Mi a jobb - Flucostat vagy Fluconazole, Flucostat vagy Diflucan a mocsokból?

Hogyan szokott a kezelésre - drága vagy olcsó? Egyesek azzal érvelnek, hogy a kábítószer magas ára biztonsági zálog, mások úgy vélik, hogy ez a reklámfizetés. És hogyan oldhatjuk meg ezt a vitát, ha a gyógyszereknek ugyanaz a hatóanyaga van? Beszéljünk a mocsári orvosságról. Mi a jobb - flukosztát vagy flukonazol? És talán egy diflucan?

Mi segít ezeknek a gyógyszereknek?

Még ezeken a gyógyszerek nevein is nagyon hasonlóak. Mindegyikük használatos a különféle formák kezelésére. Használhatók hüvelyi candidiasis esetén, és ha a gomba hatással van a bőrre, a belső szervekre vagy a körmökre. Ezeknek a gyógyszereknek a hatóanyaga közvetlenül befolyásolja a gombaspórákat, megállítva reprodukcióját.

Mi a félelem a tőről? A gyógyszerek összetétele és hatékonysága

Mielőtt levonja a legjobbakat - a Flucostat vagy a Fluconazole-t, akkor össze kell hasonlítanunk összetételüket. Mindkét gyógyszer tabletta formájában kapható. Mi van benne mindegyikben?

A flukosztát flukonazol alapján készül. Mennyisége 50 (csomagolt 7 tabletta) vagy 150 mg (egy kapszula). A hatékonyságot biztosító fő összetevő mellett laktózt, keményítőt, magnézium-sztearátot, szilícium-dioxidot, nátrium-szulfátot is tartalmaz. Ugyanazok az összetevők ugyanabban az adagokban vannak Diflucan.

Nyisd meg a jegyzetet a Fluconazole-nak. Fő aktív eleme ugyanaz a flukonazol, 50 és 150 mg ugyanannyi mennyiségben. A segédadalékanyagok némileg eltérőek: laktóz, szilícium-dioxid, lauril-szulfát, keményítő, magnézium-sztearát.

Így ha a hatóanyag és koncentrációja megegyezik, akkor a hatóanyagok hatékonysága ugyanaz lesz. Ami a további komponenseket illeti, azok formatív adalékként szolgálnak, és valójában nem befolyásolják a hatóanyag hatását. De néhányuk képes allergiát okozni. Ezt figyelembe kell venni, amikor kiválasztunk egy orvosságot a kocsány eltávolítására.

Könnyű használat

Ha értékeljük Flucostat és flukonazol ez a paraméter, a nyertesek is nem lesz, mert mindkét gyógyszer használják ugyanazt a mintát: a napi dózis lehet 50-800 mg flukonazol. Attól függően, hogy a betegség súlyosságától és a kezelés tarthat 1 nap (megállítani rigó, egy tabletta is elég), legfeljebb 10 napig, vagy akár több hónap.

Vegyük mindkettőt, és a harmadik gyógyszer az étkezésektől függetlenül, függetlenül attól, hogy nem befolyásolja a GI-traktust, de célszerűen jár el. A kapszula azonnal kezdi a kezelést, és néhány óra múlva a személy sokkal jobban érzi magát: a candidiasis fájdalmas tünetei eltűnnek. Lenyelni a nap bármely szakában. A nők esetében a menstruáció nem ellenjavallat.

Mi jobb inni - a Flukosztat vagy a Diflucan a szájból? Ezek a gyógyszerek, mint például a flukonazol, a sebesség, a nagy hatékonyság és a használati kényelem jellemzik. Bármelyik gyógyszert is használják a harc elleni küzdelemhez, a gombát három nappal a legyőzés után legyőzni kell.

Mellékhatások: a szubjektív különbség!

Minden gyógyszer jól tolerálható. De a betegek véleménye szerint (és nem az orvosi statisztikák szerint, amelyek egyszerűen nem léteznek) a Flukosztat és a Diflucan ritkábban okoznak nem kívánt reakciókat. Ezek közé tartozik az emésztőrendszer, a fejfájás és az allergiás megnyilvánulások működésében fellépő kudarc.

A flukonazol gyakorlatilag azonos mellékhatások: csökkent széklet, hányinger, hasi fájdalom ki nem fejezett, fejfájás (ritkán - fejfájás), lehet egy ideiglenes étvágytalanság és a hatékonyságot.

Mindegyik gyógyszer hosszú ideig tartva mérgező hatást fejt ki a májsejtekre.

Néhány szó az ellenjavallatokról

Az összes gyógyszerre vonatkozó utasítások arra utalnak, hogy tilos 3 éves gyermekeknek adni. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy ezt a figyelmeztetést csak a flukonazollal kapcsolatban figyeljük meg, és a Flukosztat és a Diflucan orvosok akár egy évig is beadhatnak csecsemőknek. Nyilvánvaló, hogy a kis betegeknél ilyen gyógyszerek szedése komplikációkat nagyon ritkán rögzítenek.

A gyógyszerek nem ajánlottak terhes nőknek, különösen az első 12 hétben. De ha a gombás fertőzés annyira veszélyes, hogy veszélybe sodorja az asszony életét, a Flukosztat és a Diflucan lehet a kiút.

Ár: van oka beszélni

Ami a költségeket illeti, a legdrágább a Diflucan, amelynek tabletta ára 500 rubel, és 7 kapszula - 1000 rubel. Mögötte Flukosztat jár. A 7 tabletta csomagolásához 370 rubelt kell kigombolni, a hasonló adagolású flukonazol ára 290 rubel. Ha egy adagot írnak fel, a Flucostat 150 mg egyik tablettáját a fogyasztó 220 rubel fizetni fogja, és a flukonazol kapszula ára mindössze 80 rubel lesz.

Miért ilyen különbség? A szakértők szerint egyszerűen megmagyarázható: a külföldi készítményeket (Flukosztat és Diflucan) drága klinikai tesztelésnek vetették alá, és a hazai flukonazol tesztei nem voltak.

Szóval, szükséges-e túlfizetni?

És milyen gondolatokat fejeznek ki a jobb - Diflucan, vagy Flucostat vagy Fluconazole betegekről? Az emberek túlnyomó többsége úgy véli, hogy nincs különbség, kivéve az árat. Az orvosok javasolják drága analógok megvásárlását, az orvosi intézményekben is, főként a Flukosztat alkalmazását.

A válaszokban nincs bizonyíték arra, hogy az egyik drog rosszabb volt, mint mások. A flukonazol példáján sokan meg vannak győződve arról, hogy a minőségi gyógyszerek nem feltétlenül drágák.

És ki nyer egy vitában, mi a jobb - Flucostat vagy Diflucan? A vélemények azt mutatják, hogy a fogyasztók úgy vélik, hogy a gyógyszerek ugyanolyan hatásosak, de a Flukosztat egy "arany átlag", amely igazoltan hatékony gyógyszer.

A következtetés ez: szinte mindenki hajlandó azt gondolni, hogy csak a pénztárca érezheti a különbséget a Fluconazole, a Flucostat és a Diflucan között. Mindhárom gyógyszer ugyanolyan jól működik. Ha egyikük nem segített valakinek, akkor ez a szervezet egyedi jellemzői vagy a Candida alfaj aktivitása miatt alakul ki, ami ellenállónak bizonyult a flukonazollal szemben. Tudod adni egy dolgot: a külföldi gyógyszerek jobbak az akut candidiasis és terhesség, és az orosz - lassú visszatérő mocsok vagy a profilaxis.

Diflucan vagy Flucostat - ami jobb, olcsóbb és hatékonyabb?

Azok a lányok, akik legalább egyszer szomorúsággal szembesültek, a Diflucan és a Flucostat készítményekről hallottak, amelyek nagyon gyakran megtalálhatók a nőgyógyászok receptjén. A két gyógyszer középpontja a flukonazol hatóanyag, amely jó gombaellenes hatást fejt ki. Tehát miért érdeklik sokan, hogy jobb Diflucan vagy Flucostat megvételére? Ez az árról szól. A Diflucan most 400 rubelt költ az oroszok és 250 UAH az ukránok, Flukosztat lehet vásárolni belül 200 rubel vagy 150 UAH.

A fő különbségek a Flukosztat és a Diflucan között

Először is meg kell értenünk, hogy a Diflucan az eredeti gyógyszer, amelyet külföldön állítanak elő. Flukosztat - egy általános, a hazai vállalkozások gyártása. Mivel az eredeti gyógyszer kétszer annyi, sokkal gyakrabban hamis, és nagy esély van arra, hogy "hamis" termékekbe kerüljenek. A belföldi partnereknek nincs értelme a viszonylag alacsony költségük miatt kovácsolni.

De sokan érdeklik a farmakológiai különbség a Flucostat és a Diflucan között. Itt meg kell érteni, hogy mindkét gyógyszer alapja ugyanaz a hatóanyag, mint a flukonazol, amely káros hatással van az élesztőre és más gombákra. Egyes gyógyszerészek magabiztosan állítják, hogy a hazai analóg nem felel meg a gyártási, csomagolási és tárolási technológiának. De ez nem bizonyított, ezért alig figyelj erre.

A jegyzethez! Azok, akik nem tudják, mi jobb, mint a Fluconazole vagy a Flucostat, javasoljuk, hogy olvassa el mindkét gyógyszer utasításait. A flukonazol 10-szer olcsóbb, mint a Flucostat és a Diflucan több mint 15-szerese, miközben ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza.

Mi a baj a Diflucan vagy a Flucostat-tól?

A tinusz első tünetei esetén jó eséllyel gyorsan megszabadulhat azáltal, hogy 150 mg Diflucan vagy Flucostat tablettát vesz be. Mondani magabiztosan, hogy egy gyógyszer sokkal jobb, mint a másik, egyetlen orvos sem képes összetételükre, mellékhatásaira, alkalmazási módszereire és hatókörére, csaknem azonos. Az eredeti vagy általános gyógyszer megvásárlása csak az Ön választása, és semmiképpen sem követheti a gyógyszerészek trükkjeit, miszerint az egyik eszköz hatékonyabb, mint a másik.

A páciensek és az orvosok izzadási áttekintései mindkét gyógyszer a legfontosabb feladatukkal küzd - a nyálkahártyák gombás elváltozásai és a candidiasis különböző formái elleni küzdelem. Mindig lesznek azok, akiknek egy drog segített, a másik pedig nem. Ennek oka a test egyéni jellemzői, a betegség klinikai képe és a gombaellenes gyógyszerek csoportjával szembeni ellenálló képesség.

Összefoglalva, szeretném felhívni a figyelmet a következő tényre. Diflucan és Flucostat aktívan hirdetett a tévében, támogatni aktívan gyógyszerészek és tízszer drágább a flukonazol, amely soha nem hirdetett, de sikerül kezelése gombás fertőzések a férfiak és a nők.

A különbség a Diflucan és a Flucostat között

Sok ember, akik gombaellenes hatóanyagot vásárolnak, gyakran komoly nehézségeket tapasztalnak, és nem veszik észre, hogy jobb választani - a Diflucan vagy a Flucostat. Szinte azonos hatállyal rendelkeznek, mindkét készítmény nagyban különbözik az árban, ami megtéveszti az orvosokat és a betegeket. Ma megfontoljuk, hogy mi a különbség a két gyógyszer között, és melyiket jobb megvenni.

meghatározás

Diflucan - gombaellenes szer (hatóanyag - flukonazol) kapszulák formájában kapható, ami elegendő a teljes kezelésre. Külföldön, Franciaországban és az USA-ban állítják elő.

Flucostat - ez a Diflukan analógja, csak a hazai termelés. Mint más gombaellenes szerekhez hasonlóan, a flukonazolon alapul, és szinte azonos esszenciális komponensekkel rendelkezik. Összetétele azonban tartalmaz néhány olyan adalékot, amely nem található a Diflucan-ban.

összehasonlítás

Nagyon gyakran az emberek megpróbálnak drága importált kábítószert vásárolni, azzal érvelve, hogy az importcégek lelkiismeretesebbek a gyógyszergyártás terén. Azonban a legtöbb háziorvos a Fluxosztátot választja. Végtére is, alacsony áron, ez majdnem ugyanolyan hatást fejt ki, mint a Diflucan esetében. A gyógyszerpiacon a múlt század végén jelent meg, és nagyon hatékonyan használják napjainkig. A Diflucan korábban megjelent, mint a Flucostat. Ez egy eredeti eszköz, így sokkal többet költ. Egy időben meglehetősen komoly klinikai vizsgálatokon ment keresztül, ezért meglehetősen hatékony és biztonságos eszközként ismertté vált.

Flukosztát vagy Diflucan - ami jobb?

Az immunitás csökkenésével a testünk a gombás fertőzésre hajlamos. A gombák patogén formái hatással lehetnek a bőrre, az emésztőrendszerre, a nemi szervekre és más szervekre. A flukonazolt tartalmazó gyógyszerek bármely lokalizáció mikózisának kezelésére vagy megelőzésére használhatók. Összehasonlítsuk a sorozat két előkészületeit, és ismerkedjünk meg azok tulajdonságaival.

Mi a különbség a Flucostat és a Diflucan között?

Vannak ellenjavallatok, forduljon szakemberhez

Mindkét gyógyszer a gombaellenes szerek gyógyszercsoportjához tartozik. Ugyanazt a hatóanyagot tartalmazzák - flukonazol.

A Diflucan a híres amerikai Pfizer cég terméke. A márkanév fluconazol tartalmú termékeinek sorai a következők:

 1. 50, 100 és 150 mg dózisú kapszulák,
 2. Por orális adagolásra szuszpenzió (10 és 40 mg / ml) előállítására,
 3. oldatos injekció 2 mg / ml koncentrációban.

A Flukosztat és a Diflukan közötti különbség az, hogy a vonal némileg szűkebb. Ezt az orosz Pharmstandard cég gyártja:

 1. kapszulák 50 és 150 mg dózisban,
 2. oldatos injekció 2 mg / ml koncentrációban.

Tehát az eredeti gyógyszerrel és a generikussal foglalkozunk. Különleges tanulmányokat a Diflucan vagy a Flucostat témájáról: ami jobb, nem végeztek. Ha egy generikus gyógyszert regisztrálnak, akkor a gyógyszerek gyógyszeres és biológiai egyenértékűsége rendszerint létrejön. Nehéz megmondani, hogy vannak-e olyan nemkívánatos szennyeződések a generikus gyógyszerben, amelyek mellékhatásokhoz vezethetnek. Mindenesetre a Flucostat használatának kérdése arra a kérdésre derül ki, hogy megbízik-e az általa gyártott cég hírnevével.

Hogyan fejti ki hatását a fluconazol?

A gombaellenes megbetegedésekben, különösen az általánosított formákban fontos olyan gyógyszer kiválasztása, amely a mikroorganizmusok széles körét érinti, és ugyanakkor a szervezetre nézve alacsony toxicitást mutat. A múlt század végén szintetizált flukonazol csak egy ilyen "pálcika" volt, amely segít a súlyos gombás fertőzések megszüntetésében. Különösen a betegség (AIDS) vagy az egyidejű kezelés (kemoterápia vagy radioterápia, transzplantáció) által okozott mentességgel szembeni immunitást érinti.

A flukonazol előnyei a következők:

 • széles tartományban a célzott patogén mikroorganizmusok (dermatofiták, Candida (szájpenész kórokozó), Coccidioides Cryptococcus, Malassezia, Histoplasma, Blastomyces, Paracoccidioides);
 • a hatás nagyfokú szelektivitása (a gombasejteket, de az emberi test sejtjeit nem érinti);
 • a szisztémás alkalmazás lehetősége;
 • jó tolerálhatóság, magas biohasznosulás és alacsony toxicitás;
 • magas vízoldékonyság, jó felszívódás és felhalmozódás a gombafertőzés által érintett szervezet szövetében;
 • nem befolyásolja a nemi hormonok szintézisét más gombaellenes szerekkel összehasonlítva.

A legtöbb gombaellenes vegyület célpontja az ergoszterin szintézise vagy működése, ami fontos szerepet játszik a gombás sejtek membránjában. A flukonazol gátolja a citokróm-P450 enzimet, amely szükséges ahhoz, hogy a gomba ergoszterint termeljen. Az ergoszterol hiánya módosított szerkezetű plazmamembrán kialakulásához vezet. Ennek eredményeképpen a gombás mikroorganizmus válik életképessé.

A flukonazol hatásossága

Röviden ismerkedjen meg a Diflucan vagy Flucostat - flukonazol fő hatóanyag alkalmazásával a gombás betegségek kezelésében.

Kiterjedt klinikai vizsgálatok igazolták az anyag jelentékeny hatékonyságát, a kedvező farmakokinetikát és a bátorító biztonsági profilt, ami hozzájárult annak széles körű használatához. A statisztikák szerint az Egyesült Államokban a flukonazol több mint 16 millió beteg kezelésére szolgál, köztük több mint 300 000 AIDS-es beteget. Ez lett az első gombaellenes gyógyszer, amelynek világméretű forgalma meghaladta a több milliárd dollárt. Ez az anyag az Egészségügyi Világszervezet (WHO) gyógyszerkészlete, mint az egészségügyi rendszer egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb eszköze.

A flukonazolt tartalmazó gyógyszereket különböző módon írják elő. A hatóanyag mennyisége és a beadás időtartama függ a gombás fertőzés típusától és súlyosságától, valamint az egyidejű betegségektől (diabetes mellitus és mások) függően.

Klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy az anyag egy orális dózisa (150 mg) 85% -os hatékonysággal jár a hüvelyi candidiasis ("tuska") vagy a balanoposthitis kezelésében. Szó szerint, ahogy azt a jól ismert filmben már említettük, "egy tabletta elég".

Például a két hét után a férfiak 82% -ánál jelentkező kismedencei balanoposthitisben, a betegség tünetei eltűnnek a gyógyszer egyszeri adagját követően.

A hatásosságát flukonazol kezelésében hüvelyi candidiasis 93%, ami 10-20% -kal magasabb, mint a más gombaellenes gyógyszerek (mikonazol, ketokonazol, klotrimazol, ekonozolom, Polygynax).

A flukonazolt széles körben alkalmazzák a felületes és mély mikózisok kezelésére. A betegek kb. 86% -át a húgyúti candidiasis gyógyítja az anyag 50 mg-os szájon át történő bevitelével több hétig. Az 50-150 mg-os adagok néhány hét alatt az esetek 80% -ában gombás bőrelváltozásokban szenvedő betegek helyreállításához vezetnek.

Azonban, ha a "fogamzásgátló tablettát" szedik, csak orvos tanácsára van szükség. Ez különösen igaz a nőkre, mivel a flukonazol a testben a terhesség első trimeszterében történő bejutása születési rendellenességeket okozhat a gyermekben. Ezen túlmenően, ez az anyag, mint sok más antimikotikum, szintén hepatotoxicitást mutat.

Flucostat és Diflucan ellenjavallt neperenostimosti flukonazol terhesség és a hepatitis B, valamint a asztemizol, terfenadin, ciszaprid, és néhány „szív” gyógyszerek.

A kábítószerek költsége

Gyógyszer kiválasztásakor gyakran követjük az "ár-minőség" arányt. Összehasonlítsuk az eredeti gyógyszert és a generikus Flucostatot, hogy megtudjuk, milyen különbség van közöttük az árkategóriában.

A Flukosztat egy kapszula ajánlott 150 mg-os dózisban egyetlen dózisra körülbelül 200 rubel. A Diflukan ugyanazon dózisának ára körülbelül kétszerese.

Diflucan és Flucostat

A "Diflucan" és a "Flucostat" gombaellenes készítmények egy hatóanyag - flukonazol hatásán alapulnak. Ezek széles körben használatosak különböző eredetű candidiasis kezelésében, akut vagy krónikus betegségben. A költségek jelentős különbsége az, hogy egy gyógyszer az eredeti, a második pedig egy általános (analóg). Egy adott gyógyszer beadásához az adagot és a kezelés időtartama a kezelőorvos legyen.

Mi a különbség a "Diflucan" és a "Flucostat" között?

Az ára a gyógyszer függ az egyediségét, mekkora forrásokat költséget és időt vett részt a kutatásban és fejlesztésben. Az ország, a gyártó - Franciaország / USA ( „Diflucan”), vagy Oroszország ( „Flucostat”) is fontos szerepet játszanak a árképzés, van egy „név” (márka) producer. külföldi kábítószer ár függ ingadozások az árfolyam, de ugyanakkor az orosz megfelelője „Flucostat” kevésbé érinti a tanfolyamot.

A legfontosabb különbségek a szóban forgó gyógyszerek között az, hogy az eredeti gyógyszer Diflucan, az analóg Flukosztat.

A készítmények összetétele

Mindkét gyógyszer a triazolcsoport antimikotikumkészítményéhez tartozik. A legfontosabb hatóanyag, amely ezeket a gyógyszereket kombinálja, a fluconazol. A segédanyagok azonosak és nem befolyásolják a gyógyszer terápiás hatékonyságát. A "flukosztát" kapszulák formájában kerül forgalomba (a flukonazol 50 mg és 150 mg közötti mennyisége) és az injekciós oldatok (IV). A Diflucan a következő formában készül:

 • kapszulák - a flukonazol 50 mg vagy 150 mg mennyiségben van jelen:
 • por - oldott vízben feloldva, a kész keverék 10 mg flukonazolt tartalmaz 1 ml oldatban:
 • 50-200 ml térfogatú injekciós üvegben elkészített szuszpenzió, a flukonazol 2 mg 1 ml oldatban.
Vissza a tartalomhoz

Mikor ajánlott a recepció?

Mind az eredeti, mind annak helyettesítője jelentősen eltér a cselekvés során. A két dózisforma használatára utaló jelek egy közös sorozatra csökkenthetők. Ez annak a hatóanyagnak köszönhető, amely része a készítménynek. A flukonazol hatásos a mikroorganizmusok elleni küzdelemben. Alkalmazási kör:

 • a különböző etiológiák és elváltozások candidiasisának kezelése, beleértve a hüvelyi candidiasisot a nőknél, férfiak egyensúlyi fájdalmát, a száj tüneteit;
 • a körömlemez és bőr gombás léziói;
 • amikor a Candida gombát vizeletben, vérben detektálják;
 • szájüregi betegségek preventív karbantartása a protetikában;
 • AIDS-betegek megelőzésére;
 • a cryptococcus fertőzés meningitisben történő kezelésére.
Vissza a tartalomhoz

költsége

A gyógyszer nagy költsége a gyártó cégétől függ. A kábítószerek importja magasabb árkategóriában van, az orosz analógok többször olcsóbbak. Objektív összehasonlítás céljából vegye be a gyógyszer adagját 50 mg fluconazol hatóanyaggal. A költségek "Flukosztat" lesz 50 rubel, és "Diflukan" - 118 rubel. Indokolja a "Diflukan" magas költségét az eredeti eredetével kapcsolatban.

Ellenjavallatok

A terhes nőkön alkalmazott fluconazolon alapuló gyógyszereket a kezelőorvosnak igazolnia kell, figyelembe véve a jövőbeli anya és gyermek kockázatát.

A terhesség minden trimeszterében egy másik antimikotikus készítményt ajánlunk, mivel a flukonazol képes behatolni a placenta gáton és zavarokat okozni a magzati fejlődésben. A laktáció ideje alatt ne írja elő a flukonazolt, mivel a hatóanyag elérhető az anyatejben, és a gyermek candidiát okozhat. A gyermekgyógyászatban a "Flucostat" készítményt 4 éves korig nem írják elő, és a "Diflucan" -ot 5 évig nem írják elő. A gyógyszer ellenjavallt a flukonazol-túlérzékenység kimutatásában. A "Cisapride", "Terfenadid" és a bemutatott gyógyszerek egyidejű kijelölése tilos.

Alkalmazási módszerek és mellékhatások

A hatóanyag kezelési rendjét és dózisát a kezelőorvos határozza meg, a laboratóriumi vizsgálatok adatai alapján. Adja meg a flukonazol dózisát az ilyen kórképekhez:

 • a szájüreg tusága - naponta egyszer 50-100 mg egy vagy két héten keresztül (ha a candidiasis oka a fogsor, elegendő 50 mg naponta);
 • hüvelyi candidiasis - egyetlen alkalmazás lehet 150 mg mennyiségben (azzal a céllal, hogy megakadályozza a krónikus fájdalomcsillapítás 150 mg-ot egyszer 30 napig).
 • gombafertőzés férfiaknál és a fityma kilökése - 150 mg gyógyszer egyszeri bevétele.

Általában a fluconazol jól tolerálható, amikor a pontos dózist megfigyelik. Ritka esetekben a mellékhatások közé tartozik a szédülés, zavar a gyomor-bél traktus, májműködési zavar, allergiás reakciók, például kiütés, ödéma, zavara a vér paraméterek (rákbetegségek és az AIDS betegek).

Mi a legjobb a tőről - az eredeti vagy a generikus?

Döntse el, hogy melyik gyógyszer a legalkalmasabb egy meghatározott betegség kezelésére, ha az orvos felelős. A konzultáció során az orvos tanácsos tisztázni a fapados helyettesítője „Diflucan”, amelyet fel lehet használni, és a dózist. A gyógyszer megválasztása befolyásolja:

 • a betegség súlyossága,
 • az első alkalommal, amikor egy személy találkozott gombás betegségekkel, vagy a betegség visszaesése,
 • a páciens immunrendszere egészségi állapotát,
 • egyidejű terápia.
Vissza a tartalomhoz

Egyéb analógok

Mivel analóg "fljukostat" szájpenész javasoljuk "Futsis" (150 mg - 60 rubel), "mikomaks" (227 rubelt) "Vero flukonazol" (50 mg - 469 rubel), "Mikosist" (150 mg - 284 rubel ). Az analóg felhasználásának célszerűségét a kezelőorvos igazolja. A tabletták és az aktív összetevők öncseréje a betegség szövődményeit és a mellékhatások előfordulását okozhatja.

Mi hatékonyabb - Diflucan vagy Flucostat?

A tuska elleni küzdelemben a nők olyan gyógyszerekkel rendelkeznek, amelyek olyan bizonyított összetevőkkel rendelkeznek, amelyek hatásosnak bizonyultak a gombás fertőzések elpusztításában. Az ilyen hatóanyag a flukonazol, amelyet a candidiasis kezelésére 15 évig alkalmaztak. Ennek alapján elkészítették a Flucostat és a Diflucan készítményeket.

A Diflucan és a Flucostat tulajdonságai

Mindkét készítmény gombás gombaellenes hatóanyag, amelyet a Candida spp., Microsporum spp., Trichophyton spp, Cryptococcus neoformans nemzetségbe tartozó gombák kontrollálására használnak. Szintén hatékonyak a Blastomyces dermatitidis, a Histoplasma capsulatum és a Coccidioides immitis által okozott fertőzések leküzdésében.

A flukonazol maximális hatása a kórokozókra a kapszula bevétele után 1-2 órával fordul elő. Nagy hatékonyság érhető el a testfolyadékok és a bőr áthatolásával. A hatóanyag a bevétel után 30 órán belül ürül a vizelettel.

A kibocsátás formája

A Diflucan és a Flucostat kapszulák, oldatok és porok főzéséhez kaphatók. A kapszulákat 1, 2 vagy 7 darabban csomagolják, és 50, 100 és 200 ml oldatot.

Javallatok Diflucan és Flucostat

Ezeket az gombaellenes szereket használják zsír és más betegségek kezelésére:

 • kríptokokkózis;
 • általános candidiasis;
 • a nyálkahártyák candidiasis;
 • a nemi szervek gombafertőzései;
 • a tuska megelőzése;
 • a mycosis a bőr.

Ellenjavallatok Flucostat és Diflucan

A fluconazol hatóanyag számos korlátozással rendelkezik, ezek közé tartozik:

 • túlérzékenység a hatóanyag komponenseire;
 • a terfenadin befogadása;
 • a ciszaprid vétele;
 • terhesség
 • szoptatást.

A kábítószerek mellékhatásai

A Diflucan és a Flucostat szedése során a következő mellékhatások figyelhetők meg:

 1. Az idegrendszerből: szédülés, migrén, görcsök, ízváltozás.
 2. Az emésztőrendszer részeként: hasmenés, flatulencia, émelygés, hányás, hasi fájdalom, emésztési zavar.
 3. Hepatotoxicitás, károsodott funkciók, hepatitis, hepatocelluláris nekrózis, sárgaság.
 4. Alopecia, mérgezés.
 5. Leukopenia, thrombocytopenia.
 6. Anafilaxia, allergiás reakciók.
 7. Lehetséges a koleszterin és a hypokalaemia emelkedése is.

Mi a különbség a Diflucan és a Flucostat között?

A flukosztát egy általános Diflucan, amelyet Amerikában és Franciaországban gyártanak. A gyógyszer-generikumok hasonló összetételű és hatású ismert gyógyszerek olcsóbb példányai.

A Flucostat előnyei:

 • alacsony ár;
 • a hamisítás kifinomultsága;
 • ugyanolyan hatása van, mint a Diflucan.

A Flucostat hátrányai:

 • a berendezés és a gyártási technológia nem tesztelt;
 • olcsóbb segédanyagok, amelyek allergiát okozhatnak;
 • a hatóanyagok alacsony fokú tisztítása;
 • a mellékhatások kockázatát.

Még olcsóbb orosz analóg is létezik, amelyet a hatóanyagnak neveznek, - flukonazol. 15 évig állítják elő, és nem kevésbé hatékony a gombák ellen. A gyógyszer felszabadulásának formája a kapszula.

Flukosztát vagy Diflucan - ami jobb?

in Medications Jan. 4, 2018 323 Megtekintve

Az immunitás csökkenésével a testünk a gombás fertőzésre hajlamos. A gombák patogén formái hatással lehetnek a bőrre, az emésztőrendszerre, a nemi szervekre és más szervekre. A flukonazolt tartalmazó gyógyszerek bármely lokalizáció mikózisának kezelésére vagy megelőzésére használhatók. Összehasonlítsuk a sorozat két előkészületeit, és ismerkedjünk meg azok tulajdonságaival.

Mi a különbség a Flucostat és a Diflucan között?

Mindkét gyógyszer a gombaellenes szerek gyógyszercsoportjához tartozik. Ugyanazt a hatóanyagot tartalmazzák - flukonazol.

A Diflucan a híres amerikai Pfizer cég terméke. A márkanév fluconazol tartalmú termékeinek sorai a következők:

 1. 50, 100 és 150 mg dózisú kapszulák,
 2. Por orális adagolásra szuszpenzió (10 és 40 mg / ml) előállítására,
 3. oldatos injekció 2 mg / ml koncentrációban.

A Flukosztat és a Diflukan közötti különbség az, hogy a vonal némileg szűkebb. Ezt az orosz Pharmstandard cég gyártja:

 1. kapszulák 50 és 150 mg dózisban,
 2. oldatos injekció 2 mg / ml koncentrációban.

Tehát az eredeti gyógyszerrel és a generikussal foglalkozunk. Különleges tanulmányokat a Diflucan vagy a Flucostat témájáról: ami jobb, nem végeztek. Ha egy generikus gyógyszert regisztrálnak, akkor a gyógyszerek gyógyszeres és biológiai egyenértékűsége rendszerint létrejön. Nehéz megmondani, hogy vannak-e olyan nemkívánatos szennyeződések a generikus gyógyszerben, amelyek mellékhatásokhoz vezethetnek. Mindenesetre a Flucostat használatának kérdése arra a kérdésre derül ki, hogy megbízik-e az általa gyártott cég hírnevével.

Hogyan fejti ki hatását a fluconazol?

A gombaellenes megbetegedésekben, különösen az általánosított formákban fontos olyan gyógyszer kiválasztása, amely a mikroorganizmusok széles körét érinti, és ugyanakkor a szervezetre nézve alacsony toxicitást mutat. A múlt század végén szintetizált flukonazol csak egy ilyen "pálcika" volt, amely segít a súlyos gombás fertőzések megszüntetésében. Különösen a betegség (AIDS) vagy az egyidejű kezelés (kemoterápia vagy radioterápia, transzplantáció) által okozott mentességgel szembeni immunitást érinti.

A flukonazol előnyei a következők:

 • széles tartományban a célzott patogén mikroorganizmusok (dermatofiták, Candida (szájpenész kórokozó), Coccidioides Cryptococcus, Malassezia, Histoplasma, Blastomyces, Paracoccidioides);
 • a hatás nagyfokú szelektivitása (a gombasejteket, de az emberi test sejtjeit nem érinti);
 • a szisztémás alkalmazás lehetősége;
 • jó tolerálhatóság, magas biohasznosulás és alacsony toxicitás;
 • magas vízoldékonyság, jó felszívódás és felhalmozódás a gombafertőzés által érintett szervezet szövetében;
 • nem befolyásolja a nemi hormonok szintézisét más gombaellenes szerekkel összehasonlítva.

A legtöbb gombaellenes vegyület célpontja az ergoszterin szintézise vagy működése, ami fontos szerepet játszik a gombás sejtek membránjában. A flukonazol gátolja a citokróm-P450 enzimet, amely szükséges ahhoz, hogy a gomba ergoszterint termeljen. Az ergoszterol hiánya módosított szerkezetű plazmamembrán kialakulásához vezet. Ennek eredményeképpen a gombás mikroorganizmus válik életképessé.

A flukonazol hatásossága

Röviden ismerkedjen meg a Diflucan vagy Flucostat - flukonazol fő hatóanyag alkalmazásával a gombás betegségek kezelésében.

Kiterjedt klinikai vizsgálatok igazolták az anyag jelentékeny hatékonyságát, a kedvező farmakokinetikát és a bátorító biztonsági profilt, ami hozzájárult annak széles körű használatához. A statisztikák szerint az Egyesült Államokban a flukonazol több mint 16 millió beteg kezelésére szolgál, köztük több mint 300 000 AIDS-es beteget. Ez lett az első gombaellenes gyógyszer, amelynek világméretű forgalma meghaladta a több milliárd dollárt. Ez az anyag az Egészségügyi Világszervezet (WHO) gyógyszerkészlete, mint az egészségügyi rendszer egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb eszköze.

A flukonazolt tartalmazó gyógyszereket különböző módon írják elő. A hatóanyag mennyisége és a beadás időtartama függ a gombás fertőzés típusától és súlyosságától, valamint az egyidejű betegségektől (diabetes mellitus és mások) függően.

Klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy az anyag egy orális dózisa (150 mg) 85% -os hatékonysággal jár a hüvelyi candidiasis ("tuska") vagy a balanoposthitis kezelésében. Szó szerint, ahogy azt a jól ismert filmben már említettük, "egy tabletta elég".

Például a két hét után a férfiak 82% -ánál jelentkező kismedencei balanoposthitisben, a betegség tünetei eltűnnek a gyógyszer egyszeri adagját követően.

A hatásosságát flukonazol kezelésében hüvelyi candidiasis 93%, ami 10-20% -kal magasabb, mint a más gombaellenes gyógyszerek (mikonazol, ketokonazol, klotrimazol, ekonozolom, Polygynax).

A flukonazolt széles körben alkalmazzák a felületes és mély mikózisok kezelésére. A betegek kb. 86% -át a húgyúti candidiasis gyógyítja az anyag 50 mg-os szájon át történő bevitelével több hétig. Az 50-150 mg-os adagok néhány hét alatt az esetek 80% -ában gombás bőrelváltozásokban szenvedő betegek helyreállításához vezetnek.

Azonban, ha a "fogamzásgátló tablettát" szedik, csak orvos tanácsára van szükség. Ez különösen igaz a nőkre, mivel a flukonazol a testben a terhesség első trimeszterében történő bejutása születési rendellenességeket okozhat a gyermekben. Ezen túlmenően, ez az anyag, mint sok más antimikotikum, szintén hepatotoxicitást mutat.

Flucostat és Diflucan ellenjavallt neperenostimosti flukonazol terhesség és a hepatitis B, valamint a asztemizol, terfenadin, ciszaprid, és néhány „szív” gyógyszerek.

Gyógyszer kiválasztásakor gyakran követjük az "ár-minőség" arányt. Összehasonlítsuk az eredeti gyógyszert és a generikus Flucostatot, hogy megtudjuk, milyen különbség van közöttük az árkategóriában.

A Flukosztat egy kapszula ajánlott 150 mg-os dózisban egyetlen dózisra körülbelül 200 rubel. A Diflukan ugyanazon dózisának ára körülbelül kétszerese.

Mi a különbség a Flucostat és a Diflucan között: mit mondanak a tények?

A gombaellenes szerek különböző típusúak, a kémiai összetételtől és az alkalmazás módjától függően. A mai napig az ilyen alapok iránti igény drámaian megnőtt.

Ez annak köszönhető, hogy az antibiotikumokat gyakran hozzárendelik, sokféle hatással bírnak. Tehát egy személy mikroflórája zavart, és a gombák reprodukciójára kedvező feltételek jelennek meg.

Mi a Flucostat?

Gombaellenes hatású gyógyszer. Kiadványok:

 • kapszulák;
 • parenterális alkalmazásra.

A gyógyszer középpontjában a hatóanyag - a flukonazol (a triazol származéka). Az ágens szelektív inhibitorként hat a szterolok szintézisére az érzékeny gombák sejtjeiben.

További anyagok összetételében:

 • laktóz;
 • kukoricakeményítő;
 • szilícium-dioxid, kolloid);
 • magnézium-sztearát;
 • nátrium-lauril-szulfát.

A gyógyszer bevétele során a hatóanyag gyorsan behatol a vérbe, és nem illeszkedik a vérszérum fehérjéihez. A felvétel 4. és 5. napján a gyógyszer vérben történő optimális telítődése következik be. A felezési idő 30 óra, amelyet a vesék végzik.

Hozzon létre gyógyszert a cryptococci által okozott betegségek kezelésére:

 • agyhártyagyulladás;
 • a bőr fertőzése;
 • fertőző tüdőgyulladás;
 • szövetek betegségei.

A gyógyszer alkalmazása a Candida nemzetség által okozott betegségekben lehetséges:

 • generalizált candidomycosis;
 • candidemia;
 • a nyálkahártyák candidiasis;
 • légúti és húgyúti fertőzések;
 • a mycosis a bőr (stop, test, inguinális régió).

Mi a Diflucan?

A gyógyszerkészítményt a rendszeres gombás elváltozások leküzdésére használják. Ezt Triazol gombaellenes szereknek nevezik. A készítmény flukonazolt tartalmaz, amely antibiotikum hatással bír.

A következő gyógyszerformákban állítják elő:

 • kapszulák;
 • Por a szuszpenziók előállításához;
 • infúziós oldat;
 • szirup;
 • tablettát.

A gyógyszer nem befolyásolja a nők hormonális egyensúlyát.

 • kríptokokkózis;
 • generalizált candidiasis (peritoneum, szem, endocardium);
 • gombás fertőzések;
 • kokcidioidomikózis;
 • invazív candidiasis
 • hüvelyi candidiasis.

A gyógyszer a gomba sejtmembránjának permeabilitására hat, ezáltal megzavarja annak növekedését és replikációját.

A kezelést a teljes remisszióig folytatni kell. A gyógyszer idő előtti befejezése esetén a betegség visszatérhet.

A készítmények közötti különbség

Mi hatékonyabb?

Mindkét gyógyszer a flukonazolra épül, és a gombafertőzésekkel kezelik.

Ezek hatékonysága azonban más. A flukonazolnak ugyanaz a dózisa Diflucan és Flucostat. Ha a flukonazolt a tusfehérjétől alkalmazza, akkor 150 mg hatóanyagot kell szednie mindaddig, amíg a kívánt hatás elérik.

És itt difljukan és fljukostat elég elfogadni 150 mg edinorazovót. Ezek a gyógyszerek tartósan megszabadulhatnak a mocsoktól, míg a flukonazolt rendszeresen újra kell venni.

A cryptococcus fertőzés vagy a generalizált candidiasis ellen A flukonazol nem hatékony.

Melyik a jobb?

Mindenkinek maguk választhatják maguknak azt a célt, amire célszerűbb vásárolni - Flukosztat vagy Diflucan. Alkalmazási és hatékonysági hasonlóságuk csaknem azonos. Ha fontos, hogy a páciens egy stabil cég bevált eszközeit használja, akkor a francia jogorvoslat előnyös lesz.

Abban az esetben, ha nem hajlandó túlfizetni a márka számára, lehetőség van egy hazai generikus vásárlásra megfizethető áron.

költsége

A kábítószerek ára jelentősen változik. Ennek oka a kábítószer és a gyártók adagja. A francia jogorvoslat sokkal drágább, abból a tényből kiindulva, hogy olyan gyógyszerkészítmény, amely egy kiemelkedő cég, amelynek előkészítése bizalmat okoz a lakosság körében. Továbbá a gyógyszer költsége a szállítási ár.

Flucostat, kapszulák - 165 rubeltól 433 rubelig. A Diflucan ára 720 rubeltól 850 rubelig változik, a flukonazol ára nem haladja meg a 32 rubelt.

A flukonazol, a flucosztát és a diflu-glán közötti különbség?

Annak ellenére, hogy ezek a készítmények ugyanolyan hatóanyaggal rendelkeznek, különbség van közöttük:

 • A Diflucanot a francia Pfizer cég gyártja, amelyre szintetizáltak. De a Flukosztat és a Fluukonazol a gyógyszer generikumai;
 • A francia gyógyszer számos klinikai vizsgálaton esett át, amelyek hatékonyságát bizonyították, ami nem történt meg a hazai gyógyszerekkel;
 • A Diflucan és Flucostat utasítások részletesen leírják a gyógyszer gyermekek általi használatának lehetőségét és dózisát. A flukonazol készítményben nincs ilyen leírás.

A doktor ajánlásai

A gombás megbetegedések teljes körű kezeléséhez orvoshoz kell fordulnia. Csak a klinikán végezhet el minden szükséges vizsgálatot és vizsgálatot:

 • a vér és a vizelet általános analízise;
 • vérvizsgálat RW-re;
 • széklet-elemzés n / g-on;
 • bakteriológiai vizsgálat a gyomorhurutból, a köpetből, a vizeletből és a Candida nemzetség gombájából származó székletből;
 • RSK, RA specifikus antigénekkel a betegség dinamikájában;
 • a gombák eloszlása ​​a vérből, folyadékból, intraartikuláris folyadék;
 • Röntgenvizsgálat;
 • ha szükséges, biopsziát vagy kaparást végezzen a vizsgált szerv felületéről.

Vélemények

Visszajelzés a Flucostat-t szedő betegekről, teljesen pozitív. A gyógyszer hibátlanul működött, eltávolította a viszketés kellemetlen tüneteit. A gyógyszer teljes megválasztása során a torkolat hosszú ideig eltelt.

Néhány áttekintés a mellékhatások nagyszámú felsorolására utal, amelyek megrémítik a betegeket. A gyógyszer kezdetén azonban nem jelentkeztek mellékhatások. Egy kellemetlen hátrány volt a betegség elhanyagolt formájával járó költséges kezelés.

A legjobb pozitív értékelés a Diflucan-ról. A gyógymód eltávolítja az ujját az első fogástól és sokáig. Azonban megkülönböztethető a magas költségekkel, ami korlátozza annak lehetőségét, hogy sok beteg részesüljön.

Sok értékelés a szájon át történő candidiasis alkalmazásáról egy gombaellenes gyógyszer - nystatin gyermekeiben. A felsorolt ​​gyógyszerektől eltérően csecsemőknél is alkalmazható.

Megelőző intézkedések

A gombás betegségek nagyon gyakoriak a női és férfi populációk között. Azonban az ilyen betegségben szenvedők nem sietnek el az orvoshoz. Idővel a kezelés megkezdte jelentősen csökkenti a gyógyszerek költségeit, valamint a gyógyszerek szedésének időtartamát.

Sok gomba eredetű, krónikus formájú betegség nagyon szomorú eredményeket hoz. Ezért először is meg kell védened a szervezetedet a betegségektől:

 • kövesse a személyes higiéniai szabályokat;
 • viseljen kényelmes ruhát az időjárásnak megfelelően;
 • kerülje a hipotermiát;
 • megerősítik immunitásukat;
 • használjon óvszert a nemi közösülés során.

Melyik a jobb: Diflucan, Flucostat vagy Fluconazole?

Nehéz a gombaellenes szerek kiválasztása. A modern gyógyszertár széles termékválasztékot kínál. A Diflucan, Flucostat, Fluconazole gyógyszerek népszerűek. Az eszközök segítenek küzdeni a candidiasis fő megnyilvánulásai ellen. Ami jobb, Diflucan vagy Flucostat vagy Fluconazole, a cikk megmondja.

A gyógyszerek összehasonlítása

A nyomáscsökkenés a csökkent immunitás, a gombás fertőzés elleni támadások következtében fellép, az antimikotikus gyógyszerek segítenek megbirkózni vele. Annak érdekében, hogy megértsük, melyik kábítószer hatékonyabb lesz ebből a csoportból, az összehasonlító jellemzők segítenek.

Diflucan

A gyógyszer a flukonazol, a Flucostat közvetlen analógja. A gyógyszereknek ugyanaz a hatóanyaga van - a flukonazol. A Diflucan hatással van a candida gomba, másfajta mikózisok.

A gyógyszert akkor alkalmazzák, ha:

 • genitális és orális candidiasis;
 • kríptokokkózis;
 • színezett lichen;
 • gombás meningitis.

A gyógyszer nem alkalmazható terfenadin, asztemizol, ciszaprid terápiában. Az alkoholfogyasztás ellenjavallt az összeférhetetlenség miatt. Vannak mellékreakciók, súlyos esetekben - halál. A Diflucan nem alkalmazható a szoptatás, terhesség idején. Az újszülött terápiában van előírva, ami a gyógyszer jellegzetes jellegzetessége.

flukonazol

A gyógyszer másfajta candidiasis kezelésében segít. Alkalmazását a sugárkezelésben részesülő betegek, a kemoterápia, a HIV fertőzött betegek és az AIDS kezelésében találja. A gyógyszereket gyakran használják a súlyos gombás fertőzések megelőzésére és kiküszöbölésére.

A gyógyszer pozitív aspektusai:

 • magas biológiai hozzáférhetőség, alacsony toxicitás, jó tolerálhatóság;
 • a kórokozó mikroorganizmusok széles köre;
 • jó felszívódás, nagy oldhatóság;
 • szisztematikusan alkalmazható.

A Diflucan-tól eltérő dózisok különböznek. Egy kapszulában ez utóbbi 50 mg, analóg - 150 mg. A Diflucan-t a kurzus használja, elég, ha egy tablettát flukonazolból inni kezel.

Flucostat

A gyógyszer a Fluconazole és a Diflucan általános változata. Az utóbbi az analógjaitól biztonságosan különbözik, a testre gyakorolt ​​mellékhatások vizsgálata. A flucosztát a Diflucan-nal ellentétben kisebb ellenjavallatlistával, több mellékhatással jár.

Ha összehasonlítja az Flucostat és a Diflucan készítményeket az effektus hatékonyságára, ugyanazok lesznek. A különbség a dózis, az orvoslás módja.

A flucostátot a különböző etiológiájú és helyhez kötött candidiasisra is alkalmazzák. A gyógyszeres kezelést nem lehet 3 évesnél fiatalabb csecsemők terhességében, terhesség alatt, szoptatás alatt alkalmazni. A Flucostat hasonlóan felsorolja a flukonazol ellenjavallatait. Ha választani akarunk ezek közül a gyógyszerek között, akkor érdemes olcsóbbakkal élni, tekintettel az eszközök egyenlő hatékonyságára.

A Diflucan-ot, a Flukosztat-ot és a Flukonazol-t ugyanakkor el kell kerülni a túladagolás elkerülése érdekében. A kábítószerek hasonló hatást gyakorolnak a szervezetre. Az orvosok a Diflucan és a Fluconazole, illetve a Flucostat egyidejű beadását írják elő súlyos candidiasis esetekben. A mocsári kezelés alapja a helyi és a szisztémás hatás kombinációja.

Hiba történt? Válassza ki és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűt

Mi a különbség az élesztőfertőzés Diflucan, Flucostat és flukonazol gyógyszerek között?

Három jogorvoslat van a tollra. Minden orvos másként ír elő. De az egyik elve - egy vagy két tablettát ivott, és ott szaggatott. Mert annyira különbözik az ár ezeknél a gyógyszereknél.

Mi a különbség az élesztőfertőzés Diflucan, Flucostat és flukonazol gyógyszerek között?

Ezek a gyógyszerek alapvetően egy hatóanyaggal rendelkeznek. Ezek különböznek egymástól, mivel azokat a különböző országok gyártói gyártják. A flukonazol a hazai gyógyszerünk, és egy fillért sem okoz. A legdrágább az amerikai termelés Diflucanja.

Valaki azt fogja mondani, hogy a hatóanyag egy, miért fizet túl sokat. A személyes tapasztalat azt mondanám, vettem két gyógyszer, így miután megkapta a flukonazol mellékhatásokat, és ez nem sokat segít, de miután Diflucan hatással volt szinte másnap, és nincs mellékhatása.

Hosszú ideig magamhoz kérdeztem ezt a kérdést:

Ezt találtam magamnak

Diflucan

Hatóanyag - flukonazol

150 mg-ot. Az ára 1 tabletta 250rub. akár 500 rubel.

Gyártó - Franciaország (Pfizer)

Flucostat

Hatóanyag - flukonazol

150 mg-ot. Ár 1 tabletta 90 rubeltól 220 rubelig.

Gyártó - Oroszország (Pharmstandard)

flukonazol

Hatóanyag - flukonazol

150 mg-ot. Az 1 tabletta ára 7 és 75 rubel között van.

Gyártók - Oroszország (Vertex),

Vannak is A flukonazol-Teva

Hatóanyag - flukonazol

150 mg-ot. Az 1 tabletta ára 90 és 220 rubel között van.

Gyártók - Magyarország (Teva),

És a munka, a javallatok és az ellenjavallatok alapelve, és gyakran a további komponensek, ezek a három gyógyszer ugyanaz.

Személy szerint mind a háromat használtam. És nem találtam semmi különbséget, kivéve az árat.

Flucostat - 200 rubel

Diflucan - 100 rubel

Flukonazol - 20 rubel.

Ez egy durva ár mindhárom gyógyszeres kezelésre.

Mi más? Csak az áron!

A flukosztát egy eredeti gyógyszer, a Diflucan és a flukonazol generikumok (olcsó pótlók).

Csak a Flukostat költségei közé tartozik a szabadalom, a reklám, a klinikai vizsgálatok stb.

A generikumok is ellenőrzik, de valahogy kisebb mértékben. Más gyógyszeripari vállalatok vásárolnak jogot az olcsó analóg gyártására.

A generikumok ára sokkal alacsonyabb, mint az eredeti. Ezért az ár megfelelő.

Alapvetõen aktív hatóanyagot ugyanaz a helyzet.