Fukortzin oldat: felhasználási jelek

Megoldás Fukortsin - olyan gyógyászati ​​termék, amely fertőtlenítő és fertőtlenítő hatású. Ezt az eszközt széles körben használják a bőr mechanikai sérüléseinek, karcolásoknak és kopásainak kezelésére, valamint a gomba és a gümős gyulladás kezelésére. Nézzük meg közelebbről, hogy mi a Fukortzin.

Összetétel és kibocsátás formája

Fontolja meg, mi a Fukorcin, a gyógyszer felszabadításának formájától. Gyakran előfordul, hogy ezt a gyógyszert zöld-pirosnak hívják, mivel mindkét megoldásnak megegyezik a tulajdonsága. A mai napig a Fukortsin hatóanyagot csak oldat formájában gyártják.

Ez a keverék burgundiai színárnyalatú, jellegzetes alkoholos szaggal rendelkezik. A gyógyszert tíz, tizenöt és húsz öt milliliteres üvegtartályokba csomagolják. A gyógyszer gyártmányától függően a gyógyszerrel együtt speciális adagolót vagy kefét lehet használni.

A Fukortsin külső használatra fertőtlenítő és fertőtlenítő

A keverékben lévő összetevők közül meg kell különböztetni a következő aktív összetevőket:

Ezenkívül a hatóanyag összetétele magában foglalja az acetont, desztillált vizet és etanolt. A tartály, amelyben a palackozott terméket sötét narancssárga színű színezik. Ez az intézkedés lehetővé teszi az ultraibolya sugárzás hatását a gyógyszerre. E tekintetben a gyógyszert el kell távolítani a naptól. Az ajánlott tárolási hőmérséklet huszonöt Celsius fok.

A működés elve

A Fukorcin-megoldási utasítás szerint ez a gyógyszer gombaellenes és fertőtlenítő hatású. Ezenkívül a készítménynek köszönhetően a gyógyszert gyakran használják fertőtlenítőként.

A készítmény hatóanyagai képesek megváltoztatni a patogén baktériumok szerkezetét, ami halálhoz vezet. Ezenkívül ezek az összetevők segítik a gyulladást enyhíteni.

Ez a gyógyszer kétféle terápiás hatással rendelkezik. Használja a készítményt, mind a bőr sebek kezelésére, fertőtlenítésére és fertőtlenítésére. Szintén gyakran ezt a keveréket alkalmazzák a gomba által okozott betegségek kezelésére és göbölő kiütések kíséretében.

Jelzések és használati utasítások

A Fukorcin indikációk felhasználása a következő:

 • szuvasodó kiütések;
 • gombás betegségek;
 • mechanikai károsodás a bőrön.

Fucarcin folyadék, gyermekek oktatása, azt mondja, hogy az oldat mindenféle bőrkárosodás kezelésére szolgál. Mivel ez a termék antiszeptikus hatást fejt ki, a gyógyszer felhasználása megakadályozhatja a gyulladásos folyamatok kialakulását, valamint védi a gyermeket a fertőzéstől. Ezenkívül a hatóanyag fertőzött elváltozások kezelésére is alkalmazható. A Fucocinum alkalmazása felgyorsítja a regenerálódást, valamint megszünteti a gyulladást és a gyomirtást.

Ez azt jelenti, hogy bármilyen daganat és sérülés esetén a gyógyszer alkalmazható. Ez az eszköz nagy gyerekeknek, mert felgyorsítja a gyógyulási folyamatot a horzsolások, tyúkszem tört extrudált gennyes. Ezen túlmenően, az oldat lehet kezelésére használt olyan jelenségek, mint a hő kiütés, allergiás kiütések, dermatitis és ekcéma, amelyek gyakran érzékeny csecsemőkön.

A termék használata nem ajánlott nyílt sebek kezelésére, mivel a készítmény összetevőt, például acetont tartalmaz.

A Fukortsin különböző sebek, eróziók, repedések, kopás, valamint pustuláris és gombás betegségek kezelésére szolgál

Fucocin oldatot alkalmaznak olyan esetekben, amikor szükség van a sérülések megszáradására, valamint megakadályozzák a gyulladás és fertőzés megjelenését. A gyógyszer csak a bőr sérült területeire vagy a gyulladás gócaira alkalmazható. Alkalmazásként gyapotszivacs, és egy speciális adagoló használható a palack fedelén. A szakértők a nap folyamán háromszor alkalmazzák az oldatot. A javasolt maximális dózis napi öt alkalmazás.

Ha ezt a vegyületet más külső eszközökkel kombinálva kívánja használni, akkor kezdetben csak a Fucoritin kerül feldolgozásra. Ezután, miután a folyadék teljesen megszárad, más eszközök is használhatók. Használja a gyógyszert, addig kell, amíg a tünetek teljesen eltűnnek. Az orvosok azt állítják, hogy a kurzusnak nincs konkrét időtartama. Minden betegséget egyénileg kell kezelni.

Nagyon fontos, hogy helyesen közelítsük meg a jogorvoslat alkalmazását. Tilos a már használt pamut tampont vagy pamut törlõt a palackban letenni. Az ilyen tevékenységek a teljes készítmény szennyeződéséhez vezethetnek.

Az oldat használata előtt egy kis tartályba önthető. Ajánlatos az eldobható edényeket használni, mivel a tartály tisztítása a megoldástól meglehetősen problémás. Ezt követően a készítményt különböző eszközök segítségével felviszik a bőrre. A kezelés után a fennmaradó oldatot öntjük. A fenti műveletek mindegyikét minden kezelés előtt el kell végezni.

A fukorcin károsodott bőrre történő alkalmazásával viszketés és égő érzés társulhat. Ezek a tünetek a gyógyszer alkalmazását követő néhány percen belül megfigyelhetők. Ha a tünetek öt percen belül nem tűnnek el, ez utalhat az allergiás reakció kialakulására. Ebben a helyzetben ajánlott mosogatni a készítményt és speciális gyógyszereket alkalmazni az allergiákra.

A zelenókkal ellentétben a Fukortzin csak a bőr sérülésének helyén alkalmazható. Hasonló felhasználási szabályt az a tény, hogy a hatóanyag egyik összetevője toxikus. A fenol nagy koncentrációja a véráramban gyengeséget, szédülést és nehézlégzést okozhat.

Ennek az eszköznek az a tulajdonsága, hogy az egyik komponens színezőanyagként működik. E tekintetben a ruházati és a bútorfelületnek való kitettség festéshez vezethet. A gyógyszer nehezen tisztítható, ezért nagy pontossággal használja a gyógyszert.

A Fukortsint piros zöldek vagy Castellani folyadéknak is nevezik

Túladagolás tünetei

A fukorcin túladagolása a megoldás hosszú távú alkalmazásának hátterében előfordulhat. Ezenkívül a felhasználás negatív hatásai megfigyelhetők a bőr nagy területein. Ez a szimptomatológia a következő negatív jelenségekként írható le:

 • szédülés támadások;
 • megnövekedett gyengeség;
 • légzési problémák.

Az ilyen tünetek megjelenése azonnali intézkedéseket igényel ezek megszüntetésére. Továbbá, közvetlenül a megjelenés után ajánlott friss levegőre menni.

Különös figyelmet kell fordítani egy olyan árnyalatra, amely a járművet a megoldás alkalmazása után vezette. Abban a helyzetben, ahol a gyógyszert nagy bőrfelületeken használják, a közlekedés menedzsmentje a legjobb. Ezenkívül nem ajánlott olyan tevékenységeket folytatni, amelyeknél az embernek gyorsan vagy különösen nagy koncentrációban kell reagálnia.

A gyermekek használatának módja

A Fukorcin gyermekeknek szóló használati utasítás szerint az oldat csak hígított formában használható. Az orvosság és a víz aránya egy-egy. Ezek az intézkedések szükségesek a túladagolás és más negatív szempontok esetleges kockázatának csökkentése érdekében.

A "tiszta" fukorcin használata akkor lehet, ha a gyermek életkora meghaladja az öt évet.

Szakértők ezt mondják A gyógyszert gyermekeknél óvatosan kell alkalmazni. E célból a gyógyszert rövid ideig alkalmazzák. A gyógyulási folyamat kezdete után azonnal utasítsa el használatát.

A gyógyszeres kezelés napi négyszer nem lehet több. Ennek az ajánlásnak a megsértése a mérgező anyagoknak a gyermek testébe történő beviteléhez vezethet. A habarcs alkalmazása során nagyon fontos, hogy figyeljen a vegyület alkalmazási módjára. A legjobb, ha a tartály falával nyomjuk meg őket, miután a pamutlemezt vagy a botot a megoldásba helyeztük.

Amikor a gyógyszert a végtagokon, a háton vagy a mellkason alkalmazza, hagynia kell teljesen megszáradni, majd csak fel kell vennie a ruhákat. Ha szükséges, a gyógyszer teljesen megszáradása után más külső anyagokat is fel lehet használni.

Annak érdekében, hogy a palack kinyitásakor ne szennyezze az oldatot, speciális latex kesztyűt és különböző szövetdarabokat használhat. Ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy a bőr és a bútorok megvédjék a festékkomponenseket.

Jelenleg a Fukortsin egyetlen dózisformában kapható - megoldás külső használatra

Tisztítás a Fukorcin bútorokból, ruhákból és bőrből

Mivel ez a termék színező hatással bír, a Fukortzin mosásának kérdése meglehetősen népszerű. A bőrről való eltávolításhoz a következő recepteket használhatja.

A tisztítószer elkészítéséhez ammóniát és hidrogén-peroxidot kell használni. Az összetevők aránya 2-3. Az ilyen keverék csak azokat a bőrfelületeket tisztítja, amelyeken a festékkészítmény leesett. A termék használata után ajánlott a festett felületet melegen melegíteni.

A fentiekben ismertetett keverékben továbbá zúzott szappant is adhatunk. Ennek a kompozíciónak piszkos konzisztenciájúnak kell lennie. Az elkészítés után a festett bőrre kerül, és öt percig hagyja. Ezután a termék vízzel lemosható.

A tisztításhoz különböző alkoholokat, valamint vodkát használhat. Tisztítás után a bőrt mosószappannal meleg vízzel le kell mosni.

Gyakran előfordul, hogy az emberek nehéz nyílással nyitják meg az üveget, ami a zománcon lévő claret foltok megjelenéséhez vezethet. Annak érdekében, hogy megszabaduljon tőlük, össze kell készíteni a következő keveréket. A szódabecsétet citromlével keverik, majd a fogakat tisztítják ezzel a megoldással. Ezzel a módszerrel néhány perc alatt megszabadulhat a nem kívánt foltoktól.

A kompozíciónak a szintetikus szálakból készült ruhákból való eltávolításához elegendő, hogy mosószappannal meleg vízben mossa le. A pamut és más természetes szövetek óvatosabb megközelítést igényelnek. A tisztításhoz használhat ammónia és szappan alapú megoldást. A keveréket a festett felületekre visszük fel, és tizenöt perc elteltével vízzel mossuk.

A festékfestékek eltávolításához használhat egy speciális folteltávolítót a "Faberlic" cégtől. Alkalmazza a terméket a szükséges ruhákra mindaddig, amíg a festék teljesen fel nem oldódik. Ezt követően a ruhaneműt meg kell mosni.

A foltok másik módja a fogkrém használata. Ez a festett szövetre vonatkozik, amely után teljesen megszárad. Miután a paszta elmerül, a festett helyeket mosószappannal kezeljük és forró vízzel mossuk. Ez az intézkedés lehetővé teszi, hogy gyengéden megtisztítsa a természetes szövetet a festéktől.

Használt bútorok tisztításához: fehérítő, aszpirin vagy szalicilsav. Ezeknek az eszközöknek a használata egyszerű. A klórtól a fehérítőt vízzel hígítjuk, majd a kapott folyadékot festett felületen kezeljük. Az acetilszalicilsavat tabletták formájában, használat előtt fel kell oldani egyetlen pohár vízben. Ezután az oldatot a festett bútorokra alkalmazzák.

A fukortsint pontosan kell alkalmazni a bőr sérülésének területeire

analógok

Sajnos egy ilyen eszköz, mint a Fukortsin, nem rendelkezik analógokkal, amelyek ugyanazokat az összetevőket ötvözik. Vannak azonban olyan gyógyszerek, amelyek hasonló cselekvési elvvel rendelkeznek. Egyszerűen azt mondhatjuk, hogy a gyógyszertárak polcán olyan hasonló termékeket találhatunk, amelyek más összetételűek, de ugyanazt a cselekvési spektrumot.

Az ilyen készítményekhez Atserbin (színtelen analóg Fukortsin), zelenok és Octenisept hordozható. Fucocin analógokat használnak azokban a helyzetekben, amikor ön ellenjavallt a megoldás alkalmazása. Az ilyen ellenjavallatokhoz mellékhatásokat hordozhatnak a különálló összetevők túladagolása vagy egyedi intoleranciája miatt.

Mi segít a "Fukortsin" -nak. Használati utasítások

Kombinált antiszeptikus külső használatra - a "Fukortsin" gyógyszer. Mi segít a gyógyszerben? A gyógyszertár aktív összetevői szintén gombaellenes hatást fejtenek ki, amelyet széles körben alkalmaznak a bőrgyógyászok. A "Fukortzin" megoldás különböző bőrbetegségekben alkalmazható: pustuláris elváltozások, gombás fertőzések, sebek. Lehetséges és megelőző célok.

A készítményben és a felszabadulás formában lévő aktív összetevők

Az utasításoknak megfelelően a "Fukorcin" gyógyszer gyártója, a használati utasítás ezt jelenti, folyékony formában szabadul fel - egy krémszínű festés megoldása. Csak külső alkalmazásra készült.

10 ml térfogatú aktív összetevők:

 • fuchsin basic - 0,04;
 • resorcinol - 0,78 g;
 • bórsav 0,08 g;
 • fenol - 0,39 g.

Ők - külső alkalmazással kiváló gombaellenes és antiszeptikus hatást gyakorolnak a szövetre.

A felsorolt ​​további komponensek közül - tisztított víz, desztillált, valamint 96% etanol. Céljuk az alapanyagok támogatása.

A gyógyszertári hálózatban a gyógyszert 10 ml vagy 25 ml sötét üvegből álló palackokban értékesítik. Mindegyiket egy karton dobozba helyezzük, a csatolt utasítással. Egy másik név - "festeni Castellani".

Farmakológiai hatás

Folyékony "Fukortsin" - olyan oldat, amely speciális fenolszaggal rendelkezik, mint egy gouache. A komplex kompozíciónak köszönhetően a gyógyszer tökéletesen szárazza a bőrfelület rétegét. Ezek a hasznos tulajdonságok lehetővé teszik, hogy megbirkózzanak a pustuláris kitörésekkel és a gyerekes pelenka kiütésekkel.

A gyógyszer antimikrobiális hatását széles körben alkalmazzák. Különösen a különböző fertőző betegségek terápiájában. Ezen túlmenően a fukortzin-oldat, amely segíti a tályogokat, szintén fungicid hatással bír - használatának hátterében a gombás flóra növekedését és aktivitását - hasonlóan annak analóg "jódjához", elnyomja.

A gyógyszeroldat módosított formája a Castellani színtelen festék. Mindazonáltal a fenti farmakológiai tulajdonságokkal rendelkezik. Nem festette a szövetet rózsaszínűvé. Az epidermisz bejutása után rövidebb égési érzés lehet, ami teljes mértékben magyarázható antiszeptikus gombaellenes hatással.

Kábítószer "Fukortsin": attól, ami segít

Az utasítások szerint a "Fukortsin" gyógyszer alkalmazása javasolt a felszíni szövetek különböző sérüléseinek és sérüléseinek kezelésére és megelőzésére. A szakértők az orvostudomány főbb jellemzőire utalnak:

 • gombás kolóniák meghatározása;
 • a bőr mikrolemezének kopása;
 • felületi sérülések;
 • pustularis dermatózusok;
 • eróziós területek;
 • gennyes bőrgyulladás.

A streptodermia terápiájának időben történő beindítása lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja a fertőző támadást, hogy megelőzze a fertőző ágens további terjedését. A dermatitisz herpetikus jellegében a Fukortzin oldata határozott fertőtlenítő és szárító hatást fejt ki. Ez lehetővé teszi, hogy megakadályozza a hibák mozgását a legközelebbi területekre, hozzájárulva gyors regenerációjához.

A kezelési oldat megszáradása után a bőrfelületre hidratáló krémeket lehet felhordani, így a gélek - a szűkület kellemetlen szenzációjának megszüntetése érdekében - megakadályozzák az epidermisz túlzott szárítását. A gyermekgyógyászati ​​gyakorlatban tanácsos konzultálni a szakemberrel a gyógyszer alkalmazásának megkezdése előtt.

Ellenjavallatok

Az orvosi személyzet visszajelzései alapján, és a "Fukorcin" gyógyszerhez mellékelt utasítások alapján ennek alkalmazása ellenjavallt az alábbi esetekben:

 • a beteg hajlamos az allergiás állapotokra;
 • egyéni hiperreakció a "Fukorcin" gyógyszeroldat aktív és segéd összetevőire, amelyből allergiás események alakulhatnak ki;
 • különböző dermatózisok;
 • a csecsemő terhességének időszaka és későbbi laktációja.

Óvatosan, a gyógyszert olyan betegeknél alkalmazzák, akiknél a nyálkahártya elváltozásai vannak, mivel a megoldás cauterizáló tulajdonságai túlzott irritációt és vegyi égési sérülést okozhatnak.

Az utasítások azt is jelzik, hogy a "Fukortsin" gyógyszer nemkívánatos a gyermekek gyakorlatában - a gyerekek, akik nem éri el a 10-12 évet.

A "Fukortsin" gyógyszer: használati utasítás

A fukorcin folyadéknak a bőr felszínére történő alkalmazását és a kezelési idő tartamát csak egy szakember határozza meg - figyelembe véve a feltárt patológiát, a beteg korosztályát és a kezelésre való fogékonyságát. Az alkalmazási eljárást üvegrúddal vagy higiénikus lemezzel végezzük, általában 2-4 aza naponta.

Az utasítás kiemeli - a gyógyszer képes arra, hogy az epidermisz felszíni rétét egy rózsaszín színnel színezze meg, amelyet nagy nehézséggel lemossák.

Ha a "Fukortsina" bárányhimlő-megoldás hatékonyan képes leküzdeni a már megjelent pustuleket, valamint megakadályozza az újak kialakulását. Napi külső kezelés ajánlott, ami hozzájárul a bőrhibák gyors regenerálódásához. Hasonló tulajdonsággal rendelkezik a ragyogó zöld megoldás.

Az ilyen antiszeptikus kezelések segítenek megakadályozni a sebfelszín további mikrobiológiai szennyeződését, és megakadályozzák a hegek kialakulását.

A továbbiakban a rózsaszínű festék színeinek gyorsabb mosása segít a hidrogén-peroxidnak vagy a szalicilsav-oldatnak. Elég, hogy nedvesítse meg a higiénikus lemezt, és naponta 2-3 alkalommal törölje le vele a festett területet.

Mellékhatások

Rendszerint a "Fukorcin" gyógyszer, a használati utasítás és a felülvizsgálat megerősíti ezt, a betegek jól tolerálják. Ritka esetekben a következő negatív megnyilvánulások szerepelnek a gyógyszer utasításaiban:

 • a dermatitis különböző megnyilvánulásai;
 • allergiás állapotok;
 • csökkent látási paraméterek;
 • kevésbé gyakori a kellemetlen égetés a gyógyszer alkalmazási területén - az epidermisz megszokja a fertőtlenítő hatását, a terápiás hatás nem alkalmazható háttérben.

Az utasításban azt is hangsúlyozzák, hogy a fertőzésgátló oldatot nem alkalmazzák nagy területeken, mivel szárítás után belép a véráramba, és fenol túladagolás alakulhat ki. Ez azt jelzi, hogy a vérnyomás ingadozása és a beteg szédülése korábban nem jellemző volt, valamint a súlyos általános gyengeség.

Fukarzin: különleges utasítások

Szájgyulladás esetén a gyógyszert azonnali alkalmazásra ajánlják - csak a fekélybetegség és az erózió területén. Az öblítés tilos.

A "Fukortsin" gyógyszer analógjai

Az alábbiak antiszeptikus és fertőtlenítő anyagoknak minősülnek:

 1. "Saledez".
 2. "Drapolen".
 3. Szappanos alkohol.
 4. "Yodonat".
 5. "Sangviritrin liniment 0,5%".
 6. "Lidohlor".
 7. "Lugol-oldat glicerinnel."
 8. "Linkas balzsam".
 9. "Iodinol".
 10. "Baliz-2."
 11. "Galmanin".
 12. „Jód”.
 13. «Dermatolo-lyagnum liniment».
 14. "Yodopiron".
 15. „Vomentolt”.
 16. "Maraslavin".
 17. "Gorpils".
 18. "Kanamycinnel fertőtlenítő szivacs."
 19. "Metrogeks".
 20. "Ottoslavin".
 21. "Kameton".
 22. "Joks."
 23. "Katatsel".
 24. "Bemilon".
 25. "Baktoderm".
 26. "Balsamic liniment (Vishnevsky szerint)."
 27. «Ragasztó BF-6».
 28. "Teymurova paszta".
 29. "Oktenisept".
 30. "Ragasztó vakolat baktericid".
 31. "Lugol".
 32. "Dentamet".
 33. "Serno-tar kenőcs".
 34. "Novotsindol".
 35. "Yoduksun".
 36. Szalicil-cink paszta.
 37. "Instillagel".
 38. "Novosept Forte".
 39. "Vezető víz".
 40. "Atserbin".
 41. "Proktozan".
 42. "Boromentol".

A "Fukortsin" moszkvai megoldás 37-60 rubelre kerül. Az ár Kijevben 9 hrivnya. Kazahsztánban a létesítmény 180 főt fizet. Minszkben megoldást találhat a 1.5-2.5 bel. rubelt.

Vélemények

A legtöbb esetben a "Fukortsin" gyógyszerről szóló vélemény pozitív. A gyógyszer súlyos farmakológiai hatást fejt ki - antiszeptikus, antimikrobiális és gombaellenes hatású. Ez tökéletesen segít a különböző pustuláris elváltozások kezelésében. A gyógyszer tolerancia is jó.

Továbbá olvassa el, hogyan lehet megbirkózni a mikrobákkal és gombákkal, fertőtlenítő tulajdonságokkal, analóg klórhexidinnel (használati utasítás).

Fukorcin: oktatás, alkalmazás, visszajelzés.

A fucocin oldatának általános leírása.

A Fukortzin oldata több aktív komponensből áll, amelyek mindegyike fertőtlenítő és / vagy barnító tulajdonságokkal rendelkezik. 95% etilalkohol, resorcinol, aceton, tiszta fenol, bórsav, fuzin és desztillált víz formájában.

A Fukortsin oldat krémszínű folyadék, sötét színű palackokban csomagolva, leggyakrabban 10 ml, néha fedőlap található a gyógyszer közvetlen alkalmazására. A folyadék krémszínű színét a fuchsin adja, amely a farmakológiában használt festék. Színtelen fukortsin készíthető a vényköteles gyógyszertárban.

A Fukortzin oldatának indikációi és ellenjavallatai.

A fucocin alkalmazása pustuláris és gombás bőrelváltozásokra, sebekre, kopásokra, karcolásokra, repedésekre vonatkozik.

A fucocint gyakran használják csirkehimlővel. A fenti esetekben az oldatot helyi gyulladáscsökkentő, szárító hatású és másodlagos fertőzés megelőzésére használják.
A használat ellenjavaslata a fenol lehetséges toxikus hatásai, a korai gyermekkori (ugyanilyen okból) és a gyógyszerre adott negatív válasz lehetséges lehetséges jellemzői miatt terhesség.

Mellékhatás és túladagolás Fucorcinnal.

A mellékhatás, mint már említettük, valószínűleg a Fucocin összetételében lévő fenollal társulhat. Ennek a vegyületnek a volatilitása és a vérbe való gyors behatolás képessége okozza a szisztémás hatást, ha az alkalmazási szabályokat nem tartják be. Nyilvánvalóan a gyengeség, a szédülés, melyet a vérnyomáscsökkenés okoz.
Helyi bőrreakciók is lehetségesek.

A Fukortzin használatára vonatkozó utasítások.

A hatóanyagot locsoljuk (pontosan, lineárisan) a bőrtünetre egy pamut törlővel vagy a fedőben lévő spatulával. Ne használja a nagy területet a fenti mellékhatások elkerülésére. Naponta akár négyszer is alkalmazható.

A Fukorcin hatóanyag jellemzői.

Szükség van természetesen konzultáljon orvosával, hogy melyik hatékonyabb fertőtlenítő egy adott ügyben, és az adott szakaszban a folyamat. Csak akkor nagyon valószínű, hogy azt mondják, hogy a terhes és szoptató nők és a csecsemők inkább indokolt, hasonló esetekben a használat alkoholos oldat ragyogó zöld ( „zöld cucc”) hiánya miatt az ilyen potenciálisan káros összetevő, például fenolt.

Ha összehasonlítja ezt a két gyógyszert - gyémánt zöld és Fukorcin - azt mondhatjuk, hogy az utóbbi sokkal erőteljesebb gombaellenes hatással rendelkezik. Antibakteriális tulajdonságaik pedig megközelítőleg azonosak.

Vélemények a Fukorcin-ról, az ár

Ha összefoglalja a Fukorcine-ról szóló véleményeket, akkor azt mondhatja, hogy a Castellani festék olyan bizonyított eszköz, amely sokéves tapasztalattal rendelkezik, ami hatékony és biztonságos a használati szabályok betartására. Nem szabad megfeledkezni azonban arról, hogy mások vannak, és mindig vannak új gyógyszerek ezen a területen, amelyek nem kevésbé hatékonyak a feladatok megoldásában anélkül, hogy ezek a mellékhatások.

Sokan azt is tudják, hogy van egy színtelen fucocin, és kíváncsiak - hol lehet megvásárolni? Ha színtelen fukortsint szeretne kapni, akkor egy orvoshoz kell fordulni egy dermatológushoz, amely szerint a gyógyszergyártásban gyógyszergyártásban előkészítheti ezt a megoldást a pharmacy nélkül.

Van egy kis gyógyszertár városokban, rendszerint úgy állítjuk helyi használatra receptek bőrgyógyászok, és figyelemmel a vonatkozó alkatrészeket. Azonban azonnal meg kell jegyezni, hogy a bíbor összetételéből való kizárás miatt gyengítjük a gyógyszert antiszeptikus hatása miatt. Tapasztalat azt mondhatjuk, hogy kap a színtelen fukortsin - nem könnyű feladat, ha nem akarja, hogy tartsa szemmel történő alkalmazásáról szóló antiszeptikus volt látható, könnyebben használható más eszközökkel (Malawi megoldás, alunit).

A bőrgyógyászok úgy vélik, hogy a fukocin vagy a zelenok használata a bárányhimlő kezelésére nem teljesen indokolt. Mindegyik összetételük nagy koncentrációjú alkohollal és más cserzőanyagokkal jár, hozzájárul a durvább kéreg (scab) kialakulásához, ami egy észrevehetőbb bőrhiba kialakulásához vezet egy atrófiás perem formájában. Az alunit használata például ebben az esetben jó alternatíva, amelyet sok beteg ismételten megerősít.

Mosás A Fukortzin bármilyen alkoholtartalmú folyadék lehet.

A Fukortzin oldatára helyi alkalmazásra, injekciós üveg. 25 ml - 49 rubel.

Fukortsin oldatot (Fucorcinum, vagy, alternatív módon, a festék Castellane) csoportjába tartozik, az alkohol-tartalmú antiszeptikumok lehet használni, amelyek a bőr és széles antimikrobiális (antibakteriális, gombaellenes) aktivitási spektruma. A fucocin oldatának általános leírása. A Fukortzin oldata több aktív komponensből áll, amelyek mindegyike fertőtlenítő és / vagy barnító tulajdonságokkal rendelkezik. 95% etil [. ]

Fukortsin oldatot (Fucorcinum, vagy, alternatív módon, a festék Castellane) csoportjába tartozik, az alkohol-tartalmú antiszeptikumok lehet használni, amelyek a bőr és széles antimikrobiális (antibakteriális, gombaellenes) aktivitási spektruma. A fucocin oldatának általános leírása. A Fukortzin oldata több aktív komponensből áll, amelyek mindegyike fertőtlenítő és / vagy barnító tulajdonságokkal rendelkezik. 95% etil [. ]

fukortsin

Használati utasítás:

Az online gyógyszertárak árai:

A Fukortsin kombinált készítmény. A Fukortsin gombaellenes hatású antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik.

Farmakológiai hatás

A hatóanyag aktív hatóanyagai A fukortszin számos fertőzésgátló és gombaellenes hatást fejt ki a beteg bőrének és nyálkahártyájának vereségében fertőző és gombás betegségekkel szemben.

A kibocsátás formája

A Fukortsin megoldás a beteg külső használatra. 10 ml Fucocine összetétele a következő: 0,39 g fenol, 0,78 g resorcinol, 0,08 g bórsav és 0,04 g bázikus fuzin.

Használati útmutatók Fukorcin

Az utasítás szerint a fukortsinom használják kezelésére és a betegségek megelőzésére, a bőr és a károk. Például jelzések fukortsinom azt mondják, hogy a kábítószer-használat esetében indokolt a beteg karcolások, gomba, fekélyek, repedések, felületi sérülések, gennyes, az erózió.

Az alkalmazás módja

A Fukorcin utasításai szerint kívül kell alkalmazni. Az oldatot naponta 2-4 alkalommal gyapotszövetre vagy botra helyezzük az érintett bőrre. A Fucocin bőrön való szárítása után további gyógyszereket kenőcsök vagy paszták formájában is alkalmazhat.

A fucocin mellékhatásai

Az értékeléseket fukortsinom gyógyszer okozhat a különböző allergiás reakciókat, bőrgyulladás, égő érzés és fájdalom, homályos látás, valamint a hatás a rászokás, ahol Fukortsin megszűnik a terápiás hatás sérült bőrön.

Szintén fukortsinom használata nem ajánlott egy nagy területen a bőr, mivel a lehetséges túladagolás fenol, amely rendelkezik az ingatlan aktív elpárologni a bőr felületén az alkalmazás után, könnyen behatol a vér és okozhat szédülés, gyengeség, légzési rendellenesség, éles változás a vérnyomásban.

Ellenjavallatok

A fucocin alkalmazása nem lehetséges a Fucocin komponensekkel szembeni túlérzékenység esetén, a páciens tendenciájának kimutatása a bőr érzékenységének javulása, a gyógyszer allergiás reakciója, krónikus dermatózis esetén.

A Fukortsin-rendelet tiltja a kábítószer terhesség és szoptatás alatt álló nők körében történő alkalmazását.

Szintén óvatosnak kell lennie a nyálkahártyákon a Fucocin alkalmazása során, mivel kémiai égési sérülést és irritációt okozhat. A Fucocin alkalmazása nem ajánlott 12 év alatti betegek számára. Ha a Fucocin-t egyidejűleg más gyógyszerekkel együtt alkalmazzák külső használatra, olyan összetételek alakulhatnak ki, amelyek kiszámíthatatlan bőrhatással járhatnak.

Fucocin oldat 10 ml

Fukortzin oldat d / külső alkalmazás 10ml

Fukortzin oldat 25 ml

Fukortzin oldat 25 ml

Fukortzin oldat külső használatra 10ml

Lecker fucocin 5 ml

A készítményre vonatkozó információ általános, tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a hivatalos oktatást. Az önkezelés veszélyes az egészségre!

A lefties átlagos élettartama kevesebb, mint a jobboldali.

Annak érdekében, hogy a legrövidebb és legegyszerűbb szavakat is mondhassuk, 72 egeret használunk.

Embereken kívül csak egy élő lény van a Földön - egy kutyán - a prosztata gyulladása. Ez valóban a leghűségesebb barátunk.

A kutatások szerint azok a nők, akik hetente több pohár sört vagy bort fogyasztanak, fokozzák a mellrák kialakulásának kockázatát.

Még akkor is, ha egy személy szíve nem verte meg, akkor még hosszú ideig élhet, amit a norvég halász Jan Revsdal bizonyított nekünk. A "motorja" 4 órával leállt, miután a halász elveszett és elaludt a hóban.

Azok, akik rendszeresen reggeliznek, sokkal kevésbé valószínű, hogy elszenvedik az elhízást.

Az Egyesült Államokban alkalmazott allergiás gyógyszerekre évente több mint 500 millió dollárt költenek. Még mindig hiszed, hogy megtalálják az utat, hogy végül legyőzzék az allergiát?

A caries a világon a leggyakoribb fertőző betegség, amely még az influenza sem tud versenyezni.

Négy szelet sötét csokoládé tartalmaz körülbelül kétszáz kalóriát. Tehát ha nem akarsz jól kijönni, akkor jobb, ha nem eszel naponta több mint két darabot.

A WHO tanulmányai szerint napi félórás beszélgetés a mobiltelefonon 40% -kal növeli az agydaganatok kialakulásának valószínűségét.

Sok gyógyszert eredetileg gyógyszerekként forgalmaztak. A heroint például eredetileg a gyermek köhögés gyógyításaként vezették be a piacra. És a kokaint az orvosok ajánlották érzéstelenítésként és az állóképesség növelésének eszközeként.

Az emberi vér "óriási nyomás alatt" folyik az edényeken, és ha integritásukat megsértik, akár 10 méteres távolságon is képes lőni.

Mindenkinek nincsenek egyedülálló ujjlenyomataik, hanem nyelvük is.

Nagyon kíváncsi orvosi szindrómák vannak, például tárgyak lenyelése. Egy mániákusban szenvedő beteg gyomrában 2500 tárgyat találtak.

Az antidepresszánsokat szedő személy a legtöbb esetben ismét depresszióban szenved. Ha valaki maga is megbirkózik a depresszióval, minden esélye örökre elfelejteni ezt az állapotot.

Az intervertebrális lemez herniáció diagnózisa általában félelmet és zsibbadást okoz egy egyszerű emberben, és a horizonton azonnal megjelenik az a gondolat, hogy egy műveletet végre kell hajtani. V.

Fukorcin: használati utasítás

A Fukortsin külső használatra szolgáló antiszeptikumok csoportjába tartozik.

A készítmény formája és összetétele

A Fukortsin gyógyszer fertőtlenítőszer a bőr kezelésére szolgáló oldat formájában. Az oldat 10 ml-es és 25 ml-es barna üvegpalackban kapható egy karton dobozban a mellékelt utasításokkal. A Fukorcin-oldat fő hatóanyagai a következők:

 • Aceton 4,9% az injekciós üvegben;
 • Bórsav 0,8% az injekciós üvegben;
 • Resorcinol 7,8% az injekciós üvegben.

A fenol segédanyagként működik.

Használati utasítások

A Fukortsin oldatot a bőr kezelésénél kívül használják, a felhasználási jelek a következők:

 • nyílt sebek, nedvesítés, hosszú ideig nem gyógyulnak;
 • erózió;
 • pustuláris bőrelváltozások;
 • karcolások;
 • horzsolások;
 • repedt bőr;
 • a kapott vágás vagy szúrás sebek kezelése.

Ellenjavallatok

A megoldás használata előtt alaposan olvassa el az utasításokat. A fukortsin nem alkalmazható a bőrre, mivel fokozott egyéni érzékenységet mutat a gyógyszer egyik összetevőjével szemben.

Adagolás és adminisztráció

Fukortsin megoldás egy vattacsomót vagy vattacsomót alkalmazni az érintett területeken a bőr céljából fertőtlenítését és szárítását a seb felületének nedves kimaródások.

Az oldatot pontosan napi négyszer alkalmazzuk 3 napig. A seb kiszáradása és a kezelt területen lévő kéreg kialakítása után lehetőség van krémek vagy gyógynövénykészítmények alkalmazására.

Terhesség és szoptatás ideje alatt

A megoldás Fukortsin nem ellenjavallt terhesség alatt, de a kezelés megkezdése előtt forduljon orvoshoz, mert a bőr a várakozási idő, és a gyermek túlérzékennyé válik, hogy úgy tűnhet, allergiás bőrkiütések, szárazra alkalmazása után a megoldás.

Fucorcin oldat alkalmazható szoptatás alatt, beleértve a nedvesedési erózió szárítását a mellbimbókon. A szoptatás megszüntetése a gyógyszeres kezelés ideje alatt nem szükséges.

Nemkívánatos események

Általában a betegek jól tolerálják a Fukortsin-t, de az oldat összetevőivel szembeni fokozott egyéni érzékenység esetén mellékhatások léphetnek fel:

 • égetés és viszketés a bőrön az alkalmazás helyén;
 • szorító érzés;
 • száraz bőr;
 • a bőr felhordása az alkalmazás helyén.

Általában ezek a mellékhatások gyengén kifejeződnek és gyorsan áthaladnak magukon.

túladagolás

A fukorcin-oldat túladagolásának esetét nem írják le.

Ha véletlenül lenyeli a megoldást, az áldozat sürgősen hányást, öblítést és a kórházban felügyelet alatt hagyja. Szükség esetén tüneti kezelést kell végezni.

A gyógyszer kölcsönhatása más gyógyszerekkel

A Fucortzin oldat egyszerre alkalmazható kenőcsök, krémek, kezelt paszták és különböző antiszeptikus lotionok esetén.

Néha, a súlyos elváltozások és bőrbetegségek gyógyszereinek terápiás hatásának megerősítése érdekében a pácienst szájon át alkalmazó antiszeptikumokat írnak elő tabletták vagy kapszulák formájában.

Különleges utasítások

A megoldás egy fényes bíbor színű, amely, ha a bőrre is nyomott a ruházatot és ágyneműt, hogy meg kell venni, és próbálja meg, hogy ne legyen érintkezésben a szövet száradni az oldatot a bőrre.

Fukortsinom oldat sajátos szag fenol, ezért nem ajánlott alkalmazni a készítményt kiterjedt területeit bőr, különösen a kisgyermekek, mivel inhalációs antiszeptikus gőzök szédülést és hányinger.

A gyógyszer nem befolyásolja a pszichomotoros reakciók sebességét és a központi idegrendszer működését, gyakorlatilag nem szívódik fel a közös véráramba.

Fukorcin analógjai

Hasonló terápiás hatást fejt ki a fukorcin oldattal:

 • Fucoceptol oldat;
 • Betadin oldat;
 • Iodinol oldat;
 • oktenisept;
 • Furacilin oldat.

Figyelem! Ezek az analógok eltérő összetételűek, ezért a kijelölt orvos helyettesítését megelőzően az eszközöket gondosan el kell olvasni a mellékelt utasításoknak.

Hagyás és tárolás

A Fukortsin gyógyszer a vény nélkül kapható gyógyszertárakból. Javasoljuk, hogy a palackot olyan helyen tárolja, ahol a gyerekek számára nem elérhető, a napfénytől távol eső helyen. A Fukortzin oldatának eltarthatósága 24 hónap, ezen időszak vége után a gyógyszer nem használható sebek kezelésére.

Fukorcin ár

A moszkvai gyógyszertárakban a Fukorcin gyógyszerár átlagára üvegenként 60 rubel.

Fukorcin - alkalmazás

Az egyik legegyszerűbb és mindenki számára elérhető gyógyszer Fukortzin. A gyógyszer egyéb nevei: Castellani folyadék, Castellani festék. Azonban annak ellenére, hogy ez a gyógyszer könnyen megvásárolható bármely gyógyszertárban, használat előtt konzultáljon orvosával és gondosan olvassa el a megjegyzést.

A Fukorcin hatóanyag összetétele

A gyógyszer egy alkoholos oldat, amelyet külső használatra szánnak, és sötét üvegpalackokban (általában 10 ml kapacitással) kapható. A készítmény különlegessége egy fényes karmazsinvörös szín és egy különleges, jellegzetes szag.

A hatóanyag összetétele a következő kémiai vegyületeket tartalmazza:

 • fenol;
 • bórsav;
 • aceton;
 • rezorcinol;
 • fuchsin oldat (színezőanyag);
 • etil-alkohol (95%);
 • elkészített víz.

Kérésre a Fucocin színtelen oldatát a gyógyszertárban nem lehet gyártani.

A Fucorcin farmakológiai hatása

A gyógyszer fenti komponensei a gyógyszer következő hatóanyag-hatását biztosítják:

A Fukortzin oldat alkalmazási területei

A Fukortsin gyógyászati ​​termék a következő esetekben fordul elő:

 • gombás és pustularis bőrelváltozások;
 • felületes sebek;
 • a bőr és a nyálkahártyák eróziós sérülései;
 • repedések;
 • horzsolások;
 • karcolások;
 • pioderma stb.

Gyakran előfordul, hogy a gyógyszer ajánlott csirkehimlővel. Az oldatnak szárító, gyulladásos gyulladáscsökkentő hatása van, másodlagos fertőzés megelőzése különböző típusú felületi elváltozásokban.

A fukortsint herpeszre és szájgyulladásra is alkalmazzák. A gyógyszer szárító és fertőtlenítő hatása segít megelőzni a fertőzés terjedését és elősegíti a korai gyógyulást.

Jó eredmények mutatják a Fucocin alkalmazását a körmök gombáján, mert ennek a gyógyszernek a fungicid hatása kimutatható. Azonban ajánlott kombinálni a terápiát más gombaellenes szerekkel.

A gyógyszer alkalmazási módja Fukorcin

Az oldatot helyileg kell alkalmazni a bőr és a nyálkahártyák érintett területeire napi 2-5 alkalommal pamut törlővel vagy pamut törlővel. A kezelőorvos javaslatára a hatóanyagnak az érintett szövetre történő szárítása után lehetséges egyéb külső gyógyszerek - kenőcsök, paszták, gélek stb. Alkalmazása.

A Fucocin mellékhatásai

A gyógyszerrel történő kezelés eredményeként helyi és általános allergiás reakciók jelentkezhetnek. Hosszú használat mellett addiktívá válik, aminek következtében a Fukorcin hatásos terápiás hatása megszűnik.

Figyelembe kell venni, hogy a terméket soha nem szabad alkalmazni a nagy bőrfelületekre, sokkal kevésbé a nyálkahártyákra. Ez ahhoz vezethet, hogy túladagolás fenol, amely behatol gyorsan a vérbe, ami a különböző toxikus hatások (fejfájás, hányinger, légzési problémák, a magas vérnyomás túlfeszültség).

Az égő érzés és a fájdalom, amely a gyógyszer alkalmazásakor és rövid ideig fennáll, önmagában halad, és nem igényli a terápia eltörlését. Szükség esetén az oldat elszínezhető az acetilszalicilsav koncentrált oldatával, és alkoholtartalmú folyadékokkal a bőrfelületről mosható.

Ellenjavallatok a Fukorcin-kezeléshez:

 • az egyéni intolerancia a hatóanyag összetevőivel szemben;
 • terhesség
 • a szoptatás ideje.

fukortsin

A Fukortsin komplex antimikrobiális és gombaellenes gyógyszer külső használatra.

A sebek kezelésére használják, a bőr gombás megbetegedéseivel, repedésekkel, kopásokkal. Ajánljuk, hogy az oldatot naponta 2-4 alkalommal gyapotszövetre alkalmazzuk az érintett bőrfelületekre.

Fukortsin lehet használni, mint kombinált kezelés részeként, a bőr először alkalmazzák, és szárítás után antiszeptikus megoldás, hogy a kezelt bőrfelületre felvihető bármilyen külső gyógyszerformák - kenőcs, gél, paszta, krém, stb A gyógyszer megfizethető áron.

Klinikai és farmakológiai csoport

Antiszeptikus külső használatra.

A gyógyszertárak értékesítési feltételei

Vásárolhat orvosi rendelvény nélkül.

Mennyibe kerül a Fukortzin a gyógyszertárakban? Az átlagár 55 rubel szinten van.

Összetétel és kibocsátás formája

A Fukortsin fényes, karmazsinvörös színű oldat formájában kapható, amelyet kívülről üvegpalackokban lehet használni

 • Az oldat fő hatóanyagai: bórsav, aceton, resorcinol, etil-alkohol, fuchsin.

Segédanyagként a Fucorcin a fenol.

Farmakológiai hatás

A hatóanyag terápiás hatását az aktív komponensek magyarázzák. A gyógyszer antibakteriális és antimikrobiális hatást fejt ki.

A rezorcin egy érzéstelenítő, fehérje koagulációt és vegetatív mikroorganizmusok halálát okozza, míg a spórák gyakorlatilag nem működnek.

A bórsav fertőtlenítő is. A patogén szerrel való érintkezéskor a baktériumsejt fehérjéinek koagulálódását okozza, megzavarja a mikroorganizmusok falainak permeabilitását, ami halálhoz vezet.

Fuchsin antistafilo-koccális aktivitást mutat.

Használati utasítások

A fukortzin alkalmazható olyan esetekben, amikor sebzést vagy vágást igényel, hogy bakteriális fertőzés ne kerüljön a vérbe. Továbbá az ágens jól reprezentálja a gombás elváltozásokat, elpusztítja a kórokozó növényeket, és felgyorsítja az érintett területek helyreállítását és gyógyulását.

A Fukorcin alkalmazásának főbb indikái a következők:

 • bakteriális bőrelváltozások, a tályogok kialakulása;
 • gombás fertőzések;
 • bárányhimlő;
 • rózsaszínet foszt meg;
 • furunkulózis;
 • az epidermis felső rétege (sebek, kopások, repedések, vágások stb.) sértetlenségének felületi sérülése;
 • az orvosi manipulációk (pl. fülpiercing után) fertőtlenítő kezelésének szükségessége;
 • streptoderma;
 • erózió (nyálkahártya sérülése).

Ellenjavallatok

A Fucocin alkalmazása az alábbi esetekben elfogadhatatlan:

 • túlérzékenység a gyógyszer hatóanyagaira vagy segédkomponenseire;
 • az allergiás reakciókra való hajlam;
 • krónikus dermatózisok;
 • terhesség
 • a szoptatás ideje (laktáció).

Nagyfokú óvatossággal alkalmazzák a nyálkahártya-léziókban szenvedő Fukorcin-betegeket, mivel ez a gyógyszer irritációt és kémiai égési sérülést okozhat. Nem kívánatos, hogy a fent említett gyógyszert a tizenkét évesnél fiatalabb betegeknek írják fel.

Terhesség és szoptatás célzott felhasználása

A megoldás Fukortsin nem ellenjavallt terhesség alatt, de a kezelés megkezdése előtt forduljon orvoshoz, mert a bőr a várakozási idő, és a gyermek túlérzékennyé válik, hogy úgy tűnhet, allergiás bőrkiütések, szárazra alkalmazása után a megoldás.

Fucorcin oldat alkalmazható szoptatás alatt, beleértve a nedvesedési erózió szárítását a mellbimbókon. A szoptatás megszüntetése a gyógyszeres kezelés ideje alatt nem szükséges.

Adagolás és az alkalmazás módja

A használati utasításban feltüntetett módon A Fucorcin oldatot naponta többször (2-3 alkalommal) kell használni, a sérült bőrre. Alkalmazáshoz használhatunk vödörlemezeket, tamponokat vagy speciális betéteket. Ha helyszíni kezelésre van szüksége (például a bárányhimlővel), akkor jobb a pamutrügy használata.

A fenol jelenléte miatt (erős hatású, mérgező hatású anyag) a Fukortzin nem használható nagy károsodási területeken. A fenol gyorsan képes behatolni a vérbe, ami negatív hatást gyakorol a belső szervek, különösen a szív, a máj, a vesék és az idegrendszer működésére.

Mellékhatások

Általában a betegek jól tolerálják a Fukortsin-t, de az oldat összetevőivel szembeni fokozott egyéni érzékenység esetén mellékhatások léphetnek fel:

 • égetés és viszketés a bőrön az alkalmazás helyén;
 • szorító érzés;
 • száraz bőr;
 • a bőr felhordása az alkalmazás helyén.

Általában ezek a mellékhatások gyengén kifejeződnek és gyorsan áthaladnak magukon.

túladagolás

Ha a hatóanyagot hosszú ideig a bőr nagy területeire alkalmazzák, talán a fenolra jellemző túladagolás tüneteinek megjelenése:

 • szédülés;
 • légzési rendellenesség;
 • fejfájás;
 • a bőr elhalványulása;
 • gyengeség.

Ebben az esetben az áldozatot friss levegőre kell vinni.

Súlyos fenolmérgezés esetén a következő tünetek figyelhetők meg:

 • eszméletvesztés;
 • a bőr cianózisa;
 • a szaruhártya érzékenysége;
 • csökkent légzés;
 • gyors, alig észlelhető impulzus;
 • hideg verejték;
 • görcsök.

Különösen a mérgezés gyors jelei jelentkeznek a gyermekeknél.

Mindenesetre mentőautót kell hívnia, és a lehető leghamarabb átadni a kórháznak.

Az antidotum nem létezik, a terápia célja a mérgezés tüneteinek megszüntetése.

Különleges utasítások

A kábítószer különös illatú és piros színű, és piszkos ruhákat készíthet.

Ne alkalmazza a terméket a nagy bőrfelületekre. A fenol, amely része a megoldásnak, behatol a vérbe, és toxikus hatásokat (szédülést, gyengeséget, légzési rendellenességeket) okozhat.

Hogyan kell mosni a Fukorcint?

Távolítsa el a Fukorcint a gyapotból fogkrém segítségével, majd alkalmazza a foltra, és 15 perc múlva mossa le mosószappannal. A fogkrém eltávolítása helyett a fogkrém helyett acetilszalicilsav telített oldatát használhatja.

A kézzel lemosható a következő szerszámokkal:

 • vodka vagy alkohol, tonik az alkoholfogyasztás érdekében;
 • ammóniát és hidrogén-peroxidot 1: 2 arányban;
 • aszkorbinsavat por formájában, amelyet fel kell oldani meleg vízben és nedves borotválással nedvesíteni, majd festett bőrrel törölni;
 • olajos baba krémet, nem távolítja el a foltokat, de jelentősen könnyebbé teszi őket, ezért ezt olyan szennyes törlőkendőre kell felhordani, amely dörzsöli a szennyezett bőrt, majd vízzel leöblíti;
 • háztartási szappan, nem távolítja el azonnal a fucocin foltjait, de ha rendszeresen kezeli a bőrt, és miután még mindig zsíros baba krémmel kenje meg a bőrt, a foltok hamarosan eltűnnek;
 • mossa le a fukortsin egy fogat és arcot lehet 1 evőkanál. 1 liter citromsavas gyümölcslével kevert szóda, a kapott megoldás fogak tisztítását vagy makulákra helyezését teszi szükségessé.

A helyszín padlójától a fucocin vízzel hígított fehérítő segítségével távolítható el.

Kompatibilitás más gyógyszerekkel

Nem ajánlott a Fucocin egyidejű alkalmazása más gyógyszerekkel anélkül, hogy orvos felírná.

Vélemények

Azt ajánljuk, hogy olvassa el azokat a véleményeket, akik a Fukorcin-t használják:

 1. Victoria. Sokszor megmentettek fucocin segítségével. Különösen hasznos volt, amikor a gyerekek kicsiek voltak. Ez egy nagyon jó antiszeptikus, ezért a legkisebb kopásnál, sebnél, repedéseknél megoldást alkalmaztak. A sztomatitisz mentése, amikor a fő drogok nem segítenek. Nagyon segített a sztreptodermában, a vályogképződéssel. Meggyógyította a fajtát, amikor a lánya egy macskából fogott, a macska biztonságosan kezelte a fukortsinomot a további biztonság érdekében. Mindig kéznél van, és most, a gyerekek felnõttek, az unokák felnõttek, és a fukortsin továbbra is segít nekünk.
 2. Natalia. Csodálatos eszköz! Candidiasis mycosisom van az ujjaimon. A mosószerekkel való érintkezés és a szokásos háztartási por okozza a gyulladást. A körmök és az ujjak körmei körüli bőr feltörik, viszket és fáj. A bőrgyógyász egy színtelen castellán és klotrimazol krémet ír elő nekem - ez csak mentés! Ahogyan a zöldet is széles körben használják - a csecsemő köldökétől a törött térdekig - ez a folyadék is használható!
 3. Svetlana. Jó napot, a legfiatalabb lányomnak apró sebei voltak a lábánál, valószínűleg az óvodából. Elmentem a gyógyszertárhoz egy gyógyszer ellen a gomba ellen, de a gyógyszerész, miután megtudta, mi volt a helyzet, tanácsolt nekem fukortsin. Minden este kipréseltem a lábamat, körülbelül egy héttel később ezek a sebek eltűntek. Őszintén szólva, nem hiszem el a hatékonyságát, de a fukortsin jónak bizonyult, és ez egy fillért sem jelent.

analógok

A Fukortzin nem rendelkezik analógokkal a hatóanyaggal. A gyógyszer bármely olyan oldattal helyettesíthető, amely gombaellenes, antimikrobiális hatást fejt ki (jód, zelenka, alkohol).

Az analóg megvásárlása előtt forduljon orvosához.

Zelenka vagy Fukortsin - mi a jobb?

A Zelenka (ragyogó zöld) rosszabb összetételű a fukorcinhoz képest, és ennélfogva a terápiás hatások kevésbé széles körű. A Fukortsin a zöldhez képest erőteljesebb szárítási hatást fejt ki, így amikor alkalmazzák, a sebek és a sebek gyorsabban kialakulnak. Ezenkívül a Fukortsin antibakteriális és gombaellenes hatású, és a "zelenka" - csak antibakteriális.

Ezen túlmenően, a spektrum a antibakteriális hatást a „zöldtakarmány” sokkal szűkebb, mint a fukortsinom mint brillantzöld megoldás csak akkor hatékony a Gram-pozitív mikroorganizmusok és Fukortsin -, valamint Gram-pozitív és Gram-negatív. Az antibiotikum hatásának köszönhetően a Fukortzin hatékonyan megakadályozza és kiküszöböli a sebek fertőző folyamatát, ami nem teszi a zöldséget.

Ezért a pozitív tulajdonságok és a terápiás hatékonyság kombinációjával a Fucocin hatásosabbnak tekinthető, és ennek megfelelően az előnyben részesítendő gyógyszer.

Az eltarthatósági idő és a tárolási feltételek

A Fukortsint sötét helyen kell tárolni, amely gyermekek számára nem hozzáférhető. A hőmérsékleti viszonyok, szükséges meghatározni a csomag, mert, attól függően, hogy a gyártó, ez változhat, például a termelés Fukortsin OGUP „Kirov gyógyszergyár” kell tárolni hőmérsékleten 15 fok, és a termelés a JSC „Moszkva Pharmaceutical Factory” - akár 20 fok.

A gyógyszerkészítmény lejárati ideje 24 hónap.