A monasztikus teák összetétele a parazitákból

Mi is pontosan a fehérorosz monostor parazitaellenes tea része? Ez a kérdés arra kéri magát minden ember, aki először találkozik ezzel a csodálatos eszközzel, mert nehéz elhinni, hogy a gyűjtemény a gyógynövények, lehet „kiugrik” az emberi test élősködők és normalizálja a munkát anélkül, hogy az „extra segítséget.”

Milyen gyógynövények a szerzetes parazitaellenes teából állnak?

loading...

A szerzetesi teák egyedülálló gyógynövénygyűjtemény, amely segít a paraziták elleni küzdelemben, tisztítja a toxinok testét és visszaállítja az immunrendszer működését. Ez magában foglalja:

 • tölgy (kéreg) - Egy fa nő a 50 méter hosszú, a család bükk, amely akkor az egész területet az északi félteke, tölgyfa kérge gyűjtött a tavasszal aktív mozgás gyümölcslevek, szárított szabadban és tároljuk száraz helyen,
 • nyír (levelek) - Birch fa a család, amely közös az északi féltekén (több mint száz faj fák nőnek területén Oroszország és Fehéroroszország), nyírfalevél gyűjtemény készült, májusban és júniusban (a jogot, hogy az ágak és a szárított, széles papírlapot);
 • yarrow (fű) - lágyszárú növény, őshonos Eurázsia és Észak-Amerikában, részben az Asteraceae család, a füvet gyűjtött virágzás alatt, amíg a virágfejeket nem kezdenek sötét, és a földön csak teljes száradás után;
 • tansy (fű) - lágyszárú növény az Asteraceae család, amely növekszik főleg azokon a területeken, az északi féltekén, ahol a mérsékelt kontinentális éghajlat, a fű betakarított júliustól szeptemberig, tároljuk jól szellőző helyre;
 • Sage (levél) - a Gubotsvetnye családból származó növény, amely erős aromás szagú, mindenütt elterjedt, a leveleket a nyár elejétől ősz végéig betakarítják;
 • agrimony (fű) - lágyszárú növény a nemzetség Lopuhov család Asteraceae, hogy a nő közel emberi tartózkodásra (at utak, házak, terek), bojtorján betakarított fű kora tavasszal virágzás előtt;
 • kamilla (virágok) - az Astrope nemzetség virágzó növénye, amely Eurázsia, Amerika és Ausztrália területén fordul elő, a virágokat száraz időben gyűjtik össze az aktív virágzás során.

A kolostor-tea részét képező összes gyógynövény ökológiailag tiszta helyen kerül gyűjtésre, így nem kell aggódnia a toxinoktól. A gyártó pontos titrálási aránya és aránya egymással kapcsolatban áll.

A gyógynövények hatása a receptben

loading...

Mivel a nagy mennyiségű tanninok tölgyfa kéreg összetétele, az ital összehúzó (segít kezelésére hasmenés okozta paraziták aktivitás) és gyulladáscsökkentő hatása.

Nyírfalevél, gazdag illékony termelés és illóolajok adja antibakteriális és epehajtó tulajdonságai, cickafark segít megállítani a gyulladást, és segít helyreállítani a sérült nyálkahártya a gyomor és a belek.

Ami a fű Tansy, emiatt közvetlen parazitaellenes hatást, mint a többi komplex összetételű gyógynövények, különösen a fű bojtorján és a zsálya javítja a működését az idegrendszer, és csökkenti a kialakulásának valószínűségét allergia fordul elő, hogy a háttérben a parazita mikroorganizmusok aktivitása.

A kamilla összetétele sok illóolajat és glikozidot tartalmaz, ezért gyulladáscsökkentő és feszítő tulajdonságokkal rendelkezik.

A kompozíció a kolostor tea parazita annyira különleges, hogy leírják a kezelés előnyeit ez az eszköz gyakorlatilag lehetetlen, mert amellett, hogy a fő (anti-parazita hatás), az ital segít visszaállítani a kínálat a vitaminok és nyomelemek a szervezetben, javítja a hangulatot és a fertőzések ellen küzdő.

További információk a teáról itt (ár, utasítások, ellenjavallatok).

Növényi antiparazitikus tea: receptek a paraziták eltávolításáért a szervezetből otthon

loading...


Nem szükséges megmagyarázni az emberi testben élő paraziták eltávolításának szükségességét. De hogyan lehet megtisztítani a szervezetet a káros "vendégek" miatt, amely különböző betegségeket hordoz és rosszabbá teszi fizikai jólétét? A bevételek folk remedy - teák, amelyek parazitaellenes hatást mutatnak.

Az ilyen teát különféle gyógynövény-készítmények alapján készítik el. Ennek az eszköznek az előnyei megbízhatósága és biztonsága. Ilyen teákat könnyű otthon csinálni saját kezével, és csodálatos hatással bírnak, és megtakarítják a gyógyszeres parazitaellenes termékek vásárlását a gyógyszertárban.

Elgondolkodtál már azon, hogy a macskák és más állatok miért próbálják megszabadítani a paraziták testét, rendszeresen rágják fel a gyógyhatású növényeket? Sajnos, nekik nincs lehetősége arra, hogy alapon készítsenek egy kocsonyás gyógynövényt.

Valójában a természet számtalan eszközt biztosít számunkra, amely segít gyógyítani, köztük sokan évszázadok óta alkalmazzák terápiás és megelőző célokra.

A hagyományos orvoslás sok receptet kínál, amelyek segítenek eltávolítani a parazitákat a szervezetből, de a legelterjedtebb a tea. A legfontosabb dolog az, hogy megtanulják, hogyan kell megfelelően felkészülni és használni őket, majd az egészsége rendben lesz. A parazitaellenes tea segít a "belső ellenségek" legyőzésében.

A parazitaellenes kezelés fontossága

loading...

Nem mindenki hiszi ezt, de a tény továbbra is fennáll - minden ember testében vannak paraziták. A legegyszerűbb rosszindulatú vendégektől, amelyek csak mikroszkóp alatt láthatók, és a több méterig terjedő bélférgek - sokan vannak, és különböznek egymástól. A kellemetlen társaik súlyos betegségeket okoznak. A miniatűr szörnyek hatalmas egészségügyi problémákat okozhatnak.

Még az immunrendszer működése kismértékű hibája is katalizátorként szolgál az olyan káros lények fejlődéséhez, amelyek az emberi testet belülről elpusztítják.

Például számos parazita által okozott patológiát adunk. Az a tény, hogy a felsorolt ​​betegségek természete parazitikus, tudományos kutatások bizonyítják.

 • Az anémia kialakulását a bélférgek okozzák.
 • A Chlamydia trachomatis gondot okoz a fogamzás kialakulásában.
 • Az arthritis a Yersinia parazitának a testében való jelenlétének hátterében alakul ki.
 • Az asztmás provokátor a helminth Toxocara cants, valamint a por atkák.
 • A mentálisan hátrányos helyzetű gyermekek a toxoplazma és a Varicella zoster miatt születnek.
 • A gyermekek testtömegének hiánya és a fizikai fejlődésben való elmaradása a bélben élő férgek által kiváltott.
 • A humán papillomavírus miatt genitális karcinóma alakul ki.
 • A myocarditiset Coxsackie vírusok okozzák, és a postherpetikus neuralgiát a Varicella zoster okozza.
 • Az epevezetékek rosszindulatú daganatait az Opistorchis viverrini okozza.
 • A gyomor betegségei, beleértve a fekélyeket, részt vesznek a Helicobacter pylori-ban.

Ezt a táblázatot a paraziták és az általuk okozott betegségek közötti kapcsolat részletesebb tanulmányozása segítheti:

Friends! Július 1-én, a feleségével együtt, egy szerző internetes, hasonlóan gondolkodó klubját futtatjuk az egészségre, a fitneszre és a hosszú élettartamra.

A testünkben élõ kis szörnyek belsõ apokalipszishez vezetnek, egyenként megsemmisítik a szerveket, és életünket rémálommá változtatják.

A parazitákat le kell állítani. De a legtöbb gyógyszertárban értékesített gyógyszerek elpusztítják parazitákkal és májunkkal együtt. Sokkal biztonságosabb a bevett népi gyógymód, és mindenekelőtt a gyógyteák használata.

A működés elve

loading...

A tisztítási folyamat hatékonyságának és biztonságának növelése érdekében nem szabad a helyileg károsító szörnyeket elpusztítani, hanem olyan életkörülményeket teremteni, amelyekben magukat gyorsan elhagyják a testet. Mit ne viselhessenek ezek a "meghívott vendégek"?

Magas hőmérséklet. A legtöbb fűszerben rejlő acuitás nemcsak a szájunkban okoz "tüzet", hanem emeli az emésztő rendszer hőmérsékletét is. Ez a nagy kényelmetlenség a "lakóknak", akik ott telepedtek le: testük rossz égő érzést szenved.

Az emésztőrendszerből származó pikkelyek segítik a fokhagymát, a paprikát, a hagymát és más égető fűszereket. Nemcsak a bélmaszkot távolítják el, hanem a létfontosságú tevékenység eredményeként elhagyott termékek emberi testét is tisztítják. Az éles fűszerek hozzájárulnak a nyálkahártyák kiválasztódásához, a fájdalom és gyengeség megszüntetéséhez és a jólét normalizálásához.

keserűség. Még az ősi időkben az emberek észrevették, hogy a keserű ízűek serkentő hatással bírnak az emésztési folyamatra és a testben előforduló egyéb funkciókra. Helminthes és más parazita lények keserűség bénítja, elveszíti ellenállóképességét. A paraziták elutasítása és természetes módon történő eltávolítása.

A tisztítási folyamat leghatékonyabb természetes gyógymódjai: üröm, gránátalma, keserű bors, köménymagok és citrusfélék. Ezek a termékek stimulálják a szervezetben a szekréciót, és olyan feltételeket hoznak létre, amelyek károsak lehetnek a paraziták számára.

Savanyú közeg. A gyümölcsökből és zöldségekből készült italok, amelyek savanyú ízűek, remek gyógymód a paraziták számára. Az Acid elősegíti a kapillárisok megújulását és javítja az emésztési folyamatot.

Fontos! Még miután megtudta, milyen gyógynövények és fűszerek segítenek eltávolítani a parazitákat, ne keverje őket saját belátása szerint. Ebben az esetben nincs szükség kísérletekre, sokkal biztonságosabb a már bevizsgált receptek és arányok használata.

A tesztelt receptek részét képező további komponensek miatt felgyorsult a helyreállítás ideje, és megszabadulni a parazita károsító hatásától.

Van még egy fontos pont, amelyet ki kell emelni: ne cukormentesítsük a gyógytea teát. Ezeknek köszönhetően javul a gyógynövény ízlése, de hatékonysága jelentősen csökken - paraziták, mint az édes és erősítik tőle.

A pozitív eredmények megszilárdítása és a paraziták felszámolásának felgyorsítása érdekében a terápiás kezelés végéig minden nap a gyógyszerkészítmények utolsó használatával naponta tisztítani kell a testet. Ennek az eljárásnak köszönhetően eltávolítják a veszélyes "szobatársak" maradványait a szervezetből, és az általuk létrehozott toxikus környezet megsemmisül.

A csapvízhez felhasznált forralt vizet és a vizet ecettel, fűszernövényen vagy citromlével kiegészítve.

Fontos! Ha a cél - a testület káros "tartózkodóira" régóta elfelejteni, az egész család kezeli.

Ne felejtsük el, hogy a gyermekeknek szánt gyógynövény adagjának félszer annyinak kell lennie, mint a felnőtt adagoké.

Ügyeljen arra, hogy a háziállatoknak gyógyszert adjon és tiszta legyen. Fontos a bútorok, szőnyegek feldolgozása, az ágynemű mosása és vasalása, mivel ugyanazok a férgek szinte mindenütt tojást raknak.

Gyógyító készítmények

loading...

A parazitaellenes tinktúrák és a népgyógyászat által kínált csomagolt teák választéka több mint lenyűgöző. Számos terápiás képlet létezik - fontos, hogy a formula választása felelősségteljesen megközelíthető legyen. Jó hatással vannak az egész család számára parazitaellenes hatással bíró teák.

Ajánlatos két terápiás terápiát végezni, és évente kétszer megismételni.

A pinwormoktól

Ez a recept - a híres gyógynövényes gyógyítótól, Gregory atyától, aki népi gyógymódokkal foglalkozik.

A Pinworms kicsi, kerek bélférgek; általában gyermekkorban fordulnak elő.

Ez a gyógynövény alapú infúzió bénító hatással van a bélférgekre, de ez nem károsítja a testet.

A készítmény magába foglalja az üröm, római köménymag, áfonya levél - minden egyes összetevő 100 grammra kerül. A kompozíciót kiegészítik a zsálya, a kamilla, a komló-kúp és a 99 féle betegség - St. John's Wort (50 gramm). Ezeket a gyógynövényeket forró vízzel (0,5 liter) főztük.

A leginkább káros a pinwormok számára ebben a pincében.

Ebben a cikkben olvashatsz a szedervirág hasznos és gyógyhatású tulajdonságairól.

 • Grind a gyógynövények, keverjük össze őket.
 • Vegyünk két nagy kanál készítményt a gyógynövények alapján, és öntsük őket forrásban lévő vízbe, azonnal a kiütés után oltsa ki a tüzet.
 • Ragaszkodjon hozzá, fedje le a tartályt kb. 10 percig, majd törölje le.
 • A tinktúrát naponta kétszer, reggelente ébredés után és lefekvés előtt el kell inni minden háztartás tagjának. Adagolás felnőtteknek - 250 ml, gyermekeknek - az üveg fele.

A terápiát két tanfolyamon végezzük három napig, tíz napos intervallummal.

Az Ascaris-tól

Az ascaridok kerek bélférgekhez tartoznak, de különböznek a pinwormtól, mivel nemcsak a gyermek testében, hanem a felnőttekben is telepednek. Ennek a fajta bélféregnek a kiváltásához erősebb parazitaellenes infúzióra van szükség.

 • Egy nagy kanál bogár, menta levelek, tansy, kamilla és St. John's wort.
 • Két nagy kanál valerian gyökér és a fakéreg fakéreg.
 • Fél nagy kanál mandarinmag.
 • 500 ml vizet.
 • Növények és gyökerek vágva, kéreg a gödrök őrölni egy kávédaráló.
 • Keverjük össze az összetevőket óvatosan, és vegyen két nagy kanál.
 • Készítse elő a forró, forralt víz öntözésének gyűjteményét, és hagyja, hogy egy termoszban négy órán át bejusson.
 • Az infúziót szűrjük és három részre osztjuk.
 • Naponta kétszer kell inni az üres gyomorra.

A terápiát két háromnapos tanfolyamon végzik, hétnapos intervallummal.

A tapewormtól

Nehéz megszabadulni a test káros lakóitól. A terápiás kurzust kétszer kell elvégezni.

A gyűjteményben - egy nagy kanál tansy, kamilla és üröm, három rügyek szegfűszegek - 100 ml forrásban lévő víz.

 • A szárított növényeket ollóval megkenjük és termoszba öntjük.
 • Forni forró, forralt víz és csomagolás.
 • Az infúziós idő 6-8 óra, majd a készítményt szűrni kell.
 • Három napig 250 ml-t fogyassz 60 percig étkezés előtt.

A Goji bogyók cikkében: a haszon és az ártalom megtanulják az összes részletet és receptet a tibeti bogyókból származó gyógyszerkészítmények előállításához.

A különböző férgek közül

Ez a paraziták elleni kezelés nagyszámú összetevőből áll, összetétele hasonló a népszerű szerzetes teához - hatékony parazitaellenes szerhez.

Készítse elő, nem könnyű, de a felhasznált erőfeszítések teljes mértékben ellensúlyozzák a paraziták bélből történő eltávolításának 100% -os hatását. Ennek a gyűjteménynek az a pluszja, hogy a testre csekély mértékben működik.

A szerzetesi teák összetétele:

 • gyopár;
 • mészvirág;
 • kamilla gyógyszertár;
 • üröm;
 • örök;
 • köcsög kéreg.

Mindegyik összetevőt 2 nagy kanál mennyiségben használják.

Ezenkívül a gyűjtemény magvakat, nyírbimbókat, zsinórt, csalánleveleket, anyóscsíkot és zsályát is tartalmaz - egy nagy kanállal.

 • Finoman vágja le az összes összetevőt, és jól keverje össze őket.
 • Öntsön két nagy kanálnyi készítményt egy termoszba, és öntsön 500 ml forró vizet.
 • Egyél 1/2 csésze 1 órával étkezés előtt.

A helminthiázokkal és a kórokozó mikroorganizmusokkal való fertőzéssel

A paraziták kellemes illata és fűszeres ízű infúziója lehetővé teszi, hogy kivegye a férgeket és megszabaduljon a kórokozó mikroorganizmusoktól.
Az ital összetétele magába foglalja a szegfűszegeket (5-6 db) és 250 ml vizet.

Hogyan főzni és venni:

 • A rasstolkite szegfűszegeket egy kávéscsiszolóval töltsük össze, és töltsük fel őket egy termoszba.
 • Öntsük forró vízzel és 60 perc elteltével törzsoldatot, több réteg gézzel hajtva.
 • Osszuk az infúziót három részre, és étkezdünk 30 perccel a háromnapos tanfolyam előtt.

A papillóma és a köröm gombája

Ha papillomák vannak a bőrön, akkor parazitákkal való fertőzést jelent. A gyógyszerek papillómák általi kezelése és sebészeti eltávolítása sem garantálja, hogy nem jelennek meg újra. Emiatt az ilyen formációk külső terápiáját, valamint a körmök gombait belső gyógyszerrel kell kiegészíteni.

Az antiparazitikus hatású infúzió ebben az esetben jó hatással lesz.

Összetevőként készült tea szemölcsök és gombás fertőzések a köröm használt: zsálya, tölgyfa kérge, körömvirág virág, fehér üröm, menta (levél), cickafark, bojtorján, gyopár, nyírfalevél (feltétlenül fiatal), tansy.

Előkészítés és felhasználás:

 • Mindezeket az alkotóelemeket egyenlő arányban veszik fel, összetörik és összekeverik.
 • A keveréket egy kis kanállal 250 ml forró vízzel melegítjük fel egy vízforralóban.
 • Az edényeket csomagolják, majd a gyűjteményt két órán keresztül ragaszkodnak hozzá.
 • Az első napokban vegye fel az ital pohara félig reggel, 30 perccel ebéd előtt és lefekvéskor, az utolsó étkezés után egy és fél órával.
 • Ez az adag fokozatosan növekszik, a maximális térfogat egy adagban 250 ml.
 • Az első tanfolyam 10 napot vesz igénybe, és egy hét múlva elkezdheti a második, 7 napos kezelést.
 • A második fogás során vegyen be 250 ml infúziót egyszerre.

Nézzen meg egy érdekes videót arról, hogyan kell felkészülni és teát venni a férgekről és más parazitákról:

Az egyszerű szabályokat követve kiválaszthatja a kompozíciót, és elkészítheti a saját gyógyító teát a paraziták eltávolítására. Nem nehéz előkészíteni egy hatékony és biztonságos gyógynövényt.

Az előkészítés jellemzői

loading...

Ha az összetevőket gyógyító infúziók készítésével tárolja, biztosnak kell lennie abban, hogy minőségi és frissek. A növények gyűjtése szennyezett területen történhet, a füvet nem lehet elég szárítva, vagy éppen ellenkezőleg, szárítva.

A növények hosszú távú tárolása a benne rejlő gyógyulási tulajdonságok elvesztéséhez is vezethet. Hasonló kedvező forgatókönyvek esetén a természetes gyógymódok teljes haszna, és ha negatívak, veszélyesé teszik őket.

A frissesség és a minőség szabályai a fűszerekre is érvényesek: ne vásárolja azokat az első boltban, amit talál. Valószínűleg, poros állapotban a fűszerek már elvesztették gyógyulásuk nagy részét. Emiatt meg kell vásárolni nem őrölt fahéjat, és a rudak, szegfűszegek rügyek. Tehát legalább vásárolja meg a szükséges terméket.

Fontos! A fűszereket közvetlenül az orvosi infúzió elkészítése előtt kell őrölni.

Az antiparazitikus hatással rendelkező teák komponenseinek többsége könnyen megtalálható. De gyűjteni kell a gyógynövényeket a városon kívül, távol a gyáraktól és az autópályáktól. A gyógyító növények valószínűleg növekedni fognak a területen, ahol laksz.

Döntse el, milyen gyógynövényekre van szüksége, készítse el őket, tartsa be a tárolási szabályokat, és használja fel gyógyszerkészítmények előállításához.

ajánlások

loading...

A hagyományos gyógyítók hasznos ajánlásaihoz hívjuk fel a figyelmet.

Azok az emberek, akik sok éven át gyűjtötték a füvet, sok titkot ismernek a legjobb időről, hogy egyes növényeket gyűjtsenek. De vannak olyan általános előírások, amelyeket be kell tartani.

 • Előnyös, ha a gyökereket a nyári hold és a felső rész (lombozat, virágok és bogyók) időszakában betakarják a növekvő Holdon.
 • A gyógynövények gyűjteménye jobb reggel, de nem hajnalban, de a harmat után.
 • Gyógyital készítéséhez előnyös a szárított növények felhasználása: a terápiás anyagok nagyobb koncentrációban vannak, fermentálódnak, és forró vízzel párolják, aktívabbak.
 • A növények szárítását szellőztetett helyen kell elvégezni, de védeni kell a naptól.
 • A szárított fűszernövények maximális eltarthatósága három év, amely után kizárólag külsőleg használhatók.
 • A parazitaellenes teát sütjük, különválasztjuk a leveleket és a virágzásokat a száraktól. Ez utóbbit tisztító közegbe lehet használni.
 • A gyógyító infúzió hegesztéséhez használt víznek tisztanak kell lennie, ezért használat előtt szűrni kell a folyadékot.
 • A legnagyobb előny egy frissen főzött italból származik, ezért a teát legfeljebb három adagra készítsük.

Figyelem: hamis!

loading...

Az antiparazitikus hatású kész tea-italok igen népszerű gyógyszerré alakultak. A csalók nagy szükség van ilyen infúziókra. A legtöbb ilyen történet a híres "kolostori teával" társul. Ezt az italt aktívan reklámozzák, sok online áruházat kínál, akik véletlenül dicsérik a vásárlókat, állítólag jó hírű személyektől.

Az igazság ez vagy válás - gyakran nehéz meghatározni anélkül, hogy megpróbálnád magad, tk. hamis vélemények aligha hisznek.
Ez a tanúsított "Monastic parazitaellenes tea kizárólag a Szent Elisabeth-kolostorban készült. Egy igazi italt nem értékesítenek weboldalakon és online áruházakban.

Nehéz megítélni az e márkában szinte mindenütt értékesített áruk minőségét. De ez az ital sokkal drágább, mint az analóg, saját kezével elkészítve a gyógyszertárban vásárolt vagy önállóan betakarított szárított gyógynövényeket.

A parazitaellenes szerzetes tea készítése saját kezével, biztos lehet benne a minőségéről, de tapasztalt gyógynövények ajánlásainak megfelelően.

Természetesen sokkal könnyebb a kész teát használni. De valójában a gyógyhatású készítmény helyett egy gyönyörű csomagban az összetéveszthetetlen származás keveréke lehet. Gondold végig, hogy kockáztassa-e az egészségét az időmegtakarítás érdekében.

A csalás legélénkebb példája a videó - nézzük meg az egyiket, és ez igaz vagy válás - rajtad múlik:

Óvintézkedések és ellenjavallatok

loading...

Sokan úgy gondolják, hogy a gyógynövényekkel történő kezelés biztonságos gyakorlat. Valójában a fű lehet egyszerre gyógyszer és méreg. A növényeknek képesnek kell lenniük alkalmazni. Gyorsan megszabadulni a bélféregektől, a gyógynövények és fűszerek aktív összetevői erősen befolyásolják az egész testet és az egyes szervek munkáját.

A gyógytea összetételét gondosan kell kiválasztani.

Fontos tudni, hogy milyen hatást gyakorolhatnak ezekre vagy más gyógynövényekre, amelyek a gyógyszerkészítmények részét képezik. És ennek alapján válasszon egy parazitaellenes ital receptjét, amely az Ön számára megfelelő.

Ellenjavallatok az egyes összetevők számára

A parazitaellenes tulajdonságokkal rendelkező tea receptjének kiválasztásakor az összetevők ellenjavallatának kell lennie, amelyek egy bizonyos terápiás képletet alkotnak.

 • fokhagyma ellenjavallt veseelégtelenségben, gyomor- és májbetegségekben, agykárosodásban, epilepsziás görcsökben és aranyérben.
 • Gyömbér gyökér nem alkalmas súlyosbodását betegségek a gyomor-bél traktus, megnövekedett nyomás, a problémák a szív és az erek, láz, aranyér, máj- és vesebetegségek, a második és harmadik trimeszterében.
 • Ellenjavallatok felhasználásra szegfű fokozott savasságot és gyomorfekélyt jelent krónikus formában, idegességben, terhességben és kevesebb, mint két évig.
 • római kömény ki kell zárni a kolelithiasis, gastritis.
 • üröm terhesség és laktáció ellenjavallt, súlyosbította a gyomor és a belek betegségeit. Ezt a gyógynövényt nem lehet vérrögökkel, vese- és májproblémákkal, mentális rendellenességekkel, felnőttkori elhízással, alkoholfüggőségben szedni.
 • Infúziók, amelyek jelen vannak varádics, nem alkalmazható 12 év alatti gyermekek, terhes nők, menstruáció, magas vérnyomás, kardiovaszkuláris rendellenességek.
 • Ellenjavallatok infúziók kezelésére kamilla - gastritis, idegrendszeri rendellenességek, hasmenés.
 • Komló kúp ellenjavallt az ösztrogén hormon fokozott mennyiségével, terhesség és gyermekkor alatt két évig.
 • Az infúziók alapján St. John's Wort meg kell tagadni a megnövekedett nyomást, a máj megemelkedett betegségét, a laktémia és az antibiotikumok kezelését, valamint az orális fogamzásgátlást is.
 • cickafark ellenjavallt csökkentett nyomáson, nagyszámú vérlemezkeszám a vérben, a méh vérzése, a szívbetegség és az erek krónikus formában.

A gyógynövényeken alapuló parazitákkal szembeni gyógyszerkészítmények elkészítésekor nem szabad túllépni a receptben feltüntetett adagot. A legnagyobb veszély az, hogy a tyúk nagy ürge koncentrált. Ezek a gyógynövények szívelégtelenséget okozhatnak, ezért semmiképpen sem szabad figyelmen kívül hagyni. Ne használja a fűgyűjteményekben, amelyek allergiásak.

Mielőtt az otthoni gyógynövények alapján megkezdi a tea kezelést, forduljon orvoshoz.

A gyógyteák és gyűjtemények csak akkor segítik megszabadulni a parazitáktól, ha megfelelően elkészítették és használják őket.

Monastic parazitaellenes tea - összetétele és áttekintése

loading...

A paraziták testének tisztázása ma otthon is elérhető. Segítsen ebben a nehéz eljárásban monasztikus parazitaellenes tea - természetes gyógymód, amelynek összetételét az ősi szerzetesek megtisztították. A termék gyógynövényeit Fehéroroszország ökológiailag tiszta területein gyűjtik össze, így ez a tea teljesen biztonságos.

Mit mond a modern orvoslás a szerzetesi teáról?

loading...

Az antiparazitikus ital megkülönböztető jellemzője a tesztelés nélküli hatékony kezelés. Továbbá, ahogy az orvosok megjegyzései a monasztikus parazitaellenes teáknak, a termék hatása klinikailag bizonyított. Az emberi szervezetben élő paraziták káros hatással vannak minden szervre.

A férgek nem csak a belekben, hanem a vesékben, a májban, a szívben és még az agyban is megtalálhatók. Következtetései szerint az orvosok, a fő tünet, amely jelzi a fertőzés rendszeres fejfájás, krónikus fáradtság, székrekedés, gyomor- és bélrendszeri betegségek, fájdalom a hipochondria, ingerlékenység és ideges izgalom, zúzódások a szeme alatt.

A parazitaellenes tea könnyű terápiás hatással bír. Nemcsak hatékonyan harcol a különböző parazitákkal, hanem javíthatja a sérült szöveteket és eltávolíthatja a mérgezést. A termék erős szinergikus hatást fejt ki, vagyis az ital minden összetevője fokozza a másik összetevő hatását.

A gyógynövények gondosan kiválasztott összetétele lehetővé teszi, hogy a kezelés kezdetét követő néhány napon belül pozitív eredményt érjen el a kezelésben. Továbbá, ez a természetes készítmény minden szükséges orvosi minősítéssel rendelkezik, és nem okoz semmilyen mellékhatást. A termék pozitív tulajdonságai közé tartozik a felülmúlhatatlan aroma és a kellemes íz.

A termék összetétele

A szerzetesi tea természetes termék, amely összetételében kizárólag természetes növényi készítmények. A tea megöli a vírusokat, baktériumokat és gombákat, megállítja a fermentáció folyamatait a gyomor-bélrendszerben, a gyulladásos folyamatokat a szövetek szövetében. Hatékonyan eltávolítja a test mérgező hatását és gyorsan eltávolítja a parazitákat.

A készítményben megtalálható gyógynövények széles körben ismertek. Terápiás hatásuk a különböző gyógynövényekben található hatóanyagoknak köszönhető. A növényi kivonatok visszaállítják a szervezet rendszereit, stimulálják a szükséges mirigyek kiválasztását, növelik az immunitást.

A tisztító tea összetétele a következőket tartalmazza:

 • kamilla;
 • nyírlevél;
 • cickafark;
 • borsmenta;
 • üröm;
 • körömvirág;
 • tölgy kéreg;
 • zsálya;
 • Apró bojtorján;
 • sertés hántolt;
 • Tansy.

A gyógyszergyűjtemény minden összetevője saját hatóanyagokkal rendelkezik, amelyek pozitív hatással vannak a beteg szervezetre.

A termék használata előtt meg kell ismerkednie az összetételével. Ez a gyógyszergyűjtemény összetett hatással bír. Orvosi okokból nem kívánatos egy terhes nő ivása. Továbbá a termék ellenjavallt az összetevőinek egyéni intoleranciájához. A gyermekek csak a gyermekorvos által történő előzetes konzultáció után tehetnek teát. Az orvosok csak 12 éven aluli gyermekeknek adnak gyógyászati ​​italt.

A szerzetesi teával kapcsolatos igazság és mítoszok

Mivel ez a termék rendkívül hatékony és teljesen természetes, sok a pletyka körül. Természetesen a gyógyszergyártók érdeklődnek a drága gyógyszerek népszerűsítéséért és értékesítéséért, valamint a fogyasztók maximális összegének kiszivárgásától.

Mindig ellenségesek az új, olcsó, hatékony, természetes módszerekkel és kezelésekkel, amelyek csökkenthetik mesés nyereségüket. Különösen a gyógyszergyártók által feltöltött internetes trollok különböző fórumokon és webhelyeknél fogják vitatni, hogy ez vagy az a természetes termék átverés vagy válás. A monasztikus parazitaellenes tea sem volt kivétel ebben a tekintetben sem.

Szóval, mi is valójában a kolostor parazitaellenes tea - az igazságot a válás vagy a kiváló terápiás hatást, vagy ez csak egy átverés ravasz eladók?

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik a monasztikus tea, ismerni kell a termékeket alkotó gyógynövények tulajdonságait.

 • A borsmenta füzetek tartalmazzák a szükséges fitonszármazékokat, mentolt, szerves savakat. Ezek az anyagok nyugtató hatásúak, enyhítik a gyulladást, visszaállítják a gyomornyálkahártyát.
 • Minden ismert kamilla összetételében különböző szerves savak, terpének, flavonoidok vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy kizárják a parazitákat a szervezetből. A kalendula virágai sebgyógyító, antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkeznek. A kombináció a körömvirág, kamilla, cickafark meghatározza baktériumellenes hatást és hatékonyan kiküszöböli stagnáló epe giardiasisnak.
 • Az egyik fő anthelmintikus komponens a tansy virágzat. Ezek közé tartoznak a hasznos tanninok, flavonoidok és hatásosan befolyásolják a kerek parazitákat, halálukat okozva. A tea segít abban, hogy gyorsan megszabaduljon a askaridoktól és a pinwormoktól.
 • Kiváló astringent és gyulladásgátló anyag a tölgy kérge. Csökkenti a bél irritációját, ami a férgeket okozza. A sárgarépában lévő kámfor kimondott féregellenes hatást fejt ki. Ez a növény is gyulladáscsökkentő és baktericid hatású.
 • Meggyógyítja a nyálkahártya és a kő oregánó károsodását. A növénynek feszes hatása van, és tökéletesen eltávolítja a paraziták által okozott gyulladásos folyamatot.
 • Az ital is tartalmaz zsálya leveleket. Különböző illóolajok forrásai közé tartoznak az alkaloidok, gyanták, tanninok, amelyeket fertőtlenítenek.
 • A cholereticis hatás a csalán gyökere, valamint a tyúkfa is. Az abban található keserűség káros a különböző típusú férgek számára.

A monasztikus teában található összes növényi összetevő, javítja az emésztőrendszer működését és javítja perisztaltikus hatásukat. A növények antimikrobiális és gyulladásgátló hatása lehetővé teszi a paraziták testének gyors és egyszerű tisztítását.

Ma különböző fórumokon számos mítosz találkozhat e drogról. Gyakran a termék körüli mítoszok hirdetési céllal készülnek, és a kereskedők számára előnyösek. Mindazonáltal mindenki tudja a gyógynövények gyógyító erejét. Még a gyakori hideghelyzetben is sokan növényi teát készítenek.

Az otthoni gyógyszertári szekrényben szinte mindig jelen vannak a kamilla, a zsálya, a tölgy kéreg és sok más gyógynövény. A kompozíció a kolostor tea felvette a szakértők, figyelembe véve a fő jellemzői a gyógynövények, amelyek hatással vannak az élősködők és a gyulladás szervek okozó férgek.

A szerzetesi teák fő hatása:

 • a szénhidrát-egyensúly megsértésének megszüntetése;
 • a nagynyomás csökkentése;
 • a különböző fokú fájdalom megszüntetése;
 • a cukor normalizálása a vérben;
 • az immunitás erősítése;
 • sok betegség megelőzése;
 • elősegíti az inzulin jobb felszívódását;
 • csökkenti a felesleges súlyt.
Hol vásárolj monasztikus teát parazitákból?

Vásárolhatok monasztikus parazitaellenes teát egy gyógyszertárban? Mivel a termék teljesen új a hazai gyógyszerpiacon, a gyógyszerészeti értékesítési pontok hamisíthatók vagy hasonlíthatók össze a szerzetesi teával.

A kolostor-tea megvalósításának hivatalos jogai a gyártótól származnak, így a termék egy bizonyos telephelyen is megrendelhető. Ugyanakkor a vállalat által kínált termékeket hitelesíteni kell. Továbbá, ha a fogyasztó találkozik a hazai gyógyszertárakban a kolostor teával, akkor jogosult az adott termékre vonatkozó tanúsítvány megszerzésére az eladótól.

Monastic tea a gomba kezelésében

A gyógyászati ​​anti-parazita gyűjtemény különböző etiológiájú betegségeket kezel. Az eszköz bevonása terápiás hatást gyakorol a gombákra. A kolostor tea a körömgomból nagyon hatékony. A gyógynövények összetételébe beletartozik gyógyhatása a különféle kórokozók elleni küzdelemben.

A tea aktív trichofiton, dermatophyták, élesztőgombák ellen. Az emberi szervezeten belül a hatóanyag kórokozó mikrobákat tisztít. A gyógynövénygyűjtemény erejében, hogy legyőzze a gombák patogén növényvilágát. Ez figyelembe veszi a gyógynövények arányát a betegség kezelésében.

arányok

A gyógynövényeket, amelyek ezt a terméket alkotják, tökéletesen illeszkednek a szakemberek. A gyógyszer fő hatása az egész test teljes tisztítására irányul, ami túlsúlyt eredményez, normalizálja a vérnyomást és különböző típusú parazitákat mutat be.

Az ital képes megfiatalítani az egész testet, kedvezően befolyásolja a hajat, a szöget, a bőrt. Mindenki, aki tudja, hogy tagja a monasztikus parazitaellenes teának, minden bizonnyal kihasználja ezt a természetes és biztonságos terméket a test tisztítására és kezelésére.

A parazitaellenes tea különböző gyógynövényeket tartalmaz, amelyeket régóta használnak a bélférgek és a kapcsolódó betegségek kezelésében. A szerzetesi teáknak saját arányai vannak a gyógynövényekről, amelyek alaposan ismertek a teafőző cég szakembereinek. A gyógyszer arányaival megismerkedhet a szerzetesi teák csomagolásának részleteivel.

A tea használati útmutatójának elkészítése és tárolása

Az utasításoknak megfelelően ajánlott egy italt. Sokan főzni kolostor-teát szoktak, azonban az orvosok javasolják, hogy készítsenek egy italt a csomagban megadott módszer szerint. Az ital főzési módja a következő:

 1. A gyógynövények összegyűjtése előtt ajánlott a teáskannát forró vízzel leöblíteni.
 2. 2 evőkanál gyógynövényt öntsünk 0,5 liter forró vízbe.
 3. Csomagolja be a teáskannát egy törülközővel.
 4. Töltsön tíz percig vízfürdőbe.
 5. Továbbá a kész tápközeget még mindig fél órára ragaszkodik a húslevél fogadásához a növények összes gyógyhatására.
 6. Használat előtt a kész hús hígítható forralt vízzel.

Vigye a szerzetesi teát szükséges 500 ml naponta 2-3 alkalommal naponta, a kezelés folyamán - egy hónap.

Nem lehet azonnal főzött teát használni, mert a gyógyszer még nem kapott a növények összes gyógyhatását. A kész teát szűrőn keresztül kell szűrni. A befogadás első hetében ellenőrizni kell a szervezet reakcióját a gyógyszerre.

Tárolja a kolostori teát hűvös, sötét helyen, ahol a nap sugarai nem esnek. Nyissa ki a csomagolást a tea jobb, hogy öntse az üvegtartályba, és csukja le szorosan a fedelet. Ne használjon műanyag csomagolást a termék tárolásához. A termék eltarthatóságát a gyártó jelzi.

A fő használati utasítások

Ennek a gyógyszeres kezelésnek a legfontosabb jelzése számos betegség. A tea nagymértékben javítja az egészséget és segít az egészség helyreállításában. A felhasználás jelzései:

 • magas vérnyomás;
 • giardiasisnak;
 • Emésztőrendszeri betegségek;
 • diabétesz;
 • emelkedett vércukorszint;
 • álmatlanság;
 • neurotikus rendellenességek;
 • onkológiai betegségek;
 • a szív- és érrendszeri betegségek;
 • prosztatagyulladás;
 • nőgyógyászati ​​megbetegedések.

A paraziták testének megtisztítására, a gyulladásos folyamatok kezelésére és általános helyreállításra is szolgál.

Ellenjavallatok
 1. Az orvosok nem javasolják a gyógyszerrel való terhességet terhes és szoptató nőknek, valamint olyan személyeknek, akiknek a termék egyéni intoleranciája van. A termék részét képező növények számos hatóanyaga magzatveszélyt, valamint egyéb kockázatokat jelenthet a fejlődő magzat számára.
 2. Az ápoló anya számára az is jobb, ha a gyógyszert szedő gyógyszerkészítménnyel továbbadja a baba mesterséges etetésére.
 3. Ha a szervezetnek allergiás reakciói vannak a gyógynövénygyűjtemény hatására, nem szabad.

A szerzetesi teának gyakorlatilag nincs ellenjavallata, mivel természetes gyógynövény alapú termék. Sok ember különféle gyógynövénykészítménnyel rendelkezik. Ezt a gyógyszert hatékony gyógynövényként ismerik fel különböző betegségek kezelésére.

Mellékhatások

A szerzetesi tea kezelésekor klinikailag nem észleltek mellékhatásokat. A tea nem ajánlott, ha a termék összetevőire allergiás reakció következik be.

A szerzetesi tea egy ökológiailag tiszta termék, amely gyógyfüveken alapul, amelyet számos betegség kezelésében használnak. Gyengéden és gyorsan tisztítja a kórokozó mikroorganizmusok és paraziták testét. A gyógyszer gyakorlatilag nincs ellenjavallat, a szervezet jól tolerálja és nem mérgező.

Különböző paraziták és bélminták testének teljes tisztítására szolgál, hozzájárul a súlycsökkentéshez, a jólét javulásához, csökkenti a vércukorszintet és növeli az immunitást. A készítményt sok orvos ajánlotta hatékony gyógyító és tisztító szerekként.

Vásárlói vélemények

Hivatkozási szám 1

Nemrég vásároltam monasztikus teát parazitákból. Korábban olvastam róla, de csak miután megismerkedtem az orvosok pozitív válaszával, elhatároztam, hogy megveszem. Régóta ideje van, hogy gondoskodjon a testéről. Néhány nap múlva azonnal könnyűnek érezte magát. Már megszerezte a tisztítás eredményét, ezért elmondhatom vagy mondhatom, hogy a szervezetünkben, amit csak a paraziták nem mutatnak.

Kerek féreg jött ki. Ugyanakkor volt olyan hasi fájdalom, amely korábban fájdalmas volt. A szerzetesi teák segített nekem fogyni. Az első héten 4 kg-ot veszítettem el. Nagyon boldog vagyok a kezelés eredményével. A férjemmel, reggel és este iszom a teát. A férjemnek álmatlanságai voltak, kevésbé kezdtek aggódni az ízületek fájdalma miatt, a vércukorszintet normalizálta.

Ő is nagyon elégedett a kezeléssel. A monasztikus tea - természetes, olyan gyógynövényekből áll, amelyek kedvezően hatnak az egész testre.

Irina, 56 éves - Moszkva

2. hivatkozási szám

Három hetet csináltam kolostori teát. Nagyon zavaros kövek az epehólyagban. Nem tudom, hogy az ital segített-e megbirkózni a kövekkel, de az epehólyag fájdalma elhaladt. Paraziták is elhagyták a testet, amit még csak nem is tudtam.

A gyógymód tényleg működik és gyógyul. Az ital bevétele előtt a tablettákat lenyelni kellett csomagokkal. Most három hónapig gyógyszerek nélkül maradok a szerzetesi teával való kezelésem után. Ismét megismételni szeretném fél év alatt a test megtisztítását és a betegségem kezelését. Lehetséges, hogy egy olyan művelet nélkül is meg fogom csinálni, amely eltávolítja azokat a köveket, amelyek hosszú ideig zavartak.

Natalia, 41 éves - Szentpétervár

Review №3

Sok szívbetegségem van. Visszorpció és légszomj, gyakori palpitáció, nyomás ugrások. Az évek során a látása is romlott. Egy egyedi növényi kollekcióról hallottam - szerzetesi teát, és úgy döntöttem, hogy segítek a testemnek.

Négy hétig tartott, naponta kétszer. A hatás lenyűgöző. Az első két hétben a test, gondoltam, kitisztult. Aggódott, mielőtt a gyomor és a belek fájdalma eltűnt volna, érezte a teljes kényelmet.

Könnyen futtathatok a ház ötödik emeletére, és mielőtt nehéz helyzetbe kerültem a lakásba. Még a látvány is javult. Az ital egyszerűen mágikus, és mindez köszönhető a gyógynövények összetételének. Véleményem szerint bárki megveheti, az ár meglehetősen kedvező és az eredmény megéri. Általában azt javaslom, hogy mindenki kezelje ezt a terméket.

Alexander, 55 éves - Jekatyerinburg

Doktor észrevételei

Hivatkozási szám 1

Gyógyhatása és értékei miatt a szerzetesi teák egyedülálló gyógyító hatású. Gyakorlatilag nincs ellenjavallat. A termék klinikai kísérleteit 2013-ban végezték el, amelyben mintegy ezer különböző betegségben szenvedő beteg vett részt. A vizsgált betegek 76% -ában az egészségi állapot jelentősen javult a monasztikus teával végzett kezelés eredményeként.

A többiek teljesen meggyógyulnak a betegségeikből. 30 éves tapasztalattal rendelkező orvosként mindenkinek ajánlom ezt a terméket testének megtisztítására és megerősítésére. Személy szerint egyszer megpróbáltam egyszer a szerzetesi teával megtisztítani a testet, de a pozitív eredmény lenyűgözte. Ezért magabiztosan tudom ezt a hatékony eszközt.

Anatolij Grigoryev, Moszkva

2. hivatkozási szám

Én, orvos-terapeutaként, sok páciensnél végzett tevékenységemben szerény parazitaellenes teát vásárolok. A paraziták annyira károsak az egész szervezetre nézve, hogy nagyon sok betegség kialakulásának közvetlen okai. Ez az egyedülálló termék lehetővé teszi, hogy megbirkózzon mindenféle kórokozó szervezetekkel és parazitákkal.

A növények illóolajait már régóta használják a test elhárításához, amikor sok más gyógyszer nem létezik. Őseink számos gyógynövényt használtak a bélférgek kezelésében. A parazitaellenes szerrel végzett kezelésnek nincs semmilyen negatív hatása az emberi szervezetre.

Az idő múlásával elszáll a káros salakokkal, és a paraziták sok akut betegséget okozhatnak. Gyakorlásomban olyan eset volt, amikor parazitákat találtak egy fiatal, látszólag egészséges nő májában. Ezért időszerűen meg kell szabadulni a bélférgekről.

Ha a szervezetben nincsenek paraziták, akkor a monasztikus parazitaellenes tea nagyon hasznos lesz az immunitás erősítésére.

Parazitaellenes tea a gyógyszertárakban

loading...

Helminths vagy férgek széles körben elterjedtek az egész világon. Gyakran előfordul, hogy a parazitákkal való fertőzés jelentős tünetek nélkül folytatódik, így egy személy még a betegség jelenlétéről sem tud. A férgektől külön teát kapnak, amelyet a gyógyszertárban értékesítenek. Ez önmagában is készíthető parazitaellenes gyógynövényekkel.

A parazitákból készült tea összetétele

loading...

A modern parazitaellenes teák gyógyszertárakban forgalmazott alkotóelemei ugyanazok maradnak, mint a gyógyítók száz évvel ezelőtt. Mindez annak köszönhetően, hogy a természetes összetevők nem csak megváltoztak, hanem csak megerősítették antihelmintikus tulajdonságaikat. A növényi parazitákból származó gyógynövények gyűjtése a növények természetes keserűsége miatt hatékony. Az emésztőrendszerbe való bejutás során aktiválják az epének termelését, ami a bélférgek és a gomba mikroorganizmusok elpusztítását okozza.

A férgek elleni védekezésre szánt növények mellett az antiparasztikus tea magában foglalja a helyreállító és görcsoldó gyógynövényeket is:

 • zsálya;
 • cickafark;
 • rendes szar;
 • nyírlevél;
 • borsmenta.

A helyreállító gyógynövények mellett a hashajtó nem lesz felesleges. Segítenek eltávolítani a szervezetből már halott parazitákat. Az olyan betegségek között, mint a helminthiasis, a következők vannak:

 • tansy;
 • keserű tyúk;
 • körömvirág;
 • tölgy kéreg;
 • kamilla;
 • sertés héttel.

Gyógynövények a férgek és a paraziták

Ha parazitaellenes teát veszel a gyógyszertárakban, akkor az első a kompozícióban tansy. Ez a növény számos tanninot és flavonoidot tartalmaz. Különösen erős a thujone - ez a tansy illóolajok legaktívabb komponense. Káros hatással van a csipkefére, az ascarisra, a lamblia-ra és más parazitákra, amelyek behatoltak a szervezetbe. Ezenkívül a tansy choleretic hatású. A fennmaradó gyógynövények, amelyek parazitaellenes teát tartalmaznak, a következő tulajdonságokkal rendelkeznek:

 • keserű üröm - olyan, mint a tansy, de ezenkívül tartalmaz gyógyhatású beöntések összetételét;
 • Tölgyfa kéreg - csökkenti a bél irritációját az asztmás hatás miatt;
 • calendula - gyógyító és fertőtlenítő hatású;
 • Oregano - a hatás hasonló a tölgy kéregéhez;
 • zsálya - az alkaloidák és gyanták által okozott fertőtlenítő hatások jellemzik;
 • kamilla - szerves savak, terpének és flavonoidok miatt katasztrofálisan érinti a férgeket;
 • borsmenta és sárgabarack - lágyítja a főkomponensek hatását, csökkenti a gyulladást az emésztőrendszerben;
 • nyírlevél - vizelethajtó hatást fejt ki, a testet C-vitaminnal telíti.

Hogyan készítsünk teát otthon

loading...

Ma könnyű gyógynövény parazitákat kapni a gyógyszertárból. Népszerűek a 28-as gyógynövény tea és az "antiparazitikus" gyógyszerek. A gyógyszertár értékesítési vezetője parazitákból származó monasztikus tea. Ezeknek a gyógyszereknek a összetétele nagyon hasonló. Ha a paraziták tisztító teát önállóan kívánja előkészíteni, akkor használja az alábbi receptek valamelyikét:

 1. Vegyünk tansy, szegfűszeg és keserű tyúk, figyelembe véve a 3: 1, 5: 1 arányokat. Rázza össze a gyógynövényeket. Egy különálló edény aljára tegyen 1 evőkanál. a kollekciót, öntsünk rá 250 ml frissen forralt vizet. Húzza fél órán keresztül az italt, egy thermos palackot használva. Használat előtt a törzs. Használjunk 3 evőkanálnyi almot. l. napi 3-szor.
 2. Csatlakoztasson 1 evőkanál. l. menta és tansy 3 evőkanál. szegfűszeg és 2 tbsp. l. sporis, kakukkfű, üröm és pitypang gyökér. Mindegyik alaposan kevert, csak parazitaellenes kollekciót vegyen fel 2 evőkanál. l., majd öntsön hozzá 1 liter forró vizet. Ön 40 percnyi infúzió után fogyaszthatja a teát. Recepció vezet 2 evőkanál. l., És minden órában 14 napig.

A gyógyszertárakban értékesített monasztikus parazitaellenes teát megfelelően meg kell főzni. A főzés a szokásos módon nem ajánlott. A monasztikus teát sütéskor a következő szabályokat kell betartani:

 1. Öblítse ki a teáskannát minden készítmény előtt.
 2. Töltse fel 2 evőkanál. l. 0,5 liter forrásban lévő vizet gyűjtöttünk.
 3. Csomagolja be a sört egy törülközővel.
 4. Ebben a formában, 10 percig, nyomja meg a vízforralót vízfürdőn.
 5. Ragaszkodjon egy fél óráig elkészített gyógymódhoz, hogy a gyógynövények sikeresen el tudják adni hasznos tulajdonságait a kivágáshoz.
 6. Használat előtt ajánlott hígítani forralt vízzel.

Hogyan kell

loading...

Amint az a fenti receptekből látható, a paraziták tisztító teát, amelyet egyedül főzünk, az utasításoknak megfelelően kell itatni. Mindegyik esetben a befogadási javaslatok egyediek, mivel maga az eszköz magában foglal különféle összetevőket. Ha parazitaellenes teát vásárolt a gyógyszertárban, akkor először a fenti utasítások szerint kell elkészíteni a gyógyszert.

Közvetlenül az ital elkészítése után nem lehet, mert még nem felszívta a gyógynövények minden hasznos tulajdonságát. Egy idő után a teát szűrni kell, és csak akkor kell 0,5 l. Naponta háromszor ajánlott ismételt felhasználás. A bélvédelemnek az irritációtól való jó védelme egy pohár lé, amit parazitaellenes teának isznak. Az első 7 nap az, hogy nyomon kövessék jólétét. Az optimális kezelés kb. 3 hét. Általában a szerzetesi teát ártalmatlannak tartják, de az orvosok nem javasolják,

 • terhesség és etetés;
 • ha a tea összetevőinek egyéni intoleranciája van;
 • ha az alkotórészekre ható allergiás reakciók fordulnak elő.

A parazitaellenes tea hatása

loading...

Az antihelmintás tea előkészítésének és befogadásának előfeltétele a bélmák és a létfontosságú tevékenység eredményeként kialakult termékek kiválasztásának elősegítése. A gyógynövénykészítmények, amelyeket önállóan vagy gyógyszertárakban vásárolnak, nem csak a bélférgek esetében hatékonyak. Ez a tea az emésztőrendszer normalizálására szolgál. Az eredmények listája, melyeket az eszközhasználat magában foglal:

 • gyilkos férgek;
 • a gomba által okozott körömbetegségek felszámolása;
 • a nyálkahártya helyreállítása és a bélmozgás javulása;
 • az epe termelésének aktiválása;
 • a sphincter funkció javítása az epehólyagban;
 • a máj és a vesék tisztítása;
 • csökkent nyomás;
 • az anyagcsere stabilizálása;
 • a papillómák eltávolítása;
 • csökkenti a vérzést;
 • a hangulat javulása;
 • az alvás normalizálása;
 • az immunitás erősítése.

Mennyibe kerül a monasztikus parazitaellenes tea

loading...

Találhatok parazitaellenes teát a gyógyszertárakban? A válasz pozitív, de vannak olyan esetek is, amikor ilyen eszköz hamis. A kolostor tea értékesítésére vonatkozó hivatalos jog csak a gyártókhoz tartozik, ezért jobb, ha a terméket a weboldalukon megrendelheti. Az ilyen áruknak minőségi tanúsítványaik vannak. Kívánságra, és amikor teát vásárolnak a gyógyszertárban. Ami az árát illeti, átlagosan 1000 fõ. 50 g tömegű csomagoláshoz.