Miracle Doctor at School 49

"Miracle Doctor" az iskolában 49 - multidiszciplináris klinika, amely diagnosztikai és kezelési szolgáltatásokat nyújt 35 orvosi specializációhoz. A központban 122 orvos dolgozik, akik közül sokan orvosi tudományok, a legmagasabb kategóriába tartozó orvosok, a tudományok és a professzorok orvosai. Az intézmény elsődleges irányai a kardiológia, a neurológia, a pulmonológia, a gasztroenterológia és az endokrinológia. A klinika diagnosztikai részlegének modern és progresszív felszerelése lehetővé teszi, hogy különböző eljárásokat hajtson végre és biztosítsa a kutatás pontos eredményét. A betegek végezhet ultrahang, echokardiográfia, EEG, EMG, röntgen, endoszkópia, CT, valamint vegye fel az éjszaka Orthokeratology kontaktlencse látásjavításra. A sebészi osztályban kicsi (ambuláns) és teljes körű sebészeti beavatkozásokat végeznek. A klinikának kórháza van a tervezett és sürgősségi kórházi kezelésre. A "Miracle Doctor" orvosi központot girudoterapeuta, reflexoterapeuta és kézi terapeuta végzi, akik segítik az egészség helyreállítását és erősítését a legtermészetesebb és legbiztonságosabb módon.

A "Chudo-Doctor" orvosi központ Moszkva középső részén található a ul. Ul. Shkolnaya, 49. A legközelebbi metrómegálló Rimskaya. Menjen a metróval, haladjon át a Sergei Radonezhsky utcán és haladjon Rogozhsky Val irányába. A Rogozhsky-völgy mentén, az első forduló jobb oldalán az iskolaudvar felé fordul. Menj egyenesen egy hosszú, két emeletes épületbe, amely mögött látható látnivaló - vörös és fehér magaslati. Az épület sárga részén kétszárnyú ajtó látható, zöld jelzéssel a "Miracle Doctor".

Vélemények a "Miracle Doctor" Moszkvában

Szeretném megköszönni a klinika irányítását a jól szervezett munka és az orvosok csodálatos munkatársainak. Három éven át jöttem hozzád, és örülök a klinikai változásoknak, jobbá válsz. Nagyon jó, hogy az orvosok folyamatosan dolgoznak az Ön számára, mint korábban. Azt hiszem, ez sokat mond. Hogy motiválja az orvosokat, hogy a klinikán belül legyenek, és hogy szeretik a "Csoda Doktor" munkáját.

Előzetesen felvettem a gyermeket a "Miracle Doctor" klinikára. A recepció előtti napon hívtak, és tisztáztam, hogy eljöjünk-e, megerősítettem. Aztán visszahívták pár órával később ugyanazon a napon, és elmondták a felvétel lemondását és azt a tényt, hogy a Krivobok EV nem gyerek neurológus! Még mindig nem értem, hol van az igazság. Nagyon boldogtalan voltam.

Nagyon szeretjük ezt a klinikát! Visszajelzés a legmagasabb hangok között. És a gyerekek, és mindig szolgáltatásokat használunk. Sokszor jött ide. Nagyon jó orvosok vannak itt. Néhány évvel ezelőtt a férjem és én a LOR-ba mentünk. Ezt megelőzően más klinikákon voltak, de senki nem tudta helyesen azonosítani a problémát, és azonnal orvoshoz jutott. Jól van.

Az emberek a recepción nem értik, hogy hol vannak és mit követelnek tőlük. Írja le az eljárást (mondja a telefonon), és konzultációra írnak (amelyre nincs szüksége nafig), és ne hagyjon időt az eljárásra. Végül csak töltsön ide az utazást erre a kétes intézményre, és egy eljárás nélkül maradsz, amiért itt reggel forgatsz a forgalmi dugóknál. Nem tanácsolom, hogy vegyen részt, olyan, mint egy körzeti poliklinika.

Nem gyógyítanak, csalnak. A klinikán a visszajelzések alapján tájékoztatták őket. Abban a pillanatban már korán voltam kezelni, a legfontosabb az orvoshoz jutni. Én vagyok az egyik olyan ember, aki magának és pániknak találja a betegséget. Jöttem egy panasz és hat hónapig voltam „kezelt”, jegyzett komoly vizsgálandó antibiotikumok minden, ami lehetséges, hogy bármit, hogy nem találtak, de csak az utolsó pillanatban nem vette én vizsgálatokat az én „panasz”, azaz Kiderült, hogy van valami, ami gyógyít. Az összes "kezelés" sok pénzt és, ami a legfontosabb, idegeket vett. Nagyon nehéz volt számomra erkölcsileg kezelni, mert minden rosszabb és rosszabb volt. Többször orvosi befogadást követően könnyekkel kimentem a szemembe. Nem lehetett megérteni, hogy hol van olyan sok betegségem, és valahogy nem érnek véget. Csak hat hónappal később kanyargós idegeim, vettem a teszteket, hogy úgy mondjam, hogy a panaszt és az elemzések már nagyon rossz, szerencsére nem volt elég intelligens a kezelendő komoly problémát egy másik kórházba, ahol a vizsgálatok nem erősítették meg egyáltalán! Nem elég mondani, hogy egyszerű vagyok. A legrosszabb dolog az, hogy egy nem létező betegség szeretnék kezelni nagyon komoly és drága gyógyszerek, sőt, a tervezett műtét. Félek, hogy el tudom képzelni, hogy mennyi pénzt, pénzt, idegeket és egészséget költhettem volna a "gyógymód" miatt.

Egy évet, egy évet a klinika nőgyógyászai elkápráztattak, hozzám tanítottam az antibiotikumok tanfolyamát. Ugyanakkor nem írtak elő resztoratív gyógyszereket. Minden alkalommal, amikor tesztet vettem, az orvos azt mondta, hogy nem tudta meghatározni a problémák okait, kiderült, hogy az okot antibiotikumokat írtak le, ami súlyosbította a dysbacteriózist. Sok pénzt hagyott, az eredmény - az állam még rosszabb, mint az első klinikai látogatás.

10 perccel késő voltam, ezért nem tudtam eljutni az orvoshoz, akinek beiratkoztam. Azt mondták nekem, hogy rendezze el a sorokat. Természetesen a turn volt, és úgy döntöttem, csak visszaadom a pénzt, de felajánlottak egy másik szakembert. Ott is vártam. Általában nem vagyok izgatott.

Azt a tanácsot kapta, hogy menjen a klinikára, hogy a sebész Shershneva római Anatoljevics kezelt nagyon óvatosan, hogy az én problémám, fájdalommentes készült plasztikai sebészet, a felső szemhéj, most vagyok 5 évvel fiatalabb: igaz - Miracle. Köszönöm orvos és személyzet. 2018/03/01. Végre az én álmom megvalósult.

Már ismerte a "Miracle Doctor" klinikát. Korábban nyáron a műtét után jelentkeztek a klinikára, és azt mondták nekünk, hogy ismét elvégezzük a teszteket, amelyeket már a kezünkben tartottunk. Nos, elmúlt. A lányom most a recepción volt, a "Kakukk" eljárásnak kellett alávetni. Korábban felhívtam a klinikát, és leírtam a lányomat, telefonon elmondták nekem, hogy az eljárás költsége 930 rubel. És valójában már a klinikán azt mondták neki, hogy az 1800 rubel költsége + azt mondta, hogy az orvos utáni konzultáció feltétlenül szükséges, és ez további pénz. Bár ez a konzultáció, ha a lánya már 5 eljárás, korábban tett, vagy hozott a városban. A lány elment, és nem tett semmit. A klinika elvesztette az ügyfelet.

Nagyon szeretem a fogászati ​​klinikát, nagyon boldog vagyok néhány éven át. Minden modern berendezéssel rendelkezik, az orvosok mindig érzékenyek voltak - az utóbbi időben a professzionalizmusuk mértéke csak indikatív volt, az orvos képes volt megmenteni a fogat, tisztítani mindent, az ideg eltávolítása helyett. Már sok idő telt el - nem fáj, nincs benne több fogszuvasodás, a pecsétet olyan szépen készítették el, hogy ne nézzen ki. Mielőtt először csinálná a koronát - jól néz ki, amíg semmi sem zavarja, teljesen természetesnek tűnik.

2014.11.16-án a "Miracle Doctor" klinikára érkezett. 11-es iskola, egy gondoskodó fogorvos-ortopéd Prisyazhniku ​​- a korona (cermet) elrepült, szükség volt helyreállítani. Az orvos kezdett próbálni, azt mondtam neki, hogy ez zavar, de ő azt mondta, hogy egyszerűen elvesztette a szokása, hogy (1 hét telt el anélkül, hogy a korona), hogy én felmászott a fogínyt, és én szokni idővel. Mielőtt a koronát behelyezte volna, nem kérte tőlem, hogy még egy röntgenképet is csináljak. Három napja velem megyek, rettenetesen hátrált, nyomással, fájdalommal és a 7. alsó fogat nyomva. Tegnap elment a klinikára, hogy egy másik orvos fogorvos-ortopéd Frolova JV, ez tényleg megerősítette, hogy a korona helytelenül van beállítva, is megerősítette ezt a tényt, és a kerületi kórház N13. Távolítsa el, mert lehetetlen állandó cementre ültette. Hogy aláássuk, lehetetlen, mivel. egy korong alakú lyuk alakulhat ki. Az én esetemben csak a korona vágása és cseréje. Ma, 2017.11.18-án írt egy követelést ebben a klinikában, hogy új koronát kaptam a klinika rovására, mert Ezt le kell vágni és megfelelően be kell állítani, hogy a fogaim végül záródjanak. Ha a klinika vezetése nem oldja meg ezt a problémát, panaszt teszek az Egészségügyi Minisztériumhoz, és nyilatkozatot teszek a bírósághoz. Ha a problémám megoldódott, visszavonom a csúcsot, hogy maga levonhassa a következtetéseket. Nem számítottam arra, hogy az ilyen szakképzetlen orvosok egy magánklinikán dolgozhatnának, ami nem bántotta a betegeket, a legfontosabb volt pénz!

Rossz tapasz- talat, hogy kapcsolatba léphetek a proctológussal, Zagirov FA. Állhatatos vagyok, súlyos fájdalmakkal súlyosbodott az aranyér. És megparancsolta a gyertyákat, amelyeket szigorúan ellenjavallt esetemben (bár egyszer azt mondta, hogy az összes ajánlásait kell értenem az én nőgyógyász, t. E. Valójában a pénzemért egyszerűen tolódott a felelősséget egy másik orvos). Nem igazán látszott, nem ajánlott táplálkozásra, nem írt fel kötéseket és más egyidejű kezelést. Ennek eredményeként újabb 3 napot szenvedtem, és egy másik orvoshoz, a Sotayevába mentem, ugyanabban a klinikában, akinek ajánlása segített nekem, és gyorsan enyhítette az állapotomat a terhességem számára. Csak az ég és a föld. Mindenkinek ajánlom Sotayevet, és nem javaslom Zagirovot, legalábbis a várandós nők számára.

Anélkül, hogy a részletekbe menne, bármilyen okból, de egyedül neveli a lányomat, születése óta egészségügyi problémái vannak, amelyek állandó felügyeletet igényelnek, és problémák voltak a beszéddel. Nem engedhetem meg magamnak, hogy hagyja a saját egészségét, bár szinte nincs ideje orvoshoz vinni a munka miatt. Most nagyon fontos az orvosok ajánlásainak való megfelelés, ezért a jövőben komoly következményekkel lehet elkerülni, mivel a mostani problémák közül sok a súlyosabb formájává válhat. Gyakorlatilag a születéskor elkezdtem a "Miracle Doctor" klinikába vezetni, mivel nagyon jól van elhelyezve, és néha még időm is van arra, hogy a gyermeket egy találkozóra vigye. Már sikerünk van, és nagyon boldog vagyok, aktív lett és közreműködött társaikkal (előtte talán szégyellte a rossz kiejtést), kevésbé beteg lettünk. Hálát fejezek ki a klinika minden gyermekgyógyászára és beszédterapeutaira.

Kórházba anya, 78 éves, szeptember 9-én, a Department of Surgery Clinic „csodadoktor” szeptember 13., anyja a kórházat a rehabilitáció, és szeptember 15-én orvosi anya megoperálták a 4. Gradskaya, de már késő volt szeptember 16-én anyám meghalt szepszis. Hála a csoda orvosok, Fizuli Zagirova, Eduardo Sheptak, Olga Kotsiubynska a figyelmet, hogy a beteg és a téves diagnózis. Zotova R.A., lánya.

A húgom meglátogatott. Rögtön azt mondtam, hogy nem érti jól az oroszt. Az adminisztrátorok hozzáállása undorító. Átvette az elemzéseket. Ezeket a papírdarabokat a tesztek néhány eredményével dobták le, általában nem magyarázzák meg semmit. Azt mondtam, itt van a telefon, hogy kapcsolatba kerüljön, és mindannyian hallom, hol van, és mit csinál. Emelje fel a hangot. Így történt, hogy kiment, és nem fizetett valamit, hívtak és kiabáltak. Azt mondtam: "jönni fogunk és határozottan megadjuk." Figyelmeztettem arra, hogy meg kell érteni, hogy nem érti az orosz, még egy kicsit is belépni a helyzetbe. Teljesen szörnyű hozzáállás a rendszergazdák között.

Egy orvosi rendelőben volt bőrgyógyász. Kiváló orvos. Elégedett vagyok a recepcióval. Sajnos nem emlékszem a vezetéknévre. De helytelenül konzultáltak velem a jegyzékben, azt mondták telefonon, de valójában minden más volt. Az adatbázis, amely az épületben található, ahol a bőrgyógyász található. Tévesen előterjesztett információk bizonyos információk nyújtásáról.

Nem csak, hogy a klinika a ház mellett van, és ez minden bizonnyal zsír plusz, ezért vannak olyan orvosok is, akik nem is rosszak. A recepció a megfelelő időtartamot kapta, minden időben mindig van. Inkább nem, elvben.

Tetszik az ügyfélszolgálat minősége ebben a klinikában, és az itt dolgozó orvosok. Minden mindig a szint. Soha nem volt panasz. Ajánlom ezt a klinikát.

Ott volt a lányommal. Minden rendben. Tetszett mindent. Kellemes személyzet, idézetek, magatartás és orvosok képzettsége.

Sürgősen szükség volt gasztroszkópiára. Azt írták, „2000” a honlapon, de ha hívsz, azt mondták, hogy a gép 2000-ben a megfelelő időben, én lesz elfoglalva, és felajánlotta, hogy egy alkalmatlan időpontban, vagy használja a gépet 4500. Ez mind szép, anélkül, hogy a válás. Az egyetlen dolog, hogy nem beszéltek velem nagyon óvatosan, és az asszony kellemetlenül válaszolt a további kérdéseire. Megérkezett. A klinika nagyon kényelmesen megközelíthető, csak percre a metró. A kártya öt percet vett igénybe. És itt az irodában a gasztroenterológus (Tomilina Elena) kellett várni, majdnem fél órát, mielőtt a recepción, annak ellenére, hogy én ígéretet a telefon, hogy lesz a perc, és nem kell várni. Maga az orvos tűnt szakmai, általában mindent jól magyarázható, bár az arány nem tetszik, de azt hittem, ez inkább személyes probléma (nem az én népem fogott), nem pedig általános.

A LOR-ban voltam. A kiegészítő szolgáltatások bevezetése kiemelt fontosságú. Az az érzés, hogy csak egy pénztárcát látsz, nem vettem észre vágyat a segítségre.

2014. 08. 08. Én és a 80 éves anyám távolsági vonattal érkeztünk az orvosokhoz. Anyámnak nincs panasza a szemésznővel. És van Danilov fenolológusom. Azzal a reménnyel jöttem, hogy megszabadultam a csillagoktól a lábamon, végül szoktam szokni szoknyát. Ez nem a legfontosabb dolog, a legfontosabb, hogy a vénák miatt nincs életminőségem. Ez nehéznek a lábak, görcsök, és így tovább. D. Dániel azt mondta, hogy megtalálja az oka véna betegség, sétáltam a pénzemért ezeknek az orvosoknak, ami nem is tervezte, és a végén nem voltam hajlandó Danilov lézer obliterálódott a vénákban. Tudom, hogy a betegség következményekkel jár erek, trofikus fekélyek, vérrögképződés és a szív terhelését, t. Hogy. Kiáramlása vért a szelepek a vénák a lábak a betegség jön a szív és az aorta nem egyenletesen érinti. És így Danilov nem gyógyított meg nekem, fizetni kellett és fizetnem kellett, míg elfogyott a pénz. Most Danilovot motiválta az a tény, hogy amikor megszünteti az erek betegségének okait a lábamon, akkor elvégzi a műveletet. Szeretnék egy szervizcsekényt végrehajtani és válaszolni. A jövőben tervezem, hogy írjon az ügyészség, hogy ellenőrizze, miért hozott a kórházba, és el kellett hagynia az összes pénzt és minden orvos, hogy kb. Én magam szeretnék dönteni neurológiai és endokrinológiai betegségekről, amikor szükségem van rá. Nos, vágytam volt, hogy megszabaduljak a hasfájástól a lábamon, de technikailag elutasítottam, és merem elhinni, hogy ez illegális. és nekem úgy tűnik, jól látható jelei bűncselekmény megsértése, t. e. a csalás céljára visszavonása pénzem meggyőzéssel, ragaszkodás, és végül zsarolás. Miután Daniel azt mondta, hogy miután az orvosi vizsgálat, amit engem jelölt ki, hogy a tervek szerint a műtét ereimben, amikor kirúgtam az összes pénzt a pénztárgép, vett orvosok, Daniel végül kereken visszautasította, hogy nem a műtét. És azt mondta: "Ez nem egy étterem, ezt akarom. Szeretnék valamit, szeretem a phlebológust és a pontot."

A webhely azt jelezte, hogy hormonális vizsgálatot végeznek 1440 rubel férfiaknál. Felhívják, tisztázzák. Azt mondták: "Igen, megcsináljuk." Megérkeztek, mindegyik elemzés külön történik, és 3200 rbl.

Miracle Doctor at School 49

Az orvosok a Miracle Clinic doktora az iskolában 49

Pakhomov Alexander Nikolaevich

Ez tartalmazza az összes vizsgálati módszerek és a kezelés a nőgyógyászati ​​betegek, beleértve az eljárás többkomponensű méh fibrómák kezelésére, beleértve a gyógyszeres kezelés az első szakaszban, és helyreállító plasztikai műtétet a második, akik tervezett megőrzése a szaporodási funkció, a teljesítmény mindenféle intrauterin sebészet, plasztikai sebészet : intim műanyag nőket, sürgősségi nőgyógyászat, nőgyógyászati ​​endokrinológia és a meddő házasság.

A felvételi költség 1600 rubel.

Vélemények

Minden jól ment, tetszett nekem.

Sliven Elena Sergeevna

Bőrgyógyász, kozmetológus, trichologist. Ez nagy tapasztalattal rendelkezik a sikeres betegségek kezelésére a bőr és a köröm: akne, ekcéma, pikkelysömör, atópiás dermatitis, rosacea, seborrhea, lábgombásodás, xerosisa (szárazság), a bőr, és még sokan mások. Különböző típusú hajhullás diagnosztikáját és kezelését végzi, a bőrelválások eltávolítását, majd szövettani vizsgálatot. Működési diagnosztikai berendezéseiben alkalmazható: dermatoszkóp, videotrichoszkóp. A kongresszusok, a bőrgyógyászat, a kozmetológia, a trichológia szimpóziuma állandó résztvevője.

A felvételi költség 1600 rubel.

Vélemények

Átmentem a kezelés során. Elena Sergeevna egyértelműen meghatározta mindent, diagnosztizálta, elvégezte a szükséges vizsgálatokat, semmi sem volt felesleges. Két héttel később nagyon jól bántak velem. Tehát csak pozitív visszajelzést hagyhatok, javaslom ezt az orvost!

Miracle Doctor at School 49

Hétfőtől péntekig: 07:30 - 21:30 Szo: 08:30 - 20:00 Nap: 09:00 - 19:00

A klinikáról

Miracle Doctor on School 49: ★ 120 orvos, ★ 3530 ellenőrzött beteg véleménye, ★ Legjobb ár rekord, ★ Közvetlen telefon ★ Aktuális szolgáltatási árak!

A multidiszciplináris klinika, amely a "Rimskaya" és a "Ploshchad Ilicha" metróállomások közelében található, ul. Iskola, stb. 49. A klinika naponta - hétfőtől péntekig 7: 30-21: 30 között, szombaton 8: 30-20: 00 között, vasárnap 9: 00-19: 00-kor.

A széles diagnosztikai alap a következőket tartalmazza:

  • ultrahangterem;
  • sugárzásdiagnosztika;
  • funkcionális vizsgálat.

A sebészi osztályban minimálisan invazív beavatkozásokat és meglehetősen komplex műveleteket végeznek. A központban vannak helyiségek kézi terápia, reflexoterápia, hirudoterápia.

szakosodás

Nőgyógyászat, Allergia, Andrology, Venereology, Gastroenterology, nőgyógyászati, dermatológiai, Cardiology, kozmetológiai, ENT, Mmmologista, Kiropraktika, Neurology, onkológia, ortopédia, szemészet, plasztikai sebészet, Therapy, Trichology, Urology, Phlebology, Surgery, Endocrinology, proktológia, ultrahang, masszázs, logopédiai, immunológia, hematológia, Hepatology, reumatológia, fertőző betegségek, Fizioterápia, endoszkópia, csontkovácsolás, reflexológia, hirudotherapy, Funkcionális diagnosztika, Trauma

Miracle Doctor Clinic értékelés

  • Oroszország, Moszkva, Shkolnaya str., 49
  • +7 495 638-70-70
  • http://www.doct.ru

Vélemények a cégről Miracle Doctor Clinic értékelés

- Egy jó orvos megmenti, ha nem betegségből, legalább egy rossz orvostól.
Itt vagyok, mint egy személy, aki beteg az életének munkájával - gyógyászat, nem tudott áthaladni, és nem próbál megmenteni egy ilyen "doktor" -tól: Zorina Julia Borisovna.
Nem is olyan régen, az egyik beteg, amelynek MRI diagnosztikai 2 térd ízületi és egyre képeket egy teljes leírást a vizsgált terület, vált az egyik hírhedt moszkvai klinika: Dr. Miracle at School 49.
Ortopéd, sebész, traumatológus Zorina Julia B., ami elfogadja a beteg a klinikán csodadoktor Iskolában 49, nyilvánvalóan nem rendelkezik megfelelő ismeretekkel, hogy megértsék MRI képek (mágneses rezonancia), mint valóban, és kollégái-leendő orvosok, szerint a beteg, begyűjtött egy konzultáció, nem felfogni az írásos véleményét, amelyben azt állították, részletesen az állam mindkét térdizület, képek FONTOS! zavaros Baker ciszta az ereket.
Következő Julia B. Zorina, lebonyolítása A beteg vizsgálata, mondta a képek készültek minőségileg nem, akkor az interferencia a betegről, és nem történt jelentős változás a térd nem, esetleg kijelölt vodka tömöríti többek között kezelést.
Zorina Julia B. adott beteg írásbeli véleményt, és hogy hol meghatározott minden fantáziád (különben nem fogja megnevezni), utalva a lehetetlenségét „diagnózis kárt a mediális meniscus subluxation a patella, talán a rossz tanulmányi módban vagy mozgás közben végtag forgatása közben a” - Ez csak fotóstúdió, nem MRI. Általában a következtetést részben írt néhány bulvár nyelv, nem pedig a szokásos orvosi segítségével a megfelelő feltételeket.
A belépés után a klinikára a csodadoktor Zorina Julia Borisovna beteg a követelés címzettje MRI központ, ahol végzett felmérést. Érdemes megjegyezni, hogy szerencsés volt: Van értelmes emberek, akik úgy döntöttek, hogy az igazságot, és kideríteni, ki is az, ami rossz, és nem csak a pénzt vissza, kérdés nélkül.
Ennek eredményeként, megerősítés érkezett, hogy az MRI vizsgálatot végzett, minden szabványok, a képek kiderült, nagyon informatív, és radiológus őrizetben teljesen értelmezi azokat. Mit jelent ez? Ortopéd Julia B. Zorina, akinek tapasztalata az orvostudományban, már mint 16 éves, tegye az ál-beteg diagnózisa, amely kizárólag a klinikai vizsgálat, amely elfogadhatatlan egy magasan képzett podiatrist.
A mai világban, bármely ága gyógyszer tele van high-tech találmányok, reprodukálására pontos képet fennálló betegség Moszkva csoda Dr. Zorina Julia B. fogadó iskolában 49, köpött a nyilvánvaló, téves diagnózis születik, utalva az arany kezét és régen elavult ismeretekkel ( ha van ilyen), ennek eredményeként, törés sőt, mivel az elején az út az orvosi hippokratészi eskü.

Voltam fogadáson Julia Zorina Borisovny. A térdem fájdalmával fordult az orvoshoz. A recepción hozott MRI-vizsgálatok ízeknek. Az orvos átfutottam a képeket, és azt mondta, hogy nem voltak egyértelműek, és a leírás nem felel meg a valós képet. Against orvos felírt gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapítót intramuszkuláris ellenjavallt így talpbetét lúdtalp és szállít drága vérvizsgálat kimutatására lappangó betegség. Miután a gyulladáscsökkentő terápia, azért jöttem, hogy őt újra. A fájdalom elmúlt, így az orvos úgy döntött, hogy tudok sportolni anélkül, extrém terhelés kneepads (guggolás, a labdarúgás és így tovább), térdvédőt vettem, mint orvos alflutop izomba és ismételt MRI után Alflutop. Tekintettel arra, hogy az MRI nem olcsó, úgy döntöttem, hogy kérelmet nyújtsanak be a kép minőségét. Voltak olyan biztosan kompetencia, a kapcsolatot a klinikával. Ennek eredményeként, kaptam egy másik orvos a kórházban (ingyenes) alapján és a képek teljesen megváltoztatta a diagnózist. Mind a belső, mind a meniszek károsodása. Ebből következik, hogy szükség van egy drága művelet mindkét térdizület, súlyos korlátozásokat tevékenységet. Csak nem kell térdvédőt, alflutop azokat a teszteket, hogy én tettem. Ezért a kérdés: a szó volt haszontalan vásárlások, haszontalan elemzések és más módszerek orvos? A közeljövőben írok panaszkezelés klinikán.

Sürgősen szükség volt gasztroszkópiára. A helyszínen volt írva: „2000”, de ha hívsz, azt mondták, hogy a gép 2000-ben a megfelelő időben, én lesz elfoglalva, és felajánlotta, hogy egy alkalmatlan időpontban, vagy használja a gépet 4500. Ez mind szép, anélkül, hogy a válás. Az egyetlen dolog - nem beszéltek velem nagyon óvatosan, és az asszony kellemetlenül válaszolt a további kérdéseire. Megérkezett. A klinika nagyon kényelmesen megközelíthető, csak percre a metró. A kártyát öt percig tartotta. És itt az irodában a gasztroenterológus (Tomilina Elena) kellett várni, majdnem fél órát, mielőtt a recepción, annak ellenére, hogy én ígéretet a telefon, hogy lesz egy percről percre, és nem kell várni. Maga az orvos tűnt szakmai, általában mindent jól magyarázható, bár az arány nem tetszik, de azt hittem, ez inkább személyes probléma (nem az én népem fogott), nem pedig általános.

Ha rögzített, azonnal tisztázni a minőségi ultrahang, fontos számomra, hanem az én genikologa, adtam a példát, hogy az Uzi ahogyan teszik az in vitro nem fér el. Biztos voltam benne, hogy egy kiváló orvoshoz írnak egy cigány szakemberrel. Megérkeztünk a recepción, a lány, akit hosszú idő óta nem kedvelt, régóta keresett a lemezemre, majd sok papírt kellett kitölteni. Leült az irodában, az orvos elment valahová, jön a késedelem 15 percre zapisi.kogda lépett Uzi irodájába, azt mutatta, egy példa az adatok, amit feltétlenül meg kell nézni uzi.nachala megmondani, hogy mi a jó ultrahang készüléket és menjen tőlünk ultrahang stb.Mivel azt mondta, hogy nem kell csinálni a műveletet, és csak nekik van ilyen szolgáltatás, és a Kamara méltó és barátnője ő gyógyítható ez a művelet. Istenem, ez ennyire felháborító. ha séta a Uzi különböző helyeken, hogy a végén ez hülyeség vyslushivat.v gyorsan írt nekem az eredményeket én csak most vette fel a csekket, mivel már megszökött a következő beteg. És csak azt kérdeztem, hogy nem jelezte. Az orvosom is észrevette ezt. Soha többé nem megyek oda! P. igen igen szép, stílusos, ifjú, de egészségre, nem szép WC-re van szükségem.

Csak egy terapeuta volt azzal a céllal, hogy a rendes poliklinikán felesleges bajok és kellemetlenségek nélkül betegszabadságra menjen. Drága: 1,1k első fogadás, majd három nappal később egy második 990 p, majd áthaladva a többit egészségügyi technikák, amíg mentesítés ugyanazon az áron. A terapeuta egyszerre ír vért, nem mellkas röntgen, még semmit, de ha ez a „valami” nem zavar, azt hiszem, lehet végezni nem szükséges, és akkor csak kibír a vonalat, hogy köszönöm, nem, ez egyenesen csak a közelmúltban elfogadott. Általában tiszta, a személyzet nem durva.

Lehet, hogy valaki és povezlo- vylechili.A nekem majdnem hat hétig szinte ugrobili.v a kezelés eredményeként a sebész Savina (mellesleg nagyon kedves bájos nő) én csak huzhe.V eredmény fordult a helyi sebész és küldtek a városi kórházban, ahol rögtön műtéten esett át, és meggyógyította a halál amputálni ujját noge.v végén elvesztettem több mint 20 ezer rubel ipaltsa noge.vyvody kell tennie magát, de nem lenne kevesebb, mint ezek a csodák.

Miracle Doctor on School 49

Miracle Doctor on School 49: CT és MRI diagnosztika aktuális árai, cím, munkaidő, fényképek, fizetési módok, részvények; Regisztráljon a +7 (499) 969-26-68-ra vagy online a honlapunkon!

Dr. Miracle at School 49 - az egyik klinikák a szervezet „csodadoktor”, amely szolgáltatásokat nyújt gasztroenterológia, függőség, sebészet, kardiológia, urológia, proktológia, nőgyógyászat, gyermekgyógyászat és egyéb területeken.

Az ág foglalkoztat mintegy 200 orvosok, a beteg jelentkezhetnek számos diagnosztikai tesztek, kezdve X-ray, ultrahang, EKG és a mammográfia és befejezve CT és endoszkópia. A központban felnőttek és gyerekek.

A központ a Tagansky kerületben található, az Ilyicha metróállomások és a Rimskaya metróállomások közelében. A betegek felvétele telefonon +7 (499) 969-26-68 vagy online.

Csoda Doktor

Multidiszciplináris klinika „csodadoktor” - egy család egészségügyi központ felnőttek és gyermekek számára. A klinikán kapja: gasztroenterológus, nőgyógyász, dermacosmetologists, mamologist, neurológusok, fül- orr- gégész, szemész, gyermekorvosok, proktológia, fogászat, traumatológia, urológusok, sebészek, endokrinológia, stb végeznek mindenféle diagnózisok (labor, röntgen, ultrahang vizsgálat, EKG, EEG. Holter, endoszkópia). A működési egység a kórházak végzett különféle műveleteket.

- Egy jó orvos megmenti, ha nem betegségből, legalább egy rossz orvostól.

Itt vagyok, mint egy személy, aki beteg az életének munkájával - gyógyászat, nem tudott áthaladni, és nem próbál megmenteni egy ilyen "doktor" -tól: Zorina Julia Borisovna.
Nem is olyan régen, az egyik beteg, amelynek MRI diagnosztikai 2 térd ízületi és egyre képeket egy teljes leírást a vizsgált terület, vált az egyik hírhedt moszkvai klinika: Dr. Miracle at School 49.
Ortopéd, sebész, traumatológus Julia B. Zorina, ami elfogadja a beteg a klinikán Dr. Miracle at School 49, nyilvánvalóan nem rendelkezik megfelelő ismeretekkel, hogy megértsék MRI képek (mágneses rezonancia), mint... Olvassa el felülvizsgálat

A Zorina Julia Borisovna recepcióján volt. A térdem fájdalmával fordult az orvoshoz. A recepción MRI-képeket vettek mindkét ízületről. Az orvos átverte a képeket, és azt mondta, hogy nem világosak, és leírásaik nem felelnek meg a valódi képnek. Against orvos felírt gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapítót intramuszkuláris ellenjavallt így talpbetét lúdtalp és szállít drága vérvizsgálat kimutatására lappangó betegség. A gyulladáscsökkentő kezelés után ismét eljöttem hozzá. A fájdalom elmúlt, így az orvos úgy döntött, hogy tudok sportolni anélkül, extrém terhelés kneepads (guggolás, a labdarúgás és így tovább), térdvédőt vettem, mint orvos alflutop im... olvasni felülvizsgálat

16/11/2017 jött a recepción, hogy a klinikán Dr. Miracle Shkolnaya Str 11, fogorvos-ortopéd Prisyazhniku ​​a probléma -sletela korona fémkerámia, szükséges volt, hogy azt a mesto.Vrach kezdett próbálni, azt mondtam neki, hogy ez zavar, de ő azt mondta nekem, azt egyszerűen elvesztette a szokása, hogy (1 hét telt el anélkül, hogy a korona), hogy felkeltem tíz, és azt mondtam neki, idővel privyknu.Pered telepítésével koronát ajánlott fel nekem, hogy még rentgen.Hozhu neki 3 nap, ez zavar engem borzasztóan upon felfekvés és megnyomja a 7. alsó zub.Vchera mentem ezen a klinikán egy másik d Ktorov prosthodontist Frolova JV, ez tényleg megerősítette, hogy a korona helytelenül van beállítva, szintén megerősítette ezt a tényt... olvasni felülvizsgálat

Átkozódtam a pillanatban, amikor MD Mukhamedovra fordultam.
a jó vélemények klinikájáról (vannak méltó orvosok). Ehhez a szakemberhez
Az allergiát tanácsadásra küldtem (rhinitis). Elég vagyok
A komplex betegség és a test teljesen kiegyensúlyozatlan. immunitás
gyakorlatilag hiányzik. Ms. Mukhamedova nagyon figyelmes nekem
nézett, sóhajtott, és tanácsolta, hogy igyon zöld üzbég tea № 95,
mert az antihisztaminokon és általában a kábítószereken
lehet allergia. Szerinte ez az ital jól küzd
allergiás és biztonságos. Hittem neki, teát hoztam az interneten keresztül
és főzött, ahogy azt mondta nekem (egy evőkanálnyi 250 ml forrásban lévő víz).
Azonnal... olvasd el a felülvizsgálatot

A NYOMAT EGY DOKTOR

Moszkvában "Miracle Doctor" orvosi klinika

cím: Moszkva, Taganskiy, School Street, 11

honlap: www.spr.ru/site_go.php5?id_firm=110161amp;url=1, _blank

Szerző: Helena

Negatív szempontok

Pozitív szempontok

Az emberek, ha valaki a "Miracle Doctor" proctológusához fordult, írjon nekem a [email protected] levelében.

Megjegyzések:

A vállalat véleménye

Tatiana:
02.03.2018g. Az oldalon 009.am talált Lortenzu 5 mg + 50 mg, 90sht - 600rub hívja a gyógyszertár, és kérte, hogy elhalasztja, azt mondták nekem: "Gyere, vnalichii ott." Jött a másik végén a város, iskali- tűnt sokáig, hogy nincs ilyen csomag 30db, bár ezek sokkal drágábbak. A házamban lévő gyógyszertárban a Lortense-30db olcsóbb 50 rubel. Ez a drogéria - zamanilovka, egyébként vásárol valamit.

Novokuznetsk, Grdiny, 7

Pozitív szempontok:
Milyen felszerelést használnak a "Miracle Doctor" klinikában a lökéshullám kezelésére? Ez befolyásolja-e az árak Moszkvában történő elterjedését? (1000 ezer rubelről 5600 ezer rubelre). További részletek >>

Pozitív szempontok:
Mennyit és mit kell ehhez. Elektronikusan. mailben. További részletek >>

Pozitív szempontok:
Helló, szeretném tudni, hogy mit kell keresnie a tûk súlycsökkentésében? További részletek >>

Pozitív szempontok:
Kérlek, kérlek, kérlek, a klinika bőrgyógyászai, akik egy ilyen probléma alapos kezelésével foglalkoznak, mint a pattanások, vagy jobb, ha kapcsolatba léphet a szakrendekkel, hogy megoldja ezt a problémát? Köszönjük előre a választ. További részletek >>

Pozitív szempontok:
Úgy érzi, mintha a személyzet dicséri magát. Mit írnak magukról pozitív visszajelzésekről. Megpróbáltam más megjegyzéseket találni, az oldalak letiltásra kerültek. További részletek >>

Pozitív szempontok:
Hosszú ideig szeretnék kifejezni a fogorvosnak, Frolova Zh. V. Boli számára nagy háláját, és elviselhetetlenné vált ahhoz a pontig, hogy betegem volt a tartós, orvoshoz kellett jutnom. Meghívtam a Doctor Miracle-t, és azt tanácsolták, hogy forduljak Zhanna Vladimirovna-hoz. Nagyon tetszett, ahogy kezeli. Minden szakmai és gyors. Azt tervezem, hogy folytatják a kezelést ezzel a szakemberrel. További részletek >>

Negatív szempontok:
Meglátogatták a recepción, múlt pénteken. Annak ellenére, hogy a recepció ismétlődik, kiderül, hogy ez nem számít. Az orvos, akinek jött, mindent elmagyarázott. Felajánlotta, hogy kezelnie kell magát, bár nem árulta el a költségeket. Mindent, de: a mézestest nyilvánvalóan "tegnapi utáni" szindrómát szenvedett, és megpróbálta eltávolítani, vagy zöld teát. Ennek eredményeképpen az eljárást maga az orvos végezte. És a szenvedő személy csak sikerült megkérdezni, hogy minden már megtörtént-e, vagy mi? Vicces, de nem túl sok. Mert fizetnem kell ezt az egész cirkuszt. És most a legérdekesebb, megkérdezem, hogy hány eljárást kell végrehajtani válaszul

Negatív szempontok:
Felvették a fiút a klinikán kézi terápiára, ahogy az általános kézi terápia előírta, de azt választotta, hogy közelebb legyenek otthonához. Amikor a fiú visszatért a recepcióból, megkérdezték tőle, hogy mit csináltak, a hátukon simogatták őket! Kiderült, hogy a kézi terápia helyett, amelyet rögzítettek, osteopathiát készítettek! És doroguschey, 3800, ez kétszer drágább! Nem értett valamit, de félt kérdezni. Az ujját hátrafelé nyomva nem manuális terápia. A klinika folyamatos válás. Hogy ne jöjjön örökre a pénztárcába, csak azért, hogy levágja a pénzt! Olyan, mint a Tovább >>

Negatív szempontok:
Egy kereskedelmi klinikáról általában véve többet várnak. Találkoztam egy találkozó 2 kiskorú szakemberrel 11, 5 hónapig. A rekordban senki sem figyelmeztette, hogy legalább 20 percen belül be kell jönnie, és útlevelet kell hoznia. 15 perccel vártak, vártak, elkezdték készíteni egy kártyát, az adminisztrátor ezt nagyon hosszúnak tartotta, mert kiderült, hogy a szokásos fogorvos helyett a rossz kártyát húzza ki. Szükséges aláírni a dokumentumok Talmudját, és ez egy egyéves gyermekkel a karjaiban, természetesen nem lehet olvasni. Amikor orvoshoz fordul, alá kell írnia a papírokat is, anélkül, hogy az orvos még nem engedte be az irodába, bár ha több vagyok >>

Negatív szempontok:
Ki tudja, hogyan kell kezelni ezt a furcsa klinikát? Feliratkoztam egy orvos kinevezésére a helyszínen, másnap reggel, szombaton, reggel nyolcnap reggel kaptam egy hívást. Szombaton! Egy szabadnapon nem pihennek! Ráadásul amikor felemeltem a telefont, a hívás hirtelen megállt. A nap folyamán nem kaptam visszahívást - vasárnap vasárnap pedig fogadást fogadtam. Nem tudom, hogy milyen orvosok vannak, de a betegekkel szembeni hozzáállás rosszabb, mint bármelyik. Remélem, hogy megkapja a tulajdonos telefonját, és felhívja a nap minden reggel - hadd kínozzon és gondoljon, legalább egy kicsit több >>

Negatív szempontok:
Az alábbiakhoz csatlakozom, hogy nem teszik közzé a weboldalukon negatív visszajelzést. A recepción a cím: Shkolnaya, 49, kellemetlen nők ülnek, legalább ketten. Az egyik (zsúfolt lány) - ül az arcába temetni az asztalt, és "az ügyeit", nem vette észre az ügyfelet, és válaszolt: "kibaszni". És különösen, a második - egy idősebb nő, egy rövid fodrász, figyelmetlen és durva! Nem veszi észre az ügyfelet pontatlan területen, amíg ő maga nem foglalkozik, és utána tud válaszolni a felhúzott hangra - "Ne értsd, az ügyfelem megéri!". Mintha az ügyfelek osztoznak azokkal, akikkel tudsz többet >>

Negatív szempontok:
Üdvözlünk! Tegnap fordult a klinikán a telefont, azt mondta, a analízise anti-ms-DNS-t (egyszálú DNS antitest) azt mondta, hogy mindenki csinál, és akkor jön a 8.00. Megérkeztem, bement a kezelőbe, hogy egy nyugtát a fizetés, de amint világossá vált, az emberek, akik ott dolgoznak, nem tudnak semmit... Egy így minden beszél a telefonon beszélünk a személyi kérdések... Próbáltam elmagyarázni nekik, hogy hívtam a Call Centerben kapcsolatba lépett a kezeléssel, és azt mondták nekem, hogy egy ilyen elemzést végeznek. Mindazonáltal mindez hatástalan. Ráadásul a legkisebb a Több >>

Negatív szempontok:
2016 novemberében a Shvartsman N.A recepcióján volt a szél, eldobta a pénzét (2500 rubel). Ha valakinek van egy krónikus mandulagyulladás, én nem ajánlom, hogy forduljon Schwartzman NA egyetlen szempontból a kezelés a betegség - a mandulák eltávolítása tipikus szovjet időkben, amikor eltávolították, és minden megkülönböztetés nélkül. Az orvos nem érdekelt az elemzésekben és a szívemben. Bár a vizsgálatok vele voltak, és a kardiológus nem ajánlott eltávolítani a mirigyeket. Az orvos nem kezeli, hanem azért, hogy üljön és kapjon pénzt a kerületi klinikán. További részletek >>

Negatív szempontok:
Nos, általában eljöttem a klinikára, és fél órával később azért vittem el, mert a mai nap minden terve a pokolba került. A helyszínen és a recepción egy szolgálati költségről beszéltünk, végül pontosan kétszer fizettem. Miért, senki sem tudta magyarázni. Az orvos Semenova (nőgyógyász) általában nem volt rossz, de próbált nekem egy csomó extra tesztet előírni nekem. Ennek eredményeképpen nem megyek tovább. További részletek >>

Negatív szempontok:
A recepción nagyon sok hamovaty személyzet van. De ez mennyire szerencsés vagy. A fiatal orvoshoz fordultunk. Normál gömbölyű szolgálat, könnyű érzéssel az indokolatlan arroganciával. A lámpatestek, amelyek itt dolgoznak, hogy kudarcba fulladjanak, előzetesen belépnek. Az ő kedvéért, mindent, amit elvisel. De amikor "szerencsére" jöttem, nagyon csalódott lehet. Jó lenne, ha az intézmény vezetősége figyelmet fordít arra, hogy alkalmazottai hogyan kommunikálnak a betegekkel. Nagyon kellemetlen iszap a klinikából. További részletek >>

Negatív szempontok:
Megnézem a fizetést, és gondolom, amit fizetett. Furcsa valamiféle elemzés, például: pillangós masszázs - 1 ülés. Van egy masszázs nőgyógyász? Sok szolgáltatás megismétlődik, csak másképpen írva. További részletek >>

Negatív szempontok:
A nephrológusnál jelentkeztem a klinikánál, Alekhine-ba írtak. Ennek eredményeként, miután pénzt pumpáltam tőlem, egyszerűen azt mondta, hogy nem volt hatásköre, hogy kardiológust kellett látnom. Milyen ostobaság. Most a kórházba kerültem a vesékkel. Kérem, válaszoljon vagy küldjön nekem levelet, az adatbázisban vagy a telefonon: 89652931559. Tovább >>

Negatív szempontok:
Az endoszkópus Galstukhova hamis diagnózist ad, hogy utaljon orvosaira! Légy óvatos, különben kezelni fogod, ami nem! További részletek >>

Rólunk

ReTWORK - a cégről, a boltról, a munkavállalóról, a munkáltatóról az interneten történő válaszok gyors keresése. A webhely nem felelős a harmadik fél forrásaiból származó információkért.

tippek

Nincs további vélemény a cégnél. Használhatja a speciális keresést.

Miracle Doctor at School 49

Multidiszciplináris orvosi központ. Felnőttek és gyermekek vizsgálata születés óta. 1-2 perc alatt elérhető. sétára a metró Pl. Iljics. A recepció megbeszélés alapján történik. Lehetőség van a hasüregi szervek és az EKG ultrahangjának elvégzésére otthon.

Glazachev Nikolai Sergejevics

Tapasztalat 21 éves / A legmagasabb kategóriába tartozó doktor,

Recepció - 1550-ből.

Urológus, andrológus, szexológus. Diagnosztizálja és kezeli a potencia, meddőség, korai ejakuláció, urológiai betegségek, szexuális úton terjedő betegségek rendellenességeit. →

Kadyshev Marat Abdullovich

Tapasztalat 32 éves / A legmagasabb kategória doktora,

Recepció - 1800r.

A mozgásszervi rendszer, az urogenitális szervek, a légúti betegségek diagnosztizálásában és kezelésében vesz részt. Sikeresen alkalmazza a lézeres és a lökéshullám-kezelés módszereit. Specializálódott. →

Vinogradova Tatyana Alekseevna

Tapasztalat 10 év / A második kategória doktora, Orvostudomány kandidátusa

Recepció - 1800r.

Danilov Andrey Ilich

Tapasztalat 37 éves / A legmagasabb kategória doktora, Orvostudomány kandidátusa

Recepció - 1800r.

A szakterületen jártas hasi műtét, proktológia, phlebológiai, herniology működik műtét a biliáris rendszer használatával minimálisan invazív ellátások, kiterjedt gerniologicheskuyu gyakorlatban. →

Miracle Doctor at School 49

Multidiszciplináris orvosi központ. Felnőttek és gyermekek vizsgálata születés óta. 1-2 perc alatt elérhető. sétára a metró Pl. Iljics. A recepció megbeszélés alapján történik. Lehetőség van a hasüregi szervek és az EKG ultrahangjának elvégzésére otthon.

Deineka Larisa Anatolyevna

Tapasztalat 29 éves / Az első kategória doktora,

Recepció - 3000r.

Bánik a méhnyak, a meddőség, a gyulladásos és fertőző betegségek patológiájával, terhes nők kezelésében, terhességmegszakításban, ultrahangos kezelésben, mindenféle vészhelyzetben és. →

Rutskaya Nelly Stepanovna

Tapasztalat 44 év / A legmagasabb kategória doktora, Orvostudomány kandidátusa

Recepció - 2000r.

Végez ambuláns betegek különböző nőgyógyászati ​​betegségek, diagnózis és a kezelés gyulladásos betegségek, a kismedencei szervek, szexuális úton terjedő fertőzések, méh mióma, endometriózis, rendellenességek. →

Radlevich Natalia Vadimovna

Tapasztalat 23 év / Orvostudomány kandidátusa

Recepció - 3200r.

A szexuális úton terjedő betegségek, valamint a méhnyak kórokozói (kriódeszterjedési módszerek és lézerek) kezelése kis nőgyógyászati ​​műveleteket végez. Egy szakértő. →

Nikolskaya Svetlana Anatolievna

Tapasztalat 21 éves / A legmagasabb kategóriába tartozó doktor,

Recepció - 3200r.

Tapasztalt tapasztalattal rendelkezik a gyermekkori nôgyógyászat és a serdülôorvos nôgyógyászat területén. A kisméretű és nagy nőgyógyászati ​​műveletek széles skáláját végzi, mind a tervezett, mind a vészhelyzetben, bármilyen mennyiségben. →

Gubareva Vera Vladimirovna

Tapasztalat 32 éves / A legmagasabb kategória doktora, Orvostudomány kandidátusa

Recepció - 3200r.

Ez tulajdonosa és gyakorlatilag végez hysteroscopia, külön terápiás és diagnosztikai abrasióval és polypectomia kiterjesztett kolposzkópiás, bevezetése és eltávolítása a spirált, sugársebészeti kezelést. →

Martynova Galina Alexandrovna

Tapasztalat 27 éves / A legmagasabb kategóriába tartozó doktor,

Recepció - 3200r.

Leads károsodott a petefészkek működését, endometriózis, méhmióma, hiperplázia és endometrium polipok, elhízás, fájdalmas menstruáció, PMS, menopauzális szindróma, gyulladás. →