Kenőcs Clotrimazole: utasítás a nők szájába

FONTOS INFORMÁCIÓ! Az egyetlen jogorvoslat a DAIRY-ra és a Candida gombák által okozott betegségekre, ami valóban hatékony Bővebben >>>

Előnyösek az akut candidiasis kezelésére szolgáló külső és helyi gyógyszerek. És csak gyógyhatás hiányában szisztémás antimikotikusokat írnak fel. Széles körben alkalmazott klotrimazol krém élesztő fertőzéssel, amely magas terápiás eredményeket mutat könnyű gombás betegséggel. A gyógyszert a candidiasis gombaellenes kezelésében alkalmazzák mind a nőkben, mind a férfiakban.

Hogyan működik a remedy

A klotrimazol hüvelyi tabletta, kúp, oldat, spray, gél, krém és kenőcs formájában kerül alkalmazásra nők esetében. Az antimikotikum orális adagolására szolgáló tabletta formájában nem áll rendelkezésre.

Elsősorban az imidazol-származék nagy hatékonyságot mutat az élesztőszerű Candida gombákkal szemben, amelyek a candidiasis kórokozója. Továbbá a gyógyszer depresszálja és más patogén növényeket is: lichen patogének, gram-negatív baktériumok, amelyek az antibiotikum tulajdonságait mutatják.

A klotrimazol elve az, hogy nem teszi lehetővé a gombák aktivizálódását, mert káros hatással van a sejtmembránra. Ez nem csak gátolja a gombás kolóniának növekedését, de nagyobb koncentrációknál elpusztítja a kórokozót. Az anyag növeli a pH-értéket a gombasejtben, ami lebontja.

A kenőcsben lévő Antimikotik filmeket hoz létre a felületen, ami miatt az anyag könnyebben behatol a bőrbe, másrészt egy ilyen üvegházhatás súlyosbíthatja a helyzetet, mivel ez kedvez a gombák életében. Ebben az esetben a Clotrimazole krémet tönkre használják, ami nem vezet film kialakulásához. Emiatt a kibocsátásnak ez a formája nagyobb a kereslet.

Mi segít a gyógyszerben?

Az antimikotikumot széles körben használják a penészes, élesztőszerű gombák és egyéb kórokozók által okozott bőrgyógyászati ​​megbetegedésekben. A hatóanyagot a bőr és a belső szervek candidiasisában is fel kell tüntetni.

A nõgyógyászatban elsõsorban a Clotrimazole kenõanyagot alkalmazzák a nõkben szenvedõ betegeknél, és nemcsak a kezelésre, hanem a betegség megelõzésére is.

Használja a terméket más bőrmikózisok, nyálkahártyák egyéb formáihoz, ahol helyileg alkalmazható.

Kevés gombás betegség esetén a hatóanyag mono-drogként használható.

A tinusz kezelése nőkben

Ha klotrimazol kenőcsöt használnak, akkor a nőknél a tollakra vonatkozó utasítások azt javasolják, hogy naponta kétszer alkalmazzák. A terméket dörzsöljük az érintett területeken, így áztatjuk az időt, és csak akkor tesszük be a vászonra.

A speciális hüvelykkel ellátott krém 24 óránként beillesztésre kerül a hüvelybe. Ebben az esetben az egyik töltött sapka 5 g tejszínt jelent.

 • akut tanfolyamon - 3 nap egy injekcióval;
 • krónikus formában - napi két hét - három alkalommal (orvos által meghatározott).

A havi kezelés alatt a krémet leállítják, mivel a váladék csökkentik a hatékonyságát. A krém hatásának erősítése elősegíti a hüvely előzetes szirupozását szódával vagy kamilla segítségével. Ebben az esetben célszerűbb helyettesíteni az antimikotikumokat egy analóg kenőccsel, például Zalain-nel, amelynek alkalmazása a menstruációs időszak alatt is hatékony.

Alkalmazás férfiaknál

Általánosságban úgy vélik, hogy a szúnyog egy nőbetegség, de az erős szex is alárendeli. A férfiak nemi szervének kandíliaiája olyan betegség, mint a balanoposthitis, amely azonnali kezelést igényel. A férfiaktól származó kenőcs Clotrimazole-t alkalmazzák az érintett területeken, amelyeket előzőleg mostak és szárítottak:

 • Az anyagot vékony rétegben osztják szét, enyhén dörzsölő mozgással.
 • A napi alkalmazások száma 1-3.

A balanitis terápia tüneteinek eltűnése után még két hét marad.

Terhesség használata

A klotrimazol kenőcs használati útmutatója a szájpenészben való alkalmazásra a terhesség alatti nőknél a második trimeszterben kezdődik. A gyógyszer hatását a magzat állapotára az első trimeszterben még nem vizsgálták, ezért a gyógyszerkészítmény használata nem ajánlott.

Mellékhatások

A gombaellenes helyi hatással bíró bőr a következő megnyilvánulásokkal reagálhat:

 • égetés, viszketés, bizsergés;
 • irritáció, hólyagos bőrkiütés;
 • duzzanat, vörösség.

Ha a fenti tünetek nem állnak meg antimikotikus krémmel történő kezelés alatt, de csak növelni kell, forduljon orvoshoz és változtassa meg a gyógyszert. De ha ilyen megnyilvánulások jelentkeznek és fokozatosan megszűnnek, a kezelést nem függesztik fel.

Különleges utasítások

Annak érdekében, hogy a clotrimazole kenőcs tusfürdővel alkalmazható legyen, orvosi rendelvény nem szükséges. A gyógyszer szabadon elérhető a gyógyszertárakban.

A klotrimazol (kenőcs) alkalmazása esetén a nõknek szóló nõi utasítás nem javasolja kombinálását más atimikotikumokkal, elsõsorban nystatin és natamycinnel. Ez ellenjavallt a klotrimazol aktivitásának csökkenése miatt.

Meg kell szakítani a szexuális életet a candidiasis idején a kezelés idején, mivel az antifungális szer allergiás reakciót okozhat a partnerben, és az óvszer megelőzésében csökkenti fogamzásgátló tulajdonságait.

Az egyik olvasónk története:

Clotrimazole kezelési rend a trombita

Tabletta a nők szájából - ez egy olyan gyógyszer, amely hatékony segítséget nyújt a candidiasis elleni küzdelemben.

Fejlesztésének oka Candida (Candida) nemzetségbe tartozó élesztőgombák nagy mennyiségben történő reprodukálása. A mikroorganizmus része a vastagbél normális mikroflórájának, a szájnak, a hüvelynek. Részt vesz az anyagcsere folyamatokban és ártalmatlan az emberi test számára.

Bizonyos tényezők hatására azonban a gombák agresszívekké válnak, kontrollálhatatlanul és gyorsan szaporodnak, kellemetlen megnyilvánulásokkal járnak. Egyidejűleg a megfázott fehér váladékoknál a nyálkahártyák viszketése vagy égése, duzzanata és vörössége van. A vizsgálat után az orvos diagnosztizálja a tusit (candidiasis).

 • A tabletták kezelésére utaló jelek és ellenjavallatok
 • A candidiasis elleni gyógyszerek fő csoportjai
 • Imidazolok csoportja
 • triazolok
 • Poliovye antibiotikumok a betegség ellen
 • Kombinált hatású gyógyszerek

A gombás betegségek okai:

 • csökkent immunitás (helyi vagy általános);
 • változások a hormonális háttérben;
 • irracionális táplálkozás;
 • krónikus fertőző betegségek;
 • diabetes mellitus;
 • terhesség
 • fogamzásgátlók vagy antibiotikumok fogadására.

Leggyakrabban a nők és a gyermekek érintettek. A betegség kezelése hatékony gombaellenes gyógyszerek bevonását igényli a gyors gyógyulás elérése érdekében. A betegség gyógyítására szolgáló alapok listája elég nagy, ezért nem ajánlott önállóan kiválasztani őket.

Ezek közé tartoznak a felhasználható gyógyszerek:

 1. Kültéri. Ezek a különböző gombaellenes kenőcsök, krémek, speciális megoldások, kúpok (kúpok) és hüvelyi tabletták. Nagyon hatékony friss léziók esetén. Előnyök - biztonság, minimális mellékhatások, gyors eredmény. A hátrányok a használatban lévő kellemetlenségek és a candidiasis enyhe formájának kezelése.
 2. Belső. Erre a formára főleg tablettázott gombaölő gyógyszerek. Alkalmas a betegség súlyos és ismétlődő formáinak kezelésére, ami előnyt jelent a külső módszerekkel szemben. Az a hátránya, hogy a tablettákat a tusfából adják, a függőség (tolerancia) és a mellékhatások jelenléte.

Annak érdekében, hogy ne késleltessük az orvosi folyamatot, és ne vezethessünk a krónikus betegség kialakulásához, meg kell látogatnunk az orvost a betegség első jeleire.

A tabletták kezelésére utaló jelek és ellenjavallatok

A candidiasis kezelésére szolgáló tabletták kinevezésének fő jelzései a gyógyszerek - a kórokozó mikroflóra elnyomásán és a normál mikroflóra helyreállításán alapulnak. A gombaellenes tabletták segítenek abban, hogy:

 • nem hatékony kezelés külső módszerek alkalmazásával - fecskendezés, kúpok alkalmazása, alkalmazások;
 • krónikus formája és a betegség gyakori visszaesése;
 • a nemi szervek anatómiai szerkezetének szokatlan természete a nőkben, amelyek gátolják a helyi terápia alkalmazását.

A tabletták segítségével megbirkózhat a gombás betegségek bármely formájával.

Nagyon fontos, hogy megfigyeljen egy feltételt - az orvosnak meg kell választania és felírnia a gyógyszereket.

Csak egy szakértő tudja meghatározni a legjobb gyógymódot a tollra, és hogyan kell inni. Tekintettel a test általános állapotára, egy olyan kezelést ír elő, amely 1-10 napig tart.

A jó gombaellenes szerek kiválasztása előtt olvassa el az ellenjavallatok listáját. Ez magában foglalja:

 • a hatóanyag egyéni intoleranciája;
 • a terhesség és a szoptatás időtartama, amely a gyógyszerek toxikus hatásának tulajdonítható;
 • a véralvadást csökkentő gyógyszerek egyidejű alkalmazása;
 • a gyermekek és a korhatár (egyes alapok);
 • vese patológia.

A candidiasis kezelésére szolgáló tabletták bizonyos típusai tilosak a menstruáció alatt és belül helyi fogyasztásra. Ez annak köszönhető, hogy befolyásolják a ciklus és a hormonális háttér. A használati utasítás betartásának elmulasztása, az adagolás megszegése vagy az adagolás időtartama mellékhatásokhoz vezet.

A leggyakoribb megnyilvánulások a következők:

 • hányinger;
 • hasmenés;
 • hányás;
 • fejfájás.

A súlyosabb tünetek közé tartozik az allergiás bőrelváltozások, hallucinációk, idegrendszeri és érrendszeri rendellenességek. Az ilyen jellegű megnyilvánulások első jeleire vonatkozóan meg kell szakítani a tabletták szedését az élesztő fertőzésből és konzultáljanak az orvosával.

A candidiasis elleni gyógyszerek fő csoportjai

A modern farmakológia széles körű listát kínál a gombákkal szemben. A terápiás felhasználásra vonatkozó információk az ügyfelek rendelkezésére állnak. Sok gyógyszer a trombocskáktól recept nélkül kapható.

A candidiasis kezelésében alkalmazott gyógyszerek csoportjai:

 • a poliéncsoport antibiotikumai (Natamycin, Nystatin, Levorin, Pimafucin);
 • imidazol származékai (Clotrimazole, Candide);
 • triazolok (Mycosyst, Fluconazole,);
 • imidazol-dioxalán származékai (Livarol),

Az erőteljesebb és jobb jogorvoslat a kocsma magas áron. Ez az egyik hátránya az ilyen alapoknak. Ezért a nők igyekeznek viszonylag olcsó, de hatékony tablettákat választani, amelyek értékesítés alatt állnak. Jól érzik magukat, könnyen vásárolhatók a gyógyszertárban. Olcsó gyógyszerek megvásárlásával még a betegség súlyos formáját is gyógyíthatja.

Imidazolok csoportja

A sorozat kábítószerei között megkülönböztetik az antibiotikumokat, a Clotrimazol, a Candide és a Ketokonazol. Mindegyik eszköznek saját tulajdonságai vannak és különböző felszabadítási formái.

A clotrimazole egy olcsó és hatékony jogorvoslat az urogenitális candidiasisban. Ez a fogpótlás többféle formában áll rendelkezésre:

 • krém (kenőcs);
 • hüvelyi tabletták;
 • megoldás permetezéshez.

A fogak kezelésére éjszakánként a hüvelytablettát (hüvelyi) a lehető legmélyebben kell beadni. A legjobb az egészben, hogy hazudik a hátadon. Ezenkívül a krémet a külső genitíziákkal és a perineum bőrével megnedvesítik.

A kezelés időtartama 4 hétig tart, amíg a betegség manifesztációi eltűnnek. Ne vegyen be más gombaellenes szereket (polién antibiotikumok) a klotrimazollal és a dezametazonnal nagy adagokban. A Clotrimazole irritáció ritka. A vaginális tabletta ellenjavallt a terhesség első trimeszterében, és egyéni túlérzékenység a gyógyszerkészítmények összetevőivel szemben. Vény nélkül kapható.

Az árak moszkvai gyógyszertárakban meglehetősen olcsóak:

 • tejszín - 35-67 rubel. egy csőhöz;
 • tabletta - 18-ról 53 rubelre. csomagoláshoz.

Szentpétervár gyógyszertárain is:

 • kenőcs - 29-43 rubel;
 • tabletták - 24-71 rubel.

Candide és Ketoconazole. Candida hüvelytabletta a candidiasis gyógyítására szolgál. Az indikációk, az alkalmazás módja, a Candida és Clotrimazole gyakoriságának gyakorisága azonos. A Candida terhes és szoptató anyákra történő kinevezéséről szóló döntést kizárólag orvos készítette.

Az első trimeszterben a tabletták használata tilos. A Nystatin és a Candida egyidejű alkalmazása nem kívánatos. Ez jelentősen csökkenti a Clotrimazole aktivitását.

A ketokonazol felszabadulása kúpok, krémek, tabletták formájában történik. A jelzések azonosak a csoport összes gyógyszerével. A gyertyákat naponta egyszer használják, lehetőleg az éjszakai pihenés előtt. A gyógyszer nem ajánlott a csecsemők etetése és a terhesség ideje alatt (ellenjavallatok - az első trimeszterben).

triazolok

Megbízható gombaellenes szerek. A gyógyszerek hatásmechanizmusa a gombás sejtek halálához vezet.

A flukonazol kapszulák, kenőcsök, kúpok formájában és parenterális beadásra alkalmas oldat formájában kapható. Hatékony kapszulákat kell beadni egyszer, egészben. Bizonyos esetekben hosszú ideig kell bevenni a flukonazolt (legfeljebb három hónapig). Hat hónapon belül a tanfolyam megismétlődik.

Egy ilyen rendszer csak orvost jelölhet ki. Szükséges a szakorvos utasításainak szigorú betartása, különben a betegség gyakori megismétlése lehetséges. A gyógyszer ellenjavallt 4 év alatti, terhes és máj- és vesebetegségben szenvedő gyermekek esetében.

Az árak a gyógyszertárak Moszkvában - 17-78 rubel., Szentpétervár - 23-67 rubel. Vásárlás nélkül kaphatja meg a gyógyszert.

A Flucostat a legnépszerűbb és legköltségesebb gyógymód. A Candida nemhez tartozó gombákra hatva. Szájon át egyszer, gyorsan eltávolítja a viszketést és az égést. A candidiasis tünetei teljesen eltűnnek a második napon.

A Flukosztat bármikor inni lehet a nap bármely szakában, függetlenül az ételtől, ami nagyon kényelmes az elfoglaltságú emberek számára. Ez magában foglalja a gyógyszer költségét. Moszkvában és Szentpéterváron az ár 196-340 rubel / kapszula. Vásárlás nélkül kaphatja meg a gyógyszert.

Poliovye antibiotikumok a betegség ellen

A drogok hatékonysága ebben a csoportban meglehetősen nagy. A poliének növelik a sejtmembrán permeabilitását, ami a gomba halálához vezet. A csoport gyógyszerei közül figyelembe vesszük a Nystatin és a Levorin szerepét.

A Nystatin sok beteg számára bizonyított gyógymód. De ez nem biztosítja a jogot arra, hogy megtagadja a szakembert. A nystatin nem alkalmazható az összetevők túlérzékenységére, a terhességre, a gyermek táplálására, az emésztőrendszeri betegségekre.

A Nystatin tabletta kellemetlen tüneteket okozhat - kiütés, viszketés, bőrpír és a gyomor-bél traktus megzavarása. Ne keverje össze a hatóanyagot klotrimazollal és alkohollal.

A Levorin hatása hasonló a Nystatinhoz. A különbség a felvételi korlátozások listáján - a bronchiális asztma, máj- és veseelégtelenség, a csecsemő táplálása. A kezelés kezdete előtt határozza meg a mikroflóra érzékenységét a Levinin számára. Az adagot a betegség mértéke és formája, a páciens általános állapota és egyidejű kóros állapotok függvényében számítják ki.

Kombinált hatású gyógyszerek

Lényegesen különböző összetevőkészlet. Tartson gombaellenes összetevőt, antibiotikumot, protozoa elleni harcot, glükokortikoid hormont. Tilos a kombinált hatású gyógyszereket a terhesség első fontos hónapjaiban előírni, és abbahagyni a csecsemő etetését, ha az orvos megmutatja a gyógyszer alkalmazását.

Gyakran a csoport vényköteles gyógyszere Terzhinan. A gyógyszer előnyei jelentősek.

Megkülönböztető tulajdonságai - nincs tiltás a menstruáció, a szoptatás és a késői terhesség alatt.

A vaginális tablettákat egy éjszakán át befecskendezik, amelyeket előzőleg kis mennyiségű vízzel nedvesítenek. A tabletta beadása után 15 percet vesz igénybe, hogy ne változtassa meg a test pozícióját. A gyógyszer ára nem olcsó. A vaginális tabletták a moszkvai és a szentpétervári gyógyszertárakban 295-ről 569 rublira állnak, a gyártóktól függően.

Milyen más tabletták alkalmasak a tollra? A leggyakoribb - Diflucan, Livarol, Mycosyst, Mikomaks. Alapvetően szabadalmaztatva vannak a gyógyszertári hálózatban. Mindegyiket egy betegség kezelésére használják, de megkülönböztető jellemzőkkel bírhatnak. A különböző hatóanyagok összetételükben minden egyes gyógyszer esetében egyedi megközelítést igényelnek.

Előfeltétele az orvoshoz intézett használati utasítás és alapos vizsgálat alapos vizsgálata.

Clotrimazole a nők kezelésére

 • Miért választják a legtöbb ember clotrimazol
 • bizonyság
 • hatás
 • Ellenjavallatok
 • Mellékhatások
 • kérelem
 • tabletta
 • gyertyák
 • kenőcs
 • túladagolás
 • ár

Miért választják a legtöbb ember clotrimazol

Válasszon gyógyszereket, sok tényezőre összpontosítva: ár, mellékhatások, hatóanyagok vagy más gyógyszerekkel való kompatibilitás.

Néha nagyon fontos, hogy gondosan válasszon egy gyógyszert a terhes nőknek, mert a készítményben lévő egyes anyagok károsan befolyásolhatják a magzat kialakulását vagy abszorbeálódását a tejben.

Között a legkeresettebb gombaellenes szerek klotrimazol lehet megkülönböztetni: bebizonyosodott, biztonságos és hatékony küzdelem okozta fertőzések ellen aktív reprodukciója élesztőgomba, ezért: hüvelyi candidiasis és néhány formája, gombás fertőzések, bizonyos típusú lábgombásodás, és így tovább. A gyógyszer sikeresen megbirkózik szinte minden patogén gombával, amelynek aktivitása a szervezetben abnormális:

 • gombák candida;
 • Trichomonas;
 • aktinomicéta;
 • dermatophytes;
 • streptococcus;
 • staphylococcus;
 • és mások.

bizonyság

A clotrimazol kezelésének legnyilvánvalóbb oka a trombózis hirtelen tünetei, melyeket még a férfiak is szenvednek. Ez a sajtos kisülés kellemetlen szaggal, viszketéssel és kellemetlen érzéssel jár, amely a nemi szervek égetését okozza, valamint a nemi szervek duzzanata és elszíneződése, valamint fájdalmas érzések az együttlét során. Itt vannak a candidiasis legfőbb megnyilvánulásai, és gyorsan segítik megszabadulni ettől a gombaellenes hatóanyagtól.

Klotrimazol gyakran kezelésére használt más fertőzések és gombák által okozott betegségek (trichomoniasis, vulvitis, vulvovaginitisz, stb), a nők és férfiak, valamint megelőzésére ilyen.

hatás

A gombák megsemmisítésére irányuló egyéb krémek, tabletták és kúpok mellett a klotrimazol is hatással van a gombasejtek szerkezetére, ezáltal megzavarja a fontos folyamatokat és végül elpusztítja. Ezenkívül a hatóanyag komponensei megakadályozzák a gombák reprodukciójának megújulását, ami - érdemes megjegyezni - minimális mennyiségben a test mikroflórájának része. Pozitívan érinti az emberi testet, hogy a gyógyszer nem szinte elnyelődik a bőrön vagy a nyálkahártyán keresztül, és nem okoz negatív következményeket.

Ellenjavallatok

Vannak olyan esetek, amikor a Clotrimazole erősen nem ajánlott a kocsányhoz. Annak ellenére, hogy a kábítószer testének meglehetősen könnyű áthelyezése (ez a férfiakra vonatkozik), nem szabad olyan személyek számára használni, akiknek bizonyos mértékű intoleranciája bizonyos összetevőkre vagy allergiára. Emellett a terhes nők az első trimeszterben fel kell adniuk a Clotrimazole-t, és alternatívát kell keresniük.

Szintén gondosan kövesse az utasításokat, alkalmazza ezt az eszközt a májműködésben szenvedő betegek vagy rendellenességek esetén. Ügyeljen arra, hogy konzultáljon kezelőorvosával, és ne kockáztassa újra.

Mellékhatások

Bár a kézikönyvben szereplő gyártók azt állítják, hogy a klotrimazol a legtöbb esetben nem okoz semmilyen szövődményt sem férfiakban, sem nőkben, néhány mellékhatás, bár ritkán fordul elő:

 • Allergiás reakciók: viszketés, duzzanat, csalánkiütés, bőrpír.
 • Bőr, szárazság vagy égetés, irritáció (a krém használata).
 • A húgyhólyag gyulladása, atipikus hüvelyváladék, hiperémia.
 • Égés a szájban vagy duzzanat.

kérelem

Az adagolás és a kezelés egyéb részletei a gyógyszer formájától függenek. Számos kezelés módja van: kenőcs, krém, hüvelyi tabletta és kúpok.

Kenőcs vagy krém esetében naponta kétszer kell alkalmazni a bőr vagy a nyálkahártya érintett területeire. Ezzel párhuzamosan meg kell adnia egy gyertyát (vaginális tabletta). Az ilyen kezelés három-négy hétig tart. Ne felejtsük el, hogy a kezelés vagy a megelőzés mindkét partnerre vonatkozik - az embernek egy héten belül egy százalékos Clotrimazole-oldatot kell alkalmaznia.

tabletta

A hüvelytablettákra vonatkozó utasítások a következők: használat előtt áztatni kell őket vízben. Csak ezt követően a gyógyszer bejut a hüvelybe, ahol reggelig marad, majd egyszerűen következik. Ez azért van, mert a hüvely falai nem szívják el a hatóanyagot.

gyertyák

Ami a gyertyákat illeti, azokat a hüvelybe be kell illeszteni 6-tól 10-ig lefekvés előtt. Ha nem szabad megszabadulni a fertőzés tüneteitől egy adott alkalmazás során, akkor meg kell ismételnie, de ne felejtse el, hogy terhesség esetén, és nem haladja meg a 3 hónapot, a klotrimazol kúpok használata tilos. Emellett hüvelyi tablettákat (gyertyákat) nem használnak a kritikus napok alatt.

Amint már említettük, a kenőcs, mint a krém, tökéletesen működik gyertyákkal vagy tablettákkal együtt. Ez a kezelési módszer garantálja a gombák 100% -os halálát, ami a betegséget okozta, mind a nők, mind a férfiak esetében. Érdemes megjegyezni, hogy a tanfolyam során nem vezethet aktív szexuális életet.

A tanfolyam harmadik vagy negyedik napján már könnyebbé válhat, és a tünetek eltűnhetnek teljesen, de ez nem ok arra, hogy abbahagyja a kezelést. Győződjön meg róla, hogy véget ér, különben lehetőség van a betegség ún. Visszaesésére.

Kenőcs (krém) használata esetén kellemetlen érzések lehetnek rövid élettartamúak. De ha a kellemetlenség nem megy el, vagy nincs javulás, beszéljen a nőgyógyászral a kezelés tervének megváltoztatásáról vagy a gyógyszer megváltoztatásáról a másikra.

Ha újbóli fertőzés következik be, akkor lehet, hogy a szexuális partnere - a férfiaknak is kezelniük kell az utasításokat, különben nincs értelme és nincs javulásuk.

Klotrimazol Mi is van egy pár kevésbé ismert társaik, hasonló működési elv és az ár, de különböznek a termelés: például, Candide-B6 azonos klotrimazol készítmény kényelmesebb használat miatt egy újrafelhasználható applikátor. Könnyen beletálhatják a tablettát a hüvelybe, és nem félek a szivárgás miatt.

túladagolás

A klotrimazol (krém vagy kúpok) belső vagy külső alkalmazásával gyakorlatilag nincs lehetőség túladagolásra, mivel a gyógyszer nem felszívódik a hüvely falain, sem a bőrön vagy a nyálkahártyán. Ha azonban a gyógyszer elfogy, hányinger, hányás vagy egyéb dyspepsiás tünetek jelentkezhetnek.

Legyen óvatos, és ne engedje a terméknek a szemébe juttatását. Ha ez még mindig megtörténik, azonnal öblítse le a szemét vízzel, és tartós fájdalmas érzések esetén forduljon orvoshoz.

A kritikus napokban nem ajánlott a Clotrimazole-t szedni a tollból a nők közé.

Ennek a gyógyszernek a költsége, különösen más hasonló hatású gombaellenes szerekkel összehasonlítva, elégséges. Az ár az űrlaptól függően változhat (gyertya, krém és tabletta), dózis vagy gyógyszertári jelölés.

Annak megakadályozása érdekében ismételt előfordulásának szájpenész vagy más gombás fertőzések magad, és a szeretett, kövesse a diéta, a teljes alvás, kerülje hiányzó vitaminokat és ásványi anyagokat, és alacsony immunitás. Ez ilyen akciók meggátolja a kedvező környezetet a tenyésztés a káros gombák.

A krónikus candidiasis formája

A kocsány kialakulását sok provokáló tényező teszi lehetővé. Ez a betegségek átvitelét, mint mikoplazmózis, chlamydia, trichomoniasis, ureaplasmosis, és a hormonális változások a test, és csökkenti annak kockázatát, szájpenész immuniteta.Povyshayut valamint a betegségek, az endokrin rendszer, antibiotikumok, kortikoszteroidok, citotoxikus gyógyszerek, az elhízás.

Számos különböző kezelési program létezik, amelyek különböznek egymástól. Nagyon fontos, hogy a terápia megválasztásakor figyelembe vegyék azokat a tényezőket, mint a betegség kórokozójának típusát, a candidiasis stádiumát, a szervezet egyedi jellemzőit.

 • 1 Akut betegség esetén
 • 2 A betegség krónikus állapotában

Akut betegség esetén

Akut betegség esetén az alábbi helyi szerek egyikét alkalmazzák:

Használja ezeket a gyógyszereket az orvos utasítása szerint.

A helyi gyógyszerkészítménnyel végzett kezelés leginkább a lefekvés előtt történik, fertőtlenítő vagy szóda oldattal történő douglasálás után. Antiszeptikumok közül a Miramistint vagy Chlorhexidine-t használhatja.

A helyi gyógyszerek alkalmazásának hatása nélkül a gyógyterápia fokozatosan bevezeti a szisztémás gyógyszereket a kezelésbe.

 1. Irunin - 200 milligramm 2 alkalommal 1 napig.
 2. Flukonazol vagy analógjai - 150 mg egyszer.
 3. Ketokonazol - nem több, mint 400 milligramm naponta 5 napig.

Videó a mocsár önkezeléséről:

A betegség krónikus állapotában

A betegség krónikus állapotában a kezelés rendszere kicsit megváltozik. A terápia időtartama ebben az esetben körülbelül két hétig tart. Helyi gyógyszereket írhatnak elő és szisztémás gyógyszereket szedhetnek.

A visszaesés elkerülése érdekében a betegség krónikus formájába nagy figyelmet kell fordítani a megelőzésre. Fontos továbbá a higiéniai előírások betartása, a megfelelő táplálkozás és az immunrendszer állapotának és általában az egészségi állapotának megfigyelése.

Egy adott kezelési rendszer kijelölését csak orvos végzi, a beteg alapos vizsgálatát és vizsgálatát követően. Ha allergiás reakciókat észlel a kezelés alatt, azonnal hagyja abba a gyógyszer szedését és tájékoztassa az orvost. Ebben az esetben a nőgyógyász újabb terápiás terápiát ír elő, figyelembe véve a szervezet jellemzőit. Szigorúan tartsa be orvosának utasításait. Légy egészséges és vigyázz!

Clotrimazole kenőcs nőknek

A klotrimazol egy imidazolszármazékokon alapuló készítmény, amely hatékony gombaellenes szer. Elérhető a kenőcsök és krémek helyi intravaginális alkalmazás, és segít megszabadulni a számos specifikus fertőzések: candidiasis, tinea, erózió gombás eredetű, több színű zuzmó, kifejtését vulvovaginitisz és így tovább.

Formája, összetétele és hatásmechanizmusa

A legnépszerűbb és leginkább könnyen használható gyógyszerek a Clotrimazole kenőcs a nőknek, a külső használatra, valamint a hüvelykrém.

Annak ellenére, hogy a klotrimazol által termelt számos gyógyszeripari cégek és lehet különböző kereskedelmi név, a fő hatóanyagot ez csak az egyik - ez 1 - [(2-klór-fenil) -difenil-metil] -1 H-imidazol, amely egy szintetikus gombaellenes hatóanyag 2. generációs.

A hatóanyag összetett hatásmechanizmusa a kórokozó gombák szerkezetének károsításán alapul, azáltal, hogy gátolja az ergoszterin szintézisét és növeli a sejtmembránok permeabilitását.

Keresztül a fenti folyamatokat, meghatalmazotti a növekvő, és a elválasztó mikroflóra, gombás szerkezete gyorsan elveszíti a kálium és foszfor, felhalmozódhat toxikus koncentrációban hidrogén-peroxidot és elpusztulnak, mivel a teljes szétesésének saját nukleinsavak.

Használati utasítások

A gyógyszert általában egy bőrgyógyász írja le kezelésre:

 • Mindenféle szúrás, beleértve a hüvelyi, bőr, köröm;
 • Felületes mikózisok;
 • gennyes bőrgyulladás;
 • erythrasma;
 • stomatitis;
 • Dermatophyták és lichen gombák;
 • Balanitis, vulvitis, vaginitis, vulvovaginitis;
 • Urogenital trichomoniasis;
 • Egyéb parazita betegségek és az urogenitális traktus fertőzései.

Figyelem A clotrimazol terhes és szoptató nőknek adható, mert fennáll a potenciális ártalom veszélye a magzatnak és egy kisgyereknek, aki elméletileg kis dózisokat kaphat az anyatejjel.

A kenőcs alkalmazása: Clotrimazole

Kenőcs A klotrimazolt külsőleg alkalmazzák. A hatóanyagot vékony rétegre helyezzük az érintett bőrfelületeken, és finoman dörzsöljük. A kenőcs használata előtt tisztítsa meg a bőrt egy szivaccsal semleges pH-értékű szappanoldattal.

A daganatkezelés időtartama Clotrimazole a nők esetében számos tényezőtől függ: a betegség súlyossága, a beteg aktuális állapota, a kiegészítő terápia hatékonysága és a kóros folyamatok specifikus lokalizálása, és átlagosan 7-10 nap.

A felületes mikózisok kezelésének javasolt sémája - kenőcs használata napi 3 alkalommal egy hónapra.

Átlagos kezelés időtartama féktelen fajtától - kb. 2 hét, naponta kétszer kenőcs alkalmazása az érintett felületen.

A köröm gombás betegségei kezelik általában hosszabb: átlagosan 4-5 hét, akkor kell alkalmazni, kenőcs 3-4 alkalommal egy nap. Egyes esetekben (a fejlett formája a betegség, a komplikációk vagy másodlagos bakteriális fertőzések) klotrimazollal bőrgyógyász ír komplex gyógyszeres fejlődő egyedi rendszer Felvételi készítmények, azok összeszőjük és használata további terápiák (műtét, fizikoterápiás, stb).

A Clotrimazole egyéb dózisformái

A külső gyógymód mellett a Clotrimazole a nők számára is rendelkezésre áll vaginális és intravaginális készítményekben - krém, kúpok és tabletták. Az esetek túlnyomó többségében a tusitó kezelésére használják őket.

A gyógyszer intravaginális formáinak alkalmazása előtt megengedhető a női nemi szervek belső üregének megtisztítása a szokásos vízzel való szennyeződés nélkül (rendkívül nem ajánlott adalékanyagok, például kamilla tinktúra, szóda stb.).

Ha a bőrgyógyász nem rendelkezik egy másik rendszer, kezelésére candidiasis szüksége lesz átlagosan 2 hét - a krémet a tampont, és dörzsölje őket a nyálkahártyákat vékonyréteg 2-szer naponta, vagy írjon be egy gyertyát / tabletta 200 mg 2-szer naponta 14 napig.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A clotrimazol nem alkalmazható olyan gyógyszerek kezelésére vagy megelőzésére, amelyeknél erősen túlérzékeny a nők a gyógyszer fő vagy további összetevőire, valamint a terhesség első trimeszterében.

Figyelem Clotrimazole-t a terhesség 2. trimeszterében nőknek adnak be (preferenciális formák - krém és kúpok, intravaginális tabletták alkalmazása nélkül kell alkalmazni), májelégtelenségben, valamint szoptatásban (a készítménynek az anyatejjel penetráló erejével kapcsolatban nem végeztek vizsgálatokat).

A gyógyszer lehetséges mellékhatásai - viszketés és irritáció az érintett területeken, duzzanatuk és vörösségük. Ritka esetekben - további szimptómás terápiát igénylő szisztémás allergiás reakciók.

Higiénia a kezelésben

A gombás megbetegedések kezelésében a Clotrimazole-nak a nőnek meg kell felelnie az alapvető higiéniai szabványoknak:

 • Rendszeresen cseréljen fehérneműt és különösen tömítéseket;
 • Ne használjon tamponokat és bármilyen applikátorokat;
 • Az érintett területeken óvatosan mossa le, erre a célra semleges pH-értékű szappannal;
 • Kúrium-permanganát, kamilla infúzió és egyéb gyógyszerek használata nélkül - kivételesen tiszta vízzel - jelentősen gyengítheti a Clotrimazole kezelés hatékonyságát.

analógok

A clotrimazolnak számos kereskedelmi neve van. A leghíresebbek a Funginal, Candide, Amicon, Kanesten, Imidil, Kanison, Faktodin, Kandibene, Lotrimin. Az előbb említett készítmények egy bázikus hatóanyagot tartalmaznak: 1 - [(2-klór-fenil) -difenil-metil] -1 H-imidazol.

A Clotrimazole közvetlen analógjai a Metronidazolon, ketokonazolon, mikonazolon, econazolon, tinidazolon és neomicinen alapuló gyógyszerek. Mielőtt megpróbálná használni őket, feltétlenül konzultálnia kell egy bőrgyógyászral.

Clotrimazole: trombita kezelés

Szinte minden embernek olyan problémája van, mint a mocsok. Hirtelen felmerül, mintha a semmiből és sok bajt okoz, ami egészségre árt. A Clotrimazole segít megszabadulni ettől a betegségtől.

Mi a tőr

Mi a tőr? Ez a gombás betegség, melyet a speciálisan feltételesen kórokozó mikroorganizmusok okoznak Candida-ban, és még az emberi nyálkahártya egészséges mikroflóráját is élik. A betegség akkor kezdődik, amikor az élesztőszerű gombák kolóniája drasztikusan növekszik.

Ez a jelenség a test védő tulajdonságainak megsértésével jár. Gyakran azért, mert hosszú betegség, az antibiotikum és / vagy hormonális gyógyszerek hosszú várakozásainak hátterében, vagy a hosszadalmas emberi jelenlét miatt rendkívül stresszes helyzetekben. Érintettel jár a tinusz előfordulása (más szóval - hüvelyi candidiasis):

 • krónikus betegségek;
 • anyagcsere-betegségek;
 • allergiák;
 • terhesség
 • a személyi higiénia figyelmen kívül hagyása;
 • merev diéták;
 • immunhiányos állapot;
 • onkológiában
 • a tamponok gyakori és hosszantartó használata;
 • szintetikus alsónemű;
 • kemoterápia során.

Ennek következtében megszegik a természetes egyensúlyt, és a candida gomba növekedni kezd, károsítja a nyálkahártyákat és a bőrt.

A szúrás nem minősül veszélyesnek, de a megfelelő kezelés hiányában elég súlyos egészségügyi problémák katalizátoraként jelenhet meg.

A tollról (candidiasis): videó

A klotrimazol hatékonysága a mocsári harcban

A hüvelyi candidiasis komplex kezelést igényel: helyi és belső. Időszerű terápiás intézkedések, amelyek segítenek elkerülni a komplikációkat.

Gyakran a nőkben szenvedő nők kezelésében a férfiak és a gyermekek ilyen univerzális külsőt használnak, mint a Clotrimazole. Ez egy egyszerű, de hatékony gyógyszer, amely hatékony nemcsak a candidiasis kezelésében, hanem számos kórokozó mikrobák, például staphylococcusok, streptococcusok megölése szempontjából is. Ez kiküszöböli a betegséget kísérő tüneteket:

 • fehér süppedt scurf;
 • viszketés;
 • duzzanat;
 • fájdalom;
 • vérbőség.

Gyors eredményt nem szabad várni, azonban a kezelőorvos egyértelmű utasításainak betartásával teljes kúra érhető el. Ugyanakkor a gyógyszer ára alacsony. A klotrimazol számos formájának kombinációja felgyorsítja a gyógyulást.

A hatóanyag hatékonysága a hatóanyag ergoszterinre gyakorolt ​​hatásán alapul, amely a gombák membránjának része. Ez elveszíti tápanyagait, ami végül halálhoz vezet. A klotrimazol hatással van azokra a mikroorganizmusokra, amelyek a hasadási módszerrel nőnek. Elpusztítja Candida sejtjeit és spóráit, megbénítja az életfunkcióit.

A minimális dózisok, a szabálytalan használat csak a tollterület eloszlásának blokkolásához vezet. A kórokozók teljes megsemmisítése csak átfogó megközelítéssel, nagy dózisokkal és az orvos ajánlásaival összhangban lehetséges.

Összetétel és kibocsátás formája

A clotrimazole egy gombaellenes és szintetikus antibakteriális szer. Az aktív komponens az 1 - [(2-klór-fenil) -difenilmetil] -lH-imidazol (C22H17CIN2). Ez a fehér színű, szagtalan és vízben oldhatatlan kristályos anyag.

A Clotrimazol gyógyszereket a világ különböző gyógyszerészeti cégei gyártják. A gyógyszer számos formája létezik:

 • vaginális kúpok;
 • hüvelyi tabletták;
 • kenőcs külső használatra;
 • tejszín;
 • megoldás;
 • gél.

Mindezen típusú Clotrimazole-t külsőleg vagy intravaginálisan alkalmazzák (nőknek).

A klotrimazol formái és ezek kiegészítő összetevői

Mivel a kibocsátás sokféle formája létezik, az alkotóelemek (további komponensek) különbözőek.

Krém Clotrimazole 1 és 2% a férfiak és a nők kezelésére használják. Előnyei:

 • nincs ruhadarab;
 • gyors áztatás;
 • kényelmesen használják.

A krém a következő segédösszetevőket tartalmazza:

 • folyékony paraffin;
 • ketoszterin-alkohol;
 • fehér lágy paraffin;
 • ketomakrogol 1000;
 • tisztított víz;
 • hlorokrezol;
 • dinátrium-edetát;
 • citromsav;
 • kétbázisú nátrium-foszfát (vízmentes);
 • propilénglikol;
 • nátrium-metabiszulfit.

Gyertyák a hüvelyhez

A nők körében a leggyakoribb kezelés a kúpok (gyertyák) hüvelyi. Az ilyen típusú Clotrimazole jellemzője:

 • a zsíros bázis gyors olvasztása;
 • a vaginális nyálkahártyát borító;
 • aktív szövet felszívódása.

A vaginális kúpok összetételében az aktív hatóanyag mellett félszintetikus gliceridek (szilárd zsírok) vannak.

Gél külső használatra

A gél a Clotrimazole új formája. Ez egy homogén, fehér alapanyag. Ez az eszköz gyorsan felszívódik, kissé szárítja az érintett területet.

 • cetil-alkohol;
 • propilénglikol;
 • glicerin;
 • benzil-alkohol;
 • cetomakrogél emulziós viasz;
 • Carbomer 940;
 • nátrium-hidroxid;
 • hlorokrezol;
 • tisztított víz.

Clotrimazole folyékony formája: oldat

A megoldás viszonylag korábban jelent meg a gyógyszerpiacon, ezért még nem használták széles körben a kocsány kezelésére. Tiszta, enyhén viszkózus folyadék alkoholos szaggal.

Az eszköz összetételében további komponensek formájában vannak jelen:

 • benzil-alkohol;
 • propilénglikol;
 • 2-oktil-dodekanol;
 • polietilénglikol 400;
 • nátrium-citrát;
 • izopropil-alkohol;
 • a víz.

Kenőcs Clotrimazole-Akrihin

A kenőcsöt gyakran használják a tusin kezelésére. Az orosz gyártó Clotrimazole-Akrihin a legnépszerűbb. Ez egy olcsó eszköz az ilyen típusú készítményekben. A kenőcs gyorsan beburkolja a nyálkahártyát, lágyítja a száraz, sérült területeket. Hatékonysága kb. 90%.

A kenőcs segédkomponensei:

 • propilénglikol;
 • 1500 polietilén-oxid;
 • 400 polietilén-oxid;
 • nipagine (metil-parahidroxibenzoát).

Hüvelyi tabletta

Az orvosok nemrég javasolják a klotrimazol tablettákban való alkalmazását intravaginális alkalmazásra. Előnyük a zsírbázis hiánya. A hüvelytabletták költsége azonban valamivel magasabb, mint a Clotrimazole egyéb gyógyszerformái.

A vaginális tabletták további összetevői:

 • laktóz-monohidrát;
 • burgonyakeményítő;
 • adipinsav;
 • nátrium-hidrogén-karbonát;
 • magnézium-sztearát;
 • szilícium-dioxid kolloid;
 • nátrium-lauril-szulfát.

Számos ilyen gyógyszeres csomagolásnál speciálisan alkalmazható a gyógyszer mélyen bejuttatva a hüvelybe.

permet

A clotrimazol egyre népszerűbb. Elég 1-2 injekció, amely kiterjed a nemi szervek összes külső felületére. Gyakran használják a férfiak a tusolás kezelésében.

Összetételében a hatóanyagon kívül:

 • izopropil-mirisztát;
 • etil-alkohol.

Korlátozások és ellenjavallatok: lehet-e terhesség alatt használni

Mint minden gyógyszerhez hasonlóan, a Clotrimazol számos mellékhatást és ellenjavallatot tartalmaz.

Ellenjavallatok

A Clotrimazole felszabadulásának minden formája nem használható a következő esetekben:

 • a terhesség első trimeszterében;
 • a gyógyszer bármely összetevőjére túlérzékenység;
 • ha a beteg 12 évesnél fiatalabb;

korlátozások

Ezt az eszközt gondosan kell használni:

 • terhesség alatt a 2. és 3. trimeszterben;
 • laktáció alatt;
 • krónikus májelégtelenség jelenlétében;
 • ha a beteg életkora több mint 60 év;
 • a hematopoiesis szervek patológiájának hátterében;
 • hidegben, láz és láz kíséretében.

Mellékhatások

Általában a klotrimazolt a betegek könnyen elviselik, súlyos mellékhatások előfordulása nélkül. Előfordul, hogy az ajánlott adagok túllépése esetén a szervezet negatív reakciói jelentkeznek.

 • a nyálkahártya vörössége;
 • égő érzés és bizsergés az alkalmazási területeken;
 • csalánkiütés;
 • irritáció;
 • hányinger, amely hányást eredményez;
 • az edema megjelenése;
 • hólyaggyulladás
 • a bőr peelingje;
 • gyors vizelés;
 • fájdalom közösülés során;
 • fejfájás;
 • kimerültség a nemi szervektől.

Különleges feltételek

Különleges körülmények fordulnak elő, ha nem ajánlott a Clotrimazole alkalmazása:

 • bizonyos gyógyszerek alkalmazása: Nystatin és Natamycin;
 • egyéb hüvelyi termékek használata;
 • alkoholfogyasztás;
 • védtelen szex.

Clotrimazole: tippek és trükkök

A Clotrimazole és minden szerkezeti analógja, köztük a Clotrimazole-Abrichin gyógyszer túlcsordul. Ez azonban nem jelenti azt, hogy részt vehet az öngyógyításban. Csak a doktor diagnosztizálása után orvos rendelheti ezt a gyógyszert. A terápia időtartama nem haladja meg a 4 hetet, és függ a gyógyszer adagolásától. Rendszeresség - legalább napi 2 alkalommal.

Ha az alkalmazás első hete után nincs javulás, akkor forduljon orvoshoz a gyógyszercsere miatt.

Hogyan kell alkalmazni a nőket?

Használjon krémeket, kenőcsöket, kúpokat és hüvelyi tablettákat A klotrimazol nők esetében a következő lehet:

 1. Legyen a hátán fekve, térdre hajolva, oldalra helyezve, helyre kell hoznia egy gyógyszert mélyen a hüvelybe.
 2. Ha van egy speciális applikátor, akkor ez a manipuláció az ő segítségével végezhető el.
 3. A gyógyszer beadása után egy kicsit lefeküdjön (legalább 30 percig).
 4. Annak biztosítása érdekében, hogy a gyógyszer ne hagyjon foltot a fehérneműre, ajánlott napi párnákat használni, de semmilyen esetben sem tamponokat.
 5. Tabletták használata esetén enyhén áztassa meleg vízben.

Gyakran előfordul, hogy az orvos többféle típusú gyógyszert nevez meg a fogak kezelésére. Ilyen esetekben figyelembe kell venni az egyes formák konzisztenciáját. Kenőcsöt és / vagy gyertyákat kell használni lefekvés előtt, krém, gél, oldat és tabletta - reggel és nappal.

Hogyan használjuk a férfiak számára a gyógymódot

Természetesen a férfiak szájápolásának kezelésére a Clotrimazole kenőcs, krém és oldat ilyen formáit használják. A visszaesés megakadályozása érdekében mindkét partner kezelése kötelező.

Teljesen kezeletlenül a betegség a jövőben veszélyes patológiák, például vesikulitis és prosztatitis kialakulásának oka lehet.

Annak ellenére, hogy a szájbetegség nőbetegségnek számít, a candida gombák csökkent immunitással gyökereznek a férfi nemi szervekben. Ezért, ha egy partnert azonosítanak, a tusolás kötelező kezelést igényel. Rendszerint egy férfi urológust Klotrimazolnak neveznek naponta kétszer. Ebben az esetben a kenőcsöt, oldatot vagy krémet a pénisz tiszta fejére helyezzük.

Használat profilaktikus kezelésre

A clotrimazol nem alkalmazható megelőző hatóanyagként a gombás fertőzés esetleges előfordulásának elnyomására, de időszakonként a születés előtti csatorna megszüntetésére használják a gyermek születésének előestéjén.

Clotrimazole analógok a trombózis kezelésében

Ha bármilyen okból nem tudja használni ezt a gyógyszert, az orvosnak joga van ahhoz, hogy a hatóanyagot analógokkal helyettesítse, amely nem tartalmaz clotrimazol összetételét.

A gyógyszer - táblázat analógjai

 • tejszín;
 • por;
 • megoldás külső használatra;
 • permetezni.
 • túlérzékenység;
 • mellkasi életkor.
 • spray - körülbelül 120 rubel;
 • por - 30 rubel;
 • krém - akár 70 p.

Gyártói szintézis OJSC (Oroszország)

 • tejszín;
 • vaginális kúpok;
 • hüvelyi tabletták.
 • candidiasis;
 • fosztja meg a fanyarokat;
 • seborrhea;
 • erythrasma.
 • égő;
 • viszketés.
 • vaginális kúpok és tabletták - akár 900 rubel;
 • krém - akár 400 p.

Gyártó Teva Gyógyszergyár Rt. Kft (Magyarország)

 • vaginális kúpok;
 • tejszín;
 • a tabletták bélben oldódóak.
 • különféle candidiasis;
 • otomycosis;
 • ótvar;
 • gombák által bonyolított otitis.
 • hányinger;
 • hasmenés;
 • enyhe irritáció;
 • viszketés;
 • égő érzés.
 • tabletta - 500 rubelig;
 • tejszín - 350 rubel;
 • Kúpok - legfeljebb 510 r. 6 db;
 • tabletta - körülbelül 450 p.
 • Temmler Italia S.r.L. (Olaszország);
 • Astellas Pharma ZAO (Oroszország).
 • metronidazol;
 • mikonazol.
 • hüvelyi candidiasis;
 • trichomoniasis;
 • a reproduktív szervek gyulladásos folyamata.
 • kenőcs külső használatra;
 • a kúpok hüvelyesek;
 • rektális kúpok;
 • tablettát.
 • hasnyálmirigy-gyulladás;
 • vese- és májelégtelenség;
 • gyomorfekély;
 • túlérzékenység.
 • tabletták - legfeljebb 65 rubel;
 • vaginális és rektális kúpok - legfeljebb 70 r;
 • kenőcs - kb. 90 r.

Clotrimazole analógok: fotógaléria

Vásárlói vélemények

A klotrimazol hatékonyságát a trombózis kezelésében többszörös felülvizsgálat is alátámasztja.

Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen olcsó és ismerős eszköz megmenthet a tőrből. Első alkalommal szembesültem ezzel a betegséggel, nem értettem azonnal, hogy mi volt. Címzett az orvos, megvizsgálták, átadták egy csomó vizsgálatok és a végén azt mondták, hogy van egy banális szájpenész és felírt tablettát Flucostat. Ez az első alkalom, hogy ez a tabletta segített nekem. Ezt követően a második alkalommal, amikor a probléma megoldódott, és ugyanazokat a manipulációkat végeztem a gépen. És... semmi. Nem segít... Elolvastam az Irecommend-ről szóló izgatott véleményeket a Clotrimazole hüvelyi tablettairól. Úgy döntött, hogy megpróbálja. És elmondom neked, nem bántam meg.

Nika4ka

http://irecommend.ru/content/ya-v-vostorge-i-zachem-tolko-tratila-dengi-na-eti-flyukostaty-foto

Krónikus fájdalmam volt, mindig a nőgyógyászokkal tartottam magam, de sajnos gyakran orvosaink írják le, hogy mit fizetnek. Ennek eredményeképpen már majdnem a falon éreztem a kellemetlen érzeteket. Miután nem segít az orvos által előírt Polizhinaks (később megtudtam, hogy ez azt jelenti, hogy elvileg nem kezeli candidiasis, ez normalizálását mikroflóra a vagina), megfordultam, hogy a Nők Fóruma. Ott találtam tanácsot. Vegyen be egy flukonazol tablettát és használjon 10 tablettát klotrimazollal, majd vegye be ismét a flukanazolt. Véleményem fórumon nézett ki, nem emlékszem pontosan, mert az élesztő számomra, akkor azért, mert vernulas.A nem felépüljön krónikus gombás fertőzés nagyon slozhno.V általános, lányok, ha szenved ez a baj, a kezelt és a flukonazol és klotrimazol felejtsd el kezelni a partneredet.

cosheen

http://irecommend.ru/content/luchshee-sredstvo-ot-molochnitsy

A barátom tájékoztatta a Clotrimazole kábítószert! Találtam egy utat a helyzetből! Tájékoztatom a nőket, hogy használják ezt a kábítószert. Ugyanúgy kezeli a fő funkcióját, a gombaellenes megbetegedések elleni küzdelmet, és ezenkívül teljesen olcsó.

swatme

http://otzovik.com/review_308243.html

Hüvelyes gyertyák Clotrimazole. Az első alkalommal orvos szülész-nőgyógyász ajánlotta fel, amikor hideg voltam, és elkezdett megjelenni valami kisugárzást, mintha egy mocsok lenne. Kezelték őket, és mindegyik elmúlt vagy történt, már a második napon egyszerűsítés volt. Az árért elfogadottak, jól jöttek, nem voltak allergiás reakciók. Most futok utánuk, de még mindig szükségem van orvoshoz.

Lyboff

http://otzovik.com/review_233002.html

Szeretem, hogy kezelje a gombafertőzés orvosság használata lengyel klotrimazol, mivel olcsó és biztonságos, nem kellemetlen... krémet, tablettát is elfogadható legyen, ne zhog, nem hozzá semmilyen kellemetlenséget, vagy én. sem a feleségem, mivel én is használtam. Nincs szaga, sem mellékhatások sem.

kormányzó

http://citykey.net/review/horoshiy-takoy-kremushek

Egyszerre krónikus visszatérő candidiasisban szenvedtem. A fogak a kezelés után telt el, de néhány hét múlva visszatértek minden dicsőségben. Az orvos drága gyógyszerei, tesztjei és szolgáltatásai már sok pénzt költöttek el, és abban az időben még egyszer megnyomtam a varangyot, hogy egy megfelelő mennyiségű gyógyszert terjesszenek. Úgy döntöttem, hogy nem megyek az orvoshoz, mert a diagnózis teljesen egyértelmű volt, klasszikus klinikai képem volt a tompán, kifejezett tünetekkel. Én csak elmentem a gyógyszertárba, és megvette a legdrágább, de a bevált eszköz - klotrimazol vaginális tabletták és névadó krémet kenje az érintett területeken kívül. Krém Clotrimazole költsége meglehetősen olcsó, kevesebb, mint 10 hrivnya, de ez nem segít minden rosszabb, mint a drága analógok. Egy alkalmazáshoz nagyon kevés krémes Clotrimazole szükséges. Az alkalmazást követő első napokban enyhe égetés és kellemetlenség érezhető volt, de három nappal azután, hogy ezeket az érzéseket alkalmazták, már nem volt. Pontosan egy héten át kezeltem, és elhaladt a nyomorúság.

kvitanka

http://citykey.net/review/pomogaet-ot-molochnitsyi

A Clotrimazole alkalmazása során mindig emlékezzen erre a gyógyszerre. És minden gyógyszeres kezelés megköveteli a betegség előzetes diagnosztizálását a használat előtt.