Gombaellenes gyógyszer Exoderm - Vélemények

Helló, kedves barátaim!
Ma szeretnék beszélni arról, hogy mennyire hatékony exoderyl a gomba kontrolljában.
Először is megjegyzem, hogy van a gyógyszer két formája: krém és oldat. Most, krémkell használni a sérült gomba kezelésére bőrt. A mi esetünkben megoldást kell találnia, ez hatékonyabb a gombák kezelésénél a lábszögeknél, és jobban felszívódik a sérült bőrbe.

Mit írnak az utasításokban?

Az utasítás azt mondja, hogy a létesítmény képes megbirkózni a bőr gomba (ótvar) és köröm gombás (onychomycosis), melyeket bőrbetegségek okozzák (egy gomba), élesztőgombák és más.

Ezenkívül a gyógyszer képes leküzdeni a pityriasis zuzmót, amelynek kórokozója Pityrosporum orbiculare (tökéletlen gomba).
Hogy megtudja, milyen fertőzöttek a gombás mikroorganizmusok, menjen a kórházba, hol van mikroszkopikus és makroszkopikus analízis.

A gombás megbetegedésben részt vevő orvosnak közvetlenül az első kezelés után be kell mutatnia ezt az elemzést, mivel a betegség egyáltalán nem lehet gomba. Erről részletesen írok a sárga színű köröm cikkében.

Ellenjavallatok az exodrillel azt mondják:

"Túlérzékenység, pl. naftilint és benzil-alkoholt (tartósítószert), nyitott sebfelületet (oldat). "
Ezért ha más gyógyszereket vagy gyógyszereket szed, ellenőrizze, hogy az exoderil alkalmazása ellenjavallt-e.

A vélemények kiábrándítóak

Néhány tucat vélemény olvasása után rájöttem, hogy ez önmagában az exoteril szinte nem segít valakinek (van néhány kivétel, de azok egységei). És ha segített, a beteg elég hosszú ideig használta, hogy elérje az első demonstrációs eredményeket. Egyesek azt írják, hogy van hatás, de a köröm deformálódik!

Sokkal több pozitív értékelést hagytak azok az emberek, akik ezt a gyógyszert használták együtt másikkal. Leggyakrabban az exoderil kínálja a fogyasztásra szánt pénzeszközök felhasználását. Ez általában tabletták és kapszulák. Mindazonáltal mindegyikük súlyosan fújja a májat, és minimális egészségkárosodással, esetleg nullával kívánjuk gyógyítani.
Nos, bár az általános kép csalódást okoz, voltak olyan esetek, amikor az exoteril eléggé sikeresen megbirkózódott a gomba és a kábítószer-használat nélkül.
Íme néhány releváns vélemény:

Az elit manikűr szalonban gomba van. (igen, ez történik és ez). Először nem is értettem, mi volt a szögemmel? A körömlemez elkezdett lehámlani a bőrfelületről, és megváltozott a színe. Szörnyű horror. És ugyanabban a szalonban a kérdésemre: "Mi ez és hogyan történhet ez meg?" Igazából nem magyaráztam meg, hogy "hogyan", de azonnal ezt a gyógyszert neveztem ki, mint a probléma csodáját. Megérte, de mivel nem csináltam semmit, megvettem. Kezelésem 4-5 hónapig tartott, és a következőket tartalmazta: minden este jó, hogy tisztítsák meg a vereség helyét, majd a köröm exuderil alatt csöpögtek. Reggel kezdve három órán keresztül szedtem le egy gyógyszert a köröm alatti (mindig exoderil volt a pénztárcámban), este pedig ismét megtisztítottam és beültetettem. És így körülbelül két hónappal később láttam az első változásokat a fejlődés felé. További 2-3 hónapig tartott, és a gomba teljesen eltűnt.

Az exoderil legnagyobb hátránya nagyon hosszú és gondos kezelés. Ez mellett az a tény is, hogy a hüvelykujj köröm (ez az ujj gyakran a gomba áldozatává válik) lassan növekszik. De a gomba nagyon ragadós, és ha egyszer nem gyógyítható, más körmökre és krónikus formába is kerülhet.

Segítettem, ezért javaslom.

Py.Sy. És azon az elit szalonon (hogyan helyezkednek el) adtam egy kövér pontot, és olcsóbbnak találtam, Ponte és fertőzések nélkül.

A kéz ujja kissé lenyomta az ajtót, a köröm kissé elmozdult, aztán egyre többet kezdett mozogni. Nem csináltam semmit, azt hittem, hogy önmagában el fog menni. És kiderült, hogy gomba volt. Hónapoktól nyolcáig a köröm a bőrtől a helyig, ahol a fehér félkör (ahol a köröm kezdődik). Aztán megvettem az Exoderylt (kenőcsöt), és minden este kezdeném közvetlenül a körmön keresztül vezetni, hogy lefedje a bőr teljes felületét, és a köröm kiderült, hogy a kenőcs bőrére ragasztva van. Nem azonnal, körülbelül három hét múlva egy vékony félhold jelent meg... a fehér félkörön... a körmével borított bőrön! Tovább - gyorsabb, két hónap alatt - egy egészséges köröm és nincs eltérés a bőrétől. De a megelőzés érdekében még hat hónapig elkenődtem. Megjegyzés: Elhanyagolt esetem volt, sok hónapig nem csináltam semmit, amíg majdnem elvesztettem a körmemet, és nem használtam kenőcsöt, sem bent.

Ezt a gyógyszert egy ismerős bőrgyógyász ajánlására használtam. A terhesség után a gyengén immunitás, beleértve a körmöket is, elkezdett lebontani, felvette a gombát. Egy szomszéd, egy gyakorló bőrgyógyász, maga is észrevette a problémámat (azt gondoltam, hogy csak körmök voltak, és a pigmentáció - nos, mert zöldségeket tisztítottam). Küldtem ezt a gyógyszert és hozzáadtam a vitaminokat. Naponta kétszer naponta kétszer megkenhettem a szög alapját. Figyelmeztetett - csak várjon a hatásra! Egy hónappal később a körmöm nem volt felismerhető. És valóban, a többszínű szegek nem voltak zöldségekből. De öt évvel ezelőtt, a gyártó lehet egy fazekas - nem tudom.

Ezt azonnal elmondom A gyógyszeres kezelés pozitív visszajelzése ritkaság., annak ellenére, hogy itt 3 darabot hoztam nekik.
Mint már írtam, a legtöbb ember segített a kábítószerrel együtt más kábítószerekkel (különösen a belül használatosakkal).

Szóval, miután elolvasta a véleményeket, rájöttem, hogy bizonyos típusú gombák nélkül a belső kábítószerek nem képesek megbirkózni. Ha azonban kezelőorvosa felkészítette Önt helyi kezelésre, próbálja meg használni őket. Mégis profi, az elemzésedre támaszkodik.

Ha az exoderil-t a kezek vagy lábak gomba körmeinek kezelésére használja, csak más gyógyszerekkel együtt alkalmazza, ne felejtsd el a bőkezelési időszak alatt az alapos higiéniát! Ellenkező esetben valószínűleg az eredmény nem lesz. Ez egyébként nem csak az exoderilre vonatkozik.

Exodrate a gomba: egy utasítás a krém és a kenőcs. Vélemények és árak, analógok

Azt jelenti, Exoderil ölő köröm - egy nagy gyógyszer, amely segíthet megszabadulni a viszketés, égő érzés, kellemetlen tartós szag jön a láb bőrét. Ha megfelelő módon használják, azt jelenti, a beteg tudja menteni a körömlemez, és vezeti őket az előző állapot. A legfontosabb dolog a gombás fertőzés elleni küzdelem.

A kábítószer Exodermil leírása

A lábak és kezek körmök gombájából való túláramlás kétféle formában érhető el:

 • csepp Exoderyl;
 • kenőcs vagy krém Exoderil.

Az eszköz használata nem feltétlenül egy szakemberre vonatkozik, az Exodarilt önállóan is alkalmazhatja. Teljesen ártalmatlan, és kiváló megelőzést nyújthat a gomba ellen. A gyógyszert vény nélkül kapják.

Fontos: A körömgombáskodás profilaktikus alkalmazásának ajánlása olyan emberek számára ajánlott, akik gyakran látogatják a nyilvános fürdőket, szaunákat, uszodákat és tornatermekeket. Nagyon nagy az a valószínűsége, hogy a gombák ilyen helyeken kerülnek el.

Fotó: Kenőcs vagy krém Exoderil a gomba elleni profilaktikussá

Külsőleg a cseppek sárgás vagy átlátszó színűek. A cseppeken, valamint a krém Exoderilum nincs szaga. A cseppek szerkezete Exoderil olajos.

A Viharosodott Vélemények rámutatnak arra, hogy a gomba által szenvedett betegek nem használják a kábítószert és a népi módszereket egyidejűleg. Az Exodermil önállóan megbirkózik a fertőzéssel és elnyomja a kórokozókat. A legfontosabb a drog helyes használata. Számos szabály van:

 • alkalmazza a gyógyszert a megfelelő adagolásban;
 • betartani a higiéniát;
 • ne szakítsa meg a kezelést.

Fontos: Attól függően, hogy a betegség típusától, az orvos előírhatja a használata nem csak a betegek Exoderil cseppek vagy krémek, hanem néhány gombaellenes tabletta formájában. Általában ez a kezelési rendszer jellemző a súlyosan érintett körömlemezekre. Tabletták bevétele esetén az Exoderil hatása javul, és a gyógyulási folyamat sokkal gyorsabb.

struktúra

A készítmény egy hatóanyagot, valamint számos további komponenst tartalmaz. Az Exoderyl- naftifin. A továbbiak közül:

A szerkezet magában foglalja továbbá:

 • tartósítószerek;
 • poliszorbát;
 • alkoholok;
 • nátrium-hidroxid.

Ez az összetétel Exoderil lehetővé teszi, hogy megbirkózzon a gomba, nem csak hatékony, hanem nagyon gyorsan. A gyógyszer elpusztítja a kórokozó mikroflórt, és kíséri a sérült körömlemez aktív regenerálódását.

Használati utasítások

Az Exoderil utasításai a lábszegekből a körmökre utalnak arra vonatkozóan, hogy a készítményt csak külső használatra tervezték. A kórokozó mikroflóra elleni küzdelem mellett az Exoderyl antibakteriális hatása is van, így a gyógyszer felhasználható a gombafejlődés megelőzésére.

Alkalmazza az Exoderyl-t bizonyos szabályok szerint:

 1. A gyógyszer alkalmazása előtt meg kell mossuk a lábat.
 2. A hatóanyag hatásának javítása érdekében a körömlemez felső, érintett rétegét egy fűrészrel el kell távolítani. Tehát a gyógyszer mélyebbre hatolhat a körömlemez szövetében.
 3. Érdemes több időt adni a személyes higiéniára. A zoknikat naponta kétszer kell cserélni. A zoknit külön kell mosni a ruházat többi részétől. Tehát a fertőzés nem terjedt el más családtagokra.
 4. A lábhigiéniára vonatkozóan külön törülközőt kell kiosztania. Csak egy családtagot használjon. A lábak mosása után gondosan törölje át őket száraz törölközővel, és fordítson különös figyelmet az ujjai közé.

A gomba kezelésének időtartama általában 2-5 hét. Különösen nehéz esetekben legfeljebb 8 hétig. Candidiasis - 4 hét.

Alkalmazza a gyógyszert az érintett bőrfelületeken és a sérülést körülvevő területen (kb. 1 cm a kandalló körül), naponta 1 alkalommal.

Az onychomycosis során a gyógyszer alkalmazása előtt a lehető legjobb gondossággal kell eltávolítani az érintett köröm felső rétegét. Miután a gyógyszert naponta kétszer használják 6 hétig.

Fotó: Az Exoderil a körömgomból a lábakon

bizonyság

Az Exoderyl a következő esetekben jelenik meg:

 • Bőrradírok és szövetek gombás fertőzései;
 • a körömlemez gombás fertőzései;
 • interdigital gombás fertőzések (mycoses);
 • bőrreakciók a candidiasisban;
 • dermatomycosis (egyidejű tünetek - viszketés);
 • lichen típus.

Ellenjavallatok és mellékhatások Exoderil

Számos ellenjavallat létezik az Exoderyl használatára. Ezek közül az orvosok kiemelték:

 • túlérzékenység propilénglikolra vagy naftifinre;
 • laktációs időszak (a gyógyszer biztonságossága és hatékonysági szempontjai nincsenek meghatározva);
 • a gyermek viselkedésének időszaka (a használati biztonságról és a hatékonyság szempontjairól nincs orvosi adat);
 • Ne érintkezzen a sebes felületre.

Fontos: Gyermekkorban a gyógyszert óvatosan kell alkalmazni. Ez annak köszönhető, hogy korlátozott klinikai tapasztalat áll fenn az Exoderil alkalmazására a körömgombák gyermekek lábain történő kezelésére.

Ritka esetekben a betegek számos helyi reakciót tapasztalhatnak, amelyek között:

 • a bőr pirosodása;
 • száraz;
 • enyhe égési érzés;
 • vérbőség.

Ezek a klinikai tünetek nem kritikusak és teljesen reverzibilisek. Szintén nem szükséges a gyógyszerrel való kezelés abbahagyását ilyen tünetek megjelenése esetén. Az eltávolításhoz érdemes konzultálni az orvossal.

Tárolási feltételek

A gyógyszert alacsony nedvességtartalmú helyen tárolja, a napfénytől elrejtve. A termék tárolásának optimális hőmérséklete nem lehet +25 Celsius fok felett. Az orvosok nem javasolják a gyógyszer hidegben tartását. Alacsony és magas hőmérsékletnek kitéve az Exoderyl elveszítheti saját gyógyító tulajdonságait.

Az Exoderil ára a lábak körmök gombájától Oroszország különböző régióiban változik. Tehát Moszkvában az Exoderil átlagárai a következők:

 • A lábszárak körmeiről a 10 láb körüli körömgombákon túláradni - 510-700 dörzsölni.
 • Exoderyl cseppek (20 ml) - 860-ról 1020 dörzsölésre.
 • Egzotikus krém (15 g) - 420-560 rubel.
Fotó: Exoderil krém - használati utasítás, ár

Az Exoderyl árai Szentpéterváron valami más, mint a moszkvai árak, és a következők:

 • Exoderil a körömgomból a lábakon cseppenként (10 ml) - 518-580 dörzsölés.
 • Cseppek Exoderyl (20 ml) - 946-1202 rubel.
 • Exoderil krém (15 g) - 396-470 rubel.

Az Exoderyl márkanevű tablettában vagy injekciós formában készített készítményeket nem állítják elő. A kezelést szisztémásan, reggelente Exoderyl cseppek alkalmazásával, este pedig a tejszínre helyezzük.

Az Exodermil ára is függhet a grammatikától és a gyógyszertől, ahol a gyógyszert megvásárolják.

analógok

Az Exoderyl a legerősebb és leghatékonyabb gyógyszer a körömgomba ellen a lábakon és más gombás fertőzéseken, függetlenül azok helyétől. Az Exoderil eddig nem létezik teljes értékű és abszolút hatékony analógja.

Olyan esetekben, amikor egy gyógyszer ára túl magas a beteg számára, az egyik analógra helyettesíthető. A csere érdekében mindig konzultáljon orvosával, mely analógokat kell alkalmaznia ebben az esetben. A következő gyógyszerek hasonló terápiás hatással bírnak:

 • Lamisil. A gyógyszer hatékonyan küzd a szögek és a bőr gombájával szemben.
 • Naftifin. Ez az Exoderil első és egyetlen teljes analógja. A hatóanyag fő komponense a naftifin. Aktívan harcol a fertőzésekkel, gombákkal, a körmök mycosisával, a bőrrel és a bőrrel.
 • Atifin. Hatékonyan kiküszöbölheti a gombák szerkezetét befolyásoló összes gombát.
 • Terbinafin. Képes nemcsak a gombafertőzések leküzdésére, hanem a köröm és a szövetek regeneráló funkciójának javítására is.
 • Batrafen. A gombás mikroflóra hatásának gyorsasága jellemzi. Lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt megszabaduljon a betegségtől.

Mindezen analógok hasonlóak az Exoderyl-hez a hatása és az alkalmazás módja szempontjából, de egyikük sem ismeri fel teljesen az Exoderyl hatékonyságát.

Patient Reviews

Felülvizsgálat 1:

A köröm gomba Exoderil a legjobb megoldás! Nem tudtam segíteni abban, hogy megírja a drogról szóló véleményét, mert személy szerint éreztem a hatását. A lábamra fecskendeztem. A hüvelykujj körömlemeze alatt üres tér jelent meg, mintha a szög a szükség szerint nem nőtt volna a szövetekhez. Két hónapig mentem így, azt hittem, minden magától megy. Aztán rájöttem, hogy ez a hely nemcsak nagyobb lett, hanem egy undorító szag is. A címzett az orvoshoz, a nekem tulajdonított csepp Ezoderilum. Megtalálható bármely gyógyszertárban, viszonylag olcsón vásároltam. Exoderil ára körülbelül 500 rubel volt (nem emlékszem pontosan). Reggel és este becsapódott a körmön, egészen a palack végéig 10 ml-re. Kezdetben a gomba egyszerűen megállt, egy idő után a szag teljesen eltűnt. Nos, végül csak levágtam a növekvő körömlemezt, amíg a köröm normális lett, mint a másik lábán.

Felülvizsgálat 2:

Felszedtem a gomba lábánál egy nyilvános fürdőben. Vélemények a Exoderil-ről a köröm gombájáról jó volt, úgy döntöttem, hogy megpróbálom magam. Ezt megelőzően olcsó analógokat használtam, de időben rájöttem, hogy egy ilyen fertőzés, mint egy köröm gombája, nemcsak feladja. Exoderil cseppekben vásárolt. Útmutatásul cselekedett. A harmadik naptól kezdve a viszketés végül megtorpant és leállt. De hasonló eszközökkel egyáltalán nem volt értelme. Ezért azt javaslom, hogy próbáld ki azokat, akik már régóta küzdenek a fertőzéssel. A pénzük drogja egyértelmű.

Áttekintés 3:

Úgy gondolom, hogy a gomba örökletes. Nem tudom, hogy a szülõktõl a gyermekekig terjednek-e, de egész életemben szenvedtem el, mint anyám és nagyanyám. A legcsekélyebb izzadás a cipőben, és ez a szemetet azonnal elkezdi. Nem tudtam, hogy mit találjak fel.

A feleség úgy döntött, hogy megvásárolja az Exodermil krémet, és cseppent a lábából. Minden nap kezdte használni. Először meleg vízzel mostam a lábam, majd az érintett területre krémet alkalmaztam, és az Exoderil körömcseppjét. Egy hónapig kezelték, de sikeresen. Az eredmény jó, már 4 hónap nem emlékezett a gomba és a kapcsolódó problémák, mint a viszketés és a szag. Nos, az ár elég jó, elfogadható.

Exoderil, utasítás a körömgombák használatáról

Az Exoderyl egy külső felhasználásra szánt gombaellenes szer, amely a kábítószerek - allilaminok csoportjába tartozik. Az oldat fő aktív komponense a naftifin-hidroklorid, a segédkomponensek az etanol, a propilénglikol és a tisztított víz.

A gyógyszer aktívan kezelésére használják különböző típusú gombás fertőzések által okozott kórokozók élesztők (Pityrosporum, Candida), patogén dermatofiták Trichophyton nemzetség, mikrosporum, epidermofiton, Aspergillus és más gombafajok.

Összetétel és kibocsátás formája

Az utasítások szerint az Exoderyl krém formájában és külső használatra alkalmas megoldásként szabadul fel.

Egy milliliter oldat összetételét 10 milligramm naftifin hidroklorid és bizonyos kiegészítő komponensek: etanol - 400 milligramm, propilén-glikol - 50 milligramm és tisztított víz - 475 milligramm. Végrehajtása 1% lokális oldat sötét üvegpalackban 10 ml, a kartonok.

Egy gramm krém 10 milligramm naftifin-hidrokloridot és további anyagokat, mint például: benzil-alkohol, nátrium-hidroxid, szorbitán-sztearát, cetil-alkohol, cetil-palmitát, sztearil-alkohol, izopropil-mirisztátot, a poliszorbát 60 és a tisztított víz.

A krém 15 és 30 gramm alumínium csövekben, kartonpapírban készül.

farmakodinámia

Mindkét alapfajta kizárólag kültéri használatra készült. Az alkalmazás után az érintett területen kezdődik 2.3 kidolgozása szkvalén epoxidáz, hogy provokálja csökkent a tartalmát ergoszterin gombasejtek.

Szintetikus antimycoticumok az alapja a gyógyszert, akkor aktív a különböző dermatophytes, élesztőgomba, és penész eredetű. Ekzoderil végez antibakteriális szer Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumok, amelynek aktivitása provokál fertőző állapotban.

Az oldat gyulladásgátló hatását a gyulladáscsökkentő terápia területén nagyobb mértékben fejezzük ki. A használat, a bőrpír és a viszketés hátterében a gyulladás csökken. A fungisztatikus és fungicid hatások hatékonysága a gombák törzsétől függ.

Használati utasítások

A gombafertőzés első tüneteit és klinikai megnyilvánulásait a dermatovenerológushoz azonnal meg kell oldani.

Az Exodermil segít a következő diagnózisokban:

 1. Láb- és bőrráncok epidermofitikuma;
 2. Az interdigitális tér mycosis;
 3. Körömlemezek gombás sérülései (onychomycosis);
 4. Trichophytosis (gyűrűs);
 5. Microsporia - a fejbőr sérülései a haj növekedési zónájában;
 6. Dermatológiai candidiasis;
 7. Különböző típusú dermatomiózis;
 8. Pityriasis lichen;
 9. Otomikov - gomba külső hallókészülék.

Mellékhatások

Talán a hiperémia megjelenése, égése, a bőr kiszáradása hámlással. Mindezek a jelenségek a felhasználási területre korlátozódnak, és az Exoderil elhagyása után megszűnnek.

A legkevésbé valószínű, hogy allergiás reakció lép fel. Ez megköveteli az orvostól, hogy nevezzen ki egy speciális ügynököt.

Terhesség alatt

A topikális alkalmazásra szánt gyógyszer nem teratogén és embriotoxikus hatást fejt ki. A terhesség ideje alatt a gyógyszert azonban orvosi felügyelet mellett kell alkalmazni. A kábítószer terhesség ideje alatt lehetséges, ha az anya várható élettartama magasabb, mint a magzat potenciális kockázata.

A hatóanyagot óvatosan alkalmazzák a laktációs időszakban. A gyógyszer alkalmazását csak a felíró orvos alkalmazhatja.

Ellenjavallatok

A krém és az Exoderyl oldat ellenjavallt alkalmazásra a következő állapotok jelenlétében:

 1. Egyéni túlérzékenység vagy allergiás reakciók a gyógyszer bármely összetevőjére;
 2. Terhesség és a szoptatás ideje;
 3. Nyitott seb a területen, amelyre a hatóanyagot alkalmazni kell.

18 évesnél fiatalabb gyermekeknél az Exoderyl oldatot és krémet óvatosan kell használni.

Használati utasítások

A kibocsátás formájától függően az Exoderil használati utasításai kissé eltérnek egymástól.

 1. A kenőcs alkalmazható minden olyan helyzetben, amely gombás fertőzéssel jár.
 2. Az oldat rendkívül hatásos a sima felületeken, hyperkeratosis és a fejbőrön.

A gyógyszer specifikus formájának megválasztása a bőrgyógyász számára.

A megoldás használata

Ha körömvirágos fertőzést észlelünk, akkor az Exoderyl oldat formájában történő kezelése legfeljebb 6 hónapig tart.

Az első munkamenet előtt az érintett területet levágjuk, ollóval vágjuk vagy karbamiddal lágyítjuk. Az utóbbi esetben, miután az érintett felületet karbamidos oldattal elkenik, az ujját polietilénbe csomagolják, és a filmet szorosan rögzítik 3 napig. Ezután a karbamidos alkalmazás eltávolításra kerül és a köröm sérüléseit ollóval vágják ki. A palackból származó oldatot az ujjpárnára csepegtetik, és a folyadék egyenletesen oszlik el a körömágyon, a lemezen és a kutikulakon. A kezelt ujjhoz (kivéve a hermetikusan lezárt) kötést kell alkalmazni. Az antimikotikus kezelés minden egyes lépése előtt a körmöket mossák és törölik egy puha szalvétával.

Ha az első hónapban az alkalmazás oldat vagy krém Exoderil nem állapotának javítása körmök, a kezelést megszakították és újra alkalmazni az orvos a folyosón új felmérések és értékelje a diagnózist.

Az Exoderyl krém használatára vonatkozó utasítások

Az érintett terület kezelése előtt a kezét vagy lábát a gomba tüneteivel mossák és leürítik. Ezután a körömfájl vagy ollók használatával a köröm érintett területét a lehető legnagyobb mértékben eltávolítják. A lemezt naponta kétszer kenjük meg, megragadva az ágyat és a kutikulát. Az onychomycosis ellen Az Exoderyl-t 6-8 hónapig alkalmazzák.

Vélemények

A Simaizmok-mikózisok kezelésére való exodéció használatára vonatkozó megjegyzések kevés, de a leginkább elérhetőek között pozitívak. Ennek oka a gyógyszer nagy hatékonysága, melynek köszönhetően a bőrön lévő gomba gyorsan meggyógyult. A felülvizsgálatokban külön meg kell jegyezni, hogy a gyógyszer alkalmazását követően nem volt relapszus.

 1. Szeretnék beilleszteni a saját 5 kopeckemet. Véletlenül hajtott egy szöget a karon szálkát, gyulladás eltávolítjuk, és körülbelül a gomba nem podumala.V végül köröm szinte nem volt, a folyamatos szörnyű narost.V évekig szenvedett, perezhivala.Ne emlékszik pontosan, ahonnan megtudtam ekzoderil (csepp), de nagyon jól és meglehetősen gyorsan megbirkózott. Most gyönyörű és sima körmök, nem vettem az elemzést, de párhuzamosan ott vettem nystatinot, talán belőlük segített.
 2. Az ápolás után 1 évig és 8 hónapig a Mikozan körömszöveteit kezelte, de nincs eredmény. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom az Exoderyl megoldást. Eltávolítottam a kefét a mikocinból, és az Exoderil injekciós üvegére helyeztem, minden tökéletesen ment, és a folyadék most már nem terjedt el a beteg szögtől.
 3. Szia, úgy gondolom, hogy meg kell osztanom a saját tapasztalataimat az Exoderyl kábítószer cseppek (megoldás) használatában. Vettem egy megoldást Exoderil a köröm gomba, ami megjelent a férjem. A körmök hámozottak voltak, repedtek, furcsa barna foltok voltak, és az ujjai között elviselhetetlenül nyákolt. Megvettem a kábítószert egy helyi gyógyszertárban, és adtam a reklámozásra, amit a TV-ben mutattunk be. A körmöket naponta három héten onychomycosisban kezeltük. Egy hét alkalmazást követően a helyzet észrevehetően javult, bár a gomba még mindig bizonyos helyeken maradt. Úgy döntöttek, hogy tovább dolgoznak. Egy hónappal később a gomba szinte eltűnt. Három palackot töltött, mielőtt az onokomikózis teljesen eltűnt. Méltóság - tényleg meggyógyítja a gombát. A hátrány a hosszú távú kezelés, és meglehetősen magas ár (550 rubel egy üveg esetében)
 4. Nagyon kellemetlen számomra, hogy elmondjam neked, de egy napon a lábam elszenvedte ezt a gyalázatos dolgot, még azt sem sikerült tudnom, hogy hol lehet a körömgomba. A bőrgyógyász elmondta, hogy gyógyítok exoterikusnak. Elmentem a legközelebbi gyógyszertárba, és gyorsan megvettem, de az egyébként nem olyan drága. Naponta párolt lábak és elkenett érintett területek. Két hónapig minden eltűnt.

Negatív visszacsatolás a sima bőr gombás fertőzéseinek kezelésére használt gyógyszer gyakorlatilag nem létezik, és a rendelkezésre álló adatok az Exoderil inefficienciájának köszönhetőek egy adott esetben.

Exodermil, analógok olcsóbbak

Az alábbiak olcsóbbak az Exoderil-hoz képest:

 • Binafine krém - 70 - 250 rubel;
 • Mikoderil - 200 - 350 rubel;
 • Nitrofungin - 106 - 260 rubel;
 • Terbisil - 70-350 rubel;
 • Terbinoks - 70 - 110 rubel;
 • Terbinafin - 50 - 250 rubel;
 • Fungoterbine - 230 - 350 rubel.

A körmök kezelésére a következő Exoderyl analógok használhatók:

 • Batrafen körömlakk;
 • Binafin;
 • Lotseril;
 • Mikoderil;
 • Tiltott körömlakk;
 • Fonjial körömlakk.

Exoderyl teljes orosz analógjai naftiin alapúak - Micoderil.

A gyógyszertárak Exoderyl krém (kenőcs) és megoldás (csepp) formájában kerül forgalomba.

 • Az Exoderil krém vagy kenőcs (15 g) költsége átlagosan 400 rubel, a 30 g-os cső 718 rubel és több.
 • A külső használat költsége 550 rubel.

Eladási feltételek

A gyógyszert OTC termékként engedélyezték.

Exoderyl lakk

Jelentkezzen be, hogy egy véleményt hagyjon.
Kevesebb mint 1 percig tart.

Az alkalmazás után a lakk káros környezetet teremt a káros mikroorganizmusok életében. A felhordás előtt kívánatos, hogy a sérült körömlemezt minél jobban vágja vagy vágja, és alkohollal kezelje a felesleges zsírt és szennyeződést - így a lakk tovább tart. Sajnos a teljes készlet nem tartalmazza a szükséges eszközöket és az alkoholos szalvétákat (ahogy gyakran más gyártókkal történik).
Az Exodermil krém és oldat formájában is kapható. A lakkokkal párhuzamosan krémet használtam, olcsóbb, mint egy megoldás, és gazdaságosabb. A sérült körmökön a bőrt a bőrre helyezte, hogy megelőzze a fertőzés további terjedését, és megakadályozza a másodlagos fertőzést. Egy pár gombaellenes gomba végül legyőzte a gomba egy hónap és fél, a kaparás negatív eredményt ért el.
A körömlemezt nagyon lassan helyreállítják, de a folyamat be van kapcsolva. Az egészséges körmök gyorsabb növekedését, nem vettem észre. De az a része, amely már megnőtt, normális színű, teljesen egyenletes, az érintés erős és sima. A lakk alkalmazása minden egyszerű egyszerű, a teljes szárításnak nem kell sokáig várnia. Elméletileg a lakk a kezekben való használatra alkalmas.

Nagyon költséges gombaellenes lakk, de nagyon hatékony. A hátránya, hogy nem tud megbirkózni a fertőzés összes kórokozójával, ezért csak a kezelés megkezdése előtt kell tesztelni. Ellenkező esetben a pénztárca hiába fogyhat. És egy lakk csak nem képes. Meg kell vásárolnia egy másik külső gyógyszert, mint egy krémet, kenőcsöt vagy gélt, hogy alkalmazza a bőrre az érintett körmök körül. A körömlemezeken a lakkot monoterápiaként használták, de ez csak akkor lehetséges, ha a köröm legalább egyharmada egészséges.
A lakk nagyon ügyesen működik, kumulatív hatása van, és elősegíti a gomba struktúrák fizikai elpusztítását. A mikroorganizmusok elveszítik a szorzást és gyorsan meghalnak. A helyreállítás után rendszeresen használom a lakkot, mint megelőző intézkedést, mert gyakran látogatom a medencét és az edzőtermet. A pedikűrnél a szokásos alap helyett Exodermilium-t használok, felülről szokásos lakkot alkalmazok. Külsőleg minden a szokásos módon néz ki. De a kezelés folyamán a lakk tetején semmi sem alkalmazható, ez a hamis körmökre is vonatkozik. Az ecset nagyon kellemetlen, egyenes kézzel kell rendelkeznie és sokáig alkalmazkodnia kell hozzá.

Jó dolog a gomba kezelésére. A szerencse azonnal megállította a fertőzés további terjedését. Ha időben elkezdi a kezelést, mentheti a körmét, akkor nem kell vágnia a sérült körömlemezt. A lakk kezelésének időtartama egy orvos által előírt, átlagosan egy hónap. Súlyos esetekben ez az időszak hat hónapra meghosszabbodik. Egy hónapig elég volt, a körmök megsérültek, ezúttal megállt, hogy összeomoljanak és szétesnek, fokozatosan megszerezték a normális színt, és csúnya sárgaságot kaptak. A kellemetlen szag gyorsan eltűnt.
A lakkot nemcsak a köröm felső részéig, hanem belülről kifelé húzta. Ügyeljen arra, hogy fedezze az egész körömet, nem csak a problémát. A lakk értékes abban az értelemben, hogy hozzájárul a hatóanyagok felhalmozódásához a körömlemezen, a terápiás hatás hosszú idő elteltével megszakad. Továbbá a lakk behatol a szög mély rétegeibe, és vannak olyan anyagok, amelyek hozzá járulnak hozzá.
Nincs erős, kellemetlen szag, elég gyorsan szárad, szárítás után úgy néz ki, mint egy normál átlátszó lakk a körmökön. A fő hátrány az ár, ez az egyik legdrágább gombaellenes lakk a pillanat alatt.

Miért festék, amikor a kiadás formájában, szagtalan folyadék aceton, gondoltam, és felfedi rázás butylek, minden egyszerű - ez csak egy marketing Természetesen a hangsúlyt a mély behatolás a belső réteg a köröm.
A köröm nem helyreáll, ahogy azt gondolnád, ha elolvastad a jegyzetet, csak új szálat emel. Előnyös módon ez az eszköz nem könnyű feladat: óvatosan távolítsa el a körömot, biztosítsa az új és egészséges köröm növekedését, gyógyítsa meg a körömágyat a fertőzéstől.
Kezdetben azt gondoltam, hogy a kereset, mint ftorlaka zubov- lefedésére ecsettel festeni, létrehoz egy védő, vastag réteg látható, hogy megakadályozza a további pusztítás a köröm, de ott csak olajos folyadék, amelyet le kell törölni.
Abban az esetben, ha eltávolít egy unalmas, ebben a tervben minden tiszta, a bőr körül egy köröm nedvesített, megszűnt a karcolódás. Mostanáig a lábamon repülök, nagyon félek a futáshoz, mindent megteszek, hogy meggyógyítsam a lábamat, de azt hiszem, meg kell változtatnom a kábítószert.

A gomba több karimában szegeződött, így kiválogattam Exoderyl-t egy lakk formában. A legalkalmasabb a használata, hosszú ideig működik, mivel a lakk a sérült köröm platinát fedezi, és hatása több napig is érvényes. Akkor meg kell ismételni az alkalmazást.
A hatóanyag a naftifin.
A nagyon ötlet - "lakk a gomba" szeretem. Ez a kibocsátás megkönnyíti az alkalmazást, és garantálja a kezelés hatékonyságát.
Valójában azonosítottam a kábítószer néhány hiányosságát:
1. magas és kis mennyiségű üveg (2,5 és 5 ml) - a gombák kezelése a körmökön több mint egy hónapot vesz igénybe, ezért folyamatosan a gombaellenes szerekre kell költeni;
2. A kábítószer népszerűsége ellenére nem tudok hatékonyságáról;
3. Egy egészséges köröm használata lakk használata után deformálódott, amely bizonyítja, hogy a gombafertőzés nem teljes.
4. A használatnak legalább 6-7 hónaposnak kell lennie, és a használat korábbi megszüntetése után a gombák ismét elkezdenek aktív terjedni.
Tapasztalatom alapján azt mondhatom, hogy a lakk használatát célszerű kombinálni bármely más gombaellenes hatóanyaggal, hogy fokozza a hatást és pénzt takarítson meg.

Pihenés után a tengeren hoztam magammal kellemetlen betegséget - onychomycosis (körömgomba). A körmök elkezdtek elkülönülni és a kéz két ujjához csavarni. Elrohant a drogériába, és megvásárolta az egyik legdrágább és legnépszerűbb kábítószert - Exoderil lakk, a palack ára körülbelül 1500 rubel. A név a fülön volt, ezért választottam.
A lakk kezelésének rendszere talán a legegyszerűbb, mert nem kell súrolnia, tömöríteni és órákat töltenie egy sávszélességgel. Ráadásul a körmöm is elcsodálkozott, így a lakk formája a legalkalmasabb.
Az utasításokban felsorolt ​​valamennyi elemet, gondosan megjegyeztem. Fürdetett, levágta a körömlemezt, feltöltötte egy alkoholos szalvétát, és bevont egy lakkot.
Nem számítottam gyors eredményre, mert tudom, hogy nehéz elhagyni a gombát. De amikor 4 héttel később semmi sem történt, rájöttem, hogy a gyógyszer nem segít. Ezúttal nem mentem a gyógyszertárba, hanem a bőrgyógyászhoz, aki elmagyarázta, hogy a betegség meglehetősen elhanyagolt állapotban volt, és Exoderil egyszerűen nem tudta kezelni.
Kiderült, hogy elpazaroltam az idejét és a pénzemet. De az orvos egy kicsit megnyugodott, mert a kezelés alatt a gomba nem fejlődött, és nem terjedt el. Nos, van valami plusz ezen.

Bár senki sem kérdezett. A kérdésed lesz az első!

Hogyan segít a Exodore a körömgomba a lábakon - analógok és kritikák

A gombafertőzések rendkívül gyakoriak, a korra, nemre vagy társadalmi helyzetre való tekintet nélkül érintik a személyt. A körömgomba olyan fertőző betegség, amely megváltoztathatja a köröm szerkezetét és színét, így törékeny, unalmas és formás. Halálos esetekben a betegség a körömlemez teljes megsemmisüléséhez vezethet. Ma, az onokomikózis (mint a tudományos fogalomban ez a betegség) a lakosság 10% -ában fordul elő. Érdemes megjegyezni, hogy a köröm gombájáról származó Exoderil gyógyszert joggal tekintik a legjobb gyógymódnak, amely a beteg testével szemben kárt okoz a betegség ellen.

A megoldás egyik fontos előnye, hogy képes küzdeni olyan fertőzés ellen, amely régóta elpusztítja a köröm szerkezetét, és még a leginkább elhanyagolt esetekben is megbirkózik vele. Végül is, nem minden páciens, észreveszi a körömlemez változásait, azonnal felkéri a szakemberek segítségét. Vélemények hálás betegek megerősítik, hogy az eszköz képes rövid távon a fertőzés megszüntetésére, a körömlemez, hogy visszatérjen az egészséges és ápolt megjelenést. Ezért sok mycológus preferálja ezt a gyógyszert, mert hatékonysága és biztonsága kétségtelen.

Exoderil a körömgomból a lábakon és a kézen: leírás

A gomba körmökből túláradni - Ez egy modern, nagy sebességű gyógyszer, amely kétféle formában kapható: cseppek (oldat), kenőcs (krém). Ekzoderil kijelölt orvos vagy bőrgyógyász mycologist, de lehet használni a saját, mint a megelőző intézkedésként, mivel a gyógyszer biztonságos és nem okoz mellékhatásokat.

Ha gyakran látogat nagyszámú embert (szaunát, szaunát, edzőtermet, medencét), akkor a gomba felszaporodásának valószínűsége jelentősen megnő. Ezért fontos, hogy gondoskodjon az egészségéről és folyamatosan figyelemmel kísérje a szervezet állapotát, nehogy súlyos fertőző betegségeket kezdjen el. És ebben segíthet Exoderil-nak.

A gombaellenes szer bármilyen formája a naftifin hatóanyag. Az aktív hatóanyagot a gyógyszer közvetlenül hat a patogén organizmusok, megöli dermatofiták és penészgombák, és ellen különböző törzsei élesztők mutat mind fungicid és fungisztatikus (vagyis megakadályozza azok szorzás). Alkalmazása után az érintett területeken a gomba, a gyógyszer behatol a szövetbe mélység és hamarosan eléri a szükséges koncentráció ölni gombás mikroflóra.

A gyógyszerkészítmény színe tiszta vagy halványsárga. A cseppek, oldatok és krémek illata nem. Fontos megjegyezni, hogy sok beteg próbálja kezelni a körömgomba lábát nemcsak orvosi módszerekkel, hanem népi módszerekkel is. Például használjon ecetet, propoliszot, citromlevet, celandint és így tovább. Az Exoderyla népviselet alkalmazása során azonban nem szabad használni, mivel a gyógyszer önmagában és rövid ideig képes gyógyítani a gombát. A legfontosabb az, hogy betartsunk néhány szabályt, nevezetesen:

 1. alkalmazza a gyógyszert a megfelelő adagolásban;
 2. tartsák be a higiéniai intézkedéseket;
 3. tartózkodjon a kezelés alatt a nyilvános helyek látogatásától, ahol újra fertőzheti meg a fertőzést.

Fontos: az Exoderma használatával az orvos szájon át beadható gombaellenes gyógyszereket (kapszula tablettákat) is előírhat. Ez a kezelés leggyakrabban a körömlemez súlyos károsodására szolgál. A gomba által termelt gyógyszerek integrált felhasználásával a kezelés hatékonysága nő, ami gyorsabb helyreállítást tesz lehetővé.

Ugyanakkor ne lépje túl a gyógyszer ajánlott dózisát, mert ez nem segít gyors gyógyításban. Ahhoz, hogy megbirkózzunk a köröm gomjával és megakadályozzuk a visszaesést, türelmesnek kell lennünk, és követni kell a szakorvos összes ajánlását.

A készítmény szerkezete

A gyógyszer fő hatóanyaga a naftalihid-hidroklorid. Az oldat vagy krém 1 ml-ében 10 mg hatóanyagot tartalmaz. Ez az antimikotikus képes behatolni a körömlemez mély rétegeibe, miközben hatékonyan elpusztítja a fertőzés kórokozóit. Ezenkívül a naftifin megakadályozza a tápanyagok bejutását a köröm érintett területére, ami növeli a toxinok koncentrációját, amelyek a gombákat mérgezik. Ennek eredményeként egy bizonyos idő után elpusztulnak.

Az Exoceryl termék összetételében az alábbi összetevők tartoznak:

 • etanol;
 • propilénglikol;
 • tisztított víz;
 • tartósítószerek;
 • nátrium-hidroxid;
 • poliszorbát;
 • alkoholok.

Ennek eredményeként a kezelés köröm gomba Ekzoderilom nem csak hatékony, de nagyon gyors, mivel ez a készítmény képes rövid idő alatt a kórokozók elpusztítását, és és regenerálás a megbetegedett körömlemez.

A létesítmény működésének elve

Az Exoderyl csak külső használatra alkalmas gyógymód. Saját összetétele és hatóanyagai miatt a gyógyszer csökkenti a gombasejtek terjedését és növekedését. A fertőzés kifejlődésének megállítása mellett az Exoderyl antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, ezért a gyógyszer a gombafertőzések megelőzésére használható.

Cseppek Az Exoderil a körmök gombájából eltávolíthatja a gyulladásos folyamatot, ami a beteg számára sok kellemetlenséget okoz, és fájdalmas érzéseket kelt. Ennek eredményeként a gyulladás eltávolítása után a körömlemez helyreállításának gyorsulása és a környező bőr javulása következik be. Az irritáció, a bőrpír, a viszketés és egyéb kellemetlen megnyilvánulások megszűnnek.

Fontos megjegyezni, hogy az Exoderyl-t kizárólag az utasításoknak megfelelően kell felhasználni - csak azért, hogy gyorsan és hatékonyan legyőzze a körömgumókat, és ne jelenjen meg újból. Ugyanakkor a szakemberek emlékeztetnek arra, hogy a köröm javítása után nem szükséges abbahagyni a kezelést, mivel teljes körűen be kell tartani az előírt kezelést, hogy a gyógyszer véget vethessen a fertőzésnek. Ellenkező esetben nagy a valószínűsége a relapszusnak, és újra be kell kezdened a terápiát.

Használati utasítások

Az orvos az Exoderil-kezelést az alábbi esetekben írja elő:

 • candidiasis;
 • a körömvirágfertőzés meghiúsulása;
 • trihofitia;
 • a mycosis a bőr.

Ezenkívül a gyógyszert a külső hallócsatorna, a fejbőr és az abortív lysk gombafertőzéseihez használják. Fontos megjegyezni, hogy az Exodermil szakorvosi értesítés nélküli használata nem ajánlott, különösen akkor, ha nem biztos a diagnózisban. Ha öngyógyítást végez, súlyosan károsíthatja a szervezetet és súlyosbíthatja a betegség lefolyását. Klinikai vizsgálatok alapján csak orvos tudja meghatározni a kórokozók károsodását okozó kórokozó gombákat, és előírja a megfelelő kezelést, amely a kívánt hatást biztosítja.

Ellenjavallatok és lehetséges mellékhatások

Mint sok külső hatóanyaghoz hasonlóan, az Exoderyl számos ellenjavallattal rendelkezik, amelyeknél nem ajánlott a gyógyszer bármilyen formájának használata:

 • nyílt sebek az érintett köröm közelében (vágások, kopások, karcolások);
 • a készítményben lévő összetevők egyéni intoleranciája;
 • szoptatás;
 • terhesség.

Különös óvatossággal kell alkalmazni az Ezzoderilt gyermekkorban. Ebben az esetben a gyógyszert felírják, és az adagját az orvos határozza meg, és a kezelést az ő kezébe kell venni.

A hatóanyagot nagyon jól átviszik, és csak ritkán okoz mellékreakciókat, amelyek nagy része a gyógyszer összetevőivel szembeni fokozott érzékenységgel jár. Ebben az esetben a köröm viszketése, égése és bőrpírja lehetséges.

Ha bármilyen változás következik be a köröm szerkezetében, ne öngyógyítson és önmagát válassza ki. A legjobb, ha olyan szakember segítségét kéri, aki előírja a megfelelő átfogó kezelést.

Használati utasítások

A gyógyszer alkalmazása nem nehéz. Az utasításoknak megfelelően, naponta két alkalommal, alkalmazzon oldatot, kenőcsöt vagy krémet a köröm érintett területére. A kezelést követően a terméket teljesen fel kell szívni. Fontos megjegyezni, hogy számos alapvető szabályt be kell tartani:

 • Mielőtt a kábítószert a körmeire helyezi, győződjön meg róla, hogy a szennyeződéseket eltávolítja.
 • A hatóanyag behatolásának megkönnyítése érdekében a körmöket fűrészlapokkal kell kezelni, eltávolítva a felső érintett réteget. Ez segíteni fogja a hatóanyagokat, hogy gyorsabban felszívódjanak a körömlemez mély rétegeibe és terápiás hatásuk legyen.
 • Óvatosan vegye figyelembe a személyes higiéniát. Naponta kétszer cserélj zokni - mindenkor tisztának kell lennie. Mossa le és különösebben fertőtlenítse őket más dolgoktól. Ez segít megelőzni a fertőzés terjedését a családtagjai között.
 • A higiéniai eljárásoknak külön törülközőt kell képezniük. Csak a lábakhoz használja, miután a fürdő vagy a zuhanyzó gondosan törölje le a lábát, különös figyelmet fordítva az interdigital terekre.

Az onychomycosis miatt az Exoderyl-t hosszú ideig naponta kétszer használják, ami szükséges ahhoz, hogy eltávolítsa az érintett körömot, ahogy nő. A kezelés teljesnek tekinthető, ha az egészséges és egyenletes körömlemez a helyén marad. A kezelés folyamata 6-9 hónapig tarthat.

A jövőben megelőző tanfolyamokat vehet fel, hogy a betegség ne térjen vissza. Ehhez egy kis mennyiségű krémet vagy oldatot alkalmazzon naponta kétszer egy hétig. Ez a megközelítés segít elkerülni az újbóli fertőzést.

Mennyibe kerül az Exoderil - átlagárak

Ár A kócsag gombájából kiszivárgás függ a felszabadulás formájától és 400 és 700 rubel között változik. A cseppek és a megoldások valamivel drágábbak, mint a krémek, de a kezelés bármely gyógyszerrel megegyező. Itt vannak a kábítószer átlagos árai:

 • Exoderil krém 1% (15g) - az ár 430 rubel;
 • Exoderil oldat 1% (10 ml) - az ár 520 rubelből áll;
 • Exoderil kenőcs 1% (30g) - az ár 740 rubel.

Ha úgy dönt, hogy ezt az eszközt online áruházban vagy a gyártó weboldalán megrendeli, akkor az Exoderil vagy annak partnerei kevesebbet fognak fizetni, hiszen ebben az esetben egy rugalmas kedvezményrendszer létezik. A gyógyszert rövid időn belül az Orosz Föderáció bármelyik sarkában szállítják előrefizetés nélkül. Ez azt jelenti, hogy csak akkor kell fizetnie a csomagért, ha a postán érkezik.

analógok

Az Exodermil a legerősebb gyógyszer, amelyet a gombafertőzések leküzdésére terveztek. Azonban a beteg nem elégedett a gyógyszer áraival, vagy ennek a gyógyszernek az alkalmazása ellenjavallt. Ilyen esetekben az orvos mindig felveheti a hasonló terápiás hatású gyógyszereket. Meg kell jegyezni, hogy az Exoderyl nemcsak szerkezeti analógokat tartalmaz. Számos gyógyszer van (krémek, kenőcsök és gélek), amelyek hasonló terápiás hatást fejtenek ki.

 1. A naftil az Exoderil első teljes skálájú analógja. Ezt a gyógyszert krém és gél formájában állítják elő és használják körmök, gombás fertőzések kezelésére, dermatophytosis és többszínű lichen kezelésére. Amint azt a név is sugallja, a hatóanyag hatóanyaga naftifin, amely hatékonyan küzd a gombás fertőzések ellen.
 2. Lamisil, amely az általános hatású antimikotikumokhoz tartozik. Hatékony a bőr és a köröm gombás fertőzései ellen.
 3. Az Atibin elpusztítja majdnem a gombák törzseit, ami megváltoztatja a köröm szerkezetét.
 4. A Batrafen - egyedülálló összetételének köszönhetően gyorsan elpusztítja a gombás mikroflórát és megelőzi a betegség relapszusait.
 5. A Terbinafine hatékonyan kezeli a különböző gombafajokat, gyorsan helyreállítja a bőrt és a körömlemezt.

Ezen kívül az orvos olyan gyógyszereket is felírhat, mint a Loceril, a Fetimine, a Nitrofungin, az Oticil és más típusú megoldások. Az Exoderilus analógjai tökéletesen megbirkóznak a feladataikkal, és lehetővé teszik a gombás fertőzés gyors kezelését. Az előírt készítmény analógokkal való helyettesítésére azonban önmagában nem szükséges, ez kellemetlen szövődményekhez vezethet, mivel a gomba számos gyógyszer tartalmaz mérgező anyagokat. Szükség esetén az orvos elvégzi a kiigazítást, és kiválaszt egy olyan gyógyszert, amely nem lesz negatív hatással a testre.

Vélemények az Exoderil hatóanyagról a körömgombáról

A normál betegek és a bőrgyógyászok visszajelzései azt mutatják, hogy az egzotikus körömgomba kezelése kiváló eredményeket ad. A gyógyszer teljesen biztonságos, gyakorlatilag nincs ellenjavallat és nagyon ritkán okoz mellékhatásokat.

Hivatkozási szám 1

A körömgumót Exoderyl oldatával kezeltük. A gyógyszer ára meglehetősen elfogadható, de nagyon hatásos. Az oldatot egy kis flaccon (10 ml) adjuk egy kényelmes adagolóhoz. Ezt naponta kétszer kell alkalmazni. Kezelés előtt az érintett körmök körül a bőr vörös volt, gyulladt, szakadt és viszkető volt.

Miután elkezdte alkalmazni a gyógyszert, az irritáció elhaladt, és a kellemetlen érzések eltűntek. Hamarosan észrevettem a körmök állapotának javulását. Megszüntették az erõszakot, megerõsödtek. Most, ahogy a körömlemez nő, az érintett területeket levágják és a növekvő köröm már egészséges, rózsaszín és sima.

2. hivatkozási szám

Nemrégiben befejezte a körömgombák kezelését. Az Exoderyl kenőcsöt használtam, egy nagyon hatékony drogot. Pontosan ez az eset, ha a hirdetés igaz, és a megoldás valóban segít. A valódi folyamat nem gyors, és teljes helyreállítást eredményez, több mint egy hónapig tart, de az eredmény kiváló.

Most az érintett, a sötét és törékeny szegek helyén nőtt az egészséges köröm, és most fontos, hogy ne engedje meg ismételt fertőzést. Ennek érdekében havonta többször is alkalmazhatja az Exoderylt.

Review №3

Egészségemet nézem, folyamatosan meglátogatom az edzőtermet, úszómedencét, szaunát. És nem feltételezhette, hogy ezen a helyen egy ilyen gomba fertőzött. De amikor a tünetek nyilvánvalóvá váltak, nem maradt más, csak az orvoshoz. Időben tette, így a kezelés időtartama nem sokáig tartott.

Egyéb gyógyszerek között az orvos előírta az Exoderyl megoldását a körömgombából. A körmüket naponta kétszer kell feldolgozni. Nagyon gyorsan felszívódik, nincs szaga és szinte azonnal enyhíti a kellemetlen érzeteket. Jó drog, azt javaslom mindenkinek, aki ugyanaz a probléma.

Visszajelzés №4

Néhány évig küszködött a körmök gombájával. A körmök feketeek voltak, ijesztőek voltak, összeomlottak és összeomlottak. Nemrégiben megpróbáltam nem adni senkit, nagyon összetett voltam róla, mert az emberek észrevették a problémámat és negatívan reagáltak.

Sok eszközt próbáltam ki, de tényleg segített nekem az Exoderil cseppjeiből a körmök gombájából. Körülbelül 5 hónapig tartott, hogy az érintett körmök lehessenek és új, egészségesek legyenek. Most követem a kezemet, követem az összes óvintézkedést és antifungális lakkokat használok a profilaxis céljára. Megbízhatóan védik a körmöket a gombás fertőzéstől.

Review №5

Az Expedíció krém mindig a gyógyszeres szekrényben van. Most, bárhol fel tudja venni a gomba, ezért szükség szerint a kábítószert használom. A kezem vagy a körmök a lábamon dolgozom, miután meglátogatták a zsúfolt helyeket, vagy miután úszómedencéhez vagy szaunához mentek.

Ezzel a gyógyszerrel biztos vagyok benne, hogy megbízhatóan védett a fertőzések ellen, és nem kell foglalkoznom a gomba kezelésével. Ezt az eszközt javaslom minden ismerősnek, a gyógyszer teljesen biztonságos és gyakorlatilag nincs ellenjavallat.