Formidron - utasítások a gomba kezelésére és a láb izzadására, összetételére, mellékhatásaira és árára

A Formidron hatékonysága az antiszeptikus hatás és a gombás betegségek sikeres elnyomása miatt következett be. Az orvosi termék összetétele formaldehidet tartalmaz alkoholos oldatban, deodoráló adalékanyagokat. Amikor a fő anyaggal kölcsönhatásba lépnek, a fehérjék denaturálódnak és megsemmisülnek, a formalin reagál az ammóniával, kötő molekulákkal, és ezáltal kiküszöböli a verejték kellemetlen szagát.

Mi az a Formidron

A verejték éles szaga a szerves anyagok bomlását gátló mikroorganizmusok létfontosságú tevékenységének eredménye. A formidron antiszeptikus, amely elpusztítja a bőrön szaporodó baktériumok telepeit. Az alkoholban lévő formaldehid oldat közvetlenül befolyásolja a fehérjéket, elnyomja a baktériumok növekedését. A gyógyszer, összehasonlítva más hasonló eszközökkel, számos tagadhatatlan előnnyel jár:

 1. A készítményben lévő tanninok szűkítik a pórusokat, ami befolyásolja a kiválasztódott izzadság mennyiségének csökkenését.
 2. Az oldat mindenféle mikroorganizmust megöli a bőrön, a gomba kezelésére használják.
 3. Semlegesíti a verejték illatát a cipőben.

A Formidron használatára vonatkozó utasításokat a készítmény klinikai vizsgálatai alapján fejlesztették ki, az egyes esetekben az oldat adagolására vonatkozó utasításokat tartalmaznak. A gyógyszert fokozott izzadással és a gomba hatékony kezelésével írják fel.

Összetétel és kibocsátás formája

Antiszeptikum 50 és 100 ml-es injekciós üvegekben kapható. Az ízesítő adalékanyagként a gyártók kölni vagy más anyagokat injektálnak az oldatba a jelenlegi előírásoknak megfelelően. A Tula Gyógyszergyár a Formidron-t fenyőolaj hozzáadásával állítja elő, amely gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik.

Az oldat oldatainak száma

Etil-alkohol 95%

Köln vagy más ízesítő adalékok

Farmakodinamika és farmakokinetika

A készítményben lévő hatóanyagok fertőtlenítik és elnyomják a gomba fejlődését. Az oldat toxicitását a formaldehid tartalma határozza meg, amely elpusztítja a fehérjemolekulák szerkezetét. A lábak verejtékezéséből származó Formidron alkalmazásával a baktériumok elpusztításával és a lábak izzadásának általános csökkenésével okozhat komplex hatást a bőrön. A legfontosabb dolog - a Formidron megfelelő használatához - részletes használati utasításokat talál a mellékletben, kövesse a szakemberek utasításait és ajánlásait.

Milyen betegségek esetén alkalmazható a Formidron?

Az antiszeptikumot az orvosnak a lábfej verejtékezésének csökkentésére és az axilláris medencék fokozott izzadására vonatkozó utasításai szerint kell előírni. A megoldás cipőket és talpbetéteket képes kezelni, ezáltal hosszú távon kellemetlen szagokat szüntet ki. A gyógyszert a körömlemezek gombás megbetegedésére vonatkozó utasításokkal összhangban, speciális kenőcsökkel kombinálva alkalmazzák. Az formidron lágyítja a körömszövetet, megkönnyíti a gyógyszerek hatóanyagainak elérését, felgyorsítja a beteg gyógyulásának dinamikáját.

Adagolás és adminisztráció

Az Formidron csak külső használatra alkalmas gyógyhatású készítmény. Gyapotra vagy nedves lemezre impregnáltuk a hónaljban lévő bőrt, a lábat a megnövekedett izzadás helyén. Ajánlatos a gyógyszert naponta kétszer használni. Az elkészített, tiszta, száraz bőrre felhordjuk 30 percig, majd a folyadékot folyékony víz alatt öblítsük le. A hónalj üregében a vékony, érzékeny bőrformaldehid oldat irritáló hatású lehet, így a tartási idő 15-20 percre csökken.

A hónalj medencéinek borotválkozásakor tartózkodjon 24 órától a gyógyszer alkalmazásától, így a fertőtlenítőszer nem okoz bőrre és allergiás reakciókat. Az irritáció megszüntethető a nyugtató regeneráló krémek segítségével. A formidron a bőrre való felhordás után azonnal lép fel - egy vagy két eljárásra van szükség ahhoz, hogy 14 napig tartós hatás érhető el. Ha a bőr izzadása megemelkedik, a kezelést 2-3 napig végezzük.

A köröm gombájából

A formidrint a körömgombák segédkezelésére használják. Az érintett körömlemezeket híg oldattal (1 ml / 100 gramm vízzel) kezeljük. Az eljárást naponta háromszor 15-20 napig ismételjük. A folyadék puha, lazaabbá teszi a körömlemezt, a gyógyító krém behatol a köröm felső rétegeibe, a kezelés dinamikája javul.

Cipőhöz

Gyakran használj Formidront a cipő feldolgozásához a gombából. Ajánlatos kéthetente elvégezni az eljárást, hogy megakadályozza a lábak és a köröm gombás fertőzéseinek ismételt fertőzését. Az alkohollal készült formaldehid oldat könnyen behatol a cipőanyag pórusaiba, hatékonyan gátolja a mycosisot okozó gombák telepeinek kialakulását. Az első alkalmazás után a patogén baktériumok szintje jelentősen csökken.

A bőr túlzott izzadásával

A hónalj felduzzasztása kellemetlen érzést okoz, provokálja a baktériumok fejlődését, és a személy verejték éles szaga. A formidron, a hatóanyag alkotóelemei képesek megbirkózni ezzel a problémával a verejtékmirigyek szűkítésével és atrófálásával, csökkentve a kiválasztódott izzadság mennyiségét. A hónalj vagy láb kezelése után a tanninok kezdenek az epidermiszen fellépni, megőrizni a verejtékcsatornákat, csökkentve a mirigyek kiválasztását. A fenntartható hatás elérése érdekében naponta 1-2 alkalommal kell alkalmazni a bőrre, 3-4 napon keresztül fokozott izzadással.

Formidron

A leírás aktuális 2014/07/01

 • Latin név: Formidron
 • ATX kód: D08AX
 • Hatóanyag: Formaldehid (formaldehid)
 • Gyártó: ZAO Rostov PharmFabrika, Oroszország

struktúra

Az oldat 100 g-os oldatának összetétele 10 g-ot tartalmaz. formaldehid, 96% etanol - 39,5 gramm + további komponensek (víz, kölni).

A kibocsátás formája

Az alkoholos oldat átlátszó, színtelen, speciális szaggal 50 ml-es palackban és 100 ml-es kartonpapírban.

Farmakológiai hatás

Mi a Formidron? Antiszeptikus, dezodor.

Farmakodinamika és farmakokinetika

A hatóanyag aktív összetevői gombaellenes és fertőtlenítő hatás, dezodorál, hűtsük le a felületet. molekulák formalin jól csatlakozik ammónia, ami kellemetlen szag megszüntetéséhez vezet.

Használati utasítások

A formidrint a lábak izzadásának javítására használják, cipők kezelésére, a bőr izzadásának kezelésére.

Ellenjavallatok

 • gyógyszerallergia, a megoldás bármely összetevőjén;
 • gyulladás a bőr felszínén és gyulladásos megbetegedések;
 • legfeljebb 14 éves korig;
 • Az irritáció elkerülése és az allergiás reakciók nem vonatkoznak az érzékeny bőrre.

Mellékhatások

Talán az allergiás reakciók megnyilvánulása a bőr felületén, irritáció.

Használati utasítás (Módszer és adagolás)

Formidron alkalmazásának módja: törölje le a gyapotszövet tetejét, fokozott izzadással. A Formidron utasításai szerint a lábakhoz, a hónalj területhez és a cipőkhöz is alkalmazható. A Formidron lábfejekhez való alkalmazását és az arcon történő formidron használatát naponta 1-2 alkalommal végzik.

túladagolás

A túladagolás tünetei általában a bőr bőrpírja az alkalmazás helyén, szárazság, irritáció és viszketés. Meg kell szakítania a terméket, az érintett területről vízzel mossa le.

A mérgezés tünetei, amikor a Formidron belsejébe esik, akut fájdalom a gyomorban, szédülés, tájékozódási zavar, indokolatlan félelem, émelygés, hányás. Amikor eltalálják formalin a GI, azonnal hányni kell, vagy ha több mint fél óra telt el, öblítse le a gyomrot a szondán keresztül. Diuretikumok, kábítószerek hozzárendelése ammónia és karbamid.

Amikor formaldehid gőzzel mérgezik, belélegzésre van szükség ammónia (1-2 csepp).

kölcsönhatás

Nem észleltek vagy nem történtek.

Eladási feltételek

Tárolási feltételek

Tartsa távol a gyermekektől, sötét és hűvös (nem haladja meg a 15 fokot).

Lejárat dátuma

Vélemények a (z) Formidron

Vélemények a (z) Formidron egyébiről. Sokan azt írják, hogy a gyógyszerek olcsóak és hatékonyak, jól kezelik a verejtékezést, kiküszöbölik a szagokat és a felesleges nedvességet. De a mellékhatások a bőr irritációját és viszketését jelzik, a köröm törékennyé válik, bőrelváltozások fordulhatnak elő.

Ár Formidron (hol vásároljon)

A Formidron ára több mint megfizethető. A gyógyszer 50 ml-ét 25 rubelre kaphatja. Vásárolni 100 ml 39 rubel lesz.

Formidron

Formidron - antiszeptikus, dezodoráló szer, amely gombaölő és fertőtlenítő hatással bír, deodorálja és lehűtik a felületet.

A fő hatóanyag - A formaldehid, amely a hatóanyag része, képes a fehérje molekulák szerkezetének elpusztítására és összecsukására. Ez az oka annak, hogy a Formidron negatív hatással van a mikroorganizmusokra, amelyek parazitálják a bőrt. A betegség okozó baktériumok megzavarják a faggyúmirigyek működését, ami a verejték taszító szaga.

A formidron barnító tulajdonságokkal rendelkezik, ami elősegíti a faggyúmirigy csatorna eltömődését és teljes atrófiát.

Klinikai és farmakológiai csoport

A dezodoros és antimikrobiális hatású gyógyszer, melyet hyperhidrosisra használnak.

A gyógyszertárak értékesítési feltételei

Vásárolhat orvosi rendelvény nélkül.

Mennyibe kerül a Formidron a gyógyszertárakban? Az átlagár 50 rubel szinten van.

Összetétel és kibocsátás formája

Termékforma Formidron - alkoholos oldat külső alkalmazás: tiszta, színtelen, egy illatos illata (50 vagy 100 ml-es ampullákba importált barna üvegből vagy borostyán színű üveg, vagy polietilén-tereftalát, műanyag dugóval vannak lezárva, vagy sapkák a vezérlő az első nyílás, mindegyik injekciós üveg egy kartondobozban, használati utasítással együtt). Kórházak esetében a gyógyszer 3, 5 és 10 literes polietilén dobozokban kapható.

 • hatóanyag: formalin (formaldehidoldat 37%);
 • segédanyagok: etilalkohol (etanol) 95%, tisztított víz, köln.

Farmakológiai hatás

A gyógyszer antiszeptikus és dezodor hatású. A hatóanyagot a formaldehid alakjában, egy része a hatóanyag, megvan az a képessége, hogy koagulálni, azaz kapcsolja ki, vagy elpusztítja a szerkezet a fehérje molekulák. A hatóanyag ezen tulajdonsága miatt az Formidron káros hatással van a bőrön élő baktériumokra.

A formidronnak van egy barnító hatása is, amely biztosítja a verejtékmirigyek csöveinek lezárását és az atrófiát.

Használati utasítások

Az Formidron a verejték felhalmozódása a tenyéren, a lábakon, a hónalj alatt lerakódott.

Ellenjavallatok

Az oldat alkalmazása A formidron bizonyos körülmények között kizárásra kerül, amelyek a következők:

 • Egyéni intolerancia formaldehiddel vagy alkohollal.
 • Akut gyulladásos folyamat a bőrön a feltételezett gyógyszerhasználat területén.
 • A személy kora legfeljebb 14 év.

Nem javasolt gyógyszeres kezelést a test területére vékony, finom bőrfelületen, mivel ez irritáció kialakulásához vezethet. A Formidron oldat használatának megkezdése előtt fontos ellenőrizni, hogy nincsenek-e ellenjavallatok.

Adagolás és az alkalmazás módja

Amint azt a használati utasításban jeleztük, az Formidron oldatot külsőleg használják, ajánlatos a lábak interdigital hajtogatását dörzsölni egy kis mennyiségű folyadékkal 1 alkalommal naponta.

A higiénikus zuhanás és a gyógyszer száradása után 30-40 percen keresztül fokozott izzadással (talppal, tenyérrel, interdigital hajtásokkal) rendelkező bőrfelületeken kerül sor. Ezután öblítse le a készítményt meleg vízzel. A kényes, érzékeny bőrre (hónalj és tenyér) a gyógyszert legfeljebb 20 percig kell alkalmazni. Ezt követően a bőrt alaposan mossuk meleg vízzel tisztítószerek nélkül, és talkagporral vagy baba porral porítottunk.

A hónaljcsökkentés után a Formidron legfeljebb egy napig alkalmazható. Egy eljárás elegendő a bőr izzadásának csökkentésére 7-12 napig. Izgatott izzadás esetén az eljárást 2-3 egymást követő napon végezzük.

Mellékhatások

Talán az allergiás reakciók megnyilvánulása a bőr felületén, irritáció.

túladagolás

A túladagolás tünetei általában a bőr bőrpírja az alkalmazás helyén, szárazság, irritáció és viszketés. Meg kell szakítania a terméket, az érintett területről vízzel mossa le.

A mérgezés tünetei, amikor a Formidron belül esik, akut fájdalom a gyomorban, szédülés, diszorientáció, ok nélküli félelem, émelygés, hányás. Ha a formalin bejut a gyomor-bélrendszerbe, azonnal hánytatni kezd, vagy ha több mint fél óra telik el, öblítse át a gyomrot a szondán keresztül. Hozzárendel diuretikumokat, ammónia és karbamid készítményeket.

Formaldehid gőzökkel történő mérgezés esetén az inhalációt 1-2 csepp ammónia oldattal kell végrehajtani.

Különleges utasítások

Kerülje a megoldást a nyálkahártyákra és az arcbőrre.

Az utasításoknak megfelelően a Formidron alkalmazása esetén a gyógyszer nem befolyásolja a járművek és egyéb összetett mechanizmusok kezelését.

Kompatibilitás más gyógyszerekkel

Hiányoznak a más gyógyszerekkel való kölcsönhatásokra vonatkozó információk.

Vélemények

Ajánljuk, hogy olvassa el azokat a véleményeket, akik a Formidron-t használják:

 1. Marina. Úgy vettem a gyógyszertárakban (így méltatta, és azt mondták, hogy ez jobb, mint drei drei, és nem olyan káros) - 20-30 percig, majd meleg vízzel a fazekat sled.den és legfőképpen az illata is, és a 2. napon ismét megpróbálta, de nincs eredmény sz. bár egymás után 2 napot használtak. Még mindig dörzsöli cipő is az eredménye, hogy a víz 0. hogy ez azt jelenti, nincs különbség, és nem vált arra, hogy minden része a formaldehid és ott nem segít. így csodálatos, hogy segített neked?
 2. Inna. Tartsa ház Formidron kizárólag hatékony gombaellenes kezelést cipő: Viseljen kesztyűt, lélegeztető és az építési pont (nagyon maró füst kérdések), törlőkendő megnedvesített vatta minden obutku belül, olyan lemez, és hagyja a szorosan cipő táska két napig, ami után a szellőző. Elolvastam, hogy a gyógyszer nem ürül ki a szervezetből, és általában a Formalin analógja. Hogy sem a gyermekek, sem a terhes, vagy csak felnőttek Én nem tanácsot neki, hogy a bőrre - biztonságos analóg izzadásgátló nagy választékban.
 3. Katya. Vásárolta vagy megvásárolta ezt az ügynököt az axillák verejtékezéséből, és abszolút nem megközelítette vagy alkalmazta. A kérelem után volt vörösség, viszketés, viszketés egész idő alatt, rövidebb, jobb, ha aztán szaga van, mint egy ilyen kínzás. Különben is, most olvastam, hogy ez egy nagyon káros jogorvoslat, és hála Istennek, hogy nem felel meg nekem, és nem használtam sokat, vagy akár meghaltam így.

analógok

A hatóanyag szerkezeti analógjai:

Az analóg megvásárlása előtt forduljon orvosához.

Az eltarthatósági idő és a tárolási feltételek

A terméket legfeljebb 15 fokos hőmérsékleten tárolja. Tartsa sötét helyen gyermekek elől elzárva.

A Formidron eltarthatósági ideje a kiadástól számított három év. A pénzeszközök felhasználása a meghatározott időszakot követően szigorúan tilos.

Formidron: mi használt, a gyógyszer hatása, az előnyök

Mindig szükség van arra, hogy sok pénzt költenek költséges termékek vásárlására, hogy megszabaduljanak a túlzott izzadástól és kellemetlen szagoktól a lábaktól és hónaljaktól? Van más lehetőség? Az orvosok - a dermatológusok azt állítják, hogy igen, és felírják a Formidron-t, amelyre ezt a gyógyszert alkalmazzák? És hatásos?

A hatóanyag, a formaldehid fő hatóanyagát a gombák és baktériumok sejtmembránjai fehérjeinek elpusztításával lehet jellemezni. Ezért az ágensnek kimondott antiszeptikus és antimikrobiális hatása van. A Formidron alkalmazása megbízható módja a dermatosisok elleni védekezésnek, mivel a patogén növényzet sokkal gyorsabban fejlődik a hyperhidrosisban.

Ezenkívül a Formidronnak ez a fellépése:

 • Ez megakadályozza, hogy a kellemetlen szag, mert önmagában nem szaga a verejték (feltéve, hogy a megfelelő diéta), azonban, érintkezve a bőr felületén kezdődik aktív növekedés a baktériumok és azok hulladékok vált oka az éles furcsa szaga;
 • hasító hatása megakadályozza a bőr gyulladását, megszáradja;
 • kiküszöböli a bőr pelenka kiütését;
 • szabályozza a verejtékmirigyek működését, gátolja a szekretáló tevékenységüket.

De mi a különbség a Formidron hagyományos dezodorból történő használata között? A legtöbb ilyen termék nagyon erős ízű, amely csak a verejték kellemetlen szagát maszti. Ezért tiszta izzadásgátló szereket vagy dezodorokat kell használnia - izzadásgátlók.

Azonban a Formidron számos előnnyel rendelkezik, mint más kozmetikai termékek:

 • olcsó;
 • az első alkalmazás után kiemelkedő hatás, miközben több napig tart, nagyon kevés izzadásgátló büszkélkedhet ilyen hosszú eredménnyel;
 • kényelem és egyszerű használat;
 • a szagok - baktériumok megjelenésének fő oka megszüntetése;
 • a verejtékezés intenzitásának jelentős csökkenése;
 • sokoldalúság, a termék a bőr minden területére alkalmazható, kivéve az arcot;
 • hogy a gyógyszer nem csak külsőleg használható, hanem cipők feldolgozására is.

A "Formidron" kérdésre adott válasz: "Miért használják?" A gomba kezelése a lábakon. Az oldat gyorsan okoz patogén növényzet visszafordíthatatlan halálát. És ellentétben a legtöbb fungicid hatóanyaggal, nincs szelektív hatása, de aktivitást mutat a gombás flóra valamennyi képviselőjével szemben. A kezelés több napig tart, és a gyógyszer rendszeres alkalmazása a jövőben elkerüli ezt a problémát.

Formidron a lábakhoz: alkalmazási jellemzők, ellenjavallatok és esetleges szövődmények

A termék fő felhasználási területe a túlzott izzadás. Továbbá a hatóanyagot hiperhidrosisra használják, hajlamos a pelenka bőrkiütésére, a gombás és bakteriális dermatózisokra.

Az Formidron alkalmazható:

 • lábterület;
 • a hónalj üregének bőrét;
 • ágyékcsuklók;
 • A hátsó terület, különösen a vállpengék között.

Oldja fel a gyapjúlemezt és dörzsölje a bőr problémás területeit napi 1-2 alkalommal. A többi ajánlás használatára vonatkozó utasításokban nincs, de a szakértők azt tanácsolják, hogy a megoldás többi részét egy kozmetikai szalonnával megnedvesítsék, majd az alkalmazás után 30-40 perccel leöblítik a Formidron lábát folyó víz alatt. A hónalj érzékeny bőrére, a testre, a tenyérre, a gyógymódra legfeljebb 20 percig marad.

A termék használata előtt megfelelő higiéniai eljárásokat kell végezni, és alaposan meg kell szárítani a bőrt.

Az orvosok szerint a megoldás egy alkalmazása elég ahhoz, hogy megszüntesse a kellemetlen szagot és megszabaduljon a túlzott izzadástól 7-10 napig. De az expresszált hyperhidrosisban a bőrt törölni kell egy gyógyszerrel néhány nappal a végén.

A mellékhatások a gyógyszer megfelelő használatával rendkívül ritkák. Ritkán piros területek jelennek meg az alkalmazás területén az alkalmazás során. Ezt súlyos viszketés és égés kísérte.

Ha allergiás tünetek jelentkeznek, haladéktalanul mossa le az oldatot a bőr felszínéről, és vegyen fel egy másik hatóanyagot a hyperhidrosis kezelésére.

A formidron a test és a lábak számára számos ellenjavallatot tartalmaz, köztük:

 • a gyermek viselkedésének időszaka;
 • szoptatás;
 • gyermekek 16 éves korig.

A gyógyszer hatékony, de nagyon mérgező anyagot tartalmaz. Ha külsőleg alkalmazzák, nincs rendszerszintű hatása. Azonban a Formidront nem szabad a sérült területekre alkalmazni, nyitott sebekkel, karcolásokkal. Ezenkívül a gyógyszeres kezelés nem az epidermális burkolat kezelésére szolgál.

Nincs információ a gyógyszer túladagolásáról. Azonban ha túl gyakori az alkalmazás, akkor a bőrnek a hámlás és a repedés pontján történő szárításának kockázata magas. Ebben az esetben az alkalmazás leáll, és az érintett területeket gyulladásgátló és regeneráló krémmel kezelik.

A gyógyszer fő összetevője formaldehid és víz alkoholos oldata. Külső alkalmazás esetén, az utasításokban megadott ajánlásoknak megfelelően, ez az anyag nem toxikus. A rendelkezésre álló Formidron a lábakhoz 50 és 100 ml Tula Gyógyszergyár és a Samaramedr cég palackokban készült oldat formájában.

Eladja a gyógyszert bármely gyógyszertárban. Tárolja a csomagolást szobahőmérsékleten. A gyógyszer azonban nem szánt orális beadásra szánt, mert komoly szövődmények veszélye áll fenn. Ezért tartsa távol a terméket a gyermekektől. Ugyanezen okból az oldat nem önthető az italos palackokba. Az eltarthatóság 5 év, ezután a gyógyszer használata veszélyes.

Formidron cipőkhöz: analógok listája, árak

A készítmény a talpbetétek és a cipő belső felületének kezelésére is szolgál. Ez szükséges a gombafertőzések kialakulásának megakadályozásához. Az oldatban bőven nedvesítse meg a gyapotot, és alaposan törölje le a cipőket belülről. Ugyanígy a cipőbetéteket is kezelni kell. A szárított gyógyszer egy órát vesz igénybe. Ugyanakkor nem hagy szagot, nyomot és foltot sem a lábujjakon.

A gyógyszernek több analógja van:

 • Formagel, amely formaldehidet is tartalmaz, azonban kültéri használatra alkalmas krém formájában is kapható;
 • A szalicilsav, a bórsav, a nátrium-tetraborát oldatok kifejezett fertőtlenítő hatással rendelkeznek, a bőr száraz, de egyénileg nem nagyon hatásosak a hyperhidrosis kezelésére;
 • A formaldehid mellett a Teimurov-paszta egyéb összetevőket is tartalmaz, amelyek közül a cink-oxidot, a bórsavat és a szalicilsavat, a mentolt stb. Szintén alkalmazzák a fokozott izzadás esetén.

A bőr és a cipő formidron nem alkalmazható ugyanazon a testnegyeden más helyi készítményekkel együtt.

Ольга, 26 éves. "Amikor elolvastam a készítmény összetételét, sokáig kételkedtem benne, mert formaldehidet tartalmaz. Azonban úgy döntött, hogy törölje le a lábát és a cipőt. Még egy ilyen eredményt sem vártam. A lábak megállt a verejtékezés, eltűnt a kellemetlen szag. A gyógyszert rendszeresen nem csak lábak, hanem hónaljok dörzsölésére használják. "

Виктор, 29 éves. "Azt hiszem, sok ember ismeri a kellemetlen szagot és a lábak izzadását. Hosszú ideig kerestek információt arról, hogyan kell kezelni ezt a csapást, de nem találtam semmi hatékonyat. De nemrég egy tanácsot kerestem a Formidron hatékonyságáról. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom, mert a gyógyszer egy fillért jelent. A megoldás sokat segített. "

Andrei Stepanovich Afanasyev, bőrgyógyász. "Szeretem a betegeknek egyszerű és megfizethető gyógyszereket adni. Ezért gyakran javaslom, hogy kezelje a hyperhidrosist úgy, hogy a bőrt áttöri a Formidron-nal. A gyógyszerkészítmény nagyon hatékony, elérhető és nem okoz mellékhatásokat. "

Egy üvegenként 8-20 rubelre kerül. Más izzadásgátlók közül a gyógyszer bizonyított terápiás hatással bír, a terápiás hatás időtartamára, az egyetemességre, a biztonságra és a könnyű használatra. A gyógyszer gyakorlatilag nincs ellenjavallat és harc, mind a következményekkel, mind a verejtékezés és a kellemetlen szag miatt.

Formidron - a verejtékezés és a láb szaga, az oktatás, a felülvizsgálatok

Nos, ez jó mérsékelten - ez az, amit a népi bölcsesség mond. A lábak izzadnak egyáltalán. Nos, az izzadság - a felesleges hő eltávolítása, a bomlástermékek. Rossz, erős izzadás esetén. A lábak éles kellemetlen szaga, a cipő elviselhetetlen illata. A támogatáshoz a Formidron lesz - a külső használatú gyógyszer, fokozott izzadással (hyperhidrosis). A gyógyszer megoldja a problémát nemcsak orvosi, hanem esztétikai, pszichológiai jellegű is.

A formidron egy helyi gyógyszer a hyperhidrosis kezelésére

Hogyan határozható meg a lábak hiperhidrosisága: öntsön egy vékony réteg közönséges keményítőt a tálca aljára. Hígítsunk fel egy kis jódot vízben, kefével vagy szivacsjal lábaidat. A nedves lábakat a keményítőbe kell meríteni.

Ha a lábak intenzíven kékre válnak, akkor lehetséges a hyperhidrosis diagnosztizálása.

Mi az a Formidron

Ez egy formaldehid alapú antiszeptikus.

Összetétel: formaldehid oldat, etil-alkohol, kölni, víz. A terméket 50 ml-es, 100 ml-es sötét üvegpalackban gyártják.

Használati utasítás lábakhoz

 • káros hatással van a bőr mikroflórájára, lebontva az apokrin mirigyek váladékait;
 • megvédi a bomló izzadság kellemetlen szagát;
 • elpusztítja a fehérjék szerkezetét;
 • antiszeptikus hatást fejt ki;
 • tannikus tulajdonságokkal rendelkezik;
 • segíti a verejtékmirigyek záródását, és az atrófiát okozza.
 1. A hyperhidrosis - fokozott izzadás.
 2. A gombás megbetegedések - a láb gombák.

Victor P., 26 éves, futár:

Erősen izzadt lábak és hónalj. A barátaim azt tanácsolták, hogy formaldehid alapú folyadékokat használjak. Megvettem a gyógyszertárban - olcsó. Az utasításokban olvastam, mi segít a Formidronnak a hónalj alatt a verejtékezésből. Még nem használtam. Két nappal később elkezdődik a vakáció, megyek a bőrgyógyászhoz, konzultálok, használhatom ezt a gyógyszert a lábak izzadásához.

Ne feledje: öngyógyítás nem végezhető el. Károsíthatja egészségét.

A gyógyszer káros hatással van a bőr mikroflórájára, lebontva az apokrin mirigyek szekrécióját

Az alkalmazás módja

Hiperhidrosis esetén az oldatot naponta egyszer vagy kétszer felviszik a láb bőrére.

A folyadékot fél órán át tiszta bőrre alkalmazzuk, majd meleg vízzel lemossuk, a bőrt szárítjuk és talkummal porítjuk. Vékony, érzékeny bőrrel a gyógyszert 15-20 percig kell alkalmazni. Súlyos izzadás esetén ajánlott az eljárást kétszer vagy három nappal egymás után ismételni.

Vigyázat: Ha folyadék van a szemek, szájnyálkahártyán, a kémiai égés elkerülése érdekében, a nyálkahártyákat bőséges hűvös, tiszta vízzel kell mosni.

Ellenjavallatok

Mivel a gyógyszer mérgező, ellenjavallt terhes, szoptató anyák, gyermekek ellen.

 • arcra kell alkalmazni;
 • Használható gyulladásos bőrbetegségek jelenlétében.

A formaldehid egy adott szagú toxikus gáz. A formaldehid kis koncentrációja mindig jelen van a levegőben. Ezért a helyiségek szellőztetése olyan fontos. Az irodákban vagy apartmanokban kívánatos a klorofitum, a borostyán, a ficus termesztése. Ezek a növények tisztítják a káros gázgőzök levegőjét.

Mellékhatás

A gyógyszer bőrirritációt és viszketést, bőrkiütéseket, bőrpír-helyi allergiás reakciókat okozhat, ezért óvatosan alkalmazzák.

Visszajelzés Irina S. 37 éves, ügyvéd felkészítésére:

A láb izzadása sok kellemetlenséget okoz, különösen nyáron. Nem mertem botoxot csinálni. Az orvos azt tanácsolta, hogy vásároljam meg a Formidront. Úgy döntött, hogy megpróbálja és nem sajnálja. A két hétig eltűnik a gyulladás, az egyetlen dolog, azonnal az alkalmazás után, és a lábam bõre nagyon gyengéd, égõ érzés. A gyorsabb égéshez nem dörzsölöm a lábamat gyógyszerrel, nedvesítik a gyapotot, enyhén áztatják őket.

Formidron - lábbal, felülvizsgálatokkal

Vélemények a betegek és az orvosok a gyógyszer kezelésére izzadás láb, gomba, cipő fertőtlenítése többnyire pozitív.

Patient Reviews

Victor K., 64 g, ács:

Egyszer volt egy gyógyszer a formaldehiddel a verejtékezéstől. Nemrégiben, miután meglátogatták a fürdőt, éreztem a viszketést a lábam között. A bőrgyógyász azt mondta, hogy gomba volt. Az orvos modern orvosságokat akart kinevezni, de én nyugdíjas vagyok, és sokféle "harapás" ára. Aztán az orvos azt tanácsolta, hogy vásároljak a "régi, kedves" Formidron gombaféléből. A gyógyszer, bár olcsó, de jól segített.

Maria O., 47 éves, vegyész-technológus:

Nyáron, néha télen, a Formidront használom. Tudom, hogy a formaldehid, amely része a megoldásnak, erős méreg. Ezért, ha úgy döntesz, hogy használja ezt az eszközt, a használati utasítás kötelező. Ha a gyógyszert bölcsen használja, akkor nem lesz túladagolás vagy mérgezés.

Formidron a körömgomból

Alexander Yu, 39, úszás oktató:

Nemrégiben a formagyönköt használtam a körömgombákból, a láb szaga. Bár egy kicsit ég, különösen akkor, amikor ujjait megkenik a bőrön, de tetszett a gyógyszer hatása - sikerült gyorsan megszabadulni a szagtól és a gombától.

Shapedron cipőkhöz

A cipőfeldolgozás shodrodonom megöli a mikroorganizmusokat és még a gombák spóráit is

Darina L., 30 éves, közgazdász:

A cipőfeldolgozás shodrodonom megöli a mikroorganizmusokat és még a gombák spóráit is. És én így csinálom. Először a piszoktól és a portól mossom a cipőmet, és jól száradok. Eltávolítom a talpbetéteket (ha nincsenek ragasztva vagy varrva), mindkét oldalról feltöröm a megoldást. Majd gondosan dolgozzon a cipő belsejében, és tegye a talpbetétet és a cipőt egy cellophane tasakban egy vagy két napig, hogy a teljes fertőtlenítést a csomagolás szűkítse. Két nap elteltével szellőzik a cipőt, és egy polcon helyezkedik el a szekrényben. A munka során azonban kesztyűt kell elhelyezni, hogy ne sérüljön a tenyérbőr. A barátja azt tanácsolta neki, hogy egy parfümöt vásároljon egy spray-vel és öntsön be gyógyszert. Szerintem én is.

Doktor észrevételei

Ivan Jurijics, bőrgyógyász:

A formidron hatékony gyógymód a túlzott izzadáshoz, a verejték éles, kellemetlen szaga. Ha a gyógyszert először használják - kis lábfelületen alkalmazzák - ha nem követnek allergiás megnyilvánulást - a gyógyszer használható. A hosszan tartó használat száraz bőrt okozhat.

Anna Timofeevna, orvos:

Nagy dózisban a formaldehid hatóanyag mérgező. Használat ésszerű dózisok használata nem veszélyes. A formaldehid negatívan befolyásolja az idegrendszer működését, a légzőszerveket, a látást, a reproduktív rendszert.

Kérdés Petrovics Viktorhoz, a legmagasabb kategóriába tartozó bőrgyógyászhoz:

A kedves orvos. Mondd meg, lehetséges-e a formázónak az anyámhoz használni? Már 79 éves. Hörgőgyulladással volt beteg, több mint egy hónapig aggódott az erős gyengeség és az izzadás miatt. Naponta többször változtatni kell a segítségemmel. Különösen izzadt kéz, arc, láb. Tisztelettel, Lina P.

válaszolni:

Kedves Lina, tanácsot adok anyádnak, hogy végezzenek orvosi vizsgálatot a bronchitis utáni esetleges szövődmények kizárására. A hyperhidrosis okozhatja az ideg-, a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, a fertőző folyamatok patológiáit. Az Ön által érdekelt gyógyszer tüneti jellegű, kiküszöböli a verejtékezést, de nem kezeli az okot, számos ellenjavallatot tartalmaz. Ezért nem ajánlom az anyádnak.

következtetés

A formidron egy topikális szer, amely megfelelő használatával kiküszöböli a lábak izzadását, megvédi lábát a gombától, fertőtleníti a cipőt. Az alacsony ár ellenére a termék megfelel a céljainak és minőségének.

A Formidron túlzott izzadás esetén történő használatára vonatkozó utasítások

A hyperhidrosis kezelésére a legtöbb esetben az Formidron-ot adják be. A gyógyszer antiszeptikusnak minősül. A hatóanyag aktív formája a formaldehid, amely maximális hatást biztosít.

FONTOS INFORMÁCIÓ! A gyógyszertárak a hyperperidosis (túlzott izzadás) hatékony gyógymódját fedezték fel, egyszerűen azért, mert nem előnyös az emberek kezelésére! Bővebben.

Javallatok és ellenjavallatok

Formidron (oldat) széles körben használják izzadás hónalj. Segítségével a kellemetlen tünet a lehető leghamarabb megszűnik. Mi az a gyógyszer, és mire használják, csak az orvos tud. Ezért a Formidron alkalmazása előtt ajánlatos szakemberrel konzultálni.

Annak ellenére, hogy a gyógyszer hatékony formában van, az összetételt bizonyos ellenjavallatok jelenléte jellemzi. Ha egy személy nagyfokú érzékenységet mutat a termék összetevőivel szemben, akkor annak használata szigorúan tilos. Az izzadási hónaljból származó formidron nem ajánlott különféle bőrbetegségek jelenlétében. Ha a beteg életkora 14 évnél rövidebb, akkor a formaldehid használata nem ajánlott.

A gyógyszer alkalmazása előtt ajánlott, hogy a terhes nők konzultáljanak a nőgyógyászukkal. A lábbeli verejtékezésre vonatkozó jogorvoslat megengedett laktációval, ha az anya előnye nagyobb lesz, mint az újszülöttnek okozott lehetséges károsodás. Ha az idősek számára terápiát igényel, akkor gondosan kell eljárnia az Formidron alkalmazásával. Ne alkalmazza az arcot, bőrirritáció léphet fel.

A betegeknek biztosítaniuk kell, hogy a Formidron oldata ne kerüljön az orr és a száj szemébe és nyálkahártyájába. Gyakran előfordul, hogy a gyógyszert a lábakra alkalmazzák a verejtékezés megszüntetésére. Ha a betegnek viszkozitása vagy vörössége van a gyógyszer alkalmazása után, akkor ez túlérzékenységet jelez. Ebben az esetben a gyógyszer lemondásra kerül.

A gyógyszer jellemzői

Az formidron formaldehid, etil-alkohol, víz és köln alapú. A hatóanyagot olyan oldat formájában állítjuk elő, amely külső hányást igényel a hyperhidrosis kezelésére.

Használati utasítás Formidron azt jelzi, hogy ez a gyógyszer antiszeptikus. Ezért használják a gyógyszert, ha a lábuk izzad. Gyakran elegendő a hónaljban izzadáshoz használt gyógyszert használni. A készítményben a formaldehid jelenlétének köszönhetően koaguláció figyelhető meg. Ez a folyamat a fehérjék szerkezetének leggyorsabb megsemmisítéséből áll.

A verejtékezés nem kezdhet fertőzni a pórusokat fertőzéssel, naponta egyszer használni.
További részletek >>>

Az aktív komponens ezen tulajdonságát az a mikroorganizmusok káros hatása jellemzi, amelyek egy személy bőrén találhatók.

Az ilyen patogén baktériumok kialakulásának eredményeképpen a verejték éles, kellemetlen szaga megszűnik. A formidrint a kombinált hatás jelenléte jellemzi. Az ágens nem csak fertőtlenítőszer, de szagtalanító hatása is van.

kérelem

A gyógyszer alkalmazását csak külsőleg szabad elvégezni. A kezelés mechanizmusa hasonló a kenőcsökkel vagy krémekkel való kezeléshez. A páciensnek ajánlott kis mennyiségű gyógyszert szedni, és izzadási verejtéket alkalmazni a hónalj alatt. A gyógyszeres kezelés naponta egyszer ajánlott. Ha a páciens túlzottan izzad, akkor a Formidron alkalmazásának módja napi kétszer lesz.

A Formidron használata előtt alaposan mossa meg a problémás területeket szappannal és alaposan megszáradjon törölközővel. Ezután a bõr egy kicsit megszárad. Ezután a készítményt alkalmazzák. Alkalmazása javasolt a vékony rétegű problémás területeken. Fél óra múlva a gyógyszert hideg vízzel le kell öblíteni a csapról.

Ha a bőrterületeket magas érzékenység jellemzi, akkor a gyógyszer alkalmazását legfeljebb 20 percig kell elvégezni. Ez vonatkozik a hónaljra és a női tenyére. Ezen idő elteltével a készítményt melegen meleg vízzel kell lemosni. A problémás területek száradása után ajánlott talkomport alkalmazni.

Miután a beteg borotválkozott a hónalj üregében, 24 órán belül nem ajánlott a gyógyszert használni. A termék mérgező, ezért a készítmény káros az emberi egészségre. A gyógyszer alkalmazása előtt javasoljuk, hogy a beteggel konzultáljanak az orvossal.

A gyógyszert alkalmazó betegek felülvizsgálata megerősíti annak meglehetősen nagy hatékonyságát. A verejtékezés csökkentése érdekében több hétig csak egy eljárást kell végrehajtani. Egy nő azt mondta: "Mindig használom a gyógyszert, és nagyon jól segíti." Az interneten sok hasonló vélemény van. A maximális terápiás hatás biztosítása érdekében a gyógyszert 2-3 alkalommal kell alkalmazni.

További információk

A lábak és hónaljok verejtékezéséhez Formidron-t az utasításoknak megfelelően kell végrehajtani. A gyógyszeres túladagolás szigorúan tilos.

Ha gyakran alkalmazza a gyógyszert sokáig, akkor hiperémia, viszketés és irritáció jelentkezhet. Ez a tünetek tüneteinek tünete. Ebben az esetben szigorúan tilos folyadékot használni a hónaljban. Ha az első tünetek megjelennek, az érintett személy azonnal öblítse le a gyógyszert a bőrről. Ha a beteg túladagol, akkor ez tüneti kezelést igényel.

A gyógyszerekkel való visszaélés számos kellemetlen tünethez vezethet. A legtöbb esetben a gyógyszer bőrirritációt okoz. Néhány beteg panaszkodik a viszketés helyén a gyógyszer. Bizonyos esetekben a nemkívánatos hatások allergiás reakciók formájában jelentkeznek. Ha a gyógyszert hosszú ideig használják, száraz bőrre vezethet.

A Formidron egyéb gyógyszerekkel való kölcsönhatásának jellemzői nem ismertek. Ha a láb izzad, a Formidront egyidejűleg más betegségek terápiájával kell kezelni. Az alkoholfogyasztás szigorúan tilos a kábítószer-használat időszakában.

Tartsa a gyógyszert sötét helyen. Ebben az esetben ajánlott ragaszkodni a hőmérsékleti rendszerhez, amelynek mutatója legfeljebb 25 fok. A kábítószer-tárolás időszakában korlátozni kell a gyermekek hozzáférését a gyógyszerhez. Ha a páciens ellenjavallt, használhat kenőcsöt a verejtékezés kezelésére. A gyógyszer gyártása után három évig kell tárolni. Ezt követően a gyógyszert ártalmatlanítani kell.

Nem állnak rendelkezésre adatok a nők által a kábítószer-használat időszakában történő alkalmazásáról. Ezért kell a nőknek konzultálniuk kell az orvossal a gyógyszer alkalmazása előtt. Ha egy nő szoptat, a kábítószert a lehető legaktívabban kell használni.

Az Formidron az egyetemes antiszeptikumok kategóriájába tartozik, amellyel a verejtékezés kezelésére kerül sor.

És egy kicsit a titkokról.

Megpróbálta már megszabadulni a hyperhidrosistól (ne hagyd abba a verejtékezést)? Úgy ítélve meg, hogy ezt a cikket olvasod - a győzelem nem volt az Ön oldalán. És persze, hogy első kézből tudja, mit:

 • folyamatos nedves hónalj
 • mindig csak sötét ruhát viseljen
 • szag, amely "irigyelte" a tapasztalt rakodót
 • soha ne vegye le az embereket
 • Az egész test impresszuma az ágyon reggel

És most válaszoljon a kérdésre: elégedett vagy ezzel? Lehetséges tolerálni az izzadást? És mennyi pénzt már "összeolvadtál" a nem hatékony kezeléssel? Ez így van - itt az ideje befejezni! Elfogadja?

Vizsgálatot hajtottunk végre, és kiderült, hogy a gyógyszertárak a leghatékonyabb gyógyszert rejtik a verejtékezés ellen. egyszerűen azért, mert nem jót tesz nekik, hogy gyógyítsák az embereket! Olvassa el a történetet >>

Formidron láb és hónalj izzadása

Fokozott izzadás a hónaljban, láb, szinte a fő probléma a modern ember. Leggyakrabban a hyperhidrosis a megnövekedett fizikai aktivitás, a krónikus kóros állapotok kialakulása, amikor a lábakat a gombás betegségek befolyásolják. Ha megpróbálják megtalálni a legjobb drogot ebben a vonatkozásban, az emberek teljesen haszontalan, drága termékeket vásárolnak az alacsony hatékonyságú gyógyszertárakban. Az idő nem pazarolódott, a kezelés gyors volt és jó minőségű volt, és a pénzügyi költségek minimálisak, az orvosok javasolják, hogy megszüntessék a hyperhidrosist az Formidron alkalmazásával.

Az alkohol oldat rendkívül sokoldalú, alkalmas a lábak, hónalok és a lábszárnyak kezelésére egyidejű kezelésére. Használja a gyógymódot a kinevezés lehet férfiak, nők minden életkorban, még serdülők, ez a gyógyszer lesz teljesen biztonságos.

struktúra

A termék kombinált összetétele lehetővé teszi, hogy a fertőtlenítőszer gyorsan reagáljon. Szinte azonnal a használat után, a Formidron hosszú ideig működik, ami megakadályozza a verejtékezést.

A megoldás alkohollal készült. A fő hatóanyag a formaldehid és az etanol. Ezen kívül víz, Köln lépett be a szerkezetbe. A terméket kis, 50, 100 ml térfogatú palackokban állítják elő. A szag különleges, a folyadék teljesen színtelen.

Használati utasítások

A főbb használati utasítások a következők:

 • láb, tenyér, hónalj izzadása;
 • a gombafertőzések kialakulása a lábak és pálmák területén.

Az oldat tulajdonságai egyidejűleg kiküszöbölik a hiperhidrozist több napig, és így terápiás hatással bírnak gombás fertőzések kezelésére, ami nagyon kényelmes.

Ellenjavallatok

Annak ellenére, hogy a szervezet hatékonysága és biztonságos hatása ellenére a Formidron, hasonlóan számos hasonló gyógyszerhez, néhány ellenjavallat jellemzi:
A bőr gyulladása a problémás területeken, ami gyakran súlyos irritációt, fájdalomérzetet, kényelmetlenséget okoz.

 • A 14 év alatti gyermekek használata nem kívánatos.
 • Tilos a Formidron a terhesség alatt, különösen ha a nő szenved az állapotától, fennáll a veszélye annak, hogy a magzat születik.
 • Nem kívánatos a szoptatás ideje alatt használni, mert minden, ami bejut az anya testébe, egy bizonyos arányban, továbbítódik a gyermeknek.
 • Ne használjon olyan terméket, amely az arcbőr, az intim területek, a nyálkahártyák kezelésére szolgál.
 • Az alkotóelemek egyéni intoleranciája.
 • Az allergia kialakulása egyszeri vagy hosszú távú beutalásban.

Feltételezhető, hogy a Formidron a krónikus patológiák kezelésénél, amelyek nem kapcsolódnak a hyperhidrosishoz, más gyógyszerekkel, az ágens nem kölcsönhatásba lép, nem okoz mellékhatásokat.

Használati utasítások

Mielőtt folytatná a Formidron oldat használatát, először olvassa el a használati utasítást. Először is, az eszközök le tudják törölni a hónalj, a láb, a kezek problémás területeit. A gumikesztyűk felhelyezése érdekében először a gyapotot impregnálni kell, majd fel kell tenni. Az anyag belekerülhet a cipőbe, ha a gombafertőzés legfőbb célja leáll.

A hónalj területén 1-2 nap alatt egy gyógyszer alkalmazását engedélyezik, majd a kezelés gyakorisága csökken. A bőrt csak 7-12 naponként kezeljük. Úgy gondolják, hogy az átmeneti időszakban a gyógyszer hatékonyan fog működni, megakadályozva a verejtékezést. Ha ez a hatás nem érhető el, akkor a gyógyszer nem illeszkedik, akkor alternatív helyettesítési módot kell keresnie.

Az orvosok azt a tényt írják elő, hogy a Formidron megoldás helytelen használata könnyen okozhat irritációt, száraz bőrt. A kezelt felület pirosra fordul és súlyos kényelmetlenséget okoz. Idővel, ha nem normalizálják vagy abbahagyják a gyógyszer alkalmazását, súlyos viszketés, hámlás lehetséges.

Biztosítani kell, hogy a gyógymód ne kerüljön be, ebben az esetben gyomorfájdalom, szédülés, hányinger, hányás, általában a mérgezés valamennyi tünete megjelenhet. A lenyelés után tanácsos azonnal lemosni a gyomrot, hánytatni. Emellett a diuretikumok beadását, az ammóniaoldat belégzését írják elő.

A tárolást legfeljebb 15 ° C-os pozitív hőmérsékleten végezzük. Az üveget a szekrény legmegfelelőbb helyén tartja, ahol nincs közvetlen hozzáférés a napsugarakhoz. Az eltarthatósági idő három évig megfelelő tárolás alatt áll.

Alkalmazási módok

Az indikációktól függően sokféleképpen használhatja az Formidront. Minden esetben a beteg állapota alapján az orvos egyéni dózist választ. A kezelési időt egyénileg is meg kell határozni, figyelembe véve a hiperhidrozis mértékét, a szervezet egyedi reakcióját a gyógyszerhez, vagyis a kezelés gyorsaságát.

 • A lábak izzadása. A lábakat előmosották, teljesen hagyják, hogy a láb kiszáradjon. Kis mennyiségű eszközzel impregnált, kopott lemez, törölje le a lábát, kissé megragadva a felső részt. A dörzsölje lábujjait, körmökkel. 40 perc várakozás után a terméket meleg vízzel leöblítjük. Egy napi eljárás elegendő az éjszakára.
 • Izzasztó hónaljból. A hónalj területének öblítésével vagy mosásával szappanos vízzel kb. 30 percig nem történik manipuláció ezen a területen. Ezután a formidron készítményben átitatott nedves gyapjú, kezelje a felületet, dörzsölje a hónaljokat, mintha kissé nedvesítené azokat a problémás területeket, ahol fokozott izzadás következett be. Mivel a hónaljban lévő bőr nagyon gyengéd, 20 percnél hosszabb ideig a testben lévő gyógyszer nem képes a legjobbnak ellenállni. Mossa le rendes meleg vízzel, szappan hozzáadásával, gélekkel.
  Ha a hónalj területe leesik, akkor a gyógyszert körülbelül egy napig nem szabad alkalmazni, amíg az irritáció teljesen el nem telik.
 • A gombából. Érintett lábak, sarok, az ujj közötti tér, körömlemezek által fertőzött gombás fertőzés. Naponta egyszer törölni kell, a megoldás legfeljebb fél óráig állhat meg, mosson le. Az öblítés után használhat más gyógyszereket a gombák - kenőcsök, gélek kezelésére. A károsodás mértékének kezelését naponta kell elvégezni, de az ilyen kezelést szakemberrel kell koordinálni. A gombafertőzések esetében minden olyan cipőt, amelyet a beteg használ, hetente egyszer kell kezelni a Formidron oldatával, enyhén nedves pamut gyapjújal kenve. A lábakon viselni a feldolgozott cipőt lehet a teljes száradás után a gyógyszer.

A gyógyszerrel való öblítés után hasonló eljárásokat további kezeléssel takarnak meg - a problémás terület szórásával talkummal. Az Formidron alkalmazásával a fokozott izzadás 7 naptól 12 napig eliminálható. Ha az első alkalomtól kezdve a gyógyszer nem segít, ami rendkívül ritkán fordul elő, 2-3 alkalommal egymás után gyakrabban lehet eljárni. A használati szabályok figyelmen kívül hagyása száraz állapotot vált ki, néha az allergia a szervezet káros reakciójaként hat.

Előnyök és hátrányok

Az Formidron-megoldás, mint bármelyik gyógyszertermék, számos előnnyel jár, és ezzel párhuzamosan vannak hátrányai is.

A Formidron előnyei és hátrányai

A lábbel készítő készítmény használatának különlegességei

Gyakori probléma az izzító lábak és a tartósan kellemetlen szag jelenléte. A hyperhidrosis (vagy fokozott izzadás) gyakran a testben fellépő diszfunkció jele, összetett kezelést igényel. Egy másik lehetséges ok gyakran a közeli és zárt cipő viselése sokáig. Az Formidron egy olcsó és hatékony, modern gyógyszer, amely rövid idő alatt megszabadulhat az alsó végtagok ingerült illatától és izzadásától. Az oldat szagtalanítja és megszáradja a bőrt, megakadályozza a patogén baktériumok reprodukcióját, ami egy adott kellemetlen szagot okoz.

A formulátor hatása

Fokozott izzadás, által okozott különböző tényezők (örökletes hajlam, endokrin rendellenességek, gomba, vagy egyszerűen csak túl közel és meleg lábbelik), kiváltja a fejlesztés különböző mikroorganizmusok a bőrön a láb. Élettevékenységük stabil szagot eredményez.

Mivel formaldehid alapján erős antiszeptikus, a Formidron elpusztítja a mikrobák sejtmembránját, megakadályozva a reprodukciót. A kezelõoldatba belépõ etilalkohol kiszárítja a bõrt, kizárva a mikroorganizmusok kedvezõ feltételeinek kialakulását. A gyógyszer is tartalmaz kölni, amely további szagtalanító hatást fejt ki.

Formidron hatékony módja annak, hogy megoldja a problémát a túlzott izzadás és rendkívül primitív használni: elég csak kétszer egy nap, ami a folyadékot a bőr láb, ahogy az a mellékelt használati útmutatóban. Néhány nap múlva a hiperhidrosis jelentősen csökken, a lábakból származó szag eltűnik.

előnyeit a kábítószer

A hatóanyag toxicitása ellenére, amely bizonyos korlátozásokat okoz a használat során, az Formidron a leghatékonyabb és költséghatékonyabb gyógyszer a hyperhidrosis kezelésére.

 • A leírt gyógyszerben lévő tanninok csökkentik az izzadás mértékét és kiszárítják a lábak bőrét.
 • A hatóanyag (formaldehid) antiszeptikus hatást fejt ki, ami megakadályozza a baktériumok szaporodását és aktivitását, amely különleges szagot okoz.
 • Anélkül, hogy foltokat hagyna a lábujjakon, a Formidron elpusztítja a csíkot a cipőben.

Hogyan kell helyesen használni az Formidront?

A helyes használatra vonatkozó utasítások nem korlátozzák a gyógyszer alkalmazási területét (az Formidron képes kezelni a túlzott izzadás bármely területét). Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy a termék észrevehetően túlfedi a bőrt, ha túl gyakran használja (legfeljebb - 2 alkalommal naponta). A lábak bőrének (sebek, kopások) még kisebb sérüléseinek előfordulása esetén a gyógyszerek beléptetését elősegítő etilalkohol 95% -os oldata irritációt okozhat.

A gyógyszer alkalmazásának optimális rendszere - reggel, lehetőleg munka előtt, és mindig éjjel.

Kis mennyiségű oldatot alkalmaznak a lábakra és a lábujjakra, hiperhidrozisnak vannak kitéve. Szükséges, hogy az alkalmazott szer teljesen megszáradt legyen. A kellemetlen szag elleni készítményt óvatosan kell használni a lábak és a test más területeinek kezelésére, mert az alkohol gőzökkel együtt fennáll a formaldehid belélegzésének veszélye. A formidron számos ellenjavallatot tartalmaz az összetevők toxicitása miatt:

 • terhességi és laktációs időszak;
 • gyermek kora (14 éves kor előtt);
 • a megoldásba lépő aktív összetevők egyéni intoleranciája;
 • A légzőrendszer krónikus betegségei (asztma, hörghurut) és dermatológiai problémák (pikkelysömör, bőrallergia az alkoholos oldathoz) a gyógyszer alkalmazását megelőzően konzultálni kell a megfelelő orvossal.

Farmakológiai leírás

Etilalkohol oldat - 39,5%, formaldehid - 10%, segédkomponensek (kölmény és víz) - 50,5%. Külső eszközök. A gyógyszert 50 vagy 100 ml-es üvegtartályban állítják elő. Farmakológiai hatás - fertőtlenítő (vagy fertőtlenítő), szagtalanítás (kellemetlen szag ellen).

Ajánlatos a test különböző részei izzadásának erősítésénél, a lábak hiperhidrosis esetén a cipők kezelésére. A gyógyszer ellenjavallatai általában az allergiás reakciók az oldatba belépő anyagokra, a gyulladásra és a bőr károsodására, a gyermekek korára. Nem kívánatos a készítményt az arcra alkalmazni. A mellékhatás általában allergiaként jelenik meg.

Utasítás: Naponta alkalmazza a bõrt (kétszer), várjon, amíg teljesen megszárad. Szintén szükséges a cipő feldolgozása. Nem kívánatos a gyógyszer napi kétszer többszörözésére. Amikor formaldehid gőzzel mérgezik, ammónia belégzése látható.