A homeopátiás gyógyszerek hatékonysága a herpesz számára

A herpesz az egyik leggyakoribb vírus, amely a világ népességének mintegy 90% -át fertőzte meg. A vírus legtöbbször nem érezheti magát. Azonban a herpesz aktiválása, amely buborékkiütés formájában jelentkezik, akkor fordul elő, amikor az emberi immunrendszer gyengül.

Teljesen megszabadulni ettől a betegségtől, mivel az emberi testbe való bejutás örökre ott marad. Vannak bizonyos kezelések a betegségre, amelyek segítenek megbirkózni a betegség kellemetlen tüneteivel. A gyógyszerek azonban nem mindig eredményezik a várható terápiás hatást. Gyakran előfordulhat, hogy a kezelés után és a betegség jeleinek eltűnése után ismét kellemetlen hólyagok vannak.

Mi ez az oka? Az ilyen helyzetek annak a következménye, hogy a gyógyszer segített megbirkózni a betegség külső jeleivel. Azonban a herpeszfejlesztés okai sokkal bonyolultabbak.

Annak érdekében, hogy a terápia hatékony legyen, a legfontosabb dolog aggódni a test védelmének növekedése és az immunitás erősítése.

A hagyományos terápiás módszerek alternatívája a homeopátiás gyógymódok, amelyek "visszaállítják" a testet, hogy elinduljanak a vírusos betegség hatásainak semlegesítésére szolgáló mechanizmusok. A homeopátia nem csak a herpesz ellen, hanem más testi és lelki betegségek kezelésében is alkalmazható. Sokan szeretnek homeopátiás szereket és herpeszet. Vegyük fontolóra, hogy valóban hatékonyak-e ez a betegség.

A módszer specifikussága

A szakemberek jelentős része nem érzékeli a herpesz homeopátiás kezelését, mivel hatékony módja annak, hogy megszabaduljon a herpesztől, mivel nincs tudományos bizonyíték erre. A hagyományos gyógyszer csak homeopátiás gyógyszerkészítményekre utal, mint kiegészítő terápiák. Ez azonban nem teljesen igaz.

Az orvosok-homeopátiák integrált megközelítést alkalmaznak a herpesz kezelésében. A felek konzultálnak a beteg, amelynek során a gondos kikérdezés nem csak a betegség, de általában az emberi egészségre, társbetegségek jelenléte allergiás reakciók.

Számos beteg megjegyzi, hogy homeopátiás gyógyszerkészítmények alkalmazása után a betegség lefolyásának időtartama, a kiütések gyakorisága és a herpesz fájdalmai rövidülnek. Ezenkívül javulást jelent a szervezet szinte minden szervének és rendszereinek működésében.

A herpeszes homeopátia csak természetes gyógynövényeket, ásványi anyagokat és egyéb terápiákat igényel. Segítenek abban, hogy semlegesítsék a herpeszvírus emberi testben kifejtett hatását, emellett kiváló megelőzésként szolgálnak a betegség relapszusainak előfordulásában.

Homeopátiás kezelés herpesz csak akkor használja, ha van ez a betegség, mert provokálni a megjelenése herpesz tünetei az egészséges emberek, akik nem rendelkeznek egy vírusos betegség.

Vagyis nem alkalmasak a betegségek megelőzésére. A gyógynövény mikrodózisainak alkalmazása azonban elősegíti a herpesz korai felépülését. A herpesz kezelésében a homeopátia különleges terápiás taktikákat alkalmaz:

 1. Először is, mielőtt felírja bármilyen kezelést és gyógyszereket írnak fel a személyre szabott üdvözlő a homeopata, amelynek során szakorvosi gyűjt átfogó tájékoztatást nyújt az állam az emberi egészség, beleértve azokat is, betegségek, hogy egy személy volt beteg, mint egy gyerek.
 2. A homeopátiás gyógymódok nem csak a testi betegségeket, hanem a lelket is kezelik, javítva egy személy érzelmi állapotát.
 3. A betegnek meg kell értenie, hogy a terápiás tevékenység hosszú időt vehet igénybe. Átlagosan a herpeszvírus megszabadulása két hónapon belül megtörténik.
 4. A terápia fő célja a betegség kialakulását kiváltó tényezők kiküszöbölése.
 5. A homeopátiában az emberi testet egyetlen egésznek tekintik, amelyben minden összekapcsolódik.
 6. A terápiák segítenek megerősíteni a beteg immunitását.
 7. A homeopátia számos olyan betegséget legyőzhet, amelyek krónikus formában fordulnak elő.
a tartalomhoz ↑

A leggyakrabban használt gyógyszerek

Az ilyen készítményekben a hatóanyagok koncentrációja nagyon kicsi, ezért hosszú ideig szükséges a terápia. A homeopátiás gyógyszerkészítmények különböző formái lehetnek: oldatok, tabletták, kapszulák, keverékek, szemek. Talán a kenőcsök, dörzsölés, gyertyák használata. Annak érdekében, hogy a tablettázott formák kézzelfoghatóbbak legyenek, nem inni, hanem fokozatosan feloldódnak egy órával étkezés előtt, vagy étkezés után 1,5 órával.

A homeopátiás kezelés szisztémája szigorúan egyéni és következetes. Ha a betegség tünetei némileg megváltoztak, a gyógyszerek megváltozhatnak.

Ezek a gyógyszerek felhasználhatók:

 1. Rhus toxicodendron, vagy Sumy mérgező. Ez egy alapvető anyag kezelésére alkalmazott stratégia Herpes az ajkak, a száj mellett, abban az esetben, hólyagos elváltozások lokalizálását más testrészek, valamint jelenlétében fájdalom az állkapocsízület. A gyógyszer nagyon hatásos a reuma kezelésére. Továbbá a gyógyszer hasznos azok számára, akik kényelmetlenül érzik magukat hideg és nedves időben.
 2. Echinacea Oligoplex. Hatékonyan segíti ezt a homeopátiás gyógyszert a herpeszvírus gyakori ismétlésével. A gyógyszer minden összetevője hozzájárul az emberi immunrendszer erősítéséhez és a test védekezőképességének helyreállításához. Azonban a gyógyszer ellenjavallt a nőknél a helyzetben, valamint a vesebetegség jelenlétében.

Acidum nitricum vagy Acidum nitrikum. Ez a gyógyszer salétromsav alapján készül, amelynek fő terápiás hatása a nyálkahártyák, valamint a bőr helyreállítása azokon a helyeken, ahol a nyálkahártyákkal kombinálódnak.

Továbbá, eszközöket lehet alkalmazni abban az esetben, a repedések a sarkokban a szája, vérzés, a túlzott izzadás alatt végtagok tachycardia, görcsök és égő érzés a gyomorban, fekélyes gyulladás a szájüregben, ekcéma.

 • Homeopátiás szer a herpesz Salix alba, vagy Willow fehér. Nagyon rövid idő alatt csökkenti a gyulladásos folyamatok jeleit az egész testben. Hatékony a neuralgikus betegségek, a bőr hyperemia, viszketés érzés a herpesz vírusban. Hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek a téli szürkeolaj.
 • Homeopátiás szer a herpes Mercurius sublimatus corrosivus D5 herpesz számára. Számos fellépés van. A gyógyszer másik neve a higany-klorid. A gyógyszer alkalmazására utaló egyéb utalások a fogfájás, az íny gyulladásos folyamata, a pustulák jelenléte a bőrön, valamint a fülbetegségek.
 • Poison lanceolithic kígyó. Ez hatékony eszköz a gyulladásos folyamatokat kísérő vérzés kezelésében. Elősegíti a nyálkahártya kiváló gyógyulását a herpeszvírus exacerbációja után. Továbbá, az orvoslás tonsillitis jelenlétében is hatékony.
 • Kén vagy kén D6. Gyakran használják bőrbetegségek terápiás céljára. Megszünteti a viszketést, a hőt, erősíti az immunitást.
 • A herpesz elleni homeopátia ma gyakrabban használatos. Anélkül, hogy más rendszereket és szerveket ártana, a gyógyszerek lágyan befolyásolják a problémát, miközben normalizálják a test általános állapotát. A homeopátiás orvosokkal való hatékony együttműködés és a beteg türelme segíteni fog a betegség leküzdésében, és állandóan elfelejti a tüneteit és gyakori visszaesését.

  Herpesz az ajkakon vagy genitális herpeszön? Homeopátia segít!

  A herpesz vírusos betegség. A fuvarozók szinte a bolygó összes lakója (90-95%), de nem mindenki szenved. Bizonyos feltételekre van szükségünk ahhoz, hogy elrejtsük az agyi ganglionokba rejtett vírusszervezetet, elkezdjük fellépni és kinyomozni magát. Az egyszerű herpesz kétféle lehet:

  1. Az első típus a száj arcában és a nyálkahártyájában található.
  2. A második - a nemi szervek területén, de hatással lehet az agyra és az agyra.

  A homeopátiás megközelítés elvei a herpesz kezelésében

  Az allopátiás gyógyszerek antivirális gyógyszerek segítségével kezelik a herpeszet, vagyis közvetlenül a betegség következményeire, és nem annak okaira. Így a nyálkahártyán fellépő gyulladás gócjai elönnek, a hólyagok felrobbannak, megszáradnak, és maga a vírus eltűnik.

  Az immunmoduláló szerek jó kezdeti hatást fejtenek ki, de a hormonok hatása a szervezetben nem megjósolható. A szűk probléma eldöntésekor az életképesség minden struktúrájában beavatkoznak. Ez a kockázat, és nem tekinthető indokoltnak.

  A herpeszes homeopátia teljesen más megközelítést vall. Felhívja a figyelmet a betegség fő okaira, és közvetlenül az emberi immunitással dolgozik. Ugyanakkor természetes hormon alapú természetes tinktúrák, gyógyszerek, dörzsölés, és nem a legfrissebb immunmoduláló készítmények hormonalapúak.

  A herpesz számára a homeopátiás kezelés feladata a szervezet védekezésének természetes egyensúlyának helyreállítása és az immunrendszer képes visszaadni a betegséget depressziós állapotban. Szükséges a szervezet újbóli beállítása, hogy semlegesítse az ébredt vírust. Forrás: flickr (drpretty derm).

  Mindenkinek megvan a maga oka a herpesz vírus aktiválásához: nedves láb, hűtés, nedves időjárás, menstruáció előtti idő. Ezért a vírus kezelése mindig egyedi.

  A homeopátiában nincs egyetlen recept a betegség leküzdésére. A homeopata mindent értékel: a folyamatot, az okokat, a nyálkahártya terjedésének lokalizációját, a test súlyát és megjelenését. Minden pénzt csak egyénileg hozzárendelnek. A kezelés alatt a gyógyszer, a dózis, a tenyésztési mód megváltozhat.

  Az egyéni megközelítés egy nagyon hosszú idő alatt regresszív állapotba hozza a betegséget. De figyelembe kell venni, hogy a homeopátia késleltetett eredmény. A gyógyszerek akkor kezdenek el fellépni, amikor elegendő mennyiséget tárolnak a szervezetben.

  Érdekes! A tudósok nem hívhatják a vírust egyedülállóan negatív jelenségnek. A közelmúlt kutatásai azt mutatják, hogy a vírusok genetikai változása képes nagy szolgálatot nyújtani az emberiségnek. Figurativ módon szólva segítenek nekünk, hogy ne haljanak ki, mint a mamutok. A gének alkalmazkodnak minden változáshoz: klimatikus, bakteriális, levegő összetételű, új élelmiszerek stb.

  A kurzus jellemzői és a herpesz gyermekeknél történő kezelése

  A herpesz különböző módon kerül be a gyermek testébe. A szülés alatt, anyától, más felnőttektől sétálhat. Ha az anya hordozó, akkor a baba ellenanyagokat fog kapni. De csak mesterséges etetés esetén 6 hónapig, míg az anya szoptat, csak akkor, ha a baba természetes táplálékkal rendelkezik.

  A herpesz a gyulladt nyálkahártyák csecsemőiből általános fertőzéssé válhat. Nagy a veszélye az idegrendszer (agyi bénulás), az agy (meningitis) és a szájüregi fertőzések (stomatitis) károsodásának veszélye. Forrás: flickr (Eugene Evehealth).

  Megjelenik a homeopátiás gyógymód a csecsemőkiütés kezelésére, de a komplikációk nagy veszélyének köszönhetően gyógyszerekkel kell kombinálni őket. Ha idősebb gyermekeket (3 év után) kezel, óvatosnak kell lennie bármilyen külső alkoholtartalmú tinktúrában. A gyermekek bőre még mindig gyengéd, az alkohol pedig égési sérülést okozhat, ami tovább súlyosbítja a helyzetet és hozzájárul a fertőzés terjedéséhez.

  A herpesz számára a leghatékonyabb homeopátiás gyógyszerkészítmények

  • Rus toxikodendron (Rhus toxicodendron) - segít a fájdalom enyhítésében és a repedések gyógyításában. A herpeszes homeopátia leginkább a növényt használja fel. A szájsebészet és a gyulladás éjszakai aktiválásakor a beteg maxillofacial fájdalomtól szenved. A hidegre és a nedvességre való fokozott érzékenységet jelzi.
  • Bryonia alba (Brionia alba) - a hő számára érzékeny személyek számára előírt. A szájüregben fellépő bőrkiütés nem éjjel, hanem nappal történik. A helyzet rosszabbá válik vezetés közben. Egy személy passzív, lassú és ingerlékeny.
  • Mercurius Corrosive (Mercurius) - erős gyulladásos folyamatra alkalmazzák a száj nyálkahártyáján. A kiütések lilás pirosak, az íny dagadt, fáradt, és kellemetlen ízű.
  • Echinacea (Echinacea oligoplex) - a gyógyszert a betegség gyakori visszaesésére írják fel. Ez növeli az immunitást és visszaállítja a test védő funkcióit. Echinacea-t használnak, ha a szája sarkaiban tömörödik, tartós repedések keletkeznek. Javítja az immunitás állapotát.

  Figyelj! A gyógyszer ellenjavallatok: szoptatás, terhesség, a leukémia, a tuberkulózis, a sclerosis multiplex, az autoimmun különböző problémák, mellkasi és a gyermekek életkora, érzékenység a hatóanyagot.

  • Arktium lappa (Arctium lappa) - használták a herpesz szimplex enyhítésére bőrproblémák: bőrpír, viszketés, kiütések, pattanások.
  • Kén (kén) - fontos homeopátiás gyógyszer a bőrbetegségek kezelésére. Segít a kiütések, a hő, a viszketés. Ez különösen azoknál a betegeknél jelentkezik, akiknek a leginkább a karcolás vagy a bőrön való víz beszivárgása szenved. Növeli az immunitást.
  • Lachesis (Lachesis) - van hozzárendelve, amikor a vérzés sebek, akut fájdalom és azoknak a betegeknek, akiknek az orális nyálkahártya erősen duzzadt és ödémás.
  • Grafite (Grafite) - segít bőrön át a bőrön keresztül. Megszünteti a felesleges folyadékot.

  Tudatos oktatás

  bejelentkezés

  2012. február 9. Szakaszkönyvek

  herpesz

  Herpesz, vagy az ajkakon láz - fájdalmas kiütések, amelyek az ajkak ajkán vagy az ajkakon keletkeznek. Emellett megjelenhetnek az orrán, állán, arczán vagy a test többi részén.

  Ezek a kicsi, vörös, folyadékkal töltött fekélyek fájnak, viszketnek és bizsergést okoznak. Körülbelül egy héttel később, sárga színűvé válnak, és rongyot borítanak - ez a kezdett gyógyulás jele.

  A herpes láz rendkívül fertőző herpes simplex vírust okoz. Egyes adatok arra utalnak, hogy mindannyian kapcsolatban állunk legalább egy törzsével a vírusunk életünk első öt évében. Egyszer a testben, az idegrendszerben egész életében felszívódhat, és aktívabbá és sokszorozódhat.

  Ez a betegség visszatérhet. Az a tény, hogy még a heveny után is 2 héttel később a vírus tovább fog élni és nőni fog az idegvégződések sejtjeiben.

  A stressz, a fáradtság, a napfénynek való kitettség, az ételérzékenység vagy a másodlagos fertőzés, mint például a hideg, felébresztheti a nyugvó vírust és a herpesz fellángolását okozhatja.

  Általában a herpesz kiütések meglehetősen kellemetlenek, és érezhetőek. Az orvoshoz kell fordulni, ha:

  ♦ Az 1 évesnél fiatalabb gyermeknél a herpesz szenved.

  ♦ A herpes zoster mellett a gyermek a látásproblémákra panaszkodik. Ez azt jelenti, hogy a vírus terjedt a szemekre.

  ♦ Ez az első eset a herpesz esetében.

  ♦ A gyermeknek számos herpeszes sebje van az ajkán, arcán és a szájban.

  ♦ A fekélyek nem gyógyulnak több mint két hétig.

  A hagyományos gyógyszer fájdalomcsillapítót (külső és belső) kínál. Jég alkalmazása a közelmúltban megjelent, herpeszkiütés, megállíthatja növekedésüket. A gyermeknek néhány perc alatt óránként jegesnek kell maradnia az érintett területen. Agresszívabb módszerek egy vírusellenes szer - acyclovir használatára utalnak.

  FŐ TEVÉKENYSÉGEK

  Tápellátás

  Az aminosav L-arginint tartalmazó termékek kiválthatják a herpeszvírus növekedését. Korlátozza őket a baba étrendjében, ha gyakran szenved a betegség kitörésekor, vagy teljesen kizárja a diétát, amikor a fekélyek kialakulnak. Az L-arginin különösen a csokoládé, a diófélék, a gabonafélék, a szentjánoskenyér, a suede és a kukorica.

  Növelje az L-lizin aminosavait tartalmazó termékek mennyiségét, ami elnyomja a herpeszvírust. Nagy dózisban babban, burgonyában, halban, tojásban és sörélesztőben van jelen.

  Bár kiütések vannak, ki kell zárni a diétás savanyú termékekből, például narancsból és paradicsomból. Ha a gyermek krónikus herpeszrel rendelkezik, ezeket az élelmiszereket teljesen ki kell zárni az étrendből.

  Próbálja meg azonosítani az élelmiszerrel szembeni érzékenységet, amely a betegség kitörését okozhatja.

  A herpesz kitörései során jó a bébi leveseket adni. Nem kell rágni, ami azt jelenti, hogy az élelmiszer nem túl zavaró érzékeny herpesz sebek.

  Élelmiszer-adalékanyagok

  L-lizin - ez az aminosav elősegíti a herpeszvírus elnyomását. A 6 évesnél idősebb gyermekek napi kétszeri 250 mg-ot adhatnak egy üres gyomorra, 1 hétig.

  C-vitamin - erősíti az immunrendszert és enyhe gyulladáscsökkentő hatása van. Előnyösen bioflavonoidokkal rendelkező faj. Adagolás: a gyermek életkora évente 50 milligrammal szorozva, naponta kétszer. Ha a hasmenés kezdődik, csökkentse a dózist. C-vitamint kell használni por alakban (nem savas) vagy folyékony C-vitaminban. Mindkét lehetőség alkalmas csecsemők és gyermekek számára, és hozzáadhatók a léhoz.

  Gyógynövények

  Az édesgyökérből vagy a citrombalmából származó külső krémek hatékonyan kiküszöbölik a fekélyek megjelenésével járó fájdalmat. A Togó mellett megakadályozzák a vírus terjedését.

  Echinacea és keserű - adják a gyermeket az egyik gyógynövénynek vagy mindkettőnek, vírusellenes hatást fejtenek ki és erősítik az immunitást.

  homeopátia

  Válasszon a következő eszközök közül, amelyek jobban megfelelnek a gyermek tüneteinek. Hacsak másképpen nem jelezzük, adja meg a gyermeknek 2 tablettát 30C-os hígításban naponta kétszer. (A csecsemők számára porítsuk fel a tablettát porba, majd feloldjuk vízzel.) A javulást 48 órán belül kell elvégezni. Ha 48 órán belül nincs javulás, próbálkozzon egy másik orvoslással. Amint észre veszi a javulást, hagyja abba a javalltatást és folytassa a kezelést, ha a tünetek visszatérnek.

  Megjegyzés: Az alacsony ütésállóságú eszközök (6X, 12X, 6C) lehetnek gyakoribbak (naponta háromszor).

  Arsenicum album - vörös sorvadással és súlyos égéssel, amelyet gyengíti a meleg tömörítés. A herpesz egyre rosszabbá válik, amikor a gyermek citrusféléket fogyaszt.

  Hepar-szulfur - herpeszes fekélyekkel, nagyon érzékeny az érintésre. A hidegrétegtől a herpesz rosszabbodik. A gén kiválasztása gyorsan megkezdődik. A folyadékkal töltött fekély fertőzött fertőzéssel.

  Natrum muriaticum - ismétlődő herpeszkiütés esetén, különösen akkor, ha a felső ajkán történik. Az ajkak rendkívül szárazak és repedtek, a felső ajk közepén repedés van. A gyermeknek erős szomjúsága van. A nap és a hideg hatásától új kiütések jelennek meg. Szintén a herpesz, amely az érzelmi sokk vagy érzelmi trauma miatt kezdődik, valamint az aphthous stomatitis egyidejű megbetegedésével.

  Rhus toxikodendron - piros, viszkető, folyadékkal töltött fekélyekkel, bőrrel borított. Ajka duzzadt és gyulladt.

  KÜLÖNLEGES TEVÉKENYSÉG

  Élelmiszer-adalékanyagok

  Cink - erősíti az immunrendszert és felgyorsítja a bőr gyógyulását. Adagolás: Gyermekek

  2 év és annál fiatalabb - 5 milligramm; 2 éves és idősebb - 10-15 milligramm. Adj egy ciklust 2 hétre, majd hagyja abba.

  A gyermek multivitaminok biztosítják a szervezetnek az alapvető tápanyagokat, amelyek erősítik az immunitást. A készítménynek tartalmaznia kell a szelént, amely megakadályozza a vírus szaporodását.

  Gyógynövények

  A kalendula - a tinktúra formájában jelentkező fekélyekre (1 teáskanál 4 teáskanál vízzel hígítva) vagy krémet alkalmaz, hogy meggyorsítsa a gyógyulást és megakadályozza a másodlagos fertőzések megelőzését. Használja naponta kétszer.

  homeopátia

  Herpes simplex nosode - segít, ha a gyermek hajlamos gyakori herpesz kiütésekre. Vegyünk egy 30C-os hígító tablettát naponta kétszer 3 napig, majd álljunk le. Megakadályozza a betegség további kitörését.

  aromaterápiás

  Myrrh és citrom - adjunk hozzá a szállító olajhoz, és tegyünk fel herpeszre egy pamut törlővel. Ismételje meg kétszer vagy háromszor naponta.

  MI VÁRJUK

  A tüneteknek gyengülniük kell a kezelés első 2 napján, és teljesen gyógyítaniuk kell a fekélyeket 7-14 nap elteltével. Ha természetes gyógymódot használnak a betegség korai stádiumában, jelentősen csökkentik a járvány kitörését. Az ebben a részben ismertetett ajánlásoknak megfelelően a jövőben jelentősen csökkentheti gyermeke fogékonyságát a herpesz vírusra.

  A herpesz tüneteinek kivonása homeopátiás gyógymódokkal

  A herpesz vírus rendkívül ravasz. Miután egyszer betelepedtünk a testünkbe, nem engedheti meg magának a gyógyulást, és megnyugtathatja az immunitás minden csökkenését. Mi ez a vírus?

  A herpesz két fajta lehet. A szakirodalomban leggyakrabban az I. típusú herpes simplex vírus és a herpes simplex vírus II. Az első leggyakrabban a nyálkahártyára, az orrra, a szemekre helyezkedik el. A második gyakrabban érinti a nemi szerveket és a perianális régiót. Az orvosi kutatások szerint a világ lakosságának 90% -a hordozza ezt a betegséget, azonban csaknem a fele soha nem nyilvánul meg, és laboratóriumi vizsgálatokkal sem lesz kimutatható.

  A herpetikus kitörések kialakulásának és intenzitásának fő tényezője a szervezet immunállapotának állapota. A homeopátiás vírusellenes szerek előnye éppen a magas szintű fenntartása. A homeopátiák leggyakrabban Rus toxikodendránt (Rhus toxicodendron), Acidum nitricumot (Acidum nitricum), Thuja (Thuja occidentalis) és Grafit (Graphit) írnak fel. Meg kell jegyezni még egyszer, hogy a homeopátia fő elve egy személy kezelése, nem pedig betegség, ezért minden esetben az orvos egy bizonyos gyógyszert választ. Továbbá, ha a tünetek a kezelés során megváltoznak, akkor a gyógyszeres kezelés ennek megfelelően változik.

  Rus toxikodendron (Rhus toxicodendron)

  Megjelenése során a herpeszkibocsátások hasonlók a hólyagok. Az ajkakon, orrán és még a bőrön is megjelennek. A Rus a legjobb drog, amely csak egy ilyen nedves buborékkiütést kezel. Rus a fagyás és általában minden olyan fájdalom esetén is hatásos, amely nyugalomban és hidegben fordul elő, de a melegben vagy a testmozgás során megszűnik. Azok a patológiák, amelyeket a ruszok sikeresen kezelnek, gyakran zsibbadtsággal, égéssel és bizsergéssel járnak.

  A Rhus toxicodendron hipotermiára utal, különösen akkor, ha a személy áztatta a ruhákat, és már régen benne volt. Ez egy ideális eszköz azoknak a gyermekeknek, akik a hógolyókat vagy szánkózást, vagy az esőben áztatják a lábukat.

  Acidum nitricum (Acidum nitricum)

  A salétromsav kiváló melegítő hatást fejt ki azok számára, akik folyamatosan fagyos lábakkal és fájdalmakkal vannak ellátva az ízületekben. Ez tökéletesen eltávolítja az erek görcsökét, amelyeket szűkületes fejfájások és hideg végtagok jellemeznek. Az ilyen problémákkal küzdő emberek gyakran szédülést és ellenőrizhetetlen dühkitöréseket tapasztalnak.

  Amikor a herpeszet homeopátiával kezelik, az Acidum nitrikumnak nincs egyenlő ereje azon a helyen, ahol a bőr és a nyálkahártya érintkezik. Nem csak az ajkak sarkain jelentkező kiütésekről, hanem az anusban a nemi szervekről is.

  Thuja (Occidentalis)

  A Thuja-t gyakrabban használják a második típusú herpesz vírus kezelésére, amely a nemi szerveken és általában a derék alatt található. Ugyancsak hatékony más vírusos elváltozások, például szemölcsök és condylomák kezelésében, amelyek különböző típusú humán papillómavírusok hatására jelentkeznek. Alkalmazható polipok homeopátiás kezelésére is, különösen a hólyagban lokalizált betegeknél. Gyakran előírják azokat a nőket, akik kellemetlen érzést tapasztalnak az ürülékből, ami csak súlyosbítja a herpesz kialakulását.

  Grafit (Grafit)

  A grafit optimális előkészület a hideg, elhízott, székrekedéses embereknek, nyugodt karakterrel. Az ilyen betegek nagyon bizonytalanok magukról és gyakran hajlamosak a depresszióra.

  A grafit tökéletesen segít nagy kiterjedt kiütésekkel, nagy felületet érintve. Lehet, hogy a herpesz zoster, amely jobban ismert, mint a lichen, amely terjed az ideg mentén, és elfoglalja majdnem a teljes felületét a hát. A grafitkészítményben szenvedő betegek sokszor forrázódnak és forrázódnak, különösen olyan zsíros bőrterületeken, ahol a trófea megszakad. Ez a terület a fül, a nyak, a whisky mögött.

  Annak ellenére, hogy az összes leírt gyógyszer könnyen beszerezhető bármely homeopátiás online gyógyszertárban, csak egy homeopátiás orvoshoz történő alapos konzultáció után használható fel. Csak az illetékes szakember képes észrevenni a páciens alkotmányának és jellegének valamennyi árnyalatát, amelyek elsődleges hatással vannak a hatékony gyógyszerek kiválasztására.

  A homeopátia használata a herpesz kezelésében

  A herpeszes betegséggel a homeopátia kiváló gyógymód lehet. A hagyományos terápiás módszerektől eltérően nem a vírust érinti, hanem segít a szervezet védekezésének megerősítésében. Végül is, a herpeszvírusok hordozói szinte a bolygó összes lakosai, de azok olyanok, akiknek immunitásuk nem képes a fertőzés elleni küzdelemre.

  A kezelés alapelvei

  Sokféle herpesz létezik, de gyakrabban egy személy egy egyszerű vírussal szembesül. Kétféle lehet:

  Vannak, akik vírussal élnek a testben, és nem tudnak a létezéséről. Egyéb "megfázások" jelennek meg minden szezonban. A herpeszvírus manifesztáció fő okai a következők:

  • gyengített immunitás;
  • hipotermia;
  • csalánbetegségek;
  • kiegyensúlyozatlan táplálkozás;
  • stressz és idegi leomlás.

  Megszabadulni a vírustól a testben lehetetlen, ezért a hagyományos gyógymód a herpesz kezelésére antivirális gyógyszerek. Ezek közé tartoznak a tabletták, kenőcsök és gélek, amelyeket megelőző anyagokként alkalmaznak, vagy a bőr érintett területére közvetlenül a hólyagok megjelenése után alkalmazzák. A modern immunmoduláló szereket hormonálisan fejlesztik. Hatékonyak a vírus elnyomásában, de lehetetlen megjósolni a szervezetre gyakorolt ​​hatásukat.

  A kezelés teljesen más megközelítése kínál alternatív gyógymódot. A herpes homeopátia kezelése nem a betegség tüneteinek megszüntetésére, hanem az immunitás erősítésére irányul. És a homeopátiás készítmények jótékony hatással vannak az egész szervezetre, arra kényszerítve az immunrendszert, hogy elnyomja a vírust.

  A homeopátiás gyógyszerkészítmények kiválasztását egyedileg kell elvégezni, a szervezet életkorától és állapotától függően.

  Homeopátia egy gyermek számára

  A homeopátiás készítmények természetes ásványi anyagok, növényi és állati komponensek alapján készülnek, ezért gyermekek számára nem ellenjavallt. Azonban a gyermek herpesz elleni homeopátiát segédkezelési módszerként használják.

  A herpeszvírus a szülés alatt beléphet a baba testébe az anyáról, vagy később jelentkezik, amikor fertőzött más herpetikus fertőzést hordozóktól. Ha a baba szoptat, a herpeszvírus nem nyilvánul meg, ugyanúgy, ahogyan az anyatejjel ellenanyagokat felszívódnak a baba testébe. A mesterséges táplálékkal rendelkező gyermek nem fertőződik meg herpeszvírussal 6 hónapig.

  A herpes homeopátia kezelése nem a betegség tüneteinek megszüntetésére, hanem az immunitás erősítésére irányul.

  Amikor bőrkiütések jelentkeznek a gyermek testén, az orvosok javasolják hagyományos kezelési módszerek alkalmazását: külső vírusellenes kenőcsök, immunstimuláló tabletták és herpeszkúpok. Azonban a homeopátiás gyógyszerkészítmények az orvos felírására szolgáló segédszerként is használhatók. Vírusellenes és immunmoduláló tulajdonságokkal is rendelkeznek, segítik a test különböző vírusokkal szembeni rezisztenciáját, megakadályozzák más fertőzések kötődését, csökkentik a tünetek súlyosságát.

  Az immunrendszer erősítését célzó legelterjedtebb gyermekek számára készült homeopátiás készítmények közé tartozik a Engistol, a Galium-Heel, az Echinacea Compositum. Ezek az alapok erősítik a vírusos támadások immunitását, aktiválják a test védősejtjeit, gyorsítják az anyagcsere folyamatait és eltávolítják a gyulladást. Hasznos a járvány idején használni őket az iskola, az óvoda és más nyilvános helyszínek meglátogatása során.

  Homeopátiás jogorvoslatok

  A homeopátiás gyógyszereket minden egyes személy esetében egyedileg választják ki, figyelembe véve testének és egészségének minden jellemzőjét. Ez egy egyéni megközelítés, amely lehetővé teszi, hogy olyan kezelést válasszon, amely véglegesen lefordítja a betegséget regresszív állapotba.

  A homeopátia további terápiaként használható. Nem érdemes teljesen helyettesíteni a hagyományos kezelést vele.

  A herpeszes homeopátort szakorvosnak kell előírnia, mivel a kezelés alatt gyakran szükséges a dózis megváltoztatása, a tenyésztési módszerek, sőt maga a gyógyszer is. A jogorvoslat kiválasztásakor a fő elv az, hogy megszüntesse a hasonlókat. Ezért a következő homeopátiás szerek a legnépszerűbbek a herpesz kezelésében:

  • Rus Toxicodendron. Ez a gyógyszer egy mérgező növény alapján, amikor az emberi szervezetbe kerül, irritálja a nyálkahártyákat. A külső tünetek a bőrön lévő kis vizes hólyagok formájában jelentkeznek. Azonban kis dózisokban a növény segít a hasonló tünetek leküzdésében, ezért a herpesz gyógyszerként használják.
  • Acidum nitrikum. A gyógyszert hipotermia által okozott "megfázás" kezelésére használják, így az Acidum nitricum a leginkább a hideg és szeles éghajlatú régiókban keresendő. Ezenkívül a gyógyszer jól illeszkedik a herpeszhez, amely olyan területeken fordul elő, ahol a bőr kapcsolódik a nyálkahártyához: az ajkak, a száj, az orrfolyás, a húgycső, az anus.
  • Graphite. A homeopátiás gyógyszert bőrfelületeken alkalmazzák, amely hajlamos a hidratálásra. A grafit sikeresen kezeli a bőrbetegségeket, beleértve a herpeszet is.
  • Thuya occidentalis. A gyógyszert eritektív kiütések kezelésére is használják. Különösen hatékony genitális vírus kezelésében.
  • Fehér arzén. Kiválóan elnyomja a genitális típusú herpesz vírusokat.
  • A Buttercup éles. A virágon alapuló gyógyszer a "megfázás" kezelésére szolgál az ajkakon. A homeopátiás szerek előnye, hogy megakadályozza a szövődmények kialakulását.
  • A higany korrodálja. Alkalmazható a hólyagok kezelésére, amely hatással van a szájterületre és súlyos fájdalmat okoz.
  • Echinacea. A növényi alapú szereket a visszaesések kezelésére használják. A gyógyszer erősíti a szervezet védőfelületét, megakadályozza a gyulladásos folyamatot és a gyomirtást az érintett területeken.
  • Lappa arctium. Javítja a bőr állapotát. Az Arctium Lappa segít megszüntetni a viszketés és égés érzését, eltávolítani a gyulladást és a duzzanatot.

  A homeopátiás gyógymódok lassúak. Ezek hatása észrevehető, amikor a szervezet elegendő számú szükséges anyagot gyűjt. Az eredmények javítása és a kábítószerek hatásának felgyorsítása kábítószer-használat során bizonyos szabályokat kell követnie. A homeopátiás gyógymódok fél órával étkezés előtt vagy után kerülnek. A kezelés ideje alatt alkoholmentes italokat, fűszeres ételeket, erős teát és kávét kell szednie.

  Herpes. Herpes homeopátia kezelése. Rus, Tui, Graphite, Atsidum nitrikum

  A Herpes okozója a herpes simplex csoportba tartozó vírus. Ez a csoport magában foglalja a vírust, amely a bárányhimlőt okozza gyermekekben; az Epstein-Barr vírus a fertőző mononukleózis okozója; cytomegalovírus, amely urethritist és ARI-t okoz; a gyermek pszeudo-vörös vírusa; a herpes zoster vírus (övsömör) és más vírusok.

  A Herpes simplex vírus 2 csoportba sorolható: I. típusú herpes simplex vírus és herpes simplex vírus II. Típus. Az első csoportba beletartozik: - az arc bőre és a szájnyálkahártya sérülése. A második csoport vírusa befolyásolja a nemi szerveket, valamint a membránok és az agyi anyagok gyulladásához vezethet. A herpes simplex vírus I. típusú fertőzése nem zárja ki a II. Típusú vírusfertőzést.

  A különböző adatok szerint a herpesz vírusa az emberek 90-95% -át érinti, de nem mindenki számára tűnik. Mindez az immunrendszer állapotától függ.

  Új bizonyítékok össze herpeszvírus a fejlesztési Alzheimer-kór, megerősítette a korábbi vizsgálatok eredményei azt, hogy a herpes simplex vírus megtalálható agyában közel 70% -ánál az Alzheimer-kór. Ennek az az oka kapcsolat nem pontosan ismert, de a tudósok betöltheti az egy mutáns gén lebontásában szerepet játszó zsír, miközben növeli a tevékenység a herpes simplex vírus.

  Homeopátiás megközelítés

  A herpeszvírus évekig az emberi idegrendszer távoli területein maradhat, és nem mutatkozik meg. Azonban, amikor az emberi immunrendszer gyengül, aktiválja és támadja az agysejteket, áthatolva őket. Megszabadulni a herpeszvírustól, szinte mindenki a fuvarozója, és a vírus örökre a testben marad. De az ilyen együttélés - az emberi test és a vírusok - nem okozhat kellemetlenséget, ha az immunrendszer egyensúlyt tart. A vírus aktiválása és annak megjelenése buborékkiütés formájában az immunitás gyengülését jelzi. A homeopátiás kezelés a test újjászervezését jelenti oly módon, hogy ő maga kidolgozta a vírus hatásának semlegesítését.

  A homeopátiás kezelések rendszerei mindig egyediek és következetesek. Tünetek megváltoztatásakor az orvos megváltoztathatja a kábítószert.

  Homeopátiás gyógyszerek a herpesz kezelésére

  Rus toxikodendron (Rhus toxikodendron)

  A húgyhólyag-betegségek fő gyógyszere. Herpesz az ajkakon és az orrán. Nagyobb érzékenység a hideg levegőhöz, ami fájdalmat okoz a bőrben. A Russ fájdalma nagyon sok és éles; a pihentetés, a javulás vagy a leállítás megmutatásával és erősítésével jellemezhető, amikor a beteg testrésze elmozdul. Ezenkívül az orosz fájdalma általában erősebb a szabadban, helyi érzés hideg és zsibbadás. A friss levegőre való érzékenység olyan, hogy a bőr valamilyen módon fájdalmas lesz.

  A nedvességtől való betegségek. Rus rokonságban van a dulcamarával a nyers hidegséggel kapcsolatos affinitása miatt. Ez a legfontosabb gyógyszer, ha a beteg nedves, ha nedves ruhát visel, ha a betegség hideg fürdő után van, miután megállt a verejték a nyers hidegtől. Ezért használják Oroszországot tavasszal és ősszel. Az összes "betegség az orosz" van egy viszketés és égő érzés. (Gilbert Charette)

  Acidum Nitrkum (savas nitricum)

  Segíti azokat, akik a hidegtől, nedvességtől és az időjárás változásától való károsodást tapasztalják. A csontok és lábak csillogása. A fájdalmas tünetek javulnak a gyors autó vezetésében. Fejfájás - a fején egy karika érzésével. Nagy érzékenység a zajhoz, saját enyhe ingerlékenység, zajos. Az ügynököt inkább a dühös, barna szemű betegek mutatják.

  Az Acidum nitrikum igen erősen hat a nyálkahártyákra, és különleges affinitással rendelkezik a nyálkahártyákkal szemben, ahol a bőr és a nyálkahártyák kombinálódnak. Innen a tünetei megtalálhatók a száj, az ajkak, az orrnyálkahártyák, a húgycső és az anus területén; általában, ahol csak a bőr nem érintkezik a nyálkahártyákkal, mindenütt a salétromsav kiváló hatású (Farrington).

  tuja (Thuja occidentalis)

  Van affinitása a kiütésekhez alsó test. Krónikusan fejlődnek a genitális terület bőrpírjai, amelyek hajlamosak feltörni és nedvesedni. Papillómák, polipok, condylomák.

  A jó közérzet romlása nedves időben. Félelmetes unalmas karakter, pastoznosti hajlam, a szemölcsök növekedése, a vénás kapillárisok kiterjedése. Javulás - a verejtékezés és a váladék elvonása után. Gyakrabban - baloldali sérülések.

  grafit (Grafit)

  főként a bőrfelületen működik, amely hatalmas területet jelent mindenféle zuzmó és egyéb bőrbetegségek számára, a szeros hólyagoktól és a kis tályogoktól az evésig; de a bőrelváltozások minden esetben a grafit hatásának leginkább jellemzője folyadék szivárgás.

  A beteg grafit sápadt, elhízott, székrekedéssel, hidegvérrel, és általában szomorú. Nedvesíti a kiütéseket.

  A psziché oldaláról megemlítik: extrém érzékenység, szomorúság, szomorúság, félénkség, távollátás a beszélgetésben és az írásban. Meg kell jegyezni, hogy a grafit elhízása nem függ az izmok fejlődésétől, ez egy különleges elhízás, amelyet a Calcarea Carbonica is megfigyel, és ez a metabolikus rendellenességek következménye. Grafitos betegek mindig hidegnek érezheti magát, kívül vagy belül, a vér rossz oxidációja miatt.

  "Minden nedves a grafit, a bőr és a belek." A bőrkiütésből folyadék szivárog, mint a méz. Ezt különösen a fül, a szemhéj, a nemi szervek, a fej és az arc mögött figyelték meg.

  A herpes homeopátia kezelése - a módszer és az alkalmazott gyógyszerek hatásossága

  A herpesz olyan vírus, amely az emberi szervezetbe beszivárgott állapotban specifikus megnyilvánulást okoz a bőrön és a nyálkahártyán.

  Ha fertőzött herpesz a vírus terjedését mentén idegrostok a test, ahol továbbra is szunnyadó élet, és ha van immunszuppresszió vírus reaktiváció és az állam az akut formában a betegség.

  Mit kell tudni a herpesz homeopátiájának kezeléséről?

  A kezelés az antivirális gyógyszerek teljes arzenálját használja, de egyikük sem garantálja a vírus teljes eltűnését a szervezetből. A homeopátiás gyógyszerek felszámolják a vírust is, de hozzájárulnak az immunitás fokozásához, ami néha csökkenti az exacerbációk gyakoriságát.

  Az elv a szervezet reaktivitását növeli, ami növeli saját interferon és limfocita gyilkosok termelését, amelyek gátolják a vírus aktivitását az ideg ganglionokban.

  A homeopátiás gyógymódok a bőrkiütések gyors gyógyulását eredményezik, csökkentik a helyi kényelmetlenséget és növelik az elengedés időtartamát.

  Továbbá nem szabad megfeledkezned a kötelező megelőző tanfolyamokról a jövőben. Homeopátiás szerek, nem csak hogy segítsen megbirkózni herpesz, hanem javítja az általános immunrendszer állapotát, amely megvédi a szervezetet a heveny légzőszervi vírus járvány a szezonban.

  Nincs egyetlen kezelési program, minden páciens számára egyedi tanfolyamot készítenek. Ez függ a betegség lefolyásának időtartamától, az exacerbációk fokától és gyakoriságától. Fontos, hogy a homeopátiában is ismerjék a krónikus betegségek jelenlétét, melyet korábban alkalmaztak.

  Az összegyűjtött anamnézistől függően különböző gyógyszerformákat írnak elő, ezek lehetnek tabletták, tinktúrák, kivágások, külső használatra szánt megoldások. A felvétel gyakoriságát az orvos is jelzi.

  Milyen gyógyszereket használnak

  Minden homeopátiás gyógyszerkészítményben a hatóanyagot több tucatszor hígítják, így nem jelentenek veszélyt a szervezetre, csak pozitív hatásuk van.

  A herpesztől leggyakrabban az orvosok ilyen homeopátiás jogorvoslatokat írnak elő:

  1. Rus toxikodendron - lényegében egy mérgező növény. A nyersanyagok nagy koncentrációi esetén a készítményekben toxikus hatások (hányinger, hányás, viszketés és a bőr égése) fordulhatnak elő. De elegendő hígítással a herpesz az ajkakon való kezelésére alkalmazzák. A betegség lokális tünetei eltűnnek.
  2. Acidum nitrikum, egy másik név a salétromsav népében - hatékony a herpesz hipotermiás aktiválódása esetén. A hólyagok kedvenc lokalizálása ilyen esetekben a száj sarkai, a bőrterületek a nyálkahártyára való áttéréssel.
  3. grafit - azon ásványi anyagok közül, amelyek bármely etiológia bőrelváltozására vonatkoznak. Használja a buborék vagy a bőrbetegségek eróziós stádiumában. Ugyanezek a fázisok a herpeszre is jellemzőek, különösen a herpesz zoster esetében, így a grafit szükségszerűen szerepel a kezelési programban.
  4. réti boglárka. A növény fő összetevője egy alkaloid, amely meghatározza a toxikus és hasznos tulajdonságait. Gyulladásgátló, baktericid és immunstimuláló hatása van. A készítmények előállításához szárakat és leveleket használok, ahol az összes szükséges anyag koncentrálódik. A herpesz kezelésében lehetőség nyílik a gyógyszerek bejuttatására az immunállapot és a külső használatra szánt szerek növelése érdekében (jó baktericid hatás a buborékképződés helyén).

  Immunostimuláló szerek

  Nem szabad megfeledkezni a herpesz kezeléséről, nemcsak a speciális gyógyszerekről, hanem a homeopátiás gyógyszerek immunstimulációjának kezelésére is.

  Az ilyen gyógyszerek listája a következőket tartalmazza:

  Ezek hatása a nemspecifikus immunitás növekedésének tulajdonítható, ami hozzájárul a herpeszvírus sejtekben történő szaporodásához, ezáltal csökkentve a relapszusok gyakoriságát.

  A homeopátia hatékony a herpeszben?

  A herpeszvírus gyógyíthatatlan, de képes csökkenteni a betegség relapszusait, feltéve, hogy kompetens kezelést biztosítanak. Távolítsuk el a vírusos fertőzés külső tüneteit (bőrkiütés a testen és az ajkán), nem elég, mert. Fontos, hogy erősítsük meg a védőmechanizmusokat a betegség elleni küzdelemben a celluláris szinten.

  A herpeszvírus gyógyíthatatlan, de képes csökkenteni a betegség relapszusait, feltéve, hogy kompetens kezelést biztosítanak.

  elvek

  Számos ilyen jellegzetesség létezik:

  1. A homeopátiás kezelés fő elve az, hogy megszüntesse a hasonlókat. A szisztémás véráramlás kis adagokban történő terápia során az anyagok nagyszámú gyulladást okoznak. Ahogy az aktív összetevők koncentrációja nő, a szervezet azon képessége, hogy megfelelő immunválaszt adjon a herpesz destruktív hatására.
  2. A gyógyszer kiválasztásakor az orvos különféle herpeszvírust és a tüneti megnyilvánulások jellegét veszi figyelembe.
  3. A kezelés időtartama legalább 2-3 hónap, ezért ez a terápiás módszer nem biztosítja a kívánt eredmény rövid időn belüli elérését.

  Az ilyen ajánlásokat követni kell:

  1. Kerülje el több gyógyszer egyidejű alkalmazását saját belátása szerint, mivel az egyetlen hatóanyagot alkotó hatóanyagok fokozhatják vagy csökkenthetik a másik hatóanyag aktív összetevőinek terápiás hatását.
  2. Tartsa be a különböző gyógyszerek közötti időintervallumot.
  3. Kövesse a homeopátiás gyógyszerekre vonatkozó utasításokat.
  4. Ne növelje meg a hatóanyag adagját önmagában.
  5. Ne használja a gyógyszert a lejárati idő után.

  készítmények

  A legtöbb esetben írjon fel ilyen homeopátiás gyógyszereket:

  1. A Rus Toxicodendron a herpesz labiális formájának kezelésére szolgál. Nagy dózisokban a hatóanyag részét képező toxikus anyag provokálja a buborékkiütés megjelenését, viszketéssel és égéssel jár. Minimális mennyiségben a hatóanyag megakadályozza a betegség tüneteinek megismétlődését.
  2. A grafit hatékonyan jelenik meg a nedves erózió kialakulásának szakaszában, amikor a bőrkiütés az ajkakon és az intim zónában található.
  3. A Buttercup maró hatású az 1. típusú herpesz és a herpes zoster.
  4. A spani repülést a fájdalom szindróma leállítására használják.

  A homeopátiás készítmények felvétele fél órával étkezés előtt vagy 40 perccel később történik.

  A gyógyszerek terápiás hatásainak alacsony hatékonyságának elkerülése érdekében tartózkodnia kell az alkoholfogyasztástól.

  A herpeszes homeopátia nem csak a kellemetlen tünetek megszabadulását teszi lehetővé, hanem csökkenti a megismétlődés kockázatát is.

  Vélemények

  Katerina, 30 éves, Moszkva

  A herpesz-kezelést homeopátiával végezte, nem észlelt semmilyen mellékhatást. A második esztendőben nem tapasztaltam viszkető buborékokat az ajkamon a Lyutik kaustikus kezelés után. Úgy gondolom, hogy a homeopátiás készítmények megerõsítik egy személy immunitását, segítik neki a betegség okai elleni küzdelemben.

  Ольга, 58 éves, St. Petersburg

  Minden alkalommal, amikor a herpes zoster súlyosbodik, a test bőrének vörösödik. Fájdalommal voltam. Csak spanyol légy mentett meg a kellemetlen érzetektől.

  Marina, 37 éves, Omsk

  Gyakran találkozom a genitális herpesz relapszusaival. A kezelés eredménye A grafit nem elégedett. Még 3 hónapos terápia után sem érezte az állapot javulását. Úgy gondolom, hogy az emberi test számára a legjobb módja a vírus elleni küzdelemnek a hagyományos gyógyszerek bevonása.

  A homeopátia herpesz használatával

  A herpesz egy kellemetlen vírus által okozott betegség, amely önmagára emlékeztet, amikor az immunrendszer működése gyengül. A herpeszes homeopátia hosszú, de rendkívül hatékony folyamat, amelyben az egész emberi test megerősödik.

  A homeopátiás kezelés elvei

  A szakemberek megtalálják a herpesz okait, figyelembe véve a lokalizáció területét, kiválasztják a legbiztonságosabb és leghatékonyabb homeopátiás gyógymódokat.

  A homeopátia következő jellemzői jönnek létre:

  1. A hasonlóság elve. Ehhez meg kell találni a betegség okait, meg kell szüntetni a megnyilvánulásait és meg kell erősíteni a testet.
  2. A kis dózisok elve.
  3. A megerõsítés elve. A kis dózisok nagy aktivitásának felismerése.
  4. Ellenőrizze a gyógyszerek hatását az egészséges emberekre.

  A terápia sikere a következő tényezőktől függ:

  • mentális jellemzők;
  • élelmiszer-preferenciák;
  • a beteg alkotmánya;
  • A körülmények, amelyeknél a betegség lefolyásának javulása vagy súlyosbodása látható.

  Homeopátiás gyógyszerek a herpesz számára

  A herpeszvírussal szembeni leghatékonyabb gyógyszerek a következők:

  1. Graphite. A megoldás képes megszüntetni a bőrproblémákat. Különösen hatásos a bőrkiütések kezelésében. Minden alkatrészre vonatkozik.
  2. Rus Toxicodendron. Kizárólag kis adagokban kezeli az erekciót az ajkakon. A gyógyszer gyorsan meggyógyítja a repedéseket, megszünteti az égést és viszketést éjszaka. Ha a dózis megnövekedett, lehetséges a folyadékkal töltött buborékok megjelenése.
  3. Lappa arctium. A herpesz szimplex kezelésére alkalmazzák a bőrproblémák enyhítésére: vörösség és viszketés.
  4. Thuya occidentalis. A genitális herpesz kezelésére előírt, pozitív eredményeket ad, lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a fájdalom szindrómától.
  5. Brionia alba. Ezeket az embereknek írják fel, akik fokozott érzékenységet mutatnak a magas levegő hőmérséklete miatt, és a szájüreg nyálkahártyáján a herpeszkibocsátások csak a nap folyamán aktiválódnak.
  6. Echinacea. Növeli a személy immunitását, visszaállítja a szervezet védőmechanizmusát. Alkalmazás kimutatható herpesz purulens ismétlődésére.

  Az étkezés előtt 30 percig vagy 40 perc múlva vegye be a homeopátiás gyógymódokat. A herpesz fertőzés kezelésének időtartama legalább 2 hónap. Break - 4 hét. Szükség esetén a terápiát átrendezik.

  A kezelés alatt nem fogyaszthat fűszereket, erős teát és kávét, alkoholos italokat. Megakadályozzák a kábítószerek hatását.

  Vélemények

  Regina, 47 éves, Ufa

  A herpesz homeopátiája csak természetes és ártalmatlan kábítószerek használata. Gyorsan segített. Elfelejtettem az ajkak és a test körüli buborékokat, amelyek sok éven át kínoztak. A test bőrét megtisztították a kiütések. A terapeuta elmondta az ilyen kezelésről.

  Evgeniya, 26 éves, Veliky Novgorod

  Évekig küzd a herpesztől az ajkakon és a testen. Úgy tűnt, csaknem havonta, az ORZ tünetei voltak kísérték. Az orvosok azt mondták, lehetetlen gyógyítani. Az utolsó remény a homeopátia volt. Meglátogatta az orvost. Pszichológus volt. Elmondta a tapasztalatait és problémáit. A kezelés után 8 hónapig tartott. Boldog vagyok!

  Oleg, 36 éves, Kandalaksha

  Belefáradt a herpesz kezelésére. A gyógyszertárban kínált gyógyszerek rosszul segítettek. A kitörések csak a hideg évszakban jelentek meg, amikor a védettség csökkent. A dermatológus tájékoztatta a homeopátiát. 10 nappal a tablettákat azonnal 3 pcs. 8 órán belül. Segített. Az orvos azt mondta, hogy a herpesz 5-7 évig hagyott engem.

  Ольга, 31 éves, Omsk

  A herpesz az ajkán gyakoribbá vált, korábban ritkán fordult elő. A népi receptek nem segítenek. Elment a konzultációhoz egy homeopátiánktól, tanácsot adtak a munkahelyen. Az orvos terápiát írt elő, de a kezelés nem segít. Kiderült, hogy meg kell enni, gyakorolni, erősíteni az immunrendszert és több vizet inni.

  A homeopátia herpesz használatával

  A herpesz olyan betegség, amely a vírus vereségének eredményeképpen következik be. Sok ember hibája az, hogy csak a herpesz külső megnyilvánulásait kezelik, anélkül, hogy a betegség kialakulásának belső okairól gondolkodnának. A hagyományos orvoslás alternatívájaként gyakran alkalmazzák a herpeszes homeopátia alkalmazását, ami nemcsak a betegség külső megnyilvánulásainak megszüntetését szolgálja, hanem az emberi test védelmét is erősíti. Ennek a technikának köszönhetően megszabadulhat a kellemetlen kiütésektől és csökkentheti a hólyagok testen való megjelenésének kockázatát.

  A herpesz hagyományos gyógyszereinek alternatívájaként gyakran használják a homeopátia alkalmazását.

  A homeopátiás kezelés elvei

  A herpesz homeopátiás kezelése növényi, állati és ásványi eredetű természetes anyagok felhasználásával történik. Legtöbbjük növényi tulajdonságokkal rendelkező növény, melynek következtében az emberi immunitás erősödik, és a herpesz vírus hatása a szervezetben semleges. A homeopátiás herpesz terápia fő elve az egész test kezelése, nem pedig a betegség. E tekintetben a homeopátiás orvosok egyenként választanak ki egy kezelési rendet minden egyes betegnél.

  A homeopátiás gyógyszereket a páciens általános egészségi állapotát és a patológia jellemzőit figyelembe véve írják elő.

  A herpesz fertőzés kezelésének időtartama ilyen gyógyszerekkel 1,5-2 hónap. Ezután 3-4 hétig szünetet tartanak, és ha szükséges, a terápia megismétlődik. A homeopátia előnyeit a következők határozzák meg:

  • nagy hatékonyság;
  • biztonság;
  • a betegség tüneteinek gyors megszüntetése;
  • mellékhatások hiánya;
  • kedvező hatást gyakorol a szervezetre.

  A herpeszes homeopátiás fertőzés kezelésében nem használhat olyan gyógyszereket, amelyek blokkolják a gyógyszerek hatását:

  A homeopátia akkor használható, ha:

  • Herpesz az ajkakon, beleértve, amikor a vírus az arc és az orr bőrére terjed;
  • genitális herpesz mind a nőkben, mind a férfiakban;
  • herpesz a testen.

  Homeopátiás gyógyszerek a herpesz számára

  A herpesz legnépszerűbb eszköze a következők:

  1. Rus toxikodendron. A növény használata elősegíti a fájdalom eltávolítását és a repedések gyógyulását. A viszketésre és égetésre előírják, melynek aktiválását éjszaka megfigyelik, valamint olyan betegeknél, akiknek a bőre túl érzékeny a hidegre.
  2. Brionia alba. A hő hatására túlérzékenységet szenvedő betegeknél előírják, hogy a szájnyálkahártya herpeszkiütését naponta aktiválják.
  3. Echinacea. A gyógyszer megjelölésére utaló jelek a herpesz és a gyomorfekély gyakori ismétlődése. Az echinacea hatásai elősegítik az immunrendszer védelmét és helyreállítják az emberi test védőmechanizmusát.
  4. Lappa arctium. A gyógyszer segítségével megszabadulhat a herpesz szimplextől, ahol a lokalizáció helye az ajkak és a genitális terület. Segít eltávolítani a bőrpír, viszketés és a herpesz hólyagok számának csökkentését.
  5. Kén. Ezt a hatékony homeopátiás gyógyszert a genitális herpeszre írják fel.
  6. Lachesis. A herpesz által okozott vérzési sebek kialakulása, az akut fájdalom és a szájnyálkahártya súlyos oedema kialakulása esetén előírt.