Krinol - leírás és használati utasítás

Összetétel és kibocsátás formája. Ez a kőolaj és az emulgeálószer keveréke. Megjelenésében homogén, olajos folyadék, szénszenes szagú, sötétbarna és sötétbarna színű. A víz a tejszerű fehér színű emulziót alkotja. 0,5 literes palackokban csomagolva; 5 literes és 20 literes palackok; 200 literes acél hordók, valamint egy másik üveg- és polimer tárolóedényben a fogyasztóval egyetértésben.

Adagolás és az alkalmazás módja. A nyálkahártya kezelésére és megelőzésére (psoroptózis) a juhokat úszó fürdőben fürdeni vagy speciálisan adaptált tartályban, 2% -os vizes Creolin emulzióval, száraz időben, legfeljebb 18 ° C-os levegő hőmérsékleten. Az emulzió hőmérsékletének 20 és 25 ° C között kell lennie. Kiállítás - 2 perc. A juhokat kétszer 10 napos időközzel fürdeni, feltételezve - egyszer. A feldolgozás előtt az állatokat pihentetik, a táplálékot 4-5 órán át állítják le, és öntözés után - a kezelés előtt 1-2 órával. Használat előtt elkészítjük a készítmény munkaemulzióját. Ennek érdekében víztartalmú fürdőben gondosan mozgasd az adagot 2 kg / 100 liter vizet (20 kg / 1000l). 200 juh feldolgozását követően új üzemanyag-ellátást végzünk. Ugyanakkor minden 1000 liter vízhez 20 kg kreatint adunk a fürdőbe. A fürdést követően az állatokat 15 percen át állni hagyják a kivezető területen, hogy az emulziót leengedjék, majd felszabadítsák a legelőre. A hideg évszakban az állatokat beltérben szárítják.

Mellékhatások. Az ajánlott felhasználási módszerekkel és a dózisoknak való megfeleléssel nem figyeltek meg. A véletlen adagolás és használat toxikus hatásokat okozhat.

Különleges utasítások. A kábítószerrel dolgozó minden embernek rendelkeznie kell, és fel kell használnia egy nadrágot és egyéni védőfelszerelést (kalapot, ruhát, gumírozott kötényt, gumicsizmát és kesztyűt, védőszemüveget, légzőkészüléket). Az elsősegélynyújtás elsősegélynyújtásának biztosítása a kábítószerrel való munkahelyeken elsődleges segédeszközöknek kell lenni, amelyek feltöltésükre kerülnek. Munka közben ne dohányozzon, ne igyon vagy enni. A gyógyszerrel való munkavégzés időtartama nem haladhatja meg a napi 6 órát. Munkavégzés után eltávolítják az overallokat, az arcot és a kezeket meleg vízzel és szappannal mossák. Ha a termék a bőrre vagy a nyálkahártyákra kerül, alaposan ki kell öblíteni egy vízsugárral vagy óvatosan eltávolítani egy tamponnal, majd vízzel mosni. Ha a gyógyszer a szájon át jut a szervezetbe, akkor adja meg az áldozathoz néhány pohár meleg vizet, és a nyelv gyökere irritálja a hányást. Hányás után adjon 0,5 csészét 2-3 tablettával aktivált szén vagy más szorbens, majd só hashajtó. Ha mérgezési tünetei vannak (szédülés, általános gyengeség, hányinger), forduljon orvoshoz. A juhok levágása húsra a kezelés után 15 nappal engedélyezett. Amikor előre meghatározott időre vágják le a húst, húsevő állatok takarmányozására használják. Tilos a tejet tejfogyasztásra 15 napig a kezelés után használni.

Tárolási feltételek. A raktárban lévő konténergyártóban. Elkülönítve az élelmiszerektől és a takarmánytól. Olyan helyen, ahol idegenek és állatok nem érhetők el mínusz 25 ° C-os vagy annál alacsonyabb hőmérsékleten. A jótállási idő a gyártástól számított 12 hónap.

Gyártó. Plant "Veterinary Preparations", Oroszország.

Használati utasítás Creolin

- Creolin ez? - Tudatlan ember kérheti. Ez az eszköz orvosok és állatorvosok számára ismert, mivel aktívan használják a népgyógyászatban és az állatgyógyászatban. Ez az eszköz már több mint egy évszázada ismert.

Összetétel és tulajdonságok

Creole úgy néz ki, mint egy különleges olajos folyadék, amelyet megkülönböztetett barnás vagy barnás színárnyalat. Éles, meglehetősen specifikus ízű. Ez a szerszám az Egyesült Királyságból származó lerakódásokból származó szénből áll, a száraz desztillációs technikával. Ha normál tiszta vizet hígítanak, a folyadék fehéres árnyalatot kap.

Első alkalommal 1856-ban hoztak létre ilyen gyógyszert. Azt feltételezték, hogy antiszeptikus tulajdonságai lesznek, de néhány év múlva aktívan használják az állatgyógyászatban is, mivel a gyógyszer antiparazitikus hatást fejt ki. Azóta aktívan használják emberekkel és állatokkal.

Az anyagot különböző anyagok keverésével állítják elő. Ez magában foglalja az ichthyol, szappan, gyanta, kátrányolajok, lúgok. Ezt a receptet 1947-ben véglegesítették, és azóta nem változott. Ekkor kezdődött a kábítószer nagyüzemi termelése.

A kreolint fertőtlenítő tulajdonságokkal jellemezik. Távolítja el a gyulladást, és megszünteti a fájdalmas érzéseket. Továbbá, ezzel a gyógyszerrel leállíthatja a vérzést. Mégis ez azt jelenti, hogy aktívan harcol a parazitákkal és antiszeptikus hatással bír. Ezek a tulajdonságok elősegítik a hatóanyag aktív felhasználását.

A gyógymódot ilyen betegségek kezelésére írják fel:

 1. Nőgyógyászati ​​megbetegedések.
 2. Gombás fertőzés a körmökön.
 3. Cirrhosis.
 4. Kedvezően befolyásolja a beleket, és megakadályozza a fermentációs folyamatokat.
 5. A hozzájuk kapcsolódó tumorok és betegségek.

Ezenkívül a hatóanyagot aktívan használják a sebek mosásához. Alkalmas a szájüreg öblítésére és a csillogó típusú gyulladásra a nyálkahártyán. Még egy ilyen megoldás is megmossa a húgyvezetékeket.

A fenolmentes szén típusú kreolint megkülönböztetik az állatokban előforduló különböző betegségek kórokozóinál, beleértve a juhok psoroptózisának kórokozóit is. A termék hosszantartó hatással van a hajra és a bőrre. Nem okoz allergiát vagy helyi irritációt, ha szigorúan ragaszkodik az adagoláshoz.

A jelzések sebek, vágások, égési sérülések, göbölő kötőhártya-gyulladás, nyálkahártya, paták az állatok patáiban, parazita jellegű ekcéma. Ebben az esetben a sérült burkolatokat mossák és kezeljék ilyen oldattal. Egy másik eszközt alkalmaznak profilaxisként, amikor a baromfi és az állatállomány kényszerített fertőtlenítésére, fertőtlenítésére, deaktiválására és fertőtlenítésére van szükség. Ugyanez vonatkozik nem csak az épületekre, hanem az állatok és a madarak gondozására, felszerelésére és tárgyaira is. Egy másik megoldást aktívan használnak a dezbarries és fertőtlenítők kitöltéséhez. Ez kitűnő tankolás. A gyógyszer ilyen széles körű alkalmazásának oka hasznos tulajdonsága.

Használat népi gyógyászatban

A kreolint aktívan használják különféle nőgyógyászati ​​megbetegedések kezelésére. Tehát megszünteti a fájdalmat a nők körében. Ehhez az orvosok javasolják, hogy a terméket a fecskendezés megoldásaként használják. Először forrni kell a vizet - kb. 1 liter. Ezután egy kicsit le kell hűteni a folyadékot, majd hozzá kell adni néhány csepp anyagot. Ezután alaposan össze kell keverni a folyadékot. A duzzasztást csak az orvos engedélyével szabad elvégezni. Az eljárást csak naponta egyszer kell elvégezni.

A kreolint akkor lehet használni, ha egy személy vagy állat sérül. Az oldatot a sérülések mosásához használják. Önnek öntsön egy serpenyőt 0,5 liter vízzel. Kívánt esetben desztillált. Ez a kapacitás jobban megfelel a zománcnak. A folyadékban 5 csepp creolt kell hozzáadni, majd kevergetni. Ennek eredményeképpen kiváló sebészeti remedy lesz.

Egy másik orvoslás akkor is megfelelő, ha szükséges a fogászati ​​betegségek kezelésére. A megoldást akkor alkalmazzák, ha problémák vannak a fogakkal, az ínyekkel vagy a rossz leheletgel. Csak 500 ml víz szükséges. Meg kell főzni és hűteni előre. Ezután adjunk hozzá 3 csepp creolt és 0,5 liter borsmentaolajat. Ezt a szerszámot aktívan használják a szájüreg öblítéséhez. Ajánlatos az eljárás végrehajtása reggel, este és étkezés után.

Még a Creole alapján is készíthet olyan gyógyszert, amely segít, ha szüksége van katéteres kezelésre. Alkalmas korai stádiumú diftéria kezelésére is. Meg kell keverni 0,5 liter normál vizet, amelyet előre főzött, 20 gramm glicerinnel. Ezután csak 1 csepp Creole-t kell hozzáadni, és nagyon hasznos kenőcsöt kell kapnia. Hajnalra kell hajnalozni reggel és este.

Egy másik gyógyszert aktívan használnak a tumor természetének megbetegedéseihez. De itt egy bizonyos mintát kell követnie, amelyet minden egyes beteg számára egyedileg fejlesztenek ki. Általában a kurzus legfeljebb 40 napig tart. Hozzá kell adni a kreolt a tejhez. El kell kezdeni 1 csepp gyógyszer 50 gramm tejet, de minden nap meg kell növelni az adagot 1 csepp, amely akár 20 csepp. Ezután csökkentse 1 cseppet minden nap.

Az utasítás tartalmaz információt arról, hogy a kreolint a köröm mikózisának kezelésére lehet használni. Ehhez a körömlemezeket ezzel a megoldással kezelik. Azonban meg kell győződnie arról, hogy a gyógyszer nem kerül a bőrre. Meg kell áztatni a Creole egy pamut törlőt, és szépen alkalmazni. Naponta egyszer ajánlott az eljárás végrehajtása. Általában a tanfolyam körülbelül 50 napig tart.

Egy másik gyógyszer alkalmas az ekcéma kezelésére. Különleges kenőcsöt kell előkészíteni. A cink kenőcs 1 része és 2 rész Creolin lesz. Mindkét összetevőt alaposan össze kell keverni, kenőcsöt kell alkalmazni a sérült bőrfelületekre. Az eljárást naponta kétszer kell elvégezni. Általában a kezelés időtartama kb. 2 hét.

A gyógyszer szerepe az állatgyógyászatban

A kreol alkalmas emberekre, de különböző állatokhoz is alkalmazható, ezért ezt a gyógyszert az állatgyógyászatban aktívan használják. Például egy ilyen eszköz nagyszerű az atkák ellen. Segít a gyulladás enyhítésében is. Gyakran a gyógyszerek összetett terápiában részesülnek a törésekben. Ez is segít az ekcéma, égési sérülések.

A gyógyszert a psoroptózisra használják. Ehhez egy speciális fürdőt kell készíteni, amelyben fürödni kell a beteg állatot. Először öntsünk forró vizet, majd adjunk hozzá 2 liter Creole-t. Az állatok fürdésénél a levegő hőmérséklete nem haladhatja meg a 20 fokot.

Még Creolin segítségével meg lehet menteni az állatot a kullancsoktól.

Meg kell fürödni a beteg állatot a fentiekben ismertetett megoldásban. Ezt az eljárást több napon keresztül kell végrehajtani. Ha az állat diagnózisát nem diagnosztizálják, akkor profilaktikusan csak egyszer fürdik.

A gyógyszer alkalmazása előtt több állatra is fel kell használni. Ez annak ellenőrzésére szolgál, hogy allergiás reakciót vált ki. Ha néhány nap múlva a mérgezés vagy allergia tünetei nem jelennek meg, akkor a teljes kezelés megengedett.

3% -os vizes oldatot használhatunk fertőtlenítőszerként. Ilyen emulzió javasolt a háztartási cikkek, ketrecek és a helyiségek kezelésére.

Mindazonáltal mindig emlékezni kell arra, hogy a kreolinnak számos ellenjavallata van mind az emberek, mind az állatok számára. Ügyeljen arra, hogy gondosan ellenőrizze az adagot. Ezenkívül mindig be kell tartania a biztonsági előírásokat. Ha a termék a nyálkahártyára, a szemre vagy a bőrre került, azonnal tiszta vízzel kell mosni, majd orvoshoz kell fordulni. A szoptatás alatt semmilyen esetben sem szabad alkalmazni a terhes nőket. Nem hagyhatja el a gyógymódot olyan helyeken, ahol a gyerekek eljuthatnak. A fürdőnek nem kell fürödnie olyan állatoktól, amelyek szomjasak vagy súlyosan gyengültek. Egy másik ellenjavallat a gyógyszerrel szembeni fokozott érzékenység, amely allergiás reakcióhoz vezet. De ha szigorúan követi az adagot és követi az összes szabályt, a mellékhatások nem jelennek meg. Egyébként a kreolinnak toxikus hatása van. Az embernek különleges ruhát, kesztyűt, kötényt, védőszemüveget, ruhát és magas csizmát kell viselnie. Ne dohányozzon, ne igyon vagy enni munka közben.

Következtetés a témáról

A kreolint egy olyan anyag, amelyet aktívan használnak ember és állatok kezelésére. Szén alapján készül. A készítmény közel 70 évvel ezelőtt javult. A gyógyszer segít eltávolítani a gyulladást, fájdalmat, megállítja a vérzést, eltávolítja a parazitákat és antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik.

Creolin állatoknak - összetétel, használati utasítás

Újabban egyre gyakoribbak a háztartási szarvasmarhák és a mezőgazdasági növényekre ható paraziták megjelenésével kapcsolatos panaszok. A gazdálkodók veszteségeket szenvednek, az állatorvosi szolgálatok elvesztették lábukat, megoldásokat keresve a problémákra. Szakemberek emlékeztek a korábban elfelejtett készítmény "Creolin".

A készítmény szerkezete

Creolin megjelenése - viszkózus anyag, kifejezetten a kreozollal, sötétbarna színnel. A készítmény összetétele olyan komponenseket tartalmaz, amelyek megszabadíthatják az állatot és a növényt a parazitáktól.

 • gyanta;
 • ihtiola;
 • szappan;
 • kausztikus alkáli;
 • kőszénkátrányolaj;

Ezt a gyógyszert az angol szén száraz desztillációjával nyertük. Aztán után kapott kompátkelési sok vizet adunk hozzá, hogy a folyékony anyag fehér tsveta.Etot kábítószer-ben indult 1948 óta nem történt változás történt a gyógyszer.

A készítmény összetétele vannak mérgező vegyszerek, de teljesen biztonságosak az élő szervezetek egészségére nézve. A dózist gondosan kiszámítjuk, még akkor is, ha az ember a gombaellenes hatóanyagot használhatja. Ezt a gyógyszert csak az állatorvosi gyógyszertárakban lehet értékesíteni, így a Creolinnak nincs egyértelmű "emberi" és "állati" felosztása. Ugyanilyen sikerrel, a Creolin segít abban, hogy egy személy megszabaduljon egy ilyen kellemetlen betegségtől, mint a gomba.

A Creolin-X kizárólag külsőleg használatos. Ne felejtsük el, hogy a készítményben lévő anyagok toxikusak.

A gyógyszert 5 literes és 20 literes palackokban állítják elő, 200 literes vas hordókban. A vevővel egyeztetve a gyógyszer 0,5-40 literes tartályt tölthet be.

Alkalmazási és jelzési sorrend

Creolin-X használat előtt Számos állatra van szükség az allergiás reakció kimutatására. Ha 24 óra elteltével nincs állatorvosi toxicitás jele, elkezdheti a teljes állatállomány feldolgozását.

Az állatok feldolgozását állatorvos felügyelete mellett és az utasításoknak megfelelően kell végezni. A szükséges mennyiségű gyógyszert szakembernek kell kiszámítania.

bizonyság

A Creolin-X-t a következő betegségekre alkalmazzák:

 1. Psoroptoz juh (kezelés és megelőzés);
 2. Psoroptoz, chorioptosis, sarcoptosis, sifunkuljatoz nagy szarvas állatoknál (megelőző karbantartás és kezelés);
 3. Sarcoptikus és hematolinosis sertésekben;
 4. Csirke és perzsa atkák a madarakban, valamint fertőtlenítőként a madár tartására szolgáló helyiségekben;
 5. Sarcoptikus betegség, noctroidosis, otodectosis rókákban, sarki rókák és más prémes állatok;
 6. Nyulak psoroptózisa és nooterózisa;
 7. A vérszívó rovarok és a legelő legyek ellen;

A gyógyszereket gyakran állatorvosok írják fel háziállatok parazita betegségeinek kezelésére. Például a kutyák gyakran szenvednek a rühösen, és a gyógyításhoz 2-3% -os koncentrátumot kell alkalmazni. A kapott folyadékot 50 ° C-ra melegítjük, majd a kutya oldatát néhány percig leeresztjük. Ha a kutya nagy fajta, a megoldást egy vödörbe írják és a kutyát megnedvesik, elkerülve a gyógyszert az orr- és szájüregbe. Miután az állatot meg kell kapnod, nagy törülközőbe kell csomagolnod és 15 percig kell tartani. Ezután a kutyát öblíteni kell meleg vízzel.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Mellékhatások ha ezt a gyógyszert nem szabad feltárni. Az állatok bizonyos összetevőinek egyéni intoleranciája, bőrirritáció, túlzott könnyezés, saliváció léphet fel. Ha ezeket a tüneteket észlelik, a gyógyszert szappannal és vízzel le kell mosni, a Creolin-X tesztelése során nem észleltek túladagolást.

Ellenjavallatok és speciális utasítások

A gyógyszer kategorikusan ellenjavallt olyan állatoknál, amelyek a kimerültség határán állnak és fertőző betegségekkel fertőzöttek. Ellenjavallt vemhes nőkben, valamint olyan állatokban, amelyek túlérzékenyek a gyógyszer bizonyos összetevőire.

Emlékezzen néhány utasításra a Creolin-x alkalmazása után:

 • a szarvasmarhák levágása 15 nappal a gyógyszer utolsó felhasználását követően engedélyezett;
 • A sertések leölését az utolsó kérelem után 25 nappal engedélyezik;
 • a baromfi vágását a Creolin-X alkalmazása után 48 órával engedélyezik;

Ha az állat levágása kényszerintézkedést hozott, és az ajánlott kifejezések még nem telt el, a hús nem használható táplálékként. Állati takarmányként vagy hús- és csontliszt előállításához használható. A feldolgozott csirkéből származó tojásokat azonnal meg lehet enni.

A kábítószerrel kapcsolatba lépő személynek különleges ruházatot és egyéni védőeszközt kell igényelnie: ruhát, gumibotot, gumicsizma, fejdíszt (kendő), légzőkészüléket. Az elsősegélynyújtás esetén elsődleges segédeszközökre van szükség. A feldolgozás során teljesen kizárt az élelmiszerekkel, italokkal és dohánytermékekkel való érintkezés, a gyógyszerrel való érintkezés legfeljebb 6 óra lehet. A kezelés befejezése után a ruhadarabokat el kell távolítani, a kezeket és az arcot folyó vízzel kell mosni. Ha a Creolin oldat a bőrre kerül, azt vízzel le kell öblíteni, vagy alaposan kezelni kell gyenge lúgos oldattal.

Ha Creolean kapott a szájüregben, majd a testben az áldozatnak feltétlenül meg kell mosnia a gyomrot. Az érintettet gyengén kálium-permanganáttal mossuk és hányást idézzünk elő. Ha a Creolin-nal kezelt személynek mérgezési tünetei vannak (szédülés, hányinger, gyengeség), azonnal konzultáljon orvosával.

A gyógyszert a gyártástól számított 12 hónapig tárolják. Tartsa távol az állatoktól és a gyermekektől, 25 Celsius foknál magasabb hőmérsékleten.

Creolin: használati utasítások az emberek számára

Creole, amint fent említettük, antiparazitikus és antiszeptikus tulajdonságnak tekintendő. Ezenkívül segít a vérzés megállításában és a gyulladásos folyamat leállításában. Az embereket nõgyógyászati ​​megbetegedések esetén írják fel erre a gyógyszerre, amikor gombafertõzés lép fel a körmökön, a bõr gyulladása és még a cirrózis esetén is. A mai napig az orvosság széles körben alkalmazza a Creolint a gombás fertőzések és még az emberi rák kezelésében. Az orvosok és a dermatológusok a krinolinot ekcémával, nyálkahártyával, pikkelysömörrel javasolják. A kezelés megkezdése előtt gondosan olvassa el a használati utasítást.

Creolin humán betegségek kezelése

Ha észleltük pikkelysömör a kezelés több szakaszban történik:

 1. A szuszpenziót vízzel hígítani kell;
 2. Nedvesítse meg a gyapotot a gyógyszerben, sújja a deformált felületet;
 3. Hagyja az oldatot a bőrön 5 percig;
 4. Az oldatot meleg vízzel le kell mosni, a felületet egy szövet segítségével törölni kell;
 5. Kenje meg a kezelt területet krémmel;

Nem szabad elfelejteni, hogy ezt a kezelést naponta egyszer kell elvégezni. A kezelés időtartama nem haladhatja meg az 5 napot. A higítatlan Creolin veszélyes a bőrön.

A gombás fertőzést Crohnolinnal kezelik a következő ajánlásokkal:

 1. A megoldást csak az érintett területre kell alkalmazni;
 2. Kerülje az érintkezést az egészséges bőrrel;
 3. Vattapálcával kell felhordani;
 4. Az adagot nem szabad túllépni (1 eljárás 1 nap / nap).

A kurzus legfeljebb 2 hónapig tart. Amint egy egészséges köröm nő, a kezelés teljesnek tekinthető.

"Creolin": használati utasítás

A gyengébb immunitás a leginkább sürgető problémánk. Mivel a genetikai tényezők, a környezetszennyezés, változások az élelmiszer-kultúra az emberi test elveszíti sajátos képessége, hogy védekezni a gombás fertőzések, paraziták és baktériumok.

Ennek a megszerzett vagy benne rejlő tulajdonságnak a következményeként:

 • a belső szervek betegségei fejlődnek;
 • a bőr integritását és vonzerejét érinti;
 • az anyagcsere zavart okoz;
 • hormonális egyensúlytalanság figyelhető meg.

Ha csak körülbelül tíz évvel ezelőtt kezdtek beszélni az immunitással kapcsolatos problémákról, ma már korrigálják a kábítószer-beavatkozás szintjén. Különösen sérülékeny a szervezet immunvédelmének hiánya a bőr. Ez jelzi az ember teljes egészségi állapotát.

Az ilyen betegségek:

 • ekcéma;
 • pszoriázis;
 • zoster;
 • akne;
 • akne;
 • herpesz;
 • nyomásérzékenység;
 • bőr pigmentáció;
 • pelenkakiütés;
 • szemölcsök;
 • bőr allergia;
 • lupus erythematosus;
 • seborrhea;
 • onychomycosisban;
 • a rühék nem különálló esetek.

Gyógyulásuk gyakran sok időt és energiát igényel, és néha még a komplex terápia sem adja a kívánt eredményt a javulásnak. Ezért sok szakorvos nem szokványos módon kezeli ezeket a betegségeket. Ez a példa az állatgyógyszer "Creolin" orvosi gyakorlatának széleskörű alkalmazása.

A forma felszabadulása, a készítmény összetétele

A "Creolin" gyógyszer már régóta használatos az állatok kezelésében. Ez az anyag egy barna színű olajos folyadék (oldat), akrid ízzel.

A készítmény összetétele a következőket foglalja magában:

Creolin tulajdonságai

A kérdéses gyógyszer nem vásárolható meg rendszeres gyógyszertárban, csak az állatorvosi kórházakban lehet értékesíteni. Amikor a "Creolin" eszközt megvásárolja, a hozzá tartozó felhasználóknak szóló utasítások nincsenek csatolva. Ez a gyógyszerkészítmény önmagában nem ajánlott. A készítmény adagolását és célszerűségét csak a kezelőorvos határozza meg.

A hatóanyagnak az állatok és az emberek kezelésében való széles körű alkalmazása a következő tulajdonságokkal magyarázható:

 • a gombafertőzések kórokozói elnyomása;
 • érzéstelenítés
 • protivovospalenie;
 • abbahagyja a vérzést;
 • fertőtlenítést;
 • fertőtlenítő hatás;
 • parazitaellenes hatás;
 • deacarization (natív atkák megsemmisítése).

Komponensek egy terápiás szer, amely képes behatolni a mély réteg a felhám és ezáltal jótékony hatással van a gyógyulási folyamat, hogy javítsa a sejtek regenerálódását, csökkenti a viszketést, harcolni csírák, gombák és paraziták.

A Creolina megoldását külsőleg alkalmazzák.

Ki ellenjavallt a gyógyszerrel?

A kreolin alkalmazása kényszerítő intézkedés. Alkalmazása javasolt olyan esetekben, amikor más gyógyszerek nem adják meg a gyógyulás megfelelő hatását.

Nem ajánlott használni:

 • kiskorúak számára;
 • nők szoptatás;
 • terhes nők;
 • alacsony immunitású emberek;
 • Súlyos fizikai fáradtsággal rendelkező személyek;
 • ha vírusos fertőzésekkel fertőzött.

A gyógyszer használatára vonatkozó óvintézkedések

Mind az állatok, mind az emberek esetében ez a gyógyszer nem biztonságos, mivel ez egy olyan mérgező agresszív gyógyszercsoporthoz tartozik.

 • Ne engedje, hogy a megoldás belépjen a nyálkahártyákba és a szemébe.
 • Ne kezelje nyílt sebekkel, fekélyekkel, karcolásokkal.
 • Ne lélegezze be a megoldást.
 • A kábítószerrel végzett munka során tilos enni és dohányozni.
 • Ne használja újra a tartályt, amelyben a folyadékot tárolták.
 • Elfogadhatatlan a késedelmes gyógyszer használata.

A gyógyszer túladagolásának vagy annak helytelen használatának következményei a következők:

 • fejfájás;
 • szívdobogás;
 • a tudat összetévesztése;
 • kémiai égési sérülések;
 • a bőr súlyos égése;
 • a bőr hyperemia.

Az emberi betegségek kezelésére a megoldást nem tiszta formában alkalmazzák! Meg kell:

 1. hígítani forralt vízben;
 2. vagy krémes anyagokkal kombinálva.

Az eljárások megkezdése előtt ajánlott friss infúziós folyadékokat preparálni gyulladások és kenőcsök kezelésére bőrelváltozások kezelésére.

Különös óvatosság szükséges, hogy a hatóanyag belsejében külső hatást fejtsen ki. Ez nem ajánlott, a hagyományos gyógyítók, és még inkább ismerősök tanácsa alapján. A jó szándékok mérgezést okozhatnak.

A "Creolin" használata nem károsítja a betegek egészségét, ha a megoldást helyesen alkalmazzák. Ezenkívül meg kell jegyezni, hogy a gyógyszer kezelése során be kell tartani a személyi higiéniai szabályokat.

Ajánlások állatgyógyászati ​​készítménnyel való kezelésre

A "Creolin" folyadékot nem csak bőrgyógyászati ​​megbetegedések kezelésére használják, hanem széles körben használják:

 • nőgyógyászat;
 • gasztroenterológia;
 • onkológiában
 • szőrtan;
 • traumatológia;
 • urológiai;
 • fogászat;
 • allergológia;
 • Parazitológiai.

Ami a "Creolin" segít, csak az orvos dönt!

A szakértők évek óta kifejlesztettek egy bizonyos algoritmust ennek a gyógyszernek a használatára emberekben.

 • Tehát a nőgyógyászatban, a gyakorló douche a "Creolin".
 • Az emésztőrendszeri megbetegedések (gyomorfekély, bakteriózis, vastagbélgyulladás) esetén a gyógyszert belülről is bevitték. Vízben néhány cseppet adnak hozzá, és üres gyomorra használják.
 • Az urológiai problémák kezelése "Creolin" alatt gyógyfürdõket is bevonnak vagy gyógyulnak.
 • A fogászat során a gyógyszert az íny és a torok betegek öblítésére használják.
 • Parazitológiában a "kreolint" külsőleg és szájon át is alkalmazzák.
 • A bőrgyógyászatban előnyös mosóvizet gyulladt területek „kreolina” kezelésben részesülő fürdők, elkenődés bőr kenőcsök, amely néhány csepp az oldat.

Gyógyító ekcéma

A bőr gyulladásos betegsége "kreolinnal" kezelhető. A terápia időtartama nem haladja meg a két hetet.

 • Mivel gyógyszert szed meleg fürdő, amelyet meg kell elő ezt a receptet: tíz liter forrásban lévő vízben (60 ° C) adunk hozzá, hogy oldatot 1 evőkanál. A kezelést kicsi sérülések okozzák. A gyulladt területek mosása után a bőrt meg kell száradni, és nedvesítőszert kell alkalmazni. A fürdők naponta kétszer nem kerülnek be.
 • Az ekcéma bőrét érintő területeket kenéssel "Creolin" -val is kenni lehet. A creolinkészítmények hatékony krémes alapja a cink-kenőcs. A gyógyító készítményt vékony rétegben alkalmazzák az érintett területekre legfeljebb naponta egyszer.

A pikkelysömör kezelése

A nem fertőző betegségek elleni küzdelem évek óta gyakran késik. A pikkelysömör legyőzéséhez lehetséges a "Creolin" tömörítés. Néhány csepp oldatot adunk meleg vízhez, és testápolókat készítünk. A tömörítést körülbelül 10 percig tartják a gyulladt bőrön.

Alkalmazzon folyadékot pamut törlőkendővel vagy pamutrügyekkel. A tömörítés után a bőrt alaposan mossuk tiszta vízzel szobahőmérsékleten, száraz ruhával és krémmel áztatva.

Mycosis terápia

Amikor kezeljük a gomba a kezek és lábak, valamint a körmök, csak az érintett területek kezelik a megoldást. Az egészséges bőr védelme érdekében használjon orvosi ragasztó vakolatot.

A "kreolint" egy pamut törlőkendővel használják. Az érintett területek kezelése legfeljebb napi egyszer történik. A mycosis kezelése a gyógyszerrel több hónapig tart.

Mennyire hatékony az állatgyógyászati ​​kezelés?

Sok szakember javasolja, hogy ne használják fel az önkezelést a Creolein megoldással. A kezelésre orvos útmutatásával van szükség. A legtöbb ember, aki a "Creolin" -t használja, mint utolsó esélyük a gyógyulásra, jegyezze fel az egészségük javulásának pozitív dinamikáját.

A "Creolin" indokolt használatát ebben a helyzetben csak orvos ítélheti meg. Ha a terápia folyamata javítja az egészségi állapotot, akkor az ezzel a javallattal történő kezelés a teljes gyógyulásig folytatódik. Ha eltérés van a normától, megtagadják a gyógyszer alkalmazását.

Gyakran „creolin” egy kiegészítő eleme a kezelésére számos betegség, így néha nehéz megítélni annak hatása száz százalékos gyógyulást.

krinolin

krinolin (A francia „srin.” - lószőr, a „lin” - vastag vászon) - egy különleges, merev anyag, Ajánlott varrás buja alsószoknya. A crinolin előállítására szolgáló technológia láncként vagy pamutfonalakból álló láncolatból áll. Jelenleg a crinolin egy merev struktúra, amely az alsó szoknyát adja a kívánt alaknak.

történet

A krinolin szorosan kötődik egy ruhadarabhoz, mint pl. A Panier (francia "panier" kosár) fából vagy acél rudakból készült keret. Pannier megengedte, hogy a nők finomsága és törékenysége legyen. Ez a rokokó korszak divat volt darázs derék, keskeny csípő, karcsú vállát, és egy kerek arc és szoknyák, ami a hatását „fordított üvegek” közelebb visz ezeket a paramétereket. A nyomógombokat gombokkal erősítették egy kemény fűzőre. A késő 1780-as szoknya ki a divatból, felváltotta a kis bélés párna „faul, ULC,” ők csatolták a fűző a hátsó oldalon.

Nyarán 1840 Párizsban Uda vállalkozó regisztrált az első szabadalom a szövet krinolin, és egy idő után néhány gyárban kezdte el a termelést ez az anyag. Egészen az 1950-es alsószoknya krinolin élvezett népszerűsége nemes nők, tedd a tetején a fűző az első, majd lekötött egyszerű szoknya vízszintes fodrokkal. A felső szoknya drága anyagokból készült, csipkével és hímzéssel díszítve. Általában a szoknyák teljes száma 6-9 darab volt, ez a ruha nagyon nehéz volt, és természetesen kényelmetlen volt.

1850 közepén a crinolint podsubniki váltotta fel, amelyben bálázott bajuszból vagy acélból készült varrásokat varrtak. Az ilyen adaptációk jóval kényelmesebbek voltak, mint a krinolin, de a mögöttük lévő név korábban rögzült. Az ilyen krinolint gyapjúból varrtam, hogy szalagot vagy kalikót kapjunk. A rossz oldalon egy 5-6 cm szélességű fonatot varrtak a szövetre, és acélszalagokat a szoknya és a fonat között átadtak. Az 1960-as évek közepén kétfajta crinolin létezett:

 • Az első típus a mindennapi ruhákhoz készült, körkörös és apró krinolinok voltak. A formában egy tölcsérhez hasonlított: keskeny a deréknál és a szegélyre szélesedve.
 • A második fajta ünnepi és esti ruhákra volt tervezve, amelyeket különleges vonzerő jellemzett. A krinolin tetején fehér, pergamentes, két szoknyás hullámcsík alatt állt.

Modern krinolin

Az 1870-es évek elején a crinolin népszerűsége élesen esett, és nyüzsgővé vált. A bajnokság a csontváz csodálatos szoknyája, amelynek hátsó részét a párnák rovására adták, amelyek az 1780-as évek végén jelentek meg. A XIX. Században a crinolinek és a nyüzsgések végül a divatból álltak, csak festői képek készítésére használják őket. A XX. Század elején egyes divattervezők megpróbálták bevinni a krinolint a dobogós gyűjteményükbe, azonban nem mentek túl a kísérleteken.

Jelenleg van egy irány a divatiparban, ahol a krinolin nagyon széles körben használatos - ez az esküvői divat. A jelenlegi crinolinok jelentősen különböznek a XVIII-XIX. Leggyakrabban rugalmas nylon hálóból, megerősített vonalból, műanyag gyűrűkből vagy drótból készültek.

Creolinmentes kőszénkátrány (1 fl.x 100 ml)

Tétel kódja: 268, gyártó: Állatgyógyászati ​​készítmények (Oroszország)

A juh és kecske psoroptózisának terápiás és profilaktikus céljára, valamint a haszonállatok fertőző betegségeinek megelőzésére és kezelésére.

A készítmény felhasználására vonatkozó utasítások Creolinnal mentes fenolos szén (1 fl.x 100 ml)

1. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK
1. Creolin-mentes kőszénkátrány.
2. A fenolmentes szén alkotja a szén szén-dioxidot tartalmazó oldat formájában lévő segédanyagokat, és kénsav, nátrium-tiol, neonol és víz segédanyagként.
3. A kreolintól mentes kőszénkátrány egy olajos folyadék, amely vékony rétegben áttetsző, a kőszénkátrányolaj szaga, sötétbarna és fekete-barna színű. A víz stabil tejsavas vagy tejszerű szürke színű emulziót képez.
4. A kreolint nem tartalmazó szénszén 0,1 mm-es csomagolású oldat formájában szabadul fel; 0,5; 1,0; 2,0; 2,5; 2,5; 3,0; 3,5; 4,0; 5,0; 10,0; 20,0; 30,0 üveg- és polimer palackokban, tégelyekben, palackokban és 50,0 és 200 kg fém- vagy polimer dobozokban, hordókban.
Minden egyes csomagolási egységet a gyártó szervezet nevének, címének és védjegyének feltüntetését tartalmazó szabályozási dokumentációnak megfelelően kell megjelölni; a gyártó országának neve; a gyógyszer neve; a hatóanyag neve és tartalma; a sorozatszám, a gyártás dátuma és lejárati ideje; feliratok "Állatokra", "RF szabadalom védelem alatt" és "Használat előtt hagyjuk állni (meleg) 20-25 ° C hőmérsékleten és keverjük össze"; nettó tömeg; megnevezések THAT; tárolási feltételek, alkalmazási módszerek; a tanúsítással kapcsolatos információkat, a GOST 19433 szerinti veszélyjelzőt, és használati utasításokat tartalmaz.
Store creolin besfenolny szén (B. lista) a csomagoláson a gyártó tároló területeken, távol az élelmiszer- és takarmányipar, elzárva illetéktelen személyek vagy állatok alatti hőmérsékleten mínusz 25 ° C-on
A creolintól mentes kőszénkátrány eltarthatósági ideje 2 év a gyártás időpontjától számítva.

2. FARMAKOLÓGIAI TULAJDONSÁGOK
5. A kreolintól mentes kőszénkátrány akaricid hatást fejt ki a juh (kecske) psoroptózis okozóira, hosszan tartó hatást gyakorol a bőrhártyára. Antimikrobiális aktivitása széles spektrummal rendelkezik a Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumok, a Candida nemzetség gombásai ellen.
Creolin besfenolny szén hatással az állati szervezet osztályhoz tartozik, 3 veszélyek GOST 12.1.007-76 (mérsékelten veszélyes anyagok), az ajánlott dózisokban nincs helyileg irritáló hatása allergének és nem rendelkezik teratogén és embriotoxikus hatást.

3. ALKALMAZÁSI ELJÁRÁS
6. A kreolmentes kőszénkátrányt terápiás és megelőző célokra használják a juh és kecske psoroptózisának, valamint a gazdaságok fertőző betegségeinek megelőzésére és kezelésére.
7. A juh és kecske psoroptózisára száraz időben legalább 20 ° C-os levegő hőmérsékleten az állatokat úszó fürdőben (vagy speciálisan adaptált tartályban) 2% -os Creolin emulzióban fürdeni kell. Az emulzió hőmérséklete nem lehet 20 ° C alatt. Kiállítás - 2 perc. A hideg évszakban az állatokat fűtött helyiségekben fürdik. A fürdőzést a Creolin 2% -os emulziójában végezzük 2 percig, a fej egy részének a kupola oldatba való merítésével.
Gondoskodó célból az állatokat kétszer 10 napos időközzel fürdeni, megelőző egyszeri alkalommal.
A feldolgozás előtt az állatokat pihentetik, a táplálást a kezelés előtt 4-5 órával leállítják.
Alkalmazás előtt elkészítjük a kreolmentes fenol-szén emulziót. Ebből a célból, alaposan kevertetve töltött fürdőben, készítsünk creolént 2 kg / 100 liter vízre (20 kg / 1000 liter).
A fürdőt 200 juh feldolgozását követően kell feltölteni, a gyógyszer 2% -át hozzáadva a hozzáadott vízhez.
A fürdést követően az állatokat 15 percig állni hagyják az emulzió áramlásánál, majd felszabadítják a legelőre
Hideg időben az állatokat szárításra tartják egy szobában.
Amikor a fürdő szennyezett, felszabadul a Creolin emulziójából, alaposan megtisztítva szennyeződéstől és újratöltve egy működő emulzióval. Az elhasznált folyadékot beton tartályba öntjük, ami nem teszi lehetővé a közeg szennyeződését.
8. Az állatok tömeges feldolgozása előtt a hatóanyag minden egyes tételét kisméretű, különböző zsírsűrűségű (10-15 fejes) csoportból vizsgálják. Ha az állatok a kezelést követő 2 napon belül nem mutatnak toxikus tüneteket, elkezdik feldolgozni a teljes állományt.
9. A megelőző kezelésére felületek ipari és kiegészítő állattartó épületek velük, hogy a technológiai berendezések, tartása Shed prémes állatok, raktárak, kormokuhon, csarnokok és laikus oltás nyersbőr, személygépkocsi, vagonok (védjegyek, izotermikus) és egyéb járművek amelyeket főként fémfelületek szállítására használnak, a kreolint nem tartalmazó szén-szén 3% -os oldatával 0,5 literes áramlási sebességgel / 1m2 és az expozíció 3 óra.
Sürgősségi ellátás fenti tárgyak által okozott betegségek elleni baktériumok coliform és staphylococcusok hajtjuk 3,5% -os oldat kreolina besfenolnogo kamennogougolnogo, áramlási sebesség 0,5 l / m2 és 1 expozíció 3 órán át.
10. A kezelést úgy végezzük, hogy a permetezés helyiség felületei és a folyamat elemeit berendezések hiányában az állati vágási termékek és késztermékek felhasználásával CRF-1 típusú növények, CRF-2, HPA-1, UDP-M, ZM LSD LSD-EP, stb.
A szerves szennyeződések csökkentik a hatóanyag biológiai aktivitását, ezért a feldolgozás előtt alapos mechanikus tisztítást és fertőtlenített tárgyak mosását kell végrehajtani.
11. Miután a beállított expozíció dekontaminált etetés, öntözés, shedy és más hozzáférhető területek állatok felületek helyek közvetlen érintkezésben van a takarmány, állatok, elkészített élelmiszerek, helyeit esetleges felhalmozódását a maradékok kreolina besfenolnogo szenet vízzel mostuk. Az állatokat oltottunk be a szobába az adás után (nyitott ablakok, ajtók, nyílások közé szellőzés) és teljes eltűnését a szag kreolina besfenolnogo szén.
12. A kreolint nem tartalmazó széntartalmú mellékhatások és szövődmények nem okoznak.
13. Nem áll fenn más gyógyszerekkel való összeférhetetlenség.
14. A fejés és a várandós állatok, valamint a szoptatott királynők kezelése nem megengedett. A kifejlett állatokkal való elválasztás után nem ajánlatos a bárányokat és a gyerekeket a lebegő fürdőben kezelni. Tilos beteg fertőző betegségeket, gyengített és kimerült állatokat kezelni.
15. A juh és kecske vágása 24 órával a kezelés után engedélyezett. A korábban megállapított idő kényszerművelésénél a húst a ragadozók számára vagy a hús- és csontliszt előállítására használják.

4. A SZEMÉLYES PROFIHILAXIS INTÉZKEDÉSEK
16. A kreolinnal végzett munka során a fenoltartalmú szénre a gyógyszerek kezelésénél meghatározott személyes higiénia és biztonság általános szabályai vonatkoznak.
17. Tilos a fenolszénből származó kreolinnak háztartási célú felhasználása. A gyógyszertároló edényt ártalmatlanítja, 3-5% -os töltelékkel töltse fel a szóda hamutartalmát 5-6 órán keresztül, majd vízzel mossuk. A hatóanyag maradványai ártalmatlanok 5% -os maró alkáli vagy fehérítő oldattal (1: 3 vízben való szuszpenzió). A kreolmentes fenolszén semlegesített maradványait és a konténerek és munkaruhák kezelése után az öblítővizet egy beton tartályba gyűjtik és fehérítővel kezelik (500 g / 10 liter vízelvezető).
18. Ha Creolin besphenolnogo Carboniferous-t kap az ember bőrére, akkor bőséges mennyiségű vízzel és szappannal kell mosni. Ha kreatinin-mentes fenolos szénoldatot kap a nyálkahártyákhoz és a szemekhez, bőven kell öblíteni vízzel, majd 2% -os szódabikarbóna oldattal, és konzultáljon orvosával.
19. Creolin használata közben a fenolmentes szenet nem szabad enni, dohányozni és inni. Az aeroszolos kezelés során a karbantartó személyzet nem kerülhet a helyiségbe. A munka végén a csizmák és kesztyűk, valamint a használt tartályok és a dezoustanovku vízzel öblítsék le, és mossanak kezet és arcot meleg vízzel és szappannal.
20. A kreol nélküli szén ponyvát olyan helyen kell tárolni, amely nem hozzáférhető a gyermekek számára.
21. Ne használjon creolinmentes kőszénkátrát a lejárat után.

Termékértékesítési egység: 1 üveg 100 ml

Gyártó: JSC Plant Veterinary Preparations, Oroszország

Vélemények

Sajnáljuk, de a megjegyzéseket csak az engedélyezett felhasználók hagyhatják.

Creolin. A kábítószer állatoknak és embereknek való használatára vonatkozó utasítások

A kreolinnak jellegzetes sötétbarna vagy barna színárnyalatú olajos, konzerváló folyadék, éles, különleges szaggal. Ezt a gombaölő és fertőtlenítőszert a szlovén kőszén száraz desztillálásával kapja. A víz hozzáadását követően fehér emulziót kap.

Creolin a következő összetevőket tartalmazza:

Ezt a gyógymódot 1948 eleje óta állítják elő, és ebben az időben a receptet nem változtatták meg.

vonás

Ez a készítmény az alábbi, pótolhatatlan tulajdonságokkal rendelkezik:

 • gyulladáscsökkentő;
 • fertőtlenítőszerrel;
 • parazitaellenes;
 • vérzéscsillapító;
 • fájdalomcsillapító;
 • antiszeptikus hatás.

A kreolint terápiaként használják:

Ezenkívül a kreolint lassan gyógyítja a sebeket, eltávolítja a gyulladást a torok nyálkahártyáján, a szájban, a húgycsőben.

Használat népi gyógyászatban

A gyógyszer költsége 70-120 rubel, mivel rendelkezésre állása és széles körű hatásai miatt különböző betegségek kezelésére használják.

A különböző betegségek kezelésének jellemzői

 1. A fehér csapadék eltávolítása. Ehhez a douchelést az eszköz használatával kell végrehajtani. A vizet fel kell forralni, körülbelül egy liter, hideg, és adjunk hozzá néhány csepp Creole, keverjük össze. Az eljárás ajánlott napi 1 alkalommal, lehetőleg éjszaka.
 2. Creolin, a sebek kezelésére. Zománcos serpenyőben öntsön 0,5 liter vizet, lehetőleg desztillált. In it, adjunk hozzá néhány csepp a termék, keverjük össze. Ezzel a megoldással kezelje a sebeket.
 3. A szájüregi kellemetlen szag eltávolítása, a fogak és az íny kezelése. 0,5 liter forralt vizet elegyítünk 0,5 liter mentaolajjal és 3 csepp kreolinnal. A kapott oldat öblítse le a száját, az eljárás ajánlott reggel, lefekvéskor és minden étkezés után, a diftéria és a torokhályog kezelése. 0,5 liter forralt vizet keverjünk 20 g glicerinnel, és adjunk hozzá creolint 1 ml-es mennyiségben. A kapott készítmények zsírozza a garatot reggel és este.
 4. A kreolint a tumorok kezelésére szolgáló anyagként lehet megvásárolni. De ebben az esetben egy bizonyos rendszerhez kell ragaszkodni. A terápia időtartama 39 nap.

A kreolint tejben tenyésztik. Az első napon 1 cseppet kell bevenni, amelyet előzőleg 50 ml friss tejben hígítottak. Naponta növelni kell a megoldás mennyiségét, amíg el nem éri a 20-at, majd mindent fordított sorrendben.

Creolin: használati utasítás az állatokon

Ezt a gyógyszert az atkák elleni harcban használják, a gyulladást megszünteti, továbbá segít a betegség gyógyításában közönséges varasodás.

A kreol külön gyógyszertárban vásárolható meg. A gyógyszert gyakran használják állatorvosok égési sérülések, törések, ekcéma kezelésére.

Betegségek kezelése állatokban

A gyógyszer ára az adagtól függően 70-300 rubel között változik. A következő betegségek kezelésére alkalmazzák:

 1. Közönséges varasodás. A fürdõknek készült fürdõkhez meleg vízzel és több liter kreolinnal kell kiegészíteni. Az eljárás során ügyelni kell arra, hogy a hőmérséklet ne haladja meg a 20 fokot.
 2. Creolin a kullancsok orvoslására. Az állatokat néhány napig egymás után fürdjük a fentiekben ismertetett oldattal. A hibásan diagnosztizált háziállatokat egyszer meg kell oldani.

A Creolin alkalmazása előtt diagnózist kell végezni, ha allergia és túladagolás jeleit nem fedezték fel, akkor néhány napon belül teljes kezelést lehet végezni.

A termék vizes, 3% -os emulzióját használják a fertőtlenítéshez. A kreolet sejtekkel, helyiségekkel és mindennapi tárgyakkal kezelik.

A téma: Miért fájt a lábam?

Creolin utasítások állatoknál: ellenjavallatok

Ez a gyógyszer veszélyes anyag, nem csak az emberek, hanem a háziállatok számára. Ezzel összefüggésben az összes orvos ajánlásait és adagolását szigorúan be kell tartani. Ezenkívül vegye figyelembe bizonyos biztonsági előírásokat a termék használatakor. Ha Creoleen a bőrön van, nyálkahártya, azonnal öblítse le vízzel és forduljon szakember segítségéhez.

Creole a körömgombából

A táplálék kórokozók általi veresége fertőző betegség, amely egy egészséges ember érintkezésével jelentkezik egy betegen, miközben nem tartja tiszteletben a higiéniai alapszabályokat. A betegség kezelése hosszú és összetett. Napjainkig sokféle módon és gyógyszeren segít megszabadulni, az egyik a Creolin.

A terápia helyes megközelítése

Érdemes megemlíteni, hogy a gyógyszer nem drága, ezért népszerű a bőrgyógyászok és a betegek körében. Ha Önnek körömgomba van diagnosztizálva, akkor komplex terápia szükséges. A bőr típusától, a körömlemez típusától és a patológiás állapot súlyosságától függően az orvos megírja a betegség okozó baktériumok elleni küzdelemre használt bizonyos gyógyszereket.

A kreolin a gomba tevékenység bármely szakaszában megmentésre kerül. Ezenkívül kiváló megelőző eszköz, amely csökkenti a visszaesés kockázatát. Néhány hónap alatt meg lehet gyógyítani a gombát. A terápia időtartama a fertőzés elhanyagolásától függ. A terápiát csak egy dermatológus szigorú felügyelete mellett végzik, aki szükség esetén korrigálja a kezelés programját.

Hogyan jelennek meg a kórokozók

A betegség tünetei azonnal észlelhetők a fertőzés után:

 1. A lemez megváltoztatja árnyékát. A körmök barna, sárga, szürke, fehér, fekete és zöld is válnak.
 2. A lemez erősen megreped, és nagyon törékeny lesz.
 3. A körömhenger és a fertőzött terület közelében található bőr fájni kezd és folyamatosan viszket.
 4. A körömlemezt fokozatosan tömörítik.

Ez a betegség a különböző korú és nemű embereket érinti: gyermekek, idősek, nők, férfiak. A patológia általában a következő problémák jelenlétében fejlődik és fejlődik:

 • csökkent immunitás;
 • károsodott anyagcsere;
 • az emésztőrendszeri rendellenességek;
 • diabetes mellitus;
 • elhízás.

Creolin és gyógyszeres kezelés

Sok erőfeszítést és időt kell fordítani a kórokozók megszabadulására. E célból csak egy olyan eszköz, amely népszerű az állatgyógyászatban, mint a Creolin.

A gyógyszer legfontosabb előnye a hatása a fertőzött helyen fertőtlenítő, antiszeptikus, antiparazitikus. A dermatológusok jellemzői alapján a kreolint gyakran más népi gyógymódok komplex terápiájában kezelik.

oktatás

Hogyan kell alkalmazni a gyógyszert, hogy megszabaduljon a lemez gombás elváltozásától? Csak néhány alapvető ajánlást kell figyelembe venni:

 1. A termék használata közben ne hagyja, hogy a bőrére kerüljön. Ezért az orvosságot gondosan kell alkalmazni a probléma körömre, és megvédeni a bőrt, majd lezárja az orvosi vakolattal.
 2. Ezután az érintett lemez teljes felületét gondosan kezeljük pamut törlővel.
 3. Az eljárást naponta reggel vagy este végzik. A kezelés időtartama 2-4 hónap.

A terápia leáll, miután a teljesen éles köröm nő, de itt figyelembe kell venni, hogy az érintett felület megújul elég hosszú ideig.

Creolin és mi ez?

Ez a gyógymód egy csodálatos gyógyszer, amely minden állatorvos és bőrgyógyász számára ismert. A kreolinnak elengedhetetlen és fontos összetevője a kórokozók és különböző paraziták leküzdésére, továbbá a legjobb fertőtlenítőszer. Ebben a tekintetben, ő nevezték ki hatékony eszközei kezelésére gomba körömlemezek. A mai napig a kreolin a világ minden táján ismert. A gyógyszerrel való kezelés és az orvos ajánlásaival való megfelelés örökre elfelejti ezt a patológiát.