A Candida B krém használatára vonatkozó utasítások - összetétel, javallatok, mellékhatások, analógok és ár

A parazita gombák a város utcáin élnek. Közvetlen kapcsolat velük vagy a fuvarozóval egy személyben mycosis okoz. Bőrgyógyászok a bőrpír a bőr körül a fejbőr és a megjelenése más utaló tünetek érintkezik a okozó kórokozók gombás betegségek, javasoljuk a Candida B. Ez a membrán preparátumot elpusztítja a paraziták és a sejteket eltávolítja helyi irritációt.

Candide B krém

A gyógyszert kifejezetten a gombák leküzdésére tervezték. A krém nagyon hatékonyan eltávolítja a viszketést és más ekcémás tüneteket. A Candid B csak külső használatra alkalmas. A krém a bőr nyálkahártyái kezelésére alkalmazható, ha nincs alkalmazva nagyobb érzékenység. A Candid B összetétele megtalálható a csomagoláson.

struktúra

A Candida fő hatóanyaga a klotrimazol. Az imidazolból származik. A klotrimazol számos gombaellenes szer hatóanyaga, mivel Még a penészgomba is érzékeny rá. Az imidazolszármazék mellett a beklometazonot adjuk a Candide B. Ez egy helyi glükokortikoid, amely szükséges a viszketés és egyéb allergiás megnyilvánulások csökkentéséhez. A Candid B krém teljes összetételét a táblázat tartalmazza:

Koncentráció mg-ban

Fehér vazelin, folyékony paraffin, cetomacrogol viaszt, benzil-alkohol, metilparabén, propilparabén, butilezett hidroxitoluol, a propilén-glikol, nátrium-dihidrogén-foszfát, vízmentes nátrium-foszfát, tisztított víz.

A kibocsátás formája

A Candid B krémként készül külső használatra. A hatóanyag koncentrációja 1%. A fehér homogén krém 15 gramm alumínium csövekbe van csomagolva. A kartondobozban használati utasítás található. A kábítószert kizárólag a mocsári és mycosis külső kezelésére használják. Vegyen krémt a candidiasis tabletta helyett.

Farmakodinamika és farmakokinetika

Az utasítások megjegyzése szerint a Candid B széles spektrumú gyógyszer a bőrfertőzésekhez. A klotrimazol nagy hatásfoka annak köszönhető, hogy gyorsan behatol a gomba sejtjeibe, és megzavarja az ergoszterol szintézisét. Ez a mikroorganizmusok teljes feloldódásához vezet. A gombák membránjai nem tudnak kinyerni a klotrimazol penetrációja után.

Az érzékeny Candida élesztőszerű gombák (Candida nemzetségbe, Torulopsis glabrata, Rhodotorula), dermatofiták, ügynökei sokszínű lichen, gombák, kórokozók erythrasma. A krém antimikrobiális hatást fejt ki gram-negatív és gram-pozitív baktériumok ellen. A klotrimazol felszívódása 3-10%, ha a hüvely nyálkahártyájára alkalmazzák. A hüvelyváladékban a hatóanyag 72 órán át fennmarad.

Candide - felhasználási tünetek

Az orvosok krémeket írnak fel a gombás fertőzésekre. A bőrgyógyászati ​​gyakorlatban a Candida-t a trombózis, a folliculitis és a pyoderma komplex terápiájára használják. A hatóanyag gyulladásgátló helyi hatása, így a viszketés és a kiütés nagyon gyors. A következő gombás bőrfertőzések kezelhetők a Candid B-vel:

 • sima bőr mikroszporája;
 • a lábak epidermofitája;
 • ingens epidermofitia;
 • színezett lichen;
 • A Candida albicans által okozott candidiasis.

Candida B krém - használati utasítás

A krém vékony rétege naponta 2-3 alkalommal száraz és tiszta bőrre kerül. A betegség megismétlődésének megakadályozása érdekében javasolt a Candida kezelés folytatása a tünetek eltűnése után 3-4 hétig. A lézió helyét nem lehet újracsíptetni vagy javítani az üvegházhatás elkerülése érdekében. A dermatológusnak el kell döntenie, hogy mennyi ideig fog tartani a kezelés. A krém használatára vonatkozó általános javaslatok a következők:

 1. A hüvelyi epidermophytosis, a sima bőr microsporia és a candidiasis esetében a kezelés időtartama 2 hét.
 2. Epidermofitózis esetén a terápia 4 hétig tart.

Folytatni kell a krémes kezelést, ha a beteg krónikus gombás betegségek hordozója. A terápia nem haladhatja meg a 4 hetet. Ha meg kell ismételnie a kezelést, 30 napot kell várnia. Nem ajánlott önmagának előállítani. Elégtelen B. Meg kell látogatni egy dermatológust. Csak azután, hogy megkapta a bőrt a gombafelhalmozódás eredményéről, az orvos képes lesz hatékony kezelési terv kidolgozására.

Különleges utasítások

A gram-negatív baktériumok által okozott primer és szekunder fertőzések meleg, nedves körülmények között, beleértve az elzáródott kötszereket is. Ezért az érintett területet a krém alkalmazása előtt szappannal tisztítják. A gyógyszer nem kerülhet a szemébe és a nyálkahártyákba. Ez allergiás reakcióhoz vezethet. A Candid terápiában szenvedő betegeknek a következő irányelveket kell követniük:

 • A fertőzés kialakulásakor vagy elterjedésénél törölje a krémet és kezdje meg az antimikrobiális terápiát.
 • Alkalmazza a terméket a bőr egy kis területére, és ne használjon elduguló kötszereket. E szabály megsértése a beklometazon szisztémás abszorpcióját okozhatja.
 • A terápia időtartama nem haladhatja meg az 1 hónapot. A clotrimazole és a beclomethasone elfojtják a mellékvese működését.

Terhesség alatt

A gyermek elvégzése során az orvosok megpróbálják elkerülni a gyógyszer felírását a klotrimazollal és a glükokortikoidokkal. Terhesség alatt használhatja a krémet, ha az anya előnyei meghaladják a magzat kockázatát. A Candide legfeljebb 5-6 napig használhatja, és kezelje őket kis bőrfelületekkel. Nem ismert, hogy a clotrimazol bejut-e az anyatejbe, ezért a szoptatás alatt nem lehetséges a gyógyszer alkalmazása.

Candide B

Latin név: Candid B

ATX kód: D01AC20

A készítmény hatóanyaga: beklometazon (beklometazon), klotrimazol (klotrimaszol)

Gyártó: Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (India)

Frissítse a leírást és a fényképet: 2010.05.16

A Candide B a gombaellenes és gyulladásgátló hatású külső használatra szánt gyógyszer.

A kibocsátás és az összetétel formája

Gyógyszerforma Candida B - krém külső használatra: homogén, fehér színű anyag (15 g alumínium csőben, kartoncsomagban 1 cső).

1 g tejszínben:

 • hatóanyagok: klotrimazol - 10 mg, beklometazon-dipropionát - 0,25 mg;
 • Kiegészítő komponensek: propilénglikol, benzil-alkohol, butil-hidroxi-toluol, viasz emulzió tsetomakrogolny, metil-parahidroxibenzoát, nátrium-foszfát vízmentes, propil-parahidroxi-benzoát, nátrium-dihidrogén-foszfát, paraffinolaj (folyékony paraffin), fehér vazelin, tisztított víz.

Farmakológiai tulajdonságok

farmakodinámia

A Candide B helyi gombaellenes és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, antiallergiás, antipruritikus és anti-exudatív hatással rendelkezik.

A gyógyszer farmakológiai tulajdonságai a kombinációs összetételének köszönhetőek.

A klotrimazol egy imidazol származék, amely széles körben gerinctelen aktivitással rendelkezik. Tevékenysége az ergoszterin szintézisének megsértésével jár, amely része a gombák sejtmembránjának. A membrán szerkezetének és tulajdonságainak változása következtében a sejt lízise megkezdődik.

Érzékenység klotrimazol mutatják gombák, élesztő-szerű gombák (Candida nemzetségbe, Rhodotorula, Torulopsis glabrata), dermatofiták, erythrasma kórokozó, a kórokozó színezett vagy tinea versicolor (pityriasis versicolor).

Megerősített klotrimazol antimikrobiális aktivitást mutatnak Gram-pozitív (Staphylococcusok és Streptococcusok) és Gram-negatív baktériumok (Gardnerella vaginalis, Bacteroides), Trichomonas vaginalis.

A beclometazon egy glükokortikoszteroid; van gyulladáscsökkentő, anti-exudatív, anti-allergiás és antipruritikus hatása. Külső alkalmazásával a hatásmechanizmusának célja a gyulladásos és allergiás jellegű bőrreakciók, valamint a fokozott proliferációval járó reakciók elnyomása. Ez erythema, lichenification, ödéma, irritáció, viszketés és fájdalom érzéséhez vezet.

Használati utasítások

Az utasításoknak megfelelően a Candida B a bőr alábbi gombás fertőzéseinek kezelésére ajánlott, különösen ha akut ekcémás reakciók kísértek:

 • ingens epidermofitia;
 • Candida albicans által okozott candidiasis;
 • sima bőr mikroszporája;
 • a lábak epidermofitája.

Ellenjavallatok

 • a bőr tuberkulózisa;
 • kanyaró, csirke pox;
 • a vakcinázás után bekövetkező bőrreakciók;
 • herpes simplex;
 • blastomycosis, actinomycosis, sporotrichosis;
 • a szifilisz bőrének megnyilvánulásai;
 • trójai fekélyek krónikus vénás elégtelenség következtében;
 • bőrdaganatok;
 • a szoptatás ideje;
 • a gyógyszerkomponensek egyéni intoleranciája.

A terhesség alatt a Candida B csak vészhelyzetben használható, ha az anya terápiás hatása lényegesen magasabb, mint a magzatra gyakorolt ​​potenciális veszély.

Használati utasítás Candida B: módszer és adagolás

A Candide B krémet külsőleg alkalmazzák, vékony réteget alkalmazva az érintett bőrfelületeken és finoman dörzsölve.

A problémás terület bőrét előzetesen le kell öblíteni és szárítani.

Alkalmazás sokasága - napi 2-3 alkalommal.

 • lágyék epidermofitia, sima bőr mikroszporia, candidiasis: 14 nap;
 • a lábak epidermofitája: 28 nap.

Ha hosszabb terápiás kezelésre van szüksége, a Candid B-t minden második napon kell alkalmazni.

Ha a betegség krónikus formáját az összes tünet eltűnése után kezeli, a krém használata javasolt egy bizonyos ideig folytatódni - ez elkerülheti a betegség újbóli megjelenését.

Mellékhatások

 • Lehetséges: allergiás reakciók kialakulása a bőrön a bőr felszívódásának helyén bőrpír, égési érzés és bizsergő érzések formájában;
 • ritkán: bőrarófia, akne-szerű változások kialakulása, hipopigmentáció, hypertrichosis, striae, másodlagos bőrfertőzések, telangiectasia.

túladagolás

Jellemző tüneteinek elnyomása és elégtelensége mellékvesekéreg funkció állapotát. Úgy tűnhet, a háttérben a tartós alkalmazása beklometazon kiterjedt területeken a test a épségének megsértése, a bőr használata elzáró kötözés és hosszú távú kezelés a gyermekek.

Kezelés: a Candida B azonnali törlése, a tüneti kezelés kijelölése.

Különleges utasítások

A nemkívánatos hatások általában enyhe jellegűek.

Abban az esetben, ha a krém első alkalmazása a bőrön túlérzékenységi reakciót mutat égési sérülés, vörösség vagy viszketés formájában, azonnal le kell állítani, és orvoshoz kell fordulni.

A mellékvese funkcióinak elnyomásának veszélye miatt optimálisan rövid terápiát kell alkalmazni.

Ha a Candida B krémet a test nagy területeire alkalmazza, vagy az okklúziós kötszereket alkalmazza, a beclometazon szisztémás abszorpciója lehetséges.

Ne hagyja a krémet a szemébe, ezért ne tegye a bőrre a szemkörnyékben és a nyálkahártyájukban.

A fertőzés elterjedése esetén a Candida B alkalmazását törölni kell, és orvoshoz kell fordulni az antimikrobiális terápia felírására.

Mivel a meleg nedves környezet (beleértve az okklúziós kötszereket is) kedvező feltétel a bakteriális fertőzés fenntartásához, a bőrt alaposan meg kell tisztítani a krém minden alkalmazása előtt.

Befolyásolja a gépjármű-közlekedés és komplex mechanizmusok kezelésének képességét

A Candida B alkalmazása nem befolyásolja a betegek járművezetési képességét és mechanizmusát.

Terhesség és laktáció alkalmazása

Engedélyezett helyileg tejszínes vemhességi ideje csak akkor, ha a várható előny a kezelés az anya potenciális veszélyt jelent a magzatra, és amennyiben a kezelés rövid időtartama a krém alkalmazása a kis területen a bőr.

Mivel még nem állapították meg, hogy Candid B az anyatej a szoptatás ideje alatt lehet használni a gyógyszer csak szigorú feltételek mellett, szigorúan elkerülve kérelmet a mell bőre, mielőtt a közvetlen etetésére.

Kábítószer kölcsönhatások

A Candida B és más gyógyszerek kölcsönhatása nem bizonyított.

analógok

A Candida B analógjai Amyklon, Antifungol, Imidil, Clotrimazole, Kanesten, Kandizol.

A tárolás feltételei

Tartsa távol gyermekektől.

A sötét helyen 25 ° C-on tárolandó.

Felhasználhatósági időtartam - 3 év.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

Vény nélkül kapható.

Vélemények a (z) Candida B

A Candida B számos véleménye többnyire pozitív. Jelzik a gyógyszer egyetemességét és hatékonyságát a lábak, körmök, különböző eredetű candidiasis kezelésében, allergiás bőrbetegségek kezelésében. Az előnyöket ismertetve a készítmények szerzői feljegyzik a megkönnyebbülés kezdetét a krém felvitele után, a bőrpír elveszése, a viszketés és a bőr elcsípése, a gyógyszer jó toleranciája. Bőrfertőzések esetén a krém használata 7 napon belül lehetővé teszi a bőr integritásának helyreállítását. A nők arról számolnak be, hogy milyen jelentős megkönnyebbülés és gyors helyreállítás van a fogak kezelésében. A szülők kiválóan értékelik a gyógyszer hatását a gyermekek kezelésére, beleértve a pelenka bőrgyulladást, amelyet gombás fertőzés okozott.

Pozitív értékelést kap a krém fizikai tulajdonságaira (nincs szag, gyors felszívódás).

A Candide B ára a gyógyszertárakban

A Candide B ára egy cső esetében körülbelül 483 rubel.

Oktatás: Rostov Állami Orvostudományi Egyetem, "Medicine" specialitás.

A készítményre vonatkozó információ általános, tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a hivatalos oktatást. Az önkezelés veszélyes az egészségre!

A legmagasabb testhőmérsékletet Willie Jones-ben (USA) jegyezték fel, aki 46,5 ° C hőmérsékleten lépett be a kórházba.

A statisztikák szerint hétfőn a hátsérülések kockázata 25% -kal, a szívroham kockázatával pedig 33% -kal nő. Legyen óvatos.

Annak érdekében, hogy a legrövidebb és legegyszerűbb szavakat is mondhassuk, 72 egeret használunk.

A "Terpinkod" köhögés elleni gyógyszer egyike az értékesítés egyik vezetőjének, egyáltalán nem gyógyszeres tulajdonságai miatt.

Az emberi agy súlya a testtömeg körülbelül 2% -a, de a vérbe jutó oxigén körülbelül 20% -át fogyasztja. Ez a tény miatt az emberi agy rendkívül érzékeny az oxigénhiány által okozott károkra.

Mindenkinek nincsenek egyedülálló ujjlenyomataik, hanem nyelvük is.

Annak érdekében, hogy a beteg kiszabaduljon, az orvosok gyakran túl messzire mennek. Így például egy bizonyos Charles Jensen 1954 és 1994 között. túlélt több mint 900 műveletet a daganatok eltávolítására.

A WHO tanulmányai szerint napi félórás beszélgetés a mobiltelefonon 40% -kal növeli az agydaganatok kialakulásának valószínűségét.

A szolárium rendszeres látogatása során a bőrrák kialakulásának esélye 60% -kal nő.

Az élet során az átlagos személy két vagy több nagy nyálas medencét termel.

Sok gyógyszert eredetileg gyógyszerekként forgalmaztak. A heroint például eredetileg a gyermek köhögés gyógyításaként vezették be a piacra. És a kokaint az orvosok ajánlották érzéstelenítésként és az állóképesség növelésének eszközeként.

Az Oxfordi Egyetem kutatói számos tanulmányt készítettek, amelyek során arra a következtetésre jutottak, hogy a vegetarianizmus káros lehet az emberi agyra, mivel tömegének csökkenéséhez vezet. Ezért a tudósok azt javasolják, hogy ne hagyják teljesen kizárni a halat és a hús étrendjükből.

Az amerikai kutatók kísérleteket végeztek az egereken, és arra a következtetésre jutottak, hogy a görögdinnye lé megakadályozza az erek arterioszklerózisának kialakulását. Az egerek egy csoportja szokásos vizet ivott és a második görögdinnye lé. Ennek eredményeképpen a második csoport edényei koleszterin-plakkoktól mentesek voltak.

A máj a testünk legnehezebb szerve. Átlagos súlya 1,5 kg.

Ha a máj megtorpant, a halál 24 órán belül megtörténik.

Úgy tűnik, nos, mi új lehet olyan furcsa témában, mint az influenza és az ARVI kezelése és megelőzése? Mindenki régóta ismert, mint a régi "nagymama" módszerei, az egyik.

Candide B

A leírás aktuális 2016/06/01

 • Latin név: Candid B
 • ATX kód: D01AC20
 • Hatóanyag: Beclometazon + Clotrimazole (Beclometasone + Clotrimasole)
 • Gyártó: Glenmark Gyógyszergyár Zrt. (India)

struktúra

A Candid B készítmény két aktív összetevőből áll: 1 g tejszín 10 mg-ot tartalmaz klotrimazol és 250 μg beklometaszon.

Továbbá, egy krém számos kiegészítő összetevők: vazelin, benzil-alkohol, folyékony paraffin, metil-parabén, propil-parabén, cetomacrogol viasz, butilezett hidroxi-toluol, nátrium-dihidrogén-foszfát, propilénglikol, nátrium-foszfát, vízmentes, vízzel.

A kibocsátás formája

Jelenleg gyártják Candide B krém. Ez a termék fehér színű, egységes konzisztenciájú. Külsőleg alkalmazva, 15 g alumínium csövekben van elhelyezve, egy csövet helyeznek egy kartonpapírba.

Farmakológiai hatás

Kenőcs A Candida B a következőképpen működik: gyulladáscsökkentő és gombaellenes helyi eszközök. A drognak van antipruritikus, antiallergiás, anti-exudatív hatást.

Aktív komponens klotrimazol az imidazol származéka, a gombaellenes hatások széles skáláját mutatja. Az anyag hatása alatt megszakad az ergoszterin szintézise, ​​amely része a gombasejtek membránjának. Ennek eredményeképpen a tulajdonságai és szerkezete változik, a sejt lízise megtörténik. Sokkal érzékenyebben klotrimazolra bőrbetegségek, élesztők, penészgombák, szintén része a kórokozó Pityriasis versicolor, amely kiváltja a fejlesztés több színű zuzmó és a kórokozók erythrasma.

Antimikrobiális hatást figyeltek meg a gram-pozitív és a gram-negatív baktériumok tekintetében és viszonylag Trichomonas vaginalis.

Beclometazon-dipropionát anti-allergiás, gyulladáscsökkentő, antipruritikus szerként működik. Ha ezt az összetevőt alkalmazzák, az allergiás és gyulladásos bőrreakciók elnyomása, valamint a fokozott proliferációval járó reakciók kifelé mutatnak. Ennek eredményeként csökken a bőrbetegségek tüneteinek súlyossága, valamint a szubjektív érzések.

Farmakokinetika és farmakodinamika

anyag klotrimazol rosszul felszívódott a nyálkahártyákon és a bőrön, ezért nem volt szisztémás hatás a Candida B. gyógyszer alkalmazása során.

A gyógyszer alkalmazása esetén a klotrimazol szignifikánsabb koncentrációja felhám, mint a dermis és a szubkután zsír.

Használati utasítások

A Candida B hasznos a gombák fertőző betegségeihez, különösen akkor, ha az ilyen betegségek akut eczematous megnyilvánulásokkal járnak. Adjunk kenőcsöt a Candida B-nek ilyen betegségekben:

Ellenjavallatok

A termék az alábbi esetekben ellenjavallt:

 • fokozott érzékenységgel;
 • posztvakcinális eredetű bőrreakciókkal;
 • a tuberkulózis bőr;
 • bőrbetegségben szenvedő betegeknél szifilisz;
 • a betegek egyszerűek herpesz;
 • a blastomycosis, actinomycosis, sporotrichosis;
 • a krónikus betegeknél kialakuló trofikus fekélyek esetén vénás elégtelenség;
 • bőrdaganatok esetén;
 • a szoptatás.

Mellékhatások

Rendszerint a gyógyszerkészítmények alkalmazása során kis mellékhatások figyelhetők meg. Néha Candide B krémet alkalmazva a betegnek helyi manifesztációi lehetnek allergia égési érzés, bőrpír, bizsergés formájában a helyszínen, ahol a krémet alkalmazták.

Ritka esetekben a betegek hipopigmentáció, akne-szerű változások, bőr atrófia, hypertrichosis, striae, a bőr másodlagos fertőzései.

CANDID B krém, használati utasítás (Módszer és adagolás)

A termék használatának során a betegnek szigorúan be kell tartania a Candida B használatára vonatkozó utasításokat. A krémet külsőleg kell felhordani, mielőtt használatba venné, az érintett bőrfelületeket alaposan meg kell mosni és kiszáradni. Vegyünk egy vékony réteget a gyógyszerre, naponta 2-3 alkalommal.

Azok a betegek, akik szenvednek candidiasis, inguinalis epidermofit, sima bőr mikroporózis, A krémet naponta két hétig kell alkalmazni. Betegek a epidermófikus megállás az ügynököt négy hétig alkalmazzák. A krónikus megbetegedések kezelésében tanácsos a krónikus kezelést még néhány napig alkalmazni, miután a tünetek teljesen eltűntek, a betegség visszaesésének elkerülése érdekében.

túladagolás

Ha alapok beklometaszon kérte a hosszú idő, és továbbra is használják nagy felületen a bőr károsodott integritását, kialakulhat káros hatásokat, amelyek kapcsolatban vannak a kudarc és elnyomása a mellékvesekéreg működését. Emellett az ilyen megnyilvánulások akkor is megfigyelhetők, ha krémeket használnak az elzáródott kötszer használatával, és gyermekek hosszan kezelik ezt a gyógyszert. Tünetek jelentkezése esetén a kezelést abba kell hagyni, és ha szükséges, tüneti kezelést kell végezni.

kölcsönhatás

Ha a vaginálisan adják be, a klotrimazol csökkenti az aktivitást Amphotericin B, valamint számos egyéb polién antibiotikumok.

A klotrimazol aktivitása csökkenhet, ha a szert egyidejűleg alkalmazzák nystatin.

Eladási feltételek

A Candide kenőcs orvosi rendelvény nélkül kapható.

Tárolási feltételek

A terméket legfeljebb 25 ° C-os hőmérsékleten tárolja.

Lejárat dátuma

Candide B kenőcsöt 3 évig tárolhat.

Különleges utasítások

Feltéve, hogy a Candida B kenőcs első alkalmazása során a bőr túlérzékenységének tünetei alakulnak ki, haladéktalanul meg kell szakítani a kezelést és orvoshoz kell fordulni.

Javasolt, hogy ne használjon hosszú ideig kenőcsöt, különösen gyermekek kezelésére. Hosszantartó terápiával a mellékvese funkciót elnyomhatja.

A kenőcs nagy felületen való alkalmazásakor vagy az okklúziós kötszer alkalmazásakor a beclometazon szisztémás abszorpciója figyelhető meg.

Ne hagyja, hogy a kenőcs a szemébe kerüljön, ne nyúljon a nyálkahártyákra, vagy a szem területén lévő bőrre.

A fertőzés továbbfejlesztésével vagy elterjedésével a kezelést meg kell szüntetni és antimikrobiális terápiát kell előírni.

Fontos, hogy alaposan megtisztítsa a bőrt, mielőtt a kenőcs Candid B.

Nincs bizonyíték arra, hogy a gyógyszer negatív hatással lenne a páciensnek a járművek vezetésére és pontos mechanizmusokkal való működésére.

Candide B analógok

A gyógyszer analógjai gyógyszerek imidet, antifungol, klotrimazol, Kandizol, Kanesten, Amiklon, stb. Ezek az anyagok azonban csak egy hatóanyagot tartalmaznak - klotrimazol. Vannak gyertyák is a klotrimazollal.

Gyermekeknek

Gyermekek kezelésére használják, ha szükséges, de csak az orvos felügyelete alatt és kinevezésénél.

Terhesség és laktáció

Külsőleg alkalmazható terhes nőknél, ha az anyára gyakorolt ​​várható hatás meghaladja a magzat potenciális veszélyét. A Candida B használata során a terhesség hosszú ideig nem használható, és a bőr nagy területeit is kezeli.

Kenőcsöt alkalmazzon szoptatás Ez csak szigorú indikációk jelenlétében lehetséges, mivel nem ismert, hogy az aktív összetevők beléptek-e az anyatejbe. Ne alkalmazza az emlőmirigyeket a csecsemő táplálása előtt.

Értékelések Candide B

A felhasználók az interneten közzé teszik a Candida B véleményét, de ezek többnyire pozitívak. Megjegyzik, hogy a gyógyszer hatékony gombás betegségekben, gyorsan megszünteti a betegség tüneteit. A felhasználók ezt írják viszket és bőr peeling több eljárás után eltűnik. Vannak olyan szülők véleménye is, akik kenőcsöt alkalmaztak a gyermekek kezelésére és pozitív eredményeket értek el.

Ár Candide B, hol lehet megvásárolni

A gyógyszertárakban a Candida B krém ára 420 g, egy 15 g-os cső esetében. Kenőcs bármely gyógyszertárban megvásárolható.

CANDID B

Krém külső használatra fehér, homogén.

Segédanyagok: benzil-alkohol, fehér vazelin, folyékony paraffin, cetomacrogol, propilén-glikol, metil-parahidroxi-benzoát, propil-parahidroxi-benzoát, butil-hidroxi-nátrium-foszfát, vízmentes, nátrium-dihidrogén-foszfát, tisztított víz.

15 g - alumínium csövek (1) - karton csomagok.

Kombinációs gyógyszer külső használatra. A klotrimazol az imidazol származéka. Megszünteti az ergoszterin szintézisét, amely része a gombák sejtmembránjának, ami megváltoztatja tulajdonságait, és a sejt líziséhez vezet. A beclometazon glükokortikoid, gyulladáscsökkentő, anti-allergiás, antiexudatív, antipruritikus hatása.

A gyógyszer aktív kapcsolatban a dermatophytes (Trichophyton, Epidermophyton, Microsporum), élesztők és élesztőszerű gombák (Candida, Torulopsis, Rhodoturola), gombák, és a Malassezia furfur, Aspergillus; Egyes törzsek Gram-pozitív baktériumok (Streptococcus spp., Staphylococcus spp., Corynebacterium minutissimum), Gram-negatív baktériumok (Bacteroides spp., Gardnerella vaginalis), valamint a Trichomonas vaginalis.

Bőr-mikózisok (beleértve az akut eczemátus tüneteit is):

- a test különböző részeinek dermatomikózisa;

- A dermatózisok másodlagos fertőzéssel bonyolódtak.

- specifikus bőrelváltozások (beleértve a tuberkulózist, csirkehimlő, egyszerű herpesz, kanyaró, szifilisz);

- bőrreakciók a vakcinázási helyszínen;

- A készítmény összetevőivel szembeni túlérzékenység.

A krém felvitele előtt öblítse le és szárítsa meg az érintett területet. A krémet közvetlenül az érintett területekre kell felhordani, közvetlen kapcsolatba hozva a hatóanyagot a bőrrel, beleértve. a test szőrös területein. A gyógyszert 2-3 alkalommal használják naponta.

Az eczematous tünetek eltűnése után javasoljuk, hogy átkerüljen a Candide krémmel való kezelésre, amíg az elsődleges gombafertőzés teljesen eltűnik.

Helyi reakciók: bőrirritáció, égő érzés és bizsergés az alkalmazás helyén (irritáció kialakulásával, a gyógyszer eldobható).

Candide B: használati utasítás

A Candida B krém egy gombaellenes gyógyszer, amely segít a gyulladás megszüntetésében.

Összetétel, kibocsátás formája

A gyógyszert homogén, fehér krém formájában állítják elő. 1 g hatóanyag 10 mg mennyiségű klotrimazolt és 250 μg mennyiségben beklometazonot tartalmaz.

Mivel további komponens nátrium-dihidrogén-foszfát, butigidroksitoluol, metil-parahidroxi-benzoát, fehér petrolátum, tisztított víz, propil-parahidroxibenzoát, folyékony paraffin, a benzil-alkohol.

Farmakológiai tulajdonságok

A gyógyszeres kezelés külsõ felhasználásra szánt kombinált készítményekre vonatkozik.

A klotrimazol terápiás hatása az ergoszterin termelésének gátlása, amely a patogén gombák sejtmembránjának szerves része. Ez a hatás sejtes halálhoz vezet.

A beclometazon a glükokortikoszteroidokra utal, amelyek gyulladáscsökkentő, antipruritikus, anti-exudatív és anti-allergiás hatásokat mutatnak.

A gyógyszer katasztrofális hatással van a dermatophytákra, az élesztőgomba és az élesztőgombákra, a penészgombákra. Továbbá a gyógyszer negatívan befolyásolja a patogén gram-pozitív mikroorganizmusok és gram-negatív baktériumok bizonyos törzseit.

Használati utasítások

A gyógyszert a bőr mycosisában szenvedő betegeknél írják fel, beleértve az akut stádiumú eczematous tünetekkel járó szövődményeket is:

 • Másodlagos fertőzés formájában jelentkező szövődményekkel járó bőrgyulladások;
 • Lábak epidermofitája;
 • Dermatomycosis található a test különböző részeiben.

Adagolási rend

A krém használata előtt alaposan öblítse le és tisztítsa meg az érintett területet, szárítsa szalvétával vagy törülközővel. Ezután a hatóanyagot közvetlenül a sérülés helyére kell alkalmazni. A csőből ki kell préselni a krémet, és óvatosan el kell osztani a kívánt területre, beleértve a fejbőrt is, ha a kóros folyamat érinti.

Az eljárást naponta háromszor meg kell ismételni. Az ekcémás tünetek eltűnése után folytatni kell az orvosi intézkedéseket, amíg az elsődleges gombás fertőzés megszűnik.

túladagolás

A krém külső használatával az akut túladagolás valószínűsége nagyon alacsony.

Kábítószer kölcsönhatások

Ismertették a Candida B krémes gyógyszerek gyógyszerrel kapcsolatos kölcsönhatásait más gyógyszerekkel.

Szoptatás és terhesség

Jelen pillanatban nem végeztek olyan vizsgálatokat, amelyek bizonyítják a gyógyszer biztonságosságát ebben a betegcsoportban, ezért nem ajánlott hosszú ideig és nagy adagban alkalmazni a gyógyszert a nőknél a szoptatás és a terhesség ideje alatt.

Mellékhatások

A gyógyszerek alkalmazása a következő nemkívánatos reakciókhoz vezethet: allergiás megnyilvánulások, bőrpír, bizsergés és égő érzés azon a helyen, ahol közvetlen érintkezés volt a krémmel. Súlyos irritáció kialakulásakor a gyógyszert el kell dobni.

Ellenjavallatok

A gyógyszereket nem lehet beadni a következő esetekben:

 • Nagy érzékenység a gyógyszer bármely összetevőjére;
 • A bőr specifikus sérülései, például a tuberkulózis, a szifilisz, a kanyaró, a herpesz egyszerű formája, a himlő himalája.

Különleges utasítások

A gyógyszer csak dermatológiai betegségek esetén alkalmazható.

A krém alkalmazása a candidiasis komplex kezelésében az anogenitális helyeken elősegíti a pozitív eredmények és a beteg helyreállítását.

Ha glükokortikoidokat alkalmaznak nagy bőrfelületeken vagy zavaró kötéseket alkalmazva, a gyógyszer szisztémás felszívódását idézheti elő.

Abban az esetben, ha az okklúziós kötszereket használják, olyan nemkívánatos tünetek jelentkezhetnek, mint a pyoderma, folliculitis vagy kiütés.

CANDID B krémár

A moszkvai Candida B krém átlagos költsége 451 rubel.

Candida B krém analógjai

Drug analógok Candid B krémet a farmakológiai tulajdonságai Gine-Lotrimin, antifungol, Funginal, klotrimazol Acre, klotrimazol, Canison.

A tárolás feltételei

A tejszínt száraz és sötét helyen, a kisgyermekektől távoli hőmérsékleten, legfeljebb 25 gr C hőmérsékleten tárolják. A gyógyszert a kibocsátás pillanatától számított 2 éven belül szabad használni.

Candide B

 • Glenmark, India
 • Felhasználhatósági időtartam: 2020.12.01-ig

Candide B használati utasítást

Vásárlóink, akik ezt a terméket vásárolták

Latin név

A kibocsátás formája

struktúra

  1 g tejszín tartalmaz:
  Hatóanyagok: Clotrimazole 10 mg, beclomethason 250 μg;
  Segédanyagok: fehér vazelin, folyékony paraffin, viasz tsetomoakrogol, benzil-alkohol, metilparabén, propilparabén, butilezett hidroxitoluol, a propilén-glikol, nátrium-dihidrogén-foszfát, vízmentes nátrium-foszfát, tisztított víz.

csomagolás

Farmakológiai hatás

Candide-B - gombaölő helyi, gyulladáscsökkentő helyi, anti-exudatív, antipruritikus, allergiaellenes.

farmakodinámia

A klotrimazol egy imidazolszármazék, széles spektrumú gombaellenes szer. A gyógyszer hatása az ergoszterin szintézisének megsértésével jár, amely része a gombák sejtmembránjának, ami megváltoztatja szerkezetét és tulajdonságait, és a sejt líziséhez vezet. Dermatophytákhoz, élesztőgombák (nemzetség Candida, Torulopsis glabrata, Rhodotorula), a penészgombák, valamint a kórokozó Pityriasis versicolor (színes lichen) és az erythrasma okozó ágensét.

Ezenkívül antimikrobiális hatással van a Gram-pozitív (staphylococcus és streptococcus) és Gram-negatív baktériumok (Bacteroides, Gardnerella vaginalis), valamint Trichomonas vaginalis.

Beklometazon-dipropionát gyulladásgátló, antiallergiás, antiekssudativnoe és antipruritic hatást. Amennyiben helyileg alkalmazzuk beklometazon-dipropionát elnyomja a gyulladásos és allergiás bőrreakciók, valamint reakciók társított fokozott proliferáció, amely csökkenéséhez vezet a objektív tünetek (bőrpír, ödéma, lichenificatio) és szubjektív érzés (viszketés, irritáció, a fájdalom).

Candide B, felhasználási tünetek

Gombás bőrfertőzések, különösen akut eczematous megnyilvánulások kíséretében:

 • ingens epidermophytia, lábak epidermophytia;
 • sima bőr mikroszporája;
 • candidiasis okozta Candida albicans.

Ellenjavallatok

 • túlérzékenység;
 • a bőr tuberkulózisa;
 • poszt-vaszkuláris bőrreakciók;
 • herpes simplex;
 • a szifilisz bőrének megnyilvánulásai;
 • actinomycosis, blastomycosis, sporotrichosis;
 • trofikus fekélyek a krónikus vénás elégtelenség hátterében;
 • bőrdaganatok;
 • a szoptatás ideje.

Adagolás és adminisztráció

külsőleg, az előzőleg mosott és szárított érintett területeken, enyhén dörzsölve, vékony réteget alkalmazzon 2-3 alkalommal naponta.

Lágyékos epidermofit, sima bőr mikroporporia és candidiasis kezelés - 2 hét; epidermofitás leállítással - 4 hétig. Szükség esetén a hosszan tartó felhasználást ritkábban kell alkalmazni - minden másnap. A krónikus betegségek kezelésében a kezelésnek az összes tünet eltűnése után egy ideig folytatódnia kell, hogy elkerülje a betegség visszaesését.

Terhesség és laktáció alkalmazása

A Candida B krém terhes nőknél történő külső alkalmazása megengedett olyan esetekben, amikor az anya számára tervezett előny meghaladja a magzat kockázatát. Ilyen esetekben a gyógyszer alkalmazásának rövidnek és korlátozottnak kell lennie a kis bőrterületekre.

Nem ismert, hogy a gyógyszer bejut az anyatejbe, ezért a szoptatás ideje alatt a kezelés Candide B lehetőség csak szigorú indikációk, a gyógyszer nem alkalmazható a bőrön, a mell etetés előtt.

Mellékhatások

A mellékhatások, mint általában, kissé kifejeződnek. Lehetséges helyi allergiás reakciók - a bőr bőrpírja, égő érzés és bizsergés az alkalmazás helyén.

Alkalmanként, ahogy ha más kortikoszteroidok alakulhat aknepodobnye változások hypopigmentáció, striák, a bőr sorvadása, hypertrichosis teleangíektázia másodlagos bőrfertőzések.

Különleges utasítások

Ha a Candida B krém első alkalmazása a bőr túlérzékenységére (viszketés, égés vagy bőrpír) lép fel, azonnal hagyja abba a gyógyszer alkalmazását, és forduljon orvoshoz.

Ha lehetséges, kerülje a hosszantartó terápiát, különösen a gyermekeknél, a mellékvese működésének lehetséges szuppressziója miatt.

Nagy felületen történő alkalmazás vagy az okklúziós kötszerek alkalmazása a beklometazon szisztémás abszorpciójához vezethet.

Kerülje a szemmel való érintkezést; Ne alkalmazza a bőrre a szemen és a nyálkahártyán.

A fertőzés kialakulása vagy terjedése megköveteli a gyógyszer visszavonását és az antimikrobiális terápia kinevezését.

A bakteriális fertőzést meleg, nedves körülmények között kell tartani, beleértve az elzáródott kötszereket is, ezért a bőrt a krém alkalmazása előtt tisztítani kell.

A Candida B krémnek a járművek és a mechanizmusok vezetésére való képességére gyakorolt ​​káros hatásaival kapcsolatos adatok nem állnak rendelkezésre.

túladagolás

tünetek: beklometazon hosszú használat a nagy felületeket károsodott bőr épségének vagy használ okkluzív kötszerek, valamint a hosszan tartó használatot csecsemők alakulhat társuló mellékhatások funkció gátlása és elégtelensége a mellékvese kéreg.

kezelés: a gyógyszer visszavonása és szükség esetén a tüneti kezelés.

Tárolási feltételek

A gyógyszert száraz, fénytől védve, legfeljebb 25 ° C-os hőmérsékleten kell tárolni.

Candide B (Candide B)

Hatóanyag:

tartalom

Farmakológiai csoport

Nosológus besorolás (ICD-10)

struktúra

Az adagolási forma leírása

krém: egyenletes fehér.

Farmakológiai hatás

farmakodinámia

Kombinált gyógyszerkészítmény külsõ felhasználásra, amelynek hatása alkotó összetevõinek köszönhetõ.

A klotrimazol egy imidazolszármazék, széles spektrumú gombaellenes szer. Antimikotikus hatás, amely az ergoszterin szintézisének megsértésével jár, amely része a gombák sejtmembránjának, amely szerkezetének és tulajdonságainak változását idézi elő, és a sejt líziséhez vezet.

Clotrimazol érzékeny dermatophytáknak, élesztőszerű gombáknak (nemzetség Candida, Torulopsis glabrata, Rhodotorula), penészgombák, valamint egy színes lichen okozó ágens Pityriasis versicolor és az erythrasma okozója.

Antimikrobiális hatással van a Gram-pozitív (staphylococcus és streptococcusok) és Gram-negatív baktériumok (Bacteroides, Gardnerella vaginalis), valamint Trichomonas vaginalis.

A Beclometazon gyulladáscsökkentő, antiallergiás, anti-exudatív és antipruritikus hatással rendelkezik. Amennyiben helyileg alkalmazzuk beklometazon elnyomja a gyulladásos és allergiás bőrreakciók, valamint reakciók társított fokozott proliferáció, amely csökkenéséhez vezet a objektív tünetek (bőrpír, ödéma, lichenificatio) és szubjektív érzés (viszketés, irritáció, a fájdalom).

Candide jelzése B

Gombás bőrfertőzések, különösen akut eczematous megnyilvánulások kíséretében:

ingens epidermophytia, lábak epidermophytia;

sima bőr mikroszporája;

candidiasis okozta Candida albicans.

Ellenjavallatok

varicella, kanyaró;

poszt-vaszkuláris bőrreakciók;

a szifilisz bőrének megnyilvánulásai;

actinomycosis, blastomycosis, sporotrichosis;

trofikus fekélyek a krónikus vénás elégtelenség hátterében;

Terhesség és laktáció alkalmazása

A Candida B krém külső alkalmazása terhes nőknél megengedett olyan esetekben, amikor az anya tervezett alkalmazása meghaladja a magzatra jelentett kockázatot. Ilyen esetekben a gyógyszer alkalmazásának rövidnek és korlátozottnak kell lennie a kis bőrterületekre.

Nem ismert, hogy a gyógyszer bejut az anyatejbe, ezért a szoptatás ideje alatt a kezelés Candide B lehetőség csak szigorú indikációk, így azt nem lehet a bőrre, a mell etetés előtt.

Mellékhatások

A mellékhatások, mint általában, kissé kifejeződnek. Lehetséges helyi allergiás reakciók - a bőr bőrpírja, égő érzés és bizsergés az alkalmazás helyén.

Alkalmanként, ahogy ha más kortikoszteroidok alakulhat aknepodobnye változások hypopigmentáció, striák, a bőr sorvadása, hypertrichosis teleangíektázia másodlagos bőrfertőzések.

kölcsönhatás

Adagolás és adminisztráció

külsőleg, az előzőleg mosott és szárított érintett területeken, enyhén dörzsölve, vékony réteget alkalmazzon 2-3 alkalommal naponta.

Lágyékos epidermofit, sima bőr mikroporporia és candidiasis kezelés - 2 hét; epidermofitás leállítással - 4 hétig. Szükség esetén a hosszan tartó felhasználást ritkábban kell alkalmazni - minden másnap. A krónikus betegségek kezelésében a kezelésnek az összes tünet eltűnése után egy ideig folytatódnia kell, hogy elkerülje a betegség visszaesését.

túladagolás

tünetek: beklometazon hosszú használat a nagy felületeket károsodott bőr épségének vagy használ okkluzív kötszerek, valamint a hosszan tartó használatot csecsemők alakulhat társuló mellékhatások funkció gátlása és elégtelensége a mellékvese kéreg.

kezelés: a gyógyszer visszavonása és szükség esetén a tüneti kezelés.

Különleges utasítások

Ha az első alkalmazása Candid B gyógyszer, krém, kialakulnak a túlérzékenységi reakciók a bőrön (viszketés, égő érzés, vagy bőrpír), akkor azonnal abba kell hagyni a használatát, és forduljon orvoshoz.

Ha lehetséges, kerülje a hosszantartó terápiát, különösen a gyermekeknél, a mellékvese működésének lehetséges szuppressziója miatt.

Nagy felületen történő alkalmazás vagy az okklúziós kötszerek alkalmazása a beklometazon szisztémás abszorpciójához vezethet.

Kerülje a szemmel való érintkezést; Ne alkalmazza a bőrre a szemen és a nyálkahártyán.

A fertőzés kialakulása vagy terjedése megköveteli a gyógyszer visszavonását és az antimikrobiális terápia kinevezését.

A bakteriális fertőzést meleg, nedves körülmények között kell tartani, beleértve az elzáródott kötszereket is, ezért a bőrt a krém alkalmazása előtt tisztítani kell.

A közlekedési eszközök kezelésére és a mechanizmusokkal való együttműködésre gyakorolt ​​hatás. A Candida B, krém, a járművek vezetésére és a mechanizmusok káros hatásaira vonatkozó adatok nem állnak rendelkezésre.

A kibocsátás formája

Krém külső használatra. Alumíniumcsövekben, 15 g. Egy cső kartonkötegben.

gyártó

Glenmark Pharmaceuticals Ltd., India.

Az a jogalany neve és címe, amelynek nevében a forgalmi engedély kibocsátása: Glenmark Pharmaceuticals Ltd., India.

A fogyasztók igényeit a Glenmark Impex LLC címére kell küldeni: 115114, Moszkva, ul. Letnikovskaya, 2., 3., 2. emelet.

Tel: (499) 951-00-00.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

A Candide B tárolási feltételei

Tartsa távol gyermekektől.

A Candide B eltarthatósága

Ne használja a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után.

A Candid B készítmény összetétele és hatásai a gombás fertőzések megnyilvánulásainak kezelésére

Között a legkeresettebb ma gombaellenes szerek alkalmazása lakik külön, a korszerű eszközök Candid B, amely bizonyítottan a kezelés gombás elváltozások a bőrön és a nyálkahártyákon. A gyógyszertárakban forgalmazott gyógyszer összetett, könnyen használható. Által kidolgozott orvos rendszer hatását, figyelembe véve a beteg jellemzőitől és a színpadon a kóros folyamatot, lehetővé teszi a leggyorsabb, hogy elérjék a megszüntetése különösen kellemetlen tünetek gombás fertőzések, mint a viszkető bőr, a duzzanatot és a gyulladást.

A gyógyszer jellemzői

Candid B az összetételét két hatóanyagot, hogy fokozottabb hatékonysággal jelenlétében a bőr és a nyálkahártya a patogén organizmusok. Beklometazon kombinálva klotrimazol (beklometazon * + Clotrimasole *), hogy gyorsan megbirkózni a káros hatások a felső rétege a felhám különböző gombafajok képesek kiváltani mikrosporiya, sportoló bőrét dermatomycosis különböző lokalizációja a kóros folyamatot.

Számos tanulmány bizonyította, és van egy csomó pozitív visszajelzést azoktól, akik már alkalmazzák a gyógyszerek, Candid B javallt súlyos kapcsolatos betegségek kolonizáció a bőr és a nyálkahártya a mikroorganizmusok, például penész, élesztő és dermatofita gombák, gomba osztály pityriasis versicolor. A szóban forgó gyógyszer gyógyszertárainak beszerzése lehetséges orvosi-dermatológus nélkül.

Adagolási formák

A Candide B gyógyszernek számos adagolási formája van, amelyek mindegyikének saját hatásossága van a készítmény összetételének köszönhetően. A gyógyszerben található különböző dózisformák mennyiségének bizonyos különbsége lehetővé teszi egy olyan gyógyszer típusának megválasztását, amely könnyebben kiküszöböli a gombás fertőzés legnyilvánvalóbb megnyilvánulásait.

Ma már számos gyógyszerfajta létezik:

 • krém külső használatra;
 • kenőcs az érintett bőr és nyálkahártyák felületére való alkalmazásra;
 • gyertyák, amelyeknek a leggyorsabb orvosi hatásuk van;
 • tabletták, amelyek jelentős szerves változásokkal szembesülnek a patogén gombás mikroflóra aktív terjedésében.

A CANDID B krém homogén konzisztenciájú, elég vastag, fehér színű. Gyorsan felszívódik a bőrbe, így nem marad a bőrön. A kenőcs nagyfokú nedvszívó képességgel is rendelkezik, homogén, sűrűsége kevésbé sűrű, a szín világos sárgától bézsig terjedhet. A tablettákat egy gyorsan oldódó fehér bevonat borítja, hosszúkás alakúak, egy polimer buborékcsomagolásban és kartoncsomagolásban vannak csomagolva.

A Candide összetétele

A hatóanyag aktív komponensei a klotrimazol és a beklometazon anyagok, amelyek aktív gyógyhatású hatást gyakorolnak a gomba által károsított bőr és nyálkahártyákra. A készítmény dózisformájától függő segédanyagokra a következő komponensek tartoznak:

 • tisztított orvosi vazelin;
 • folyékony paraffin;
 • benzil-alkohol;
 • ketomakrogol;
 • vízmentes nátrium-foszfát;
 • tisztított víz;
 • propilénglikol.

A felsorolt ​​összetevők ebben a készítményben a legoptimálisabb arányban kerülnek bemutatásra, amely lehetővé teszi a kezelés leggyorsabb lehetséges pozitív eredményeinek elérését.

 • A Candida B költsége a védjegy nagyságától függően 420 és 650 rubel között van, 15 g krém csomagolás esetén.
 • A gyógyszer egyéb dózisformái különböző árindikátorokkal rendelkeznek: 380 és 850 rubel között.

Farmakológiai hatás

A bőrre történő helyreállító hatás elérése érdekében a Candida B gyógyszert még a bőr és a nyálkahártyák gombás lézióinak előrehaladott szakaszaiban is elfedik. Az ágens farmakológiai hatásának alapja a gombák sejtjeinek molekuláris héjaira kifejtett hatás, amelynek következtében a reprodukciójuk aktivitása csökken, a gombás sejtekben lévő összes folyamatot megszakítják.

Mivel a Candida B összes dózisformája többkomponensű, terápiás hatásuk magas, ami biztosítja a kezelés gyors pozitív eredményét. A hatóanyag aktív komponensei képesek felhalmozódni az epidermisz felső rétegének szövetében, ami bizonyos ideig pontosan megköveteli a hatóanyag hosszú ideig történő felhasználását.

farmakodinámia

Behatol a felső réteg a nyálkahártyák és a bőr hatóanyagok jelenti kezd befolyásolja mind magukat a sejteket gombák, és a folyamatok, amelyek a jelenlegi: csökkentett metabolikus folyamatok bennük, feltárt eljárás a szaporodás, amely leállítja a megnyilvánulásai a betegség, és csökkenti a negatív hatása a testen. Nem észlelték a klotrimazol penetrációját a szisztémás keringésbe.

farmakokinetikája

Abban mastering bőr előkészítése ponton megfigyelt károsodás való felhalmozódása a legnagyobb összeget, és az elején a kezelés módjától át 6-15 órával a felvitel után a külső készítmény formák és 2-3 miután megkapta tabletták adagolását vagy gyertyát.

bizonyság

A Candide B-t bármilyen adagolási formában csak dermatológiai elváltozások kezelésére alkalmazzák. A kezelésből a legkiemelkedőbb pozitív eredmény a tabletták, kúpok és a gyógyszer külső változatainak (krém és kenőcs) alkalmazásával történő integrált megközelítése.

Ennek a gyógyszerkészítménynek a használatára utaló jelek a következő betegségek és állapotok:

 • mikrosporiya;
 • A bőr és a nyálkahártyák kandidiózisa;
 • epidermothrophia, amely a lába bőrén, az ágyékban megnyilvánulhat.

A Candide B szintén jó eredményeket mutatott a különböző fajok ekcémájának kezelésében.

Használati utasítások

A gyógyszer alkalmazása a diagnózis és a dózisforma változatától függ, amelyet a dermatológus a diagnózis után és a szükséges vizsgálatokat követett el.

 • Például, tabletta napi 1-3 alkalommal kell alkalmazni, a beteg korától függően, a használatuk időtartama függ a korosztálytól, a kóros folyamat elhanyagolásától és a szervezet aktív komponensének érzékenységétől. A tablettákat vízzel mossuk.
 • gyertyák előnyösen este, így az aktív alvás során a hatóanyagok a legaktívabbak. Mivel ez a forma leggyorsabban behatol a nyálkahártyákba, és a hatóanyag hatása belülről indul, a gyermek testének fokozott érzékenysége miatt nem javasolt fiatalabb gyermekeknél.
 • Krém és kenőcs a bőr érintett területeire külsőleg kerülnek alkalmazásra, a készítmény nem szükséges dörzsölni: a hatóanyag nagyfokú abszorbanciája a leggyorsabban pozitív eredményt ad a kezelésnek.

felnőttek

Felnőtteknél a gyógyszer alkalmazási ideje általában 1-2 hét, a Candida B hosszabb alkalmazása nem ajánlott, mivel az aktív komponensek felhalmozódnak az epidermisz felső rétegében. A tablettákat is legfeljebb 2 héten belül kell bevenni, majd szünetet kell tartani.

A kenőcsöt és krémfelnőtteket naponta 2-4 alkalommal kell felszívni a bőrre, ezért a Candida B külső formáinak kipirulása nem szükséges.

Gyermekek és újszülöttek

 • Gyermekkorban A bőr és a nyálkahártyák gyógyszeres gombás sérüléseinek kezelésével egy dermatológus felügyelete mellett kell eljárni, amely biztosítja a kezelés lehetséges negatív megnyilvánulásainak minimalizálását. A kenőcs, krém és tabletta használata 1 éves kortól elfogadható.
 • Candid B hozzárendelése az újszülöttek korában nem.

Terhesség, laktáció

 • Mint aktív Candide B hatóanyag képes áthatolni a placentán, annak alkalmazása az időszakban a vemhesség a gyermek nem ajánlott, hogy megakadályozza a nem kívánt reakciók a szervezetben, mint a várandós anya és a baba.
 • A vizsgálat alatt a szoptatás a prevalenciája hasznot lehetősége mellékes megnyilvánulások tekinthető egy gombaellenes szer lehet rendelni, de használata különleges figyelmet igényel az állapota a gyermek és a nők. Azonban a legtöbb esetben nem ajánlott a szoptatás ideje alatt használt Candide.

Ellenjavallatok

 • Ellenjavallata anti-gombás fertőzések Candid B jelenlétében máj- és veseelégtelenség, allergiás reakciók és túlérzékenység bármely komponensét a készítmény.
 • Ne használja ezt az eszközt a fertőző kéregben, a tüdő- és a bőr tuberkulózisában, fekélyekkel és onkológiai bőrelváltozásokkal.
 • Ennek a gyógyszernek az ellenjavallatai még mindig egyszerű herpeszek, a szifilisz dermatológiai megnyilvánulásai, valamint az aktinomikózis, a blastomycosis, a sporotrichosis; trójai fekélyek a CVI hátterén.

Mellékhatások

Mellékhatások, ha ezt a gyógyszert a dózisformák bármelyikjeként használják:

 • a jelenlegi betegség jelenlegi megnyilvánulásainak megerősítése;
 • a bőrre gyakorolt ​​túlérzékenység;
 • a bőr hyperemia, bőrpír, égő és bizsergés a kenőcs alkalmazási területén.

Különleges utasítások

 • A gyógyszer tárolását állandó hőmérsékleten, közvetlen napfény hiányában kell elvégezni.
 • A Candide B-t gyermekek elől el kell távolítani.

Más gyógyszerekkel és alkohollal való kölcsönhatás

 • Az eszköz használatakor a gombás fertőzések ellen nem kell túl messzire az alkohol, még a kis mennyiségű alkohol a vérben jelentősen csökkenti a hajlamot a szervezet, hogy a hatóanyag összetevő, és ronthatja a kimenetelt.
 • A gombás fertőzések komplex kezelésében a gyógyszer nem veszíti el gyógyhatását.

Vélemények

Pozitív visszajelzések A Candida Bt akkor kapták meg, amikor a gombás fertőzések legelemibb megnyilvánulásai megszűntek: a bőr viszketése és égése, hiperémája és túlérzékenysége. A kiegyensúlyozott összetétel miatt a kezelés pozitív eredményei is előfordulhatnak még a sérülések elhanyagolt formáinál is.

Sokan erényként említik az adagolási forma kiválasztásának lehetőségét, amely lehetővé teszi egy olyan lehetőség kiválasztását, amelyet a szervezet könnyebben asszimilál, hogy a kezelés legnyilvánvalóbb pozitív eredményeit adja.

analógok

By analógok közé külsőleges készítmények kiküszöbölésére megnyilvánulásai gombás elváltozások a bőrön és a nyálkahártyákon és Amiklon Kandizol költség rendre 95-120 és 100-155 rubelt csomagonként.

Szintén a gombafelhasználás kezelésére:

A tünetek és a láb gyulladás kezelésére szolgáló gyógyszerek leírása ebben a videóban: