A homeopátiás gyógyszerek hatékonysága a herpesz számára

A herpesz az egyik leggyakoribb vírus, amely a világ népességének mintegy 90% -át fertőzte meg. A vírus legtöbbször nem érezheti magát. Azonban a herpesz aktiválása, amely buborékkiütés formájában jelentkezik, akkor fordul elő, amikor az emberi immunrendszer gyengül.

Teljesen megszabadulni ettől a betegségtől, mivel az emberi testbe való bejutás örökre ott marad. Vannak bizonyos kezelések a betegségre, amelyek segítenek megbirkózni a betegség kellemetlen tüneteivel. A gyógyszerek azonban nem mindig eredményezik a várható terápiás hatást. Gyakran előfordulhat, hogy a kezelés után és a betegség jeleinek eltűnése után ismét kellemetlen hólyagok vannak.

Mi ez az oka? Az ilyen helyzetek annak a következménye, hogy a gyógyszer segített megbirkózni a betegség külső jeleivel. Azonban a herpeszfejlesztés okai sokkal bonyolultabbak.

Annak érdekében, hogy a terápia hatékony legyen, a legfontosabb dolog aggódni a test védelmének növekedése és az immunitás erősítése.

A hagyományos terápiás módszerek alternatívája a homeopátiás gyógymódok, amelyek "visszaállítják" a testet, hogy elinduljanak a vírusos betegség hatásainak semlegesítésére szolgáló mechanizmusok. A homeopátia nem csak a herpesz ellen, hanem más testi és lelki betegségek kezelésében is alkalmazható. Sokan szeretnek homeopátiás szereket és herpeszet. Vegyük fontolóra, hogy valóban hatékonyak-e ez a betegség.

A módszer specifikussága

A szakemberek jelentős része nem érzékeli a herpesz homeopátiás kezelését, mivel hatékony módja annak, hogy megszabaduljon a herpesztől, mivel nincs tudományos bizonyíték erre. A hagyományos gyógyszer csak homeopátiás gyógyszerkészítményekre utal, mint kiegészítő terápiák. Ez azonban nem teljesen igaz.

Az orvosok-homeopátiák integrált megközelítést alkalmaznak a herpesz kezelésében. A felek konzultálnak a beteg, amelynek során a gondos kikérdezés nem csak a betegség, de általában az emberi egészségre, társbetegségek jelenléte allergiás reakciók.

Számos beteg megjegyzi, hogy homeopátiás gyógyszerkészítmények alkalmazása után a betegség lefolyásának időtartama, a kiütések gyakorisága és a herpesz fájdalmai rövidülnek. Ezenkívül javulást jelent a szervezet szinte minden szervének és rendszereinek működésében.

A herpeszes homeopátia csak természetes gyógynövényeket, ásványi anyagokat és egyéb terápiákat igényel. Segítenek abban, hogy semlegesítsék a herpeszvírus emberi testben kifejtett hatását, emellett kiváló megelőzésként szolgálnak a betegség relapszusainak előfordulásában.

Homeopátiás kezelés herpesz csak akkor használja, ha van ez a betegség, mert provokálni a megjelenése herpesz tünetei az egészséges emberek, akik nem rendelkeznek egy vírusos betegség.

Vagyis nem alkalmasak a betegségek megelőzésére. A gyógynövény mikrodózisainak alkalmazása azonban elősegíti a herpesz korai felépülését. A herpesz kezelésében a homeopátia különleges terápiás taktikákat alkalmaz:

 1. Először is, mielőtt felírja bármilyen kezelést és gyógyszereket írnak fel a személyre szabott üdvözlő a homeopata, amelynek során szakorvosi gyűjt átfogó tájékoztatást nyújt az állam az emberi egészség, beleértve azokat is, betegségek, hogy egy személy volt beteg, mint egy gyerek.
 2. A homeopátiás gyógymódok nem csak a testi betegségeket, hanem a lelket is kezelik, javítva egy személy érzelmi állapotát.
 3. A betegnek meg kell értenie, hogy a terápiás tevékenység hosszú időt vehet igénybe. Átlagosan a herpeszvírus megszabadulása két hónapon belül megtörténik.
 4. A terápia fő célja a betegség kialakulását kiváltó tényezők kiküszöbölése.
 5. A homeopátiában az emberi testet egyetlen egésznek tekintik, amelyben minden összekapcsolódik.
 6. A terápiák segítenek megerősíteni a beteg immunitását.
 7. A homeopátia számos olyan betegséget legyőzhet, amelyek krónikus formában fordulnak elő.
a tartalomhoz ↑

A leggyakrabban használt gyógyszerek

Az ilyen készítményekben a hatóanyagok koncentrációja nagyon kicsi, ezért hosszú ideig szükséges a terápia. A homeopátiás gyógyszerkészítmények különböző formái lehetnek: oldatok, tabletták, kapszulák, keverékek, szemek. Talán a kenőcsök, dörzsölés, gyertyák használata. Annak érdekében, hogy a tablettázott formák kézzelfoghatóbbak legyenek, nem inni, hanem fokozatosan feloldódnak egy órával étkezés előtt, vagy étkezés után 1,5 órával.

A homeopátiás kezelés szisztémája szigorúan egyéni és következetes. Ha a betegség tünetei némileg megváltoztak, a gyógyszerek megváltozhatnak.

Ezek a gyógyszerek felhasználhatók:

 1. Rhus toxicodendron, vagy Sumy mérgező. Ez egy alapvető anyag kezelésére alkalmazott stratégia Herpes az ajkak, a száj mellett, abban az esetben, hólyagos elváltozások lokalizálását más testrészek, valamint jelenlétében fájdalom az állkapocsízület. A gyógyszer nagyon hatásos a reuma kezelésére. Továbbá a gyógyszer hasznos azok számára, akik kényelmetlenül érzik magukat hideg és nedves időben.
 2. Echinacea Oligoplex. Hatékonyan segíti ezt a homeopátiás gyógyszert a herpeszvírus gyakori ismétlésével. A gyógyszer minden összetevője hozzájárul az emberi immunrendszer erősítéséhez és a test védekezőképességének helyreállításához. Azonban a gyógyszer ellenjavallt a nőknél a helyzetben, valamint a vesebetegség jelenlétében.

Acidum nitricum vagy Acidum nitrikum. Ez a gyógyszer salétromsav alapján készül, amelynek fő terápiás hatása a nyálkahártyák, valamint a bőr helyreállítása azokon a helyeken, ahol a nyálkahártyákkal kombinálódnak.

Továbbá, eszközöket lehet alkalmazni abban az esetben, a repedések a sarkokban a szája, vérzés, a túlzott izzadás alatt végtagok tachycardia, görcsök és égő érzés a gyomorban, fekélyes gyulladás a szájüregben, ekcéma.

 • Homeopátiás szer a herpesz Salix alba, vagy Willow fehér. Nagyon rövid idő alatt csökkenti a gyulladásos folyamatok jeleit az egész testben. Hatékony a neuralgikus betegségek, a bőr hyperemia, viszketés érzés a herpesz vírusban. Hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek a téli szürkeolaj.
 • Homeopátiás szer a herpes Mercurius sublimatus corrosivus D5 herpesz számára. Számos fellépés van. A gyógyszer másik neve a higany-klorid. A gyógyszer alkalmazására utaló egyéb utalások a fogfájás, az íny gyulladásos folyamata, a pustulák jelenléte a bőrön, valamint a fülbetegségek.
 • Poison lanceolithic kígyó. Ez hatékony eszköz a gyulladásos folyamatokat kísérő vérzés kezelésében. Elősegíti a nyálkahártya kiváló gyógyulását a herpeszvírus exacerbációja után. Továbbá, az orvoslás tonsillitis jelenlétében is hatékony.
 • Kén vagy kén D6. Gyakran használják bőrbetegségek terápiás céljára. Megszünteti a viszketést, a hőt, erősíti az immunitást.
 • A herpesz elleni homeopátia ma gyakrabban használatos. Anélkül, hogy más rendszereket és szerveket ártana, a gyógyszerek lágyan befolyásolják a problémát, miközben normalizálják a test általános állapotát. A homeopátiás orvosokkal való hatékony együttműködés és a beteg türelme segíteni fog a betegség leküzdésében, és állandóan elfelejti a tüneteit és gyakori visszaesését.

  Herpesz az ajkakon vagy genitális herpeszön? Homeopátia segít!

  A herpesz vírusos betegség. A fuvarozók szinte a bolygó összes lakója (90-95%), de nem mindenki szenved. Bizonyos feltételekre van szükségünk ahhoz, hogy elrejtsük az agyi ganglionokba rejtett vírusszervezetet, elkezdjük fellépni és kinyomozni magát. Az egyszerű herpesz kétféle lehet:

  1. Az első típus a száj arcában és a nyálkahártyájában található.
  2. A második - a nemi szervek területén, de hatással lehet az agyra és az agyra.

  A homeopátiás megközelítés elvei a herpesz kezelésében

  Az allopátiás gyógyszerek antivirális gyógyszerek segítségével kezelik a herpeszet, vagyis közvetlenül a betegség következményeire, és nem annak okaira. Így a nyálkahártyán fellépő gyulladás gócjai elönnek, a hólyagok felrobbannak, megszáradnak, és maga a vírus eltűnik.

  Az immunmoduláló szerek jó kezdeti hatást fejtenek ki, de a hormonok hatása a szervezetben nem megjósolható. A szűk probléma eldöntésekor az életképesség minden struktúrájában beavatkoznak. Ez a kockázat, és nem tekinthető indokoltnak.

  A herpeszes homeopátia teljesen más megközelítést vall. Felhívja a figyelmet a betegség fő okaira, és közvetlenül az emberi immunitással dolgozik. Ugyanakkor természetes hormon alapú természetes tinktúrák, gyógyszerek, dörzsölés, és nem a legfrissebb immunmoduláló készítmények hormonalapúak.

  A herpesz számára a homeopátiás kezelés feladata a szervezet védekezésének természetes egyensúlyának helyreállítása és az immunrendszer képes visszaadni a betegséget depressziós állapotban. Szükséges a szervezet újbóli beállítása, hogy semlegesítse az ébredt vírust. Forrás: flickr (drpretty derm).

  Mindenkinek megvan a maga oka a herpesz vírus aktiválásához: nedves láb, hűtés, nedves időjárás, menstruáció előtti idő. Ezért a vírus kezelése mindig egyedi.

  A homeopátiában nincs egyetlen recept a betegség leküzdésére. A homeopata mindent értékel: a folyamatot, az okokat, a nyálkahártya terjedésének lokalizációját, a test súlyát és megjelenését. Minden pénzt csak egyénileg hozzárendelnek. A kezelés alatt a gyógyszer, a dózis, a tenyésztési mód megváltozhat.

  Az egyéni megközelítés egy nagyon hosszú idő alatt regresszív állapotba hozza a betegséget. De figyelembe kell venni, hogy a homeopátia késleltetett eredmény. A gyógyszerek akkor kezdenek el fellépni, amikor elegendő mennyiséget tárolnak a szervezetben.

  Érdekes! A tudósok nem hívhatják a vírust egyedülállóan negatív jelenségnek. A közelmúlt kutatásai azt mutatják, hogy a vírusok genetikai változása képes nagy szolgálatot nyújtani az emberiségnek. Figurativ módon szólva segítenek nekünk, hogy ne haljanak ki, mint a mamutok. A gének alkalmazkodnak minden változáshoz: klimatikus, bakteriális, levegő összetételű, új élelmiszerek stb.

  A kurzus jellemzői és a herpesz gyermekeknél történő kezelése

  A herpesz különböző módon kerül be a gyermek testébe. A szülés alatt, anyától, más felnőttektől sétálhat. Ha az anya hordozó, akkor a baba ellenanyagokat fog kapni. De csak mesterséges etetés esetén 6 hónapig, míg az anya szoptat, csak akkor, ha a baba természetes táplálékkal rendelkezik.

  A herpesz a gyulladt nyálkahártyák csecsemőiből általános fertőzéssé válhat. Nagy a veszélye az idegrendszer (agyi bénulás), az agy (meningitis) és a szájüregi fertőzések (stomatitis) károsodásának veszélye. Forrás: flickr (Eugene Evehealth).

  Megjelenik a homeopátiás gyógymód a csecsemőkiütés kezelésére, de a komplikációk nagy veszélyének köszönhetően gyógyszerekkel kell kombinálni őket. Ha idősebb gyermekeket (3 év után) kezel, óvatosnak kell lennie bármilyen külső alkoholtartalmú tinktúrában. A gyermekek bőre még mindig gyengéd, az alkohol pedig égési sérülést okozhat, ami tovább súlyosbítja a helyzetet és hozzájárul a fertőzés terjedéséhez.

  A herpesz számára a leghatékonyabb homeopátiás gyógyszerkészítmények

  • Rus toxikodendron (Rhus toxicodendron) - segít a fájdalom enyhítésében és a repedések gyógyításában. A herpeszes homeopátia leginkább a növényt használja fel. A szájsebészet és a gyulladás éjszakai aktiválásakor a beteg maxillofacial fájdalomtól szenved. A hidegre és a nedvességre való fokozott érzékenységet jelzi.
  • Bryonia alba (Brionia alba) - a hő számára érzékeny személyek számára előírt. A szájüregben fellépő bőrkiütés nem éjjel, hanem nappal történik. A helyzet rosszabbá válik vezetés közben. Egy személy passzív, lassú és ingerlékeny.
  • Mercurius Corrosive (Mercurius) - erős gyulladásos folyamatra alkalmazzák a száj nyálkahártyáján. A kiütések lilás pirosak, az íny dagadt, fáradt, és kellemetlen ízű.
  • Echinacea (Echinacea oligoplex) - a gyógyszert a betegség gyakori visszaesésére írják fel. Ez növeli az immunitást és visszaállítja a test védő funkcióit. Echinacea-t használnak, ha a szája sarkaiban tömörödik, tartós repedések keletkeznek. Javítja az immunitás állapotát.

  Figyelj! A gyógyszer ellenjavallatok: szoptatás, terhesség, a leukémia, a tuberkulózis, a sclerosis multiplex, az autoimmun különböző problémák, mellkasi és a gyermekek életkora, érzékenység a hatóanyagot.

  • Arktium lappa (Arctium lappa) - használták a herpesz szimplex enyhítésére bőrproblémák: bőrpír, viszketés, kiütések, pattanások.
  • Kén (kén) - fontos homeopátiás gyógyszer a bőrbetegségek kezelésére. Segít a kiütések, a hő, a viszketés. Ez különösen azoknál a betegeknél jelentkezik, akiknek a leginkább a karcolás vagy a bőrön való víz beszivárgása szenved. Növeli az immunitást.
  • Lachesis (Lachesis) - van hozzárendelve, amikor a vérzés sebek, akut fájdalom és azoknak a betegeknek, akiknek az orális nyálkahártya erősen duzzadt és ödémás.
  • Grafite (Grafite) - segít bőrön át a bőrön keresztül. Megszünteti a felesleges folyadékot.

  Herpes. Herpes homeopátia kezelése. Rus, Tui, Graphite, Atsidum nitrikum

  A Herpes okozója a herpes simplex csoportba tartozó vírus. Ez a csoport magában foglalja a vírust, amely a bárányhimlőt okozza gyermekekben; az Epstein-Barr vírus a fertőző mononukleózis okozója; cytomegalovírus, amely urethritist és ARI-t okoz; a gyermek pszeudo-vörös vírusa; a herpes zoster vírus (övsömör) és más vírusok.

  A Herpes simplex vírus 2 csoportba sorolható: I. típusú herpes simplex vírus és herpes simplex vírus II. Típus. Az első csoportba beletartozik: - az arc bőre és a szájnyálkahártya sérülése. A második csoport vírusa befolyásolja a nemi szerveket, valamint a membránok és az agyi anyagok gyulladásához vezethet. A herpes simplex vírus I. típusú fertőzése nem zárja ki a II. Típusú vírusfertőzést.

  A különböző adatok szerint a herpesz vírusa az emberek 90-95% -át érinti, de nem mindenki számára tűnik. Mindez az immunrendszer állapotától függ.

  Új bizonyítékok össze herpeszvírus a fejlesztési Alzheimer-kór, megerősítette a korábbi vizsgálatok eredményei azt, hogy a herpes simplex vírus megtalálható agyában közel 70% -ánál az Alzheimer-kór. Ennek az az oka kapcsolat nem pontosan ismert, de a tudósok betöltheti az egy mutáns gén lebontásában szerepet játszó zsír, miközben növeli a tevékenység a herpes simplex vírus.

  Homeopátiás megközelítés

  A herpeszvírus évekig az emberi idegrendszer távoli területein maradhat, és nem mutatkozik meg. Azonban, amikor az emberi immunrendszer gyengül, aktiválja és támadja az agysejteket, áthatolva őket. Megszabadulni a herpeszvírustól, szinte mindenki a fuvarozója, és a vírus örökre a testben marad. De az ilyen együttélés - az emberi test és a vírusok - nem okozhat kellemetlenséget, ha az immunrendszer egyensúlyt tart. A vírus aktiválása és annak megjelenése buborékkiütés formájában az immunitás gyengülését jelzi. A homeopátiás kezelés a test újjászervezését jelenti oly módon, hogy ő maga kidolgozta a vírus hatásának semlegesítését.

  A homeopátiás kezelések rendszerei mindig egyediek és következetesek. Tünetek megváltoztatásakor az orvos megváltoztathatja a kábítószert.

  Homeopátiás gyógyszerek a herpesz kezelésére

  Rus toxikodendron (Rhus toxikodendron)

  A húgyhólyag-betegségek fő gyógyszere. Herpesz az ajkakon és az orrán. Nagyobb érzékenység a hideg levegőhöz, ami fájdalmat okoz a bőrben. A Russ fájdalma nagyon sok és éles; a pihentetés, a javulás vagy a leállítás megmutatásával és erősítésével jellemezhető, amikor a beteg testrésze elmozdul. Ezenkívül az orosz fájdalma általában erősebb a szabadban, helyi érzés hideg és zsibbadás. A friss levegőre való érzékenység olyan, hogy a bőr valamilyen módon fájdalmas lesz.

  A nedvességtől való betegségek. Rus rokonságban van a dulcamarával a nyers hidegséggel kapcsolatos affinitása miatt. Ez a legfontosabb gyógyszer, ha a beteg nedves, ha nedves ruhát visel, ha a betegség hideg fürdő után van, miután megállt a verejték a nyers hidegtől. Ezért használják Oroszországot tavasszal és ősszel. Az összes "betegség az orosz" van egy viszketés és égő érzés. (Gilbert Charette)

  Acidum Nitrkum (savas nitricum)

  Segíti azokat, akik a hidegtől, nedvességtől és az időjárás változásától való károsodást tapasztalják. A csontok és lábak csillogása. A fájdalmas tünetek javulnak a gyors autó vezetésében. Fejfájás - a fején egy karika érzésével. Nagy érzékenység a zajhoz, saját enyhe ingerlékenység, zajos. Az ügynököt inkább a dühös, barna szemű betegek mutatják.

  Az Acidum nitrikum igen erősen hat a nyálkahártyákra, és különleges affinitással rendelkezik a nyálkahártyákkal szemben, ahol a bőr és a nyálkahártyák kombinálódnak. Innen a tünetei megtalálhatók a száj, az ajkak, az orrnyálkahártyák, a húgycső és az anus területén; általában, ahol csak a bőr nem érintkezik a nyálkahártyákkal, mindenütt a salétromsav kiváló hatású (Farrington).

  tuja (Thuja occidentalis)

  Van affinitása a kiütésekhez alsó test. Krónikusan fejlődnek a genitális terület bőrpírjai, amelyek hajlamosak feltörni és nedvesedni. Papillómák, polipok, condylomák.

  A jó közérzet romlása nedves időben. Félelmetes unalmas karakter, pastoznosti hajlam, a szemölcsök növekedése, a vénás kapillárisok kiterjedése. Javulás - a verejtékezés és a váladék elvonása után. Gyakrabban - baloldali sérülések.

  grafit (Grafit)

  főként a bőrfelületen működik, amely hatalmas területet jelent mindenféle zuzmó és egyéb bőrbetegségek számára, a szeros hólyagoktól és a kis tályogoktól az evésig; de a bőrelváltozások minden esetben a grafit hatásának leginkább jellemzője folyadék szivárgás.

  A beteg grafit sápadt, elhízott, székrekedéssel, hidegvérrel, és általában szomorú. Nedvesíti a kiütéseket.

  A psziché oldaláról megemlítik: extrém érzékenység, szomorúság, szomorúság, félénkség, távollátás a beszélgetésben és az írásban. Meg kell jegyezni, hogy a grafit elhízása nem függ az izmok fejlődésétől, ez egy különleges elhízás, amelyet a Calcarea Carbonica is megfigyel, és ez a metabolikus rendellenességek következménye. Grafitos betegek mindig hidegnek érezheti magát, kívül vagy belül, a vér rossz oxidációja miatt.

  "Minden nedves a grafit, a bőr és a belek." A bőrkiütésből folyadék szivárog, mint a méz. Ezt különösen a fül, a szemhéj, a nemi szervek, a fej és az arc mögött figyelték meg.

  A homeopátia használata a herpesz kezelésében

  A herpeszes betegséggel a homeopátia kiváló gyógymód lehet. A hagyományos terápiás módszerektől eltérően nem a vírust érinti, hanem segít a szervezet védekezésének megerősítésében. Végül is, a herpeszvírusok hordozói szinte a bolygó összes lakosai, de azok olyanok, akiknek immunitásuk nem képes a fertőzés elleni küzdelemre.

  A kezelés alapelvei

  Sokféle herpesz létezik, de gyakrabban egy személy egy egyszerű vírussal szembesül. Kétféle lehet:

  Vannak, akik vírussal élnek a testben, és nem tudnak a létezéséről. Egyéb "megfázások" jelennek meg minden szezonban. A herpeszvírus manifesztáció fő okai a következők:

  • gyengített immunitás;
  • hipotermia;
  • csalánbetegségek;
  • kiegyensúlyozatlan táplálkozás;
  • stressz és idegi leomlás.

  Megszabadulni a vírustól a testben lehetetlen, ezért a hagyományos gyógymód a herpesz kezelésére antivirális gyógyszerek. Ezek közé tartoznak a tabletták, kenőcsök és gélek, amelyeket megelőző anyagokként alkalmaznak, vagy a bőr érintett területére közvetlenül a hólyagok megjelenése után alkalmazzák. A modern immunmoduláló szereket hormonálisan fejlesztik. Hatékonyak a vírus elnyomásában, de lehetetlen megjósolni a szervezetre gyakorolt ​​hatásukat.

  A kezelés teljesen más megközelítése kínál alternatív gyógymódot. A herpes homeopátia kezelése nem a betegség tüneteinek megszüntetésére, hanem az immunitás erősítésére irányul. És a homeopátiás készítmények jótékony hatással vannak az egész szervezetre, arra kényszerítve az immunrendszert, hogy elnyomja a vírust.

  A homeopátiás gyógyszerkészítmények kiválasztását egyedileg kell elvégezni, a szervezet életkorától és állapotától függően.

  Homeopátia egy gyermek számára

  A homeopátiás készítmények természetes ásványi anyagok, növényi és állati komponensek alapján készülnek, ezért gyermekek számára nem ellenjavallt. Azonban a gyermek herpesz elleni homeopátiát segédkezelési módszerként használják.

  A herpeszvírus a szülés alatt beléphet a baba testébe az anyáról, vagy később jelentkezik, amikor fertőzött más herpetikus fertőzést hordozóktól. Ha a baba szoptat, a herpeszvírus nem nyilvánul meg, ugyanúgy, ahogyan az anyatejjel ellenanyagokat felszívódnak a baba testébe. A mesterséges táplálékkal rendelkező gyermek nem fertőződik meg herpeszvírussal 6 hónapig.

  A herpes homeopátia kezelése nem a betegség tüneteinek megszüntetésére, hanem az immunitás erősítésére irányul.

  Amikor bőrkiütések jelentkeznek a gyermek testén, az orvosok javasolják hagyományos kezelési módszerek alkalmazását: külső vírusellenes kenőcsök, immunstimuláló tabletták és herpeszkúpok. Azonban a homeopátiás gyógyszerkészítmények az orvos felírására szolgáló segédszerként is használhatók. Vírusellenes és immunmoduláló tulajdonságokkal is rendelkeznek, segítik a test különböző vírusokkal szembeni rezisztenciáját, megakadályozzák más fertőzések kötődését, csökkentik a tünetek súlyosságát.

  Az immunrendszer erősítését célzó legelterjedtebb gyermekek számára készült homeopátiás készítmények közé tartozik a Engistol, a Galium-Heel, az Echinacea Compositum. Ezek az alapok erősítik a vírusos támadások immunitását, aktiválják a test védősejtjeit, gyorsítják az anyagcsere folyamatait és eltávolítják a gyulladást. Hasznos a járvány idején használni őket az iskola, az óvoda és más nyilvános helyszínek meglátogatása során.

  Homeopátiás jogorvoslatok

  A homeopátiás gyógyszereket minden egyes személy esetében egyedileg választják ki, figyelembe véve testének és egészségének minden jellemzőjét. Ez egy egyéni megközelítés, amely lehetővé teszi, hogy olyan kezelést válasszon, amely véglegesen lefordítja a betegséget regresszív állapotba.

  A homeopátia további terápiaként használható. Nem érdemes teljesen helyettesíteni a hagyományos kezelést vele.

  A herpeszes homeopátort szakorvosnak kell előírnia, mivel a kezelés alatt gyakran szükséges a dózis megváltoztatása, a tenyésztési módszerek, sőt maga a gyógyszer is. A jogorvoslat kiválasztásakor a fő elv az, hogy megszüntesse a hasonlókat. Ezért a következő homeopátiás szerek a legnépszerűbbek a herpesz kezelésében:

  • Rus Toxicodendron. Ez a gyógyszer egy mérgező növény alapján, amikor az emberi szervezetbe kerül, irritálja a nyálkahártyákat. A külső tünetek a bőrön lévő kis vizes hólyagok formájában jelentkeznek. Azonban kis dózisokban a növény segít a hasonló tünetek leküzdésében, ezért a herpesz gyógyszerként használják.
  • Acidum nitrikum. A gyógyszert hipotermia által okozott "megfázás" kezelésére használják, így az Acidum nitricum a leginkább a hideg és szeles éghajlatú régiókban keresendő. Ezenkívül a gyógyszer jól illeszkedik a herpeszhez, amely olyan területeken fordul elő, ahol a bőr kapcsolódik a nyálkahártyához: az ajkak, a száj, az orrfolyás, a húgycső, az anus.
  • Graphite. A homeopátiás gyógyszert bőrfelületeken alkalmazzák, amely hajlamos a hidratálásra. A grafit sikeresen kezeli a bőrbetegségeket, beleértve a herpeszet is.
  • Thuya occidentalis. A gyógyszert eritektív kiütések kezelésére is használják. Különösen hatékony genitális vírus kezelésében.
  • Fehér arzén. Kiválóan elnyomja a genitális típusú herpesz vírusokat.
  • A Buttercup éles. A virágon alapuló gyógyszer a "megfázás" kezelésére szolgál az ajkakon. A homeopátiás szerek előnye, hogy megakadályozza a szövődmények kialakulását.
  • A higany korrodálja. Alkalmazható a hólyagok kezelésére, amely hatással van a szájterületre és súlyos fájdalmat okoz.
  • Echinacea. A növényi alapú szereket a visszaesések kezelésére használják. A gyógyszer erősíti a szervezet védőfelületét, megakadályozza a gyulladásos folyamatot és a gyomirtást az érintett területeken.
  • Lappa arctium. Javítja a bőr állapotát. Az Arctium Lappa segít megszüntetni a viszketés és égés érzését, eltávolítani a gyulladást és a duzzanatot.

  A homeopátiás gyógymódok lassúak. Ezek hatása észrevehető, amikor a szervezet elegendő számú szükséges anyagot gyűjt. Az eredmények javítása és a kábítószerek hatásának felgyorsítása kábítószer-használat során bizonyos szabályokat kell követnie. A homeopátiás gyógymódok fél órával étkezés előtt vagy után kerülnek. A kezelés ideje alatt alkoholmentes italokat, fűszeres ételeket, erős teát és kávét kell szednie.

  A herpes homeopátia kezelése - a módszer és az alkalmazott gyógyszerek hatásossága

  A herpesz olyan vírus, amely az emberi szervezetbe beszivárgott állapotban specifikus megnyilvánulást okoz a bőrön és a nyálkahártyán.

  Ha fertőzött herpesz a vírus terjedését mentén idegrostok a test, ahol továbbra is szunnyadó élet, és ha van immunszuppresszió vírus reaktiváció és az állam az akut formában a betegség.

  Mit kell tudni a herpesz homeopátiájának kezeléséről?

  A kezelés az antivirális gyógyszerek teljes arzenálját használja, de egyikük sem garantálja a vírus teljes eltűnését a szervezetből. A homeopátiás gyógyszerek felszámolják a vírust is, de hozzájárulnak az immunitás fokozásához, ami néha csökkenti az exacerbációk gyakoriságát.

  Az elv a szervezet reaktivitását növeli, ami növeli saját interferon és limfocita gyilkosok termelését, amelyek gátolják a vírus aktivitását az ideg ganglionokban.

  A homeopátiás gyógymódok a bőrkiütések gyors gyógyulását eredményezik, csökkentik a helyi kényelmetlenséget és növelik az elengedés időtartamát.

  Továbbá nem szabad megfeledkezned a kötelező megelőző tanfolyamokról a jövőben. Homeopátiás szerek, nem csak hogy segítsen megbirkózni herpesz, hanem javítja az általános immunrendszer állapotát, amely megvédi a szervezetet a heveny légzőszervi vírus járvány a szezonban.

  Nincs egyetlen kezelési program, minden páciens számára egyedi tanfolyamot készítenek. Ez függ a betegség lefolyásának időtartamától, az exacerbációk fokától és gyakoriságától. Fontos, hogy a homeopátiában is ismerjék a krónikus betegségek jelenlétét, melyet korábban alkalmaztak.

  Az összegyűjtött anamnézistől függően különböző gyógyszerformákat írnak elő, ezek lehetnek tabletták, tinktúrák, kivágások, külső használatra szánt megoldások. A felvétel gyakoriságát az orvos is jelzi.

  Milyen gyógyszereket használnak

  Minden homeopátiás gyógyszerkészítményben a hatóanyagot több tucatszor hígítják, így nem jelentenek veszélyt a szervezetre, csak pozitív hatásuk van.

  A herpesztől leggyakrabban az orvosok ilyen homeopátiás jogorvoslatokat írnak elő:

  1. Rus toxikodendron - lényegében egy mérgező növény. A nyersanyagok nagy koncentrációi esetén a készítményekben toxikus hatások (hányinger, hányás, viszketés és a bőr égése) fordulhatnak elő. De elegendő hígítással a herpesz az ajkakon való kezelésére alkalmazzák. A betegség lokális tünetei eltűnnek.
  2. Acidum nitrikum, egy másik név a salétromsav népében - hatékony a herpesz hipotermiás aktiválódása esetén. A hólyagok kedvenc lokalizálása ilyen esetekben a száj sarkai, a bőrterületek a nyálkahártyára való áttéréssel.
  3. grafit - azon ásványi anyagok közül, amelyek bármely etiológia bőrelváltozására vonatkoznak. Használja a buborék vagy a bőrbetegségek eróziós stádiumában. Ugyanezek a fázisok a herpeszre is jellemzőek, különösen a herpesz zoster esetében, így a grafit szükségszerűen szerepel a kezelési programban.
  4. réti boglárka. A növény fő összetevője egy alkaloid, amely meghatározza a toxikus és hasznos tulajdonságait. Gyulladásgátló, baktericid és immunstimuláló hatása van. A készítmények előállításához szárakat és leveleket használok, ahol az összes szükséges anyag koncentrálódik. A herpesz kezelésében lehetőség nyílik a gyógyszerek bejuttatására az immunállapot és a külső használatra szánt szerek növelése érdekében (jó baktericid hatás a buborékképződés helyén).

  Immunostimuláló szerek

  Nem szabad megfeledkezni a herpesz kezeléséről, nemcsak a speciális gyógyszerekről, hanem a homeopátiás gyógyszerek immunstimulációjának kezelésére is.

  Az ilyen gyógyszerek listája a következőket tartalmazza:

  Ezek hatása a nemspecifikus immunitás növekedésének tulajdonítható, ami hozzájárul a herpeszvírus sejtekben történő szaporodásához, ezáltal csökkentve a relapszusok gyakoriságát.

  A homeopátia herpesz használatával

  A herpesz egy kellemetlen vírus által okozott betegség, amely önmagára emlékeztet, amikor az immunrendszer működése gyengül. A herpeszes homeopátia hosszú, de rendkívül hatékony folyamat, amelyben az egész emberi test megerősödik.

  A homeopátiás kezelés elvei

  A szakemberek megtalálják a herpesz okait, figyelembe véve a lokalizáció területét, kiválasztják a legbiztonságosabb és leghatékonyabb homeopátiás gyógymódokat.

  A homeopátia következő jellemzői jönnek létre:

  1. A hasonlóság elve. Ehhez meg kell találni a betegség okait, meg kell szüntetni a megnyilvánulásait és meg kell erősíteni a testet.
  2. A kis dózisok elve.
  3. A megerõsítés elve. A kis dózisok nagy aktivitásának felismerése.
  4. Ellenőrizze a gyógyszerek hatását az egészséges emberekre.

  A terápia sikere a következő tényezőktől függ:

  • mentális jellemzők;
  • élelmiszer-preferenciák;
  • a beteg alkotmánya;
  • A körülmények, amelyeknél a betegség lefolyásának javulása vagy súlyosbodása látható.

  Homeopátiás gyógyszerek a herpesz számára

  A herpeszvírussal szembeni leghatékonyabb gyógyszerek a következők:

  1. Graphite. A megoldás képes megszüntetni a bőrproblémákat. Különösen hatásos a bőrkiütések kezelésében. Minden alkatrészre vonatkozik.
  2. Rus Toxicodendron. Kizárólag kis adagokban kezeli az erekciót az ajkakon. A gyógyszer gyorsan meggyógyítja a repedéseket, megszünteti az égést és viszketést éjszaka. Ha a dózis megnövekedett, lehetséges a folyadékkal töltött buborékok megjelenése.
  3. Lappa arctium. A herpesz szimplex kezelésére alkalmazzák a bőrproblémák enyhítésére: vörösség és viszketés.
  4. Thuya occidentalis. A genitális herpesz kezelésére előírt, pozitív eredményeket ad, lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a fájdalom szindrómától.
  5. Brionia alba. Ezeket az embereknek írják fel, akik fokozott érzékenységet mutatnak a magas levegő hőmérséklete miatt, és a szájüreg nyálkahártyáján a herpeszkibocsátások csak a nap folyamán aktiválódnak.
  6. Echinacea. Növeli a személy immunitását, visszaállítja a szervezet védőmechanizmusát. Alkalmazás kimutatható herpesz purulens ismétlődésére.

  Az étkezés előtt 30 percig vagy 40 perc múlva vegye be a homeopátiás gyógymódokat. A herpesz fertőzés kezelésének időtartama legalább 2 hónap. Break - 4 hét. Szükség esetén a terápiát átrendezik.

  A kezelés alatt nem fogyaszthat fűszereket, erős teát és kávét, alkoholos italokat. Megakadályozzák a kábítószerek hatását.

  Vélemények

  Regina, 47 éves, Ufa

  A herpesz homeopátiája csak természetes és ártalmatlan kábítószerek használata. Gyorsan segített. Elfelejtettem az ajkak és a test körüli buborékokat, amelyek sok éven át kínoztak. A test bőrét megtisztították a kiütések. A terapeuta elmondta az ilyen kezelésről.

  Evgeniya, 26 éves, Veliky Novgorod

  Évekig küzd a herpesztől az ajkakon és a testen. Úgy tűnt, csaknem havonta, az ORZ tünetei voltak kísérték. Az orvosok azt mondták, lehetetlen gyógyítani. Az utolsó remény a homeopátia volt. Meglátogatta az orvost. Pszichológus volt. Elmondta a tapasztalatait és problémáit. A kezelés után 8 hónapig tartott. Boldog vagyok!

  Oleg, 36 éves, Kandalaksha

  Belefáradt a herpesz kezelésére. A gyógyszertárban kínált gyógyszerek rosszul segítettek. A kitörések csak a hideg évszakban jelentek meg, amikor a védettség csökkent. A dermatológus tájékoztatta a homeopátiát. 10 nappal a tablettákat azonnal 3 pcs. 8 órán belül. Segített. Az orvos azt mondta, hogy a herpesz 5-7 évig hagyott engem.

  Ольга, 31 éves, Omsk

  A herpesz az ajkán gyakoribbá vált, korábban ritkán fordult elő. A népi receptek nem segítenek. Elment a konzultációhoz egy homeopátiánktól, tanácsot adtak a munkahelyen. Az orvos terápiát írt elő, de a kezelés nem segít. Kiderült, hogy meg kell enni, gyakorolni, erősíteni az immunrendszert és több vizet inni.

  A herpesz tüneteinek kivonása homeopátiás gyógymódokkal

  A herpesz vírus rendkívül ravasz. Miután egyszer betelepedtünk a testünkbe, nem engedheti meg magának a gyógyulást, és megnyugtathatja az immunitás minden csökkenését. Mi ez a vírus?

  A herpesz két fajta lehet. A szakirodalomban leggyakrabban az I. típusú herpes simplex vírus és a herpes simplex vírus II. Az első leggyakrabban a nyálkahártyára, az orrra, a szemekre helyezkedik el. A második gyakrabban érinti a nemi szerveket és a perianális régiót. Az orvosi kutatások szerint a világ lakosságának 90% -a hordozza ezt a betegséget, azonban csaknem a fele soha nem nyilvánul meg, és laboratóriumi vizsgálatokkal sem lesz kimutatható.

  A herpetikus kitörések kialakulásának és intenzitásának fő tényezője a szervezet immunállapotának állapota. A homeopátiás vírusellenes szerek előnye éppen a magas szintű fenntartása. A homeopátiák leggyakrabban Rus toxikodendránt (Rhus toxicodendron), Acidum nitricumot (Acidum nitricum), Thuja (Thuja occidentalis) és Grafit (Graphit) írnak fel. Meg kell jegyezni még egyszer, hogy a homeopátia fő elve egy személy kezelése, nem pedig betegség, ezért minden esetben az orvos egy bizonyos gyógyszert választ. Továbbá, ha a tünetek a kezelés során megváltoznak, akkor a gyógyszeres kezelés ennek megfelelően változik.

  Rus toxikodendron (Rhus toxicodendron)

  Megjelenése során a herpeszkibocsátások hasonlók a hólyagok. Az ajkakon, orrán és még a bőrön is megjelennek. A Rus a legjobb drog, amely csak egy ilyen nedves buborékkiütést kezel. Rus a fagyás és általában minden olyan fájdalom esetén is hatásos, amely nyugalomban és hidegben fordul elő, de a melegben vagy a testmozgás során megszűnik. Azok a patológiák, amelyeket a ruszok sikeresen kezelnek, gyakran zsibbadtsággal, égéssel és bizsergéssel járnak.

  A Rhus toxicodendron hipotermiára utal, különösen akkor, ha a személy áztatta a ruhákat, és már régen benne volt. Ez egy ideális eszköz azoknak a gyermekeknek, akik a hógolyókat vagy szánkózást, vagy az esőben áztatják a lábukat.

  Acidum nitricum (Acidum nitricum)

  A salétromsav kiváló melegítő hatást fejt ki azok számára, akik folyamatosan fagyos lábakkal és fájdalmakkal vannak ellátva az ízületekben. Ez tökéletesen eltávolítja az erek görcsökét, amelyeket szűkületes fejfájások és hideg végtagok jellemeznek. Az ilyen problémákkal küzdő emberek gyakran szédülést és ellenőrizhetetlen dühkitöréseket tapasztalnak.

  Amikor a herpeszet homeopátiával kezelik, az Acidum nitrikumnak nincs egyenlő ereje azon a helyen, ahol a bőr és a nyálkahártya érintkezik. Nem csak az ajkak sarkain jelentkező kiütésekről, hanem az anusban a nemi szervekről is.

  Thuja (Occidentalis)

  A Thuja-t gyakrabban használják a második típusú herpesz vírus kezelésére, amely a nemi szerveken és általában a derék alatt található. Ugyancsak hatékony más vírusos elváltozások, például szemölcsök és condylomák kezelésében, amelyek különböző típusú humán papillómavírusok hatására jelentkeznek. Alkalmazható polipok homeopátiás kezelésére is, különösen a hólyagban lokalizált betegeknél. Gyakran előírják azokat a nőket, akik kellemetlen érzést tapasztalnak az ürülékből, ami csak súlyosbítja a herpesz kialakulását.

  Grafit (Grafit)

  A grafit optimális előkészület a hideg, elhízott, székrekedéses embereknek, nyugodt karakterrel. Az ilyen betegek nagyon bizonytalanok magukról és gyakran hajlamosak a depresszióra.

  A grafit tökéletesen segít nagy kiterjedt kiütésekkel, nagy felületet érintve. Lehet, hogy a herpesz zoster, amely jobban ismert, mint a lichen, amely terjed az ideg mentén, és elfoglalja majdnem a teljes felületét a hát. A grafitkészítményben szenvedő betegek sokszor forrázódnak és forrázódnak, különösen olyan zsíros bőrterületeken, ahol a trófea megszakad. Ez a terület a fül, a nyak, a whisky mögött.

  Annak ellenére, hogy az összes leírt gyógyszer könnyen beszerezhető bármely homeopátiás online gyógyszertárban, csak egy homeopátiás orvoshoz történő alapos konzultáció után használható fel. Csak az illetékes szakember képes észrevenni a páciens alkotmányának és jellegének valamennyi árnyalatát, amelyek elsődleges hatással vannak a hatékony gyógyszerek kiválasztására.

  Homeopátia herpesztől

  Teafa a herpesztől

  Herpesz herpesztől

  Fülzsír herpesztől

  Alkohol a herpesztől

  Peroxid a herpesztől

  A cikkben a homeopátiáról beszélünk a herpeszről. Meg fogja tanulni, hogy mi a homeopátiás kezelés, hogyan segít a vírussal, és hogy lehetséges-e homeopátiás gyógyszerkészítmények alkalmazása a herpeszre gyermekekben és terhes nőkben.

  Mi a homeopátiás kezelés?

  A homeopátia (görög "homoîos" - "mint", "pathos" - "betegség, szenvedés") egyfajta alternatív gyógyászat, amelynek alapítója a német orvos, Samuel Hahnemann.

  A homeopátia több mint két évszázaddal ezelőtt terjedt el széles körben, amikor az akkori hivatalos gyógyszer olyan páciensmetszeteket használt, amelyek a beteg számára fájdalmasak voltak. Hahnemann sajnálta a pácienseit, és kíméletesebb gyógymódokat talált fel.

  A homeopátia alapelve az, hogy "valami ilyesmit kezelünk". Ez azt jelenti, hogy a betegség tüneteinek kezelésére olyan gyógyszereket kell alkalmazni, amelyek ilyen tüneteket okozó anyagot tartalmaznak. Más szavakkal, ha egy toxin magas koncentrációban fejfájást vagy hányingert okoz egy személyben, akkor nagyon kis dózisokban képes gyógyítani ezeket a tüneteket.

  A homeopátiás készítményeket úgy állítják elő, hogy a kiindulási anyagot ismételten vízben hígítják. Hahnemann tanítása szerint a víz memóriával rendelkezik, és amikor bizonyos részecskékkel érintkezik, "megemlékszik" a tulajdonságaikról. Még akkor is, ha a hatóanyag molekulái nem maradnak az oldatban, a gyógyszer molekuláris emlékének köszönhetően még mindig megtartja gyógyászati ​​tulajdonságait.

  A homeopátiában a hatóanyagok kicsi és ultra-kicsi koncentrációját használják - 1: 1000 és annál kevesebb. A megoldás elkészítéséhez különböző természetes és szintetikus gyógyászati ​​anyagokat használnak.

  A homeopátiás gyógyszerek osztályozása:

  • cseppek formájában, kenőcsök, cukor alapú granulátumok formájában tabletták formájában;
  • az összetevők számával - egykomponensű és komplex;
  • az összetevők típusa szerint - növényi kivonat, vegyi anyag, különböző rovarok mérgek stb.

  A homeopátia az alacsony koncentráció miatt teljesen biztonságos, és nem okoz mellékhatásokat. Azonban a homeopátiás gyógyszereknek nincs igazolt terápiás hatékonysága, és a súlyos szövődmények súlyos szövődményekhez vezethetnek a hivatalos gyógyszerekkel kapcsolatban a homeopátiában.

  A legfejlettebb országok hivatalos gyógyszere nem ismeri fel a homeopátiát. Az orosz bizonyítékokon alapuló gyógyszer egyenértékű a homeopátiás gyógyszerekkel végzett kezelésnek (a páciensnek a gyógyulásban betöltött hite), és 2017 óta a homeopátia hivatalosan pszichológia ismertté vált.

  A homeopátia hatékonysága a herpesz kezelésében

  A herpesz kezelése a homeopátia segítségével a szervezet védő tulajdonságainak növelésére irányul, nem pedig a vírusfertőzés leküzdésére.

  A homeopátiás orvos minden páciens egyedi tulajdonságait vizsgálja - az életmódot, a herpeszkiütés jellegét és gyakoriságát, az átadott betegségeket stb. Az ilyen vizsgálatok eredményei alapján kinevezi a kezelést. Az adagolást és a gyógyszerfelvétel menetét minden esetben szigorúan egyedi módon kell kiszámítani.

  A herpesz elleni homeopátia hatékonysága nincs hivatalos bizonyítékkal, de sok beteg a herpeszre vonatkozó homeopátiás kezelés következő pozitív hatásairól tudomásul veszi:

  • csökkentette a relapszusok számát;
  • viszketés és égés;
  • genitális herpeszes fájdalomcsillapítás;
  • az általános jólét javult;
  • növelte a szervezet ellenállását a vírusok ellen a járványok idején.

  A herpesz homeopátiás gyógyszereinek befogadása több hónapig zajlik. Úgy gondolják, hogy a hatóanyag koncentrációjának fokozatos emelése a páciens vérében növeli az immunitást, és a herpeszvírus hosszabb távon remisszióban marad. A herpesz ismételt gyulladásos folyamatoknál könnyebb formában történik, és gyorsan elhalad.

  A homeopátiás kezelés hatékonysága a következő tényezőktől függ:

  • a herpesz fertőzés folyamatának jellemzői;
  • kiütések lokalizálása;
  • életmód és étrend;
  • betegek reaktivitása a kezelésre;
  • pszichológiai hozzáállás a helyreállításhoz.

  Videó a homeopátiáról:

  Homeopátia herpeszes szájjal

  Az orrban és a nemi szervekben a herpesz kezelésére az alábbi anyagok oldatait lehet előírni:

  • Rhus toxikodendron(Rus toxikodendron) - toxicodendron, mérgező vagy tölgyes, eltávolítja a fájdalmat, heves sebeket és repedéseket gyógyul meg a bőrön. Assign, amikor a herpeszhez letargia és rossz közérzet társul.
  • Echinacea angustifolia (Echinacea angustifolia) - Echinacea gyengített immunitással és herpesz gyakori recidírozásával az ajkán.
  • Mercurius (Mercury Corrosive) - Higanykloridot írnak fel a szájnyálkahártya súlyos gyulladására.
  • Apis mellifica (Apis mellifica) - a készítményt elpusztult méhek alkoholtartalmával készítik el. Segíti a genitáliák herpeszes gátlását.

  Homeopátia herpesz zosterrel

  Zsindelyekkel a következő anyagok írhatók elő:

  • Arctium lappa (Arctium lappa) - A nagy méretű bojtorján vagy a bojtorján a nyálkahártya, a viszketés, az égető, kiterjedt bőrkiütés, dermatológiai megbetegedések duzzanata van előírva.
  • Kén (Sulphur) - A kénsav segít a herpeszkiütésnek a testben, enyhíti a viszketést és növeli az immunitást.
  • Acetium-sav (Acetum Acidum) - a jégecet a gyengített immunitással rendelkező betegeket segíti elő, melyet a test kimerülése kísér.
  • Nitrogén-sav (Acidum nitrikum) - A salétromsavat gyakori megfázás, hipotermia és fájdalmas bőrkiütések írják elő.
  • Salix alba D1 (Saleks alba) - a fűzfának fájdalomcsillapító és gyulladásgátló hatása van.

  Homeopátia herpesz terhes nőknél

  Annak ellenére, hogy a homeopátiás gyógyszerek ellenjavallása teljesen hiányzik, a herpesz terápiának ezt a módját óvatosan kell alkalmazni a terhesség alatt.

  A homeopátiás gyógyszerek gyártásában különböző toxikus anyagokat használnak. Még az ultra-alacsony koncentrációban semmi sem garantálja, hogy a gyógyszer nem lesz negatív hatással a nők és a jövőbeli baba egészségére.

  Ha bármilyen terhességi herpesz visszatér a terhesség alatt, keresse fel nőgyógyászát, és forduljon hozzá a homeopátiás gyógyszerek szedéséhez.

  Homeopátia a herpesz gyermekek szerint Komarovsky

  A homeopátiás terápiát minden gyermekre külön-külön kell előírni. A herpeszben a gyermekek olyan gyógyszereket használnak, amelyek serkentik az immunitást.

  Egyetlen kitöréssel az ajkán vagy az orron belül homeopátia segítségével növényi kivonatok alapján juthat el. Ebben az esetben a nem hagyományos terápia által okozott káros hatások minimalizálásra kerülnek, és a nagy valószínűségű herpeszes gyulladás önmagában is áthalad.

  A herpesz komplex formái gyermekeknél (genitális herpesz, csirkehimlő, övsömör) esetében a homeopátiás készítmények csak a gyermekorvos által kijelölt fő antivirális kezeléssel együtt alkalmazhatók. Ne hagyja figyelmen kívül a hivatalos gyógyszert a gyermeke kezelésekor.

  További részletek a homeopátiáról a videóban megtudhatja:

  Herpes homeopátia kezelése - áttekintés

  Nem bízom az orvosban és a homeopátiában egyáltalán. Tavaly a fiam herpesz volt a szájüregben, és elmentünk egy helyi gyermekorvoshoz. A vírusellenes szerek helyett kezdte elrendelni a homeopátiát a herpesztől. Sokkolt voltam! Az ilyen hegyi orvosoktól el kellett mennem egy magán klinikára.

  Alevtina, 59 éves

  Homeopátia Több mint 5 éve vagyok kezelve. Köszönöm neki, hogy sokkal kevésbé voltam betegsége az influenza és az ARVI miatt, de teljesen elfelejtettem a herpeszről az ajkakon. A homeopátia teljesen természetes előkészületek, és kórházakban csak a kémiát töltik fel.

  Andrey Volkov, a gyermekorvos Moszkva

  Egyrészt a homeopátia nem árt, de nem gyógyítja meg. A gyermek gyulladásának első tünetei között feltétlenül látogasson el a gyermekorvoshoz.

  megállapítások

  1. A homeopátiás készítmények rendkívül kis mennyiségben tartalmazzák a hatóanyagot.
  2. Használja a homeopátiát a herpesztől az alapvető terápiával kombinálva.
  3. Ne használjon homeopátiás gyógyszereket gyermekeknél és terhesség alatt anélkül, hogy orvoshoz fordulna.

  Minden információ csak tájékoztató jellegű. És nem az öngyógyításra vonatkozó utasítás. Ha rosszul érzi magát, forduljon orvoshoz.

  Herpes homeopátia kezelése

  Herpesz (Herpes labialis)

  A herpesz általában fertőző betegség, például influenza, gyomor-bélrendszeri betegség vagy tüdőgyulladás után azonnal herpeszes vesikulumként jelenik meg. Ebben az esetben az ajkakon vagy az arc bőrén lévő határon egy vagy több hólyag keletkezik, amely viszket és nagyon fáj.

  A herpesz általában a szervezet gyengített immunrendszert jelez. Néhány embernél megismételhető a kisebb ok miatt, például stressz alatt vagy a nők menstruációja során.

  Erős napfény vagy leégés is okozhatja a herpesz.

  A fő komplex homeopátiás gyógyszerek a herpesz számára

  Rhus toxikodendron Oligoplex

  A kombináció a homeopátiás gyógyszerek szereplő Rhus toxicodendron Oligoplex, hatékonyan működik, a gyulladásos folyamatok és kiütés buborékok képződését, segít a herpesz.

  Rhus toxikodendron D4 (mérgező szumak) Segít a reumatikus fájdalmak, különösen a bőr és a nyálkahártyák. Ez a fontos homeopátiás kezelésére kiütések buborékok alkotnak a bőrön, például az övsömör, segíti repedések a sarkokban a szája, gerpetichnyh buborékok a száj és az áll, valamint a fájdalom az állkapocsízület. Különösen hatékony Rhus toxikodendron jár éjszaka, pihentető és nedves hideg időben fellépő súlyosbodás esetén. Az állapot javul a hőben és a mozgásban.

  Bryonia alba D3 (túlméretes fehér) hatást gyakorol a nyálkahártyára és az izomzatra. A Rhus toxikodendrennel ellentétben a páciens állapota hőtől és mozgástól megromlik, és javul a hűvösnek kitéve. A Bryonia alba különösen segít abban az esetben, ha a betegek irritálódnak, nem akarnak beszélni és megpróbálnak egyáltalán nem mozogni.

  Mercurius sublimatus corrosivus D5 (higanyklorid) hatásos a húzódó fogászati ​​fájdalomtól, és lila-piros, gyulladt és duzzadt íny és nyálkás íze kíséri a szájban. A fájdalom olyan súlyos, hogy nehéz lehet a betegeknek lenyelni az ételt. Mindkét fülben.

  Oleum gauntheriae D2 (rishanka olaj) segíti a neuralgikus betegségeket és a bőr fájdalmas bőrpírját, különösen akkor, ha a fájdalom fokozódik a hideg vízből.

  Oleum terebinthinae D3 (terpentinolaj) kimutatható hatást gyakorol a nyálkahártyára, segíti a csípős buborékszerű kiütést, valamint a nyálkahártya gyulladását.

  Salix alba D1 (fűzfehér) fájdalomcsillapító hatású és késlelteti a gyulladásos folyamatokat számos teljesen különböző betegség, különösen a reuma kezelésében.

  Echinacea Oligoplex

  Ha a herpesz gyakran ismétlődik, akkor az akut tünetek enyhítése után 1-3 hetes Echinacea Oligoplex kezelést kell folytatni. A hatóanyag alkotóelemei a test újjáépítését és védőmechanizmust erősítik.

  Az Echinacea Oligoplex nem alkalmazható veseelégtelenségben, terhesség és laktáció során. A csecsemők és a kisgyermekek ellenjavallt is. Nem szabad olyan súlyos betegségeket alkalmazni, mint a tuberkulózis, a leukémia, a sclerosis multiplex, az autoimmun betegségek és a hatóanyagokkal szembeni fokozott érzékenység. Bizonyos esetekben viszketés, bőrkiütés, az arc duzzadása, dyspnoe vagy szédülés léphet fel. Ezután le kell hagynia a gyógyszer alkalmazását, és forduljon orvoshoz.

  Echinacea angustifolia D2 (echinacea angustifolia) növeli a test védőmechanizmusait, és különleges hatással van a gümős fertőzésekre, a vérfertőzésekre és a nyirokcsomók gyulladására, például kígyók és állatok sérülései vagy harapása után. Ez az eszköz segít a duzzadt, duzzadt, száraz és bélelt nyelvvel, valamint repedések kialakulásában a száj sarkainál.

  Arctium lappa D4 (bojtorjánál) elsősorban a bőrre hat. Segít a pattanás, a fejbőr, az arc és a nyak kiütésében.

  Baptista D2 (vad indigó) - fontos homeopátiás gyógymód a magas lázért, különösen akkor, ha a betegséget zsugorodás és izomfájdalom kísérte.

  Colocynthis D4 (gentian root) kezeli a görcsös fájdalmat a gyomor-bél traktus területén, különösen akkor, ha az irritációt okoz, és segít az arc és a fogak fájdalmában.

  Lachesis muta D8 (lanceolithic kígyó mérge) - egy csodálatos gyógyír sok gyulladások kíséretében egy erős tendencia, hogy vérzés, ez segít a repedezett, vörös, száraz nyálkahártya a szájban, ami duzzanatot okoz, égő fájdalom. Lachesis muta - az egyik legfontosabb gyógyszerek az angina.

  Mercurius cyanataus D4 (higany-cianid) - az akut fertőző betegségek számára rendkívül hatékony szer, tályogképződéssel és a szöveti szétesés veszélyével. Ezért gyakran használják purulens torokfájás és a nyálkahártyák a száj, kíséretében szürke virágzás.

  Rhus toxikodendron (mérgező szumak) lásd Rhus toxikodendron Oligoplex.

  Kén D6 (kén) Fontos alapvető homeopátiás jogorvoslat. Jelentős hatással van a test összes szövetére, és a bőrbetegségek egyik legfontosabb eszköze, amelyet intenzív hő, viszketés kísér. A fésülés vagy fürdés közben az állapot rosszabb. A kén növeli a szervezet készségét védő reakcióra.

  A herpetikus hólyagok kialakulásakor, ha lehetséges, ne karcolja meg a fájó foltokat, és ne tegye ki hosszabb ideig a napsugárzásnak. Felfüggesztjük a gyulladást és gyorsítsuk fel a hólyagok szárítását kamilla által előidézett tömések alkalmazásával. Segíti a gyulladt bőrt olívaolajjal is. Ha a herpesz hajlamos megismételni, fontos, hogy egészséges életmódot, alvást, enni vitamin-gazdag ételeket vezessenek. A mérsékelt testmozgás a test védelmét is mozgósíthatja.