Fruktóz és kenőcs Fukortsin - a gyógyszer összetétele, gyermekek és felnőttek javallata, mellékhatások, analógok és ár

Antiszeptikumként használhat vörös fukorcin - használati utasításokat, amelyek felhasználása szerint gyermekek számára is alkalmas. A felnőttek antimikrobiális gyógyszert is alkalmaznak, kivéve a terhes nőket. Ez a korlátozás a fenol jelenlétének a következménye. Lásd a gyógyszer egyéb összetevőit, annak jelzéseit, farmakológiai hatásait és fertőtlenítő hatását.

Milyen típusú gyógyszer a Fukorcin?

A folyadék vagy a festék Castellani - így más módon úgynevezett Fucocin megoldás. Ez egy kombinált előkészület a külső használatra. Az ő cselekedetei közül antimikrobiális és gombaellenes. Az alkoholos oldat jellemző fényes bíborszínű, a fenol speciális szaga. Az orvosok a "vörös zöld" kifejezést használhatják a gyógyszer nevében.

Összetétel és kibocsátás formája

A külső használatra szánt oldat 10, 15, 25 és 1000 ml sötét üvegpalackokban kapható. A Fucorcin kenőcs nem létezik. Az injekciós üvegeket gumi csúcsokkal lehet lezárni, amely jól illeszkedik a nyakához. Ez egy kellemetlen forma a nyitáshoz - piszkosak lehetnek, és mosakodnak a Fukortsin a kezeidről, véleményezések szerint. A könnyű használhatóság érdekében a Fukortzin ceruzával és adagoló-spatulával készül. Miután 10 ml hatóanyag van 390 mg fenol, 780 mg rezorcint, 80 mg bórsav, 40 mg bíbor talaj és 0,49 ml acetont.

Farmakológiai hatás

A vörös zelenka antiszeptikus hatású és gombaellenes hatása a hatóanyagok kombinációjának köszönhetően. Hatékonyak a fertőző betegségek és gombák nyálkahártyáinak vereségében, sokféle hatással bírnak. A farmakológiai hatás nyilvánvaló baktericid hatással jár. Az összetevők kombinációja gátolja a kórokozók növekedését és multiplikációját.

Az alkoholtartalom elpusztítja a baktériumok sejtfalát, beleértve az antrax spórákat. A gombaspórák és baktériumok sejtjeiben található enzimek szintézisének megsértése a gombák halálához vezet. Ennek köszönhetően a Castellani folyadék hatékony a gombás betegségek kezelésében: mycoses, onychomycosis, dermatophytosis. A gyógyszer megakadályozza a másodlagos mikroflóra fertőzés lehetőségét, hatékony a gyomirtás ellen, erős fertőtlenítőszer.

Használati utasítások

A használati utasítás szerint a készítménynek a következő jelzései vannak a felhasználásra:

 • pusztuláris kitörések, gombás bőrbetegségek;
 • felületes sebek, erózió, nyálkahártyák sérülése, repedések, kopás;
 • dermatomycetes által okozott bőrbetegségek;
 • Mikrobiális ekcéma, olajos és kevert seborrhea formák;
 • szálak, vágások, forrázások;
 • nedvesítő sebek, pyoderma, streptoderma, pustulosis;
 • felületi candidiasis, mycoses, epidermophytia, lichen;
 • stomatitis, rózsa, herpesz, bárányhimlő, vesikulózis, urticaria, pattanások.

Fukortsin szájgyulladással

Amikor a nyálkahártyák sérültek a szájban vagy szájgyulladásban szenvednek, a gyógyszert egy tengerimalacot vagy más olajjal áztatott tampont kell alkalmazni. Ezután az érintett felületet pontosan kezeljük. Nedvesítse meg a gyapotszövetet olajjal, hogy csökkentse a vékony nyálkahártya égetésének kockázatát Castellani oldattal. A fertőtlenítő kezelés előtt távolítsa el a plakkot a szájüregből, miután egy órával a Fukortsin alkalmazását követően alkalmazta a Kamiystad vagy a Candida kenőcsöt. Az anyagot naponta négyszer használhatjuk 7-10 napig.

Csillapító betegségek

A Fucocin oldata antiszeptikus színezék, ezért felhasználható a purulens sebek széleire a bőrön és a nyálkahártyákon. Ne alkalmazza a terméket a sebre, ez égési sérülést és mérgezést okoz. A hatóanyag előnyös a sebek kezelésénél a zebra és a jódhoz képest, mivel az orvosok szerint kevésbé kifejezett szárítási hatást fejt ki. Az oldatot egy vattapálcával vagy turundával kell felhordani.

Fukorcin herpettel

A gyógyszert a herpeszre is alkalmazni kell herpesz, viszketés, buborék esetén. A hatóanyagot a vezikuláris terület kezelésére alkalmazzák, négy óránként. Ez a frekvencia lehetővé teszi, hogy gyorsan blokkolja a vírus szorzását. Az oldatot egy érintett gyapotszövetre kell ráhelyezni az érintett bőrre. Az utasítás felhatalmazza a Fucocin alkalmazását csirke pox kezelésére három évnél idősebb gyermekeknél. A használat alapelve hasonló a herpesz terápiához. A bárányhéj kenésére az utasítás szerint a jelek eltűnése előtt következik.

Gombás elváltozások

Hatékony hatóanyag a felszíni bőr gombás fertőzésekhez, de nem kezelhetők körömgombával. A bőrön a kezelés előtt ellenőrizni kell a hajszálakat, a fekélyek, a héjak, a rövid, a nedvesség hiányát. Az érintett területeken naponta 2-4 alkalommal alkalmazza a Fukortsint. A tanfolyam időtartama - amíg a bőr kitisztul, normális megjelenése és szerkezete nem tér vissza. A feldolgozás során minden alkalommal használjon új pamutpárnát vagy pamut törlőt, hogy megakadályozza az újbóli fertőzést.

Fukortsin megfosztja magát

Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a mikroporózumok növekedését az érintett területen kívül, kezeljük a zuzmófoltokat a fertőzött zónában a Fukorcin-szal, beleértve minden centiméter egészséges bőrfelületet. A droghasználat segít a károsodások kiküszöbölésében, a kórokozók elpusztításában és a fertőzés neutralizálásában. Kezeljük a területeket naponta 2-4 alkalommal egy alkoholos oldatba áztatott pamut törlővel. A nyomokat hidrogén-peroxiddal le lehet mosni.

Adagolás és adminisztráció

A Fukortsin - a használatára vonatkozó utasítások szerint a gyógyszer külső felhasználása javasolt. A hatóanyagot naponta négyszer alkalmazzák a lézió helyére, a gyakoriság a betegség súlyosságától és stádiumától függ. Szárítás után a kezelt területet más pasztákkal, kenőcsökkel, krémekkel elkenik. A kezelés folyamata egyénileg, orvos által előírt, a gyógyszer használható addig, amíg a betegség tünetei eltűnnek. Az utasításoknak megfelelően, a kezelés minden hetében a gyógyszernek ugyanabban az időben meg kell szüneteltetnie, hogy a bőr visszanyerje.

A gyógyszert különleges aroma, vörös szín jellemzi, foltja a bőrt és a vászonot. Alkalmazáskor enyhe bizsergést érezhet - ez normális, és az idegvégződések összetevőinek hatása. Már az első alkalmazással a Fukortsin kórokozó baktériumokat is megöli. Az utasítás figyelmeztet arra, hogy a gyógyszer a fenol miatt nagy területeken nem használható. Behatol a vérbe, a mérgezés jelei (gyengeség, szédülés, fulladás).

A bőr sebek és kopásai miatt a megoldást bőségesen alkalmazzák, ez a sérült terület teljes kezelésére szolgál. Teljes száradás után gyógyító kenőcsöt alkalmazhat, de a bőrt nem ragadhatja meg zászlósodással vagy kötéssel, hogy elkerülje az égési sérülést. Erózióval és repedésekkel A Fukortsint egy hétig használják addig, amíg a fedők teljesen meg nem gyógyulnak, és a granulációs szövet nem nő a patológiás helyszínen.

Az utasításoknak megfelelően, 1 éves kor alatti gyermekek esetében a készítményt használat előtt vízzel hígítjuk 1: 1 arányban. Ez azért szükséges, hogy minimalizáljuk a potenciális negatív hatások kockázatát. Az 1-5 éves gyermekek esetében az oldat tiszta formában használható, de óvatosan: a bőr egy kis területére egy minimális időtartamra. A Fukortsint pontosan használják, a fogadás megáll, miután a sebeket egy kéreg borítja, a kiütések száraznak, nyilvánvaló sebgyógyulási folyamat kezdődik. A gyermekeket naponta több mint ötszörös alkalommal tilos alkalmazni, ami mérgezést okoz.

Fukortsin terhesség alatt

Gyermekek és szoptatás esetén a fenol jelenléte miatt tilos a Fucocin használata. Behatol a vérbe, az anyatejbe, a placentán keresztül, és képes a magzat károsítására. Szükség esetén a várandós nőknél a sebek kezelésére jobb a kevésbé veszélyes anyag (Chlorophyllipt) használata. A szoptatás során elkerülhetetlenül a szoptatás ideje alatt a babát el kell halasztani.

Kábítószer kölcsönhatások

A Fucocine alkalmazása az utasításoknak megfelelően más gyógyszerekkel kombinálva kiszámíthatatlan hatást fejthet ki. Ha a beteg más külső gyógyszereket is alkalmaz, az orvosnak tájékoztatnia kell a beteget a kombinációról. A megoldást nem lehet kombinálni a helyi antifungális hatóanyagokkal, a Clotrimazolával, a Griseofulvinnal, a fenollal, a bórsavval, a hormonális gyógyszerekkel. A kezelés alatt alkohol és alkohol tartalmú készítmények nem engedélyezettek.

Mellékhatások

A gyógyszer alkalmazására vonatkozó utasítás a következő lehetséges mellékhatásokat jelzi a Fukorcin kezelésében:

 • égő, rövid távú fájdalom;
 • helyi allergiás reakciók, hosszan tartó dermatitis;
 • reszorptív hatás, szédülés, gyengeség, émelygés, légzési nehézség, hányás, fejfájás, hasmenés.

túladagolás

Ha az oldatot hosszabb ideig használják, vagy nagy területeken használják, a túladagolás kockázata magas. Ez együtt jár a gyengeséggel, szédüléssel, összeomlással, légzési problémákkal - a fenolmérgezés jeleivel. Ezen kívül növelhetik a mellékhatásokat és manifesztálhatják az allergiás reakciókat. Tüneti kezelés, a gyógyszer visszavonása.

Ellenjavallatok

Ha nem tudja bevenni a Fukorcint - a használati utasítás szerint a következő ellenjavallatok vannak, amelyekben tilos a gyógyszer használata:

 • túlérzékenység a Fucorcin összetevőkre;
 • nagy területeken való alkalmazásra;
 • krónikus allergiás dermatózis;
 • az életkor kevesebb, mint egy év (csak híg állapotban);
 • terhességi időszak, laktáció.

Eladó és tárolási feltételek

A vényköteles gyógyszertárak gyógyszerét száraz helyen, 8-15 fokos hőmérsékleten, fénytől és gyermekektől távol tartják. Az eltarthatóság két év.

analógok

A fukortzin összetétele szerint analógjai nincsenek, de a gyógyszerek hasonlóan felszabadítják a farmakológiai hatásokat is. A piacon vannak külföldi és külföldi partnerek:

 • oldatok Brilliant green, Octinecept, Saledez, Fucaseptol, jód, Chlorophyllipt;
 • Acerbin kenőcs;
 • Szalicil-cink paszta, Teymurova paszta;
 • színtelen linimentin Sanguirythrin.

Fucocine ára

Vásárolhat antiszeptikus gyógyszert az interneten vagy egy szabványos gyógyszertáron keresztül. A költség függ a palack térfogatától és a gyártó árszínvonalától. Irányár:

fukortsin

Használati utasítás:

Az online gyógyszertárak árai:

A Fukortsin kombinált készítmény. A Fukortsin gombaellenes hatású antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik.

Farmakológiai hatás

A hatóanyag aktív hatóanyagai A fukortszin számos fertőzésgátló és gombaellenes hatást fejt ki a beteg bőrének és nyálkahártyájának vereségében fertőző és gombás betegségekkel szemben.

A kibocsátás formája

A Fukortsin megoldás a beteg külső használatra. 10 ml Fucocine összetétele a következő: 0,39 g fenol, 0,78 g resorcinol, 0,08 g bórsav és 0,04 g bázikus fuzin.

Használati útmutatók Fukorcin

Az utasítás szerint a fukortsinom használják kezelésére és a betegségek megelőzésére, a bőr és a károk. Például jelzések fukortsinom azt mondják, hogy a kábítószer-használat esetében indokolt a beteg karcolások, gomba, fekélyek, repedések, felületi sérülések, gennyes, az erózió.

Az alkalmazás módja

A Fukorcin utasításai szerint kívül kell alkalmazni. Az oldatot naponta 2-4 alkalommal gyapotszövetre vagy botra helyezzük az érintett bőrre. A Fucocin bőrön való szárítása után további gyógyszereket kenőcsök vagy paszták formájában is alkalmazhat.

A fucocin mellékhatásai

Az értékeléseket fukortsinom gyógyszer okozhat a különböző allergiás reakciókat, bőrgyulladás, égő érzés és fájdalom, homályos látás, valamint a hatás a rászokás, ahol Fukortsin megszűnik a terápiás hatás sérült bőrön.

Szintén fukortsinom használata nem ajánlott egy nagy területen a bőr, mivel a lehetséges túladagolás fenol, amely rendelkezik az ingatlan aktív elpárologni a bőr felületén az alkalmazás után, könnyen behatol a vér és okozhat szédülés, gyengeség, légzési rendellenesség, éles változás a vérnyomásban.

Ellenjavallatok

A fucocin alkalmazása nem lehetséges a Fucocin komponensekkel szembeni túlérzékenység esetén, a páciens tendenciájának kimutatása a bőr érzékenységének javulása, a gyógyszer allergiás reakciója, krónikus dermatózis esetén.

A Fukortsin-rendelet tiltja a kábítószer terhesség és szoptatás alatt álló nők körében történő alkalmazását.

Szintén óvatosnak kell lennie a nyálkahártyákon a Fucocin alkalmazása során, mivel kémiai égési sérülést és irritációt okozhat. A Fucocin alkalmazása nem ajánlott 12 év alatti betegek számára. Ha a Fucocin-t egyidejűleg más gyógyszerekkel együtt alkalmazzák külső használatra, olyan összetételek alakulhatnak ki, amelyek kiszámíthatatlan bőrhatással járhatnak.

Fucocin oldat 10 ml

Fukortzin oldat d / külső alkalmazás 10ml

Fukortzin oldat 25 ml

Fukortzin oldat 25 ml

Fukortzin oldat külső használatra 10ml

Lecker fucocin 5 ml

A készítményre vonatkozó információ általános, tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a hivatalos oktatást. Az önkezelés veszélyes az egészségre!

Mindenkinek nincsenek egyedülálló ujjlenyomataik, hanem nyelvük is.

Az Egyesült Királyságban létezik egy törvény, amely szerint a sebész megtagadhatja a műtét elvégzését a beteg számára, ha dohányzik vagy túlsúlyos. Az embernek fel kell hagynia a rossz szokásokat, és talán nem lesz szüksége műtétre.

Az antidepresszánsokat szedő személy a legtöbb esetben ismét depresszióban szenved. Ha valaki maga is megbirkózik a depresszióval, minden esélye örökre elfelejteni ezt az állapotot.

A "Terpinkod" köhögés elleni gyógyszer egyike az értékesítés egyik vezetőjének, egyáltalán nem gyógyszeres tulajdonságai miatt.

A jól ismert "Viagrát" eredetileg az artériás magas vérnyomás kezelésére fejlesztették ki.

Az élet során az átlagos személy két vagy több nagy nyálas medencét termel.

Sok gyógyszert eredetileg gyógyszerekként forgalmaztak. A heroint például eredetileg a gyermek köhögés gyógyításaként vezették be a piacra. És a kokaint az orvosok ajánlották érzéstelenítésként és az állóképesség növelésének eszközeként.

A ritka betegség a Kuru-kór. Csak az új-guineai Fores törzsének képviselői betegek. A beteg hal meg a nevetésből. Úgy gondolják, hogy a betegség oka az emberi agy eszik.

A tüsszentés alatt a testünk teljesen leáll. Még a szív megáll.

A kutatások szerint azok a nők, akik hetente több pohár sört vagy bort fogyasztanak, fokozzák a mellrák kialakulásának kockázatát.

Amikor a szerelmesek megcsókolnak, mindegyikük percenként 6,4 kcalyt veszít, de közel 300 féle különböző baktériumot cserél.

Az Egyesült Államokban alkalmazott allergiás gyógyszerekre évente több mint 500 millió dollárt költenek. Még mindig hiszed, hogy megtalálják az utat, hogy végül legyőzzék az allergiát?

A legtöbb nő jobban örülhet a tükörben gyönyörű testüknek, mint a szexből. Tehát a nők törekszenek a harmóniára.

A betegek 5% -ánál az antidepresszáns Clomipramine az orgazmust okozza.

Az a munka, amely nem felel meg egy személynek, sokkal károsabb a pszichére, mint egyáltalán a munka hiányára.

Úgy tűnik, nos, mi új lehet olyan furcsa témában, mint az influenza és az ARVI kezelése és megelőzése? Mindenki régóta ismert, mint a régi "nagymama" módszerei, az egyik.

fukortsin

A kibocsátás formái

Fucocine utasítások

Fukortsin - kombinált antiszeptikus gyógyszer, amelyet kizárólag hazai gyógyszerészeti növények állítanak elő. Tartalmazza a következő farmakológiailag aktív anyagokat, amelyek antiszeptikus hatás mellett gombaellenes hatásúak is: bórsav, fenol, resorcinol és bázisos fuzin. Oldószerként és a fukocin gyógyszerformájá-ban oldatként alkalmazható 96% etilalkohol, víz és aceton. Mindezek a "nukleáris" keverékek sötétvörös színűek és egy jellegzetes, összehasonlíthatatlan, fenolos illatot sugároznak. Ezenkívül ez a folyadék a fehérneműt is talajba hozhatja. Mindezek ellenére a kisebb gondok, a készítmény nagyon hasznos lehet a gombás és göbös bőrfertőzések, valamint mechanikai bőrsérülések (sebek, horzsolások), az erózió és repedések. A komplex összetétele a gyógyszer ad ez antibakteriális és gombaölő hatását, valamint az a képesség, a száraz bőrt, ami szintén fontos, hogy megszüntesse a göbös kiütés és a bőr kopás.

Ajánljuk, hogy az oldatot naponta 2-4 alkalommal gyapotszövetre alkalmazzuk az érintett bőrfelületekre. Fukortsin lehet használni, mint kombinált kezelés részeként, a bőr először alkalmazzák, és szárítás után antiszeptikus megoldás, hogy a kezelt bőrfelületre felvihető bármilyen külső gyógyszerformák - kenőcs, gél, paszta, krém, és így tovább.

e. A fukocin mellékhatásai. mint ilyen, gyakorlatilag hiányoznak, kivéve a helyi égetést az alkalmazás helyén, amely azonban egy idő után teljesen elhalad. A bőrgyógyászok nem javasolják a megoldást teljesen nagy területeken. Oka ennek egyik az oldat komponenseinek - fenol: lehet felszívódik a bőrön keresztül, és adja meg a szisztémás keringésbe, miáltal fennáll a veszélye a toxikus hatás nyilvánul szédülés, légzési rendellenességek, és az általános gyengeség. Ezért ne alkalmazza az oldatot a nyálkahártyákra; jól elláthatók a vérrel és megkönnyítik a fenol vérbe jutását. Szembe jutás esetén fukortsinom nyálkahártyán a szemet, a múlt szükséges azonnal öblítse bő vízzel, és próbálja a lehető leggyorsabban tűnik szemész. Ha később fukortsin nyomot hagy a bőrön, amelyek nem könnyen lemosható vízzel, ilyen esetekben, a foltok fehérített telített oldatával az acetilszalicilsav.

Fukortzin oldat: felhasználási jelek

Megoldás Fukortsin - olyan gyógyászati ​​termék, amely fertőtlenítő és fertőtlenítő hatású. Ezt az eszközt széles körben használják a bőr mechanikai sérüléseinek, karcolásoknak és kopásainak kezelésére, valamint a gomba és a gümős gyulladás kezelésére. Nézzük meg közelebbről, hogy mi a Fukortzin.

Összetétel és kibocsátás formája

Fontolja meg, mi a Fukorcin, a gyógyszer felszabadításának formájától. Gyakran előfordul, hogy ezt a gyógyszert zöld-pirosnak hívják, mivel mindkét megoldásnak megegyezik a tulajdonsága. A mai napig a Fukortsin hatóanyagot csak oldat formájában gyártják.

Ez a keverék burgundiai színárnyalatú, jellegzetes alkoholos szaggal rendelkezik. A gyógyszert tíz, tizenöt és húsz öt milliliteres üvegtartályokba csomagolják. A gyógyszer gyártmányától függően a gyógyszerrel együtt speciális adagolót vagy kefét lehet használni.

A Fukortsin külső használatra fertőtlenítő és fertőtlenítő

A keverékben lévő összetevők közül meg kell különböztetni a következő aktív összetevőket:

Ezenkívül a hatóanyag összetétele magában foglalja az acetont, desztillált vizet és etanolt. A tartály, amelyben a palackozott terméket sötét narancssárga színű színezik. Ez az intézkedés lehetővé teszi az ultraibolya sugárzás hatását a gyógyszerre. E tekintetben a gyógyszert el kell távolítani a naptól. Az ajánlott tárolási hőmérséklet huszonöt Celsius fok.

A működés elve

A Fukorcin-megoldási utasítás szerint ez a gyógyszer gombaellenes és fertőtlenítő hatású. Ezenkívül a készítménynek köszönhetően a gyógyszert gyakran használják fertőtlenítőként.

A készítmény hatóanyagai képesek megváltoztatni a patogén baktériumok szerkezetét, ami halálhoz vezet. Ezenkívül ezek az összetevők segítik a gyulladást enyhíteni.

Ez a gyógyszer kétféle terápiás hatással rendelkezik. Használja a készítményt, mind a bőr sebek kezelésére, fertőtlenítésére és fertőtlenítésére. Szintén gyakran ezt a keveréket alkalmazzák a gomba által okozott betegségek kezelésére és göbölő kiütések kíséretében.

Jelzések és használati utasítások

A Fukorcin indikációk felhasználása a következő:

 • szuvasodó kiütések;
 • gombás betegségek;
 • mechanikai károsodás a bőrön.

Fucarcin folyadék, gyermekek oktatása, azt mondja, hogy az oldat mindenféle bőrkárosodás kezelésére szolgál. Mivel ez a termék antiszeptikus hatást fejt ki, a gyógyszer felhasználása megakadályozhatja a gyulladásos folyamatok kialakulását, valamint védi a gyermeket a fertőzéstől. Ezenkívül a hatóanyag fertőzött elváltozások kezelésére is alkalmazható. A Fucocinum alkalmazása felgyorsítja a regenerálódást, valamint megszünteti a gyulladást és a gyomirtást.

Ez azt jelenti, hogy bármilyen daganat és sérülés esetén a gyógyszer alkalmazható. Ez az eszköz nagy gyerekeknek, mert felgyorsítja a gyógyulási folyamatot a horzsolások, tyúkszem tört extrudált gennyes. Ezen túlmenően, az oldat lehet kezelésére használt olyan jelenségek, mint a hő kiütés, allergiás kiütések, dermatitis és ekcéma, amelyek gyakran érzékeny csecsemőkön.

A termék használata nem ajánlott nyílt sebek kezelésére, mivel a készítmény összetevőt, például acetont tartalmaz.

A Fukortsin különböző sebek, eróziók, repedések, kopás, valamint pustuláris és gombás betegségek kezelésére szolgál

Fucocin oldatot alkalmaznak olyan esetekben, amikor szükség van a sérülések megszáradására, valamint megakadályozzák a gyulladás és fertőzés megjelenését. A gyógyszer csak a bőr sérült területeire vagy a gyulladás gócaira alkalmazható. Alkalmazásként gyapotszivacs, és egy speciális adagoló használható a palack fedelén. A szakértők a nap folyamán háromszor alkalmazzák az oldatot. A javasolt maximális dózis napi öt alkalmazás.

Ha ezt a vegyületet más külső eszközökkel kombinálva kívánja használni, akkor kezdetben csak a Fucoritin kerül feldolgozásra. Ezután, miután a folyadék teljesen megszárad, más eszközök is használhatók. Használja a gyógyszert, addig kell, amíg a tünetek teljesen eltűnnek. Az orvosok azt állítják, hogy a kurzusnak nincs konkrét időtartama. Minden betegséget egyénileg kell kezelni.

Nagyon fontos, hogy helyesen közelítsük meg a jogorvoslat alkalmazását. Tilos a már használt pamut tampont vagy pamut törlõt a palackban letenni. Az ilyen tevékenységek a teljes készítmény szennyeződéséhez vezethetnek.

Az oldat használata előtt egy kis tartályba önthető. Ajánlatos az eldobható edényeket használni, mivel a tartály tisztítása a megoldástól meglehetősen problémás. Ezt követően a készítményt különböző eszközök segítségével felviszik a bőrre. A kezelés után a fennmaradó oldatot öntjük. A fenti műveletek mindegyikét minden kezelés előtt el kell végezni.

A fukorcin károsodott bőrre történő alkalmazásával viszketés és égő érzés társulhat. Ezek a tünetek a gyógyszer alkalmazását követő néhány percen belül megfigyelhetők. Ha a tünetek öt percen belül nem tűnnek el, ez utalhat az allergiás reakció kialakulására. Ebben a helyzetben ajánlott mosogatni a készítményt és speciális gyógyszereket alkalmazni az allergiákra.

A zelenókkal ellentétben a Fukortzin csak a bőr sérülésének helyén alkalmazható. Hasonló felhasználási szabályt az a tény, hogy a hatóanyag egyik összetevője toxikus. A fenol nagy koncentrációja a véráramban gyengeséget, szédülést és nehézlégzést okozhat.

Ennek az eszköznek az a tulajdonsága, hogy az egyik komponens színezőanyagként működik. E tekintetben a ruházati és a bútorfelületnek való kitettség festéshez vezethet. A gyógyszer nehezen tisztítható, ezért nagy pontossággal használja a gyógyszert.

A Fukortsint piros zöldek vagy Castellani folyadéknak is nevezik

Túladagolás tünetei

A fukorcin túladagolása a megoldás hosszú távú alkalmazásának hátterében előfordulhat. Ezenkívül a felhasználás negatív hatásai megfigyelhetők a bőr nagy területein. Ez a szimptomatológia a következő negatív jelenségekként írható le:

 • szédülés támadások;
 • megnövekedett gyengeség;
 • légzési problémák.

Az ilyen tünetek megjelenése azonnali intézkedéseket igényel ezek megszüntetésére. Továbbá, közvetlenül a megjelenés után ajánlott friss levegőre menni.

Különös figyelmet kell fordítani egy olyan árnyalatra, amely a járművet a megoldás alkalmazása után vezette. Abban a helyzetben, ahol a gyógyszert nagy bőrfelületeken használják, a közlekedés menedzsmentje a legjobb. Ezenkívül nem ajánlott olyan tevékenységeket folytatni, amelyeknél az embernek gyorsan vagy különösen nagy koncentrációban kell reagálnia.

A gyermekek használatának módja

A Fukorcin gyermekeknek szóló használati utasítás szerint az oldat csak hígított formában használható. Az orvosság és a víz aránya egy-egy. Ezek az intézkedések szükségesek a túladagolás és más negatív szempontok esetleges kockázatának csökkentése érdekében.

A "tiszta" fukorcin használata akkor lehet, ha a gyermek életkora meghaladja az öt évet.

Szakértők ezt mondják A gyógyszert gyermekeknél óvatosan kell alkalmazni. E célból a gyógyszert rövid ideig alkalmazzák. A gyógyulási folyamat kezdete után azonnal utasítsa el használatát.

A gyógyszeres kezelés napi négyszer nem lehet több. Ennek az ajánlásnak a megsértése a mérgező anyagoknak a gyermek testébe történő beviteléhez vezethet. A habarcs alkalmazása során nagyon fontos, hogy figyeljen a vegyület alkalmazási módjára. A legjobb, ha a tartály falával nyomjuk meg őket, miután a pamutlemezt vagy a botot a megoldásba helyeztük.

Amikor a gyógyszert a végtagokon, a háton vagy a mellkason alkalmazza, hagynia kell teljesen megszáradni, majd csak fel kell vennie a ruhákat. Ha szükséges, a gyógyszer teljesen megszáradása után más külső anyagokat is fel lehet használni.

Annak érdekében, hogy a palack kinyitásakor ne szennyezze az oldatot, speciális latex kesztyűt és különböző szövetdarabokat használhat. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy a bőr és a bútorok megvédjék a festékkomponenseket.

Jelenleg a Fukortsin egyetlen dózisformában kapható - megoldás külső használatra

Tisztítás a Fukorcin bútorokból, ruhákból és bőrből

Mivel ez a termék színező hatással bír, a Fukortzin mosásának kérdése meglehetősen népszerű. A bőrről való eltávolításhoz a következő recepteket használhatja.

A tisztítószer elkészítéséhez ammóniát és hidrogén-peroxidot kell használni. Az összetevők aránya 2-3. Az ilyen keverék csak azokat a bőrfelületeket tisztítja, amelyeken a festékkészítmény leesett. A termék használata után ajánlott a festett felületet melegen melegíteni.

A fentiekben ismertetett keverékben továbbá zúzott szappant is adhatunk. Ennek a kompozíciónak piszkos konzisztenciájúnak kell lennie. Az elkészítés után a festett bőrre kerül, és öt percig hagyja. Ezután a termék vízzel lemosható.

A tisztításhoz különböző alkoholokat, valamint vodkát használhat. Tisztítás után a bőrt mosószappannal meleg vízzel le kell mosni.

Gyakran előfordul, hogy az emberek nehéz nyílással nyitják meg az üveget, ami a zománcon lévő claret foltok megjelenéséhez vezethet. Annak érdekében, hogy megszabaduljon tőlük, össze kell készíteni a következő keveréket. A szódabecsétet citromlével keverik, majd a fogakat tisztítják ezzel a megoldással. Ezzel a módszerrel néhány perc alatt megszabadulhat a nem kívánt foltoktól.

A kompozíciónak a szintetikus szálakból készült ruhákból való eltávolításához elegendő, hogy mosószappannal meleg vízben mossa le. A pamut és más természetes szövetek óvatosabb megközelítést igényelnek. A tisztításhoz használhat ammónia és szappan alapú megoldást. A keveréket a festett felületekre visszük fel, és tizenöt perc elteltével vízzel mossuk.

A festékfestékek eltávolításához használhat egy speciális folteltávolítót a "Faberlic" cégtől. Alkalmazza a terméket a szükséges ruhákra mindaddig, amíg a festék teljesen fel nem oldódik. Ezt követően a ruhaneműt meg kell mosni.

A foltok másik módja a fogkrém használata. Ez a festett szövetre vonatkozik, amely után teljesen megszárad. Miután a paszta elmerül, a festett helyeket mosószappannal kezeljük és forró vízzel mossuk. Ez az intézkedés lehetővé teszi, hogy gyengéden megtisztítsa a természetes szövetet a festéktől.

Használt bútorok tisztításához: fehérítő, aszpirin vagy szalicilsav. Ezeknek az eszközöknek a használata egyszerű. A klórtól a fehérítőt vízzel hígítjuk, majd a kapott folyadékot festett felületen kezeljük. Az acetilszalicilsavat tabletták formájában, használat előtt fel kell oldani egyetlen pohár vízben. Ezután az oldatot a festett bútorokra alkalmazzák.

A fukortsint pontosan kell alkalmazni a bőr sérülésének területeire

analógok

Sajnos egy ilyen eszköz, mint a Fukortsin, nem rendelkezik analógokkal, amelyek ugyanazokat az összetevőket ötvözik. Vannak azonban olyan gyógyszerek, amelyek hasonló cselekvési elvvel rendelkeznek. Egyszerűen azt mondhatjuk, hogy a gyógyszertárak polcán olyan hasonló termékeket találhatunk, amelyek más összetételűek, de ugyanazt a cselekvési spektrumot.

Az ilyen készítményekhez Atserbin (színtelen analóg Fukortsin), zelenok és Octenisept hordozható. Fucocin analógokat használnak azokban a helyzetekben, amikor ön ellenjavallt a megoldás alkalmazása. Az ilyen ellenjavallatokhoz mellékhatásokat hordozhatnak a különálló összetevők túladagolása vagy egyedi intoleranciája miatt.

Fukorcin: használati utasítás

A Fukortsin külső használatra szolgáló antiszeptikumok csoportjába tartozik.

A készítmény formája és összetétele

A Fukortsin gyógyszer fertőtlenítőszer a bőr kezelésére szolgáló oldat formájában. Az oldat 10 ml-es és 25 ml-es barna üvegpalackban kapható egy karton dobozban a mellékelt utasításokkal. A Fukorcin-oldat fő hatóanyagai a következők:

 • Aceton 4,9% az injekciós üvegben;
 • Bórsav 0,8% az injekciós üvegben;
 • Resorcinol 7,8% az injekciós üvegben.

A fenol segédanyagként működik.

Használati utasítások

A Fukortsin oldatot a bőr kezelésénél kívül használják, a felhasználási jelek a következők:

 • nyílt sebek, nedvesítés, hosszú ideig nem gyógyulnak;
 • erózió;
 • pustuláris bőrelváltozások;
 • karcolások;
 • horzsolások;
 • repedt bőr;
 • a kapott vágás vagy szúrás sebek kezelése.

Ellenjavallatok

A megoldás használata előtt alaposan olvassa el az utasításokat. A fukortsin nem alkalmazható a bőrre, mivel fokozott egyéni érzékenységet mutat a gyógyszer egyik összetevőjével szemben.

Adagolás és adminisztráció

Fukortsin megoldás egy vattacsomót vagy vattacsomót alkalmazni az érintett területeken a bőr céljából fertőtlenítését és szárítását a seb felületének nedves kimaródások.

Az oldatot pontosan napi négyszer alkalmazzuk 3 napig. A seb kiszáradása és a kezelt területen lévő kéreg kialakítása után lehetőség van krémek vagy gyógynövénykészítmények alkalmazására.

Terhesség és szoptatás ideje alatt

A megoldás Fukortsin nem ellenjavallt terhesség alatt, de a kezelés megkezdése előtt forduljon orvoshoz, mert a bőr a várakozási idő, és a gyermek túlérzékennyé válik, hogy úgy tűnhet, allergiás bőrkiütések, szárazra alkalmazása után a megoldás.

Fucorcin oldat alkalmazható szoptatás alatt, beleértve a nedvesedési erózió szárítását a mellbimbókon. A szoptatás megszüntetése a gyógyszeres kezelés ideje alatt nem szükséges.

Nemkívánatos események

Általában a betegek jól tolerálják a Fukortsin-t, de az oldat összetevőivel szembeni fokozott egyéni érzékenység esetén mellékhatások léphetnek fel:

 • égetés és viszketés a bőrön az alkalmazás helyén;
 • szorító érzés;
 • száraz bőr;
 • a bőr felhordása az alkalmazás helyén.

Általában ezek a mellékhatások gyengén kifejeződnek és gyorsan áthaladnak magukon.

túladagolás

A fukorcin-oldat túladagolásának esetét nem írják le.

Ha véletlenül lenyeli a megoldást, az áldozat sürgősen hányást, öblítést és a kórházban felügyelet alatt hagyja. Szükség esetén tüneti kezelést kell végezni.

A gyógyszer kölcsönhatása más gyógyszerekkel

A Fucortzin oldat egyszerre alkalmazható kenőcsök, krémek, kezelt paszták és különböző antiszeptikus lotionok esetén.

Néha, a súlyos elváltozások és bőrbetegségek gyógyszereinek terápiás hatásának megerősítése érdekében a pácienst szájon át alkalmazó antiszeptikumokat írnak elő tabletták vagy kapszulák formájában.

Különleges utasítások

A megoldás egy fényes bíbor színű, amely, ha a bőrre is nyomott a ruházatot és ágyneműt, hogy meg kell venni, és próbálja meg, hogy ne legyen érintkezésben a szövet száradni az oldatot a bőrre.

Fukortsinom oldat sajátos szag fenol, ezért nem ajánlott alkalmazni a készítményt kiterjedt területeit bőr, különösen a kisgyermekek, mivel inhalációs antiszeptikus gőzök szédülést és hányinger.

A gyógyszer nem befolyásolja a pszichomotoros reakciók sebességét és a központi idegrendszer működését, gyakorlatilag nem szívódik fel a közös véráramba.

Fukorcin analógjai

Hasonló terápiás hatást fejt ki a fukorcin oldattal:

 • Fucoceptol oldat;
 • Betadin oldat;
 • Iodinol oldat;
 • oktenisept;
 • Furacilin oldat.

Figyelem! Ezek az analógok eltérő összetételűek, ezért a kijelölt orvos helyettesítését megelőzően az eszközöket gondosan el kell olvasni a mellékelt utasításoknak.

Hagyás és tárolás

A Fukortsin gyógyszer a vény nélkül kapható gyógyszertárakból. Javasoljuk, hogy a palackot olyan helyen tárolja, ahol a gyerekek számára nem elérhető, a napfénytől távol eső helyen. A Fukortzin oldatának eltarthatósága 24 hónap, ezen időszak vége után a gyógyszer nem használható sebek kezelésére.

Fukorcin ár

A moszkvai gyógyszertárakban a Fukorcin gyógyszerár átlagára üvegenként 60 rubel.

Fukorcin: javallatok és utasítások

Sokan ismertek gyermekkoruktól, amikor csirkehimlővel vagy más dermatológiai megbetegedésekkel gyermekek kaptak Fukorcint. Sokan emlékeznek a fenol szagú illatára, amely egy telített rózsaszín oldatban jelen volt. Sajnálatos módon nincs kenőcs vagy hasonló névvel ellátott gél, de bármelyik gyógyszertárban egy palackot vásárolhat ezzel a megoldással. Körülbelül hol használják és hogyan, mi fogjuk megvitatni ezt a kiadványt.

A készítmény összetétele és hatása

A fukortzin összetett összetételű antiszeptikus oldat, amely ugyanolyan csoporthoz tartozik, mint a ragyogó zöld oldat. A zöld színnel ellentétben ez a külső hatású anyag antiszeptikus és antimikotikus hatást fejt ki. Valójában ez a szer nem rendelkezik analógokkal más antiszeptikumok között, mert egyidejűleg nemcsak a baktériumokkal, hanem a gombákkal is küzd. Ezenkívül megakadályozza a fertőzés bejutását a sebfelszínre, és elősegíti a szövetek regenerálódását keloid heg kialakulása nélkül.

Most nyilvánvalóvá válik, hogy miért sok babát kiütik a bárányhimlővel, és megmossa Fukarzinom. A hólyagok kinyitása után kis fekélyek képződnek, melyek fájnak és viszketnek. Annak érdekében, hogy megakadályozzák a fertőzés bejutását a sebbe, és helyén nem képződik nyom, a kiütést a Fuccarcin oldattal pontosan kell kezelni.

Ez a gyógyszer kis mennyiségben (10 ml) és nagy (25 ml) üveg sötét üvegből látható a gyógyszertárban. A gyógyszerészek és a gyógyszerészek környezetében ezt az előkészítést Castellani folyadéknak is nevezik. Az oldat antiszeptikus és gombaellenes hatása összetett összetételének köszönhető, beleértve:

 • szintetikus fuchsin festék;
 • rezorcinol;
 • bórsav;
 • aceton;
 • fenol;
 • 95% etil-alkohol.

Külső alkalmazás esetén ez a fertőtlenítő oldat kiemelkedő terápiás hatást fejt ki. Nem javasolt kombinálni más hasonló hatású gyógyszerekkel. Az oldatot kizárólag a külső bőrre alkalmazzák.

Javallatok és ellenjavallatok

A Fucorcin alkalmazásának jelzése a kezelés:

 • sebfelületek;
 • kiütések a fertőző betegségekben;
 • herpesz;
 • szájüreg sztomatitise;
 • a dermisz pustuláris elváltozásait.

Fontos! Azt is meg kell jegyezni, hogy ezt az anyagot kozmetikában használják, mert az oldat aktív összetevőinek hatása alatt a dermis permeabilitása csökken.

Nem ajánlott a Fukorcin egyéni érzékenységgel történő alkalmazását a hatóanyag komponenseire nézve. Ha nemkívánatos reakciók megjelenése viszketés, bőrkiütés vagy égés formájában jelentkezik, tanácsos abbahagyni a használatát vagy kicserélni egy másik antiszeptikummal. Ne használjon olyan Fukorcin nőket is, akiknek van baba vagy szoptat.

A gyógyszer túladagolásának elkerülése érdekében nem írják elő, hogy szükséges-e kiterjedt sebfelületek kezelésére. A Fucocine és egyéb linimentumok egyidejű alkalmazása kivételes esetekben is elvégezhető a kezelőorvos által előírt módon.

Az alkalmazás jellemzői

A fukortzint egy tisztított bőrt tartalmazó pamutvászonnal vagy egy speciális felhordóval alkalmazzák. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a készítmény fenolt és egyéb hatóanyagokat tartalmaz, amelyek nem eshetnek egészséges bőrre. A megoldáshoz nagyon óvatosan és gondosan kell eljárni.

Ha pénzért kap pénzt ruházatra vagy egyéb háztartási cikkekre, szinte lehetetlen eltávolítani a foltokat. Ha az intenzív rózsaszín színt el kell távolítani a bőrről, használjon 3% -os hidrogén-peroxid vagy szalicilsav-oldatot. Ezek az anyagok kémiai égési sérülést okozhatnak, ezért ne túldasd fel az anyag koncentrációját és expozícióját.

Pontos alkalmazás esetén a készítmény gyorsan szárad, nem okoz kellemetlen érzetet. Ha egy kijelölt orvos kezeli a száját stomatitis, győződjön meg arról, hogy a megoldás nem jutott be a tápcsatornában. 24 óráig a kezelést 4 alkalommal meg kell ismételni. A terápiás képzés időtartama 7-14 nap.

Lehetséges mellékhatások

Általában a betegeket jól tolerálják a betegek, és nem okoznak szövődményeket más belső szervekből. A szervezet nagy kiterjedésű területein hosszan tartó használat esetén a túladagolás tünetei lehetnek. Leggyakrabban fejfájás, általános gyengeség, szédülés, légzési elégtelenség. Ezek a tünetek a fenolmérgezés hátterében fordulnak elő.

Ne feledd! Kedvezőtlen tünetek esetén sürgősen kapcsolatba kell lépni az orvossal. Hagyja abba a gyógyszer alkalmazását, friss levegőt és szorbens készítményt (aktívszén, enteroszég, szorbex) inni.

Hol vásárolhatok?

Vásárlás Fucorcine megoldás lehet a gyógyszertárban megfizethető áron. A gyártástól számítva, ez a gyógyszer 24 hónapig nem veszíti el tulajdonságait. Tartsuk ampullát kell szobahőmérsékleten, távol a gyermekeket és a közvetlen napfényt, egy csomagban együtt a használati utasítást. A lejárati idő után az oldatot el kell távolítani.

Vélemények

Oksana, 29 éves, Kiev

Gyermekkora óta, emlékszem a szaga a gyűlölt fukortsinom hogy anya minden alkalommal, amikor a feldolgozott sebeket. Ebben az évben hozott egy lánya szélmalom, kert és helyi gyermekorvos azt tanácsolta, hogy kezelni kiütések fukortsinom. Az eredmény elégedett volt, mert nincs egyetlen heg a testen. A legidősebb fiú egyszerre a bárányhéj zöldjével volt megfázva, a hegek még az arcon is maradtak. Minden anya számára ajánlom a Fukarzin-t a bárányhimlővel, és meg volt győződve a hatékonyságáról.

Vitaliy, 36 éves, Moszkva

Nem tudom, miért, de gyermekkorától kezdve a Fukarcin palack mindig az otthoni orvosi szekrényben van. Tudtam, hogy ez jó antiszeptikus, de az is hatásos a gombák kezelésében, csak kiderült. A lábán egy kis, pikkelyes helyszín alakult ki, amely a lábak mikózisának bizonyult. A korai diagnózisnak köszönhetően a gomba 2 hetente sikerült, köszönhetően a Fukorcinnak.

Natalia, 30 éves, Odessza

A baba szájpenészében tavasszal szájpenész volt. Mint ahogyan nem használtuk, és a kék, a szódát és a B vitamint nystatinnal. Valóban segített a Fukarcin megoldásában, amelyet egy szomszéd, egykori ápolónő tanácsolt. A sebet az első kezelés után 3 nappal késleltették. A mínuszokból olyan foltokat láthatok, amelyek nem jelennek meg, és fenol szagú szaga, de a hatás meghaladta az összes hiányosságot.

Fucorcin kenőcs

Megtaláljuk a forralás vagy göbös kiütés vagy súlyosbodását herpesz ajkán sokan elkezdik keresni az interneten információt alkalmazó fukortsinovoy kenőcs.

Valójában az ezzel a hatóanyaggal rendelkező hatóanyag csak egyetlen formában szabadul fel - oldat formájában. De a hibájuk érthető, hiszen a nevét gyakorlatilag minden utasításban megemlítik a bőrgyógyászatban használt kenőcsökre. Más antiszeptikumokkal együtt emulziók, kenőcsök, paszták, krémek és áztatott kötszerek alkalmazása előtt kezelik a bőrt.

Ez magában foglalja a fenol, a bórsav, a rezorcinol, és acetonnal bíbor színezék (csatolja fukortsinom fényes bíbor Egyéb nevek előkészítése -. Castellani festék vagy Castellani fukortsin előállított folyadék sötét üvegampullákban 10 ml..

Ne feledje! A Fukortsin terhes nőknél nem alkalmazható, és nem szoptató anyáknak szánják. Bár a helyi gyógyszerek majdnem nem jutnak be a vérbe, ne kockáztassák a baba egészségét.

Fukorcin bőrkezelés

A Fukortsin kiszáradja a sebeket, antimikrobiális, gombaellenes és gyulladásos gyulladáscsökkentő hatása van. Ugyanúgy használják, mint a jód vagy a zelenka: bevonják a gyapotszövetet vagy a fülgyulladékot az oldatba. Az érintett területeket napi 2-5 alkalommal kenni lehet, és azután, hogy kiszárad, a bőr gyógyszereire víz-olaj vagy vazelin alapon alkalmazható.

A kenőcsökre vonatkozó utasítások szerint a Fukorcin a bőrt kezeli, ha:

 • a bőr candidiasis (gombája) és a felületes nedvesség (pattanások, felforrósodás, festő sebek);
 • felületes sebek, a bőr és a nyálkahártyák eróziója (a szemek kivételével);
 • bőr repedések, mély kopások és karcolások.

Ha a tömés még mindig nem létezik, a fucocin oldata megakadályozza a szekunder fertőzést a bárányhimlővel és a herpesz exacerbációjával. Mind különálló készítményként, mind az orvos által előírt kenőcsök és krémek "alapjaként" használják.

Fucorcin kenőcs a bárányhimlővel

Különösen gyakran keresik a fucorcin kenőcs használatára vonatkozó útmutatásokat, vagy azoknak a fiatal anyáknak az árait, akikben a babák foglyul ejtették a bárányhúrt. A gyermekkorban a betegség nem veszélyes, de a súlyos viszketés miatt a kiscicák buborékokat karcolnak és a fésűk helyeit elnyomják.

A csirkehimlő okozza az egyik herpeszvírust, amelyhez a fucocin nem működik. De mivel mikrotrauma előfordul bakteriális fertőzés, ami azt jelenti, hogy a bőr feldolgozásához szükséges antiseptichsekimi gyógyszerek: fukortsinom, jód, ragyogó zöld, kálium-permanganát oldattal.

Más lokális antiszeptikától eltérően a fucocin oldata tannikus tulajdonságokkal rendelkezik, és a sebeket megszáradja. Mivel fenol tartalmazza az összetételét, kellően mérgező, nem lehet alkalmazni a folytonos réteget, és kenje varicella kiütés „pontok” egy vattacsomóval. Emlékszel az egész arcra a világos bíborvörös "szeplők", melyeket anya vagy orvosunk festett. Naponta kétszer vagy háromszor alkalmazza a megoldást, amíg a kiütés meg nem szűnik.

Tudnia kell! A Fukortsin nem foglalkozik a bárányhimlővel, de csak enyhíti a tüneteit, és különleges kenőcsök szükségesek a kezeléshez.

Ez antipruritic (antiallergén) gyógyszerek Finistil® gél Viferon®, Zoviraks®, cink kenőcs, és mások:

 • A Finistil gél eltávolítja a viszketést és a duzzanatot, a fucocinnal ellentétben a kiütések szilárd felületét képes kezelni.
 • A Viferon® olyan vírusellenes hatóanyag, amely nem csak elnyomja a kórokozót, hanem felgyorsítja az epidermisz helyreállítását. Hasonló akciót is kapott egy másik herpes krém - a Zovirax (hatóanyag - acyclovir).
 • A másodlagos fertőzés elleni küzdelem a helyi antiszeptikumok mellett előírta a cink-kenőcsöt.

Így, az ár a „fukortsinovoy kenőcs” az az ár egy adott oldat és kenőcs, amely után használható bőr fertőtlenítéséhez. De ahelyett, hogy az utasításokat a kenőcs fukortsinom, hogy kérje a kezelés bárányhimlő szabályok, és milyen kenőcsök és krémek kezelésére.

Mellékhatások

A bőrre szinte minden antiszeptikum kisebb kellemetlen érzeteket okoz: enyhe égési érzés az első másodpercekben vagy rövid távú viszketés. A felnőttek nem figyelnek rájuk, és a gyermekek néha sírnak, és megkérik, hogy fújjanak a sebre. Magyarázd el nekik, hogy semmi borzasztó nincs itt: cauterizing a bőrt, a kezelő oldat (és fukortsin és ragyogó zöld és jód) megöli a baktériumokat és a betegség gyorsabb lesz. Ha azonban a bőr pirosodik és megduzzad, és az égés néhány percnél hosszabb ideig tart, akkor nem használhat fucocint!

Általános reakciók rendkívül ritkán fordulnak elő, és csak akkor, ha a fucorcinával kenőanyaggal több bőrfelületet keltenek. Különösen nem alkalmazható nagy nyálkahártyák területére. A fucocin oldat túladagolásának tünetei:

 • a vérnyomás éles csökkenése vagy emelkedése;
 • fejfájás;
 • hányinger vagy hányás, nem kapcsolódó élelmiszer;
 • légszomj.

Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy ha túlságosan hosszú ideig használja a fukortsint, a mikroorganizmusok megszokni fogják, és nem fog működni. Ezért használja annyit, amennyit az orvos javasol, de nem tovább.

Hogyan kell lemosni?

A fucocin minden megérdemlésével rendelkezik egy olyan tulajdonsággal, amely miatt sokan nem használják ezt a hatékony gyógyszert: nagyon nehéz lemosni. És ha a gyerekek még a bíboros foltok mellett is járnak, akkor nagyon felnőtteknek tűnnek.

Természetesen az idő múlásával a vörös árnyalat sápadt és fokozatosan elhalványul, de a fukortsin-kezelés ritkán kevesebb, mint egy hét... Többféleképpen lehet gyorsan megszüntetni a színezést:

 1. Alkalmazzon egy szokásos gyermekkrémt a pamutpárnára, és néhány percig törölje le a bíborszínű pontokat. Nem segít? Próbáljon meg lotiont vagy tonikot. Az első alkalommal a festék nem lesz törölve, az eljárást két-három óránként meg kell ismételni, amíg a nyomok eltűnnek.
 2. Keverje össze az ammóniát (egy teáskanál) két teáskanál hidrogén-peroxiddal, nedvesítse meg a pamutpárnát és dörzsölje a bőrt néhány percig. Lehet, hogy el fogják kavarni és megzavarodni - akkor jobb, ha nem olyan hosszú, de több órán belül. Dörzsölés után meleg vízzel mossuk le az "oldószert". Ellenkező esetben ahelyett, hogy a vöröses foltok az arcon a bőrirritáció hatására megjelennek.
 3. A törölközőn és a ruhákon lévő foltok jól lecsökkennek mosószappannal. Fésülje el a szövetet és hagyja fél órát, majd mossa a szokásos módon. Hasonlóképpen lemoshatja a festék nyomait a kezeire, lábaira vagy testére. Az arcon ez a módszer nem érvényes!

De a krónikus patnishki eltávolítása a fucocin-ból nem minden esetben alkalmazható, különben nincs értelme. Folytassa a "fucorcin kenőcs" kezelést az orvos által előírt helyi készítményekre vonatkozó utasítások szerint: fucorcin-kezelés, krém, kenőcs, gél vagy paszta alkalmazása.

fukortsin

analógok

Nincsenek szinonimák. A Fukortsin olcsó és különböző gyártók által gyártott.

Az átlagár online *: 75 rubel 25 ml-re.

Hol vásárolhat:

Használati utasítások

A "Fukortsin" antiszeptikus oldat, amely magas baktericid és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik.

A gyógyszert a bőr kicsi területeinek kezelésére használják mechanikai károsodásokkal (kopás, sebek), amelyek gyenge vagy közepes súlyosságúak.

A gyógyszer megfizethető áron.

Kinevezéskor?

A "Fukortzin" alkalmazható olyan esetekben, amikor a seb vagy a vágás kezeléséhez szükséges, hogy bakteriális fertőzés ne kerüljön a vérbe.

Továbbá az ágens jól reprezentálja a gombás elváltozásokat, elpusztítja a kórokozó növényeket, és felgyorsítja az érintett területek helyreállítását és gyógyulását.

A Fukorcin alkalmazásának főbb indikái a következők:

 • az epidermis felső rétege (sebek, kopások, repedések, vágások stb.) sértetlenségének felületi sérülése;
 • az orvosi manipulációk (pl. fülpiercing után) fertőtlenítő kezelésének szükségessége;
 • streptoderma;
 • bakteriális bőrelváltozások, a tályogok kialakulása;
 • gombás fertőzések;
 • bárányhimlő;
 • rózsaszínet foszt meg;
 • furunkulózis;
 • erózió (nyálkahártya sérülése).

Hogyan kell alkalmazni?

A "Fukortsin" oldatot naponta többször kell használni (2-3 alkalommal), a sérült bőrfelületekre. Alkalmazáshoz használhatunk vödörlemezeket, tamponokat vagy speciális betéteket. Ha helyszíni kezelésre van szüksége (például a bárányhimlővel), akkor jobb a pamutrügy használata.

Ellenjavallatok

A gyógyszerre nincs korlátozás a használat szempontjából, kivéve az allergiás eseteket vagy az egyes összetevőkre gyakorolt ​​egyéni túlérzékenységet.

Függetlenül attól, hogy az utasításokat és a szükséges óvintézkedéseket betartják, a "Fukortzin" terhes és szoptató nők használhatják.

A "Fukorcinom" túladagolása nem javítva. Nagy mennyiségű oldat véletlen lenyelése esetén a bőrön ajánlatos lemosni az alkalmazási helyet folyó vízzel és antihisztaminnal az allergiás reakció megelőzése érdekében.

Mellékhatás

A "Fukortsina" használata esetén a negatív hatások és reakciók általában nem merülnek fel.

Ritkán előfordulhatnak egyedi helyi reakciók vörösség, viszketés, vörös foltok formájában.

Az ilyen tünetegyüttes oka annak, hogy orvoshoz fordulhat, aki értékelheti a megnyilvánulások súlyosságát és dönthet a további felhasználás lehetőségéről.

A készítmény összetétele és a kibocsátás formája

A "fukortsint" sötét üveges üvegekbe öntjük 25 ml és 10 ml térfogatban. Az oldat összetétele magában foglalja (a kvantitatív tartalom nagyobb méretűtől kisebbig történő számbavétele):

 • etil-alkohol;
 • rezorcinol;
 • aceton;
 • fenol;
 • bórsav;
 • magenta.

farmakokinetikája

Az oldat hatóanyagai nem jutnak be a helyi véráramba, és nem szívódnak fel az emésztőrendszerben. A "Fukortsin" helyi hatást fejt ki anélkül, hogy befolyásolná más szervek munkáját.

más

Vény nélkül kapható. Felhasználhatósági időtartam 2 év. Tartsa hűvös, fénytől védve, gyermekektől elzárva.

Vélemények

(Hagyja visszajelzését a megjegyzésekben)

[su_quote cite = "Alina, 19 éves, Vladivostok"] Gyermekként nem voltam beteg a bárányhimlővel - ez a betegség már tizennyolc éves koromban elkapott. Amikor láttam ezeket a hólyagokat, szörnyen idegesültek, mint bármelyik fiatal lány. Mindenki tudja, milyen nehéz egy zöld arcot törölni. Ezért arra kértem a gyógyszertárt, hogy találjon alternatívát. A gyógyszerész javasolta a "Fukortzin" megoldását. Ugyanolyan antiszeptikus és fertőtlenítő hatása van, mint a zöldség, csak felszabadul és segít (véleményem szerint) gyorsabban. A buborékcsomagolásnál ez a megoldás nagyon gyorsan megszáradt. Most már tudni fogom, milyen célra még mindig használhatja ezt az eszközt. [/ su_quote]

[su_quote cite = "Anna Vitalievna, 54, Khanty-Mansi autonómia"] Nyugdíjas vagyok, ezért mindig megpróbálok olcsóbb analógokat vásárolni a népszerű gyógyszereknek, amelyek ugyanolyan hatékonyságúak. Sokáig ismerem a Fukortzin megoldást - vele streptodermiával gyógyítottam. Ez tökéletesen segít, egy fillért költ, ráadásul könnyen lemosható. Kiváló alternatívája a drága antiszeptikumoknak. [/ su_quote]

[su_quote cite = "Maxim Belozerov, 29, Stavropol"] Két fiam van (2 év és 5 év), ezért antiszeptikumok mindig jelen vannak otthoni orvosi szekrényünkben. Csúcsok, kopások, apró sebek - a gyermekkora nem nélkülözheti. Korábban vásárolt egy doroguschy drogot (több mint 500 rubel / üveg), amíg nem találtak megoldást a "Fukortsin". Először kételkedtek abban, hogy ilyen pénzért hatékony gyógyszer megvételére lehet szükség, de hiába kiderült, hiába. Az oldat tökéletesen szárazza a hólyagokat és a pattanásokat, fertőtleníti a sebek és kopások felületét. Most ez a gyógyszerkészítmény mindig a polcokon található gyógyszerekkel. [/ su_quote]

* - Az értékesítés során az eladók átlagértéke nem nyilvános ajánlat

5 megjegyzés

2 gyermeket vírusfertőzéssel fertőztek meg, amelynek élénk megjelenése vizenyő hólyagok kiütés volt. Az egyik zelenókkal elkendőzett, mert még nem mentek el az orvoshoz. A gyermek nagyon viszkető volt. Egy orvosral folytatott beszélgetés után a fucocin-t már a második gyermeket kitalálták. Azokon a helyeken, ahol a gyermek elszakította a kiütést, a duzzanat a fukortsin ellenére kezdődött. Spread zelenkoy over fukortsina. A daganat leereszkedett, és a bőrkiütés mérete nagymértékben csökkent.
Következtetés: a viszketés csökkentése - fukortszin;
hatékonyabban távolítja el a gyulladást és megszáradja - zelenka

A fusorfolyadékok kenje a herpeszet?