Fizikai Rehabilitációs Intézet

módosítására

 • Moszkva
 • Szentpétervár
 • Jekatyerinburg
 • Nizhny Novgorod
 • Kazan
 • Moszkva
 • Szentpétervár
 • Jekatyerinburg
 • Nizhny Novgorod
 • Kazan

Vélemények a klinikáról Fizikai Rehabilitációs Intézet Davydkovskaya 60-ban

 • legfontosabb
 • Minden klinika
 • Fizikai Rehabilitációs Intézet
 • Fizikai Rehabilitációs Intézet Davydkovszkajban
 • Vélemények

5,0 5

A recepció időben megtörtént. Fogadott teljes konzultáció, ajánlások, előzetes diagnózis készült, és további vizsgálatot végeztek a diagnózis tisztázása érdekében. A jóindulatú orvos. Minden elérhető és érthető, az orvos válaszolt minden érdekes kérdésre. Az általa adott ajánlásokat már elkezdtem végrehajtani, és pozitív dinamika van. A fájdalom még mindig jelen van, de látható, hogy az ajánlások segítenek.

5,0 5

Egy professzionális orvos, helyesen felvette a kezelésemet, az udvarias és hozzáértő hozzáállás. Ő szakembere az ő területén!

4,0 5

Az orvos tetszett. Minden helyszínen írt vélemény megfelel. Nagyon jól kommunikál a gyerekével. A benyomás csak jó. Az orvos adott életre vonatkozó ajánlásokat és nagyon bölcs dicsőséget mondott.

5,0 5

A recepción voltam, mindenben örülök. Olga Aleksandrovna jó orvos, a legmagasabb fokozatú fogadásra kaptam.

5,0 5

Tetszett. Ez volt az első fogadás. Újra járni fogok. Jó ember, jóindulatú. Minden meleg hangulatban ment.

5,0 5

Nincsenek szavak. Nagyon udvarias asszony, minden, amire szükségünk van, elmondta, mindent megmutatott nekem. Nagyon élveztük.

5,0 5

Egy csodálatos orvos, nagyon barátságos nő, az első kinevezés után könnyebbé vált. Együtt fogok dolgozni, egy második találkozóra járok.

2,0 5

Háromszor voltam a Lyudmila Alexandrovna recepcióján. Amikor először szerettem, a terapeuta helyesen látta a problémát. De a második és harmadik vétel után rájöttem, hogy ez nem az én pszichoterapeuta. Nem azért, mert dühös vagy rossz volt nekem. Mind a 3 fogadások jobban működtek velem, mint a szükséges idő, még akkor is, ha későn voltam. Ő egy kedves és csodálatos nő. De a 2. találkozásunk, Ljudmila Alekszandrovna próbált szabni rám a látást a helyzet, a társadalmi sztereotípiák, elmagyarázta a dolgokat, hogy lehet magyarázni 5 éves gyermek, de a 30 éves férfi. De amikor a 3. fogadáson azt mondtam, hogy nem adom fel a célomat, néhány bizonytalan tanács kezdődött. És akkor Ljudmila Alekszandrovna azt mondta, hogy mielőtt elkezdte sugárzását pszichoterápia, csak furcsa dolog ez nem azt mondta, a leírást a terapeuta. És én vagyok az interneten nem találtam ezt az átvitelt, bár érdekes. Nem állítom, hogy Lyudmila Alexandrovna felbukkan, de ez csak furcsa. Ahogy már helyesen megjegyeztük, Lyudmila inkább pszichológusként dolgozik, de nem pszichoterapeutaként.

Fizikai Rehabilitációs Intézet a Slaviansky Boulevard-ban

Institute of Physical Rehabilitation: ★ 7 orvos, ★ 54 ellenőrzött beteg véleménye, ★ Legjobb ár rekord, ★ Közvetlen telefonszám ★ Aktuális szolgáltatási árak!

„Institute for fizikai rehabilitáció” - egy egészségügyi intézményben a város Moszkva, ahol azt végzik olyan területeken, mint az ortopédia, rehabilitáció, neurológia, bőrgyógyászat. Az endokrin rendellenességek minden típusát itt kezelik, a gyermekeket és felnőtteket rehabilitálják, akik súlyos sérüléseket szenvedtek a vázizomrendszerben.

A leggyakoribb diagnózis, amely kezeli a „Institute of Physical Rehabilitation” - van hátfájás, derékfájás, ízületi gyulladás, ízületi gyulladás, scoliosis, törések a gerinc, sérv és lemez kiemelkedés. Hogy visszatérjen az aktív élet a betegek, az egészségügyi központ szakemberei végezzen ülések manuális és nyomás terápia, a testmozgás terápiás ülések, őrölt torna és torna egyensúly, különböző fizioterápiás.

A Klinika "Fizikai Rehabilitációs Intézet" aktívan együttműködik a vezető rehabilitációs és sebészeti központokkal Németországban, Belgiumban és Olaszországban. Ha szükséges, külföldi központokba küldi betegeit további kezelés céljából.

A "Slavyansky Boulevard" metróállomástól. Ki kell jutnia az első autóból a központból, át kell mennie az üvegajtók jobbra. Menj fel a Kutuzovsky Prospekt felé. Menj a földalatti járathoz, menj végig 50 méterre a szláv körútig. Ezután forduljon balra és menjen a szláv körút metszéspontjához a Davydkovskaya utcán. Menj át az úton, majd kövesse a kerítés a nappali mintegy 150 méter. Közel a WeGym jelhez a bal oldalon. A "Fizikai Rehabilitációs Intézet" jelzőtáblája lesz.

Autóval a városközponttól. A Kutuzovsky sugárút mentén kell mennünk. A "Négy Évszakok" középpontjához közel a Minszkaja utca. Az első közlekedési lámpán forduljon jobbra Staromozhayskoe autópálya. Miután elhagyta az utcát Davydkovskaya. A közlekedési lámpák első sorában forduljon balra. Menjen kb. 100 méterre a "Edelweiss" lakóépület mentén.

Autóval a Mozhaisk, Rublevsky és Aminevskoye autópályák területéről. A Kutuzovsky sugárút mentén kell haladnunk a városközpont felé. Menj jobbra Staromozhayskoe autópályára. Miután a metró "Slavyansky Boulevard" forduljon Davydkovskaya utca. Az első közlekedési lámpánál forduljon balra. Kb. 100 méter után haladjon az Edelweiss komplexum mentén.

Facebook

Egészséges hát. Fizikai Rehabilitációs Intézet 3 új fényképet adtak hozzá.

A legjobb gyógyító oktatási programok a vízben -
AQUA-GYMNASTICS az IGF orvosi központjában!

A szerző technikája, amelyet a mozgásszervi megbetegedések minden korcsoportjára fejlesztettek ki.

Gyakorlatok a vízben segítik a csigolyatömegek feloldását, még a helytelen testtartás és a scoliosis miatt is!
...

Egészséges hát. Fizikai Rehabilitációs Intézet

A scoliosis profilaxisa és kezelése a Fizikai Rehabilitációs Intézet kiemelt területe.
Klinikánk következetesen jó eredményeket mutatott a scoliosis gyermekek és felnőttek kezelésében. Kezeléskor az életkor nagyon fontos, mivel a betegség csak akkor válik teljessé, ha serdülőkorban...

Egészséges hát. Fizikai Rehabilitációs Intézet

Mindig is egészséges, aktív és energikus akarok lenni!

A mozgásszabadságot és a könnyedségérzetet biztosítjuk Önnek - műtét és kábítószerek nélkül!
Klinikánkban több száz rehabilitációs beteg képes volt örökre elfelejteni a fájdalmat, visszatérni a szokásos életmódhoz, sportolni...

Egészséges hát. Fizikai Rehabilitációs Intézet

Figyelem! Csak május 31-ig!
Van ideje feliratkozni a Khorkin Nikolai Nikolaevics csontkovácsra vonatkozó ingyenes konzultációra! http://ifrk.ru/ dt_team / horkin-nikolaj-n ikolaevich /

Előzetes feljegyzés telefonon: 8 (495) 936 96 40

Címünk: Moszkva, sz. Davydkovskaya, 3, 2. oldal, LCD "Edelweiss" (metró Slavyansky Boulevard)

MedCenters.Online

Orvosok, klinikák keresése

A Fizikai Rehabilitációs Intézet - multidiszciplináris klinika (Moszkvai klinika címe, találkozó, felülvizsgálatok, árak)

Az intézet Fizikai rehabilitáció

Az orvosok felvételének költsége a klinikán - 1000 és 3000 között

Információk a klinikáról - Fizikai Rehabilitációs Intézet

Az egészségügyi létesítmény egy kezelési és rehabilitációs tevékenységek olyan területeken, mint rehabilitáció, neurológia, ortopédia, sportorvoslás, kardio-rehabilitáció, endokrin rendellenességek, gyermek rehabilitáció, bőrgyógyászat. A fizikai rehabilitáció mellett kézi hatásokat, masszázst és osteopátia is alkalmazható. A klinikán átvezetheti az alapvető diagnosztikai eljárásokat (ultrahang, EKG, termográfia).

Klinikai cím - Fizikai Rehabilitációs Intézet Moszkvában

Multidiszciplináris klinika - Fizikai Rehabilitációs Intézet

Ul. Davydkovskaya, 3, 2. épület

U0417 u0430 u043f u0438 u0441 u044c u043f u043e u0442 u0435 u043b u0435 u0444 u043e u043d u0443: +7 (499) 519-36-73 „>]>„>

A klinika munkaideje a Fizikai Rehabilitáció Intézete

A klinikán az orvosok találkozója Moszkvai Fizikai Rehabilitációs Intézet

Khorkina Nikolay Nikolaevics

Az orvos tapasztalata 39 éves, orvosi tudomány kandidátusa.

A fogadás költsége 1500-ból származik

Kokomina Elena Feodorovna

Az orvos tapasztalata 45 év.

A fogadás költsége 1500-ból származik

Gyulmalieva Lyudmila Alexandrovna

Az orvos tapasztalata 27 év.

A fogadás költsége 1500-ból származik

Morogh Danutz Fyodorovich

Orvos, fizioterapeuta, Rehabilitológus

Az orvos tapasztalata 18 év.

A doktor elfogadja a gyermekeket

A fogadás költsége - 3000-től

Monakhova Olga Alexandrovna

Orvos LFK, Kineziológus, Neurológus

Az orvos tapasztalata 25 éves, a legmagasabb kategóriába tartozó orvos.

A doktor elfogadja a gyermekeket

A fogadás költsége 1500-ból származik

Fotók (engedélyek, igazolások) a klinikán - Fizikai Rehabilitációs Intézet

Fotó 1

A betegek észrevételei a klinikai orvosokról - Fizikai Rehabilitációs Intézet

Az ellenőrzéseket az orvos által kinevezett, MedCenters.Online portálon keresztül regisztrált betegek telefonos és elektronikus interjújában gyűjtjük össze. Annak érdekében, hogy a portálon ne jelenjenek meg reklámok vagy reklámellenes reklámok, csak azokat a visszajelzéseket teszünk közzé, akik az orvosnál regisztrált személyektől érkeztek.

Egy professzionális orvos, helyesen felvette a kezelésemet, az udvarias és hozzáértő hozzáállás. Ő szakembere az ő területén!

A recepció időben megtörtént. Fogadott teljes konzultáció, ajánlások, előzetes diagnózis készült, és további vizsgálatot végeztek a diagnózis tisztázása érdekében. A jóindulatú orvos. Minden elérhető és érthető, az orvos válaszolt az összes érdeklődő kérdésre. Az általa adott ajánlásokat már elkezdtem végrehajtani, és pozitív dinamika van. A fájdalom még mindig jelen van, de látható, hogy az ajánlások segítenek.

Az orvos tetszett. Minden helyszínen írt vélemény megfelel. Nagyon jól kommunikál a gyerekével. A benyomás csak jó. Az orvos adott életre vonatkozó ajánlásokat és nagyon bölcs dicsőséget mondott.

A recepción voltam, mindenben örülök. Olga Aleksandrovna jó orvos, a legmagasabb fokozatú fogadásra kaptam.

Tetszett. Ez volt az első fogadás. Újra járni fogok. Jó ember, jóindulatú. Minden meleg hangulatban ment.

Nincsenek szavak. Nagyon udvarias asszony, minden, amire szükségünk van, elmondta, mindent megmutatott nekem. Nagyon élveztük.

Egy csodálatos orvos, nagyon barátságos nő, az első kinevezés után könnyebbé vált. Együtt fogok dolgozni, egy második találkozóra járok.

A Lyudmila Alexandrovna recepcióján voltam 3 alkalommal. Amikor először szerettem, a terapeuta helyesen látta a problémát. De a második és harmadik vétel után rájöttem, hogy ez nem az én pszichoterapeuta. Nem azért, mert dühös vagy rossz volt nekem. Mind a 3 fogadások jobban működtek velem, mint a szükséges idő, még akkor is, ha későn voltam. Ő egy kedves és csodálatos nő. De a 2. találkozásunk, Ljudmila A. akartam erőltetni a látást a helyzet, a társadalmi sztereotípiák, ő elmagyarázta nekem a dolgokat, hogy lehet magyarázni 5 éves gyermek, de a 30 éves férfi. De amikor a 3. fogadáson azt mondtam, hogy nem adom fel a célomat, néhány bizonytalan tanács kezdődött. És akkor Lyudmila A. azt mondta, hogy mielőtt elkezdte sugárzását pszichoterápia, csak furcsa dolog ez nem azt mondta, a leírást a terapeuta. És én vagyok az interneten nem találtam ezt az átvitelt, bár érdekes. Egyáltalán nem állítom, hogy Lyudmila A. feljön, de ez csak furcsa. Amint azt korábban már korábban említettük, Lyudmila A. inkább pszichológusként működik, de nem pszichoterapeutaként.

Minden jó volt. Lyudmila Aleksandrovna jó, udvarias és kedves orvos. Ő adott nekem gyakorlatokat.

Fizikai Rehabilitációs Intézet

Fizikai Rehabilitációs Intézet

Online bejutás a klinikára

Fizikai Rehabilitációs Intézet

vagy hívjon

Hamarosan elküldve
a call center specialistája felveszi Önnel a kapcsolatot és tisztázni fogja az összeset
érdeklődési körébe tartozó kérdések

Véletlen felülvizsgálat

Orvosok a klinikán Fizikai Rehabilitációs Intézet

Orvosi tapasztalat - 38 év

Az orvos nagyon barátságos. Az orvos és a páciens közötti kapcsolat olyan, mint amilyennek lennie kellene. Az orvos képzettsége, tudása szerint tudós, művelt személy. Nikolai Nikolaevics olyan dolgokat javasol, amelyeket nem tudtam, segített megérteni a diagnózist és a kezelést, és folyókat adtam.

Fizikai Rehabilitációs Intézet a Slaviansky Boulevard-ban

cím: Ul. Davydkovskaya, 3, 2. épület
Telefon a klinikai beiratkozáshoz: 8 (499). (Telefonszám megjelenítése)
telefon: +7 (495) 936-96-40; +7 (915) 348-61-22
honlap: http://ifrk.ru/

orvosok:

Vélemények:

Lányok és nők! Ha továbbra is szeretné, hogy szép és Stafeeva gyűjtött, így ez a szépség nem kap, és kap csak egy probléma hosszú ideig. Sajnálom a nap, amikor úgy döntöttem, hogy menjen vele, már egy hónap nem tudom kinyitni a szemem, és amikor megkérdeztem tőle segítséget, volt egy láz, azt akartam kérdezni, hogy mit tegyek, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagyja. Ez orvos csak rubelt a szemét, és semmi mást, akkor is, ha ez a felnyitott ampullát nem bizonyította, hogy nem volt megkérdezte, hogyan akart belépni az egységeket, megszúrta, majd azt mondta, az ár nagyon rossz orvos. Nem tudom, mikor kinyitom a szemem és hogyan fog véget érni. Felkérném az igazságszolgáltatásra!

A recepció nagyon jól ment. Nyikolaj Nyikolajevics egy nagyon hozzáértő szakember, mind azt mondta, én anyámmal vele problémák a gerinc és izomrendszer, az orvos azt mutatta, mind azt mondta, és utána ő is elment, hoztam a kórházból, ágyhoz kötött, és vett egy gyalogos már. Az orvos azt írta nekünk, hogy mit tegyünk, milyen gyakorlatokat és mamát már a második nap kaptak nélkül, már kissé megy. Elviszem a feleségemet erre az orvosra.

Minden tökéletesen átvett a recepción, és nincs panasz! Tetszett mindent, és mindent örülök! Az orvos udvarias, figyelmes és professzionális! Pozitív benyomás. A rokonai már kezelték ezt az orvost, ezért ajánlottak engem.

A férjemmel voltunk. Nagyon tetszett nekünk. Hála neki, most figyeljük az egészségünket. Egy második konzultációra készülünk. Nyikolaj Nikolaevics bemutatta nekünk a közeljövő gyakorlatait, és azokat felhasználjuk.

Minden jó volt, professzionális fogadás. Nikolai Nikolaevics 1996 óta már régóta ismert, mint hivatásos orvos, akit megbízunk. Az orvos gondosan megvizsgálta, megnézte az összes képet, és elkezdte a kezelést. Minden szakmai volt, elégedettek voltunk. Ajánlom az orvost.

Az orvos professzionális, jóindulatú, szimpatikus, megértés, a legfontosabb dolog, ami szakszerűen végzi munkáját, azt tanácsolta nekem, mit tegyen.

Teljesen átvett. Minőségi konzultációt kapott. Nikolai Nikolayevics professzionális az ő területén. Pozitív módon más témákról is beszéltek.

Minden nagyon kellemes, nagyon szívesen, az orvos nagyon profi, figyelmes, hogy a beteg, nem közöny, ez az egyetlen orvos, aki minden látszott alaposan ellenőrizni, és adott a megfelelő tanácsot. Sok időt töltött a recepción.

Az orvos nagyon jó, hozzáértő. Mindent részletesen elmondott nekem. Most ortopédek, valójában nagyon kevés, jó. És elmondta nekem, milyen gyakorlatokat kell tennie. Általában mindent elmagyarázott nekem helyesen. Nagyon figyelmes, nagyon jó szakember! Az ár megfelelő. Persze, olcsóbb lennék, de az ár megfelel a minőségnek. A hely nagyon kényelmes, a metró közelében, nem messze a központtól. Arra tervezem, hogy vegyen részt fizikai terápiában és kézi terápiában.

Az orvos egy szép nő, elmagyarázta nekem mindent, az előírt gyógyszert.

Nagyon jó szakember, nagyon figyelmes minden kérdésre, sokat tanácsoltam, és úgy gondolom, hogy egy ilyen felmérés biztonságosan bízható, 5+ minősítést teszek.

Fizikai Rehabilitációs Intézet

Fizikai Rehabilitációs Intézet

Online bejutás a klinikára

Fizikai Rehabilitációs Intézet

vagy hívjon

Hamarosan elküldve
a call center specialistája felveszi Önnel a kapcsolatot és tisztázni fogja az összeset
érdeklődési körébe tartozó kérdések

Véletlen felülvizsgálat

Orvosok a klinikán Fizikai Rehabilitációs Intézet

Orvosi tapasztalat - 38 év

Minden tökéletesen átvett a recepción, és nincs panasz! Tetszett mindent, és mindent örülök! Az orvos udvarias, figyelmes és professzionális! Pozitív benyomás. A rokonai már kezelték ezt az orvost, ezért ajánlottak engem.

Fizikai Rehabilitációs Intézet

Hétfőtől péntekig: 09:00 - 22:30 óra: 09:00 - 18:00

A klinikáról

Fizikai Rehabilitációs Intézet: ★ 5 orvos, ★ 13 ellenőrzött beteg véleménye, ★ Legjobb ár rekord, ★ Közvetlen telefon ★ Aktuális szolgáltatási árak!

Moszkvában az egyik legnagyobb rehabilitációs központ. Ebben az orvosi intézményben a modern kezelési módszerek tapasztalt szakemberek irányítása alatt zajlanak.

A szükséges terápia diagnosztizálása és felírása érdekében számos vizsgálatot végeznek a legújabb eszközökkel. A központban ultrahang, EKG, termográfia. A súlyos betegségek, sérülések gyors helyreállítása érdekében különböző hatékony módszereket alkalmaznak.

A klinikának a legmodernebb technológiája a hatékony kezelés:

 • egy tornaterem;
 • úszómedence;
 • masszázs biztosított;
 • csontkovácsolás;
 • nyomás terápia;
 • darno-hullám eljárások;
 • biodinamikus módszerek.

szakosodás

Venerológia, bőrgyógyászat, kozmetológia, ortopédia, pszichoterápia, ultrahang, fizioterápia, rehabilitáció, traumatológia

Kinesiterápia és fizikai rehabilitáció kutatóintézete

Dr. Bubnovskaya Center egy olyan hálózat, klinikák Oroszországban, a FÁK országokban és külföldön, szakosodott betegségek kezelésére a gerinc és sustavov.Unikalnost Bubnovskaya rendszer SM megerősíti szabadalmak terén a diagnózis és a kezelés a mozgásszervi A szerkezeti egység Szerpukov és Tula van a személyzet mintegy 60 ember. azt tervezzük, hogy orvosi központot nyitunk Kalugán. Munka cégünk eredményén alapul, és gyógyítani a páciensek műtéti beavatkozás nélkül, amely magában foglalja a különböző kezelési periódus:

-akut és krónikus fájdalmaknál a gerincoszlop osteochondrosisában, a csigolyatömegek hernáin,

-akut és krónikus fájdalom az ízületek régiójában (reumatoid polyarthritis, Bekhterev-kór stb.

-a gerinc osteochondrosisa a magas vérnyomás, az 1-es típusú cukorbetegség, az IHD stb.

Helyreállítási programok után:

-a gerinc kompressziós törései,

-nagy ízületek (csípő, térd) endoprotetikája,

-szívizominfarktus, az agy strokeja, a belső szervek működését

Megelőző és korrekciós programok:

-a szülést követő időszakban a belső szervek előrehaladása és az involitációs kor (menopauza),

-súlyos szkolózis, Scheerman-Mau betegség, lapos láb gyermekekben és serdülőkorúaknál,

-a hátfájás terhes nőknél (legfeljebb 8 hónapig) és a szülést követő általános helyreállítás,

-krónikus kismedencei fájdalom,

izomhiba, túlsúly stb.