Kagocel: gyermekek és felnőttek kezelési útmutatója

Kagocel - eredeti hazai vírusellenes gyógyszer csoportjába tartozó induktivitások (stimulánsok) szintézise immun interferon fehérje. A kopolimer nátriumsója itt aktív komponensként működik.

Az influenza és az ARVI kezelésére és megelőzésére szolgál. Van kettős hatása: közvetlen vírusellenes aktivitást mutat kifejezett immunmoduláló hatással kombinálva.

Ezen az oldalon megtalálja az összes információt Kagocel: teljes használati utasítást ezzel a gyógyszerrel, az átlagos ár a gyógyszertárakban, teljes és nem teljes analógok a gyógyszer, valamint az ajánlások az emberek, akik már használják Kagocel. Szeretné elhagyni véleményét? Kérjük, írja meg a megjegyzéseket.

Klinikai és farmakológiai csoport

Vírusellenes és immunmoduláló szer. Interferon induktor szintézise.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

Megengedett orvosi rendelvény nélkül.

Mennyibe kerül a Kagocel? A gyógyszertárak átlagos ára 250 rubel szinten van.

A kibocsátás és az összetétel formája

A Kagocel tabletta kerek biconvex alakú, krémszínű vagy barna.

Az 1 tabletta összetétele magában foglalja:

 • Hatóanyag: kagocel - 12 mg;
 • Kiegészítő komponensek: kalcium-sztearát, - 0,65 mg burgonyakeményítő - 10 mg, Ludipress (közvetlen préseléssel laktóz a készítmény: laktóz-monohidrát, Kollidon 30 (Povidone), Kollidon CL (kroszpovidon)) -, így tabletta 100 mg tömegű.

A tablettákat 10 db-os buborékcsomagolásba csomagolják. A karton csomag 1 db buborékfóliát és utasításokat tartalmaz a készítményhez.

Farmakológiai hatás

A Kagocel egy szintetikus gyógyszerkészítmény, amely a szervezet összetett védelmét stimulálja különböző tényezőkből: baktériumok, vírusok, sugárzáskárosodás. A fő terápiás hatás a vírusellenes immunitás és az antitumor védelemre specializálódott termelés fokozásának, testproteinek - interferonok hatásának köszönhető.

A Kagocel egyetlen alkalmazásával a védőfehérjék szintje elérte a maximális értékét: a bélben - 4 óra elteltével, a vérplazmában - 48 óra elteltével (több napig tárolva).

A gyógyszer, a molekula meglehetősen nagy méretének köszönhetően, nem hajlamos felhalmozódni a belső szervekben, és természetes módon válik könnyen ki a szervezetből. Ugyanaz a tényező nem teszi lehetővé számára, hogy behatoljon az agy sejtjeibe.

Használati utasítások

Mi segít? Amint azt a Kagocel utasításában jeleztük, a gyógyszer a következő célokra szolgál:

 1. Herpes simplex vírus felnőttek kezelésére;
 2. Influenza és ARVI kezelése 3 évnél idősebb gyermekeknél;
 3. Az influenza és az akut légúti fertőzések megelőzése és kezelése felnőtteknél és 6 évesnél idősebb gyermekeknél;
 4. Urogenitalis chlamydia felnőttek kezelésére (komplex terápia részeként).

Ellenjavallatok

A Kagocel szedésének egyetlen ellenjavallata a gyógyszer főkomponensének vagy kiegészítő összetevőinek intoleranciája.

Laktózhiány, glükóz intolerancia és más hasonló körülmények lehetnek.

Terhesség és laktáció alkalmazása

A Kagotsel alkalmazása a terhesség és a laktáció idején ellenjavallt. Azonban akut szükség esetén egyedi igénybevételhez rendelhető, ha a kérelemben kapott előny meghaladja a gyermek esetleges károsodását.

Használati utasítások

A használati utasítás azt jelzi, hogy a Kagocelt belsőleg kell bevenni, függetlenül az ételtől.

 1. A herpesz kezelésére 2 tablettát írnak fel. 3 alkalommal / nap 5 napig. Összesen 5 napig tartó tanfolyamhoz - 30 lap.
 2. Az influenza és a SARS kezelésére felnőtteket az első 2 napban - 2 tabulátor írja elő. Naponta 3-szor, a következő 2 napban - 1 lap. 3-szor naponta. Összesen a kurzus 4 napig tart - 18 lap.
 3. Az influenza és az ARVI megelőzését 7 napos ciklusok végzik: 2 nap - 2 tab. 1 alkalommal / nap, szünet 5 napig. Ezután a ciklus megismétlődik. A megelőző tanfolyam időtartama 1 hét és több hónap között van.
 4. Az influenza és a SARS kezelésére 6 éves és idősebb gyermekeket az első 2 napban - 1 tabulátor írja elő. Naponta 3-szor, a következő 2 napban - 1 lap. Napi 2 alkalommal. Összesen 4 napig terjedő tanfolyamhoz - 10 lap.
 5. Az influenza és SARS kezelésére 3-6 éves gyermekeket az első 2 napban - 1 tabulátor írja elő. 2 alkalommal / nap, a következő 2 napban - 1 lap. 1 alkalommal / nap. Összesen a kurzus 4 napig tart - 6 lap.
 6. A 3 éves és idősebb gyermekeknél az influenza és az ARVI megelőzését 7 napos ciklusok végzik: 2 nap - 1 tab. 1 nap / nap, szünet 5 napig, majd a ciklus megismétlődik. A megelőző tanfolyam időtartama 1 hét és több hónap között van.

Mellékhatások

A Kagocel alkalmazása során mellékhatások jelentkezhetnek, amelyek allergiás reakciókban nyilvánulhatnak meg.

A Kagocel használatának megkezdése előtt, valamint a nem jellemző tünetek kialakulásának eseteiben orvoshoz kell fordulni.

túladagolás

Ha az ajánlott dózis és a mérgezés beviteli gyakorisága nem valószínű. Mindazonáltal szükség van iránymutatásra, hogyan jelennek meg a Kagocel túladagolás tünetei, így lehetőség nyílik arra, hogy gyorsan segítse az áldozatot.

A nagy dózisú vírusellenes szerek után az alábbiak alakulhatnak ki:

 1. szédülés;
 2. A fej fájdalma;
 3. hányinger;
 4. Hányás tünetei;
 5. Diszkomfort vagy hasi fájdalom;
 6. Általános gyengeség.

A rossz közérzet okának kiküszöbölése érdekében intézkedéseket kell tenni a gyógyszer eltávolítására a szervezetből. A jó ivás segíti a hányást és a hányást. Szükség esetén az orvosok végezhetnek gyomormosást, kényszerítő diurézist írhatnak elő.

Különleges utasítások

A Kagocelum kezelésében a legnagyobb hatékonyság a kinevezéssel érhető el legkésőbb az akut fertőzés megjelenését követő 4. napon. Prevenciós célokra a hatóanyagot bármikor felhasználhatjuk, pl. és közvetlenül a fertőző ágenssel való érintkezés után.

A Kagocel jól kombinálható más vírusellenes szerekkel, immunmodulátorokkal és antibiotikumokkal.

Kábítószer kölcsönhatások

Annak ellenére, hogy a szervezet aktív hatást gyakorolt, a gyógyszer viszonylag jól tolerálható a komplex terápiában más antivirális vagy immunmoduláló szerekkel együtt. Elérte a Kagocel vegyület ún. Additív hatását más hasonló gyógyszerekkel.

Vélemények

Megemlítettük néhány ember észrevételeit a Kagocelről:

 1. Natalia. Az egyik legjobb és legbiztonságosabb eszköz. Nem egyszer kezelték őket, és mindig nagyon hatékonyan és tartósan erősítik az immunitást. Idén ősszel ivtam a pályán, hogy egyáltalán ne betegek le. Ebben a verzióban ellenőrizem a Kagocelt.
 2. Elvira. Általánosságban ezt a gyógyszert nem tekintem ARVI és ARI kezelésnek. Többször próbáltam megvenni magamnak és gyerekeknek. Nem láttam semmilyen hatást a Kagocel használatáról. Ha csak egy erős hiedelem, hogy ez a gyógyszer segít, és nem több. Nekem úgy tűnik számomra, hogy az emberek, akik ezt a gyógyszert vásárolják, pénzeket dobálnak el - egy másik gyógyszeripari cég. Természetesen tévedhetek, talán segít valakinek. De inkább ismert és időigényes gyógyszerekkel kezelnek.
 3. Victoria. Megpróbálta kétszer bevenni ezt a gyógyszert. Egyszer a kezelésre. Második alkalommal a megelőzésre. Rögtön azt fogom mondani, hogy az immunválaszot fokozó hatóanyagokat egyedileg választják ki. Valaki illik hozzá, valaki más. Tehát az én szinte negatív visszajelzésem csak az én személyes tapasztalatom. Tehát figyelembe Kagocel megelőzésre... beteg lettem (bár ritkán kap a beteg), és figyelembe a SARS kezelésére, gyorsan felépült elég (vö Arbidol - nem kedvéért reklám). Tehát a Kagocel számára jónak tartom a hosszantartó cselekvést. Ie az immunválasz fokozása hosszú ideig, legfeljebb néhány hétig marad. És ami véleményem szerint rossz, lassú cselekvés. A gyógyszer csak a 2-3. Napon kezdődik (az utasításoknak megfelelően), így nem alkalmas a már megkezdett betegségre. És itt a tervezett profilaxis esetében valószínűleg jobban megközelítik, illik jobban, vagy az immunitás korrekciójához (cikluson keresztül történő fogadás).

A Kagocelt a legtöbb szülő hagyja jóvá és súlyos mellékhatások hiányában. A konzervatív kezelés a gyógyszerrel gyakorlatilag fájdalommentes, ha nem veszi figyelembe a lehetséges kisebb allergiás reakciókat. Továbbá a kibocsátás formája nem kellemetlen szaggal vagy ízzel jár, vagyis nincs különösebb erőfeszítés ahhoz, hogy a gyermekeket még a legfiatalabbra is lehessen sanitizálni.

analógok

A hasonló tevékenységre szánt vírusellenes gyógyszereknek tulajdonítaniuk kell:

Az analógok használata előtt forduljon orvosához.

Tárolási feltételek és eltarthatósági idő

A gyógyszer lejárati ideje 4 év a csomagoláson feltüntetett dátumtól számítva. A gyógyszert távol tartja a fénytől, védje a magas páratartalmától, tartsa be a hőmérsékletet 25 ° C-ig.

Kagocel - használati utasítás, valódi társaik és kiadás (tabletták 12 mg) gyógyszer kezelésére és megelőzésére az influenza, a SARS és herpesz felnőtt, a gyerek és a terhesség és szoptatás alatt. struktúra

Ebben a cikkben olvashatod a kábítószer használatára vonatkozó utasításokat Kagocel. A webhely látogatóinak megjegyzései - a gyógyszer fogyasztói, valamint a szakemberek véleménye a Kagocel gyakorlati alkalmazásáról. Nagy érdeklődés az, hogy aktívan vegyék fel a gyógyszerre vonatkozó visszajelzéseiket: a gyógyszer segített vagy nem segít abban, hogy megszabaduljon a betegségtől, amelyet komplikációk és mellékhatások észleltek, és amelyeket a gyártó nem jelöl meg a jegyzetben. A Kagocel analógjai a rendelkezésre álló szerkezeti analógokkal. Alkalmazása influenza, ARVI és herpesz kezelésére és megelőzésére felnőtteknél, gyermekeknél, valamint terhesség és laktáció idején (laktáció). A készítmény összetétele.

Kagocel - vírusellenes gyógyszer. Interferon induktor szintézise.

Ez okozza az úgynevezett késői interferon szervezetét, amely az antivirális aktivitással rendelkező alfa- és béta-interferonok keveréke. Kagocel okozhat lnterferontermelődés csaknem minden populációban a sejtek részt vesznek a szervezet antivirális válasz: T és B-limfociták, makrofágok, granulociták, fibroblasztok, endothelialis sejtek. Amikor beadása egyetlen dózist tartalmazó készítmény Kagocel szérum interferon titere maximumot ér el 48 óra után. Az interferon választ a szervezet, hogy a bevezetése jellemzi Kagocel hosszú (akár 4-5 nap) interferon a körforgásban. Dynamics felhalmozódása a belekben interferon ha a gyógyszer szedését orálisan nem esik egybe a dinamika keringő interferon-titer. A vérszérumban az interferon tartalma csak 48 órával eléri a magas értékeket a Kagocel szedése után, míg a bélben az interferon maximális termelése 4 óra elteltével megy végbe.

A Kagocel-kezelés során a legnagyobb hatékonyság a kinevezéssel érhető el legkésőbb az akut fertőzés megjelenését követő 4. napon. Prevenciós célokra a hatóanyagot bármikor felhasználhatjuk, pl. és közvetlenül a fertőző ágenssel való érintkezés után.

struktúra

Kopolimer gosszipol (egyik gyapot pigment, természetes polifenol, szabad formában toxikus) karboxi-metil-cellulózzal + segédanyagok.

farmakokinetikája

Orális adagolás esetén a hatóanyag beadott dózisának körülbelül 20% -a belép a teljes véráramba. 24 órával a lenyelés után a gyógyszer elsősorban a májban, kisebb mértékben - a tüdőben, a tüdőben, a lépben, a vesékben, a nyirokcsomókban - felhalmozódik. Alacsony koncentráció figyelhető meg a zsírszövetben, a szívben, az izmokban, a herékben, az agyban, a vérplazmában. Alacsony tartalom az agyban miatt a nagy molekulatömegű gyógyszert, akadályozva való átjutását a BBB-n. A kimenet elsősorban a bélrendszeren keresztül történik: a beadást követő 7 nap után a beadott dózis 88% -át visszavonják a szervezetből, beleértve a 90% -ot a széklet és 10% a vizelettel. A kilélegzett levegőben a hatóanyagot nem észlelték.

bizonyság

 • az influenza és egyéb ARVI megelőzése és kezelése felnőtteknél és 6 éves és idősebb gyermekeknél;
 • herpesz kezelése felnőtteknél.

A kibocsátás formái

12 mg tabletta. A gyógyszer speciális gyermekgyógyászati ​​formája nincs jelölve.

Használati és adagolási utasítások

A gyógyszert szájon át vették.

Az influenza és a SARS kezelésére felnőttek az első 2 napban - 2 tablettát naponta háromszor, a következő 2 napban - napi 3 tablettát írnak fel. Összesen 4 napig tart - 18 tabletta.

Az influenza és az ARVI megelőzését 7 napos ciklusok végzik: 2 nap - 2 tablettát naponta egyszer, 5 napig szünet. Ezután a ciklus megismétlődik. A megelőző tanfolyam időtartama 1 hét és több hónap között változik.

A herpesz kezelésére 2 tablettát írnak fel. Napi 3 alkalommal 5 napig. Összesen 5 napig tartott - 30 tabletta

Az influenza és a SARS kezelésére 3-6 éves korú gyermekeket az első 2 napban írják fel - 1 tabletta naponta kétszer, a következő 2 napban - 1 tabletta naponta 1 alkalommal. Összesen 4 napig tart - 6 tablettát.

Az influenza és a SARS kezelésére 6 éves és idősebb gyermekeket az első 2 napban - 1 tabletta naponta háromszor, a következő 2 napban - naponta kétszer 1 tablettát írnak fel. Összesen 4 napig - 10 tabletta.

A 3 éves és idősebb gyermekeknél az influenza és az ARVI megelőzését 7 napos ciklusok végzik: 2 nap - 1 tabletta naponta 1 alkalommal, 5 napig szünet, majd ismételjük meg a ciklust. A megelőző tanfolyam időtartama 1 hét és több hónap között van.

Mellékhatás

Ellenjavallatok

 • terhesség
 • laktációs időszak (szoptatás);
 • 3 év alatti gyermekek;
 • a laktáz hiánya, a laktóz intolerancia, a glükóz-galaktóz malabszorpció;
 • növeli az egyéni érzékenységet.

Terhesség és laktáció alkalmazása

A gyógyszer ellenjavallt terhesség és laktáció (szoptatás) esetén.

A terápiás dózisban előírt Kagocel nem toxikus, nem halmozódik fel a szervezetben. A gyógyszer nem rendelkezik mutagén és teratogén tulajdonságokkal, nem karcinogén, és nem rendelkezik embriotoxikus hatással.

Gyermekekben való alkalmazás

A Kagotsel ellenjavallt a 3 év alatti gyermekeknél.

Az influenza és a SARS kezelésére 3-6 éves korú gyermekeket az első 2 napban írják fel - 1 tabletta naponta kétszer, a következő 2 napban - 1 tabletta naponta 1 alkalommal. Összesen 4 napig tart - 6 tablettát.

Az influenza és a SARS kezelésére 6 éves és idősebb gyermekeket az első 2 napban - 1 tabletta naponta háromszor, a következő 2 napban - naponta kétszer 1 tablettát írnak fel. Összesen 4 napig - 10 tabletta.

A 3 éves és idősebb gyermekeknél az influenza és az ARVI megelőzését 7 napos ciklusok végzik: 2 nap - 1 tabletta naponta 1 alkalommal, 5 napig szünet, majd ismételjük meg a ciklust. A megelőző tanfolyam időtartama 1 hét és több hónap között van.

Különleges utasítások

A terápiás hatás elérése érdekében a Kagocel-t legkésőbb a betegség kialakulását követő 4. napon kell bevenni.

A Kagocel jól kombinálható más vírusellenes szerekkel, immunmodulátorokkal és antibiotikumokkal.

Kábítószer kölcsönhatások

A Kagocel más vírusellenes szerekkel, immunmodulátorokkal és antibiotikumokkal történő egyidejű alkalmazásakor additív hatás figyelhető meg (erősítik egymás hatását).

A Kagocel gyógyszer analógjai

A Kagocelnek nincsenek szerkezeti analógjai a hatóanyagra.

A farmakológiai csoport analógjai (vírusellenes szerek):

 • Avonex;
 • alloferon;
 • Altevir;
 • Alfaferon;
 • Amizon;
 • Amiksin;
 • Anaferon;
 • Anaferon gyermek;
 • Arbidol;
 • aciklovir;
 • bonafton;
 • valaciklovir;
 • Valtrex;
 • Vivoraks;
 • virazol;
 • Viroleks;
 • viferon;
 • Genferon;
 • gerpevir;
 • Gerpferon;
 • Groprinosin;
 • Zovirax;
 • Ingavirin;
 • interferon;
 • Inferon;
 • Lavomax;
 • A Medovar;
 • nevirapin;
 • neovir;
 • oxoline;
 • panavir;
 • Reaferon EU Lipint;
 • Relenza;
 • rimantadine
 • ribavirin;
 • rimantadine
 • Tamiflu;
 • tilorona;
 • Famvir;
 • famciklovirrel;
 • Tsiklovir;
 • Epigenum nem;
 • Epigen labiális;
 • Ergoferon.

Kagocel herpeszrel

A virális vírusellenes szer a herpesz elleni gyógyszer hatékony eszköze, amely gyorsan népszerűsödik, bár tesztjei még mindig folyamatban vannak, mert a gyógyszer nem szerepel a WHO listán. A herpesz megnyilvánulása a gyengített immunitás miatt, a lokalizáció helyétől függően és időben történő kezelés nélkül súlyos egészségügyi problémákat okozhat. "Kagotsel" képes nem csak a vírus tüneteinek megszüntetésére, de kikapcsolására, valamint a reprodukció megakadályozására.

Összetétel, gyártási forma és munkamódszer

A herpeszvírus különböző formákban a népesség mintegy 95% -át teszi ki, függetlenül az életkorától és a nemétől, az ajkán, a nyálkahártyákon, a nemi szerveken és a test többi részén.

A gyógyszert 0,12 g-os tabletták formájában kapják, 10 db / buborékfólia. A fő gyógyszerek hatóanyagaként - Kagocel - kopolimer nátriumsó, amely antimikrobiális, tisztító, tumorellenes, radioprotektív, antioxidáns, vírusellenes és immunstimuláns hatású. És a "Kagocel" szerkezetében is:

 • cellulóz;
 • burgonyakeményítő;
 • kroszpovidon;
 • tejcukor;
 • Ludipress;
 • élelmiszer-adalékanyag Е 572;
 • povidon;
 • kalcium-sztearát;
 • Kollidon.

A gyógyszer hatásmechanizmusa:

 • stimulálja az interferon termelését a szervezetben optimális adagokban;
 • elősegíti a citokinek termelődését;
 • minimálisra csökkenti a fertőzés megismétlődésének valószínűségét;
 • elnyomja a vírusok és mikrobák működését;
 • aktiválja a természetes gyilkos fehérjék megjelenését;
 • szinte nem szívódik fel az emésztőrendszerben;
 • továbbra is működik a szervezetben körülbelül egy hét múlva;
 • kiküszöböli a patológiás
 • stimulálja a sejtes immunitás aktiválódását;
 • elnyomja a kóros mikroflórát és vírusokat;
 • elősegíti a ribonukleinsav-sejtek felszabadulását.

bizonyság

A "Kagotsel" vény nélkül kapható a gyógyszertárakban, de használat előtt forduljon orvoshoz. Mivel a hatóanyag széles spektrummal rendelkezik, különböző esetekben írják elő:

 • herpeszes fertőzések;
 • akut légúti vírusfertőzés;
 • az influenza megelőzése, ARI, ARVI;
 • bélbetegségek;
 • vírusos fertőző betegségek;
 • urogenitális klamidia;
 • influenza;
 • a vírus etiológiájának tüdőgyulladása.

Az alkalmazás módja

A herpesz gyógyítása érdekében a gyógyszert egy bizonyos szekvencia és periodicitás után kell bevenni. A kezelés jellemzőit a táblázat tartalmazza:

Kagocel a herpesztől: mindaz, amit tudnia kell a gyógyszerről

Az egyik leggyakoribb vírusfertőzés a herpesz. A világ népességének mintegy 90% -a hordozza ezt a vírust. Néhányan rendszeresen szenvednek a betegség külső megnyilvánulásaitól a bőrön és a nyálkahártyákon jelentkező sebek formájában.

A vírus természetének összetettsége és kiterjedt terjedése miatt jelenleg nincs olyan gyógyszer, amely egyszerre és mindenkor meg fogja szabadítani a fertőzést. A herpesz kezelésében a legnagyobb lehetséges pozitív eredmények az antivirális tulajdonságokkal rendelkező interferonok kábítószer-induktorai. Ez annak köszönhető, hogy az immunrendszer állapota közvetlenül függ a vírus érzékenységétől és a betegség lefolyásának súlyosságától. A modern gyógyszerpiacon az egyik legnépszerűbb termék ebben a szegmensben a Kagocel tabletta.

A Kagocel általános jellemzői

A Kagocel egy orosz drog, amelyet a Niarmedik Plus gyárt. Ezt a gyógyszert az Orosz Föderáció Egészségügyi Minisztériuma jóváhagyta a biztonság és a magas hatásfok miatt. Vírusellenes, immunstimuláló szerként használják vírusfertőzések kezelésére és megelőzésére.

A gyógyszer átlagos költsége 250 rubel. (1 csomag 10 tablettát tartalmaz). Hatékonyságát kétszeres hatás okozza: a herpeszvírus megsemmisítése és a test védő funkcióinak egyidejű növelése.

A fő aktív komponens a kagocel, az interferon természetes induktora (stimulálja az interferon fehérjék termelését, amelyek felelősek a szervezet immunfunkciójáért a vírusok elleni küzdelemben). A szervezetbe való bejutás 3-4 órán keresztül kezd el dolgozni. Még egy alkalmazás is növeli az interferonok szintjét az optimális szintre. A Kagocel átlagosan 5 napig érvényes. Az interferon maximális koncentrációját a vérben 2-3 napig tartják. Ez a funkció magyarázza a gyógyszer népszerűségét, mint megelőző intézkedést a test védő funkcióinak javítására.

Alkalmazási előírások A Kagocella felnőtteknek és 6 évesnél idősebb gyermekeknek:

 • az ARVI kezelése és megelőzése;
 • az influenza kezelésére és megelőzésére;
 • herpesz fertőzés (felnőttek) kezelése.

3-6 éves gyermekek:

A klinikai vizsgálatok eredményei szerint a gyógyszereket szedő betegek csoportjában a következő pozitív változások figyelhetők meg:

 • A Kagocel csökkenti a tünetek időtartamát és súlyosságát, a 3-5. Napon, a viszketés és az égés eltűnik;
 • a gyógyszer jól tolerálható, gyakorlatilag nincs mellékhatása;
 • jól működik komplex terápiában más antivirális szerekkel és immunmodulátorokkal együtt, fokozza azok hatékonyságát (például az Acyclovir alkalmazásával);
 • kétszer csökkenti a fertőzés megismétlődésének valószínűségét;
 • normalizálja az interferon állapotát.

Annak ellenére, hogy gyakorlatilag nincsenek közvetlen ellenjavallatok, nem ajánlott a Kagocelt a herpesz kezelésére 3 éves korú gyermekeknél.

Fogadási ütemterv a kezeléshez és megelőzéshez

A herpetikus fertőzés kezelésére a Kagocel naponta 3-szor 2 tablettát vesz igénybe, függetlenül az ételtől. A kezelés időtartama - 5 nap, azaz 30 tabletta terápia során. A maximális hatékonyság érdekében a Kagocel-t legkésőbb a betegség 3-4 napja alatt ajánlott alkalmazni.

A herpesz megelőzésére a Kagocel injekciót ajánlott ilyen esetekben:

 1. Az őszi-téli időszakban - 2 tablettát naponta 2 napra és 5 napos szünetre. Ismételje meg 4 hétig. Összesen 8 nap havonta.
 2. Az ünnep előtt és után, amikor a test akklimatizálódik: 2 tablettát naponta 2 nappal a felszabadulás előtt. Hasonlóképpen ismételje meg a tanfolyamot a hazaérkezés előestéjén.
 3. A herpeszvírussal fertőzött személyekkel való érintkezés után naponta 2 tablettát alkalmaz 7 napig.

Milyen gyakran lehet tablettákat szedni a profilaxis kezelésére? Egyéni kérdés, és további tanácsokat igényel a kezelőorvostól. Az immunstimuláló szerek megelőző célokra történő felhasználása garantálja:

 • 3-szoros csökkenés a herpeszes fertőzés kialakulásának kockázatában
 • 3-5-szer csökken a szövődmények vagy a relapszus valószínűsége.

A gyógyszer pozitív jellemzője a minimális ellenjavallatok és mellékhatások.

A gyártó nem javasolja a Kagocel szedését az alábbi esetekben:

 • a gyógyszerkomponensek intoleranciájával;
 • laktóz intoleranciával, glükózzal és galaktózzal;
 • a laktáz hiányában;
 • a nők terhesség vagy szoptatás idején;
 • 3 év alatti gyermekek.

A terhes és szoptató nők csak a kezelőorvosnak szánhatnak gyógyszert, ha a gyógyszer eredménye biztosan meghaladja a beteg egészségének esetleges kockázatát.

A Kagocel gyógyszer biztonságossága ellenére ritka esetekben allergiás reakció lehetséges, például:

 • urticaria, viszketés és bőrkiütés;
 • a torok duzzanata;
 • a nyálkahártya irritációja.

Ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, kérjen tanácsot orvosától. Túladagolás esetén haladéktalanul hagyja abba a gyógyszert, és tegyen intézkedéseket annak érdekében, hogy csökkentse a hatóanyag koncentrációját a szervezetben. Ügyeljen arra, hogy hánytasson és nagy mennyiségű tiszta vizet fogyasszon.

Azok, akik már értékelték a gyógyszerkészítmény hatékonyságát, szívesen osztják meg a pozitív és negatív benyomásaikat:

 1. A herpesz folyamatosan felbukkant az ajkán, fenyegetően unatkozik. És az utolsó alkalom, amikor születésnap előestéjén kiszállt, könnyeket sértett. Anya tájékoztatta Kagocel-t, az első nap után ivott a tanfolyamon, a kevésbé érzékeny viszketés érzéstelen volt. És a negyedik napon, az összes külső tünet elhaladt, nem is számított ilyen villám eredményre.
 2. Banal reklámozás. Valójában a Kagotsel egyáltalán nem működik. Amikor először vettem fel herpesz kezelésére - az eredmény nulla volt. A második alkalom, hogy kipróbáltam az ARVI első jeleit kezelve, az orrcseppekkel és porított teákkal párhuzamosan Kagocel-t. A harmadik napon a megfázás tünetei majdnem eltűntek, de a herpesz az ajkán jelent meg. Talán valaki segít a hidegben, de a herpesz nem képes megbirkózni.
 3. A herpeszből származó Kagotsel egyedülállóan, de nem 100% -on segít. Előnyök: tényleg gyorsan működik, enyhíti a viszketést és az égést, a fájdalmas csökkenést a szemekben néhány napig. Hátrányok: nem észlelt csökkenést a visszaesések. Hány éves volt a herpesz évente kétszer a szezonban, és irigylésre méltó szabálytalanságot követek tovább. De összességében azt javaslom, legalább azért, mert hatékonyan kezelik a problémát, a profilaxisról, vagy annak tulajdonságairól kétséges.
 4. Nem tudom, hogyan éltem Kagocel nélkül. Más drogokkal ellentétben nemcsak a tüneteket szünteti meg, hanem növeli az immunitást is. A SARS hátterében állandóan az ajkán megjelenik a herpesz. Ez nem az első év, amikor Kagocel-t szedtem, ezért két fronton dolgozik: megfázással küzd, és herpeszrel. Nagyon kényelmes, segít csökkenteni az elfogyasztott gyógyszereket, ami pozitív hatással van az egészségre és a pénztárcára.

A klinikai vizsgálatok áttekintése és eredménye alapján a Kagocel viszonylag ártalmatlan, de nagyon hatásos gyógyszer. A gyógyszer ugyanolyan hatásos mind a megelőző terápiában, mind a betegség kezelésében. Általánosságban elmondható, hogy a gyógyszer nem gyógyítás a herpesz számára, de antibiotikumokkal és antivirális készítménnyel kombinálva sikeresen kezeli a fertőzést.

Kagocel: oktatás, ár, vélemények és analógok

Ebből az orvosi cikkből megismerkedhet a Kagocel gyógyszerrel. A használati utasítás megmagyarázza, hogy mely esetekben tudja a gyógyszert szedni, attól, hogy mit segíti, milyen használati útmutatások, ellenjavallatok és mellékhatások. A jelölés tartalmazza a készítmény formáját és összetételét.

A cikkben, az orvosok és a fogyasztók tegye véleménye a csak valós Kagocel ahonnan megtudhatjuk, hogy segítsen gyógyítja a stroke-terápia és az encephalopathia, érrendszeri betegségek, felnőttek és gyerekek. Az utasítások listája a Kagocel-analógok, a gyógyszertárak árai a gyógyszertárakban és terhességi alkalmazása.

Immunostimuláló, vírusellenes szer Kagocel. Használati útmutató azt ajánlja, hogy a 12 mg-os tabletta a herpes felnőtteknél kezelésére és megelőzésére az influenza és más akut légúti vírusos fertőzések gyermekek (különösen az, hogy a 3 év), és a felnőttek.

A kibocsátás és az összetétel formája

A Kagocel tabletták formájában kerül forgalomba: kerek, biconvex, barna és krémszínű impregnálással (10 db kontúrnadrág, 1 doboz egy karton csomagban).

Az 1 tabletta összetétele a következőket tartalmazza: hatóanyag - kagocel - 12 mg.

Farmakológiai tulajdonságok

A Kagocel antivirális gyógyszer. A használati utasítás azt jelzi, hogy az interferonszintézis indukálója az úgynevezett késői interferon szervezetében képződik, ami magas antivirális aktivitású alfa- és béta-interferonok keveréke.

A gyógyszeres kezelés okoz lnterferontermelődés csaknem minden populációban a sejtek részt vesznek a szervezet antivirális válasz: T és B-limfociták, makrofágok, granulociták, fibroblasztok, endothelialis sejtek.

Amikor az egyik lenyelés adag Kagocel titere interferon szérumban maximumot ér el 48 óra után. Az interferon választ a szervezet, hogy a gyógyszer beadása jellemző a hosszú (akár 4-5 nap) interferon a körforgásban.

Dynamics felhalmozódása a belekben interferon ha a gyógyszer szedését orálisan nem esik egybe a dinamika keringő interferon-titer. A vérszérumban az interferon tartalma csak 48 órával eléri a magas értékeket a Kagocel szedése után, míg a bélben az interferon maximális termelése 4 óra elteltével megy végbe.

A kezelés legnagyobb hatékonyságát legkésőbb az akut fertőzés kialakulását követő 4. napon végzik. Prevenciós célokra a hatóanyagot bármikor felhasználhatjuk, pl. és közvetlenül a fertőző ágenssel való érintkezés után.

Mi segít a Kagocelnek?

A gyógyszer alkalmazási területei a következők:

 • herpesz (felnőttek kezelése);
 • influenza és más akut légúti vírusfertőzések (kezelés és megelőzés felnőtteknél és 3 éves gyermekeknél).

Használati utasítások

Kagocel belülről. Felnőttek esetében a gyógyszert az indikációk függvényében írják fel:

Akut légúti vírusos fertőzések (ARVI) és az influenza: az első 2 napon a vétel - 3-szor egy nap 24 mg (2 tabletta) a következő 2 napon egyszeri dózis csökkent 2 alkalommal (összesen 18 tablettát tartalmazó természetesen).

Akut légúti fertőzések és influenza megelőzése: 2 nap bevétel - 24 mg naponta egyszer, majd 5 napig szünetel. A 7 napos ciklusok megismételhetők (a megelőző tanfolyam időtartama 7 naptól több hónapig terjed).

Herpesz kezelése: Napi 3-szor 24 mg-os adag 5 napig (összesen 30 tabletta / adag).

Az akut légzőszervi fertőzések és az influenza kezelésére gyermekek előírják:

 • 3-6 év: az első 2 napban - naponta kétszer 12 mg (1 tabletta), a következő 2 napban - naponta egyszer 12 mg (6 tabletta per).
 • 6 éves kortól: a bevétel első 2 napjában - naponta háromszor 12 mg, a következő 2 napban - naponta kétszer 12 mg (10 tabletta / adag).
 • A gyerekeknek 7 napig tartaniuk kell a tanfolyamot: 2 napot - naponta egyszer 12 mg-ra, majd 5 napig szüneteltessék. A 7 napos ciklusok megismételhetők (a megelőző tanfolyam időtartama 7 naptól több hónapig terjed).

Ellenjavallatok

 • fokozott egyéni érzékenység;
 • 3 év alatti gyermekek;
 • terhesség
 • a laktáz hiánya, a laktóz intolerancia, a glükóz-galaktóz malabszorpció;
 • laktációs időszak (szoptatás).

Mellékhatások

Gyermekek, terhesség és szoptatás

A gyógyszer ellenjavallt terhesség és laktáció (szoptatás) esetén. A terápiás dózisban előírt Kagocel nem toxikus, nem halmozódik fel a szervezetben. A gyógyszer nem rendelkezik mutagén és teratogén tulajdonságokkal, nem karcinogén, és nem rendelkezik embriotoxikus hatással.

A Kagotsel ellenjavallt a 3 év alatti gyermekeknél. Az influenza és a SARS kezelésére 3-6 éves korú gyermekeket az első 2 napban írják fel - 1 tabletta naponta kétszer, a következő 2 napban - 1 tabletta naponta 1 alkalommal. Összesen 4 napig tart - 6 tablettát.

Az influenza és a SARS kezelésére 6 éves és idősebb gyermekeket az első 2 napban - 1 tabletta naponta háromszor, a következő 2 napban - naponta kétszer 1 tablettát írnak fel. Összesen 4 napig - 10 tabletta.

A 3 éves és idősebb gyermekeknél az influenza és az ARVI megelőzését 7 napos ciklusok végzik: 2 nap - 1 tabletta naponta 1 alkalommal, 5 napig szünet, majd ismételjük meg a ciklust. A megelőző tanfolyam időtartama 1 hét és több hónap között van.

Különleges utasítások

A terápiás hatás elérése érdekében a Kagocel-t legkésőbb a betegség kialakulását követő negyedik napon kell bevenni. A gyógyszert jól kombinálják antibiotikumokkal, immunmodulátorokkal és más antivirális szerekkel.

Kábítószer kölcsönhatások

A Kagocel más vírusellenes szerekkel, immunmodulátorokkal és antibiotikumokkal történő egyidejű alkalmazásakor additív hatás figyelhető meg (erősítik egymás hatását).

Kagocel analógjai

A hatóanyag hatóanyagára nincsenek analógok.

Vírusellenes szerek a következők:

 1. Rimantadine.
 2. Tamiflu.
 3. Famciclovir.
 4. Tsiklovir.
 5. Neovir.
 6. Oxoline.
 7. Anaferon.
 8. Valaciklovir.
 9. Valtrex.
 10. Panavir.
 11. Viroleks.
 12. Viferon.
 13. Genferon.
 14. Epigen szex.
 15. Tilorona.
 16. Avonex.
 17. Famvir.
 18. Epigen labiális.
 19. Nevirapin.
 20. Reaferon EU Lipint.
 21. Vivoraks.
 22. Alloferon.
 23. Inferon.
 24. Lavomax.
 25. Altevir.
 26. Virazole.
 27. Gerpevir.
 28. Alfaferon.
 29. Zovirax.
 30. Az Anaferon gyermek.
 31. Arbidol.
 32. Az aciklovir.
 33. Bonafton.
 34. Rimantadine.
 35. Ribavirin.
 36. Ingavirin.
 37. Az interferon.
 38. Gerpferon.
 39. Groprinosin.
 40. Amizon.
 41. Amiksin.
 42. A Medovar.
 43. Relenza.
 44. Ergoferon.

Hagyja a feltételeket és az árat

A moszkvai Kagocel átlagára 235 rubel. Kijevben, lehet kapni gyógyszert 291 hrivnya, Kazahsztánban - 1590 tenge. Minszkben a gyógyszertárak kínálnak 12 mg-os tablettát 6-7 hétig. rubelt. A gyógyszertárak a recept szerint felszabadulnak.

Kagocel: használati utasítás

A Kagocel vírusellenes szer megvásárlása előtt gondosan olvassa el a használati utasítást, az alkalmazás módját és adagolását, valamint a Kagocel egyéb hasznos információit. A site „Encyclopedia Diseases” meg fogja találni az összes szükséges információt: az utasításokat a helyes használata, ajánlott adagolás, ellenjavallatok, és a beteg beszámolók, már alkalmazza ezt a gyógyszert.

Általános információ a gyógyszerről

A Kagocel vírusellenes hatóanyag az immunmodulátorok gyógyszerészeti csoportjába tartozik, pontosabban az immunválasz induktorai. Más szóval, a Kagotsel arra kényszeríti az emberi testet, hogy az interferon sokk dózisát hozzon létre, olyan anyag, amely a betegségünk védelmezője és megmentője. Az immunsejtek minden fenyegetéssel küzdenek: gombák, baktériumok, protozoa mikroorganizmusok. Azonban a Kagocel-t először vírusellenes szerként tekintik.

A legfrissebb statisztikák szerint egy átlagosan 2-3 éves idõszakban évente hideg, influenzás vagy akut légúti megbetegedések vannak. Az idő kb. Fele november-december. Ebben az évszakban az influenza és az ARVI maximális terjedése van.

A modern élet üteme a nagyvárosokban egy embert igényel, aki időt és energiát takarít meg. Kétségtelen, hogy a fenti betegségek nagyon kedvezőtlenek az egészség és az általános jólét szempontjából. Azonban annak ellenére, hogy a közönséges hideg és az influenza viszonylag ártalmatlan betegségnek számít, a betegségek lefolyásának megelőzése vagy enyhítése nem könnyű feladat. Miután a szervezetben, a vírus gyorsan szaporodik, ami a különböző tünetek, mint a nátha, köhögés, fejfájás, fáradtság és a veszteség a teljes hang, hyperthermia.

Ma, az emberek egyre inkább szükségük van a hatékony és kényelmes készítmények, amelyek megakadályozzák vagy minimalizálják, és enyhíti a betegség.

Az emberiség rendelkezésére áll még mindig nincs olyan gyógyszer, amely képes 100% -os hatékonyságú vírusfertőzés leküzdésére. Napjainkban az antivirális gyógyszerek nem tökéletesek, de számuk és sokszínűségük egyre nő, és a hatékonyság minden évben növekszik.

Az orosz vírusellenes gyógyszer a Kagocel hazai készítménye a megfázásnak, az influenza és az akut légúti fertőzéseknek.

A legtöbb gyógyszertárban értékesített vírusellenes szer csak a kezelés korai kezdetén (a betegség 1-2. Napján) pozitív hatással jár. A Kagocel viszont a betegség bármely szakaszában hatásos. Ez nemcsak megkönnyíti és csökkenti a betegség lefolyását, hanem jelentősen csökkenti a szövődmények valószínűségét is. Ezenkívül a gyógyszer biztonságos és nem okoz mellékhatásokat (kivéve az ritka allergiás reakciókat). Ezért a 3 évnél idősebb gyermekek számára megengedett.

A Kagocelt a Niarmedik Plus (RF) cég fejlesztette ki, amely az Epidemiológiai és Mikrobiológiai Kutatóintézet alapján jött létre. NF Gamaleyes az orosz Orvostudományi Akadémián. A gyógyszert hagyta jóvá az Egészségügyi Minisztérium Oroszország, mint a kábítószer ajánlott megelőzésére és kezelésére a SARS, influenza, valamint a betegségek kezelésére összefüggő fertőzés a herpesz vírus. Ezenkívül a hatóanyag szerepelt a létfontosságú és elengedhetetlen gyógyszerek listáján, ami miatt az állami rendszerbe került. beszerzés. 2005 óta készül.

Összetétel és kibocsátás formája

Ez ritka eset a gyógyszerészeti gyakorlatban, amikor a márkanév megegyezik a fő hatóanyag nevével.

Minden tabletta 12 mg kagocelt tartalmaz, továbbá: kalcium-sztearát, laktóz, burgonyakeményítő és crospovidon.

Egy dobozban csomagolt buborékfólia tíz tablettát tartalmaz a gyógyszerből.

Kagotsela farmakológiai hatása

A hatásmechanizmusa az antivirális hatóanyag Kagocel az a képesség, hogy indukálja a interferonok termelését. A Kagocel az úgynevezett emberi testben keletkezik. késői interferonok, amelyek magas vírusellenes aktivitású alfa- és béta-interferonok keveréke. Kagocel okozhat lnterferontermelődés csaknem minden populációban a sejtek részt vesznek a szervezet antivirális válasz: T és B-limfociták, makrofágok, granulociták, fibroblasztok, endothelialis sejtek. Ha egy adag Kagocel-t adnak be, akkor a szérum interferon-titere 48 óra után eléri a maximális értékét.

A szervezet interferonválaszát a Kagocel beadásához az interferonok hosszú távú (legfeljebb 4-5 napos) vérkeringése jellemzi. Az interferonok felhalmozódásának dinamikája a bélben, ha a Kagocel nem kerül be a keringő interferon titerek dinamikájába. A vérszérumban az interferon termelés csak 48 órával a Kagocel beadása után éri el a magas értékeket, míg a bélben az interferonok maximális termelése 4 óra elteltével megy végbe.

Kagocel, beadva terápiás dózisokban, nem-toxikus, nem halmozódik fel a szervezetben, nincs mutagén és teratogén tulajdonságai, nem karcinogén és nem embriotoxikus aktivitással.

A Kagocel-kezelés során a legnagyobb hatékonyság a kinevezéssel érhető el legkésőbb az akut fertőzés megjelenését követő 4. napon. Prevenciós célokra a hatóanyagot bármikor felhasználhatjuk, pl. és közvetlenül a fertőző ágenssel való érintkezés után.

24 óra elteltével, a beadás után a szervezetben, Kagocel felhalmozódik főleg a májban, kisebb mértékben a tüdőben, a csecsemőmirigyben, a lépben, a vese, nyirokcsomók. Alacsony koncentráció figyelhető meg a zsírszövetben, a szívben, az izmokban, a herékben, az agyban, a vérplazmában. Az agyban lévő alacsony Kagocel-tartalmat a gyógyszer nagy molekulatömege magyarázza, ami megakadályozza a BBB-n keresztüli behatolását. A vérplazmában a készítmény főleg kötött formában van.

A Kagocel Vd napi ismételt adagolásával a hatóanyag széles körben eltér a vizsgált szervekben. Különösen hangsúlyos a hatóanyag felgyülemlése a lépben és a nyirokcsomókban. Orális adagolás esetén a hatóanyag beadott dózisának körülbelül 20% -a belép a teljes véráramba. Az abszorbeált hatóanyag a vérben kering, főleg a makromolekulákkal kapcsolatos formában: lipidekkel - 47%, fehérjékkel - 37%. A gyógyszer nem kötődő része körülbelül 16%.

Kiválasztás: a készítmény kiválasztódik a szervezetből, elsősorban a belekben: a beadás után 7 nap múlva a beadott dózis 88% -a kivonódik a testből, 90% a belekben és 10% a vesékben. A kilélegzett levegőben a hatóanyagot nem észlelték.

Használati utasítások Kagocel

• A felnőtt Kagocel vírusos fertőző betegségek, valamint a megfázás, az influenza és más akut légzőszervi megbetegedések megelőzésére javallt herpes simplex vírusfertőzéssel kapcsolatos betegségek kezelésére;

• A 6 évesnél idősebb gyermekek megjelennek az influenza, a megfázás és más akut légzőszervi fertőzések megelőzésére és kezelésére;

• 3-6 éves gyermekek az influenza, a megfázás és más akut légzőszervi megbetegedések kezelésére szolgálnak.

Kagotse adag gyermekeknek és felnőtteknek

A hatóanyagot orálisan adják be.

Az influenza, a hideg és az egyéb ARI két tabletta naponta 3-szor 2 napra, majd napi 3 tablettát vesz be. A kurzus időtartama 4 nap.

Az influenza megelőzésére, a megfázás és az egyéb ARI 2 tablettát rendel naponta 1 alkalommal 7 napig. Ezután töltsön egy 5 napos szünetet, amely után szükség esetén a 7 napos ciklus megismétlődik. A megelőző tanfolyam időtartamát a kezelőorvos határozza meg, és 7 naptól 3-5 hónapig terjed.

A herpeszvírus fertőzésének kezelésére 2 tablettát kell bevenni. Naponta 3 alkalommal. A kurzus időtartama 5 nap.

Az influenza, a hideg és más akut légzőszervi megbetegedések esetén naponta 2-szer 1 tablettát vegyen be két napig, majd napi 1 tablettát. A kurzus időtartama 4 nap.

6 éven felüli gyermekek

Az influenza, a hideg és más akut légzőszervi megbetegedések naponta háromszor 1 tablettát veszek be naponta kétszer, majd naponta kétszer 1 tablettát.

Az influenza megelőzésére a megfázás és az egyéb ARI 2 tablettát jelöl ki naponta egyszer egy hétig. Ezután töltsön egy 5 napos szünetet, amely után a 7 napos ciklus megismétlődik. A megelőzés időtartama számos tényezőtől függ, és a kezelőorvos határozza meg. A profilaxis 7 naptól 3-5 hónapig tart.

Túladagolás, mellékhatások, ellenjavallatok

A túladagolás Kagocel látható bőséges alkoholfogyasztás, majd hányás. Erősen ajánlott orvosi tanácsot kapni a kezelés megkezdése előtt.

A Kagocel nem okoz kellemetlen mellékhatásokat, de az allergiás reakciókat nem zárja ki, így amikor különös tünetek jelentkeznek, be kell számolnia orvosának. Kevés esély van az egyéni intoleranciára a Kagocellel szemben.

A gyógyszer szedésének ellenjavallatai a következők:

- túlérzékenység a hatóanyag komponenseire;

- legfeljebb 3 éves korig;

Intolerancia a glükózra és a galaktózra.

Kagocel a herpesz kezelésében

Ezt a tanulmányt az Omsk Állami Orvosi Akadémia Központi Kutatólaboratóriuma végezte.

A herpeszvírus az egyik leggyakoribb mikroorganizmus, amely megfertőzi az emberi testet. A hivatalos statisztikák szerint a városokban élő emberek mintegy 90% -a különféle formájú herpeszes szimplex vírusok hordozói.

A vizsgálat célja az volt, hogy értékelje a Kagocel hatóanyagot a herpesz fertőzés kezelésében.

A tanulmány 146 embert érintett, köztük 63 - férfi, 83 - nő. A diagnózis a genitális herpesz került 115 beteg, herpesz - a 31. A kezelés Kagocel használt tabletta formában orális adagolásra (1 hatóanyag a tabletta - 0,012 g).

Az alanyokat három csoportba osztottuk: az első csoport jelöltek kizárólag Kagocel második - Kagocel kombinálva acyclovir, a harmadik - csak az aciklovir (standard kezelési).

Az elsődleges és visszatérő herpeszes betegek ugyanazt a kezelést kapták: naponta háromszor 3 db kagoceltablettát. A tanfolyam időtartama 5 nap volt. A második csoportba tartozó betegek a szokásos dózisban - az egyszeri acyclovir (0,2 g) napi 5 napig - az azonos rendszer szerint acyclovirrel kombinálva kapták meg a gyógyszert. A harmadik csoportban az acyclovir kezelést azonos módon végezték.

Összehasonlítva a kezelés eredményeit, a szakemberek arra a következtetésre jutottak, hogy a maximális hatást az I. és II. Csoport betegeiben értük el. A herpesz tünetei az 5. napon az átlagosnál átlagosan eltűntek az első csoportban, és a 3. napon a második csoportban. Ugyanakkor a harmadik csoportban a herpesz tünetei csak a kezelés megkezdését követő 6. napon szűntek meg. A következő év végén a vizsgálatok befejezése után a herpesz 22,2% -a nem folytatódott, 49,9% volt 1-2 visszaesés, és 27,9% 3 visszaesés volt. A maximális hatást mindkét gyógyszer kombinált kezelésében észlelték: a betegek 47,4% -a visszaesett, a többi (52,6%) nem volt több, mint két relapszus. A vizsgálat során és a későbbiekben a Kagocel-készítmény mellékhatásait nem figyelték meg.

A vizsgálatok eredményeképpen megállapították, hogy a herpesz kezelése során a kagocel alkalmazása a betegség tüneteinek teljes megszüntetéséhez és a relapszusok számának csökkenéséhez vezet. Azt is megállapították, hogy a gyógyszer akiklovir kombinációban való alkalmazása jobb eredményt ad, mint a monoterápia. Ezenkívül a betegek végső vizsgálata nem mutatott mellékhatásokat a gyógyszerről.

Kagocel gyermekek akut légúti vírusfertőzéseinek kezelésében

Ezt a kutatást az Orosz Föderáció Állami Orvostudományi Egyeteme végezte. Összesen 60 6-13 éves gyermek vett részt a tanulmányban. A kórházba való belépéskor minden gyermeknek akut légúti vírusos betegség tünetei voltak.

A gyerekeket két csoportra osztották: az első és a második, 30 embert. A tantárgyakat a következő kritériumok szerint osztották fel: életkor, nem, akut légúti vírusfertőzés tünetei.

Minden gyermeket legkésőbb 2 nappal a betegség megjelenése után kórházba helyeztünk.

Az első csoport betegeit az első két napban napi 3 alkalommal, majd napi 2 tablettánként naponta háromszor adagolták a következő két napra. Összesen, minden gyermek 10 tablettát (0,12 g) kapott a gyógyszerből. A II. Csoportban szenvedő betegek placebót kaptak négy napig.

Minden gyermek, függetlenül a csoport kapott tüneti terápia (inhalációs, köhögés elleni gyógyszer, orrcseppek, lázcsillapító és anti-allergiás szerek), továbbá a vírusellenes szerek és immunstimulátorok.

Az I csoportban a gyermekek átlagosan 2 napos kezelés után mérgezést és lázot észleltek, míg a II. Csoportba tartozó gyermekeknél csak az 5. napon kerültek szüntetésre.

Coryza, a torok vörössége, a mandulák gyulladása és a gége szűkületét is 1-2 nappal korábban megszakították az első csoport gyermekeiben.

Az első csoportban szenvedő gyermekeknél az orrfolyás tünetei átlagosan a kezelés 4. napján eltűntek, míg a kontroll csoportban - az 5-6. Napon.

Szakemberek igazolják, hogy az I. csoportból származó gyermekek átlagosan 2-3 napot töltöttek ágyban az ellenőrző csoportba tartozó gyermekeknél (4-5 nap, szemben a 7-8-cal).

A megfigyelések és a betegfelmérések eredményei alapján az alábbi következtetéseket vontam le:

- ha a gyógyszert gyermekeknél alkalmazzák, függetlenül az ARVI lefolyásának jellemzőitől, a tüneteinek időtartama csökken;

- a gyógyszer növeli az interferonok indexeit a gyermekeknél, kezdetben elégtelen szinten;

- Gyermekek gyógyszereinek használatával kapcsolatban nincs mellékhatás;

- a gyermekek jól tolerálják és csökkenti a betegség lefolyásának időtartamát.

Kagocel analógjai

Nem minden országunk lakója engedheti meg magának, hogy drága gyógyszereket vásároljon. Ezért a gyógyszeripari vállalatok olcsóbb analógokat fejlesztenek, amelyek tulajdonságaikban nem rosszabbak az eredeti gyógyszereknél. Ha "Kagotsel" -et írnak fel, akkor 10 tabletta után 215-230 orosz rubelt kell fizetnie. Napjainkban azonban vannak olyan gyógyszerek is, amelyek olcsóbban megvásárolhatók.

Például az antivirális hatóanyagok, így az Anaferon és az Arbidol hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. Immunmoduláló hatásúak, és hozzájárulnak az ARVI és az influenza gyors helyreállításához. Ugyanakkor az orosz analóg Kagocel Arbidol (10 tabletta) csak 125-135 rubelt vásárolhat. Ami az Anaferont illeti, kicsit drágább - 165-175 rubel (20 tabletta esetében).

A hasonló tulajdonságokkal rendelkező vírusellenes és immunmoduláló szerek egy másik csoportjához az Aflubin és Immunális készítmények is szerepelniük kell. De ezeknek a gyógyszereknek a költsége valamivel magasabb, mint a Kagocel ára. Meg kell említeni azt is, hogy az etil-alkohol része az említett gyógyszereknek. E tekintetben különösen óvatosan írják fel azokat a gyermekeket és felnőtteket, akik rendszeresen szállítják a közlekedést.

Vélemények a következőről: Kagocel

Véleménye szerint ez a vírusellenes szer a betegektől kapott legmagasabb értéket. A legtöbb orvos, aki a gyógyszert szedte, hatékonyságát jelzi a befogadás első napjaiban. A betegek jelentik a lázcsökkenést, a légzés megkönnyebbülését, általános erõnövekedés tapasztalható. A betegség gyorsabban halad, ha a gyógyszer rendszeres időközönként részeg.

Az orvosi szekrényben lévő összes vírusellenes gyógyszerről mindig van csak kagocel, nem változtatom meg, mert soha nem sikerült. Nemrégiben az ital bevételének megakadályozására (naponta egy tabletta körülbelül két hétig). És mindig remekül érzem magam, egy ilyen profilaxis egy éve után egyszer csak megfázott, majd minden simán és gyorsan ment.

Kagotsel - ezek a tabletták, amelyek feltétlenül a paracetamol, a pancreatin és az aktív szén mellett a házi orvosi mellkasban kell elhelyezkedniük. A 911-es sorozat kábítószereire utal, soha nem tudhatod, mikor lehet hasznos. De amikor szükségessé válik, az önismereted sokszor növekszik, mert a látás jutalma gyors helyreállítás.

Minden gyógyszert óvatosan kezelnek, mivel hajlamos allergiás reakcióra, a Kagocelum általában nem tökéletesen átadott. Gyorsan meggyógyulva, néhány nap alatt, most csak vírusokkal veszem, bizonyított és megbízható eszköz.

Korábban, megfázással, csak népszerű módszerekkel küzdött, de mivel idővel minden esemény megszigorodott, más módszereket kellett keresni. Az orvos javasolta a kagotselt, hogy megelőzzék az ivást, egyetértettem. Egy percig nem sajnáltam a döntésemet, télen a rangsorban maradtam. Tavasszal ivtam egy másik tanfolyamot, mert a nyári rajzok és a hozzáférési klímaberendezések szintén rossz hatással vannak az egészségemre. Bár minden rendben van, de több vagyok, mint magabiztos, hogy a meleg évszakban a vírusok nem zavarnak.

Egy hete láttam. A szeme könnyebbé vált. Soha még soha nem gyógyított a hideg ilyen gyorsan. Először látta Kagocelt, és boldog, hogy elírták. Figyelembe veszem a jegyzetet, és most meg fogom tudni, hogy mit kell kezelni.

Több éve ismerem a Kagocel-t, rendszeresen megitatom a megelőzést. Gyakran nem iszom, elég, ha évente kétszer megcsinálom. Elfogadom a pályát, az off-season-ban, elég van ennél, ami még a járvány alatt sem lenne beteg.

Nem rossz és olcsó analóg az importált vírusellenes szerekkel szemben. Az absztrakt nagyon részletes, mennyire érdemes inni ezeket a tablettákat, a rendszert, az adagolást, a kompatibilitást, mindent leírtak, legyen szó akár szoptatásról. Még több képet adtam hozzá, hogy hogyan néz ki a tabletták. A vírusos torokgyulladás, a korai időszakban kezdett szedni, amikor csak a torok megbetegedett, az eredmény 2 napos hőmérséklet volt, egy hét alatt olyan voltam, mint egy uborka. És három hétig korábban anginával feküdt. Szintén rotavírus fertőzéssel is ivották a kagocelt. Nem tudom, milyen hatásmechanizmusa ez a gyógyszer, de nagyon jól segíti. A recept nem szükséges. Ételt, utána és közben is meg lehet inni.

A Kagocel nagymértékben megkönnyíti a betegség lefolyását, többször ellenőrzi magukat és szeretteiket, de a megelőzés időről időre jobb. Kár, hogy örökké elfelejtjük.

A lányom 3,5 éves, elmúlt szeptember óta járunk a kertbe. Sokáig alkalmazkodtunk, a vírusok megkülönböztethetetlenül megragadtak... A kócsag és a köhögés állandó társaink lettünk. El kellett mennem orvoshoz segítségért. Kinevezte a kagocelt. A kurzus után a helyzet valóban jobbra változott, megállt rendszeresen a beteglistán.

Lev Leopardovich Tigrenko

Furcsa annyi örömteli válasz a "gyógyszerre", amelyet még az Orvosi Tudományos Akadémia gyógyszere sem ismer el. Az alkotók és a gyártók nem tudták bizonyítani az orvosoknak, hogy gyógyszeres hatással bírnak a vírusos betegségek ellen. (Tanulj meg olvasni Know -..! És nehezebb lesz csalni) Tuk (csak azért, mert az ár, Tsitrovir 3 drága) propil, de izgatott, mint mondják, még mindig ott van. Valódi gyógyszerekkel kezelik. Az Influenzával és az ARVI-val - személyesen, biztosan a Citrotir-3-ot - egy kicsit drága, de gyógyítom is!

Most először hideg voltam ilyen gyorsan. Korábban, általában a folyamat elhúzódott, súlyos szövődményei voltak a sinusitis formájában. Most, köszönhetően Kagocelnek, még azt sem vettem észre, hogy beteg voltam. Ez az első néhány nap egy kis kolbasilo, és még akkor is nem sok. Kiváló eszköz.

Zlobich Alexey Evgenievich

Márciusról az első hóba 5 évig szigorúan motorkerékpáron haladok, eső alá esnek, és 2-3 fokban gyakran lefagyok, beteg vagyok. Egyetlen eszköz sem eddig nem segített, vagy nem vetette fel a lábát. 100% -ban ajánlotta magát. Mindig tartsa a gyógyszer szekrényben!

Tetszett a kagocel. Hosszú ideig nem fájt, egy hónappal ezelőtt alkalmazott, rohant az orvos, írt egy halom minden és plusz vírusellenes. Úgy gondoltam, hogy a betegség a szokásos módon megy végbe, de ennek eredményeként néhány nap múlva a lábán állt. Kiderült, hogy mindannyian kiváló eredményt értek el.

A kagocelt kezeltem influenza kezelésként. Nem kétséges, hogy segítene, de olyan gyors és könnyű volt - nem is gondoltam rá, és nem számítottam rá. Betegség gurított nekem szó nappal a 3., majd én állam lehet leírni, mint „hideg”, de nem beteg az influenza, csak egy kicsit podkashlivala és a fúvóka, és általában jól volt. Számomra ez egy szuper eredmény, hiszen kagocel nélkül általában 7 napig ágyban maradtam az ágyban, majd 7 napig visszanyerve.

Tegnap találkoztam a Kagocellal, de csak a múltkor bezárták a kórházat. De nem volt hosszú, csak 5 nap, biztos vagyok benne, hogy ez köszönhető Kagocelnek, hiszen ő nélkül mindig két hétig beteg volt. És miért nem neveztem el neki előtte, semmiféle ostobaság helyett, ami végül haszontalan és teljesen hatástalan?

Elfogadom a Kagocelt nem először, nagyon hatékony orvosságot. Olvassa el a sok antivirális is gondoltam, hogy én nem iszom, de ez az, hogy egészséges, de a beteg a tavalyi tél, olyan gyorsan lőtt, csak amit az orvos rendelt. De mindössze 5-6 nap alatt visszanyerték, ami korábban nem volt. Azóta csak gyógyszert keresek.

Olvastam sok cikket e vagy sem, hogy olyan gyógyszereket immunitás fenntartásához, minden alkalommal, azt hiszem, hogy fogok kezelni, de jön a SARS, csak vesz Kagocel és kezelik. mert Tudom, hogy a legfontosabb dolog nem elindítani a folyamatot.

Minden alkalommal, amikor meghallgatom az emberek történeteit arról, hogy hetek óta szenvednek a SARS-ról, meg vagyok lepődve. Miért csaljátok meg magát és a testedet? Nem könnyebb-e kagocel-t szedni, és a betegséget könnyebb formában továbbítani, és rövidebb ideig gyógyítani? Csak ezt teszem, és mindenkinek tanácsot adok.

Van egy beteg gyermekünk, a megfázás minket vonz, mint egy mágnes. Gyermekorvos ragaszkodott ahhoz, hogy a gyermeknek meg kell bántani, így az immunrendszer alakul ki, és úgy döntöttem, nem kínozza a fiát, és megvette neki Kagocel első kezelésre, majd megkezdte megelőzésére megszerezze. Nem azt mondják, hogy már nem fájt egyáltalán, de sokkal kevésbé, ha következetesen alkalmazott, minden hónapban, most évente 2-3 alkalommal, és sokkal könnyebb, ez előrelépés számunkra.

Ponomareva Yaroslava Vladimirovna

Nagyon gyorsan és hatékonyan! Mindenki boldog.

Az elmúlt két évben a Kagocelt megelőzően vettem részt. A valóságban ritkábban lettek. Ezt megelőzően 2 hétig hideg volt, ment a kórházba, és évente kétszer. Most már teljesen betegnek érezte magát. Általánosságban a kagocel a gyógyszeres szekrényben mindig van helye.

Ennek a gyógyszernek az a fő előnye, hogy képes fenntartani az immunrendszert és azt a tényt, hogy a kezelés után a szervezet képes ellenállni a betegségnek. Ez nagyon alkalmas számomra, mert a megfázás az én hobbijaim.

Belefáradt, hogy beteg. A második alkalommal ősszel vásárolok kagocelt. Az emberekkel dolgozom, az áramlás mindig nagyszerű, sokan még az ARD nyilvánvaló jeleivel is találkoznak. Régebben viseltem egy maszkot, de szörnyen kellemetlen, lehetetlen lélegezni, rúzs elkenve. Aztán megtudtam a Barrier Reef-ről, a barátom sokáig használta. Az asztalra helyezi az állományt, a vírusokat meg kell ölni, legalábbis hamarosan meg kell gyógyítani, és ott meg lehet próbálni az újításokat.

Valeria Smirnova Alina

Nem szégyellem, hogy becsapja az embereket? Itt általában az orvosi termékek felülvizsgálata megy. Az emberek azért mennek el, hogy vegyék fel a gyógyszereket a problémájukért, de némelyik zátonyokról van szó.

Csak azt kezelték a kagocellel, tetszett a hatása. Általában 7-8 napig beteg vagyok, és ezzel együtt 3-ban fektettem be, és mindent komplikációk nélkül és pobochek-ot kaptam.

Egy héttel ezelőtt megbetegültem, nyáron valamilyen okból a hideg különösen kellemetlen, télen olyan érthető és érthető. Kezelendő teák forró, majd úgy döntött, hogy még valamit inni, vásárolt Kagocel gyógyszerészi ajánlásokat gyógyszertár, most sokkal jobban érzem magam, és azt lehet mondani, ha mielőtt a hideg volt, legalább tíz napig, de most ez volt a kérdés, négy napig, és a fő tünetek általában eltűntek a harmadik nap végére.

Számomra a nyár, valamint bármely más időszak gyakran tele van megfázással és influenzával. Ugyanazok a hideg italok és klímaberendezések teszik a munkájukat, és elég nehéz kiszabadulni tőlük. Az ősszel alkoholt fogyasztottam a Kagocel-profilaxisnak, ennek következtében biztonságban éreztem magam a télen. Most áprilisban ivtam, hogy a tavaszi és a nyári maradványok, ha lehetséges, ne betegessenek.

Kagotsel jó antivirális tabletták. Egyszerűen a legjobbat mindentől, amit a hideg ellen kellett harcolnom. A profilaxisra iszom, ezért nem vagyok beteg vagy influenzavírusos, ORVI. Az utasításoknak megfelelően veszem be, és hogy fokozzam a hatás sokféle gyümölcsöt és zöldséget, sportolok. Tehát ha egészséges akar lenni, kövesse példámat.

Kagotsel hideg tüneteket okoz néhány napig. Ami engem illet, más antivirális szerek nem adnak ilyen hatást. Ezért raktáron mindig van egy kiszerelés ezekből a tablettákból. A második napon velük valóban megkönnyebbülést érez, és négy nappal később a rossz tünetekből és nyomokban nem marad. Én iszom, és a lányom repül. Egy jó gyógyszer, soha nem sikerült.

Illetve az ARVI-val még a járvány első hullámán is, kagocellel kezeltem, jól segített, gyorsan felállt. És a második nem is tüsszentett, bár sok körül, és fájt, de a hosszan tartó hatás a gyógyszer, én immunrendszer még képes megbirkózni a vírus, és nem engedi, hogy barangol a szervezetben.

Kagocelt influenzával és ARVI-vel vitte. Nagyon jól segíti a kezelést, az influenza 3-4 napig tart, a SARS még gyorsabb és könnyebb formában. Szeretem, hogy más gyógyszerekkel együtt is bevenned, amelyek tüneteket szednek, nincs ellenjavallat és mellékhatás. Véleményem szerint ez a leghatékonyabb antivirális szer.

Korábban, amíg az orvos kijelölte a Kagocelt, nagyon gyakran fáj, különösen az őszi-tavaszi időszakban. Most, az első tünetekkel, orrfolyással vagy torokgyulladással azonnal elkezdem inni. Ezekkel a tablettákkal könnyen elviselhetem a betegséget, bár pár napig fekszem a kanapén, de így, egyszer, 10 napig, már nem ez. Igen, és régóta nem ment a kórházba.

Az akut légúti vírusfertőzések epidémiájában három éven keresztül őszinte részeg voltam a fiammal a megelőzésért, több mint egy hónapig. Aha... A gyerek a vírus súlyos formáját (nem az influenzát), 6 napos tempót kapta. 40 évnél fiatalabbak, majd kórházban, kétoldali bronchitisben. Kicsit beakasztottam (de az orrom egy hónapra zálogba került, és semmi sem segített). És azonnal képes növelni az adagot a terápiás hatóanyag ivott egész nap a betegség, amíg a mentő... nem bevitték a kórházba, ahol a cseppek eltávolítjuk mérgezés és antibiotikumok gyógyítani a következményeket. Nos, a kagocela maradványai a kórház után csak eldobták. Aki azt gondolja, hogy ez segített, ne feledje, hogy a legtöbb vírus, amelyet a szervezet megöli, egyszerűen megemeli a hőmérsékletet, 1-3 napig, 5 napig.

Korábban kagocellal kezeltem, és ezen a télen úgy döntöttem, hogy profilt szedek. Amikor a járvány dúlt az országban, én még nem érintette a vírusok, és talán felvette, de a immunrendszer segítségével a gyógyszer birkózott vele elég észrevehető nekem. Tehát elmondhatom, hogy Kagocel tökéletesen működik mindkét irányban.

Kagocel elfogadja magát a második szezon megelőzésére. A tanfolyam egy hónap. Kagotsel sosem kudarcolt, még nem mennek kórházba. Azt javaslom, aki időnként megfázik és fertőzi. Ne légy beteg.

Annak érdekében, hogy valóban és valóban értékeljük a kagocelt, meg kell kezdeni a kezelést a betegség első tüneteivel. És ha elkezd inni, ha hideg van teljesen elsajátította a tested, majd egy gyors fellendülés nem tud várni, bár általában a betegség fordul elő sokkal nyugodtabb, és nagyobb valószínűséggel kerül sor, komplikációk nélkül.

Olvastam olyan sok ellentmondásos véleményt a Kagocel-ről, hogy még akkor is, ha orvos választotta ki az ARVI-kezelésre, nem tudtam, hogy inni? De mivel nem tudtam semmit a vírusellenes gyógyszerekről (mivel soha nem ivtam), nem kísérleteztem és követtem orvos kinevezését. A következő nap sokkal jobban éreztem magam, és még három után jól éreztem magam, mintha egyáltalán nem éreznék magam. Tehát most biztos lehet benne, hogy Kagotsel meggyógyítja és nagyon sikeresen teszteli önmagát.

A vírusos betegségekkel a Kagocel az egész családot az egész családdal kezeli, kivéve egy kétéves fiút. Teljesen védelmet nyújt a vírusok ellen. A két idősebb gyerek elme az óvodába, így nem tudunk a hidegről. De tavaly decemberben, a téli exacerbációkra számítottak, Kagocel táborát ivott és soha nem betegült. Most a gyerekeim nem félnek semmilyen vírustól.

Az elmúlt hetekben szinte az összes beteg helyreállt, ugyanazon tünetek miatt. Amellett, hogy különböző módokon ivtam kagocel. Eredmény: emberekünk legalább fele újra fertőzött, miután ismét fertőzöttek voltak azoktól, akik később megbetegedtek. Még csak egy második hidegre sem gondolok. Sőt, az egészségi állapot egyszerűen kiváló.

Évek óta kezeljük a Kagocelt, megfázással és vírusos megbetegedésekkel, ő az első számú megmentőnk. A vírusellenes hatóanyag felvételének hátterében jobb, ha a tünetek enyhítésére szolgáló gyógyszereket segítik, miközben mennyisége minimalizálódik. Mindig van egy "stratégiai állomány" a Kagocel otthon, így az első jelei egy előrehaladó betegség kezd kezelni.

A második napon a gyermeket bőrkiütés borította! Az első alkalom, hogy 7 éves.

A kiütés bármiben is megjelenhet. Nem hiszem, hogy a kagocel volt az oka. Többször ő maga vette a kagocelt, és ősszel kezelte a gyermeket - minden pattanások nélkül ment végbe. És általában gyorsan segített.

A kagotsele-ről csak a közelmúltban tanult. Nem rossz és meglehetősen hatékony gyógyszer. Alkalmazta a betegség minden szakaszában. De ha elkezdi kezelni az első tüneteket, akkor a kagocel egyszerűen nem lesz beteg, és csak 4 napra lesz korlátozva. Egyébként a bejutás során nem észleltek mellékhatásokat.

A klán és törzs nélküli gyógymód, ez az a kagocel. Hitt, a hirdetést és a helyi orvost. Hogyan írják ezt ki? A hatás nulla. Ne is próbálja meg hibáztatni azt a tényt, hogy minden szervezet eltérő. Igen, más, de legalább valamilyen akciónak kell lennie. És ő nem, mivel beteg volt, beteg volt.

Ennek a haszontalan gyógyszernek köszönhetően meg kellett gyógyítani a munkában. Köszönöm, persze.

Teljesen nem segít. Kizárólag eldobott pénzt és néhány napot, amit a kezelésre normális eszközökkel lehetett eltölteni. Négy napot vett igénybe, nincs hatása.

Először úgy tűnt, hogy sokat mentett, de a fogadás harmadik napján - ismét a hőmérséklet 39 volt. És 37,9 alá sem esett vissza a hét végéig

Nagyon jó gyógyszer. Az ARVI kezelésének valamennyi ágense közül egyedül igazán segít gyorsabban megbirkózni a betegséggel. Régóta használjuk a kezelésre és a megelőzésre.

Kiváló eszköz a megfázás megelőzésére és kezelésére. Segíti az egész családot (különböző korú gyermekek).

Számomra a kagocelom nagyon szinte a kezelés nem megy végbe. A hőmérséklet nem törnek, mintegy köhögés / takony nem beszél.. Azt mondta, hogy egyfajta „harcol a vírus”, és a tünetek - ez külön.. de azt hiszem jól, nafig ilyen antivirális, amelyek majdnem egy hétig nem is megkönnyíti !

Nem csak megelőző intézkedésként segíti, amelyet már az akut légzőszervi fertőzések kezelésében használtak, az harmadik napon nagyon könnyebb lett, az 5. napon dolgozni. A főnök kellemesen meglepődött.

A 6 éves gyermekhez regisztrált, nem segíti vagy segíti. Az első két napban a hőmérséklet csökkent, a harmadik napon ismét felemelkedett!

Feltételek és eltarthatósági idő

A fénytől védve tartandó gyermekektől távol tartandó, legfeljebb 25 ° C-os hőmérsékleten.

A felhasználhatósági időtartam 4 év.

Ne használja a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei: Vény nélkül.

Különös figyelmet szentelünk annak a ténynek, hogy a Kagocel gyógyszer leírását csak tájékoztató jellegű információkkal látjuk el! A Kagocel gyógyszerre vonatkozó pontosabb és részletes tájékoztatásért forduljon kizárólag a gyártó megjegyzéséhez! Ne öngyógyítás! A gyógyszer beindítása előtt feltétlenül konzultáljon orvosával!