Irunin és alkohol - Kompatibilitás

A táblázat az alkoholt és a Irunin kábítószert megosztja - miután és mikor, mikor szedte a kábítószert

• 12 órával a nők alkoholt fogyasztása előtt.

• 6 órával a férfiak alkoholt fogyasztása után.

• 9 órával a nők alkoholt fogyasztása után.

[! ] Az egészségre gyakorolt ​​lehetséges kockázatok elkerülése érdekében szüntesse meg az alkoholt a teljes kezelés ideje alatt.

• alkoholt alkohollal a kezelés alatt, férfiak és nők semmilyen körülmények között sem.

Alkohollal érintkezve, az irunin hatóanyag csökkenti hatékonyságát addig, amíg nincs hatása. Erősíti a mellékhatásokat, kiütéseket a bőrön. Ritka esetekben álmosságot, levertséget okoz.

• Ne hagyja abba az alkoholt.

• A következő 4 óra több vizet inni.

• A gyógyszer jegyzetében olvassa el az elemet - ellenjavallatok, és kövesse azokat.

• Ha a gyógyszert kezelés alatt tartották, az alkohol ellenjavallt 3 naptól 1 hónapig (a kezelőorvos utasításaitól függően).

• Nem számít, hogy az irunin melyik formáját veszi az alkohollal, a hatás mind tabletta, mind kenőcs.

• Ha ez először fordul elő, az egészségre ártalmas kockázatot jelent.

• További segítségért és tanácsért forduljon orvosához.

- A táblázat számításaiban a részegek átlagos mutatóját (átlagos mérgezési fokozatot) kiszámítjuk, a testtömeg 60 kg-os arányában számolva.

- Az alkohol, amely befolyásolhatja a kábítószert, tartalmaz: sört, bort, pezsgőt, vodkát és más erős italokat.

- Még 1 adag alkohol befolyásolhatja a gyógyszert a szervezetben.

1 adagban inni különböző italokra, akkor tekinthető:

Irunin és alkohol alkalmazása

loading...

Irunin és alkohol: tudom használni ezeket az anyagokat egyszerre? Az irunin és a pióca interakciójának tárgya természetesen sokak számára érdekes lesz. Ezért kell megtanulni a lehető legtöbbet arról, hogy ez a tandem képviseli-e, hogy veszélyes-e az egészségre. Talán ez az információ segít valakinek abban, hogy a megfelelő választást adja meg, hogy mi jut be a testébe, milyen reakciók jelentkeznek ez alatt.

A gyógyszer irunin leírása

loading...

Ez a gyógyszer a gombaellenes szerek csoportjába tartozik.

Ez a szintetikus gyógyszer meglehetősen széles hatású, amely számos gombafajta tekintetében aktív.

Javallatok A betegségek, mint a gombás fertőzések, a bőr és a nyálkahártyák, a szem és a száj, mycosis tropikus, körömgombásodás, vulvovaginalis candidiasis, candidiasis, kríptokokkózis, histoplasmosis, biasztomikőzis, pityriasis versicolor, rotrichosis, paracoccidioidomycosis, és mások.

A gyógyszer célja, hogy megakadályozza a gomba növekedését az emberi szervezetben, és azt követően és teljes megsemmisítésében.

Az irunin hatóanyaga az inrakonazol. Van némi mérgező hatása, de a megfelelő dózisokkal nem befolyásolja az ember egészségét. A terhes és szoptató nők esetében azonban a gyógyszer nem használható. Az ellenjavallatok között is van egyéni intolerancia a gyógyszer összetevőire, a máj cirrhosisára (óvatosan, szakember felügyelete mellett). Nem javasolt, de az idős emberek és gyermekek gyógyszereinek használata nem ellenjavallt.

A következő mellékhatások: hányinger, hányás, székrekedés, hasmenés, fejfájás, szédülés, allergiás reakciók, fáradtság, sötét színű vizelet, hajhullás, és mások.

Az irunin és az alkohol kompatibilitása

loading...

A szakképzett szakemberek egyetértenek abban, hogy ez a gyógyszer nem keverhető össze az alkoholtartalmú italokkal. Mint tele van?

Az alkohol jelentősen csökkenti az irunin hatékonyságát, amely számos betegségben (különösen akkor, amikor úgy ítéli meg, hogy a gyógyszer nagyon specifikus betegségeket kezel) vétlen hibának nevezhető. A páciens azt gondolja, hogy például a candidiasis miatt kezelik, de valójában a gyógyszer nem fog működni, és a betegség csak továbbhalad.

Ezenkívül az alkohol blokkolja az irunin hatását. Idővel felgyülemlik a belső szervek, elkezd oxidálni, ami hátrányosan befolyásolja a beteg állapotát. Mindez az irunin szisztematikus alkalmazásával jön az alkohollal egyidejűleg. De elég sokszor ahhoz, hogy ártsanak a testednek. Ezt bizonyítja azoknak a vallomásoknak is, akik ezt a negatív befolyást tapasztalták.

Ezzel együtt az alkohol nem engedi, hogy a máj különleges fehérjét termeljen, ami szükséges az irunin hatóanyag hasadásához. Ennek megfelelően a belső szervek fokozatosan mérgeződnek a véren keresztül. A legnagyobb terhet a máj és a vesék tapasztalják. Az alkohol maga is sokkal toxikusabbá válik a gyógyszerrel együtt.

Ezért a helyzet ebben a helyzetben egyértelmű: az alkohol nem kombinálható az iruninnal. Mint a legtöbb más droghoz hasonlóan. És ha a gyógyszeres kezelés rosszul megy, akkor ez a legkisebb és legkedvezőtlenebb dolog, ami megtörténhet. Bár valakinek és ez a tény döntő vagy végzetes lehet. Nincs értelme veszélyeztetni az egészségét és a jó fizikai állapotot.

Irunin és alkohol: kölcsönhatás és következmények

loading...

Az Irunin egy gyógyszer, amely kétféle formában áll rendelkezésre: tabletták, amelyeket szájon át vagy vaginálisan alkalmaznak (nőknek). Célja a szervezetben található gombák helyi és általános ellenőrzése, ami különböző ingereket kelthet. A főbbek közül a trichophyton és az élesztő.

Hogyan működik a gyógyszer? Megállítja a gomba falának növekedését, így a patogén sejt meghal. Ez a gyógyszer általában nem terhességre vagy szoptatásra van előírva, mivel fő hatóanyaga az itrakonazol, mivel a túladagolás nagyon mérgező az emberi szervezetre nézve.

Természetesen, az alkohol után szedő alkohol nem ajánlott. Kezeli a mycosis, a candidiasis, néha még a mocsok is. De ahhoz, hogy a kezelés hatékony legyen, tudnia kell az Irunin alkoholral, egyéb gyógyszerekkel, bizonyos ételekkel való kölcsönhatásáról.

Tegyük fel pontosan a kérdést: Lehet-e alkoholt inni Irunint? Az egyértelmű válasz nem. És ennek sok oka van. Ha ezek a tabletták egy pohár sört vagy bort fogyasztanak, akkor a szervezetre kifejtett hatás drasztikusan megváltozik. Ha szisztematikusan csinálsz, vagy csak a kezelés alatt inni, akkor a jóslatok csalódást okozhatnak. Egyrészt az alkohol blokkolja az intraconazol normális felszívódását a test által. Elkezd felhalmozni a szervekben, oxidálódik.

Másrészről az alkohol nem teszi lehetővé a máj számára, hogy olyan fontos fehérjét szintetizáljon, amely meg tudja szüntetni a gyógyszer bomlástermékeit. Harmadszor, a gyógyszer nem excreted maradékai bejutnak a véráramba, és aktívan mérgezik a testet. Az Irunin és az alkohol fogyasztása miatt nem lehet előrejelezni a következményeket. Vagy a kezelés rosszul, vagy (rosszabb) a tabletta összetevői mérgezik a testet.

Mindenesetre az Irunin alkohollal való kompatibilitása nullára csökken, mivel ez a szövetség nagyobb terhet jelent a májra és a vesékre, amelyek felelősek a bomlástermék mérgező termékeinek felszabadításáért. Igen, és az alkoholtartalmú italok növelik a toxicitást, a testnek nincs ideje megosztani őket, és egy párnál tabletta esetén megölni a testet. Tehát rajtad múlik, hogy gyógyítani vagy tönkretenni.

Irunin és alkohollal kompatibilis?

loading...

Ezeknek az egyéb gyógyszereknek az alkohollal való összeegyeztethetőségének kérdése sokak számára aggodalomra ad okot. És ez érthető, hiszen minden ember életében sok ünnepi esemény van. Természetesen nem szeretné, hogy egy ünnep alatt "fekete juhként" nézzen ki, így felmerül a kérdés: tud-e szedni a gyógyszereket egy kis adag alkoholnal? Például Irunin kompatibilis az alkohollal? A témához kapcsolódó teljes körű tájékoztatás és a megfelelő választás az egészség kedvéért javasoljuk, hogy olvassa el a mai cikkünket.

A cselekvés célja és elve Irunina

loading...

Ez a gyógyszer széles hatású gombaellenes szerek csoportjába tartozik. A gyógyszert tabletták és hüvelykúpok formájában szabadítják fel. Irunin cselekményének elve a Candida, microsporum, blatzomitsx, trichophyton nemzetségben található gombák helyi megsemmisítésében rejlik.

Általános szabályként, a gyógyszer van előírva a gombás fertőzések kezelésére a bőr és a nyálkahártyák, vaginális candidiasis, onychomycosis, cryptococcosis, blastomycosis, histoplasmosis, és a pityriasis versicolor, sporotrichosis és más betegségek által okozott létfontosságú tevékenység a patogén baktériumok.

Az Irunin hatóanyaga az izraconazol. Kis mértékű toxikus hatású, és nem befolyásolja hátrányosan a beteg általános állapotát. Terhesség és szoptatás, szívelégtelenség, egyéni intolerancia és cirrhosis esetén azonban a máj számos egészségügyi problémát okozhat. Ezért a fent említett körülményekkel és kóros folyamatokkal nem használják.

A gyógyszer mellékhatásai a fejfájás és szédülés, émelygés, hányás, hasmenés vagy székrekedés, allergia, erőtlenség, sárgaság. Általában ilyen tünetek következnek be, miután megtagadták a gyógyszer szedését.

Az Irunin alkohollal való kompatibilitása

loading...

Az orvosok nem javasolják a kábítószer bevitelének kombinálását az alkoholtartalmú italokkal, mivel az utóbbiak rendelkeznek a gyógyszer hatékonyságának csökkentésével. Ezenkívül a "kezelés" hátterében a szervezet gombás károsodásának tünetei csak növekedni fognak. Ezért a páciensnek később újbóli kezelést kell folytatnia a gyógyszerek összetételében agresszívebb felhasználásával.

Az Irunina - introkanazol hatóanyag - a belső szervekben felhalmozódik és oxidálódni kezd, amikor egy személy alkoholt fogyaszt. Ez negatívan befolyásolja a páciens általános egészségi állapotát. Emellett az etanol blokkolja a speciális fehérje termelését a májban, ami szükséges az introkanazol hasadásához. És ez már a test komoly mérgezését fenyegeti. Vagyis az alkohollal kezelt drog együttes bevitele minden emberi szervre és rendszernek mérgezővé válik.

Mi a következtetés?

loading...

A szakemberek ajánlásait követően meggyőződhet arról, hogy a kezelés ideje alatt az Irunin nem szedhet alkohol tartalmú italokat. Ilyen szövetségben a máj és a vesék súlyos terhelést tapasztalnak, és ha az etanol blokkolja a hatóanyag hatóanyagát, akkor erős testmérgezés következik be. És ebben a helyzetben a leginkább ártalmatlan lesz a kezelés hatástalanítása. Más esetekben az eset halálos kimenetelbe kerülhet. Sajnálatos módon senki nem tudja megjósolni a test reakcióját egy ilyen tandemre. Ezért a negatív következmények elkerülése érdekében jobb, ha megvárja az Irunin kezelés végét, majd alkoholt ad.

Továbbá, a következő alkalommal, amikor egy kérdés a kompatibilitás olyan gyógyszert alkohollal, mindenekelőtt gondolj arra, hogy a fontosabb neked - egészségügyi vagy szórakozás? Ha azt szeretnénk, hogy egy esélyt, és minden „varázsa” a mellékhatások a gyógyszer, akkor senki sem lesz képes tiltani az alkoholfogyasztás a kezelés során. Csak akkor, ha ilyen kísérletek után érvénytelenné válsz, akkor csak a magad, és nem az orvosok hibáztatják a helyzetet.

Reméljük, hogy megfelelő döntést hoz az egészségének javára.

Alkalmazhatok-e alkoholt Irunin bevétele során?

loading...

A gombás megbetegedések sokak számára nem ismeretesek, mert életet élni és soha nem találkozni velük szinte lehetetlen. A gomba mikroflórája az emberi test természetes része, amely részt vesz a fő folyamatok során. Azonban az immunrendszer meghibásodása miatt a gomba elterjedhet az élőhelyén túl, ami specifikus elváltozások kialakulásához vezet. Az ilyen betegségek kezelése a gombaellenes szerek használatán alapul, amelyeket a negatív tünetek megszüntetésére terveztek. Ugyanakkor a terápia során meg kell felelni a rezsimnek, és teljesen lemondani az alkoholfogyasztásról.

A gombafertőzések kezelése Irunin: a gyógyszer hatékonysága és melléktünetei

loading...

Annak megértése érdekében, hogy lehetséges-e az Irunin alkohollal való felvétele, meg kell vizsgálni mindkét alapnak a testre gyakorolt ​​hatását. Az Irunin alkalmazása a gombafertőzések kezelésének egyik lehetséges lehetősége. Célja és fogadása lehetővé teszi a betegségek megnyitását a lehető legrövidebb idő alatt. A gyógyszerek alkalmazása azonban nem garantálja, hogy a betegség nem tér vissza. Ebből kiindulva a gombás megbetegedések kezelése komplex módon történik, és számos párhuzamos irányt tartalmaz, amelyek között a megelőző intézkedések semmiképpen sem az utolsóak.
Irunin jellegénél fogva az antifungális szerek kategóriájába tartozik egy széles spektrumú hatás. A hatóanyag fő hatóanyaga az itrakonazol, amely nagy aktivitást mutat a dermatophytákkal szemben. Az anyag hatása alatt a gomba sejtszerkezete zavart okoz, ennek következtében teljesen összeomlik.
Gyártott Irunin kapszulák formájában, amelyek sárga színűek. Amikor a hatóanyagot beveszik, aktív összetevői felhalmozódnak a szövetekbe, így a gombás környezet a legerősebb destabilizáló hatás. Az itrakonazolt fokozatosan szabadul fel, amelyet a májsejtek metabolizálnak, ami oxidálja és egyszerűbb összetevőkre bomlik.
Az Irunint a betegek jól tolerálják. Bizonyos esetekben azonban a recepcióhoz mellékhatások alakulhatnak ki, amelyek így néz ki:

 • hányinger;
 • hasi fájdalom;
 • fejfájás;
 • fokozott fáradtság;
 • szédülés;
 • tüdőödéma;
 • a menstruációs ciklus megsértése;
 • allergiás reakciók.

Ilyen körülmények rendkívül ritkán fordulnak elő, de előfordulhatnak. Ebben az esetben kialakulásuk a gyógyszer használatára vonatkozó utasítások vagy az összetevők iránti fokozott érzékenység megsértésével jár.

Az alkohol hatása a gombafertőzések kialakulására

loading...

Az alkoholfogyasztás hozzájárul a dermatophyták kialakulásához. Az alkohol kiterjedt toxikus hatással van a szervezetre, csökkentve a védőrendszerének működését.

Az ilyen sérelmek következtében az immunrendszer működése zavart okoz, ami nem képes teljes mértékben ellátni feladatait, kedvező feltételeket teremtve a gombás fertőzések kialakulásához.
A kifejezett toxikus hatás mellett az alkoholfogyasztás hatalmas kalóriatartalmú, és az emésztőrendszer nehezen emészthető. Ezért a befogadása ellentétes egy speciális étrenddel, amely az összetett terápia egyik iránya. Ennek eredményeképpen a hatékonysága jelentősen csökken, és a gombás környezet lendületet kap.
Az alkoholfogyasztás a gyomorban oxidálódik, és egyszerűbb összetevőkre bomlik. Ezt követően az etanol molekulák felszívódnak a gyomorba, bejutnak a vérbe, és átviszik az összes rendszeren és szöveten. Teljes mértékben semlegesítik a májat, amely a legerősebb toxikus hatással bír. Ebben az esetben még a kezelés szünetei alatt is nem fogyaszthatnak, mert az itrakonazol elég hosszú ahhoz, hogy kiválasztódjon a szervezetből, és 2-3 hétig maradjon a szövetekben a gyógyszer befejezése után.

Az alkohol és Irunin közös befogadása és annak lehetséges következményei

loading...

Az irunin és az alkohol teljesen összeegyeztethetetlen egyszerre több irányban. Az ilyen gyógyszerek együttes befogadása sokrétű hatással van a testre, ami így néz ki:

 • az alkohol fogyasztása jelentősen csökkenti a kezelés hatékonyságát;
 • az oldal tüneteinek kialakulásának kockázata nő;
 • növeli a máj terhelését;
 • kedvező környezetet teremt a dermatophyták kialakulásához.

Az Irunint szedő mellékhatások rendkívül ritkák. Az alkoholfogyasztás azonban jelentősen növeli a fejlődési kockázatát és növeli intenzitását. Emellett a kezelés hatékonysága jelentősen csökken, egészen a gyógyszerek hatásának teljes semlegesítésig.

következtetés

loading...

Az alkohol fogyasztása a gombás fertőzések kezelésénél csak saját felelősségére lehetséges, és mivel az ilyen kombináció következményei nagyon sajnálatosak lehetnek. Az alkoholfogyasztás és az Irunin együttes használata súlyosbítja a mellékhatások kialakulását, ezáltal fokozottabbá és intenzívebbé teszi őket. Azonban a közös bevitel fő veszélye a toxikus májkárosodás, ami mindkét anyag aktív összetevőinek semlegesítésének és kiválasztódásának megnövekedett terhe.

Az alkoholizmus gyógyítása lehetetlen.

loading...
 • Számos módszer próbálkozik, de semmi sem segít?
 • A következő kódolás eredménytelennek bizonyult?
 • Az alkoholizmus megsemmisíti a családot?

Ne légy kétségbe, megtalálta az alkoholizmus hatékony eszközeit. Klinikailag bizonyított hatás, olvasóink megpróbálták magukat. Bővebben >>

Lehetséges kombinálni Irunint és az alkoholt?

loading...

Az Irunin egy gombaellenes szer, amelynek széles spektruma van. Terápiás hatás alapja az a lassuló szintézist jelenti egy specifikus enzim membrán patogén sejtek - ergoszterin. Használt okozta fertőzések ellen dermatophyták, élesztőgombák, penészgombák és élesztőgombák, mint például Trichophyton spp., Cryptococcus neoformans, Histoplasma spp., Epidermophyton ftoccosum, Blastomyces dermatitidis Sporothrix seeberibői.

Milyen az Irunin és az alkohol kompatibilitása? Inni is lehetek? Hogy helyesen vegye be a gyógyszert, hogy a kezelés a legsikeresebb legyen, anélkül, hogy újrakezdené a test gombás vereségét? A kérdésekre adott válaszokat részletesebben tárgyaljuk.

A készítmény leírása

loading...

Az Irunine triazolból származó antimikotikus gyógyszer. Kezelésére javallott gombás szaruhártya-gyulladás, sömör, tinea versicolor, körömgombásodás bőrbetegségek okozzák, penészek, élesztők. Megerősítette klinikai alkalmazása a kábítószer elleni mély zsigeri candidiasis, beleértve vulvovaginalis, szisztémás gombás fertőzés: biasztomikőzis, kríptokokkózis, aspergillosis, paracoccidioidomycosis, sporotrichózis. A szisztémás abszorpció minimális.

A gyógyszer maximális koncentrációját a vérplazmában a használat után 3,5 órával, a dózis függvényében érik el. 0,1 g hatóanyag egyetlen bevitel esetén 0,4 μg 1 ml vérre vonatkoztatva. Ha a dózis megduplázódik (napi 0,2 g), a szervezet belső környezetének folyékony kötőszövetében lévő tartalma 1,1 mg / ml, négyszer (napi 0,4 g), 2 μg-ra nő.

A felezési idő 36 óra. Ha a máj károsodott (például cirrózis), a hatóanyag hatása csökken és a felszabadulási ideje meghosszabbodik. A terápia eltörlését követően az Irunin egy héten belül kiválasztódik a szervezetből. Ebben az esetben a terápiás koncentráció a dermisben a 30 napos vége után 1 hónapig tartható fenn.

Az alkalmazás módja a betegség típusától függ. A sima bőr dermatomycosis, gombás keratitis kezelésére a hatóanyag napi 200 mg-os adagot ír elő. Vegyünk egy alkalommal 7-21 nap alatt orvosi rendelvény szerint. Orális candidiasis esetén az Irunint 100 mg naponta egyszer, naponta kétszer 200 mg vulvovaginállal írják elő.

Ellenjavallatok: allergia a hatóanyag, a egyidejű beadása gyógyszerek által metabolizált a CYP3A4 enzim ( „dofetilid”, „Kinidin”, „pimozid”, „terfenadin,” „Asztemizol”, „mizolasztin”), és A reduktáz inhibitorok MMC-CoA ( „triazolam " midazolam " simvastatin " Lovastatine „). Óvintézkedések gyógyszert használnak súlyos szívbetegségben, krónikus formái, veseelégtelenség, gyermekkori májbetegségek.

Az alkoholral való kölcsönhatás

loading...

Az irunin és az alkohol összeegyeztethetetlen. Ez a kombináció a gyógyszer hatékonyságának csökkenéséhez vezet. Ezenkívül a "kezelés" hátterében a test gombás károsodásának jelei növekszenek. Ennek eredményeképpen a páciensnek újbóli terápiát kell végezni, azonban összetettebb agresszív készítményekkel.

Az alkohollal való interakcióba lépve az intranokazol, az Irunin aktív hatóanyaga a belső szervekben felhalmozódik, oxidálódik, ami negatív hatást gyakorol a beteg általános állapotára. Az etanol, amely része az alkoholtartalmú italoknak, blokkolja a fehérje termelését a májban, ami elősegíti a gyógyszer hasadását. Így az ilyen kompatibilitás negatív következményekkel jár: a szervezet mérgezésének, az emésztőrendszeri zavaroknak, a tudatvesztésnek, egészen a halálos fenyegetettségig terjedő veszélyes kómával való összefolyásig.

Tipikus mérgezési tünetek hatások a következők: láz, hasi fájdalom, az ízületek, izmok, fejfájás, gyengeség, hasmenés, hányás, fáradtság, álmosság, idegesség, ingerlékenység, bélpanaszok és a bőr, csökkent immunitás. A test súlyos terhelést tapasztal.

Kölcsönhatása által ital Irunine személy dolgozhat hepatitis, sárgaság, aritmia, szív-és érrendszeri, vese-, májelégtelenség, tüdőödéma jelennek meg.

következtetés

loading...

Irunine - gombaellenes szer előállított kapszulák és tabletták orális beadásra, vaginális adagolásra. „A ritonavir”, „indinavir”, „klaritromicin” növeli a biológiai hozzáférhetőséget itrakonazol. Ugyanakkor, nem kombinálhatók Irunine c „Simvastatin”, „lovastatin,” „dofetilid,” „kinidin” „pimozid,” „mizolasztin,” „ciszaprid”, „triazol”, „terfenadin.” Abban az esetben, rosszullét érzés (ha a gyógyszert vezetünk po) magatartása gyomormosás, tüneti kezelés egészségi állapotának javítása érdekében az áldozat.

Az irunin és az alkohol antagonisták. A legjobb esetben ez a kombináció a kezelés hatástalanságához vezet, a legrosszabb esetben végzetes kimenetelű lehet.

Mennyit használhat a kábítószerrel az alkohol fogyasztása után? Legalább 36 óra elteltével. A kezelés időtartama alatt tartózkodnia kell az alkoholfogyasztástól, különben a gombafertőzés visszaesést okozhat.

Az irunin és az alkohol kompatibilitása: következmények

loading...

Számos gyógyszer befogadása feltételezi az alkoholtartalmú italoktól való tartózkodást. Az Irunin és az alkohol kombinációja nem kivétel, ha csak azért, mert az ilyen kölcsönhatás kezelésének hatékonysága gyengül vagy nulla.

Röviden a készítményről

loading...

Irunin (Irunin) - gombaellenes szer, amelyet kezelésre szánnak:

 • a bőr, a nyálkahártyák, a körmök és a belső szervek fertőző elváltozásai;
 • mindenféle gombás fertőzések, köztük aspergillosis, candidiasis, kríptokokkózis, histoplasmosis, rotrichosis, paracoccidioidomycosis, biasztomikőzis;
 • kombinált candidiasis, amelyben a belső szervek érintettek;
 • a külső rétegek gyulladása bizonyos csoportok által
  gomba.

A gyógyszer alapja az intraconazol. Ez az anyag mérgező, és használatakor mellékhatásokat okozhat. Ezért óvatosan, szigorúan kövesse az orvos ajánlásait, különös tekintettel az adagolásra, és jobb felügyelete alatt.

Az Irunin erősen ellenjavallt terhes nőkön és szoptató anyákon. A májbetegségben szenvedőknek szükségszerűen konzultálniuk kell egy szakemberrel a használatuk megfelelőségével kapcsolatban.

A gyógyszert az alábbi formában adják ki:

 1. hüvelyi tabletták;
 2. kúp (gyertyák);
 3. kapszulákat, amelyeket orálisan kell bevenni.

Az alkoholral való kölcsönhatás

Alkoholfogyasztás a betegség kezelése során, nem teheti. Ennek oka nagyon erős: a terápia hatástalan marad. Az a személy, aki hiúzni akar, hiába veszít időt és pénzt. Az egészséggel kapcsolatos gondatlan magatartás miatt a betegség előrehaladtával fenyegeti a beteget a szövődményekkel, sőt a halállal is. Az alkoholral való kölcsönhatás pedig további súlyosbodást okoz és mellékhatásokat vált ki.

Az Irunin és az alkohol kombinációjának következményei a test egészére hatnak, de először is a máj és a vesék szenvednek. E létfontosságú szervek megszakadt munkája a kábítószerek és az alkoholtartalmú italok mérgező anyagainak felhalmozódásához vezet. A beteg vérének koncentrációja elkerülhetetlenül súlyos mérgezéshez vezet, ami nem mindig lokalizálható.

Vélemények a betegeknél, akiknél a saját tapasztalat utáni szövődmények együttes a gyógyszer beadása és az etanol, meg tudja győzni az összes szkeptikusok, mellékesen kapcsolódik az egészségügyi hogy ez a kombináció erőteljesen kellene kerülni. A vágy, hogy inni a beadása a gyógyszer kiválthatja a fejlődését dermális fertőző betegségek, amelyek közös neve dermatophytosis.

A szakértők nem fáradtak emlékeztetni betegeikre, hogy a sör és más alkoholfogyasztás a kezelés alatt nem éri meg. A leginkább ártalmas dolog, ami ebben az esetben megtörténhet, az, hogy a gyógyszer nem fog működni, és az egész tanfolyamot vissza kell vonni.

Eltérés a drogfelvétel szabályaitól

Abban az esetben, ha valaki megsértette az ajánlásokat és ivott például a sör, akkor a következő tanácsok nem lennének feleslegesek:

 • tartózkodjon az alkoholtartalmú italok további felhasználásától;
 • igyon több egyszerű sima vizet a következő néhány óra, legalább négy;
 • keresse fel orvosát és tanácsot adjon a kezelés folytatásának célszerűségéről.

Csak szakember tud képzettséget nyújtani a jelenlegi helyzetben. Ebben az esetben nem számít, hogy melyik Irunina dózisformát használták: tabletták, kapszulák vagy kúpok, amelyek mindegyike semmilyen módon nem keveredik az etanollal.

Végleges információ

A Irunin kezelés megkezdéséhez legkorábban, mint az alkoholtartalmú italok használatát követő 24 órán belül engedélyezett. A gyógyszer intraconazol hatóanyaga elég hosszú ideig válik ki a testből, ezért szükség van az alkoholfogyasztásra az edzés után további két-három héttel.

Ne kockáztasd az egészségedet, mert a szervezet reakciója a kábítószer és az alkohol kölcsönhatásaihoz kiszámíthatatlan.

Akár elfogadható az alkohollal a recepción irunina, alkohol és irunin - az alkoholtartalmú italokkal való kölcsönhatás

Irunin - használati utasítás, alkalmazás, orvosság analógok, orvosok véleménye, mellékhatások, túladagolás

Megjelent a cikk utasításokat tartalmaz a kábítószer-használat Irunine: ellenjavallatok, mellékhatások, mi áll, konténer, leírás, farmakológiai hatás, javallatok farmakokinetikáját, általános információkat, akkor a kiadás formáját, alkalmazási arány, a túladagolás hatásainak, különösen a fogyasztás a jelenlegi terhesség és így tovább. n. is felsorolja a javasolt analógok. Megtalálható az értékelés orvosok használatára ez a gyakorlat sredsva látó fortélyait, a specifikus hatással a különböző betegségek, a különböző kategóriákban a betegek különböző kezelési körülmények között. A betegek emellett sekély a fórum visszajelzést a kezelés hatékonyságát a nekik adott helyzetben. Mi fellebbezést a teljesen minden látogató számára, hogy csatlakozzon a vitát, hogy beszélni az ügyet saját gyógyszert. Kínálunk továbbá összehasonlítani a teljesítményét a hatása társaik, terápia, népi jogorvoslat. A döntés, biztos, hogy érdekli az egészségügyi szakemberek dolgozók, a betegek, gyógyszertár munkások, gyógyszerészek.

A gombaellenes hatással rendelkező gyógyszer a helyi alkalmazásra a nőgyógyászatban

vulvovaginalis candidiasis (beleértve az ismétlődő).

Az ajánlott adag Irunina kezelés:

 • hüvelyi candidiasis: naponta kétszer 200 mg hatóanyag. A kezelés időtartama: legfeljebb három nap;
 • pityriasis lichen: 200 mg naponta egyszer. A kezelés időtartama: egy hét;
 • dermatomycosis: 200 mg gyógyszer naponta egyszer egy héten vagy 100 mg hatóanyagon naponta egyszer két hétig;
 • gomba keratitis: 200 mg gyógyszer naponta egyszer. A kezelés időtartama: 21 nap;
 • Orális candidiasis: 100 mg gyógyszer naponta egyszer. A kezelés időtartama: 15 nap;
 • szisztémás aspergillózis: 200 mg hatóanyag naponta egyszer. A kezelés időtartama: legfeljebb öt hónap;
 • Szisztémás candidiasis: 100-200 mg hatóanyag naponta egyszer. A kezelés időtartama: három héttől hét hónapig;
 • szisztémás cryptococcosis: 200 mg gyógyszer naponta egyszer. A kezelés időtartama: egy évig;
 • Szisztémás cryptococcus meningitis: 200 mg naponta kétszer;
 • Szisztémás hisztoplazmózis: 200 mg naponta egyszer vagy kétszer. A kezelés időtartama legfeljebb 8 hónap;
 • Szisztémás sporotrichosis: 100 mg gyógyszer naponta egyszer. A kezelés időtartama: legfeljebb három hónap;
 • Szisztémás parakocidiomycosis: 100 mg készítmény naponta egyszer. A kezelés időtartama: hat hónap;
 • szisztémás chromomycosis: 100-200 mg naponta egyszer. A kezelés időtartama: hat hónap;
 • Szisztémás blasztomikózis: 100 mg hatóanyag naponta egyszer vagy 200 mg gyógyszer naponta kétszer. A kezelés időtartama: hat hónap.

Alkalmazási jellemzők: Az Irunin-kezelés hatékonyságának növelése érdekében a kapszulákat azonnal étkezés után kell bevenni.

 • diszpepszia;
 • hányinger;
 • hasi fájdalom;
 • székrekedés;
 • étvágytalanság;
 • cholestaticus sárgaság;
 • mérgező májkárosodás, beleértve halálos kimenetelű akut májelégtelenség esetén;
 • fejfájás;
 • fáradtság;
 • szédülés;
 • perifériás neuropátia;
 • menstruációs ciklus rendellenességek;
 • hypercreatininemia;
 • a vizelet sötét színű festése;
 • duzzanat;
 • hyperkalaemia;
 • krónikus szívelégtelenség;
 • tüdőödéma;
 • viszketés;
 • kiütés;
 • csalánkiütés;
 • angioödéma;
 • Stevens-Johnson szindróma;
 • alopecia.
 • túlérzékenység a hatóanyag összetevőire.

Az Irunin egy széles spektrumú szintetikus gyógyszerkészítmény. Alkalmazását halálát okozza patogén és kórokozó gombák, így gyakorlatilag minden dermatophyták, élesztő gombák, Candida nemzetségbe valamint a képviselők a penész mikotikov. A fő hatóanyag az intranazol. Ez képes gátolják a sejt runningaway gombák ergoszterin vegyi anyag, amely az alap az építőiparban a sejtmembrán. Ezt az anyagot használják a különböző gyulladásos megbetegedések aktivitása által okozott humán patogén gombák. Itrazol és itrakonazol - farmakológiai analógok, amelyek csak abban különböznek a kereskedelmi nazvaniem.Vo terhesség Irunine kinevezésére csak abban az esetben rendkívüli sluchaev.V szoptatás Irunine orvos kizárólag a szoptatás abbahagyása.

A közös kérelem azokkal az eszközökkel, a kapszulák, csökkenti a gyomor savasságát környezet, gyengítheti felszívódását itrakonazol.

A májenzimek aktivitását serkentő szerek csökkenthetik az itrakonazol tartalmát a kapszulákban.

Amikor együtt adjuk be a kapszulákat metabolizálódó gyógyszerek izoenzim CYP3A (terfenadin, asztemizol, vinkrisztin, ciszapriddal, triazolam orális formák, ciklosporin, közvetett antikoagulánsok, digoxin, kinidin, blokkolók kalcium csatorna), lehetőség van arra, amplifikációs hatás intenzitása és időtartama hatásukat.

A gyógyszer nagy dózisban történő alkalmazása nem okoz életveszélyes reakciókat és feltételeket.

Ha véletlenül beveszed a kábítószert, meg kell mosni a gyomrot, és be kell írnia az aktív szénbe. Nincs specifikus antidotum.

kapszulák, belsőleges oldat

Tárolja száraz, sötét helyen, legfeljebb 26 fokos hőmérsékleten. Tartsa távol gyermekektől.

 • A Irunin hatóanyag 1 kapszula összetétele 100 mg itrakonazol. További komponensek: metil-parahidroxibenzoát, cukor kukoricadara, hipromellóz, titán-dioxid, a formájában metakrilsav-kopolimer, szacharóz, propil-parahidroxibenzoát, zselatin, kinolin-sárga festéket.
 • Az Irunin hüvelyi tabletta összetétele 200 mg itrakonazol. További összetevők: nátrium-lauril-szulfát, keményítő, laktóz, talkum, povidon, magnézium-sztearát.

Tilos a leírt gyógyszer alkalmazását olyan személyeknél, akiknek kamrai diszfunkció jelei vannak, pangásos szívelégtelenség, májbetegségek. Vesebetegség vagy cirrhosis akut szükségessége esetén az itrakonazollal végzett kezelést a vér szintjének monitorozásával végzik el.

A vérben a máj transzaminázok fokozott tartalma mellett a gyógyszert csak olyan esetekben alkalmazzák, amikor a gyógyszer alkalmazásának előnyei meghaladják a máj károsodásának várható kockázatát.

Ha a kapszulákat 1 hónapnál hosszabb ideig alkalmazzák, a májfunkció rendszeres megfigyelésére van szükség.

Ha a máj vagy a szívelégtelenség, valamint a perifériás neuropátia tünetei a terápia hátterében jelennek meg, a gyógyszert azonnal le kell állítani.

Különleges utasítások vaginális tabletták szedésére

A kezelés alatt tanácsos tartózkodni a szexuális kapcsolattól.

Az újbóli fertőzés megelőzésére egyidejűleg mindkét szexpartnerrel folytatni kell a terápiát, és meg kell felelni a higiéniai szabályoknak is.

Ha allergia lép fel, a kezelést azonnal le kell állítani. A készítményt a hüvely meleg vízzel történő mosásával eltávolíthatja.

Ha a kezelés után a fertőzés tünetei továbbra is fennmaradnak, további mikrobiológiai vizsgálatra van szükség a diagnózis tisztázásához.

A gyógykészítmény analógjai Irunin

A hatóanyag szerkezeti analógjai:

 • Itrazol
 • itrakonazol
 • Itramikol
 • Kanditral
 • Mikonihol
 • Orungal
 • Orungamin
 • Örün
 • Rumikoz
 • Teknazol

Mivel az Irunin gyermekek kapszulában történő alkalmazására vonatkozó klinikai adatok nem elegendőek, a gyógyszert csak akkor ajánlják, ha a terápia várható előnye meghaladja a potenciális kockázatot.

A gyógyszert a felelős orvos rendelete szerint adják ki.

A gyógyszer nem befolyásolja a vezetési képességet és a pszichomotoros reakciók nagyfokú figyelemfelkeltő és gyorsasági igényeit.

Az alkohol növelheti a hepatotoxikus gyógyszerek nemkívánatos hatásait. Ezért az irunin és az alkohol nem kívánatos kombináció.

Felhívjuk figyelmét! A gyógyszer szedése előtt kötelező az orvoshoz való konzultáció! (Szavaz először!)
Betöltés...

Irunin: a körömgomba használatára vonatkozó utasítások, a hatóanyag mechanizmusa és elve

A különböző etiológiájú mikózisok kezelése meglehetősen hosszú folyamat.

Az ilyen betegségek terápiájának fő problémája a gombás mikroflóra rezisztenciájának a gyógyszerek aktív összetevőire gyakorolt ​​hatása és a fertőzés újbóli előfordulásának magas kockázata.

Ezért Irunint gyakran írják fel ilyen típusú patológiák terápiájára, a körömgombák használatára vonatkozó utasítás a fő hatóanyagot, az itrakonazolt jelzi.

A vegyület gombaellenes hatása a mikroorganizmus sejt egyes enzimjeinek szintézisének gátlásán alapul. Ez ergoszterin termelésének megzavarásához vezet, ami a gomba héjának és annak halálának fontos eleme.

Az Irunin, amely az itrakonazolt is magában foglalja, hatásos a patogén növényzet következő képviselőivel szemben:

 • Az Aspergillus fajta gombás gombája.
 • Az olyan betegségek kórokozói, mint a blastomycosis és a kokcidiózis Blastomyces dermatitidis és Coccidioides immitis.
 • Candida, Cryptococcus neoformans, Paracoccidioides brasiliensis élesztő és élesztőszerű mikroorganizmusok.
 • Sportoló.
 • Mikroporák és sporotrichosis fertőzés forrásai.
 • Egyes dimorf gombák képviselői (Sporothrix schenckii).

Az Irunint az orosz Veropharm cég gyártja a következő formákban:

 • kapszulák. Az itrakonazol mellett tartalmaznak segédanyagokat is. A beadásra utaló jelek a szisztémás mycosisok, a lábak gombás léziói és a lábak közötti interdigital tér. A kapszulák 6 és 14 darabos csomagolásban kaphatók.
 • Hüvelyi tabletta a candidiasis lokális kezelésére 10 db buborékcsomagolásban.

A szakértők szerint a gyógyszer jellemzője a terápia végén a tevékenység megtartása.

Az Irunin használatára vonatkozó utasításokban leírtak szerint a körömgomba kezelésében az itrakonazol az érintett szövetekben néhány napon belül észlelhető, és a gyógyszeres kezelés befejezése után fél évig marad.

A bőrsejtekben és a nyálkahártyákban a hatóanyag körülbelül egy hónappal a gyógyszerrel végzett négyhetes kezelést követően folytatódik.

A körömgombák (onychomycosis) megismétlődésének megelőzésére az Irunin használatára vonatkozó utasítás az úgynevezett impulzusterápiát javasolja (magas dózisok alternatívak a kezelés megszakításával). A tabletták bevétele után az itrakonazol abszorbeálódik a gyomor-bél traktusból és eloszlik szervekre és szövetekre.

A hosszú távú kezelés eredményeként a gyógyszer mellékhatása alakulhat ki:

 • Az emésztőrendszernek köszönhetően: gyomorégés, viszketés, széklet, hasi fájdalom, cholestasis.
 • Az idegrendszerből: fejfájás, szédülés.
 • Allergiás megnyilvánulások: bőrkiütés, viszketés, bőrpír.
 • Nagyon ritka esetekben a menstruációs ciklus megsértése, a káliumcsere patológiája, hajhullás.

Az Irunin körömgomba használatára vonatkozó utasítások tartalmazzák az ellenjavallatok részletes leírását.

Szintén hangsúlyozni kell, hogy a gyógyszer adagolását és a terápia időtartamát az orvos határozza meg a betegvizsgálat eredményei alapján.

A hasonló összetételű Irunin analógok meglehetősen sokak. Ezek olyan gyógyszerek, mint az itrazol, itrakonazol, orungamin, rumikoz.

A kapszulák, kúpok vagy tabletták formájában kaphatók kapszulák, kúpok vagy tabletták formájában, helyi gyulladáscsökkentők, szalagok, fejbőr, candidiasis és egyéb érzékeny mikroflórák kezelésére.

Irunin tabletták és a készítmény kenőcs formájában történő analógjai: a hatás elvének különbségei

Hogyan fejlődik az onychomycosis? A betegség kezdetén a gomba hatással van a felső szövetekre, fokozatosan "elmozdul".

A köröm megjelenik apró, szinte észrevehetetlen foltok. Ezután kap egy sárga árnyalatot, megkezdi a forma és a méret megváltoztatását, és hámlik a mycosis utolsó szakaszaiban.

És minél hosszabb az idő a fertőzés pillanatától kezdve a kezelés kezdetétől, annál nehezebb lesz a patogén növényzet legyőzésére.

Az Irunin kenőcs tartalmaz egy vegyületet, triazolszármazékot, itrakonazolt.

Helyi alkalmazás esetén a hatóanyag egyenletesen oszlik el a körömlemez fölött és fungicid hatással bír.

A gyógyszert a következő módon kell alkalmazni:

 1. Távolítsa el a körömlakkot.
 2. Steril körömfájl vagy olló használatával tisztítsa meg a körömlemezt a keratinizált területekről.
 3. Mossa és alaposan törölje át a lábat és a bőrt az ujjak között.
 4. Alkalmazzon az érintett felület kenőcsön, és várja meg, hogy teljesen megszáradjon.
 5. Ismételje meg az eljárást naponta kétszer.
 6. Minden héten pedikűr, eltávolítva a köröm sárguló fragmenseit és a keratinizált bőrt.

A kenőcs kezelésének folyamata - az Irunin analógja a lábak gombaival 2-3 hét. Az onokomikózis terápiája hosszabb és legfeljebb 6 hónapig tart, de súlyos esetekben a kenőcs nem képes teljes mértékben behatolni a sérült szövetekbe.

Ezért fejlett esetekben összetett szisztémás kezelésre van szükség. A tabletták befogadásának időtartamát Az Irunint egy dermatológus határozza meg az elemzés és a vizsgálat adatai alapján. A gyógyszer számos gombaellenes hatással rendelkezik.

A kezelési rendszer a mycosis típusától függ:

Irunin és alkohollal kompatibilis?

Sokak számára a kábítószerek és az alkoholtartalmú italok kompatibilitásának kérdése. Például a Irunin gyógyszer. Lehetséges kombinálni az irunint és az alkoholt, és milyen következményekkel lehet ez után? Ezért nagyon fontos tudni, hogy lehetséges-e kompatibilitás és milyen veszélyes az egészségre. A teljes információ segít a helyes döntés meghozatalában, és megmagyarázza a személynek, hogy milyen károkat okozhat, ha a kábítószer és az alkohol egyidejűleg a szervezetbe kerül.

A gyógyszer leírása

Irunine - széles hatású gombaellenes szer. A tabletták szájon át vagy vaginálisan (nők) beadva kerülnek forgalomba. A gyógyszer hatása a gomba helyi és általános megsemmisítésére irányul. A gomba fő kórokozói közé tartoznak a candida, microsporium, blatzomitsx, trichophyton és mások.

Az Irunin alkalmazásának főbb jellemzői a következők:

 • a bőr és a nyálkahártyák és a száj lerakódása;
 • trópusi mycosis;
 • A candidiasis hüvelyi;
 • onychomycosisban;
 • kríptokokkózis;
 • biasztomikőzis;
 • hisztoplazmózis;
 • pityriasis lichen;
 • sporotrichosis és mások.

Az Irunin hatóanyaga az izraconazol. A gyógyszer alacsony fokú toxicitást mutat, de az általános állapot nem befolyásolja ezt a tulajdonságot. Ennek ellenére a gyógyszer ellenjavallt a jövőbeli és szoptató anyák számára.

Ki ellenjavallt a gyógyszerrel?

Az Irunin alkalmazásának főbb ellenjavallatai:

 • terhesség és szoptatás (csak nagyon súlyos esetekben engedélyezett);
 • szívelégtelenség;
 • egyéni intolerancia;
 • a máj cirrhosisával rendkívüli óvatossággal szakember felügyelete mellett;
 • az idősek és a kisgyermekek nem ajánlottak.

Maga a gyógyszer ritkán okoz mellékhatásokat. De ha ez megtörténik, a következőket fejezi ki: fejfájás és szédülés, émelygés, hányás, hasmenés vagy székrekedés, allergia, fáradtság, sárgaság, sötét vizelet, hajhullás és mások. Az ilyen tünetek általában elmúlnak, miután megtagadták a gyógyszer szedését és tüneti eszközöket alkalmaztak. Ha ilyen tünetei vannak, mindig forduljon szakemberhez.

Az Irunin alkohollal való kompatibilitása

A legtöbb szakértő úgy véli, hogy lehetetlen kombinálni az Irunint az alkohollal. Ez szinte minden gyógyszerre vonatkozik.

Az alkoholtartalmú italok csökkentik a gyógyszerek hatékonyságát. Ez vonatkozik Iruninra is. A páciens feltételezi, hogy a gyógyszer szedésénél fokozatosan felépül. De ez valójában nem így van. A gyógyszer nem fog működni, és a betegség csak továbbhalad. És ha figyelembe vesszük, hogy egy beteg beteg, például a candidiasis, a tünetek csak romlanak. A beteget később többször kell kezelni, de más gyógyszerekkel.

Ezen túlmenően az alkoholnak tulajdonában áll, hogy blokkolja Irunin befolyását. Fokozatosan a hatóanyag introkanezol felhalmozódik a belső szervekben és oxidálódik. Ez káros hatással van az emberi egészségre. És ez azért történik, mert rendszeresen és közösen használják az Irunint és az alkoholt.

Ezenkívül az alkohol blokkolja a speciális fehérje termelését a májban, ami a gyógyszer hasadásához szükséges. Ennek következtében minden szerv és rendszer a vérellátáson keresztül kerül. Természetesen a máj és a vesék a legtöbbet hoznak ki. És maga az alkoholt Iruninnal közös hatásban mérgezővé teszi az egész szervezet számára.

megállapítások

A fentiekből kiderül, hogy az Irunin és a szellemek ellenjavallt. És ez gyakorlatilag minden gyógyszerre vonatkozik. Egy ilyen szövetséggel való nagy terhelést a máj és a vesék vizsgálnak, és ha az alkohol blokkolja a hatóanyagot, az egész szervezet mérgező lesz.

A leginkább ártalmatlan dolog, hogy megtörténhet, hogy a gyógyszer nem gyógyítható meg. De néhány ilyen vállalat lehet az utolsó. Végül is senki sem mentes a nem kívánatos következményekkel, és senki sem tudja előre, hogy mi fog történni vele, ha egyidejűleg alkoholt iszik Iruninnal. Végtére is minden ember reakciója egyedi, és a különböző negatív hatásokra való reakció kiszámíthatatlan. Akkor miért kockáztatja meg a saját egészségi állapotát és a normális fizikai állapotot?

Irunin és alkohol: kompatibilitás

Alkalmazhatok-e alkoholt Irunin bevétele során?

A gombás megbetegedések sokak számára nem ismeretesek, mert életet élni és soha nem találkozni velük szinte lehetetlen. A gomba mikroflórája az emberi test természetes része, amely részt vesz a fő folyamatok során.

Azonban az immunrendszer meghibásodása miatt a gomba elterjedhet az élőhelyén túl, ami specifikus elváltozások kialakulásához vezet. Az ilyen betegségek kezelése a gombaellenes szerek használatán alapul, amelyeket a negatív tünetek megszüntetésére terveztek.

Ugyanakkor a terápia során meg kell felelni a rezsimnek, és teljesen lemondani az alkoholfogyasztásról.

A gombafertőzések kezelése Irunin: a gyógyszer hatékonysága és melléktünetei

Annak megértése érdekében, hogy lehetséges-e az Irunin alkohollal való felvétele, meg kell vizsgálni mindkét alapnak a testre gyakorolt ​​hatását. Az Irunin alkalmazása a gombafertőzések kezelésének egyik lehetséges lehetősége. Célja és fogadása lehetővé teszi a betegségek megnyitását a lehető legrövidebb idő alatt.

A gyógyszerek alkalmazása azonban nem garantálja, hogy a betegség nem tér vissza. Ebből kiindulva a gombás megbetegedések kezelése komplex módon történik, és számos párhuzamos irányt tartalmaz, amelyek között a megelőző intézkedések semmiképpen sem az utolsóak.

Irunin jellegénél fogva az antifungális szerek kategóriájába tartozik egy széles spektrumú hatás. A hatóanyag fő hatóanyaga az itrakonazol, amely nagy aktivitást mutat a dermatophytákkal szemben.

Az anyag hatása alatt a gomba sejtszerkezete zavart okoz, ennek következtében teljesen összeomlik. Gyártott Irunin kapszulák formájában, amelyek sárga színűek. Amikor a hatóanyagot beveszik, aktív összetevői felhalmozódnak a szövetekbe, így a gombás környezet a legerősebb destabilizáló hatás.

Az itrakonazolt fokozatosan szabadul fel, amelyet a májsejtek metabolizálnak, ami oxidálja és egyszerűbb összetevőkre bomlik.

Az Irunint a betegek jól tolerálják. Bizonyos esetekben azonban a recepcióhoz mellékhatások alakulhatnak ki, amelyek így néz ki:

 • hányinger;
 • hasi fájdalom;
 • fejfájás;
 • fokozott fáradtság;
 • szédülés;
 • tüdőödéma;
 • a menstruációs ciklus megsértése;
 • allergiás reakciók.

Ilyen körülmények rendkívül ritkán fordulnak elő, de előfordulhatnak. Ebben az esetben kialakulásuk a gyógyszer használatára vonatkozó utasítások vagy az összetevők iránti fokozott érzékenység megsértésével jár.

Az alkohol hatása a gombafertőzések kialakulására

Az ilyen sérelmek következtében az immunrendszer működése zavart okoz, ami nem képes teljes mértékben ellátni feladatait, kedvező feltételeket teremtve a gombás fertőzések kialakulásához.

A kifejezett toxikus hatás mellett az alkoholfogyasztás hatalmas kalóriatartalmú, és az emésztőrendszer nehezen emészthető. Ezért a befogadása ellentétes egy speciális étrenddel, amely az összetett terápia egyik iránya.

Ennek eredményeképpen a hatékonysága jelentősen csökken, és a gombás környezet lendületet kap.

Az alkoholfogyasztás a gyomorban oxidálódik, és egyszerűbb összetevőkre bomlik. Ezt követően az etanol molekulák felszívódnak a gyomorba, bejutnak a vérbe, és átviszik az összes rendszeren és szöveten.

Teljes mértékben semlegesítik a májat, amely a legerősebb toxikus hatással bír.

Ebben az esetben még a kezelés szünetei alatt is nem fogyaszthatnak, mert az itrakonazol elég hosszú ahhoz, hogy kiválasztódjon a szervezetből, és 2-3 hétig maradjon a szövetekben a gyógyszer befejezése után.

Az alkohol és Irunin közös befogadása és annak lehetséges következményei

Az irunin és az alkohol teljesen összeegyeztethetetlen egyszerre több irányban. Az ilyen gyógyszerek együttes befogadása sokrétű hatással van a testre, ami így néz ki:

 • az alkohol fogyasztása jelentősen csökkenti a kezelés hatékonyságát;
 • az oldal tüneteinek kialakulásának kockázata nő;
 • növeli a máj terhelését;
 • kedvező környezetet teremt a dermatophyták kialakulásához.

Az Irunint szedő mellékhatások rendkívül ritkák. Az alkoholfogyasztás azonban jelentősen növeli a fejlődési kockázatát és növeli intenzitását. Emellett a kezelés hatékonysága jelentősen csökken, egészen a gyógyszerek hatásának teljes semlegesítésig.

Azonban az alkohol és az alkohol kombinációjának legnagyobb veszélye a máj megnövekedett törzse. Mind az etanol, mind az itrakonazol mérgező hatást fejt ki a hepatocitákra. Ebben az esetben, egyénileg, mérsékelt természetű, és a szervezet teljesen semlegesíti.

Mindazonáltal ezek az anyagok együtt erősítik egymás fellépését, ami súlyos májkárosodáshoz és májgyulladás kialakulásához vezethet.

következtetés

Az alkohol fogyasztása a gombás fertőzések kezelésénél csak saját felelősségére lehetséges, és mivel az ilyen kombináció következményei nagyon sajnálatosak lehetnek.

Az alkoholfogyasztás és az Irunin együttes használata súlyosbítja a mellékhatások kialakulását, ezáltal fokozottabbá és intenzívebbé teszi őket.

Azonban a közös bevitel fő veszélye a toxikus májkárosodás, ami mindkét anyag aktív összetevőinek semlegesítésének és kiválasztódásának megnövekedett terhe.

Irunine

A "gomba" szó leggyakrabban sárga bevonattal, bőr erózióval és esztétikus megjelenésével jár. Azonban a mikroszkopikus organizmusok, amelyek ennek okai, sokkal mélyebbre tudnak hatolni. Megzavarják a belső szervek működését: a beleket, a tüdőt és a májat. Bizonyos esetekben a nemi szervek nyálkahártyáinak fertőzése történik.

A mycosis súlyos és elhanyagolt formáinak kezelése már nem kezelhető kenőcsökkel és krémekkel. Ebben az esetben szisztémás gyógyszerek jönnek a segélyek, amelyek jönnek a gyógyszertár polcok formájában tabletta. Az egyik ilyen gyógyszer csak Irunin.

Használati utasítások

Az irunin a triazolból, szerves antibakteriális vegyületből előállított farmakológiai hatóanyagokra vonatkozik. A fő hatóanyag az itrakonazol. A sérülés elérése megakadályozza a gombás sejtmembrán komponenseinek szintézisét. Ennek eredményeként a mikroorganizmusok megszűnnek, és végül teljesen meghalnak.

Irunin kapszulákat írnak fel, amikor a testet élesztőszerű gombák, dermatophyták és élesztő befolyásolják. Az alábbi betegségekkel rendelkező orvos előírja:

 • nemi szervek candidiasis;
 • a bőr gombája;
 • a nyálkahártyák fertőzése (beleértve a szemet is);
 • szisztémás és trópusi mikózisok;
 • histoplasmosis.

A tablettázott formát súlyos kóros állapotokra írják fel. Az Irunin hatásos a körömgomba és a mogyoró ellen.

Ellenjavallatok

Nem lehet kombinálni az Irunint az alkohollal és olyan gyógyszerekkel, amelyek a CYP3A4 enzim felhasználásával komponensekké válnak. Ezek közé tartoznak a terfenadin, a ciszaprid, a lovasztatin és a triazolam. A tiltott készítmények teljes felsorolásához forduljon orvosához.

Ha a májban, a vesékben és a szívben rendellenességek lépnek fel, a gyógyszert csak a kezelőorvosval folytatott konzultáció és a megfelelő orvosi vizsgálat után kell bevenni. Ez a pont a kisgyerekekre is vonatkozik a kutatás hiánya miatt.

A terhes nők nem javasolják a kábítószert az embrió mérgező hatása miatt. A terhesség alatt a kezelés következményei visszafordíthatatlan fogyatékosságok a születendő gyermek fejlődésében.

Ha a gomba szoptatás alatt kezeli, állítsa le a szoptatást. A kis mennyiségű itrakonazol kiválasztódik az anyatejbe, de még akkor is elegendő, ha károsítja a gyermeket. A helyreállítás után folytassa a szoptatást.

Kompatibilitás az alkohollal

Néhány beteg érdekelheti, hogy lehetséges-e az irunin és az alkohol kompatibilitása. Az irunin és az alkohol komponensekké válnak, és elkerülhetetlenül a májba esnek.

Toxikus hatásuk van, ami csak növeli az alkohol adagját.

A máj egészséges tartása érdekében szedje szigorúan a kapszulákat a használati utasítással, és hagyja abba az alkoholt a kezelés alatt.

Lehetséges mellékhatások

Az interakció, az Irunin és az alkohol számos mellékhatást okoz. Nemkívánatos hatások is előfordulhatnak sokk dózis, komplex kezelés vagy túl hosszú terápia esetén. Irunin okozhat:

 • meghibásodás az emésztőrendszerben. Ez a hatás súlyos émelygést, gyomorfájdalmakat, hányást és bélmozgást okoz. Az állandó hányinger azzal jár, hogy egy személy elveszíti étvágyát, és élesen vékonyodik;
 • negatív változások a májban. Belélegezve a szervezetbe, a hatóanyag számos komponensre bomlik, amelyek közül néhányat a májba küldenek. Ha a bomlástermékek túl sokak, akkor mérgezést okoz. A mechanizmus, amely korábban működött, nem sikerül. Súlyos esetekben sárgaság, koleszázis és hepatitis alakul ki;
 • az idegrendszer patológiája. Ez kevésbé gyakori és gyakoribb az egyéni intoleranciával vagy túladagolással szemben. Az erõk, a fejfájás, sõt a szédülés romlása jellemzi. Perifériás neuropathia alakulhat ki - olyan idegek veresége, amelyek az agyból érkeznek, és továbbítják őket a fej, a törzs és a végtagok izmaiba;
 • megsértése a reproduktív rendszer munkájában. A menstruációs ciklus kudarcában kifejezve;
 • a húgyutak működésének meghibásodása. Úgy tűnik, hogy emelkedett kreatinin-koncentráció van a vizeletben. Ez a vesék terheléséhez vezet, ami miatt csökken a testbe belépő anyagok szűrése.
 • zavarok a szív- és érrendszerben. Ez magában foglalja a tüdőödémát és a szívelégtelenséget. Ezek az állapotok ritkák. A kockázati csoportba tartoznak a szív- és érrendszeri betegségekkel küzdő betegek;
 • allergiás reakciók. Előfordulhat az egyéni intoleranciában szenvedő betegeknél. Ezek közé tartozik: kiütés, csalánkiütés és csalánláz; ritka esetekben - angioödéma és malignus exudatív erythema.

Egyes betegeknél a stressz miatt a gyógyszer szedése hátterében erős hajhullás alakulhat ki. Gyertyák használata esetén enyhe égési érzést okozhat, ritka esetekben a nyálkahártya elpirul.

Adagolási rend

Legyen figyelmes a test sajátosságaira, valamint az adagolási rendre. A vesék, a máj és a szív krónikus betegségeiben a gyógyszert hasonló gyógyszerrel vagy adaggal kell helyettesíteni. Ne csináld magad - így csak súlyosbíthatja egészségét.

A kezelés módja az orvosi vizsgálat eredményétől és a diagnózistól függ:

 • a bőr gombája. A gyógyszer toleranciájától függően kétféleképpen veheti azonnal be. Az első esetben az Irunin egyszer egyszer ivott (200 mg). A kezelés időtartama 7 nap. Gyenge tolerancia mellett a dózis 2-szeresére csökken: naponta egyszer 100 mg irunint kell inni. A felvétel időtartama 15 napra emelkedik;
 • onychomycosisban. A köröm gombájával ellátott Irunint naponta kétszer 2 kapszulánként (200 mg) adagolják. A kezelés folyamata - 1 hét, ezt követően szünetet kell tartania. 21 nap múlva meg kell ismételni a terápiát, majd ismét 3 hétig szünetet kell tartani, és egy újabb tabletta (végül) inni kell. Összesen 3 kezelés. Ha erős teste és egészséges mája van, használhatsz egy másik rendszert: naponta 2 kapszulát inni 2-3 hónapig. Az ilyen rendszer azonban nemkívánatos, és kellemetlen következményekkel járhat az egészségre nézve. Jobb, ha az Irunint a körömgombáról az első rendszer szerint alkalmazzuk;
 • szájpenész. Az ajánlott napi adag 400 mg, két részre osztva. Az első tünetek helyreállításához és eltávolításához csak egy nap elegendő. Kíméletesebb kezelés: napi 200 mg (egyszer). A kezelés időtartama ebben az esetben 3 napra növekszik;
 • pityriasis lichen. Ebben az esetben csak egy kezelési séma van, de ha a várt hatás nem érhető el, akkor a tanfolyam meghosszabbodik. A főétel 7 napig tart (napi 200 mg, egy munkamenetben), további egy hétig, megszakítás nélkül;
 • sima bőr fertőzés. A kezelési séma ugyanaz, mint a fenti esetben;
 • szaruhártya. Igyál 200 gramm gyógyszer egy naponta. A terápiás képzés időtartama 3 hét;
 • A szájüreg nyálkahártyája. Napi 100 mg 2 hétig;
 • aspergillosis (belső szervek által az Aspergillus gombák által okozott károsodás). Kezelési séma - egy kapszula 2 kapszula (200 mg). A kezelés folyamata a patológia súlyosságától függ és 2-5 hónapig tart;
 • kríptokokkózis. A kezelési séma ugyanaz, mint az aspergillózis esetében. A kezelés időtartama legfeljebb 12 hónapig tarthat;
 • histoplasmosis. Naponta 2-szer 100 mg-ot adjon. A terápia időtartama a lézió mértékétől függ. Általában 8 hónapig tart;
 • sporotrichózis. Igy naponta 1 alkalommal 3 hónapig.

Szisztémás és mély mikózisokkal a kezelés időtartama legalább hat hónap. Csak egy orvos írhatja elő a kezelést.

Ha nem tapasztalható észrevehető javulás, forduljon orvoshoz ismételt vizsgálat céljából. Talán az első alkalom, amikor tévedésből diagnosztizálták, vagy egyáltalán nem kaptak egy kaparást.

A kiadás, a kibocsátás és a tárolás körülményei

A hatóanyagot sárga membránnal bevont kapszulákban kapják. Az egyes kapszulákon belül mikrogranulák. Ez a funkció segít gyorsan áthaladni az emberi testen és elérni a vereséget.

A második kiadásforma - hüvelytabletta. A kapszuláktól eltérően sajátos gyűrű alakúak.

A kapszulák ára 439-ről 789 rubelre változik. Hüvelyta tabletta 341 rubelből áll. Az ár attól függ, hogy a gyógyszertár és a város melyik gyógyszert értékesítik.

Tartsa a kábítószert száraz helyen, fénytől védve és gyermekektől elzárva. A maximális hőmérséklet, amellyel tablettákat és kapszulákat tarthat - akár 25 fok. A felhasználhatósági időtartam 2 év, ezt követően veszélyes lehet tablettákat használni.

Irunin analógjai

Irunin elég drága eszköz. Ajánljuk Önnek, hogy megismerkedjen az Iruninhoz hasonló analógok listájával a cselekvés elve vagy az aktív komponens között:

 • Rumikoz. A bőr, a törzs, a nyálkahártyák gombás elváltozásaira utal. Segít az onychomycosis indult formájával. Teljes mértékben ellenjavallt a gyermekeknél, a szívelégtelenségben szenvedő betegeknél és az aktív összetevőkre fokozottan érzékenynek. A terhesség ideje alatt tilos. Feltétlenül alkalmazzon fogamzásgátlást a kezelés alatt. A mellékhatások ugyanazok, mint Irunin, azonban kevésbé gyakoriak. Rumikoza átlagos költsége 442 rubel;
 • Flukonazol. Olyan készítményekre vonatkozik, amelyek spektruma meglehetősen széles. Hatékony a candidiasis, gomba körmök, megfosztották. Fejfájást, gyomor-bélrendszeri elégtelenséget és egyéb mellékhatásokat okozhat. Ellenjavallt 4 év alatti, terhes és szoptató nőknek. Az átlagos költség nagyságrendje alacsonyabb, mint a többi drogé, és 37 rubelből indul;
 • Orungamin. Az itrakonazollal szembeni gomba elleni szerek. A körömgomba, candidiasis, mycosis sima bőrre van írva. A kontraindikációk egybeesnek a korábbi gyógyszerek leírásában meghatározott korlátozásokkal. A gyógyszertárak ára 698 rubel.

A kábítószer használata előtt forduljon orvoshoz. A kezelés alatt óvatosan kell eljárni: csak személyes tárgyait kell használni, elkerülni a stresszes helyzeteket és követni az egészségi állapotot.

Irunin - használati utasítás

Irunin (Irunin) - a gombás betegségek kezelésére szolgáló gyógyszer. A gyógyszert körömlemezek, bőr, belső szervek és nyálkahártyák kezelésére használják.

A hatásosságot klinikai vizsgálatok igazolták: az Irunint a betegek 92% -a támogatja hat hónapos terápia után.

Iruninnal együtt ajánlott helyi célú gyógyszereket (kenőcsök, krémek, spray-k) használni, amelyek gyorsabban segítenek megszabadulni a bőr- és a körömgombabetegségektől.

Irunin - hatékony gombaellenes szer

Irunin kibocsátásának és összetételének formája

A gyógyszer kétféle formában létezik: gyertyák és kapszulák. A hüvelytabletta kizárólag a kocsányhoz (candidiasis) használható. A gyertyák itrakonazolt tartalmaznak hatóanyagként.

 • szacharóz (ízlés szerint);
 • zselatin (kapszuláris bázis, oldódik a gyomorban);
 • itrakonazol (hatóanyag, 100 mg kapszulánként);
 • 2-metil-propénsav;
 • E171;
 • Valium;
 • propilparaben (tartósítószer).

A gyertyák hasonló összetételűek, de tartalmaznak talkumot, magnézium-sztearátot és keményítőt is (burgonya). Egy hüvelyi tabletta 200 mg hatóanyag.

Az itrakonazol anyag triazolból származik. Az összetevő hatalmas gombaellenes hatást fejt ki.

A készítmény Irunin az itrakonazol tartalmát tartalmazza

Ár és analógia

A gyógyszerköltség függ a felszabadulás formájától és a csomagolásban lévő tabletták számától. Az Irunin 10 kapszulájának átlagára 430-450 rubel. A 14 kapszula esetében 550-650 rubelt kell fizetni, és 6 - 350 rubelt.

Irunin analógjai:

 1. Orungamin. Kapszula formájában kapható. Egy kapszula 100 mg itrakonazolt tartalmaz. A jegyzet szerint - ez a gyógyszer tágabb hatókörrel rendelkezik, segít a pityriasisban és a zsigeri candidiasisban. A gyógyszer ára: 700 rubel.
 2. Itrazol. A gombából kapszulák, amelyeket élesztő vagy dermatophyták által okozott onychomycosis (körömgumik) kezelésére használnak. A gyógyszer segítséget nyújt a mycoses (különösen - szisztémás), gombás keratitis, hüvelyi és orális candidiasis kezelésében. A gyógyszer ára: 400 rubel.
 3. Itrakonazol. Viszonylag olcsó gombaellenes kapszula. Ugyanazt a hatóanyagot (100 mg / 1 tabletta) tartalmazzák. Alkalmazható candidiasis, mycosis, többszínű lichen, valamint a köröm gomba. A gyógyszer segít megszabadulni az élesztőszerű gombáktól és dermatophytáktól. Az orvosi költségek: 250 rubel.
 4. Rumikoz. A kapszulák is tartalmaznak itrakonazolt (100 mg / 1 tabletta). A gomba szegekhez használt, élesztő- vagy penészgenetikai mikroorganizmusok okozta. A gyógyszer a pityriasis, candidiasis, szisztémás mikózisok kezelésére szolgál. Az orvosi költségek: 400 rubel.

Az Orungamin az Irunin egyik analógja

Indikációk Irunina

A gyógyszer a következő betegségek kezelésére javallt:

 • szisztémás mycoses (blastomycosis, sporotrichosis, aspergillosis, cryptococcosis, valamint megoldatlan és trópusi patológiák);
 • tuska (candidiasis);
 • penészgombák vagy élesztő által okozott onokomikózis;
 • a szokásos mycosis a bőr, nyálkahártyák, szemek.

Farmakológiai hatás

Irunin antibiotikum vagy sem? Ez a gyógyszer antimikotikus, vagyis szintetikus gombaellenes szer.

A fő terápiás hatás az aktív komponensnek köszönhető. Az itrakonazol teljesen blokkolja a micélium aktivitását - vegetatív gombás testet.

Az anyag az ergoszterin bioszintézisére is hatást gyakorol, teljesen elnyomva. Az onokomikózis esetében a fellendülés indexe az egészséges körömlemezek növekedése.

A maximális terápiás hatást a kezelés befejezése után 1-1,5 hónap elteltével érik el.

A gyógyszer hatással van a belső szervekre is, ezért óvatosan vegye figyelembe.

Annak érdekében, hogy az onokomikózis hatékonyabb legyen, folyamatosan dolgozzon cipőt és mosson zoknit, harisnyanadrágot. Ez segít hamar elpusztítani a gombákat és megakadályozni az újbóli fertőzést.

Az újbóli fertőzés megelőzése érdekében ne felejtsd el megtisztítani a cipőt nem csak kívülről, hanem belül is

Használati utasítás Irunina

A gyertyákat intravaginálisan használják. A kúpokat be kell illeszteni a hüvelybe, miközben térdre hajolnak. A gyertyákat naponta egyszer alkalmazzák (lefekvés előtt). A kezelés időtartama hetente kettőig tart, ha szükséges (a candidiasis visszaesése) egy hónappal később megismételhető.

Irunin kapszulákat helyeznek be belsejébe. A gyógyszer napi normája kapszulában: 100-200 mg, a betegség típusától függően. A gyógyszer nagyobb mennyisége túladagoláshoz vezet. Túlzott használat esetén azonnal meg kell mosni a gyomrot és több tablettát aktiválni.

Az Irunin túladagolásának elkerülésére - inni az aktív szénre

A mycoses terápiás kezelése 7-10 napig tart, candidiasisban - 14 napig.

Az onokomikózis kezelése a folyamatos terápia esetén 1,5 hónap, míg a kismértékű megszakítás esetén 3 hónap. A napi adag 200 mg felnőtteknek és 100-150 mg a 12 évesnél idősebb gyermekeknek.

Szükséges egy hétig a kábítószert bevenni, majd szünetet tartani 2 hétig, és ismételje meg a teljes részt.

A megszakítással kezelt terápia enyhébb, a krónikus bélrendszeri betegségekben szenvedőknek ajánlott.

A kapszulákat reggel és este kell ivott étkezés után. A recepciónak világos ütemezés szerint kell történnie.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Az Irunine terhesség és laktáció ellenjavallt. Csak akkor hozható, ha a betegség veszélyezteti a magzat életét. Ebben az esetben a kezelést gondosan össze kell hangolni az orvossal.

Egyéb ellenjavallatok:

 • szívelégtelenség;
 • egyéni intolerancia a készítmény komponenseivel;
 • a légzőrendszer obstruktív betegségei.

Vese- és májbetegségeket óvatosan kell alkalmazni. A 12 év alatti gyermekek is szigorúan tilosak.

A mellékhatásokat minden betegben különböző módon fejezik ki. Egy közös negatív hatás a székrekedés. Gyakran vannak fájdalmak a hasban, valamint émelygés és szédülés. Bizonyos esetekben allergiás reakciók léphetnek fel - bőrkiütés, viszketés, a bőr puffadása. A tüdőben is kialakulhat duzzanat. Az Irunin hosszantartó használata esetén a beteg elkezdheti elveszíteni a haját.

Irunin szedése esetén bőrkiütés jelentkezhet

Irunin és alkohollal való kompatibilitás

Az irunin és az alkohol összeegyeztethetetlen egymással, mivel ez a kombináció túl sok törést eredményez a májon és a veséken. Ezek a szervek felelősek a szervezetből származó toxinok és gyógyszerek eltávolításáért.

Ezért, ha a hatóanyagot alkoholokkal kombináljuk, mérgezés léphet fel. A beteg szédülést, émelygést kezd, a hőmérséklet hirtelen felemelkedhet.

Az alkoholtartalmú italok csökkentik az Irunin hatékonyságát is, csökkentve ez szinte nulla.

A gyógyszer nem alkalmazható egyszerre a Terfenadine, Quinidine, Simvastatin, Triazolam, Pimozide.

Irunin és alkohol kombinációi esetén szédülés és fejfájás kezdődhet

Melyik a jobb?

Az itrakonazollal ható összes hatóanyagnak hasonló cselekvési elvnek kell megfelelnie. A gombák sejtfalán hatnak, a micéliumon. Emiatt a patogén mikroorganizmusok elég gyorsan meghalnak. Az ebbe a kategóriába tartozó gyógyszereknek csak apróbb eltéréseik vannak, amelyek főként az ár és a felszabadulás formáját fejezik ki.

Irunin vagy itrakonazol?

Leírás Az itrakonazol majdnem megegyezik az Irunin jelöléssel. Érdemes megjegyezni, hogy az első eszköz több ellenjavallatot tartalmaz. Az időseknek tilos használni.

Az itrakonazol is csak kapszulákban kapható, és az Irunin két formája van, amelyek közül az egyik a legkényelmesebb a vaginális candidiasis kezelésére.

Ezért Irunin ebben az esetben vezet, de az itrakonazol 50-100 rubelrel kevesebb.

Az itrakonazolnak több ellenjavallata van

Irunin vagy Rumikoz?

Megoldás A Rumikoz hatékonyabb a pityriasis és a mély viszcerális candidiasis kezelésére. A gyógyszer Iruninnal azonos árkategóriájú. De a Rumikoz csak kapszula formában kapható. Ezért e kritérium szerint Irunin vezet. Minden más szempontból a készítmények azonosak.

A Rumikoz gyógyszer nagyon hasonlít Iruninhoz

Vélemények

- Apámnak szörnyű gomba volt a lábán. Szó szerint minden köröm sárga volt és hámlasztott. Úgy döntöttem, hogy hatékony kezelést találok és interneten olvastam Iruninról (receptet adnak el, így az apámnak és nekem előzetesen orvoshoz kellett menniük). A kezelés teljes időtartama 4 hónap volt, időről időre apám szünetet tartott. Most minden rendben van a körmeivel.

- Irunint orvos tanácsára vettem. Ebben az időben volt egy körömgomba. Megkaptam a csomagot a termékből - jobb lenne vásárolni. Pontosan 3 hónapig kezelték. Egész idő alatt vágta le a sárga körmét. Ennek eredményeképpen a pozitív hatás csak 7 hónap után következett be. "

"Nem javaslom az enyhe onychomycosisos betegeknek szánt gyógyszert. Meg kell kínozni kezelni. A kábítószert 3 hónapig kell részegedni rendszeres megszakításokkal. A hatás csak 4-9 hónap után következik be (amikor új szögek nőnek). E kapszulák egész folyamatát ivtam, állandóan székrekedésben szenvedtek. Ennek eredményeként a körmök meggyógyulnak, de gyorsabban végezhető el. "

Irunin - Körömgomba kezelése. Vélemények, árak, analógok, utasítások és ár

Gombás betegségek az ember - nem egyszerűen a pusztítás a szervezet egy vagy több féle kórokozók: dermatophytes, candida vagy penészgombák.

És míg a korai szakaszában köröm gombás fertőzései (onychomycosis) gyakori használata gyógyszerek helyi hatások, ha súlyos és kevert formája a betegség van szükség, gombaellenes széles spektrumú szerek.

Határozza meg, mennyire hatékony az onychomycosis elleni küzdelemben Az Irunin segíteni fog az emberek véleményének, a körömgombáknak, amelyekért valódi próba lett.

Mi a körömgomba?

Eddig a körömgomba - onychomycosis - az ember leggyakoribb gombás betegsége. Számos tanulmány szerint a világ lakosságának egyharmada szenved gombabetegségben, és az esetek több mint fele körülbelül onychomycosisról szól.

A statisztikák szerint a 50-80% -ában a kórokozót onychomycosis dermatophytek, 9% - öntőformák, és 5-7% - élesztő gombák.

Ez gyakran egy és ugyanazon beteg lehet megállapítani a jelenléte több kórokozó - ebben az esetben ez lesz a vegyes gombásodás, ami rendkívül nehéz kezelni a helyi készítmények.

Ezért sok esetben a körömgombák sikeres ártalmatlanítása anélkül lehetséges, hogy széles körű hatású antimikotikus gyógyszereket alkalmaznának.

Mennyire hatékony Irunin abban, hogy megszabaduljon a körömfungustól?

Az Irunin nevű szintetikus gombaellenes antibiotikum egy viszonylag új gyógyszer, amelyet 1996-ban széles körben használtunk hazánkban.

Számos tanulmány eredményei szerint az "Irunin" nagyon hatékony a körmök, a bőr és a belső szervek gombás elváltozásainak leküzdésében.

Az "Irunin" biztonságos összetétele lehetővé teszi a cukorbetegek számára a kábítószer használatát.

A statisztikák szerint 9 hónapos korrekt kezelés után az "Irunin" teljes gyógyulást a betegek 92 százaléka észleli, és éves terápiával a betegek 94 százaléka teljes kúrát diagnosztizál.

Fontos megérteni, hogy csak vétel „Irunine”, hogy sikeresen megszabadulni a gomba nem elég - megfelelő terápia során számos olyan tevékenységet, amelynek célja a megszüntetése a betegséget, többek között a helyi kezelést az érintett területek, valamint a rendszeres és alapos fertőtlenítés lábbeli.

Milyen az Irunin összetétele és farmakológiai tulajdonságai?

Ez az készítmény tabletták és kapszulák formájában áll rendelkezésre. A körömgombák kezelésére a gyógyszer kapszula formáját alkalmazzák.

Minden egyes kapszula 100 milligramm hatóanyagot tartalmaz - itrakonazolt.

Az itrakonazol mellett a készítmény olyan segédanyagokat is tartalmaz, mint a:

 • zselatin;
 • Valium;
 • cukorkréta;
 • propil-parahidroxibenzoát;
 • szacharóz;
 • titán-dioxid;
 • metakrilsav.

Az "Irunin" sikeres terápia indikátora az egészséges lemezek megjelenésének kezdete. A gyógyszer bevételének hatása az utolsó kapszula felhasználását követő másfél-két hónappal észrevehető.

A "Iruninom" körömgombák kezelésének rendszere

Az orvosok "Irunin" -ot neveznek ki a körömgombák három hónapos impulzuskezelésére, kis megszakításokkal.

A gyógyszer napi dózisa felnőtteknek két kapszula (200 milligramm), egy reggel és egy este. Vegyük a gyógyszert hét napig, majd szünetet tartson 3-4 hétig, majd ismét megismételjük a kurzust.

A gyógyszert fél órával az étkezés után kell bevenni, a kapszulát ugyanakkor rágni nem lehet - teljesen lenyelni és tiszta vízzel lemosni.

A gyógyszerre vonatkozó megjegyzés szerint az "Irunin" alkalmazása a következő gyógyszerekkel kombinálva teljesen lehetetlen:

Irunin kontraindikái és mellékhatásai

Amint a gyakorlat azt mutatja, hogy a körömgombák eltávolítása mellett az Irunin bizonyos mellékhatásokat is okozhat a betegnek, többek között:

 • allergiás kiütés;
 • székrekedés;
 • hányinger;
 • az étvágy romlása;
 • menstruációs ciklus rendellenességek;
 • anyagcserezavarok;
 • gyors fáradtság;
 • a tüdő puffadása;
 • krónikus szívelégtelenség kialakulása.

Nagyon ritka az "Irunin" szedése esetén, amely kolesztiás sárgaságot és mérgező májgyulladást okozhat. Ezenkívül az akut májelégtelenség kialakulása miatt bizonyos halálozási kockázat is fennáll.

Az Irunin alkalmazásának időszakában bekövetkező szövődmények elkerülése érdekében a betegnek figyelmet kell fordítania a szervezet bármilyen negatív változására, különösen a gyors fogyásra, gyengeségre, hányásra és a vizelet sötétedésére.

A toxikus májkárosodás tüneti tüneteinek jelenlétében a gyógyszert törlik és a betegnek a máj vizsgálata céljából elküldik.

Ennek a gyógyszernek a fő ellenjavallatai a következők::

 • gyermekek kora (12 éves korig);
 • szívelégtelenség;
 • májbetegség;
 • terhesség
 • a légzőrendszer obstruktív betegségei;
 • a gyógyszer egyéni intoleranciája.

Irunin kompatibilis az alkohollal?

Alkoholos italok fogyasztása a kezelés során „Irunine” szigorúan tilos, ahogy az az összetétel az alkohol növeli a negatív hatások májkárosító anyagok.

Az "Irunin" költsége és analógjai

Ebben az időben a szórás az árak „Irunine” elég nagy - orosz gyógyszertárak is találhatók, mint a gyógyszert a 300 és 650 rubelt.

Az "Irunin" költségét sok tényező befolyásolja, de a fő a kapszulák száma:

 • 6 kapszula - körülbelül 330 rubel;
 • 10 kapszula - körülbelül 430 rubel;
 • 14 kapszula - körülbelül 630 rubel.

Az "Irunin" analógjai ugyanakkor jelentősen drágábbak.

A hasonló cselekvés legáltalánosabb eszköze:

Irunin körömgombák kezelése - videó

Vélemények a "Irunin"

A gyakorlat azt mutatja, hogy az Irunin-t a körömgombák kezelésére alkalmazó emberek többsége továbbra is kielégítette ezt a gyógyszert. A megfelelő alkalmazással a gyógyszer hatékonyan működik, anélkül, hogy bármilyen mellékhatást okozna.

Ami a kábítószer-biztonságot illeti, a Irunin-ról szóló közzétett statisztikák statisztikája szerint a gyógyszer teljesen ártalmatlan még a cukorbetegek számára is.

Bizonyos esetekben a gyógyszer is lehet használni a terhes és szoptató nők, azonban ezt csak konzultációt követően az orvos szigorúan.

Ezenkívül egy ápoló anya esetében a gyermeket mesterséges táplálékba kell áthelyezni mindaddig, amíg a gombát el nem távolítják.

Így az Irunin az egyik leghatékonyabb és legoptimálisabb antimikotikus gyógyszer, amely a terápia megfelelő hozzáállásával lehetővé teszi, hogy örökre megszabaduljon a körömgomból.

Irunin - használati utasítás, hatóanyag, dózisok, ellenjavallatok és felülvizsgálatok

A látszólag egészséges ember egyik leginkább kellemetlen betegsége egy gombás fertőzés.

Ha más gyógyszerek nem tudott megbirkózni a láb gombás, ótvar vagy szájpenész, az orvos írja elő Irunine - alkalmazásáról szóló szerszám vezető kijelenti, hogy megöli dermatofitonok, élesztőgombák és penészgombák. A kezelés megkezdése előtt olvassa el a gyógyszer adagolását, mellékhatásait és az ellenjavallatok listáját.

Irunin gyógyszere

Gombaellenes készítmények Irunine tárgya széles spektrumú hatóanyagokkal, amelyek alkalmasak az orvosi gyakorlatban kezelésére rezisztens gombás növények különböző kóroktanú.

A gyógyszert az orosz Veropharm gyógyszergyár termeli.

Az orvosi dolgozók szerint, a gyógyszer sajátossága a terápiás hatás fenntartása még a terápia befejezése után is.

A gyógyszerkészítmény tabletták formájában kapható orális és intravaginális kezelésre. A részletes összetételt és az Irunint a kimenet minden egyes formájára a táblázat tartalmazza: