

Rendelkezések

A gombás károsodás súlyos formáinak kezelésére a krém külső alkalmazását kombinálják a szisztémás gombaellenes szerek bevitelével.

Ellenjavallatok

 • A krém összetevőire túlérzékenység.
 • Újszülöttek 1 hónap alatt.
 • Szoptatást.

Orvos felügyelete alatt

 • Gyermekek 2 éves korig.
 • Terhes.

Mellékhatások

 • A bőr irritációja, égése és viszketése.
 • Allergiás reakciók az alkalmazás helyén.

Visszajelzés a fórumokon

Hirtelen megpillantottam az ujjaim közötti teret a jobb lábamon. Ezt szárazság és viszketés érte. Körülbelül egy hét elteltével ez a folyamat fokozódni kezdett, és a méretezés határai kibontakoztak, megragadva ujjaikat. Csak abban a pillanatban volt szabad időm eljutni az orvoshoz. A kórházban azt mondták, hogy volt rubromikózis - felírták a Travogen nevű krémet. Mindent megtettem az utasítások szerint, de nem volt hatása, de semmilyen romlást sem vettem észre. Pozitív változások csak a második hétre érkeztek! És ez azért van, mert nem álltam meg a lábam megkenését. Ennek eredményeképpen a gomba elhaladt, de az utasítások hazudtak az időzítésről.

Megpróbáltam kezelni a körömvirágot a Travogennel. Ez olyan drága gombaellenes krém. Tehát nincs semmi eredménye. Egy hónapig megdörzsöltem a körömöt, amíg a cső kifogyott. Csalódott a szerszámban - 500 rubelt dobott a szélért.

Nyáron a hátamon és a jobb vállamon zuzmó ment - valahol 10-15 rózsaszín folt. Azt hiszem, felvette a parton. Apám bőrgyógyász, felemelte az ébresztést, amikor észrevette őket - mondta, hogy megfosztották. Azt hittem, ez csak a pigmentáció a naptól. A gyógyszeres szekrényben volt gombaellenes krémet. Úgy hívják Travogent. Két hétig eltakarta őket a felső hát és a váll. Meglepő módon a foltok először elvesztették a fényességet, elhalványultak, majd teljesen eltűntek. Örülök, hogy apámnak volt ez a gyógyszere!

A szerszám előnyei és hátrányai

 1. Lehetetlen túladagolás.
 2. Könnyű mellékhatások.
 3. Gyerekekhez rendelhető.
 1. A magas ár.
 2. Nincsenek analógok.
 3. Csak krém formájában kapható.

Cream Travogen használati utasítás, 20 g izoconazol-nitrát 1%

Travogen - gerinctelen és antibakteriális hatású orvosi termék. A gomba által érintett bőr (beleértve a másodlagos fertőzést) kezelésére is. A hatóanyag hatóanyaga az izocianazol-nitrát. A gyógyszert recept nélkül adják fel, krém formájában van.

Regisztrációs szám: N014590 / 01
Kereskedelmi név: travogen
Nemzetközileg elismert név: isoconazole
Adagolási forma: krém külső használatra

A Travogen krém csomagolásának fényképét, amelyen a készítmény összetétele és tárolási feltételei szerepelnek

Cream Travogen készítmény

hatóanyag:
izokonazol-nitrát 1 g,

segédanyagok:
Poliszorbát 60 - 3,5 g szorbitán-sztearát 1,0 g cetil-sztearil-alkoholt (60% cetil-alkohol, sztearil-alkohol 40%) - 5,0 g, folyékony paraffin, 10,0 g, fehér petrolátum 10,0 g-, tisztított víz - 69,5 g.

Leírás:
Fehér vagy fehér sárgás színű, átlátszatlan, egyenletes krémmel.

Farmakoterápiás csoport:
gombaellenes szer.

ATX kód: D01AC05

Farmakológiai hatás
Az izokonazol az imidazol szintetikus származéka. Van helyi gombaellenes és antibakteriális hatása. Fungisztatikusan hat, fokozódó fungicid koncentrációval. Elfojtja az ergoszterin szintézisét és megváltoztatja a mikrobás sejt membránjának összetételét. Aktív bőrgombákkal (Trychophyton spp, Microsporum spp, Epidermophyton spp...); penészgombák, élesztők és élesztőszerű gombák (Candida spp, Pityrosporum orbiculare.), és a Corynebacterium minutissimum - erythrasma gerjesztő és Gram-pozitív baktériumok Staphylococcus spp, Streptococcus spp..

farmakokinetikája
A bőrön történő alkalmazáskor elhanyagolható a szisztémás felszívódás.

Travogen használati utasítások

 • a lábak mikózisa és a sima bőr, beleértve a lokalizációt a hajtásokban és a külső nemi szervek régiójában;
 • mikroszporia, trichophytosis, rubrophytic;
 • sportoló;
 • candidiasis;
 • színes (lichen), lichen,
 • erythrasma.

Travogen ellenjavallatok

Terhesség és szoptatás
A gyógyszer terhesség alatt történő használata olyan esetekben lehetséges, amikor az anya potenciális előnyei meghaladják a magzatra gyakorolt ​​kockázatot. Nem állapítható meg, hogy az izokonazol behatol-e az anyatejbe, ezért a készítményt az etetés előtt nem szabad az emlőmirigyre alkalmazni. Szükség esetén használja a hatóanyagot a szoptatás abbahagyásának orvoslására.

Gyermekgyógyászati ​​felhasználás
Az 1 hónapos és 2 éves gyermekek Travogén kezelését orvos felügyelete mellett kell elvégezni.

Cream Travogen: hasonlóan olcsóbb

Cream Travogen adagolás és alkalmazás módja

Külsőleg. Felnőttek és 1 hónapos korú gyermekek. A Travogen-t naponta egyszer vékony rétegben alkalmazzák az érintett bőrön, enyhén dörzsölve. A kezelés időtartama általában 2-3 hét, a mycoses lokalizálása a hajtásokban - legfeljebb 4 hétig. Lehetőség van hosszabb kezelésre. A megismétlődés megelőzése érdekében a kezelést a klinikai tünetek felbontása után két hétig folytatni kell.

Travogen mellékhatás

túladagolás
Eddig nincs információ a túladagolásról.

Kölcsönhatás más gyógyszerekkel
Nem azonosították.

Különleges utasítások
A gyógyszert csak külső használatra használják.
Amikor az első tünetek megjelennek, jelezve a fokozott érzékenységet vagy irritációt, a gyógyszert el kell dobni.
Kerülje a szemmel való érintkezést. Ha véletlenül érintkezik a szemmel, alaposan öblítse le meleg vízzel.
Ha olyan mellékhatások jelentkeznek, amelyek nem szerepelnek az utasításokban, akkor erről tájékoztatnia kell.
A kezelés hatásának hiányában forduljon orvoshoz.

A kibocsátás formája:
krém külső alkalmazás 1% és 20 vagy 50 g alumínium cső, lezárjuk egy membránhoz zárt csavaros kupakkal, a csövet együtt használati utasítást elhelyezett egy kartondobozban.

Fotó egy tubus krém Travogen

Tárolási feltételek
Tárolja 30 ° C-ot meg nem haladó hőmérsékleten. Tartsa távol gyermekektől.

A Travogen krém csomagolásának fényképét, amelyen a készítmény összetétele és tárolási feltételei szerepelnek

Lejárat dátuma
5 év.
Ne használja a lejárati idő után.

A travogen tejszín csomagolásának fényképét, amelyen a lejárati idő szerepel

A gyógyszertárak szabadságának feltételei
Az orvos receptje szerint.

GYÁRTÓ
INTENDIS GmbH, Németország,
10589, Berlin, Max-Dorn 10, Németország, gyártotta: INTENDIS Manufakchuring SpA, Olaszország 20090 Segrate, Milánó, Olaszország, st. E. Schering, 21 Intendis GmbH, Németország Max-Dohm-Str 10, D- 10589 Berlin, Németország által gyártott Intendis Manufacturing SpA, Olaszország, Via E. Schering, 21.
20090 Segrate, Milano, Olaszország

További információért kérjük, forduljon:
107113 Moszkva, 3. Rybinskaya ul., 18, 2. épület.
Tel.: +7 (495) 232 1141 Fax: +7 (495) 232 11 43

Cream Travogen felirat (használati utasítás) a fotókban

Fotó utasítások a Travogen krém használatához, 1. rész

Fotó utasítások a Travogen krém használatához, 2. rész

Fotó utasítások a Travogen krém használatához, 3. rész

Fotó utasítások a Travogen krém használatához, 4. rész

Cream Travogen: véleménye a kábítószerről

Ezzel a gyógyszerrel megszabadultam egy nagyon kellemetlen és fényes kiütéstől a testemen. Nem értettem, hogy milyen kiütés volt. Futottam a bőrgyógyászhoz, aki arról számolt be, hogy színhibával foglalkozom, és travogén krémet írtam fel nekem. Óvatosan alkalmazta az egész tanfolyamot. Az eredmény az, hogy a lishay elment. Nem maradt folt. Az eljárás során nem tapasztaltam mellékhatásokat.

Andrey Yakushev, Izhevsk

Olyan kellemetlen eszköz volt rám, mint a mikózisok. Egyrészt nem annyira kritikus, de másrészt, ha fél napja van a lábadon, egyre nehezebb élni. És nem akartam elkezdeni a kezdeti szakaszot nehezebb szakaszban. Címzett az orvosnak, kapta vagy kijelölt kinevezést az adott gyógyszer formájában. A kezelést felelősségteljesen reagálta, az egész tanfolyamot az elejétől a végéig kihagyta. Sajnos azonban nem volt hatása. Még másfél órát kellett töltenem, más gyógyszerekkel kezelve. A Travogenom elégedetlen volt, annak ellenére, hogy nem kapott súlyos mellékhatásokat és komplikációkat. Időt vesztettem, ami számomra ebben a helyzetben kritikus volt.

Yegor Gorshkov, Domodedovo

Az epidermofitózis kezelésére orvos orvosát kapta. Stuck nagyon kellemetlen, ezért biztos akartam gyógyítani. A kábítószer csak 5 pontot tett ki öt lehetséges közül. A kezelés általában 10 napig tartott. A terápia végén semmi nyoma sincs ennek a kellemetlen betegségnek. Nagyon elégedett. Abban az esetben, otthon tartom a csövet.

Olga Mironova, Murmansk

Ezzel a gyógyszerrel kezelték az egyik megjegyzést (nem akarok terjedni, sajnálom). A pozitív hatás nem érkezett. De pobochek nachvatalsa teljes mértékben. A gyógyszer súlyos égést és viszketést váltott ki az alkalmazás helyén. Megpróbálta öblíteni, de nem volt semmi öblítés, a gél sikeresen felszívódott. Röviden, egész éjszaka volt a pokol. Természetesen nem csináltam többet. A következő nap telt el. A gyógyszer pozitív hatását nem észlelték, és nem.

Igor Gromov, Saransk

Az első, hogy kívánatos lenne megjegyezni, hogy a gyengédség a gél és a kényelem a használatban. Annak ellenére, hogy a betegség állapota csak kezdeti volt, a sérülés helyén lévő bőr már túlérzékeny volt. Azonban a Travogen alkalmazása az én esetemben nem vezetett a várt eredményhez. Mellékhatásokat is megfigyeltek, ezért nincs külön kérelem a gyógyszerre.

Evgeny Ustinov, Jekatyerinburg

Nem rossz drog, de nem segíti a jegyzetekben felsorolt ​​összes betegséget. Én ezzel a krémmel sikeresen átfésültem a mikrosporral, miközben a barátom nem tudott eltávolítani egy egyszerű, többszínű zuzmót. Általában egy választható gyógyszer, fel kell készülnie arra a tényre, hogy ez nem segít. De a gyógyszertárakban szedett pénzért ez nem olyan csalódás.

Elena Timofeeva, Ufa

A gyógyszer hatékonysága tekintetében kétértelmű. Használat előtt érdemes beszélni egy bőrgyógyászral. Egyébként azonban a gyógyszer néhány nyilvánvaló előnnyel jár. A gyógyszert egy nagyon kényelmes csőben adják el, a krém simán kiemelkedik, könnyen és gyorsan felszívódik. Már ehhez a hitért, tekintve annak értékét.

Travogen krém

A gombás megbetegedések kezelése kényelmesebbé és egyszerűbbé válhat, ha a megfelelő antimikotikus gyógyszereket választja. A modern gyógyszerészeti fejlesztésekhez a Travogen krémet a gomba okozza, amely számos hatással bír, és sok pozitív visszajelzést kap a betegektől. Különleges összetétele miatt akár másodlagos gombafertőzéssel is fel lehet használni.

A termék felszabadulási és összetételi formája

Travogén krém fotó

Antimikotikus krém A Travogen a gomba egy új generációs gyógyszer, amelyet egy erős antimikotikum - izokonazol-nitrát alapján fejlesztettek ki. Ez a komponens a hatóanyag fő alkotóeleme, és 100 g késztermék 1% -os dózisban van jelen. Tulajdonságait további anyagok: folyékony petrolátum és paraffin, alkohol és poliszorbátok. A krém kellemes konzisztenciát biztosítanak, megkönnyítik a felhordást és áztatásukat.

A Sam Travogen egy könnyű, fehér krém, melyet 20 és 50 grammos kis csövekbe csomagolnak. Részletes utasítások tartalmazzák a dózis és a terápia lebonyolításához szükséges összes információt. Egy vastag kartonpapír védi a csövet szállítás közben.

Farmakológiai tulajdonságok

Travogén krém a gombából

Az izokonazol-nitrát szintetikus komponense az imidazol finomabb formája. Sok éven át használták a gombaellenes szerek többségében. Jellemzője, hogy képes gyorsan és hatékonyan elpusztítani a leggyakoribb gombák típusát:

 • dermatophytes of various types, including epidermophyton;
 • a legtöbb candidiasis kórokozó;
 • penész.

Ezenkívül az izokonazol a Travogen kompozícióban segít megállni bizonyos gram-pozitív baktériumok, streptococcusok és staphylococcusok ellen. Gyakran bonyolítják a gombafertőzések folyamatait, gyulladást okoznak és zavarják a test normális helyreállítását.

A gombaellenes komponens hatása azon alapul, hogy a molekulák képesek behatolni a fenti patogén mikroorganizmusok sejtjeinek közepére, megsértve azokat a fontos folyamatokat. Az izokonazol gyorsan gyengíti a gomba hatását, és minden pillanatban megindítja az önpusztítást.

Használati utasítások

Gyűrűvirág a baba fotóján

Tekintettel arra, hogy a gomba travogén krémje számos patogén kórokozóval szemben aktív, a bőrgyógyászok ajánlják a kezelést:

 • a bőrön epidermophytosis különböző megnyilvánulásai;
 • a candidiasis szövődményei;
 • a gombák jellegzetes gyulladása a körmökön;
 • a láb vagy a tenyér összetett mikózisa;
 • mikroporák a fejbőrön;
 • ótvar;
 • mycoses az arcon vagy a nyakon;
 • a mycoses a külső nemi szerveken;
 • aljzatos lichen;
 • erythrasma.

A Travogen krémet komplex és elhanyagolt gombás megbetegedésekben lehet alkalmazni, melyeket a gyulladt területek súlyos viszketése, égése és gúnyos kisülése jellemez. A gazdaságos alkalmazásnak köszönhetően megelőző intézkedésként alkalmazható olyan családtagokkal, akik hasonló problémákkal küzdenek.

Adagolási lehetőségek

Travogén krém a gombából

A krém puha konzisztenciájának köszönhetően a Travogen könnyen alkalmazható a gomba által érintett területekre. Minden egyes betegség esetében a szakember kiszámolja a kezelést és a gyógyszer alkalmazási idejének számát. Átlagos arányok szövődmények hiányában:

 • a lichen és a microsporia külső megjelenése az arcra vagy a test bőrére - 2-3 hetes;
 • mycoses a lábán vagy a páciensen - legalább egy hónap;
 • epidermófiai lágyékrétegek kezelése - három hét;
 • gyűrű - legalább 3 hét;
 • onychomycosis különböző típusú - legalább egy hónap.

Mielőtt a gyulladt fiúkat a bőrön vagy a hüvelyi hüvelyeken kezeli, előzetesen a páciensnek ajánlott zuhanyozni szokásos szappannal. Ez segít eltávolítani a hámlasztott epidermisz réteget, és javítani fogja a tejszín penetrációját. Alaposan dörzsölő mozgásokkal alkalmazzuk, teljesen elszívva és szárítva. A legtöbb esetben elegendő a kezelést naponta kétszer elvégezni.

Nehéz az eljárás az onokomikózis kezelésére a körmökön. A Travogen tejszínének hatékonyságának növelése érdekében meg kell előkészíteni a lemezt a feldolgozáshoz:

 • Öblítse le a szögeket meleg vízben vagy lágyítsa meg speciális keratolitikus pasztákkal;
 • óvatosan és finoman tisztítsa meg a hámlasztási területeket csiszolófűrészlap segítségével;
 • hagyja megszáradni a szögeket;
 • Vékony rétegű Travogen-et alkalmazzunk, enyhén dörzsölve a lemezre és a körülötte lévő bőrre.

Az ilyen kezelést éjjel kell végezni a teljes felszívódás biztosítása érdekében. Egy hétig tartó alkalmazás után a hatóanyag a körmökben felhalmozódni kezd, és nem enged visszaesést.

Használjon Travogen krémet a gomba felett egészen egészséges és erős köröm növekedéséig, hámlás és sérülés jele nélkül. A test élettani jellemzői miatt a kezelés időtartama legfeljebb három hónapig terjedhet kéz és legfeljebb hat hónapig. Ne szakítsa meg a terápiát tejszínnel, hogy a gomba ne adja vissza a betegség súlyosbodását.

A fejfájásnál a gyűrűs gyulladás kezelésénél a gyulladás területét úgy kell előállítani, hogy a szőrzetet rövid ideig levágják a mycosis fióktelepében. Ez biztosítja a gyógyszer teljes alkalmazását, és kizárja a gomba további terjedését. A dörzsölés során meg kell ragadnia a zuzmó éleit.

A Travogen-betegek krémének pozitív hatásai az első alkalmazás után 2-3 nappal kezdik érezni őket. Elősegíti a viszketést, csökkenti az égést, a fájdalmat és a kellemetlen szagot. A bőr gyorsan visszanyeri rugalmasságát, a sebek által fertőzött baktériumok megrekednek, és nem zavarják a betegeket.

Mellékhatások

Az utasítás figyelmeztet arra, hogy a travogén krém a gomba okozhat mellékreakciókat allergiás reakciók, bőrkiütés vagy bőrpír formájában. Ez a hatás nagyon érzékeny bőrön vagy immunhiányos állapotban szenvedő betegeken figyelhető meg. Rendszerint a mellékhatások nagyon ritkák.

Alkalmazás terhesség alatt

Travogen krémet terhességhez

Egy nő kényes állapota nagymértékben gyengíti a védekezését, ami növeli a gomba felszívódásának kockázatát vagy a mycosis krónikus formáinak visszaesését. A Travogen krémet illetően nem végeztek külön vizsgálatokat, amelyek igazolhatják a teljes anya és a magzat biztonságát.

Ezért a használatát a megfigyelő orvosnak jóvá kell hagynia és a laboratóriumi vizsgálatok eredményei alapján.

A káros szövődmények minimális száma lehetővé teszi a Travogen alkalmazását a csecsemők gombaellenes kezelésére egy hónap alatt, vizelethajtó candidiasis vagy duzzanat esetén. Az ilyen terápiát gyermekorvos vagy dermatológus szigorú felügyelete mellett végzik. Az adagot naponta egyszer csökkentik. A kezelés általános ideje nem haladhatja meg a négy hétet.

Travogen krémet a kocsányhoz

A szivárgást a nők 90% -a kísértette a világ minden tájáról. Sokan sikerül megszabadulni tőle, egyesek egy darabig gyógyulnak, és vannak olyan nők, akik nem segítenek, és egész életükben élnek ezzel a betegséggel. De a tusfegyverhez való küzdelemre van szükség, és az első tünetekkel orvoshoz kell fordulnia.

A szakorvos viszont olyan gombaellenes készítményeket ír elő, amelyek közül a Travogen tollból származó krémje előnyös. Különlegessége, hogy gyakorlatilag nincs ellenjavallat, de gyorsan és hatékonyan működik.

Travogén krém analógok

Cream Mycospores - a Travogen tejszín analógja

Az orvosok figyelmeztetnek! Shokipyyuschaya ctatictika - yctanovleno chto bolee 74% zabolevany kozhi - ppiznak zapazheniya papazitami (Ackapida, Giardia, Tokcokapa). A klisék előidézhetik a biopsziás űrbeli konfliktusokat, az első pedig hatással lesz az immunrendszerünkre, melynek meg kell küzdenie a különböző betegségek előfordulási gyakoriságát. A Parazitológiai Intézet vezetője eldöntötte, milyen gyorsan megszabadulni tőlük és kitisztítani a bőrét, ami bizonyíthatóan docilis. Bővebben.

A bőrön vagy körmökön bekövetkező pozitív változások hiányában az orvosnak figyelmeztetni kell és megbeszélni kell a lehetőséget, hogy a Travogant egy másik gombaellenes krémmel helyettesítsék. Az analógok lehetnek a következő csoportok: Iconazole, Ketoconazole, Mycospores vagy Bifanal. A gyógyszereket szabadon adják el, a szinte minden gyógyszertárban a városban. A használat előtt olvassa el az utasításokat.

travogen analógok és árak

Analógok a jelzés és a felhasználási mód szerint

Keto plusz

Klotreks

Kandibene

Candide

Imazol

Kandisan

Klotrimazol, Phytopharm

Klotrimazol-Akrikhin

Mikogel

mikonazol

Mikonazol-Darnitsa

Daktarin

Ekodaks

econazol-

Dermazol

Ketodin

Nizoral

Perhotal

Ketokonazol-Fitofarm

Ebersept

Nezo Pharm

Nezofarm

Bifon

Beefon bőr

Bifonal-Health

Kanespor

Kanospoh meg

Mifungar

Mikogal

Mikozon

Zalain

Onabet

Sertamikol

Candide B

Klotrisal

Travokort

Analógok az ATC 3. szintű kódjához

Nystatin kenőcs

pimafutsin

Primafungin

Teobon-Ditiomikotsid

Nitrofungin Neo

Szalicilsav

Soultz

Batrafen

ekzifin

Lamisil dermgel

Lamizil Uno

Lamifen

Mikofin

Terbizil

Termikon

Terbinorm

Lamifast

Atifin

Terbiks

Lotseril

Mikolak

Oflomil

Onihelp

Nitrofungin

ekzoderil

Exo-Derm

Mikoderil

Estezifin

Ekzofin

mikoseptin

Farmakológiai hatás

A gyógyszer külső felhasználásra, az imidazol szintetikus származéka. Van gombaellenes hatás, fungisztatikusan működik.
Ez ellen aktív dermatofitákkal Trichophyton spp., Microsporum spp., Epidermophyton, penészgombák, élesztők és élesztőszerű gombák a Candida nemzetségbe tartozó, és a Corynebacterium minutissium (erythrasma kórokozó). Antibakteriális hatása van bizonyos Gram-pozitív baktériumok (streptococcusok és staphylococcusok) ellen.

farmakokinetikája

A bőrön való alkalmazáskor elhanyagolható a felszívódás.

bizonyság

Gombás bőrelváltozások, beleértve a Másodlagosan fertőzött:

 • mycosis stop;
 • dermatomycosis sima bőr (beleértve a lokalizációt a bőr hajtásában, interdigital térben, a külső nemi szervek területét);
 • erythrasma.

Adagolási rend

A Travogen vékony réteget alkalmaz a bőr érintett területein és enyhén dörzsölve: az eljárást 1 alkalommal végezzük naponta.

A kezelés időtartama általában 2-3 hétnél nem rövidebb, és a terápiával szemben ellenálló esetekben (különösen az interdigital terek elváltozásai esetén) legfeljebb 4 hétig. Lehetőség van hosszabb kezelésre.

A klinikai tünetek elhárítása után a megismétlődés megakadályozása érdekében a kezelést további 2 hétig kell folytatni.

Mellékhatás

Bőrgyógyászati ​​reakciók: ritkán - bőrirritáció (égő érzés és viszketés, erythema).

Allergiás reakciók: egyes esetekben - bőrkiütések.

Ritkán: allergiás reakciók.

A Travogen általában jól tolerálható, még akkor is, ha érzékeny bőrre alkalmazzák.

Ellenjavallatok

- A készítmény összetevőivel szembeni túlérzékenység.

Terhesség és laktémia

A terhesség alatt az izokonazolt tartalmazó gyógyszerek alkalmazásával kapcsolatos klinikai tapasztalatok nem utalnak az emberi teratogenitás veszélyére.

Nem valószínű, hogy terápiás dózisokkal történő külső felhasználás esetén az izokonazol kiválasztódik az anyatejbe.

Különleges utasítások

A gyógyszert kizárólag külső használatra szánják.

Ha nincs terápiás hatás, a betegnek a meghatározott időn belül konzultálnia kell az orvossal.

Ha olyan tünetek jelentkeznek, amelyek fokozott érzékenységet vagy irritációt jeleznek, a gyógyszert el kell dobni.

Kerülje a szemmel való érintkezést.

A páciensnek tájékoztatnia kell az orvost a Travogen-kezeléssel kapcsolatos nemkívánatos hatásokról, valamint más gyógyszerek egyidejű beviteléről.

Használat gyermekgyógyászatban

2 év alatti gyermekeknél a gyógyszert csak szigorúan feltüntetett és orvosi felügyelet mellett írják fel.

túladagolás

Eddig a kábítószer túladagolásáról nem számoltak be. Az izoconazol alacsony toxicitása miatt nincs ok arra, hogy a nagy dózisú vagy a gyógyszer beléptetése során történő egyszeri felhasználás után akut mérgezés kockázatát várják.

Kábítószer kölcsönhatások

A klinikai vizsgálatok és a gyógyszer orvosi gyakorlatban történő alkalmazása nem mutatott ki összeférhetetlenséget vagy kölcsönhatást más gyógyszerekkel.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

A gyógyszer felszabadulásra kerül.

A tárolás feltételei

A hatóanyagot gyermekektől távol kell tartani, 30 ° C-nál magasabb hőmérsékleten. Felhasználhatósági időtartam - 5 év.

Travogen: a készítmény leírása, oktatása és farmakológiai tulajdonságai

A gombafertőzések gyakran megtalálhatók a bőrgyógyászok gyakorlatában. Mindegyik beteg számára megfelelő gyógyszeres kezelést írnak elő. Az egyikük a "Travogen". Megtanulhatjuk az alábbiakban ismertetett hatékonyságát.

Összetétel, gyártási forma, csomagolás

Ez a gyógyszer krém formájában kapható, átlátszatlan, enyhén sárgás. A csomagolás kétféle lehet:

A csövet kartonpapír csomagolásba helyezzük.

Aktív anyagként izokonazol-nitrátot alkalmaznak.

Ismertesse az alábbi segédanyagokat:

 • petróleum zselé fehér;
 • cetil-sztearil-alkohol;
 • víz (tisztított);
 • szorbitán-sztearát;
 • folyékony paraffin;
 • poliszorbát 60.

gyártó

Németországban kapható. A gyógyszergyártó cég az Intensis GmbH. Olaszországban is gyártják - "Intendis Manufacturing SpA".

bizonyság

A dermisz sérüléseinek jelenlétében alkalmazható. A másodlagos fertőzésre is felírták:

A képen a Travogen drog segítségével sikeres kezelési infographics

Ellenjavallatok

Ezt a beteg egyéni érzékenysége képviseli a gyógyszer bármely összetevőjével szemben.

A cselekvési mechanizmus

A szintetikus imidazol-származék, amely az izokonazol, a következő hatásokkal rendelkezik: antibakteriális, gombaellenes.

Az aktivitás az ilyen baktériumok számára nyilvánul meg:

 • gombák (Pityrosporum orbiculare, Candida spp.);
 • dermatophytes (Trichophyton spp., Microsporum spp., Epidermophyton spp.);
 • Gram-pozitív baktériumok (streptococcusok, staphylococcusok);
 • az erythrasma (Corynebacterium minutissimum) okozó szert.

Használati utasítások

A dermis érintett területeinek kezelésére naponta egyszer. Vékony réteget alkalmazzon, majd enyhén dörzsölje. A gyógyszerhasználat időtartama 2-3 hét.

Ha a mycoses a hajtások területén helyezkedik el, a felhasználás időtartama eléri a 4 hetet, néha még többet. Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a kenőcs alkalmazását megelőző betegség visszaesését, a terápia körülbelül 2 héttel az alapul szolgáló tünetek eltűnése után tart.

Leggyakrabban a betegek jól tolerálják a kenőcs alkalmazását, még akkor is, ha az érzékeny dermisre alkalmazzák. Ritka esetekben allergiák fordulnak elő, amelyek így manifesztálódnak:

túladagolás

Nincs pontos adat.

Különleges utasítások

Az élet első hónapjától a gyermekek számára engedélyezett. A terhes nők az anya számára nagy potenciális előnyökkel járhatnak, ami jelentősen meghaladja a magzat kockázatát. Nincs pontos adat az izokonazol behatolásának valószínűségére az anyatejbe.

Hogyan kezeljük az Otomycosis-t a Travogen segítségével?

Kábítószer kölcsönhatások

Vélemények a kenőcsökről

A gyógyszert gyakran nem írják fel. A vélemények nagyon ellentmondásosak, talán ezért nem népszerű. Egyesek maguk használják, mások hatékonyságuk miatt ajánlják. Mások nem látják használni.

A Travogen árai

Nehéz olcsó gyógyszert felvenni. Az árak a gyógyszertárakban eltérőek, de 550 - 675 rubel tartományban vannak.

analógok

 • "Beefon Skin".
 • "Onabet".
 • "Dermazol".
 • "Candide".
 • "Bifonal-Health".
 • "Kanesten".

olcsó

A legolcsóbb kenőcsök:

A gyógyszer szinonimái

 • "Mikospor";
 • "Klotreks".

A Travogen hatóanyag analógjai

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

Vásárlás nélkül kapható egy gyógyszertárban.

Tárolási feltételek és eltarthatósági idő

A gyógyszer 5 évig jó. Tárolás megengedett száraz, hűvös, sötét helyen, ahol a gyermekek nem tudják elérni. Legfeljebb 30 ° C-os hőmérséklet ajánlott.

Travogén analógok

A Travogen olcsó analógjai

A költség kiszámításakor a Travogen olcsó analógjai figyelembe vették a minimálárat, amelyet a gyógyszertárakban feltüntetett árlapokban találtak

Népszerű társai Travogen

az analóg gyógyszerek listáját a legkeresettebb gyógyszerek statisztikáján alapul

A Travogen minden analógja

Analógok a jelzés és a felhasználási mód szerint

Különböző összetételű, egybeeshet a jelzéssel és az alkalmazás módjával

Travogén utasítások

Farmakológiai hatás

A gyógyszer külső felhasználásra, az imidazol szintetikus származéka. Van gombaellenes hatás, fungisztatikusan működik.
Ez ellen aktív dermatofitákkal Trichophyton spp., Microsporum spp., Epidermophyton, penészgombák, élesztők és élesztőszerű gombák a Candida nemzetségbe tartozó, és a Corynebacterium minutissium (erythrasma kórokozó). Antibakteriális hatása van bizonyos Gram-pozitív baktériumok (streptococcusok és staphylococcusok) ellen.

farmakokinetikája

A bőrön való alkalmazáskor elhanyagolható a felszívódás.

bizonyság

Gombás bőrelváltozások, beleértve a Másodlagosan fertőzött:

 • mycosis stop;
 • dermatomycosis sima bőr (beleértve a lokalizációt a bőr hajtásában, interdigital térben, a külső nemi szervek területét);
 • erythrasma.

Adagolási rend

A Travogen vékony réteget alkalmaz a bőr érintett területein és enyhén dörzsölve: az eljárást 1 alkalommal végezzük naponta.

A kezelés időtartama általában 2-3 hétnél nem rövidebb, és a terápiával szemben ellenálló esetekben (különösen az interdigital terek elváltozásai esetén) legfeljebb 4 hétig. Lehetőség van hosszabb kezelésre.

A klinikai tünetek elhárítása után a megismétlődés megakadályozása érdekében a kezelést további 2 hétig kell folytatni.

Mellékhatás

Bőrgyógyászati ​​reakciók: ritkán - bőrirritáció (égő érzés és viszketés, erythema).

Allergiás reakciók: egyes esetekben - bőrkiütések.

Ritkán: allergiás reakciók.

A Travogen általában jól tolerálható, még akkor is, ha érzékeny bőrre alkalmazzák.

Ellenjavallatok

- A készítmény összetevőivel szembeni túlérzékenység.

Terhesség és laktémia

A terhesség alatt az izokonazolt tartalmazó gyógyszerek alkalmazásával kapcsolatos klinikai tapasztalatok nem utalnak az emberi teratogenitás veszélyére.

Nem valószínű, hogy terápiás dózisokkal történő külső felhasználás esetén az izokonazol kiválasztódik az anyatejbe.

Különleges utasítások

A gyógyszert kizárólag külső használatra szánják.

Ha nincs terápiás hatás, a betegnek a meghatározott időn belül konzultálnia kell az orvossal.

Ha olyan tünetek jelentkeznek, amelyek fokozott érzékenységet vagy irritációt jeleznek, a gyógyszert el kell dobni.

Kerülje a szemmel való érintkezést.

A páciensnek tájékoztatnia kell az orvost a Travogen-kezeléssel kapcsolatos nemkívánatos hatásokról, valamint más gyógyszerek egyidejű beviteléről.

Használat gyermekgyógyászatban

2 év alatti gyermekeknél a gyógyszert csak szigorúan feltüntetett és orvosi felügyelet mellett írják fel.

túladagolás

Eddig a kábítószer túladagolásáról nem számoltak be. Az izoconazol alacsony toxicitása miatt nincs ok arra, hogy a nagy dózisú vagy a gyógyszer beléptetése során történő egyszeri felhasználás után akut mérgezés kockázatát várják.

Kábítószer kölcsönhatások

A klinikai vizsgálatok és a gyógyszer orvosi gyakorlatban történő alkalmazása nem mutatott ki összeférhetetlenséget vagy kölcsönhatást más gyógyszerekkel.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

A gyógyszer felszabadulásra kerül.

A tárolás feltételei

A hatóanyagot gyermekektől távol kell tartani, 30 ° C-nál magasabb hőmérsékleten. Felhasználhatósági időtartam - 5 év.

Milyen bőrproblémák segítenek megbirkózni a Travogennel?

Gombás betegségek - meglehetősen gyakori jelenség, felvenni őket akár a legügyesebb és rendezett embereket. Alapvetően fertőzöttek nyilvános helyen, különösen magas páratartalmúak, például úszómedencékben, tornatermekben. A legtöbb esetben a kezelés helyileg történik, mert gyorsabb és hatékonyabb, és kevesebb ártalmat és törést okoz az emberi szervezetben. Nagyon hatékonyak azok a gyógyszerek, amelyek krémek és kenőcsök formájában állnak rendelkezésre. Az egyik ilyen gyógyszer a Travogen Cream, amely az alkalmazást a cikknél tovább tartalmazza.

A tejszín és a kenőcs használatára vonatkozó utalások Travogen

A gyógyszert külsőleg használják. Kenőcs vagy krém, valamint kúpok formájában is kapható a nőgyógyászatban szenvedésből. A Travogen a következő gombás betegségek kezelésére alkalmazható:

A legjobb az egészben, ha a probléma a tünetek hasonlítanak a fenti betegségek jelentek meg először, először menj az orvoshoz, hogy a vizsgálatot elvégezni, hogy erősítse meg a diagnózist, majd használja a drogot. A Travogen maga is kijelölheti az orvost, és a beteg a kívánság szerint vény nélkül kaphatja meg a gyógyszert. Felhasználható önmagában, vagy más gyógyszerekkel kombinálva. Ezt a diagnózis eredményei alapján az orvos határozza meg.

A bőrön és az érintett körömlemezeken kívül a gyógyszer naponta kétszer kerül alkalmazásra. A köröm érintett felületét, valamint a bőrt is jobb eltávolítani a kezelés hatékonyságának javítása és felgyorsítása érdekében. A kezelés időtartama átlagosan 1-3 hét, de kiterjeszthető.

Hogyan alkalmazzuk a Gino-Travogen Ovulum gyertyákat - utasításokat

Egy másik típusú gyógyszer - a Gino-Travogen Ovulum, amely gyertyák formájában kapható, és a nők kezelésére használják. A gyertyákat naponta egyszer adják be. Célszerű, hogy a gyertya bevezetése után a nő vízszintes helyzetbe kerüljön, és kissé fekszik. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyag komponensei jobban felszívódjanak, és hatékonyabban befolyásolják a gombás fertőzést, ami felgyorsítja a gyógyulást. Ezért nagyon kívánatos, hogy egy nő beadja a gyertyákat az ágy előtt, miután teljesítette ügyeit. Mielőtt gyertyát behelyezne a hüvelybe, meg kell mossania magát, mossa meg a kezét. A csomagolásban lévő gyertyákkal együtt különleges ujjhegyek találhatók, amelyek elősegítik a bevezetés folyamatát. A gyertyák feloldódnak, folyadékká válnak. Része felszívódik, a másik követi. Ezért, amikor bemutatja ezeket a gyertyákat, jobb alsóneműt viselni a vékony, napi egészségügyi betétekkel, hogy ne foltolják.

Mi a gyógyszer ára, vannak olcsó analógok?

A Travogen ára függ a felszabadulás és az adagolás formájától, valamint a gyártó cégtől és gyártási országtól, a város és a gyógyszertár hálózatától, ahol a kábítószert megvásárolták. Például, ha ez a gyertya a Gino-Travogen Ovulum, a csomagolás átlagosan 1500-1700 rubel lesz. Klasszikus kenőcs Travogén külső használatra most 650-700 rubel. Ami az analógokat illeti, a legnépszerűbb a következő gyógyszerek:

 • Bifosin - 605 rubel;
 • Ecodax - 530 rubel;
 • Mikozon - 510 rubel;
 • Sermentamol - 360 rubel;
 • Mycospores - 250 rubelből.

Ha a Travogen kinevezte az orvost, jobb, ha analógokat használ, hogy konzultáljon vele, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszerek segítenek, és nincs ellenjavallat.

Milyen betegségek esetén alkalmazható az Ecofemin Floravag, és milyen gyógyszereket kell alkalmazni?

A nemi szervek candidiasisának tünetei a nők, férfiak és gyermekek körében.

Vélemények a Travogen kezeléséről

Нина, 34 éves, Элиста

Én és az én 10 hónapos lányom jeges volt. A fején van. Számomra - vállán (az adott pillanatban mellére ápolták). Általánosságban elmondható, hogy a legfontosabb kezelés nem tartalmazza a Travogenet. Mi fog repülni első komplex, akkor engedtek haza, de ajánlott egy idő után a vizsgálatot, de addig élvezik Travogenom. Én megtettem. Nem tudom, milyen szerepet játszott a gyógyszer a gyógyulásban, de a későbbi vizsgálatok azt mutatták, hogy minden tiszta. Nem dobtam ki a csövet, mert még mindig több mint a fele maradt. Úgy döntöttem, hogy unokatestvére fia, aki lábánál valami furcsa folt, amely már fél éve nem múlik el, és nem érti, mi ez az egész. Általában körülbelül 2 hét után remek tortát hoztak nekem köszönetként, mert kenőmem segített nekik. Jó, ha valami hasznosat hoz az embereknek.

Marina, 29 éves, Elektrostal

A fiúnak szánalmas zuzmó volt barnás foltok formájában a templomokban, ami végül nagyobb és nagyobb lett. A dermatológus azt mondta, hogy ezek a szintetikus sapkák, amelyeket a fiú viselt, hogy izzadjon bennük, és a gombák kifejlődésének minden feltétele megvan. Az orvos kijelölte a Travogen kenőcsöt. Elmentem a gyógyszertárba, és ott egy kis cső 20 gramm 400 rubel. Nagyon drága volt egy ilyen kötet számára, de a gyermekre, amit nem mentek, ezért megvettem. És helyesen, mert a gyógyszer nagyon hatásos volt. A kenőcs kellemes az érintésre, általában szagtalan, ami jó, mert a gyermek nem bánta. A harmadik napon mindent elment, de tovább folytattam a feltűnést, amint az orvos azt mondta. Mostantól fogva szem előtt tartani, ha ilyen problémával találkozom. Remélem, nem futunk tovább. Megpróbálok vásárolni ruhákat és ruhákat gyerekeknek és gyerekeknek természetes, tiszta anyagokból. Az egyetlen hátránya ennek a kenőcsnek a magas költsége.

Настя, 24 év, Екатеринбург

Számomra ez a nyálka (foszt) jelent meg a terhesség alatt. Elkezdtem a medencébe menni, hogy alakban legyenek, és felvette a zuzmót. A lábakon olyan foltok jelentek meg, amelyek megrepedtek és hámoztak. Soskob megmutatta, hogy megfosztották. Az orvos kijelölte a Travogenet. A második napon ezek a foltok eltűntek. Még 3 napig megkente és felhívta az orvost. A negyedéves volt az első, nem akart menni még a kenőcsökkel is. Újra lekaptam. Minden tiszta volt. A medencét meg kellett hagyni annak érdekében, hogy ne tegye ki magát és a baba további kockázatot

Mit kell tudni a kezelés megtagadásáról, lásd a videót: