Loceril: orosz analógok és a leghatékonyabb gyógyszerek felülvizsgálata

Loceril analógok (orosz), amelyek azonosak az eredeti hatóanyaggal, a bőr, a köröm, a haj és a szőrtüszők akut és krónikus gombás elváltozásainak kezelésére használják. A Loceril eredeti gyógyszerkészítmény hatóanyaga amorolfin, amely gyulladásgátló és fungicid hatású.

Az amorolfin az epidermisz felszíni rétegeiön keresztül behatol, a körömlemez a gyulladás középpontjába, gombaellenes hatást fejt ki azáltal, hogy gátolja az enzimek szintézisét egy patogén mikroorganizmus révén. A gyulladáscsökkentő hatás a gyulladáscsökkentő enzimek termelésének megállítása, a leukociták aktivitásának csökkenése a léziós fókuszban.

A Loceril lakk formájában kapható, amelyet az érintett körömgombákra alkalmaznak. Alkalmazás előtt a köröm felületének mechanikai tisztítása szükséges a keratinizált részecskék felett, üvegszegmenssel. Az eljárás lehetővé teszi, hogy a hatóanyag bejusson a mély rétegekbe a szögágyhoz, ami jelentősen növeli a kezelés hatékonyságát.

A Loceril eredeti előkészítésében orosz és külföldi analógok találhatók, amelyek széles körben képviseltetik magukat az orosz és az ukrán gyógyszertárakban. A gyógyszerek különböznek a hatóanyagok típusaiban, összetételében, a felszabadulás formáiban és a hatásmechanizmusban.

Az eszköz leghatékonyabb analógjai:

Az amorolfin, az amorolfil szinonimája a kémiai vegyület morfolin szintetikus származéka.

Az antimikotikus hatás széles spektruma, mint az eredeti gyógyszer, a gombákkal szemben aktív:

 • dermatophytes;
 • dohos;
 • élesztő;
 • dimorf;
 • aktinomicéta.

A patogén hatóanyagot gátolja a szterol enzimek szintézisében egy gombasejtben, ami a sejtmembrán szakadásához és a kórokozó halálához vezet. Külsőleg, lakk formában alkalmazzák, annak ellenére, hogy a szisztémás véráramban alacsony a felszívódás, ellenjavallt gyermekkorban, terhes és szoptató nőknél.

Az Atifin helyi hatású krémként kapható, a terbinafin részeként hidroklorid van. A gyógyszert olyan gombafertőzések kezelésére használják, amelyek magas a bőrfelszínen előforduló gyulladás előfordulása. Nagyon hatékony az epidermisz felszíni rétegeinek kezelésében, kis abszorpciós kapacitással, kis mennyiségben belép a szisztémás keringésbe.

A hatóanyagot aktívan használják pelenka kiütések, gombák gombás léziói, interdigital terek kezelésére. A nemkívánatos események viszonylag alacsony előfordulása az alacsony felszívódás, elsősorban a hatóanyag külső hatásának köszönhető. Az orvos előírja az Atifin-kezelést, ha mellékhatások lépnek fel egy másik gyógyszerrel végzett korábbi kezelésre adott válaszként.

Fungoterbine (Terbinafine) - egy univerzális gombaellenes szer, amely rendkívül hatásos az összes ismert gombafertőzés kezelésére. Nagyon aktív, más analógokkal ellentétben, a többszínű lichen kórokozóihoz viszonyítva. A készítmény hatóanyaga a terbinafin-hidrokloridnak a készítményben lévő karbamiddal kombinációban mélyen behatoló terápiás hatással bír, nemcsak a bőrfelület rétegeinek károsodására, hanem a dermiszre is.

A hatóanyag kenőcsök, gélek, külső felhasználásra szolgáló permetek formájában és orális adagolásra szolgáló tabletták formájában kapható. A hatások széles köre lehetővé teszi komplex terápia elvégzését, ami gyors remisszióhoz vezet, a gombafertőzések megismétlődésének megakadályozásához.

A fungicid és fungisztatikus hatásokat a terápiás koncentrációtól függően, a mikrospóra gombák képződésének megakadályozásával, a megismételt exacerbáció kockázatának csökkentésével hosszabb ideig csökkentik. A terbinafin alkalmazásának pozitív eredményei a betegek, a betegek jól tolerálják a terápiás hatást.

A bifonazol a Loceril hatékony analógja helyi alkalmazásnak, a készítmény hatóanyaga szintetikus imidazol-származék. A gyógyszer szelektív fungicid hatással van a dermatomycetesre, fungisztatikus a penészgombákra, mikropórusokra. Klinikai vizsgálatok igazolták a hatóanyag hatékonyságát a cocci, enterococcusok vonatkozásában.

A bifonazol megkülönböztető jellemzője, hogy a hatóanyag gyakorlatilag nem abszorbeálódik a bőr felszínéről, beleértve ha az epidermisz alsó membránja sérült. A bőr magas koncentrációját az első bevitel után érik el, és hosszú ideig tart. A gyermekorvos felügyelete alatt a gyógyszert csecsemőknél alkalmazzák.

Az Exoderyl a Loceril leghatékonyabb analógja, a hatóanyag a naftilint tartalmaz. A gyógyszer rendkívül aktív a kórokozó gombákkal szemben, de a használat során korlátozott a szisztémás véráramban tapasztalható erős felszívódás.

Az Exoderyl-t a kezelőorvos nevezi ki, a kezelés ideje alatt laboratóriumi vizsgálatokat kell benyújtania a gombás növekedés aktivitásának meghatározására. Nem alkalmazható bőrelváltozások, karcolások és égések esetén. Van elegendő számú ellenjavallat, nem ajánlott egyedül venni, anélkül, hogy szakemberrel kellene konzultálnia.

A Lotceril legolcsóbb analógjai:

A hatóanyag költségét nem befolyásolja a hatóanyag gombaellenes hatása. Az eredeti gyógyszerek analógjai és generikái viszonylag alacsony áron általában nagyon hatásosak különböző kórokozók által okozott gombás betegségek kezelésében.

Mielőtt elkezdi keresni a leghatékonyabb és legkedvezőbb antimikotikus gyógymódot, konzultálnia kell egy háziorvos vagy bőrgyógyász szakemberrel. Ez megakadályozza a szövődmények kialakulását, tisztázza a kezelés időtartamát.

Loceril analógok a körmökhöz: az analógok, az árak és a kritikák közötti különbség

A Loceril és Exoderil analógjai közötti különbség az akció mechanizmusa, a hatóanyag mélysége a körömlemez vastagságában, a fungicid vagy fungisztatikus hatások súlyossága. Az amorolfinnal vagy egyéb hatóanyagokkal kapcsolatos Loceril analógjai aktívan behatolnak a körmök rétegeiön mind a felső, mind az alsó végtagokon.

A Loceril analógjai közötti különbség, például az Omolphil lakk vagy az Onyxell között, a hatás időtartama, a terápiás hatás az Onyxell után egy napig tart, a rendszeres bevonás után a köröm terápiás koncentrációja 5-6 hónapig tart. Mindkét gyógyszert kézzel és lábbal használják, azonban az Omolphil lakk egészséges körmökre alkalmazható a gombafertőzés terjedésének megelőzésére.

A felhasználás hatékonysága amorolfine, a Loceril más analógjáival ellentétben a körömlemez mechanikus fűrészeléssel vagy speciális spatulával történő megtisztítása után érhető el, a gőzölés hőmérséklete növeli a köröm szerkezetének frusztrációját. Ez növeli a terápiás bevonat penetrációjának mélységét, a terápiás koncentráció hosszabb megőrzését. Az Onychillel ellentétben, miután az Amorolfint a körmök kezelésére alkalmazták, a gombás lézió exacerbációinak gyakorisága jóval alacsonyabb.

A vallomás szerint Omolfil a lakkot csak onychomycosis, szögérzékek esetén alkalmazzák. Amorolfin sikeresen alkalmazható dermatomycosis, fejfájás mycosis kezelésére. Az Onyxell lakk, kenőcs, oldat és krém formájában kapható, ezért az Omolphil lakkozásnál a kültéri használatra sokoldalúbb.

A laboratóriumi vizsgálatok tükrözik a naftilfinek antimikrobiális aktivitásának szélesebb spektrumát az analógok között ekzoderil. viszont Mikoderil, valamint az eredeti készítmény egyéb analógjai, mint például a Fungoterbine és az Exifin, baktériumölő hatással bírnak a kokkusz flóra ellen. Ez növeli a Micoderil gyulladáscsökkentő hatását, amikor másodlagos fertőzést adnak a gombafertőzés középpontjába, a nafttilint a kimondott baktericid hatás miatt írják fel.

naftifin mélyen behatol a bőr hámába, a szőrtüszőkbe, de a körömlemezbe való behatolás mélysége sokkal alacsonyabb, mint a ekzifin. A patogén sejt szerkezeti összetevőinek hatásmechanizmusa különböző enzimatikus rendszerek gátlása, amelyek mindkét esetben a gombás organizmus halálához vezetnek.

A mélyebb behatolás és a szisztémás keringésbe való nagyfokú felszívódás megkívánja az orvos irányítását Micoderil-kezelés alatt. A metabolitok lebontása a májban történik, majd az inaktív formák kiválasztódnak a vizelettel. A máj és a vesék diszfunkciója abszolút ellenjavallat a használat során Fungoterbina és az Exifin, mivel a belső szervek toxicitása nő.

A készítmények megjegyzései szerint a Loceril és az Exoderil és az eredeti gyógyszerek analógjai kontraindikált terhes nők, szoptató anyák számára. 3 évesnél fiatalabb gyermekeknél a gyógyszert kizárólag gyermekorvos felügyelete mellett használják.

A kábítószerek árai jelentősen eltérnek, a Loceril és annak analógjai viszonylag drágák, többször exoderil ára 1100-2900 rubel. Azonban a lakkra hetente kétszer van szükség 12 hónapig, heti egyszeri megelõzéssel. Az üveg elegendő egy teljes kezelésre. Meg kell jegyezni, hogy a betegek véleménye szerint hosszú távú kezelés után stabil remisszió keletkezik, és nem szükséges újra megvásárolni a gyógyszert.

Az Exoderyl és analógjai költsége 390-1090 rubel, a gyógyszertár vagy az online áruház árpolitikájától függően. Tekintettel arra, hogy a hatóanyag széles körben elterjedt, a bőr felületén széles körben elterjedt a sérülés, az egyik tanfolyam egy-két csomagot igényelhet, attól függően, hogy a gyógyszer mennyi dózisú. Vásárolja meg a gyógyszert egy készlet formájában, amelynek felszabadulása korlátozott, a készlet tartalmaz egy oldatot, krémet és spatulát a kenőcs alkalmazására.

Ajánlott gyógyszereket vásárolni speciális gyógyszertárakban, ahol a hőmérséklet és a könnyű tárolás szabályozása figyelhető meg. A gyógyszer minőségének csökkenése befolyásolja a kellemetlen tünetek eltűnését, növeli a mellékhatások kockázatát. A kábítószerek nagy választékban szerepelnek Moszkvában, Szentpéterváron és Oroszország és Ukrajna más városaiban.

A betegek észrevételei a Loceril és Exoderyl kábítószerek és azok analógjainak felhasználása után leginkább pozitívak, mindkét gyógyszer sebessége, a mellékhatások hiánya, a kezelés jó tolerálhatósága. A nők az Exoderyl és a naftil hatékonyságára utalnak a tartós pelenka kiütések elleni küzdelemben, a kellemetlen szag kiküszöbölésében.

A Loceril, az Onichell és az Omolphil lakk helyreállítja a köröm felületét, megjavítja, ami különösen fontos a lányok és a nők számára. A férfiak észrevették, hogy a lábak izzadása csökken a zárt cipő hosszabb viselésével, megszüntetve a viszketés, az égetés, a bőr sárgulásának tüneteit.

Olcsó analógok és helyettesítő a drog loceril: a lista az árak

A készítmény összetétele a következő: etanol, A gomba-dermatophytákra, az aktinomycetesekre, az élesztőgombákra hatva.

A hatóanyag, amely a bőrre jut, átjut az összes rétegre a gyulladás középpontjában, gátolja a gombák enzimét, ezáltal pozitív antimikotikus hatást fejt ki.

A felhasználás jelzése: különböző fajok / nemzetségek gombájának körömgomba támadása; ezen elváltozások megelőzésére.

A gyártási forma 2,5 injekciós üveg; 5,0 ml színtelen átlátszó folyadék ¬ lakk.

Gyakorlatilag nincs mellékhatás. Ritka esetekben lehetséges: égő a körömlemezben, allergiás reakció kialakulása bőrdermatitis formájában, törékeny körmök.

Az árak Oroszországban 1060 és 2500 rubel között mozognak.

Útmutató a Lotseril a köröm gomba, ár és véleménye a kábítószer, analógjai a jogorvoslat

A körömgomba gyakori probléma, amely nagyon nehéz megszabadulni. Az a személy, aki hasonló betegséggel találkozik, általában különböző gyógyszereket és véleményeket vizsgál. Megpróbál megoldást találni, ami valóban segít. Néhányan használják a lakk gombafelületet, például Loceril néven.

A legegyszerűbb módja annak, hogy megbirkózzanak a patológiával a korai szakaszban. Ebben az esetben még az olcsó gyógyszerek is jelentős hatást fejthetnek ki. Ha azonban a betegség elkezdődik, akkor a gyógyszerek, amelyek leírása súlyos stádiumban segít, nem vezethet a megfelelő hatáshoz. A körömgombák kezelése általában hosszú. Hónapokra van szükség a lábak és kezek gyógyítására.

A Loceril lakk egy gombaellenes szer, amelyet külsőleg használnak

A kibocsátás és az összetétel formája

A Lotseril lakk egy olyan gombaellenes szer, amelyet külsőleg használnak. A gyógyszer 5% -os koncentrációjú oldat formájában van. A folyadékot üvegcsékbe töltjük, amelyek térfogata 2,5 vagy 5 ml. Ezeket olyan eszközökkel kísérik, amelyek a termék alkalmazására szolgálnak. A Lotseril körömlakk elleni védőeszközzel ellátott palackot tartalmazó csomagolásban a következők tartoznak:

 • 30 eldobható körömfájl,
 • 10 speciális spatula,
 • 16 tampont a tisztításhoz.

A hatóanyag aktív komponense az amorolfin. A morfolin származéka, amelyet gyakran használnak gombaellenes szerek összetételében, lakk formájában. A Loceril segédelemei etanol, különböző kopolimerek, triacetin, etil-acetát és butil-acetát.

A hatóanyag aktív komponense az amorolfin

Farmakológiai hatás

Az amorolfin zavarja a szterin bioszintézisében résztvevő enzimek működését, amelyek a gombák sejtjein belül fordulnak elő. Például az anyag hatással van a delta-7-8 izomerázra és a delta-14-reduktázra. Ezenkívül csökkenti az ergoszterin mennyiségét, amely abnormális szterolokat bocsát a sejtekbe. Végül ezek a folyamatok megváltoztatják a gombás sejtmembrán szerkezetét.

Figyeljen oda. A hatóanyag mennyiségétől függően vagy fungisztatikus vagy fungicid hatású.

Ennek a hatóanyagnak a hatékonyságát a Candida, Cryptococcus, Malasshesia és néhány más élesztőgomba gombájával szemben bizonyítják. Az anyagot dermatophyták ellen használják, mint például Epidermophytosis, Microsporia és Trichophyton. Emellett az amorolfin képes befolyásolni:

 • Dimorf gombák: Sporotriks, Hisztoplazma, Coccidioids,
 • Gomba gomba: Hendersonula, alternatív, Scopulariopsis,
 • Dematsievye,
 • Kladosporium,

Az aktív komponenst rossz felszívódás jellemzi, ezért az ágensnek nincs szisztémás hatása a szervezetre. Helyben működik, miután a körömlemezre került. A terápiás hatást kifejtő hatóanyag koncentrációját az első használat után tíz napig kell fenntartani.

Javallatok és ellenjavallatok felhasználásra

A felhasználásra vonatkozó utasítások közé tartozik a Loceril alkalmazása abban az esetben, ha a szögeket egy gomba befolyásolja, amely ellen a gyógyszer hatékonysága bizonyított. A gyógyszert szerszámokra, élesztőre és dermatophyta gombás fertőzésekre írják fel. Ugyancsak megengedhető a gyógyszer megelőző célokra történő felhasználása a betegség kialakulásának elkerülése érdekében.

Mivel a lakk nem lép be a véráramba, és nem befolyásolja a belső szervek működését, gyakorlatilag nincs ellenjavallat. Ezek a betegek egyéni érzékenységére korlátozódnak a készítményben lévő anyagokra. Ugyanebből az okból, a Locelilnek a körömgomba nagyon kicsi valószínűséggel történő kezelése a túladagolás bármely megnyilvánulásához vezethet. Nincsenek adatok a gyógyszer más gyógyszerekkel való kölcsönhatásáról.

Ritkán azonban a Loceril-kezelés mellékhatásokat okozhat. A gyógyszer befolyásolja a köröm állapotát. Ez még törékennyé teheti, és színmódokhoz is vezethet. A kezelés ideje alatt ritkán allergiás reakciók lépnek fel, mint pl. Az alkalmazás után fellépő égő és a kontakt dermatitisz.

A Loceril készítményt penész, élesztő és dermatophyta gombás fertőzésekre írják fel

Hogyan kell használni a lakkot?

A használati utasítás szerint az érintett területeket hetente kétszer kezelni kell. A körömgombák kezelésében a lemezek előkezelése fontos szerepet játszik. A lakk felhordása előtt szükség van a lábakra vagy a kezekre. Ez segít a szegek beteg helyeinek eltávolításában a gyógyszer dobozhoz csatolt fájl segítségével. Miután az érintett területeket gondosan eltávolították, az alábbiak szerint járjon el:

 • A körömlemezeket megtisztítják és zsíroldják a szállítókészlethez rögzített tamponok segítségével. Alkohollal kell áztatni, majd törölni kell a szöget. Ezt a Loceril minden használata előtt meg kell adni.
 • Most a csomagolásból egy speciális spatulát kell venni. A gyógyszer injekciós üveg tartalmába merül, majd finoman, a torok érintése nélkül, kifelé nyúlik. Nem szükséges eltávolítani a hatóanyag feleslegét a tartály falán.
 • Az oldat a beteg szegén átterjed, hogy az egész felület lefedje. Minden érintett lemezre lakkot alkalmaznak.
 • A Loceril kiszáradásának elkerülése érdekében a szükséges mennyiségű gyógyszer kivonását követően a palackot lezárni kell.

Laku körülbelül három percig elég ahhoz, hogy kiszáradjon. A használt spatulát zsírtalanított törlőruhával törölhetjük, majd a műszert eldobjuk. A betegséget addig kezeljük, amíg a lemez nem megszabadul a mycosis összes megnyilvánulásától. Ha úgy gondolja, hogy a visszajelzések szerint a lábak körmeivel szembeni gomba gyakran megszűnik egy éven belül, míg néha hat hónapon belül javulhat a keze.

A szállítási csomagban szereplő fájlok és egyéb eszközök csak egyszer használhatók. Semmiképpen sem tudják feldolgozni az egészséges körmöket. Ha a beteg megsérül a kezében, és szerves oldószerekkel kell dolgoznia, meg kell védenie a lakkot át nem eresztő kesztyűvel. A kezelés alatt tilos a hamis körmök viselése vagy kozmetikai lakk használata.

A gyógyszer alkalmazása során ügyelni kell arra, hogy a megoldás ne érjen a nyálkahártyákba, a szemkörnyékbe vagy a fülbe. Fontos megjegyezni, hogy a gyógyszerhez csatolt tamponok könnyen gyúlékony összetevőket tartalmaznak. Ha a betegség olyan betegsége miatt, mint a diabetes mellitus, hajlamos a gombákra, előzetesen konzultálnia kell egy orvossal.

A betegséget addig kezeljük, amíg a lemez nem megszabadul a mycosis összes megnyilvánulásától

Mennyibe kerül a Loceril? Kábítószer-analógok

A lábszárak körömgombákra vonatkozó jogorvoslati lehetőségek közül sokan megállnak a Lotserilnél, mivel ez egy híres és népszerű gyógyszer. Nagyon magas a költsége. Oroszországban, például Moszkvában, a Lotseril körömgomba ára 1500 rubel körüli. Annyit kell fizetni, hogy megvásárolja a Lotseril 2,5 ml-es térfogatát.

E költséggel kapcsolatban sokan próbálnak olcsó gyógyszereket pótolni. A körömgombák Loceril lakkjának analógjai között gyakoriak a következők:

Mindazonáltal ezek közül az eszközök közül messze nem éri el a Loceril értéket. Például a lakk formájában lévő Batrafen kb. 2200 rubelt vásárolhat. Az Amorolfin alacsonyabb ára - csomagonként átlagosan 900 rubel értékesítik. Néhány közül választhatnak a Loceril vagy az Exoderil gyógyszerek között, de ha olcsóbban szeretné megvásárolni a terméket, ki kell választania a kiadás egyéb formáit is.

Fungoterbin

A Fungoterbine egy orosz gombaellenes gyógyszer, amely tabletták, spray és krém formájában kapható. A hatóanyag a terbinafin. A 250 mg-os tabletták további anyagokat tartalmaznak:

 • Kollidon,
 • Magnézium-sztearát,
 • Mikrokristályos cellulóz,
 • Benzoesav.

A kenőcs összetétele hozzáadott butil-hidroxitoluolot, makrogol makosztolátot, propilénglikolt és vazelinot. A külső formában alkohol, poloxamer, víz, folyékony paraffin és karbamid is található. A spray része, amely dibunolt, povidont és propilénglikolt is tartalmaz. A terméket színtelen folyadék formájában állítják elő, amelyet 15 vagy 30 ml-es palackokban helyeznek el.

A tabletták kerek alakja és kockázata van a központban. A gyógyszer tízes cellás csomagolásban van. A krém formája enyhe szaggal rendelkezik. A konzisztencia egyenletes, a szín fehér, átlátszatlan. A kenőcs 15 g tömegű csövekből készül, a hatóanyag a Release minden formában a Locerilhez hasonlóan működik.

Figyeljen oda. A Fungoterbine nem befolyásolja a hormonális hátteret és más gyógyszerek munkáját.

A készítményhez karbamidot adnak hozzá, hogy növelje penetrációját a sejtekben és felgyorsítsa a regeneratív folyamatokat a beteg szövetekben. Tabletták alkalmazása esetén a vérben a maximális koncentráció két óra alatt érhető el. A készítmény összetevői különböző helyeken halmozódnak fel, például faggyúmirigyek és szőrtüszők. A körmökben kb. Két héttel a kezelés kezdete után.

A Fungoterbine egy orosz gombaellenes gyógyszer, amely tabletták, spray és krém formájában kapható

Hogyan kell szedni a Fungoterbine-t?

A használati útmutató a Fungoterbine szedését javasolja candidiasisban, bőrvesztésben és bőrelváltozásokkal dermatofitákkal. A gyógyszert a mycosis lábára, valamint a trichophyton által kiváltott gombás fertőzésekre írják fel. Kórokozót adnak az ilyen betegségek komplex terápiájához, és a permetezés általában a seborrheát érinti.

A mycosisban a tablettákat naponta egyszer részegnek 250 mg hat hétig. Az onokomikózis kezelés időtartama legfeljebb tizenkét hét. Ha a gyógyszer gyermek számára szükséges, akkor a helyes összeget súly alapján számítják ki. Minden kilogrammonként 0,32 mg Fungoterbine-t használunk. Ha egy gyermek súlya meghaladja a 40 kg-ot, egész pilulát is fogyaszthat. Túladagolás esetén diszpeptikus zavarok jelentkeznek. Tüneti kezelést kell végezni.

Fungoterbin tiltott alatti gyermekek 12 éves korig, a terhes és szoptató nők, és az emberek egyéni intolerancia. Ellenjavallata tabletták közé tartoznak szívproblémák, erek és az anyagcserét, valamint a tumorok és a lupus erythematosus. Ha ilyen gyógyszert akarsz kapni a körmökhöz, orvoshoz kell rendelni. Vásárolja meg a permetet és a krém ingyenes.

A megjegyzések szerint a Fungoterbine kenőcs hatékonyan hat a körömgomba ellen. Az ára körülbelül 250 rubel. Csomagolása tíz tablettát nem sokkal drágább - mintegy 280 rubel. A legalacsonyabb árképzés egy szóróformára 240-250 rubel tartományban van. A Loceril egyéb analógjainak kiválasztásakor figyelembe veheti a Oflomil Lak és a Cyclocutane gyógyszereket is. A Oflomil minimális költsége körülbelül 650 rubel.

A fungoterbine ajánlott candidiasis, lisha és bőrelváltozások kezelésére dermatophytákkal

Loceril olcsó analógjai

A körömgomba az egyik leggyakoribb fertőző betegség. Számos előkészület van a gombafertőzésben a gyógyszertárakban, de mindegyikük sajátos sajátosságokkal rendelkezik. A bőrgyógyászoknak ajánlott a Loceril vagy analógjainak kezelésére. A csoportba tartozó gyógyszereket az utasításokban leírt utasításoknak megfelelően kell használni.

A készítményről

A gombaölő lotceril gomba kezelésére szolgál, és a kezek vagy lábak körömlemezén halad. A gyógyszert nem alkalmazzák gombás fertőzések kezelésére a bőrön vagy a test más területein. Az utasítás szerint a Loceril halmozódó hatással jár: a gyógyszer összetétele a nap folyamán behatol az ágyba és a körömlemezbe, majd a hatóanyag 1,5 hétig megtartja aktivitását.

A gyógyszer hivatalos formája - 5% -os koncentrációjú amorolfin oldat, amelyet külső alkalmazásra használnak. Azonban a hatóanyag Loceril lakkrént ismeretes, hasonló eljárással a hagyományos lakkal.

A Loceril körömlakk használatára utaló jelek a körömlemezek és az őket körülvevő bőr fertőzésének kóros folyamatai, az élesztő vagy a penészgombák vagy a dermofiták gombájával. Továbbá a gyógyszer a betegség kockázatának megakadályozására ajánlott.

A legtöbb gyógyszertől eltérően a körömgombás lacer a csak szoptató allergiás, terhesség vagy szoptatás alatt ellenjavallt.

A gyógyszeres feljegyzések megerősítik, hogy a gyógyszer kivételes esetekben kedvezőtlen reakciót okoz. A mellékhatások tünetei:

 • a körömlemez sérülése;
 • égetés a lakk helyén;
 • dermatitisz érintkezés.

A Loceril lakk ára meglehetősen magas - 1400 rubel.

Gombaellenes analóg készítmények

A Lotseril hatékonyan gátolja a gombás megbetegedéseket, de a magas költségek a legáltalánosabb ok az olcsóbb analóg kiválasztásához. Hasonlóképpen szükség lehet a Loceril analógra, ha a beteg ellenjavallt, vagy mellékhatás lép fel a terápia során.

Loceril olcsó analógjai:

Mielőtt kezelné a gomba kezelését, be kell szereznie a bőrgyógyász tanácsát, amely a legalkalmasabb orvosságot javasolja.

amorolfine


Ha szükséges a laceril lakkot orosz analógokkal helyettesíteni, fontolja meg az olcsóbb kábítószert, az Amorolfint. Helyi gombaellenes szer, amelyet számos dermatológus ajánlott Loceril lakk közvetlen analógjaként.

Az Amorolfint lakk, spray és krém formájában szabadítják fel, amelyeket a körömre vagy a bőrre alkalmaznak (kivéve a lakkot). A fertőzés által okozott gyógyszer egy gombaellenes komponenst tartalmaz - amorolfint.

A szakértők javasolják olcsóbb analóg alkalmazását a betegség kialakulásában - onychomycosis, amelyet kóros fertőzések okoznak, mint például élesztő, penészgombák vagy dermatophyták. Ugyanaz a gyógyszer használható a fertőzés fertőzés megelőzésére.

A körmök analóg locerilje nem használható:

 • legfeljebb 18 éves;
 • allergiás reakcióval a készítményre;
 • szoptatás alatt;
 • a terhesség idejében.

A terápia folyamán allergiás reakció jelentkezhet mellékhatásként. A tünetek viszketnek vagy égnek.

A Lotseril - Amorolfin olcsó analógja a gombás megbetegedések elleni küzdelemhez - 850 rubel.

Oflomil

Helyettesítő kiválasztása a Loceril számára, a gyógyszertárakban különböző analógok láthatók - a Oflomil lakk az egyik hatékony gombaellenes gyógyszer, amely a fertőzést a kezek és a lábak körömlemezén megbirkózza.

Olcsó eszközök - amorolfin. Oflomil aktívan a gombák által okozott onychomycosis ellen:

 • dimorph;
 • Cryptococcus;
 • Candida;
 • penész;
 • aktinomicéta;
 • pitirosporumi;
 • dermatophytes.

A Loceril analóg mellett megoldást jelent a körülötte lévő körmök és bőrhengerek bevonására. Az olcsó gyógyszer az amorolfin orvosi összetételét tartalmazza, amely megakadályozza a kóros folyamat kialakulását és visszaállítja az érintett területeket.

Mellékhatás, valamint más analóg lakkok esetében a Oflomil okoz szélsőséges esetekben. Az alkalmazás megszakítása a mellékhatások első jele lehet (allergiás reakció).

Ellenjavallatok:

 • terhességi / laktációs időszak;
 • gyermekkor;
 • bármely komponens-összetevő intoleranciája.

A gyógyszer ára sokkal olcsóbb, mint a Loceril lakk ára. A Oflomil gyógyszertárak 750 rubel költséggel kerülnek értékesítésre.

terbinafin

A gombafertőzés elleni amorolfint tartalmazó olcsó analógok mellett a dermatológusok javasolják olyan generikumok alkalmazását, amelyek egy másik hatóanyagot tartalmaznak. A terbinafin hatékony hatóanyagnak tekinthető, amely a Locerilt a szögek gombairól helyettesíti.

A fungicidmentes olcsó analóg olyan komponenst tartalmaz, amelynek azonos neve terbinafin.

Ebben az esetben, összehasonlítva azt, hogy a Loceril felszabadításának formája, csak a lakk, meg kell jegyezni a Terbinafine előnyeit, amelyet különböző formában állítottak elő:

A Terbinafine-t, valamint a Loceril-lakkot fel kell használni a gombafertőzés bőrön és körömlemezeken való elszíneződésének észlelésére, valamint megelőző célokra fertőzésveszély esetén.

Ellenjavallatok egy olcsó helyettesítéshez:

 • a vesebetegségek krónikus formájának súlyosbodása;
 • 20 kg-nál kisebb testsúly;
 • három évnél rövidebb;
 • laktáció / terhesség;
 • az összetevők intoleranciája.
 • az emésztőrendszer funkcióinak megsértése
 • sárgaság;
 • a vizelet / széklet színváltozása.

Az általános terbinafin az egyik olcsó analógja az eredeti gyógyszernek, amely 150 rubelből származik.

ekzoderil

A modern analóg Lotseril lakk egy körömgomból - az Exoderyl elősegíti a fertőzés gyors eltávolítását a kefék és lábak körömlemezének felületén. Az olcsóbb termékre vonatkozó vélemények általában pozitívak.

A gyártók háromféle analógot állítanak elő: krém, oldat és kenőcs. Az Exoderyl minden egyes gyógyszerkészítmény összetevője olyan gombaellenes tulajdonságú anyag, amely naftifin-hidrokloridot tartalmaz.

Az Exoteril alkalmazási területei szélesebb körűek. Az Exoderyl-et a diagnózis felállítására írják fel:

 • különböző típusú gombás fertőzések a bőr és a körömlemez;
 • fosztja meg a fanyarokat;
 • ótvar.

Lehetséges az Exodermil használata és a gomba terjedése a fejbőrön.

A Loceril olcsóbb helyettesítője ellenjavallt:

 • terhesség alatt;
 • ha nyitott sebek vannak a kezelendő felületen;
 • érzékenységgel a gyógyszerre;
 • a mellkasi táplálékban.

Ritkán előfordulhat, hogy a gyógyszer ritkán reagál. A páciens hipotermia, enyhe égés és szárazság a bőrön.

Érdemes megnézni, hogy a drog Exoderil olcsóbb a Locerilnél. A gyógyszertárban árajánlatot vásárolhat - 450 rubel.

következtetés

A gomba problémája nehéz. A bőrgyógyászok olyan gyógyszeres készítmények, mint például a Loceril alkalmazását javasolják. A hatékony kezelés érdekében ajánlatos konzultálni kezelőorvosával a Loceril vagy analógjai megvásárlása előtt.

A "Lotserila" orosz analógja: leírás, összetétel és értékelés

A "Loceril" antimikroxiás szer úgy van megtervezve, hogy a gombákat a körömlemezeken gyógyítsa meg. De a gyógyszer költsége nem minden beteg számára megengedett. Ebben az esetben lehetséges kiválasztani egy "Loceril" orosz analógot, amely ugyanolyan tartós terápiás hatással bír.

Általános információk

A körömlemezeken kifejlődő gombák titkos és elviselhető betegségeket jelentenek. A betegség sikeres megszabadulása érdekében nagyon fontos kezelni a kezelést a betegség kezdeti szakaszában. Ezenkívül meg kell választanod a megfelelő gyógyszert. Az egyik legjobb gyógyszer, amely megbirkózik ezzel a betegséggel, az orosz piacon a "Lotseril". Ugyanakkor az orosz és külföldi tudósok által fejlesztett gyógyszer olcsóbb helyettesítői is vannak.

Nyilvánvaló, hogy nem mindegyik képes minőségi szempontból kezelni a gombás betegségeket. Néhány gyógyszert a francia gyógyszergyárak gyártanak. Ezek lehetnek lakk vagy oldat formájában. Az alkalmazást közvetlenül az érintett körömön végezzük. A hatóanyag hatóanyaga az amorolfin, amely antimikotikus és fungicid hatású. Ez az anyag képes kórokozó mikroflóra elpusztítására a sejtek szintjén, és megakadályozza a köröm pusztulását.

Mi az az ár a "Loceril" -on? Hány analóg az orosz? Erről tovább.

Hogyan használják?

Az orvosok megkötése szerint mindig könnyebb megbirkózni a gombás betegségekkel a kezdeti szakaszban, amíg széles körben elterjedt. Ha a pillanat hiányzik, csak a helyi terápia nem elegendő. Ebben az esetben a kezelés komplex terápiát igényel. A "Loceril" nemcsak a gomba eltávolítását segíti elő, hanem a köröm platina megjelenését is esztétikusabbá teszi. A hatóanyag aktív módon képes mélyen behatolni a körömlemezbe, kiküszöbölve a betegség fókuszát és gátolni a gomba okozó ágenseit. A gyógyulási hatás a nap folyamán történő alkalmazás után is fennáll.

A kezelés megkezdéséhez az érintett körömlemezt el kell távolítani. Ezt egy körömfájl segítségével végezzük, amelyet a gyógyszerrel adunk el. Ezután a körömlemezt zsírtalanítani kell. Miután elvégezte ezeket a lépéseket, alkalmazza a "Loceril" terápiás lakkot. Ennek a gyógyszernek az ekvivalensei más hatóanyaggal is rendelkezhetnek, de a hatóanyag hatása megközelítőleg azonos. Alkalmazza a gyógyszert, amíg a körömlemez teljesen el nem nő. A kezelés ideje alatt ne használjon kozmetikai lakkot. A "Loceril" orosz analógjai kenőcs vagy krém formájában is kaphatók.

Mi a "Lotseril" analógja jobb?

A modern gyógyszeriparnak köszönhetően bármely gyógyszerben analóg is megtalálható. A közelmúltban végzett vizsgálatok azt is mutatják, hogy az úgynevezett generikumok, amelyek a gyógyszer teljes összetevője, egyre népszerűbbek, de jóval alacsonyabb áron. Helyettesítői „Lotseril”, bemutatva az orosz piacon, ez azonos összetétele és az aktív összetevők és is használják a gombás betegségeinek kezelésére az akut, mind krónikus szakaszában bőrelváltozások, körömlemez és a haj. Hatóanyag áthatol a felső réteg a felhám és a köröm a epicentruma a gyulladásos folyamat, amely egy stabil, gombaellenes hatását. A gyulladáscsökkentő hatás az enzim termelésének megállításával, a leukociták aktivitásának csökkenésével érhető el a gombás lézió helyén. Az alábbiakban bemutatjuk a "Lotseril" orosz analógjait.

A gombás megbetegedések kezelésére szolgáló gyógyszeres gyógyszert a kórokozó típusától függően választjuk ki. E tekintetben az önkezelés nem adhatja meg a várt eredményt. Bizonyos esetekben egy bizonyos kórokozó jelenlétében a "Loceril" elleni antimikotikus antimikotikus készítményt írják elő. Bár vannak megfizethető és megfizethető ekvivalensek ennek a drognak, de valamilyen okból nem népszerűek. Csak meg kell kérdeznie az orvostól, hogy mi lehet a külföldi gyógyszer helyettesítése. A drog "Loceril" analógok orosz amorolfin egy áron lehet választani.

A gyógyszert keresve érdemes figyelni a gyógyszertárban a következő gyógyszerek jelenlétére:

"Batrafen"

Az Amerikai Egyesült Államokban gyártott gyógyszerkészítményt először az ilyen betegségek kezelésére fejlesztették ki. A terápia egy komplex rendszer szerint zajlik: a kezdeti szakaszban a lakkot a körmökre kétszer, majd hetente kétszer alkalmazzák, és hetente egyszer átkapcsolnak. Aktív összetevőként ciklopiroxot használnak, amely legfeljebb 50 gombafajot gátol. Az ár körülbelül 1200 rubel. Mindkét gyógyszer ugyanolyan pozitív értékelést mutat, és ugyanolyan hatásos antimikotikus hatással bír. Melyek a "Loceril" analógok analógjai?

"Binafin"

A "Binafin" antifouling gyógyszer ismert az orosz piacon a "Loceril" gyógyszer helyettesítésére. Ez egy másik hatóanyagot is tartalmaz - a terbinafint, ebből a kevésbé kifejezett gyógyszer terápiás hatása nem válik. A hatóanyag számos hatással rendelkezik, és különböző típusú gombafertőzésekhez alkalmazható. A "binafint" krém és kúp formájában állítják elő orális beadás céljából. A krémet mint külső gombaellenes szer használható fel az érintett körmökre. Ezenkívül a krém hatásosan befolyásolja a dermatomycosis, sokszínű lichen, candidamycosis gerincét. A gyógyszer ára körülbelül 300 rubel. Vannak olcsó orosz analógok a "Loceril" ügynökhez.

"Demikten"

Az orosz gyógyszerpiacon létezik olyan gyógyszer, mint a "Demicten", lakk formájában és természetes összetevőket (formaldehid-aldehidet). Használata kombinálható kozmetikai lakk alkalmazásával. A gyógyszer nem csak a körömlemezre, hanem a bőrre is alkalmazható, mert sebgyógyító hatással rendelkezik. Használata több hatással jár a gombás megbetegedések megelőzésére. A gyógyszer ára 300 rubel.

"Fungoterbin"

"Fungoterbin" - az analóg "Lotserila", amelyet az orosz tudósok fejlesztettek ki. Tabletta formájában, spray vagy kenőcs formájában. A fő hatóanyag a terbinafin-hidroklorid. A hatások széles körét alkalmazzák olyan betegségek kezelésére, mint például: dermatophyták, dimorf, élesztőszerű és penészgombák. Milyen orosz analógok a "Lotseril" még mindig megtörténnek?

"Mikozan"

Ez a gyógyszer egy másik helyettesítő a "Loceril" számára. Ez a gyógyszer a körömlemez érintett területének eltávolítására szolgál. A készlet tartalmazza az eldobható fájlokat, amelyek segítségével eltávolíthatja az érintett területet, és magának a gyógyszernek, amelyet naponta többször alkalmaznak egy hónapra. Körülbelül 800 rubel.

"Oflomil"

Relatíve új gyógyszer a gombás betegségek kezelésére. Teljeskomponensű egyenértékű, ugyanazzal a hatóanyaggal. Ez nem minden "Lotserila" analógja.

„Amorolfinbázis”

Ez egy másik teljes helyettesítő, amelyet az orosz Ratiofarm cég gyárt. A felhasználási mód és a jelzés azonos az eredetivel.

A lakkok mellett számos más népszerű készítmény is készül más formában.

"Exoderil"

Ez a folyadék a körömlemezek érintett területeire kerül alkalmazásra. Mivel a hatóanyag naftifin hatású. Ez a gyógyszer régóta megtalálta követőit, és sok beteg észreveszi, hogy a hatás gyorsabb, mint a "Loceril", és stabilabb. A költségek körülbelül 600 rubel.

"Lamisil"

Kiadás krém formájában. A legtöbb esetben a gomba kezelésére használják, a bőrön kifejezve. Egy cső ára 450 rubel.

Megvizsgáltuk a "Lotserila" legismertebb orosz analógjait.

Patient Reviews

A "Lotseril" hatását tesztelő betegek következtetései szerint elég hatékony, de a kezelés igen hosszú. Emellett a megkérdezettek jelentős hányada hatékonyabb kábítószerről beszélt a "Exodox" -ról. Ezenkívül egyes betegek megjegyezték, hogy abban az esetben, amikor komplex terápiát írtak elő (kenőcs vagy lakk egyidejűleg tablettázott készítményekkel együtt), a hatás sokkal stabilabb volt. Általánosságban elmondható, hogy a "Loceril" és analógjait vizsgáló páciensek véleménye a legtöbb esetben pozitív, nincs mellékhatás, a terápia jó tolerálhatósága. Egyes betegek azt is megjegyezték, hogy ezek a jogorvoslatok visszaállítják a köröm felületét, sőt azt is. Azoknál a férfiaknál, akik gombaellenes szereket alkalmaztak, fontos volt, hogy csökkentsék a lábak izzadását, viszketést és sárgulást.

Így az orosz piacon a leginkább az orvos számára ismert számos "Lotserila" helyettesítő gyógyszer, melynek különböző költségei és eltérő hatáskörei vannak.

"Loceril": az ár

Az orosz analógok olcsóbbak. "Lotseril" - egy drága gyógyszer, lehet vásárolni egy gyógyszertár 950-1200 rubel.

Loceril - mi az orosz analóg?

Mik a drog Loceril orosz analógjai?

A Lotseril analógokkal rendelkezik, és a hatóanyagot tartalmazza.

A Lotseril fő hatóanyaga az Amorolfin.

És két olyan gyógyszer létezik, amelyek megegyeznek a Loceril-lel, de költségei jóval alacsonyabbak.

Az első analóg a körömlakk (a köröm gomba) az Amorolfin alapján.

A második analóg Amorolfin. Vannak gyógyszertárak, de maguk a gyógyszerészeket nem fogják felajánlani, mivel ez nem olyan költséges, mint a Loceril.

De a Lotseril mellett nem kevésbé hatékony gyógymód a körömgumba:

Bifozin (spray 100 rubel, krém 30-40 rubel.)

Demikten - körömlakk (költség 300 rubel)

Terbiks (permetezés körömre 150 dörzsölés)

Lamisil - (400 rubel köröm permetezése).

A Loceril gümők kezelésére szolgál, és a legközelebbi analóg:

Bifonazol, Diflazon, Griseofulvin, Miramistin (Darnitsa), Fungotebin, Exodermil, Mycoflucan, Trozid, Rumikoz és Amphotericin B.

A gyógyszer Lotseril két analógja hasonló a farmakológiai hatásukban és a felhasználási jelek szerint.

 1. Terbinafine - KB A köröm és bőr gombás fertőzéseinek kezelésére használják.
 2. Kanespor A bőr gombás megbetegedéseinek kezelésére, a körmök és a toenails gombás fertőzéseinek kezelésére is.

A gyógyszer cseréje Lotseril analóg, forduljon orvoshoz.

A gyógyszerész azt mondta, hogy ez a gyógyszer a köröm gombájából nincs analóg.

És a nagymamám (szakma orvos) azt mondta, hogy az orosz drogot a Lotseril helyett: Bifosin, Fungoterbine vagy Bifonazol.

Amikor egy gyógyszertárban megnevez egy bizonyos gyógyszert, adnak neki, és amikor analógokat kér, azt mondják - nem.

A "Loceril" egy gombaellenes gyógyszer.

Alkalmazza onychomycosis (gombás körömfertőzés) kezelésére.

Ha úgy gondolja, hogy a Loceril részét képező fő anyag az Amorolfin, akkor összetételében az orosz orosz gyógyszer "Amorolfin" is szerepel.

Ha nincs ilyen gombaellenes gyógyszer a gyógyszertárban, akkor ilyen orosz gyógyszereket vásárolhat a körömgombákból, mint a Bifonazol vagy a Bifosin.

Jó analógját javasolnám Sulcén paszta, az apám már régóta él. Oroszországban készült, és nem csak a rendeltetésszerű célokra használják, kezelem a haját. És olcsó.

Más analógok, köztük az orosz gyártók is, kenőcs mikozosztint,

oktitsil (van egy kenőcs és egy megoldás) Amorolfil, kenőcs undecinil-, tsinkudan, termikon, metil-szalicilát kenőcs, Lamisil, nylofen oldatot. Ezek a gyógyszerek könnyen megtalálhatók a gyógyszertárakban.

Laceril lakk analógok a körömgomból

A körömgombák sokak számára ismert fertőző betegség. Számos gyógyszer segít megszabadulni a betegségtől, a legnépszerűbb és kényelmesebb gombaellenes lakkoktól. Vannak költségvetési források, a loceril analógjai a körmökre a lábakon, és az onokomikózis megszüntetése.

Laceril lakk

A Laceril lakk az egyik legismertebb gyógyszer a külső használatra gombaellenes hatással. A fő hatóanyag - az amorolfin - fungisztatikus és fungicid hatással bír: lelassítja a növekedést, és nem teszi lehetővé a kórokozók reprodukálását, megakadályozza a gomba terjedését. A gyógyszer nemcsak csökkenti a mikrobák aktivitását, hanem eltávolítja a gyulladást, viszketést és irritációt, egészséges, sugárzó megjelenést kölcsönöz a körmöknek és a bőrüknek.

A gyógyszert a körömlakk formátumában mutatják be, ami nagyon kényelmes. Könnyű és egyszerű alkalmazni. A köröm felszínére történő alkalmazása során olyan filmet készít, amely megakadályozza a baktériumok bejutását a belső térbe, védve ezzel a másodlagos bakteriális fertőzést.

Az eredeti laceril lakkot Franciaországban állítják elő, a termék ára hozzávetőlegesen 1300 és 2500 rubel között változik. Csak 2 térfogat gyógyszer van: 2,5 ml vagy 5 ml.

Loceril analógjai

Sok beteg érdekli, hogy léteznek olcsó analógok a lakk locerillől a körömgombákon a lábakon. Végtére is, az onychomycosis-kezelés hosszú időt vesz igénybe, és több mint egy injekciós üveget igényel, különösen akkor, ha a lézió kiterjedt.

A gyógyszertárak biztosítják a pénzeszközöket a gombafertőzések kezelésére, amelyek helyettesíthetik az eredeti gyógyszert. A Loceril lakk analógok ára alacsonyabb, de összetételük, felszabadítási formájuk és hatásmechanizmusaik között különböznek.

amorolfine

Kiváló csere Lotserilu - Amorolfin. Ez az összetevő az eredeti gyógyszer alapja. Hatékonyan elpusztítja a kórokozók leggyakoribb típusát: dermatophytes, molds, yeast and dimorphic fungi.

A körömlakk formájában kapható, 2 év alatti gyermekek ellenjavallt, terhes és szoptató nők. A gyógyszer megöli a kórokozó mikroorganizmusokat, lassítja a reprodukció folyamatát.

Használat előtt meg kell gőzölni a lábakat, kezelni kell a sérült köröm felső rétét fűrészlapgal és vágja le a szabad él. Ezután a hatóanyag felvihető a beteg lemez felületére. Az amorolfinot hetente kétszer használják hat hónapon keresztül.

Az eszközök költsége körülbelül 400-600 rubel. Az analóg, mint az eredeti, gyakorlatilag nincs mellékhatása. Ritka esetekben helyi reakciók: viszketés, égetés, a köröm körüli bőrpír.

Binafin

A Lotseril orosz analógja, de krém formájában. A Binafin kémiai összetétele magában foglalja a terbinafin hatóanyagot, a hatás széles spektrumát. Eltávolítja a dermatophytákat, az élesztőt és a penészgombákat, a többszínű lichen kórokozói.

A gyógyszer nem alkalmazható az egyéni intoleranciával, a vérkeringés rendellenességeivel a végtagokban, a nők terhesség és szoptatás alatt, 12 év alatti gyermekeknél.

A Binafin-t a korábban megtisztított érintett területre egy napi 1-2 alkalommal vékony réteggel kell felhordani. Hogy a készítményt nem hordják fel, egy kötést alkalmaznak felülről. A terápia legfeljebb 3 hétig tart, ezért nem ajánlott megszakítani, hogy ne engedjék meg a másodlagos fertőzést.

A gyógyszerrel történő kezelés olcsó - a csomagolás 150-300 rubel.

Demikten

Az értékesítésen a Loceril orosz analógjai is vannak, nem kevésbé hatékonyak, de megfizethető áron. A Dementigen egy gombaellenes szer, amelynek hatása a hangyasav aldehid tulajdonságaira épül. Természetes összetétele miatt gyakorlatilag korlátozás nélkül alkalmazható, beleértve a gyermekeket és a terhes nőket.

Ez a generikus (egy bizonyított hatású analóg) a leggyakrabban használt gombafajta kezelésére és megelőzésére szolgál. A lakkot a sérült körmökre és a körülötte lévő bőrre alkalmazzák, védő lélegző filmet képezve. Serkenti a szövetek javítását, fertőtleníti és elpusztítja a káros baktériumokat. A gyógyszert folyadékszalag-segédnek is nevezik.

Alkalmazza a Demicten-t naponta, hogy megtisztítsa a körömlemezeket, és hetente egyszer párosítsa körbe a körmöket és a bőrt fürdőben, kezeljen egy fűrészt és vágja a lehető legrövidebbre. A kezelés addig folytatódik, amíg a teljesen éles körmök nem nőnek, miután a gyógyszert ajánlott alkalmazni a profilaxisra.

Az analóg ára körülbelül 300 rubel / palack.

Tsiklokutan

A ciklocután a híres Lotseril német analógja. A készítmény fő összetevője a ciklopirox, melynek fényes antifungális hatása van. Gyorsan behatol a körömlemez mély rétegeibe, megsemmisítve a micéliumot és visszanyeri a köröm egészséges és szép megjelenését. A lakk gyulladásgátló és antibakteriális hatása is van.

A készítmény használata előtt készítse el a köröm felületét úgy, hogy a felső réteget a készletben eldobható körömfájlokkal távolítja el. Az első hónapban a lakkot minden második napon alkalmazzák, a kezelés második hónapjában hetente 2-3 alkalommal csökkenthető a felhasználás. A harmadik - ajánlott 7 naponként kipermetezni a lakkot. A terápia időtartama hat hónap. Az első eredmények észrevehetők, amikor a köröm növekedni kezd.

A ciklocutánt nem szabad terhes és szoptató nők, 6 év alatti gyermekek és a gyógyszer összetevőivel szembeni egyéni intoleranciával szedni.

Ez egy méltó helyettesítő a Lotserilu számára, de ez nem olcsó hívni - az ára körülbelül 1200-1400 rubel / cső.

Vélemények

A loceril analógjaival kapcsolatos különböző véleményekkel találkozhat, egyes páciensek csak az eredeti gyógyhatás hatékonyságáról győződnek meg, mások úgy vélik, hogy az onokomikózis gyógyulása felesleges költségek nélkül is meggyőződhet.

Megpróbáltam körmöket Lotserilom - pénzt a szél, az eredmény teljesen nem elégedett. Nem vettem észre semmilyen javulást. Miután elolvasta az internetes véleményeket, megvettem a Binafin kenőcsöt a gombából. Egy héten belül a betegség tünetei visszahúzódtak. Egy hónappal később a köröm gyakorlatilag nem zavarja: megtorpant, szakadt, erősebb lett. A sárgaság szintén elkezdett átadni egy kicsit. A köröm teljesen egészséges.

Hat hónappal később nem romlottak, a gomba sikerült megszabadulni a Binafin költségvetéséből.

Alisa, 29 éves, Lipetsk

A katonák gombáiból szenvedek, nem gyógyítottam semmit, olvastam az internetes véleményeket, úgy döntöttem, hogy megpróbálom megjavítani a Demicten-t, mint a Lotseril könnyebben hozzáférhető analógját. Ezt a gyógyszert több mint egy hónapig szétroncsoltam - nincs hatása. Ezenkívül nagyon hasonlít a PVA ragasztóhoz.

Még a Lotseril-t kellett megvásárolni, a kezelés kezdetétől csak 2 hét volt, a körmök kissé jobban néztek ki, de az ideális még messze van. Továbbra is kenetelnek, talán hat hónappal később, és normális körmök leszek.

Artem Dmitrievich, 44 éves, Shakhtinsk

A körömgomba szépségszalonban vettem fel, kiderült, hogy a pedikűr nem biztonságos eljárás. Nemrégiben egy gyógyszertárban Amorolfin orvosát láttam, eszembe jutott, hogy az egyik fórumon azt tanácsoltam, hogy használják az onychomycosis kezelésére. Már 3 hétig használom a lakkot, a köröm fokozatosan nő, gyönyörű és újszerűnek tűnik!

A kezelés több hónapig késik, de nem vártam korai eredményeket. A jelenlegi típusú köröm sokkal jobb, mint korábban. A kellemetlen érzés és a bőrpír eltűnt, a lemez megszakadt és elválik, ami nagyon boldoggá tesz. Csak a következő nyáron lehet gyönyörű szandálon sétálni.

Елена, 36 éves, Tomsk

A Loceril számos analógja a körömgomból. Ezek közül méltó helyettesítőt találhat különböző árkategóriákban. A generikumok megkülönböztetik összetételük, gyártási formájuk és márkaneveik a gyártó által. Mielőtt bármilyen gyógyszert felvenne, forduljon orvoshoz és olvassa el az ellenjavallatokat.