Formidron

A leírás aktuális 2014/07/01

 • Latin név: Formidron
 • ATX kód: D08AX
 • Hatóanyag: Formaldehid (formaldehid)
 • Gyártó: ZAO Rostov PharmFabrika, Oroszország

struktúra

Az oldat 100 g-os oldatának összetétele 10 g-ot tartalmaz. formaldehid, 96% etanol - 39,5 gramm + további komponensek (víz, kölni).

A kibocsátás formája

Az alkoholos oldat átlátszó, színtelen, speciális szaggal 50 ml-es palackban és 100 ml-es kartonpapírban.

Farmakológiai hatás

Mi a Formidron? Antiszeptikus, dezodor.

Farmakodinamika és farmakokinetika

A hatóanyag aktív összetevői gombaellenes és fertőtlenítő hatás, dezodorál, hűtsük le a felületet. molekulák formalin jól csatlakozik ammónia, ami kellemetlen szag megszüntetéséhez vezet.

Használati utasítások

A formidrint a lábak izzadásának javítására használják, cipők kezelésére, a bőr izzadásának kezelésére.

Ellenjavallatok

 • gyógyszerallergia, a megoldás bármely összetevőjén;
 • gyulladás a bőr felszínén és gyulladásos megbetegedések;
 • legfeljebb 14 éves korig;
 • Az irritáció elkerülése és az allergiás reakciók nem vonatkoznak az érzékeny bőrre.

Mellékhatások

Talán az allergiás reakciók megnyilvánulása a bőr felületén, irritáció.

Használati utasítás (Módszer és adagolás)

Formidron alkalmazásának módja: törölje le a gyapotszövet tetejét, fokozott izzadással. A Formidron utasításai szerint a lábakhoz, a hónalj területhez és a cipőkhöz is alkalmazható. A Formidron lábfejekhez való alkalmazását és az arcon történő formidron használatát naponta 1-2 alkalommal végzik.

túladagolás

A túladagolás tünetei általában a bőr bőrpírja az alkalmazás helyén, szárazság, irritáció és viszketés. Meg kell szakítania a terméket, az érintett területről vízzel mossa le.

A mérgezés tünetei, amikor a Formidron belsejébe esik, akut fájdalom a gyomorban, szédülés, tájékozódási zavar, indokolatlan félelem, émelygés, hányás. Amikor eltalálják formalin a GI, azonnal hányni kell, vagy ha több mint fél óra telt el, öblítse le a gyomrot a szondán keresztül. Diuretikumok, kábítószerek hozzárendelése ammónia és karbamid.

Amikor formaldehid gőzzel mérgezik, belélegzésre van szükség ammónia (1-2 csepp).

kölcsönhatás

Nem észleltek vagy nem történtek.

Eladási feltételek

Tárolási feltételek

Tartsa távol a gyermekektől, sötét és hűvös (nem haladja meg a 15 fokot).

Lejárat dátuma

Vélemények a (z) Formidron

Vélemények a (z) Formidron egyébiről. Sokan azt írják, hogy a gyógyszerek olcsóak és hatékonyak, jól kezelik a verejtékezést, kiküszöbölik a szagokat és a felesleges nedvességet. De a mellékhatások a bőr irritációját és viszketését jelzik, a köröm törékennyé válik, bőrelváltozások fordulhatnak elő.

Ár Formidron (hol vásároljon)

A Formidron ára több mint megfizethető. A gyógyszer 50 ml-ét 25 rubelre kaphatja. Vásárolni 100 ml 39 rubel lesz.

Formidron

Használati utasítás:

Az online gyógyszertárak árai:

Az Formidron antiszeptikus, amely formaldehid alapú, amely a legfontosabb aktív összetevője.

Formidron farmakológiai hatása

A gyógyszer dezodoráló és antiszeptikus hatást fejt ki. A formaldehid, amely része a Formidronnak, képes koagulálni (fold, elpusztítani a szerkezetet) a fehérjemolekulák. Emiatt a gyógyszer káros hatással van a bőrön élő baktériumokra. Ezek a baktériumok lebontják a verejtékmirigyek titkát, és ennek eredményeképpen kellemetlen szag érezhető. Ezenkívül a Formidron egy barnító hatással rendelkezik, amely segíti a verejtékmirigyek elvezetését és az atrófiát.

Formidron alkalmazása

A gyógyszert kizárólag külső használatra szánják. Naponta egyszer kis mennyiségű folyadékot adnak a bőrre, fokozott izzadással. Súlyos izzadás esetén a Formidron naponta kétszer alkalmazható.

Az oldatot fél órán át tisztítani és szárítani kell, majd a hatóanyag maradékát folyó víz alatt le kell mosni. Az érzékenyebb és finomabb bőr (női tenyér, hónalj üregek) esetében a gyógyszeroldatot legfeljebb húsz percig alkalmazzák, majd a bőrt melegen folyó vízzel mossák, szárítják és talpa porral porítják. A tengelyek borotválkozása után legfeljebb 24 órával később használhatja a Formidront.

A Formidron utasításaiban megjegyezzük, hogy ez a gyógyszer eléggé mérgező, ezért használat előtt szükség van a bőrgyógyászra, hogy elkerüljük a negatív következmények kialakulását.

Vélemények szerint a Formidron hatékony gyógyszer. Általában egy eljárás elegendő ahhoz, hogy csökkentse a bőr izzadását egy-két hétig. Nagyon erős izzadás esetén a Formidron két-három napig egymás után is alkalmazható.

Formidron mellékhatása

Vélemények szerint a Formidron gyakran alkalmazza bőrirritációt és helyi allergiás reakciókat (pirosság, viszketés, égés, bőrkiütés).

Ellenjavallatok

Az utasítások szerint az Formidron nem alkalmazható gyulladásos bőrbetegségek esetén. A gyógyszer nem alkalmazható az arc bőrére sem.

A Formidron alkalmazása nemkívánatos a terhesség és a laktáció ideje alatt. Ez a gyógyszer nagy toxicitása miatt következett be.

A gyógyszer ellenjavallt a gyermekgyógyászati ​​gyakorlatban is.

Formidron túladagolás

Napjainkig a Formidron túladagolásának esetét, ha helyesen alkalmazták, nem rögzítették.

Összetétel és kibocsátás formája

Az Formidron 10 tömegrész formaldehidet, 39,5 tömegrész 95% etil-alkoholt, 50 rész vizet és 0,5 tömegrész kölnöt tartalmaz. Sötét üvegből készült, 50,0 és 100,0 ml térfogatú üvegekből áll.

Tárolási feltételek

Az Formridron száraz helyen, a gyermekek számára elérhetetlen helyen tárolja. Felhasználhatósági időtartam - 3 év.

Formridron 50ml.

Formridron oldat 50 ml

Formridron 50 ml-es üveg.

Formridron oldat 100 ml

Formidron 100 ml.

Formridron oldat 50 ml

Formridron oldat 50 ml

A készítményre vonatkozó információ általános, tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a hivatalos oktatást. Az önkezelés veszélyes az egészségre!

Az ember gyomra idegen tárgyakkal és orvosi beavatkozás nélkül bánik. Ismert, hogy a gyomornedv is feloldja az érméket.

Az emberi csontok négyszer erősebbek, mint a beton.

A "Terpinkod" köhögés elleni gyógyszer egyike az értékesítés egyik vezetőjének, egyáltalán nem gyógyszeres tulajdonságai miatt.

A tüsszentés alatt a testünk teljesen leáll. Még a szív megáll.

Négy szelet sötét csokoládé tartalmaz körülbelül kétszáz kalóriát. Tehát ha nem akarsz jól kijönni, akkor jobb, ha nem eszel naponta több mint két darabot.

Az Egyesült Királyságban létezik egy törvény, amely szerint a sebész megtagadhatja a műtét elvégzését a beteg számára, ha dohányzik vagy túlsúlyos. Az embernek fel kell hagynia a rossz szokásokat, és talán nem lesz szüksége műtétre.

Sok gyógyszert eredetileg gyógyszerekként forgalmaztak. A heroint például eredetileg a gyermek köhögés gyógyításaként vezették be a piacra. És a kokaint az orvosok ajánlották érzéstelenítésként és az állóképesség növelésének eszközeként.

Nagyon kíváncsi orvosi szindrómák vannak, például tárgyak lenyelése. Egy mániákusban szenvedő beteg gyomrában 2500 tárgyat találtak.

Az antidepresszánsokat szedő személy a legtöbb esetben ismét depresszióban szenved. Ha valaki maga is megbirkózik a depresszióval, minden esélye örökre elfelejteni ezt az állapotot.

A veseink egy perc alatt három liter vért képesek tisztítani.

A legtöbb nő jobban örülhet a tükörben gyönyörű testüknek, mint a szexből. Tehát a nők törekszenek a harmóniára.

A belekben több millió baktérium születik, él és meghal. Ők csak erős növekedéssel láthatók, de ha összejöttek, rendszeres kávéscsészébe illeszkednek.

Ha naponta csak kétszer mosolyog, akkor csökkentheti a vérnyomást és csökkentheti a szívroham és a stroke kockázatát.

Az élet során az átlagos személy két vagy több nagy nyálas medencét termel.

Egy képzett ember kevésbé hajlamos az agybetegségekre. A szellemi tevékenység hozzájárul a további szövetek kialakulásához, amelyek kompenzálják a betegeket.

Úgy tűnik, nos, mi új lehet olyan furcsa témában, mint az influenza és az ARVI kezelése és megelőzése? Mindenki régóta ismert, mint a régi "nagymama" módszerei, az egyik.

Formidron

Formidron - antiszeptikus, dezodoráló szer, amely gombaölő és fertőtlenítő hatással bír, deodorálja és lehűtik a felületet.

A fő hatóanyag - A formaldehid, amely a hatóanyag része, képes a fehérje molekulák szerkezetének elpusztítására és összecsukására. Ez az oka annak, hogy a Formidron negatív hatással van a mikroorganizmusokra, amelyek parazitálják a bőrt. A betegség okozó baktériumok megzavarják a faggyúmirigyek működését, ami a verejték taszító szaga.

A formidron barnító tulajdonságokkal rendelkezik, ami elősegíti a faggyúmirigy csatorna eltömődését és teljes atrófiát.

Klinikai és farmakológiai csoport

A dezodoros és antimikrobiális hatású gyógyszer, melyet hyperhidrosisra használnak.

A gyógyszertárak értékesítési feltételei

Vásárolhat orvosi rendelvény nélkül.

Mennyibe kerül a Formidron a gyógyszertárakban? Az átlagár 50 rubel szinten van.

Összetétel és kibocsátás formája

Termékforma Formidron - alkoholos oldat külső alkalmazás: tiszta, színtelen, egy illatos illata (50 vagy 100 ml-es ampullákba importált barna üvegből vagy borostyán színű üveg, vagy polietilén-tereftalát, műanyag dugóval vannak lezárva, vagy sapkák a vezérlő az első nyílás, mindegyik injekciós üveg egy kartondobozban, használati utasítással együtt). Kórházak esetében a gyógyszer 3, 5 és 10 literes polietilén dobozokban kapható.

 • hatóanyag: formalin (formaldehidoldat 37%);
 • segédanyagok: etilalkohol (etanol) 95%, tisztított víz, köln.

Farmakológiai hatás

A gyógyszer antiszeptikus és dezodor hatású. A hatóanyagot a formaldehid alakjában, egy része a hatóanyag, megvan az a képessége, hogy koagulálni, azaz kapcsolja ki, vagy elpusztítja a szerkezet a fehérje molekulák. A hatóanyag ezen tulajdonsága miatt az Formidron káros hatással van a bőrön élő baktériumokra.

A formidronnak van egy barnító hatása is, amely biztosítja a verejtékmirigyek csöveinek lezárását és az atrófiát.

Használati utasítások

Az Formidron a verejték felhalmozódása a tenyéren, a lábakon, a hónalj alatt lerakódott.

Ellenjavallatok

Az oldat alkalmazása A formidron bizonyos körülmények között kizárásra kerül, amelyek a következők:

 • Egyéni intolerancia formaldehiddel vagy alkohollal.
 • Akut gyulladásos folyamat a bőrön a feltételezett gyógyszerhasználat területén.
 • A személy kora legfeljebb 14 év.

Nem javasolt gyógyszeres kezelést a test területére vékony, finom bőrfelületen, mivel ez irritáció kialakulásához vezethet. A Formidron oldat használatának megkezdése előtt fontos ellenőrizni, hogy nincsenek-e ellenjavallatok.

Adagolás és az alkalmazás módja

Amint azt a használati utasításban jeleztük, az Formidron oldatot külsőleg használják, ajánlatos a lábak interdigital hajtogatását dörzsölni egy kis mennyiségű folyadékkal 1 alkalommal naponta.

A higiénikus zuhanás és a gyógyszer száradása után 30-40 percen keresztül fokozott izzadással (talppal, tenyérrel, interdigital hajtásokkal) rendelkező bőrfelületeken kerül sor. Ezután öblítse le a készítményt meleg vízzel. A kényes, érzékeny bőrre (hónalj és tenyér) a gyógyszert legfeljebb 20 percig kell alkalmazni. Ezt követően a bőrt alaposan mossuk meleg vízzel tisztítószerek nélkül, és talkagporral vagy baba porral porítottunk.

A hónaljcsökkentés után a Formidron legfeljebb egy napig alkalmazható. Egy eljárás elegendő a bőr izzadásának csökkentésére 7-12 napig. Izgatott izzadás esetén az eljárást 2-3 egymást követő napon végezzük.

Mellékhatások

Talán az allergiás reakciók megnyilvánulása a bőr felületén, irritáció.

túladagolás

A túladagolás tünetei általában a bőr bőrpírja az alkalmazás helyén, szárazság, irritáció és viszketés. Meg kell szakítania a terméket, az érintett területről vízzel mossa le.

A mérgezés tünetei, amikor a Formidron belül esik, akut fájdalom a gyomorban, szédülés, diszorientáció, ok nélküli félelem, émelygés, hányás. Ha a formalin bejut a gyomor-bélrendszerbe, azonnal hánytatni kezd, vagy ha több mint fél óra telik el, öblítse át a gyomrot a szondán keresztül. Hozzárendel diuretikumokat, ammónia és karbamid készítményeket.

Formaldehid gőzökkel történő mérgezés esetén az inhalációt 1-2 csepp ammónia oldattal kell végrehajtani.

Különleges utasítások

Kerülje a megoldást a nyálkahártyákra és az arcbőrre.

Az utasításoknak megfelelően a Formidron alkalmazása esetén a gyógyszer nem befolyásolja a járművek és egyéb összetett mechanizmusok kezelését.

Kompatibilitás más gyógyszerekkel

Hiányoznak a más gyógyszerekkel való kölcsönhatásokra vonatkozó információk.

Vélemények

Ajánljuk, hogy olvassa el azokat a véleményeket, akik a Formidron-t használják:

 1. Marina. Úgy vettem a gyógyszertárakban (így méltatta, és azt mondták, hogy ez jobb, mint drei drei, és nem olyan káros) - 20-30 percig, majd meleg vízzel a fazekat sled.den és legfőképpen az illata is, és a 2. napon ismét megpróbálta, de nincs eredmény sz. bár egymás után 2 napot használtak. Még mindig dörzsöli cipő is az eredménye, hogy a víz 0. hogy ez azt jelenti, nincs különbség, és nem vált arra, hogy minden része a formaldehid és ott nem segít. így csodálatos, hogy segített neked?
 2. Inna. Tartsa ház Formidron kizárólag hatékony gombaellenes kezelést cipő: Viseljen kesztyűt, lélegeztető és az építési pont (nagyon maró füst kérdések), törlőkendő megnedvesített vatta minden obutku belül, olyan lemez, és hagyja a szorosan cipő táska két napig, ami után a szellőző. Elolvastam, hogy a gyógyszer nem ürül ki a szervezetből, és általában a Formalin analógja. Hogy sem a gyermekek, sem a terhes, vagy csak felnőttek Én nem tanácsot neki, hogy a bőrre - biztonságos analóg izzadásgátló nagy választékban.
 3. Katya. Vásárolta vagy megvásárolta ezt az ügynököt az axillák verejtékezéséből, és abszolút nem megközelítette vagy alkalmazta. A kérelem után volt vörösség, viszketés, viszketés egész idő alatt, rövidebb, jobb, ha aztán szaga van, mint egy ilyen kínzás. Különben is, most olvastam, hogy ez egy nagyon káros jogorvoslat, és hála Istennek, hogy nem felel meg nekem, és nem használtam sokat, vagy akár meghaltam így.

analógok

A hatóanyag szerkezeti analógjai:

Az analóg megvásárlása előtt forduljon orvosához.

Az eltarthatósági idő és a tárolási feltételek

A terméket legfeljebb 15 fokos hőmérsékleten tárolja. Tartsa sötét helyen gyermekek elől elzárva.

A Formidron eltarthatósági ideje a kiadástól számított három év. A pénzeszközök felhasználása a meghatározott időszakot követően szigorúan tilos.

Formidron: mi használt, a gyógyszer hatása, az előnyök

Mindig szükség van arra, hogy sok pénzt költenek költséges termékek vásárlására, hogy megszabaduljanak a túlzott izzadástól és kellemetlen szagoktól a lábaktól és hónaljaktól? Van más lehetőség? Az orvosok - a dermatológusok azt állítják, hogy igen, és felírják a Formidron-t, amelyre ezt a gyógyszert alkalmazzák? És hatásos?

A hatóanyag, a formaldehid fő hatóanyagát a gombák és baktériumok sejtmembránjai fehérjeinek elpusztításával lehet jellemezni. Ezért az ágensnek kimondott antiszeptikus és antimikrobiális hatása van. A Formidron alkalmazása megbízható módja a dermatosisok elleni védekezésnek, mivel a patogén növényzet sokkal gyorsabban fejlődik a hyperhidrosisban.

Ezenkívül a Formidronnak ez a fellépése:

 • Ez megakadályozza, hogy a kellemetlen szag, mert önmagában nem szaga a verejték (feltéve, hogy a megfelelő diéta), azonban, érintkezve a bőr felületén kezdődik aktív növekedés a baktériumok és azok hulladékok vált oka az éles furcsa szaga;
 • hasító hatása megakadályozza a bőr gyulladását, megszáradja;
 • kiküszöböli a bőr pelenka kiütését;
 • szabályozza a verejtékmirigyek működését, gátolja a szekretáló tevékenységüket.

De mi a különbség a Formidron hagyományos dezodorból történő használata között? A legtöbb ilyen termék nagyon erős ízű, amely csak a verejték kellemetlen szagát maszti. Ezért tiszta izzadásgátló szereket vagy dezodorokat kell használnia - izzadásgátlók.

Azonban a Formidron számos előnnyel rendelkezik, mint más kozmetikai termékek:

 • olcsó;
 • az első alkalmazás után kiemelkedő hatás, miközben több napig tart, nagyon kevés izzadásgátló büszkélkedhet ilyen hosszú eredménnyel;
 • kényelem és egyszerű használat;
 • a szagok - baktériumok megjelenésének fő oka megszüntetése;
 • a verejtékezés intenzitásának jelentős csökkenése;
 • sokoldalúság, a termék a bőr minden területére alkalmazható, kivéve az arcot;
 • hogy a gyógyszer nem csak külsőleg használható, hanem cipők feldolgozására is.

A "Formidron" kérdésre adott válasz: "Miért használják?" A gomba kezelése a lábakon. Az oldat gyorsan okoz patogén növényzet visszafordíthatatlan halálát. És ellentétben a legtöbb fungicid hatóanyaggal, nincs szelektív hatása, de aktivitást mutat a gombás flóra valamennyi képviselőjével szemben. A kezelés több napig tart, és a gyógyszer rendszeres alkalmazása a jövőben elkerüli ezt a problémát.

Formidron a lábakhoz: alkalmazási jellemzők, ellenjavallatok és esetleges szövődmények

A termék fő felhasználási területe a túlzott izzadás. Továbbá a hatóanyagot hiperhidrosisra használják, hajlamos a pelenka bőrkiütésére, a gombás és bakteriális dermatózisokra.

Az Formidron alkalmazható:

 • lábterület;
 • a hónalj üregének bőrét;
 • ágyékcsuklók;
 • A hátsó terület, különösen a vállpengék között.

Oldja fel a gyapjúlemezt és dörzsölje a bőr problémás területeit napi 1-2 alkalommal. A többi ajánlás használatára vonatkozó utasításokban nincs, de a szakértők azt tanácsolják, hogy a megoldás többi részét egy kozmetikai szalonnával megnedvesítsék, majd az alkalmazás után 30-40 perccel leöblítik a Formidron lábát folyó víz alatt. A hónalj érzékeny bőrére, a testre, a tenyérre, a gyógymódra legfeljebb 20 percig marad.

A termék használata előtt megfelelő higiéniai eljárásokat kell végezni, és alaposan meg kell szárítani a bőrt.

Az orvosok szerint a megoldás egy alkalmazása elég ahhoz, hogy megszüntesse a kellemetlen szagot és megszabaduljon a túlzott izzadástól 7-10 napig. De az expresszált hyperhidrosisban a bőrt törölni kell egy gyógyszerrel néhány nappal a végén.

A mellékhatások a gyógyszer megfelelő használatával rendkívül ritkák. Ritkán piros területek jelennek meg az alkalmazás területén az alkalmazás során. Ezt súlyos viszketés és égés kísérte.

Ha allergiás tünetek jelentkeznek, haladéktalanul mossa le az oldatot a bőr felszínéről, és vegyen fel egy másik hatóanyagot a hyperhidrosis kezelésére.

A formidron a test és a lábak számára számos ellenjavallatot tartalmaz, köztük:

 • a gyermek viselkedésének időszaka;
 • szoptatás;
 • gyermekek 16 éves korig.

A gyógyszer hatékony, de nagyon mérgező anyagot tartalmaz. Ha külsőleg alkalmazzák, nincs rendszerszintű hatása. Azonban a Formidront nem szabad a sérült területekre alkalmazni, nyitott sebekkel, karcolásokkal. Ezenkívül a gyógyszeres kezelés nem az epidermális burkolat kezelésére szolgál.

Nincs információ a gyógyszer túladagolásáról. Azonban ha túl gyakori az alkalmazás, akkor a bőrnek a hámlás és a repedés pontján történő szárításának kockázata magas. Ebben az esetben az alkalmazás leáll, és az érintett területeket gyulladásgátló és regeneráló krémmel kezelik.

A gyógyszer fő összetevője formaldehid és víz alkoholos oldata. Külső alkalmazás esetén, az utasításokban megadott ajánlásoknak megfelelően, ez az anyag nem toxikus. A rendelkezésre álló Formidron a lábakhoz 50 és 100 ml Tula Gyógyszergyár és a Samaramedr cég palackokban készült oldat formájában.

Eladja a gyógyszert bármely gyógyszertárban. Tárolja a csomagolást szobahőmérsékleten. A gyógyszer azonban nem szánt orális beadásra szánt, mert komoly szövődmények veszélye áll fenn. Ezért tartsa távol a terméket a gyermekektől. Ugyanezen okból az oldat nem önthető az italos palackokba. Az eltarthatóság 5 év, ezután a gyógyszer használata veszélyes.

Formidron cipőkhöz: analógok listája, árak

A készítmény a talpbetétek és a cipő belső felületének kezelésére is szolgál. Ez szükséges a gombafertőzések kialakulásának megakadályozásához. Az oldatban bőven nedvesítse meg a gyapotot, és alaposan törölje le a cipőket belülről. Ugyanígy a cipőbetéteket is kezelni kell. A szárított gyógyszer egy órát vesz igénybe. Ugyanakkor nem hagy szagot, nyomot és foltot sem a lábujjakon.

A gyógyszernek több analógja van:

 • Formagel, amely formaldehidet is tartalmaz, azonban kültéri használatra alkalmas krém formájában is kapható;
 • A szalicilsav, a bórsav, a nátrium-tetraborát oldatok kifejezett fertőtlenítő hatással rendelkeznek, a bőr száraz, de egyénileg nem nagyon hatásosak a hyperhidrosis kezelésére;
 • A formaldehid mellett a Teimurov-paszta egyéb összetevőket is tartalmaz, amelyek közül a cink-oxidot, a bórsavat és a szalicilsavat, a mentolt stb. Szintén alkalmazzák a fokozott izzadás esetén.

A bőr és a cipő formidron nem alkalmazható ugyanazon a testnegyeden más helyi készítményekkel együtt.

Ольга, 26 éves. "Amikor elolvastam a készítmény összetételét, sokáig kételkedtem benne, mert formaldehidet tartalmaz. Azonban úgy döntött, hogy törölje le a lábát és a cipőt. Még egy ilyen eredményt sem vártam. A lábak megállt a verejtékezés, eltűnt a kellemetlen szag. A gyógyszert rendszeresen nem csak lábak, hanem hónaljok dörzsölésére használják. "

Виктор, 29 éves. "Azt hiszem, sok ember ismeri a kellemetlen szagot és a lábak izzadását. Hosszú ideig kerestek információt arról, hogyan kell kezelni ezt a csapást, de nem találtam semmi hatékonyat. De nemrég egy tanácsot kerestem a Formidron hatékonyságáról. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom, mert a gyógyszer egy fillért jelent. A megoldás sokat segített. "

Andrei Stepanovich Afanasyev, bőrgyógyász. "Szeretem a betegeknek egyszerű és megfizethető gyógyszereket adni. Ezért gyakran javaslom, hogy kezelje a hyperhidrosist úgy, hogy a bőrt áttöri a Formidron-nal. A gyógyszerkészítmény nagyon hatékony, elérhető és nem okoz mellékhatásokat. "

Egy üvegenként 8-20 rubelre kerül. Más izzadásgátlók közül a gyógyszer bizonyított terápiás hatással bír, a terápiás hatás időtartamára, az egyetemességre, a biztonságra és a könnyű használatra. A gyógyszer gyakorlatilag nincs ellenjavallat és harc, mind a következményekkel, mind a verejtékezés és a kellemetlen szag miatt.

Formidron - utasítások a gomba kezelésére és a láb izzadására, összetételére, mellékhatásaira és árára

A Formidron hatékonysága az antiszeptikus hatás és a gombás betegségek sikeres elnyomása miatt következett be. Az orvosi termék összetétele formaldehidet tartalmaz alkoholos oldatban, deodoráló adalékanyagokat. Amikor a fő anyaggal kölcsönhatásba lépnek, a fehérjék denaturálódnak és megsemmisülnek, a formalin reagál az ammóniával, kötő molekulákkal, és ezáltal kiküszöböli a verejték kellemetlen szagát.

Mi az a Formidron

A verejték éles szaga a szerves anyagok bomlását gátló mikroorganizmusok létfontosságú tevékenységének eredménye. A formidron antiszeptikus, amely elpusztítja a bőrön szaporodó baktériumok telepeit. Az alkoholban lévő formaldehid oldat közvetlenül befolyásolja a fehérjéket, elnyomja a baktériumok növekedését. A gyógyszer, összehasonlítva más hasonló eszközökkel, számos tagadhatatlan előnnyel jár:

 1. A készítményben lévő tanninok szűkítik a pórusokat, ami befolyásolja a kiválasztódott izzadság mennyiségének csökkenését.
 2. Az oldat mindenféle mikroorganizmust megöli a bőrön, a gomba kezelésére használják.
 3. Semlegesíti a verejték illatát a cipőben.

A Formidron használatára vonatkozó utasításokat a készítmény klinikai vizsgálatai alapján fejlesztették ki, az egyes esetekben az oldat adagolására vonatkozó utasításokat tartalmaznak. A gyógyszert fokozott izzadással és a gomba hatékony kezelésével írják fel.

Összetétel és kibocsátás formája

Antiszeptikum 50 és 100 ml-es injekciós üvegekben kapható. Az ízesítő adalékanyagként a gyártók kölni vagy más anyagokat injektálnak az oldatba a jelenlegi előírásoknak megfelelően. A Tula Gyógyszergyár a Formidron-t fenyőolaj hozzáadásával állítja elő, amely gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik.

Az oldat oldatainak száma

Etil-alkohol 95%

Köln vagy más ízesítő adalékok

Farmakodinamika és farmakokinetika

A készítményben lévő hatóanyagok fertőtlenítik és elnyomják a gomba fejlődését. Az oldat toxicitását a formaldehid tartalma határozza meg, amely elpusztítja a fehérjemolekulák szerkezetét. A lábak verejtékezéséből származó Formidron alkalmazásával a baktériumok elpusztításával és a lábak izzadásának általános csökkenésével okozhat komplex hatást a bőrön. A legfontosabb dolog - a Formidron megfelelő használatához - részletes használati utasításokat talál a mellékletben, kövesse a szakemberek utasításait és ajánlásait.

Milyen betegségek esetén alkalmazható a Formidron?

Az antiszeptikumot az orvosnak a lábfej verejtékezésének csökkentésére és az axilláris medencék fokozott izzadására vonatkozó utasításai szerint kell előírni. A megoldás cipőket és talpbetéteket képes kezelni, ezáltal hosszú távon kellemetlen szagokat szüntet ki. A gyógyszert a körömlemezek gombás megbetegedésére vonatkozó utasításokkal összhangban, speciális kenőcsökkel kombinálva alkalmazzák. Az formidron lágyítja a körömszövetet, megkönnyíti a gyógyszerek hatóanyagainak elérését, felgyorsítja a beteg gyógyulásának dinamikáját.

Adagolás és adminisztráció

Az Formidron csak külső használatra alkalmas gyógyhatású készítmény. Gyapotra vagy nedves lemezre impregnáltuk a hónaljban lévő bőrt, a lábat a megnövekedett izzadás helyén. Ajánlatos a gyógyszert naponta kétszer használni. Az elkészített, tiszta, száraz bőrre felhordjuk 30 percig, majd a folyadékot folyékony víz alatt öblítsük le. A hónalj üregében a vékony, érzékeny bőrformaldehid oldat irritáló hatású lehet, így a tartási idő 15-20 percre csökken.

A hónalj medencéinek borotválkozásakor tartózkodjon 24 órától a gyógyszer alkalmazásától, így a fertőtlenítőszer nem okoz bőrre és allergiás reakciókat. Az irritáció megszüntethető a nyugtató regeneráló krémek segítségével. A formidron a bőrre való felhordás után azonnal lép fel - egy vagy két eljárásra van szükség ahhoz, hogy 14 napig tartós hatás érhető el. Ha a bőr izzadása megemelkedik, a kezelést 2-3 napig végezzük.

A köröm gombájából

A formidrint a körömgombák segédkezelésére használják. Az érintett körömlemezeket híg oldattal (1 ml / 100 gramm vízzel) kezeljük. Az eljárást naponta háromszor 15-20 napig ismételjük. A folyadék puha, lazaabbá teszi a körömlemezt, a gyógyító krém behatol a köröm felső rétegeibe, a kezelés dinamikája javul.

Cipőhöz

Gyakran használj Formidront a cipő feldolgozásához a gombából. Ajánlatos kéthetente elvégezni az eljárást, hogy megakadályozza a lábak és a köröm gombás fertőzéseinek ismételt fertőzését. Az alkohollal készült formaldehid oldat könnyen behatol a cipőanyag pórusaiba, hatékonyan gátolja a mycosisot okozó gombák telepeinek kialakulását. Az első alkalmazás után a patogén baktériumok szintje jelentősen csökken.

A bőr túlzott izzadásával

A hónalj felduzzasztása kellemetlen érzést okoz, provokálja a baktériumok fejlődését, és a személy verejték éles szaga. A formidron, a hatóanyag alkotóelemei képesek megbirkózni ezzel a problémával a verejtékmirigyek szűkítésével és atrófálásával, csökkentve a kiválasztódott izzadság mennyiségét. A hónalj vagy láb kezelése után a tanninok kezdenek az epidermiszen fellépni, megőrizni a verejtékcsatornákat, csökkentve a mirigyek kiválasztását. A fenntartható hatás elérése érdekében naponta 1-2 alkalommal kell alkalmazni a bőrre, 3-4 napon keresztül fokozott izzadással.

Formidron használatára vonatkozó utasítások

A lábak túlzott izzadása kellemetlen szaggal jár, és kedvező környezetet teremt a gombás fertőzések számára. Ennek elkerülése érdekében antiszeptikus gyógyszert kell alkalmazni. Egy jó gyógyszer a Formidron, amelynek használati utasításait az alábbiakban ismertetjük.

Mi a Formidron?

A formidron egy szagtalanító és fertőtlenítő anyag, amely lehetővé teszi a verejtékmirigyek munkáját a lábakon és a hónaljban. A terápiás folyadék fő hatása a kórokozó mikroorganizmusok molekuláinak fehérje struktúrájának elpusztítása, ami kiküszöböli a kellemetlen szagot. Ezenkívül az áramlási csatornák szűkítése és a izzadás intenzitása csökken.

A kibocsátás és az összetétel formája

A Formidron hatóanyaga formaldehid. A fertőtlenítőszer 10 rész hatóanyagot tartalmaz. A fennmaradó anyagok segédanyagok. 95% etilalkohol (39,5 rész), víz (50 rész) és kölni (1/2 rész).

Formridron - megoldás külső használatra

A fertőtlenítőszert sötét fiolákban folyadék formájában szabadítják fel. Tára térfogata - 50 és 100 ml.

Az alkohol oldat külső használatra szolgál. Használat előtt fontos, hogy forduljon szakemberhez.

Formidron ár és analógjai

A formidron jó hatású az alsó végtagokban jelentkező erős izzadás ellen. Ennek az anyagnak az előnye a rendelkezésre állása. A gyógyszer ára 12 óra alatt van. 50 ml-re.

A formidronnak számos analógja van.

Mindegyik azonos hatóanyagot - formaldehidet tartalmaz.

 1. A Formagel egy szagtalanító gélszerű folyadék, amely segít a verejtékmirigyek normalizálásában, csökkenti a szekréciót és eltávolítja a szagokat. A gél káros hatással van a baktériumokra, ezért fertőtlenítőszerként használják. A Formagel költsége 220-250 rubel.
 2. A formalin. Antiszeptikus anyag, amelyet lábak izzadásával, valamint fertőtlenítőszerrel használnak az iparban és a gyógyszertárakban. A gyógyszer ára 15-20 r. 100 ml-re.

A Formagel hosszabb ideig tart, célszerű alkalmazni, de csak a lábak fokozott izzadásával használható. A formalin fertőtlenítő szerként is használható a cipőkezeléshez.

A Formagel bármely gyógyszertárban megtalálható

Használati utasítások

A gyógyszerek legfontosabb jelzése a lábak túlzott izzadásának megszüntetése. Az anyag jó a kellemetlen szagok kiküszöbölésére, így nemcsak izzadás (hyperhidrosis), hanem gombák fertőzésével és egyéb baktériumokkal kezelt cipő felhasználásával is használható.

A fő jelzésen túl fontos megmondani, hogy mi más a kezelésre. A Formidron további tulajdonsága a hónalj verejtékének normalizálása. Ez a probléma sok ember számára fontos. Ezért a formaldehid segít megszabadulni a izzadságtól a hónalj alatt.

A gyógyszer hatása

A formaldehiden alapuló alkoholos oldatnak három fő akciója van:

 • a kellemetlen szag eltávolítása (szagtalanító tulajdonság);
 • antiszeptikus hatás (különböző fajok kórokozó mikroorganizmusai és gombái);
 • barnító hatás (a verejtékcsatornák bezárása, további atrófia).

A kellemetlen szagokat a bőrt kifejező baktériumok okozzák a lábak fokozott nedvességtartalma miatt. A Formidron hatóanyaga elpusztítja a vírus fehérje szerkezetét, megakadályozva ezzel, hogy befolyásolják a verejték titkos mirigyeket.

Így a Formidron a bőrre és a pamut alátétre néz

Az Formidron leállítja a lábakon a fertőző folyamatok kialakulását, normalizálja a verejtékezést. Ez a beavatkozás hozzájárul a bőr állapotának javulásához.

Használati utasítások

A hyperhidrosis kezelése Az Formidront külsőleg végzik.

Figyelembe véve az utasításokat, biztonságosan és tartósan megszabadulhat egy kellemetlen betegségtől.

 1. A lábakon lévõ interdigitalokat ajánlatos naponta egyszer megtisztítani. A bőrt előzetesen meg kell mosni és szárítani.
 2. Az oldattal kezelt helyeket alaposan mossuk meleg vízzel 35-45 perccel a gyógyszer alkalmazása után.
 3. Különös figyelmet kell fordítani a hónalj üregére. Tartsa a hatóanyagot a bőrön, ne haladja meg a 15-20 percet, majd az oldatot le kell mosni, és törölje le a hónalokat, majd talkumporral (baba por) kell megszáradni.

A verejtékezés jelentős csökkenését az első eljárás után észlelték, és legfeljebb 2 hétig tart.

Az izzadság éles és intenzív szétválasztása több kezelést igényel soronként (2-3 nap).

Még az "elhanyagolt" gomba otthon is gyógyítható. Ne felejtsd el eloszlatni naponta egyszer.

A formidron nem alkalmazható sérült bőrre, egyébként súlyos irritációt okozhat az epidermiszben.

Formridron a gombattól a lábakon

A formidron jó gombaellenes szer. A gyógyszer segít megszabadulni a fertőzéstől a lábizom korai szakaszában.

Formaldehid oldat szükséges az érintett bőrterületek napi kezeléséhez. Javasoljuk, hogy a lábakat korábban gőzölgessük, tisztítsuk meg a kancsalrétegről. A formidront a 35-40 percig tartó gomba által károsodott területeken el kell törölni, és meleg vízzel öblíteni kell.

A Formidron-kezelés gyorsan megmutatja eredményét

A lábak terápiás eljárása naponta egyszer történik. A kezelés időtartama függ a betegség színpadától, de legalább 2-3 héten át.

A lábgerinc kezelésénél ügyelni kell a cipőkre. Az Formidron tökéletesen fertőtlenít cipőt, csizmát, csizmát, papucsot. Ehhez kis mennyiségű oldatot kell felhordani a pamutpárnára, és törölje le a cipőt a belsejéből, szorosan lezárva egy zsákban 40-50 percig.

Hogyan alkalmazható a körömgomba?

A körömlemez kezelése a gombafelületből Az Formidron lehetővé teszi az érintett területek helyreállítását és a veszélyes fertőzés megszüntetését.

A gyógyszeres körömkezelés eljárása:

 • szögek gőzölése sós vagy szóda oldatban (2-3 ts 2 liter meleg vízhez);
 • távolítsa el a keratinozott réteget ollóval és körömfájlokkal;
 • az alkoholtartalmú lemezben megnedvesedett, 3-5 percig ragaszkodik a körömhez, dörzsölje az interdigital zónát.

A körömgombák kezdeti szakaszai naponta egyszer megkövetelik az eljárást. Súlyos fertőzések esetén az orvos egyénileg határozza meg a gombaellenes szer használatának gyakoriságát.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A formaldehid maga mérgező anyag.

Ezért a folyadék negatív reakciókat okozhat az emberi immunrendszerben:

 • kiütés (csalánkiütés, pattanás);
 • égő érzés;
 • a bőr viszketése.

Az ilyen tünetek veszélyeztethetik az allergiás embereket. A gyógyszer alkalmazása előtt jobb, ha szakemberrel konzultál.

Mellékhatások

A formaldehid-oldat megfelelő alkalmazása elkerüli a túladagolást és a negatív következményeket.

Ritka esetekben a gyógyszer a következő mellékhatásokat okozhatja:

 • a helyi manifesztáció allergiás reakciói (kiütés, viszketés, égés);
 • szédülés;
 • hányinger (ha a gyógyszer a gyomorba kerül).

A szédülés az egyik lehetséges mellékhatása a gyógyszernek

Az utasítások szigorú betartása lehetővé teszi, hogy hatékonyan használjon antiszeptikát egészségkárosodás nélkül.

Vélemények

Korábban mindig kellemetlen szag volt a lábamról. A baráti tanácsok megszerzett Formidron. A használat során nem vették figyelembe a használati utasításokat, és napi 1-szer helyett 2-3 alkalommal alkalmazták. A lába a bőrére pirosra fordult, és túlságosan elszaporodott. Nos, a megoldás fő hatása teljesül - szinte nincs szaga. Most szigorúan követem az utasításokat.

Több éven keresztül használom a Formidront (hetente egyszer). Az ügynök jól illeszkedik a szaggal, aztán. A kezelt területeken soha nem volt viszketés, vörösség vagy kiütés. A megoldás nem túlzott, és nem okoz irritációt. A gyógyszer megfelel nekem. Néha cipőt fertőtlenítem.

Az Formidron valóban normalizálja a verejtékmirigyek működését, csökkentve a verejtékezést. Az alkoholos oldat elpusztítja a baktériumokat, ezért kiküszöböli a kellemetlen szagot. A termék alkalmas mind gombás fertőzések kezelésére, mind megelőzésére. A legfontosabb az, hogy kövessük az utasításokban szereplő összes ajánlást.

Most egy kicsit a gomba elleni küzdelem titkairól

Értékelje ezt a cikket
(2 becslések, átlag 5.00 5)

Formidron

Használati utasítás:

Latin név: Formidron

Hatóanyag: Formaldehid (formaldehid)

Gyártó: ZAO Rostov PharmFabrika, Oroszország

Leírás mostantól: 16.10.17

Az online gyógyszertárak ára:

Formidron - antiszeptikus, dezodoráló szer, amely gombaölő és fertőtlenítő hatással bír, deodorálja és lehűtik a felületet.

Hatóanyag

A kibocsátás és az összetétel formája

Külső használatra kínál megoldást. Tiszta, színtelen, speciális szagú folyadék. Csomagolt üvegek 50 és 100 ml sötét üvegből.

Használati utasítások

Ellenjavallatok

Gyulladásos bőrbetegségek és 16 év alatti gyermekek.

Használati utasítás Formidron (módszer és adagolás)

Az Formidron kizárólag külsőleg használható. A hatóanyag kis mennyiségét felviszik a bőrfelületre, amelyet fokozott izzadás jellemez, napi 1 alkalommal.

Ha a beteg súlyos izzadással rendelkezik, a Formidron naponta kétszer alkalmazható. A gyógyszert 30 percig tiszta, szárított bőrre kell felhordani, majd a termék maradványait folyó vízzel le kell mosni.

A nõi hónaljban és tenyéren egy ajánlott és érzékeny bõr esetében a gyógyszert legfeljebb 20 percig kell alkalmazni. Ezután a kezelt bőrterületet folyó vízzel mossuk, szárítjuk és talkummal kezeljük. A hónalj borotválkozása után az Formidron legkorábban az eljárás után egy nappal használható.

A Formidron fokozott toxicitással jellemezhető, ezért a használat előtt ajánlott szakmai tanácsokat kapni egy dermatológustól, ami segít megelőzni a negatív következmények kialakulását.

A gyógyszer egy meglehetősen hatékony gyógyszer, amelynek egy alkalmazása elegendő a bőr izzadásának csökkentésére 1-2 hétig. A Formidron 2-3 egymást követő napon túl nagy izzadással is alkalmazható.

Mellékhatások

Az formidron irritációt okozhat a bőr kezelt felületén. A gyógyszer az alábbi mellékhatásokat okozhatja: égés, viszketés, bőrpír, bőrkiütés.

túladagolás

Nem jelentettek kábítószer túladagolás eseteit.

analógok

Az ATC kód analógjai: Alor, Bactoderm, Vinilin, Galmanin.

Ne végezze el a kábítószer-helyettesítésről szóló döntést, forduljon orvoshoz.

Farmakológiai hatás

A gyógyszer antiszeptikus és dezodor hatású. A hatóanyagot a formaldehid alakjában, egy része a hatóanyag, megvan az a képessége, hogy koagulálni, azaz kapcsolja ki, vagy elpusztítja a szerkezet a fehérje molekulák. A hatóanyag ezen tulajdonsága miatt az Formidron káros hatással van a bőrön élő baktériumokra.

A formidronnak van egy barnító hatása is, amely biztosítja a verejtékmirigyek csöveinek lezárását és az atrófiát.

Különleges utasítások

Az oldatot nem szabad az arcra és a nyálkahártyákra alkalmazni.

A Formidron túlzott izzadás esetén történő használatára vonatkozó utasítások

A hyperhidrosis kezelésére a legtöbb esetben az Formidron-ot adják be. A gyógyszer antiszeptikusnak minősül. A hatóanyag aktív formája a formaldehid, amely maximális hatást biztosít.

FONTOS INFORMÁCIÓ! A gyógyszertárak a hyperperidosis (túlzott izzadás) hatékony gyógymódját fedezték fel, egyszerűen azért, mert nem előnyös az emberek kezelésére! Bővebben.

Javallatok és ellenjavallatok

Formidron (oldat) széles körben használják izzadás hónalj. Segítségével a kellemetlen tünet a lehető leghamarabb megszűnik. Mi az a gyógyszer, és mire használják, csak az orvos tud. Ezért a Formidron alkalmazása előtt ajánlatos szakemberrel konzultálni.

Annak ellenére, hogy a gyógyszer hatékony formában van, az összetételt bizonyos ellenjavallatok jelenléte jellemzi. Ha egy személy nagyfokú érzékenységet mutat a termék összetevőivel szemben, akkor annak használata szigorúan tilos. Az izzadási hónaljból származó formidron nem ajánlott különféle bőrbetegségek jelenlétében. Ha a beteg életkora 14 évnél rövidebb, akkor a formaldehid használata nem ajánlott.

A gyógyszer alkalmazása előtt ajánlott, hogy a terhes nők konzultáljanak a nőgyógyászukkal. A lábbeli verejtékezésre vonatkozó jogorvoslat megengedett laktációval, ha az anya előnye nagyobb lesz, mint az újszülöttnek okozott lehetséges károsodás. Ha az idősek számára terápiát igényel, akkor gondosan kell eljárnia az Formidron alkalmazásával. Ne alkalmazza az arcot, bőrirritáció léphet fel.

A betegeknek biztosítaniuk kell, hogy a Formidron oldata ne kerüljön az orr és a száj szemébe és nyálkahártyájába. Gyakran előfordul, hogy a gyógyszert a lábakra alkalmazzák a verejtékezés megszüntetésére. Ha a betegnek viszkozitása vagy vörössége van a gyógyszer alkalmazása után, akkor ez túlérzékenységet jelez. Ebben az esetben a gyógyszer lemondásra kerül.

A gyógyszer jellemzői

Az formidron formaldehid, etil-alkohol, víz és köln alapú. A hatóanyagot olyan oldat formájában állítjuk elő, amely külső hányást igényel a hyperhidrosis kezelésére.

Használati utasítás Formidron azt jelzi, hogy ez a gyógyszer antiszeptikus. Ezért használják a gyógyszert, ha a lábuk izzad. Gyakran elegendő a hónaljban izzadáshoz használt gyógyszert használni. A készítményben a formaldehid jelenlétének köszönhetően koaguláció figyelhető meg. Ez a folyamat a fehérjék szerkezetének leggyorsabb megsemmisítéséből áll.

A verejtékezés nem kezdhet fertőzni a pórusokat fertőzéssel, naponta egyszer használni.
További részletek >>>

Az aktív komponens ezen tulajdonságát az a mikroorganizmusok káros hatása jellemzi, amelyek egy személy bőrén találhatók.

Az ilyen patogén baktériumok kialakulásának eredményeképpen a verejték éles, kellemetlen szaga megszűnik. A formidrint a kombinált hatás jelenléte jellemzi. Az ágens nem csak fertőtlenítőszer, de szagtalanító hatása is van.

kérelem

A gyógyszer alkalmazását csak külsőleg szabad elvégezni. A kezelés mechanizmusa hasonló a kenőcsökkel vagy krémekkel való kezeléshez. A páciensnek ajánlott kis mennyiségű gyógyszert szedni, és izzadási verejtéket alkalmazni a hónalj alatt. A gyógyszeres kezelés naponta egyszer ajánlott. Ha a páciens túlzottan izzad, akkor a Formidron alkalmazásának módja napi kétszer lesz.

A Formidron használata előtt alaposan mossa meg a problémás területeket szappannal és alaposan megszáradjon törölközővel. Ezután a bõr egy kicsit megszárad. Ezután a készítményt alkalmazzák. Alkalmazása javasolt a vékony rétegű problémás területeken. Fél óra múlva a gyógyszert hideg vízzel le kell öblíteni a csapról.

Ha a bőrterületeket magas érzékenység jellemzi, akkor a gyógyszer alkalmazását legfeljebb 20 percig kell elvégezni. Ez vonatkozik a hónaljra és a női tenyére. Ezen idő elteltével a készítményt melegen meleg vízzel kell lemosni. A problémás területek száradása után ajánlott talkomport alkalmazni.

Miután a beteg borotválkozott a hónalj üregében, 24 órán belül nem ajánlott a gyógyszert használni. A termék mérgező, ezért a készítmény káros az emberi egészségre. A gyógyszer alkalmazása előtt javasoljuk, hogy a beteggel konzultáljanak az orvossal.

A gyógyszert alkalmazó betegek felülvizsgálata megerősíti annak meglehetősen nagy hatékonyságát. A verejtékezés csökkentése érdekében több hétig csak egy eljárást kell végrehajtani. Egy nő azt mondta: "Mindig használom a gyógyszert, és nagyon jól segíti." Az interneten sok hasonló vélemény van. A maximális terápiás hatás biztosítása érdekében a gyógyszert 2-3 alkalommal kell alkalmazni.

További információk

A lábak és hónaljok verejtékezéséhez Formidron-t az utasításoknak megfelelően kell végrehajtani. A gyógyszeres túladagolás szigorúan tilos.

Ha gyakran alkalmazza a gyógyszert sokáig, akkor hiperémia, viszketés és irritáció jelentkezhet. Ez a tünetek tüneteinek tünete. Ebben az esetben szigorúan tilos folyadékot használni a hónaljban. Ha az első tünetek megjelennek, az érintett személy azonnal öblítse le a gyógyszert a bőrről. Ha a beteg túladagol, akkor ez tüneti kezelést igényel.

A gyógyszerekkel való visszaélés számos kellemetlen tünethez vezethet. A legtöbb esetben a gyógyszer bőrirritációt okoz. Néhány beteg panaszkodik a viszketés helyén a gyógyszer. Bizonyos esetekben a nemkívánatos hatások allergiás reakciók formájában jelentkeznek. Ha a gyógyszert hosszú ideig használják, száraz bőrre vezethet.

A Formidron egyéb gyógyszerekkel való kölcsönhatásának jellemzői nem ismertek. Ha a láb izzad, a Formidront egyidejűleg más betegségek terápiájával kell kezelni. Az alkoholfogyasztás szigorúan tilos a kábítószer-használat időszakában.

Tartsa a gyógyszert sötét helyen. Ebben az esetben ajánlott ragaszkodni a hőmérsékleti rendszerhez, amelynek mutatója legfeljebb 25 fok. A kábítószer-tárolás időszakában korlátozni kell a gyermekek hozzáférését a gyógyszerhez. Ha a páciens ellenjavallt, használhat kenőcsöt a verejtékezés kezelésére. A gyógyszer gyártása után három évig kell tárolni. Ezt követően a gyógyszert ártalmatlanítani kell.

Nem állnak rendelkezésre adatok a nők által a kábítószer-használat időszakában történő alkalmazásáról. Ezért kell a nőknek konzultálniuk kell az orvossal a gyógyszer alkalmazása előtt. Ha egy nő szoptat, a kábítószert a lehető legaktívabban kell használni.

Az Formidron az egyetemes antiszeptikumok kategóriájába tartozik, amellyel a verejtékezés kezelésére kerül sor.

És egy kicsit a titkokról.

Megpróbálta már megszabadulni a hyperhidrosistól (ne hagyd abba a verejtékezést)? Úgy ítélve meg, hogy ezt a cikket olvasod - a győzelem nem volt az Ön oldalán. És persze, hogy első kézből tudja, mit:

 • folyamatos nedves hónalj
 • mindig csak sötét ruhát viseljen
 • szag, amely "irigyelte" a tapasztalt rakodót
 • soha ne vegye le az embereket
 • Az egész test impresszuma az ágyon reggel

És most válaszoljon a kérdésre: elégedett vagy ezzel? Lehetséges tolerálni az izzadást? És mennyi pénzt már "összeolvadtál" a nem hatékony kezeléssel? Ez így van - itt az ideje befejezni! Elfogadja?

Vizsgálatot hajtottunk végre, és kiderült, hogy a gyógyszertárak a leghatékonyabb gyógyszert rejtik a verejtékezés ellen. egyszerűen azért, mert nem jót tesz nekik, hogy gyógyítsák az embereket! Olvassa el a történetet >>