Lac Batrafen (Batrafen) a körömgomból

A Batrafen gomba hatása hatékonyan hat az onokomikózisra. Ez a gyógyszer rendkívül széles spektrummal rendelkezik. Segít megszabadulni a legtöbb gombából: élesztőszerű, penészes, dermatomycetes.

A gombaellenes lakk összetétele a következőket tartalmazza:

 • ciklopirox - hatóanyag;
 • butil-hidroméalát kopolimer;
 • izopropanol;
 • etil-acetátot.

Lac a köröm gomba Batrafen nagyon aktív. A hatóanyag alkalmazása után néhány óra múlva a hatóanyagok behatolnak a körömlemezbe. Elkezdik megakadályozni a sejtekben található gombás anyagok bevitelét annak növekedéséhez és továbbfejlesztéséhez. A lakk komponensei is elpusztítják a mycosis spóra sejtek membránját. Ennek eredményeképpen a gomba először nő, majd teljesen elpusztul.

Annak érdekében, hogy elérjék a maximális hatóanyag koncentrációja a körömlemez, köröm Batrafen kell alkalmazni, hogy a körmök kéz 1 hét, és az érintett körmök - 2 hét.

A Lac Batrafen hatékonynak bizonyult a körömgombák ellen

Lac gombák ellen is alkalmas, hogy bárki, aki szenved onychomycosis körmök és a láb. A kezdeti szakaszban a betegség, amikor eltalálta a kis területen a köröm és a bőr mátrix és az ujjak is egészséges maradjon, a gyógyszer használata független kezelési módszerek. Ha a betegség átalakul egy fejlettebb formája, a gyógyszer hatékony kiegészítője a komplex terápia. Fontos, hogy helyesen válasszuk ki az egyetlen gyógyszer, amelyeket használni fognak, együtt lakk, mivel Batrafen számos ellenjavallatok kompatibilitás bizonyos gyógyszerekkel együtt.

A Batrafen lakk átlátszó folyadék formájában készül, amelynek hatóanyag-koncentrációja 8%. Miután a körömlemez felületére tapadt, gyorsan szárad, sűrű bevonatot képezve.

A lakk üvegpalackokban kapható. A térfogata 3 g vagy 6 g, az injekciós üveg egy csavart érpárral van ellátva, amelyhez egy ecsetet rögzítenek a termékhez. Az üveg egy fehér dobozban van. Mindig egy laza levél kíséri, részletes utasításokkal.

A lakk eltarthatósága 3 év. A otkuporki injekciós üvegek után az elfogadható tárolási idő 6 hónapra csökken. Minden használat után fontos, hogy szorosan zárja le a fedelet.

Ár - mennyit jelent a Batrafen?

Vásárolhat orvosi körömlakkot Batrafen-t egy rendszeres vagy online gyógyszertárban. A gyógyszer ára igen magas. A 3 g-os üveg ára 2 250 rubel.

Ha a köröm egy kis részét megsérti a mycosis, az egyik palack a legtöbb esetben elegendő a kezelés során. De ha nagyszámú köröm van fertőzve, akkor több palackot kell vásárolnia.

A gyógyszertárban mindig megtalálható a Batrafen lakk

Használati útmutató - a lakk helyes használata

A gombák kórokozóinak kezelésére szolgáló lakk használata fontos, és szigorúan ragaszkodik az utasításokhoz. Ez egy gyógyszer, nem kozmetikai, ezért előkészítse a körömlemezt, mielőtt megfelelő módon alkalmazná.

A lakkalkalmazásra vonatkozó eljárás:

 1. Gőzölje a körmeit. Ha a felületük puha lesz, a körömlemezt a lehető legnagyobb mértékben le kell vágni. Minden helyszínen, amelyet a gombák érintettek, gondosan le kell vágnia egy egyedi körömfájlt. A köröm teljes felületét fűrészelni kell, hogy egyenetlen legyen. A lakk aktív összetevői a lehető leggyorsabban behatolnak.
 2. A kezelt köröm alaposan megszárad. Ehhez használjon szalvétát vagy pamut törölközőt.
 3. A száraz köröm vékony réteggel van bevonva. Várjon 7-10 percig, amíg teljesen száraz.
 4. A manipulációk befejezése után minden eszközt alkohollal vagy antiszeptikummal kell kezelni. Ez minimalizálja az újbóli fertőzés esélyét.

A maximális hatás elérése érdekében mindig kövesse a lakk felhordásának módját.

Eltávolítja a gyógyszert a szokásos folyadékkal a lakk eltávolításához. Egy másik lehetőség az, hogy lekaparható.

Kezelési rendszer:

 1. A terápia első hónapjában a terápiás lakkot másnap kell alkalmazni. A körmök feldolgozásához, amint az az utasításokban már meg van írva, heti egy alkalommal szükséges.
 2. A kezelés második és harmadik hónapjában a lakkot hetente kétszer alkalmazzák.
 3. A kezelés 3. hónapja után elegendő a lakkot hetente egyszer alkalmazni. A terápia maximális időtartama 6 hónap. Hosszabb használata nem szükséges.

Még az "elhanyagolt" gomba otthon is gyógyítható. Ne felejtsd el eloszlatni naponta egyszer.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A Lac Batrafen egy helyi készítmény. A test jól tolerálja, de alkalmazása után számos mellékhatás léphet fel:

 • a bőr körvonala körüli bőrpír;
 • viszketés vagy égő érzés;
 • ödéma.

A kábítószer egyik lehetséges mellékhatása az ujjak duzzanata

Ha ezek a tünetek jelentkeznek, hagyja abba a terméket.

Ellenjavallatok a lakk kezelésével Batrafen:

 • egyéni intolerancia az anyag összetevőire;
 • az életkor kevesebb, mint 10 év;
 • terhesség
 • a laktáció időszaka.

Importált és orosz analógok a Batrafenből

A körömgombák eltávolításához a Batrafen analógokkal helyettesíthető. Ezt meg kell tenni, ha mellékhatások jelentkeznek a gyógyszer alkalmazása során, vagy vágyunk arra, hogy pénzt takarítsunk meg, és kevesebb gyógyszert vásároljunk.

A német gyártó által gyártott Batrafen lakk analógjai:

 1. Lotseril - orvosi lakk, amely hatóanyagként Amorolfint tartalmaz. Elpusztítja a gombák legnagyobb fajtáját, amely az onokomikózis kialakulását idézi elő. A gyógyszer ára 3000 rubel. 2,5 ml-es üveghez.
 2. Demikten - Megfizethető orosz analóg, amelynek aktív komponense polivinil-acetát. Az ágens elpusztítja a gombát és semlegesíti az onokomikózist kísérő kellemetlen érzeteket. Az ár 400 rubel.
 3. Mikozan - egy olcsó analóg, amely segít a kócsag gombájának megőrzésében. Ez egy növényi készítmény, nem gyógyszer. Az ár 700 rubel.

Számos egyéb analógja van a Lacta Batrafennek, amely nagy hatékonyságot mutat a mycosis körmök kezelésében. Az orvos és a "Gombaellenes körömlakk" anyagunk segít megtalálni a legjobb megoldást.

Vásárlói vélemények

Christina, 32 éves

Lakk "Batrafen" vált számomra üdvösség. A gomba megérintette a jobb lábam körmét. Nem is tudom, hogy hova "akasztott". Először a körömlemez sárgás színe nem zavart, de amikor elkezdték a viszketést, el kellett mennem az orvoshoz. Az onokomikózist diagnosztizálta, és "Batrafen" -t jelölt ki. Azt mondta, hogy ha később alkalmaznék, egy lakk nem tenné. A lakkát 2,5 hónapig simították körmökkel, míg az ipar érintett részei. Az eredmény, amiben boldog vagyok. Úgy gondolom, hogy a legfontosabb, hogy mindent az utasításoknak megfelelően tegyenek meg, akkor a lakk pontosan segít.

Hosszú ideig nem tudtam megérteni, hogy gombaim volt, ezért nagyon erősen elkezdtem a betegséget. Amikor elkezdtem a kezelést, vettem lakkot "Batrafen". Több mint 5 hónapig alkalmazta, sok pénzt költött, és az eredmény nulla volt. Vagy az eszköz nem felel meg nekem, vagy rendkívül hatékony. Nem ajánlom.

Vitaliy, 43 éves

Régebben gomba voltam, tehát a megjelenése első jelei során rájöttem, hogy azonnal el kell menni az orvoshoz. Feladta a "Batrafen" lakkot. Szkeptikusan reagáltam erre a gyógyszerre, de úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Az állapot javulását 9 napos alkalmazás után figyelték meg, majd 7 hét után teljesen meggyógyult. Most időnként egy lakkot helyezek el a megelőző karbantartás céljára, mivel állandóan a medencébe mennek.

Milyen egészségesnek kell lennie a körmöknek?

A férjem gombát kapott. Annak érdekében, hogy megvédje magát a betegség ellen, elkezdett kipróbálni a "Batrafenom" körmöket. 3 hét után a körömlemez sárga színűvé vált. A kezeléshez másik orvosságot választottam, mivel ez a lakk a haszontalan pénzpazarlás.

Most egy kicsit a gomba elleni küzdelem titkairól

Értékelje ezt a cikket
(1 becslések, átlag 5.00 5)

Batrafen - használati utasítás, valódi társaik és kiadás formájában (a körömlakk 8%, krém vagy kenőcs 1%) gyógyszer gombás bőr és köröm a felnőtt, a gyerek és a terhesség alatt. struktúra

Ebben a cikkben olvashatod a kábítószer használatára vonatkozó utasításokat Batrafen. A webhely látogatóinak véleménye - a gyógyszer fogyasztói, valamint az orvos szakemberek véleményei a gyakorlatban a Batrafen használatáról. Nagy érdeklődés az, hogy aktívan vegyék fel a gyógyszerre vonatkozó visszajelzéseiket: a gyógyszer segített vagy nem segít abban, hogy megszabaduljon a betegségtől, amelyet komplikációk és mellékhatások észleltek, és amelyeket a gyártó nem jelöl meg a jegyzetben. Batrafen analógok meglévő szerkezeti analógok jelenlétében. Alkalmazás bőr- és körömgumik kezelésére felnőtteknél, gyermekeknél, valamint terhesség és laktáció idején. A készítmény összetétele.

Batrafen - egy széles spektrumú gombaellenes szer, jó penetráló képességgel. A ciklopirox hatóanyag hatásos dermatomycetes, élesztőszerű, penész és más gombák ellen. Van antibakteriális hatás a gram-pozitív baktériumtörzsek, a legtöbb gram-negatív kórokozók ellen. Elnyomja a mycoplasma és a trichomonadok kialakulását.

struktúra

Cyclopyrox + segédanyagok (körömlakk).

Ciklopiroxaolamin + segédanyagok (krém).

farmakokinetikája

Értékek fungicid koncentrációk egy napos alkalmazás meghaladja 20-30 alkalommal az IPC (IPC bőrgombák, gombák a Candida nemzetség, penészek és élesztők - 0,98 -3.9 ug / ml, MIC mycoplasma és a Trichomonas vaginalis - 7,8-31,3 mikrogramm / ml).

Krém alkalmazva széles felületére (750 négyzetcentiméter), és hosszú ideig (6 óra vagy több) lehet kimutatni a vérben (1,3% dózis), a 94-97% -ban kötődik a plazmafehérjékhez, és a vesén keresztül ürül.

bizonyság

 • a körmök és a bőr gombás megbetegedései.

A kibocsátás formái

Körömlakk 8%.

Krém külső használatra 1% (néha tévesen nevű kenőcs).

Tabletta formájában nincsenek gyógyszerformák.

Használati útmutató és használatuk

Mielőtt az első kérelem Batrafen körömlakk kell távolítani ollóval lehető legnagyobb számú érintett köröm és körömreszelő nadpilit fennmaradó körömlemez létrehozni egyenetlen felületen. Lakk alkalmazott vékony rétegben az érintett köröm rész 1 naponta egyszer az első hónapban, a második - hetente 2-szer, a harmadik - 1 héten. Az alkalmazás időtartama nem haladhatja meg a 6 hónapot. Hetente egyszer (például vasárnap) a lakk eltávolítjuk valamilyen hagyományos oldószer vagy után a meleg fürdő kaparni, az olló kell távolítani ismét emelkedik érintett rész a körömlemez.

Ha a lakk megrongálódott, a lakkot ismét fel kell használni.

A kezelés időtartama függ a gomba körömlemez súlyosságától, de a kezelés időtartama nem haladhatja meg a 6 hónapot.

Ha az orvos nincs másként, a Batrafen-krémet a bőr érintett területeire naponta kétszer alkalmazzák, majd szárítást végeznek. A kezelést addig kell folytatni, amíg a tünetek eltűnnek (általában 2 hét).

A betegség megismétlődésének megakadályozása érdekében ajánlott a gyógyszer további 1-2 héttel az összes klinikai tünet eltűnése után.

Mellékhatás

 • a bőr viszketése, égése vagy irritációja;
 • a bőr ápolásával és hámlásával az érintett köröm közelében;
 • allergiás reakciók.

Ellenjavallatok

 • túlérzékenység a hatóanyag összetevőire.

Terhesség és laktáció alkalmazása

A klinikai tapasztalat hiánya miatt a Batrafen körömlakk használata a nőknél a terhesség és a laktáció idején nem mutatható ki.

Gyermekekben való alkalmazás

Klinikai tapasztalat hiányában a Batrafen körömlakk használata 10 év alatti gyermekeknél nem javasolt.

Különleges utasítások

A lakk szárításának elkerülése érdekében használat után szorosan zárja le a fedelet. Annak megakadályozása érdekében, hogy a fedél ne tapadjon, kerülje a lyukakat a szálon. A palack felnyitása után a gyógyszer 6 hónapig használható a tárolási körülmények között.

A kezelés alatt nem ajánlott kozmetikai körömlakkot használni. A gyógyszer hosszú távú külső alkalmazásával, a szenzitizáció jelenségeivel

Kerülje a szemmel való érintkezést.

Kábítószer kölcsönhatások

A hatás növeli a szisztémás felhasználású gombaellenes szereket.

A Batrafen hatóanyag analógjai

A hatóanyag szerkezeti analógjai:

Analógok a gyógyító hatásról (szaggumik kezelésére szolgáló szerek):

 • Amfotericin B;
 • Anmarin;
 • Atifin;
 • Binafin;
 • Bifonazol krém 1%;
 • Bifonazolpor 1%;
 • Bifonazol-oldat 1%;
 • griseofulvin;
 • Daktanol;
 • Diflazon;
 • Diflucan;
 • Itrazol;
 • Itramikol;
 • Ifenek;
 • Lamisil;
 • Lamikan;
 • Lotseril;
 • Mikozolon;
 • Mikozoral;
 • mikomaks;
 • mikospor;
 • Mikoflyukan;
 • Miramistin;
 • Nizoral;
 • Nofung;
 • Orungal;
 • Rumikoz;
 • Terbizil;
 • Termikon;
 • Trozid;
 • flukonazol;
 • Flucostat;
 • Fungolon;
 • Fungoterbin;
 • ekzifin;
 • Ekzoderil.

Batrafen - analógok és helyettesítő anyagok

A táblázat a Batrafen-féle gyógyszerrel kapcsolatos összes lehetséges szinonimát mutatja, olcsóbbak, átlagos költségeik és kiadási formáik.

Myconorm - 410 dörzsölje.

Atifin - 108 dörzsölje.

Terbinafin - 64 dörzsölje.

Mikoseptin - 260 dörzsölje.

Binafin - 148 dörzsölje.

Metil-salicilát - 350 dörzsölje.

Loceril - 1160 dörzsölje.

Lamisil - 345 dörzsölje.

Mycosidin - 275 dörzsölje.

Mozoil - 380 dörzsölje.

Mentés otthon

1. Írja le az analógok listáját az asztalról, mielőtt meglátogatja a gyógyszertárat.

2. Hívja a városi könyvtárat, akkor azonnal - a gyógyszertárban a legalacsonyabb árakat.

3. A gyógyszer egy másik felszabadítási formában - olcsóbb lehet.

4. Az oroszországi kábítószerek mindig olcsóbbak.

5. Nyereségesebb a csomag megvásárlása sok tablettával, kapszulával, kapszulával stb.

6. Tudja, hogyan lehet megkülönböztetni a hamisítást.

Hogyan lehet hamisítványt azonosítani?

Annak érdekében, hogy ne vásároljon hamisítványt, gondosan meg kell néznie a vásárlást.

A táblázatban javasolt analógok közé tartoznak a Batrafen-készítménnyel előállított készítmények a legalkalmasabb hatóanyag-tartalommal.

Mindegyik gyógyszer esetében, figyelembe véve - a minimális mennyiség átlagárát, amelyet rendszeresen frissítenek a piaci helyzet figyelembevételével.

1. A Batrafen a különböző kimeneti formákban eltérhet az árban. Ez a norma.

2. Az analógjai ugyanolyan gyógyászati ​​tulajdonságokkal rendelkezhetnek, akár drágák, akár olcsóak. Ez a norma.

Miért drágábbak vagy olcsóbbak a partnerek, mint a Batrafen?

Például: Nagyon sok időt és pénzt igényel egy gyógyszer kémiai képletének elkészítéséhez, teszteket végeznek. Ezután a gyógyszeripari vállalat szabadalmat vásárol, és értékesítésre bocsátja.

A gyógyszer ára magas (a befektetett források megtérülése szükséges). Az ugyanazon összetételű, kevésbé ismert és időigényes gyógyszerek többszörösen olcsóbbak.

Analóg krém Batrafen

Batrafen (krém) Értékelés: 23

A Batrafen hatóanyag analógjai

Az analóg drágább 63 rubelből.

Az analóg drágább 536 rubelből.

Az analóg drágább 940 dörzsöléssel.

Gyártó: Galderma (Franciaország)
Kiadványok:

 • Körömlakk 5%, 2,5 mg. egy injekciós üveg; Az ár 1299 rubel
 • Körömlakk 5%, 5 mg. egy injekciós üveg; Az ár 2220 rubel
A Loceril árai az online gyógyszertárakban
Használati utasítások

Az analóg drágább 116 rubelből.

Gyártó: Novartis (Svájc)
Kiadványok:

 • Tuba 15 gramm; Az ára 475 rubel
 • Körömlakk 5%, 5 mg. egy injekciós üveg; Az ár 2220 rubel
A Lamisil árai az online gyógyszertárakban
Használati utasítások

Analóg olcsóbb 95 rubel.

Gyártó: Teva (Izrael)
Kiadványok:

 • 25 ml-es injekciós üvegek; Ár 264 rubel
 • Körömlakk 5%, 5 mg. egy injekciós üveg; Az ár 2220 rubel
A Nitrofungin Neo árai az online gyógyszertárakban
Használati utasítások

Batrafen Moszkvában

oktatás

Értékek fungicid koncentráció egynapos alkalmazás haladja meg a maximális plazmakoncentráció 20-30-szer (a maximális plazmakoncentráció bőrgombák, gombák a Candida nemzetség, penészek és élesztők - 0,98-3,9 g / ml, a maximális plazmakoncentráció mycoplasma és a Trichomonas
vaginalis - 7,8-31,3 μg / ml).

Ritkán: viszketés és égés.

Lehetséges: vörösség és hámlás a bőr közelében az érintett köröm.

Sötét helyen, legfeljebb 25 ° C-os hőmérsékleten. Tartsa távol gyermekektől. Felhasználhatósági időtartam - 3 év.

Batrafen - használati utasítás, kibocsátás formája, javallatok, mellékhatások, analógok és az ár

A gombás megbetegedések kezelésére és megelőzésére használjon krémet vagy oldatot Batrafen - a gyógyszer alkalmazására vonatkozó utasítások tartalmaznak információt arról, hogy kiküszöböli a viszketést és az égést. A gyógyszer közvetlenül a mikroorganizmusokra hat, elnyomja a létfontosságú funkciókat, ami a fertőzés tüneteinek megszüntetéséhez vezet. Olvassa el a Batrafen használatát.

Batrafen a gombából

Az orvosok aktívan írják elő a Batrafen-et - a gyógyszer használatára vonatkozó utasítás azt mondja, hogy külső hatásra szánt, gombaellenes hatású szerekre vonatkozik. A hatóanyag széles spektruma a ciklopirox hatóanyagnak köszönhető, amely gyorsan behatol a gombák sejtjeibe és megtöri a membránját.

Összetétel és kibocsátás formája

A gyógyszer kapható körömlakk és krém formájában. Korábban a gyógyszertárak gélt is találtak. A gyógyszerek részletes összetétele:

Folyékony, fehér

A ciklopirox koncentrációja mg

80 g / g (ciklopirox hatóanyag olamin)

Etil-acetát, butil-hidroméalát kopolimer és metoxi-etilén (izopropanol oldat), izopropanol

Folyékony paraffin, benzil-, cetil-, sztearil- és mirisztil-alkoholok, poliszorbát, tejsav, szorbitán-monosztearát, víz

Nátrium-docusát, propanol, víz, karbomer, nátrium-hidroxid, dimetikon-kopoliol, oktildódekanol

3 vagy 6 gramm üvegtiszta palackban, csavaros kupakkal

15 g csőben és egy kartondoboz használati utasítással

20 vagy 50 gramm alumínium csövekben

Farmakológiai hatás

Gombaellenes szerek rendelkeznek bakteriosztatikus hatást, mutatnak széles hatásspektrummal tekintetében dermatomitsetami, élesztőszerű gombák, penész, egyes törzsei Gram-negatív baktériumok és Gram-pozitív baktériumok ellen. A Batrafen jó penetráló képességgel rendelkezik. Ha a tejszín hatalmas felületére hat óra elteltével kerül alkalmazásra, a hatóanyag körülbelül 1,3% -ban kerül a vérbe.

A cyclopyrox anyag 96% -kal kötődik a plazmafehérjékhez, és a vizeletben 3,5 órán át választódik ki. Ha egy napra körömlakkot alkalmaznak, a fungicid koncentrációk több mint 20-30-szorosa az MPC (minimális szuppresszív koncentráció). A Batrafen lakk használata után a hatóanyag behatol a körömlemezbe, 48 óra elteltével a ciklopirosz hatása a mycoses kórokozóin kezdődik.

Használati utasítások

A Batrafen használata előtt konzultáljon kezelőorvosával - a használati utasítás szerint a használati utasítások a felszabadulás formájától függően változnak. A gélt és a krémet a bőr, a nyálkahártyák (vagina) candidiasis, bőrmixusok kezelésére tervezték. A lakkot csak a körömlemezek kezelésére használják az onychomycosis okának megszüntetésére (körömgomba).

A bőr gombás megbetegedései

Az utasítások szerint a krém és a Batrafen gélt helyi alkalmazásra tervezték. Bőrbetegségeket, ciklopyroxérzékeny kórokozók, baktériumok okozta hüvelyeket kezelnek. Használhat gyógyszert a gombafertőzések megelőzésére. A gél ellen hatékony dermatofiták, dermatomitsetami és használt formák kezelésére interdigitális tinea pedis és seborrhoeás dermatitis, beleértve pikkelyes seborrhea az arcon és a fej a férfiak.

Batrafen a körmökhöz

Kezelésére és megelőzésére, onychomycosis (köröm léziók) használt körömlakk Batrafen. Az utasítás szerint, ez azt mutatja, hatékonyságát a baktériumok ellen, Trichophyton, mikrospórák, sportoló, gombák a nemzetség a Candida, Histoplasma capsulatums, Blastomyces, Saccharomyces, herpes kórokozók, Cryptococcus. A Lac-ot úgy tervezték, hogy elnyomja a mycoplasmák és trichomonadok kialakulását. Fő felhasználási jelzése - különböző típusú gomba okozta különböző súlyosságú onokomikózis.

Adagolás és adminisztráció

Lakk, gél és krém A Batrafent az orvos által előírt adagolással összhangban kell használni. Ne lépje túl a negatív következmények elkerülése érdekében használt gyógyszerek számát. Különösen körültekintően kell használni krém- és lakkgyermekek használatakor, vannak ellenjavallatok egy bizonyos korosztály számára.

Ha ujjak tinea pedis segítségével Batrafen gél - alkalmazása során naponta kétszer az érintett területeken a bőr, ami befolyásolja az egészséges bőr centiméteres mindkét oldalon. A kezelés legfeljebb négy hétig tart, de a tünetek hamarabb eltűnnek. A Seborrheic dermatitis férfiaknál naponta kétszer alkalmazza a gélt. Ezt alkalmazzák az érintett arcbőrre és a fej, a terápia körülbelül egy hónap, amíg a tünetek elmúlnak.

Batrafen krém

Az utasítás szerint, Batrafen kenőcsöt helyileg alkalmazzuk a kezelés a bőr és vaginális candidiasis, amikor helyileg (intravaginális használatra vaginális kúpok). A krémet kb. Egy centiméter hosszú, 1-2 alkalommal egy vékony csíkkal kell bevinni. A dózis a betegség súlyosságától, stádiumától és használati jeleitől függően változhat. A krémet kell dörzsölni óvatosan és várj teljes felszívódását, egyeztetés után az orvos használhatja okklúziós kötésben.

Lac Batrafen

A ciklopiroxolamin lakk külsőleg használatos. Az első alkalmazást megelőzően az érintett körömlemez maximális lehetséges mennyiségét ollóval vagy körömfájllal kell eltávolítani, hogy a köröm egyenetlen felületét megszerezze annak érdekében, hogy jobban behatoljon a hatóanyagba. Az első hónapban naponta egyszer egy vékony batrafen-réteget alkalmaznak. A kezelés második hónapjában a gyógyszert hetente kétszer használják, a harmadik hetente egyszer.

Javasoljuk, hogy a lakkot hetente egyszer vegye le egy oldószerrel, egy körömlakk eltávolítóval vagy egy meleg fürdő után. Az ollók ismét megszakítják a növekvő körömet az érintett résznél. Ezután a lakk felvitele megismétlődik. Ha a bevonat a termék felhasználása során sérült, akkor a Batrafent csak a köröm csupasz területére kell felhordani. A kezelés időtartama függ a köröm sebességétől, és akkor fejeződik be, amikor a teljesen egészséges lemez nő, de nem haladja meg a fél évet.

Különleges utasítások

A gyógyszer használati utasításában tanulmányozni kell a speciális utasítások egy részét, amely fontos információkat tartalmaz a betegek számára:

 • hogy a lakk nem száruljon ki, a használat után szorosan zárja le a fedelet, és kerülje a lyukat a szálon, hogy megakadályozza a fedelet az injekciós üveghez való ragaszkodást;
 • egy nyitott injekciós üveg lakkal nem tartható legfeljebb fél évig;
 • a tejszín hosszantartó külső alkalmazása növeli a szenzibilizáció kockázatát (az összetevőkre való érzékenység);
 • a vagina gombás elváltozásai esetén a szexuális partneret hüvelykrémmel is kezelik;
 • Kerülje a szemmel való érintkezést és nyissa ki a sebeket;
 • A fiatalabb gyermekeknél történő alkalmazás csak szigorú indikációk esetén lehetséges.

Kábítószer kölcsönhatások

Az alacsony szisztémás felszívódás miatt nem valószínű, hogy a Batrafen más gyógyszerekkel gyógyszerkészít. Az utasítás figyelmezteti, hogy a lakk kezelése során kozmetikai lakk nem használható, mert csökkenti a termék hatékonyságát. Lehetséges kombinálni a Batrafen-készítményeket más szisztémás antimikotikus gyógyszerekkel a kezelés eredményének növelése érdekében.

Mellékhatások

Az utasítás szerint a Batrafen krém vagy lakkjának alkalmazása során ritka mellékhatás lehetséges. Ilyen negatív tényezők:

 • viszketés, égetés, bőrirritáció, a gyógyszeres kezelés visszavonása után;
 • vörösség, bőr eltávolítása az érintett köröm közelében;
 • allergiás reakciók - kiütés, csalánkiütés, duzzanat, száraz bőr.

Ellenjavallatok

A következő ellenjavallatok jelenlétében, a Batrafen gyógyszer alkalmazásának útmutatójában feltüntetve, nem alkalmazható negatív reakciók kifejlesztése miatt:

 • túlérzékenység a komponens összetételére;
 • gyermekek 10 évig;
 • terhesség, szoptatás - a klinikai felhasználási tapasztalat hiánya és a gyermek biztonsági adatainak elégtelensége miatt.

Eladó és tárolási feltételek

A gyógyszer minden formája orvosi rendelvény nélkül vásárolható meg. A szereket a fénytől akár 25 fokig, a gyermekeknél három évig lakkozásig és két évig a krémnél tárolják. A csomag felnyitását követően hat hónapon belül ajánlatos gyógyszereket alkalmazni.

Batrafen analógjai

Közvetlen (aktív komponenst hasonló összetételű) és közvetett (azonos dolgozzon ki egy terápiás hatás) Batrafen analógok az alábbi készítmények formájában körömlakk, krém, által termelt orosz és a külföldi gyógyszeripari cégek látható a polcokon a gyógyszertárak:

Ár Batrafen

Batrafenet az Interneten vagy a gyógyszertárakon keresztül lehet megvásárolni, ami befolyásolja a kiválasztott gyógyszer kibocsátásának formáját, a szervezetben elfogadott kereskedelmi árrések szintjét. A kábítószer megközelítő árai Moszkvában és Szentpéterváron lesznek:

Lac Batrafen

Ha a gomba megérinti a körmöket a kezek, vagy a lábak, akkor a leghatékonyabb a speciális lakk a kezelés. Ez nemcsak korlátozza a mycobacteriumok kapcsolatát a környezettel, ami nagymértékben felgyorsítja a halál folyamatait, hanem megakadályozza a cipő fertőzését a páciens és más emberek gombájával. A Lak Batrafen az egyik legjobb gyógyszer ebben a kategóriában.

Hogyan kell használni a körömlakk Batrafen?

Lakk a körömgombákon a lábakon A Batrafen a legtöbb olyan gombát érinti, amelyek a modern világban fordulnak elő:

 • trichofitózis okozó ágensek;
 • mikroszporia kórokozói;
 • a thorulosis okozta ágensek;
 • mycetoma;
 • kromomikózis okozta szerek;
 • a pecilomycosis kórokozói;
 • Epidermofitia okozó ágensek;
 • sporotrichosis okozta szerek;
 • Candida nemhez tartozó gombák;
 • Cryptococcus;
 • Histopiasmaq capsulatums;
 • a Torulopsis nemzetség élesztőgombái;
 • Blastomyces;
 • Saccharomyces;
 • Aspergillus;
 • penészes gomba;
 • a Mukorov családba tartozó gombák és mások.

A fő hatóanyag, a ciklopirox, szintén antiszeptikus hatást fejt ki.

A terméket napi kétszer egy speciális körömre kezelt körömre kell felvinni - reggel és este. A kezelés időtartama 14-21 nap. Abban az esetben, ha a lakkréteg felrepedt vagy megsérült, a körömlemezt egy új réteg lakkal kell lefednie a Batrofen körmök gombájáról.

Adsorigibkovy lakk A Batrafennek viszonylag kevés ellenjavallata van:

 • terhesség és szoptatás;
 • gyermekek 10 évig;
 • egyénileg érzékeny a ciklopiroxra.

Ha a gomba hatását más eszközökkel alkalmazzák, a Batrafen hatása fokozódik.

A Batrafen lakk analógjai

Összetétel szerint két hasonló gyógyszer van - Dafnejil és Fonzhial. A hatóanyag felszabadulása és hatása miatt sokkal több helyettesíthető a gyógyszer. Ezek a gombaellenes lakkok a következők:

Ha ezeket a gyógymódokat használja, ne feledje, hogy a terápia során el kell hagyni a szokásos manikűr körömlakkot.

Vannak néhány tipp, amelyek mindenkinek hasznosak lesznek, akik úgy döntöttek, hogy a gomba lakkal kezelik:

 1. Ne rázza az injekciós üveget, ha a lakk a szálra kerül, akkor az ecset ragadhat az injekciós üvegbe.
 2. Ne tartsa nyitva a gyógyszert, a levegő hozzáférése felgyorsítja a szárítási folyamatot, és 3 hónap helyett a javítás csak néhány héttel az üveg felnyitását követően szolgál.
 3. Ne használja a körömfájlt, amely a sérült körömre vágja, hogy más körmöket törődjön.
 4. A folyékony terápiát gombával és krémmel kiegészítve felgyorsítja a gyógyulást.

Batrafen külső előkészítése - összetétel és használati utasítás

A Batrafen egy modern antimikotikus gyógyszer. Ha betartja a használati utasítást, a gyógyszer gyorsan gyógyítja a kóros tüneteket és biztosítja a helyreállítást, még akkor is, ha a betegség állapotát elhanyagolják.

struktúra

A külső hatóanyag közé tartozik a ciklopyrox olamin, széles spektrumú gombaellenes szer. További komponensként tejsav, folyékony paraffin, szorbitán-sztearát, poliszorbát 60, alkohol és víz.

A kibocsátás formája

A gomba kezelésére szolgáló gyógyszer többféle formában áll rendelkezésre.

 • Gél alumínium csövekben, 20 és 50 g kapacitással;
 • oldatot 20 ml-es injekciós üvegekben;
 • krém 40 ml-es csőben;
 • Körömlakk palackban, lezárt fedéllel és ecsettel.

A legnépszerűbb az 1% -os szabadtéri krém, amely számos pozitív értékelést tartalmaz az orvosoktól és a betegektől. Ezt 15 g-os csövekben adják el, amelyeket kartoncsomagokban a gyógyszertárakba szállítanak. Minden doboz használati utasítást tartalmaz a farmakológiai tulajdonságok és kezelési módok részletes leírásával együtt.

Gyártó Batrafen - indiai gyógyszergyár AVENTIS PHARMA. Felhasználhatósági időtartam - 3 év. A csövet kinyitása után a tejszínt 6 hónapig kell használni. Megengedett orvosi rendelvény nélkül.

A külső termék ára 365 és 405 rubel között változik. A terápiás lakk költsége 2100 és 2450 rubel között változik.

Farmakológiai hatás

Batrafen bármilyen formában erős fungicid és fungisztatikus hatású. A gyógyszer hatásos a mykotikus fertőzések számos kórokozója ellen:

 • élesztőgombák, beleértve a Candida nemzetséget;
 • penészgombák;
 • dermatophytes;
 • mikosporuma;
 • malaszasszia bozót.

Alkalmazása hátrányos néhány Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumra.

A Cyclopyrox tulajdonsága, hogy beépül a gombasejtek szerkezetébe és meggátolja a metabolikus folyamatokat.

Ennek eredményeképpen aktív anyagok eltávolítása van a sejtmembránoktól, amelyek nélkül a gombák életciklusa lehetetlen. Ennek köszönhetően a betegség kórokozói gyorsan összeomlanak és elpusztulnak.

Az adagolási forma kiválasztását az orvos határozza meg. A külső terápiával a fő hatóanyagnak a szisztémás véráramba való elenyésző penetrációja, legfeljebb 1,3%. A szervezetből kiválasztódik a vizelettel.

Használati utasítások

A krém Batrafen az onokomikózis bármely súlyosságának kezelésére van szüksége.

A betegség különböző kórokozókat okoz, így a terápia megkezdése előtt konzultálnia kell egy dermatológussal és tesztelnie kell. A kapott adatok alapján a szakember kiválasztja az optimális kezelési rendszert.

A külső készítmény széles farmakológiai tulajdonságokkal rendelkezik, és hatékony a különböző betegségek leküzdésére:

 • gomba lábakon és kezeken;
 • trihofitia;
 • Mycotikus fertőzés a bőr hajtásában;
 • ingens epidermofitia;
 • rózsaszín fosztja meg.

Úszómedencék, szaunák látogatása során a Batrafen kenőcs profilaktikus, az onokomikózisos fertőzés megelőzésére.

Ellenjavallatok

A felhasználási tilalom a fő hatóanyag vagy a készítmény segédkomponenseinek egyéni intoleranciája.

A jegyzet azt mondja, hogy ha a terápia egy hónapon belül nem mutat észrevehető eredményeket, az eljárást meg kell szakítani, és orvoshoz kell fordulni a diagnózis tisztázása és a kezelés megváltoztatása érdekében.

oktatás

A krém használata előtt a bőrt szappannal mossuk és szárítsuk. Vékony réteget alkalmazzon a termékre, és finoman dörzsölje az ujjhegyekkel. Az eljárást naponta kétszer, reggel és este kell megismételni. A kezelés időtartama legalább 2 hét.

Felnőtteknek

A körömgombákból származó krémet párolt, szárított és fűrészelt lemezekre kell felhordani. A feldolgozás előtt a körömot peroxiddal vagy jóddal fertőtlenítik. Az anyagot naponta egyszer egy vastag rétegben alkalmazzák, lehetőleg lefekvés előtt. A pamutlemezt a tetejére helyezik, és vakolattal rögzítik. Az öltözködést 10-12 órán keresztül hagyjuk. Ezután eltávolítják, mossák és megszáradják a körmüket. A nap folyamán a lemezeket Batrafen-oldattal 3-szor kezeljük.

A terápia folytatódik, amíg az új köröm nő.

A lakkot 3 hónapig használják.

 1. Az első 4 hétben az onokomikózis által érintett lemezekre minden második napon alkalmazzák.
 2. A következő hónapban - hetente kétszer.
 3. A 3. hónapban a kezelés hetente egyszer történik meg.
 4. A terméket oldószerrel eltávolítjuk. Ezután a lábakat forró vízben párolják, és fűrészlapát fűrészelik.


A hüvelyi fertőzés kezelésére szolgáló krém és oldat csak az orvos utasításai szerint engedélyezett. A folyadékot este 1 alkalommal fecskendezik, a hüvelykrémt a nemi szervek nyálkahártyájával kezelik. A terápia 1-2 hétig tart.

Gyermekeknek

A Batrafen bármilyen adagolási formája ellenjavallt a 10 év alatti gyermekek esetében.

E kor elérése után a gyógyszereket az orvos engedélyével és szigorú ellenőrzés alatt használják.

Terhesség és laktáció

Mivel a hatóanyagnak a magzatra és az újszülöttre kifejtett hatását nem vizsgálták kellőképpen, a Batrafen nem alkalmazható terhesség és szoptatás alatt.

túladagolás

Pontos adatok, amelyek megerősítik a helyi kezeléssel járó túladagolás lehetőségét, nem rögzítettek. Ennek ellenére nem ajánlott túl nagy területeket kezelni.

Gyógyszerkölcsönhatások

Klinikailag bebizonyosodott, hogy a szisztémás gombaellenes gyógyszerek együttes alkalmazása erősíti a Batrafen terápiás képességét.

Mellékhatások

A körömgombák és a dermatomycosis kezelésében a mellékhatások ritkán fordulnak elő. Hosszan tartó terápiában bőrpír fellépése és a bőr hámlása, amelyek nem igénylik a kábítószer-kivonást.

analógok

Szükség esetén a Batrafen könnyen helyettesíthető külső lépésekkel. Jó helyettesítő van a gyógyszertárakban - Fonzial. Gombaellenes lakk és helyi krém formájában kapható. Használhatja a kenőcs Cyclopyrox, lakk és krém Daphnezhin olasz termelés.

Nincsenek teljes körű orosz analógok a fő hatóanyagra. A rendelkezésre álló hazai gombaellenes gyógyszerek a Mycosoril a ketokonazolon és a Terbinafine-on alapul.

A gyógyszercserét csak az orvos engedélyével lehet elvégezni. Minden hatóanyagnak saját tulajdonságai vannak és mellékhatásokat okozhatnak, ezért ellenőrizetlen használatuk elfogadhatatlan.

Vélemények

Gyógyszerek A Batrafen jó hírnevet szerzett. Válaszukban a betegek megerősítik a kezelés hatékonyságát, de vegyék figyelembe a körömlakk magas költségét, ami indokolatlan.

Екатерина, 27 éves

Nyári vakáció után találtam egy gomba a körmömön. A kórház javasolta a Batrafen krémet. Naponta egyszer használtam. A kezelést megelőzően az érintett lemezt megrongáltam, és jódot megkenve. Aztán egy sűrű réteg krémet alkalmazott, amelyet kötéssel borítottak, és reggelig rögzítették a kötést. 2 hónapig gyógyult. Ez idő alatt a beteg körmök leereszkedtek, és helyükön egészséges tányérok voltak.

Amikor észrevettem, hogy a lábamon lévő szögek sárga színűek lesznek, rögtön az orvoshoz fordultam. Megerősítette, hogy ez egy gomba, és egy batrafen lakkot ír le. Azt jelenti, megelőzhető a fertőzés terjedését és gyógyít, de nem tetszik, hogy kell használni, mint 3 hónap, hogy ugyanazon az áron, hogy elég magas. A kezelés után a gomba Én végül úgy kellemetlen pillanatokat megpróbálok nem figyelni, ami még fontosabb, a fertőzés nem jár sikerrel.

Néhány hónappal ezelőtt a Batrafen krémet a lábujjai között gyógyította meg. Azt mondhatom, hogy az orvos gyorsan meggyullad és ég. A kezelés után azonnal éreztem magam. Két hétig minden tünet elhaladt, de az orvos azt mondta, hogy egy hétig kenetre kelt, így nem volt relapszus. Elégedett vagyok a kezeléssel. A krém segítségével sok nehézség nélkül megszabadulhatott a problémától.

A Batrafen krém és analógjai alkalmazása

Még nincs hozzászólás. Legyen az első! 6,556 megtekintés

A Batrafen krém antimikropos hatású, sokféle hatású anyag. A gyógyszer bakteriosztatikus hatással bír. Sikertelenül dermatomycetes, élesztőszerű, penészes és más gombafajokkal küzd. Gyakran használják gram-pozitív és gram-negatív baktériumok leküzdésére. A batrafent nem csak tejszín formájában állítják elő, hanem kenőcs formájában is. Néha gyertyák formájában használják. Vessünk egy közelebbi pillantást arra, hogy az antifungális ágensnek a lábakra és kezekre szánt körmökre vonatkozó utasításai mondják. És mi is a gyógyszer analógiája.

Krém elleni gomba

A gombát általában speciális gombaellenes szerekkel kezelik. Minden esetben létezik olyan gyógyszer, amely segít megszabadulni a betegségtől a lábakon.

A gyógyszer használati utasítása szerint:

 1. A krémet csak külsőleg alkalmazzák. Kezelik a mycosis kezdeti szakaszaiban.
 2. A gyógyszer elpusztítja a gombát és annak spóráit a szögek lágyítása és a mély behatolás miatt.
 3. A készítmény összetétele a ciklopiroxolamin, valamint további komponensek. Krém további telített benzil-alkohol, cetil-alkohol, poliszorbát, tejsav, folyékony paraffin, szorbit-sztearát, tisztított víz.
 4. A batrafent atópiás bőrgyulladás, szemölcsök, súlyos hajhullás, gombásodó körömlemezek és bőr bőrének kezelésére alkalmazzák.
 5. A felhasználásra vonatkozó ajánlások a következők: a hatóanyagot két héten át naponta kétszer alkalmazzák a bőrön. Miután a gomba eltűnik, fontos, hogy egy hétig megkenjük a bőrt.
 6. A mellékhatások az érintett körmök körül égő, bőrpír formájában jelentkeznek.
 7. A gyógyszer terhesség és laktáció során történő felhasználása, valamint a gyógyszer összetevőivel szembeni fokozott érzékenység miatt tilos.

A Batrafen baktérium gyermekkorban csak orvosi rendelvény szerint használható. Óvatosan ellenőrizni kell, hogy ne kerüljön a szemébe és a nyálkahártyákba.

Ne feledd! Ha a gombát kezeli, ne felejtse el alkalmazni a kozmetikai körömlakkot egy ideig.

Kenőcs gomba ellen

Gombaellenes kenőcs A Batrafen-t naponta kétszer alkalmazzák a gombát károsító helyekre. A kezelésnek 14 napig kell tartania. A betegség tüneteinek eltűnése után a kezelésnek további egy hétig folytatódnia kell.

A készítmény összetétele a ciklopiroxolamin és segédanyagok. Fontos Batrafen kenőcs formájában priment csak egyeztetés után a szakember, mert okozhat mellékhatásokat formájában viszketés, bőrpír és hámlás.

Mi helyettesítheti a Batrafent?

Mint minden gyógyszerhez hasonlóan, a gyógyszer analógokkal is rendelkezik. A világ minden tájáról van egy analógja Daphnejin és a Fongeal analógja, valamint más hasonló eszközök. A gomba ilyen gyógyszerekkel történő kezelése csak az orvosával folytatott megbeszélés után történhet.

Dafnejin alkalmazása

Az analóg Dafnejin a gombafertőzések kezelésére és megelőzésére szolgál a bőrön vagy a körömön.

A gyógyszer használata tilos az időszak a terhesség vagy a szoptatás rebonochka, gyermekkorban, valamint az allergia a készítmény egy gombaellenes gyógyszer.

A krém használatára vonatkozó utasítások azt mondják, hogy a terméket naponta kétszer alkalmazzák az érintett területeken. A kezelés három hétig tart, még akkor is, ha a gombás fertőzés tünetei eltűnnek.

Ha a gyógyszert szisztémás gombaellenes gyógyszerekkel együtt alkalmazzák, a kezelés sikeresebb és gyorsabb lesz.

A Fondgiall alkalmazása

A tejszín analóg fukszia sikeresen meggyógyítja a körömgumókat és más testrészeket is.

A gyógyszert naponta kétszer is használják. A kezelést három-négy hétig végezzük.

Tilos az allergiák alkalmazása a krém összetevőihez, valamint a baba és a szoptatás során. A gyermekeket csak az orvos által előírt módon szabad felhasználni.

Lehetséges mellékhatások viszketés, vörösség, bőrhőmérséklet emelkedés, hámlás.

Ciklopirosz alkalmazása

A Batrafen egy másik analógja a Cyclopyrox. Ez azt jelenti, hogy az onychomycosis, a bőr és a női szervek gombafertőzéseinek kezelésére használják.

A kontraindikációk és a mellékhatások ugyanazok, mint a fenti gyógyszereké.

A ciklopiroxot olyan területekre alkalmazzák, amelyek naponta többször érintik a gomba hatását. A terápia addig tart, amíg az orvos előírja. Fontos, hogy ne hagyja figyelmen kívül az orvos ajánlásait, hogy sikeresen és gyorsan megszabaduljon a gombás támadástól.

A Cyclopyrox alapján más gombaellenes szereket is előállítanak, amelyeket gyakran szakemberek írnak fel különböző típusú gombák okozta fertőzések kezelésére.

A gombaellenes gyógyszert a köröm gombás fertőzésének kezelésére használják. A kezelés addig tart, amíg az orvos előírja. Fontos először ellenőrizni a szervezet reakcióját gombaellenes szerre. Ehhez tegyen egy kis krémet a csuklójára. Ha egy félórás allergiás reakció után nem találják meg, akkor a gomba elleni küzdelemben használható.

A betegség krémmel való kezelésével párhuzamosan fontos a gomba megelőző intézkedéseinek követése. Ehhez a család mindegyikének rendelkeznie kell személyes higiéniai elemekkel. Amikor fürödni, szaunát vagy úszómedencét találni a lábadon, mindig hordjon gumi papucsot. Ezen kívül fontos, hogy enni egy kiegyensúlyozott és erősíti az immunrendszert, és egy időben, hogy a végén, hogy a betegség kezelésére, ami csökkentheti a szervezet védekező.

Batrafen (Cyclopyrox)

Vannak ellenjavallatok. A vétel elkezdése előtt forduljon orvoshoz.

Kereskedelmi nevek külföldön (külföldi) - Dafnegil, Dermaflor, Fungilonga, Fungowas, Loprox, Miclast, Micomicen, Mycofen, Mycosquam, Mycoster, Nibulen, Olamin, Onylac, Penlac-ot, Stieprox.

Jelenleg a moszkvai gyógyszertárakban lévő gyógyszerek analógjai (generikumok) NEM ELADVA!

Minden gombaellenes gyógyszer van itt.

Kérdezzen egy kérdést, vagy írjon véleményt a gyógyszerről (kérjük, ne felejtse el megemlíteni a gyógyszer nevét az üzenetben).

Cyclopyrox-ot (Ciclopirox, D01AE14 ATC kód) tartalmazó készítmények:

Batrafen (Cyclopyrox) - használati utasítás

Klinikai és farmakológiai csoport

Gombaellenes gyógyszer külső használatra.

farmakodinámia

Külső használatra készült krém:

A Batrafen egy széles spektrumú gombaellenes szer, amely jó penetrációs képességgel rendelkezik. A ciklopiroxolamin hatóanyag hatásos dermatomycetes, élesztőszerű, penész és más gombák ellen. Van antibakteriális hatás a gram-pozitív baktériumtörzsek, a legtöbb gram-negatív kórokozók ellen.

Gombás készítmény széles spektrumú hatással. Ez ellen aktív Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes, Trichophyton verrucosum, Trichophyton tonsurans, Trichophyton quinckeanum, Trichophyton equinum, Trichophyton concentricum, Trichophyton epilans, Trichophyton ferrugineum, Trichophyton gallinae, Trichophyton schoenleinii, Trichophyton soudanense, Trichophyton terrestre, Trichophyton violaceum, Microsporum canis, Microsporum gypseum, Microsporum audouinii ellen, Microsporum langeronii, Microsporum nanum, Epidermophyton floccosum, Candida (Candida albicans, Candida tropicalis, Candida krusei, Candida parapsilosis, Candida pseudotropicalis, Candida lipolytica, Candida guilliermondii, Candida brumpti, Candida utilis, Candida viswanathii), Cryptococcus neoformans, Histoplasma capsulatum, Sporotrichum schenckii, Torulopsis glabrata, Blastomyces dermatitidis, Paracoccidioides brasiliensis, Saccharomyces cerevisiae, Torula bergeri, Aspergillus fumigatus, Aspergillus flavus, Aspergillus niger, Penicillium chrysogen um, Penicillium notatumra, Absidia corymbifera, Mucor miehei, Paecilomyces variotii, Fusarium solani, Madurella grisea, Madurella mycetomatis, Allescheria bovdii Cladosporium carrionii Cladosporium trichoides, Phialophora jeanselmei, Phialophora pedrosoi, Phialophora gougerotti, Hormodendrum dermatitidis Pyrenochaeta romeroi Leptosphaeria senegalensis. A gombaellenes hatás gátlásán alapul ciklopirox belépő, és indukáljuk kiválasztódását a sejtből komponensek szükséges az aktivitásához. Meg van egy antibakteriális hatása Gram-pozitív és a legtöbb Gram-negatív kórokozókkal szemben. Elnyomja a mycoplasma és a trichomonadok kialakulását.

farmakokinetikája

Külső használatra készült krém:

Amikor a krém alkalmazása nagy felületeken, míg 94-97% -a kötődik a plazmafehérjékhez, T1 / 2 (750 cm2), és a hosszú ideig (6 óra vagy több) lehet kimutatni a vérben (1,3% -a), 1,7 h, a vesén keresztül ürül.

Értékek fungicid koncentráció egynapos alkalmazását a körömlakk meghaladja a plazma Cmax 20-30-szor (plazma Cmax bőrgombák, gombák a Candida nemzetség, penészek és élesztők - 0,98-3,9 mikrogramm / ml, és a mikoplazma Trichomonas vaginalis - 7, 8-31,3 μg / ml).

A Batrafen® gyógyszer alkalmazási területei

Külső használatra készült krém:

Gombás bőrelváltozások.

A köröm gombás betegségei.

Adagolás és adminisztráció

Külső használatra készült krém:

A krémet az érintett bőrre naponta kétszer alkalmazzák, majd szárítják. A kezelést addig kell folytatni, amíg a tünetek eltűnnek (általában 2 hét). A betegség megismétlődésének megakadályozása érdekében ajánlott a gyógyszer további 1-2 héttel az összes klinikai tünet eltűnése után.

Az első alkalmazás előtt a készítmény Batrafen® körömlakk kell távolítani ollóval lehető legnagyobb számú érintett köröm és körömreszelő nadpilit fennmaradó körömlemez létrehozni egyenetlen felületen. Lakk alkalmazott vékony rétegben az érintett köröm naponta 1-szer naponta az első hónapban, a második - hetente 2-szer, a harmadik - 1 héten.

1 alkalommal hetente (például vasárnap) a lakk eltávolítjuk valamilyen hagyományos oldószer vagy után a meleg fürdő kaparni, az olló kell távolítani ismét emelkedik érintett rész a körömlemez. Ha a lakk megsérült közötti réteg lakk, lakk kell alkalmazni újra csak azok a részei, a köröm, ahol a lakkréteg sérült.

A kezelés időtartama függ a gomba körömlemez súlyosságától, de a kezelés időtartama nem haladhatja meg a 6 hónapot.

Ellenjavallatok

 • túlérzékenység a hatóanyag komponenseire;
 • a terhesség és a laktáció ideje;
 • 10 év alatti gyermekek.

Mellékhatás

Minden adagolási forma esetében:

Ritkán, viszketés vagy égő érzés. A kábítószer-szenzibilizációs jelenségek hosszantartó külső használatával lehetséges.

Továbbá a körömlakkhoz:

Helyi reakciók: ritkán - bőrirritáció, bőröblítés és hámlás az érintett köröm közelében; allergiás reakciók.

kölcsönhatás

A krém hatása fokozza a szisztémás antimikotikus szereket.

Különleges utasítások

Kerülje a szemmel való érintkezést.

A lakk szárításának elkerülése érdekében használat után szorosan zárja le a fedelet. Annak megakadályozása érdekében, hogy a fedél ne tapadjon, kerülje a lyukakat a szálon. Az injekciós üveg felbontása után a gyógyszer 6 hónapig használható a tárolási körülmények között.

A kezelés alatt nem ajánlott kozmetikai körömlakkot használni.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

Tárolási feltételek

Sötét helyen, legfeljebb 25 ° C-os hőmérsékleten.