A Fukortsin egy színtelen bárányhimlő

Nincs hozzászólás 2,709

A gyógyszerészeti láncok különféle gyógymódokat kínálnak a csirkehimlő számára. A legnépszerűbb és legnépszerűbb a "Fukortsin", amelynek másik neve Castellani. A kiütés kezelésére tervezett színtelen anyag fertőtlenítő és fertőtlenítő hatású. Amikor a "Fukortsin" bárányhimlőt felnőttek és gyermekek használják, szigorúan ragaszkodva a jelzett adaghoz.

A "Fukortsin" megengedett a varicella kezelésére a tizenkét évesnél idősebb betegeknél.

A gyógyszer jellemzői

A "Fukorcinom" bárányhimlő kezelésének megkezdése előtt ismerkedjen meg sajátságos tulajdonságaival. Ez az átlátszó, színtelen folyadék "Castellani" külsőleg használatos és a gombák és baktériumok elleni küzdelemben játszik szerepet. Megkülönböztethető fenol és vörös lehet, amely a bőrön rózsaszín foltok formájában marad. Miután kezelte a sebeket ezzel a gyógyszerrel, a beteg enyhe égési érzést érezhet.

Használjon "Fukortsin" -ot nemcsak a csirke pox terápiájára, hanem a fekélyes elváltozások, kopás, sebek, pustules, eróziók és gombás léziók kezelésére. Gyermekkorában kizárólag az orvos felügyeli óvatossággal, mivel a gyermekek fokozott érzékenységet mutatnak a gyógyszerek összetevőivel szemben. Szintén óvatosan kell alkalmazni, mert a készítményben található fenol - mérgező összetevő, amely károsíthatja a baba életét. A "Fukortsina" színtelen oldat olyan bőrterületek helyszíni kezelésére szolgál, amelyeknél fekélyek vannak.

struktúra

A csirkehimlőnél használt gyógyszer a következő komponensekkel rendelkezik:

A kibocsátás formája

Ez az átlátszó vagy piros színezőanyag 10 és 25 ml-es injekciós üveget tartalmazó csomagolásban kapható. Vásárlás nélkül kapható egy gyógyszertárban. A tárolási idő két év, ha a hőmérsékletet a helyiségben tartják, azaz hűvösnek és napfénytől távol kell tartani.

Alkalmazás csirkehimlővel

A bárányhimlő színtelen "Fukorcin" -val történő kezelésére jobb, ha pamutrügyeket használnak, amelyeket gyengéden megkenhet a bőrön. Egy gyapottal ellátott botot egy szerszámba merítenek, és minden egyes buborékfólián átszúrják. Ismételje meg az eljárást egyszer reggel és egyszer este. A kezelést követően a bőrt meg kell nedvesíteni, ehhez krémet kell használni. Fontos, hogy a gyógyszert tiszta bőrre alkalmazzuk.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Hosszú ideig "Fukortsin" alkalmazásával a betegnek mellékhatásai lehetnek, például allergiás reakció vagy dermatitis. Ráadásul, ha hosszú idő telik el a "Castellani" kiütés, akkor a következő "pobochki" figyelhető meg:

 • gyengeség;
 • székletekkel kapcsolatos problémák;
 • fejfájás;
 • hányinger;
 • légzési nehézség;
 • öklendezés.

Ha a beteg ilyen megnyilvánulást észlel, azonnal lemosnia kell a hatóanyagot a bőrre, és ne használja tovább. Bizonyos esetekben tüneti kezelést végeznek.

Nem ajánlott a "Fukorcinom" sebek feltárása krónikus allergiás dermatózisos betegeknél és 12 éves kor alatt.

Kábítószer kölcsönhatások

Mielőtt bármilyen gyógyszert felvenne a Fukorcin-szal, konzultálnia kell orvosával a lehetséges "tandem" gyógyszerekkel kapcsolatban. Például nem ajánlott a Castellani bőr és a gombaellenes gyógyszerek bőrének egyidejű feltárása, valamint a fenol, a hormonális összetevők és a bórsav tartalmát. Az alkoholtartalmú italok használata ellenjavallt a kezelésre.

Mi a jobb "Fukortsin" vagy "Diamond Green"?

A modern orvostudomány - a "Fukorcin" analógja - "Kalamin", amelyet széles körben használnak a csirke pox kezelésében. Ez a fehér termék nem hagy nyomot a bőrön, és alkalmazása után száraz, fertőtlenítő, antipruritikus hatást fejt ki. A bőr borítójára való felhordás után fehér kéreg marad, amely elválasztja a kezelt érintett területeket. A "Kalamina" mellett azonban számos más gyógyszer van a varicella számára, de a legáltalánosabb, bárányhimlővel kezelt gyógyszer a zöld. A "ragyogó zöld" egy anilin festék, amelyet népszerűen a sebek kezelésére használnak. A gyógyszer kiváló antiszeptikus és fertőtlenítőszer, a mikrobák elleni küzdelemben. Mennyibe kerül a Diamond Green? Az ár mindenki számára elérhető, és a terület 20 rubel.

A zelenki használatának folyamata során a bőrt nem túlságosan túlterhelik vagy elégetik, és a sebgyógyulási folyamat aktiválódik, ami rendkívül szükséges a csirke pox esetében. A gyógyszert legfeljebb napi négyszer alkalmazzák, feltüntetve az érintett bőrterületeket. Ismételje meg az eljárást naponta, akkor a hólyagok kiszáradnak, fertőtlenítik és kevésbé viszketnek. Ezen kívül a feldolgozás „Ragyogó Zöld” megoldásra van szükség ahhoz, hogy ellenőrizzék a megjelenése új hólyagok, mint 7 nappal megjelenése után az utolsó pryshchichki varicella beteg lehet a kapcsolatot az emberekkel, ahogy már nem ragályos.

A "Diamond Green" megoldás előnye minden korosztály betegeinek megengedett terápiája.

Használja a "Diamond Green" megoldást minden életkorban, de legfeljebb négyszer egy nap. Ennek a gyógyszernek a jelentős hátránya a szín, amely a bõrön való alkalmazást követõen zöld foltokat hagy maga után, amelynek eltûnése idõt vesz igénybe.

A "Fukortsin" és a "Diamond Green" összehasonlításával kapcsolatban szem előtt kell tartani, hogy egyetlen gyógyszer, sem a második nem alkalmas a száj nyálkahártyájának kezelésére. Az orvosok javasolják a szájüreg használatát, például: hidrogén-peroxid, gyógynövények vagy "Furacilin". Sok, egy erős érv az „fukortsinom” az a lehetőség, gyors öblítés, hanem azért, mert a hiányosságok szekretálnak vegyület, amely aceton, fenol és más alkatrészek, amelyen keresztül a gyógyszer nem engedélyezett, hogy kezelni a nagy területeken a test. Közvetlenül a gyulladt területre kerül alkalmazásra, hogy ne sérüljön az egészséges bőr.

A "ragyogó zöldet" gyakrabban használják, mivel minden korban megengedett, ami nem mondható el a "Fukorcin" -ról, amely 12 éves kor alatti gyermekek ellenjavallt. Ez annak a vegyületeknek köszönhető, amelyek alkoholt tartalmaznak, amely mérgezést vagy allergiát okozhat, és a gyerekek a gyógyszerrel feldolgozott kezeket a szájába húzhatják. Mindkét gyógyszer alacsony árkategóriában van, és a csirke pox hatása ugyanaz a kiütés. A választás a páciens számára marad, aki, miután tanulmányozta mindegyik összetételét, előnyeit és hátrányait, önmagát választja. Azonban érdemes megfontolni, hogy az orvostudomány nem áll le és a gyógyszertári hálózatok hatékonyabb, kényelmesebb és biztonságos gyógyszereket találnak a varicella ellen.

Fukortsin: rózsaszínű gyógyhatású vírusos, gombás és bakteriális kitörésekre

Jód, ragyogó zöld, metilénkék - mindez hosszú ideig kell cserélni a gyógyszeres szekrényben fukortsinom megoldás, mivel csak a fertőtlenítő képes elpusztítani minden egy sorban a fertőző betegségek, a bőr. Egyenértékű hatékonyan inaktiválja, és megszárad, teljes megsemmisítése a vírus sejtek, gombás, bakteriális patogén flóra a lehető legrövidebb idő alatt. A kezelés után sima, tiszta bőr marad, anélkül, hogy a hólyag ráncosodása és hegesedése a legkisebb.

A gyógyulás elve

Amint egy seb keletkezik a bőrön, a kórokozó mikroorganizmusok, amelyek folyamatosan parazitálnak a felszínén, azonnal kifejleszti az aktív aktivitást, ami purulens gyulladást okoz.

Továbbá, amikor a herpesz, a göbös izzadságú pyoderma hólyagja kitört, fertőző tartalmuk azonnal elterjedt a bőr közeli területeire, fertőzően a szubkután szövetek sejtjein.

Ha az első percen belül az érintett hámsejt fukorcinum kimetszéséhez nem lesz tömés, fekély, gyulladás. Mert még a kiszáradt kéreg alatt sem lehet túlélni a mikrobák. Miért van ilyen egyedülálló hatása a gyógyszeres megoldásnak?

A Fukortsin egyszerű, de nagyon aktív antimikrobiális összetevőinek részeként:

 1. Bórsav - erős antibakteriális, vírusellenes, gyulladáscsökkentő, gombaellenes képességeket különböztet meg.
 2. aceton - 100% fertőtleníti és szárazítja a mikrobákat, gombákat, protozoa fertőző ágenseket.
 3. fenol - elpusztítja az összes fertőző anyagot, emellett védőfóliát hagy a bőrön, ami megakadályozza a sejtes paraziták létfontosságú aktivitását.
 4. rezorcinol - megakadályozza a vírusok, gombák, baktériumok replikációját és terjedését, gyorsan eltávolítja a viszketést, regeneratív tulajdonságokkal rendelkezik.
 5. Lila bíbor - gyönyörű pigment antiszeptikus, magas gombaellenes, antibakteriális aktivitással.

Egy egyedülálló tulajdonsága a festék: kenéséhez acne, herpes fukortsinom buborékok, könnyű felismerni újonnan alakult hegek elemek révén rózsaszínű foltok a bíborvörös színe, míg a feldolgozás ragyogó zöld, metilénkék nehéz sűrű színes megjelenő pattanások nem látható.

 1. alkohol - azonnal feloldja a DNS fehérjefrakcióit mikrobákból és gombákból.
 2. víz - kitörölte a kórokozó növényeket, tisztítja a paraziták által termelt toxinoktól a bőrsejteket a létfontosságú aktivitás folyamatában, növeli a sérült szövetek regenerálódásának képességét.

Az összes összetevő összetett hatása lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt megszabaduljon a patogén növénytől a bőrön.

A belső fertőzést érintő fertőző betegségek kezelésére azonban külső antiszeptikus és antimikrobiális, antivirális, gombaellenes gyógyszerek tabletta formájában történő felhasználásának kombinációjára van szükség.

A gyógyszer termelési formái és költségei

Az antiszeptikus gyógyszerek költségei az állami gyógyszertárakban:

Fucorcin színtelen - mindig a gyógyszer dobozában

A "Fukortsin" gyógyszer bőrgyógyászatban történő alkalmazása

Számos különböző bőrbetegség van. A legtöbb etiológiát és patogenezisét még nem azonosították. Van egy tudományos hipotézis, hogy mindezeket a betegségeket az epidermisz metabolikus folyamatainak megsértése okozza. Sok bőrbetegség esetén a "Fukortsin" gyógyszer színtelen. Ide tartoznak a fenol, a fuzin, a reszorcin, a bórsav, az etil-alkohol, az aceton és a desztillált víz.

A "Fukortzin" hagyományos gyógyszer világos karmazsinvörös színű, és túl érzékelhető a bőrön. Ezenkívül szinte lehetetlen mosni vagy mossa le normál mosószerrel. Drug „Fukortsin” színtelen használt bőrkiütések, ekcéma, fekélyek, papulák bárányhimlő és még rovarcsípések súlyos allergiás reakció. Ez tökéletesen eltávolítja a viszketést, duzzanatot és gyulladást, ennek következtében a fájdalom csökken, és a duzzanat csökken.

A "Fukortsin" nevű gyógyszer: a csirke pox visszahúzódik

A leggyakrabban használt szer a csirkehimlő. A himlő papulái elviselhetetlen viszketést okoznak, és a fésülés a fertőzés bejárati kapuját nyitja meg (ami gyakran történik). Ezért a kicsapódott bőrkiütéseket antiszeptikumokkal kezeljük, ami fukortszin. Színtelen, nem észrevehető a bőrön, ezért nagyon népszerű és igényes. Összetétele némiképp különbözik a standard antiszeptikustól, de a kezelés hatékonysága nem szenved ettől. Intolerable viszket bárányhimlő, égő, ekcéma, duzzanat rovarcsípés - minden eltávolított használata után ezt az univerzális antiszeptikus, anti-allergiás és gyulladásgátló hatóanyag.

A fukortsin mosása?

Ez a kérdés nem releváns, mivel van egy alternatív - színtelen - analóg a kábítószert. De ha az orvos javasolja egy hagyományos termék korrozív élénk színű, a pénzét, hogy alkalmazni keveréke ammónia és hidrogén-peroxid arányban 1-2. Használhat nátrium-szulfit oldatot is. Ezek a keverékek tökéletesen semlegesítik a készítmény színező elemeit és gyorsan lemossák. De a legegyszerűbb módja a "Fukorcin" gyógyszer használata színtelen. Ez bőrgyógyászati ​​szer nem okoz allergiás reakciókat, szárad tökéletesen sérült felület, ez megakadályozza, hogy behatolás a sebet kórokozók és csökkenti a duzzanatot a javulása miatt vérkeringés által okozott etanolt, bővíti a kapillárisok és a bőr pórusait.

A "Fukortsin" gyógyszer - az ekcéma kezelésére

Az eczematous bőrelváltozások kezelésére a fukortsin antiszeptikus hatása egyszerűen pótolhatatlan. Harcol fertőzés ekcémás felületen egyszerre podsushivaya neki, eltávolítja a duzzanatokat, következésképpen, a fájdalom és néhány beteg psoriasis segít enyhíteni vagy jelentősen csökkenti a kiütések, így azok hosszú távú remisszió és jelentős csökkenése pelyhes felületre. A gyógyszert kis sebek és kopások kezelésére is használják. A jóddal ellentétben nincs allergia és égési sérülés. Ajánlott érzékeny bőrű emberek számára.

A Fukortsin színtelen gyógyhatású a bárányhimlő számára. Fucorcin színtelen - mindig a gyógyszer dobozában

A Castellani (Fukortsin) festék antiszeptikus kombinált gyógyszeroldat, amely gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Ez egy megbízható fertőtlenítő, ezért elsősorban különböző sérülések, sérülések és betegségek a nyálkahártyák vagy bőr.

Paint castellani: összetétel

A Fukortsin kombinált gyógyszer. Vényköteles.

A hatóanyag összetétele a következő: fenol, rezorcin, bórsav, aceton, desztillált víz, etil-alkohol és fuchsin. Ez a termék karmazsinvörös színű, fenolos szagú koncentrált oldat formájában kapható.

Paint castellani: alkalmazási módszerek és jelzések

 • különböző pustuláris, gombás bőrbetegségek hatékony kezelésére;
 • a kopás, az eróziók, valamint a felületes sebek és repedések gyors gyógyulása érdekében.

Az új vegyületeket a megoldás biztosítja a stabil kifejezett antimikrobiális hatást, ezért fertőző ágensek a nyálkahártyát, vagy az emberi bőrre, érzékeny eszközzel komponensek elpusztulnak. Ezért a Castellani festék, melyhez az utasítás hozzá van rendelve, teljesen lokalizálja a fertőzést, miközben semlegesíti elég gyorsan.

A gyógyszer csak néhány másodpercig a sebhez jut, enyhe fájdalmat vagy rövid égő érzést okoz.

Paint Castellani: Ellenjavallatok

A folyadék nem alkalmazható a bőr nagy részén, különböző elváltozásokkal. Az oldatban lévő fenol kiválóan képes gyorsan bejutni a vérbe. Emiatt a toxikus hatások nyilvánvalóvá válhatnak, ami gyengeségben, szédülésben vagy nyomáscsökkenésben nyilvánul meg.

A fukortzint tiltott laktáció vagy terhesség alatt történő felhasználásra, valamint a hatóanyagot alkotó komponensek fokozott érzékenységére vagy intoleranciájára.

Ne alkalmazza ezt a gyógyszert a kisgyermekek számára szakember kiválasztása nélkül.

Festék Castellani színtelen

Eddig egyre népszerűbb a Fukorcin (Castellani Gefa V) színtelen módosítása. Ez a gyógyszer ugyanazokkal a tulajdonságokkal és hatásokkal bír, mint a Castellani megoldás, miközben nem rendelkezik ilyen nagyságú színnel.

A Fukortsin egy komoly gyógyszer, amely nagymértékben elriasztja a vény nélkül történő felhasználását. Ha gyanítja, hogy a bőrbetegség, például a gomba, a lehető leghamarabb konzultálnia kell egy szakemberrel, mert a diagnózisa helytelen lehet. Az orvos segít abban, hogy a megfelelő kezelést választja, anélkül, hogy károsítaná az egészségét. Nem szabad felhasználni az orvos Castellani látogatását megelőzően, mert a megoldás szokatlan színek miatt a bőrkiütés megjelenését és a bőr színét megjelenése után megváltoztatja. Ez megakadályozza a betegség helyes diagnózisát. Az egyetlen kivétel Castellani színtelen.

Kedves kedvenc olvasóim! Gyakran megkérdezik: mi a Castellani megoldás? Gyakran a bárányhimlővel és szinte mindenikkel írják fel: gyermekek és felnőttek. Mi ez a gyógyszer egy gyönyörű névvel? A válasz megtalálható a cikk olvasása után.

A közelmúltban ez a gyógyszer nagyon népszerű. Valójában semmi különös bonyolult és titokzatos benne. Hatékonysága valóban magas. Sőt, sokkal kényelmesebb használni, mint bármely más antiszeptikus.

A fenti gyógyszer a fukorcin módosítása. Következésképpen ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Fukortzin.

Két megoldás létezik:

 • karbolic-fuchsicin oldat - antiszeptikus festék;
 • színtelen oldat.

Ha zöld vagy rózsaszín foltok összezavarodnak, akkor a Castellani színtelen megjelenését részesíti előnyben. Nem kevésbé hatékony, mint a színezés. Alkalmazza kényelmesen és biztonságosan.

Nincs különösebb mellékhatása, melynek köszönhetően teljesen fel lehet használni a beteg szélcsínyét. Nézzük részletesebben a színtelen megoldás hasznos tulajdonságait.

Színtelen oldat - hatékonyság és jelzések

Ennek a gyógyszernek a használata megakadályozza a vírus további terjedését.

A pattanások kezelésével fertőtlenítheti őket, és megakadályozhatja a további bakteriális vagy vírusfertőzést. Emiatt a betegség gyorsabban halad, és nem alakul ki súlyos formában.

A folyadéknak a legszélesebb antimikrobiális hatása van. A gyógyszer gazdag összetétele a bőr épségére hat. Ez magában foglalja:

A leginkább figyelemre méltó dolog az, hogy a Castellani nemcsak az epidermális burkolaton, hanem a nyálkahártyán is elkenhető. A gyógyszert a bőr és a nyálkahártyák különböző gombás, bakteriális és vírusos megbetegedései ellen alkalmazzák. Ezenkívül számos epidermális rendellenesség gyors gyógyulását biztosítja:

Miután foglalkoztam azzal a tényvel, amelyre a folyadékot használják, azt javaslom, hogy részletesen tanulmányozzam a csirke pox alkalmazásának módjait.

Hogyan kezeljük a betegséget ezzel az eszközzel?

Nem nehéz ezt a gyógyszert használni. A használati utasításban javasoljuk, hogy a bõrön megkenjük a gyapotot vagy napi kétszer vagy négyszeres kötést.

A test nagy felületére színtelen oldatot lehet alkalmazni. Utána nincs nyomok, nem ruházza el a ruhákat.

A színoldatot óvatosan kell alkalmazni. Köszönhetően az alkoholt a kompozícióban, gyorsan szárad, ezután nem piszkos. A folyadék szárítása után a bőrkiütést terápiás kenőccsel vagy krémmel is kezelheti.

Az ár jelentős előny

A fenti gyógyszer fontos kiegészítő előnye a mérsékelt ár. A gyógyszertárakban a színtelen megoldás 30-50 rubelre, és a színezés - 20-30 rubel.

Van-e ilyen megoldás ellenjavalltsága?

A biztonság és a sokoldalúság ellenére a gyógyszer ellenjavallt. Például a szoptató nők nem használhatják. A terhesség alatt a magzatra gyakorolt ​​hatását nem vizsgálták, ezért a terhes nők nem vállalhatnak kockázatot.

Castellani-nak nincs újszülöttje. Ennek oka az alkohol és hasonló veszélyes anyagok a kompozícióban, ami károsíthatja a legkényesebb baba bőrét.

Vannak, akik túlérzékenyek a következőkre:

Ha ilyen emberhez tartozol, akkor nem ajánlom a folyadék kezelését.

Óvatosan alkalmazzuk!

Melyik a jobb: Castellani vagy zöld?


Mindkét gyógyszer antimikrobiális és gyulladásgátló hatású. Azonban a megoldás, amely e cikk témájává vált, további hatást fejt ki - gombaellenes, ami nem áll rendelkezésre a zelenókban.

Azt is meg kell jegyezni, hogy könnyebb mosni és gyorsan elhagyni a bőrt. Ez is fontos előnyt jelent. Biztosan mindannyian tudjátok, milyen kemény és hosszú ideig kell mosni a zöldet.

Mire tudok kombinálni az orvost?

Valójában kombinálhat bármilyen antimikrobiális és vírusellenes szerrel külső használatra. Ezek közé tartoznak a bárányhimlő népszerű kenőcsei:

A lényeg az, hogy az oldat (színtelen vagy rózsaszínű) alkalmazása után várjon, amíg teljesen megszárad. Ezután csak egy újabb réteg kenőcsöt vagy krémet alkalmazhat.

A folyékony Castellani vagy "Fukortsin" kombinált antiszeptikus gyógyászati ​​oldat gombaellenes tulajdonságokkal. Ezenkívül nagyon megbízható fertőtlenítőszer is, ezért gyakran használják mindenféle sérülést, sérülést és nyálkahártyát.

Castellanium folyadék - összetétel

A "Fukortsin" a kombinált gyógyszerek kategóriájára utal. Ez áll több komponensek: rezorcin, fenol, az aceton, a bórsav és a magenta és a gyógyszer áll rendelkezésre, mint a koncentrált oldat kültéri használatra, a benne rejlő jellegzetes szagú fenol.

Castellanium folyadék - javallatok és alkalmazási módszerek

A Fukortzin a bőr felszínének gombás, pustuláris betegségeinek kezelésére, a bőr erózióinak, kopásainak, repedésének és felületes sebének leggyorsabb gyógyulására szolgál. Az oldat hatóanyagai kiterjedt antimikrobiális hatást fejtenek ki, így a gyógyszer komponenseire érzékeny fertőzések ágazatai elpusztulnak egy ember bőrén vagy nyálkahártyáján. Így a gyógyszer alkalmazása lehetővé teszi a fertőzés lokalizálását és nagyon gyorsan semlegesíti azt.

A bőr sérült felületének felületén a Castellan folyadékot egy üvegrúddal vagy egy kis oldatba merített pamut törlővel kell bevinni. A kezelés naponta 2-4 alkalommal történik. Miután az előkészítés megszárad, és az alkoholkomponens elpárolog, más gyógyító zselék, kenőcsök vagy paszták is alkalmazhatók a sebre.

A sebfelszínnel való érintkezéskor a hatóanyag enyhén rövid égési érzést vagy könnyű fájdalmat okoz, amely 2-5 másodpercet vesz igénybe a fucocin alkalmazásának időpontjától kezdve.

Ez a gyógyszer és számos ellenjavallat a használat

A folyékony castellani nem alkalmazható a bőr nagy részén, különféle sérülésekkel. A gyógyszeroldatban lévő fenolnak nagyobb a képessége arra, hogy gyorsan behatoljon a vérbe, ami a toxikus hatás megnyilvánulását, a gyengeség megjelenésében, a vérnyomás csökkenésében vagy a szédülésben nyilvánulhat meg.

A Fucorcin tilos terhesség vagy szoptatás alatt történő felhasználásra, valamint olyan betegek számára, akiknek az adott gyógyszer túlzott mértékű intoleranciája vagy túlérzékenysége van.

Nem kívánatos, hogy ezt a gyógymódot korai életkorú gyermekek számára az orvos által végzett különleges beavatkozás nélkül alkalmazzák.

A közelmúltban egyre népszerűbb színtelen folyadék fukortsinom vagy módosítása, az úgynevezett oldatot Castellani Gátban B. Ez a gyógyszer azonos tulajdonságokkal és terápiás hatása, mint a karbololajból-fuksitsinovy ​​Castellani megoldás, de ezzel szemben nincs ilyen kifejezett élénk színű.

A "Fukortsin" egy komoly orvosi termék, és nem ajánlott tetszőlegesen használni, anélkül, hogy orvosot kellene felírnia. Ha gyanít valamilyen gomba vagy más bőrbetegség, forduljon szakemberhez, és segítsen kiválasztani a megfelelő kezelést anélkül, hogy veszélyeztetné az egészségét. Nem ajánlott a castellani alkalmazást, mielőtt orvoshoz fordulna, mert a megoldás alkalmazás után megváltozik a bőrszín és a kiütés megjelenése, ami megakadályozza a betegség diagnózisát. Kivételt képezhet, kivéve, ha csak castellani színtelen.

A gyógyszerészeti láncok különféle gyógymódokat kínálnak a csirkehimlő számára. A legnépszerűbb és legnépszerűbb a "Fukortsin", amelynek másik neve Castellani. A kiütés kezelésére tervezett színtelen anyag fertőtlenítő és fertőtlenítő hatású. Amikor a "Fukortsin" bárányhimlőt felnőttek és gyermekek használják, szigorúan ragaszkodva a jelzett adaghoz.

A "Fukortsin" megengedett a varicella kezelésére a tizenkét évesnél idősebb betegeknél.

A "Fukorcinom" bárányhimlő kezelésének megkezdése előtt ismerkedjen meg sajátságos tulajdonságaival. Ez az átlátszó, színtelen folyadék "Castellani" külsőleg használatos és a gombák és baktériumok elleni küzdelemben játszik szerepet. Megkülönböztethető fenol és vörös lehet, amely a bőrön rózsaszín foltok formájában marad. Miután kezelte a sebeket ezzel a gyógyszerrel, a beteg enyhe égési érzést érezhet.

Használjon "Fukortsin" -ot nemcsak a csirke pox terápiájára, hanem a fekélyes elváltozások, kopás, sebek, pustules, eróziók és gombás léziók kezelésére. Gyermekkorában kizárólag az orvos felügyeli óvatossággal, mivel a gyermekek fokozott érzékenységet mutatnak a gyógyszerek összetevőivel szemben. Szintén óvatosan kell alkalmazni, mert a készítményben található fenol - mérgező összetevő, amely károsíthatja a baba életét. A "Fukortsina" színtelen oldat olyan bőrterületek helyszíni kezelésére szolgál, amelyeknél fekélyek vannak.

struktúra

A csirkehimlőnél használt gyógyszer a következő komponensekkel rendelkezik:

A kibocsátás formája

Ez az átlátszó vagy piros színezőanyag 10 és 25 ml-es injekciós üveget tartalmazó csomagolásban kapható. Vásárlás nélkül kapható egy gyógyszertárban. A tárolási idő két év, ha a hőmérsékletet a helyiségben tartják, azaz hűvösnek és napfénytől távol kell tartani.

Alkalmazás csirkehimlővel

A bárányhimlő színtelen "Fukorcin" -val történő kezelésére jobb, ha pamutrügyeket használnak, amelyeket gyengéden megkenhet a bőrön. Egy gyapottal ellátott botot egy szerszámba merítenek, és minden egyes buborékfólián átszúrják. Ismételje meg az eljárást egyszer reggel és egyszer este. A kezelést követően a bőrt meg kell nedvesíteni, ehhez krémet kell használni. Fontos, hogy a gyógyszert tiszta bőrre alkalmazzuk.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Hosszú ideig "Fukortsin" alkalmazásával a betegnek mellékhatásai lehetnek, például allergiás reakció vagy dermatitis. Ráadásul, ha hosszú idő telik el a "Castellani" kiütés, akkor a következő "pobochki" figyelhető meg:

 • gyengeség;
 • székletekkel kapcsolatos problémák;
 • fejfájás;
 • hányinger;
 • légzési nehézség;
 • öklendezés.

Ha a beteg ilyen megnyilvánulást észlel, azonnal lemosnia kell a hatóanyagot a bőrre, és ne használja tovább. Bizonyos esetekben tüneti kezelést végeznek.

Kábítószer kölcsönhatások

Mielőtt bármilyen gyógyszert felvenne a Fukorcin-szal, konzultálnia kell orvosával a lehetséges "tandem" gyógyszerekkel kapcsolatban. Például nem ajánlott a Castellani bőr és a gombaellenes gyógyszerek bőrének egyidejű feltárása, valamint a fenol, a hormonális összetevők és a bórsav tartalmát. Az alkoholtartalmú italok használata ellenjavallt a kezelésre.

Mi a jobb "Fukortsin" vagy "Diamond Green"?

A modern orvostudomány - a "Fukorcin" analógja - "Kalamin", amelyet széles körben használnak a csirke pox kezelésében. Ez a fehér termék nem hagy nyomot a bőrön, és alkalmazása után száraz, fertőtlenítő, antipruritikus hatást fejt ki. A bőr borítójára való felhordás után fehér kéreg marad, amely elválasztja a kezelt érintett területeket. A "Kalamina" mellett azonban számos más gyógyszer van a varicella számára, de a legáltalánosabb, bárányhimlővel kezelt gyógyszer a zöld. A "ragyogó zöld" egy anilin festék, amelyet népszerűen a sebek kezelésére használnak. A gyógyszer kiváló antiszeptikus és fertőtlenítőszer, a mikrobák elleni küzdelemben. Mennyibe kerül a Diamond Green? Az ár mindenki számára elérhető, és a terület 20 rubel.

A zelenki használatának folyamata során a bőrt nem túlságosan túlterhelik vagy elégetik, és a sebgyógyulási folyamat aktiválódik, ami rendkívül szükséges a csirke pox esetében. A gyógyszert legfeljebb napi négyszer alkalmazzák, feltüntetve az érintett bőrterületeket. Ismételje meg az eljárást naponta, akkor a hólyagok kiszáradnak, fertőtlenítik és kevésbé viszketnek. Ezen kívül a feldolgozás „Ragyogó Zöld” megoldásra van szükség ahhoz, hogy ellenőrizzék a megjelenése új hólyagok, mint 7 nappal megjelenése után az utolsó pryshchichki varicella beteg lehet a kapcsolatot az emberekkel, ahogy már nem ragályos.

A "Diamond Green" megoldás előnye minden korosztály betegeinek megengedett terápiája.

Használja a "Diamond Green" megoldást minden életkorban, de legfeljebb négyszer egy nap. Ennek a gyógyszernek a jelentős hátránya a szín, amely a bõrön való alkalmazást követõen zöld foltokat hagy maga után, amelynek eltûnése idõt vesz igénybe.

A "Fukortsin" és a "Diamond Green" összehasonlításával kapcsolatban szem előtt kell tartani, hogy egyetlen gyógyszer, sem a második nem alkalmas a száj nyálkahártyájának kezelésére. Az orvosok javasolják a szájüreg használatát, például: hidrogén-peroxid, gyógynövények vagy "Furacilin". Sok, egy erős érv az „fukortsinom” az a lehetőség, gyors öblítés, hanem azért, mert a hiányosságok szekretálnak vegyület, amely aceton, fenol és más alkatrészek, amelyen keresztül a gyógyszer nem engedélyezett, hogy kezelni a nagy területeken a test. Közvetlenül a gyulladt területre kerül alkalmazásra, hogy ne sérüljön az egészséges bőr.

A "ragyogó zöldet" gyakrabban használják, mivel minden korban megengedett, ami nem mondható el a "Fukorcin" -ról, amely 12 éves kor alatti gyermekek ellenjavallt. Ez annak a vegyületeknek köszönhető, amelyek alkoholt tartalmaznak, amely mérgezést vagy allergiát okozhat, és a gyerekek a gyógyszerrel feldolgozott kezeket a szájába húzhatják. Mindkét gyógyszer alacsony árkategóriában van, és a csirke pox hatása ugyanaz a kiütés. A választás a páciens számára marad, aki, miután tanulmányozta mindegyik összetételét, előnyeit és hátrányait, önmagát választja. Azonban érdemes megfontolni, hogy az orvostudomány nem áll le és a gyógyszertári hálózatok hatékonyabb, kényelmesebb és biztonságos gyógyszereket találnak a varicella ellen.

A körömgomba olyan fertőző betegség, amely kellemetlen érzést okoz a betegnek és mások számára veszélyt jelent. Nagyon könnyű elkapni az onychomycosisot a nyilvános helyeken, különösen, ha a nedvesség növekedett.

A kórkép kezelésére a dermatológusok különböző eljárásokat írnak elő, például a Fukorcin szögkezelést. Ismert, hogy lehetséges "málna zöld", de nem minden ember tudja, hogyan kell eltávolítani a köröm gomba Fukorcinom.

A Fucocin összetétele és farmakológiai tulajdonságai

A Fucorcin egy fungicid és antimikrobiális tulajdonságokkal bíró oldat, málnaszöld és Castellani festék.

A Fucocin összetételét a következő anyagok képviselik:

 • Aceton - fertőtleníti és szárazza az érintett területet.
 • A resorcinol - a keratolitikus tulajdonságokkal rendelkező komponens megvédi az egészséges szöveteket a fertőzéstől, és stimulálja a sejtek regeneratív működését.
 • A bórsav - antiszeptikus hatással van a különböző gombafajokra és fertőzéstípusokra.

Az egyesített szerek külső használatra szolgálnak. Sötétvörös folyadék megjelenése a gouache szaga. A gyógyszer specifikus aromája a fenol, a fényes árnyalat biztosítja a szintetikus festék fchsin.

Egy kényelmesebb megoldás a gomba köröm kezelésére A Fukortsin a betegek áttekintése alapján a Castellani színtelen festék. Farmakológiai tulajdonságai megegyeznek a málna zöldekkel, de a színtelen gyógyszer nem fest az ujjakat piros színnel. A színtelen Fucorcin kereskedelmi forgalomban kapható a Castellana oldattal a GefaV-hoz.

A Fucocin időben történő alkalmazása lehetővé teszi a betegek számára, hogy hatékonyan ellensúlyozzák a gombafertőzést, amely az emberi test körmökön, bőrén és nyálkahártyáin aktiválódik.

Mi más segít Castellani festésében:

A gyermekgyógyászatban a Fukortzin az újszülöttek bőrének kezelésére szolgál gomba és bakteriális károsodás esetén. Az oldat gyorsan eltávolítja a gombát, és különböző okokból kialakított eróziókat, fekélyeket és tályogokat gyógyít.

Hogyan alkalmazzuk a Fukorcin a körömgombákból: utasítás

Keresse meg a Fukorcin használatára vonatkozó utasításokat a csomagolásban, de a kábítószer körömgomba használatának előestéjén az orvosok higiéniai eljárásokat javasolnak.

Előkészítő tevékenységek kezdődnek a fodrász és a problémás körmök tisztítása. A lemezeket kissé durvára őröljük egy merev körömfájl segítségével. Ilyen felületen a hatóanyag hatóanyagai mélyebben behatolnak a köröm szerkezetébe.

Az előkészítő intézkedések után kezelik a gombát a körmökön a fukorcinnal.

A problémás felület kezelését egy üvegesítővel végezzük, amely egy injekciós üveggel, egy pamut törlővel vagy egy pamut-géz-betétekkel van ellátva, ha a lézió kiterjedt területe található. A kezelt lemezeknek rózsaszínűnek kell lenniük, mint egy oldat.

Ha a Fukortsint a lábszegek gombáján használják, az orvosi manipuláció után pamutzacskót kell viselni. Azonban figyelembe kell venni, hogy a vöröses folyadék talajon olyan sok, így jobb, ha olyan zokni, amely nem túl rossz, hogy eldobja a kezelés ideje alatt.

Túlságosan dörzsölje Castellani festékét a körömbe és a környező bőr nem lehet. Ellenkező esetben a szövetek kémiai égési sérülést szenvednek.

A Fucorcin naponta legalább 1 alkalommal naponta (lehetőleg éjszaka) naponta szükséges onychomycosisra. A betegség súlyosságától függően az érintett lemezek kezelése napi 2-4 alkalommal végezhető el.

A kezelés időtartama 1 hónap. Ha azonban egy hét múlva a terápia nem ad eredményt, a Fukorgin analógokkal helyettesíthető:

Az oldat hasonló összetételű analógjai. A bizonyságtétel szerint helyettesíthető egy másik ágenssel, amely képes fungicid hatás kifejtésére.

Fucorcin: mellékhatások és ellenjavallatok

A Fucorcine alkalmazása a gombás körmökre fájdalom és égő formájában jelentkezhet mellékhatások. Ezek az érzések jelzik, hogy az oldat fungicid, antimikrobiális és fertőtlenítő tulajdonságai megnyilvánulnak.

A negatív reakciók rövid idő után eltűnnek, és nem igénylik a terápia eltörlését. Amikor Castellani festéke teljesen megszárad a szögeken, az oldalsó hengereket és a kutikulát meg kell védeni a kiszáradástól és a fertőzés terjedésétől. Ehhez gombaölő kenőccsel kezelik őket.

Gyorsan eltávolítja a színes foltokat az egészséges bőrről, segít az ammóniának és a hidrogén-peroxidnak. A folyadékokat egyenlő arányban összekeverik és dörzsölik az ujjak.

Ellenjavallatok a Fukorcin inokomikózisban való alkalmazására a kézen és lábakon:

Terhesség és laktáció esetén a körömgomba Castellani festékkel kezelhető a kezelőorvos engedélyével. A gyógyszer hatását a terhességre és a GW-re nem szakemberek állapítják meg, ezért az orvosok kinevezéseit kiegyensúlyozott módon kell elvégezni, figyelembe véve a Fucocin jövőbeli és ápoló anyák használatának kockázatát és előnyeit.

Érték és kritériumok a Fukorcin-ban

Arra a kérdésre, hogy mennyi a Fukortzin, a gyógyszerész válaszol a palack mennyiségére. Oroszországban a Fukorcin ára az alábbiak szerint változik:

 • Egy üveg 10 ml - 30 - 60 rubel.
 • Egy üveg 25 ml - 46 - 90 dörzsölje.
 • Jelölő 5 ml - 45 - 60 rubel.

Egyes gyártók egy speciális spatulát helyeznek a csomagolásba egy buborékkal, ami megkönnyíti a megoldás alkalmazását a gomba által érintett területre. Az orvosok azonban javasolják a pamutszövet használatát a kezelésre és az egyes eljárások után ártalmatlanítására.

A Fukorcin bőrgyógyászként adott válaszában azt írják, hogy a gyógyszer hatékony eszköz a mikroorganizmusok elleni küzdelemben. De a megoldás kiterjedt alkalmazásával figyelmeztetést kap az egészségének ellenőrzésére.

A fenolos gőzök mérgezése szédülést, letargiát, csökkent vérnyomást, szemgyulladást okozhat. Ebben az esetben hideg vizet kell inni, és szellőztetni kell a szobát. Ha a tünetek nem jelennek meg 15 percen belül, akkor hívjon mentőt.

Általánosságban elmondható, hogy az onychomycosis Castellani festékkel történő kezelése ártalmatlanul jár a szervezetben, és hatékony. Ha a megoldást a betegség korai stádiumában alkalmazzák, a gomba csak ezt a gyógymódot vonhatja vissza. A körömgombák futóformái komplex terápiát igényelnek.

A fórumokon sok pozitív vélemény van a Fucorcine körömgombák használatáról. A kifejezett fungicid hatás miatt a málna zöld gyorsan megállítja a gomba tüneteit, és teljesen meggyógyítja a lemezeket.

Nikolay Nikolaevich, 62 éves, Chita:

"Az influenza után egy gombát hirtelen megjelentek a körmökön. Tekintettel egy kis nyugdíjra (dermatológus tanácsára), vettem egy olcsó gyógyszer - fukortsin. 2 hét alkalmazást követően a betegség eltűnt. Tetszett a termék, nem elég, csak az ágynemű volt nagyon piszkos. A régi zoknit kell viselni. "

Irina, 29 éves, Khabarovszk:

"Miután meglátogatták a nyilvános fürdőt, észrevettem, hogy a körmöm elkezdett ütni. Elmentem a poliklinikához, diagnosztizáltam, gomba. Az orvos javasolta, hogy a lemezeket fucorcinnal kenje meg. 10 nap múlva a körmöm újra egészséges árnyalatot kapott. Megpróbálhatja, ha a betegség a kezdeti szakaszban van, a gyógyszer biztosan segít. "

fukortsin

A leírás aktuális 2014/05/05

 • Latin név: Fucorcin
 • ATX kód: D08AD
 • Hatóanyag: Bórsav
 • Gyártó: Kirov Pharm Farm, Yaroslavl Gyógyszergyár, Moszkva Pharm Farm. Minden gyártó Oroszországban van.

A fucocin összetétele

A készítmény százalékában kifejezve: bórsav - 0,8% rezorcinol - 7,8% aceton - 4,9%. A segédösszetevő a fenol.

A kibocsátás formája

A gyógyszer 10 és 25 ml-es injekciós üvegben oldható. Mindegyikük kartondobozba van csomagolva.

Farmakológiai hatás

Kombinált termék külső használatra. A Fucocin megoldás antimikrobiális és fungicid hatások. A megoldáshoz használt megoldás megtalálható a "bizonyság”.

Farmakodinamika és farmakokinetika

Fukorcin mi ez? A gyógyszer egyfajta folyadék. A megoldás éles szagú fenol (különleges gouache íz). A sötétvörös szín miatt, amelyet a szintetikus festék fchsin biztosít, a kábítószert néha nevezik "Paint Castellani".

Mi az Castellani folyadék? Valójában a gyógyszer másik neve is. A legalkalmasabb alkalmazási forma a fukocin módosított formája - színtelen festék Castellani, amely hasonló hatású, de nem fest a vörös színű szomszédos szövetben. A Castellani-féle színtelen folyadék Gefa V. Castellani oldatának a neve alatt fordulhat elő.

Ha bőrrel és nyálkahártyákkal érintkezik, rövid égési érzés következik be, ami a következővel magyarázható: antimikrobiális, fertőtlenítő és gombaellenes hatások.

Felhasználási javaslat Fukortsina (Alkalmazási terület)

A Fucocin alkalmazása a kezelőorvos felügyelete alatt hatékonyan képes küzdeni gombás és a bőr mikrobiális elváltozásai és a nyálkahártyák. Amit a Fukortsin használ:

a streptoderma megoldás lehetővé teszi, hogy gyorsan megelőzze a betegség terjedését, a gyógyszert a korai időszakban.

Kérelem herpesz: a gyógyszer szárítási és fertőtlenítő hatása megakadályozhatja a mikrobiális fertőzés terjedését, és elősegíti a herpeszes sebek gyors gyógyulását.

Miután az oldat megszáradt, további hidratáló kenőcsöket és krémeket is használhat. Mi a kenőcshez és ahhoz, amitől a kenőcs szükséges? A fertőtlenítő oldat intenzív feldolgozását követően jelentős mértékben megszáríthatja a keményítőt, így nedvesítheti a problémás helyet.

Gyermekek használata csak a gyermekorvosi konzultáció után lehetséges.

Ezért a gyógyszerre szükség van: a bőr kezelésére és a fertőzés kialakulásának megakadályozására.

Ellenjavallatok

A gyógyszereket nem írják fel a túlérzékenységre fenol, bórsav, rezorcinol. Elfogadhatatlan, hogy a megoldást nagy mennyiségben alkalmazzák a bőrre, mert a fenol mérgezés veszélye áll fenn légzési rendellenesség, gyengeség, szédülés, instabilitás vérnyomás, összeomlás.

Mellékhatások

Gyorsan égő érzés, fájdalom az alkalmazási területen. A gyógyszer képes piros színezni a bőrt, ezért a megoldás egy másik nevet kap - Piros Zelenka.

Hogyan kell lemosni a fucorcint az arc bőréről? Egy speciális utasítás, mint a gyógyszer leöblítése, nem fejlesztették ki, de jó hatással van az ammónia és a hidrogén-peroxid keveréke. Nem könnyű törölni egy gyógyszert. A bőrt törölni kell részletesebben a következő részben.

Használati utasítás Fucocin (Módszer és adagolás)

A Castellani folyadékot napi 2-4 alkalommal üvegszálas vagy pamut törlőkendővel kell alkalmazni. Miután az oldat teljesen megszárad, hidratáló kenőcs alkalmazható. A fucocine oldatának utasításai arra utalnak, hogy a folyadék foltja a bőrt egy adott vörös színben, és nehéz elmosni. A gyermekek számára szóló utasítás nem különbözik a felnőtteknek szóló utasításoktól.

Fukorcin with bárányhimlő lehetővé teszi a tályogok elleni küzdelmet, és elősegíti a sebek gyors gyógyulását. A bárányhimlő esetében a gyermekek napi újbóli kezelésére ajánlottak.

Melyik a jobb: Fukortzin vagy Zelenka a bárányhimlővel?

Mindkét oldat antimikrobiális hatást fejtett ki, és a fukocinnak ezenkívül gombaellenes hatása is van. Meg tudom vágni a bárányhúrt a gyógyszerrel? Igen, az új podszipániák antiszeptikus kezelése megakadályozza a sebek, papulák mikrobiális fertőzését, és megakadályozza a hegek kialakulását a bőrön. Hogyan lehet a kezelt bőrfelületeket a bárányhimlő után mosni: a piros árnyékból a hidrogén-peroxid oldatát segítik elő. Mi mást kell mosni a Fukorcin-ból a bőrön: van pozitív visszajelzés szalicilsav erre a célra.

túladagolás

Az ügyeket nem regisztrálták az orvosi gyakorlatban, és nem írják le azokat.

kölcsönhatás

Más gyógyszerekkel együtt alkalmazható.

Fruktóz és kenőcs Fukortsin - a gyógyszer összetétele, gyermekek és felnőttek javallata, mellékhatások, analógok és ár

Antiszeptikumként használhat vörös fukorcin - használati utasításokat, amelyek felhasználása szerint gyermekek számára is alkalmas. A felnőttek antimikrobiális gyógyszert is alkalmaznak, kivéve a terhes nőket. Ez a korlátozás a fenol jelenlétének a következménye. Lásd a gyógyszer egyéb összetevőit, annak jelzéseit, farmakológiai hatásait és fertőtlenítő hatását.

Milyen típusú gyógyszer a Fukorcin?

A folyadék vagy a festék Castellani - így más módon úgynevezett Fucocin megoldás. Ez egy kombinált előkészület a külső használatra. Az ő cselekedetei közül antimikrobiális és gombaellenes. Az alkoholos oldat jellemző fényes bíborszínű, a fenol speciális szaga. Az orvosok a "vörös zöld" kifejezést használhatják a gyógyszer nevében.

Összetétel és kibocsátás formája

A külső használatra szánt oldat 10, 15, 25 és 1000 ml sötét üvegpalackokban kapható. A Fucorcin kenőcs nem létezik. Az injekciós üvegeket gumi csúcsokkal lehet lezárni, amely jól illeszkedik a nyakához. Ez egy kellemetlen forma a nyitáshoz - piszkosak lehetnek, és mosakodnak a Fukortsin a kezeidről, véleményezések szerint. A könnyű használhatóság érdekében a Fukortzin ceruzával és adagoló-spatulával készül. Miután 10 ml hatóanyag van 390 mg fenol, 780 mg rezorcint, 80 mg bórsav, 40 mg bíbor talaj és 0,49 ml acetont.

Farmakológiai hatás

A vörös zelenka antiszeptikus hatású és gombaellenes hatása a hatóanyagok kombinációjának köszönhetően. Hatékonyak a fertőző betegségek és gombák nyálkahártyáinak vereségében, sokféle hatással bírnak. A farmakológiai hatás nyilvánvaló baktericid hatással jár. Az összetevők kombinációja gátolja a kórokozók növekedését és multiplikációját.

Az alkoholtartalom elpusztítja a baktériumok sejtfalát, beleértve az antrax spórákat. A gombaspórák és baktériumok sejtjeiben található enzimek szintézisének megsértése a gombák halálához vezet. Ennek köszönhetően a Castellani folyadék hatékony a gombás betegségek kezelésében: mycoses, onychomycosis, dermatophytosis. A gyógyszer megakadályozza a másodlagos mikroflóra fertőzés lehetőségét, hatékony a gyomirtás ellen, erős fertőtlenítőszer.

Használati utasítások

A használati utasítás szerint a készítménynek a következő jelzései vannak a felhasználásra:

 • pusztuláris kitörések, gombás bőrbetegségek;
 • felületes sebek, erózió, nyálkahártyák sérülése, repedések, kopás;
 • dermatomycetes által okozott bőrbetegségek;
 • Mikrobiális ekcéma, olajos és kevert seborrhea formák;
 • szálak, vágások, forrázások;
 • nedvesítő sebek, pyoderma, streptoderma, pustulosis;
 • felületi candidiasis, mycoses, epidermophytia, lichen;
 • stomatitis, rózsa, herpesz, bárányhimlő, vesikulózis, urticaria, pattanások.

Fukortsin szájgyulladással

Amikor a nyálkahártyák sérültek a szájban vagy szájgyulladásban szenvednek, a gyógyszert egy tengerimalacot vagy más olajjal áztatott tampont kell alkalmazni. Ezután az érintett felületet pontosan kezeljük. Nedvesítse meg a gyapotszövetet olajjal, hogy csökkentse a vékony nyálkahártya égetésének kockázatát Castellani oldattal. A fertőtlenítő kezelés előtt távolítsa el a plakkot a szájüregből, miután egy órával a Fukortsin alkalmazását követően alkalmazta a Kamiystad vagy a Candida kenőcsöt. Az anyagot naponta négyszer használhatjuk 7-10 napig.

Csillapító betegségek

A Fucocin oldata antiszeptikus színezék, ezért felhasználható a purulens sebek széleire a bőrön és a nyálkahártyákon. Ne alkalmazza a terméket a sebre, ez égési sérülést és mérgezést okoz. A hatóanyag előnyös a sebek kezelésénél a zebra és a jódhoz képest, mivel az orvosok szerint kevésbé kifejezett szárítási hatást fejt ki. Az oldatot egy vattapálcával vagy turundával kell felhordani.

Fukorcin herpettel

A gyógyszert a herpeszre is alkalmazni kell herpesz, viszketés, buborék esetén. A hatóanyagot a vezikuláris terület kezelésére alkalmazzák, négy óránként. Ez a frekvencia lehetővé teszi, hogy gyorsan blokkolja a vírus szorzását. Az oldatot egy érintett gyapotszövetre kell ráhelyezni az érintett bőrre. Az utasítás felhatalmazza a Fucocin alkalmazását csirke pox kezelésére három évnél idősebb gyermekeknél. A használat alapelve hasonló a herpesz terápiához. A bárányhéj kenésére az utasítás szerint a jelek eltűnése előtt következik.

Gombás elváltozások

Hatékony hatóanyag a felszíni bőr gombás fertőzésekhez, de nem kezelhetők körömgombával. A bőrön a kezelés előtt ellenőrizni kell a hajszálakat, a fekélyek, a héjak, a rövid, a nedvesség hiányát. Az érintett területeken naponta 2-4 alkalommal alkalmazza a Fukortsint. A tanfolyam időtartama - amíg a bőr kitisztul, normális megjelenése és szerkezete nem tér vissza. A feldolgozás során minden alkalommal használjon új pamutpárnát vagy pamut törlőt, hogy megakadályozza az újbóli fertőzést.

Fukortsin megfosztja magát

Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a mikroporózumok növekedését az érintett területen kívül, kezeljük a zuzmófoltokat a fertőzött zónában a Fukorcin-szal, beleértve minden centiméter egészséges bőrfelületet. A droghasználat segít a károsodások kiküszöbölésében, a kórokozók elpusztításában és a fertőzés neutralizálásában. Kezeljük a területeket naponta 2-4 alkalommal egy alkoholos oldatba áztatott pamut törlővel. A nyomokat hidrogén-peroxiddal le lehet mosni.

Adagolás és adminisztráció

A Fukortsin - a használatára vonatkozó utasítások szerint a gyógyszer külső felhasználása javasolt. A hatóanyagot naponta négyszer alkalmazzák a lézió helyére, a gyakoriság a betegség súlyosságától és stádiumától függ. Szárítás után a kezelt területet más pasztákkal, kenőcsökkel, krémekkel elkenik. A kezelés folyamata egyénileg, orvos által előírt, a gyógyszer használható addig, amíg a betegség tünetei eltűnnek. Az utasításoknak megfelelően, a kezelés minden hetében a gyógyszernek ugyanabban az időben meg kell szüneteltetnie, hogy a bőr visszanyerje.

A gyógyszert különleges aroma, vörös szín jellemzi, foltja a bőrt és a vászonot. Alkalmazáskor enyhe bizsergést érezhet - ez normális, és az idegvégződések összetevőinek hatása. Már az első alkalmazással a Fukortsin kórokozó baktériumokat is megöli. Az utasítás figyelmeztet arra, hogy a gyógyszer a fenol miatt nagy területeken nem használható. Behatol a vérbe, a mérgezés jelei (gyengeség, szédülés, fulladás).

A bőr sebek és kopásai miatt a megoldást bőségesen alkalmazzák, ez a sérült terület teljes kezelésére szolgál. Teljes száradás után gyógyító kenőcsöt alkalmazhat, de a bőrt nem ragadhatja meg zászlósodással vagy kötéssel, hogy elkerülje az égési sérülést. Erózióval és repedésekkel A Fukortsint egy hétig használják addig, amíg a fedők teljesen meg nem gyógyulnak, és a granulációs szövet nem nő a patológiás helyszínen.

Az utasításoknak megfelelően, 1 éves kor alatti gyermekek esetében a készítményt használat előtt vízzel hígítjuk 1: 1 arányban. Ez azért szükséges, hogy minimalizáljuk a potenciális negatív hatások kockázatát. Az 1-5 éves gyermekek esetében az oldat tiszta formában használható, de óvatosan: a bőr egy kis területére egy minimális időtartamra. A Fukortsint pontosan használják, a fogadás megáll, miután a sebeket egy kéreg borítja, a kiütések száraznak, nyilvánvaló sebgyógyulási folyamat kezdődik. A gyermekeket naponta több mint ötszörös alkalommal tilos alkalmazni, ami mérgezést okoz.

Fukortsin terhesség alatt

Gyermekek és szoptatás esetén a fenol jelenléte miatt tilos a Fucocin használata. Behatol a vérbe, az anyatejbe, a placentán keresztül, és képes a magzat károsítására. Szükség esetén a várandós nőknél a sebek kezelésére jobb a kevésbé veszélyes anyag (Chlorophyllipt) használata. A szoptatás során elkerülhetetlenül a szoptatás ideje alatt a babát el kell halasztani.

Kábítószer kölcsönhatások

A Fucocine alkalmazása az utasításoknak megfelelően más gyógyszerekkel kombinálva kiszámíthatatlan hatást fejthet ki. Ha a beteg más külső gyógyszereket is alkalmaz, az orvosnak tájékoztatnia kell a beteget a kombinációról. A megoldást nem lehet kombinálni a helyi antifungális hatóanyagokkal, a Clotrimazolával, a Griseofulvinnal, a fenollal, a bórsavval, a hormonális gyógyszerekkel. A kezelés alatt alkohol és alkohol tartalmú készítmények nem engedélyezettek.

Mellékhatások

A gyógyszer alkalmazására vonatkozó utasítás a következő lehetséges mellékhatásokat jelzi a Fukorcin kezelésében:

 • égő, rövid távú fájdalom;
 • helyi allergiás reakciók, hosszan tartó dermatitis;
 • reszorptív hatás, szédülés, gyengeség, émelygés, légzési nehézség, hányás, fejfájás, hasmenés.

túladagolás

Ha az oldatot hosszabb ideig használják, vagy nagy területeken használják, a túladagolás kockázata magas. Ez együtt jár a gyengeséggel, szédüléssel, összeomlással, légzési problémákkal - a fenolmérgezés jeleivel. Ezen kívül növelhetik a mellékhatásokat és manifesztálhatják az allergiás reakciókat. Tüneti kezelés, a gyógyszer visszavonása.

Ellenjavallatok

Ha nem tudja bevenni a Fukorcint - a használati utasítás szerint a következő ellenjavallatok vannak, amelyekben tilos a gyógyszer használata:

 • túlérzékenység a Fucorcin összetevőkre;
 • nagy területeken való alkalmazásra;
 • krónikus allergiás dermatózis;
 • az életkor kevesebb, mint egy év (csak híg állapotban);
 • terhességi időszak, laktáció.

Eladó és tárolási feltételek

A vényköteles gyógyszertárak gyógyszerét száraz helyen, 8-15 fokos hőmérsékleten, fénytől és gyermekektől távol tartják. Az eltarthatóság két év.

analógok

A fukortzin összetétele szerint analógjai nincsenek, de a gyógyszerek hasonlóan felszabadítják a farmakológiai hatásokat is. A piacon vannak külföldi és külföldi partnerek:

 • oldatok Brilliant green, Octinecept, Saledez, Fucaseptol, jód, Chlorophyllipt;
 • Acerbin kenőcs;
 • Szalicil-cink paszta, Teymurova paszta;
 • színtelen linimentin Sanguirythrin.

Fucocine ára

Vásárolhat antiszeptikus gyógyszert az interneten vagy egy szabványos gyógyszertáron keresztül. A költség függ a palack térfogatától és a gyártó árszínvonalától. Irányár: