Keto Plus - használati utasítás és összetétel, javallat, mellékhatások és ár

Az emberi haj nemcsak megjelenése dísze, hanem az egészségi állapot mutatója is. Bármilyen, a fejfű vegetációval kapcsolatos problémája legalább a szervezet metabolizmusának megsértését jelenti, és a maximálisan súlyos betegségeket. A hajhullás és a természetben előforduló sérülések megjelenése a bőrön a betegség kialakulását jelzi. Ilyen esetekben a bőrgyógyászoknak ajánlott a Keto plus sampont alkalmazni - a használati utasítás megmondja, hogyan kell megfelelően felhasználni a gomba megelőzésére és kezelésére. A gyógyszer hatékonyságát a felülvizsgálatok megerősítik.

Keto Plus sampon

A fejbőr fertőző betegségei felnőtteknél és gyermekeknél az orvosok különleges eszközöket írnak elő. A gombás megbetegedések kezelésének közös módja a Keto sampon használata. A jogorvoslat a pityriasis, seborrhees dermatitis, korpásodás elleni küzdelemre szolgál. A sampon viszkózus anyag kellemes illatú. Használatát az egészségügy hatékonysága és biztonsága jellemzi.

Tanulmányok kimutatták, hogy a sampon a fejbőrbetegségek kezelését szolgálja. Ezenkívül meg kell jegyezni, hogy a Keto terápia után az remisszió lényegesen hosszabb ideig tart, mint a hasonló gyógyszerek alkalmazása után. A gyógyszer javítja a faggyúmirigyek működését, megakadályozza a káros gombák fejlődéséhez szükséges elemek előállítását, fokozatosan megsemmisítve sejtjeiket. A gyógyszer másik előnye, hogy gátolja a pikkelysömör, dermatitis és más gombás fertőzések kialakulását gátló baktériumok fejlődését.

struktúra

A sampon fő hatóanyaga a ketokonazol. Ez egy gombaellenes szer, amely megakadályozza a patogén mikroorganizmusok növekedését és fejlődését. Ezenkívül a készítmény cink-piritiont és számos olyan fontos segédanyagot tartalmaz, amelyek megkönnyítik a felhasználást, segítenek fenntartani az anyag kívánt konzisztenciáját és kellemes illatot adni a samponnak.

Tartalom 1 g samponért

Etilén-glikol-disztearát, dietanol-kókuszdióolaj-zsírsavak, nátrium-lauril-szulfát, a propilén-glikol, hipromellóz, kolloid szilícium-dioxid, imidurea, etilén-glikol-monosztearát, magnézium-alumínium-szilikát, a sav tömény sósav, monoetanol-amid, kókuszolaj zsírsavak, íz „svájci csokor”, tisztított víz, színezőanyagot azorubin

Farmakodinamika és farmakokinetika

A fő hatóanyagok sampon Keto gombaellenes hatású, és sikeresen küzd dermatophytes Trichophyton spp, Microsporum spp, Epidermophyton spp, Malassezia korpa élesztőgombák és a Candida spp. Cink-pirition rendelkezik antiproliferatív hatással hámsejtek, szemben aktív Pityrosporum orbiculare és Pityrosporum ovale - gombák okoznak túlzott hámlás.

A Keto sampon csökkenti a fejbőr viszketését a korpásodás és a seborrheás dermatitis okozta. Klinikailag bizonyítottan hatásos a fejbőrproblémák kezelésében. A hatóanyagok felszívódása a használat során minimális. A használat során lehetetlen meghatározni a ketokonazol és cink-pirition tartalmát az emberi vérben. A gyógyszernek nincs szisztémás hatása, a véráramba való bejutás nem fix.

Használati utasítások

A klinikai vizsgálatok eredményeképpen megállapítást nyert, hogy a Keto-t sikeresen alkalmazzák a fejbőr betegségei, különböző korpásodás, seborrhea. Segít megszabadulni a viszketéstől, irritációtól és a hajhullás csökkentésétől. Ezenkívül a sampon csökkenti a fejbőr peelingjét, javítja a növényzet általános szerkezetét és megőrzi állapotát. A Keto gombás fertőzések és korpásodás megelőzésére is használható.

A fejbőr betegségei

A gyógyszert pikkelyes zuzmó, seborrheás dermatitisz és más gombás fertőzések kezelésére használják, amelyeket élesztőszerű káros mikroorganizmusok okoznak, például a Malassezia furfur. A javallatok kinevezésére utaló jelek a fejbőr különböző fájdalmas körülményei. A kezelés rendszerint 1 hét és egy hónap között tart. A seborrhea és a zuzmó gyógymódjának sikerességét számos vélemény megerősíti.

Keto plus a korpásodásért

A korpásodás megjelenése az egyik leggyakoribb dermatológiai probléma. A legtöbb esetben ez a fejbőr savas egyensúlyának változása. A korpásodás oka lehet különböző kórképek és bizonyos gyógyszerek szedése. Klinikai vizsgálatok kimutatták a Keto sampon magas hatékonyságát a jelenség ellen. Ezenkívül sikeresen alkalmazták a korpásodás megelőzésére.

Keto plus sampon - használati utasítás

Az anyagot fel kell használni a fejbőrre, és masszírozni kell. Ezután 5 percig kell hagyni. A meghatározott idő elteltével a sampont alaposan öblítse le meleg vízzel. A pityriasis miatt Keto 5-7 napot igényel. Seborrhees dermatitis esetén a sampont hetente kétszer kell mosni egy hónapra. A gyógyszer alkalmazásától megfosztott megelőző kezelésre 3-5 napig ajánlott. A korpásodás megakadályozását hetente egyszer kell alkalmazni egy hónapra.

Különleges utasítások

A Keto alkalmazása során ajánlatos elkerülni a szemmel való érintkezést. Ellenkező esetben vízzel kell öblíteni. A megvonási szindrómának a glükokortikoszteroidokkal történő hosszú távú helyi kezelés megakadályozása érdekében ajánlott, hogy azokat továbbra is samponnal együtt használják. Az SCS törlését 2-3 héten belül végezzük. Ritka esetekben a droghasználati probléma fokozódott a gyógyszer alkalmazásakor. Ilyen helyzetekben ajánlott egy dermatológust konzultálni.

Terhesség alatt

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Keto alkalmazásakor a hatóanyag, a ketokonazol és a cink-piritionok hatóanyagai nem szívódnak fel a szisztémás keringésben. Ez azt jelzi, hogy nincs ellenjavallat a gyógyszer terhesség és laktáció idején történő alkalmazására. Ebben az esetben a bőrbetegségek kezelését előzetesen bele kell egyeztetni az orvossal.

Mellékhatások

A korpásodás okozta sampont és a Keto jól tolerálható. Néha a szőrtüszők zsírosodnak vagy túlságosan szárazak. Alkalmanként mellékhatások jelentkeznek helyi irritáció és viszketés formájában. Szürke vagy kémiailag károsodott növényzetben szenvedő betegeknél a haj színváltozása fordulhat elő. Ha nemkívánatos tünetek jelentkeznek, forduljon a bőrgyógyászhoz.

túladagolás

A Keto alkalmazása során a túladagolás tényét nem célozza, mivel az anyagot kizárólag külső használatra szánják. Sampon véletlenül történő használata esetén nincs szükség különleges intézkedésekre. Az aspiráció elkerülése érdekében tilos a hányás vagy a gyomor mosása. A sampon vagy a lenyelés gyakori használatának kellemetlen következményeit nem rögzítették.

Ellenjavallatok

A gyógyszer kétségtelen előnye, hogy a klinikai vizsgálatok nem mutattak olyan betegségeket, amelyekben a Keto használata tilos. Ezenkívül nincs bizonyíték arra, hogy összeférhetetlenség lenne más gyógyszerekkel. A legfontosabb ellenjavallatok a sampon hatóanyagainak intoleranciája. A készítmény alkalmazása nem ajánlott abban az esetben, ha az összetevők allergiás reakciót okozhatnak.

Eladó és tárolási feltételek

Az Orosz Föderáció gyógyszertáraiban a Keto recept nélkül kapható. A sampont a fénytől védett helyiségben, legfeljebb 25 ° C-on tartsa. A termék eltarthatósága 2 év.

Analóg sampon Keto plus

A betegek magas költségkategóriájuk miatt gyakran kést cserélnek. Ha az utasításokat követik, analógok használhatók. Ez lehet bármely más sampon a ketokonazollal hasonló cselekvési elvvel. A termék cseréjekor ajánlatos szakemberrel konzultálni. A bőrgyógyászok a következő Keto analógok használatát fontolgatják:

Ár Keto plusz

A sampon költségeit nem lehet alacsonynak nevezni, de megfizethető az átlagos orosz költségvetés számára. Tekintettel arra, hogy egy csomag elegendő a szokásos kezeléshez, a sampon ára nehezen hívható fel. Az adagtól függően változik a 500-800 rubel költsége. Vásárolni Keto plus lehet a gyógyszertárakban és az online áruházban, amely forgalmaz gyógyászati ​​termékeket.

A Keto Plus hatékonysága szeborrikus és atópiás dermatitisz kezelésében

Gyakori jelenség a kora és fejfájás atopikus és seborrheás bőrgyulladása által okozott korpásodás és kifejezett viszketés. Ezek a betegségek nagyobb valószínűséggel befolyásolják az idős embereket vagy a gyengített betegeket, akik bármilyen szomatikus patológiában szenvednek. A viszketés és a hámlás fő oka a fejbőr savasságának növekedése, ami a kóros folyamatok következménye a szervezetben. A gombás dermatitisz enyhe és hatékony gyógyszere a Keto Plus.

Összetétel és kibocsátás formája

A Keto Plus rózsaszín sampon semleges szaggal, a palack térfogata 60 ml. A készítmény a következőket tartalmazza: ketokonazol - 20 mg és cink-pirition - 10 mg. Az alábbi képen láthatja az eredeti sampon csomagolását és üvegét.

Használati utasítások

Keto Plus sampon használják seborrhoeás dermatitis, pityriasis versicolor és a különböző korpásodás okozta gombák.

Az ágens patogén gombákkal szemben fungicid és fungisztatikus tulajdonságokat mutat. Gyorsan eltávolítja a kellemetlen érzést (viszketés és különböző peeling atopiás vagy seborrheás dermatitisz). A kezelés után a faggyúmirigyek működése stabilizálódik, az irritált bőr megnyugszik és a korpásodás eltűnik.

Farmakológiai hatás

A Keto Plus-t felnőtteknél és gyermekeknél gyulladással és ecdízissel alkalmazzák, gombás etiológiával. A gyógyszer terápiás hatása két hatóanyag hatásán alapul:

 • Ketokonazol. Az anyag egy széles spektrumú fungisztatikus szer. A foszfolipidek, az ergoszterin és a trigliceridek termelésének gátlásával megakadályozza a gombasejtfal integritását. A gyógyszer különböző mértékben befolyásolja a gombák létfontosságú aktivitását. Az élesztőgombák, dermatophyták, magasabb és dimorf gombák ellen fungicid és fungisztatikus aktivitást mutatnak. És a phycomycetes, az Entomophthorales kivételével, érzéketlenek rá.
 • Cink-pirition. Ez az aktív elsősorban ellen Pityrosporum - a gomba okozza a korpásodást és Pityrosporum orbiculare (tinea versicolor). Antiproliferatív hatással rendelkezik, gátolja a kórokozó gombák kialakulását, csökkenti a viszketést és a hámlasztást a seborrhees dermatitisz során.

Az ügynök nem mutat általános hatást, és csak külsőleg alkalmazható, nincs különösebb korlátozás a használat során. Gyermekgyógyászatban alkalmazható, mivel a cink-pirition és a ketokonazol abszorpciója a bőrön keresztül a helyi alkalmazás során minimális.

Használati utasítások

Az utasításoknak megfelelően a gyógyszert az alábbiak szerint kell alkalmazni:

 1. A termék használata előtt a hajat samponnal mosson mindennapi használatra, lehetőleg szulfátok nélkül.
 2. Tiszta, nedves hajra kis mennyiségű (10 ml) Keto Plus-t használjunk és habzó anyaggal 5 percen át áztassuk.
 3. A habot meleg vízzel le kell mosni és törölközővel törölni.

Nem hajszárítóval hajszárító, különösen forró robbantás nem javasolt. Ez a fejbőr dehidratálásához és a peelinghez vezet. Elegendő csak a fésű hajának fésülése a sima fogakkal és természetes módon megszáradni.

Samponkezelés során nem ajánlott különféle maszkokat, öblítéseket és hajápoló szereket alkalmazni. Ha a gombaellenes szer a szemre kering, elég, ha folyó vízzel öblítik, további intézkedésekre nincs szükség.

felnőttek

A kezelés a kóros folyamat betegségétől és súlyosságától függ:

 • A Seborrheic és atopiás dermatitis hetente kétszer, egy hónapon át szükséges.
 • A gombás megbetegedések megelőzése a gyógyszer legalább egy hónapon át történő alkalmazását jelenti.
 • A helyi színtű lichen helyi terápiát naponta egy héten végezzük. Kombinálják a gombaellenes szerek orális adagolásával.
 • A Pityrosporum ovale által okozott korpásodás esetén minden egyes hajmosásra 30 napig sampont kell használni.

Gyermekek és újszülöttek

A seborrhea gyermekek kezelésében felnőtt betegek számára ajánlott adagolási rendszert alkalmaznak. Az egyetlen kivétel a sampon mennyisége: egyszeri adag felnőtteknek - 10 ml, és gyermekeknek - 5 ml. Mosás után a hajat alaposan ki kell öblíteni bőséges meleg vízzel, és természetesen szárítani, időnként fésülni.

A Keto Plus használatára vonatkozó utasításokban nincsenek adatok az újszülöttek gyógyszeres alkalmazásának biztonságáról, ezért a kezelés előtt konzultáljon egy gyermekorvosgal.

Terhesség és laktáció

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a helyileg alkalmazott gyógyszer gyakorlatilag felszívódását ketokonazol és a cink pirition a bőrön keresztül, így az orvosok nem korlátozzák a használatát a sampon, amikor a baba a terhesség és a szoptatás ideje alatt.

Ellenjavallatok

Abszolút ellenjavallatok a ketokonazol és a cink-pirition esetében a hatóanyagok helyi alkalmazásához csak túlérzékenység van ezeken a komponenseken. Emellett más imidazol gyógyszereket sem szabad használni.

Különleges utasítások

A kortikoszteroidok bőrbetegségeinek prolongált kezelését követő elhagyási szindróma elkerülése érdekében ajánlott a Keto Plus alkalmazása a GCS helyi alkalmazásával együtt.

Néha a sampon fokozott hajhullást okozhat, ebben az esetben a gyógyszert fel kell függeszteni. Javasoljuk, hogy megvédje a szemét a sampontól, de ha ez megtörténik, akkor sok folyóvízzel mossa le őket.

Mellékhatások

A Keto Plus a legtöbb esetben jól tolerálható. Alkalmanként bőrirritáció és viszketés léphet fel. A haj állapota ideiglenesen romolhat, túlzott szárazság vagy zsírosság jelentkezhet. A színes, szürke vagy göndör hajú betegek esetenként megváltoztatják a hajszál színét porozitása miatt.

Hiperérzékenység esetén allergiás reakciók lehetségesek: anafilaxiás sokk, angioödéma. Bőrreakciók: fényérzékenység, kifejezett viszketés és duzzanat, kiütések. A központi idegrendszer mellékhatásai is vannak: álmosság, depresszió, fokozott koponyaűri nyomás, fejfájás és szédülés.

analógok

A sampon ára 350-400 rubel, 60 ml és 850-900 között 150 ml-re ingadozik. Általában a kezelés nem lesz drága, még akkor sem, ha a haj elég rövid. Előzetesen olvashatja a véleményeket, ez fog valamilyen ötletet adni a gyógyszerről.

A vevők gyakran keresnek olcsóbb analógokat, amelyek kizárólag ketokonazolt tartalmaznak:

Az olcsó analógok kiválasztása során fontos figyelni az alapok összetételére. Ezekben a ketokonazol mellett cink-piritionot is tartalmaznia kell.

A fenti samponok hatása egyetlen hatóanyagra korlátozódik. Nem képesek összetett hatást kifejteni a fejbőrön. A Ketotifen nem a Keto Plus analógja. Általánosságban elmondható, hogy a hatóanyag vizsgálata a fejbőr gombás dermatitisz esetében nagy hatékonyságot mutat.

Keto plusz

Keto Plus: használati útmutató és felülvizsgálat

Latin név: Keto plus

Hatóanyag: ketokonazol (ketokonazol) + piríton cink (pirimion cink)

Gyártó: Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (Glenmark Pharmaceuticals, Ltd.) (India)

Frissítse a leírást és a fényképet: 05/29/2018

Az árak a gyógyszertárakban: 508 rubel.

A Keto plus egy gombaellenes szer.

A kibocsátás és az összetétel formája

Adagolási forma - sampon: viszkózus szuszpenzió rózsaszín, amelynek kellemes illata (5, 10, 60, 75, 80, 100 és 150 ml-es polietilén palackok menetes kupakkal típusú flip-top, egy injekciós üveg egy kartondobozban, amely olyan utasításokat tartalmaz, a Keto plus használatáról).

Összetétel 1 g sampon:

 • hatóanyagok: ketokonazol - 20 mg; cink-pirition - 10 mg;
 • Kiegészítő komponensek: bázis sampon Velko SX200 (nátrium-lauril-szulfát, glikol-disztearát, etilénglikol-monosztearát, dietanolamid és monoetanol-amid, kókuszolaj-zsírsav), sósav koncentrált, imidurea, kolloid szilícium-dioxid, hipromellóz, magnézium-alumínium-szilikát, propilénglikol, tisztított víz, színezőanyagot azorubin ízesítő "Svájci bouquet".

Farmakológiai tulajdonságok

farmakodinámia

A sampon farmakológiai hatása a hatóanyagok tulajdonságainak köszönhető:

 • ketokonazol - imidazol-dioxolán szintetikus származéka, amely gombaellenes aktivitást mutat Candida spp. és Malassezia furfur (Pityrosporum ovale), hanem dermatophytes Epidermophyton spp., Trichophyton spp. és Microsporum spp.;
 • Cink-pirition - komplex vegyületet tartalmaz antiproliferatív hatást epithelialis sejteken és mutató gombaellenes aktivitással rendelkezik gombák Pityrosporum orbiculare és Pityrosporum ovale, ami nem okoz túlzott hámlás.

A Keto plus gyorsan csökkenti a fejbőr viszketését és hámlását, ami általában a seborrheás dermatitishez vezet.

farmakokinetikája

A sampon helyi alkalmazásával a hatóanyagok felszívódása elhanyagolható. Még a készítmény hosszú ideig tartó használatakor sem a ketokonazol és a cink-pirition nem észlelhető a vérben, ezért okkal feltételezhető, hogy a Keto plus nem rendelkezik szisztémás hatással.

Használati utasítások

Sampon Keto Plus célja a megelőzés és a kezelés az elváltozások a bőr és a fejbőr okozta Malassezia korpa (Pityrosporum), beleértve a különböző típusú korpásodás, szeborreás dermatitisz, a fejbőr és a tinea versicolor.

Ellenjavallatok

A Keto plus ellenjavallt bármely aktív vagy segéd sampon összetevővel szembeni túlérzékenység esetén.

Keto plus, használati utasítás: módszer és adagolás

A Keto Plus-t a bőr és a fejbőr érintett területeire kell alkalmazni, 3-5 percig hagyni, és öblíteni vízzel.

A sampon sokfélesége és a kezelés időtartama:

 • pityriasis lichen: naponta 5-7 napig;
 • Seborrheic dermatitis: hetente 2 alkalommal 1 hónapig.

A sampon sokfélesége és a megelőző kezelés időtartama:

 • pityriasis lichen: naponta 3-5 napig;
 • a fejbőr seborrheás bőrgyulladása: heti 1 alkalommal 1 hónapig.

Mellékhatások

A Keto Plus sampon általában jól tolerálható. Ritkán helyi irritáció és viszketés figyelhető meg, a haj száraz vagy zsíros lehet.

Egyes esetekben, főleg szürke haj vagy kémiai károsodásban szenvedő betegeknél hajszínváltozás lehetséges.

Néha a Keto plus alkalmazása során fokozódott a hajhullás.

túladagolás

Tekintettel a kábítószer külső használatának módjára, a túladagolás valószínűtlen.

Ha a sampont véletlenül szájon át szedik, ajánlatos hánytatni vagy öblíteni a gyomrot. Különleges orvosi intézkedések nem szükségesek.

Különleges utasítások

Óvatosan kell eljárni, nehogy a termék belépjen a szemébe. Ha ez megtörténik, bő vízzel mosson le a szemét.

Befolyásolja a gépjármű-közlekedés és komplex mechanizmusok kezelésének képességét

A hatóanyag komponensei nem befolyásolják negatívan egy személy kognitív és pszichomotor funkcióit.

Terhesség és laktáció alkalmazása

A hatóanyag komponensei szinte nem felszívódnak, ha külsőleg alkalmazzák, ezért a Keto plus nem ellenjavallt terhes és szoptató anyáknál.

Kábítószer kölcsönhatások

Azoknál a betegeknél, akik hosszú távú helyi glükokortikoszteroidokat (GCS) alkalmaztak, ezek éles eltörlése esetén kivonási szindróma alakulhat ki. Emiatt a Keto plus terápia elején a GCS egyidejű alkalmazását folytatni kell és fokozatosan - 2-3 héten belül - fel kell függeszteni őket.

A samponokkal együtt nem ajánlott a GCS-t tartalmazó bőrgyógyászati ​​készítmények használata.

Mivel szignifikáns szisztémás felszívódás hiányzik, a Keto plus kölcsönhatása más gyógyszerekkel nem valószínű.

analógok

Keto plus analógok Mikozidin, Nitrofungin, Nichlofen 1% oldat, Fungoterbine Neo, stb.

A tárolás feltételei

A fénytől védett, 25 ° C-ig terjedő hőmérsékleten tartandó gyermekektől távol tartandó.

Felhasználhatósági időtartam - 2 év.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

Vény nélkül kapható.

Vélemények a Keto plus-ról

Az áttekintések szerint a Keto Plus hatékony gyógyhatású készítmény a korpásodás és a seborrheás dermatitisz kezelésében. A betegek megjegyzik, hogy a sampon kellemes illatot és gazdaságilag elfogyasztott. Sokan észleltek jelentős javulást a gyógyszer első használatát követően.

A hátrányok közé tartozik a magas költség (vagy kis mennyiségű sampon ehhez az árhoz), a hiányzó kényelmes adagoló az üvegben.

Ritka, negatív jellegű beszámolókban a betegek nem elégséges kifejeződést vagy teljes hatáshiányt írnak le. Egyesek panaszkodnak, hogy a haj után a sampon túl száraz lett.

A Keto plus ára a gyógyszertárakban

Hozzávetőleges árak a Keto plusz: egy üveg 60 ml - 499-551 rubelt., Egy üveg 150 ml - 767-774 rubelt.

Keto plus sampon 60 ml

Keto plus sampon 60ml

Keto plus sampon 60 ml

Keto Plus sampon 150ml

Keto plus sampon 150 ml

Oktatás: Rostov Állami Orvostudományi Egyetem, "Medicine" specialitás.

A készítményre vonatkozó információ általános, tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a hivatalos oktatást. Az önkezelés veszélyes az egészségre!

Az Egyesült Királyságban létezik egy törvény, amely szerint a sebész megtagadhatja a műtét elvégzését a beteg számára, ha dohányzik vagy túlsúlyos. Az embernek fel kell hagynia a rossz szokásokat, és talán nem lesz szüksége műtétre.

Sok gyógyszert eredetileg gyógyszerekként forgalmaztak. A heroint például eredetileg a gyermek köhögés gyógyításaként vezették be a piacra. És a kokaint az orvosok ajánlották érzéstelenítésként és az állóképesség növelésének eszközeként.

A tüsszentés alatt a testünk teljesen leáll. Még a szív megáll.

Korábban az ásítás az oxigénnel gazdagítja a testet. Ezt a véleményt azonban megtagadták. A tudósok bebizonyították, hogy ásítás, egy személy hűti az agyat és javítja a teljesítményét.

Működés közben az agyunk energiát tölt egy 10 wattos villanykörte számára. Tehát egy fényes izzó fényképe egy érdekes gondolat idején nem olyan messze van az igazságtól.

A legmagasabb testhőmérsékletet Willie Jones-ben (USA) jegyezték fel, aki 46,5 ° C hőmérsékleten lépett be a kórházba.

Még akkor is, ha egy személy szíve nem verte meg, akkor még hosszú ideig élhet, amit a norvég halász Jan Revsdal bizonyított nekünk. A "motorja" 4 órával leállt, miután a halász elveszett és elaludt a hóban.

Az emberi vér "óriási nyomás alatt" folyik az edényeken, és ha integritásukat megsértik, akár 10 méteres távolságon is képes lőni.

A WHO tanulmányai szerint napi félórás beszélgetés a mobiltelefonon 40% -kal növeli az agydaganatok kialakulásának valószínűségét.

Az antidepresszánsokat szedő személy a legtöbb esetben ismét depresszióban szenved. Ha valaki maga is megbirkózik a depresszióval, minden esélye örökre elfelejteni ezt az állapotot.

Mindenkinek nincsenek egyedülálló ujjlenyomataik, hanem nyelvük is.

A legtöbb nő jobban örülhet a tükörben gyönyörű testüknek, mint a szexből. Tehát a nők törekszenek a harmóniára.

Ha naponta csak kétszer mosolyog, akkor csökkentheti a vérnyomást és csökkentheti a szívroham és a stroke kockázatát.

Az élet során az átlagos személy két vagy több nagy nyálas medencét termel.

Négy szelet sötét csokoládé tartalmaz körülbelül kétszáz kalóriát. Tehát ha nem akarsz jól kijönni, akkor jobb, ha nem eszel naponta több mint két darabot.

Sokan ismerik a helyzetet, amikor a baba "nem jön ki" a megfázásból. Ha az óvoda első évében ez a test normális reakciója, akkor felmerül.

Keto Plus - használati utasítás, analógok, vélemények és kiadás formájában (a sampon a szuszpenzió formájában) gyógyszer kezelésére seborrhea fejbőrön vagy a korpásodás, tinea versicolor bőrgyulladás felnőttek, gyermekek és a terhesség alatt. struktúra

Ebben a cikkben olvashatod a kábítószer használatára vonatkozó utasításokat Keto plusz. Bemutatásra kerülnek a webhely látogatóinak - a gyógyszerek fogyasztói, valamint a szakemberek véleménye a Keto plus használatáról a gyakorlatban. Nagy érdeklődés az, hogy aktívan vegyék fel a gyógyszerre vonatkozó visszajelzéseiket: a gyógyszer segített vagy nem segít abban, hogy megszabaduljon a betegségtől, amelyet komplikációk és mellékhatások észleltek, és amelyeket a gyártó nem jelöl meg a jegyzetben. A Keto analógjai a meglévő szerkezeti analógok jelenlétében. Használja szeborrhea fej vagy korpásodás, pityriasis, dermatitis felnőtteknél, gyermekeknél, valamint terhesség és szoptatás idején. A készítmény összetétele.

Keto plusz - kombinált gombaellenes gyógyszer.

Ketokonazol, szintetikus származéka imidazol-dioxolán rendelkezik gombaellenes aktivitással szemben dermatofitákkal, így Trichophyton spp., Epidermophyton spp., Microsporum spp. és az élesztőszerű gombák, például a Candida spp. (Candida) és a Malassezia furfur (Pityrosporum ovale).

Cink-pirition - van egy antiproliferatív hatás a hámsejtek, és antifungáiis aktivitású elleni Pityrosporum ovale és Pityrosporum orbiculare, amely túlzott hámlás.

A Keto Plus sampon gyorsan csökkenti a fejbőr hámlását és viszketését, amely rendszerint korpás és seborrheás dermatitishez társul.

struktúra

Ketokonazol + cink-pirition + segédanyagok.

farmakokinetikája

Külső alkalmazás esetén a gyógyszer hatóanyagainak abszorpciója a bőrön keresztül elhanyagolható. A ketokonazol és a cink-pirition ion hatóanyag-koncentrációinak hosszantartó felhasználása a vérben nem határozható meg.

bizonyság

Az élesztőszerű mikroorganizmusok okozta gombás bőrt és fejbőrök kezelését és megelőzését Malassezia furfur (Pityrosporum ovale):

 • pityriasis lichen;
 • seborrheás dermatitis;
 • különböző típusú korpásodás.

A kibocsátás formái

Sampon a rózsaszín színű, kellemes szagú viszkózus szuszpenzió formájában.

Más dózisformák, akár oldat, kenőcs vagy krém, a gyógyszer közzétételének időpontjában a könyvtárban nem léteztek.

Használati útmutató és használatuk

Külső, az érintett bőrön és fejbőrön 3-5 percen keresztül sampont használjon, majd öblítse le vízzel.

A pityriasis zuzmó kezelése - napi 5-7 nap.

Seborrheic dermatitis kezelésénél - hetente kétszer 1 hónapig.

A pityriasis lichen megelőzésére - naponta 3-5 napig.

Seborrheic dermatitis megelőzésére - hetente 1 alkalommal 1 hónapig.

Mellékhatás

A Keto Plus általában jól tolerálható. A többi samponhoz hasonlóan helyi irritáció és viszketés is előfordulhat. A haj zsíros vagy száraz lehet.

Általában a Keto sampon és az ilyen jelenségek használata ritkák. Egyes esetekben, főleg kémiailag sérült vagy szürke hajú betegekben, a haj elszíneződése elszíneződött.

Ellenjavallatok

 • túlérzékenység a hatóanyag összetevőire.

Terhesség és laktáció alkalmazása

Talán a használatát sampon Keto Plus terhesség és szoptatás alatt (például ketokonazol és a cink pirition gyakorlatilag nem szívódik fel a szisztémás keringésbe).

Gyermekekben való alkalmazás

Különleges utasítások

Sampon használata esetén kerülje a szemmel való érintkezést. Ha sampon jön a szemébe, öblítse le őket vízzel.

Ritka esetekben a Keto plus sampon alkalmazása esetén nőtt a hajhullás.

A psoriasis kezelésére nem alkalmazzák.

Kábítószer kölcsönhatások

Alkalmazásakor a hatóanyag használó betegeknél glükokortikoszteroidok (GCS) helyi alkalmazásra, annak érdekében, hogy elkerüljék a visszavonás továbbra is használja őket a háttérben a használatát sampon Keto Plus, majd fokozatosan visszavonása kortikoszteroidok 2-3 héten belül.

A Keto Plus analógjai

Strukturális analógok a hatóanyaghoz A Keto-nak nincs pluszja. A sampon az aktív összetevők egyedülálló kombinációját tartalmazza.

A gyógyhatású készítmények analógjai (a fej seborrhea vagy korpásodás kezelésére szolgáló szerek):

 • Artromaks;
 • Belosalik krém;
 • Diprosalik;
 • Diprosalik lotion;
 • ketokonazol;
 • metrogil;
 • Nizoral;
 • Cink-pirition;
 • Sinalar;
 • Bőr sapka;
 • Phytoval dermatológiai sampon a korpás intenzív ápolás ellen;
 • Phytoval dermatológiai sampon a korpásodás ellen rendszeres karbantartás;
 • Friederm kátrány;
 • Friederm pH-mérleg;
 • Friederm cink;
 • Fungoterbin;
 • Hea Force sampon a korpásodásért;
 • Cynovit hajszemcsés korpásodás;
 • Tsinokap.

Keto Plus

A kibocsátás formái

Az orvosok véleménye a keto pluszról

Sampon "Keto Plus" egy gombaellenes készítmény gyulladáscsökkentő, seborrhaguló és keratolitikus hatással. A "Keto Plus" bebizonyosodott szeboréás dermatitisz, pityriasis kezelésében és komplex terápiában a fejbőr pszoriázisában. Szükség esetén ajánlom a fenntartó terápiára a fő terápiás kezelést követően. A hatás még az első alkalmazásoknál is észrevehető. Nem túladt a hajon, tisztít, eltávolítja a felesleges zsírosodást, ezért terhes nőkön és gyermekeken is használható.

A terápia kezdetén az ekdízis alkalmanként emelkedik.

Pácienseimhez ajánlom a "Keto Plus" sampont a seborrheás dermatitishez, a pityriasishoz és a különböző korpásodásokhoz. Ez a sampon két aktív összetevőt tartalmaz. A ketokonazolt a gombák ellen küzdik, és a pirit cink elnyomja a baktériumok növekedését és szabályozza a faggyúmirigyek működését. A sampont jól tolerálják, a mellékhatások rendkívül ritkák.

A "Keto plus" gyógyszer egy gombaellenes szer. A készítmény összetétele ketokonazolt és pirimion cinket tartalmaz. Gyakorlatomat széles körben használom olyan betegségek kezelésére, mint például a seborrheás dermatitis, a fejbőr mikroszporája, stb. A gyógyszer jól bebizonyosodott. A használat során mellékhatásokat nem figyeltek meg.

A gyógyszer bebizonyosodott olyan betegségek kezelésében és megelőzésében, mint a seborrhees dermatitis és a sokszínű (pitybearing) lychen. Az egyetlen gyógyszer, amely a "Cink Pyrimion" + "Ketokonazol" kombinációjában található.

Sajnos, nem minden gyógyszertár Kuschev kerület eladó.

Saját észrevételeimre utalva megjegyezhetem, hogy 10 beteg közül körülbelül 9-nek megfelelő.

Hatékony gyógyszer a seborrheás dermatitishez - "korpásodás" (fejbőr, sima bőr), valamint a pityriasis, mint kiegészítő jogorvoslat a törzs mosásához. 5 percig szappannal (a hajon hetente 3-szor, a sima bőrön 1-2 alkalommal 1-2 alkalommal) írok fel.

A támogató nyomon követési terápia néha 1-2 alkalommal hetente szükséges.

Patient Issues

A keto plus használata

Farmakológiai hatás

Kombinált gombaellenes szer.

A ketokonazol egy imidazol-dioxalán szintetikus származéka. Van gombaellenes hatása. Aktív kapcsolatban dermatophytes (Trichophyton spp., Epydermophyton spp., Microsporum spp.), élesztő és élesztő-szerű gombák (Candida spp., Malassezia Futur / Pityrosporum ovale /).

A cink-piritionion antiproliferatív hatással van a hámsejtekre; valamilyen aktivitással rendelkezik a Pityrosporum ovale és a Pityrosporum orbiculare ellen, ami túlzott bőrhámozást okoz.

A gyógyszer gyorsan csökkenti a fejbőr hámlását és viszketését a korpásodás és a seborrheás dermatitisz okozta.

farmakokinetikája

Felszabadulás, összetétel és csomagolás formája

sampon rózsaszín színű viszkózus szuszpenzió formájában, kellemes szaggal.

segédanyagok: Base sampon Velko 200 SX (etilén-glikol-mono- és disztearát, nátrium-lauril-szulfátot, dietanol-kókuszolaj-zsírsav-monoetanol-amid, és kókuszolaj zsírsavak), propilén-glikol, hipromellóz, kolloid szilícium-dioxid, imidurea, magnézium-alumínium-szilikát, színezéket azorubin, koncentrált sósavat, íz "Svájci csokor", tisztított víz.

60 ml - műanyag palackok (1) - kartondobozok.

Adagolási rend

A sampont a fejbőr hajára és bőrére masszírozzuk és 3-5 percig hagyjuk; majd mossa le.

a a pityriasis lichen kezelése - napi 5-7 nap.

a Seborrheás dermatitisz kezelése - Hetente 2 alkalommal 1 hónapig.

mert a pityriasis megelőzése - naponta 3-5 napig.

mert Seborrhees dermatitis megelőzése - 1 alkalommal hetente 1 hónapig.

túladagolás

A Keto sampon használata és a túladagolás tüneteinek kialakulása nem valószínű, mert a gyógyszert kizárólag külső használatra szánják.

kezelés: ha véletlenül nem szükséges különleges intézkedések lenyelése. Az aspiráció megelőzése érdekében tilos a hányás kiváltása és a gyomormosás elvégzése.

Kábítószer kölcsönhatások

Mellékhatás

bizonyság

A fejbőr gombás bőrelváltozásainak kezelése és megelőzése:

Ellenjavallatok felhasználásra

Terhesség és laktáció alkalmazása

Különleges utasítások

Sampon használata esetén kerülje a szemmel való érintkezést. Ha sampon jön a szemébe, öblítse le őket vízzel.

Alkalmazásakor a hatóanyag használó betegeknél kortikoszteroidok helyi alkalmazásra, annak érdekében, hogy elkerüljék a visszavonás továbbra is használja őket a háttérben a használatát sampon Keto Plus, majd fokozatosan visszavonása kortikoszteroidok 2-3 héten belül.

Ritka esetekben a Keto plus sampon alkalmazása esetén nőtt a hajhullás.

Keto Plus

A leírás aktuális 2015/04/27

 • Latin név: Keto plusz
 • ATX kód: D01AC
 • Hatóanyag: Ketokonazol, pirítóz cink (pirimion cink)
 • Gyártó: GLENMARK PHARMACEUTICALS (India)

struktúra

Egy gramm Keto Plus 20 mg-ot tartalmaz ketokonazol, 10 mg cink-piritiont.

További összetevők: nátrium-lauril-szulfát, etilén-glikol-monosztearát, monoetanolamid és dietanolamid, kókuszolaj-zsírsav, etilén-glikol-disztearát, propilén-glikol, szilícium-dioxid, hipromellóz, magnézium-alumínium-szilikát-hidrát, imidurea, sósav, azorubin színezőanyag, ízesítőanyag, a víz.

A kibocsátás formája

A viszkózus rózsaszín szuszpenzió kellemes illattal.

150 vagy 60 ml szuszpenziót egy műanyag ampullában; egy üveg egy papírcsomagolásban.

Farmakológiai hatás

helyi gombaellenes hatás.

Farmakodinamika és farmakokinetika

farmakodinámia

Polycomponent gombaellenes gyógyszer.

ketokonazol - mesterséges származék imidazol. Van gombaellenes hatása. Érinti a dermatophytes születés Trichophyton, Epydermophyton, Microsporum; élesztő és élesztő gomba fajta Candida, valamint Pityrosporum ovale és Malassezia futur.

Cink piritio antiproliferatív hatással van a sejtekre hámszövet; tevékenységével kapcsolatos Pityrosporum orbiculare és ovale, amelyek a hám túlzott hámlását okozzák.

Sampon A Keto Plus aktívan csökkenti a fejbőr viszketését és méretezését seborrheás dermatitis vagy korpa.

farmakokinetikája

Külső felhasználás esetén az aktív komponensek abszorpciója a bőrön keresztül szinte hiányzik. A gyógyszer tartós felhasználásával, koncentrációjuk a vér nem határozzák meg.

Használati utasítások

A fejbőrben lévő fejbőr gombasejtjeinek kezelése és megelőzése:

Ellenjavallatok

túlérzékenység a létesítmény komponenseire.

Mellékhatások

Helyi reakciók: viszket, a bőr irritációja, a haj fokozott szárazsága vagy hajszálere, hajhullás, hajszínváltozás.

Használati utasítás (Módszer és adagolás)

Az anyagot a fejbőrön lévő dörzsöléssel mozgatják a fejbőrön, és 4-5 percig maradnak, majd lemossák.

Keto Plus sampon, használati utasítás

Terápiával szarvaslélek sampont naponta egy hétig alkalmaznak.

a seborrheás dermatitis javasoljuk, hogy a kábítószert hetente kétszer 4-5 hétig használja.

Megakadályozni szarvaslélek A gyógyszert naponta 4-5 napig kell használni, és megakadályozni seborrheás dermatitis - Hetente egyszer egy hónapra.

túladagolás

A gyógyszer alkalmazása során a túladagolás jeleinek kialakulása valószínűtlen, mivel a gyógyszer csak helyi alkalmazásra szolgál.

A túladagolás kezelése: alkalmankénti speciális kezelés nem szükséges. Az aspiráció megelőzése érdekében tilos a hányás kiváltása vagy a gyomormosás elvégzése.

kölcsönhatás

Amikor sampont alkalmaznak azoknak a betegeknek, akik hosszú távon helyieket vesznek igénybe glukokortikoszteroidokat, 15-20 napon belül meg kell folytatni a kezelést és lassan befejezni a kezelést.

A szisztémás felszívódás hiánya miatt más gyógyszerekkel való reakció nem valószínű.

Ne használja a gyógyszert ugyanabban az időben a gyógyszereket tartalmazó gyógyszerekkel glukokortikoszteroidokat.

Eladási feltételek

Tárolási feltételek

Tartsa távol gyermekektől. Sötét helyen, legfeljebb 25 ° C-on tárolandó.

Lejárat dátuma

Különleges utasítások

Használat közben kerülje a szembe jutást. Ha bekövetkezik a szemmel, akkor meleg vízzel kell mosni.

Ritkán a gyógyszer alkalmazásakor hajhullást észleltek.

Amikor a gyógyszert helyi betegeknél alkalmazzák glukokortikoszteroidokat, az elvonási szindróma kialakulásának elkerülése érdekében a samponnal együtt továbbra is együtt kell őket használni, ezt pedig lassú törlés követheti glukokortikoszteroidokat 15-20 napon belül.

analógok

Keto Plus sampon analógjai: Bifon Skin, Dermazol, Dermazol Plus, Candide, Kenazol kiotrimazol, Mikospor, Nizoral, Orazol, Perhotal, Ebersept.

gyerekek

Nincs tapasztalat a gyermekek pénzeszközeinek felhasználására.

Terhesség és laktáció

Ezekben a helyzetekben a gyógyszer alkalmazható, ha szigorú utalások vannak.

Vélemények a Keto Plus samponról

A Keto Plus-ról szóló beszámolók a drogfogyasztás kiváló eredményeit jelentik, sok beteg esetében a korpásodás eltűnik 4 nap elteltével. Az elégtelen esetek egyetlenek. A mellékhatások nagyon ritkán fordulnak elő.

A Keto Plus sampon ára, hol lehet megvásárolni

A Keto Plus 60 ml ára Oroszországban 390-550 rubel. Az átlagos költség e kiadás a drog Ukrajna 50 UAH.

 • Internetes gyógyszertárak Oroszországban Oroszországban
 • Online gyógyszertárak Ukrajnában Ukrajnában

WER.RU

IFK Gyógyszertár

Apteka24

PaniApteka

oktatás: A Vitebsk Állami Orvostudományi Egyetemen szerzett diplomát. Az egyetemen vezette a Diák Tudományos Társaság Tanácsát. További képzés 2010-ben - az "Onkológia" szakterületen és 2011-ben - a specialitás "Mammológia, onkológia vizuális formái".

Szakmai tapasztalat: Munka az általános orvosi hálózatban 3 éven át sebészként (Vitebsk Emergency Hospital, Liozno CRH) és egy regionális onkológussal és traumatológussal egyidejűleg. A "Rubicon" cég egy évig gyógyszeripari képviselőként működik.

Beküldte 3 racionalizálási javaslatok „optimalizálása antibiotikum-terápia, attól függően, hogy a fajösszetétel mikroflóra”, 2 munka díjat nyert az országos verseny ellenőrzését hallgató kutatási anyagokat (1. és 3. kategória).

Keto plus, sampon 150 ml №1

 • Nem rendezés
 • Növekvő ár
 • Csökkenő ár
 • Alphabetically (AZ)
 • Alphabetically (ZA)

Hatóanyagok: ketokonazol - 20 mg; cink pirithione - 10 mg

Segédanyagok: bázis sampon Velko SX200 (etilénglikol-monosztearát, etilénglikol-disztearát, nátrium-lauril-szulfátot, dietanol-kókuszolaj-zsírsav-monoetanol-amid, és a kókuszdió-olaj-zsírsavak); propilénglikol; Valium; szilícium-dioxid kolloid; imidurea; magnézium-alumínium-szilikát; azorubin festék; sósav koncentrált; ízesítő "Swiss Bouquet"; tisztított víz

Az adagolási forma leírása

Sampon: a rózsaszín színű viszkózus szuszpenzió kellemes szaggal.

Farmakológiai hatás - mosás, gombaölő, helyi.

Ketokonazol, szintetikus származéka imidazol-dioxolán rendelkezik gombaellenes aktivitással szembeni dermatofitákkal, így Trichophyton spp., Epidermophyton spp., Microsporum spp. és az élesztőszerű gombák, például a Candida spp. és Malassezia furfur (Pityrosporum ovale).

Cink-pirition van egy antiproliferatív hatás a hámsejtek, és antifungáiis aktivitású elleni Pityrosporum ovale és Pityrosporum orbiculare, amely túlzott hámlás.

A Keto Plus sampon gyorsan csökkenti a fejbőr hámlását és viszketését, amely rendszerint korpás és seborrheás dermatitishez társul.

A hatóanyagok helyi bőrön történő felszívódása elhanyagolható. Mivel még a hosszú ideig tartó felhasználás esetén sem a ketokonazol és a cink-pirition ion tartalma nincs meghatározva, megállapítható, hogy a hatóanyagnak nincs szisztémás hatása.

Keto plusz

Az élesztőszerű mikroorganizmusok által előidézett bőr- és fejkárosodások kezelése és megelőzése Malassezia furfur (Pityrosporum ovale), beleértve:

pityriasis lichen;
a fejbőr seborrheikus bőrgyulladása és különféle korpásodások.
Ellenjavallatok

Túlérzékenység az összetevők bármelyikére.

Terhesség és laktáció alkalmazása

Mivel a helyi alkalmazással a hatóanyag komponensei szinte nem szívódnak fel, a sampon használata a terhesség alatt és a szoptatás időszaka nem ellenjavallt.

A Keto Plus általában jól tolerálható. A többi samponhoz hasonlóan helyi irritáció, viszketés, túlzott zsírosodás vagy száraz haj és / vagy fokozott hajhullás léphet fel. Általában a Keto sampon és az ilyen jelenségek használata ritkák.

Egyes esetekben, főleg kémiailag sérült vagy szürke hajú betegekben, a haj elszíneződése elszíneződött.

Adagolás és adminisztráció

Külsőleg. Alkalmazza az érintett bőrre és a fejbőrre 3-5 percig, majd öblítse le vízzel.

A pityriasis kezelése napi 5-7 nap; seborrheás dermatitis - heti 2 alkalommal 1 hónapig.

A szánalmas zuzmó megelőzése - naponta 3-5 napig; a fejbőr szarvasmarhák dermatitise - heti 1 alkalommal 1 hónapig.

Véletlen lenyelés esetén különleges intézkedésekre nincs szükség. Ne hánytasson, ne végezzen gyomormosást (aspiráció veszélye).

Sampon használata esetén kerülje a szemmel való érintkezést. Ha sampon jön a szemébe, öblítse le vízzel.

A kivonási szindróma hosszú távú helyi kezelés megakadályozása érdekében az SCS-nek ajánlottnak kell lennie a helyi alkalmazásnak a Keto plus-val kombinálva, majd az SCS fokozatos törlésével 2-3 héten belül.

Ritkán fokozott hajhullást figyeltek meg a Keto plus samponnal.

Sampon. PE-palackban csavarozott PE-fedéllel 5, 10, 60, 75, 80, 100 vagy 150 ml. 1 f. egy karton dobozban.

KETO PLUS

◊ sampon rózsaszín színű viszkózus szuszpenzió formájában, kellemes szaggal.

Segédanyagok: bázis sampon Velko 200 SX (etilén-glikol-mono- és disztearát, nátrium-lauril-szulfátot, dietanol-kókuszolaj-zsírsav-monoetanol-amid, és kókuszolaj zsírsavak), propilén-glikol, hipromellóz, kolloid szilícium-dioxid, imidurea, magnézium-alumínium-szilikát-hidrát, színezék azorubin sósavat koncentrált, ízesítő "Swiss Bouquet", tisztított víz.

60 ml - műanyag palackok (1) - kartondobozok.
150 ml - műanyag palackok (1) - kartondobozok.

Kombinált gombaellenes szer.

Ketokonazol, szintetikus származéka imidazol-dioxolán rendelkezik gombaellenes aktivitással szemben dermatofitákkal, így Trichophyton spp., Epidermophyton spp., Microsporum spp. és az élesztőszerű gombák, például a Candida spp. és Malassezia furfur (Pityrosporum ovale).

Cink-pirition - van egy antiproliferatív hatás a hámsejtek, és antifungáiis aktivitású elleni Pityrosporum ovale és Pityrosporum orbiculare, amely túlzott hámlás.

A Keto Plus sampon gyorsan csökkenti a fejbőr hámlását és viszketését, amely rendszerint korpás és seborrheás dermatitishez társul.

Az élesztőszerű mikroorganizmusok okozta gombás bőrt és fejbőrök kezelését és megelőzését Malassezia furfur (Pityrosporum ovale):

- különböző korpásodás.

Külső, az érintett bőrön és fejbőrön 3-5 percen keresztül sampont használjon, majd öblítse le vízzel.

a a pityriasis lichen kezelése - napi 5-7 nap.

a Seborrheás dermatitisz kezelése - Hetente 2 alkalommal 1 hónapig.

mert a pityriasis megelőzése - naponta 3-5 napig.

mert Seborrhees dermatitis megelőzése - 1 alkalommal hetente 1 hónapig.

A Keto Plus általában jól tolerálható. A többi samponhoz hasonlóan helyi irritáció és viszketés is előfordulhat. A haj zsíros vagy száraz lehet.

Általában a Keto sampon és az ilyen jelenségek használata ritkák. Egyes esetekben, főleg kémiailag sérült vagy szürke hajú betegekben, a haj elszíneződése elszíneződött.

A Keto sampon használata és a túladagolás tüneteinek kialakulása nem valószínű, mert a gyógyszert kizárólag külső használatra szánják.

Véletlen lenyelés esetén különleges intézkedésekre nincs szükség. Az aspiráció megelőzése érdekében tilos a hányás kiváltása és a gyomormosás elvégzése.

Sampon használata esetén kerülje a szemmel való érintkezést. Ha sampon jön a szemébe, öblítse le őket vízzel.

Alkalmazásakor a hatóanyag használó betegeknél kortikoszteroidok helyi alkalmazásra, annak érdekében, hogy elkerüljék a visszavonás továbbra is használja őket a háttérben a használatát sampon Keto Plus, majd fokozatosan visszavonása kortikoszteroidok 2-3 héten belül.

Ritka esetekben a Keto plus sampon alkalmazása esetén nőtt a hajhullás.

A gyógyszert olyan helyen kell tárolni, amely fénytől védve van, gyermekek számára hozzáférhetetlen, legfeljebb 25 ° C-os hőmérsékleten. Felhasználhatósági időtartam - 2 év.

Keto Plus a körömgombából, fejbőrből

Gondoskodjon arról, hogy a fejbőr betegségek legbiztonságosabb kezelése lehetővé teszi a "Keto plus" sampont. A termék az érintett területek minőségi gondozását és terápiáját garantálja. A kozmetikai termék a fejbőr betegségeivel szembesül, melynek fejlődése élesztőt vált ki.

A sampon használata során a bőrbetegségek finom kezelése történik. A termék gombaellenes hatást fejt ki, és segít megszabadulni a viszketéstől és a pelyhes bőrtől. A gyógyszer aktívan harcol a korpásodás, valamint a seborrheás dermatitis.

leírás

A "Keto plus" -ot mind a fejbetegségek kezelésére, mind megelőző célokra használják. A sampont külsőleg alkalmazzák. Minden korosztály számára alkalmas eszközök. A formula biztonságos a fejbőr egészségére.

A készítmény fő alkotóelemei, amikor a bőrre kerülnek, elenyésző mennyiségben abszorbeálódnak bele. Az orvosi termék hosszú távon alkalmazható.

A kibocsátás és az összetétel formája

A "Keto plus" sampont injekciós üvegben lehet vásárolni. A kapható kis kapacitású, 60 ml és nagy kapacitású, 150 ml. A terméket műanyag palackokban értékesítik, amelyek egy csomagban vannak elhelyezve. A kozmetikai termék viszkózus rózsaszín konzisztenciájú. A termék használata után a szőrszálak nem maradnak fenn.

A készítmény a következő összetevőkön alapul:

 • A ketakonazol hatóanyag. Az összetevő segít leküzdeni az élesztőszerű gombákat és dermatophytákat;
 • A cink piritiona egy másik hatóanyag. A komponens hatékonyan ellensúlyozza a korpásodást és a kórokozó környezetet, amely megindítja a megjelenését;
 • Sampon.

A segédkomponensek a következő anyagok: magnézium-alumínium-szilikát, sósav, azorubin festék, propilénglikol, szilícium-dioxid kolloid, íz, sósav stb.

gyártó

Kozmetikai termék kifejlesztése Indiában. A cég gyártója Glenmark.

Használati utasítások

A "Keto plus" -ot fel kell használni a bőrbetegségek kezelésére és megelőző célokra. Az orvos olyan samponokat ír elő, amelyek olyan problémákkal küzdenek, mint:

 • seborrheás dermatitis;
 • a pityriasis kezelése során;
 • szeborrhees dermatitisz megelőző célokra;
 • a lichen megelőzésére.

A kozmetikai termék használata segít a haj szerkezetének javításában. Bizonyos esetekben az alopecia kezdeti szakaszában van előírva. A sampon gombaellenes hatása kiküszöböli a bőr viszketését és csípős bőrét.

Ellenjavallatok

A ketokonazolra gyakorolt ​​fokozott érzékenység esetén a betegnek tartózkodnia kell a sampon használatától. A cirkónium-pirition használata nem ajánlott egyedi intolerancia esetén.

Mellékhatások

A "Keto plus" használatát a páciens viszonylag jól tolerálja. Néha negatív reakciókat válthat ki. Az összetevők egyéni intoleranciája esetén a beteg viszketést vagy irritációt tapasztalhat.

A klinikai vizsgálatok eredményeként a termék egyéb mellékhatásai is izoláltak, nevezetesen:

 • fokozott zsírtartalmú gyűrű;
 • száraz haj;
 • egyes esetekben megváltozik a fürtök árnyékában (ez szürke és kémiailag sérült hajra vonatkozik);
 • Horgos zárak kiegyenesítése.

nyalánkság

A gombaölő segít hatékonyan megszüntetni a korpásodást. A sampon csökkenti a haj zsírtartalmát. A konzisztencia nem hagy kellemetlen szagot a hajra, elég habokká. A gyógyszer gyönyörű, rózsaszín színű.

Az első használat után a korpásodás elleni küzdelemben az eredmények láthatók. A sampon nem irritálja a fejbőrt, és még érzékeny bőrre is alkalmas. Miután elmúlt egy teljes kezelést, megszabadulhatsz a seborrheától.

A gyógyszer alkalmazásának végén a bőr viszket. A termék használatának hatása hosszabb ideig tart. Mivel a konzisztencia jó habzás, a termék eléggé gazdaságos.

ellenérvek

A haj szappanozása közben egy kicsit megcsípte a fejbőrt. A termék megköti a szálakat, ami megnehezíti a nedves haj fésülését. A kozmetikai termékek ára meglehetősen drága (körülbelül 769 rubel - egy nagy üveg 150 ml).

Krónikus seborrheás dermatitisz esetén a megoldás nem segít a probléma teljes kezelésében. A sampon alkalmazásának befejezése után ismét megjelenhet a korpásodás. A megoldás nem mindig hatékony a bőrproblémák leküzdésében.

A különböző betegségek kezelésére és adagolására vonatkozó utasítások

A korpásodástól

A probléma fejbőrének gyógyszerét külsőleg használják. A konzisztencia a bőr problémás területeire, a habokra vonatkozik. 5 perc elteltével a terméket rengeteg meleg vízzel mossuk.

Ha a korpásodás oka a pityriasis sampon, akkor naponta 7 napig ajánlott sampont használni. Ha a beteg zavart a szeborrával, fontos, hogy hetente kétszer alkalmazza a gyógyszert a hajra, a terápia 30 nap.

A hajhullásról

A hajhullás megelőzésére a "Keto plus" -ot egy hónapig kell használni. A gyógyszer hatékonyan harcol a baktériumoktól, megerősíti a szálakat és felgyorsítja a haj növekedését.

A pikkelysömör

Sampon segít megszabadulni a pikkelysömörtől, megelőzni a bőr peelingjét és a korpásodást. A bőrpátlás elhanyagolt formájánál a sampont 30 napig, hetente többször fel kell használni.

A pszoriázis kezdeti szakaszában a termék segít a betegség legyőzésében egy héten keresztül, ebben az esetben naponta alkalmazni kell a gyógyszereket a problémás területeken.

gyerekek

A "Keto plus" biztonságos összetételének köszönhetően fontos a gyermek fejbőrének kezelésére. A hatóanyag alkalmazása során nem figyeltek meg mellékhatásokat.

Terhesség és szoptatás (GV, laktáció), idősek

Az orvosi sampon a terhesség alatti nők számára biztonságos. A szoptatás folyamán a gyógyszert a korpásodás vagy pikkelysömör elleni küzdelemre is használhatjuk. A kozmetikai terméknek a bőrproblémák megoldására is előrehaladott korú betegek lehetnek.

Fontos! A sampon használatát meg kell tagadni az egyik komponens egyéni intoleranciája esetén. Ha mellékhatásai vannak, felfüggeszti a kezelés folyamatát.

Az alkoholral való kölcsönhatás

Alkalmazása során a gyógyszer nem lép be a vérbe. Ajánlatos kizárni az alkohol használatát a tanfolyam során. Az alkoholtartalmú italok megtagadása növeli a szervezet védő funkcióit, és lehetővé teszi a beteg számára, hogy gyorsabban megbirkózzon a gombás betegséggel.

Analógok, helyettesítő anyagok és generikumok

Hatékony analóg a fejpuhító bőrbetegségeinek jelenlétében "Nizoral”. A gyógyszer megakadályozza a bőr peelingét és viszketését. Helyénvaló a korrekciót korpásodás, seborrhea és pityriasis jelenlétében alkalmazni. A sampon a ketokonazolon alapul, ugyanúgy, mint az eredeti esetében. Az ár valójában megegyezik a Keto plus árával.

Terápiás kenőcs «Candide"Ismert antifungális hatásáról. Az alapban lévő fő hatóanyag a klotrimazol. A kenőcs segít a mycosis, a foszfáma, a dermatitis, a candidiasis elleni küzdelemben. A gyógyszer ára alacsonyabb, mint a Keto plus - 339 rubelé.

Kenőcs "mikospor"A gombaellenes megbetegedések elleni küzdelemben bizonyított, nem rosszabb, mint a" Keto Plus ". A fő hatóanyag a bifonazol. A gyógyszer segít a pityriasis, mycosis, candidiasis elleni küzdelemben. A költség a kenőcs magasabb, mint az eredeti - 859 rubelt.

Egy olcsó analóg a gombaellenes sampon "Dermazol”. Az eredetihez hasonlóan ez a szerszám tartalmazza a fő hatóanyagot - a ketokonazolt. A "Keto plus" samponnal ellentétben háromszor olcsóbb, ára mindössze 200 rubel.

Vásárlói vélemények

Rimma, 28 éves

A fejbőr pszoriázisa zavarni kezdett a gyermek születése előtt. A terhesség után a probléma egy kicsit csökkent, de újra jelentkezett. A pikkelysömör folyamatosan zavarja a bőrt, a bőrt megszórta, és a korpásodott pelyheket. A bőrgyógyász a Keto Plus-ot tájékoztatta. Egy hónapig használt sampont, majd eltűnt a probléma. Eddig a korpásodás nem jelent meg újra, remélem, és nem fog megjelenni. A mínuszok között megkülönböztethetem, hogy a fej mosása során a bőrt kellemetlenül sütik, és így minden normát.

Андрей, 39 éves

A legerősebb seborrhea voltam. A fejem viszkető volt, kényelmetlen volt éjszaka aludni. Annak a ténynek köszönhetően, hogy állandóan karcolta a fejét, sebek jelentek meg, és a haj elkezdett esni. Kettőt használtam két hónapot, hetente kétszer. A megoldás segített. A haj felállt, a plakkokkal szembeni korpásodás eltűnt. A sampon költsége nem a legolcsóbb, két hónapig két palackot kellett vásárolnom, így általában elégedett az eredmény.

Julia Anatolievna, 44 éves

Nem tudom, hogy bárki, de nem segítettem a Keto Plus-nak. A seborrhea zavarta, mert segítségért fordultam a gyógyszertárhoz. Tájékoztatták a sampont. Az eredmény első használata után senki. Továbbra is több hétig használta, és így tovább egy hónapig. Az alsó sor a pénz a szél felé. Talán valami hibás pártot vagy sampont tartok valamiért.

Anton, 34 éves

A bőr erősen megszáradt, majd megjelenik a korpásodás. A feleségem megvásárolta ezt a sampont. 2 percig dörzsölte a fejbőrbe, majd bőségesen öblített vízzel. A kezelésem három hétig tartott. A remedy valóban segített megszabadulni a korpásodástól, a haj erősödött. Csak annyit mondhatok, hogy a sampon nem túl gazdaságos. A csomagolás kicsi, 60 ml-t vettem ki szó szerint a 3 hétig, és elég volt, bár az ár nem a legkisebb.