Ecodax - használati utasítás: a készítmény leírása

A kórokozó baktériumok által okozott viszketés, kellemetlen szagú zuzmók és gombás fertőzések elkerülése érdekében az Ecodax használatát a gyógyszer használatára vonatkozó utasítások tartalmazzák. A gombaölő krém segít különböző típusú kórokozók kezelésében. kezelés

Ecodax kenőcs - használati utasítás

A farmakológiai osztályozás Ecodax krémet jelent a külső használatra szánt gombaölő gyógyszerek esetében. A gomba kórokozóira az érintett bőrre alkalmazzák, masszírozó mozgásokkal dörzsölve teljesen felszívódik. Az Ecodax hatóanyaga - az econazol-nitrát - összetett hatással bír, és a patológiás megnyilvánulásokkal szembesül.

struktúra

A külső alkalmazásra homogén krém homályos, fehér-sárga, szagtalan anyag. A kenőcs csomagolását 10 vagy 20 g alumínium vagy műanyag laminált csövek és kartonpapír csomagolásokkal, használati utasításokkal ábrázolja. Az Ecodax részletes összetétele:

Koncentráció mg / 1 g

Nátrium-dihidrogén-foszfát-dihidrát

Fehér puha paraffin

A szükséges mennyiség 1 g előállításához

Farmakológiai hatás

Az econazol hatóanyag az imidazolszármazékokra vonatkozik. Ez a gombaellenes szer fungicid hatással és baktericid hatással rendelkezik. Komponens gátolja az ergoszterol szintézisét, amely szabályozza a permeabilitása mikrobiális fal. Az anyag-aktivitást mutató dermatofiták, élesztők és penészek Microsporum, Trichophyton, ami pityriasis versicolor, bizonyos Gram-pozitív baktériumok (Streptococcus, Staphylococcus, Nocardia minutissima).

Az Ecodax fungicid hatású készítmény hatásosnak mutatkozik a más gyógyszereknek ellenálló gombák ellen. A helyi alkalmazással a krém három nap alatt okoz gombás sejtek halálát, elősegíti az égés gyors regresszióját, a bőr viszketését. A gyógyszer behatol a bőr minden rétegébe, a körömlemezre. A hatóanyag terápiás koncentrációi az epidermisz hornyos és egyéb rétegeiben, dermiszben.

A gyógyszer szisztémás abszorpciója minimális, elhanyagolható. Mivel a gyógyszert külsőleg alkalmazzák, az adag 1% -a behatol a véráramba, és kiválasztódik a belekben és a vesékben széklet, vizelet.

Használati utasítások Ecodax

Az egyes csomagokban feltüntetett utasítások szerint az Ecodax kenőcs a következő jelöléseket használja:

 • a dermatophyták, élesztők, penészgombák által okozott dermatomycosis a fejbőrön;
 • a mycosis komplikációi Gram-pozitív baktériumokkal végzett felülfertőzéssel;
 • erythrasma;
 • a hallócsatorna mikózisa;
 • a bőr candidiasis;
 • onychomycosis (körömgomba);
 • színezett lichen;
 • a Gram-pozitív mikroorganizmusok által okozott bőrfertőzések.

Adagolás és adminisztráció

Az Ecodax csak külső használatra alkalmas. A felnőtteknek és 18 évnél idősebb serdülőknek vékony, egyenletes rétegű krémet kell felhordaniuk az érintett bőrfelületeken, és teljesen fel kell szívniuk. Előzetesen szárazra kell tenni a bőrt. Alkalmazás gyakorisága - reggel és este (naponta kétszer). A fertőzés kezelésének időtartama két hét, a lábak bőre és más erősen keratinizált bőrfelületek - akár másfél hónapig, vagy a gomba tüneteinek eltűnése. Az onokomikózis kezelésében a krémet az okklúzózsöntő alatt alkalmazzák.

Különleges utasítások

A használati utasításban található egy speciális utasítások részlege, amelyet alaposan figyelembe kell venni:

 • az ekcéma kezelésében részt vevő betegeknek antidepresszív terápiát kell alkalmazniuk a krém használata előtt;
 • ha túlérzékenységi tünetek jelentkeznek, a kezelést megszüntetik;
 • kerülje a szemmel, nyálkahártyákkal, nyílt sebekkel való érintkezést;
 • a gyógyszer nem befolyásolja a mentális reakciók sebességének csökkenését és a figyelem koncentrációját, alkalmazható a közlekedés és a veszélyes mechanizmusok kezelésében;
 • a 65 év feletti idős betegeknél nincs adat a gyógyszer biztonságosságáról és hatásosságáról;
 • a gyógyszer nem befolyásolja a termékenységet, nincs statisztika a terhesség és a szoptatás ideje alatt. A szoptatáskor tilos a tejszínt a bőrön a mellbimbók körül alkalmazni.

Gyógyszerkölcsönhatások

A gyógyszer rosszul felszívódik a szisztémás véráramban, ezért valószínűtlen, hogy klinikailag jelentős kölcsönhatás lesz más gyógyszerekkel. A használati utasítás a következő hatásokat jelzi a gyógyszer más gyógyszerekkel kombinálva:

 • A warfarin, az akenokumarol és más orális antikoagulánsok befolyásolhatják a véralvadási paramétereket;
 • nőgyógyászati ​​alkalmazás esetén tilos kombinálni a krémet az ásványi vagy növényi olajokkal, vazelinjal;
 • a cetosztearil-alkohol bőrirritációt okozhat;
 • ha latex fogamzásgátlókkal (óvszerekkel, membránokkal) kombinálva erejük károsodhat.

Ecodax krém 1% - hivatalos használati utasítás

UTASÍTÁSOK
gyógyászati ​​felhasználásra

Kereskedelmi név: ECODACS ®

Nemzetközileg elismert név:

Adagolási forma:

Összetétel 1 g tejszínre.

Hatóanyag: 10 mg ekonazol-nitrát
Segédanyagok: 0,9 mg nátrium-hidroxidot, nátrium-dihidrogén-foszfát-dihidrát: 3,65 mg, 0,02 mg foszforsav, hlorokrezol 1,0 mg, 50,0 mg cetomacrogol 1000, cetosztearil-alkohol (60% cetil-alkohol, sztearil-alkohol 40%) 70, 0 mg, paraffin puha fehér 150,0 mg, paraffin folyadék 60,0 mg, tisztított víz - sk. des. legfeljebb 1,0 g.

Leírás: Homogén homogén krém fehérből sárgásfehér színűvé, gyakorlatilag szagtalan.

Farmakoterápiás csoport:

ATX kód: 01AS03

Farmakológiai tulajdonságok

farmakodinámia
Az econazol imidazolszármazék, széles spektrumú gombaellenes szer helyileg alkalmazható. Fungicid és baktericid hatással rendelkezik. Gátolja a zrgsterol szintézisét, amely szabályozza a mikroorganizmusok sejtfalának áteresztő képességét. Dermatophytákkal, élesztő- és penészgombákkal szemben aktív: Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes. Trichophyton tonsuránok, Microsporum canis. Microsporum audouini, Microsporum gypseum, Candida albicans, Torulopsis, Rhodotorula, Malassezia furfur (Pityrosporum orbiculare), ami pityriasis, Corynebacterium, Epidermophyton floccosum, Aspergillus, Cladosporium, Scopulariopsis brevicautus és néhány gram-pozitív baktérium (streptococcusok, staphylococcusok és Nocardia minutissima). Ez ellen hatékony gombák, amelyek rezisztensek az alkalmazott egyéb gyógyszerekkel. Amennyiben helyileg, ez okozza a halálát gombák 3 napon elősegíti a gyors visszafejlődését égő és bőrviszketés.

farmakokinetikája
Külső alkalmazás esetén a gyógyszer behatol a bőr és a körömlemez valamennyi rétegébe. Terápiás koncentrációk keletkeznek az epidermis hornyos és egyéb rétegeiben, valamint a dermiszben. A bőrön való alkalmazáskor a szisztémás abszorpció minimális és gyakorlatilag elhanyagolható. Az alkalmazott dózis kevesebb, mint 1% -a ürül a kólika tömegével - a bélben és a vesékben.

Használati utasítások

 • Sömör a fejbőr, bőrbetegségek okozzák, élesztők, penészek, ideértve - felülfertőzés bonyolult Gram-pozitív baktériumok ellen.
 • Erythrasma.
 • Többszínű zuzmó.
 • Gram-pozitív mikroorganizmusok által okozott bőrfertőzések.

Ellenjavallatok felhasználásra
Az econazollal és a hatóanyagot alkotó egyéb komponensekkel szembeni túlérzékenység. Ne használja a terméket sérült bőrű területekre. 18 év alatti gyermekek.

Alkalmazás terhesség alatt és szoptatás alatt
Terhesség (I-III. Trimeszter) csak akkor alkalmazható, ha az anya szándékolt előnye meghaladja a magzat potenciális kockázatát.

A szoptatás ideje alatt a gyógyszer felírásakor szüneteltetni kell a szoptatást.

Adagolás és adminisztráció
Külsőleg.
Felnőttek és 18 évesnél idősebb gyermekek: az érintett bőrfelületen vékony, egyenletes rétegben vigye fel a krémet, és addig dörzsölje, amíg naponta 2 alkalommal (reggel és este) teljesen felszívódik.
Alkalmazás időtartama - 2 hét, erősen keratinizált bőr (stop) kezelésében - legfeljebb 1,5 hónapig.

Mellékhatás
Egyéni intolerancia az econazolra és a hatóanyagot alkotó más összetevőkre. Helyi reakciók a bőr égetésében, viszketésében, bőrirritációjában és kipirulásában, csalánkiütés, szárazság, hypopigmentáció, bőr atrófia esetén lehetségesek.

túladagolás
Ha véletlenül az Ecodax krém belsejében van, hányingert, hányást, hasmenést okozhat.
kezelés: gyomormosás, aktív szén lenyelése, tüneti kezelés.

Gyógyszerkölcsönhatások
Nincs adat.

Különleges utasítások
Ekcéma esetén a kezelés megkezdése előtt anti-extemális terápiát kell végezni. Ha a terápia hatása az ajánlott feltételekre nincs szükség, akkor ellenőrizni kell a diagnózist. Amikor megjelenik a túlérzékenység első tünete, a gyógyszert el kell dobni.

Kerülje a szembe, nyálkahártyákkal, nyitott sebekkel való érintkezést. Ha a mellékhatások bármelyike ​​a gyógyszer alkalmazásával fejlődik ki, hagyja abba a folyamatos használatát, és forduljon orvoshoz.

Információk a gyógyszerkészítmény orvosi használatra gyakorolt ​​lehetséges hatásairól a járművek vezetésére való képességről, mechanizmusokról
A gyógyszer nem befolyásolja a járművek vezetését és egyéb olyan potenciálisan veszélyes tevékenységeket, amelyek a pszichomotoros reakciók fokozott koncentrációját és sebességét igénylik.

A kibocsátás formája
Krém külső használatra 1%.
10 g vagy 20 g alumínium csőbe, amelynek nyakát alumíniumból készült membránral lezárják, és egy polietilénből készült csavaros sapkával, amely a membrán perforálásával ellátott kiemelkedéssel rendelkezik. Egy cső dobozban, használati utasítással.
10 g vagy 20 g műanyag laminált tubus, amelynek a torkolata lezárjuk alumínium fóliával laminált polietilén és polipropilén csavaros kupakkal egy nyúlványt (vetítés vagy anélkül) a perforáció a fólia.
Egy cső dobozban, használati utasítással.

Tárolási feltételek
Legfeljebb 30 ° C-on tárolandó. Nem fagyasztható.
Tartsa távol gyermekektől.

Szavatossági idő:

A gyógyszertárak szabadságának feltételei:

gyártó
Unik Pharmaceutical Laboratories
(A JB Chemicals és Pharmaceuticals Ltd. fiókja)
Worley, Mumbai 400 030, India
Egyedi Pharmaceutical Laboratories (A Division of J.B. Chemicals) Pharmaceuticals Ltd.)
Worli, Mumbai 400 030, India

A gyártási hely címe.
Site № 304- 308, GIDK, ipari terület, Panoli: 394 116, Gujarat állam, India
Pl. 304-308, G.I.D.C. Ipari terület, Panoli: 394 116, Gujarat állam, India.

Szervezet igénylése
OOO "Johnson Johnson "
Oroszország, 121614, Moszkva, ul. Krylatskaya, 17, 2. épület.

Ekodaks

Használati utasítás:

Az online gyógyszertárak árai:

Az Ecodax egy gombaellenes szer.

Az Ecodax összetétele és formája

A készítmény szabadon felszabadul 1% hatóanyagot tartalmazó külső felhasználás esetén - 10 mg / g ekonazol-nitrát.

További komponensek: koncentrált foszforsavat, ásványi olaj, nátrium-dihidrogén-foszfát-dihidrát, nátrium-hidroxid, a fehér lágy paraffin, cetosztearil-alkohol, klór, tisztított víz, cetomacrogol 1000-rel.

10 g alumínium csövekben.

Farmakológiai hatás

Az econazol imidazol származéka, és gombaölő, baktericid és fungicid hatással van a szervezetre. Az Ecodax hatásmechanizmusa az ergoszterin bioszintézisének szuppressziójával magyarázható, amely szabályozza a mikroorganizmusok sejtfalainak permeabilitását.

Alkalmazás Ekodaksa ellen aktív penészek, élesztők, és a bőrgombák (Microsporum audouini, Torulopsis, Rhodotorula, Trichophiton rubrum, Microsporum gypseum, Trichophiton mentagrophytes, Malassezia furfur, Microsporum canis, Trichophiton tonsurans, Candida albicans), okozva pityriasis versicolor, valamint néhány Gram-pozitív baktériumok (Staphylococcus, Streptococcus és Nocardia minutissima).

Az Ecodax használatára utaló jelek

Az utasításoknak megfelelően az Ecodax-ot a következő esetekben írják elő:

 • a bőr dermatomiózisa, különösen a lábak, beleértve a felülfertőzéssel bonyolult (Gram-pozitív baktériumok) által okozott szövődményeket;
 • onychomycosisban;
 • a bőr candidiasis;
 • a hallócsatorna mikózisa;
 • színezett lichen.

Az EcoDox alkalmazásának módja és az adagolási rend

Az utasítások szerint az Ecodax kizárólag külső használatra készült.

16 évesnél idősebb gyermekek és felnőttek a hatóanyagot a bőr érintett területeire egyenletes vékony rétegben alkalmazzák, amíg teljesen felszívódnak. A gyógyszert naponta egyszer alkalmazzák - reggel vagy este.

A nedves területeket a bőr hajtogatásakor először gézzel kell szárítani.

Az onokomikózis kezelésénél a krémet naponta egyszer alkalmazzák egy okklúzódó kötszer alatt.

A terápia időtartama legfeljebb két hét. Az egyetlen kivétel a nagyon keratinizált helyek kezelése. Ebben az esetben az EcoDax kezelés másfél hónapra engedélyezett.

Ellenjavallatok

Az utasítások szerint az Ecodax ellenjavallt:

 • 16 éves kor alatt;
 • a gyógyszer egy vagy több összetevőjének egyéni intoleranciájával.

Az Ecodax mellékhatásai

A vélemények szerint az Ecodax jól tolerálható a betegek körében. Néha helyi reakciók léphetnek fel (égés és viszketés, kontakt dermatitis, hyperemia és bőrirritáció, hólyagképződés, exfoliatív bőrelváltozások, urticaria, bőr atrófia, hypopigmentáció). Túlérzékenységi reakciók és angioödéma ödéma az echovascularis reakciókra adott válasz esetén.

Ha mellékhatások jelentkeznek, a gyógyszert fel kell függeszteni.

Különleges utasítások

Amikor a krémet használja, ne hagyja, hogy a szemébe kerüljön.

Ha az EcoDax terápia két hétig nem működik, alternatív módszereket kell figyelembe venni.

Az eco-dox használata a terhesség és a szoptatás idején

A terhesség alatt a gyógyszer szisztémás felszívódása miatt nem ajánlott.

Nincs bizonyíték arra, hogy az econazol behatol az anyatejbe, ezért az EcoDax alkalmazható szoptatás alatt, de csak szigorú indikációk esetén. Ne alkalmazza a kábítószert a mellkasra és a mellbimbókra.

Kábítószer kölcsönhatások

Szisztémás hatással az econazol gátolja a CYP 3A / 2C29-et. Mindazonáltal, mivel az Ecodax előkészítése rosszul felszívódik a szisztémás véráramba, a jelentős kölcsönhatás megjelenése nem valószínű.

Óvatosan kell alkalmaznia az Ecodax-ot orális antikoagulánsokkal (warfarin, acenocoumarol) kombinálva, és időben ellenőrizni kell a vér koagulálhatóságát.

Ecodax krém 1% 10 g

Ecodax krém 1% 10g

Ecodax krém 1% 10g

Ecodax krém 1% 10 g

A készítményre vonatkozó információ általános, tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a hivatalos oktatást. Az önkezelés veszélyes az egészségre!

Ha a máj megtorpant, a halál 24 órán belül megtörténik.

A veseink egy perc alatt három liter vért képesek tisztítani.

A tüsszentés alatt a testünk teljesen leáll. Még a szív megáll.

Négy szelet sötét csokoládé tartalmaz körülbelül kétszáz kalóriát. Tehát ha nem akarsz jól kijönni, akkor jobb, ha nem eszel naponta több mint két darabot.

Az élet során az átlagos személy két vagy több nagy nyálas medencét termel.

Az ember gyomra idegen tárgyakkal és orvosi beavatkozás nélkül bánik. Ismert, hogy a gyomornedv is feloldja az érméket.

Az első vibrálót a 19. században találták fel. Gőzgépen dolgozott, és a női hisztériát kezelte.

Amikor a szerelmesek megcsókolnak, mindegyikük percenként 6,4 kcalyt veszít, de közel 300 féle különböző baktériumot cserél.

Az emberi csontok négyszer erősebbek, mint a beton.

A legmagasabb testhőmérsékletet Willie Jones-ben (USA) jegyezték fel, aki 46,5 ° C hőmérsékleten lépett be a kórházba.

A jól ismert "Viagrát" eredetileg az artériás magas vérnyomás kezelésére fejlesztették ki.

Embereken kívül csak egy élő lény van a Földön - egy kutyán - a prosztata gyulladása. Ez valóban a leghűségesebb barátunk.

Az amerikai kutatók kísérleteket végeztek az egereken, és arra a következtetésre jutottak, hogy a görögdinnye lé megakadályozza az erek arterioszklerózisának kialakulását. Az egerek egy csoportja szokásos vizet ivott és a második görögdinnye lé. Ennek eredményeképpen a második csoport edényei koleszterin-plakkoktól mentesek voltak.

Az antidepresszánsokat szedő személy a legtöbb esetben ismét depresszióban szenved. Ha valaki maga is megbirkózik a depresszióval, minden esélye örökre elfelejteni ezt az állapotot.

A statisztikák szerint hétfőn a hátsérülések kockázata 25% -kal, a szívroham kockázatával pedig 33% -kal nő. Legyen óvatos.

Sokan ismerik a helyzetet, amikor a baba "nem jön ki" a megfázásból. Ha az óvoda első évében ez a test normális reakciója, akkor felmerül.

Ecodax krém - használati utasítás

Az Ecodax krém hatékony külső hatású antimikotikus gyógyszer, amelynek az alábbi útmutatást adjuk meg.

A kibocsátás és az összetétel formája

Az Ecodax csak egy adagolási formában készül - 10-20 gramm fém vagy műanyag csövek külső használatra készült krémet. Homogén összetételű, fehér vagy fehér, sárga színű, nincs szaga.

A hatóanyag econazol-nitrát (10 milligramm / g tejszín).
Amint segédanyagok a készítmény áll paraffin, marónátron (nátrium-hidroxid), a savas nátrium-sót és ortofoszforsavat (NaH2PO4), antiszeptikus (hlorokrezol) és alkoholok.

A hatóanyag gátolja az ergoszterin, a kórokozó gombák sejtmembránjának permeabilitásáért felelős gombás szterint. Amikor az ergoszterol mennyisége csökken a gombatestben, a héja elbomlik, ami a gombák halálához vezet a körmökön.

Ekonazol-nitrát is rendelkezik antibakteriális tulajdonságokkal, elsősorban a Gram-pozitív baktériumok (nem színtelenített mikroorganizmusok alkalmazásával Gram festéshez); És mivel a legtöbb Gram-pozitív baktérium patogén, az Ecodax krém nagyon hatékony a bakteriális betegségek kezelésében. Az Ecodax krémet vény nélkül kapják a gyógyszertárak. A csomag mennyiségétől függően az ár 100-200 rubel között változhat.

Használati utasítások

Az Ecodax-ot a következő utalások szerint írják fel:

 • farkasszuk a nyak és a test más részein, melyet parazita gombás (színes, körte alakú arc) okoz;
 • a bőr gombás sérülései, beleértve a nagyon keratizált és szőrös vegetációval borított gombákat;
 • a kórokozó baktériumok aktivitása által okozott pszeudomicózisok;
 • Tsefalosporioz
 • A patogén baktériumok aktivitása által okozott bőrfertőzések.

Használati utasítások

A gyógyszert topikális topikális alkalmazásra szánják. A krémet naponta kétszer kell használni - reggel és este, vékony réteget alkalmazva az érintett bőrfelületen. A krém alkalmazása után ajánlott dörzsölni a bőrt. Átlagosan az Ecodax krémmel végzett kezelés körülbelül tizennégy napig tart.

A gombás körmökkel való használati utasítás nem különbözik a főktől, de a gomba kezelésének megállítása esetén a tanfolyam akár hat hónapig is meghosszabbítható szakemberrel való konzultáció után.

Ellenjavallatok

Az Ecodax krém ellenjavallt az alábbi körülmények fennállása esetén:

 • a hatóanyag vagy a segédkomponensek intoleranciája;
 • a terhesség utolsó trimeszterében;
 • 18 éven aluliak.

Mellékhatások

Vannak helyi hatások - viszketés, szárazság, égetés, valamint különböző allergiás reakciók a gyógyszer komponenseire való túlérzékenység esetén.

Meghatározták az Ecodax krém és az antikoagulánsok közötti gyógyszerkölcsönhatást, ezért gondoskodni kell az EcoDax kezelés során alkalmazott, véralvadásgátló gyógyszerek alkalmazásakor.

A krém nem juthat a nyálkahártyákra és olyan területekre, ahol a bőr integritása megszakad. Ha véletlenül lenyeli a krémet, dyspeptikus jelenségeket (hányinger, hasi fájdalom, hányás, hasmenés stb.) Tapasztalhat. A gyomornak a lehető leghamarabb meleg vízzel vagy gyenge oldatú szódabikarbónát kell öblíteni, majd vegyen be egy enteroszorbenst (például aktív szén). Ha a tünetek nem szűnnek meg, forduljon orvoshoz. A krém külső alkalmazásával kapcsolatos túladagolás esetei nem rögzítettek.

analógok

A gyógyszer analógjai (hasonló farmakológiai hatással rendelkeznek) a következők:

Szakértők véleménye és visszajelzései

Az orvosok figyelmeztetnek! Shokipyyuschaya ctatictika - yctanovleno chto bolee 74% zabolevany kozhi - ppiznak zapazheniya papazitami (Ackapida, Giardia, Tokcokapa). A klisék előidézhetik a biopsziás űrbeli konfliktusokat, az első pedig hatással lesz az immunrendszerünkre, melynek meg kell küzdenie a különböző betegségek előfordulási gyakoriságát. A Parazitológiai Intézet vezetője eldöntötte, milyen gyorsan megszabadulni tőlük és kitisztítani a bőrét, ami bizonyíthatóan docilis. Bővebben.

A régi barátom panaszkodott a körömproblémákkal szemben - a hadseregben olyan szögekről volt szó, amelyek hosszú ideig nem voltak semmilyen módon. Számos szakember hozzászokott neki drága eszközökkel, amelyek ebben az esetben erőteljesek voltak.

Orvosként dolgozom, mint terapeuta, gyakran találkozom a mycosis súlyos eseteivel, ezért azt tanácsoltam neki, hogy próbálja meg az Ecodax krémet. Maga a krém olcsó, összehasonlítva a gyógyszerek jelenlegi áraival. Tizennégy nap után nyilvánvaló javulás történt. A mellékhatások, barátja szerint, nem jelent meg.

EKODAKS

◊ Krém külső használatra 1% fehér vagy sárgásfehér, homogén, homogén, gyakorlatilag szagtalan.

Segédanyagok: nátrium-hidroxid - 0,9 mg nátrium-dihidrogén-foszfát-dihidrát - 3,65 mg Foszforsav - 0,02 mg, hlorokrezol - 1 mg, cetomacrogol 1000-t - 50 mg, cetosztearil-alkohol (cetil-alkohol, 60% sztearil-alkoholt, 40%) - 70 mg, a fehér lágy paraffin - 150 mg, paraffin folyékony - 60 mg tisztított víz - ck. des. legfeljebb 1 g.

10 g - alumínium csövek (1) - kartondobozok.
20 g - alumínium csövek (1) - kartondobozok.
10 g - műanyag laminált csövek (1) - karton csomagok.
20 g - műanyag laminált csövek (1) - karton csomagok.

Az econazol imidazolszármazék, széles spektrumú gombaellenes szer helyileg alkalmazható. Fungicid és baktericid hatással rendelkezik. Meggátolja az ergoszterin szintézisét, amely szabályozza a mikroorganizmusok sejtfalának áteresztő képességét. Dermatophytákkal, élesztő- és penészgombákkal szemben aktív:
Trichophyton rubrum, Trichophyton mentagrophytes, Trichophyton tonsurans, Microsporum canis, Microsporum audouini, Microsporum gypseum, Candida albicans, Torulopsis, Rhodotorula, Malassezia furfur (Pityrosporum orbiculare), okozva pityriasis versicolor, Corynebacterium, Epidermophyton floccosum, Aspergillus, Cladosporium, Scopulariopsis brevicautus és néhány Gram baktériumot (Streptococcus, Staphylococcus és Nocardia minutissima). Ez ellen hatékony gombák, amelyek rezisztensek az alkalmazott egyéb gyógyszerekkel. Amennyiben helyileg, ez okozza a halálát gombák 3 napon elősegíti a gyors visszafejlődését égő és bőrviszketés.

Külső alkalmazás esetén a gyógyszer behatol a bőr és a körömlemez valamennyi rétegébe. Terápiás koncentrációk keletkeznek az epidermis hornyos és egyéb rétegeiben, valamint a dermiszben. A bőrön való alkalmazáskor a szisztémás abszorpció minimális és gyakorlatilag elhanyagolható. Az alkalmazott dózis kevesebb, mint 1% -a ürül a kólika tömegével - a bélben és a vesékben.

- a dermatophyták, élesztők, penészgombák által okozott dermatomycosis a fejbőrön, bonyolult a Gram-pozitív baktériumokkal végzett felülfertőzés;

- Gram-pozitív mikroorganizmusok által okozott bőrfertőzések.

- túlérzékenység az econazollal és a hatóanyagot alkotó egyéb komponensekkel szemben;

- 18 év alatti gyermekek.

Ne használja a terméket sérült bőrű területekre.

Felnőttek és 18 év feletti gyermekek: az érintett bőrfelületen vékony, egyenletes rétegben vigye fel a krémet, és dörzsölje addig, amíg naponta 2 alkalommal (reggel és este) teljesen felszívódik.

Alkalmazás időtartama - 2 hét, erősen keratinizált bőr (stop) kezelésében - legfeljebb 1,5 hónapig.

Egyéni intolerancia az econazolra és a hatóanyagot alkotó más összetevőkre.

vannak helyi reakciók a bőr égetésében, viszketésében, irritációjában és kipirulásában, csalánkiütés, szárazság, hypopigmentáció, bőr atrófia formájában.

A krém belélegzésének alkalmi fogadásakor émelygés, hányás, hasmenés következik be.

kezelés: gyomormosás, aktív szén lenyelése, tüneti kezelés.

Ekcéma esetén a kezelés megkezdése előtt anti-extemális terápiát kell végezni. Ha a terápia hatása az ajánlott feltételekre nincs szükség, akkor ellenőrizni kell a diagnózist. Amikor megjelenik az első tünetek
túlérzékenységi gyógyszereket el kell dobni.

Kerülje a szembe, nyálkahártyákkal, nyitott sebekkel való érintkezést. Ha a mellékhatások bármelyike ​​a gyógyszer alkalmazásával fejlődik ki, hagyja abba a folyamatos használatát, és forduljon orvoshoz.

Információk a gyógyszerkészítmény orvosi használatra gyakorolt ​​lehetséges hatásairól a járművek vezetésére való képességről, mechanizmusokról

A gyógyszer nem befolyásolja a járművek vezetését és egyéb olyan potenciálisan veszélyes tevékenységeket, amelyek a pszichomotoros reakciók fokozott koncentrációját és sebességét igénylik.

Terhesség (I-II. Trimeszter) csak akkor alkalmazható, ha az anya szándékolt előnye meghaladja a magzat potenciális kockázatát.

A szoptatás ideje alatt a gyógyszer felírásakor szüneteltetni kell a szoptatást.

Ecodax krém

tartalom [Elrejtése]

Krém Ecodax - a bőr gombás megbetegedéseinek kezelésére szolgáló eszköz, beleértve a szőrös vegetációval borított bőrfelületeket is. A krém amely kiváló gombaellenes akció, ezáltal hatékonyan megbirkózik egy gombás fertőzés, gátolja a növekedését és szaporodását patogén mikroorganizmusok. A gyógyszer ajánlott orvosi konzultáció és megfelelő diagnosztikai vizsgálatok után.

bizonyság

Az Ecodax krém egy modern farmakológiai hatóanyag, amely tökéletesen küzd a gombás fertőzéssel szemben, segítve megakadályozni a gomba növekedését és szaporodását a bőrön. A gyógyszer magas antimikotikus aktivitással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy megbirkózzon a betegséggel különböző szakaszaiban.

Az Ecodax krém használatára utaló jelek ilyen kóros állapotok:

 • Pityriasis vagy többszínű zuzmó, amely károsítja a bőrt a test különböző részein;
 • Gombás fertőzése az epidermis által okozott különböző típusú gombák;
 • Fertőzés a fejbőr bőrével vagy a bőr epidermis területeivel, magas keratinizációval;
 • Pszeudomikózisok, amelyek patogén baktériumokat váltanak ki;
 • Tsefalosprioz;
 • Egyéb bőrbetegségek, amelyek az Ecodax krém aktív összetevőivel kezelhetők.

A krém használatával szembeni ellenjavallatok az ilyen esetek:

 • Allergia a készítményben jelen lévő aktív és segédanyagokra;
 • A terhesség késői;
 • Gyermekkor.

A terhesség első két trimeszterében és ekcéma jelenlétében az Ecodax krémet rendkívüli óvatossággal kell alkalmazni. Amennyiben a szoptatás ideje alatt szükség van a tejfetor elleni gombaellenes terápiára, javasoljuk, hogy hagyja abba a szoptatást.

Óvatosan kell eljárni az Ecodax krém használata más farmakológiai ágensekkel. Az antikoagulánsokkal való gyógyszerkölcsönhatást feltárták.

Ezenkívül ne kerüljön a krém a nyálkahártyára vagy a bőr sérült területére. Ha a krémet lenyeli, öblítse ki a gyomrot és forduljon orvoshoz.

struktúra

Az Ecodax hatékony helyi krém, magas gombaellenes aktivitással. Ez az eszköz segítséget nyújt az epidermis különböző kórokozóinak kezelésében, amelyet egy gombás mikroflór okoz.

Az Ecodax krém fő hatóanyaga az econazol. Ez az anyag az imidazol származéka. Ez az összetevő számos gombaellenes hatással rendelkezik, helyi módon elnyomja a különböző gombák és patogén baktériumok szaporodását.

Az Ecodax krém mind fungicid, mind baktériumölő hatással bír.

Az econazol krém aktív összetevőjének hatása az ergoszterin szintézisének csökkentésére irányul, ami csökkenti a patogén sejtek membránjának permeabilitását. Ugyanakkor a patogén sejt struktúrája megszakad és a fő komponensei megsemmisülnek. Ebben az esetben az econazol nem károsítja az egészséges epidermist.

A krém helyi hatása nemcsak a gombás fertőzés elleni küzdelemre irányul, hanem a vele járó tünetekkel is. A krém tökéletesen elfedi a bőr viszketését, égését és bőrpírját, tökéletesen kiküszöböli a fájdalmas érzeteket.

Az econazol tökéletesen behatol a bőr minden rétegébe, a körömlemezeket, és kiváló eredményeket mutat a gomba kezelésében a bőr hornyos területein. Ebben az esetben a krém aktív komponensének szisztémás abszorpciója elhanyagolható.

következtetés

Krém Ecodax - hatékony antimikotikus gyógyszer, amely széles körű gombaellenes hatással rendelkezik. A krém tökéletesen illeszkedik a különböző etiológiájú gombafertőzéshez, valamint néhány bakteriális bőrbetegséghez. A krém fő eleme az econazol, amely hatékony gombaellenes hatást fejt ki, és megkülönböztethető az izgalmas tünetek leküzdéséhez.

Használati utasítások

Az Ecodax krém használatának módja:

 1. A krém csak a tiszta és sértetlen bőrre alkalmazható.
 2. A hatóanyagot vékony rétegben alkalmazzuk, egyenletesen elosztva a terméket könnyű mozgásokkal, amíg teljesen fel nem szívódik.
 3. Naponta kétszer, reggel és este alkalmazza a krémet.
 4. A kezelés időtartama átlagosan 2 hét, szükség esetén a kezelőorvos 1 hónapig folytathatja a terápiás tanfolyamot.

Ekodaks

A leírás aktuális 2015/05/10

 • Latin név: Ecodax
 • ATX kód: D01AC03
 • Hatóanyag: Econazole (Econazole)
 • Gyártó: Egyedi gyógyszerészeti laboratóriumok (a J.B.Chemicals divíziója) Pharmaceuticals Ltd.) (India)

struktúra

Az Ecodax kenőcs összetevőként hatóanyagként egy anyagot tartalmaz econazol-nitrát, és számos más alkatrészek: nátrium-hidroxid, nátrium-dihidrogén-foszfát-dihidrát, a foszforsav, cetomacrogol, hlorokrezol, cetosztearil-alkohol, folyékony paraffin, lágy paraffin, tisztított víz.

A kibocsátás formája

A külső alkalmazáshoz 1% tejszínhabbal készül, a szín fehér vagy sárgásfehér. A krém homogén, homogén, szinte szagtalan. Tartalmazott műanyag vagy alumínium csövekből. A csövekben 10 vagy 20 g hatóanyag lehet.

Farmakológiai hatás

Aktív komponens econazol- egy imidazolszármazék. Ezt a gombaellenes hatóanyagot széles hatástartományban helyileg alkalmazzák. Baktériumölő és fungicid hatású. Az anyag leállítja a szintézist ergoszterol, amely szabályozza a mikroorganizmusok sejtfalának áteresztő képességét. A számmal kapcsolatos tevékenységet demonstrál dermatophytes, penész és élesztő gombák. Számos gram-pozitív baktériummal kapcsolatban is aktív (staphylococcus, streptococcus, Nocardia minutissima). A gyógyszer hatásos a gombák ellen is, amelyek más módszerekkel bizonyítják a terápiával szembeni ellenállást.

A topikális gyógyszerek alkalmazása után a gombák három nap múlva halnak meg, míg az anyag segít csökkenteni viszkető és a bőr égetése.

Farmakokinetika és farmakodinamika

Ha külsőleg használják, az aktív komponens behatolása a körömlemezbe és a bőr minden rétegébe. Terápiás koncentrációk vannak a stratum corneumban felhám, és más rétegeiben is, a dermiszben. A bőrön történő alkalmazást követően a szisztémás gyógyszer enyhén felszívódik. Az alkalmazott dózis kevesebb, mint 1% -a a testből székletből és vizeletből származik.

Használati utasítások

Az Ecodax krémet ilyen esetekben használják:

 • a fejbőr dermatomycosis bőrével, melyeket penészgombák, élesztő, dermatophyták okoztak;
 • a színes zuzmó;
 • eritrózissal;
 • a bőrfertőzésekben, amit Gram-pozitív mikroorganizmusok okoznak.

Ellenjavallatok

Az Ecodax nem alkalmazható az alábbi esetekben:

 • fokozott érzékenységgel a hatóanyag összetevőivel szemben;
 • 18 éves kor alatt.

A terméket nem szabad olyan területekre alkalmazni, ahol a bőr megrongálódott.

Mellékhatások

Az Ecodax-ot használó betegek körömgomba, valamint más betegségek esetén kimutathatja az ilyen mellékhatások megjelenését:

 • az intolerancia reakciója a hatóanyag összetevőivel szemben;
 • helyi manifesztációk - égő, viszketés, hyperemia, irritáció, száraz bőr, urticaria.

Ecodax, használati utasítás (Módszer és adagolás)

Az Ekodaks eszközt külsőleg kell alkalmazni. A felnőtt betegeknek kenőcsöt kell alkalmazni vékony és egyenletes rétegben az érintett területeken. Dörzsölje a terméket addig, amíg teljesen fel nem szívódik. Naponta kétszer alkalmazza a krémet reggel és este.

A terápiát két hétig végezzük, ha szükség van a lábak bőrének kezelésére, akkor a kezelést az orvos receptje szerint legfeljebb 1,5 hónapig lehet folytatni.

túladagolás

Az ECodax túladagolására vonatkozó adatok nem állnak rendelkezésre.

kölcsönhatás

Az econazol szisztémás hatása gátolja a CYP 3A / 2C29-et. De mivel az anyag nagyon rosszul felszívódik a véráramba, az interakció kialakulása nem valószínű.

Orális antikoagulánsok alkalmazása esetén óvatosan kell eljárni (atsenokumarola, warfarin). Ilyen kombinációk esetén szükséges a koagulációs paraméterek monitorozása vér betegnek.

Eladási feltételek

Vény nélkül kapható.

Tárolási feltételek

Az Ecodax-ot legfeljebb 30 ° C-os hőmérsékleten, gyermekektől védve kell tárolni. Nem lehet befagyasztani a kenőcsöt.

Lejárat dátuma

3 évig tárolható, miután az időszak lejártát nem lehet alkalmazni.

Különleges utasítások

Azok, akik betegek ekcéma, A terápia megkezdése előtt feltétlenül szükség van az ektopia elleni kezelésre.

Ha a kezelés lejárta után nincs várt hatás, akkor orvoshoz kell fordulnia, és tisztázni kell a diagnózist. Fontos, hogy a túlérzékenység első tüneteinek alkalmazása után haladéktalanul hagyja el a gyógyszert. Szüksége van továbbá orvosra is, ha bármilyen mellékhatás jelentkezik.

Ne hagyja, hogy a kenőcs nyálkahártyára, szemére vagy nyílt bőrelváltozásokra kerüljön.

A gyógyszer nem befolyásolja a figyelem koncentrációját, ezért megengedett a járművek vezetése és komplex mechanizmusokkal való kölcsönhatás a kezelés ideje alatt.

analógok

A kenőcsök analógjai gyógyszerek Ekalin, Gyno Pevara, Ifenek, ekonazol, Ekonazol-nitrát. De ezeknek a gyógyszereknek bármelyikét csak az ilyen kezelés szakember általi jóváhagyása után lehet használni.

gyerekek

Az Ecodax ellenjavallt 18 év alatti gyermekek és serdülők számára.

Terhesség és laktáció

Ne használja a krémet az időszakban a terhesség. Használható a terhesség első két trimeszterében, de csak akkor, ha az orvos szerint az anya előnyei meghaladják a magzat kockázatát. Az időszak alatt szoptatás a krém használata nem gyakorolható.

Vélemények a ekodakse-ról

Azok a felhasználók, akik ezt a gyógymódot alkalmazzák, azt írják, hogy a krém nagyon hatékony gyógyszer, ha meg kell szabadulnia a gombától. Ugyanakkor a legtöbb véleményben megjegyezzük, hogy a remedy használata után az remisszió nem fejlődött ki. Van egy pozitív tapasztalat a megelőző célú felhasználásról.

Az Ecodax ára, hol lehet megvásárolni

Az Ecodax 10 g ára csomagonként 130-140 rubel.

Ecodax: a krém használatára utaló jelzések és ellenjavallatok

Az Ecodax a gombaellenes gyógyszerek kategóriájába tartozik, számos hatással. Különféle gombák által okozott betegségek kezelésére alkalmazzák.

A gyógyszer jellemzői

A latin gyógyszerkészítmény neve az ECODAX. Nem hormonális, és a gyógyszertáraknak nincs receptje. A hatóanyag fő összetevője (econazol) egy imidazolszármazék.

Adagolási formák

A gyógyszer csak krém formájában áll rendelkezésre. A cső tömege 10 g vagy 20 g.

Az Ecodax összetétele

A tejszínben (1 g) kb. 10 mg hatóanyagot, az econazol-nitrátot tartalmaznak. Segédanyagok:

 • a víz;
 • cetomacrogol 1000-t;
 • klór;
 • folyékony paraffin;
 • foszforsav;
 • cetosztearil-alkohol;
 • diszubsztituált nátrium-foszfát-dihidrát;
 • puha fehér paraffin;
 • nátrium-hidroxid.

150-280 rubelre 1 csőre.

Farmakológiai hatás

Gombaellenes hatású szerek.

farmakodinámia

A gyógyszer baktericid és fungicid hatással van a bőrre. Alkalmazása után gátolja az ergoszterin termelését, ami csökkenti a sejt permeabilitását. A készítmény ellen hatásos különböző típusú Gram-pozitív baktériumok, gombák, penészek és élesztők (beleértve a provokáló chromophytosis), dermatofiták.

Az Ecodax-ot a gombás eredetű, összetett és komplex betegségek esetén alkalmazzák, amelyeket egyéb módon nem lehet kezelni. A használat eredményeképpen 3 nap elteltével a betegség és tüneteinek regressziója észrevehető, mivel a gomba majdnem teljesen meghal.

farmakokinetikája

A krém behatol a körömlemezbe és a bőr minden rétegébe a felhordás után. A terápiás dózis hatóanyaga felhalmozódhat az epidermiszben, különösen a szarurétegben és a dermisben.

A szisztémás felszívódás kis mennyiségben fordul elő. A bél és a vese rendszer az alkalmazott dózis 1% -át mutatja.

bizonyság

Az Ecodax-ot az alábbi betegségekhez rendelheti:

Használati utasítások

felnőttek

Vigyük fel a hatóanyagot egy vékony rétegbe, és dörzsöljük be a bőrbe, amíg felszívódik. A készítményt naponta kétszer alkalmazza. Ha vannak nedvesedési területek, akkor előzetesen meg kell száradni őket, és gézbetétet kell elhelyezni rájuk. Az onychomycosis diagnózisával a krémet csak naponta egyszer alkalmazzák, és csak az okklúziós kötszer alatt.

A gyógyszert 14 napig lehet alkalmazni, de a stop kezelés esetén a terápia időtartama 1,5 hónap lehet.

Gyermekek és újszülöttek

A krémet csak 18 évig használják. Kivételes esetekben a gyógyszer 16 éves kortól rendelhető.

Terhesség és laktáció

Az EcoDax-ot a magzat hordozása során csak abban az esetben hozzárendelje, ha az előnyei meghaladják a gyermek lehetséges kockázatát. Ha a gyógyszer szoptatás alatt lett kiválasztva, akkor szüntesse be a szoptatást.

Ellenjavallatok

A fő ellenjavallatok a sebek bőrön való jelenléte és a gyógyszerek komponenseinek fokozott érzékenysége. Tilos a gyerekekkel szemben használni.

Mellékhatások

A mellékhatást általában a kenőcs egyik összetevőjének intoleranciája okozza. Ebben az esetben különböző bőrreakciók vannak:

Különleges utasítások

 • Véletlenül ne kerüljön a krémbe. Ilyen helyzetben azonnal le kell mosni, különben fennáll a hasmenés, hányinger, hányás. Kerülje a terméket a nyálkahártyán, a nyitott sebeken és a szemen.
 • A hatóanyagot a komponensekkel szembeni túlérzékenység jeleinek megjelenése után azonnal leállítják. Ha ilyen állapot tüneteit tapasztalja, azonnal keresse fel orvosát.
 • Ha a kezelés szokásos ideje (14 nap) nem mutatott pozitív hatást az Ecodax alkalmazására, a kezelést nem lehet folytatni. Az orvossal együtt további eszközöket kell választani.

Kölcsönhatás más gyógyszerekkel

Óvatosan kell eljárni a krém és a szájon át szedett antikoagulánsokkal együtt. Ebben az esetben szükséges a vér koagulálhatóságának ellenőrzése.

Vélemények

Az Ecodaxot pozitívan figyelték meg szinte minden beteg, aki használta. A tejszín fő előnyei a gombafertőzések és gombás fertőzések elleni küzdelemre irányuló egyéb vegyületeknél megfizethető árnak és nagy hatékonyságnak nevezik. A kurzuskezelés nagyon rövid, és a betegség első jelei között 4-7 nap elég ahhoz, hogy teljesen megszabaduljon a tünetektől.

analógok

Hasonló hatóanyag (econazol) van jelen a következő krémekben és kenőcsökben:

 1. Ifenek. A költség 130 rubel.
 2. Econazole. A költség 150 rubel.

A gomba kórokozóról, amely otthon, az Ecodax helyett főzhető, az alábbi videót közli:

Ecodax ® (Ecodax ®)

Hatóanyag:

Farmakológiai csoport

Nosológus besorolás (ICD-10)

3D képek

A nosológiai csoportok szinonimái

Az árak a moszkvai gyógyszertárakban

Hagyd a megjegyzésedet

Regisztráció Tanúsítványok Ecodax ®

Az információigény aktuális indexe, ‰

 • Elsősegélykészlet
 • Online áruház
 • Rólunk
 • Lépjen velünk kapcsolatba
 • A kiadó elérhetőségei:
 • +7 (495) 258-97-03
 • +7 (495) 258-97-06
 • E-mail: [email protected]
 • Cím: Oroszország, 123007, Moszkva, ul. 5. Magistralnaya, 12.

Közösségi hálózatokban vagyunk:

© 2000-2018. AZ RUSSIA ® RLS ® GYÓGYSZEREK REGISZTRÁCIÓJA

Minden jog fenntartva.

Az anyagok kereskedelmi felhasználása nem megengedett

Az információ az egészségügyi szakemberek számára szól

Ekodaks

analógok

Nincs annyi analóg:

Az átlagár online *: 163 p.

Használati utasítások

Homogén krém fehér vagy sárgás színű, nagyon halvány szagú. 10 és 20 g-os csövekben kapható.

Röviden, a krém nagyon erős (hatékony), mélyen behatol a bőrbe, viszonylag olcsó, de okozhat mellékhatásokat, lásd alább.

bizonyság

Gombás bőrelváltozások, beleértve az ujjak, a hüvelyi hajtások, a fejbőr, az eritrasma, a bőr candidiasisát stb.

Adagolás és adminisztráció

A krémet meg kell dörzsölni a bőrbe, amíg teljesen fel nem szívódik. Az érintett területekre naponta 2-szer kell alkalmazni. A kezelés időtartama 2-6 hét.

Ellenjavallatok

 • Az Ecodax terhesség és laktáció során ellenjavallt.
 • A krém ellenjavallt gyermekek és serdülők esetében, legfeljebb 18 éves korig
 • A krém összetevőire túlérzékenység.

Mellékhatások

 • Helyi reakciók - viszketés, égés, irritáció, bőrpír, bőrkiütés.
 • Hosszan tartó használat esetén hyperpigmentáció és atrophiás bőrelváltozások lehetségesek. Legyen óvatos.

Ha mellékhatások jelentkeznek, hagyja abba a kezelést és forduljon orvoshoz.

Összetétel és farmakokinetika

Alapanyag: Ekonazol-nitrát (10 mg)

Segédanyagok: víz, nátrium-hidroxid, nátrium-dihidrogén-foszfát-dihidrát, paraffin, sztearil-alkohol, a foszforsav, hlorokrezol, cetil-alkohol, cetomacrogol 1000

Az econazol egy imidazolcsoportból származó gombaellenes szer, széles spektrumú. Megakadályozza az ergoszterin szintézisét, megváltoztatva a sejtfal permeabilitását és megsemmisítve a gomba sejtjeit.

Erős fungicid hatással rendelkezik a dermatophyták, az élesztőgombák (Candida), a penészgombák ellen. Egyes gram-pozitív baktériumok ellen is működik.

más

Az ekcéma által szenvedőknek az EcoDox használatba vétele előtt anti-ectopiás terápiát kell végezniük.

Kerülje a szemmel és a szemhéjjal való érintkezést. Ha véletlenül lenyeli, öblítse le a gyomrot.

Felhasználhatósági időtartam 3 év. A gyermekek számára elérhetetlen helyen, 5-30 ° C-on tárolandó. Vény nélkül kapható.

döntés

Ha önmagát választja magának, akkor az olcsó krémek közül érdemes megpróbálni először inkább megtakarítani, például a Clotrimazole-t, amely általában ugyanolyan hatékony a gombás kórokozók abszolút többségével szemben.

Vélemények

(Hagyja visszajelzését a megjegyzésekben)

[Su_quote cite = »Ilona, ​​Ufa"] tanácsolta nekem, barátom Ekodaks mikor kezdődött a viszketés a lábam, és ott volt a helyszínen közvetlenül a közös belső oldalán a lábát. Először úgy tűnt, hogy javulást jelent, aztán újra viszketni kezdett, csak más módon, és néhány irritáció ment el, a vörösség. Vobschem A gyógyszertárba mentem, és újabb kenőcsöt vettem. 2 hétig kiengesztelték és mindenki telt. [/ Su_quote]

[su_quote cite = "Alexey, Tyumen]" Ezt a krémet használtam, nem voltak mellékhatások, itt írva, egy kicsit pirosodó és minden. De a gomba jól meggyógyul és a költségek az új penny kenőcsökhöz képest. [/ su_quote]

* - Az értékesítés során az eladók átlagértéke nem nyilvános ajánlat

2 megjegyzés

A viszketés pillanatnyi volt. Még meglepődtem is. Éjjel elterjedt a lábam, és elkenődtem, reggel nem volt viszketés. Milyen boldogság, amikor nincs viszketés. Tényleg segít kiváló és olcsó. Még mindig a körmök cseppjei lennének.

szuper krém candidiasis gyógyítja csak ő, de a gyertyák gino pevar nem juthat el bárhová

Hagyd visszajelzésedet a drogról Válasz visszavonása

Legnépszerűbb:

A doktor konzultáció ingyenes.

Piszkos trükk nélkül. Csak hagyd a kérdésedet a megjegyzésekben, és a szakértő válaszol rá.

A teljes listát (több mint 150 db) az árak rendszeresen frissítik.

Jelölje meg a gomba fénykép szerint

Mikor megy orvoshoz? Javasoljuk, hogy megtanulják, hogy a körömgomba hogyan néz különböző fázisokban.

Tudok gyógyítani 1 napra? A fertőzések, az átviteli útvonalak, a kábítószerek elkerülése.

Tudok gyógyítani 1 napra? A fertőzések, az átviteli útvonalak, a kábítószerek elkerülése.

Hogyan lehet eltávolítani a szemölcsöket?

Gyermekek szemölcsök, papillómák és condylomák a felnőtteknél, mi veszélyes otthoni eltávolításra?

Szenvedés a nők körében

A szúrás vagy a hüvelyi candidiasis nem minden második nő tudta.

Dermatitis: fotó és leírás

Lehetséges, hogy a bőrön lévő folt egyáltalán nem gombás. Hasonlítsa össze a fotót, hogy biztos legyen benne.

Ha van jellegzetes kiütés, akkor orvoshoz kell fordulnia, vagy legalább egy gyógyszertárba.

A cukorbetegség a férfiakban

Az emberiség erős feleinek képviselői valamilyen oknál fogva úgy vélik, hogy a tőr a nők előjoga, de nem az.

Mint egy gomba kezelése

A különböző típusú gombáknak szánt gyógyszerek listája. Kenőcsök, krémek, lakkok, kúpok, tabletták - összehasonlítások, felülvizsgálatok, költségek.

Teszt az orvosoknak

Ellenőrizze a bőrgyógyászat tudását, ha szakértő vagy diák vagy.