Creolin emberek számára

A Creolin egy különleges olajos folyadék, amelynek barna vagy barna színű. Amikor kinyitod a palackot, szagolhatsz, ami éles az éles. A gyártók száraz desztillációval termelik a hatóanyagot a szénből, amelyet kivonnak az Egyesült Királyság területén. Vízzel hígítva az anyag színe sötétről szinte fehérre változik.

Ezt a gyógyszert 1856-ban vezették be a piacra, és addig aktívan használják őket. Kezdetben a gyógyszert fertőtlenítő hatásúnak fejlesztették ki, de egy idő után kiderült, hogy a kreolinnak parazitaellenes tulajdonságai vannak, és az állatorvosi gyógyászatban alkalmazzák. Részletesen tanulmányozza a Creolin emberi felhasználásra vonatkozó utasításait.

struktúra

A Creolin előállításához a következő komponenseket használják:

Bár a Creolin használati utasítása állatoknak készült, de ezt a gyógyszert széles körben alkalmazzák az emberi kezelésre is.

gyógyszertan

A kreolinnak a következő tulajdonságai vannak, amelyek miatt aktívan alkalmazzák különböző betegségek kezelésére:

 • fertőtlenítőszerek;
 • antiszeptikus;
 • csökkenti a gyulladás súlypontját;
 • A vérzés leállítása;
 • parazitaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

Az utóbbi időben a kreolint is használják az emberek számára, de óvatosan kell eljárni. A gyógyszer összetételére alapozva megállapítható, hogy kizárólag külső használatra szánták.

A Creolin csak állatorvosi gyógyszertárakban vásárolható. Megállapították, hogy hatékony eszköz a gomba a bőr és a körmök. A gyógyszer fő összetevői mélyen behatolhatnak az epidermiszbe és a körömlemezbe. Ez hozzájárul továbbá a gyulladást és a gombásodást okozó mikrobák semlegesítéséhez.

A kreolin aktívan küzd az onokomikózis ellen, nemcsak a betegség kezdetén, hanem a későbbi szakaszokban is, ami a gyógyszer előnye a versenytársak között. Nemcsak a monoterápiában, hanem a patológiák komplex kezelésében is alkalmazható (akár hagyományos gyógymód receptekkel kombinálva). A szabályoknak köszönhetően pozitív terápiás hatást nyerhet a páciensnek egy gombás támadástól való megszabadulása során.

A kreolinnak nincs tulajdonsága, hogy elaltassa. Az állatokon végzett tapasztalatok azt mutatják, hogy nincs teratogén és mutagén hatása, és ha helyesen használják, nem okoz irritációt a bőrön.

bizonyság

Először is, a kreolint a decar és a disinsection céljaira tervezték. Továbbá a hatóanyag aktivitása a psoroptózis okozó ágenseivel szemben, antibakteriális tulajdonságai gram-pozitív és gram-negatív mikroorganizmusokkal szemben, gombák. A gyógyszert fertőző betegségek kezelésére használják.

Az utasítás azt írja le, hogy a Creolin hozzárendelésre kerül, ha:

A rühök kezelése a fürdők, mosás és törlés. A gyógyszer alkalmazása előtt meg kell hígítani, mivel a kreolink koncentrátum, és égési sérülést és irritációt okozhat a bőrön és a nyálkahártyán.

A kezelés megkezdése előtt meg kell győződnie arról, hogy a kórokozókat mikrobák okozzák. Ehhez meg kell jelennie egy orvosnak, aki elvégzi a vizsgálatot, elvégzi a helyes diagnózist és elrendeli a kezelést.

Tekintsük azokat a főbb tüneteket, amelyek arra utalnak, hogy ideje kezdeni a betegség leküzdésére:

 • a körömlemez színe megváltozott;
 • a szög laza;
 • A körömágy területe viszkető, és a viszketés az ujja teljes bőrén át terjed;
 • Ha a személyi higiénia szabályait nem tartják tiszteletben, akkor a lábat az ujjaitól a sarokig sújtják;
 • a lábak még a mosás után is rossz érzést keltenek.

Különösen fontos, hogy figyeljen a túlsúlyos betegek lábára, akik rossz immunitást és a gyomor-bél traktus betegségét élvezik.

pikkelysömör

A pszoriázis terápiája a kreolinnal külső felhasználása. A pozitív dinamika elérése érdekében fontos figyelembe venni a következő szabályokat:

 1. A kész emulziót meleg vízzel kell hígítani.
 2. Vegyük a vattapálcát, nedvesítsük be az elkészített oldatban, és bőven kenje meg a betegség által érintett egész területet.
 3. Várjon egy kicsit, de legalább 5-7 percet.
 4. A szükséges idő elteltével a bőrt öblítse le és szárítsa meg papírtálcával.
 5. Nedvesítse meg a bőrt egy speciális krémmel.

A manipulációt legfeljebb naponta egyszer kell végrehajtani, és a kezelés időtartama 5 nap. Fontos, hogy ne engedje, hogy a megoldás belépjen a szemébe.

gombaféle

Ahhoz, hogy teljesen megszabaduljon a gombás vereségtől, be kell tartania az orvosok tanácsát:

 1. Először is a személyes higiénia. A maximális hatás a cipők rendszeres fertőtlenítésével érhető el. Ne viseljen más emberek cipőjét, még akkor sem, ha rokonaik közé tartoznak. Ez nem teszi lehetővé a gombák terjedését.
 2. Fontos, hogy a gyógyszereket a gombából nyerjék. Nem csak külsőleg, hanem szóban is alkalmazzák, míg a dózis és a felvétel gyakoriságának betartása kötelező.
 3. A gombaellenes gyógyszerek mellett a betegeknek gyógykezelésen kell átesniük az immunitás fokozása érdekében.
 4. A kreolint csak a körmökre kell alkalmazni, és nem szabad az egészséges bőrre esni. A gyógyszer oldatát közvetlenül az alkalmazás előtt készítik el (szigorúan tilos később hagyni).
 5. A lábakat speciális gombaellenes krémmel, kenőccsel vagy permetezéssel kezelik, amelyet a kezelőorvos ír elő.
 6. A korai helyreállításhoz további töméseket és körmöket is készíthet.

A kezelés időtartama körülbelül két hónap, a terápia véget ér, amikor az egészséges köröm nő az érintett helyett. A kreol nem csak a gombás körmök és bőrkárosodások kezelésére ajánlott, hanem megelőzésre is.

onkológia

Egyes források szerint a kábítószer segítségével akár onkológiai megbetegedésekkel is harcolhat, de érdemes megjegyezni, hogy a Creolin csak népgyógyítók használják erre a célra. Rákkezelési rendszert is kínálnak, amely így néz ki:

 1. A terápia néhány csepp kreolint feloldott a tejben.
 2. A második napon a gyógyszer adagja nő.
 3. Ugyanez a helyzet a következő napokban. A kezelés hetedik napján a gyógyszer adagja maximális legyen.
 4. 8 nap múlva a kreolinek cseppjei mindegyik napról napra csökkennek. Az egész kezelés mindössze 14 napig tart.
 5. Az ilyen ciklusoknak körülbelül hat hónapot kell tartaniuk kéthetes szünettel. Kívánatos kombinálni az ilyen kezelést speciális gyógynövényekkel.

Fontos megérteni, hogy az onkológiai betegségek önmagukban nem tűnnek el. Először kellemetlen érzésekre van szükség az orvoshoz fordulni, átadni a szükséges ellenőrzést és igénybe venni az ellenőrzött kezelési módokat. Ne hagyja, hogy a betegség folyjon. Semmi sem lehet fontosabb, mint az emberi élet, harcolni érte.

Népi receptek

Creolin széles körben alkalmazza a népgyógyászatban. Vegye figyelembe a főbb recepteket, ahol ez az eszköz szerepel.

Szájból szagtól

Vegyünk egy fél liter vízzel, forraljuk fel, hagyjuk kihűlni egy kicsit. Adjon hozzá néhány csepp borsmentaolajat és 3 csepp Creolint, keverje össze mindent. Kész oldatot kell használni a napi többszöri öblítéshez, különösen azért, hogy ezt az eljárást reggel, este és minden étkezés után adjuk.

Az ekcéma kezelésére

Ennek a kórtanának a kezeléséhez cink-kenőcsöt kell adni, és keverni kell Creolin-nal 1: 2 arányban. A kész terméket az érintett bőrre reggel és este kell alkalmazni. A kezelés időtartama nem haladja meg a két hetet.

Ellenjavallatok

Használati utasítást a gyógyszer creolin nem lehet leírni, azt fel lehet használni az emberben, de egyes betegek és az orvosok azt mondják, hogy lehet használni, hogy megszabaduljon a gombás bőr és a láb sérülések. A pozitív tulajdonságaik mellett vannak bizonyos hiányosságok is. A termék alkalmazása előtt figyelmet kell fordítani olyan betegségekre és állapotokra, amelyek alkalmazása ellenjavalltá válhat. Ezek a következők:

 • jelenléte az érintett körömgomba bőrön, amely gyulladt vagy sérült;
 • a nők a terhesség vagy a szoptatás idején;
 • azok a gyermekek, akik nem éri el a 16 éves kort;
 • a bőr, a gombák kivételével más betegségek;
 • a beteg fertőző betegségben szenved.

Különleges utasítások

Ha nem megfelelően használt creolin árthat nemcsak az ember, hanem az állat, mert ez a gyógyszer kapcsolódik hatásos mérgek és rangsorolva, mint a 3. osztályban. Ebből következik, hogy a gyógyszeres kezelést csak tapasztalt szakember felügyelete mellett lehet elvégezni.

Ha a kreolok a szemébe, a nyálkahártyájába vagy a bőrbe jutnak, bő vízzel kell lemosni és a lehető leghamarabb orvoshoz kell fordulni segítségért. Ez segít megmenteni nem csak a látványt, hanem az életet is.

A Creolin közvetlen alkalmazásakor a bőrön tilos a dohányzás, és nem szabad a gyermekek és az emberek a szobában, akik nem vesznek részt a manipulációban.

Miután elvégezte az összes szükséges eljárást, alaposan mosson kezet. Szintén szükség van a lehető legpontosabbra és mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozzák a Creole párok belépését a légzőrendszerbe. Azokat az edényeket, amelyekben az oldatot hígították, nem szabad más célokra felhasználni, még akkor sem, ha mosnak és fertőtlenítenek.

A kapott adatok azt mutatják, hogy negatív megnyilvánulások a betegeknél a kezelés alatt nem jelentkeznek. A gyógyszerkölcsönhatásokról nem áll rendelkezésre információ más farmakológiai csoportokkal.

Ilyen esetekben tilos creolint használni:

 • ha van gyengeség;
 • fáradtság érzésével;
 • az immunitás erőteljes csökkenésével.

Hol vásárolhat

Mivel a kábítószert eredetileg állatokra fejlesztették ki, az állatorvosi gyógyszertárakban vagy online áruházakban vásárolhatják. Ár Creolina alacsony, így a gyógyszer széles körű ügyfelek számára áll rendelkezésre.

A vásárlás előtt fontos, hogy ellenőrizze a lejárati dátumot, mert ezen időtartam után tilos a hatóanyagnak a bőrre történő felhordása, és magát a terméket is el kell távolítani.

hatékonyság

Sok beteg kétségbe vonja a Creolin hatékonyságát, és ebben nem lehet megbélyegezni. Ha a terápiás hatás a gyógyszer bebizonyosodott klinikai vizsgálatok során, lehetséges lenne, hogy vásárolni a gyógyszertárakban és az orvostudomány az ember tenni a protokoll a gombás fertőzések kezelésére, valamint egyéb betegségek.

Vannak, akik a know azt állítják, hogy a használata creolin okoz negatív megnyilvánulások is figyelemmel megfelelő használatát és kizárólag külső alkalmazás (kivéve a terápia a rák patológia, de hatékonysága nem bizonyított, és csak egy kísérleti szinten). Amikor új tünetek és megnyilvánulások jelennek meg, azonnal fel kell számolni a Creolin használatát.

A kézikönyv azt írja le, hogy minden betegséget a teljes gyógyulást megelőzően kell kezelni, és nem szabad az első fejlesztések megjelenésekor, ami visszaesést okozhat. A gyakorlat azt mutatja, hogy a relapsus kezelése sokkal nehezebb, mint a kezdeti betegség.

Milyen betegségek kezelik a tisztított creolint?

A májcirrózis kezelése Lebedev rendszerének megfelelően

Az emberek nagyon gyakran nem észlelik cirrhosis a korai szakaszában. A pácienst gyengeség, levertség, étvágytalanság, ingerlékenység zavarhatja. Ez a májbetegség ravaszsága. Míg a személy valamilyen okból elhalasztja a szakértőkkel folytatott konzultációt, a májsejtek elpusztulnak, és helyettesíti őket kötőszövet. A páciens már a betegség késői szakaszában is rettenetes diagnózist tanul.

A máj cirrhosisát az utolsó lépcsőben ascites, hepatosplenomegaly (a máj és a lép), az epehólyag gyulladása, mindenféle anyagcsere megsértésében nyilvánul meg. A májcirrózis hagyományos tablettákkal és injekciókkal történő kezelése döntően ronthatja a mirigy és a vesék állapotát, míg az emberek gyógynövényeinek lehetőségei és ereje egyszerűen megdöbbentő. Az elhanyagolt betegségben szenvedő betegek kezelésére nem léteznek egyszerű módszerek. Ezért a betegnek türelmesnek kell lennie.

A kezelés első szakaszában.

Megoldás külső használatra A kreolinnak gyulladáscsökkentő és antibakteriális szer, hivatalosan állatok és növények kezelésére használatos. Azonban a mai napig a kábítószert egyre inkább az ember használja a pikkelysömör, a körömfungus és a rák kezelésére.

Összetétel és cél

A kreolinnak a harmadik veszélye van, ezért nagy gonddal kell alkalmazni. Ez magában foglalja:

naftalin; gyanta; szappan; Ichthyol; kausztikus alkáli; szénolaj.

Ez utóbbi komponensnek köszönhetően a megoldást régóta széles körben alkalmazzák hatékony inszekticidként. A múlt század 20-as években gyakorlatilag a világ minden táján elkezdett megsemmisíteni a fonálféreget és a levéltetű növényeket, atkákat, lepkéket és tojásférgeket.

Creolin állatok számára

Az állatgyógyászati ​​gyakorlatban az oldat a következő betegségek megelőzésére és kezelésére szolgál:

pszoriázis; sifunkulyatoza; sarcoptikus betegség; horioptoza;.

Összetétel és tulajdonságok

Creole úgy néz ki, mint egy különleges olajos folyadék, amelyet megkülönböztetett barnás vagy barnás színárnyalat. Éles, meglehetősen specifikus ízű. Ez a szerszám az Egyesült Királyságból származó lerakódásokból származó szénből áll, a száraz desztillációs technikával. Ha normál tiszta vizet hígítanak, a folyadék fehéres árnyalatot kap.

Első alkalommal 1856-ban hoztak létre ilyen gyógyszert. Azt feltételezték, hogy antiszeptikus tulajdonságai lesznek, de néhány év múlva aktívan használják az állatgyógyászatban is, mivel a gyógyszer antiparazitikus hatást fejt ki. Azóta aktívan használják emberekkel és állatokkal.

Az anyagot különböző anyagok keverésével állítják elő. Ez magában foglalja az ichthyol, szappan, gyanta, kátrányolajok, lúgok. Ezt a receptet 1947-ben véglegesítették, és azóta nem változott. Ekkor kezdődött a nagyüzemi termelés.

Hét évvel ezelőtt megtudtam egy ilyen csodálatos történetet. Egy nagymamát reménytelenül betegnek nyilvánították a regionális onkológiai gyógyszertárból. De a nagyi szerette volna élni, és elkezdett keresni népi jogorvoslatokat, hogy megszabaduljon a daganattól a májban. Ajánlott a kreolint - egy olajos, sötétbarna folyadékot használni az egészségügyi és állatorvosi szférában a fertőtlenítéshez - rovarok vagy káros mikroorganizmusok megsemmisítéséhez. Több creolint használnak a kártevők, ennek a gyógyszernek a szaga elriasztja az egereket és más rágcsálókat. Ebben az esetben a nagyi figyelmeztette, hogy a folyadék mérgező. De nincs hova menni, és a halálos beteg öreg hölgy úgy döntött, hogy ezt a tanácsot használja.

Az ügy a nyár folyamán történt, és a nagymama férje párhuzamosan úgy döntött, hogy növényi fürdőt alkalmaz kezelésre. A gyógynövények nem értették a házastársakat, a nagyapa pedig csak az erdőbe ment, ahol a virágzás időszakában különféle gyógynövényeket szedt. Otthon, letette a zsákmányt a kád alján, forró forró vizet öntött, és 30-40 percig ragaszkodott hozzá.

Nem mindenki ismeri az olyan preparátumot, mint a creolint, amely széles körben alkalmazható a nem hagyományos orvoslás és állatgyógyászat területén. Ez a lehetőség több mint száz évvel ezelőtt elsajátították.

Creole egy olajos, sötétbarna vagy sötétbarna színű folyadék, nagyon különleges, éles szaggal. A száraz desztilláció módszerével vegye be ezt a gyógyszert angol keményszénből. Vízzel való hígítás után fehér emulziót kapunk.

Az anyag összetétele, hasznos tulajdonságai

Ez az eszköz először a távoli 1857-ben jött létre. Abban az időben várható volt, hogy antiszeptikus gyógyszerként alkalmazzák, de néhány év elteltével, parazitaellenes tulajdonsága miatt, az állatgyógyászati ​​gyakorlatba került. Azóta a hatóanyagot széles körben alkalmazzák az emberek kezelésére és az állatok kezelésére.

A Crein a következő komponensek kombinációjával állítható elő: ihtil, gyanta, szappan, kausztikus alkáli és szénsavas.

Mi a Creole?

Ez az anyag egy viszkózus folyadék, amelynek kifejezett, a sötétbarna vagy sötétbarna színű kreozoi szaga van. Anti-scabrous és fertőtlenítő tulajdonsággal rendelkezik. Creolin-Creolin-X (Creokhin) preparatív formája van. Ezen antiszeptikumok összetétele magában foglalja a következőket: gyanta, naftalin, kátrányolaj, szappan, ihtiol, alkáli. Az elvégzett vizsgálatok alapján arra a következtetésre jutottak, hogy a kreolin nagyon hatékonyan küzd a különféle paraziták tojásait illetően: bogarak, atkák, levéltetvek, lepkék, ascaridák. Ebben a folyamatban főszerepet játszik a szénolaj, amelynek alapján különböző inszekticid készítményeket fejlesztettek ki.

Hol van a creolin?

Ez az anyag elősegíti a fertőtlenítést és.

Ez pontos információ? Kérdés, tehát tényleg lehet kezelni?

Admin, 2012.08.08. 03:10:55

Victoria, közzéteszünk híreket, és nem tudjuk megerősíteni vagy megtagadni az orvosok felfedezéseit és kijelentéseit. Ezt a nyilatkozatot aktívan tárgyalja a bolgár internetes szektor, és ott van mind a támogatók és a lelkes ellenfelek. Petka Slivneva nem kapott további információkat a médiában. Amint további információ található, közzé tesszük, és megismétlik egy linket a hír szövegében.

Vendégek, 2012/08/23 17:03:19

Még a májcirrózis Creolinnal is kezelhető.

Vendég, 2012.08.28. 03:18:03

Nagyon jó gyógyszer. A pályát legfeljebb 40 cseppre kell tenni, majd vissza. A tanfolyam időtartama 90 nap. Mindenki, aki ital, úgy gondolja, hogy ez a creolin sokat segített nekik. Már megveszem, de annyira büdös, hogy nehéz kezdeni. Talán készen állok a télre, és elkezdek inni.

Vendég, 2012.10.26. 3:59:08

1 Az ügynök összetétele és hatása

A készítmény összetétele magában foglalja a kausztikus összetevőket: naftalin, gyanta, alkáli, kőszénkátrányolaj, etiiol. A gyógyszer szappant tartalmaz. Creolin kezelésére emberek alkalmazható, de csak nagy gonddal. Az összetevők meghatározott összetétele azt jelzi, hogy a terméket csak külsőleg lehet használni.

Még az utolsó évszázad végén is ilyen összetételt alkalmaztak széles körben a növények kártevők permetezésére. Ma az emulziót nemcsak a mezőgazdasági növények feldolgozására használják, hanem az állatgyógyászatban előforduló különféle betegségek kezelésére, mindenféle gombás és parazita patológiás kezelésre emberben.

Érdemes emlékezni, hogy nincs Creolin "orvosi" vagy "emberi" változata. Mindenesetre csak állatorvosi klinikákon lehet megvásárolni. A gyógyszer a leghatékonyabb hatást gyakorol a körmök és a bőr gombájára. Ennek az az oka, hogy az ágens aktív összetevői képesek mélyen behatolni.

Ismét emlékeztetünk arra, hogy a test tisztításának három fázisában meg kell kezdeni a daganatok kezelését: a belek tisztítását, a vér tisztítását és az antihelmintikus terápiát.

Ma továbbra is megismertetem az olvasókat a legegyszerűbb és megfizethető gyógynövényekkel a jóindulatú és rosszindulatú daganatok kezelésére.

Vannak különböző rákellenes kezelések:
- benignus tumorokban
- az emlőrákról és a nyelv rákáról
- tüdőrákkal
- minden rosszindulatú daganattal és papillomatozissal
- a rák és a húgyhólyag polipjai stb.

Az olvasók megkérik a recepteket mind a jóindulatú, mind a rosszindulatú daganatoktól. Az én cikkeimben egyetemes recepteket adok, amelyek megfelelnek minden betegnek, függetlenül krónikus betegségeiktől. Ezért néha különösnek tűnik számomra, amikor olyan gyógymódokból származom, amelyekben gyógynövények vannak.

Az ember számára a creolin anyag ugyanolyan veszélyes, mint az állatok számára. Ez meglehetősen erős méreg, amelyet állatokban használnak. A munkavégzés során szigorúan tartsa be a biztonsági óvintézkedéseket: ha bőrrel érintkezik, azonnal öblítse le vízzel, azonnal öblítse le a szemmel és nyálkahártyákkal való érintkezés után, és azonnal menjen orvoshoz. A kábítószer használata során tilos füstölni és enni. A feldolgozás során az összes személyzetet eltávolítják a helyiségből.

A kreolint főként a kecske-, juh- és állattenyésztési gyapjú feldolgozására használják a bélférgek és rovarok tojása elpusztítására. Antimikrobiális hatása miatt széles körben alkalmazzák az állatgyógyászatban fertőtlenítő anyagként. A veszély foka harmadik osztály.

Creolin összetétele - jelentése naftalin, és számos kiegészítő anyagot (tartalmazott anyag 100 gramm tizenegy és fél gramm naftalin, szén olaj, maró alkálihidroxid, ichthyol, szappanok, gyanta). Meg kell mondani, hogy hatékony rovarirtó.

Az egyik leggyakoribb betegség, amely befolyásolhatja a körmöket, a gomba. A betegség az egészséges személy közvetlen érintkezésével alakul ki a beteggel, ami gyakran szaunákban, úszómedencékben, nyilvános zuhanyozókban történik. A gomba megszabadulása hosszú időtartamú kezelést igényel, és orvoslásként - gombaellenes, parazitaellenes szereket alkalmaz. Ezenkívül bebizonyosodik a "Creolin" hatásossága - az állatgyógyászati ​​készítmény, amely segít megszabadulni a körömgombáktól, és megakadályozza a betegség terjedését.

Használati utasítások

A körömgomba olyan fertőző betegség, amely befolyásolja a körömlemezt. A kezeléshez "Creolin" -ot használnak, amelynek hatékonyságát számos pozitív értékelés is alátámasztja. A gyógyszert eredetileg állatok kezelésére szánták, és antiszeptikusként használják fel.

A kreolinnak hatékony gyógymódja van a kifejezetten fertőtlenítő, antiszeptikus tulajdonságokkal. A gyógyszert az állatgyógyászatban és a népi gyógyászatban használják. Ajánlott különböző etiológiájú gombás megbetegedések kezelésére, különösen onychomycosis (körömkárosodás) kezelésére.

Gomba - olyan betegség, amely a csökkent immunitás, hormonális egyensúlyhiány, a gyomor-bél traktus és az endokrin rendszer betegségei ellen fordul elő. Az onychomycosis elsődleges jelei közé tartozik a körömlemez színváltozása. Először sárgás színt kap, majd sötétedik, hámlik.

Ugyanakkor erős viszketés, kellemetlen szag, körmök és a körülöttük lévő bőr fokozatosan megvastagodik és megvastagszik. Ha helyesen megközelíti a kórtani kezelést, gyorsan és hatékonyan kezelheti azt.

Összetétel és hasznos tulajdonságok

A körömgombából származó kreol különösen hatásos, ha a komplex terápia részeként használják. Köszönöm.

Összetétel és kibocsátás formája. Ez a kőolaj és az emulgeálószer keveréke. Megjelenésében homogén, olajos folyadék, szénszenes szagú, sötétbarna és sötétbarna színű. A víz a tejszerű fehér színű emulziót alkotja. 0,5 literes palackokban csomagolva; 5 literes és 20 literes palackok; 200 literes acél hordók, valamint egy másik üveg- és polimer tárolóedényben a fogyasztóval egyetértésben.

Farmakológiai hatás. A kreolintartalmú kőszénkátrány akaricid hatást fejt ki a juh psoroptózis okozó ágensére, és hosszabb ideig tartó maradványhatást fejt ki a bőrhártyára. A gyógyszer erős fertőtlenítő, antiszeptikus és antiparazitikus hatással rendelkezik. A kreolinnal nem rendelkező kőszénkátrány a meleg vérű állatoknál kevéssé toxikus, az ajánlott dózisokban nem okoz helyi irritációt és.

A körömgombából származó kreol állatgyógyászati ​​gyakorlatban rovarölő injekcióként alkalmazható, a sarcoptoidok, a ixodidok és a rovarok elleni küzdelemre.

Az orvostudományban a kreolint egy személy kezei vagy lábai körömlemezének gombás elváltozásainak kezelésére használják, különösen elhanyagolt esetekben, amikor a beteg hosszabb ideig nem igényelt orvosi segítséget.

Az onychomycosis elhúzódó folyamata veszélyes a mykotikus ekcéma kialakulásával vagy a másodlagos növény flórával való kapcsolatának kialakulásával, nedves fekélyek kialakulásával. Az onokomikózis szövődményei sürgős kezelést igényelnek a bőrgyógyász vagy a fertőző betegség specialistájához a speciális gyógyszerek beindításához.

A Creolin erőteljes gombaellenes hatása a hatóanyag - a cipermetrin - körömmátrix mély behatolásának köszönhető. A cipermetrin blokkolja a gombasejtek membránjainak nátriumcsatornáit, és megszakítja a permeabilitásukat.

A kreolint joggal lehet egyetemes orvosságnak tekinteni. Az eredeti, majdnem másfél évszázaddal ezelőtt kifejlesztett összetétele erőteljes fertőtlenítő, antiszeptikus és antiparazitikus hatású. Ha a körömgomba diagnosztizálva van, gyógyszerészeti emulziót vásárolhat bármely állatgyógyszertárban, és néhány hónap múlva megszünteti azt mycosissal. Előzetesen tanulmányoznia kell az alkalmazási útmutatót, meg kell vizsgálnia az orvosok és a betegek véleményét, és ismernie kell a megelőzés módszereit és az átfogó kezelést.

Mikor alkalmazzák? Alkalmazási utasítások Az emberek észrevételei és véleményei

Javallatok és ellenjavallatok felhasználásra

A kreolint sötétbarna, olajos folyadék formájában kapják, amely specifikus szúrós szagú. Az angol szénből származó száraz desztilláció módszerét szénolaj izolálására használják. Ezenkívül a készítményhez gyanta, ihtiol, szappan, kausztikus alkáli anyagok kerülnek. Ez a recept állandó marad, 1948 óta - éppen akkor.

A körömgombák kezelése összetett folyamat, amely maximális erőfeszítést és türelmet igényel. Ez a betegség minden korosztály számára kötelező, bár gyakrabban, természetesen az idősek. Ennek oka az immunitás gyengülése. Ugyanezen okból, ha ugyanabban a helységben tartózkodik, egy személy fertőzött fertőzéssel, a másik pedig nem. A gombák kezelésére szolgáló gyógyszeripar egyre inkább újratölti a gyógyszertárak polcát gombaellenes szerekkel. Vegyük például a körömgomba-kreolint, hogyan kell használni és megvizsgálni.

struktúra

A kábítószert több évtizeddel ezelőtt fejlesztették ki. Korábban, a kreolint kizárólag antiszeptikusként használták fel. Egy idő után a hatóanyagot részletesebben tanulmányozták, és megállapította, hogy hatásos a paraziták és fertőzések elpusztítására. Ez az eredmény lehetővé tette, hogy a gyógyszert állatok kezelésére használják.

A gyógyszer sötétbarna, csípős szaggal. Amikor.

"Creolin": használati utasítás

A gyengébb immunitás a leginkább sürgető problémánk. Mivel a genetikai tényezők, a környezetszennyezés, változások az élelmiszer-kultúra az emberi test elveszíti sajátos képessége, hogy védekezni a gombás fertőzések, paraziták és baktériumok.

Ennek a megszerzett vagy benne rejlő tulajdonságnak a következményeként:

 • a belső szervek betegségei fejlődnek;
 • a bőr integritását és vonzerejét érinti;
 • az anyagcsere zavart okoz;
 • hormonális egyensúlytalanság figyelhető meg.

Ha csak körülbelül tíz évvel ezelőtt kezdtek beszélni az immunitással kapcsolatos problémákról, ma már korrigálják a kábítószer-beavatkozás szintjén. Különösen sérülékeny a szervezet immunvédelmének hiánya a bőr. Ez jelzi az ember teljes egészségi állapotát.

Az ilyen betegségek:

 • ekcéma;
 • pszoriázis;
 • zoster;
 • akne;
 • akne;
 • herpesz;
 • nyomásérzékenység;
 • bőr pigmentáció;
 • pelenkakiütés;
 • szemölcsök;
 • bőr allergia;
 • lupus erythematosus;
 • seborrhea;
 • onychomycosisban;
 • a rühék nem különálló esetek.

Gyógyulásuk gyakran sok időt és energiát igényel, és néha még a komplex terápia sem adja a kívánt eredményt a javulásnak. Ezért sok szakorvos nem szokványos módon kezeli ezeket a betegségeket. Ez a példa az állatgyógyszer "Creolin" orvosi gyakorlatának széleskörű alkalmazása.

A forma felszabadulása, a készítmény összetétele

A "Creolin" gyógyszer már régóta használatos az állatok kezelésében. Ez az anyag egy barna színű olajos folyadék (oldat), akrid ízzel.

A készítmény összetétele a következőket foglalja magában:

Creolin tulajdonságai

A kérdéses gyógyszer nem vásárolható meg rendszeres gyógyszertárban, csak az állatorvosi kórházakban lehet értékesíteni. Amikor a "Creolin" eszközt megvásárolja, a hozzá tartozó felhasználóknak szóló utasítások nincsenek csatolva. Ez a gyógyszerkészítmény önmagában nem ajánlott. A készítmény adagolását és célszerűségét csak a kezelőorvos határozza meg.

A hatóanyagnak az állatok és az emberek kezelésében való széles körű alkalmazása a következő tulajdonságokkal magyarázható:

 • a gombafertőzések kórokozói elnyomása;
 • érzéstelenítés
 • protivovospalenie;
 • abbahagyja a vérzést;
 • fertőtlenítést;
 • fertőtlenítő hatás;
 • parazitaellenes hatás;
 • deacarization (natív atkák megsemmisítése).

Komponensek egy terápiás szer, amely képes behatolni a mély réteg a felhám és ezáltal jótékony hatással van a gyógyulási folyamat, hogy javítsa a sejtek regenerálódását, csökkenti a viszketést, harcolni csírák, gombák és paraziták.

A Creolina megoldását külsőleg alkalmazzák.

Ki ellenjavallt a gyógyszerrel?

A kreolin alkalmazása kényszerítő intézkedés. Alkalmazása javasolt olyan esetekben, amikor más gyógyszerek nem adják meg a gyógyulás megfelelő hatását.

Nem ajánlott használni:

 • kiskorúak számára;
 • nők szoptatás;
 • terhes nők;
 • alacsony immunitású emberek;
 • Súlyos fizikai fáradtsággal rendelkező személyek;
 • ha vírusos fertőzésekkel fertőzött.

A gyógyszer használatára vonatkozó óvintézkedések

Mind az állatok, mind az emberek esetében ez a gyógyszer nem biztonságos, mivel ez egy olyan mérgező agresszív gyógyszercsoporthoz tartozik.

 • Ne engedje, hogy a megoldás belépjen a nyálkahártyákba és a szemébe.
 • Ne kezelje nyílt sebekkel, fekélyekkel, karcolásokkal.
 • Ne lélegezze be a megoldást.
 • A kábítószerrel végzett munka során tilos enni és dohányozni.
 • Ne használja újra a tartályt, amelyben a folyadékot tárolták.
 • Elfogadhatatlan a késedelmes gyógyszer használata.

A gyógyszer túladagolásának vagy annak helytelen használatának következményei a következők:

 • fejfájás;
 • szívdobogás;
 • a tudat összetévesztése;
 • kémiai égési sérülések;
 • a bőr súlyos égése;
 • a bőr hyperemia.

Az emberi betegségek kezelésére a megoldást nem tiszta formában alkalmazzák! Meg kell:

 1. hígítani forralt vízben;
 2. vagy krémes anyagokkal kombinálva.

Az eljárások megkezdése előtt ajánlott friss infúziós folyadékokat preparálni gyulladások és kenőcsök kezelésére bőrelváltozások kezelésére.

Különös óvatosság szükséges, hogy a hatóanyag belsejében külső hatást fejtsen ki. Ez nem ajánlott, a hagyományos gyógyítók, és még inkább ismerősök tanácsa alapján. A jó szándékok mérgezést okozhatnak.

A "Creolin" használata nem károsítja a betegek egészségét, ha a megoldást helyesen alkalmazzák. Ezenkívül meg kell jegyezni, hogy a gyógyszer kezelése során be kell tartani a személyi higiéniai szabályokat.

Ajánlások állatgyógyászati ​​készítménnyel való kezelésre

A "Creolin" folyadékot nem csak bőrgyógyászati ​​megbetegedések kezelésére használják, hanem széles körben használják:

 • nőgyógyászat;
 • gasztroenterológia;
 • onkológiában
 • szőrtan;
 • traumatológia;
 • urológiai;
 • fogászat;
 • allergológia;
 • Parazitológiai.

Ami a "Creolin" segít, csak az orvos dönt!

A szakértők évek óta kifejlesztettek egy bizonyos algoritmust ennek a gyógyszernek a használatára emberekben.

 • Tehát a nőgyógyászatban, a gyakorló douche a "Creolin".
 • Az emésztőrendszeri megbetegedések (gyomorfekély, bakteriózis, vastagbélgyulladás) esetén a gyógyszert belülről is bevitték. Vízben néhány cseppet adnak hozzá, és üres gyomorra használják.
 • Az urológiai problémák kezelése "Creolin" alatt gyógyfürdõket is bevonnak vagy gyógyulnak.
 • A fogászat során a gyógyszert az íny és a torok betegek öblítésére használják.
 • Parazitológiában a "kreolint" külsőleg és szájon át is alkalmazzák.
 • A bőrgyógyászatban előnyös mosóvizet gyulladt területek „kreolina” kezelésben részesülő fürdők, elkenődés bőr kenőcsök, amely néhány csepp az oldat.

Gyógyító ekcéma

A bőr gyulladásos betegsége "kreolinnal" kezelhető. A terápia időtartama nem haladja meg a két hetet.

 • Mivel gyógyszert szed meleg fürdő, amelyet meg kell elő ezt a receptet: tíz liter forrásban lévő vízben (60 ° C) adunk hozzá, hogy oldatot 1 evőkanál. A kezelést kicsi sérülések okozzák. A gyulladt területek mosása után a bőrt meg kell száradni, és nedvesítőszert kell alkalmazni. A fürdők naponta kétszer nem kerülnek be.
 • Az ekcéma bőrét érintő területeket kenéssel "Creolin" -val is kenni lehet. A creolinkészítmények hatékony krémes alapja a cink-kenőcs. A gyógyító készítményt vékony rétegben alkalmazzák az érintett területekre legfeljebb naponta egyszer.

A pikkelysömör kezelése

A nem fertőző betegségek elleni küzdelem évek óta gyakran késik. A pikkelysömör legyőzéséhez lehetséges a "Creolin" tömörítés. Néhány csepp oldatot adunk meleg vízhez, és testápolókat készítünk. A tömörítést körülbelül 10 percig tartják a gyulladt bőrön.

Alkalmazzon folyadékot pamut törlőkendővel vagy pamutrügyekkel. A tömörítés után a bőrt alaposan mossuk tiszta vízzel szobahőmérsékleten, száraz ruhával és krémmel áztatva.

Mycosis terápia

Amikor kezeljük a gomba a kezek és lábak, valamint a körmök, csak az érintett területek kezelik a megoldást. Az egészséges bőr védelme érdekében használjon orvosi ragasztó vakolatot.

A "kreolint" egy pamut törlőkendővel használják. Az érintett területek kezelése legfeljebb napi egyszer történik. A mycosis kezelése a gyógyszerrel több hónapig tart.

Mennyire hatékony az állatgyógyászati ​​kezelés?

Sok szakember javasolja, hogy ne használják fel az önkezelést a Creolein megoldással. A kezelésre orvos útmutatásával van szükség. A legtöbb ember, aki a "Creolin" -t használja, mint utolsó esélyük a gyógyulásra, jegyezze fel az egészségük javulásának pozitív dinamikáját.

A "Creolin" indokolt használatát ebben a helyzetben csak orvos ítélheti meg. Ha a terápia folyamata javítja az egészségi állapotot, akkor az ezzel a javallattal történő kezelés a teljes gyógyulásig folytatódik. Ha eltérés van a normától, megtagadják a gyógyszer alkalmazását.

Gyakran „creolin” egy kiegészítő eleme a kezelésére számos betegség, így néha nehéz megítélni annak hatása száz százalékos gyógyulást.

Creolin állatoknak - összetétel, használati utasítás

Újabban egyre gyakoribbak a háztartási szarvasmarhák és a mezőgazdasági növényekre ható paraziták megjelenésével kapcsolatos panaszok. A gazdálkodók veszteségeket szenvednek, az állatorvosi szolgálatok elvesztették lábukat, megoldásokat keresve a problémákra. Szakemberek emlékeztek a korábban elfelejtett készítmény "Creolin".

A készítmény szerkezete

Creolin megjelenése - viszkózus anyag, kifejezetten a kreozollal, sötétbarna színnel. A készítmény összetétele olyan komponenseket tartalmaz, amelyek megszabadíthatják az állatot és a növényt a parazitáktól.

 • gyanta;
 • ihtiola;
 • szappan;
 • kausztikus alkáli;
 • kőszénkátrányolaj;

Ezt a gyógyszert az angol szén száraz desztillációjával nyertük. Aztán után kapott kompátkelési sok vizet adunk hozzá, hogy a folyékony anyag fehér tsveta.Etot kábítószer-ben indult 1948 óta nem történt változás történt a gyógyszer.

A készítmény összetétele vannak mérgező vegyszerek, de teljesen biztonságosak az élő szervezetek egészségére nézve. A dózist gondosan kiszámítjuk, még akkor is, ha az ember a gombaellenes hatóanyagot használhatja. Ezt a gyógyszert csak az állatorvosi gyógyszertárakban lehet értékesíteni, így a Creolinnak nincs egyértelmű "emberi" és "állati" felosztása. Ugyanilyen sikerrel, a Creolin segít abban, hogy egy személy megszabaduljon egy ilyen kellemetlen betegségtől, mint a gomba.

A Creolin-X kizárólag külsőleg használatos. Ne felejtsük el, hogy a készítményben lévő anyagok toxikusak.

A gyógyszert 5 literes és 20 literes palackokban állítják elő, 200 literes vas hordókban. A vevővel egyeztetve a gyógyszer 0,5-40 literes tartályt tölthet be.

Alkalmazási és jelzési sorrend

Creolin-X használat előtt Számos állatra van szükség az allergiás reakció kimutatására. Ha 24 óra elteltével nincs állatorvosi toxicitás jele, elkezdheti a teljes állatállomány feldolgozását.

Az állatok feldolgozását állatorvos felügyelete mellett és az utasításoknak megfelelően kell végezni. A szükséges mennyiségű gyógyszert szakembernek kell kiszámítania.

bizonyság

A Creolin-X-t a következő betegségekre alkalmazzák:

 1. Psoroptoz juh (kezelés és megelőzés);
 2. Psoroptoz, chorioptosis, sarcoptosis, sifunkuljatoz nagy szarvas állatoknál (megelőző karbantartás és kezelés);
 3. Sarcoptikus és hematolinosis sertésekben;
 4. Csirke és perzsa atkák a madarakban, valamint fertőtlenítőként a madár tartására szolgáló helyiségekben;
 5. Sarcoptikus betegség, noctroidosis, otodectosis rókákban, sarki rókák és más prémes állatok;
 6. Nyulak psoroptózisa és nooterózisa;
 7. A vérszívó rovarok és a legelő legyek ellen;

A gyógyszereket gyakran állatorvosok írják fel háziállatok parazita betegségeinek kezelésére. Például a kutyák gyakran szenvednek a rühösen, és a gyógyításhoz 2-3% -os koncentrátumot kell alkalmazni. A kapott folyadékot 50 ° C-ra melegítjük, majd a kutya oldatát néhány percig leeresztjük. Ha a kutya nagy fajta, a megoldást egy vödörbe írják és a kutyát megnedvesik, elkerülve a gyógyszert az orr- és szájüregbe. Miután az állatot meg kell kapnod, nagy törülközőbe kell csomagolnod és 15 percig kell tartani. Ezután a kutyát öblíteni kell meleg vízzel.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Mellékhatások ha ezt a gyógyszert nem szabad feltárni. Az állatok bizonyos összetevőinek egyéni intoleranciája, bőrirritáció, túlzott könnyezés, saliváció léphet fel. Ha ezeket a tüneteket észlelik, a gyógyszert szappannal és vízzel le kell mosni, a Creolin-X tesztelése során nem észleltek túladagolást.

Ellenjavallatok és speciális utasítások

A gyógyszer kategorikusan ellenjavallt olyan állatoknál, amelyek a kimerültség határán állnak és fertőző betegségekkel fertőzöttek. Ellenjavallt vemhes nőkben, valamint olyan állatokban, amelyek túlérzékenyek a gyógyszer bizonyos összetevőire.

Emlékezzen néhány utasításra a Creolin-x alkalmazása után:

 • a szarvasmarhák levágása 15 nappal a gyógyszer utolsó felhasználását követően engedélyezett;
 • A sertések leölését az utolsó kérelem után 25 nappal engedélyezik;
 • a baromfi vágását a Creolin-X alkalmazása után 48 órával engedélyezik;

Ha az állat levágása kényszerintézkedést hozott, és az ajánlott kifejezések még nem telt el, a hús nem használható táplálékként. Állati takarmányként vagy hús- és csontliszt előállításához használható. A feldolgozott csirkéből származó tojásokat azonnal meg lehet enni.

A kábítószerrel kapcsolatba lépő személynek különleges ruházatot és egyéni védőeszközt kell igényelnie: ruhát, gumibotot, gumicsizma, fejdíszt (kendő), légzőkészüléket. Az elsősegélynyújtás esetén elsődleges segédeszközökre van szükség. A feldolgozás során teljesen kizárt az élelmiszerekkel, italokkal és dohánytermékekkel való érintkezés, a gyógyszerrel való érintkezés legfeljebb 6 óra lehet. A kezelés befejezése után a ruhadarabokat el kell távolítani, a kezeket és az arcot folyó vízzel kell mosni. Ha a Creolin oldat a bőrre kerül, azt vízzel le kell öblíteni, vagy alaposan kezelni kell gyenge lúgos oldattal.

Ha Creolean kapott a szájüregben, majd a testben az áldozatnak feltétlenül meg kell mosnia a gyomrot. Az érintettet gyengén kálium-permanganáttal mossuk és hányást idézzünk elő. Ha a Creolin-nal kezelt személynek mérgezési tünetei vannak (szédülés, hányinger, gyengeség), azonnal konzultáljon orvosával.

A gyógyszert a gyártástól számított 12 hónapig tárolják. Tartsa távol az állatoktól és a gyermekektől, 25 Celsius foknál magasabb hőmérsékleten.

Creolin: használati utasítások az emberek számára

Creole, amint fent említettük, antiparazitikus és antiszeptikus tulajdonságnak tekintendő. Ezenkívül segít a vérzés megállításában és a gyulladásos folyamat leállításában. Az embereket nõgyógyászati ​​megbetegedések esetén írják fel erre a gyógyszerre, amikor gombafertõzés lép fel a körmökön, a bõr gyulladása és még a cirrózis esetén is. A mai napig az orvosság széles körben alkalmazza a Creolint a gombás fertőzések és még az emberi rák kezelésében. Az orvosok és a dermatológusok a krinolinot ekcémával, nyálkahártyával, pikkelysömörrel javasolják. A kezelés megkezdése előtt gondosan olvassa el a használati utasítást.

Creolin humán betegségek kezelése

Ha észleltük pikkelysömör a kezelés több szakaszban történik:

 1. A szuszpenziót vízzel hígítani kell;
 2. Nedvesítse meg a gyapotot a gyógyszerben, sújja a deformált felületet;
 3. Hagyja az oldatot a bőrön 5 percig;
 4. Az oldatot meleg vízzel le kell mosni, a felületet egy szövet segítségével törölni kell;
 5. Kenje meg a kezelt területet krémmel;

Nem szabad elfelejteni, hogy ezt a kezelést naponta egyszer kell elvégezni. A kezelés időtartama nem haladhatja meg az 5 napot. A higítatlan Creolin veszélyes a bőrön.

A gombás fertőzést Crohnolinnal kezelik a következő ajánlásokkal:

 1. A megoldást csak az érintett területre kell alkalmazni;
 2. Kerülje az érintkezést az egészséges bőrrel;
 3. Vattapálcával kell felhordani;
 4. Az adagot nem szabad túllépni (1 eljárás 1 nap / nap).

A kurzus legfeljebb 2 hónapig tart. Amint egy egészséges köröm nő, a kezelés teljesnek tekinthető.

Creolin: leírás és összetétel, használati utasítás, ellenjavallatok

Creolin: leírás és összetétel, használati utasítás, ellenjavallatok

A kreolinnak egy külső megoldás. A hatóanyagot csak növényeken és állatokon alkalmazták terápiás és megelőző célokra különböző gyulladások és bakteriális betegségek ellen. De a Creolin tulajdonságai most lehetővé teszik számára, hogy bizonyos betegségekben szenvedők számára használják.

A készítmény összetétele és leírása

Az anyag egy barna színű olajos folyadék. A konzisztencia meglehetősen éles szagú. Vízben oldva könnyű árnyalatot kap.

Nagyon óvatosan használja a Creolint, mert maró anyagokból készül:

 • gyanta;
 • ihtiola;
 • naftalin;
 • lúgok;
 • kőszénkátrányolaj;
 • szappant.

Ennek a készítménynek köszönhetően a terméket csak külsőleg és szigorúan meghatározott térfogatban használják. Az alapok termelése során a száraz desztillációt használják a szénre, amelyet az Egyesült Királyságban lerakódásokból nyernek.

Creolin érte el a piacon a XIX században, és azonnal vált aktívan értékesített a mezőgazdaságban dolgozók. A kábítószer segítségével permeteztek növényi növényeket, hogy megvédjék őket a különböző betegségekből és rovar parazitákból. Új tulajdonságok felfedezésével, amelyek gyulladásgátló és parazitaellenes hatást fejtenek ki, a kreolint állategészségügyi betegségek kezelésére használják állatgyógyászatban.

Az elmúlt években az emberek elkezdték használni az eszközt. Hivatalosan a készítményt növényekre és állatokra állítják ki, de az utasítások megmutatják az emberi betegségek gyógyításához szükséges dózisokat.

A terméket egy állatorvosi gyógyszertárban vagy online áruházban vásárolhatja meg. A kreolinnak alacsony ára van, ezért minden fogyasztó számára elérhető.

Farmakológiai hatás és cél

A kreolinnak meglehetősen széles körű alkalmazásai vannak, mivel az alábbi hatásokkal rendelkezik:

 • antiszeptikus;
 • fertőtlenítőszerrel;
 • gyulladáscsökkentő;
 • parazitaellenes;
 • fájdalomcsillapítót;
 • vérzéscsillapító.

Az anyagok mélyen behatolnak az epidermisz rétegébe, pozitív hatással van a betegségekre a következő területeken:

 • onkológiában
 • gasztroenterológia;
 • nőgyógyászat;
 • szőrtan;
 • urológiai;
 • parazitológiai;
 • traumatológia;
 • allergológia;
 • Fogászat.

Bár a gyógyszert külsőleg használják, egyes betegségeket Creolinnal kezelhetjük, belülről beadva, de csak szakorvos szigorú felügyelete mellett. Amikor a nőgyógyászati ​​megbetegedések az orvosok előírják a fecskendőt a Creolin. A gyomor-bél traktus betegségeit a gyógyszer oldatával kezeljük, belőlük egy bizonyos mennyiséget kell bevinni. Az urológiában nem csak a fecskendőt gyakorolják, hanem az eszközökön alapuló terápiás fürdőt is. Parazita betegségek kezelését Creolin külső és orális adagolásával végezzük. A dermatológiában a bőr duzzadt területeit megmossák, gyógyfürdőket vesznek, a bőrön lévő foltokat kenőccsel kenjük, és néhány csepp hatóanyagot adunk hozzá.

Használati utasítások

Creolin használata ember által a következő betegségekre:

 • pszoriázis;
 • mycosis (körömgomba);
 • onkológiai betegségek.

A hatóanyagot vízben hígítjuk, és az anyagok aránya egy bizonyos típusú betegségtől függ.

Creolin a pikkelysömörben

A pikkelysömör egy krónikus, nem fertőző betegség, melynek neve pikkelyes lichen. A betegség általában a bőr különböző területeire hat. Nagyon nehéz gyógyítani, ezért a minõség és a helyes gyógyszerek hosszú távú kezelése szükséges. A kreolint a pikkelysömör elleni küzdelemben külsőleg alkalmazzák.

Hogy nem volt mellékhatás, az oldatot az alábbiak szerint kell elkészíteni:

 1. Kész forró emulzió meleg vízben.
 2. A pamut törlőkendőket vagy a pamut törlőkendőket az elkészített oldatban nedvesítsük, majd az érintett területeket bőven kenjük.
 3. Az anyagot 6-8 percen át hagyja a bőrön.
 4. Ezután a bőrt alaposan átöblítik tiszta vízzel, és papírtörlővel szárazra törölik.
 5. A szárított bőrt kis mennyiségű különleges krémmel kezeljük.

A kezelést naponta egyszer végzik. A kezelés legfeljebb 4-5 napig tarthat. A gyógyszerrel való munkavégzést a biztonsági előírásoknak megfelelően kell végezni. Biztosítani kell, hogy a termék ne kerüljön a szemébe.

A mycosis kezelése

A mycosis olyan gomba, amely a kéz és a láb körmeiről jelenik meg. A kreolint nemcsak a kezeléshez, hanem megelőző célokra is használják a visszaesések elkerülése érdekében. A terméket csak szakember által előírt módon használja.

A gyógyszer alkalmazása mikózisban:

 1. Kreolina vízben feloldjuk alkalmazása csak az érintett területre egy vattacsomót, ügyelve arra, hogy a cseppek nem tartoznak az egészséges bőrt.
 2. Az oldatot közvetlenül az elkészítés után kell alkalmazni. A folyadékot nem szabad tárolni.
 3. Az eljárást két hónapon keresztül kell elvégezni.

A gomba gyors megszabadulása érdekében a gyógyszert a következő ajánlások figyelembevételével kell alkalmazni:

 • A betegnek meg kell felelnie a személyes higiéniának. A maximális hatás a cipők rendszeres fertőtlenítésével érhető el. A gombafertőzés terjedésének megakadályozása érdekében nem használhat valaki más cipőt.
 • A Creolin mellett más gyógyszert is szednie kell az orvos által előírt gomba ellen. Szükség van a helyes adagolásra és az ügynökök fogadások sokaságára.
 • A gombaellenes gyógyszerek olyan gyógyszereket adnak, amelyek növelik az immunitást.
 • A lábak kezeléséhez használjon gombaellenes krémet, kenőcsöt vagy permetet, amelyet a kezelőorvos ír elő.
 • A mycosis kezelését tömések és gyógyfürdők egészítik ki.

A kezelés leállítható, amikor egészséges körmöket termesztenek.

A gyógyszer alkalmazása onkológiában

A kreolint rák kezelésére használják patkányok bolgár orvosa kísérletei után. Továbbá, a gyógyszer meglehetősen jól ismert, mint népi gyógymód a rák elleni küzdelemben.

A rákkezelés a következő:

 1. A kezelés kezdete abban áll, hogy néhány csepp gyógyszert kis mennyiségű tejben (3 teáskanál) feloldunk.
 2. A gyógyszer adagját a második napon négy cseppre növeljük ugyanannyi tejkanálra, mint az első napon.
 3. A következő négy napban az adagot egy csepp Creolin növeli.
 4. A hetedik napon a gyógyszer 10 cseppjét öntik a tejbe.
 5. A következő naptól az adagot egy cseppre csökkentik.
 6. A teljes kezelés ideje két hét.
 7. Az elkészített oldat vételét órával egy órával étkezés előtt (általában ebéd előtt) kell elvégezni.

Ez a terápia kéthetente 6 hónapig tart. A gyógyszer alkalmazását kombinálhatjuk a rák elleni infúzióval.

A drog alkalmazása a népgyógyászatban

A creolin gyorsan népszerűvé vált a népgyógyászatban. Számos hagyományos gyógyító ajánl receptekkel a következő betegségek kezelésében:

 • Kellemetlen szag a szájról. 500 ml vizet kell forralni, majd hűteni. Adjunk hozzá a cseppfolyós 3 csepp gyógyszert és 2-4 csepp mentaolajat. Minden komponenst alaposan kevergetünk. A kész vegyes oldatot naponta 3-4 alkalommal le kell mosni étkezés után. Az eljárás reggel és este kötelező.
 • fülgyulladás és a hallásszervek egyéb gyulladása. A hatóanyagot vízzel 1: 1 arányban összekeverjük. Az oldatban áztatott tampont behelyezzük a fülbe és az éjszakára hagyjuk. Az ilyen manipulációkat 7-10 napon belül végezzük. Gyakran előfordul, hogy a kezelést égetik, ezért óvatosan kell eljárni a Creolin alkalmazásakor, ami égési sérülést okozhat.
 • ekcéma. A gyulladásos megbetegedések kezelésére a készítményt cinkkeverékkel 2: 1 arányban összekeverjük. Az érintett bőrre a reggeli és az esti felkészült keveréket alkalmazzák. A kezelés 10-14 napig tart.
 • sebek. A sebek kezelésére 500 ml desztillált vizet veszünk, amelyhez néhány csepp hatóanyagot adunk hozzá. A folyadékot gondosan feldolgozott sebekkel megkenjük és megnedvesítjük.
 • Megszabadulni a fehér csapadéktól. A problémát jelentő nőknél ajánlatos a fecskendőt Creolin használatával elvégezni. 1 liter vizet forralunk, és add hozzá 3-4 cseppet az anyaghoz. Az összetevők jól keveredtek. Az elkészített oldatot naponta, lefekvés előtt kell elvégezni.

Ellenjavallatok

Szükséges tudni, hakkor a Creoleen nem fogadható el az alábbi kategóriákban:

 • a nők terhesség vagy szoptatás idején;
 • gyermekek és serdülők, akik 18 évesnél fiatalabbak;
 • Krónikus fáradtságú személyek;
 • gyenge immunitású emberek;
 • vírusfertőzésekben szenvedő betegek.

Az ilyen kategóriákba tartozó emberek szigorúan tilosak a Creolin használatára, nemcsak belülről, hanem kívülről is. A terápia során fellépő rendellenességek esetén a gyógyszer alkalmazását felfüggesztik.

A Creolinnal való munka szabályai

Ez a gyógyszer egy agresszív gyógyszer, nem csak az emberek számára, hanem az állatok számára is. Ezért a 3. veszélyességi osztályba tartozó termék kezelésekor az alábbi biztonsági intézkedéseket kell követni:

 • Az oldat elkészítését védőkesztyűben kell elvégezni, hogy a folyadékcseppek ne kerülhessenek a bőrre. Célszerű olyan légzésvédő maszkot használni, amely mentesíti a mérgező füstöket a levegő belélegzésével a remedy közelében.
 • A tartályt, amelyben a hatóanyagot más anyagokkal keverik, később nem szabad étellel és más célokra felhasználni.
 • Az oldat elkészítése és a betegek testének kezelése során nem szabad enni, inni és dohányozni.
 • A szoba nem lehet gyermek és állat.
 • A Creolin munkájának befejezése után alaposan mosson kezet és arcot szappannal.
 • A káros anyag tiszta formája nem eshet a bőrön vagy a nyálkahártyán. A termékkel való esetleges érintkezés esetén az érintett területeket azonnal folyó víz alatt néhány percig le kell öblíteni. Ha a Creolin bejutott a látásszervekbe, azonnal ki kell öblíteni, és azonnal konzultáljon orvosával.
 • Ha a terméket tiszta formában fogyasztják az emberi test belsejében, azonnal inni 3-4 pohár meleg vizet és hányást idézzen elő. Ezután az áldozatnak legalább 3 aktív aktívszén tablettát kell inni, és a lehető leghamarabb fel kell venni a kapcsolatot a poliklinikával a diagnózis érdekében.

Tárolja a gyógyszert a gyártó csomagolásában sötét helyen legalább +23 fokos hőmérsékleten. A közelben nincs jelen élelmiszer. Élettartam creolin 1 év. Ezen időszak letelte után a termék használata tilos. A csomagolással együtt el kell távolítani.

előnyeit a kábítószer

Sokan kétségbe vonják a gyógyszer hatékonyságát, ami higítatlan formában veszélyt jelent. Az ügynök még nem végez orvosi vizsgálatot, amelynek pozitív eredménye lehetővé tenné, hogy a gyógyszertárakban gyógyszerként értékesítsék az embereket. A Creole-t csak szakember irányítása alatt szabad használni, hogy ne okozzon mellékhatásokat, és ne súlyosíthassa az egészségi állapotot.

Terápiás gyógyszer ajánlott, hogy egy külső módszerrel, de a rák kezelik az orális úton, amely már kipróbált annyiszor és mégis nem okoz negatív hatást a megfelelő kezelési eljárás. A szakértők tanácsot, hogy kell kezelni ezt a gyógyszert, ha a beteg nem mutat romlásának általános állapota a használat során creolin megoldás. Ha a kezelési periódus alatt néhány negatív tünet jelentkezik, akkor a terápia leáll.

Az orvosok erősen ajánlják a kezelést egészen a gyógyulás végéig. Ha a terápia megszakad, akkor előfordulhat visszaesés, és igen problémás a kezelés.

A Creolin kezelésben részesülő betegeknél a terápia pozitív eredményeit és az egészségi állapot javulását figyelték meg. Sajnálatos módon nem tudsz teljes mértékben támaszkodni erre a gyógyszerre, mivel gyakran használják bizonyos betegségek kezelésére más gyógyszerekkel együtt.

Nem kapott választ a kérdésére? Javasoljon egy szerző témáját: