Milyen herpesz fél

A herpesz és más vírusos betegségek Cycloferon használatával a kezelés időtartama jelentősen lerövidült. A gyógyszer továbbá csökkenti a patológiás tünetek manifesztálódását, és kiküszöböli a fájdalmat, viszketést, égést és egyéb kellemetlen érzést a betegségben. Bármely herpeszes betegséget a tartós áram jellemzi. A fertőzés terápiájában jelentkező nagy nehézségek abból adódnak, hogy a kórokozók képesek gyorsan alkalmazkodni a vírusellenes szerek hatásához. A cikloferon kiküszöböli ezeket a problémákat, és jelentősen csökkenti a herpesz súlyosbodásának komplikációinak kockázatát.

Mi a herpesz?

A bolygón több mint 200 fajta herpesz van, és mindössze 8 betegség okozhat betegséget. De miután bejutott az emberi testbe, a kórokozó örökre ott marad, az idegszövet sejtjeiben. A mentális immunhiány jelentősebb csökkenése esetén a kórokozó aktiválódik, és elkezd szaporodni. Ez a betegség súlyosbodásához vezet, amelynek jellegzetes kiütés formájában megjelenő tünetei a test különböző részeiben manifesztálódhatnak.

A lakosság túlnyomó többsége a herpetikus vírus hordozója. De a test hatalmas védelmi reakciói blokkolják a kórokozó létfontosságú aktivitását. A fertőzés akkor fordul elő, amikor egy beteg vagy a házi, légi és szexuális (genitális herpesz) hordozóval kommunikál.

Teljesen megszabadulni a vírustól lehetetlen. De a gyógyszeres kezelésnek köszönhetően korlátozhatja az életét. Nem elegendő vírusellenes szereket venni. Még a legjobbak is néha nem tudják hatékonyan visszafizetni a betegség kialakulását. Ezért a kezelés folyamán szükségszerűen olyan gyógyszerek tartoznak, amelyek kiküszöbölik a kórokozó fokozott aktivitásának okát. Mivel a vírus létfontosságú aktivitásának egyik legfőbb oka az immunitás drasztikus csökkenése, a betegség súlyosbodásának komplex terápiájának feltétlenül tartalmaznia kell az immunmoduláló csoport gyógyszerét. Jelenleg a legjobb eredmény, ha a herpesz antivirális szerekkel való kezelését Cycloferonnal egészítik ki.

Termékjellemzők

A cikloferonnak széles a hatása a testen:

 • elnyomja a vírusok agresszióját és reprodukcióját. Ezért a gyógyszer nagy terápiás hatást fejt ki nemcsak a herpesz esetében, hanem az influenza, a légúti vírus és egyéb fertőzések esetében is. A Cycloferon-kezelés jelentősen csökkenti a betegség időtartamát, és gyakorlatilag a gyógyszer szedésének első napjától kezdve a patológiás folyamat csökkentését eredményezheti;
 • immunmoduláló hatással rendelkezik. A gyógyszer hatóanyaga fokozza az interferonok termelését és aktivitását, ezáltal növelve a szervezet nem specifikus képességét, hogy ne csak vírusos, hanem más bakteriális fertőzést is képes ellenállni. A gyógyszer beadása során megnövekszik a T-limfociták és sejtek aktivitása, amelyek elvégzik a gyilkosok működését, valamint a makrofágokat. A herpeszvírussal szembeni magas agresszió a thymusfüggő segítők és a szuppresszorok arányának normalizálódása is;
 • A gyulladáscsökkentő hatás elősegíti a fájdalom szindróma gyors megszüntetését és a duzzanat csökkentését a károsodásokban.

Az a képesség, hogy áthaladnak a vér-agy gáton TSikloferon támadások herpeszvírusok magukat idegi szövetekben, ezáltal csökkentve a nem csak a tevékenységüket, hanem a számot.

A gyógyszer nem képes akkumulálódni a szövetekben, és a terápia befejezése után teljesen megszűnik a testből. A gyógyszer pozitív minősége az, hogy a kezelés során nem alakul ki függőség. Ez lehetővé teszi a gyógyszer újbóli felhasználását szükség esetén.

Minden olyan anyagot, amely közvetlen hatást gyakorol az emberi immunrendszerre, immunológiai vizsgálat után kell beadni. Az immunmodulátorokkal végzett terápiát egy immunológus felügyelete mellett végezzük.

A Cycloferon tabletták, linimentumok külső használatra és injekció formájában kapható.

tabletta

A gyógyszert tabletta formájában történő felszívódásakor szigorúan kövesse a kezelést és a gyógyszer beadásának szabályait. Hogyan kell szedni a Cycloferon tablettát?

A gyógyszer naponta egyszer részeg. Az adagot a kezelőorvos számítja ki, és adagonként 2-4 tablettát tartalmaz. Vegye a gyógyszert a napi időben.

A herpesz cikloferont nem szabad naponta bevenni. A gyógyszert a rendszer szerint alkalmazzák: az első hét egy napban, a második és a harmadik - két nappal később a harmadik. Ezért a tablettákat a terápia 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14, 17, 20 és 23. napján kell részesíteni. Még akkor is, ha a kezelés eredménye a második - harmadik napon jelentkezik, 23 napig kell inni a teljes tanfolyamot. A megkezdett kezelés megszakítása szigorúan nem ajánlott, hogy ne okozzon működési zavarokat az immunrendszerben, ne pedig ne csak a betegség lefolyását, hanem a test általános állapotát is. Minél hamarabb kapcsolódik a betegség a Cycloferon kezeléséhez a betegség kezdetétől, annál gyorsabb lesz a fertőzés klinikai megnyilvánulása.

A gyógyszerrel történő kezelés alatt a következő szabályokat kell betartani:

 • a tablettát teljesen inni kell. Nem lehet összetörni, törni vagy rágni. Ellenkező esetben a nyál és a gyomor enzimei kémiailag reagálnak a hatóanyag komponenseire és megsemmisítik őket, mielőtt elkezdenek beolvadni a szervezetbe;
 • ugyanazzal a céllal javasoljuk, hogy az étkezést megelőzően fél órával bevesse a tablettákat;
 • annak érdekében, hogy elkerüljék a hatóanyagok molekuláinak különböző folyadékokkal történő megsemmisítését, a gyógyszert csak tiszta vízzel kell bevenni.

A tabletták bevétele után a szervezet képes megtartani az aktív interferonok intenzív előállítását további három napig.

injekciók

A hatóanyag intravénás vagy intramuszkuláris adagolásra is alkalmas.

Cycloferon a beadás módja, valamint az egyes dózis által meghatározott a kezelőorvos függően a beteg általános állapota, súlyossága a patológia és a károsodás területét a bőrön vagy a nyálkahártyán. A csecsemők esetében az injekció beadása a testtömegük alapján történik. Átlagosan a hatóanyag dózisát 6 - 10 mg / testtömegkilogrammonként kell bevenni.

Az anyagot szigorúan ugyanazon a napon másnap adagoljuk. A gyermekeket naponta beinjekcióznak.

A gyógyszer parenterális adagolása akkor alkalmazható, ha:

 • kiterjedt elváltozások;
 • genitális herpesz;
 • a nehezen kezelhető esetekben;
 • a gyermekgyógyászatban.

A kezelés időtartama minden esetben egyedi, és függ a tünetek eltűnésének mértékétől és a páciens általános állapotától. A Cycloferon parenterális beadásának legnagyobb hatékonyságát a patológia kialakulásának kezdetén terápiával érik el.

A herpeti fertőzés kisebb mértékű megnyilvánulásaival és segédanyagával együtt 5% koncentrációban a hatóanyag felszabadulásának formáját használjuk 5% koncentrációban. A nemi szervek érintett bőrére vagy nyálkahártyájára terápiás célra naponta egyszer a kenőcsöt finoman alkalmazzák egy kis réteggel. A Cycloferon helyi alkalmazásával történő kezelés ideje 5 nap. Általában ez idő alatt teljesen eltűnnek a buborékkiütés, a viszketés, a fájdalom, az égés és a betegség egyéb megnyilvánulásai.

Azokban az esetekben, amikor a helyi terápia hatástalannak bizonyult, az orvos áthelyezi a beteget tablettákká vagy parenterális gyógyszeradagolásra.

A liniment ugyanúgy kezelheti a női genitális terület ilyen betegségét, mint a nem specifikus vaginitis vagy a bakteriális etiológia vaginózisát. Ezekben az esetekben a hatóanyagot egy tamponra alkalmazhatjuk, bejuttathatjuk a hüvelybe, vagy intravaginális beágyazást hajthatunk végre. Függetlenül a Cycloferon adagolási módjától, a gyógyszert napi 1-3 alkalommal adják be. A kezelés folyamata két hét, még akkor is, ha a betegség valamennyi jele sokkal gyorsabban megy.

A Cycloferon megfelelő alkalmazása a herpesz terápiában a kezelés időtartama felére csökkenhet!

Ellenjavallatok és figyelmeztetések

Ha bármilyen gyógyszert alkalmaz, általában nincsenek nyilvánvaló mellékhatások. Ha kívülről alkalmazzák, akkor a gyulladás alkalmazásának helyén vagy enyhe reddening megjelenése esetén enyhe égési érzés lehet. Ezek a megnyilvánulások nagyon gyorsan áthaladnak, és nem igényelnek további kezelést vagy a gyógyszer abbahagyását. A hatóanyag komponenseire túlérzékenységi reakciók figyelhetők meg. A hátrányok a tabletta keserű ízének tulajdoníthatók.

Az anyagot nem szabad alkalmazni a szem nyálkahártyájára. Ha gyógyszert kap a szemébe, azonnal öblítse le bő vízzel.

A gyógyszer ellenjavallt. A herpesz kezelésében tilos a Cycloferon alkalmazása:

 • terhesség alatt és minden melletti táplálási időszakban. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy szinte az összes immunmodulátor könnyedén leküzdhető a placenta gáton;
 • Ne alkalmazzon gyógyszereket a 4 év alatti gyermekek számára;
 • a kábítószert alkotó anyagok számára idioszinkritikus is feltétlen ellenjavallat;
 • A decompensált májcirrózis teljesen kizárja a Cycloferon-kezelést.

Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy a gyógyszer alkalmazása növeli az antibakteriális szerek - vírusellenes, gombaellenes, antibiotikumok és mások hatását.

Cycloferon a herpesz számára

A vírusok által okozott betegségek nem foglalják el az utolsó helyet a különböző betegségek körében. Ezek súlyosbodása a hideg évszakban történik, amikor a szervezet védő tulajdonságai a kedvezőtlen környezeti tényezők hatására csökkennek. Az egyik ilyen vírusos betegség a herpesz. Az ajkán megjelenik, genitális, vagy általános. A betegség leküzdéséhez antivirális szereket vagy immunmodulátorokat használhat. Az immunomodulátorok közül a tsikloferon nagyon ajánlotta magát.

Lássuk, milyen gyógyszer van, majd beszélünk arról, hogyan kell tsikloferont injekciózni a herpeszgel.

Ezt az előállítást tablettákban és oldatokban állítják elő ampullákban intramuszkuláris és intravénás beadás céljából. Egy injekció két milliliter hatóanyagot tartalmaz akridon-ecetsavból. Az oldat segédanyagai vizet tartalmaznak.

A cikloferon a vírusellenes immunmoduláló szerek csoportjához tartozik. Az emberi interferon szintézisét indukálja.

Amit megmutatnak

Számos betegség terápiájában:

 • Herpes simplex;
 • SARS, influenza;
 • Hepatitis B, C;
 • A gyomor-bél traktus fertőzései;
 • HIV;
 • citomegalovírus;
 • chlamydia;
 • Oszteoartritisz deformálódása;
 • Az immunrendszer kialakulásával járó betegségek.

Ellenjavallatok

Tsikloferon herpesz ellenjavallt krónikus májcirrózis, a meglévő vérzik nyelőcső visszértágulat a történelemben. Ha allergiás a hatóanyag összetevőire. A négy év alatti gyermekek ellenjavallt is. A szoptató anyák, valamint a terhesség alatt tilos a befogadása. Csak rendeltetésszerűen és felügyelete alatt egy orvos által felírt, hogy betegek szenvednek krónikus bélrendszeri betegségek, gyomor, problémák a pajzsmirigy.

A gyógyszert a vesék választják ki, így amikor megkapja, akkor figyelemmel kell kísérnie a test munkáját. A Cycloferon képes más gyógyszeres vírusellenes szerek hatásának fokozására, ha együtt kerülnek.

Ennek a gyógyszernek a használatával nem számoltak be túladagolásról.

kérelem

A tsikloferona befogadási rendszere különböző, több tényezőtől függ:

 • Betegségek, amelyekből azt használják;
 • életkor;
 • A kibocsátás formája.

A Cycloferon az orálisan, azaz a szájüregen keresztül történő bevételének módja.

A tablettákat naponta egyszer, fél órával az étkezés előtt kell bevenni, nem kell rágni őket.

A herpeszek felnőttek kezelésében naponta négy tablettát kell venni az első napig, minden második nap tizedik napjáig, a tizenegyedik nap után. A teljes kezelés 10 napig és 40 cikloferon tablettát vesz igénybe. Az orvos kijelöl, amikor a beteget kezdetben speciális panaszokkal kezelik.

Az ARI kezelését ugyanezen módszer szerint végezzük, csak ötszörös tablettákat veszünk, összesen húsz. Ha rendelkezik klinikával, azonnal el kell kezdenie a gyógyszer szedését. Ha a tünetek kimondottak, akkor hat tabletta nagyobb adagot vehet fel. Ezzel a terápiával együtt tüneti kezelést kell végezni a fennálló tünetek esetén.

A hepatitis terápiája pontosan megegyezik a herpesz fertőzésekkel. Csak a tanfolyam után, három hónaponként négy tabletta fenntartó adagját kell tartania hat hónapon keresztül. Ha a vírus aktivitása nem csökken, a kurzus egy évre meghosszabbítható.

A bélfertőzésekben összesen húsz tablettát vesz be.

Amikor az agy fertőzéseit ugyanúgy veszik be, mint a herpesz kezeléséért, akkor két és fél hónapig támogató terápiát.

Ha megerősített pozitív HIV-státus van, akkor a gyógyszerek pontosan ugyanúgy vesznek részt, csak a tanfolyamok legfeljebb egy évig tartanak, néhány héten keresztül megszakítással.

A kisgyermekek egy tablettát vehetnek fel, hétéves kettőtől és tizenkettőtől. A tabletták kettős kezelésére kötelező.

A herpesz esetén a kezelést egyedileg kell kiválasztani, tekintettel az egyes gyermekek súlyosságára és általános állapotára.

Gyermekeknél ezt a gyógyszert fel lehet használni a vírusos fertőzések fertőzésének megelőzésére a járványok során. Minden második napon ötször veszik be, majd néhány napon belül megismételik a bevitelt.

Parenterális beadás

A cikloferon injekcióinak alkalmazása egyetlen injekcióval kezdődik, az injekciót intramuszkulárisan vagy intravénásan, az egyes betegek képességeitől függően lehet elvégezni. A tanfolyam folytatódik, figyelembe véve a betegséget.

Herpesz és exacerbáció esetén a gyógyszert tíz napig használják.

Az agy fertőzéseit tizenkét napig kezelik.

A klamidia kezelését tíz napig végezzük, két héten belül ismételten meg kell ismételni. Győződjön meg róla, hogy antibakteriális gyógyszereket ad a terápiához.

A májgyulladás kezelését tíz nap alatt a tanfolyamok végzik, csak az injektált anyag mennyiségét duplázzák meg, szükség esetén a kurzusok megismétlődnek.

Az orthopedikában, deformáló osteoarthritis esetén öt napot használnak egy ampulla esetében, több napos szünettel, a kurzusok megismételhetők. Mennyi ideig tart a terápia, az orvos minden egyes betegnél egyedileg határoz.

Helyileg alkalmazható cikloferon kenőcs is. Alkalmazható a labiális vagy genitális herpeszes vesikulákra. Használható urethritis, vaginosis, vaginitis, balanoposthitis, periodontitis kezelésére is. A hüvelybe való bevezetéshez mind a tiszta kenőcsöt, mind az impregnált törlőkendőket használják, amelyeket a hüvelybe viszünk be. Az urethritisben a linimentet közvetlenül a húgycsőbe injektálják. A tanfolyam öt-tíz napig tart.

A gyógyszer megfelelő tárolása

A tablettákat száraz, jól szellőztetett helyen, alacsony hőmérsékleten, legfeljebb +20 ° C hőmérsékleten tárolják.

Az ampullák oldatai a hűtőszekrényben, vagy száraz helyen, gyermekektől védve tárolhatók. Még fagyasztható is, alacsony hőmérséklete nem befolyásolja a gyógyhatását. Ha az oldat megváltoztatta a színét vagy konzisztenciáját, akkor nem tekinthető megfelelőnek. Három évig tárolható.

Az eredmény az, hogy a tsikloferon jó immunmoduláló gyógyszer, de önmagában nem képes megbirkózni a fertőzésekkel. Ezért, mielőtt használná, forduljon orvosához. Kizárólag képes lesz kinevezni egy megfelelő, teljes körű terápiát, amely képes gyorsan visszaadni egészségét.

A herpesz kezelési rendje

A herpeszvírus által okozott betegségek kezelése továbbra is a modern orvoslás egyik fontos feladata, hiszen ezek a betegségek komplikációkhoz és rendellenességekhez vezethetnek számos testrendszer munkájában. A herpeszvírus, amely az emberi testben van, hosszú ideig képes arra, hogy ne adja ki jelenlétét, és semmilyen módon ne nyilvánuljon meg. Ez a tulajdonság annak köszönhető, hogy a herpesvírus fő "elrettentője" az emberi immunrendszer. Azonban, amint gyengül, a herpesz azonnal kijelentheti magát. Herpes vírus biztosítja a "kényelmes" tartózkodási feltételeket a testünkben! Meggyengíti a "visszatartó tényezőt" - az immunrendszerünket, ami az interferon rendszer egyensúlyhiányát okozza, amely az immunitás fő antivirális összetevője. Ez az, ami komplikációkhoz és zavarokhoz vezet a testünk munkájában.

Cycloferon (tabletták) Instruction download PDF

TSikloferon (tabletta) rendelkezik szisztémás hatás, a mechanizmus az, amely (több: Cyclopheron hatásmechanizmus), hogy Cyclopheron hatóanyag befolyásolja az immunrendszert felelős sejtek interferonok termelését - makrofágok. És kezdik az interferont előállítani, amely a vírusrészecskék inváziójára válaszul első védelmi vonalként működik.

A cikloferon az interferon leggyorsabb induktora. Már 2 órával a gyógyszer bevonásának pillanatától kezdve megkezdődik a szervezet saját vírusvédelmi védelme.

A Cycloferon tablettákat orálisan naponta egyszer 30 percig étkezés előtt adják be, nem rágva, jobb reggel.

Korral járó dózisok: 4-6 év 150 mg (1 asztal), 7-11 év - 300-450 mg (2 asztal), 12 éves és idősebb - 450-600 mg (3-4 tabletta) az alapséma szerint: 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14, 17, 20, 23 nap.

Vissza a lap tetejére

Cycloferon (liniment *) Instruction download PDF

A Cycloferon alkalmazása a dózisformában a liniment lehetővé teszi a helyi hatását. Mivel a kis méret a molekula a hatóanyag könnyen behatol a szerkezetét az epidermisz (a bőr sejtek), és megkezdi a működését. Egy liniment Cyclopheron csökkenti a fejlesztési időt a bőrön vagy a nyálkahártyán tipikus herpes csoportosítva vezikulumok és felgyorsítja a kialakulását „új” epithelium az érintett területeken a kiütés.

A herpesz bőrével és nyálkahártyáival a Cycloferon (liniment) helyi kezelésre kerül. Alkalmazott tsikloferona 5% híg kenőcs, amely egy vékony réteg érintett területen naponta 2-3 alkalommal 5-7 napig, amíg teljes eltűnését a tünetek.

A herpesz használatával hatékonyabban használhatja a linimentet és a tablettákat egyszerre, mivel ez lehetővé teszi a szisztémás és a helyi hatások kombinálását. A Cycloferon alkalmazása csökkenti a betegség időtartamát és a relapszusok számát. A cikloferon kombinálható a közvetlen hatású, hagyományos ellenheteros kemoterápiás gyógyszerekkel, hogy összefoglalja az effektust.

Vissza a lap tetejére

Cycloferon (intravénás és intramuszkuláris injekció) Instruction download PDF

A gyógyszer adagját és az adagolási rendet az orvos írja le.

A cikloferon a gyakori használat érdekében hatékony

Tulajdonságai miatt a Cycloferon (liniment, tabletták) gyakori használatra alkalmas. Szerint a folyamatban lévő klinikai kutatások folytatása a hatékonyságát a kábítószer, az alkalmazás lehetővé teszi, hogy Cyclopheron herpes 2-szer (*) csökkenti azt az időt herpesz sebek. **

* A cikloferon (liniment) folyékonyabb szerkezetű, mint a krém. A cső kinyitása után gondoskodni kell a szállítás során.

** VA Isakov, SB Rybalkin, MG Romantsov, 2006. "Herpeszvírus fertőzés"

Tsikloferon - használati utasítást, analógok, áttekintésre és felszabadulású formák (tabletták 0,15 g, injekciók injekciós ampullákban, híg kenőcs vagy kenőcs 5%) kezelésére alkalmas gyógyszer az influenza, herpesz és más fertőzések felnőtt, a gyerek és a terhesség

Ebben a cikkben olvashatod a kábítószer használatára vonatkozó utasításokat tsikloferon. A webhely látogatóinak megjegyzései - a gyógyszer fogyasztói, valamint a szakemberek véleménye a Cycloferon gyakorlati alkalmazásáról. Nagy érdeklődés az, hogy aktívan vegyék fel a gyógyszerre vonatkozó visszajelzéseiket: a gyógyszer segített vagy nem segít abban, hogy megszabaduljon a betegségtől, amelyet komplikációk és mellékhatások észleltek, és amelyeket a gyártó nem jelöl meg a jegyzetben. A Cycloferon analógjai a meglévő szerkezeti analógok jelenlétében. Alkalmazása influenza, herpesz, hepatitisz és egyéb fertőző betegségek kezelésére felnőtteknél, gyermekeknél, valamint terhesség és laktáció idején.

tsikloferon - immunmodulátor. Akridonatsetat meglumin (előállítására Cycloferon hatóanyag) egy kis molekulatömegű interferon-induktor, amely meghatározza a széles körű biológiai aktivitását (antivirális, immunmoduláló, gyulladásgátló). Az orálisan beadott hatóanyag interferonogennaya aktivitását 3-ra tartjuk

A fő interferon termelő sejtek a gyógyszer beadása után makrofágok, T- és B-limfociták. A drog indukál magas titerű interferon a szövetekben és szervekben tartalmazó limfoid elemek (lép, máj, tüdő), aktiválja az őssejtek a csontvelőben, stimuláló kialakulását granulociták. A Cycloferon aktiválja a T-limfocitákat és a természetes gyilkos sejteket, normalizálja az egyensúlyt a T-segítők és a T-szuppresszorok szubpopulációi között. Növeli az alfa interferonok aktivitását.

Van közvetlen vírusellenes hatása, amely a vírus reprodukcióját elnyomja a fertőző folyamat korai szakaszában (1-5 nap), csökkentve a vírus utódainak fertőzőképességét, ami hibás vírusrészecskék kialakulásához vezet. Növeli a szervezet nem specifikus rezisztenciáját a vírusos és bakteriális fertőzésekhez képest.

Tsikloferon hatásos a vírusok ellen a kullancsencephalitis, influenza, hepatitis, herpesz, citomegalovírus, a humán immundeficiencia vírus, papillomavírus és más vírusok. Az akut vírusos hepatitisben a cikloferon megakadályozza a betegségek krónikus formában történő átrendeződését. A HIV-fertőzés primer megnyilvánulásainak szakaszában az immunitási paraméterek stabilizálása segít.

A nagy hatékonyságú a gyógyszer az akut és krónikus bakteriális fertőzések (CNS, Chlamydia, hörghurut, tüdőgyulladás, műtét utáni komplikációk, urogenitális fertőzések, gyomorfekély-betegség), mint immunterápia egyik komponenseként. A meglumin akridon-acetát nagyon hatásos a reumás és szisztémás kötőszöveti betegségekben, az autoimmun reakciók elnyomása és a gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatás biztosítása.

bizonyság

Orális adagoláshoz

A komplex terápia részeként:

 • herpeszes fertőzés;
 • influenza és akut légúti fertőzések;
 • krónikus vírusos hepatitis B és C;
 • akut bélfertőzések;
 • Az ideggyulladás, ideértve a súlyos agyhártyagyulladást is, tickelli borelliózis (Lyme-kór);
 • HIV-fertőzés (2A-2B szakasz);
 • a krónikus bakteriális és gombafertőzésekkel kapcsolatos másodlagos immunhiányosságok.

A 4 évnél idősebb gyermekek komplex terápiája részeként:

 • herpeszes fertőzés;
 • az influenza és az akut légzőszervi fertőzések megelőzése és kezelése;
 • krónikus vírusos hepatitis B és C;
 • akut bélfertőzések;
 • HIV-fertőzés (2A-2B.

Parenterális alkalmazásra

A komplex terápia részeként:

 • HIV-fertőzés (2A-2B szakasz);
 • Neuroinfections: súlyos meningitis és encephalitis, tick borelliosis (Lyme-kór);
 • vírusos hepatitis A, B, C, D;
 • herpeszes fertőzés;
 • citomegalovírus fertőzés;
 • akut és krónikus bakteriális és gombafertőzésekkel kapcsolatos másodlagos immunhiányosságok;
 • chlamydialis fertőzések;
 • reumatikus és szisztémás kötőszöveti betegségek (rheumatoid arthritis, szisztémás lupus erythematosus);
 • az ízületek degeneratív-dystrophiás betegségei (ideértve az osteoarthritis deformálódását).

A gyermekek komplex terápiája részeként:

 • vírusos hepatitis A, B, C, D;
 • herpeszes fertőzés;
 • HIV-fertőzés (2A-2B szakasz).
 • a bőr és a nyálkahártyák herpetikus fertőzése;
 • az urethritis és a balanoposthitis kezelése nem specifikus és specifikus (gonorrhoea, candidiasis, chlamydial és trichomonadal) etiológiával;
 • a nem specifikus bakteriális vaginitis és a vaginosis kezelése;
 • krónikus periodontitis kezelésére.

A kibocsátás formái

Tabletták, amelyeket héjjal borítanak, a bélben oldható 0,15 g.

Intravénás és intramuszkuláris injekció (injekció befecskendezésére ampullában) 125 mg / ml.

Liniment vagy kenőcs 5%.

Használati és adagolási utasítások

A Tsikloferon tabletta formájában napi 1 alkalommal, 30 perccel étkezés előtt, rágás nélkül.

Felnőttek herpeszes fertőzéses gyógyszerrel 4, 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14, 17, 20 és 23 napos fogadásra előírt vény esetén. A kezelés időtartama 40 tabletta. A kezelés a leghatékonyabb, ha a betegség első tünetei jelennek meg.

Az influenza és az akut légzőszervi megbetegedések kezelésére 4 tablettát írnak fel 1,, 2, 4, 6, 8 napig. A kezelés folyamata - 20 tabletta. A kezelést a fertőzés első tüneteivel kell kezdeni. Súlyos betegség esetén az első dózisban 6 tablettát kell bevenni, szükség esetén tüneti terápiát is biztosítunk (lázcsillapító, fájdalomcsillapító, köptető).

A krónikus virális hepatitis B és C drogfogyasztás 4 tabletta általi vételre 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14, 17, 20 és 23 napos kezelés, majd a fenntartó adag 4 tabletta bevitele 1 minden 3 nap 6 hónapig. míg a replikatív és a citolitikus aktivitást 12 hónapig megőrzi. Az interferonnal és antivirális szerekkel való kombináció javasolt.

A bélfertőzések komplex terápiájában 2, 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14, 17, 20 és 23 naponta 2 tablettát veszünk. A kezelés folyamata - 20 tabletta.

Amikor neuroinfections beadott 4 tabletta általi vételre 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14, 17, 20 és 23 órán át, majd a fenntartó adag 4 tabletta bevitele 1 3 naponta 2,5 hónap. A kezelés folyamata - 140 tabletta.

HIV-fertőzés esetén (2A-2B szakasz) a gyógyszert 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14, 17, 20, 23 napig, 4 tablettát kell beadni vételenként, majd 4 naponta egyszer 4 tablettát nap 2,5 hónapig. A kezelés folyamata - 140 tabletta. Az ismétlődő képzést 2-3 héten belül végezzük. az előző 2-3 alkalommal.

Amikor immunhiányos állapotok kapcsolódó krónikus bakteriális és gombás fertőzések beadott 4 tabletta az első öt módszer 1, 2, 4, 6, 8 óra és 2 tablettát a következő 5 módszerek 11, 14, 17, 20, 23 kúra - 30 tabletta

Gyermekek A Tsikloferon a következő alaprendszer szerint került kiválasztásra: 4-6 éves korban - 150 mg (1 tabletta), 7-11 éves korban - 300 mg (2 tabletta), 12 év felett - 450 mg (3 tabletta) a recepción Napi 1 alkalommal. Ajánlatos 2-3 hét után ismételni a második tanfolyamot. az első év vége után.

Ha herpetikus fertőzést kap 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14 napos kezelésben. A kezelés folyamata az állapot súlyosságától és a klinikai tünetek súlyosságától függően változhat.

Influenza és akut légúti vírusfertőzések esetében a gyógyszert 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14, 17, 20, 23 napos korban, majd 1 naponta 3 éves korban adagolják. A kezelés időtartama 5-15 fogadás, az állapot súlyosságától és a tünetek súlyosságától függően.

Mint azt a sürgősségi nemspecifikus megelőzésére akut légúti betegség és az influenza előkészítése során magas megbetegedési emelés dózisban meghatározott életkor 1, 2, 4, 6, 8 órán át, majd még 5 alkalommal időközzel 72 óra (3 nap).

A krónikus formái hepatitis B és / vagy C beadott hatóanyag a dózisokat, naponta 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14 órán át, majd 1 3 naponta 6 hónapon miközben replikatív és a citolitikus aktivitást a 12 hónap. Az interferonnal és antivirális szerekkel való kombináció javasolt.

Akut bélfertőzések esetén a gyógyszert 1, 2, 4, 6, 8, 11 napos kezelésre írják fel naponta egyszer. A kezelés folyamata - 6-18 tabletta.

HIV-fertőzés esetén (2A-2B szakasz) a gyógyszert az 1., 2., 4., 6., 8., 11., 14., 17., 20. napi terápiás kezelés alapján, majd 3 naponként 5 hónapon keresztül veszik be.

Felnőttek A cikloferont intramuszkulárisan vagy intravénásan adják be naponta egyszer az alapterv szerint: minden második nap. A kezelés időtartama a betegségtől függ.

Herpetikus és cytomegalovírus fertőzések esetén a gyógyszert az alaprendszer szerint kell előírni - 10 injekció 250 mg. A teljes adag 2,5 g. A kezelés a leghatásosabb a betegség súlyosbodásának megjelenésekor.

A neuroinfekciókkal a hatóanyagot az alapséma szerint adjuk be. A kezelés folyamata - 12 injekció 250-500 mg etiotrop terápiával kombinálva. A teljes adag 3-6 g. Ismétlődő tanfolyamok szükségesek szerint.

A chlamydiafertőzést az alapséma szerint végezzük. A kezelés ideje alatt 10 injekció 250 mg. A teljes adag 2,5 g. Ismételt tanfolyam - 10-14 nap elteltével. Cycloferont és antibiotikumokat célszerű kombinálni.

Akut vírusos hepatitis A, B, C, D és vegyes formák esetén a hatóanyagot 10 injekció formájában, 500 mg bázisos módszerrel adják be. A teljes dózis 5 g. Meghosszabbított tanfolyam esetén az ismétlődő eljárást 10-14 nappal később végezzük.

A krónikus vírusos hepatitis B, C, D és vegyes formákban a hatóanyagot 500 mg 10 injekció bázis rendszerével, majd heti 3 alkalommal a támogató rendszer szerint adják be. 3 hónapon belül a komplex terápiában. Interferonokkal és kemoterápiával kombinálva ajánlott. Ismételje meg a tanfolyamot 10-14 nap alatt.

A HIV-fertőzés (2A-2B. Stádium) esetén a gyógyszert az alapséma szerint 10 mg 500 mg-os injekcióval, majd 2,5 napos háromnaponta tartó karbantartási programban írják fel. A tanfolyamot 10 nap elteltével ismételjük meg.

Immunhiányos állapotban a kezelés folyamata 10 injekciót tartalmaz IM alapmintában 250 mg egyszeri dózisban. A teljes adag 2,5 g. Az ismétlődő gyakorlatot 6-12 hónap elteltével végezzük.

A reumás és szisztémás kötőszöveti betegségekben az alapbeállítás szerint 4 injekció 5 adagot ír elő, 250 mg 10-14 napos szünettel. Az orvos meghatározza egy ismétlődő tanfolyam szükségességét.

Az ízületi degeneratív-dystrophiás megbetegedésekben 250 mg 250 mg-os 2 injekciót írnak elő 10-14 napos szünettel az alapszabály szerint. Az orvos meghatározza egy ismétlődő tanfolyam szükségességét.

Gyermekek A cikloferont intramuszkulárisan vagy intravénásan naponta egyszer írják fel. A napi terápiás dózis 6-10 mg / ttkg.

Akut vírusos hepatitis A, B, C, D és vegyes formák esetén a gyógyszer 15 injekcióját az alapséma szerint végezzük. Hosszantartó fertőzés esetén 10-14 nap elteltével megismételik a tanfolyamot.

A krónikus vírusos hepatitis B, C, D betegekben a hatóanyagot a 10 injekció alapszabálya szerint adják be, majd 3 hónapig 3 alkalommal, a komplex terápia részeként. Ajánlott felhasználás interferonokkal és kemoterápiával kombinálva.

A HIV-fertőzés (2A-2B. Szakasz) esetén a 10 injekció beadása az alapséma szerint történik, majd 3 naponta 3 hónaponként egy támogató programon. Ismételje meg a tanfolyamot 10 nap elteltével.

Herpetikus fertőzés esetén 10 injekció beadása az alapséma szerint történik. Ha a vírus replikációs aktivitása fennmarad, a kezelés folyamata egy támogató séma szerint folytatódik, a gyógyszer beadása után 3 naponként 4 héten keresztül.

A herpetikus fertőzéssel fertőzött linimentet vékony réteget alkalmaznak az érintett területen 1-2 az 5 napig. Amikor genitális herpesz - intraurethral (intravaginális) instillációk naponta egyszer 5 ml 10-15 napig naponta. Talán a liniment és más herpesz elleni szerek (mind szisztémás, mind helyi) kombinációja.

A candidiasis és a nem specifikus húgycsőgyulladás intraurethrális becseppentést végzett térfogatban 5-10 ml, attól függően, hogy a szint a lézió húgycsőbe. Amikor vereség a felső részén a húgycső férfiaknál a kanül a fecskendőt linimentom bevezetett külső megnyitása a húgycső, majd egy lyuk van szorítva 1,5-3 perccel a becseppentést követően az oldatot evakuáltuk a gravitáció. 30 perc elteltével a páciens vizelést javasol. Hosszabb expozíció a húgycső nyálkahártya duzzadásához vezethet. A kezelés időtartama 10-14 nap. Amikor léziók posterior húgycső, a szeminális mirigyek területen, alkalmazni intrauretrális instilláció katéteren keresztül térfogatban 5-10 ml mennyiségben a készítményre 10-14 napig egy nap (az arány 5-7 becseppentés).

Az urethritis specifikus etiológiának - a Cycloferon intra-húgycsövek általi cseppfolyósodásának kombinációja a specifikus antimikrobiális gyógyszerekkel hagyományos eljárások szerint.

A balanoposthitis hatására a pénisz fejét és a fitymát naponta egyszer Cyclofiron linimental kezeljük (1/2 injekciós üveg vagy 5 ml-es cső) 10-14 napig.

A candidális hüvelygyulladás, a nem specifikus vaginitis (endocervicitis) és a bakteriális vaginosis kezelésével lehetséges a gyógyszer monoterápiában és komplex kezelés során is. A hatóanyag intravaginális beágyazódását 5-10 ml-re, 10-15 napra, naponta 1-2 alkalommal kell alkalmazni. Ezzel párhuzamosan a hüvelyi nyálkahártya és a húgycső együttes károsodása esetén a térfogatban intravaginális és intraurethralis instillációk használata ajánlott (naponta 5 ml 10-14 napig). Lehetséges a linimenttel impregnált tamponok alkalmazása.

A krónikus betegségformákban a gyógyszer jól kombinálható a hivatalos gyógyszerek (hüvelytabletta, gyertya) használatával.

Az intravaginális alkalmazás nyitott cső, hogy átszúrja a membránt a tű eldobható fecskendő (térfogat 5 ml), hogy tárcsázza a kenőcs, távolítsa el és dobja ki a tűt. Töltse fel a töltött fecskendőt a hüvelyben lévő hajlamos helyzetbe, és szorítsa össze a linimentet a dugattyú segítségével. Ha a csomagolásban van hüvelyes applikátor: átszúrja a cső membránt, csavarja be az applikátort a cső nyílásán. Nyomja meg a betétet az applikátor üregébe, amíg az egész dugattyú ki nem tolódik. Töltött applikátor eltávolítani a nyitó a cső, helyezünk a hüvelybe, és egy dugattyús szorítani kenőcs. A gyógyszer szabad evakuálódásának megakadályozása érdekében a hüvelybe való bejutást egy kis steril pamut törlőkendővel 2-3 óráig átöblítik.

A krónikus periodontitis alkalmazása előtt liniment foghústasakokat kívánatos mosni fertőtlenítő alkalmazása előtt liniment vattacsomót térfogatban 1,5 ml (1/3 cső) a gumi alkalmazások által (nem dörzsöljük) naponta 1-2 alkalommal időközönként 10-12 óra. Időtartam terápia 12-14 nap.

Minden indikáció esetén, ha szükséges, megismételheti a Cycloferon-kezelést 14 nap múlva.

Mellékhatás

Ellenjavallatok

 • a máj cirrhosza a dekompenzáció szakaszában;
 • 4 év alatti gyermekek;
 • terhesség
 • laktációs időszak (szoptatás);
 • túlérzékenység a hatóanyag összetevőire.

Terhesség és laktáció alkalmazása

A gyógyszer ellenjavallt terhesség és laktáció (szoptatás) esetén.

Különleges utasítások

Pajzsmirigy betegségek esetén a Cycloferon alkalmazását az endokrinológus ellenőrzése alatt kell elvégezni.

Az influenza és a SARS kezelésénél a Cycloferon terápia mellett tüneti kezelést kell alkalmazni.

Hatás a járművezetésre és a mechanizmusok kezelésére

A cikloferon nem befolyásolja a járművek vezetésének képességét.

Kábítószer kölcsönhatások

A Cycloferon kompatibilis az összes ilyen betegség (beleértve interferonok és kemoterápiás gyógyszerek) kezelésére használt gyógyszerekkel.

A cikloferon fokozza az interferonok és nukleozid analógok hatását.

Kombinált Cycloferon csökkenti a kemoterápia és az interferon terápia mellékhatásait.

A Cycloferon gyógyszer analógjai

A hatóanyag szerkezeti analógjai:

A Cycloferon alkalmazása herpeszes sebekben

A Cycloferon hatékonyan ismert a vírusokkal szemben. Segít az immunrendszer fenntartásában, megakadályozza a herpeszvírus felébredését. A herpesznek körülbelül 100 fajtája van. Ha behatolt a testbe, nem lesz képes megszabadulni tőle.

Csak az immunitás fenntartható, ami elnyomja a vírus aktivitását. Ez segít elkerülni a gyakori súlyosbodást. Leggyakrabban a herpeszvírus kitörése az ajkakon és a nemi szerveken történik.

További információ a vírusról és a gyógyszer hatásáról

A herpesz vírus joggal nevezhető mindenütt. Ez a test az emberek 90% -a életkorától függetlenül. Inaktív állapotban ez nem okoz problémát. De az immunitás csökkenésével gyorsan megszaporodik. Az első megnyilvánulást követően ismétlődő események jelentkeznek.

Fontos, hogy ne csak ne engedélyezzük a vírus szaporodását, hanem az immunitás munkájának ösztönzését is. Amikor gyengül, a vírus aktívvá válik.

A gyógyszernek két feladata van:

 • a herpesz inaktív;
 • visszaállítja az immunitást.

Ezeket a tulajdonságokat Cycloferon-ban kombinálják. Tökéletesen szembeszáll a vírussal és serkenti az immunitást. Megjegyezzük, hogy a vírus szedése után a vírus nem szaporodik, elveszíti agresszivitását. Ez a hatás az immunitás általános erősítéséhez kapcsolódik.

A készítmény szerkezete

A hatóanyag összetétele az alfa-interferont tartalmazza. Ő felelős a fertőzés elleni küzdelemért, serkenti az immunitást, csökkenti a gyulladást. Amikor egy vírus belép a szervezetbe, az interferon alfa nagy mennyiségben keletkezik és megakadályozza a vírus megszaporodását.

Farmakológiai hatás, farmakokinetika

A gyógyszer az antivirális hatású. Serkentő hatást fejt ki az immunitásra, megakadályozza a vírus reprodukcióját.

A vírus cselekvési mechanizmusa

A Cycloferon hatása a herpesz kezelésére azon alapul, hogy képes a vírus aktivitását elnyomni. Ez az eszköz nem teszi lehetővé a vírus szaporodását, és erősíti az immunrendszert. Amint említettük, sokféle herpesz létezik. A gyógyszer hatékonyan képes minden olyan típust szabályozni, amely szövetkárosodást okozhat. Kiemelkedő antiszeptikus hatást fejt ki. Mivel a Cycloferon serkenti az immunrendszert, hatékonyan ellenáll a herpesz ismétlésének.

A gyógyszer serkenti a szervezetet, hogy több interferont termeljen. Ez a fehérje felelős a vírusok elleni küzdelemért. Segít a gyulladás enyhítésében is. Már az elsõ 24 órában a hatóanyag vírusgátló mechanizmust indít el. A legjelentősebb hatás a harmadik napon nyilvánul meg.

A Cycloferon hatóanyag könnyen behatol a membránokon keresztül a sejtekbe. Az interferonok előállítási mechanizmusa könnyen elindul. Ezek a fehérjék tökéletesen kezelik a herpeszet, gátolják aktivitását és semlegesítik az idegen patogén fehérjék hatását.

bizonyság

A Cycloferon alkalmazási területei a következők:

 • SARS;
 • influenza;
 • szezonális járványok;
 • herpeszvírus;
 • hepatitis A, C.

Ellenjavallatok

A Cycloferon kezelésére vonatkozó ellenjavallatok nagyon kicsiek. A gyógyszert nem szabad alkalmazni:

 • legfeljebb 4 éves gyermekek;
 • terhes nők;
 • ápoló anyák;
 • a máj cirrhózisa.

Mindig konzultáljon orvosával a gyógyszerrel és az ajánlott adaggal. Fontos, hogy az orvos figyelemmel kíséri a páciens testének reakcióit a gyógyszer szedésére. Néha komplikációk lehetnek, amelyek orvosi beavatkozást igényelnek.

A kibocsátás formája

A Cycloferon a következő formában szabadul fel:

 • orális tabletták;
 • injekciók (intramuszkulárisan beadva);
 • kenőcs.

Az injekciók beadása céljából a hatóanyag por formájában szabadul fel. Injekcióhoz való vízzel hígítjuk. Ön is kaphat kész oldatot injekcióhoz. Nagyon kényelmes otthoni használatra.

Használati utasítások

A kezelés megkezdése előtt fontos, hogy orvoshoz forduljon. Értékelni fogja a test általános állapotát, a betegség fejlettségét, a krónikus betegségek jelenlétét.

A Cycloferon tabletta szigorú ütemezést igényel. A megelőzéshez elegendő napi egyszeri tablettát venni az étkezés előtt (fél óra). Nem kell rágni, mert a sósav a gyomorban jár. Meg fogja semmisíteni a gyógyászati ​​tulajdonságait. Ne felejtsd el vizet itni (fél pohár). Ne igyon a tablettát ásványvízzel, gyümölcslével. A lenyelt teljes tabletta gyorsan eléri a beleket. Ebben az anyag gyorsan felszívódik a teljes véráramba.

Amint említettük, a pirulát fél órával azelőtt fogyasztják. Ez azért fontos, mert nem keveredik az élelmiszerrel, és szó szerint "csúszik" a gyomoron keresztül. Ha a páciens gyomor-bélrendszeri betegségei vannak, a Cycloferon hatásossága komolyan csökken.

A herpesz elleni hatékony küzdelem érdekében figyelembe kell venni annak alakját, megnyilvánulásának és okainak mértékét. A Cycloferon mellett a herpesz elleni védekezésre más gyógyszereket is előírnak. A komplex kezelés a leghatékonyabb. Ez hozza a maximális hatást.

A tabletták adagjának kezelése különleges. Ez a korától függ:

 1. felnőttek. 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14, 17, 20 és 23 napig 4 tablettát kell bevenni. A teljes kezeléshez 40 tabletta szükséges (40 tabletta).
 2. 4 évesnél idősebb gyermekek. 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14 napot kell inni 1 tabletta.

Ez a rendszer a herpesz elleni küzdelemre szolgál. Ez megváltozhat. Mindez attól függ, hogy mennyire hangsúlyos a vírus tünetei, hogy milyen állapotban van a betegség.

A herpesz használatával a Cycloferon kenőcs is használható. Ezt a sérülések helyén kell alkalmazni. Elég, ha naponta 1-2 alkalommal vékony rétegréteget alkalmaznak. A terápia időtartama 5 nap.

Ha a genitális forma zavart, a kurzus 10-15 nap lesz. Naponta egyszer 5 ml kenőcsöt kell alkalmazni az érintett területre.

A nők alkalmazhatják a kenőcsöt egy tamponra, és behelyezhetik a hüvelybe. A férfiak naponta kétszer alkalmazzák a linimentet az érintett területre. Elég vékony réteg.

Ha zavarják az ajkak kiütését, a kenőcsöt az étkezés után (napi 2-4 alkalommal) vigye fel az ajkára.

A prickok használata is lehetséges. A hatóanyagot intramuszkulárisan adjuk be. Az ampullák térfogata 2 ml. Az injekciókat az orvos által előírt szigorú ütemezés adja. Kategorikusan lehetetlen megtagadni az injekciót, amint a herpesz jelei eltűntek. A vírus még mindig aktív állapotban van egy bizonyos ideig. A megszűnt tünetek nem indokolják a kezelést.

A kezelés maximális hatékonyságának elérése érdekében el kell indítani, amint megjelenik a vírus aktiválásának első jele.

Vita terhességre és laktémára

Cycloferon alkalmazása nem javasolt terhesség és szoptatás alatt.

Gyermekek belépése

A gyermekek kezelésére a gyógyszert 4 éves kortól használják.

túladagolás

A túladagolás valószínűtlen, mivel az interferon nem képes a szervezetre mérgező hatásokat kiváltani.

Mellékhatások

A gyógyszer egy gyógyszercsoportba tartozik, amely magában foglalja az interferont. Ezt a fehérjét a szervezet maga termeli. Így reagál a fertőzés behatolására. Miután a vírus, gomba vagy baktériumok bejutnak a szervezetbe, az interferon termelés növekszik. Megállítják a vírus által termelt veszélyes fehérjét, megakadályozzák, hogy aktívan szaporodjanak. Ez növeli az immunitást.

A mellékhatások nagyon ritkák. A gyógyszer jól tolerálható, de az orvos által nem sértheti meg a konzultációt. Fontos választani a gyógyszer megfelelő formáját és hatékony kezelést. Néha előfordulhat, hogy az orvos egyéni intoleranciája van a gyógyszerre, egy allergia.

Különleges utasítások

A gyógyszer nem kompatibilis az alkohollal. Ellenjavallt májcirrhosisban szenvedő betegeknél.

Felhasználói megjegyzések

A betegek és az orvosok véleménye a gyógyszer alkalmazásáról:

Cycloferont írok fel női herpeszre. Már 2-3 nappal a tamponok linimenttel történő beadása után pozitív dinamikát figyeltek meg.

Nicholas, 45, nőgyógyász

Rendszeresen aggódik a herpesz az ajkán. Amint egy show-t, egy égő érzést éreztem, már tudom, hogy itt az ideje, hogy Cycloferont vegye be. Az eredmény már a második napon megfigyelhető. A legfontosabb dolog - kezdetektől kezdve kigúnyolni, még akkor is, ha vannak duzzadások és sebek.

Maria, 27

Észrevettem, hogy a megfázás során mindig herpeszem van az ajkakon. Anya tanácsos a kenőcs Cycloferon. Megpróbáltam. A következő napon a fájdalom megszáradt. Nagyon hatékony. Azt javaslom.

Szergej, 29

Előnye és hátránya a Cycloferon

A gyógyszernek számos előnye van:

 • hatásos a herpesz kezelésére;
 • biztonságos;
 • könnyen használható;
 • szinte semmilyen mellékhatás;
 • megfizethető.

A mínuszok közül néhányan a gyógyszerkészítmény alacsony hatékonyságát hívják fel a herpesz elleni küzdelemben. Valószínűleg ez a bevétel és az adagolási rend megsértésének tulajdonítható.

Az előkészítés költsége

Becsült ár rubelben:

 1. ampulla - 300-315 dörzsölje.
 2. tabletta 150 mg (50 db) - 750-800 dörzsölés.
 3. kenőcs - 300-400 dörzsölje.