A gomba kifogott lakkja - használati utasítások és cselekvési mechanizmusok, jelzések, összetétel, felülvizsgálatok és ár

Gombaellenes gyógyszerek külső használatra Az Oflomil lak (Oflomil lak) onychomycosis kezelésére tervezték (kéz- és lábfej körmök károsodása). Az amorolfin készítmény hatóanyaga fungicid és fungisztatikus hatásokat mutat. A gyógyszert az indiai Glenmark Pharmaceuticals cég gyártja.

Összetétel és kibocsátás formája

Amint a névből kiderül, a készítményt körömlakk formában állítják elő. A termék összetételének jellemzői:

Átlátszó színtelen vagy halványsárga folyadék

Amorolfin-hidroklorid koncentrációja mg / ml

Etanol, glicerin-triacetát, etil-acetát, butil-acetát, metil-metakrilát, ammónium-metakrilát kopolimer, etil-akrilát és trimetilammonioetilmetakrilata-klorid, triacetin

2,5 ml-es üveg, 6 polipropilén-applikátorral, 12 körömfájl, 12 tasak tamponnyomással, műanyag palettával együtt, karton dobozban, használati utasítással

Farmakodinamika és farmakokinetika

A gombaellenes hatású gyógyszer helyi felhasználásra szolgál. Aktív komponens összetétele amorolfin károsítja a citoplazma membránon végzett roncsolásával gombák szterol bioszintézis. Ennek következtében az ergoszterol-tartalom csökken, az atipikus, nem sík szterinek felhalmozódása következik be. A gyógyszer ellen hatásos Candida törzsek, Cladosporium coccidioide, Cryptococcus dematiaceae, Malassezia Microsporumra Epidermophyton, Histoplasma, Pityrosporum, dermatophytes

Megszüntette a lakkot a gombából - élesztők, penészgombák, dimorfok elleni szerek, melyeket a körömlemezekre alkalmaznak, egy nap alatt belekerülnek a körömágyba. Az első alkalmazás után 7-10 nap múlva hatékony koncentrációt tartanak fenn a gomba kóros tüneteinek megszüntetése érdekében. A gyógyszer kismértékű szisztémás abszorpcióval rendelkezik, a plazmában az anyag aktív komponense az érzékenységi határ alatt van meghatározva.

Használati utasítások

Az Oflomil gombaellenes hatóanyagot használják az élesztő, a kórokozók penészgomba, a dermatophyták által okozott lábak és kezek kóros elváltozásainak tüneteinek megszüntetésére. A gyógyszert fel lehet használni továbbá, hogy megakadályozza az onychomycosis ismétlődését a felnőtt betegek kezei és lábai körömlemezén. A terméket csak külsőleg használhatja.

Adagolás és adminisztráció

A Oflomil az érintett lemezre hetente 1-2 alkalommal alkalmazott. Az alkalmazási szakaszokat be kell tartani:

 1. A felhordás előtt távolítsa el a köröm érintett területeit a mellékelt körömfájllal.
 2. Tisztítsa meg és zsírtalanítsa a körömlemez felületét egy alkoholos tintával. Ezt a kezelést a lakk minden egyes alkalmazása előtt el kell végezni.
 3. Dörzsöljük a spatulát a lakkban, óvatosan távolítsuk el az injekciós üvegből, anélkül, hogy megérintenénk a nyakát, anélkül, hogy az injekciós üveg nyakának szélét feltörnénk.
 4. A lakkot a köröm felszínére spatulával kell felhordani. Ismételje meg az eljárást minden érintett körmön.
 5. A használat után azonnal zárja be a csomagolást.
 6. Hagyja az anyagot három percig száradni.
 7. Törölje le a spatulát a használt tamponnal, anélkül, hogy megérintette volna a kezelt körmöket. Tampont dobni.
 8. A Oflomil alkalmazása után 10 perc elteltével a nők dekoratív lakkot alkalmazhatnak.

A kezelés folytatódik egészséges köröm teljes növekedéséig. A kezelések hozzávetőleges időtartama a kezek onychomycosisára hat hónap, a lábakon - 9-12 hónap. Minden egyes későbbi feldolgozásnál a dekoratív eszközöket töröljük, a maradékokat körömfájlokkal megtisztítjuk, a felületet tamponnal zsírtalanítjuk. Ha a körmök lassan nőnek, az állapot javulásának klinikai tünetei csak 2-3 hónapos folyamatos kezelés után figyelhetők meg. Ha nem tartózkodnak a negyedév során, forduljon orvosához.

Különleges utasítások

A hatékony kezeléshez és a maximális eredmény eléréséhez kövesse a Oflomil használatának szabályait. Ezeket a Speciális utasítások részben ismertetjük:

 1. A sérült köröm kezelésére szolgáló pálcika nem használható egészséges lemezeken.
 2. Ha a betegek szerves oldószerekkel dolgoznak, akkor kézvédő kesztyűt kell viselniük
 3. A tamponokat gyúlékony anyaggal impregnálják.
 4. Kerülje a gyógyszert a fülbe, a szemekbe, a nyálkahártyákba, különben hólyagok megjelenését, viszketést eredményez.
 5. Használat előtt a szert a betegek, akik hajlamosak az gombák fejlődését (a perifériás keringési zavarok, immunhiány, cukorbetegség), köröm dystrophia vagy megsemmisült lemez kapcsolatba kell lépnie az orvos konzultáció céljából.
 6. A gyógyszer gyermekek számára tilos.
 7. A gyógyszer alkalmazása nem befolyásolja a pszichomotoros reakciók sebességét vagy a figyelem koncentrációját.
 8. A gyógyszer nem hatékony a pikkelysömör ellen.

Kábítószer kölcsönhatások

A kezelés során nem ajánlott a hamis mesterséges köröm alkalmazása, a szerves oldószerek használata kesztyű nélkül, mivel ez károsíthatja a lakkbevonatot és gyengítheti a Forlomil gomba hatásának hatékonyságát. Egyéb lehetséges gyógyszerkölcsönhatások és a gyógyszer más gyógyszerekkel való hatásai nem szerepelnek a használati utasításban.

Mellékhatások

A Oflomil gomba által okozott Lac nem okozhat mellékhatásokat ritkán, ha megfelelően alkalmazzák. Lehetséges negatív reakciók a köröm károsodása, színe megváltozása, megnövekedett törékenység, rövid alkalmazás után égési érzés, kontakt bőrgyulladás bőrrel való érintkezés esetén, erythema. A gyógyszer túladagolása valószínűtlen. Véletlen lenyelés esetén öblítse le a gyomrot, és forduljon orvoshoz.

Ellenjavallatok

A gyógyszert óvatosan adják terhesség és szoptatás alatt (laktáció), mivel nem ismert, hogy a komponensek átjutnak-e a méhlepénybe és az anyatejbe, valamint hogy negatív reakciókat okoznak-e. A gombától származó Oflomil lakk használata ellenjavallt a gyermek kora, túlérzékenysége a készítmény összetevőire vagy allergiájára.

Eladó és tárolási feltételek

A Oflomilt recept nélkül adják fel, és 25 évnél nem magasabb hőmérsékleten tárolják két évig. Ne fagyassza le az injekciós üvegeket a gombából.

Oflomil lakk analógok

Cserélje ki a gombaölő körömlakkot antimikotikus készítményekkel ugyanazzal a felszabadítási formával, hasonló vagy hasonló összetétellel. A Oflomil analógjai:

 • Loceril - az amorolfinra épülő gombaölő körömlakk ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy hasonló szer;
 • A Flamin - egy 5% -os koncentrációjú amorolfinnal kombinált gyógyszer, az onokomikózis elleni szerekkel szembeni gombaellenes aktivitást mutat.

Price Oflomila

A Oflomil megvásárlása gyógyszertárak, internetes részlegek segítségével lehetséges. A recept vásárlásakor nincs szükség. A költség az eladó eladási árrésétől függ. Az Oflomil és az alapok analógjai közelítő árai:

A termék neve, a kibocsátás formája, a palack térfogata

Lac Ophlomil a körömgomból

Lac a "Oflomil" körömgombából, ő "Flamin" - hatékony antimikotikus készítmény, kizárólag külső alkalmazásra. Megszünteti a körömlemez gombáját a kézen, valamint a lábakon, és elősegíti a köröm szerkezetének gyors helyreállítását. Ennek a szerszámnak a megfelelő használatával a köröm gyorsan megjelenik egészséges megjelenésként, mivel a gyógyszer hatóanyagai megölik a gombát és megakadályozzák az egészséges területek terjedését.

Lac Ofomil jól megalapozott a vásárlók körében.

A "Oflomil" lakk fő hatóanyaga az Amorolfin.

Segít eltávolítani számos gombát, amelyek a mycosis kialakulását idéznek elő:

Ez nem egy teljes listája az onychomycosis kórokozóinak, amely megszünteti ezt a terápiás lakkot.

Az Amorolfin mellett a Oflomil triacetint, trimetil-ammonioetil-metakrilát-kloridot, etil-acetátot, etakrilát kopolimert és vízmentes etanolt is tartalmaz. Mindezen összetevők célja az onychomycosis megszabadulása.

A lakk komponensei gyorsan behatolnak a körömlemez mélyébe, így elpusztítják a spórákat. Fungicid (fertőtlenítő) hatásuk van. A gyógyszer károsítja a gombasejtek membránját, megzavarja az intracelluláris anyagcsere folyamatokat, a szterinek szintézisét.

Az érintett körmökre való felhordás után a lakk gyorsan szárad, légmentes filmet hozva létre. Megakadályozza, hogy a levegő belépjen a körömbe, így a gombák nem fejlődhetnek, tovább szaporodnak és fokozatosan meghalnak. Ez a film a körömön marad 10-14 nappal az alkalmazás időpontjától. Ezen időszak alatt a hatóanyag hatóanyagai továbbra is működnek.

Kiváló remedy a körömgomba "Oflomil"

Ezt a hatékony gombaellenes lakkot használják:

 • az onokomikózis kezelésére, ha a köröm legfeljebb 2/3-a befolyásolja, amikor a helyzetet elhanyagolják, hatékonyabb a lakk használata más gyógyszerekkel együtt;
 • a gomba fertőzés megelőzése érdekében.

A "Oflomil" mindenkinek alkalmas, mivel gyakorlatilag nincsenek komoly ellenjavallatok.

Az onychomycosis kezelésére szolgáló lakk folyadék formájában keletkezik. Átlátható, színtelen vagy világos sárga színű lehet. A termék gyártója a Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (India).

Az "Ofmol" gomba elleni gyógyszer egy egész halmaz. A készlet tartalma:

 • egy üveg gyógyszerlakk;
 • 12 körömfájl a körömlemezek kezeléséhez, minden egyes ujjhoz egy egyedi eszközt használnak;
 • 6 alkohollal impregnált pamutszivacs;
 • 6 töltőanyagok a lakk felhordására;
 • részletes utasításokat.

Mindez egy karton csomagban van, amely kék-fehér színű.

Az ár - mennyibe kerül az Oflomil?

A "Oflomil" körömlakkot egy gyógyszertárban 920 rubel áron lehet megvásárolni. 2,5 ml-es üveghez. Elég költséges, ezért egy palacknak ​​elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy befejezze a kezelést. Ha nagy mennyiségű köröm érinti őket, 2-3 üvegt kell vásárolnia.

Mi van a csomagolásban a "Oflomil" lakkal?

Használati útmutató - hogyan kell használni

A gombáknak a körmökre való kijavítása érdekében a lakkot fel kell használni, figyelembe véve az utasításokban megadott ajánlásokat:

 1. Először is meg kell gőzölni a lábadat vagy a kezed.
 2. Ezután meg kell tisztítani az előkészített körömlemezt a nekrotikus és érintett területekről. Erre a célra a készletben található körömfájlokat használják. Minden egyes körmön egy egyedi eszközt alkalmaznak annak kizárására, hogy a kórokozóknak az egészséges körömre vonatkozó ellentmondás átkerüljön.
 3. Miután befejezte a tisztítást a körmökön, kezelnie kell a felületet egy tollal nedvesített alkohollal. Várjon, amíg teljesen szárazak.
 4. A következő lépés, hogy összegyűjti a készletben található különleges lapátot, elegendő mennyiségű lakkot, vastag réteget alkalmazzon az érintett körmökre. Fontos, hogy óvatosan járjunk el úgy, hogy a spatula ne érintse meg az injekciós üveg nyakát.
 5. Várjon 3-5 percig, amíg az ügynök teljesen megszárad.
 6. Kezelje az összes szerszámot és a nyaklakkot az alkohollal. Ez a fertőtlenítéshez szükséges.

Még az "elhanyagolt" gomba otthon is gyógyítható. Ne felejtsd el eloszlatni naponta egyszer.

Ez a folyamat a feltüntetett sorrendben kötelező minden használat előtt.

A pozitív eredmény néhány napos használat után észrevehető. De a teljes helyreállításhoz hetente 1-2 alkalommal kell alkalmazni, hosszú szünetek nélkül. A kezelés folytatódik, amíg az érintett köröm nő. A növekedési ütemtől függően 6-12 hónapig tart. A körömlemezt a lábakon hosszabb ideig helyreállítják.

A dekoratív lakkot nem alkalmazzák a terápiás lakkra. Nem lehet felépíteni vagy beilleszteni a körmét.

Orvosi lakk alkalmazása gomba ellen

Ellenjavallatok és mellékhatások

Az "Ofmol" egy biztonságos készítmény, de a készítmény kis mennyiségű toxikus anyagot tartalmaz, ezért számos ellenjavallatot biztosítanak annak felhasználására:

 • túlérzékenység;
 • legfeljebb 5 éves korig;
 • terhesség
 • a szoptatás ideje.

Más gyógyszerek esetén a lakk rendszerint kölcsönhatásba lép.

Import és orosz analógok Oflomila

Ha van vágy, vagy szükség van a "Oflomil" helyettesítésére, akkor választhat egy analógot:

 1. Laceril lakk - Az amorolfin aktív szerepet játszik ebben az ügynökben. Ez az eszköz rendkívül hatékony, megsemmisítve a gombák nagy listáját. Alkalmazva egészen a teljes gyógyulásig hetente 1-2 alkalommal. A költségek 2,5 ml - 1300 rubel.
 2. Batrafen - lakk a Cyclopyrox aktív komponenssel, amely megsemmisíti 58 gombás fajat. A gyógyszer alkalmazásának világos rendszere van: az első hónapban a gyógyszert minden második napon adják be, a második hónap hetente kétszer, a harmadik hónap csak hetente egyszer. Ez egy nagyon hatékony lakk. Költsége 1 250 rubel.
 3. "Demicten" lakk - orosz analóg, amely kiküszöböli a gombabetegek felületén található gombás betegségeket. Ez a gyógyszer sokkal olcsóbb, mint az "Ofmol". Az ára 350 rubel. Hetente kétszer alkalmazza a körmök készítését. Ez a legolcsóbb analóg.
 4. Mikozan- természetes összetevőkön alapuló készítmény. Összecsomagolja a körömlemezt, enyhíti a mycosisot. Naponta kétszer 2-5 hónapig alkalmazzák. Költsége 550 rubel.

Vásárlói vélemények

A "Oflomil" elleni antimikotikus lakk hatásosságát az emberek pozitív visszajelzése is alátámasztja. De vannak olyanok, akik nem segítik a kábítószert. Mindent a test egyéni jellemzői, valamint a betegség színvonala határozza meg.

Edzőként dolgozom a medencében, így állandóan a gümagfertőzés "kockázati zónájában" maradok, de mielőtt a problémák nem lennének. Hat hónappal ezelőtt észrevettem, hogy a hüvelykujjamon lévő köröm kezd sárga színűvé válni. Rendkívül ideges vagyok. Felhívott az orvoshoz, "Oflomil" -nak nevezte ki. Először bizalmatlansággal reagált, de egy hónapon belül javult a köröm állapota, és 2,5 hónap elteltével az érintett terület teljesen megnőtt. Most a lakkozást profilaxis céljára használom. Jobb, ha biztonságban lehet.

A "Mikozan" lakk jó alternatíva a "Oflomil" lakkhoz

Nem tudom, hol, de a gomba megjelent a kezem körmein. Az összes eszköz közül választottam lakkot, mert úgy döntöttem, hogy ez a legmegfelelőbb megoldás. Ajánlott "Oflomil". A költségek elég magasak, de úgy döntöttem, hogy elegendő az üveg. 3 hónapig elkenődött, de nem történt javulás. Továbbá nőtt az érintett köröm területe. Más gyógyszereket kellett keresnem. A jövőben nem kívánok lakkot használni.

Korábban gomba volt, hosszú ideig kellett kezelni. Legutóbb az egyik láb körmein jelent meg. A feleségem tájékoztatta a "Oflomil" lakkot, és úgy döntöttem, megpróbálom. Mivel a színpad kezdeti volt, az eszköz segítségével 3 hónapig meg lehetett szabadulni a betegségtől. A gyógyszer elég jó.

Christina, 24 éves.

Nem segítettem a "Oflomil" lakk. Kezelt onokomicózis 1,5 hónap, de javulás nem volt megfigyelhető. Nos, ez nem kezdett hosszabb ideig kísérletezni, hanem a bőrgyógyászhoz. Kenőcsöt írt elő, ami segített. Ennek a lakknak egyértelműen negatív hozzáállása van.

A "Oflomil" lakk különösen hatékony, ha az onychomycosis korai szakaszában elkezdi használni. A gyógyszer fő előnyei közé tartozik az egyszerű használat, biztonság, sokoldalúság. A gyógyszer kiválóan alkalmas a gombafertőzés megelőzésére, mivel biztonságos. Használat előtt azonban érdemes konzultálni az orvossal a mellékhatások kockázatának minimalizálása érdekében.

Most egy kicsit a gomba elleni küzdelem titkairól

Értékelje ezt a cikket
(3 becslések, átlag 4.00 5)

Off-lacquer - olcsóbb analógok, az orosz és az importált helyettesítők ára

A Oflomil hatékony készítmény lakk formában, melyet mycosis betegségek kezelésére szánnak. Ha kívülről alkalmazza, a körömgombák eltávolíthatók mind kézzel, mind a lábakon. A megoldás képes visszaállítani a köröm szerkezetét, és teljes helyreállítani. Az onlomil lakk viszonylag magas ára a gyógyszertárakban számos pácienst megfélemlíthet, de a gyógyszerpiacon sok olcsó helyettesítés kerül forgalomba.

Farmakológiai jellemzők

A gombaellenes gyógyszert külsőleg használják. A hatóanyag az amoroflin. Fungisztatikus és fungicid hatású lehet, amely károsítja a gomba citoplazmatikus membránját. Alkalmazások széles köre van. Aktívan küzd a szaglólemez sérüléseinek gyakori és ritka provokátorai ellen.

Farmakokinetikai paraméterek

Miután a lakkot a körmökre helyezték, szinte teljes behatolás érkezett a körömágyba egész nap. A hatásos koncentráció az érintett területen az első aktiválás után egy hétig maradhat.

A Oflomil lakk használatára utaló jelek

 • onychomycosisban;
 • Egyéb szögérzékek, amelyeket penész és élesztőgomba okoz;
 • A körömgomba fejlődésének megelőzése.

Vannak-e ellenjavallatok?

A legtöbb esetben a lakk tökéletesen tolerálja a betegeket. Problémákat okozhat csak azokban, akik nem tolerálják alkotó gyógyászati ​​anyagait.

Terhes és szoptató nők alkalmazása

Nem ajánlott, mert nincs megbízható információ, hogy a lakk nem képes negatív hatást gyakorolni arra a gyermekre, aki felkészül a születésre, vagy az anyatejre táplálkozik.

Lehetséges káros mellékjelenségek

A lakk felhordása után jelentéktelen égő érzést, vérrobbantást és enyhe viszketést engednek meg.

Hogyan kell alkalmazni az Onlomil lakkot?

Az ügynököt az érintett területekre legalább hetente egyszer és legfeljebb kétszer kell alkalmazni. Korábban el kell távolítania a problémás területeket a lemezről az alkohollal nedvesített tampon, valamint a lakkban lévő csomagolásban. A rendes használatot hasonló előkészítési eljárásnak kell kísérnie.

A kezelés folyamata megszakítás nélkül tart, amíg a páciensnek nincs új, egészséges szöke, vagy a beteg meggyógyul.

A terápia átlagos időtartama 6 és 12 hónap között változhat, a betegség súlyosságától függően.

A terápia sajátosságai

 • Ne használjon kozmetikai lakkot a körmökre vagy mesterséges körömlemezekre;
 • A terápiát közvetlenül kesztyűvel kell elvégezni;
 • A károsodások kezelésére használt szőrzeteket nem lehet újra felhasználni;
 • A készletben szereplő tamponok olyan anyagot tartalmaznak, amely könnyen meggyulladhat;
 • A szemmel és egyéb nyálkahártyákkal való érintkezés nem megengedett. Ha ez nem kerülhető el, akkor sürgősen vízzel kell öblíteni azokat a helyeket, ahol a lakk megüt.

Mennyibe kerül az Oflomil lakk: az ár a gyógyszertárban

A terméket vény nélkül kapják. Az apteka.ru legnagyobb gyógyszerészeti kiadvány (az orosz főváros, Moszkva) adatai szerint ezt a körömlakkot 913 rubelre értékesítik.

Több elérhető orosz és importált helyettesítő jegyzék Oflomila

A táblázat egy összehasonlító lista. Minden gyógyszer, kivéve az első (Mikozan), egyetlen formája felszabadulási krém.

Mikozan - (Hollandia)

A Oflomil teljes analógja a termelési formában. Ez egy hatékony gyógyszer, amely képes küzdeni a körömgombákat.

Miután az oldatot a fertőzött körömlemezre helyezték, egy réteget képeztek rajta, és a vastagságát bevezették. Ez növeli a köröm sűrűségét, csökkenti a porozitást és védelmet nyújt a fertőzés hatása ellen. Továbbá a gyógyszer megakadályozza a betegség kialakulását, mivel az aktív gombák elkerülhetetlenül meghalnak.

Ne használja ezt a terméket 4 év alatti gyermekek kezelésében.

Batrafen - (India)

Nagy mennyiségű jelzést tartalmaz, jó penetrációs képessége miatt. Az alkotóelemek különböző gombák kezelésére szolgálnak, beleértve az élesztőket, a formákat és másokat. Meggyógyítja az érintett körmöket és a bőrt.

Nem engedélyezett a készítmény allergiás használatára, 10 évesnél fiatalabb gyermekek, valamint a csecsemő és a szoptató nők várakozása.

Egyéni jelenségek formájában viszketés fordul elő, és a gyógyszer alkalmazása után ég.

Fungoterbine - (orosz festékcsere)

Az onokomikózis, a fejbőr mikózisának, dermatomikózisának, a bőr candidiasisának jelzésére utal.

Tilos terápiás intézkedéseket végezni a hatóanyag aktív és egyéb összetevőinek intoleranciájának jelenlétében. Ezen túlmenően, óvatosan kell betegeknél a gyengeség alkoholos italok, amelyek a vér betegségek, rosszindulatú daganatok, a különböző anyagcsere rendellenességek és patológiai folyamatokat, amelyek befolyásolják a hajók a lábak és karok. A korhatár legfeljebb két év.

A nemkívánatos események nagyon ritkán fordulnak elő, mivel a Fungoterbine terápia előnyös. Engedélyezett csak az allergia előfordulása - bőrkiütés a bőrön.

Binafin - (India)

Olcsó alternatíva, amely sok betegség ellen mutatkozik. Kompetenciája a bőrbetegségek, a gombák okozta körömlemezek fertőzése. A Binafin is színhibával és az élesztőgenesis megbetegedéseivel küzd.

A hulladékkezelésnek érzékenynek kell lennie a krém hatóanyagára és egyéb segédelemeire.

Ezzel párhuzamosan, miután a gyógyszerkészítményt a sérülés helyére alkalmazták, ennek a területnek a vörösödése, irritáció, viszketés lehetséges. Néha az események ilyen fejlődése a gyógyszer használatának megszüntetéséhez vezetett. Kevésbé gyakoriak az allergiás tünetek - csalánkiütés.

Terbisil - (Magyarország)

Tényleg megmutatja magát a különböző nemzetségek, bőrpír és többszínű lichen gombák által okozott fertőzések jelenlétében.

Ellenjavallt rosszul asszimilálva a betegek összetételét, valamint a szülés és a szoptatás idején.

A terápia során számos helyi reakció előfordulhat - viszketés, égő érzések és vérnyomás a fájdalmas helyen.

Thermicon - (hazai gyártó)

Ezt az alacsony költségű gyógyszert a gombás bőr, a köröm károsodás megelőző és terápiás intézkedéseire írják fel. Kúrák a lágyékközi intertrigo, candidiasis, megfosztják.

A termikon nem lehet túlérzékeny az elemeire. Továbbá, ez nem használható a jelenléte májbetegség vagy vesebetegség, szegény vér, neoplazmák, metabolikus rendellenességek vaszkuláris problémák, valamint a gyermekek számára akár tizenkét éves korában.

Helyileg valószínűleg viszketés, kisebb fájdalom, allergia fordul elő.

Exifin - (India)

A tevékenység szférája - a bőr, a körömlemez, a stop gombák elleni küzdelem. Ezenkívül meg tudja gyógyítani a mocsokot, megfosztja.

Az Exifin hasonló ellenjavallatokkal és negatív párhuzamos reakciókkal rendelkezik, amelyeket a fentiekben a Termicon vizsgál.

Atifin - (Szlovénia)

Ez az olcsó helyettesítő Európai illetékes a ragadós mycoses, köröm, bőr, pelenkakiütés az ágyék, pityriasis versicolor, és a Candida.

Kerülje az Atifin alkalmazását a fent említett betegségek kezelésére, ezért az összetevőket rosszul kell megemészteni. Ez vonatkozik a 12 évesnél fiatalabb gyermekekre is, mivel nincs megbízható információ a biztonságról, és ennek megfelelően a csoport kezelésének megfelelőségéről. Különös óvatossággal kell eljárni az emberek súlyos zavar a vese- vagy májműködési rendszerek, a rossz anyagcsere, rosszindulatú daganatok, valamint rendszeresen iszik alkoholt.

A krémet a lézió helyére alkalmazva a beteg számos kellemetlen érzést tapasztalhat, különösen a vágás, az égő karakter és a rüh.

Terbinafine - (a legolcsóbb orosz helyettesítő)

A legkedvezőbb árú generikus. Különböző felhasználási területei közé tartozik - a fej hajszálrésze, a nyálkahártya candidiasis, a körömgomba, a bőr.

Ezt az olcsó gyógyszert nem szabad alkalmazni túlérzékenység, diagnosztizált vese- és májbetegségek, tumorok, hemopoezis és hajók betegségeinek jelenlétében. A tilalom a 2 év alatti gyermekek, a szoptatás helyén és szakaszában lévő nőkre vonatkozik.

Egymás mellett több reakció van, mint a fent tárgyalt gyógyszerek. Gyakran allergia, viszketés, ahol a krémet alkalmazzák. A betegnek ritkábban van a gyomor-bélrendszeri rendellenességek.

Következtetések az Oflomil gombaellenes lakk olcsó analógjairól

A megfontolt előkészítés, amely a köröm gombás megbetegedései elleni külsõ felhasználásra specializálódott, sok beteg számára népszerû. A farmakológiai hazai piacon gyakorlatilag nincs ilyen termék olcsóbb, ilyen termelési formában. Az orosz gyógyszertári piac elemzése lehetővé tette, hogy meg lehessen találni az ilyen típusú kábítószer megvásárlásával csak tejszín formájában. Sok gyártó készen áll arra, hogy hasonló bizonyítékot szolgáltasson a gombás megbetegedéseket kezelő gyógyszerekre.

Nem lakkozott lakk

Inkomplex lakk: használati útmutató és felülvizsgálat

Latin név: Oflomil lak

ATX kód: D01AE16

Hatóanyag: Amorolfin (Amorolfine)

Gyártó: Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (India)

Frissítse a leírást és a fényképet: 05/18/2018

Árak a gyógyszertárakban: 689 rubel.

Külsõ lakk - gombaellenes külsõ szer.

A kibocsátás és az összetétel formája

Adagolási forma - körömlakk 5%: átlátszó, színtelen vagy halványsárga folyadék (2,5 ml-es üvegampullákba a sötétben, helyezni egy műanyag tálcát 1 üveg, polipropilén tartályban applikátorral 6 ellátva spatulák, tasakok 12 tisztító pálcikákat és 12 körömreszelő, egy tálca van csomagolva egy kartondobozba).

Összetétel 1 ml lakk:

 • hatóanyag: amorolfin (hidroklorid formájában) - 55,7 mg;
 • Kiegészítő komponensek: kopolimer metil-metakrilát, etil-akrilát és trimetilammonioetilmetakrilata-klorid (2: 0,2: 1) [az ammónium-metakrilát kopolimer (A típus) (Eudragit RL 100)], a triacetin (glicerin-triacetát), butil-acetát, etil-acetát, etanol vízmentes.

Farmakológiai tulajdonságok

farmakodinámia

Az amorolfin széles spektrumú gombaellenes szer fungisztatikus és fungicid tulajdonságokkal. Az akció mechanizmusa annak a képességének köszönhető, hogy megakadályozza a szterin bioszintézisének gátlását a gomba citoplazmatikus membránján. Csökkenti az ergoszterin tartalmát, és elősegíti az atipikus sterikus, nem lapos sterolok felhalmozódását.

Nagy aktivitással rendelkezik a körömlemezek gombás elváltozásainak leggyakoribb és ritka kórokozóival szemben, mint például:

 • dermatophytes: Microsporum spp., Trichophyton spp., Epidermophyton spp.;
 • dimorf gombák: Histoplasma spp., Coccidioides spp., Sporothrix spp.;
 • penészgombák: Scopulariopsis spp., Alternaria spp., Hendersonula spp.;
 • élesztőgombák: Malassezia spp. (Pityrosporum spp.), Cryptococcus spp., Candida spp.;
 • a Dematiaceae családból származó gombák: Fonsecaea spp., Cladosporium spp., Wangiella spp.

farmakokinetikája

Miután az ujjlenyomatokat gyorsan felszívja (az első 24 órában), és majdnem teljesen behatol a körömlemezbe, majd a körömágyba.

Az érintett körömlemezen a hatóanyag hatékony koncentrációját az első alkalmazás után 7-10 napig tartjuk.

Az amorolfin szisztémás abszorpciója elhanyagolható: a vérplazma koncentrációja a kimutatási módszerek érzékenységi határánál (kevesebb, mint 0,5 ng / ml) van.

Használati utasítások

Az utasítások szerint a Oflomil lakk dermatophyták, penészgombák és élesztőgombák által okozott gombás körömfertőzések megelőzésére és kezelésére szolgál.

Ellenjavallatok

A körömlakk ellenjavallt azoknál a betegeknél, akik fokozott érzékenységgel rendelkeznek az összetétel bármely összetevőjében.

Használat: Oflomil lakk: módszer és adagolás

A kiábrándító lakkot külsőleg alkalmazzák. A kezek és / vagy lábak érintett körömlemezeire hetente 1-2 alkalommal kell alkalmazni.

A kábítószer használatára vonatkozó általános ajánlások:

 • ha a lakkot a mellékelt körömfájllal együtt alkalmazza, lehetőleg távolítsa el az érintett területeket, különösen a köröm felszínén;
 • tiszta és zsírtalanítsa a köröm felületét a hozzá csatolt tamponnal, amelyet alkohollal nedvesítettek;
 • Foltjuk le a spatulát a lakkban, és távolítsuk el a palackról anélkül, hogy megérintjük a nyakát, és nem töröljük a nyak fölöslegét;
 • a lakkot egyenletesen kell felhordani az érintett körömlemez teljes felületére, ismételje meg minden érintett körömre;
 • szorosan zárja le az injekciós üveget;
 • a lakkot kb. 3 percig hagyja megszáradni;
 • törölje le a spatulát egy tollal, amelyet a köröm tisztítására használt;
 • tampont dobni;
 • Alaposan mossa meg a kezet. Ha a lakkot a kezek körmeire alkalmazzák, akkor meg kell várni, hogy teljesen megszáradjon.

A nők szükség esetén díszítő lakkot alkalmazhatnak a gyógyszer tetején, de legfeljebb 10 perccel az Oflomil lakk teljes szárítása után.

A gyógyszer minden egyes ismételt alkalmazásakor gondosan el kell távolítani a díszítő lakkot a körmökről (ha van ilyen), használd a körömfájlokat a körmök érintett területeinek kezelésére, tisztítsd és zsírtalanítsd fel a felületet alkoholos törlőkendővel.

A kezelés időtartama egyedi. A folyamatos kezelést addig kell folytatni, amíg a körmök teljesen megrepednek és regenerálódnak. Átlagosan a gyógyszer időtartama 6 hónap, a kezek körömlemezének károsodása, 9-12 hónap - a lábakon.

A körmök lassú növekedése miatt az állapot javulásának első jelei csak 2-3 hónapos kezelés után jelentkezhetnek. Ha 3 hónap után nincs klinikai javulás, keresse fel kezelőorvosát.

Mellékhatások

A nem lakkozott lakk ritkán okoz nem kívánt reakciókat.

Bizonyos esetekben a következő hatások fordulnak elő:

 • ritkán (0,01-0,1%): a szegek károsodása (a körömlemez megnövekedett törékenysége és törékenysége, elszíneződés). Ezek a jelenségek lehetnek gombás támadások is;
 • nagyon ritkán (

Milyen helyes a Oflomil lakk használata körömgombák kezelésére?

Lac a körömlemez gombás elváltozásai ellen Az Ofmol (más néven Flamin) hatásos antimikotikus készítmény külső használatra. A gyógyszert gomba körömfertőzések kezelésére használják minden végtagra - karokra és lábakra. A patológiás kórokozó teljes megsemmisülése mellett a lakk felgyorsítja a körömlemez növekedését, és ezáltal lerövidíti a gyógyulási időszakot.

A megfelelő pénzeszközök felhasználását, amint azt az utasítást, a köröm gyorsan visszaállítja az egészséges megjelenés, a hatóanyagokat a gyógyszer küzd a kórokozót a betegség, és megakadályozzák a további terjedésének.

A készítmény szerkezete

Oflomil - orvosi körömlakk, gombával fertőzött. A betegséget onychomycosisnak hívják, és gyakran diagnosztizálják. A gyógyszer két módon működik: teljesen elpusztítja a gombás kolóniát, és megakadályozza létfontosságú tevékenységük folyamatát.

A lakk komponensei gyakorlatilag közvetlenül az alkalmazás után behatolnak a lemez belsejébe. A Oflomil hatékony a következő gombafajok ellen:

A fő hatóanyag az amorolfin. A hatóanyag összetételének aránya nem haladja meg az 5% -ot, de ez elegendő a szükséges terápiás eredmény eléréséhez. További felhasznált összetevők:

 • etanol;
 • etil-acetát;
 • kopolimerek és egyéb anyagok.

A gyógyszer gomba által termelt Oflomil lakk formában, ami nagyon felhasználóbarát alkalmazás. Azt jelenti csatolt a palack 6 felhordó pengék, fűrészlapok 12 kezelésére körömlemez és eldobható csomagolás nyiségével impregnálva fertőtlenítőszerrel (12 db).

A terméknek az érintett felületre való felhordása után sűrű, légzáró film keletkezik a felületen. Ez bezárja az oxigénhez való hozzáférést az érintett szövet mélységébe, ami a gomba fokozatos halálát okozza. nem fejlődhet és szaporodhat. A film integritását az alkalmazás után két hétig tartják fenn, és egész idő alatt a lakk aktív összetevői továbbra is aktívan dolgoznak.

A gyógyszer használata

A használati utasítás tartalmaz egyértelmű utasításokat a termék használatára vonatkozóan. Mielőtt a körömgombából származó Oflomil lakkot használna, a következő intézkedéseket kell tenni:

 • Öntsük a forró víz maximális mennyiségét a medencébe - amint a lábak vagy a kezek el vannak tűrve - és óvatosan távolítsuk el a végtagokat.
 • Ezután minden sérült területet el kell távolítani a köröm felületéről. De csak azok, akik eltávolíthatók. Ehhez a lakkhoz csatolt fájlokat kell használni. Minden fertőzött körömet egy új körömfájl kezel. Ez kiküszöböli annak lehetőségét, hogy a gombaspórák egészséges felületekre kerüljenek.
 • Az eljárás befejezése után a köröm felületét dekontaminálni kell. Ehhez használhatja a mellékelt tamponokat, vagy nedvesítse meg a pamutlemezt orvosi alkohollal és fertőtlenítse. Meg kell várni, amíg az alkohol teljesen megszárad.
 • A mellékelt scapula segítségével nyerje ki a lakkot a palackból és vastag réteget alkalmazzon a sérült köröm felületén. A gyógyszer extrakciója során kerülni kell az injekciós üveg nyakát a spatulával.
 • Ezután várni kell, amíg a festék teljesen megszárad. Ez 3-5 percet vesz igénybe.
 • Az eljárás végén minden eszközt fertőtleníteni kell: a palack nyakát és az összes eszközt orvosi alkohollal nedves pamutlemezzel kell kezelni.

Az eljárást a kezelési lakk minden egyes alkalmazása előtt a fenti sorrendben kell elvégezni. A gyógyszer terápiás hatását a gyógyszer első alkalmazását követő néhány napon belül figyeljük meg.

De hogy teljesen megszabaduljon az onychomycosis, használja a terméket a sérült felületre, hogy akár hetente kétszer. A lakk felhordása közötti nagy megszakítások nem hajthatók végre.

A gombás körömkárosodás általános kezelési módja hat hónap és egy teljes évig tarthat. Az ilyen hosszú idő annak a ténynek köszönhető, hogy a köröm teljes körű cseréje nagyon sokáig tart.

Különösen a lábszegek különösen hosszúak. Fontos megjegyezni, hogy a Oflomil tetején tilos díszítő lakk réteget alkalmazni. Nem használhatsz hamis körmöket, és nem is építheted őket.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Megszüntette a lakkot a körmök gombájával szemben, és szinte teljesen biztonságos előkészítést szedett, mivel a benne lévő toxikus összetevők adagja minimális. És mégis számos ellenjavallatot tartalmaz az alkalmazáshoz. Ezek a következők:

 • fokozott érzékenység az aktív vagy az egyik segédkomponens számára;
 • Gyermekkor - a gyógyszert nem alkalmazzák 5 évnél fiatalabb betegeknél;
 • a terhesség és a szoptatás időszakát.

A mellékhatások a kezelés során nagyon ritkák. Ez lehet:

 • a bőr ápoltsága a kezelt köröm körül;
 • enyhe égési érzés.

Ha a lakk alkalmazása után egy személy hasonló tüneteket okozott, akkor a gyógyszert le kell állítani. Oflomil kombinálva az összes gombaellenes hatóanyaggal.

Analóg gyógyszappan

Ha szükséges - a negatív mellékhatások kifejlődését - a Oflomil pótolható egy másik gyógyszerrel. A gyógyszer alternatívája lehet:

 • A Loceril a lakk formátumú gyógyszer. A hatóanyag aktív hatóanyaga az amorolfin. Az anyag nagyon hatásos az olyan gombák ellen, amelyek az onokomikózis kialakulását okozzák. Hetente kétszer használják a teljes gyógyulásig, amelyet elemzéssel kell bizonyítani;
 • Batrafen - lakk, amelynek hatóanyaga a cyclopyrox. Hatékony a 85 gombafaj ellen. A készítménynek egyértelmű alkalmazási terve van. A kezelés első hónapjában a lakkot minden második napon alkalmazzák. A második hónapban - hetente kétszer. A harmadik hónapban - hetente egyszer. A gyógyszer nagyon jó eredményeket ad;
 • Demikten - a hazai gyártó előkészítése, amely a szegélylemez felső rétegének károsodására szolgál. Hetente kétszer alkalmazzák a köröm előkészített felületére;
 • A Mikozan természetes eredetű anyagokon alapuló gyógymód. Ez nem csak kiküszöböli az onychomycosis tüneteit, hanem erősebbé teszi a körömot. Alkalmazza naponta kétszer 2-5 hónapig.

A Oflomil pótlásának elvégzése csak abban az esetben ajánlott, ha a gyógyszer megvásárlására vagy a kezelés hátterére nincs lehetőség, a betegnek a lakk intolerancia patológiás tüneteit fejlesztették ki. Az analóg kiválasztása előtt ajánlott orvoshoz fordulni.

További ajánlások

Számos olyan ajánlás van, amelyet a kábítószerrel végzett kezelés során követni kell:

 • használatától a terhesség és a szoptatás idején meg kell tagadni;
 • a termék véletlen lenyelése esetén nagy mennyiségű vízzel kell öblíteni a gyomort vagy sürgősen mentődagyt kell hívnia;
 • a gyógyszer nem befolyásolja a figyelem koncentrációját, így a járművezetők használhatják;
 • ha az orvosi réteg feloldására képes agresszív anyagokkal való közvetlen érintkezés esetén gumi kesztyűt kell használni;
 • Tilos kozmetikai lakkot a körmökre vagy körmök felületére az orvosi gyakorlat során tilos;
 • A nyálkahártya felületén ki kell zárni a lakk megjelenését.

Mivel a hatóanyagot csak külsőleg használják, és gyakorlatilag nem szívódik fel, azaz. a véráramba való belépése teljesen kizárt, nem lehet túladagolás. A terméket minden gyógyszertárban értékesítik. A gyógyszert orvosi rendelvény nélkül adják ki. Kívánt esetben a lakk a hivatalos gyártó weboldalán az interneten keresztül megrendelhető.

A Lak Oflomil jól bebizonyosodott a köröm gombájáról, de a gyógyszer ára igen magas. Egy 2,5 ml-es palack átlagos költsége 900 és 1200 rubel között változik. Ajánlatos a gyógyszert csak szakemberrel való konzultáció és a "körömgombák" diagnózisa megerősítésének megkezdése előtt elkezdeni.

Hogyan kell kezelni a gombát a körömön "Ofomil" lakk. A létesítmény ára

A cikk áttekintést ad a "Ofmol" gombaellenes körömlakkról és annak áráról, amelyet a lakk tulajdonságaival összehasonlítanak.

 • Gyors navigáció a cikken:
 • Költség és hatékonyság
 • előnyök
 • Hogyan ismerhető fel a gomba?
 • Gombák okai
 • A lakk hatása és tulajdonságai
 • Megelőzés és ellenjavallatok
 • Hogyan kell kezelni a körmöket
 • Lehetséges mellékhatások
 • Különleges utasítások
 • Vélemények

Mi a baj: vásárolni egy olcsó terméket, és több időt tölteni a kezelésben, vagy minőségi gyógyszert kapni, ami enyhül az alkalmazás első napjaitól?

A "Oflomil" lakk és hatékonyságának költsége

A "Oflomil" gipszkarton körömlakk és ára teljesen megfelel az "ár-minőség" egyensúlynak. A gomba elleni küzdelem egyik hatékony eszköze.

Mi még fontosabb: a lakkok költsége vagy a felhasználás hatékonysága? Sokan mindenekelőtt érdekelnek az ár, de ne felejtsük el a minőséget.

A "Oflomil" gipszkarton körömlakk és ára teljesen megfelel az "ár-minőség" egyensúlynak.

Csak kipróbálás után számos különböző olcsó és hatástalan gombaellenes körömlakk nélkül érhető el teljes eredményeképpen minden elkezd figyelni elsősorban a termék hatékonyságát, hanem az értékét -, majd jön a támogatás „Oflomil”.

A hatóanyag hatékonysága a hatóanyag - amorolfin - tartalmának tulajdonítható.

Kis mennyisége csak gátolja a gomba fejlődését, és a "Oflomil" lakkban lévő maximális tartalmat - teljesen elpusztítja.

A gyógyszer 10 napig történő használata továbbra is befolyásolja a fertőzést.

Az "Ofmol" gombaellenes polírozás költsége meglehetősen nagy, de ennek minősége és hatékonysága összhangban van ezzel az árral. Attól függően, hogy a város és a beszerzési módszer, annak az ár 800 és 1200 rubel között mozog.

A gyógyszer 10 napig történő használata továbbra is befolyásolja a fertőzést.

"Ofmol" lakk előnyei a körömgombákból

Az "Ofmol" gombaölő körömlakk előnyei - megfelelnek az árának? Más termékek hátterében az "Onlomil" lakk számos előnnyel rendelkezik, ez az egyik legfontosabb eszköz a gomba okozta organizmusok elpusztítására.

A gyógyszer hatékonyan alkalmazható a betegség kezelésére és megelőzésére, ráadásul gyorsabban, mint számos más. Az "Offomil" lakk előnye a körömgombáktól azonnali hatállyal.

Használatának kezdetétől eltűnnek az ilyen tünetek:

 • a bizsergő érzés;
 • undorító szag;
 • a köröm rétegződése;
 • foltok és repedések;
 • a köröm megvastagodása;
 • gyulladás.

Amint észleli a gomba fejlődését, készüljön fel a kezelésre.

Az "Ofmol" gólyalábos körömlakk bizonyult árnak, valamint kiterjedt alkalmazási területű gyógyszerként. A lakk egyik előnye, hogy sikeresen alkalmazza az összes gyakran előforduló fertőzést, és nagyon ritka, saját tulajdonságaival.

A fertőzés sikeres megsemmisítése, ha a bőrre kerül, ártalmatlan, de kerülni kell a bőrrel való tartós érintkezést.

A lakk előnyeit széles körben kell felhasználni: a gomba elhanyagolt formájától a megelőzésig.

Hogyan ismerjük fel a gombákat a körmökön

A körmökön a gombák több lépcsőben fejlődnek, és mindegyiknek saját tünetei vannak. A súlyos fertőzés kialakulásának megakadályozása és a körömfázisok elpusztítása érdekében jobb, ha felismeri a kezdeti megnyilvánulásokban, tudva a gombák fejlődését a lábakon.

A legkorábbi nap kezdődik a megnyilvánulása rossz közérzet formájában egy unatkozó viszketés a lábujjak között, és feszes bőr alig észrevehető mállásának.

A legelső napoktól kezdődik a kényelmetlenség az ujjak között émelyítő viszketés formájában, és a száraz bőrnek megdöbbentő peelingje van. Ilyen kisebb jelentőségű jelek miatt kevés ember gyanítja, hogy ilyen súlyos betegség, mint a gombák a körmökön.

Nyilvánvalóan a fertőzés kialakul és a következő történik:

 • a köröm külső síkja zavaros, sápadt vagy enyhén sárgán;
 • kis repedések és hornyok jelennek meg;
 • különböző színű foltok, a köröm hámlasztása, elromlott, és büdös (többségük az orvoshoz való hivatkozás színvonala);
 • a köröm megsemmisült.

Alapvetően a gombák a körmökön kezdődnek a hüvelykujjal majd a fertőzés kisebb méretű ujjakra terjed.

Alapvetően a gombák a körmökön hüvelykujjal kezdődnek, majd a fertőzés kisebb méretű ujjakra terjed.

Vannak penészgombák, amelyekben nincs kimutatható rétegződés a körmön, és fekete foltok képződnek, és dermatophyták, amelyek kötegeket és bomlást okoznak a körömszövettel. A kezelés ideje, sokszor többet vesz igénybe.

A köröm gomba megjelenésének okai

A körömgomba számos okból megjelenik a külső környezetből és az egészségügyi jelzések szerint.

A körömgomba megjelenésének tendenciája az immunitás gyengeségének, az anyagcserének és a keringésnek a sérülésével magyarázható, különösen a lábak területén.

A gomba megjelenését megkönnyíti az antibiotikumok gyakori alkalmazása és az életkor, a köröm megállásának növekedése, a kiáramlás és a véráramlás romlik.

Ezt megkönnyíti az antibiotikumok és az életkor gyakori alkalmazása, mivel a körmök öregedése felfüggeszti, és a kiáramlás és a véráramlás romlik.

A férfiaknak gyakran van egy körömgomba külső következménye - ez a szintetikus anyagokból készült zoknik vagy cipők viselése, amelyek ellensúlyozzák a levegő és a szellőzést.

Különösen, ha minden a nyár folyamán történik a déli szélességi területen, amikor a külső környezetben szárnyal, mint egy kemencében. A körömgomba megjelenése szakmai okokból is előfordulhat - ezek a szakmák, amelyek a nedves helyiségekben való termeléshez kapcsolódnak.

A "Oflomil" lakk hatása és tulajdonságai

A "Oflomil" lakk érintett felületén való alkalmazás után azonnal megkezdi a gyógyulás folyamatát. Teljesen behatol a legtöbb sarokba, áztatja az alkalmazási helyet, megtartva hatását legfeljebb 10 napig. A lakk fő alkotórésze az amorolfin, az alkalmazás kezdetétől elpusztítja az összes gombás fertőzést.

A lakk fő összetevője - az amorolfin, az alkalmazás kezdetétől elpusztítja az összes gombás fertőzést.

A "Oflomil" lakta összetevőinek köszönhetően, mikrocukrokba merül, megakadályozza a fertőzés kialakulását. Az egész szöget lefedve és a szárítás során a levegő áthatolhatatlanná válik, amely szükséges az élethez és a gombaspórák sokszorosításához.

Ez akadályt képez, és elválasztja a körömlemezt a környezeti tényezők (hőmérséklet, páratartalom) kedvező hatásaitól. A "Oflomil" lakk hatása révén elpusztítja a gomba membránját, megöli a fertőzést a szőlőben.

A lakkok formájában lévő gyógyszerek a modern gyógyszerek terén szerzett know-how. Az amorolfin 56% -át alkotva, amely megállítja a bioszintézis folyamatát, a "Oflomil" megváltoztatja a gombatest membránját.

Segédelemek: triacetin, etanol, etil-acetát és mások hatékony kombinációval kombinálják a köröm gombájának leküzdését.

A lakkot olajos folyadék formájában szabadítják fel, ami lehetővé teszi, hogy a legérzékenyebb helyekre áramlik, és a beteg körömébe mélyedjen.

A lakkot olajos folyadékként állítják elő, amely lehetővé teszi, hogy bejusson a leginkább megközelíthetetlen helyekre, és mélyen beleszaladjon a megbetegedett körömbe, és mindenütt jelen van az alkalmazási területen.

Kinek van szüksége "Oflomil" profilaxisra a körömgombák és ellenjavallatok ellen?

A körömgomból a Föld lakosságának 1/5 része van. Ezt a betegséget leggyakrabban a sportolók - szakemberek és amatőrök, valamint az alacsony vérkeringéssel, anyagcserezavarokkal és gyengített immunitással rendelkező idős emberek - érinti.

Vigyázat! A nyilvános zuhanyzókban, medencékben, szaunákban és fürdőkben a legvalószínűbb, hogy megfertőzik ez a parazita.

A nyilvános zuhanyzókban, medencékben, szaunákban és fürdőkben a legvalószínűbb, hogy megfertőzik ez a parazita.

A figyelmeztetés után világossá válik, kinek a megelőzése kötelező "Oflomil", hogy megakadályozza a körömgomba. Időnként meg kell akadályozni az emberek sportolását, a "Oflomil" fertőzés valószínű helyszíneinek feldolgozását.

A fertőzés megszerzésének veszélye fenyeget, mivel gyakori látogatások járnak a tornatermekhez öltöző és zuhanyzójukkal, valamint fokozott izzadás.

Az "Onlomil" lakk egyik alkalmazása a fertőzés lehetséges helyének helyére megóvja a fertőzést, és bezárja a következő hét napot.

A lakkot terhesség és etetés közben tilos használni.

A "Oflomil" lakknak nincs ellenjavallata, kivéve a ritka eseteket, amelyek túlságosan érzékenyek az alkotóelemekre. A lakkot terhesség és etetés közben tilos használni. Ez ellenjavallt gyermekek számára.

Hogyan kezeljük a körmöket a "Oflomil" -vel?

Tehát, ha a betegség összes jele jelen van, a "Oflomil" körmök kezelése a lakkhoz mellékelt megjegyzésben szerepel.

A kényelmes és megfelelő kezelés érdekében az "Ofmomil" készlet tartalmaz egy eszközt spatula formájában a lakk, a körömfájl, az alkoholos törlőkendő alkalmazásához.

A lakk használata előtt távolítsa el az összes halott részecskét a készletben lévő körömfájllal.

A "Oflomil" körömlakk megfelelő kezeléséhez kövesse az utasításokat:

 1. A lakk felhordása előtt távolítsa el az összes megrepedt részecskét a készletben lévő körömfájllal;
 2. Az összes felszíni szalvéta feldolgozása;
 3. A lakk felhordására szolgáló készüléket bevonják egy lakkba, és gondosan kivonják a buborékból anélkül, hogy megérintenék a palack torkát;
 4. A készülékkel (scapula formában) terjedt el a gomba lokalizációjának helye lakkal;
 5. Dugja be a buborékfóliát;
 6. Várjon, amíg a lakk megszárad (3 perc);
 7. Alaposan törölje le a spatulát egy használt ruhával, és tegye egy dobozba;
 8. Ismételje meg ezt az eljárást 5 - 7 nap múlva.

A teljes kezelés időtartama nem használható kozmetikai körömlakkhoz.

A teljes kezelés időtartama nem használható kozmetikai körömlakkhoz.

Szisztematikus kezelésre van szükség - akár hat hónapig a kezekről, kilencről egy évre a lábakon egészen a köröm teljes helyreállításáig, egészséges rózsaszín szín és megjelenés megszerzéséig, anélkül, hogy megzavarná a köröm integritását.

A lakk és az óvintézkedések lehetséges mellékhatásai

Bár a gyógyszer biztonságossága nyilvánvaló, a lakk néhány mellékhatása is lehetséges. Néha száz ember, a lakk alkalmazása után rövid idő alatt éghet a köröm.

Kerülje a szemmel, nyálkahártyákkal és bőrrel való érintkezést. Használat után azonnal zárja le a lakkot, és használjon egy használt ruhát a lakkfelhordó spatulájának törléséhez.

A "Oflomil" lakk egy gyógyszer, ezért, a kezelés ideje alatt használva, elővigyázatosságra van szükség.

Kerülje a szemmel, nyálkahártyákkal és bőrrel való érintkezést. Használat után azonnal zárja le a lakkot, és használjon egy használt ruhát a lakkfelhordó spatulájának törléséhez. Törölje le, tartsa be az óvintézkedéseket, ne érintse meg a szalvétákat piszkos helyeken.

Érdekes tény! A vérkeringés és az anyagcsere zavara megfelelő feltételeket teremt a gomba kifejlődéséhez, ami szintén a komplikációk okozója a "Oflomil" kezelésében.

A kezelés megkezdése előtt forduljon orvoshoz. Különösen az anyagcserével és az ereket érintő betegségek jelenlétében.

Az "Ofmol" lakk gyógyhatású, ezért a kezelés alatt, óvatosságra van szükség, majd rövid idő alatt a körmeid visszanyeri korábbi szépségét.

Különleges használati utasítás

A lakk alkalmazása után tízezer esetben a beteg égési érzést kapott a dermatitis miatt - a bőröktől. ezért A lakkot körültekintően és körültekintően csak a körömön kell alkalmazni.

Amikor az első jelentősebb siker jön, a beteg már nem lesz olyan szisztematikus az eljárásban, és végül teljesen elhagyja azt, amit nem szabad megtenni, különben a betegség ismét visszatér.

A "Oflomil" lakk használatával ügyeljen arra, hogy ne kerüljön a ruhára, mert nehéz megmosni.

A körömgombák kezelésére számos módszer létezik, kivéve a gyógyszereseket. Vegyük például a népszerű jód kezelést.

A körömgombák kezelésére számos módszer létezik, kivéve a gyógyszereseket. Vegyünk például egy népszerű jódkezelést, amely nem pusztít el mindenféle gomba, és elítélhető allergiával vagy égéssel.

Sok gyógyszer nem olyan egyszerű, mint az "Onlomil" lakk. Válassz magadnak egy nagy hatékonyságot megfizethető áron és legyen egészséges!

Ez a videó bemutatja Önt a szögek gombafertőzésével kapcsolatos minden mítoszról, valamint gyors tájékoztatást ad a megelőzéséről.

Ebben a videóban az "Oflomil" eszköz használatára vonatkozó utasítások láthatók.

Ebből a videóból hasznos információkat találhat a gombaölő körömlakkról és más hasonló hatású gyógyszerekről.