A gomba kifogott lakkja - használati utasítások és cselekvési mechanizmusok, jelzések, összetétel, felülvizsgálatok és ár

Gombaellenes gyógyszerek külső használatra Az Oflomil lak (Oflomil lak) onychomycosis kezelésére tervezték (kéz- és lábfej körmök károsodása). Az amorolfin készítmény hatóanyaga fungicid és fungisztatikus hatásokat mutat. A gyógyszert az indiai Glenmark Pharmaceuticals cég gyártja.

Összetétel és kibocsátás formája

Amint a névből kiderül, a készítményt körömlakk formában állítják elő. A termék összetételének jellemzői:

Átlátszó színtelen vagy halványsárga folyadék

Amorolfin-hidroklorid koncentrációja mg / ml

Etanol, glicerin-triacetát, etil-acetát, butil-acetát, metil-metakrilát, ammónium-metakrilát kopolimer, etil-akrilát és trimetilammonioetilmetakrilata-klorid, triacetin

2,5 ml-es üveg, 6 polipropilén-applikátorral, 12 körömfájl, 12 tasak tamponnyomással, műanyag palettával együtt, karton dobozban, használati utasítással

Farmakodinamika és farmakokinetika

A gombaellenes hatású gyógyszer helyi felhasználásra szolgál. Aktív komponens összetétele amorolfin károsítja a citoplazma membránon végzett roncsolásával gombák szterol bioszintézis. Ennek következtében az ergoszterol-tartalom csökken, az atipikus, nem sík szterinek felhalmozódása következik be. A gyógyszer ellen hatásos Candida törzsek, Cladosporium coccidioide, Cryptococcus dematiaceae, Malassezia Microsporumra Epidermophyton, Histoplasma, Pityrosporum, dermatophytes

Megszüntette a lakkot a gombából - élesztők, penészgombák, dimorfok elleni szerek, melyeket a körömlemezekre alkalmaznak, egy nap alatt belekerülnek a körömágyba. Az első alkalmazás után 7-10 nap múlva hatékony koncentrációt tartanak fenn a gomba kóros tüneteinek megszüntetése érdekében. A gyógyszer kismértékű szisztémás abszorpcióval rendelkezik, a plazmában az anyag aktív komponense az érzékenységi határ alatt van meghatározva.

Használati utasítások

Az Oflomil gombaellenes hatóanyagot használják az élesztő, a kórokozók penészgomba, a dermatophyták által okozott lábak és kezek kóros elváltozásainak tüneteinek megszüntetésére. A gyógyszert fel lehet használni továbbá, hogy megakadályozza az onychomycosis ismétlődését a felnőtt betegek kezei és lábai körömlemezén. A terméket csak külsőleg használhatja.

Adagolás és adminisztráció

A Oflomil az érintett lemezre hetente 1-2 alkalommal alkalmazott. Az alkalmazási szakaszokat be kell tartani:

 1. A felhordás előtt távolítsa el a köröm érintett területeit a mellékelt körömfájllal.
 2. Tisztítsa meg és zsírtalanítsa a körömlemez felületét egy alkoholos tintával. Ezt a kezelést a lakk minden egyes alkalmazása előtt el kell végezni.
 3. Dörzsöljük a spatulát a lakkban, óvatosan távolítsuk el az injekciós üvegből, anélkül, hogy megérintenénk a nyakát, anélkül, hogy az injekciós üveg nyakának szélét feltörnénk.
 4. A lakkot a köröm felszínére spatulával kell felhordani. Ismételje meg az eljárást minden érintett körmön.
 5. A használat után azonnal zárja be a csomagolást.
 6. Hagyja az anyagot három percig száradni.
 7. Törölje le a spatulát a használt tamponnal, anélkül, hogy megérintette volna a kezelt körmöket. Tampont dobni.
 8. A Oflomil alkalmazása után 10 perc elteltével a nők dekoratív lakkot alkalmazhatnak.

A kezelés folytatódik egészséges köröm teljes növekedéséig. A kezelések hozzávetőleges időtartama a kezek onychomycosisára hat hónap, a lábakon - 9-12 hónap. Minden egyes későbbi feldolgozásnál a dekoratív eszközöket töröljük, a maradékokat körömfájlokkal megtisztítjuk, a felületet tamponnal zsírtalanítjuk. Ha a körmök lassan nőnek, az állapot javulásának klinikai tünetei csak 2-3 hónapos folyamatos kezelés után figyelhetők meg. Ha nem tartózkodnak a negyedév során, forduljon orvosához.

Különleges utasítások

A hatékony kezeléshez és a maximális eredmény eléréséhez kövesse a Oflomil használatának szabályait. Ezeket a Speciális utasítások részben ismertetjük:

 1. A sérült köröm kezelésére szolgáló pálcika nem használható egészséges lemezeken.
 2. Ha a betegek szerves oldószerekkel dolgoznak, akkor kézvédő kesztyűt kell viselniük
 3. A tamponokat gyúlékony anyaggal impregnálják.
 4. Kerülje a gyógyszert a fülbe, a szemekbe, a nyálkahártyákba, különben hólyagok megjelenését, viszketést eredményez.
 5. Használat előtt a szert a betegek, akik hajlamosak az gombák fejlődését (a perifériás keringési zavarok, immunhiány, cukorbetegség), köröm dystrophia vagy megsemmisült lemez kapcsolatba kell lépnie az orvos konzultáció céljából.
 6. A gyógyszer gyermekek számára tilos.
 7. A gyógyszer alkalmazása nem befolyásolja a pszichomotoros reakciók sebességét vagy a figyelem koncentrációját.
 8. A gyógyszer nem hatékony a pikkelysömör ellen.

Kábítószer kölcsönhatások

A kezelés során nem ajánlott a hamis mesterséges köröm alkalmazása, a szerves oldószerek használata kesztyű nélkül, mivel ez károsíthatja a lakkbevonatot és gyengítheti a Forlomil gomba hatásának hatékonyságát. Egyéb lehetséges gyógyszerkölcsönhatások és a gyógyszer más gyógyszerekkel való hatásai nem szerepelnek a használati utasításban.

Mellékhatások

A Oflomil gomba által okozott Lac nem okozhat mellékhatásokat ritkán, ha megfelelően alkalmazzák. Lehetséges negatív reakciók a köröm károsodása, színe megváltozása, megnövekedett törékenység, rövid alkalmazás után égési érzés, kontakt bőrgyulladás bőrrel való érintkezés esetén, erythema. A gyógyszer túladagolása valószínűtlen. Véletlen lenyelés esetén öblítse le a gyomrot, és forduljon orvoshoz.

Ellenjavallatok

A gyógyszert óvatosan adják terhesség és szoptatás alatt (laktáció), mivel nem ismert, hogy a komponensek átjutnak-e a méhlepénybe és az anyatejbe, valamint hogy negatív reakciókat okoznak-e. A gombától származó Oflomil lakk használata ellenjavallt a gyermek kora, túlérzékenysége a készítmény összetevőire vagy allergiájára.

Eladó és tárolási feltételek

A Oflomilt recept nélkül adják fel, és 25 évnél nem magasabb hőmérsékleten tárolják két évig. Ne fagyassza le az injekciós üvegeket a gombából.

Oflomil lakk analógok

Cserélje ki a gombaölő körömlakkot antimikotikus készítményekkel ugyanazzal a felszabadítási formával, hasonló vagy hasonló összetétellel. A Oflomil analógjai:

 • Loceril - az amorolfinra épülő gombaölő körömlakk ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy hasonló szer;
 • A Flamin - egy 5% -os koncentrációjú amorolfinnal kombinált gyógyszer, az onokomikózis elleni szerekkel szembeni gombaellenes aktivitást mutat.

Price Oflomila

A Oflomil megvásárlása gyógyszertárak, internetes részlegek segítségével lehetséges. A recept vásárlásakor nincs szükség. A költség az eladó eladási árrésétől függ. Az Oflomil és az alapok analógjai közelítő árai:

A termék neve, a kibocsátás formája, a palack térfogata

Nem lakkozott lakk

Az amorolfin gátolja a gomba reproduktív funkcióját, megakadályozza annak szaporodását és terjedését.

Ezenkívül az amorolfin-hidroklorid gyorsan megöli a különböző fajok kórokozó gombáinak sejtjeit. A hatékony gombaellenes hatásnak köszönhetően ez a lakk még a gombás megbetegedéseknél is segít.

Ebben a cikkben megfontoljuk, hogy az orvosok miért írják fel a Oflomil-ot, beleértve a gyógyszertárak használati utasítását, analógjait és árait. REKOMÁNYOK azokról az emberekről, akik már használják a Oflomil lakkot, a megjegyzésekben olvashatók.

Összetétel és kibocsátás formája

A gyógyszer tiszta körömlakk formájában kapható. A Oflomil nagy előnye, hogy teljesen készen áll a használatra. Nem kell további eszközöket vásárolnia. A készlet tartalmazza:

 • egy üveg üveg (2,5 ml);
 • 6 pengével az applikátorral;
 • 12 körömfájl;
 • 12 csomag tisztító tamponokkal.

A hatóanyag 55 mg amorolfin-hidroklorid. Segédanyagok:

 • 10,5 mg glicerin-triacetát;
 • 125 mg ammónium-metakrilát kopolimer;
 • etil-acetát 150 mg;
 • ecetsav-butil-észter 50 mg;
 • vízmentes etanolt.

Klinikai-farmakológiai csoport: gombaellenes gyógyszer külső használatra.

Mi segít a Oflomilnak?

Az alábbi feltételek a Oflomil használatára utaló jelek lehetnek:

 1. A különböző típusú kórokozó gombák által okozott gombafertőzések;
 2. Subungual hyperkeratosis;
 3. A okolonogtevogo henger kandidái;
 4. Onihoshizis;
 5. Az onokomikózis profilaxisa.

Farmakológiai hatás

Gombaellenes gyógyszer külső használatra. Fungisztatikus és fungicid hatással rendelkezik, amely a gombák citoplazmatikus membránjának károsodásával okozza a szterin bioszintézisének megzavarását. Csökkenti az ergoszterin tartalmát, felhalmozza az atipikus sterikus, nem lapos sterolok tartalmát.

Számos fellépés van. Nagyon aktív a gombás nail léziók leggyakoribb és ritka patogénjei ellen:

 • dermatophytes - Trichophyton spp., Microsporum spp., Epidermophyton spp.;
 • a Dematiaceae - Cladosporium spp., Fonsecaea spp., Wangiella spp.
 • élesztőgombák - Candida spp., Cryptococcus spp., Malassezia spp. (Pityrosporum spp.);
 • penészgombák - Alternaria spp., Scopulariopsis spp., Hendersonula spp.;
 • dimorf gombák - Coccidioides spp., Histoplasma spp., Sporothrix spp.

Használati utasítások

A használati utasítás szerint a Oflomil lakk csak külsőleg használható. Az ujjakat vagy lábujjakat hetente 1-2 alkalommal szúrja be az alábbiak szerint:

 1. A gyógyszer alkalmazása előtt távolítsa el a köröm érintett felületét (különösen a felületén) a mellékelt körömfájllal.
 2. Ezután tisztítsa meg a köröm felületét és zsírtalanítsa a mellékelt, alkohollal nedvesített tampont.
 3. A körömfájl és az alkohollal törlő köröm feldolgozását a készítmény minden egyes felhasználása előtt el kell végezni.
 4. Fektesse a spatulát a lakkba. A spatulát el kell távolítani az injekciós üvegből anélkül, hogy hozzáérne a nyakához, ne törölje fel a felesleges lakkot az injekciós üveg nyakán.
 5. A lakkot az érintett köröm teljes felületére spatulával kell felhordani.
 6. Ismételje meg a fenti eljárást minden érintett körmön
 7. Használat után szorosan zárja le az injekciós üveget.
 8. Hagyja a lakkot kb. 3 percig száradni.
 9. Spatula törölje le a használt tampont. Kerülje el a feldolgozott körmök és a tampon érintkezését. A használt tampont eldobják.

A kezelést folyamatosan kell folytatni, amíg a köröm regenerálódik, és a seb teljesen meggyógyul.

A kezelés átlagos időtartama 6 hónap a kezek körmöknél és 9-12 hónap a lábak körmökhöz képest.

Megtalálták az esküdött ellenséges gombás körmöket! A körmöket 3 napon belül megtisztítják! Vedd el.

Lac Ophlomil a körömgomból

Lac a "Oflomil" körömgombából, ő "Flamin" - hatékony antimikotikus készítmény, kizárólag külső alkalmazásra. Megszünteti a körömlemez gombáját a kézen, valamint a lábakon, és elősegíti a köröm szerkezetének gyors helyreállítását. Ennek a szerszámnak a megfelelő használatával a köröm gyorsan megjelenik egészséges megjelenésként, mivel a gyógyszer hatóanyagai megölik a gombát és megakadályozzák az egészséges területek terjedését.

Lac Ofomil jól megalapozott a vásárlók körében.

A "Oflomil" lakk fő hatóanyaga az Amorolfin.

Segít eltávolítani számos gombát, amelyek a mycosis kialakulását idéznek elő:

Ez nem egy teljes listája az onychomycosis kórokozóinak, amely megszünteti ezt a terápiás lakkot.

Az Amorolfin mellett a Oflomil triacetint, trimetil-ammonioetil-metakrilát-kloridot, etil-acetátot, etakrilát kopolimert és vízmentes etanolt is tartalmaz. Mindezen összetevők célja az onychomycosis megszabadulása.

A lakk komponensei gyorsan behatolnak a körömlemez mélyébe, így elpusztítják a spórákat. Fungicid (fertőtlenítő) hatásuk van. A gyógyszer károsítja a gombasejtek membránját, megzavarja az intracelluláris anyagcsere folyamatokat, a szterinek szintézisét.

Az érintett körmökre való felhordás után a lakk gyorsan szárad, légmentes filmet hozva létre. Megakadályozza, hogy a levegő belépjen a körömbe, így a gombák nem fejlődhetnek, tovább szaporodnak és fokozatosan meghalnak. Ez a film a körömön marad 10-14 nappal az alkalmazás időpontjától. Ezen időszak alatt a hatóanyag hatóanyagai továbbra is működnek.

Kiváló remedy a körömgomba "Oflomil"

Ezt a hatékony gombaellenes lakkot használják:

 • az onokomikózis kezelésére, ha a köröm legfeljebb 2/3-a befolyásolja, amikor a helyzetet elhanyagolják, hatékonyabb a lakk használata más gyógyszerekkel együtt;
 • a gomba fertőzés megelőzése érdekében.

A "Oflomil" mindenkinek alkalmas, mivel gyakorlatilag nincsenek komoly ellenjavallatok.

Az onychomycosis kezelésére szolgáló lakk folyadék formájában keletkezik. Átlátható, színtelen vagy világos sárga színű lehet. A termék gyártója a Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (India).

Az "Ofmol" gomba elleni gyógyszer egy egész halmaz. A készlet tartalma:

 • egy üveg gyógyszerlakk;
 • 12 körömfájl a körömlemezek kezeléséhez, minden egyes ujjhoz egy egyedi eszközt használnak;
 • 6 alkohollal impregnált pamutszivacs;
 • 6 töltőanyagok a lakk felhordására;
 • részletes utasításokat.

Mindez egy karton csomagban van, amely kék-fehér színű.

Az ár - mennyibe kerül az Oflomil?

A "Oflomil" körömlakkot egy gyógyszertárban 920 rubel áron lehet megvásárolni. 2,5 ml-es üveghez. Elég költséges, ezért egy palacknak ​​elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy befejezze a kezelést. Ha nagy mennyiségű köröm érinti őket, 2-3 üvegt kell vásárolnia.

Mi van a csomagolásban a "Oflomil" lakkal?

Használati útmutató - hogyan kell használni

A gombáknak a körmökre való kijavítása érdekében a lakkot fel kell használni, figyelembe véve az utasításokban megadott ajánlásokat:

 1. Először is meg kell gőzölni a lábadat vagy a kezed.
 2. Ezután meg kell tisztítani az előkészített körömlemezt a nekrotikus és érintett területekről. Erre a célra a készletben található körömfájlokat használják. Minden egyes körmön egy egyedi eszközt alkalmaznak annak kizárására, hogy a kórokozóknak az egészséges körömre vonatkozó ellentmondás átkerüljön.
 3. Miután befejezte a tisztítást a körmökön, kezelnie kell a felületet egy tollal nedvesített alkohollal. Várjon, amíg teljesen szárazak.
 4. A következő lépés, hogy összegyűjti a készletben található különleges lapátot, elegendő mennyiségű lakkot, vastag réteget alkalmazzon az érintett körmökre. Fontos, hogy óvatosan járjunk el úgy, hogy a spatula ne érintse meg az injekciós üveg nyakát.
 5. Várjon 3-5 percig, amíg az ügynök teljesen megszárad.
 6. Kezelje az összes szerszámot és a nyaklakkot az alkohollal. Ez a fertőtlenítéshez szükséges.

Még az "elhanyagolt" gomba otthon is gyógyítható. Ne felejtsd el eloszlatni naponta egyszer.

Ez a folyamat a feltüntetett sorrendben kötelező minden használat előtt.

A pozitív eredmény néhány napos használat után észrevehető. De a teljes helyreállításhoz hetente 1-2 alkalommal kell alkalmazni, hosszú szünetek nélkül. A kezelés folytatódik, amíg az érintett köröm nő. A növekedési ütemtől függően 6-12 hónapig tart. A körömlemezt a lábakon hosszabb ideig helyreállítják.

A dekoratív lakkot nem alkalmazzák a terápiás lakkra. Nem lehet felépíteni vagy beilleszteni a körmét.

Orvosi lakk alkalmazása gomba ellen

Ellenjavallatok és mellékhatások

Az "Ofmol" egy biztonságos készítmény, de a készítmény kis mennyiségű toxikus anyagot tartalmaz, ezért számos ellenjavallatot biztosítanak annak felhasználására:

 • túlérzékenység;
 • legfeljebb 5 éves korig;
 • terhesség
 • a szoptatás ideje.

Más gyógyszerek esetén a lakk rendszerint kölcsönhatásba lép.

Import és orosz analógok Oflomila

Ha van vágy, vagy szükség van a "Oflomil" helyettesítésére, akkor választhat egy analógot:

 1. Laceril lakk - Az amorolfin aktív szerepet játszik ebben az ügynökben. Ez az eszköz rendkívül hatékony, megsemmisítve a gombák nagy listáját. Alkalmazva egészen a teljes gyógyulásig hetente 1-2 alkalommal. A költségek 2,5 ml - 1300 rubel.
 2. Batrafen - lakk a Cyclopyrox aktív komponenssel, amely megsemmisíti 58 gombás fajat. A gyógyszer alkalmazásának világos rendszere van: az első hónapban a gyógyszert minden második napon adják be, a második hónap hetente kétszer, a harmadik hónap csak hetente egyszer. Ez egy nagyon hatékony lakk. Költsége 1 250 rubel.
 3. "Demicten" lakk - orosz analóg, amely kiküszöböli a gombabetegek felületén található gombás betegségeket. Ez a gyógyszer sokkal olcsóbb, mint az "Ofmol". Az ára 350 rubel. Hetente kétszer alkalmazza a körmök készítését. Ez a legolcsóbb analóg.
 4. Mikozan- természetes összetevőkön alapuló készítmény. Összecsomagolja a körömlemezt, enyhíti a mycosisot. Naponta kétszer 2-5 hónapig alkalmazzák. Költsége 550 rubel.

Vásárlói vélemények

A "Oflomil" elleni antimikotikus lakk hatásosságát az emberek pozitív visszajelzése is alátámasztja. De vannak olyanok, akik nem segítik a kábítószert. Mindent a test egyéni jellemzői, valamint a betegség színvonala határozza meg.

Edzőként dolgozom a medencében, így állandóan a gümagfertőzés "kockázati zónájában" maradok, de mielőtt a problémák nem lennének. Hat hónappal ezelőtt észrevettem, hogy a hüvelykujjamon lévő köröm kezd sárga színűvé válni. Rendkívül ideges vagyok. Felhívott az orvoshoz, "Oflomil" -nak nevezte ki. Először bizalmatlansággal reagált, de egy hónapon belül javult a köröm állapota, és 2,5 hónap elteltével az érintett terület teljesen megnőtt. Most a lakkozást profilaxis céljára használom. Jobb, ha biztonságban lehet.

A "Mikozan" lakk jó alternatíva a "Oflomil" lakkhoz

Nem tudom, hol, de a gomba megjelent a kezem körmein. Az összes eszköz közül választottam lakkot, mert úgy döntöttem, hogy ez a legmegfelelőbb megoldás. Ajánlott "Oflomil". A költségek elég magasak, de úgy döntöttem, hogy elegendő az üveg. 3 hónapig elkenődött, de nem történt javulás. Továbbá nőtt az érintett köröm területe. Más gyógyszereket kellett keresnem. A jövőben nem kívánok lakkot használni.

Korábban gomba volt, hosszú ideig kellett kezelni. Legutóbb az egyik láb körmein jelent meg. A feleségem tájékoztatta a "Oflomil" lakkot, és úgy döntöttem, megpróbálom. Mivel a színpad kezdeti volt, az eszköz segítségével 3 hónapig meg lehetett szabadulni a betegségtől. A gyógyszer elég jó.

Christina, 24 éves.

Nem segítettem a "Oflomil" lakk. Kezelt onokomicózis 1,5 hónap, de javulás nem volt megfigyelhető. Nos, ez nem kezdett hosszabb ideig kísérletezni, hanem a bőrgyógyászhoz. Kenőcsöt írt elő, ami segített. Ennek a lakknak egyértelműen negatív hozzáállása van.

A "Oflomil" lakk különösen hatékony, ha az onychomycosis korai szakaszában elkezdi használni. A gyógyszer fő előnyei közé tartozik az egyszerű használat, biztonság, sokoldalúság. A gyógyszer kiválóan alkalmas a gombafertőzés megelőzésére, mivel biztonságos. Használat előtt azonban érdemes konzultálni az orvossal a mellékhatások kockázatának minimalizálása érdekében.

Most egy kicsit a gomba elleni küzdelem titkairól

Értékelje ezt a cikket
(3 becslések, átlag 4.00 5)

Nem lakkozott lakk

Inkomplex lakk: használati útmutató és felülvizsgálat

Latin név: Oflomil lak

ATX kód: D01AE16

Hatóanyag: Amorolfin (Amorolfine)

Gyártó: Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (India)

Frissítse a leírást és a fényképet: 05/18/2018

Árak a gyógyszertárakban: 689 rubel.

Külsõ lakk - gombaellenes külsõ szer.

A kibocsátás és az összetétel formája

Adagolási forma - körömlakk 5%: átlátszó, színtelen vagy halványsárga folyadék (2,5 ml-es üvegampullákba a sötétben, helyezni egy műanyag tálcát 1 üveg, polipropilén tartályban applikátorral 6 ellátva spatulák, tasakok 12 tisztító pálcikákat és 12 körömreszelő, egy tálca van csomagolva egy kartondobozba).

Összetétel 1 ml lakk:

 • hatóanyag: amorolfin (hidroklorid formájában) - 55,7 mg;
 • Kiegészítő komponensek: kopolimer metil-metakrilát, etil-akrilát és trimetilammonioetilmetakrilata-klorid (2: 0,2: 1) [az ammónium-metakrilát kopolimer (A típus) (Eudragit RL 100)], a triacetin (glicerin-triacetát), butil-acetát, etil-acetát, etanol vízmentes.

Farmakológiai tulajdonságok

farmakodinámia

Az amorolfin széles spektrumú gombaellenes szer fungisztatikus és fungicid tulajdonságokkal. Az akció mechanizmusa annak a képességének köszönhető, hogy megakadályozza a szterin bioszintézisének gátlását a gomba citoplazmatikus membránján. Csökkenti az ergoszterin tartalmát, és elősegíti az atipikus sterikus, nem lapos sterolok felhalmozódását.

Nagy aktivitással rendelkezik a körömlemezek gombás elváltozásainak leggyakoribb és ritka kórokozóival szemben, mint például:

 • dermatophytes: Microsporum spp., Trichophyton spp., Epidermophyton spp.;
 • dimorf gombák: Histoplasma spp., Coccidioides spp., Sporothrix spp.;
 • penészgombák: Scopulariopsis spp., Alternaria spp., Hendersonula spp.;
 • élesztőgombák: Malassezia spp. (Pityrosporum spp.), Cryptococcus spp., Candida spp.;
 • a Dematiaceae családból származó gombák: Fonsecaea spp., Cladosporium spp., Wangiella spp.

farmakokinetikája

Miután az ujjlenyomatokat gyorsan felszívja (az első 24 órában), és majdnem teljesen behatol a körömlemezbe, majd a körömágyba.

Az érintett körömlemezen a hatóanyag hatékony koncentrációját az első alkalmazás után 7-10 napig tartjuk.

Az amorolfin szisztémás abszorpciója elhanyagolható: a vérplazma koncentrációja a kimutatási módszerek érzékenységi határánál (kevesebb, mint 0,5 ng / ml) van.

Használati utasítások

Az utasítások szerint a Oflomil lakk dermatophyták, penészgombák és élesztőgombák által okozott gombás körömfertőzések megelőzésére és kezelésére szolgál.

Ellenjavallatok

A körömlakk ellenjavallt azoknál a betegeknél, akik fokozott érzékenységgel rendelkeznek az összetétel bármely összetevőjében.

Használat: Oflomil lakk: módszer és adagolás

A kiábrándító lakkot külsőleg alkalmazzák. A kezek és / vagy lábak érintett körömlemezeire hetente 1-2 alkalommal kell alkalmazni.

A kábítószer használatára vonatkozó általános ajánlások:

 • ha a lakkot a mellékelt körömfájllal együtt alkalmazza, lehetőleg távolítsa el az érintett területeket, különösen a köröm felszínén;
 • tiszta és zsírtalanítsa a köröm felületét a hozzá csatolt tamponnal, amelyet alkohollal nedvesítettek;
 • Foltjuk le a spatulát a lakkban, és távolítsuk el a palackról anélkül, hogy megérintjük a nyakát, és nem töröljük a nyak fölöslegét;
 • a lakkot egyenletesen kell felhordani az érintett körömlemez teljes felületére, ismételje meg minden érintett körömre;
 • szorosan zárja le az injekciós üveget;
 • a lakkot kb. 3 percig hagyja megszáradni;
 • törölje le a spatulát egy tollal, amelyet a köröm tisztítására használt;
 • tampont dobni;
 • Alaposan mossa meg a kezet. Ha a lakkot a kezek körmeire alkalmazzák, akkor meg kell várni, hogy teljesen megszáradjon.

A nők szükség esetén díszítő lakkot alkalmazhatnak a gyógyszer tetején, de legfeljebb 10 perccel az Oflomil lakk teljes szárítása után.

A gyógyszer minden egyes ismételt alkalmazásakor gondosan el kell távolítani a díszítő lakkot a körmökről (ha van ilyen), használd a körömfájlokat a körmök érintett területeinek kezelésére, tisztítsd és zsírtalanítsd fel a felületet alkoholos törlőkendővel.

A kezelés időtartama egyedi. A folyamatos kezelést addig kell folytatni, amíg a körmök teljesen megrepednek és regenerálódnak. Átlagosan a gyógyszer időtartama 6 hónap, a kezek körömlemezének károsodása, 9-12 hónap - a lábakon.

A körmök lassú növekedése miatt az állapot javulásának első jelei csak 2-3 hónapos kezelés után jelentkezhetnek. Ha 3 hónap után nincs klinikai javulás, keresse fel kezelőorvosát.

Mellékhatások

A nem lakkozott lakk ritkán okoz nem kívánt reakciókat.

Bizonyos esetekben a következő hatások fordulnak elő:

 • ritkán (0,01-0,1%): a szegek károsodása (a körömlemez megnövekedett törékenysége és törékenysége, elszíneződés). Ezek a jelenségek lehetnek gombás támadások is;
 • nagyon ritkán (

Festett lakk - hivatalos használati utasítás

Regisztrációs szám:

A termék kereskedelmi neve: Offomil Luck

Nemzetközileg elismert név (INN): amorolfine

Adagolási forma: körömlakk

Hozzávalók:
1 ml készítmény tartalmaz:

Hatóanyag:
Amorolfin-hidroklorid, 55,70 mg
az amorolfin tekintetében 50,00 mg
Segédanyagok:
Triacetin (glicerin-triacetát) 10,50 mg
Metil-metakrilát, etil-akrilát és trimetilammonioetilmetakrilata klorid kopolimert [2: 0,2: 1] (ammónium-metakrilát kopolimer (A típus) (Eudragit RL 100)) 125,00 mg
Etil-acetát 150,00 mg
Butil-acetát 50,00 mg
1 ml vízmentes etanolt

leírás: tiszta folyadék színtelen vagy világos sárga színű.

Farmakoterápiás csoport: gombaellenes szer.

ATX kód: D01AE16

Farmakológiai tulajdonságok
Gombaellenes gyógyszer külső használatra. Fungisztatikus és fungicid hatással rendelkezik, amely a gombák citoplazmatikus membránjának károsodásával okozza a szterin bioszintézisének megzavarását. Csökkenti az ergoszterin tartalmát, felhalmozza az atipikus sterikus, nem lapos sterolok tartalmát.

Számos fellépés van. Nagyon aktív a gombás nail léziók leggyakoribb és ritka patogénjei ellen:

Dermatophytes: Trichophyton spp., Microsporum spp., Epidermophyton spp.
Élesztőgombák: Candida fajok, Cryptococcus spp., Malassezia spp. (Pityrosporum spp.)
Mold gombák: Alternaria spp., Scopulariopsis spp., Hendersonula spp.
A Dematiaceae családból származó gombák: Cladosporium spp., Fonsecaea spp., Wangiella spp.
Dimorfikus gombák: Coccidioides spp., Histoplasma spp., Sporothrix spp.

farmakokinetikája
Amikor a körmökre tapad, behatol a körömlemezre, majd a körömágyba (szinte teljesen az első 24 óra alatt). A hatásos koncentrációt az érintett körömlemezen az első alkalmazás után 7-10 napig tartják. A szisztémás abszorpció elhanyagolható: a plazmában a koncentráció a kimutatási módszerek érzékenységi határánál (kevesebb, mint 0,5 ng / ml) van.

Használati utasítások

 • Dermatophyták, élesztő- és penészgombák által okozott gombás nail-léziók kezelése;
 • A gombafertőzés megelőzése.

Ellenjavallatok
Az amorolfinnal vagy a készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység.

Alkalmazás terhesség alatt és szoptatás alatt
Az amorolfin vemhes és szoptató nőkben való alkalmazására vonatkozó korlátozott adatok miatt a készítmény használata a terhesség alatt és a szoptatás alatt nem ajánlott.

Adagolás és adminisztráció
Külsőleg. A sérült ujjakat vagy lábujjakat hetente 1-2 alkalommal kell alkalmazni az alábbiak szerint:

1. A gyógyszer használata előtt távolítsa el a köröm érintett felületét (különösen a felületéről) a mellékelt körömfájllal.

2. Ezután tisztítsa meg a köröm felületét és zsírtalanítsa a mellékelt, alkohollal nedvesített tampont.

A készítmény minden további alkalmazását megelőzően a köröm kezelését a körömfájllal is elvégezni, majd a fennmaradó lakkréteget egy alkoholos törlővel eltávolítani.

3. Fektesse a spatulát a lakkba. A spatulát el kell távolítani az injekciós üvegből anélkül, hogy hozzáérne a nyakához, ne törölje fel a felesleges lakkot az injekciós üveg nyakán.

4. A spatulával egyenletesen felhordja a lakkot az érintett köröm teljes felületére.

Ismételje meg a fenti eljárást minden érintett körmön.

5. Használat után szorosan zárja le az injekciós üveget.

6. Engedélyezze a lakkot kb. 3 percig száradni.

7. Törölje le a spatulát a köröm tisztítására használt tollal, miközben elkerülje a kezelt köröm és a tampon érintkezését. Távolítsa el a használt tampont.

A dekoratív körömlakk alkalmazása legkorábban 10 perccel az Offomil Lac körömlakk alkalmazása után lehetséges.

A körömlakk újrahasznosításával Offomil Lac. gondosan el kell távolítani a maradék a dekoratív körömlakk, majd a kísérő körömreszelőre kezelésére az érintett területet, és távolítsa el a maradék körömlakk réteget alkoholos vattával. Az eljárás végén alaposan mosson kezet. Abban az esetben, ha a lakkot a körmökre helyezték, várjon, amíg teljesen megszárad.

Száradás után a lakk rendszeresen mosson kezet és lábat szappannal.

A kezelés folyamatosan folytatódik, amíg a köröm regenerálódik és a seb teljesen meggyógyul.

A kezelés átlagos időtartama 6 hónap a kezek körmöknél és 9-12 hónap a lábak körmökhöz képest.

A körömlemezek lassú növekedése miatt a javulás első jelei csak 2-3 hónapos alkalmazás után válnak észrevehetővé. Ha javulási jelei vannak 3 hónap után, ajánlott orvoshoz fordulni.

Gyermekekben való alkalmazás
A gyógyszer gyermekgyógyászati ​​betegeknél történő alkalmazásáról szóló klinikai adatok nem állnak rendelkezésre, ezért ne írja elő a gyermekek számára.

Mellékhatás
A Oflomil Lak hatóanyag alkalmazása esetén a nemkívánatos reakciók ritkák. Az ilyen körömkár, mint az elszíneződés, a körömlemezek megsemmisítése, a sérülékeny körmök, lehet a gombás körömkárosodás.

Valamennyi mellékhatás jegyezni alkalmazása során a gyógyszer Oflomil Lac kerülnek bemutatásra az alábbi táblázatban az elfogadott osztályozási rendszer szervek és előfordulási gyakorisága: nagyon gyakran (≥1 / 10), gyakran (≥ 1/100 -

Foltos, lakk

analógok

 • Analóg amorolfin - Loceril alapján.

Egyéb gombaellenes lakkok:

Analóg kiválasztásakor figyeljen a palack térfogatára!

Az átlagár online * 865 r.

Hol vásárolhat:

Használati utasítások

Jelzés: ez a készítmény a gombák által kiváltott körömlemez károsodásának megszüntetésére szolgál: penész, élesztő és / vagy dermatophyták. Nemrégiben a lakkot tévesen "flaminnak" nevezik. Ezenkívül a Oflomil alkalmazása profilaktikus, ha tudjuk, hogy lehetséges a kontaktus a gombás hordozóval (pl. Medence).

Adagolás és kezelés:

Az ügynököt kizárólag kívülről kell alkalmazni, a kezek vagy a lábak körömlemezére való felhordásával. Alkalmazásakor a következő műveleteket kell megfigyelni:

 1. A körömfájl segítségével, melyet egy gyógyszerrel együtt szállítanak, a szöget bezáró összes halott nyakat el kell távolítani.
 2. Az alkohollal nedvesített tampont használva meg kell zsírtalanítani minden kezelést igénylő felületet. Figyelem! Ezt a pontot meg kell ismételni az Ofmol minden alkalmazása előtt!
 3. Óvatosan mártsa be a spatulát a lakkba. Ne érintse meg az üveg szerszámát az eszközzel, vagy próbálja meg törölni a felvett termék feleslegét.
 4. Ha ugyanazt a lapátot használja, fedje le a szerszámot a kezelésre szoruló összes körmével.
 5. Miután a lakkot az utolsó körömre helyezte, a palackot szorosan le kell zárni.
 6. A lakk három percig szárad meg: ebben az időben ne érintse meg a körmöket.
 7. Használjon már használt tampont, törölje le a spatulát, dobja el a tampont. Ne engedje, hogy érintkezzen a kezelt körmökkel.

A kezelést nem lehet megszakítani addig, amíg az érintett terület teljesen vissza nem áll, és az egészséges köröm nő. Általában a terápiás kurzus kb. Hat hónapja a kezek köré és egy évig - a lábakon.

Ellenjavallatok: Az Oflomil használata csak akkor tilos, ha a készítményt alkotó összetevők egyéni intoleranciája van. Mivel a lakk hatása a gyermek testére nem terjedt ki, nem alkalmazzák 12 évesnél fiatalabb betegek kezelésére.

Mellékhatások

Körülbelül egy ezer embernek lehetnek mellékhatásai a Oflomil alkalmazása miatt. Azt a következtetést vonják le, hogy a köröm törékennyé válik, vagy megváltozik a színe. A klinikai vizsgálatok során nem lehet egyértelmű magyarázatot elérni, valószínűleg ez a súlyosan elhanyagolt betegség következménye.

Sokkal ritkábban (kb. Egy beteg 10 000 emberen) égő érzés van a körömlemezen, amely azonban nagyon gyorsan halad.

A lakk és a bőr állandó érintkezésével a kontakt dermatitis nem zárható ki. Ennek megakadályozása érdekében a lakkot csak a körömre kell ráhúzni anélkül, hogy megérintene volna a bőr.

Összetétel és farmakokinetika

A fő hatóanyag az amorolfin (kb. 56%), segédösszetevők:

 • triacetin
 • etanol
 • Etil-acetát
 • Butil-acetát
 • Metil-metakrilát
 • Ammónium-metakrilát kopolimer
 • Trimetil-ammonioetil-metakrilát-klorid és etil-akrilát kopolimer

A Oflomil egy kültéri használatra szánt gyógyszappan, mely a gombás léziók elleni küzdelemre szolgál. Alkalmazása után fungisztatikus és gombaölő hatás lép fel, amelyet a gomba citoplazma membránjának károsodása okoz. Rendszeres használat mellett a gomba növekedéséhez hozzájáruló anyagok szintje csökken.

A Oflomil széles spektrumú gyógyszer, amely bizonyítottan hatékony nemcsak ismert, hanem ritka gombás kórokozókkal szemben is.

Különleges utasítások

 • Természetesen a terhesség vagy a szoptatás ideje alatt a Oflomil lakk kezelése nem ajánlott.
 • Nem áll fenn a kölcsönhatás más gyógyszerekkel való egyidejű alkalmazásukkal.
 • Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gyógyszert külső használatra szánják és gyakorlatilag nem szívják fel, a túladagolás lehetetlen.
 • Ha véletlenül lenyeli, azonnal öblítse ki a gyomrot, vagy azonnal forduljon orvoshoz, és mutassa meg neki a csomagot.
 • A járműnek az Ofmol használatával történő vezetésére való képesség nem befolyásolja.
 • Ha a Oflomil-kezelés alatt álló személy szerves oldószerekkel érintkezik, a körmöket speciális kesztyűvel kell védeni.
 • Tilos kozmetikai lakkot használni a kezelés folyamán.
 • A lakk megjelenését ki kell zárni a nyálkahártyákra, a szemek és a fülükön.

Vélemények

(Hagyja visszajelzését a megjegyzésekben)

[su_quote cite = "Elena, 34 éves"] Sikertelen pedikűr után a kabinban volt egy szörnyű viszket a lábujjak. Egy ismerős bőrgyógyász arra a következtetésre jutott, hogy gomba van, és ajánlotta az Offomilt. Az első két hétben nem vettem észre az eredményt, lábujjaim folyamatosan viszketőek voltak, különösen ha izzadtam. Alig szorítottam magam, hogy félig lehessek mindent. Az első pozitív változások három héttel később következtek be, és néhány hónappal később a tiszta, egészséges szögek nőttek sárgás nélkül. [/ su_quote]

[su_quote cite = "Nikolai, 45 éves"] Három évig küzdött egy gombával, miután sok kábítószert és drogot kipróbált, de hiába. Most a második hónapban az Oflomil-ot használom. Nem mondom, hogy ez csodaszer, de ha a látomás nem változik meg, akkor a normális szín és struktúra egészséges nála elkezd nőni. Lássuk az eredményt egy idő után. [/ su_quote]

* - Az értékesítés során az eladók átlagértéke nem nyilvános ajánlat

OIL LIMITED

◊ Körömlakk tiszta folyadék formájában színtelen vagy világos sárga színű.

Segédanyagok: triacetin (glicerin-triacetát) - 10,5 mg, metilmetakrilát kopolimer trimetilammonioetilmetakrilata-klorid-etil-akrilát kopolimer, [2: 0,2: 1] (ammónium-metakrilát kopolimer (A típus) (Eudragit RL 100)) - 125 mg, etil-acetát - 150 mg butil-acetát - 50 mg, vízmentes etanol - 1 ml-ig.

2,5 ml - fiolák sötét üveg (1) együtt az applikátor (6 db.) Polipropilén ellátva spatulák; körömfájlok (12 db); tasakok a tisztító tamponok (12 db.) - műanyag raklap (1) - csomagok karton.

Gombaellenes gyógyszer külső használatra. Fungisztatikus és fungicid hatással rendelkezik, amely a gombák citoplazmatikus membránjának károsodásával okozza a szterin bioszintézisének megzavarását. Csökkenti az ergoszterin tartalmát, felhalmozza az atipikus sterikus, nem lapos sterolok tartalmát.

Számos fellépés van. Nagyon aktív kapcsolatban a a leggyakoribb és ritka kórokozók a köröm gombás fertőzései: dermatophytes - Trichophyton spp, Microsporum spp, Epidermophyton spp.,.. élesztő - Candida spp, Cryptococcus spp, Malassezia spp... (Pityrosporum spp.); penészgombák - Alternaria spp, Scopulariopsis spp, Hendersonula spp.,.. gombát a család Dematiaceae - Cladosporium spp, Fonsecaea spp, Wangiella spp.,.. dimorf gombákkal szemben - Coccidioi spp plasma spp, Sporothrix spp...

Amikor a körmökre tapad, behatol a körömlemezre, majd a körömágyba (szinte teljesen az első 24 óra alatt). A hatásos koncentrációt az érintett körömlemezen az első alkalmazás után 7-10 napig tartják. A szisztémás abszorpció elhanyagolható: a plazmában a koncentráció a kimutatási módszerek érzékenységi határánál (kevesebb, mint 0,5 ng / ml) van.

- dermatophyták, élesztő- és penészgombák által okozott gombás nail-léziók kezelése;

Milyen helyes a Oflomil lakk használata körömgombák kezelésére?

Lac a körömlemez gombás elváltozásai ellen Az Ofmol (más néven Flamin) hatásos antimikotikus készítmény külső használatra. A gyógyszert gomba körömfertőzések kezelésére használják minden végtagra - karokra és lábakra. A patológiás kórokozó teljes megsemmisülése mellett a lakk felgyorsítja a körömlemez növekedését, és ezáltal lerövidíti a gyógyulási időszakot.

A megfelelő pénzeszközök felhasználását, amint azt az utasítást, a köröm gyorsan visszaállítja az egészséges megjelenés, a hatóanyagokat a gyógyszer küzd a kórokozót a betegség, és megakadályozzák a további terjedésének.

A készítmény szerkezete

Oflomil - orvosi körömlakk, gombával fertőzött. A betegséget onychomycosisnak hívják, és gyakran diagnosztizálják. A gyógyszer két módon működik: teljesen elpusztítja a gombás kolóniát, és megakadályozza létfontosságú tevékenységük folyamatát.

A lakk komponensei gyakorlatilag közvetlenül az alkalmazás után behatolnak a lemez belsejébe. A Oflomil hatékony a következő gombafajok ellen:

A fő hatóanyag az amorolfin. A hatóanyag összetételének aránya nem haladja meg az 5% -ot, de ez elegendő a szükséges terápiás eredmény eléréséhez. További felhasznált összetevők:

 • etanol;
 • etil-acetát;
 • kopolimerek és egyéb anyagok.

A gyógyszer gomba által termelt Oflomil lakk formában, ami nagyon felhasználóbarát alkalmazás. Azt jelenti csatolt a palack 6 felhordó pengék, fűrészlapok 12 kezelésére körömlemez és eldobható csomagolás nyiségével impregnálva fertőtlenítőszerrel (12 db).

A terméknek az érintett felületre való felhordása után sűrű, légzáró film keletkezik a felületen. Ez bezárja az oxigénhez való hozzáférést az érintett szövet mélységébe, ami a gomba fokozatos halálát okozza. nem fejlődhet és szaporodhat. A film integritását az alkalmazás után két hétig tartják fenn, és egész idő alatt a lakk aktív összetevői továbbra is aktívan dolgoznak.

A gyógyszer használata

A használati utasítás tartalmaz egyértelmű utasításokat a termék használatára vonatkozóan. Mielőtt a körömgombából származó Oflomil lakkot használna, a következő intézkedéseket kell tenni:

 • Öntsük a forró víz maximális mennyiségét a medencébe - amint a lábak vagy a kezek el vannak tűrve - és óvatosan távolítsuk el a végtagokat.
 • Ezután minden sérült területet el kell távolítani a köröm felületéről. De csak azok, akik eltávolíthatók. Ehhez a lakkhoz csatolt fájlokat kell használni. Minden fertőzött körömet egy új körömfájl kezel. Ez kiküszöböli annak lehetőségét, hogy a gombaspórák egészséges felületekre kerüljenek.
 • Az eljárás befejezése után a köröm felületét dekontaminálni kell. Ehhez használhatja a mellékelt tamponokat, vagy nedvesítse meg a pamutlemezt orvosi alkohollal és fertőtlenítse. Meg kell várni, amíg az alkohol teljesen megszárad.
 • A mellékelt scapula segítségével nyerje ki a lakkot a palackból és vastag réteget alkalmazzon a sérült köröm felületén. A gyógyszer extrakciója során kerülni kell az injekciós üveg nyakát a spatulával.
 • Ezután várni kell, amíg a festék teljesen megszárad. Ez 3-5 percet vesz igénybe.
 • Az eljárás végén minden eszközt fertőtleníteni kell: a palack nyakát és az összes eszközt orvosi alkohollal nedves pamutlemezzel kell kezelni.

Az eljárást a kezelési lakk minden egyes alkalmazása előtt a fenti sorrendben kell elvégezni. A gyógyszer terápiás hatását a gyógyszer első alkalmazását követő néhány napon belül figyeljük meg.

De hogy teljesen megszabaduljon az onychomycosis, használja a terméket a sérült felületre, hogy akár hetente kétszer. A lakk felhordása közötti nagy megszakítások nem hajthatók végre.

A gombás körömkárosodás általános kezelési módja hat hónap és egy teljes évig tarthat. Az ilyen hosszú idő annak a ténynek köszönhető, hogy a köröm teljes körű cseréje nagyon sokáig tart.

Különösen a lábszegek különösen hosszúak. Fontos megjegyezni, hogy a Oflomil tetején tilos díszítő lakk réteget alkalmazni. Nem használhatsz hamis körmöket, és nem is építheted őket.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Megszüntette a lakkot a körmök gombájával szemben, és szinte teljesen biztonságos előkészítést szedett, mivel a benne lévő toxikus összetevők adagja minimális. És mégis számos ellenjavallatot tartalmaz az alkalmazáshoz. Ezek a következők:

 • fokozott érzékenység az aktív vagy az egyik segédkomponens számára;
 • Gyermekkor - a gyógyszert nem alkalmazzák 5 évnél fiatalabb betegeknél;
 • a terhesség és a szoptatás időszakát.

A mellékhatások a kezelés során nagyon ritkák. Ez lehet:

 • a bőr ápoltsága a kezelt köröm körül;
 • enyhe égési érzés.

Ha a lakk alkalmazása után egy személy hasonló tüneteket okozott, akkor a gyógyszert le kell állítani. Oflomil kombinálva az összes gombaellenes hatóanyaggal.

Analóg gyógyszappan

Ha szükséges - a negatív mellékhatások kifejlődését - a Oflomil pótolható egy másik gyógyszerrel. A gyógyszer alternatívája lehet:

 • A Loceril a lakk formátumú gyógyszer. A hatóanyag aktív hatóanyaga az amorolfin. Az anyag nagyon hatásos az olyan gombák ellen, amelyek az onokomikózis kialakulását okozzák. Hetente kétszer használják a teljes gyógyulásig, amelyet elemzéssel kell bizonyítani;
 • Batrafen - lakk, amelynek hatóanyaga a cyclopyrox. Hatékony a 85 gombafaj ellen. A készítménynek egyértelmű alkalmazási terve van. A kezelés első hónapjában a lakkot minden második napon alkalmazzák. A második hónapban - hetente kétszer. A harmadik hónapban - hetente egyszer. A gyógyszer nagyon jó eredményeket ad;
 • Demikten - a hazai gyártó előkészítése, amely a szegélylemez felső rétegének károsodására szolgál. Hetente kétszer alkalmazzák a köröm előkészített felületére;
 • A Mikozan természetes eredetű anyagokon alapuló gyógymód. Ez nem csak kiküszöböli az onychomycosis tüneteit, hanem erősebbé teszi a körömot. Alkalmazza naponta kétszer 2-5 hónapig.

A Oflomil pótlásának elvégzése csak abban az esetben ajánlott, ha a gyógyszer megvásárlására vagy a kezelés hátterére nincs lehetőség, a betegnek a lakk intolerancia patológiás tüneteit fejlesztették ki. Az analóg kiválasztása előtt ajánlott orvoshoz fordulni.

További ajánlások

Számos olyan ajánlás van, amelyet a kábítószerrel végzett kezelés során követni kell:

 • használatától a terhesség és a szoptatás idején meg kell tagadni;
 • a termék véletlen lenyelése esetén nagy mennyiségű vízzel kell öblíteni a gyomort vagy sürgősen mentődagyt kell hívnia;
 • a gyógyszer nem befolyásolja a figyelem koncentrációját, így a járművezetők használhatják;
 • ha az orvosi réteg feloldására képes agresszív anyagokkal való közvetlen érintkezés esetén gumi kesztyűt kell használni;
 • Tilos kozmetikai lakkot a körmökre vagy körmök felületére az orvosi gyakorlat során tilos;
 • A nyálkahártya felületén ki kell zárni a lakk megjelenését.

Mivel a hatóanyagot csak külsőleg használják, és gyakorlatilag nem szívódik fel, azaz. a véráramba való belépése teljesen kizárt, nem lehet túladagolás. A terméket minden gyógyszertárban értékesítik. A gyógyszert orvosi rendelvény nélkül adják ki. Kívánt esetben a lakk a hivatalos gyártó weboldalán az interneten keresztül megrendelhető.

A Lak Oflomil jól bebizonyosodott a köröm gombájáról, de a gyógyszer ára igen magas. Egy 2,5 ml-es palack átlagos költsége 900 és 1200 rubel között változik. Ajánlatos a gyógyszert csak szakemberrel való konzultáció és a "körömgombák" diagnózisa megerősítésének megkezdése előtt elkezdeni.

Lac Ophilom: Útmutató a körömgombákhoz

A Oflomil egy lakk, amely onychomycosisra vékony réteget kell alkalmazni a körömlemezeken. Fagyasztva, egy vékony filmré változik, amely egyszerre több funkciót is ellát. Például megakadályozza a mikroorganizmusok bejutását a levegőbe, amelyek következtében meghalnak. Ezenkívül ez a film olyan anyagokat tartalmaz, amelyek a gomba hatását a sejtek szintjén hatják. Nem azonnal, de fokozatosan továbbítja őket, így a gyógyszer legfeljebb 10 napig "működik" - egész idő alatt a mycosis megsemmisítéséhez szükséges hatóanyag koncentrációja megmarad a körömlemezen.

A forlomil hatása a körömgomba

Oflomil lakk a körömfungustól

Az oflomil hatóanyag az amorolfin. A mesterségesen létrehozott gyógyszerkészítményben 2 enzim található, amely elpusztítja a gomba membránját, és károsítja fehérje szerkezetét. Átlagosan 1 palack készítményt készítenek a kezelésre. A kezdeti szakaszban ez 2 hónap és 6 hónap közötti lehet. Komolyabb fókuszban a körmök akár 30% -a, 2 vagy 3 lombik és több mint fél éves időtartam szükséges.

Hol vásárolhat

A gyógyszert mindenhol értékesítik, a gyógyszertárakban és az interneten is. Forlomil megvásárlásához nincs szükség receptre. Azonban mielőtt használná, jobb konzultálni orvosával. Előrehaladott állapotban, ha a köröm több mint fele megsérül, a monoterápia ezzel a gyógyszerrel nem hozhat gyors eredményt. Ezért az orvos további gyógyszereket ír elő, beleértve a krémeket, tablettákat és különböző kenőcsöket.

Használati utasítások

Mint minden más orvoshoz hasonlóan, a gomba körömlakkának is vannak jelei és ellenjavallatai. Annak érdekében, hogy ne károsítsa a testet, gondosan olvassa el a használati utasításokat.

bizonyság

Gombaellenes köröm segít megnyerni a következő típusú gombák: riptokokki, gombák, Candida, dimorph, aktinomicéta, dermatophytes, pitirosporum. Ez csak egy kis lista azokról a parazita organizmusokról, amelyek onokomikózist okozhatnak. Összesen 500 faj különböző gombát tartalmaz. Az offomil lakk triacetint, trimetil-ammonioetil-metakrilát-kloridot, etil-acetátot, etakrilát kopolimert és vízmentes etanolt tartalmaz. A gyógyszer összes ilyen összetevője megszabadulhat az onokomikózistól. Használati utasítás:

 • Onychomycosis, karimák és lábak körömgomba.
 • A betegség megelőzése.

Mellékhatás

Ez a gyógyszer majdnem nem lép be a véráramba, ezért nincs hatással a test egészére. Ez azonban helyi reakciókat okozhat. A leggyakoribb mellékhatások a következők:

 1. A dermis viszketése a körömlemez közelében.
 2. Hyperthermia.
 3. Hámozás a köröm és a lábujjak között.
 4. Kiütés.
 5. Irritációt.

Ha kellemetlen érzést tapasztal a gyógyszer alkalmazásakor, haladéktalanul hagyja abba a lakk használatát, és cserélje ki a terméket analógra, amelyet az orvos javasolhat Önnek.

túladagolás

A gyógyszert 2-3 naponként kell alkalmazni a körmökre, viszonylag vastag réteggel. Várjon kb. 5 percet, amíg a lakk teljesen megszárad. A Oflomil tiszta vagy kissé sárga folyadék. A gyakoribb alkalmazás esetén a mellékhatások növekedhetnek.

A kábítószer túladagolásáról azonban még nincs adat.

Terhesség és szoptatás ideje alatt

A készítmény terhes nőkön és szoptatáson való alkalmazásra nem javasolt, mivel a magzatra és a méhen belüli fejlődésre gyakorolt ​​hatását nem vizsgálták.

Ezenkívül nem használható gyermekek esetében - a gyógyszer hatását a gyermek testére vonatkozóan szintén nem végeztek.

Ellenjavallatok

A köröm gombát a lomolral kezeljük

A gyógyszer néhány ellenjavallattal rendelkezik, és nagyon ártalmatlannak minősül. Azonban, mivel a hatóanyagnak a szervekre gyakorolt ​​hatásának nincs elegendő ismerete, a gombaellenes lakk tilos előírni:

 1. Gyermek.
 2. Terhes.
 3. Szoptató nők.

Érdemes tájékoztatni orvosát az egyidejűleg alkalmazott betegségekről vagy gyógyszerekről is.

Mennyi ideig kell alkalmazni

A kezdeti szakaszban a kezelési idő kb. 2 hónap lehet, megelőző karbantartás esetén a lakkot 2-3 hétig vagy a palack végéig kell alkalmazni. Ha a körömlemez jelentős elváltozásokkal jár, a kezelés akár 6 hónapig is eltarthat. Leggyakrabban a tanfolyam elég 1 palack 2,5 mm vagy 5 mm. Elhanyagolt esetekben azonban legfeljebb három injekciós üveg szükséges.

Ha a rendszeres használatból eredő 3 hónapon belül nem tapasztal pozitív hatást, tájékoztassa a dermatológust, aki módosítja a dózist, vagy helyettesítheti a hatóanyagot analóg segítségével.

A Oflomil hatóanyag analógjai

A lakk legnépszerűbb analógja locerilnek nevezhető. Ezt a gyógyszert a készletben is értékesítik, és hasonlóan jár el. Ezt a vastag rétegre is alkalmazni kell. Az abszorpció 24 óráig tart, és a mycosis kórokozóra gyakorolt ​​hatása legfeljebb 2 hétig tart. Töltsön be költségeket a köröm legfeljebb 50% -ánál, 2-3 naponta egyszer.

Vannak hasonló analógok is, amelyek hasonló gombaellenes szerek: Fungoterbine; ekzifin; ekzoderil; Ekofutsin; Eraksin; Amfotsil; Batrafen; Binafin; bifonazol; Bifosin; Vagiferon; VFEND; vorikonazol; griseofulvin; Daktanol; Dafnedzhin; itrakonazol; Candide; ketokonazol; Klomegel; Clotrimazole és még sokan mások.

Szakember ajánlása

 1. A körömlakk felhordása előtt elkészíteni kell. Az előkészítés magában foglalja a lábak gőzölését, tisztítását, az elhalt bőr eltávolítását és a gomba növekedését. Használja a szerszám körömfájljait, és a lehető legnagyobb mértékben távolítsa el a lemezek sérült területeit. Minden egyes körömön külön szerszámot kell használni, amely a készletben van.
 2. Ecsetelje a körmöket.
 3. Törölje őket alkohollal áztatott pamut törlőkendővel. Ezek is szerepelnek.
 4. Alkalmazzunk egy speciális spatula oldatot a körmökön. Hagyja őket teljesen szárazra.
 5. Alkalmazáskor gondosan csökkentse a spatulát az edénybe, ha lehetséges, anélkül, hogy hozzáérne a nyakához.
 6. Az eljárást követően alkohollal törölje le az összes használt manikűr tartozékot, beleértve a körömfájlokat is. Továbbá kezelje a palack nyakát a betegség terjedésének megelőzésére.

Az egészséges körmöket is feldolgozhatja az onychomycosis ellen. A lakkot létrehozó film valódi akadályt jelent a káros gombák és baktériumok számára.

Ha lábát a körmöket kezeli, ne feledje, hogy a terápia során nem tudsz szintetikus ruhát és szoros cipőt viselni. A lábszegek kezelésénél védje a kezét kesztyűvel is.

A betegség visszafordulásának megakadályozása érdekében továbbra is alkalmazza a lakkot a gombákról a körmökre a megelőzésig, amíg az üveg véget nem ér, de legalább 1 hónappal az összes tünet eltűnése után. Annak megerősítésére, hogy a betegség nem tér vissza, a mycosisra 2 alkalommal kell elemezni egy elszabadult 2 hétig. Ha mindkét analízis kimutatja a mycosis egyik ágensének hiányát, akkor a kezelés sikeres volt, és a gyógyszer megszakítható.

óvintézkedéseket

A bőr feltörése kellemetlen érzéseket és tüneteket okozhat, ezért kívánatos a lakkot finoman alkalmazni, csak a körömlemezen. Ha valamilyen folyadék van a bőrön, törölje azt alkoholos oldattal.

Ha allergiás reakciók lépnek fel, a kellemetlen tünetek csökkentése érdekében 1 tabletta fenisztilt vagy suprastint szedhet. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megszabaduljon a viszketés és az irritáció.

Ha szembe kerül, bőséges tiszta vízzel öblítse le. Ha kellemetlen tünetei vannak, például homályos látás, bőrpír, fájdalom, azonnal forduljon szemészhez.

Vigyázzon, nehogy a gyógyszer a nyálkahártyára kerüljön. Annak ellenére, hogy a Oflomil gondos kezelést igényel, alacsony mérgező anyagokra utal, így a kellemetlen következmények rendkívül ritkák.

megelőzés

Néha az orvos javasolja a Tolomil lakk használatát a gombafertőzések megelőzésére. Először is ez azoknak az embereknek szól, akik a gomba elterjedése szempontjából kedvező feltételek mellett dolgoznak. Például fürdőkben, uszodákban, nyilvános edzőtereken és így tovább. Annak érdekében, hogy ne fogjon a gomba, hetente egyszer alkalmazhat körömlakkot. Sok nő tette a díszítő bevonat alá, így a gombaellenes lakk teljesen láthatóvá válik a körmökön.

Érdemes 1-2 hónapos betegség után is használni, különösen akkor, ha nem végeztek elemzést a gomba eltűnéséről. Ha nem biztos benne, hogy a betegség teljes mértékben legyőzött, folytassa a lakk megelőző használatát hetente egyszer, amíg a köröm teljesen egészségesnek tűnik.

A Oflomil-ot profilaxisra használják, ha a családban olyan személy van, aki megbetegszik az onokomikózissal. A család más tagjai nem fertőződnek meg, hanem 5 napon belül a kezükből és lábakból álló körmökből 1 alkalommal, a gombát laktátot használnak.

Alkalmazás előrehaladott állapotban

Tökéletes futó gomba

Ha a gomba előrehaladott állapota van, az orvos javasolhatja az algoritmus megváltoztatását a Oflomil használatával kapcsolatban. Ha a kezdeti vagy közepes fázisban, ha a köröm kevesebb, mint 30% -át érinti, a lakkot 2-3 naponként alkalmazzák, majd az előrehaladott stádiumokban naponta kell alkalmazni a használat első hónapjában. Ezután a lakkot 2 napon belül egyszer alkalmazzák. Ezt a kezelést legfeljebb hat hónapig végezzük, amely után a megoldást 3-4 naponként alkalmazhatjuk. Egy elhanyagolt állapot megóvása érdekében összetett kezelésre van szükség, amikor tablettákat adnak a lakk használatához.

Az előrehaladott állapot kezelése akár egy évig is eltarthat, de a gomba törzsétől, a beteg immunitásától és a gomba terjedésétől függ. A mycosis veszélye a szervezet általános mérgezése, amikor a paraziták életében kialakult anyagok belépnek a vérbe és a nyirokbe, minden szervhez és szövethez.

Doktor észrevételei

 • Bogdan: "Azt javaslom a pácienseimnek, hogy a köröm gombáját kezeljék az Oflomil-lal a betegeimnek. Számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Gyorsan és megbízhatóan kezeli a gombát, színezett körömlakkával maszkolható, naponta nem kell alkalmazni. Ha a beteg elfelejti alkalmazni egyszer, akkor a lakk hatása továbbra is fennáll. Ennek köszönhetően néhány hónapig a beteg körömlemezt teljesen felváltja az egészséges köröm. "
 • Myron: "A bõrgyógyászoknak nemcsak a betegeket, hanem a rokonaikat is kezelniük kell. Amikor az anyám elkezdte a körömgombát, azonnal levetettem minden krémt és kenőcsöt, és egy drágább, de hatékony orvosságot rendeltek ki - egy Oflomil-t. A gyógyszer azért jó, mert az a kezeléshez szükséges összes anyaggal - körömfájlokkal, scapulával, pamut törlőkendõkkel, alkohollal kerül forgalomba. Nagyon kényelmes, a lakk nem csak az alkalmazás időpontjában gyógyítja meg, mint a legtöbb kenőcsöt, hanem két héttel a körmöket is. "

Patient Reviews

 • Anasztázia: "Betegtem egy gomba, nem tudom, hol. A betegség azonban rendkívül kellemetlen. A megjelenésem mindig fontos volt számomra, aztán a körmöm teljesen esztétikusnak tűnt. Először elrejtettem a betegségemet másoktól, de a barátnőm észrevette, hogy a körmeim nem tűnnek rendesen. Azt javasolta, hogy alkalmazzam Oflomilot. Rögtön megvásároltam egy nagy 5 mm-es üvegedet, és naponta egy spatulát alkalmaztam a körömre. Egy hónapot vett igénybe gyógyítani, de azért történt, mert az én hibám volt - a gomba elhanyagolt állapotba került, miközben összetettem.
 • Marek: "Felszedtem a körömfungust a hintaszékben. Először az ujjak és a hüvelykujj között ecdizis alakult ki, fokozatosan a betegség a köröm felé fordult. A bátyám, aki szenvedett onychomycosisban, ajánlotta Offomil-ot. 4 hónapig használtam, fokozatosan újra cserélték a körmöt, és nem volt nyoma a gombának. Azt hiszem, volt egy kezdeti stádiumom. Mindenesetre érdemes ellátogatnia egy orvoshoz és konzultációt kérni tőle. "

következtetés

Oflomil - szett körömgombák kezelésére. Ez a monoterápia egyik legjobb eszköze a betegség kezdeti szakaszában, és kiváló gyógyszer a komplex kezelésben. A felépülés felgyorsítása érdekében be kell tartania a személyes higiéniai szabályokat, valamint be kell tartania az alacsony szénhidráttartalmú étrendet.

Oflomil a gomba belsejéből hat, megsemmisíti sejtjeit, és megakadályozza a terjedést. Ők is megváltoztatják a gomba élőhelyét, megfosztva az oxigénhez való hozzáféréstől, ami csökkenti. A hatóanyag fő összetevőinek enzimaktivitása befolyásolja a membránt, ami áteresztővé teszi, ami viszont elpusztítja a fehérje kötéseket.

Ha időben elkezdi a kezelést, akkor nagyon rövid idő alatt elég nagy az esély arra, hogy legyőzze a gomba.