Nem lakkozott lakk

Inkomplex lakk: használati útmutató és felülvizsgálat

Latin név: Oflomil lak

ATX kód: D01AE16

Hatóanyag: Amorolfin (Amorolfine)

Gyártó: Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (India)

Frissítse a leírást és a fényképet: 05/18/2018

Árak a gyógyszertárakban: 689 rubel.

Külsõ lakk - gombaellenes külsõ szer.

A kibocsátás és az összetétel formája

Adagolási forma - körömlakk 5%: átlátszó, színtelen vagy halványsárga folyadék (2,5 ml-es üvegampullákba a sötétben, helyezni egy műanyag tálcát 1 üveg, polipropilén tartályban applikátorral 6 ellátva spatulák, tasakok 12 tisztító pálcikákat és 12 körömreszelő, egy tálca van csomagolva egy kartondobozba).

Összetétel 1 ml lakk:

 • hatóanyag: amorolfin (hidroklorid formájában) - 55,7 mg;
 • Kiegészítő komponensek: kopolimer metil-metakrilát, etil-akrilát és trimetilammonioetilmetakrilata-klorid (2: 0,2: 1) [az ammónium-metakrilát kopolimer (A típus) (Eudragit RL 100)], a triacetin (glicerin-triacetát), butil-acetát, etil-acetát, etanol vízmentes.

Farmakológiai tulajdonságok

farmakodinámia

Az amorolfin széles spektrumú gombaellenes szer fungisztatikus és fungicid tulajdonságokkal. Az akció mechanizmusa annak a képességének köszönhető, hogy megakadályozza a szterin bioszintézisének gátlását a gomba citoplazmatikus membránján. Csökkenti az ergoszterin tartalmát, és elősegíti az atipikus sterikus, nem lapos sterolok felhalmozódását.

Nagy aktivitással rendelkezik a körömlemezek gombás elváltozásainak leggyakoribb és ritka kórokozóival szemben, mint például:

 • dermatophytes: Microsporum spp., Trichophyton spp., Epidermophyton spp.;
 • dimorf gombák: Histoplasma spp., Coccidioides spp., Sporothrix spp.;
 • penészgombák: Scopulariopsis spp., Alternaria spp., Hendersonula spp.;
 • élesztőgombák: Malassezia spp. (Pityrosporum spp.), Cryptococcus spp., Candida spp.;
 • a Dematiaceae családból származó gombák: Fonsecaea spp., Cladosporium spp., Wangiella spp.

farmakokinetikája

Miután az ujjlenyomatokat gyorsan felszívja (az első 24 órában), és majdnem teljesen behatol a körömlemezbe, majd a körömágyba.

Az érintett körömlemezen a hatóanyag hatékony koncentrációját az első alkalmazás után 7-10 napig tartjuk.

Az amorolfin szisztémás abszorpciója elhanyagolható: a vérplazma koncentrációja a kimutatási módszerek érzékenységi határánál (kevesebb, mint 0,5 ng / ml) van.

Használati utasítások

Az utasítások szerint a Oflomil lakk dermatophyták, penészgombák és élesztőgombák által okozott gombás körömfertőzések megelőzésére és kezelésére szolgál.

Ellenjavallatok

A körömlakk ellenjavallt azoknál a betegeknél, akik fokozott érzékenységgel rendelkeznek az összetétel bármely összetevőjében.

Használat: Oflomil lakk: módszer és adagolás

A kiábrándító lakkot külsőleg alkalmazzák. A kezek és / vagy lábak érintett körömlemezeire hetente 1-2 alkalommal kell alkalmazni.

A kábítószer használatára vonatkozó általános ajánlások:

 • ha a lakkot a mellékelt körömfájllal együtt alkalmazza, lehetőleg távolítsa el az érintett területeket, különösen a köröm felszínén;
 • tiszta és zsírtalanítsa a köröm felületét a hozzá csatolt tamponnal, amelyet alkohollal nedvesítettek;
 • Foltjuk le a spatulát a lakkban, és távolítsuk el a palackról anélkül, hogy megérintjük a nyakát, és nem töröljük a nyak fölöslegét;
 • a lakkot egyenletesen kell felhordani az érintett körömlemez teljes felületére, ismételje meg minden érintett körömre;
 • szorosan zárja le az injekciós üveget;
 • a lakkot kb. 3 percig hagyja megszáradni;
 • törölje le a spatulát egy tollal, amelyet a köröm tisztítására használt;
 • tampont dobni;
 • Alaposan mossa meg a kezet. Ha a lakkot a kezek körmeire alkalmazzák, akkor meg kell várni, hogy teljesen megszáradjon.

A nők szükség esetén díszítő lakkot alkalmazhatnak a gyógyszer tetején, de legfeljebb 10 perccel az Oflomil lakk teljes szárítása után.

A gyógyszer minden egyes ismételt alkalmazásakor gondosan el kell távolítani a díszítő lakkot a körmökről (ha van ilyen), használd a körömfájlokat a körmök érintett területeinek kezelésére, tisztítsd és zsírtalanítsd fel a felületet alkoholos törlőkendővel.

A kezelés időtartama egyedi. A folyamatos kezelést addig kell folytatni, amíg a körmök teljesen megrepednek és regenerálódnak. Átlagosan a gyógyszer időtartama 6 hónap, a kezek körömlemezének károsodása, 9-12 hónap - a lábakon.

A körmök lassú növekedése miatt az állapot javulásának első jelei csak 2-3 hónapos kezelés után jelentkezhetnek. Ha 3 hónap után nincs klinikai javulás, keresse fel kezelőorvosát.

Mellékhatások

A nem lakkozott lakk ritkán okoz nem kívánt reakciókat.

Bizonyos esetekben a következő hatások fordulnak elő:

 • ritkán (0,01-0,1%): a szegek károsodása (a körömlemez megnövekedett törékenysége és törékenysége, elszíneződés). Ezek a jelenségek lehetnek gombás támadások is;
 • nagyon ritkán (

Lac Ophlomil a körömgomból

Lac a "Oflomil" körömgombából, ő "Flamin" - hatékony antimikotikus készítmény, kizárólag külső alkalmazásra. Megszünteti a körömlemez gombáját a kézen, valamint a lábakon, és elősegíti a köröm szerkezetének gyors helyreállítását. Ennek a szerszámnak a megfelelő használatával a köröm gyorsan megjelenik egészséges megjelenésként, mivel a gyógyszer hatóanyagai megölik a gombát és megakadályozzák az egészséges területek terjedését.

Lac Ofomil jól megalapozott a vásárlók körében.

A "Oflomil" lakk fő hatóanyaga az Amorolfin.

Segít eltávolítani számos gombát, amelyek a mycosis kialakulását idéznek elő:

Ez nem egy teljes listája az onychomycosis kórokozóinak, amely megszünteti ezt a terápiás lakkot.

Az Amorolfin mellett a Oflomil triacetint, trimetil-ammonioetil-metakrilát-kloridot, etil-acetátot, etakrilát kopolimert és vízmentes etanolt is tartalmaz. Mindezen összetevők célja az onychomycosis megszabadulása.

A lakk komponensei gyorsan behatolnak a körömlemez mélyébe, így elpusztítják a spórákat. Fungicid (fertőtlenítő) hatásuk van. A gyógyszer károsítja a gombasejtek membránját, megzavarja az intracelluláris anyagcsere folyamatokat, a szterinek szintézisét.

Az érintett körmökre való felhordás után a lakk gyorsan szárad, légmentes filmet hozva létre. Megakadályozza, hogy a levegő belépjen a körömbe, így a gombák nem fejlődhetnek, tovább szaporodnak és fokozatosan meghalnak. Ez a film a körömön marad 10-14 nappal az alkalmazás időpontjától. Ezen időszak alatt a hatóanyag hatóanyagai továbbra is működnek.

Kiváló remedy a körömgomba "Oflomil"

Ezt a hatékony gombaellenes lakkot használják:

 • az onokomikózis kezelésére, ha a köröm legfeljebb 2/3-a befolyásolja, amikor a helyzetet elhanyagolják, hatékonyabb a lakk használata más gyógyszerekkel együtt;
 • a gomba fertőzés megelőzése érdekében.

A "Oflomil" mindenkinek alkalmas, mivel gyakorlatilag nincsenek komoly ellenjavallatok.

Az onychomycosis kezelésére szolgáló lakk folyadék formájában keletkezik. Átlátható, színtelen vagy világos sárga színű lehet. A termék gyártója a Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (India).

Az "Ofmol" gomba elleni gyógyszer egy egész halmaz. A készlet tartalma:

 • egy üveg gyógyszerlakk;
 • 12 körömfájl a körömlemezek kezeléséhez, minden egyes ujjhoz egy egyedi eszközt használnak;
 • 6 alkohollal impregnált pamutszivacs;
 • 6 töltőanyagok a lakk felhordására;
 • részletes utasításokat.

Mindez egy karton csomagban van, amely kék-fehér színű.

Az ár - mennyibe kerül az Oflomil?

A "Oflomil" körömlakkot egy gyógyszertárban 920 rubel áron lehet megvásárolni. 2,5 ml-es üveghez. Elég költséges, ezért egy palacknak ​​elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy befejezze a kezelést. Ha nagy mennyiségű köröm érinti őket, 2-3 üvegt kell vásárolnia.

Mi van a csomagolásban a "Oflomil" lakkal?

Használati útmutató - hogyan kell használni

A gombáknak a körmökre való kijavítása érdekében a lakkot fel kell használni, figyelembe véve az utasításokban megadott ajánlásokat:

 1. Először is meg kell gőzölni a lábadat vagy a kezed.
 2. Ezután meg kell tisztítani az előkészített körömlemezt a nekrotikus és érintett területekről. Erre a célra a készletben található körömfájlokat használják. Minden egyes körmön egy egyedi eszközt alkalmaznak annak kizárására, hogy a kórokozóknak az egészséges körömre vonatkozó ellentmondás átkerüljön.
 3. Miután befejezte a tisztítást a körmökön, kezelnie kell a felületet egy tollal nedvesített alkohollal. Várjon, amíg teljesen szárazak.
 4. A következő lépés, hogy összegyűjti a készletben található különleges lapátot, elegendő mennyiségű lakkot, vastag réteget alkalmazzon az érintett körmökre. Fontos, hogy óvatosan járjunk el úgy, hogy a spatula ne érintse meg az injekciós üveg nyakát.
 5. Várjon 3-5 percig, amíg az ügynök teljesen megszárad.
 6. Kezelje az összes szerszámot és a nyaklakkot az alkohollal. Ez a fertőtlenítéshez szükséges.

Még az "elhanyagolt" gomba otthon is gyógyítható. Ne felejtsd el eloszlatni naponta egyszer.

Ez a folyamat a feltüntetett sorrendben kötelező minden használat előtt.

A pozitív eredmény néhány napos használat után észrevehető. De a teljes helyreállításhoz hetente 1-2 alkalommal kell alkalmazni, hosszú szünetek nélkül. A kezelés folytatódik, amíg az érintett köröm nő. A növekedési ütemtől függően 6-12 hónapig tart. A körömlemezt a lábakon hosszabb ideig helyreállítják.

A dekoratív lakkot nem alkalmazzák a terápiás lakkra. Nem lehet felépíteni vagy beilleszteni a körmét.

Orvosi lakk alkalmazása gomba ellen

Ellenjavallatok és mellékhatások

Az "Ofmol" egy biztonságos készítmény, de a készítmény kis mennyiségű toxikus anyagot tartalmaz, ezért számos ellenjavallatot biztosítanak annak felhasználására:

 • túlérzékenység;
 • legfeljebb 5 éves korig;
 • terhesség
 • a szoptatás ideje.

Más gyógyszerek esetén a lakk rendszerint kölcsönhatásba lép.

Import és orosz analógok Oflomila

Ha van vágy, vagy szükség van a "Oflomil" helyettesítésére, akkor választhat egy analógot:

 1. Laceril lakk - Az amorolfin aktív szerepet játszik ebben az ügynökben. Ez az eszköz rendkívül hatékony, megsemmisítve a gombák nagy listáját. Alkalmazva egészen a teljes gyógyulásig hetente 1-2 alkalommal. A költségek 2,5 ml - 1300 rubel.
 2. Batrafen - lakk a Cyclopyrox aktív komponenssel, amely megsemmisíti 58 gombás fajat. A gyógyszer alkalmazásának világos rendszere van: az első hónapban a gyógyszert minden második napon adják be, a második hónap hetente kétszer, a harmadik hónap csak hetente egyszer. Ez egy nagyon hatékony lakk. Költsége 1 250 rubel.
 3. "Demicten" lakk - orosz analóg, amely kiküszöböli a gombabetegek felületén található gombás betegségeket. Ez a gyógyszer sokkal olcsóbb, mint az "Ofmol". Az ára 350 rubel. Hetente kétszer alkalmazza a körmök készítését. Ez a legolcsóbb analóg.
 4. Mikozan- természetes összetevőkön alapuló készítmény. Összecsomagolja a körömlemezt, enyhíti a mycosisot. Naponta kétszer 2-5 hónapig alkalmazzák. Költsége 550 rubel.

Vásárlói vélemények

A "Oflomil" elleni antimikotikus lakk hatásosságát az emberek pozitív visszajelzése is alátámasztja. De vannak olyanok, akik nem segítik a kábítószert. Mindent a test egyéni jellemzői, valamint a betegség színvonala határozza meg.

Edzőként dolgozom a medencében, így állandóan a gümagfertőzés "kockázati zónájában" maradok, de mielőtt a problémák nem lennének. Hat hónappal ezelőtt észrevettem, hogy a hüvelykujjamon lévő köröm kezd sárga színűvé válni. Rendkívül ideges vagyok. Felhívott az orvoshoz, "Oflomil" -nak nevezte ki. Először bizalmatlansággal reagált, de egy hónapon belül javult a köröm állapota, és 2,5 hónap elteltével az érintett terület teljesen megnőtt. Most a lakkozást profilaxis céljára használom. Jobb, ha biztonságban lehet.

A "Mikozan" lakk jó alternatíva a "Oflomil" lakkhoz

Nem tudom, hol, de a gomba megjelent a kezem körmein. Az összes eszköz közül választottam lakkot, mert úgy döntöttem, hogy ez a legmegfelelőbb megoldás. Ajánlott "Oflomil". A költségek elég magasak, de úgy döntöttem, hogy elegendő az üveg. 3 hónapig elkenődött, de nem történt javulás. Továbbá nőtt az érintett köröm területe. Más gyógyszereket kellett keresnem. A jövőben nem kívánok lakkot használni.

Korábban gomba volt, hosszú ideig kellett kezelni. Legutóbb az egyik láb körmein jelent meg. A feleségem tájékoztatta a "Oflomil" lakkot, és úgy döntöttem, megpróbálom. Mivel a színpad kezdeti volt, az eszköz segítségével 3 hónapig meg lehetett szabadulni a betegségtől. A gyógyszer elég jó.

Christina, 24 éves.

Nem segítettem a "Oflomil" lakk. Kezelt onokomicózis 1,5 hónap, de javulás nem volt megfigyelhető. Nos, ez nem kezdett hosszabb ideig kísérletezni, hanem a bőrgyógyászhoz. Kenőcsöt írt elő, ami segített. Ennek a lakknak egyértelműen negatív hozzáállása van.

A "Oflomil" lakk különösen hatékony, ha az onychomycosis korai szakaszában elkezdi használni. A gyógyszer fő előnyei közé tartozik az egyszerű használat, biztonság, sokoldalúság. A gyógyszer kiválóan alkalmas a gombafertőzés megelőzésére, mivel biztonságos. Használat előtt azonban érdemes konzultálni az orvossal a mellékhatások kockázatának minimalizálása érdekében.

Most egy kicsit a gomba elleni küzdelem titkairól

Értékelje ezt a cikket
(3 becslések, átlag 4.00 5)

"Oflomil" lakkot a körömgomba ellen

Lac az "Ofmol" (a gyártó - Glenmark Pharmaceuticals Ltd., India) lábszegével szemben - hatékony gyógyszer, amely megszabadul a mycosis ellen. A gyógyszer helyreállítja a köröm szerkezetét, hozzájárulva a gyógyuláshoz.

A kibocsátás és az összetétel formája

A szóban forgó hatóanyag gyógyászati ​​formája körömlakk: tiszta vagy folyékony színű vagy világosszürke színű, 2,5 ml-es sötét üvegpalackokban csomagolva. A készlet magában foglalja a gyógyszert, 6 spatulas applikátor, polipropilén tartályban, 12 tasak tisztító tamponokkal és azonos számú körömfájl. Tedd mindent egy kartondobozba.

A lakk hatóanyaga az Amorolfin (üvegenként 5% -os koncentrációban). A lakkban a következő segédanyagok vannak jelen:

 • etanol (víz és vízmentes);
 • acetát;
 • kopolimerek;
 • butil-acetátot.

Farmakológiai tulajdonságok

A lakk által nyújtott hatások lehetővé teszik, hogy a hatóanyagot az onokomikózis komplex terápiájának hatékony összetevőjeként vegyék figyelembe. A folyékony forma lehetővé teszi, hogy a készítmény könnyen behatoljon az érintett lemezbe, így a lakk hatóanyaga eléri a kóros területeket, és elpusztítja a kórokozó sejtjeit. Oflomil (sok úgynevezett "Oflomin" lakk, de ez hiba) még a gombás fertőzés késői szakaszában is hatásos. A gyógyszer az onychomycosis kórokozóinak különböző típusait célozza: dermatophytes, dimorphic, yeast and mold-fungi.

farmakodinámia

Az amorolfin széles spektrumú gombaellenes szer fungicid és fungisztatikus tulajdonságokkal. A hatásmechanizmus abban rejlik, hogy képes a károsító citoplazmatikus membrán kórokozóját károsítani a szterin bioszintézisével való interferenciával. Az anyag csökkenti az ergoszterin koncentrációját, és elősegíti az atipikus sterikus, nem lapos sterolok felhalmozódását. Nagy aktivitással rendelkezik a körömlemezek gombás elváltozásainak leggyakoribb és ritka kórokozóival szemben:

 • dermatophytes: Trichophyton spp., Epidermophyton spp., Microsporum spp.;
 • dimorf gombák: Coccidioides spp., Sporothrix spp., Histoplasma spp.;
 • penészgombák: Alternaria spp., Hendersonula spp., Scopulariopsis spp.;
 • élesztőgombák: Cryptococcus spp., Candida spp., Malassezia spp. (Pityrosporum spp.);
 • a Dematiaceae családból származó gombák: Cladosporium spp., Wangiella spp., Fonsecaea spp.

farmakokinetikája

Miután a lemezre az amorolfint szinte teljesen egy napon belül behatol, először behatol a szögbe, majd az ágyába. A kóros területeken a gyógyszer hatékony koncentrációját az első eljárás után 7-10 nappal megőrzik. Az amorolfin szisztémás abszorpciója alacsony: a vérplazma tartalma a megállapított érzékenységhatár alatt van (kevesebb, mint 0,5 ng / ml).

Használati utasítások

A szabadidős tevékenységek sikeres lebonyolításának kulcsa a gombák okozta sérülések külső eszközeinek helyes használata.

bizonyság

Az utasítás szerint a lakkot a következőkre kérik:

 • a penészes és élesztőgombák, dermatophyták okozta gombák körömlemezének kezelésére;
 • különböző eredetű onokomikózis megelőzésére.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A "Oflomil" egy viszonylag biztonságos gyógyszer, azonban kis mennyiségű toxint tartalmaz, így számos ellenjavallatot jelent a használatára:

 • összetevőkre való túlérzékenység;
 • gyermekek kora (legfeljebb 5 év);
 • terhesség
 • laktációs időszakban.

Az "Ofmol" lakkal végzett kezelés néha mellékhatások megjelenését idézi elő. Legtöbbjük nem veszélyes és eltűnik a gyógyszer többféle felhasználása után. Ha a nemkívánatos események nem mennek keresztül, a terápia folyamata megszakad, és a dermatológus újabb gyógyszert ír elő.

A felsorolt ​​mellékhatások közül:

 • a külső burkolat hyperemia a onychomycosis fertőzött köröm körül;
 • irritáció;
 • viszketés az expozíció helyén;
 • a köröm felületének jelentős deformációja (ez lehet gombás elváltozás következménye, ezért ez a tulajdonság nem megbízható);
 • kontakt dermatitis.

Adagolás és adminisztráció

A gyógymódot kizárólag külsőleg használják, körmöket a körömlemezekre.

Az első két pontot meg kell ismételni minden egyes lakkkezelés előtt.

A manipuláció végrehajtása során követni kell a műveletek sorrendjét:

 1. A körömfájl (mellékelve) eltávolítja a lemezek keratinizált részeit.
 2. Nedvesítse be a tamponokat az alkohollal és dörzsölje az érintett körmöket, zsírtalanítva őket.
 3. Spatula finoman mártott a lakkba. Ne érjen hozzá a palack széléhez, és megpróbálja megszabadulni az összegyűjtött többletalapoktól.
 4. A spatula-lakk segítségével minden, a kezelést igénylő szöget alkalmaznak.
 5. Miután a gyógyszert az utolsó lemezt alkalmazta, az üveg szorosan lezáródik.
 6. A lakk három percig szárad meg: ebben az időszakban ne érintse meg a körmöket.
 7. Tampon használata (lásd a 2. pontot) törölje le a spatulát, és ne engedje, hogy a készülékek érintkezzenek a feldolgozott körmökkel. Ezután a tampont eldobják.

A kezelést nem szabad megszakítani addig, amíg az érintett köröm teljesen el nem tűnik, és helyén egészséges lesz.

A lábszegek esetében a terápiás tanfolyam több hónapról egy évre szól.

óvintézkedéseket

A gyógyszer nem biztonságos, ezért alkalmazása során be kell tartania a szabályokat:

 • Ne használjon kozmetikai lakkot, és ne alkalmazzon mesterséges lemezt a kezelés teljes ideje alatt.
 • A wellness tevékenységet kesztyűvel kell elvégezni.
 • A fűrészek, a scapula és a tamponok nem használhatók újra. Az utóbbiak gyúlékony anyagot tartalmaznak összetételükben, ezért nem használhatók a tűzforrás közvetlen közelében.
 • Kerülje a szembe és más nyálkahártyákkal való érintkezést. Ha ez nem kerülhető el, az érintett területeket vízzel azonnal le kell mosni.

A betegek bizonyos kategóriáinak használatának sajátossága

Ez az eszköz nem látható az onokomikózisos betegek összes csoportjában.

Terhesség és laktáció

A vászon és a szoptatás során a lakk hatásának tanulmányozására szánt tanulmányokat nem végezték el, ezért az Oflomil csak extrém esetben és kizárólag orvos által kerül kijelölésre.

Gyermekkorban

Az Ofmol gyermekpopulációra gyakorolt ​​hatására vonatkozó klinikai adatok nem állnak rendelkezésre, ezért használatát nem ajánlott 5 év alatti gyermekek számára.

A tárolás feltételei

Az eltarthatóság ideje 2 év. A gyermekek elől elzárt helyen sötét helyen tartsa 25 ° C-ig.

A gyógyszer lefagyása nem megengedett.

Import és orosz analógok Oflomila

Néha több okból a beteg nem tudja használni a szóban forgó lakkot. Ebben az esetben kiválaszthatja a megfelelő analógot.

Fungoterbin

Ezt jelzi az onokomikózis, a fejbőr mikózisa, bőr candidiasis, dermatomycosis.

A gyógyszeres kezelés nem alkalmazható, ha összetétele intoleráns.

Óvatosan alkalmazzák a krónikus alkoholizmus, a vérbetegségek, a rosszindulatú daganatok, az anyagcserezavarok és az érrendszeri betegségek jelenlétét. A gyógyszert nem írják elő a 2 év alatti gyermekek számára.

Termikon

Olcsó gyógyszerek a bőr és a köröm gombájának megelőzésére és kezelésére. Belterülnek a pelenka bőrkiütés, a zuzmó, a candidiasis.

A gyógyszert nem használják májbetegségek, nephrológiai patológiák, nem kielégítő hematopoiesis, daganatok, anyagcserezavarok, érbetegségek, valamint 12 év alatti gyermekek jelenlétében.

terbinafin

A leginkább megfizethető gyógyszer. Krém, kenőcs és spray formájában készül. Széles körű hatásokkal rendelkezik, és a fejbőr mycosisának, a nyálkahártyák candidiasisának, a körömgombáknak és a bőrnek a megszabadulására szolgál.

Az ellenjavallatok listája ugyanaz, mint a Termicon, de az életkor korlátozása 2 év.

A mellékhatások gyakoribbak, mint a gomba által drágább eszközök. A helyi manifesztációk (viszketés, égés, hiperémia) mellett a belső szervek működésében is szisztémás meghibásodások lehetségesek, gyomor-bél traktus.

ekzifin

Úgy tervezték, hogy megakadályozzák a mycosis bőrét, körmét, lábát, valamint megszabaduljon a candidiasis és a megfosztás.

A gyógyszer hasonlóan ellenjavallt és a Termicon esetleges mellékhatásai is hasonlóak.

Mikozan

Analóg Ofloomil a kibocsátás formája szerint. A hatékony gomba elleni küzdelem sok pozitív visszajelzést mutat a betegektől és az orvosoktól.

Miután a megoldást az érintett körömre helyeztük, egy réteg képződött rajta, ami miatt a lakk a lemez mély rétegeibe behatol. A használat következtében a köröm sűrűsége nő, porozitásuk csökken, és a kórokozókkal szembeni védelem keletkezik.

Az ellenjavallatok listája hasonló a Oflomilhoz, a korhatár 4 év.

Batrafen

Jó áthatoló erejének köszönhetően gyors gyógyító hatást fejt ki, ami nagy mennyiségű jelzést ad. Különféle kórokozók által okozott onychomycosis kezelésére használják: élesztő, penész és más gombák. A köröm és a bőr gyógyítására használják.

A kontraindikáció legfeljebb 10 év, a terhesség és a természetes táplálkozás időtartama, az összetevők egyéni intoleranciája.

Binafin

Olcsó gyógyszerkészítmény, melyet sikeresen alkalmaztak különböző genezis mycosis kezelésében. Használt, hogy megszabaduljon nemcsak a köröm és a külső borító gombájától, hanem a többszínű lichen is.

Az ellenjavallatok listája hasonló a Batrafenhez.

A többi olcsó analóghoz hasonlóan a mellékhatások jelentős felsorolása is szerepel. Közülük: viszketés, irritáció, csalánkiütés, viszketés stb.

Terbizil

Hatékony a különböző gombák, bőröndök és többszínű lichen által okozott fertőzések leküzdésében.

Az ellenjavallatok ugyanazok, mint az "Onmol" lakk: a gyermek kora, terhesség, szoptatás.

A terápia során a helyi reakciók - viszketés, égés és hiperémia nem kizárt.

Atifin

Olcsó gyógyszer a lábat gomba, körmök, bőr, valamint a pelenka kiütés, a tollazat és a színes lichen kezelésére.

Ellenjavallatok:

 • legfeljebb 12 éves korig;
 • az összetevők intoleranciája;
 • a terhesség és a szoptatás ideje;
 • súlyos vese- és máj patológia;
 • metabolikus rendellenességek;
 • rosszindulatú daganatok;
 • krónikus alkoholizmus.

A mellékhatásokat viszketés, enyhe vágás vagy égő fájdalom, viszketés jelentheti.

Az Oflomil analógjainak árait az alábbi táblázat tartalmazza.

A gomba kifogott lakkja - használati utasítások és cselekvési mechanizmusok, jelzések, összetétel, felülvizsgálatok és ár

Gombaellenes gyógyszerek külső használatra Az Oflomil lak (Oflomil lak) onychomycosis kezelésére tervezték (kéz- és lábfej körmök károsodása). Az amorolfin készítmény hatóanyaga fungicid és fungisztatikus hatásokat mutat. A gyógyszert az indiai Glenmark Pharmaceuticals cég gyártja.

Összetétel és kibocsátás formája

Amint a névből kiderül, a készítményt körömlakk formában állítják elő. A termék összetételének jellemzői:

Átlátszó színtelen vagy halványsárga folyadék

Amorolfin-hidroklorid koncentrációja mg / ml

Etanol, glicerin-triacetát, etil-acetát, butil-acetát, metil-metakrilát, ammónium-metakrilát kopolimer, etil-akrilát és trimetilammonioetilmetakrilata-klorid, triacetin

2,5 ml-es üveg, 6 polipropilén-applikátorral, 12 körömfájl, 12 tasak tamponnyomással, műanyag palettával együtt, karton dobozban, használati utasítással

Farmakodinamika és farmakokinetika

A gombaellenes hatású gyógyszer helyi felhasználásra szolgál. Aktív komponens összetétele amorolfin károsítja a citoplazma membránon végzett roncsolásával gombák szterol bioszintézis. Ennek következtében az ergoszterol-tartalom csökken, az atipikus, nem sík szterinek felhalmozódása következik be. A gyógyszer ellen hatásos Candida törzsek, Cladosporium coccidioide, Cryptococcus dematiaceae, Malassezia Microsporumra Epidermophyton, Histoplasma, Pityrosporum, dermatophytes

Megszüntette a lakkot a gombából - élesztők, penészgombák, dimorfok elleni szerek, melyeket a körömlemezekre alkalmaznak, egy nap alatt belekerülnek a körömágyba. Az első alkalmazás után 7-10 nap múlva hatékony koncentrációt tartanak fenn a gomba kóros tüneteinek megszüntetése érdekében. A gyógyszer kismértékű szisztémás abszorpcióval rendelkezik, a plazmában az anyag aktív komponense az érzékenységi határ alatt van meghatározva.

Használati utasítások

Az Oflomil gombaellenes hatóanyagot használják az élesztő, a kórokozók penészgomba, a dermatophyták által okozott lábak és kezek kóros elváltozásainak tüneteinek megszüntetésére. A gyógyszert fel lehet használni továbbá, hogy megakadályozza az onychomycosis ismétlődését a felnőtt betegek kezei és lábai körömlemezén. A terméket csak külsőleg használhatja.

Adagolás és adminisztráció

A Oflomil az érintett lemezre hetente 1-2 alkalommal alkalmazott. Az alkalmazási szakaszokat be kell tartani:

 1. A felhordás előtt távolítsa el a köröm érintett területeit a mellékelt körömfájllal.
 2. Tisztítsa meg és zsírtalanítsa a körömlemez felületét egy alkoholos tintával. Ezt a kezelést a lakk minden egyes alkalmazása előtt el kell végezni.
 3. Dörzsöljük a spatulát a lakkban, óvatosan távolítsuk el az injekciós üvegből, anélkül, hogy megérintenénk a nyakát, anélkül, hogy az injekciós üveg nyakának szélét feltörnénk.
 4. A lakkot a köröm felszínére spatulával kell felhordani. Ismételje meg az eljárást minden érintett körmön.
 5. A használat után azonnal zárja be a csomagolást.
 6. Hagyja az anyagot három percig száradni.
 7. Törölje le a spatulát a használt tamponnal, anélkül, hogy megérintette volna a kezelt körmöket. Tampont dobni.
 8. A Oflomil alkalmazása után 10 perc elteltével a nők dekoratív lakkot alkalmazhatnak.

A kezelés folytatódik egészséges köröm teljes növekedéséig. A kezelések hozzávetőleges időtartama a kezek onychomycosisára hat hónap, a lábakon - 9-12 hónap. Minden egyes későbbi feldolgozásnál a dekoratív eszközöket töröljük, a maradékokat körömfájlokkal megtisztítjuk, a felületet tamponnal zsírtalanítjuk. Ha a körmök lassan nőnek, az állapot javulásának klinikai tünetei csak 2-3 hónapos folyamatos kezelés után figyelhetők meg. Ha nem tartózkodnak a negyedév során, forduljon orvosához.

Különleges utasítások

A hatékony kezeléshez és a maximális eredmény eléréséhez kövesse a Oflomil használatának szabályait. Ezeket a Speciális utasítások részben ismertetjük:

 1. A sérült köröm kezelésére szolgáló pálcika nem használható egészséges lemezeken.
 2. Ha a betegek szerves oldószerekkel dolgoznak, akkor kézvédő kesztyűt kell viselniük
 3. A tamponokat gyúlékony anyaggal impregnálják.
 4. Kerülje a gyógyszert a fülbe, a szemekbe, a nyálkahártyákba, különben hólyagok megjelenését, viszketést eredményez.
 5. Használat előtt a szert a betegek, akik hajlamosak az gombák fejlődését (a perifériás keringési zavarok, immunhiány, cukorbetegség), köröm dystrophia vagy megsemmisült lemez kapcsolatba kell lépnie az orvos konzultáció céljából.
 6. A gyógyszer gyermekek számára tilos.
 7. A gyógyszer alkalmazása nem befolyásolja a pszichomotoros reakciók sebességét vagy a figyelem koncentrációját.
 8. A gyógyszer nem hatékony a pikkelysömör ellen.

Kábítószer kölcsönhatások

A kezelés során nem ajánlott a hamis mesterséges köröm alkalmazása, a szerves oldószerek használata kesztyű nélkül, mivel ez károsíthatja a lakkbevonatot és gyengítheti a Forlomil gomba hatásának hatékonyságát. Egyéb lehetséges gyógyszerkölcsönhatások és a gyógyszer más gyógyszerekkel való hatásai nem szerepelnek a használati utasításban.

Mellékhatások

A Oflomil gomba által okozott Lac nem okozhat mellékhatásokat ritkán, ha megfelelően alkalmazzák. Lehetséges negatív reakciók a köröm károsodása, színe megváltozása, megnövekedett törékenység, rövid alkalmazás után égési érzés, kontakt bőrgyulladás bőrrel való érintkezés esetén, erythema. A gyógyszer túladagolása valószínűtlen. Véletlen lenyelés esetén öblítse le a gyomrot, és forduljon orvoshoz.

Ellenjavallatok

A gyógyszert óvatosan adják terhesség és szoptatás alatt (laktáció), mivel nem ismert, hogy a komponensek átjutnak-e a méhlepénybe és az anyatejbe, valamint hogy negatív reakciókat okoznak-e. A gombától származó Oflomil lakk használata ellenjavallt a gyermek kora, túlérzékenysége a készítmény összetevőire vagy allergiájára.

Eladó és tárolási feltételek

A Oflomilt recept nélkül adják fel, és 25 évnél nem magasabb hőmérsékleten tárolják két évig. Ne fagyassza le az injekciós üvegeket a gombából.

Oflomil lakk analógok

Cserélje ki a gombaölő körömlakkot antimikotikus készítményekkel ugyanazzal a felszabadítási formával, hasonló vagy hasonló összetétellel. A Oflomil analógjai:

 • Loceril - az amorolfinra épülő gombaölő körömlakk ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy hasonló szer;
 • A Flamin - egy 5% -os koncentrációjú amorolfinnal kombinált gyógyszer, az onokomikózis elleni szerekkel szembeni gombaellenes aktivitást mutat.

Price Oflomila

A Oflomil megvásárlása gyógyszertárak, internetes részlegek segítségével lehetséges. A recept vásárlásakor nincs szükség. A költség az eladó eladási árrésétől függ. Az Oflomil és az alapok analógjai közelítő árai:

A termék neve, a kibocsátás formája, a palack térfogata

Nem lakkozott lakk

Jelentkezzen be, hogy egy véleményt hagyjon.
Kevesebb mint 1 percig tart.

Általában egy nagyon hatékony gyógymód, 2 hónapig gyógyítottam egy gyűlölt gomolyát ezzel a lakkkal.
Mínusz csak egy - egy nagyon kis mennyiség és a magas ár (körülbelül 1 000) kezelték a férj együtt, így egy fiola, amit két és nem volt elég, meg kellett vásárolni egy másik, meg általában nem olcsó! És az összes többi csak pluses: örül, hogy a reklám nem csalás, ez egy nagyon hatékony gyógyszer, amely kigyógyított (kölcsönzött köröm elemzése előtt és után), hogy egyszerű és könnyű, egy teljes eszközkészletet szükséges.
Könnyen használható, pontos utasítás, nincs allergia, vagy bármilyen kényelmetlenség, amit a kábítószer nem okozott, most hetente egyszer használom a megelőzés érdekében. Nos, nem tudom, hogy mások dicsérni, ajánlom és helyeztem el a jól megérdemelt 4-et, a labda elvette a magas árat!

Mivel a gombát a legkorábbi szakaszban sikerült megragadnia, ez a megoldás elég volt ahhoz, hogy megszabaduljon a bonyolult bánásmódtól. Általában boldog, kivéve, hogy az ár túl nagy, és a palack nagyon szorosan nyitott, hogy a felső fedelet, hogy a műanyag sapka a nyak. A palack apró, csak 2,5 ml, de mivel hetente egyszer kellett nekem kérnie, egyszer csak egyszer kellett megvásárolnia az "adalékanyagot". Alkalmazók és alkoholos szalvéták a készletben szintén nem elégek azok számára, akik súlyos körömkárosodással rendelkeznek, az első hat darab, a második 12 és ugyanannyi körömfájl, de elég volt. Az alkalmazási eljárás egyszerű: először karcolja meg a lemez felületét egy szögben, majd dörzsölje meg egy alkoholos szalvétával, a felhordás felhordásával alkalmazza a készítményt, és várja meg, hogy lefagyjon. Maga a gyógyszer hasonlít egy színtelen körömlakkra, csak szag nélkül. Gyorsan fagy, erős láthatatlan filmet hoz létre. Biztonságosan alkalmazható dekoratív lakk a tetejére, ez nem befolyásolja a kezelés hatékonyságát.

A pozitív pillanatok közül csak a kényelem és a teljes gomba elleni küzdelem. A dobozt nem helyezték el manikűr olló kivételével, de néhány alkoholos oldat (kis szalvéták, impregnálás nem ideális, gyorsan szárad).
Így a "Oflomil" egy teljes körű összetett ügynök lenne a gomba kezelésére. Az utasításokat egyszer vagy hetente kétszer kell használni. Itt az egész folyamat körülmetéléssel, fűrészeléssel, dörzsöléssel és a lakk végére történő alkalmazásával. Mire az eljárás 15-20 percet vesz igénybe, figyelembe véve a szárítást. Így nagyon kényelmes a körmök kezelése.
De itt a hatékonyságról nem voltam lenyűgözve. Amíg a lakkot nem hosszú szünetekkel kezdtem használni, és egy nappal később a hatás nem volt megtalálható. A teljes kezelés időtartama 1 hónap és 3 hét volt. A 2 300 rubelre, amit töltöttem, többet vártam.
Egyéb kisebb kellemetlenségek, véleményem szerint, rossz alkalmazók, ami meglehetősen kényelmetlen a lakk felhúzására és alkalmazására. A termékkel ellátott palack keskeny nyakkal rendelkezik, hogy az applikátort kényelmesen használhassa a készletből, és ha alul marad, szinte lehetetlen megszerelni.

Az ilyen fertőzés, mint a körömgomba, könnyen gyógyíthatónak tűnik, de ez nem így van. Szenvedni kellett, szerettem a Oflomil eszközt. Az analógok olcsóbbak, de jól működik.
Tetszett, hogy az utasítás részletesen elmagyarázza mindent. Érdekes, hogy a lakk mellett még a körömfájlok is vannak a gyógyszeres csomagban lévő fertőzött réteg eltávolításához, a fertőtlenítő szalvétákhoz és az eldobható botokhoz.
A készletet kitalálták, és csak helyesen használják. Mindent az utasítások szerint tettem, és az első alkalmazásból a körmök megváltoztak: összeomlottak. 2 hét múlva meggyógyultam!

A gomba kezeléséhez nem szükséges a lakk megtakarítása, pontosan egy és fél hónapos felhasználás alapján kell kiszámítani, ha hetente kétszer hetente kétszer megtenni vagy mindent megtenni. A lakk egy nagyon kis, 2,5 ml-es injekciós üvegben van, amely sötét üvegből készül, így a gyógyszer nem törik le a fényből. De általában sötét helyen kell tárolni. Ezenkívül a készlet 6 polipropilénből készült pengét tartalmaz, lakk felhordására.
A lakknak sajátos illata van, átlátszó, elég gyorsan eltűnik. Szinte azonnal megszárad, szó szerint pár percig. De ne érje felülről, jobb, ha jobban keményed. Az alkalmazást követő első másodpercek enyhén égnek, majd láthatatlanok. A gombát csak egy tanfolyamra vontam vissza, de ha legalább 2 hónapot kellett kezelnem, akkor egy második csomagot kellene vásárolnom, ami nem olcsó.

A "Oflomil" gyógyszer előnye, hogy a szögeket lakkként alkalmazza, és tartós hatással bír. Az ágens nem csak kezelésre használható, hanem profilaktikus alkalmazás esetén is alkalmazható, amikor gombás fertőzés gyanúja merül fel. Például kapcsolatba léphet egy beteg személlyel.
A terméket kifejezetten olyan szögek kezelésére használtam, amelyeket egy gomba érintett. Most már megszabadultam a gombától, a körmök egészségesek.
A lakk felhordási módja nem teljesen egyszerű, de a jó eredmény eléréséhez követni kell.
Rendszerhasználat:
1. Távolítsa el a körömlemez felső nekrózis réteget egy speciális körömfájl segítségével.
2. Zsírozza meg a körömot alkohollal. Ismételje meg a zsírtalanítást mindegyik lakk alkalmazása előtt.
3. Vigyük fel a lakkot a körömre spatulával, elkerülve a műszer és a palack közti érintkezést.
4. Zárja le az injekciós üveget lakkal.
5. Várja meg, amíg a lakk megszárad, de ne érintse meg a körmöket.
Fontos, hogy a termék ne kerüljön a bőrbe.
A köröm teljes tisztításához 6 hónapig lakkozni kellett. Egy héten többször használt lakkot.
A felhasználási idő hosszú, de teljesen képesek voltak a gomba teljesen gyógyítani.

A "Oflomil" lakk jobb, ha az egészséges körmöket nem használják megelőzésre, a kozmetikai lakk a kezelés alatt nem használható.
A "Oflomil" körülbelül 1 000 rubel., Eladva egy egész készlet, amely magában foglalja mindazt, ami az eljárások lefolytatásához szükséges. Ez a lakk takarékosan fogyasztható, a készletből egy palacknak ​​elegendőnek kell lennie a kezelés folyamán, de csak ha egy körömre kerül, ha két vagy három körömlemezt érintenek, egy üveg nem elegendő.
A "Oflomil" használata meglehetősen szomorú, gőzölés, fűrészelés és fertőtlenítés esetén jó, hogy ezeket a manipulációkat 7-10 napon belül meg kell tenni. Az általános kezelés időtartama 6-9 hónapra nyúlik, bár a lakk fehérítő összetevőinek köszönhetően a látható hatás egy hét alatt következik be.
Az "Ofmol" csak enyhe fokú onychomycosison képes segíteni, ha a körmök több mint 2/3-a elpusztul, akkor a betegség mértéke súlyosnak tekinthető, és itt csak a lakk elengedhetetlen.

Annak érdekében, hogy visszavonja az Alternatívát, hat hónapot és 4 csomagot "Ofmol" -nak vitt. A szünetek idején a lábakat naponta egy fertőtlenítő oldattal kezelték, és alkohollal törölték az alkalmazott eszközöket.
A termék meglehetősen drága, és gazdaságos kiadások egy hónap és fél hónapig. Azok számára, akik szerint az ár túl magas, választhat az Atifin, a Termikon vagy a Mikoseptin. Körülbelül azonos összetételűek, de a körömfájlokat önállóan kell megvásárolni, és nem próbáltam meg, így nem tudom megítélni a hatékonyságot.
Nem volt allergiás reakció a gombaellenes szerre, nem vettem észre semmilyen mellékhatást. De a legjobb a függőség hiánya. Nagyon féltem, hogy a gomba alkalmazkodni fog a gyógymódhoz, és a kezelés rosszul megy, de ez nem történt meg. A hatékonyság ugyanolyan a teljes tanfolyam során, végül nem szükséges a lakkot gyakrabban használni, vagy vastagabb réteget alkalmazni.

"Oflomil" meglehetősen drága a gomba ellen, a csomagolás költsége több mint 1 000 rubelt. De az egész komplexumon belül, és nem csak egy üveg lakk. Ezenkívül vannak olyan körömreszelők is, amelyek eldobhatóak, ami nagyon higiénikus, ezért nem terjed a fertőzés. Alkalmazók, akik orvosi lakkot használnak, szintén kevesen vannak. Vannak speciális tisztítólemezek is.
A kezelés is bonyolult, és nem a "mosott, elkenett, elfelejtett" stílusban, tényleg segít. Először vágja le és vágja le az érintett területeket, majd a szöget fertőtlenítik, zsírtalanítják, és csak azután a hatóanyagot felhelyezik a körömlemezre egy applikátor segítségével. A szárítás 7-10 percet vesz igénybe, az alkalmazott réteg vastagságától függően. Száradás után nem ajánlom a körmét mosni, legfeljebb tiszta zoknit rakni, és mindent elfelejteni legalább egy napig.
A kezelés súlyosbítása nem szükséges, így a higiénia, az úszómedencék és a vízi parkok idejének betiltása egyszerűen kötelező.

Oflomil lakkot vásárolt még hat hónappal ezelőtt, és most örömmel jelentem be, hogy gyógyultam. Nem megyek tovább a medencébe.
Nem tudom, mit tennék, ha nem lenne erre a gyógyszerre. Ez a második, amit alkalmaztam. Csak azt kezdtem használni a lakkot, hogy az ügy elszállt a földről. Végül a gombák elkezdtek meghalni, mert a körmök kezdték megváltoztatni a sárga színüket, majd az újak növekedni kezdtek.
Az Offomil-lakk rendkívül kényelmes. Gyorsan szárad, nem mossa ki, és nem dörzsölje le a körömről. A készlet tartalmazza mindazt, amire szüksége van a feldolgozáshoz: körömfájlok, scapula, tamponok, lakk. Hetente csak 2 alkalommal alkalmazzuk. Boldog vagyok, de a kezelés hosszú. Szükséges tudni.

Felkaptam a gombámat a kis ujjamon, és elég sokáig kezeltem "Ofmolom" -ot, de minden erőfeszítést sikerrel koronáztak. A terméket egy palack lakk tartalmú készlettel árulják, spatulaprocesszorokkal ellátott tokot, körömreszelők csomagolását és több alkoholos törlőkendőt. Minden elég kicsi, de hatalmas dobozba csomagolva.
A használata is kellemetlen - egy buborék előkészítéssel nyílik meg szörnyen alig, a körömfájlok túl vastag, őket nem célszerű feldolgozni a köröm szegélyét, csak a darálás a tetején. A lakkot egy spatulával kell beírni, ahonnan mindaddig, amíg be nem viszed a szögbe, minden csöpög. Logikusabb lenne egy palack készítése a körömlakk elvének megfelelően, egy csavaros sapkával kefe segítségével. A bőrt és a spatulákat feldolgozó alkoholtartalmú törlők katasztrofálisan kicsiek, a gyógyszertárban ugyanazt kellett megvásárolniuk.
De a lakk gyorsan, legfeljebb három percig szárít, nyugalomban marad egy hétig a következő alkalmazás előtt, nem fél a szappantól vagy mosószerektől. Csak akkor, ha a csiszolóanyagokkal vagy klórtartalmú háztartási vegyi anyagokkal kellett foglalkoznia, gumikesztyűt kell viselni. És az alkalmazás hatása nagyon jó. Bár nem sikerült gyorsan megszabadulni a gomba hat hónapig.

Nem akarok rohanni a nagyszabású mondatokban, de azt hiszem, a Oflomil a legjobb megoldás a köröm gombájára. nem a hatékonyság szempontjából. Sokféle krém és kenőcs nem rosszabb. De a legalkalmasabb az alkalmazási módszer. A csomag mindent megtalál, amire szüksége van a lakk felhordásához: körömfájlok, tisztító tamponok és applikátorok. A gyógyszert legfeljebb hetente kétszer kell alkalmazni.
A lakk 10 perc alatt megszárad, és a legjobb, ha mindent 15 percig tart. Nincs további intézkedés. Vágás, fájl, alkalmazás, és újra egy körben. Egészséges körmöket termettek több mint két hónap után.
Az eszköz egyetlen hátránya az ár - csomagonként 900 rubel.

8,5 hónapig lakkozott lakkot használtam, amikor egy gombát kezeltem a körömömön. A gyógyszer jelentése az, hogy elnyomja a gomba fejlődését és megakadályozza a növekvő köröm fertőzését. Ha kihagyja az alkalmazást, akkor a kezelés lelassul, mivel a gomba képes lesz elérni egy egészséges, felszíni köröm.
Gyengéden vigye fel a lakkot, hogy ne kerüljön a bőrre. Ehhez a felhordás előtt ragasztóval ragasztottam be a bőr köré a körömot.
A lakk felhordásának eljárását legalább hetente egyszer meg kell ismételni. Hetente 2-3 alkalommal alkalmaztam.
Érdemes megérteni, hogy a gyógyszer nem tud visszatérni egészséges megjelenés a már megtört köröm. Segítségével azonban lehetőség nyílik arra, hogy egészséges körömre nőjön.

Nem gondoltam volna, hogy festhetném a körmeimet, de a gomba nem vicc, hogy bármiért meggyógyítsa. A kezelés során a feleségem segített nekem, én magam nem értettem mindezeket a krémeket / lakkokat / kenőcsöket. A kezelés nem egyszerű, először le kell vágnia a beteg szöget, majd törölje le egy speciális törlővel, majd egy spatulát használjon a lakk gyűjtésére és a köröm kenetezésére. Ismételje meg minden nap, amíg ez segít. Az utasítások azt mondják, hogy hat hónapig tarthat, és két hónapja volt, egy körmével, a vereség helyébe lépett, rózsaszínű és normális vastagsággá vált. Én is tetszettem, de még mindig nem férfias eszköz.

A kezelés előtt onychomycosis nagylábujj kürt lemez egy szomorú látvány: sloilas, lerobbant, az él vastag lesz, és omlós, és a színe a köröm kellemetlen tompa sárga árnyalat. A kaparás elemzése azt mutatta, hogy nem minden elveszett, külső eszközök nélkül is megteheti. A "Oflomil" lakkot választottam, mert tetején díszítő bevonatot is alkalmazhat a megtakarítások között, hogy elrejtse a szégyenet. Három hónapig tartott sokáig gyógyítani, de nem volt különösebb probléma. Módszer A kezelés hasonló használt ha az ilyen eszközök: a tisztított, fertőtlenített lemezt alkalmazzuk kis mennyiségű gyógyszer, amely egy idő után szárítás, alakítás a köröm és a színtelen, átlátszó szilárd kéreg. Az ismétlődés gyakorisága hetente kétszer. A lakk nem nagyon kellemes illatú, és az alkalmazás után kissé viszket. A bőr nem fáj, nem ad allergiát. A legfontosabb az, hogy módszeresen és rendszeresen alkalmazzuk, anélkül, hogy a lakklerakódások közötti időtartamot önkényesen növelnénk. Számomra az első mozdulatok egy hónap alatt észrevehetőek voltak - a köröm megszűnt, nem foltos, nem egységes színű. Ahogy a csúcs felújítása és levágása nőtt, a helyzet javult - az új lemez a vereség jelei nélkül növekedett.

Bár senki sem kérdezett. A kérdésed lesz az első!

Off-lacquer - olcsóbb analógok, az orosz és az importált helyettesítők ára

A Oflomil hatékony készítmény lakk formában, melyet mycosis betegségek kezelésére szánnak. Ha kívülről alkalmazza, a körömgombák eltávolíthatók mind kézzel, mind a lábakon. A megoldás képes visszaállítani a köröm szerkezetét, és teljes helyreállítani. Az onlomil lakk viszonylag magas ára a gyógyszertárakban számos pácienst megfélemlíthet, de a gyógyszerpiacon sok olcsó helyettesítés kerül forgalomba.

Farmakológiai jellemzők

A gombaellenes gyógyszert külsőleg használják. A hatóanyag az amoroflin. Fungisztatikus és fungicid hatású lehet, amely károsítja a gomba citoplazmatikus membránját. Alkalmazások széles köre van. Aktívan küzd a szaglólemez sérüléseinek gyakori és ritka provokátorai ellen.

Farmakokinetikai paraméterek

Miután a lakkot a körmökre helyezték, szinte teljes behatolás érkezett a körömágyba egész nap. A hatásos koncentráció az érintett területen az első aktiválás után egy hétig maradhat.

A Oflomil lakk használatára utaló jelek

 • onychomycosisban;
 • Egyéb szögérzékek, amelyeket penész és élesztőgomba okoz;
 • A körömgomba fejlődésének megelőzése.

Vannak-e ellenjavallatok?

A legtöbb esetben a lakk tökéletesen tolerálja a betegeket. Problémákat okozhat csak azokban, akik nem tolerálják alkotó gyógyászati ​​anyagait.

Terhes és szoptató nők alkalmazása

Nem ajánlott, mert nincs megbízható információ, hogy a lakk nem képes negatív hatást gyakorolni arra a gyermekre, aki felkészül a születésre, vagy az anyatejre táplálkozik.

Lehetséges káros mellékjelenségek

A lakk felhordása után jelentéktelen égő érzést, vérrobbantást és enyhe viszketést engednek meg.

Hogyan kell alkalmazni az Onlomil lakkot?

Az ügynököt az érintett területekre legalább hetente egyszer és legfeljebb kétszer kell alkalmazni. Korábban el kell távolítania a problémás területeket a lemezről az alkohollal nedvesített tampon, valamint a lakkban lévő csomagolásban. A rendes használatot hasonló előkészítési eljárásnak kell kísérnie.

A kezelés folyamata megszakítás nélkül tart, amíg a páciensnek nincs új, egészséges szöke, vagy a beteg meggyógyul.

A terápia átlagos időtartama 6 és 12 hónap között változhat, a betegség súlyosságától függően.

A terápia sajátosságai

 • Ne használjon kozmetikai lakkot a körmökre vagy mesterséges körömlemezekre;
 • A terápiát közvetlenül kesztyűvel kell elvégezni;
 • A károsodások kezelésére használt szőrzeteket nem lehet újra felhasználni;
 • A készletben szereplő tamponok olyan anyagot tartalmaznak, amely könnyen meggyulladhat;
 • A szemmel és egyéb nyálkahártyákkal való érintkezés nem megengedett. Ha ez nem kerülhető el, akkor sürgősen vízzel kell öblíteni azokat a helyeket, ahol a lakk megüt.

Mennyibe kerül az Oflomil lakk: az ár a gyógyszertárban

A terméket vény nélkül kapják. Az apteka.ru legnagyobb gyógyszerészeti kiadvány (az orosz főváros, Moszkva) adatai szerint ezt a körömlakkot 913 rubelre értékesítik.

Több elérhető orosz és importált helyettesítő jegyzék Oflomila

A táblázat egy összehasonlító lista. Minden gyógyszer, kivéve az első (Mikozan), egyetlen formája felszabadulási krém.

Mikozan - (Hollandia)

A Oflomil teljes analógja a termelési formában. Ez egy hatékony gyógyszer, amely képes küzdeni a körömgombákat.

Miután az oldatot a fertőzött körömlemezre helyezték, egy réteget képeztek rajta, és a vastagságát bevezették. Ez növeli a köröm sűrűségét, csökkenti a porozitást és védelmet nyújt a fertőzés hatása ellen. Továbbá a gyógyszer megakadályozza a betegség kialakulását, mivel az aktív gombák elkerülhetetlenül meghalnak.

Ne használja ezt a terméket 4 év alatti gyermekek kezelésében.

Batrafen - (India)

Nagy mennyiségű jelzést tartalmaz, jó penetrációs képessége miatt. Az alkotóelemek különböző gombák kezelésére szolgálnak, beleértve az élesztőket, a formákat és másokat. Meggyógyítja az érintett körmöket és a bőrt.

Nem engedélyezett a készítmény allergiás használatára, 10 évesnél fiatalabb gyermekek, valamint a csecsemő és a szoptató nők várakozása.

Egyéni jelenségek formájában viszketés fordul elő, és a gyógyszer alkalmazása után ég.

Fungoterbine - (orosz festékcsere)

Az onokomikózis, a fejbőr mikózisának, dermatomikózisának, a bőr candidiasisának jelzésére utal.

Tilos terápiás intézkedéseket végezni a hatóanyag aktív és egyéb összetevőinek intoleranciájának jelenlétében. Ezen túlmenően, óvatosan kell betegeknél a gyengeség alkoholos italok, amelyek a vér betegségek, rosszindulatú daganatok, a különböző anyagcsere rendellenességek és patológiai folyamatokat, amelyek befolyásolják a hajók a lábak és karok. A korhatár legfeljebb két év.

A nemkívánatos események nagyon ritkán fordulnak elő, mivel a Fungoterbine terápia előnyös. Engedélyezett csak az allergia előfordulása - bőrkiütés a bőrön.

Binafin - (India)

Olcsó alternatíva, amely sok betegség ellen mutatkozik. Kompetenciája a bőrbetegségek, a gombák okozta körömlemezek fertőzése. A Binafin is színhibával és az élesztőgenesis megbetegedéseivel küzd.

A hulladékkezelésnek érzékenynek kell lennie a krém hatóanyagára és egyéb segédelemeire.

Ezzel párhuzamosan, miután a gyógyszerkészítményt a sérülés helyére alkalmazták, ennek a területnek a vörösödése, irritáció, viszketés lehetséges. Néha az események ilyen fejlődése a gyógyszer használatának megszüntetéséhez vezetett. Kevésbé gyakoriak az allergiás tünetek - csalánkiütés.

Terbisil - (Magyarország)

Tényleg megmutatja magát a különböző nemzetségek, bőrpír és többszínű lichen gombák által okozott fertőzések jelenlétében.

Ellenjavallt rosszul asszimilálva a betegek összetételét, valamint a szülés és a szoptatás idején.

A terápia során számos helyi reakció előfordulhat - viszketés, égő érzések és vérnyomás a fájdalmas helyen.

Thermicon - (hazai gyártó)

Ezt az alacsony költségű gyógyszert a gombás bőr, a köröm károsodás megelőző és terápiás intézkedéseire írják fel. Kúrák a lágyékközi intertrigo, candidiasis, megfosztják.

A termikon nem lehet túlérzékeny az elemeire. Továbbá, ez nem használható a jelenléte májbetegség vagy vesebetegség, szegény vér, neoplazmák, metabolikus rendellenességek vaszkuláris problémák, valamint a gyermekek számára akár tizenkét éves korában.

Helyileg valószínűleg viszketés, kisebb fájdalom, allergia fordul elő.

Exifin - (India)

A tevékenység szférája - a bőr, a körömlemez, a stop gombák elleni küzdelem. Ezenkívül meg tudja gyógyítani a mocsokot, megfosztja.

Az Exifin hasonló ellenjavallatokkal és negatív párhuzamos reakciókkal rendelkezik, amelyeket a fentiekben a Termicon vizsgál.

Atifin - (Szlovénia)

Ez az olcsó helyettesítő Európai illetékes a ragadós mycoses, köröm, bőr, pelenkakiütés az ágyék, pityriasis versicolor, és a Candida.

Kerülje az Atifin alkalmazását a fent említett betegségek kezelésére, ezért az összetevőket rosszul kell megemészteni. Ez vonatkozik a 12 évesnél fiatalabb gyermekekre is, mivel nincs megbízható információ a biztonságról, és ennek megfelelően a csoport kezelésének megfelelőségéről. Különös óvatossággal kell eljárni az emberek súlyos zavar a vese- vagy májműködési rendszerek, a rossz anyagcsere, rosszindulatú daganatok, valamint rendszeresen iszik alkoholt.

A krémet a lézió helyére alkalmazva a beteg számos kellemetlen érzést tapasztalhat, különösen a vágás, az égő karakter és a rüh.

Terbinafine - (a legolcsóbb orosz helyettesítő)

A legkedvezőbb árú generikus. Különböző felhasználási területei közé tartozik - a fej hajszálrésze, a nyálkahártya candidiasis, a körömgomba, a bőr.

Ezt az olcsó gyógyszert nem szabad alkalmazni túlérzékenység, diagnosztizált vese- és májbetegségek, tumorok, hemopoezis és hajók betegségeinek jelenlétében. A tilalom a 2 év alatti gyermekek, a szoptatás helyén és szakaszában lévő nőkre vonatkozik.

Egymás mellett több reakció van, mint a fent tárgyalt gyógyszerek. Gyakran allergia, viszketés, ahol a krémet alkalmazzák. A betegnek ritkábban van a gyomor-bélrendszeri rendellenességek.

Következtetések az Oflomil gombaellenes lakk olcsó analógjairól

A megfontolt előkészítés, amely a köröm gombás megbetegedései elleni külsõ felhasználásra specializálódott, sok beteg számára népszerû. A farmakológiai hazai piacon gyakorlatilag nincs ilyen termék olcsóbb, ilyen termelési formában. Az orosz gyógyszertári piac elemzése lehetővé tette, hogy meg lehessen találni az ilyen típusú kábítószer megvásárlásával csak tejszín formájában. Sok gyártó készen áll arra, hogy hasonló bizonyítékot szolgáltasson a gombás megbetegedéseket kezelő gyógyszerekre.