Creolin emberek számára

A Creolin egy különleges olajos folyadék, amelynek barna vagy barna színű. Amikor kinyitod a palackot, szagolhatsz, ami éles az éles. A gyártók száraz desztillációval termelik a hatóanyagot a szénből, amelyet kivonnak az Egyesült Királyság területén. Vízzel hígítva az anyag színe sötétről szinte fehérre változik.

Ezt a gyógyszert 1856-ban vezették be a piacra, és addig aktívan használják őket. Kezdetben a gyógyszert fertőtlenítő hatásúnak fejlesztették ki, de egy idő után kiderült, hogy a kreolinnak parazitaellenes tulajdonságai vannak, és az állatorvosi gyógyászatban alkalmazzák. Részletesen tanulmányozza a Creolin emberi felhasználásra vonatkozó utasításait.

struktúra

A Creolin előállításához a következő komponenseket használják:

Bár a Creolin használati utasítása állatoknak készült, de ezt a gyógyszert széles körben alkalmazzák az emberi kezelésre is.

gyógyszertan

A kreolinnak a következő tulajdonságai vannak, amelyek miatt aktívan alkalmazzák különböző betegségek kezelésére:

 • fertőtlenítőszerek;
 • antiszeptikus;
 • csökkenti a gyulladás súlypontját;
 • A vérzés leállítása;
 • parazitaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.

Az utóbbi időben a kreolint is használják az emberek számára, de óvatosan kell eljárni. A gyógyszer összetételére alapozva megállapítható, hogy kizárólag külső használatra szánták.

A Creolin csak állatorvosi gyógyszertárakban vásárolható. Megállapították, hogy hatékony eszköz a gomba a bőr és a körmök. A gyógyszer fő összetevői mélyen behatolhatnak az epidermiszbe és a körömlemezbe. Ez hozzájárul továbbá a gyulladást és a gombásodást okozó mikrobák semlegesítéséhez.

A kreolin aktívan küzd az onokomikózis ellen, nemcsak a betegség kezdetén, hanem a későbbi szakaszokban is, ami a gyógyszer előnye a versenytársak között. Nemcsak a monoterápiában, hanem a patológiák komplex kezelésében is alkalmazható (akár hagyományos gyógymód receptekkel kombinálva). A szabályoknak köszönhetően pozitív terápiás hatást nyerhet a páciensnek egy gombás támadástól való megszabadulása során.

A kreolinnak nincs tulajdonsága, hogy elaltassa. Az állatokon végzett tapasztalatok azt mutatják, hogy nincs teratogén és mutagén hatása, és ha helyesen használják, nem okoz irritációt a bőrön.

bizonyság

Először is, a kreolint a decar és a disinsection céljaira tervezték. Továbbá a hatóanyag aktivitása a psoroptózis okozó ágenseivel szemben, antibakteriális tulajdonságai gram-pozitív és gram-negatív mikroorganizmusokkal szemben, gombák. A gyógyszert fertőző betegségek kezelésére használják.

Az utasítás azt írja le, hogy a Creolin hozzárendelésre kerül, ha:

A rühök kezelése a fürdők, mosás és törlés. A gyógyszer alkalmazása előtt meg kell hígítani, mivel a kreolink koncentrátum, és égési sérülést és irritációt okozhat a bőrön és a nyálkahártyán.

A kezelés megkezdése előtt meg kell győződnie arról, hogy a kórokozókat mikrobák okozzák. Ehhez meg kell jelennie egy orvosnak, aki elvégzi a vizsgálatot, elvégzi a helyes diagnózist és elrendeli a kezelést.

Tekintsük azokat a főbb tüneteket, amelyek arra utalnak, hogy ideje kezdeni a betegség leküzdésére:

 • a körömlemez színe megváltozott;
 • a szög laza;
 • A körömágy területe viszkető, és a viszketés az ujja teljes bőrén át terjed;
 • Ha a személyi higiénia szabályait nem tartják tiszteletben, akkor a lábat az ujjaitól a sarokig sújtják;
 • a lábak még a mosás után is rossz érzést keltenek.

Különösen fontos, hogy figyeljen a túlsúlyos betegek lábára, akik rossz immunitást és a gyomor-bél traktus betegségét élvezik.

pikkelysömör

A pszoriázis terápiája a kreolinnal külső felhasználása. A pozitív dinamika elérése érdekében fontos figyelembe venni a következő szabályokat:

 1. A kész emulziót meleg vízzel kell hígítani.
 2. Vegyük a vattapálcát, nedvesítsük be az elkészített oldatban, és bőven kenje meg a betegség által érintett egész területet.
 3. Várjon egy kicsit, de legalább 5-7 percet.
 4. A szükséges idő elteltével a bőrt öblítse le és szárítsa meg papírtálcával.
 5. Nedvesítse meg a bőrt egy speciális krémmel.

A manipulációt legfeljebb naponta egyszer kell végrehajtani, és a kezelés időtartama 5 nap. Fontos, hogy ne engedje, hogy a megoldás belépjen a szemébe.

gombaféle

Ahhoz, hogy teljesen megszabaduljon a gombás vereségtől, be kell tartania az orvosok tanácsát:

 1. Először is a személyes higiénia. A maximális hatás a cipők rendszeres fertőtlenítésével érhető el. Ne viseljen más emberek cipőjét, még akkor sem, ha rokonaik közé tartoznak. Ez nem teszi lehetővé a gombák terjedését.
 2. Fontos, hogy a gyógyszereket a gombából nyerjék. Nem csak külsőleg, hanem szóban is alkalmazzák, míg a dózis és a felvétel gyakoriságának betartása kötelező.
 3. A gombaellenes gyógyszerek mellett a betegeknek gyógykezelésen kell átesniük az immunitás fokozása érdekében.
 4. A kreolint csak a körmökre kell alkalmazni, és nem szabad az egészséges bőrre esni. A gyógyszer oldatát közvetlenül az alkalmazás előtt készítik el (szigorúan tilos később hagyni).
 5. A lábakat speciális gombaellenes krémmel, kenőccsel vagy permetezéssel kezelik, amelyet a kezelőorvos ír elő.
 6. A korai helyreállításhoz további töméseket és körmöket is készíthet.

A kezelés időtartama körülbelül két hónap, a terápia véget ér, amikor az egészséges köröm nő az érintett helyett. A kreol nem csak a gombás körmök és bőrkárosodások kezelésére ajánlott, hanem megelőzésre is.

onkológia

Egyes források szerint a kábítószer segítségével akár onkológiai megbetegedésekkel is harcolhat, de érdemes megjegyezni, hogy a Creolin csak népgyógyítók használják erre a célra. Rákkezelési rendszert is kínálnak, amely így néz ki:

 1. A terápia néhány csepp kreolint feloldott a tejben.
 2. A második napon a gyógyszer adagja nő.
 3. Ugyanez a helyzet a következő napokban. A kezelés hetedik napján a gyógyszer adagja maximális legyen.
 4. 8 nap múlva a kreolinek cseppjei mindegyik napról napra csökkennek. Az egész kezelés mindössze 14 napig tart.
 5. Az ilyen ciklusoknak körülbelül hat hónapot kell tartaniuk kéthetes szünettel. Kívánatos kombinálni az ilyen kezelést speciális gyógynövényekkel.

Fontos megérteni, hogy az onkológiai betegségek önmagukban nem tűnnek el. Először kellemetlen érzésekre van szükség az orvoshoz fordulni, átadni a szükséges ellenőrzést és igénybe venni az ellenőrzött kezelési módokat. Ne hagyja, hogy a betegség folyjon. Semmi sem lehet fontosabb, mint az emberi élet, harcolni érte.

Népi receptek

Creolin széles körben alkalmazza a népgyógyászatban. Vegye figyelembe a főbb recepteket, ahol ez az eszköz szerepel.

Szájból szagtól

Vegyünk egy fél liter vízzel, forraljuk fel, hagyjuk kihűlni egy kicsit. Adjon hozzá néhány csepp borsmentaolajat és 3 csepp Creolint, keverje össze mindent. Kész oldatot kell használni a napi többszöri öblítéshez, különösen azért, hogy ezt az eljárást reggel, este és minden étkezés után adjuk.

Az ekcéma kezelésére

Ennek a kórtanának a kezeléséhez cink-kenőcsöt kell adni, és keverni kell Creolin-nal 1: 2 arányban. A kész terméket az érintett bőrre reggel és este kell alkalmazni. A kezelés időtartama nem haladja meg a két hetet.

Ellenjavallatok

Használati utasítást a gyógyszer creolin nem lehet leírni, azt fel lehet használni az emberben, de egyes betegek és az orvosok azt mondják, hogy lehet használni, hogy megszabaduljon a gombás bőr és a láb sérülések. A pozitív tulajdonságaik mellett vannak bizonyos hiányosságok is. A termék alkalmazása előtt figyelmet kell fordítani olyan betegségekre és állapotokra, amelyek alkalmazása ellenjavalltá válhat. Ezek a következők:

 • jelenléte az érintett körömgomba bőrön, amely gyulladt vagy sérült;
 • a nők a terhesség vagy a szoptatás idején;
 • azok a gyermekek, akik nem éri el a 16 éves kort;
 • a bőr, a gombák kivételével más betegségek;
 • a beteg fertőző betegségben szenved.

Különleges utasítások

Ha nem megfelelően használt creolin árthat nemcsak az ember, hanem az állat, mert ez a gyógyszer kapcsolódik hatásos mérgek és rangsorolva, mint a 3. osztályban. Ebből következik, hogy a gyógyszeres kezelést csak tapasztalt szakember felügyelete mellett lehet elvégezni.

Ha a kreolok a szemébe, a nyálkahártyájába vagy a bőrbe jutnak, bő vízzel kell lemosni és a lehető leghamarabb orvoshoz kell fordulni segítségért. Ez segít megmenteni nem csak a látványt, hanem az életet is.

A Creolin közvetlen alkalmazásakor a bőrön tilos a dohányzás, és nem szabad a gyermekek és az emberek a szobában, akik nem vesznek részt a manipulációban.

Miután elvégezte az összes szükséges eljárást, alaposan mosson kezet. Szintén szükség van a lehető legpontosabbra és mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozzák a Creole párok belépését a légzőrendszerbe. Azokat az edényeket, amelyekben az oldatot hígították, nem szabad más célokra felhasználni, még akkor sem, ha mosnak és fertőtlenítenek.

A kapott adatok azt mutatják, hogy negatív megnyilvánulások a betegeknél a kezelés alatt nem jelentkeznek. A gyógyszerkölcsönhatásokról nem áll rendelkezésre információ más farmakológiai csoportokkal.

Ilyen esetekben tilos creolint használni:

 • ha van gyengeség;
 • fáradtság érzésével;
 • az immunitás erőteljes csökkenésével.

Hol vásárolhat

Mivel a kábítószert eredetileg állatokra fejlesztették ki, az állatorvosi gyógyszertárakban vagy online áruházakban vásárolhatják. Ár Creolina alacsony, így a gyógyszer széles körű ügyfelek számára áll rendelkezésre.

A vásárlás előtt fontos, hogy ellenőrizze a lejárati dátumot, mert ezen időtartam után tilos a hatóanyagnak a bőrre történő felhordása, és magát a terméket is el kell távolítani.

hatékonyság

Sok beteg kétségbe vonja a Creolin hatékonyságát, és ebben nem lehet megbélyegezni. Ha a terápiás hatás a gyógyszer bebizonyosodott klinikai vizsgálatok során, lehetséges lenne, hogy vásárolni a gyógyszertárakban és az orvostudomány az ember tenni a protokoll a gombás fertőzések kezelésére, valamint egyéb betegségek.

Vannak, akik a know azt állítják, hogy a használata creolin okoz negatív megnyilvánulások is figyelemmel megfelelő használatát és kizárólag külső alkalmazás (kivéve a terápia a rák patológia, de hatékonysága nem bizonyított, és csak egy kísérleti szinten). Amikor új tünetek és megnyilvánulások jelennek meg, azonnal fel kell számolni a Creolin használatát.

A kézikönyv azt írja le, hogy minden betegséget a teljes gyógyulást megelőzően kell kezelni, és nem szabad az első fejlesztések megjelenésekor, ami visszaesést okozhat. A gyakorlat azt mutatja, hogy a relapsus kezelése sokkal nehezebb, mint a kezdeti betegség.

Creolin készítés - utasítások embereknek

Creolin használata esetén az emberi felhasználásra vonatkozó utasítások számos betegség kezelését lehetővé teszik. Ismeretes, hogy ezt a gyógyszert az állatgyógyászatban írják fel. Ma azonban egyre inkább a gombás patológiák, a pikkelysömör és még az emberi rák kezelésére használják. Fontolja meg az embereknek a Creolin segítségével történő kezelését.

Az ügynök összetétele és hatása

A készítmény összetétele magában foglalja a kausztikus összetevőket: naftalin, gyanta, alkáli, kőszénkátrányolaj, etiiol. A gyógyszer szappant tartalmaz. Creolin kezelésére emberek alkalmazható, de csak nagy gonddal. Az összetevők meghatározott összetétele azt jelzi, hogy a terméket csak külsőleg lehet használni.

Még az utolsó évszázad végén is ilyen összetételt alkalmaztak széles körben a növények kártevők permetezésére. Ma az emulziót nemcsak a mezőgazdasági növények feldolgozására használják, hanem az állatgyógyászatban előforduló különféle betegségek kezelésére, mindenféle gombás és parazita patológiás kezelésre emberben.

Érdemes emlékezni, hogy nincs Creolin "orvosi" vagy "emberi" változata. Mindenesetre csak állatorvosi klinikákon lehet megvásárolni. A gyógyszer a leghatékonyabb hatást gyakorol a körmök és a bőr gombájára. Ennek az az oka, hogy az ágens aktív összetevői képesek mélyen behatolni a bőrbe és mélyen a körömbe. Így lehetséges a gyulladásos reakciót és a körömgyulladást okozó mikrobák semlegesítése.

A gyógyszer képes megvédeni a gomba kórokozóit, nem csak a betegség kezdetén, hanem annak elhanyagolt szakaszában is. Ez az egyik legfontosabb és legfontosabb előnye. A hatóanyag hatékonysága nem rosszabb, mint a gombafertőzések leküzdésére tervezett egyéb hatóanyagok.

A kreolinkezelést más gombaellenes szerekkel kombinálva, valamint hagyományos gyógyászati ​​módszerekkel is végezheti. Így egyes esetekben pozitív terápiás hatás érhető el a gomba köröm- és bőrelváltozások kezelésében.

A készítménynek nincs fájdalomcsillapító hatása. Az állatokon való alkalmazás azt mutatta, hogy a kreolinnak nincs mutagén és teratogén hatása az élő szervezetre. Ha ezt a gyógyszert az orvosi rendelvény szerint alkalmazza, akkor nincs irritáló hatása.

A gyógyszer hatóköre

Ez az eszköz a fertőtlenítésre és a dekonstrukcióra szolgál. A fenolless széntartalmú készítmény elősegíti a psoroptózis kórokozóját. Ezen kívül a szakértők megjegyzik, hogy a gyógyszer széles antibakteriális hatása gram-pozitív, gram-negatív gyógyszerek, különböző gombás patológiák ellen. A gyógyszer hatékony fertőző betegségek kezelésére. Az ilyen eszköz használatára vonatkozó jelzések a következők:

 • gomba (az ujjakon és a lábán);
 • pszoriázis;
 • ekcéma;
 • rüh;
 • egyéb bőrbetegségek.

A rühök kezelésére fürdők is készíthetők, mosás, törlés. A bőr kezelése Creolin oldat felhasználásával (a szuszpenzió nagyon koncentrált, és ennek alkalmazása ebben a formában a dermis és nyálkahártyák égését okozhatja). A bőrgyógyulás csak akkor lehetséges, ha enyhén koncentrált oldatot használnak.

Biztosítani kell, hogy a bőrbetegséget mikrobák okozzák. Ezt orvosi vizsgálaton lehet elvégezni. A következő tünetek jelzik a kezelés megkezdésének szükségességét:

 • a körömlemez színének megváltozása;
 • a lemez laminálása;
 • viszketés a gomba által érintett területen. Gyakran előfordulhat az egész ujjhoz;
 • az egész láb lefutása, ha egy személy nem tartja be a személyes higiéniai szabályokat;
 • a kellemetlen szag megjelenése a lábaktól.

Szükség van gondosan ellenőrizni a lábak állapotát a túlsúlyos emberek, rossz immunitás, akik szenvednek emésztőrendszeri patológiában.

A pikkelysömör és a Creolin kezelésére vonatkozó szabályok

A pikkelysömör kezelésénél az ember csak külső formában alkalmazza ezt a keveréket. A Creolin használatának szakaszai a következők:

 1. A kész emulziót vízzel, lehetőleg melegen hígítsa.
 2. Nedvesítse meg a kapott oldatba a pamut törlőkendőt, és foltosodjon a plakkok felületén.
 3. Pszoriatikus plakkok oldatának fenntartása legalább 5 percig.
 4. Alaposan mossa le a bőrt és kezelje azt egy papírral.
 5. Kenje meg a kezelt területet krémmel.

Fontos megjegyzés: ezt a kezelést csak naponta egyszer kell elvégezni. A terápia időtartama legfeljebb 5 nap. Óvatosan kell eljárni, hogy a megoldás ne kerüljön a szemébe. Ne használj hígítatlan Creolin-t, veszélyes az emberek számára. Ahhoz, hogy teljesen megszabaduljon a gombától, kövesse az alábbi szakemberek ajánlásait:

 1. Mindenekelőtt nagyon fontos a higiénia betartása. A stabil terápiás hatás biztosítása érdekében a cipőket fertőtleníteni kell. Ne felejtsük el, hogy szigorúan tilos más ember cipőjének használata, még akkor is, ha családtagja. Ez segít megelőzni a gombák további terjedését a bőrön.
 2. Fontos, hogy gombaellenes szereket vegyen be. És a páciens ilyen gyógyszereket szájon át írhat fel. Szigorúan összhangban kell lenni az orvos ajánlásaival.
 3. A gombaellenes szerek mellett a páciensnek ajánlott olyan immunszuppresszív gyógyszereket szedni, amelyek erősítik az immunitást. Ez segít egy személy általános állapotának javításában.
 4. A lábakat speciális, gombaellenes krémekkel és spray-kkel kell kezelni. Csak a kezelőorvos nevezi ki őket.
 5. A Creolinum készítményt csak egy körömlemezre kell helyezni, és nem szabad feltételezni, hogy az egészséges bőrre ható anyagot találtak.
 6. Összenyomódik a körömre, és a kád a lehető leggyorsabban meggyógyítja a gombát.

A koncentrált készítmény káros hatással lehet a szervezetre. Ennek megakadályozása érdekében a szakértők javasolják a Creolin megoldásának használatát. Az ilyen kezelés nem garantál semmilyen mellékhatást, még akkor sem, ha az elhúzódik. Az oldatot közvetlenül felhasználás előtt fel kell készíteni. Hígított vízkészítményt tilos későbbi felhasználásra tárolni.

Hogyan kezeljük a körömgumókat és az onkológiát a kreolinnal?

A kreolint nemcsak a gombás patológia kezelésére használják, hanem megelőzésére is. Ugyanakkor az ilyen ajánlásokat be kell tartani:

 • alkalmazza a megoldást az érintett bőrfelületen (kerülje a készítmény alkalmazását egészséges bőrfelületre);
 • a kezelést gyapotszövetvel végezzük;
 • Ne lépje túl a hatóanyag dózisát, és ne szúrja be a gomba által érintett területet gyakrabban, mint naponta egyszer.

Az ilyen terápia időtartama nem haladja meg a 2 hónapot. Általános szabály, hogy a kezelés csak az egészséges köröm teljes felnevelése után tekinthető befejezettnek.

Nemrégiben megjelent az információ, hogy Creolin segítségével az onkológiai patológiák kezelése lehetséges. A népi orvosok ezt a rákkezelési módszert alkalmazzák:

 1. A kezelés első napján néhány csepp oldatot kell feloldani a tejben.
 2. A második napon több creoleint adnak hozzá ugyanannyi tejhez.
 3. Szükséges ezért naponta lépni, fokozatosan növelve a gyógyszer adagját. A maximális szám a kezelés hetedik napján lesz. Ezután csökkentik a dózist. A kezelés teljes időtartama 2 hét.
 4. Ezután kéthetes szünetet kell tartania, és további 2 hétig folytatja a kezelést. Tehát hat hónapig kell folytatódnia. Kívánatos kombinálni az ilyen terápiát a rákellenes gyógynövények használatával.

Mielőtt elkezdené kezelni ezt az eljárást, olvassa el újra a gyógyszer alkalmazásának használati utasítását. Szükség van orvoshoz fordulni. Azonban a rák kezelésének felülvizsgálata Creolin szerint a gyógyszer segít a megfelelő használat esetén.

Ellenjavallatok a Creolin használatához

Egyes szakértők azzal érvelnek, hogy a kreolinnal a gombás megbetegedések helyreállítását biztosítják. Azonban a készítménynek hátrányai vannak. Különösen az ilyen ellenjavallatokra kell figyelni:

 1. Ha a köröm közelében bőrelváltozások vannak, akkor a gyógyszer semmilyen esetben sem használható.
 2. A kreolint terhesség alatt, laktáció alatt ellenjavallt.
 3. Ne alkalmazza ezt a gyógyszert 16 éven aluliaknak.
 4. Ha a bőrnek olyan egyéb sérülései vannak, amelyek nem kapcsolódnak a gombához.
 5. Ha egy személy fertőző betegségben szenved.

Légy nagyon óvatos: a kreolinnak nem csak az emberek, hanem az állatok számára veszélyes. Erős mérgekre utal. A veszély harmadik kategóriájába tartozik. Ezért egy ilyen összetételű kezelésnek csak az orvos indikációit kell figyelembe vennie.

Ha a Creoleen a bőrön vagy a nyálkahártyán van, azonnal mossa le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Ez különösen fontos, ha a gyógyszer az arcon és a szemeken van. Az érintett bőr kezelésénél a kreolint szigorúan tilos enni és dohányozni! Az eljárás helyszínén gyermekek és illetéktelen személyek nem tartózkodhatnak.

A kezelés befejezése után mossa meg a kezét. Vigyázzon, hogy ne lélegezze be a Creolint. Az ilyen felfüggesztést követő konténereket tilos más célokra használni, még akkor is, ha azokat lemossák.

A gyógyszer alkalmazása nem okoz mellékhatásokat emberekben. A kábítószer-interakció más kábítószerekkel való kapcsolatát nem dokumentálták. Ne alkalmazza a készítményt súlyos gyengeség, fáradtság esetén, az immunitás erőteljes csökkenésével.

Vásárolhat ilyen gyógyszert egy állatorvosi klinikában. Ezt állatorvosok fejlesztették ki, ezért vetaptekas-ban hajtják végre. Mindig megvásárolhatja a drogot az online áruházakban. Az eszköz mindenki számára elérhető, mivel alacsony áron. Ha Creolin-t vásárol, nagyon fontos, hogy ellenőrizze annak eltarthatóságát. Szigorúan tilos a lejárt gyógyszer használata.

Hatékony a terápia?

Egyes betegeknél a Creolin kezelés hatékonysága bizonyos kétségeket okozhat. Számos szakértő azt állítja, hogy a gyógyszer segítségével történő terápia nem okoz mellékhatásokat, és nem okoz kárt, kivéve, ha szigorúan a rendeltetésszerű felhasználásra szánják, és nem kerülnek be.

A rák kezelése azonban a gyógyszer belső adagolásával társul. Ebből egyértelmű következtetést vonhatunk le: megengedhető, hogy ilyen népi orvoslással kezeljük csak akkor, ha egy személy nem érez mérgezési jeleket, vagy az egészsége nem romlik. Ha a jólét romlásának jelei vannak, akkor ezt a terápiát azonnal törölni kell.

Erősen ajánlott a bőrbetegségek kezelése a teljes gyógyulásig. Az a tény, hogy ha nem végzi el a terápiát a végén, akkor provokálni kezdheti a visszaesést. Néha nagyon nehéz kezelni a bőrbetegség visszaesését.

Természetesen a kezelés során nagyon fontos a higiéniai és elővigyázatossági szabályok betartása. Ha mérgezés tünetei vannak, a Creolinnak azonnal orvoshoz kell fordulnia, bemutatva a csomagot a gyógyszerből.

Creolin állatoknak - összetétel, használati utasítás

Újabban egyre gyakoribbak a háztartási szarvasmarhák és a mezőgazdasági növényekre ható paraziták megjelenésével kapcsolatos panaszok. A gazdálkodók veszteségeket szenvednek, az állatorvosi szolgálatok elvesztették lábukat, megoldásokat keresve a problémákra. Szakemberek emlékeztek a korábban elfelejtett készítmény "Creolin".

A készítmény szerkezete

Creolin megjelenése - viszkózus anyag, kifejezetten a kreozollal, sötétbarna színnel. A készítmény összetétele olyan komponenseket tartalmaz, amelyek megszabadíthatják az állatot és a növényt a parazitáktól.

 • gyanta;
 • ihtiola;
 • szappan;
 • kausztikus alkáli;
 • kőszénkátrányolaj;

Ezt a gyógyszert az angol szén száraz desztillációjával nyertük. Aztán után kapott kompátkelési sok vizet adunk hozzá, hogy a folyékony anyag fehér tsveta.Etot kábítószer-ben indult 1948 óta nem történt változás történt a gyógyszer.

A készítmény összetétele vannak mérgező vegyszerek, de teljesen biztonságosak az élő szervezetek egészségére nézve. A dózist gondosan kiszámítjuk, még akkor is, ha az ember a gombaellenes hatóanyagot használhatja. Ezt a gyógyszert csak az állatorvosi gyógyszertárakban lehet értékesíteni, így a Creolinnak nincs egyértelmű "emberi" és "állati" felosztása. Ugyanilyen sikerrel, a Creolin segít abban, hogy egy személy megszabaduljon egy ilyen kellemetlen betegségtől, mint a gomba.

A Creolin-X kizárólag külsőleg használatos. Ne felejtsük el, hogy a készítményben lévő anyagok toxikusak.

A gyógyszert 5 literes és 20 literes palackokban állítják elő, 200 literes vas hordókban. A vevővel egyeztetve a gyógyszer 0,5-40 literes tartályt tölthet be.

Alkalmazási és jelzési sorrend

Creolin-X használat előtt Számos állatra van szükség az allergiás reakció kimutatására. Ha 24 óra elteltével nincs állatorvosi toxicitás jele, elkezdheti a teljes állatállomány feldolgozását.

Az állatok feldolgozását állatorvos felügyelete mellett és az utasításoknak megfelelően kell végezni. A szükséges mennyiségű gyógyszert szakembernek kell kiszámítania.

bizonyság

A Creolin-X-t a következő betegségekre alkalmazzák:

 1. Psoroptoz juh (kezelés és megelőzés);
 2. Psoroptoz, chorioptosis, sarcoptosis, sifunkuljatoz nagy szarvas állatoknál (megelőző karbantartás és kezelés);
 3. Sarcoptikus és hematolinosis sertésekben;
 4. Csirke és perzsa atkák a madarakban, valamint fertőtlenítőként a madár tartására szolgáló helyiségekben;
 5. Sarcoptikus betegség, noctroidosis, otodectosis rókákban, sarki rókák és más prémes állatok;
 6. Nyulak psoroptózisa és nooterózisa;
 7. A vérszívó rovarok és a legelő legyek ellen;

A gyógyszereket gyakran állatorvosok írják fel háziállatok parazita betegségeinek kezelésére. Például a kutyák gyakran szenvednek a rühösen, és a gyógyításhoz 2-3% -os koncentrátumot kell alkalmazni. A kapott folyadékot 50 ° C-ra melegítjük, majd a kutya oldatát néhány percig leeresztjük. Ha a kutya nagy fajta, a megoldást egy vödörbe írják és a kutyát megnedvesik, elkerülve a gyógyszert az orr- és szájüregbe. Miután az állatot meg kell kapnod, nagy törülközőbe kell csomagolnod és 15 percig kell tartani. Ezután a kutyát öblíteni kell meleg vízzel.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Mellékhatások ha ezt a gyógyszert nem szabad feltárni. Az állatok bizonyos összetevőinek egyéni intoleranciája, bőrirritáció, túlzott könnyezés, saliváció léphet fel. Ha ezeket a tüneteket észlelik, a gyógyszert szappannal és vízzel le kell mosni, a Creolin-X tesztelése során nem észleltek túladagolást.

Ellenjavallatok és speciális utasítások

A gyógyszer kategorikusan ellenjavallt olyan állatoknál, amelyek a kimerültség határán állnak és fertőző betegségekkel fertőzöttek. Ellenjavallt vemhes nőkben, valamint olyan állatokban, amelyek túlérzékenyek a gyógyszer bizonyos összetevőire.

Emlékezzen néhány utasításra a Creolin-x alkalmazása után:

 • a szarvasmarhák levágása 15 nappal a gyógyszer utolsó felhasználását követően engedélyezett;
 • A sertések leölését az utolsó kérelem után 25 nappal engedélyezik;
 • a baromfi vágását a Creolin-X alkalmazása után 48 órával engedélyezik;

Ha az állat levágása kényszerintézkedést hozott, és az ajánlott kifejezések még nem telt el, a hús nem használható táplálékként. Állati takarmányként vagy hús- és csontliszt előállításához használható. A feldolgozott csirkéből származó tojásokat azonnal meg lehet enni.

A kábítószerrel kapcsolatba lépő személynek különleges ruházatot és egyéni védőeszközt kell igényelnie: ruhát, gumibotot, gumicsizma, fejdíszt (kendő), légzőkészüléket. Az elsősegélynyújtás esetén elsődleges segédeszközökre van szükség. A feldolgozás során teljesen kizárt az élelmiszerekkel, italokkal és dohánytermékekkel való érintkezés, a gyógyszerrel való érintkezés legfeljebb 6 óra lehet. A kezelés befejezése után a ruhadarabokat el kell távolítani, a kezeket és az arcot folyó vízzel kell mosni. Ha a Creolin oldat a bőrre kerül, azt vízzel le kell öblíteni, vagy alaposan kezelni kell gyenge lúgos oldattal.

Ha Creolean kapott a szájüregben, majd a testben az áldozatnak feltétlenül meg kell mosnia a gyomrot. Az érintettet gyengén kálium-permanganáttal mossuk és hányást idézzünk elő. Ha a Creolin-nal kezelt személynek mérgezési tünetei vannak (szédülés, hányinger, gyengeség), azonnal konzultáljon orvosával.

A gyógyszert a gyártástól számított 12 hónapig tárolják. Tartsa távol az állatoktól és a gyermekektől, 25 Celsius foknál magasabb hőmérsékleten.

Creolin: használati utasítások az emberek számára

Creole, amint fent említettük, antiparazitikus és antiszeptikus tulajdonságnak tekintendő. Ezenkívül segít a vérzés megállításában és a gyulladásos folyamat leállításában. Az embereket nõgyógyászati ​​megbetegedések esetén írják fel erre a gyógyszerre, amikor gombafertõzés lép fel a körmökön, a bõr gyulladása és még a cirrózis esetén is. A mai napig az orvosság széles körben alkalmazza a Creolint a gombás fertőzések és még az emberi rák kezelésében. Az orvosok és a dermatológusok a krinolinot ekcémával, nyálkahártyával, pikkelysömörrel javasolják. A kezelés megkezdése előtt gondosan olvassa el a használati utasítást.

Creolin humán betegségek kezelése

Ha észleltük pikkelysömör a kezelés több szakaszban történik:

 1. A szuszpenziót vízzel hígítani kell;
 2. Nedvesítse meg a gyapotot a gyógyszerben, sújja a deformált felületet;
 3. Hagyja az oldatot a bőrön 5 percig;
 4. Az oldatot meleg vízzel le kell mosni, a felületet egy szövet segítségével törölni kell;
 5. Kenje meg a kezelt területet krémmel;

Nem szabad elfelejteni, hogy ezt a kezelést naponta egyszer kell elvégezni. A kezelés időtartama nem haladhatja meg az 5 napot. A higítatlan Creolin veszélyes a bőrön.

A gombás fertőzést Crohnolinnal kezelik a következő ajánlásokkal:

 1. A megoldást csak az érintett területre kell alkalmazni;
 2. Kerülje az érintkezést az egészséges bőrrel;
 3. Vattapálcával kell felhordani;
 4. Az adagot nem szabad túllépni (1 eljárás 1 nap / nap).

A kurzus legfeljebb 2 hónapig tart. Amint egy egészséges köröm nő, a kezelés teljesnek tekinthető.

Creolin: az állatokra és az emberekre vonatkozó felülvizsgálatok és utasítások

Megoldás külső használatra A kreolinnak gyulladáscsökkentő és antibakteriális szer, hivatalosan állatok és növények kezelésére használatos. Azonban a mai napig a kábítószert egyre inkább az ember használja a pikkelysömör, a körömfungus és a rák kezelésére.

Összetétel és cél

A kreolinnak a harmadik veszélye van, ezért nagy gonddal kell alkalmazni. Ez magában foglalja:

 • naftalin;
 • gyanta;
 • szappan;
 • Ichthyol;
 • kausztikus alkáli;
 • szénolaj.

Az utolsó komponensnek köszönhetően a megoldást régóta széles körben használják hatékony inszekticid. A múlt század 20-as években gyakorlatilag a világ minden táján elkezdett megsemmisíteni a fonálféreget és a levéltetű növényeket, atkákat, lepkéket és tojásférgeket.

Creolin állatok számára

Az állatgyógyászati ​​gyakorlatban az oldat a következő betegségek megelőzésére és kezelésére szolgál:

 • pszoriázis;
 • sifunkulyatoza;
 • sarcoptikus betegség;
 • horioptoza;
 • közönséges varasodás;
 • otodektoza;
 • notoedroza.

Segítségével állatokat kezelni hematopinózissal és sarcoptikus betegséggel szemben legelő legyek és vérszívó rovarok ellen.

Használati utasítások

Creolin kezelés előtt a hatóanyagot az állat fején kell vizsgálni. Az állatállomány feldolgozása csak akkor kezdődik meg, ha 24 órán belül nem áll fenn toxikózis jele.

Mivel a készítmény toxikus, az állatok kezelésére szolgáló oldatot készítenek állatorvos felügyelete és közvetlenül használat előtt.

A pikkelysömörben 0,005% -os vizes Creolin-oldatot használnak, ami adjunk hozzá az úszó fürdőhöz, ahol felnőtt állatok is fürödnek. Az ilyen fürdő megelőzésére egyszer használják, a pikkelysömör kezelésében az állatállományt kétszer két héten át kezelik.

A fürdőzést legalább 18 ° C-os léghőmérsékleten, nyugodt, száraz időben kell végrehajtani. Feldolgozási idő legfeljebb egy perc. Miután elhagyta a fürdőt, az állatok emulziójának le kell ürülnie, ezért hagyja őket 15 percig egy különleges területen. Az egyéves kor alatt lévő fiatal állatok nem különösebben moshatók felnőtt állatoktól.

Az ilyen fürdőket elsősorban juhok, bárányok, prémes állatok és nyulak esetében alkalmazzák. Szarvasmarha 0,005% -os vizes oldat csak permetezték amíg a test teljesen hidratálódik. Sertések esetében 0,025% -os vizes oldatot készítünk.

Az állatok Creolin használatával történő kezelését követően csak két hét elteltével engedélyezik a nyulak és a juhok húsának levágását, sertéseket és szarvasmarhákat - legfeljebb 25 nap múlva.

Creolin az ember számára

A népgyógyászatban állatorvosi gyógyszert alkalmaznak, és bizonyos kórképek előfordulnak emberekben. Creolin segítségével tudsz kezelje a fülgyulladásokat, beleértve az otitis media-et is.

Ehhez a hatóanyagot 1: 1 arányban hígítjuk vízzel, amelyet tamponnal nedvesítünk és helyezze be éjszaka a fülbe. Ebben az esetben óvatosnak kell lenni, mivel a termék égést okozhat. Égés érezhető a kezelés alatt. Az eljárás hatékonysága általában nem egy hétnél korábban következik be.

A pikkelysömör kezelése

Az emberi psoriasisban a kreolint csak külsőleg használják. Használatának szigorúan a következő szabályokat kell követnie:

 1. 2% -os emulzió, meleg vízzel hígítva.
 2. Az oldatban áztatott pamut törlővel a termék a lemezek felszínén terjed.
 3. Az oldatot 5-6 percig állni hagyjuk.
 4. A kezelt bőrt alaposan megmossuk és papírtörölközővel átitatjuk.
 5. A kezelt területeket hidratáló krémmel kenjük.

Ezt az eljárást naponta egyszer kell végrehajtani. A kezelés folyamata - legfeljebb öt napig. Alkalmazása Creolin, akkor használja a géz maszk.

Creole a körömgombából

A gyógyszer nem csak a patológia kezelésére alkalmazható, hanem profilaxisként is alkalmazható, és a visszaesések elkerülésére.

Használati utasítás:

 • A megoldást csak az érintett területre alkalmazza. Biztosítani kell, hogy ne kerüljön az egészséges bőrre.
 • Az eljárást napi rendszerességgel, hagyományos pamut törlőkendővel végezzük.
 • A kezelés időtartama körülbelül két hónap lehet.

Amint a beteg köröm nő, feltételezhetjük, hogy a betegség leáll. Általában a kreolinnal végzett kezelés szakértő által kinevezett személy. Az önkezelés nem kívánatos.

Creolin a rák kezelésére

2012-ben a bolgár orvosok az onkológiában szenvedő patkányoknál megindították a creolint. Huszonnégy laboratóriumi állatot kezeltünk az oldattal két hónapig. Ennek eredményeképpen 18 patkányban a tumorok növekedése gátlódott.

A népi gyógyászatban a kreolin a legrégebbi az onkológia elleni küzdelem. A kezeléshez a következő receptet alkalmazzák:

 1. Az első napon három csepp hatóanyagot feloldunk három evőkanál tejben és részegen.
 2. Második napon három csepp oldatot is hozzáadunk három evőkanál tejhez.
 3. A harmadik és az azt követő napokon ugyanazon mennyiségű tej mellett egy csepp kreolt adnak naponta.
 4. A hetedik napon 10 csepp gyógyszerre lesz szükség. Ez kiegészíti a hozzáadásukat, és a következő naptól kezdve csökken az egyenként esett cseppek száma.

A kezelés teljes időtartama két hétig tart. Szükséges egy népi orvoslás a malignus betegségekre naponta egyszer egy órával ebéd előtt. Az ilyen kurzusokat hat hónapig tartják, 14 napos szünettel.

Sokan hiszik, hogy a kreolin káros. És ez igaz, ha egy nyers állatgyógyszerről beszélünk. Orvosi Flashon Solution Creolina gyermekek számára is megadható, ha nem haladja meg a 10 csepp dózist. Az onkológiában a gyógyszerfelvétel kombinálható a gyógynövények rákellenes kezeléseinek infúziójával.

Vélemények

A kreolinnek kiváló gyógyszer, amelyet pikkelysömör kezelésére használtam nyulakban és juhokban. De nemrég rájöttem, hogy nyulak napról napra nyugtalanok és gyakran karcolják a fülüket. Óvatosan vetettem, láttam a száraz tömeget, és rájöttem, hogy kullancsuk van.

Az állatorvos azt tanácsolta nekem, hogy kezeljék az állatokat Creolinnal. A kártevőkkel az ügynök kiválóan bánt. Később egynél többször segített nekem antiszeptikusként az állatok különböző gyulladásos folyamatait felszámolni. Én használom a kábítószert és a sebek kezelését.

Van egy kis kertem, ahol egy másik madarat termesztek. És egy nap a piacon vásároltam csirkéket a csirkeimnek, ami szó szerint néhány nappal később abbahagyta az étkezést, kezdett rosszul mozogni és folyamatosan karcolta a tollakat. Kiderült, hogy hatalmas számú parazita volt! Az állatorvos a kutyákra és a macskákra szedett bolhákat szed.

De nem segített nekünk, és az összes csirket megölték. A pulyka a pulyka házában nagyon gyorsan megszaporodni kezdett. Az állatorvosi gyógyszertárban javasoltam a Creolin alkalmazását. Az oldatot szigorúan az utasításoknak megfelelően hígítottuk, feldolgoztuk a baromfit, és az éjszakát csirkével lezártuk.

A madár kezelése kiváló volt. Másnap az összes paraziták megsemmisültek. Nagyon jó és olcsó gyógyszer. Mindenkinek tanácsot adok.

A családomban lévő Creolin a nagynénnyel, aki tapasztalattal rendelkező kutyafajta. Különböző paraziták kutyáit kezeli. Én a kábítószer segítségével, amely ugyanazt a néni tanácsolta nekem, gyakorlatilag megszabadult az ételallergiától, amelyet az arcomon és a testemen átvezettem. Az orvos írta nekem tablettákat és kenőcsöket, de a testem gyorsan megszokta őket.

Az egész testem a kéregben volt, és az ágynemű a vérben karcolódott. A viszketés szinte soha nem járt, és az életem rémálom volt. A nagynéném tanácskozásakor kis mennyiségű Creolin cseppet kezdtek fürödni, és szó szerint egy héttel később a bőre bársonyos lett. Büdös, de olcsó és nagyon segít. Nem szabad megfeledkezned Creole fürdőzés után, zuhanyozni és felnevelni egy krémet.

Sok évet zuhant a fekély, melyet először csak gyomorégés és kellemetlen érzés követett a gyomorban evés után. Egy ponton eszkalálódott, és szinte nem tudtam enni. Az orvosok antibiotikumot írtak elő és étrendet írtak elő.

Ugyanakkor a barátnőm felesége egy receptet adott a népi jogorvoslatért Creolinnal. És reggel elkezdtem öt cseppet venni a gyógyszert egy üres gyomorra. A kapott oldatot alaposan össze kell keverni és tejjel le kell mosni.

Tehát két hétig kezeltek. Figyelmeztetett, hogy már három nappal az ilyen kezelést követően mindent el tudok enni. És ez történt. A kezelés folyamán az FGS tett. Az eredmény - a fekély hegesedik! Öt év telt el azóta. Most mindent eszem - mind zsíros, mind sós. Gyomorégés, nehézség a hasban és más fekélyek tünetei.

Azonban mind ezekben az években inni a creolint a megelőzés érdekében. Az előnyei nyilvánvalóak. Csak ne lépje túl az adagot. Öt csepp üres gyomorról reggel óta elég! A gyógyszert állatorvosi gyógyszertárakban értékesítik, és meglehetősen olcsó.

Creolin: leírás és összetétel, használati utasítás, ellenjavallatok

Creolin: leírás és összetétel, használati utasítás, ellenjavallatok

A kreolinnak egy külső megoldás. A hatóanyagot csak növényeken és állatokon alkalmazták terápiás és megelőző célokra különböző gyulladások és bakteriális betegségek ellen. De a Creolin tulajdonságai most lehetővé teszik számára, hogy bizonyos betegségekben szenvedők számára használják.

A készítmény összetétele és leírása

Az anyag egy barna színű olajos folyadék. A konzisztencia meglehetősen éles szagú. Vízben oldva könnyű árnyalatot kap.

Nagyon óvatosan használja a Creolint, mert maró anyagokból készül:

 • gyanta;
 • ihtiola;
 • naftalin;
 • lúgok;
 • kőszénkátrányolaj;
 • szappant.

Ennek a készítménynek köszönhetően a terméket csak külsőleg és szigorúan meghatározott térfogatban használják. Az alapok termelése során a száraz desztillációt használják a szénre, amelyet az Egyesült Királyságban lerakódásokból nyernek.

Creolin érte el a piacon a XIX században, és azonnal vált aktívan értékesített a mezőgazdaságban dolgozók. A kábítószer segítségével permeteztek növényi növényeket, hogy megvédjék őket a különböző betegségekből és rovar parazitákból. Új tulajdonságok felfedezésével, amelyek gyulladásgátló és parazitaellenes hatást fejtenek ki, a kreolint állategészségügyi betegségek kezelésére használják állatgyógyászatban.

Az elmúlt években az emberek elkezdték használni az eszközt. Hivatalosan a készítményt növényekre és állatokra állítják ki, de az utasítások megmutatják az emberi betegségek gyógyításához szükséges dózisokat.

A terméket egy állatorvosi gyógyszertárban vagy online áruházban vásárolhatja meg. A kreolinnak alacsony ára van, ezért minden fogyasztó számára elérhető.

Farmakológiai hatás és cél

A kreolinnak meglehetősen széles körű alkalmazásai vannak, mivel az alábbi hatásokkal rendelkezik:

 • antiszeptikus;
 • fertőtlenítőszerrel;
 • gyulladáscsökkentő;
 • parazitaellenes;
 • fájdalomcsillapítót;
 • vérzéscsillapító.

Az anyagok mélyen behatolnak az epidermisz rétegébe, pozitív hatással van a betegségekre a következő területeken:

 • onkológiában
 • gasztroenterológia;
 • nőgyógyászat;
 • szőrtan;
 • urológiai;
 • parazitológiai;
 • traumatológia;
 • allergológia;
 • Fogászat.

Bár a gyógyszert külsőleg használják, egyes betegségeket Creolinnal kezelhetjük, belülről beadva, de csak szakorvos szigorú felügyelete mellett. Amikor a nőgyógyászati ​​megbetegedések az orvosok előírják a fecskendőt a Creolin. A gyomor-bél traktus betegségeit a gyógyszer oldatával kezeljük, belőlük egy bizonyos mennyiséget kell bevinni. Az urológiában nem csak a fecskendőt gyakorolják, hanem az eszközökön alapuló terápiás fürdőt is. Parazita betegségek kezelését Creolin külső és orális adagolásával végezzük. A dermatológiában a bőr duzzadt területeit megmossák, gyógyfürdőket vesznek, a bőrön lévő foltokat kenőccsel kenjük, és néhány csepp hatóanyagot adunk hozzá.

Használati utasítások

Creolin használata ember által a következő betegségekre:

 • pszoriázis;
 • mycosis (körömgomba);
 • onkológiai betegségek.

A hatóanyagot vízben hígítjuk, és az anyagok aránya egy bizonyos típusú betegségtől függ.

Creolin a pikkelysömörben

A pikkelysömör egy krónikus, nem fertőző betegség, melynek neve pikkelyes lichen. A betegség általában a bőr különböző területeire hat. Nagyon nehéz gyógyítani, ezért a minõség és a helyes gyógyszerek hosszú távú kezelése szükséges. A kreolint a pikkelysömör elleni küzdelemben külsőleg alkalmazzák.

Hogy nem volt mellékhatás, az oldatot az alábbiak szerint kell elkészíteni:

 1. Kész forró emulzió meleg vízben.
 2. A pamut törlőkendőket vagy a pamut törlőkendőket az elkészített oldatban nedvesítsük, majd az érintett területeket bőven kenjük.
 3. Az anyagot 6-8 percen át hagyja a bőrön.
 4. Ezután a bőrt alaposan átöblítik tiszta vízzel, és papírtörlővel szárazra törölik.
 5. A szárított bőrt kis mennyiségű különleges krémmel kezeljük.

A kezelést naponta egyszer végzik. A kezelés legfeljebb 4-5 napig tarthat. A gyógyszerrel való munkavégzést a biztonsági előírásoknak megfelelően kell végezni. Biztosítani kell, hogy a termék ne kerüljön a szemébe.

A mycosis kezelése

A mycosis olyan gomba, amely a kéz és a láb körmeiről jelenik meg. A kreolint nemcsak a kezeléshez, hanem megelőző célokra is használják a visszaesések elkerülése érdekében. A terméket csak szakember által előírt módon használja.

A gyógyszer alkalmazása mikózisban:

 1. Kreolina vízben feloldjuk alkalmazása csak az érintett területre egy vattacsomót, ügyelve arra, hogy a cseppek nem tartoznak az egészséges bőrt.
 2. Az oldatot közvetlenül az elkészítés után kell alkalmazni. A folyadékot nem szabad tárolni.
 3. Az eljárást két hónapon keresztül kell elvégezni.

A gomba gyors megszabadulása érdekében a gyógyszert a következő ajánlások figyelembevételével kell alkalmazni:

 • A betegnek meg kell felelnie a személyes higiéniának. A maximális hatás a cipők rendszeres fertőtlenítésével érhető el. A gombafertőzés terjedésének megakadályozása érdekében nem használhat valaki más cipőt.
 • A Creolin mellett más gyógyszert is szednie kell az orvos által előírt gomba ellen. Szükség van a helyes adagolásra és az ügynökök fogadások sokaságára.
 • A gombaellenes gyógyszerek olyan gyógyszereket adnak, amelyek növelik az immunitást.
 • A lábak kezeléséhez használjon gombaellenes krémet, kenőcsöt vagy permetet, amelyet a kezelőorvos ír elő.
 • A mycosis kezelését tömések és gyógyfürdők egészítik ki.

A kezelés leállítható, amikor egészséges körmöket termesztenek.

A gyógyszer alkalmazása onkológiában

A kreolint rák kezelésére használják patkányok bolgár orvosa kísérletei után. Továbbá, a gyógyszer meglehetősen jól ismert, mint népi gyógymód a rák elleni küzdelemben.

A rákkezelés a következő:

 1. A kezelés kezdete abban áll, hogy néhány csepp gyógyszert kis mennyiségű tejben (3 teáskanál) feloldunk.
 2. A gyógyszer adagját a második napon négy cseppre növeljük ugyanannyi tejkanálra, mint az első napon.
 3. A következő négy napban az adagot egy csepp Creolin növeli.
 4. A hetedik napon a gyógyszer 10 cseppjét öntik a tejbe.
 5. A következő naptól az adagot egy cseppre csökkentik.
 6. A teljes kezelés ideje két hét.
 7. Az elkészített oldat vételét órával egy órával étkezés előtt (általában ebéd előtt) kell elvégezni.

Ez a terápia kéthetente 6 hónapig tart. A gyógyszer alkalmazását kombinálhatjuk a rák elleni infúzióval.

A drog alkalmazása a népgyógyászatban

A creolin gyorsan népszerűvé vált a népgyógyászatban. Számos hagyományos gyógyító ajánl receptekkel a következő betegségek kezelésében:

 • Kellemetlen szag a szájról. 500 ml vizet kell forralni, majd hűteni. Adjunk hozzá a cseppfolyós 3 csepp gyógyszert és 2-4 csepp mentaolajat. Minden komponenst alaposan kevergetünk. A kész vegyes oldatot naponta 3-4 alkalommal le kell mosni étkezés után. Az eljárás reggel és este kötelező.
 • fülgyulladás és a hallásszervek egyéb gyulladása. A hatóanyagot vízzel 1: 1 arányban összekeverjük. Az oldatban áztatott tampont behelyezzük a fülbe és az éjszakára hagyjuk. Az ilyen manipulációkat 7-10 napon belül végezzük. Gyakran előfordul, hogy a kezelést égetik, ezért óvatosan kell eljárni a Creolin alkalmazásakor, ami égési sérülést okozhat.
 • ekcéma. A gyulladásos megbetegedések kezelésére a készítményt cinkkeverékkel 2: 1 arányban összekeverjük. Az érintett bőrre a reggeli és az esti felkészült keveréket alkalmazzák. A kezelés 10-14 napig tart.
 • sebek. A sebek kezelésére 500 ml desztillált vizet veszünk, amelyhez néhány csepp hatóanyagot adunk hozzá. A folyadékot gondosan feldolgozott sebekkel megkenjük és megnedvesítjük.
 • Megszabadulni a fehér csapadéktól. A problémát jelentő nőknél ajánlatos a fecskendőt Creolin használatával elvégezni. 1 liter vizet forralunk, és add hozzá 3-4 cseppet az anyaghoz. Az összetevők jól keveredtek. Az elkészített oldatot naponta, lefekvés előtt kell elvégezni.

Ellenjavallatok

Szükséges tudni, hakkor a Creoleen nem fogadható el az alábbi kategóriákban:

 • a nők terhesség vagy szoptatás idején;
 • gyermekek és serdülők, akik 18 évesnél fiatalabbak;
 • Krónikus fáradtságú személyek;
 • gyenge immunitású emberek;
 • vírusfertőzésekben szenvedő betegek.

Az ilyen kategóriákba tartozó emberek szigorúan tilosak a Creolin használatára, nemcsak belülről, hanem kívülről is. A terápia során fellépő rendellenességek esetén a gyógyszer alkalmazását felfüggesztik.

A Creolinnal való munka szabályai

Ez a gyógyszer egy agresszív gyógyszer, nem csak az emberek számára, hanem az állatok számára is. Ezért a 3. veszélyességi osztályba tartozó termék kezelésekor az alábbi biztonsági intézkedéseket kell követni:

 • Az oldat elkészítését védőkesztyűben kell elvégezni, hogy a folyadékcseppek ne kerülhessenek a bőrre. Célszerű olyan légzésvédő maszkot használni, amely mentesíti a mérgező füstöket a levegő belélegzésével a remedy közelében.
 • A tartályt, amelyben a hatóanyagot más anyagokkal keverik, később nem szabad étellel és más célokra felhasználni.
 • Az oldat elkészítése és a betegek testének kezelése során nem szabad enni, inni és dohányozni.
 • A szoba nem lehet gyermek és állat.
 • A Creolin munkájának befejezése után alaposan mosson kezet és arcot szappannal.
 • A káros anyag tiszta formája nem eshet a bőrön vagy a nyálkahártyán. A termékkel való esetleges érintkezés esetén az érintett területeket azonnal folyó víz alatt néhány percig le kell öblíteni. Ha a Creolin bejutott a látásszervekbe, azonnal ki kell öblíteni, és azonnal konzultáljon orvosával.
 • Ha a terméket tiszta formában fogyasztják az emberi test belsejében, azonnal inni 3-4 pohár meleg vizet és hányást idézzen elő. Ezután az áldozatnak legalább 3 aktív aktívszén tablettát kell inni, és a lehető leghamarabb fel kell venni a kapcsolatot a poliklinikával a diagnózis érdekében.

Tárolja a gyógyszert a gyártó csomagolásában sötét helyen legalább +23 fokos hőmérsékleten. A közelben nincs jelen élelmiszer. Élettartam creolin 1 év. Ezen időszak letelte után a termék használata tilos. A csomagolással együtt el kell távolítani.

előnyeit a kábítószer

Sokan kétségbe vonják a gyógyszer hatékonyságát, ami higítatlan formában veszélyt jelent. Az ügynök még nem végez orvosi vizsgálatot, amelynek pozitív eredménye lehetővé tenné, hogy a gyógyszertárakban gyógyszerként értékesítsék az embereket. A Creole-t csak szakember irányítása alatt szabad használni, hogy ne okozzon mellékhatásokat, és ne súlyosíthassa az egészségi állapotot.

Terápiás gyógyszer ajánlott, hogy egy külső módszerrel, de a rák kezelik az orális úton, amely már kipróbált annyiszor és mégis nem okoz negatív hatást a megfelelő kezelési eljárás. A szakértők tanácsot, hogy kell kezelni ezt a gyógyszert, ha a beteg nem mutat romlásának általános állapota a használat során creolin megoldás. Ha a kezelési periódus alatt néhány negatív tünet jelentkezik, akkor a terápia leáll.

Az orvosok erősen ajánlják a kezelést egészen a gyógyulás végéig. Ha a terápia megszakad, akkor előfordulhat visszaesés, és igen problémás a kezelés.

A Creolin kezelésben részesülő betegeknél a terápia pozitív eredményeit és az egészségi állapot javulását figyelték meg. Sajnálatos módon nem tudsz teljes mértékben támaszkodni erre a gyógyszerre, mivel gyakran használják bizonyos betegségek kezelésére más gyógyszerekkel együtt.

Nem kapott választ a kérdésére? Javasoljon egy szerző témáját: