Hogyan kell alkalmazni az Irunint az onokomikózis kezelésére? Eredmények és visszajelzés

A medence, a szauna, a strand megtekintése - mindezek mycobacteriumok okozta szennyeződést okozhatnak. A mikroorganizmusok spórái elsősorban a lábakra esnek, ennek eredményeként a gomba a körmökön (onychomycosis) fejlődik ki. Ennek a betegségnek a legnagyobb veszélye az, hogy érezhetővé válik már abban a pillanatban, amikor elhanyagolt formába kerül. A betegség kezelésére gyakran Irunin nevű gyógyszert használnak. Nézzük részletesebben, hogy milyen is, hogyan kell bevenni és milyen mellékhatásokat okoz.

Irunin először 1995-ben jelent meg. Ez utal a szintetikus antimikotikus (gombaellenes) csoportra. A gomba kezelésére a körmökön Irunint kapszulákban használják. A fő anyag az inrakonazol. Az utóbbi erős gombaellenes hatást fejt ki. De az Irunin hatása az egyedülálló képletnek köszönhetően érhető el.

Hogyan működik a gyógyszer? A készítményt alkotó anyagok gátolják a baktériumok sejtmembránjának ergoszterin szintézisét, ami a betegség kialakulását idézi elő. A gombák megszűnnek, és elpusztulnak. De ez nem történik azonnal. A gyógyszert egy darabig kell bevenni, hogy felhalmozódjon a szervezetben.

Az Irunint csak receptre kaphatja. A költség 350-750 rubel. Mindez attól függ, hogy hány tablettát 1 csomagban. Az Irunint hólyagokba helyezett sárga kapszulák formájában állítják elő. 1 csomagban 6, 10 vagy 14 kapszula lehet. Amint azt a statisztikák azt mutatják, hogy Irunint az emberek 93% -ában vették át, a bőr és a köröm gomba teljesen meggyógyult. Ez a tény megerősíti az eszköz hatékonyságát.

Felvételi jelzések

Az Irunina kapszula olyan esetekben is segít, amikor más gyógyszerek, külső vagy orális adagolás nélkül tehetetlenek voltak. Alkalmasak különböző helyszínek gombás fertőzéseinek kezelésére, függetlenül attól, hogy elhanyagolták-e őket.

 • szisztémás gombás fertőzések;
 • gombás keratitis;
 • onychomycosisban;
 • candidiasis;
 • zoster.

Ellenjavallatok használata

Tanulmányozza ellenjavallatokat a gyógyszer szedése előtt. Irunin, az utasításoknak megfelelően, nem használható:

 • 12 év alatti gyermekek;
 • terhes nők;
 • ápoló anyák;
 • a kábítószer egyik összetevőjével szembeni intoleranciát;
 • azok, akiknek problémái vannak a szív és a máj között.

Ha egy terhes nő diagnosztizált gombát a körömlemezeken, akkor az orvos értékeli a kábítószer negatív hatását a magzatra. Amikor egy nő táplálja a babáját, az Irunin hozzávalói behatolnak a tejbe. Ezért a kezelés idején fel kell adnia a szoptatást.

Ha a beteg más gyógyszereket szed, az orvosnak tudnia kell erről. Meg fogja vizsgálni az Iruninnal való kompatibilitást.

Alkalmazási útmutató

Irunin a körömgombák kezelésében kurzusokat vesz. Amint azt a gyakorlat mutatja, és a felülvizsgálatok ezt megerősítik, a folyamatos tanfolyamok maximális hatást fejtenek ki. De minden betegnek egyedi megközelítésre van szüksége. És egy másik fontos pont - Ön önállóan nem vehet részt Irunin terápiában! Ezt írja egy orvos, aki megvizsgálja a körmöket, diagnosztizálja és kiválasztja a megfelelő adagot.

Az Irunin orvos kinevezése után kövesse ajánlásait. Ön nem tudja önállóan változtatni a dózist, kihagyja a gyógyszert, meghosszabbítja a kezelést. Tehát csak rosszabbíthatja állapotát. Tegye szigorúan evés után. Ez az egyetlen módja a maximális hatás elérésének.

Számos módszer létezik arra, hogy Irunin-t körömgombával viseljük a lábakra. Ha a körömlemezt enyhén érintik, a kezdeti tanfolyam 7 nap lesz. Az ilyen nem hosszú kurzusok az orvosok pulzus terápiát neveznek. A beteg naponta kétszer vegye be a gyógyszer 1 kapszuláját. Ha egy gombás fertőzés súlyosan megsérti a körmöket, az orvos 12 hetes kezelést írhat elő. A kapszulákat naponta kell inni napi 2 alkalommal.

A gombafertőzések néha befolyásolják a kezek körmét. Ilyen esetekben Irunin kezelése így fog kinézni:

 • Természetesen. 1 kapszula naponta kétszer egy héten.
 • II év. Kezdje 3 héttel az első vége után. Naponta 2 alkalommal 1 kapszula esetében. Időtartam - 7 nap.

Az orvos három kezelésből álló kezelést írhat elő. A gyógyszert naponta 1 héten át adagolják, majd egy hónapra szünetet tartanak és a kurzust megismétlik. A következő szünet 2 hónap. A heti kurzust még egyszer megismételjük. A látható eredmény a terápia végén lesz. Nem számíthat arra, hogy a gomba azonnal eltűnik.

A gombafertőzések kezelésében Irunin nem fogyaszthat alkoholos italokat.

Mellékhatások

Az utasítások szerint az Irunin-kezelés során a következő mellékhatások lehetségesek:

 • A gyomor-bélrendszerből. A betegek többségét a has, a székrekedés és a hasmenés okozza, ritkábban - émelygés, étvágytalanság.
 • A központi idegrendszer oldaláról. Fejfájás, kisebb szédülés, álmatlanság.
 • A húgyúti rendszertől. A vizelet sötétebb lesz. Lehetséges, hogy a menstruációs ciklusban, a szexuális vonzerőben rosszul működnek.
 • Veseelégtelenség, májkárosodás.
 • Tüdőödéma, szívelégtelenség.

Ritka esetekben allergiás reakció alakul ki. A bőr viszketése, kiütés, néha angioneurotikus ödéma formájában manifesztálódik. Ha az egyik mellékhatás jelentkezik, le kell hagynod az Irunin szedését és menjen orvoshoz. Talán csökkenti az adagolást vagy tiltja a felhasználást.

Vélemények a gyógyszerről Irunin jelzi, hogy a kezelés után a körmök egészséges megjelenést kapnak, és a gomba eltűnik. Minden érintett terület fokozatosan helyreáll. De érdemes megjegyezni, hogy ez az eszköz nem ad gyors eredményt. Időbe telik a testben való felhalmozódás. Íme néhány olyan vélemény felülvizsgálata, akik már megpróbálták Irunint.

"Elkezdtem Irunint alkalmazni az orvosával folytatott konzultációt követően. De először hallottam róla egy barátról, aki sikeresen gyógyította meg a gombát ezzel a gyógymóddal. Tudja, először azt gondoltam, hogy mindez értelmetlen, mert nem vettem észre semmilyen eredményt. De ahogy később kiderült, úgy kell lennie. Végül is ennek a gyógyszernek a hatóanyaga felhalmozódik a szervezetbe, és csak ezután ment le titokban betegségtől. Ezért, ha Irunint nevezel ki, akkor tanácsom - kétség nélkül vegye be! Ő segít, ha nem azonnal. "

"Sportra járok, ezért szinte mindig járni kell a cipőkön. Egy évvel ezelőtt észrevettem, hogy a combjaim elkezdenek elkülönülni. Sárga színt kaptak. Fordultam az orvoshoz, aki azonnal diagnosztizálta a gomba! Kaptak Irunin nevű kapszulát. Napi 2 alkalommal kellett őket naponta bevinni. Miután befejeztem a második pályát, a körmöm kezdett helyreállni. Ez az eszköz segített nekem. Egyébként az ár meglehetősen ésszerű. De az árak attól függnek, hogy milyen gyógyszertár-hálózatot választ Irunintól. "

"Régóta tanulmányozom az Iruninról szóló beszámolókat, mivel a lányomhoz rendelték. A legtöbb esetben pozitív volt. A lánynak volt egy gombája a kezek körömlemezén. Egy hétig ivott a gyógyszert, majd szünetet tartott és megismételte a pályát. Tudja, mindig úgy tűnt számomra, hogy a gyógyszer azonnal fellép. De ez nem vonatkozik Iruninra. Olyan, mintha egy kicsit összegyűlne egy szervezetben, majd fokozatosan felszabadítaná magát egy gombafelől. A lányom elégedett volt, Irunin segített neki. Minden gyógyszertárban megvásárolható, de csak vényköteles. "

"Ami azt jelenti, hogy nem írják fel, körömgombákkal kapcsolatos utasításokat alaposan tanulmányozni kell. Ezt a témát érintette, amikor Irunin drogot írtak fel. Annyira örülök, hogy meggyógyítom ezt a "rossz" fájdalmat, azonnal elkezdtem szedni, de még nem is olvastam a megjegyzést. És hiába! Három nap múlva a jobb oldalon fájni kezdtem. Ez a máj így reagált a gyógyszerre. De tudtam, hogy problémám van ezzel a szervvel, de nem figyelmeztettem az orvost. Ne ismételje meg a hibámat.

Nadia, Nizhny Novgorod.

"Volt egy gomba a lábujjakon több éve. Csak én nem kezeltem: krémet, lerakókat, cseppeket. Sok népi módszert próbáltam ki, de semmi sem jött fel. Amikor elmentem az orvoshoz, Irunint nevezték ki nekem. Tanulmányoztam az orvosok és a már kezelt orvosok leírását, véleményét. Végül is fontos volt számomra, hogy megértsem, segít-e. Sok pozitív vélemény volt, a negatív találkozók nagyon ritkák voltak. Ezért felállítottam magam, hogy ezek a kapszulák biztosan megmentenek a gombából. És cselekedtek! By the way, a költség a gyógyszer is boldog. Egy ilyen árért mindenki engedheti meg magának ezt a gyógyszert. "

Hogyan alkalmazzuk az irunint a körömfungustól és mennyire hatékony?

A körömlemez betegségei kórokozó mikroorganizmusokat okoznak. A körömgombák Irunin tabletta hatékony eszköze az új generációnak a kórokozó mikroorganizmusok elleni küzdelemben, amelyek betegséget okoznak. A hatóanyag széles spektrumú hatással rendelkezik - hatása a gomba sejtmembránjának teljes megsemmisítésére irányul.

A mi gombás betegségeink korunkban különleges helyet foglalnak el a fertőző patológiák között. A világ leggyakoribb körömgomba és az onychomycosis betegsége. Statisztikai adatokkal és sok kutatással bebizonyosodott, hogy bolygónk lakosságának több mint 30% -a különféle gombás megbetegedésekkel fertőzött. Leggyakrabban az emberek szagló gombákkal szenvednek.

Ez a betegség nagyon kemény és hosszú. A mycosis kezelésének hosszúnak, összetettnek kell lennie, párhuzamos kezeléssel antiszeptikumokkal. Leggyakrabban a betegség kórokozói dermatophyták - ezek a kórokozó mikroorganizmusok a diagnózisban kimutathatók a körömgomba körüli betegek 50-80% -ánál.

A körömgombák több kórokozója is diagnosztizálható egyidejűleg. Ilyen esetekben kevert mikózis észlelhető. Ezért sok esetben az onychomycosis hatékony terápiája lehetetlen, anélkül, hogy széles spektrumú orális antimikotikumokat alkalmaznánk.

Irunin a körömgomból: a készítmény leírása

Az Irunin vaginális kúpok és tabletták formájában kapható. A kapszulák közé tartoznak a sárga borítékban levő mikrogranulák. A termék egy csomagja 6, 10 vagy 14 hasonló tablettát tartalmaz.

A gyógyszer fő gyógyszere az itrakonazol. Közvetlenül a gomba hatására és gyorsan neutralizálja a kórokozó mikroorganizmusokat. 1 kapszula 0,1 g itrakonazolt tartalmaz.

A gyógyszer gombaellenes és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, gyorsan regenerálja a köröm és bőr patogén növényvilága érintett területeit. Ez annak köszönhető, hogy a hatóanyag gátolja a gombás sejtmembrán ergoszterin szintézisét.

struktúra

A gyógyszerkapszulák a következők:

 • itrakonazol;
 • laktóz;
 • keményítő;
 • nátrium-lauril-szulfát;
 • povidon;
 • magnézium-sztearát;
 • talkumpor.

bizonyság

A tabletták használatára vonatkozó utasítások Irunine egy gomba részletesen leírja, mikor kell a gyógyszer. Ha a szervezetnek van egy speciális bőrfertőzése, például candidomycosis, akkor Irunin gyógyszere segít a betegség gyors megbirkózásában.

A gyógyszer tökéletesen eltávolítja a gyulladást és megszünteti a gomba bármely szakaszában. Olyan betegségekkel küzd, mint:

 • zoster;
 • dermatophytosis;
 • ótvar;
 • a kéz és a láb gombája;
 • onychomycosisban;
 • penészgomba;
 • élesztő gomba;
 • ingens epidermofitia;
 • kokcidioidomikózis;
 • az úgynevezett mély mikózisok;
 • bármely rendszerszintű gombás fertőzés;
 • valamint a candidiasis.

A gomba megfelelő kezelése Az Irunin gyorsan megszabadul a betegségtől. Sok dermatológus ma kijelöli pácienseiknek Irunint. Ezt a hatékony hatóanyagot a szervezet jól tolerálja, és csak elszigetelt esetekben okoz mellékhatásokat. Tanácsos a gyógyszert csak orvoshoz fordulni és diagnosztizálni.

Használati utasítások

Az utasítások szerint az Irunin kapszulát étkezés után kell bevenni, és sok tiszta vizet kell mosni. A kezelés adagolását és időtartamát az orvos határozza meg az egyéni jellemzőkkel és diagnózissal összhangban. A gyógyszert az alábbiak szerint fogadják el:

 • Körömgomba (onychomycosis) - általában a terápia időtartama függ a betegség súlyosságától, de az orvosok 2-3 tanfolyamot ajánlanak. Az adott eszköz befogadása között 3 héten belül szünetet kell tartani. Ami a tanfolyam időtartamát illeti - pontosan 1 hét. Az Irunint naponta 2 alkalommal (pontosan 200 mg naponta kétszer) kell bevenni.
 • Dermatomycosis sima bőr (más szóval - ugyanaz a gomba) - kétfajta terápiát biztosított. Az első rendszer: 200 mg hatóanyagot naponta egyszer 7 napig. A második rendszer: 100 mg hatóanyag 1 nap / nap 14 napig.
 • A vulvovaginalis candidiasis betegsége - az orvosok naponta kétszer, vagy egyszer 200 mg-ot szednek.
 • Ezenkívül egy gombás gomba esetén az orvos ilyen rendszert írhat fel - a folyamatos terápiát 3 hónapig. 2 tablettát naponta. Ebben az esetben szükséges figyelni a máj munkáját.
 • Dermatomycosis esetén 200 mg gyógyszert naponta egyszer használnak (7 napig tart).
 • Lishay - a szakértők (helytől függetlenül) javasolják, hogy naponta pontosan 200 mg-ot vegyenek be 7 napig.
 • Kandídium - Általában naponta egyszer 100 mg-os adag (a tanfolyam 7 nap). A szisztémás mycosisot nagyon hosszú ideig kezelik - 3 hónapon keresztül. legfeljebb egy évig. Az ajánlott dózis a betegség jellemzőitől függ.
 • Gomba keratitis - jelzi, hogy pontosan 200 mg gyógyszert szed, naponta egyszer kell inni (általában 3 hetes kezelést kell alkalmazni);
 • A cryptococcosis betegsége - a gyakorlat szerint, a kezelés időtartama kb. 2 hónap, és legfeljebb egy évig tarthat, legfeljebb napi 200 mg hatóanyagot.
 • Aspergillosis - a terápia általában 2-5 hónapig tart, naponta egyszer 200 mg gyógyszert írnak fel.
 • Sporotrichosis - a terápia kb. 3 hónap. Hozzon létre 100 mg hatóanyagot naponta egyszer.
 • Hisztoplazmózis - az általános terápia 8 hónapig tart. Vegyen 200 mg gyógyszert 1 vagy 2 r. naponta.
 • Az ilyen betegség, mint a parakoccidioidomycosis, valamint a chromomycosis, olyan betegség, mint a blastomycosis - a kezelésnek körülbelül 6 hónapig kell tartania. 100 mg gyógyszert naponta egyszer kell bevenni (blastomycosis - 200 mg naponta kétszer).

Ellenjavallatok

Az Irunine-t nem szabad gomba ellen alkalmazni olyan betegeknél, akiknek valamivel nagyobb érzékenysége van a hatóanyag összetevőivel szemben. Tilos a kapszulákat alkalmazni a terhes nők kezelésében a magzat hordozásának első trimeszterében. Ami a II. És III. Trimeszterben lévő lányokat illeti, számukra a gyógymód csak olyan esetekben írható elő, amikor a kábítószer használatának kockázatát teljes mértékben igazolja a várható hatékony haszon.

A szakemberek nem javasolják Irunin kapszulák szedését a csecsemő szoptatása során - összetevői kis mennyiségben behatolnak az anyatejbe. A tabletták bevétele során a szoptatást egy bizonyos ideig meg kell szüntetni.

Ez az antimikotikus gyakorlatilag nincs ellenjavallat. Az Irunint azonban különös óvatossággal kell kijelölni ilyen esetekben:

 • a droghoz való egyéni intolerancia;
 • szívelégtelenség;
 • gyermekkor.
Kompatibilitás más gyógyszerekkel

Irunin együttes vállalása az ilyen készítményekkel, mint:

 • simvastatin,
 • rifampicin,
 • terfenadin,
 • kinidin,
 • triazol,
 • mizolasztin,
 • ciszaprid,
 • asztemizol,
 • dofetiliddel
Mellékhatások

Amint azt az utasítás is jelzi, amikor a gyógyszert a testből kivesszük, ilyen mellékhatások lehetségesek:

 • szédülés;
 • fejfájás;
 • sötét színű vizelet;
 • allergiás reakció;
 • emésztési zavarok;
 • hányinger;
 • székrekedés;
 • hasi fájdalom;
 • anyagcserezavarok.

A kezelés hatékonysága

A teljes vizsgálat és a helyes diagnózis után az orvos írja elő az Irunin készítményt. Analógjai is írhatók:

Az eredeti készítmény Irunin egy szintetikus gombaellenes antibiotikum, amelyet 1996 óta széles körben használnak a bőrgyógyászati ​​megbetegedések kezelésére Oroszországban.

Az Irunin tablettákra vonatkozó vélemények arra mutatnak rá, hogy a gyógyszerrel történő kezelés után a gomba teljesen eltűnik. A termék teljesen kiküszöböli a kórokozó mikroorganizmusokat, eltávolítja a gyulladást és visszaállítja az érintett területeket.

A gyógyszer többszörös kutatása és tesztelése megerősíti annak rendkívül hatékony működését a köröm, a bőr, a belső szervek, a hüvelyi candidiasis számos gombás betegségének kezelésében. A bizonyítványok megerősítik az Irunina gyógyszerkészítmény biztonságosságát mycosis kezelésében diabetes mellitusban szenvedő betegeknél is.

Az irunint követő 9 hónapot követő vizsgálatok szerint az onokomikózisban szenvedő betegek 92% -a gyógyult a betegségben. Egy évvel később nagyszámú betegnél a mycosis késői gyógyulása volt megfigyelhető. Az orális készítmény Irunin alkalmazható a betegség komplex kezelésében más előírt gombaellenes szerekkel együtt.

Ár Irunin

Az irunin kapszulák ára különbözõ tartományokban változik a hazai gyógyszertárakban. A gyógyszer átlagára:

 • Irunin (6 darabos csomagolásban) - 393 rubel;
 • Irunin (csomagolásban 10 db) - 600 rubel;
 • Irunin (az udvarban 14 db) - 765 rubel.

Az Irunin készítményt a lábaktól a körömgombákra és más kezelési módszerekkel együtt kell használni. A betegség kezelésében teljesen be kell tartani az előírt terápiás rendszert.

Visszajelzés az alkalmazásról

1. sz

Nemrégiben, miután meglátogatták a medencét, találtam egy gomba a lábamon. Ez csak horror! Az ismerős orvos javasolta, hogy kenőcsöt alkalmazzon az érintett területeken, és vegye be az Irunin kapszulát is.

A szervezet által nagyon jól tolerált, nem okoz mellékhatásokat. Fűrészeljen 2 kapszulát naponta kétszer kb. 10 napig. A gomba eltűnt. Jó, hogy gyorsan megszabadultam a betegségtől, különben a körmeim gomba lehetett egész életemben.

Elena, 38 éves - Samara

2. hivatkozási szám

A gombák váratlanul megjelentek a körömön. Gyanítom, hogy a manikűr kabinet alatt meglátogatták. Irunint tablettákkal és gombaellenes kenőccsel kezeltem.

Sajnos a drog haszontalan. De a későbbiekben használt gombákkal szembeni Stop-veszteség segített abban, hogy teljesen megszabaduljon a betegségtől.

Inna, 44 éves - Kharkiv

A tengeren felemeltem a lábam körömgombáját. A gyógyszertár javasolta Irunin kapszulát. Naponta kétszer 1 darabot ivott. 10 napos kezelés után jelentős javulást tapasztaltam a körmök állapotában.

A lemez egyenletesebb színt kapott és fokozatosan felépült. A kapszulák nagyon hatékonyak a gomba elleni küzdelemben. A betegség egész terápiája több mint három hónapig tartott. Végül sikerült visszaállítanom az egészségemet a körmeimre.

Vasily, 21 éves - Nizhny Novgorod

A közelmúltban diagnosztizáltak gombás keratitiset. Most kapok Irunin kapszulát - naponta egyszer. A köröm állapota kissé jobb lett. Egy jó modern gyógyszer, amely káros hatással van a betegségre.

Nem figyeltem meg semmilyen mellékhatást a kezelés alatt. A gyógyszer könnyen és jól tolerálható a szervezetben. Most a körmök nem annyira ijesztő nézni, mint a betegség kezdete. Pontosabban, a kapszulák segítenek megbirkózni a gombával.

Konstantin, 39 éves:

Review №5

Nem tudtam megszabadulni a körömgomból a lábamon több mint egy évig! Milyen drogokat nem írtam ki. Csak a közelmúltban, végül, a vizsgálatok kimutatták, hogy a betegség legyőzött. Számos különböző gyógyszert láttam a komplexumban. Beleértve, vettem és kapszulák Irunint.

A kezelést több lépésben végeztük, a szükséges megszakításokkal, az orvos állandó felügyelete mellett. A kapszula segít, nem csak a gomba elleni küzdelem, hanem a gyulladás enyhítése is. Ezután be kell inni egy tanfolyamot, hogy helyreállítsa a körmét. Általánosságban elmondható, hogy a különböző fajták gombáját megfelelő kezeléssel és rendszeres gyógyszerfelvétellel lehet legyőzni. A Irunin kapszula ebben az esetben elég megbízható ahhoz, hogy megszabaduljon a gomba felől.

Irunin - Vélemények

Irunin leírás és utasítások

Az Irunin egy gombaellenes gyógyszer, amelynek hatóanyaga az itrakonazol. Az itrakonazol triazol származékaként magas biológiai aktivitással rendelkezik, antibakteriális, neuroleptikus tulajdonságokkal rendelkezik, stimulálja a szív aktivitását. A gyógyszer meggátolja a gomba sejtmembránjához szükséges anyag szintézisét, ezáltal megsemmisül.

Irunin indikációk:

Az Irunint a következő parazita gombák által okozott betegségek kezelésére alkalmazzák:

 • súlyos szöveti károsodás, és lábujjak, dermatomycosis, bőrgombásodások által provokált élesztő, penész és dimorf gombákkal szemben;
 • a genitális és belső szervek bőrére és nyálkahártyáira, a színes lichenre, candidiasisra ható fertőzések;
 • mély szövetkárosodás;
 • szisztémás, fokális és trópusi gombafertőzések, beleértve a ritka eseteket is.

A kábítószer főbb ellenjavaslatai és óvatossági esetek használata:

 • a triazolszármazékok túlérzékenysége;
 • terhesség és szoptatás;
 • óvatosan cirrózisban és krónikus veseelégtelenségben;
 • gyermekeket és időseket csak az orvos engedélyével és a beteg súlya alapján számított adagokban szabad felhasználni.

A kábítószer mellékhatása Irunin:

A gyógyszer mellékhatásai nagyon sok a különböző szervek és rendszerek részéről. Az alábbiakban a legfontosabbak. Az emésztési szervek reagálhatnak a kezelésre a gyógyszerrel:

 • hányinger;
 • hasi fájdalom;
 • diszpepszia (az emésztés megszegése);
 • székrekedés;
 • étvágytalanság;
 • sárgaság;
 • hepatitis és májkárosodás.

A központi és perifériás idegrendszerektől a következő reakció figyelhető meg Irunin aktivitásában a szervezetben:

 • gyors fáradtság;
 • fejfájás;
 • szédülés;
 • passzív idegesség.

A nőknek szabálytalan menstruációs ciklusuk lehet.

A kardiovaszkuláris rendszer a következő mellékhatásokra is érzékeny:

 • a krónikus szívelégtelenség kialakulása;
 • a tüdő ödémája.
Emellett különböző allergiás reakciók és ödéma is lehetséges, sötét színű vizelet festése.

Vélemények Irunin-ról

A gyógyszer pozitív oldala:

Az Irunin erős gyógyszer a súlyos betegségek ellen. Igen, nagyon mérgező, és hatalmas listát tartalmaz az ellenjavallatokról. Azonban a tevékenységi köre impresszív. Csak akkor alkalmazzuk, ha az egy betegre vonatkozó kérelem pozitív aspektusa nagyobb, mint az okozott kár. A gyógyszer pozitív tulajdonságai között azok a betegek, akik észrevették a gyógyulási folyamat nagy hatékonyságát és sebességét. Ezt a gyógyszert fel lehet tanítani azoknak, akik büszkélkedhetnek a jó általános egészséggel és tartós immunitással. Jó Inurin jellemzi a következő véleményeket:

 • A férjemnek van egy körömgomba. Irunin körülbelül két hétig elfogadta. A hatás jó, nem észleltek mellékhatásokat. De általában a férjem nagyon erős fizikailag, talán ezért - mondja Valentine.
 • A gyógyszer gombaellenes, nagyon széles spektrumú. Őt mind a gyermekek, mind a nők kapják, így félelem nélkül kezeltek minket "- biztosítja Galina Stepanovna.

Irunin negatív tulajdonságai:

A gyógyszer legfontosabb hátránya a magas toxicitása. Gyakran az emberek, miután elolvasta az utasításokat, őszintén félnek elvenni. Ha azonban a beteg kiterjedt bőrelváltozásokkal vagy szervekkel rendelkezik, ebben az esetben nem kell választani. Vélemények a recepción Irunina találkozik lenyűgöző:

 • Három tanfolyamra fogadtam. Ez idő alatt a máj nyolc centiméterrel emelkedett, a lábakon nagy ödéma volt. Válasszon más gyógyszert a kezelésre! - írja Christina.

Általános vélemény a készítményről:

Ellenjavallása és a mellékhatások listája ellenére valóban hatékony, gombaellenes, széles körű gyógyszer. Az analógok között vannak olyanok, akiknél a mellékhatások sokkal rosszabbak, mint a fent tárgyaltak. Vannak olyan esetek, amikor Irunin még az állatok gumiformációinak kezelésében is hatásosnak bizonyult. Az egyetlen dolog megjegyezni, hogy nem kell ilyen mérgező gyógyszert használni, ha tudod, hogy a tested gyengül. Jobb, ha más gyógyszereket, komplex terápiát, immunstimuláló szerekkel és vitaminokkal együtt alkalmazzuk. Ellenkező esetben a mellékhatások sokszor nagyobbak lehetnek, mint a kezelés előnyei.

Irunine

Az Irunin egy széles spektrumú szintetikus gyógyszerkészítmény. Alkalmazását halálát okozza patogén és kórokozó gombák, így gyakorlatilag minden dermatophyták, élesztő gombák, Candida nemzetségbe valamint a képviselők a penész mikotikov. A fő hatóanyag az intranazol.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy az orvosok miért nevezik el az Irunint, beleértve a gyógyszertárakra vonatkozó használati utasításokat, analógokat és árakat. REKOMÁNYOK azokról az emberekről, akik már használtak Irunint, olvashatják a megjegyzéseket.

Összetétel és kibocsátás formája

Az Irunint az orosz Veropharm cég gyártja a következő formákban:

 • A kapszulák. Az itrakonazol mellett tartalmaznak segédanyagokat is. A beadásra utaló jelek a szisztémás mycosisok, a lábak gombás léziói és a lábak közötti interdigital tér. A kapszulák 6 és 14 darabos csomagolásban kaphatók.
 • Hüvelyta tabletta a candidiasis lokális kezelésére 10 db buborékcsomagolásban.

A hatóanyag a itrakonazol. Koncentrációja: 1 kapszula - 100 mg, 1 tabletta - 200 mg. A hatóanyag hatóanyaga a körömlemezekben felhalmozódik, és koncentrációját legalább 2-től 4 hétig tartja a kezelés befejezése után. Ezután a hatóanyagot a máj semlegesíti és a vizelettel ürül.

Mi segít Iruninnak?

A Irunint a következő betegségekben alkalmazzák:

 • gombás keratitis;
 • ótvar;
 • pityriasis lichen;
 • penész- és élesztőgombák és / vagy dermatophyták által okozott onychomycosis;
 • Kandidizomózis nyálkahártyán vagy bőrelváltozásokkal (beleértve a vulvovaginalis candidiasisot);
 • mély viszcerális candidiasis.

Ő is segít a szisztémás gombás fertőzések: kríptokokkózis, histoplasmosis, szisztémás candidiasis, rotrichosis, szisztémás aspergillosis, paracoccidioidomycosis, biasztomikőzis és más trópusi vagy szisztémás gombafertőzések.

Farmakológiai hatás

Az irunin egy gombaellenes szer, amely széles spektrumú hatással rendelkezik, triazol származéka. Megakadályozza a gomba ergoszterin sejtmembránjának szintézisét.

A gyógyszer aktív dermatofiták (Trichophyton spp., Microsporum spp., Epidermophyton floccosum), élesztők Candida spp. (Például a Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei), gombák (Cryptococcus neoformans, Aspergillus spp., Histoplasma spp., Paracoccidioides brasiliensis, Sporothrix schenckii, Fonsecaea spp., Cladosporium spp., Blastomyces dermatidis).

A gyógyszer maximális plazmakoncentrációját a felvétel után 3-4 órával érik el.

Használati utasítások

A kapszulában lévő gyógyszert szájon át, egészen lenyelve, azonnal étkezés után. Az Irunin az utasításoknak megfelelően a következő dózisokban van előírva:

 • Chromomycosis: 100-200 mg naponta egyszer 6 hónapig.
 • Sporotrichosis: 100 mg naponta egyszer 3 hónapig.
 • Hisztoplazmózis: 200 mg naponta 1-2 alkalommal, a terápia folyamata - 8 hónap.
 • Paracoccidiomycosis: 100 mg naponta egyszer 6 hónapig.
 • Blastomycosis: 100-200 mg naponta 1-2 alkalommal, a kezelés időtartama - 6 hónap.
 • Pityriasis lichen: 200 mg naponta egyszer 7 napig.
 • Orális candidiasis: 100 mg naponta egyszer, 15 napos időtartammal.
 • Vulvovaginalis candidiasis: 200 mg naponta kétszer 1 napig vagy ugyanazon dózisban 1 alkalommal naponta 3 napig.
 • Candidiasis: 100-200 1 mg naponta egyszer (a disszeminált vagy invazív formában - 200 mg 2-szer naponta) egy időtartama 21 napon belül legfeljebb 7 hónappal.
 • Aspergillus: 200 mg 1 alkalommal naponta (invazív vagy metasztatikus formában - az azonos dózis 2-szer naponta) kezelést 60 napig, hogy 5 hónap.
 • Cryptococcosis (agyhártyagyulladás nélkül): 200 mg naponta egyszer, a felvétel időtartama 60 napról 12 hónapra.
 • Gomba keratitis: 200 mg naponta egyszer, kezelés - 21 nap; a kezek és a lábak sérülése esetén további kapszulákat kell naponta 100 mg-os dózisban bevenni 15 napon keresztül.
 • Dermatomycosis sima bőr: 200 mg naponta egyszer, a kezelés időtartama - 7 nap vagy 100 mg naponta egyszer - 15 nap.
 • Cryptococcus meningitis: 200 mg naponta kétszer, fenntartó terápia - 200 mg naponta egyszer, a kezelés időtartama 60 naptól 12 hónapig.

Az Irunint vaginális tabletták formájában intravaginálisan adják be egyetlen adagolással a hüvelyben este előtt lefekvés előtt. A kezelés időtartama 1-2 hét. Az orvos ajánlása alapján egy második kurzust lehet előírni.

Megtalálták az esküdött ellenséges gombás körmöket! A körmöket 3 napon belül megtisztítják! Vedd el.

Irunin véleménye

Az embert hatalmas számú különböző szervezet veszi körül. Lehet, hogy patogén baktériumok, vírusok, gombák. Sokan élnek az emberi testben, és nem reagálnak rá. És néha az ilyen kórokozókkal való találkozás következményei negatívak lehetnek, különösen bizonyos esetekben. Nagyon könnyű "felvenni" egy ilyen fertőzést, mint a Fungus. Gyorsan terjed, és nehéz megszabadulni tőle. És ha egy nő szembesül ezzel a problémával, felmerült a nők egészsége, akkor Irunin természetesen segít.

Regisztrált a gyógyszer?: nézd meg ☜

A gyógyszer hozzá lett adva: 2009-07-02.
Az utasítás frissítve: 2018-03-31

Analógok és póttagok

☠ Figyelem! Gyógyszerek cumi - hogyan kell az orosz tenyészteni, vagy mit nem tud pénzt költeni!

Rövid használati útmutató, ellenjavallatok, összetétel

Javallatok (mi segít?)
A kinevezés és felhasználás fő jelzése olyan betegség, mint a vulvovaginalis candidiasis. Előfordulhat először, és előfordulhat, hogy visszaesés következik be. És mindkét esetben a gyógyszer alkalmazása lehetséges. Azt kell mondani, hogy a candidiasis gombás betegség, amely hatással lehet a különböző területekre, elsősorban a nyálkahártyára. Irunin - kiváló asszisztens a gombaalakítások kezelésében, bárhol is fordulnak elő.

Ellenjavallatok
Vannak esetek, amikor érdemes elhalasztani az Irunin alkalmazását, különben a testre gyakorolt ​​hatása pontosan ennek az ellenkezője. Olyan esetekről van szó, amikor a beteg a készítmény összetételéből származó bizonyos összetevők számára intoleráns, és a terhesség időtartama 1 trimeszteren belül van. Akkor jobb, ha előnyben részesítjük a más kezelési módszereket.

Alkalmazási mód (dózis)
Az alkalmazás módjának kérdése csak az Irunin megszerzésének formája alapján válaszolható meg. Ha ezek közönséges tabletták, befelé kerülnek. Ebben az esetben a fogadás ideje - közvetlenül az étkezés után. A felvétel gyakorisága a diagnózistól függően változik, a dózis ezektől a mutatóktól is függ. Lehetőség van egy vagy két alkalommal egyszeri adagolásra egy időben, 1-2 tablettát használnak. Felvételi kurzus, az orvos által meghatározott időtartam.
Ha ez hüvelyi tabletta, akkor az érintett területre kerülnek. Rendelkezzen egy meglehetősen gyors kezelésre.

túladagolás
Túladagolás esetén nem volt erős mellékhatás. Az orvos belátása szerint gyomormosás előkészítését lehet előírni.

A kibocsátás formája
Az Irunin kétféle formában kapható: rendszeres tabletta és hüvelyi.
Az első esetben a tabletta 100 milligramm, és a csomagolásban 6-14 ilyen kapszula lehet. A második esetben - 200 mg-os csomagolás, szigorúan 10 darabos csomagolásban.

Az orvosok ajánlása / értékelése: velünk egy oldalon van egy nagy része konzultációk, ahol 2-szer a betegek és az orvosok tárgyalják előkészítése Irunin - nézni

Hogyan Irunin harcol a gomba ellen?

Az Irunin egy modern gyógyszer, amely az itrakonazol nemzetközi besorolásában ismert. Az a tény, hogy az itrakonazol a hatóanyag hatóanyaga. Ez az összetevő egy szintetikus eredetű gombaellenes antibiotikum, amely 1996 óta ismert az Orosz Föderációban.

Számos tanulmány eredményei alapján megállapítható volt, hogy a gyógyszer nagy hatékonysága nemcsak a bőr és a körömlemez, hanem a nemi szervek belső szervek és nyálkahártyák mikózisai ellen is. Terhesség alatt is megengedett az Irunin alkalmazása, mivel komponensei nem képesek átjutni a placentán a csecsemőre.

Irunint használhat egy élesztőgomba fertőzés után, miután orvoshoz fordult. A kutatók azt is megjegyzik, hogy az ilyen tabletták és kapszulák gombás fertőzések kezelésére használhatók cukorbetegségben és sok más súlyos betegségben szenvedő betegekben. A statisztikák azt mutatják, hogy az alkalmazást követő 92 hónapban 9 hónap elteltével a betegek nem tapasztaltak visszaesést. A betegek 94% -ában a teljes gyógyulást egy év múlva követik nyomon. A terápia leghatékonyabb hatásának elérése érdekében Irunint a legjobban a helyi gombaellenes szerekkel lehet kiegészíteni. Szintén egy személynek fertőtlenítenie kell az összes ruháját, alsóneműt és más felületeket, ahonnan gombát kaphat. A felszabadulás formája Az Irunin két kapszulát és tablettát tartalmaz, a hatóanyag pedig egy.

Használati utasítások

Az Irunin egy széles spektrumú gyógyszer, amely erős gerinctelen hatással bír. Javasoljuk, hogy a mellékhatások és a szövődmények megelőzése érdekében konzultáljon kezelőorvosával. Meg kell jegyezni, hogy a flukonazol, az Orungala és az Irunin kölcsönhatása jelentősen csökkenti a kiválasztott terápia hatékonyságát. Általában a szakértők ilyen kábítószert írnak elő, amikor:

 • A végtagok, a hát és a fejbőr bőrének mikózisa;
 • Dermatomycosis, amelynek részletei ebben a cikkben olvashatók;
 • Onychomycosis, amely penészes, élesztő, élesztőszerű gombák fertőzéséből ered;
 • Candidiasis és szisztémás aspergillosis;
 • Cryptococcosis és Crischococcus meningitis;
 • Mély viszkózis candidiasis;
 • Többszínű, zsindely, pityriasis;
 • Candidomycosis és vulvovaginalis candidiasis;
 • Ekcéma és seborrhea.

struktúra

Az Irunin összetételét régóta vezető európai szakértők fejlesztették ki. A készítmény hatóanyaga az itrakonazol, amely gombaölő antibiotikum, amelyet mesterséges módon szintetizálnak. Hatékonyabbá tétele érdekében a tablettákhoz eudragit vagy metakrilsav kopolimert, hipromellózt, nipagint és cukorkrémet is adnak, amely fehér hüvelytablettait adja. Az irunint zselatin kapszulák formájában is előállíthatjuk, amelyek titán-dioxidot, vas-oxidot, ecetsavat, narancsszínű festéket és más komponenseket tartalmaznak.

Az alkalmazás módja

Az Irunint kapszulák és tabletták elfogadása az egyik módszer szerint. A mocsárban naponta kétszer 200 mg-ot kell szedni 3 napig. Az onokomikózis esetén a terápia a következő: hetente egyszer 3-4 hónapon át egy személy kénytelen kapni egy kapszulát. A herpesz zosterben vagy a herpeszben a hatóanyagot naponta egy alkalommal egy héten veszik be.

Mellékhatások és ellenjavallatok

Az Irunin ritkán okoz semmilyen mellékhatást. Összetételét gondosan tervezték, mert a gyógyszer teljesen biztonságosnak mondható. Általában a termék használatának negatív következményei az allergiás reakciók és a hatóanyag összetevőivel szembeni túlérzékenység miatt következnek be. Az emésztőrendszerből az ember panaszkodhat hányinger, hányás, étvágytalanság, hasmenés vagy székrekedés, fájdalom a gyomorban. Nagyon ritka esetekben hepatitis, mechanikus sárgaság vagy transzamináz van.

Egy kicsit gyakrabban vannak reakciók a bőrön: egy személy észreveszi a testén egy piros kiütést, egy kis viszketést és égést érez. Ritkán előfordul angioödéma vagy erythema multiforme exudatív. Ez komoly allergiás reakció következménye. Az ártalmatlan mellékhatások között meg lehet különböztetni a sötét színű vizelet színét, a testhőmérséklet csökkenését, a megnövekedett fáradtságot, a duzzanatot, a nyomáscsökkenést és a dysmenorrhoeát. Próbáld meg alkalmazni az analógokat, ha ilyen negatív pillanatok vannak, és megvizsgálja, hogy melyik a hálózaton fog megtalálni.

A vese- vagy májműködési elégtelenségben szedett gyógyszert tilos alkalmazni. Alkalmazhatja a gyógyszert a terhesség alatt vagy a szoptatás elfogadható. Használat előtt olvassa el az Irunina használati utasítását.

analógok

Az Irunin analógokat is tartalmaz a hatóanyag számára. Ezt az adagolási formát mindig a következő, nem kevésbé hatékony tablettákkal helyettesítheti: Rumikoz, Orunit, Miconiol, Itramikol, Kanditral, Itrakonazol, Orcsin, Orungamin, Tecnazol. Az ilyen analóg szereket jó krémekkel és kenőcsökkel helyettesíthetjük.

Az Irunin ára attól függ, hogy Oroszország melyik régióját vásárolja meg. Átlagosan vásárolhat ilyen tablettákat 400-600 rubel, kapszula - a 700-1100.

Hogyan lehet meggyógyítani Irunint körömgombával? Vélemények

Az emberek gombás megbetegedései egy vagy több kórokozó-dermatophyták, penészgombák és / vagy candida gombákkal együtt járnak a szervezet vereségével.

Az onokomikózis korai szakaszában szokásos külső gyógyszeres kezelés, de ha a mycosis vegyes és nehéz, akkor széles körű hatású antimikotikumok, például Irunin szükségesek a terápia sikeres kezeléséhez.

Irunin: összetétel és farmakológiai tulajdonságok

Az Irunint kapszulák és tabletták formájában állítják elő. A második lehetőség a hüvely gombás betegségeinek kezelésére szolgál. A dermatológusok a kapszulákat kijelölik, amikor a gombák fertőzik a szájat, a bőrt, a száj és a szem nyálkahártyáit, valamint a pityriasisot.

Minden Irunin kapszula 100 mg itrakonazolt tartalmaz. A segédanyagok:

 • Zselatin.
 • Szacharóz.
 • Valium.
 • Titán-dioxid.
 • Cukorkréta.
 • Metakrilsav.
 • Propil-parahidroxibenzoát.

Az itrakonazol a triazolvegyület származéka. Az anyag erős gombaellenes hatást fejt ki, mivel blokkolja a micélium enzimatikus aktivitását és gátolja az ergoszterin bioszintézisét a patogén szerek sejtjeiben. Az ergoszterol hiánya a parazita testének és halálának a megsemmisítéséhez vezet.

Az Irunin hatékonyságának növelése érdekében a bőrgyógyászok azt javasolják, hogy kombinálják a köröm gombajával külső gombaellenes szerekkel, és rendszeresen fertőtlenítsék a lábbelit. Ez felgyorsítja a kezelést és megóvja a beteget a mycosis visszaesésekor.

A körömgomba kezelésének helyreállításának mutatója Az Irunin az egészséges lemezek növekedésének kialakulása. A terápia hatását 6-9 hét után lehet értékelni, amelyek az utolsó kapszula alkalmazása óta elteltek.

Hogyan kell az Irunint inzomikózissal kezelni?

Az Irunint egy 3 hónapos, kis megszakítású pulzuskezelésre írják fel. A kezelés során az orvosok a körömfertőzés és a fertőzés mélysége alapján alakulnak ki. Az irunin napi dózisa felnőtteknek 200 mg. A beteg 1 kapszulát vesz reggel és este egy hétig, majd 3-4 hétig szünetet tart, és megismétli az előírt menetet.

Az Irunint körömgombával fogyasztó betegeket a használati utasításnak megfelelően 20-30 perc múlva kell bevenni. Nem lehet rágni a kapszulát. Lenyelni és vízzel lemosni.

Ha a szögek növekedést okoztak, azokat el kell távolítani. Otthon a beteg ezt a Mikospor készlet segítségével teheti meg. A kórházban az orvos ugyanezt az eljárást hajtja végre egy speciális keratolitikus készítménysel (onyoplaszt vagy ureaplaszt).

Az Irunin beadására vonatkozó utasításokon kívül a betegtájékoztató a kapszulák olyan gyógyszerekkel történő befogadhatatlanságára vonatkozó információkat is tartalmaz, mint:

Ha az Irunin adagját véletlenül a kapszulák használatát követő egy órával meghaladják, meg kell mosni a gyomrot. Ezután vegye be az Activated Carbon vagy más abszorbens anyagot.

Mellékhatások és ellenjavallatok Irunina

Annak ellenére, hogy Iruninról, amelyről sok beteg elhagyja a lelkiismeretes véleményeket, bizonyos betegeknél a kapszulák beadása mellékhatásokat okozott.

Ezek ritka esetek, de előfordulnak, ezért a betegnek tisztában kell lennie a negatív reakciók esetleges megnyilvánulásával:

 • Székrekedés.
 • Allergiás kiütés.
 • Hányinger és étvágytalanság.
 • A menstruációs ciklus és az anyagcsere megsértése.
 • Gyors fáradtság, fejfájás és szédülés.
 • Krónikus szívelégtelenség kialakulása, a tüdő duzzanata.

Ritka esetekben az Irunin gümőként való alkalmazásának hátterében mérgező hepatitis és kolesztiás sárgaság alakul ki. Az akut májelégtelenség következtében halál is fennállhat.

A komplikációk elkerülése érdekében a kapszulák használatának idején a betegnek figyelmet kell fordítania az egészségi állapotra és figyelemmel kell kísérnie minden negatív változást - a vizelet sötétedését, a gyors fogyást, a hányást és a gyengeséget. A máj gyógyszeres anyag mérgező károsodásának jeleit meg kell szüntetni, és a betegnek meg kell küldeni a máj vizsgálatára.

Az Irunin alkalmazása ellenjavallt:

Az Irunin-kezelés ideje alatt bármilyen erősségű alkoholtartalmú italok fogyasztása szigorúan tilos, mivel az alkohol fokozza a hepatotoxikus szerek negatív hatását.

Ár és analógjai Irunin

Irunin a köröm gomba, az ár a gyógyszertárak Oroszországban változó 300 és 650 rubel. Az antimikotikum költsége a csomagon található kapszulák számától függ:

 • 300 - 360 rubel. - 6 kapszula.
 • 400 - 450 rubel. - 10 kapszula.
 • 600 - 650 rubel. - 14 kapszula.

Egyéb gombaellenes szerek hátterében Irunin olcsó gyógyszer, mivel analógjai ára sokkal magasabb.

Az Irunin analógjai hasonló hatású készítmények, amelyek eltérő összetételűek:

Vélemények Irunin-ról

Azok a betegek, akik Irunin-t körömgombával vették, alapvetően pozitív választ adnak a gyógyszerre. Megfelelő alkalmazás esetén a kapszulák hatékonyan működnek, és nem okoznak mellékhatásokat, ha a beteg nem szenved kardiológiai és urológiai megbetegedésekben, és nem okoz problémát a májban.

Ami Irunin betegség különböző kategóriáinak kezelését illeti, a statisztikák biztosítják, hogy a gyógymód ártalmatlan a cukorbetegek számára, és a gombákkal együtt alkalmazható a terhes és szoptató nők körében. A cukorbetegek 92% -a, köszönhetően Irunin teljesen eltávolította a gomba, és nem érzett semmilyen mellékhatást az impulzus terápia alatt.

A terhesség és a szoptatás ideje alatt, ha egy nő betegszik mycosisban, az Irunint szélsőséges esetekben írják fel. Ha szükség van kapszulákra a HBV alatt, akkor a gyermek mesterséges táplálásra vált át, amíg az anya orális gyógyszer segítségével nem gyógyítja meg a gombát.

Milyen betegek mondanak Iruninról:

Amikor a dermatológushoz fordultam, rögtön azt mondta, hogy ez egy gomba, és kivágta a szöget a tanulmányból. Irunint felszívta vagy bejelölte, és javasolta, hogy tegyenek vagy forró tálcákat vagy medencéket készítsenek a fegyverekhez vagy kézhez, és körmöket vagy körmöket jóddal zsírozjanak. A körmök 2 tanfolyamon kezdték el felépülni, amely során időnként 28 kapszulát vettem fel.

Amikor a frissített lemezek a normál hosszra nőttek, a gombapróbát újra felhelyeztem, és negatív eredményeket mutatott. Iruninnal nem volt mellékhatásom. Nem történt ismétlődés. A helyreállítás 1,5 évvel ezelőtt történt.

A bőrgyógyász ajánlotta, hogy megvásárolok egy Mycosporet, és lágyítom és eltávolítom a beteglemezt, és három Irunin kapszulát is ittak. Teljesítette az összes receptet, és hat hónappal később a gomba nyom nélkül haladt. Irunin normális volt, bár tudom, hogy milyen mellékhatásait néha adta. Az eredmény, amit boldoggá teszek, de azt akarom mondani, hogy jobb kezelni a gomba az orvossal konzultálva, nem pedig az öngyógyításra. Ezután a betegség gyorsabban meg fog szenvedni.

Az Irunina kapszulát hozzám nevezték el, az Essentiale Forte előkészítésével együtt a máj támogatására. Három hónapig kezeltem, napi 2 kapszulát kapva étkezés után, és alaposan ápoltam a körmöket. Ennek eredményeként sikerült megszabadulni két betegségtől.

Irunin a körömgombából: vélemények

Az irunin egy széles spektrumú antimikotikus készítmény. A gyógyszer gátolja az ergoszterol membránsejtek termelését. Irunin jól küzd a penész és élesztő gombák dermatomycetesével.

Az Irunin teljesen megszűnt a szervezetből körülbelül egy héttel a gyógyszer abbahagyása után. Az epidermisz terápiás koncentrációját a gyógyszer felfüggesztése után 30 napig tartják.

Irunin: felhasználási tünetek

 1. Zoster.
 2. candidiasis.
 3. Gombás fertőzések.
 4. A szaruhártya gyulladása.
 5. Súlyos szöveti károsodás, és lábujjak (bőrgombásodások és dermatomikózisok kialakított kapcsolatban rendelkezésre álló penészgombák és dimorf gombák).
 6. Mély szövetkárosodás.

Irunin: ellenjavallatok

 1. Egyéni intolerancia.
 2. A szoptatás ideje.
 3. Terhesség.
 4. Cirrózis és veseelégtelenség.
 5. Gyermekek és idős emberek csak orvosi felügyelet mellett használhatják a gyógyszert.
 6. Szívelégtelenség.

Irunin: mellékhatások

A gyógyszernek számos olyan mellékhatása van, amely meglepődhet a különböző oldalaktól.

Az emésztőszervek Iruninnak a következőképpen reagálhatnak:

 • Hasmenés.
 • Hányinger.
 • Fájdalom a hasban.
 • Székrekedés.
 • Sárgaság.
 • Székrekedés.
 • Anorexia.
 • A májenzimek aktivitásának növekedése.
 • Hepatitis.
 • A máj mérgezése.

Központi és perifériás idegrendszerek:

 • Gyors fáradtság.
 • Az erők csökkenése.
 • Fejfájás.
 • Szédülés.
 • Idegesség.
 • Nők jelennek meg kudarc a menstruációs ciklusban.

Allergiás megnyilvánulások:

Kardiovaszkuláris rendszer:

 • Szívelégtelenség.
 • Tüdőödéma.

Ha mellékhatások jelentkeznek, azonnal hagyja abba Inurint. és nézze meg az orvost.

Irunin a körömgombából: vélemények

 • Elena: "Láttad Irunint tablettákban a körmök gombájából. De erős fájdalmak kezdődtek a gyomorban, ezért kellett kezelnem. A gyomor körülbelül egy éve kezelt. Talán valamilyen intolerancia van a kábítószerrel, nem tudom... ".
 • Natalia: "2008-ban Elena Malysheva programból megtanultak a gombás köröm Iruninról. Azonnal megvették. Propylatri tanfolyam, majd hat hónaponként egy tanfolyam a megelőzés érdekében. Az eredmények kiválóak! Egy év múlva nyitott cipőt viselek, és a körömgomba nem zavarja! ".
 • Alex: "Szörnyű vereségem volt a körmökön, úgy döntöttem, hogy megpróbálom Irunint próbálni. Jelenleg nincs körömgomba, és nincs mellékhatás sem. Nagyon elégedett a gyógyszerrel! "
 • Ludmila: "Volt egy körömgomba, és úgy döntöttem, hogy Irunin-t inni, sok mellékhatás ellenére. A tanfolyamok között Iruninát a máj védte, és most gyönyörű körmök vannak gombák nélkül. Nagyon boldog vagyok! Köszönöm, Irunin! "
 • Andrew: "A lábamon lévő gomba az egyik leginkább kellemetlen betegség, amellyel szembe kellett néznem. Irunin hatékonysága örült nekem. Azonban vettem a következő: 1 hét minden nap az elfogadja 2x2 tabletta (. 28tabl) után 3nedeli szünet, majd ismételje meg a vétel Irunine és szünet. A kezelés folyamata rám tett - 6 hónap ilyen módon. A körmök kezelése után újonnan lettem! Megjegyzem, hogy Irunin előtt sok kenetet próbáltam ki, de nem segítenek nekem. Irunin-szám 1 a körömgumik kezelésében! ".
 • Irina: „Ő volt kezelni a bőrgyógyász ölő nogtey.Krome Irunine vétel, amelyet kijelöltem, elvégezte az összes orvos ajánlása (egy speciális körömlakk, fürdő gyógynövények, kenőcsök, krémek, kezeli az összes cipőt), de nem hozott eredményt!”.
 • Jurij: "A gomba körülbelül öt évig" élt "a körmámon. Miután meglátogatta a dermatológust, Irunint írtam le a körömgombáról. Két kurzust ivtam, és a körmeim teljesen megtisztultak. Hála Istennek, nem voltak mellékhatásai. "
 • Valentine: - A férjemnek van egy körömgomba. Regisztrált Irunint, két hetet töltött italra. A hatás lenyűgöző, nem észleltek mellékhatásokat. Elégedettek vagyunk. "
 • Igor: "Irunin alkalmazását követően kezdődött a májprobléma, habár az utasításban semmi sem szólt. Olyan érzés, hogy a máj fokozatosan kővé vált, amit most nem tudok... ".
 • Mása: "Néhány éven át a lábamon körömgomba gyötrődött, Iruninba mentem. Iruninnal együtt a LIV-52-et vették. Nem észleltek mellékhatásokat. Az eredmény egyszerűen megrázott. Még a pénzre fordított pénz sem bánta meg. Sok szerencsét mindenkinek! ".

Olvassa el:

A látszólag egészséges ember egyik leginkább kellemetlen betegsége a körömgomba. Nemcsak kényelmetlenséget, hanem pszichológiai problémákat is vezet. Hatékony gombaellenes Irunine ki magát a sok közül a betegek azonban, mielőtt döntést hoz az ő felvételi, konzultáljon orvosával.