Mi a jobb Exodaryl vagy Loceril: a gyógyszerek hatékonysága, a betegek és az orvosok véleménye

Mi a jobb Exodaryl vagy Loceril magabiztosan nehéz válaszolni, mindkét gyógyszer bizonyult hatékony gombaellenes szerek. Egy objektív, összehasonlító elemzéshez meg kell ismerkedni minden egyes gyógyszerrel. Az Exoderyl egy topikális gyógyszer az allil-aminok csoportjából.

A farmakológiai hatás az ergoszterin képződésének csökkenésével jár, amely a gombasejt falát képezi. A naftifin-hidroklorid a hatóanyag fő hatóanyaga. Az Exodermil krém formájában és külső használatra alkalmas megoldásként kapható.

Hatékony a következő betegségek elleni küzdelemben:

 • legyőzni a gombás fertőzést a bőrön;
 • legyőzze a bőr interdigital foldjait;
 • legyőzze a parazita gombaszegeket;
 • candidiasis;
 • ótvar.

A körömlemez elváltozásának alkalmazási módja az érintett területeken a köröm maximális megtisztítása egy speciális irat segítségével, napi 2 alkalommal a köröm nem zsíros részének elkészítésével.

Az Exoderyl kábítószer használatára vonatkozó utasítások szerint a használat ellenjavallata:

 • egyéni intolerancia a naftilint vagy a propilénglikolt;
 • terhesség
 • szoptatás;
 • a bőr felületének károsodása, köröm;
 • a beteg kora legfeljebb 3 évig.

A mellékhatások közül a viszketés, a száraz bőr égése, az akciók rövid életűek, és másfél óráig állnak le. A Loceril egy külső gombaölő szer.

Fungisztatikus és fungicid hatással rendelkezik, károsítja a gombák citoplazmatikus membránját a normál bioszintézis megzavarásával. Az amorolfin a hatóanyag fő hatóanyaga. A Loceril körömlakk formájában kapható.

Hatékony a következő parazita gombákkal szemben:

 • dermatophytes;
 • élesztőgombák;
 • penészgombák;
 • dimorf gombák.

A Loceril alkalmazásának módja a köröm előzetes kezelése, az érintett területek körömfájljainak eltávolítása, a gyógyszer alkalmazásával, zsírtalanításával, fertőtlenítésével, lakkolásával. A lakk újrafelhasználásának átlagos gyakorisága hetente 1-2 alkalommal.

A gyártó az alábbi ellenjavallatokra figyelmezteti a gyógyszert:

 • terhesség
 • laktációs időszak;
 • a beteg életkora 3 év;
 • allergiás reakció az amorolfin hatóanyagra.

A gyógyszer mellékhatásai a készítmény nem mérgező hatásának köszönhetően a helyi allergiás reakciókra, a hatóanyag egyéni intoleranciájára és égésére korlátozódnak. Az összes mellékhatás ideiglenes és nem igényli a kezelés abbahagyását.

A Loceril, a Mycosan és az Exoderil hatásosságának összehasonlítása

A mycosan aktuális készítmény a gomba elleni küzdelemhez. A gyógyszer elve: a hatóanyagnak a köröm mély rétegeibe való behatolása, az egészséges légkör kialakulása, a szerkezet integritásának megerősítése és a körömlemez porozitásának megszüntetése.

Ezenkívül a hatóanyag káros hatással van a gomba héjára, ami halált okozhat. Ez a hatás nem teszi lehetővé az gombás fertőzések reprodukálását és elterjedését az érintett területen, segítve ezzel a betegség tüneteinek megszüntetését. A bemutatott gyógyszerek hatékonyságának objektív elemzése csak az egyes klinikai esetek vizsgálatakor lehetséges.

A gombás megbetegedések kezelésének összetettségét és időtartamát figyelembe véve a legérzékenyebb a szakember kiválasztása és kezelése egy dermatológus orvos tanácsával, a szakember felügyelete alatt következetesen átadva a szükséges kezelési stádiumokat.

Ha a Loceril nem hozza láthatóvá a hatását, ügyeljen a következő jellemzőkre:

 • a gomba kezelése hosszú folyamat, amely türelmet igényel, a látható hatás nem fordulhat elő azonnal;
 • Ügyelni kell arra, hogy a kezelési módszer megfeleljen a gyártó előírásainak;
 • a gyógyszer alkalmazásával előzetesen eltávolítani a körmök érintett területeit, egy eldobható iratanyaggal, ne használja ismételten a fájlt, a fertőzött terület fertőzésének kockázata nagyszerű;
 • A gyártó a Loceril használatának ideje alatt tiltja a körömfestést.

Az Exederyl-rel vagy a Locerillel kezelt orvosok és betegek véleménye többnyire pozitív. A szakértők javasolják ezeknek a gyógyszereknek a használatát az érintett terület farmakológiai hatásainak mélységével kapcsolatban. A bőrgyógyászok megjegyzik, hogy a gomba növekedésének és reprodukciójának hatékony gátlása a sejtszintű gomba szerkezetére kifejtett hatás miatt érhető el.

Egyes esetekben az egyik gyógyszer alkalmazása egy átfogó kezelés részévé válhat, különféle tabletták formájában. Az Exederyl és a Loceril-t használó betegek pozitívan reagálnak a betegség tüneteinek leküzdésére.

Az elfogadhatatlan tünetek gyors visszavonása, például:

 • viszketés;
 • égő;
 • bőr peeling;
 • kellemetlen szag;
 • az egészségtelen köröm eltávolításakor.

Ezenkívül a betegek megjegyzik a helyi terápiás hatást és a test túlterhelésének szükségességét gyógyszerekkel.

Az alkalmazás negatív visszajelzései a türelmetlenséggel és az azonnali eredményeket várják, valamint a gyártók által megállapított előírások figyelmen kívül hagyásával, a gyógyszerek helyes használatával és a maximális hatás elérésének feltételeivel. A gyógyszerek összehasonlításánál nem szabad megfeledkezni arról, hogy a két gyógyszer gomba elleni küzdelemben nagy hatékonyságú, amelyet sok olyan beteg vizsgál meg, akik elégedettek a kezeléssel.

A gyógyszer és az adott klinikai eset jellemzői miatt lehetőség van választásra, a Loceril hatékonyabb az onychomycosisban és az Exoderyl dermatomycosisban.

Az Exoderyl aktív eleme a naftiin-hidroklorid, a Loceril amorolfin, mindkettő gátolja a gomba növekedését, a celluláris szinten, ami befolyásolja a parazita szerkezetét.

Mindkét készítmény helyi, külső alkalmazás, amely lehetővé teszi a máj kiürítését a felesleges gyógyszerek. A Loceril használatakor az eljárások mennyisége és gyakorisága jelentősen csökken, mivel a kezeléshez heti 1-2 alkalommal kell alkalmazni a lakkot, miközben Exoderyl kezelés alatt áll, az alkalmazás módját naponta kétszer meg kell ismételni.

A költség összehasonlításával az Exoderil jelentősen nyer a Lotseril-ből, az első ár 300-500 rubel, a második pedig 1200-1500 rubel, de egy palack hosszabb használata miatt ez a szempont nem döntő fontosságú.

Mindkét gyógyszer pozitív áttekintést mutatott a betegek és a szakemberek között. A megfelelő választás segítséget nyújt az orvosnak egy olyan bőrgyógyász számára, aki tanulmányozza a klinikai esetet, szükség szerint előírja a megfelelő gyógyszert, további eljárásokat vagy gyógyszereket.

Az önellenőrzés és a kezelés kijelölése a gyógyszerek nem hatékony használatához vezethet, és késleltetheti a gombák elleni küzdelemben pozitív eredmények elérését. Végezetül meg kell jegyezni, hogy a megelőzés a leghatékonyabb módja a gombás betegségek leküzdésének.

A gomba kellemetlen következményeitől való védelem érdekében elegendő bizonyos szabályokat követni:

 • Ne hordjon szoros cipőt;
 • ne engedje meg a cipőben a nedves környezetet;
 • alaposan megfestett cipő;
 • rendelkezzen személyes eszközökkel a körömápoláshoz;
 • a szaunákkal, edzőteremmel, uszodákkal való rendszeres látogatások során a körmöket gombaellenes szerrel kell kezelni.

Ami jobb: Loceril vagy Exodermil

loading...

Annak érdekében, hogy megtudja, mi a legjobb a Loceril vagy Exodermil számára a lábak körmök gombájánál, hasonlítsa össze ezeket a gyógyszereket. De az egyik kiválasztásakor figyelembe kell venni nemcsak a használatban lévő kényelmet, hanem a betegség formáját is. Súlyos onychomycosis esetén a gyógyszer megválasztását az orvos végzi.

A készítmények áttekintése

loading...

A Lotseril és az Exoderil a fungicid szerek csoportjához tartoznak.

A hatásuk mechanizmusa a gombaspórák membránjának károsodása. A gyógyszerek megzavarják az anyagcserét a sejtben, és a patogén növényzet halálához vezetnek.

Mind a külföldi gyártás, mind a kiegészítő összetevők tartalmaznak alkoholt. A Loceril hatóanyaga amorolfin, Exoderil naftilint. Ezeket a gombaellenes szereket vény nélkül kapják.

A kibocsátás formái

loading...

A túláradást 1% krém és azonos koncentrációjú oldat formájában állítják elő. 10, 20 vagy 30 ml sötét színű üveg palackokban kerül forgalomba. Az injekciós üveg műanyag fedéllel és kényelmes adagolóval van ellátva. A naftin tartalma 10 mg 1 ml oldatban. 10 mg krémben 1 g-ban.

A Loceril csak a köröm gombájával készült lakk formában kapható. Az amorolfin koncentrációja a készítményben 5%. A Lotseril hosszabb ideig tart a körmökön, de lehetetlen alkalmazni a környonogtevymi görgők kezelésére. Ebben az alacsonyabb az Exoderilnál.

Ellenjavallatok és mellékhatások

loading...

Az Exoderyl és a Loceril másfajta hatással bír a gomba ellen. Bizonyos betegségek esetén csak Exoderil-nal lehet megbirkózni, és más fertőzések jól reagálnak a Locerilre. A minőségileg elvégzett laboratóriumi diagnosztika és a gyógyszerekkel szembeni érzékenység kimutatása a kezelés jó eredményéhez vezet. Az összehasonlító táblázat egyértelműen tükrözi a kábítószerek előnyeit és hátrányait:

hatékonyság

loading...

A gombás sérülések gyakran előfordulnak a másodlagos fertőzések hozzáadásával. A körömgomba kóros panáriummal járhat. A Locerilnek csak gombaellenes hatása van, és az Exoderil is baktericid. Továbbá elpusztítja a mikrobák növényét és enyhíti a gyulladást.

A Lotserilt az onokomikózis kezelésére szabad használni, ha a köröm egyharmada nem változott. Amikor az egész lemez részt vesz a kóros folyamat során, nem alkalmazható.

Az Exodermil akkor is használható, ha a köröm romlani kezdett.

A kompozíció néhány óra múlva behatol a szövetekbe, de csak 24 órán át marad. A Loceril legfeljebb 7 napig dolgozik további kezelés nélkül, és megelőzés esetén megvédi a körmöket a gombattól. Ami hatékonyabb: az Exoderyl vagy a Loceril egyedülállóan megoldható a körömkárosodás diagnózisától és mértékétől függően.

Könnyű használat

loading...

A lakk formájú Lotseril nem okoz nehézséget az alkalmazásban. A feldolgozásra szolgáló készletet mellékeljük a készítményhez. Ez magában foglalja:

 • sok szögfájl;
 • alkoholos törlőkendők;
 • gitt kések tisztítólemezekhez.

Minden kezedben, nincs szükség további forrásokra. A kérelem hetente egyszer a napi eljárások alól mentesül. De a lakkfény nem ad lehetőséget a férfiak számára, és gyakrabban szenvednek a gombáktól, mint a nők.

Az Exodermil a nemtől függetlenül alkalmazható. De fel kell készíteni a pamut golyókat, és fel kell venni egy eszközt a halott szövet tisztítására a szögből. A kezelés alatt a gombafelhalmozódásból származó bizonyos mennyiségű oldat marad a tamponokban, ami növeli a gyógyszer fogyasztását. A visszajelzések miatt a napi eljárások szükségessége nem előnye a Lotseril-nek.

költsége

loading...

A Lotseril az ár sokkal jobb, mint az Exoderil. Költsége 1300 rubeltól 1600-ig terjed, 2,5 ml-re.

Az Exodermil viszonylag olcsóbb. A gyógyszertárban megvásárolható:

 • tejszín 1% 15 gramm - 440 rubel;
 • tejszín 1% 30 gramm - 730 rubel;
 • 1% 10 ml oldatot - 490 rubelt, 20 - 920-at és 30-at 1300 rubeltől.

Tekintettel arra, hogy a gyógyszer nagymértékben fogyasztja a gomba elleni különleges kezelést, a Locerilnél többet fog fizetni.

következtetés

loading...

Mindkét ágens jól illeszkedik egy gombás fertőzéssel. De az Exoderil-cselekvési spektrum szélesebb, és a bizonyítékok nagyobbak. Használja gyakrabban, ami növeli a gyógyszer fogyasztását.

A Loceril kényelmes, ha nőknél használják, és a csomagolásban egyéni készleteket tartalmaz a feldolgozáshoz. Az orvosi eljárások lefolytatásához kevesebb időbe telik. A terápia megközelítőleg egy időben, 4 héttől 6 hónapig tart.

Mielőtt ezeknek a gyógyszereknek a körömgombákból való felhasználását megelőzően szükségessé válik a bőrgyógyász konzultációja. A betegség természete nem lehet gombás, a kezelés pedig haszontalan.

Vélemények

loading...

A körmöket az Exoderyl krémmel kezeltem. Ez megtakarítóbb és nem okoz szárazságot és égést. A körmök finomabbá válnak, és a bőr puha. De 3 hónapig kellett kezelnem. A megoldás nem próbált. A sarkában repedt, féltem, hogy égne.

Egy barátja tanácsára vásárolt Loceril lakkot. Nem láttam kényelmesebb eszközt. Hetente egyszer kenetek. A lakk nem mossa le vízzel, és nem mosható el a következő kezelés előtt. Két hétig az injekciós üvegben lévő gyógyszer nem csökkent. Azt hiszem, ez elég a pályára. A pénz olcsóbb, mint a megoldás megvásárlása. Milyen kezelés eredménye lesz, később fogok írni.

Mi a legjobb a gombaellenes gyógyszerek - Loceril vagy Exodermil

loading...

A gombás megbetegedések kezelésére az Exoderyl-t vagy a Loceril-et alkalmazzák, ami jobb, nem lehet egyértelmű következtetést levonni. Mindegyik készítmény pozitív és negatív tulajdonságokkal rendelkezik, ezért használat előtt ajánlatos alaposan elolvasni őket.

 • 1. Antidepresszáns Exederyl
 • 2. A Loceril gombaellenes szer
 • 3. Összehasonlító jellemzők

Gombaellenes hatóanyag Exoderil

loading...

Az Exoderyl külső gombaellenes szer. Hatóanyaga a naftifin, amely hatékony a következő típusú baktériumok ellen:

 • Sporothrix schenckii;
 • Epidermophyton;
 • Aspergillus;
 • Trichophyton;
 • élesztőgombák (beleértve a Candida nemzetséget is);
 • Mikcrosporum.

Azonban nem képes a Lotserillel ellentétben megbirkózni néhány mikroorganizmussal.

Ezért egyes esetekben a Loceril alkalmazása után a legjobb eredményt érjük el, bár annak költsége magasabb, és az ilyen típusú gombák ritkán hatékonynak bizonyulnak.

Az Exoderil magas antibakteriális hatása van a mikroorganizmusok ellen, valamint gyulladáscsökkentő hatása, amely lehetővé teszi a viszketés megszüntetését és a gyulladásos folyamatok eltűnésének felgyorsítását.

Az Exoderyl-t gombás fertőzésre írják fel a köröm és a bőr elváltozásaira, beleértve a pityriasis, candidiasis, gombás fertőzések, hypermeratosis dermatomycosis.

A gyógyszer gyorsan képes behatolni a bőrbe, alkotó rétegek annak gombaellenes koncentrációja. Ajánlott naponta egyszer használni. Ez elő formájában oldat vagy krém, alkalmazzák az érintett bőrt és a szomszédos részeket a felület utáni előzetes tisztítási.

A kezelés időtartamát a betegség jellege befolyásolja: dermatomycosis esetén 15-30 nap szükséges, candidiasis esetén 30 nap. Az onokomikózis teljesen megszabadulni, de legfeljebb 6 hónapig tarthat (naponta kétszer alkalmazva).

A megelőző cél érdekében (a másodlagos gombás fertőzés megelőzése érdekében) a klinikai helyreállítás után legalább 2 hétig folytatni kell a kezelést.

A gyógyszer alkalmazása során mellékhatások léphetnek fel:

 • enyhe vörösség;
 • száraz bőr;
 • égő érzés.

A terhesség és a laktáció időtartama ellenjavallat az Exoderil alkalmazásához. Meg kell figyelni, hogy az ügynök nem jutott a szemébe és a nyílt sebekbe. Az orvosi rendelvény nélkül kapható.

Gombaellenes Lotceril

loading...

Ezt az antibiotikumot helyileg alkalmazzák. A hatóanyag az amorolfin. A Loceril lakk formájában kerül forgalomba, melyet gombák okozta sérülésekre alkalmaznak.

A gyógyszer gyulladásgátló és gombaellenes hatást fejt ki, alkalmazása után a körömlemez gyönyörű megjelenést kölcsönöz és egészséges lesz. Az amorolfin hatása egy napig tart, mélyen behatol a körömlemezbe. A loceril terápiás hatása 1-1,5 hét alkalmazása után megmarad.

Az amorolfin hatásos az alábbi gombafajok kezelésében:

 • Histopiasmaq;
 • Candida;
 • Trichophyton;
 • Wangiella;
 • pityrosporum;
 • Cladosporium;
 • Microsporum;
 • Sporothrix;
 • Cryptococcus;
 • Fonsecaea;
 • Hendersonula;
 • Scopulariopsis;
 • Epidermophyton.

Javasolt a Lotseril a gombás köröm károsodására és a gombafertőzések előfordulásának megelőzésére.

A gyógyszert a körömre kétszer, hetente, a betegség manifesztációinak teljes eltűnése előtt kell alkalmazni. Hosszú távú kezelésre van szükség: a kezek körmöi vereségével - hat hónap, láb - 12 hónap.

A Lotseril használatának megkezdése előtt minden egyes szöget alkohollal nedvesített alkoholos törlővel kell tisztítani, majd csak egy speciális spatulával. Szükséges figyelni, hogy a körmök vagy körmök a Lotserilom-t nem érintik az alkohollal áztatott pamut törlővel.

Meg kell tagadni a jogorvoslat alkalmazását, ha az adott összetevők egyéni intoleranciája van. Égési lehet az alkalmazás helyén (nemkívánatos hatás). Terhesség és szoptatás esetén nem ajánlott a Loceril alkalmazását. Ne használjon egyetlen fájlt az egészséges és beteg köröm kezelésére. A kezelés ideje alatt meg kell szakítani a mesterséges köröm viselését. Ne alkalmazza a gyógyszert a 15 év alatti gyermekek számára.

A Loceril körömlakk formájában kapható, kényelmesen alkalmazható, a költségek meglehetősen magasak. A köröm érintett területe nem ragadhatja meg a köröm területének 2/3-át.

Összehasonlító jellemzők

loading...

Mindegyiknek pozitív és negatív oldala van:

Exodermil vagy Loceril: ami jobb és hatékonyabb a körmök, a lábak (a lábak) gombájánál,

loading...

A gombaellenes szereket a nemi eredetű betegségek széles skálájának leküzdésére, valamint számos egyéb kórkép kezelésére használják. Nem mindenki tudja, hogy a gombás betegségek nem csak kozmetikai kellemetlenségeket okoznak, hanem súlyos malignus szöveti sérüléseket is kiválthatnak. Ezért ajánlatos kezelni a kezelést a lehető leghamarabb - és az optimális módja a betegség rendszeres megelőzése.

A gombák leggyakoribb típusai közül meg kell említeni a körömgomba kezét és lábát. Ennek leküzdéséhez alkalmazzon a leggyakoribb kábítószereket: loceril, exoderil, Mikozan.

Ha habozik, melyik eszközt választja - loceril vagy exoderil, javasoljuk, hogy forduljon szakképzett bőrgyógyászhoz, és keressen többet az egyes gyógyszerek jellemzőiről.

Loceril: a cselekvés természete

loading...

Lotseril - a gombafertőzések elleni közös gyógymód. A hatóanyag fő hatóanyaga az amorolfina.

A kibocsátás formája - körömlakk.

A gyógyszer hatásosnak bizonyult a következő gombás elváltozások elleni küzdelemben:

 • dermatophytes;
 • élesztőgombák;
 • penészgombák;
 • dimorf gombák.

A loceril hatása fungisztatikus és fungicid jellegű, amelyben a gomba citoplazmatikus membránja megsemmisül, mivel a normál bioszintézis zavart okoz.

Fontos! A terápiás lakk alkalmazása előtt a sérült körömlemezt alaposan zsírtalanítani kell, fertőtleníteni kell, és el kell távolítani az elhalt bőr- és körömrészecskéket.

A használat szabályszerűsége - heti 1-2 alkalommal.

Mellékhatások: helyi allergiás reakciók, viszketés, égés, bőrpír. Minden megnyilvánulás átmeneti, és nem jár patológiai következményekkel.

A használat ellenjavallata, a terhesség és a szoptatás között a gyógyszer hatóanyag-összetevőire gyakorolt ​​allergiás reakciók figyelhetők meg.

Exoderyl: a kábítószer felülvizsgálata

loading...

Az Exoderyl a naftifin-hidroklorid hatóanyaga alapján létrehozott gombaellenes szer. Az allil-aminokhoz tartozik.

A kibocsátás formája - Krém vagy oldat.

Alkalmazási mód: külső.

intézkedés: a gyógyszer hatékonyan semlegesíti a gram-pozitív és gram-negatív mikroorganizmusokat, mivel az ergoszterin szintézise gátolt. Gyulladáscsökkentő hatása, jól eltávolítja a betegség tüneteit.

A gyógyszer ajánlott, ha:

 • gombás bőrelváltozások;
 • körömlemezek gombás léziói;
 • candidiasis;
 • ótvar.

Ne használjon naponta kétszer többet, ha az exoderil-t alaposan megtisztítottuk a köröm sérült felületén.

Az alkalmazást a lehetséges mellékhatások jellemzik:

 • száraz;
 • égő bőr;
 • viszketés érzés;
 • a cselekvés rövid távú jellege.

A gyógyszer alkalmazása ellenjavallt a hatóanyag egyéni intoleranciája, a bőr és a szögek károsodása, a terhesség. A szoptatás alatt nem ajánlott, és a gomba kezelésére is alkalmazható 3 év alatti gyermekeknél.

A gyógyszerek összehasonlítása: a hatás spektruma és az alkalmazás hatékonysága

loading...

Sokan érdekli a kérdésre adott válasz: loceril vagy exoderyl: mi a jobb? Ez az összehasonlítás orvosi szempontból nem teljesen helyes, mivel a készítmények nem analógok, eltérő összetételük és hatásuk spektruma van.

Gyakorlatilag azonban gyakran választani kell egy adott gyógyszert, különösen akkor, ha az alkalmazás operatív eredménnyel kell rendelkeznie.

Gyors eredmény vagy összetett helyreállítás?

Ha hatékonyabb, akkor figyelembe kell venni azt a tényt, hogy a gyógyszer gyors felhasználása valószínűleg rövid időtartamot jelez. A betegség hosszú távú terápiáját a betegség elsődleges tüneteinek és azonnali hatásainak komplex kezelésére és megszüntetésére tervezték.

Ugyanez vonatkozik a gombás elváltozásokra is. Amint azt a modern laboratóriumi vizsgálatok is mutatják - a gomba elleni küzdelem leghatékonyabb módszerei a sejtek szintjének kórokozói.

Összehasonlítóan elemezzük a két gyógyszer hatásának összetételét és természetét.

Ami a készítményt illeti, a naftil-ón-hidroklorid az exoderile-ben működik, és a loceril képlet fő aktív komponense amorolfin. Mindkét anyag áthatol a gombás elváltozás sejtszintjén, és elpusztítja a parazita képződmények szerkezetét. A gomba növekedése és fejlődése gátolt.

Az elemzett gyógyszerek különböznek a külső alkalmazástól, ami egyszerűsíti a terápiás intézkedések lefolyását és csökkenti a hatóanyag terhelését a test egészére.

Terápia és gombák megelőzése

A Lotseril drágább gyógyszer, de használatának szabályossága lényegesen alacsonyabb, mint az Exoderil. A hatékony kezeléshez elég sok hetente egyszer vagy kétszer, míg az exoderylt naponta kétszer alkalmazzák.

Fontos! Lotseril - a gyógyszer, amely a körömlemez hosszú távú helyreállítását célozza. Ajánlott a megelőzés módjaként használni.

Az alkalmazás egyetlen hátránya, hogy különleges körömfájlokat kell használni a beteg köröm ápolására - az egészséges körmöket nem lehet feldolgozni ilyen körömfájlokkal a patológia terjedésének elkerülése érdekében.

Az Exodermil gyorsan enyhíti a tüneteket, például viszketést, kellemetlen szagot, égetést, de ez a hatás rövid életű.

Általánosságban elmondható, hogy mindkét gyógyszer hatékonysága meglehetősen magas, amit mind a betegek, mind a szakemberek megerősítenek. A választás az adott szer a legjobb a minősített bőrgyógyász felíró egy kúra jellemzői alapján a klinikai eset, a dinamika és a természet a patológia, javasolni fogja a gombaellenes kezelést kapcsolódó módszerek és a megelőzés.

A "Lotserila" orosz analógja: leírás, összetétel és értékelés

loading...

A "Loceril" antimikroxiás szer úgy van megtervezve, hogy a gombákat a körömlemezeken gyógyítsa meg. De a gyógyszer költsége nem minden beteg számára megengedett. Ebben az esetben lehetséges kiválasztani egy "Loceril" orosz analógot, amely ugyanolyan tartós terápiás hatással bír.

Általános információk

loading...

A körömlemezeken kifejlődő gombák titkos és elviselhető betegségeket jelentenek. A betegség sikeres megszabadulása érdekében nagyon fontos kezelni a kezelést a betegség kezdeti szakaszában. Ezenkívül meg kell választanod a megfelelő gyógyszert. Az egyik legjobb gyógyszer, amely megbirkózik ezzel a betegséggel, az orosz piacon a "Lotseril". Ugyanakkor az orosz és külföldi tudósok által fejlesztett gyógyszer olcsóbb helyettesítői is vannak.

Nyilvánvaló, hogy nem mindegyik képes minőségi szempontból kezelni a gombás betegségeket. Néhány gyógyszert a francia gyógyszergyárak gyártanak. Ezek lehetnek lakk vagy oldat formájában. Az alkalmazást közvetlenül az érintett körömön végezzük. A hatóanyag hatóanyaga az amorolfin, amely antimikotikus és fungicid hatású. Ez az anyag képes kórokozó mikroflóra elpusztítására a sejtek szintjén, és megakadályozza a köröm pusztulását.

Mi az az ár a "Loceril" -on? Hány analóg az orosz? Erről tovább.

Hogyan használják?

loading...

Az orvosok megkötése szerint mindig könnyebb megbirkózni a gombás betegségekkel a kezdeti szakaszban, amíg széles körben elterjedt. Ha a pillanat hiányzik, csak a helyi terápia nem elegendő. Ebben az esetben a kezelés komplex terápiát igényel. A "Loceril" nemcsak a gomba eltávolítását segíti elő, hanem a köröm platina megjelenését is esztétikusabbá teszi. A hatóanyag aktív módon képes mélyen behatolni a körömlemezbe, kiküszöbölve a betegség fókuszát és gátolni a gomba okozó ágenseit. A gyógyulási hatás a nap folyamán történő alkalmazás után is fennáll.

A kezelés megkezdéséhez az érintett körömlemezt el kell távolítani. Ezt egy körömfájl segítségével végezzük, amelyet a gyógyszerrel adunk el. Ezután a körömlemezt zsírtalanítani kell. Miután elvégezte ezeket a lépéseket, alkalmazza a "Loceril" terápiás lakkot. Ennek a gyógyszernek az ekvivalensei más hatóanyaggal is rendelkezhetnek, de a hatóanyag hatása megközelítőleg azonos. Alkalmazza a gyógyszert, amíg a körömlemez teljesen el nem nő. A kezelés ideje alatt ne használjon kozmetikai lakkot. A "Loceril" orosz analógjai kenőcs vagy krém formájában is kaphatók.

Mi a "Lotseril" analógja jobb?

A modern gyógyszeriparnak köszönhetően bármely gyógyszerben analóg is megtalálható. A közelmúltban végzett vizsgálatok azt is mutatják, hogy az úgynevezett generikumok, amelyek a gyógyszer teljes összetevője, egyre népszerűbbek, de jóval alacsonyabb áron. Helyettesítői „Lotseril”, bemutatva az orosz piacon, ez azonos összetétele és az aktív összetevők és is használják a gombás betegségeinek kezelésére az akut, mind krónikus szakaszában bőrelváltozások, körömlemez és a haj. Hatóanyag áthatol a felső réteg a felhám és a köröm a epicentruma a gyulladásos folyamat, amely egy stabil, gombaellenes hatását. A gyulladáscsökkentő hatás az enzim termelésének megállításával, a leukociták aktivitásának csökkenésével érhető el a gombás lézió helyén. Az alábbiakban bemutatjuk a "Lotseril" orosz analógjait.

A gombás megbetegedések kezelésére szolgáló gyógyszeres gyógyszert a kórokozó típusától függően választjuk ki. E tekintetben az önkezelés nem adhatja meg a várt eredményt. Bizonyos esetekben egy bizonyos kórokozó jelenlétében a "Loceril" elleni antimikotikus antimikotikus készítményt írják elő. Bár vannak megfizethető és megfizethető ekvivalensek ennek a drognak, de valamilyen okból nem népszerűek. Csak meg kell kérdeznie az orvostól, hogy mi lehet a külföldi gyógyszer helyettesítése. A drog "Loceril" analógok orosz amorolfin egy áron lehet választani.

A gyógyszert keresve érdemes figyelni a gyógyszertárban a következő gyógyszerek jelenlétére:

"Batrafen"

Az Amerikai Egyesült Államokban gyártott gyógyszerkészítményt először az ilyen betegségek kezelésére fejlesztették ki. A terápia egy komplex rendszer szerint zajlik: a kezdeti szakaszban a lakkot a körmökre kétszer, majd hetente kétszer alkalmazzák, és hetente egyszer átkapcsolnak. Aktív összetevőként ciklopiroxot használnak, amely legfeljebb 50 gombafajot gátol. Az ár körülbelül 1200 rubel. Mindkét gyógyszer ugyanolyan pozitív értékelést mutat, és ugyanolyan hatásos antimikotikus hatással bír. Melyek a "Loceril" analógok analógjai?

"Binafin"

A "Binafin" antifouling gyógyszer ismert az orosz piacon a "Loceril" gyógyszer helyettesítésére. Ez egy másik hatóanyagot is tartalmaz - a terbinafint, ebből a kevésbé kifejezett gyógyszer terápiás hatása nem válik. A hatóanyag számos hatással rendelkezik, és különböző típusú gombafertőzésekhez alkalmazható. A "binafint" krém és kúp formájában állítják elő orális beadás céljából. A krémet mint külső gombaellenes szer használható fel az érintett körmökre. Ezenkívül a krém hatásosan befolyásolja a dermatomycosis, sokszínű lichen, candidamycosis gerincét. A gyógyszer ára körülbelül 300 rubel. Vannak olcsó orosz analógok a "Loceril" ügynökhez.

"Demikten"

Az orosz gyógyszerpiacon létezik olyan gyógyszer, mint a "Demicten", lakk formájában és természetes összetevőket (formaldehid-aldehidet). Használata kombinálható kozmetikai lakk alkalmazásával. A gyógyszer nem csak a körömlemezre, hanem a bőrre is alkalmazható, mert sebgyógyító hatással rendelkezik. Használata több hatással jár a gombás megbetegedések megelőzésére. A gyógyszer ára 300 rubel.

"Fungoterbin"

"Fungoterbin" - az analóg "Lotserila", amelyet az orosz tudósok fejlesztettek ki. Tabletta formájában, spray vagy kenőcs formájában. A fő hatóanyag a terbinafin-hidroklorid. A hatások széles körét alkalmazzák olyan betegségek kezelésére, mint például: dermatophyták, dimorf, élesztőszerű és penészgombák. Milyen orosz analógok a "Lotseril" még mindig megtörténnek?

"Mikozan"

Ez a gyógyszer egy másik helyettesítő a "Loceril" számára. Ez a gyógyszer a körömlemez érintett területének eltávolítására szolgál. A készlet tartalmazza az eldobható fájlokat, amelyek segítségével eltávolíthatja az érintett területet, és magának a gyógyszernek, amelyet naponta többször alkalmaznak egy hónapra. Körülbelül 800 rubel.

"Oflomil"

Relatíve új gyógyszer a gombás betegségek kezelésére. Teljeskomponensű egyenértékű, ugyanazzal a hatóanyaggal. Ez nem minden "Lotserila" analógja.

„Amorolfinbázis”

Ez egy másik teljes helyettesítő, amelyet az orosz Ratiofarm cég gyárt. A felhasználási mód és a jelzés azonos az eredetivel.

A lakkok mellett számos más népszerű készítmény is készül más formában.

"Exoderil"

Ez a folyadék a körömlemezek érintett területeire kerül alkalmazásra. Mivel a hatóanyag naftifin hatású. Ez a gyógyszer régóta megtalálta követőit, és sok beteg észreveszi, hogy a hatás gyorsabb, mint a "Loceril", és stabilabb. A költségek körülbelül 600 rubel.

"Lamisil"

Kiadás krém formájában. A legtöbb esetben a gomba kezelésére használják, a bőrön kifejezve. Egy cső ára 450 rubel.

Megvizsgáltuk a "Lotserila" legismertebb orosz analógjait.

Patient Reviews

A "Lotseril" hatását tesztelő betegek következtetései szerint elég hatékony, de a kezelés igen hosszú. Emellett a megkérdezettek jelentős hányada hatékonyabb kábítószerről beszélt a "Exodox" -ról. Ezenkívül egyes betegek megjegyezték, hogy abban az esetben, amikor komplex terápiát írtak elő (kenőcs vagy lakk egyidejűleg tablettázott készítményekkel együtt), a hatás sokkal stabilabb volt. Általánosságban elmondható, hogy a "Loceril" és analógjait vizsgáló páciensek véleménye a legtöbb esetben pozitív, nincs mellékhatás, a terápia jó tolerálhatósága. Egyes betegek azt is megjegyezték, hogy ezek a jogorvoslatok visszaállítják a köröm felületét, sőt azt is. Azoknál a férfiaknál, akik gombaellenes szereket alkalmaztak, fontos volt, hogy csökkentsék a lábak izzadását, viszketést és sárgulást.

Így az orosz piacon a leginkább az orvos számára ismert számos "Lotserila" helyettesítő gyógyszer, melynek különböző költségei és eltérő hatáskörei vannak.

"Loceril": az ár

Az orosz analógok olcsóbbak. "Lotseril" - egy drága gyógyszer, lehet vásárolni egy gyógyszertár 950-1200 rubel.

Exoderyl vagy Loceril, ami jobb?

A körömgombák kezelésére használt gyógyszerek különböző gyógyszereket használnak. A legnépszerűbbek olyan termékek, mint a Loceril és az Exoderil. Annak megértéséhez, hogy a Loceril vagy az Exodermil jobb a lábak körmök gombájánál, részletesen szét kell szedni az egyes eszközök összetételét, a körömlemezre gyakorolt ​​hatásukat, az ellenjavallatokat és a használat következményeit.

Lotseril

A gomba által előállított, lakk formájában előállított hatóanyag igen hatékony hatóanyag, amely magában foglalja az amorolfin hatóanyagot.

A körmökből származó gombaeszközök A Lotseril fungicid és fungisztaticheskoe hatással rendelkezik, amelynél a gomba membránja összeomlik. Ennek eredményeként a körömgombák bioszintézise megszűnik normálisan.

A lakk felhordása előtt először zsírtalanítani kell, majd fertőtleníteni kell a szöget, és egy speciális eldobható készlet segítségével távolítsa el a körömlemez holt részecskéit.

ekzoderil

Az antifungális hatóanyag fő összetevője a naftifin-hidroklorid, oldatként vagy olyan krémként szabadul fel, amely könnyen behatol a szögbe.

Az Exoderyl semlegesítheti mind a Gram-negatív, mind a Gram-pozitív mikroorganizmusokat. Kiegészítő "bónuszként" használják a gyulladáscsökkentő hatását, amely lehetővé teszi a betegség tüneteinek leküzdését.

Az Exodermil, valamint a Loceril csak a tisztított körömlemezen használható.

A Loceril és az Exoderil hatékonysága

Mindkét gyógyszer a celluláris szintet befolyásolja a körömgomba. Mind a kettőt, mind az egyéb anyagot hosszú ideig használják, és gátolja a gombás növekedést.

Mindkét hatóanyag nagyon hatásos.

Különbségek a használat során

Kényelmesebb a Loceril használata. Ezt csak hetente 1-2 alkalommal alkalmazzák. Míg Exoderyl - naponta 2 alkalommal.

A Loceril és az Exoderil alkalmazását megelőzően az érintett szög helyét: az elhalt szövet vágását, amelyhez eldobható szerszámot kell használni. Ezt követően a köröm zsírozza meg és fertőtlenítse.

A Lozzeria előnye az eldobható körömfájlok, amelyek a csomagolásban szerepelnek, kifejezetten a keratinizált szövetek levágására és a fertőzésnek a körömről a körömre való átvitelére.

Mindkét gyógyszer hátránya. Tehát a Lotseril alkalmazása után a köröm fényes lesz, ami nem nagyon kényelmes a férfiak számára, mivel vonzza a képeket. Az Exoderil-t ecsettel együtt folyékony formában is értékesítik, ami nem megfelelő az alkalmazásban.

Ellenjavallatok és mellékhatások előfordulása

Annak ellenére, hogy mind a Lotseril, mind az Exodermil különböző összetevőket tartalmaz a készítményben, a mellékhatások és ellenjavallatok ugyanazok. A szög körüli vörös foltok a bőrön allergiás megnyilvánulások, valamint az ellenállóképesség kialakulása a hosszan tartó használat során. Hasonlóképpen, a Lotseril és az Exodderil esetében néha egyéni intolerancia van a gyógyszerrel, a hepatotoxicitással. Tilos gyermekkorban használni őket.

Az ilyen készítmények, mint az Exoderyl, csak gombaellenes ágensként vannak bejegyezve Oroszországban. Más országokban nem végeztek vizsgálatokat annak hatékonyságáról.

bizonyság

A Loceril-t olyan jelzések jellemzik, mint a penész és élesztőgombák, valamint a dermatophyták által okozott onychomycosis.

A Loceril-lel ellentétben az Exoderyl nemcsak az onokomikózisban, hanem a bőr candidiasisában (amelyre a krém formát állították elő), valamint a pityriasisra használták. A Loceril, szemben az Exoderil-nal, nemcsak gyógyító, hanem megelőző gyógyszerként is ajánlott.

A Loceril költsége magasabb, mint az Exoderil, ha az utóbbi az üvegenként 550 rubelre kerül, akkor a második költség mintegy 1500 rubel. A Locerilt azonban csak hetente egyszer használják, míg az Exoderilt naponta kétszer használják. Ezért a Loceril terápia költsége alacsonyabb.

Ugyanez a gazdasági szempont a két gyógyszer felszabadulásának formájára vonatkozik. És ha a Lotseril egy speciális ecsettel ellátott lakk, amely gazdaságos a használat során, mivel nem terjed, és lapos a körömre, akkor az Exoderyl egy folyékony oldat, amely a köröm felszínére terjedhet.

Ha a Lotserila egy hatéves tanfolyamra csak egy csomagot igényel, akkor Exoderil - 3-4 üveg.

Összegezzük az eredményeket

Ami hatékonyabb - az Exoderyl vagy a Loceril - ellentmondásos kérdés, mivel mindkét hatóanyagnak nagyjából ugyanolyan hatása van a körömre, ami nagy hatékonysággal és egyszerű alkalmazással különbözik. Bár a Loceril sokkal kényelmesebb az alkalmazásban és a könnyű használatban.

Lássuk össze a két kompozíció rövid összefoglalását. Lotseril:

 • Hosszú távú felhasználást igényel (legalább hat hónap);
 • Az egész tanfolyam költsége alacsonyabb, mint az Exoderilé.
 • A készlet speciális eldobható applikátorokat tartalmaz a körömkezeléshez;
 • A leghatásosabb az onokomikózisban nyilvánul meg.
 • Hosszú kezelést igényel;
 • Köszönhetően egy különleges formájú felszabadulás formájában a krém is fel lehet használni a bőr a köröm és a lábak,
 • Hatékonyan manifesztálódik a dermatomycosis tekintetében.

Ne öngyógyítson. A dermatológus megfelelő diagnosztikát folytat, és eredményei alapján a leghatékonyabb gyógyszert ajánlja.

Patient Reviews

A mindkét Exoderil-t és Loceril-t használó betegek válaszaira feljegyezzük ezeknek a gyógymódoknak a hatékonyságát. És a használat kényelme, a költség mindenki számára.

Mivel a gumi cipőben és a magas páratartalomban állandó munkát végeznek, a toenailson kialakult gomba. Hat hónapig az Exoderyl-t használta - a gombák a bőrön áthatoltak a körmökön, maguk a szögek sokkal erősebbek és tiszták lettek. Csak addig, amíg a gomba vége nem volt képes megszabadulni - nyilvánvalóan erősebb volt, mint ez képes kezelni az Exodarilt. Az ismerős azt tanácsolta, hogy bent tartson gombaellenes gyógyszert - megpróbálom.

Valerij, Moszkva, 40 éves

A recepción levő orvos írta a Lotserilt - hosszú ideig, nem hat hónapig, de majdnem egy évig használta. De a gombák még mindig nyertek. Most a megelőzésre használom, mert nem akarok beleavatkozni ehhez a betegséghez!

Ivan, Tolyatti, 65 éves

A betegek tapasztalata azt mutatja, hogy mindkét gyógyszer nagyon hatásos, és mind megelőző, mind terápiás célokra alkalmazható.

Lotseril vagy Exoderil - ami jobb?

Szembesülnek a gomba a lábukon, sokan kezdik felderíteni, hogy mit vásárolni - Lotseril vagy Exoderil? És talán Mikozan? Valójában ezek az antimikotikus gyógyszerek hasonló hatást fejtenek ki, de alkalmazási köre némileg eltérõ. Mindenesetre, mielőtt kezelné a gombát, alaposan meg kell vizsgálnia a problémát.

Mi a hatékonyabb - Loceril vagy Exoderil?

A különböző összetételű gyógyszerek hatékonyságának összehasonlítása nem megfelelő. A Loceril fő hatóanyaga, az Amorolfin, alkalmas az ilyen gombák leküzdésére:

 • Candida;
 • Trichophyton;
 • pityrosporum;
 • Mycrosporum;
 • Cryptococcus;
 • Alternaria;
 • Epidermophyton;
 • Scopulariopsis;
 • Hendersonula;
 • Fonseceae;
 • Coccidoides;
 • Sporothrix;
 • Cladosporium;
 • Wangiella;
 • Histoplasma.

Az Exoderyl fungicid és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik a szintetikus antimikotikumos naftifinek miatt. Ez az anyag befolyásolja az ilyen típusú baktériumokat:

 • Epidermophyton;
 • Trichophyton;
 • Microsporum;
 • élesztőgombák (Candida gombák is);
 • Aspergillus;
 • Sporotrix schenckii.

Ezek a gombák a legáltalánosabbak, ezért általánosságban az Exoderil nagyon hatásosnak bizonyult. De erõteljesen ellenáll olyan organizmusokkal szemben, amelyekkel könnyû kezelni a Locerilt. Ezért, ha összehasonlítja a Locerilt és az Exodermilt a laboratóriumban, akkor az első orvoslás előnyösebb. De a gyógyszer ára nagyon magas, és a gyakorlatban ritka gombafajok előfordulnak elszigetelt esetekben.

Ha még mindig kétséges, hogy jobban megfelel - Loceril vagy Exoderil - gondosan ellenőrizze a vereség területét. A Lotseril körömlakk alakú, ez a szerszám könnyen használható, ha a köröm sérült. Ebben az esetben a fertőzés zónája nem haladhatja meg a köröm kétharmadát. Az Exodermil oldat és krém formájában kapható. Ez utóbbi egyszerűen az üdvösség azok számára, akiknek a lábak bőre mikózisban vannak, és nem csak a körmök.

Melyik a jobb - Mikozan, Loceril vagy Exoderil?

Most, hogy tudjátok, mi különbözteti meg a Loceril-t Exoderiltól, itt az ideje beszélni más csoportokról.

A Mycosan egy gombaellenes szérum, amelyet a körömlemezre kell alkalmazni, mint a Loceril lakk. A gyártó ezt a terméket természetes állapotban csak vízként és a rozsból készült fermentlé szűrőit tartalmazza. Az orvosok gyakran alkalmazzák ezt a gyógyszerként profilaxist, nem gyógyszert. Azonban sokan veszélyeztették ezt a gyógyszert még a kiterjedt fertőzéssel is. A készletben Mikozannak van egy speciális körömfájl és egy spatula a termékhez. A gomba többi gyógyszereihez hasonlóan az érintett szögszövet eltávolításához is szükség van. A dermomikózis kezelésére a Mikozan alkalmazása meglehetősen nehéz.

Tehát, ha összehasonlítjuk a Locerilt és az Exoderilt, akkor a következtetések:

 1. A Loceril többszörösen drágább, mint az Exoderil, de hetente kétszer hetente kétszer kell használni. Az Exoderyl mindössze egy hónap alatt gyógyítja a gombát napi használattal, a jövőben a gyógyszereket megelőzően havonta egyszer kell alkalmazni az érintett területekre.
 2. A Lotseril sokkal kényelmesebben használható a körömlemez kezelésére, és az Exoderyl alkalmas mind a körmökre, mind az ujjak és az egész láb közötti térre.
 3. Mind a Loceril, mind az Exodermil a gombák kezelésére használható kezekben, de a folyamat hosszabb lesz, mint a lába mikózisával.
 4. Mindkét gyógyszer ellenjavallata a terhesség, az 5 évesnél fiatalabb gyermekek és a gyógyszerek összetevőivel szembeni egyéni érzékenység. Mivel különböznek egymástól, ha egy gyógyszeren születik, helyettesítheti egy másik gyógyszerrel.
 5. A mellékhatások közé tartozhat viszketés, bizsergés és égés.

Lotseril - hatékony jogorvoslat vagy drága megtévesztés?

Jelenleg sok pénz van a körömgombák - tabletta, kenőcs, spray és lakk kezelésére. Természetesen a legalkalmasabb a lakk. Az egyik legnépszerűbb a Lotseril. A gomba kezelésének számos, a gyógyszer segítségével történő kezeléséről szóló beszámolókról elmondják, hogy egyszerűen alkalmazzák és hatékonyak. De sok olyan vélemény is van, amelyekben az emberek próbálták ezt az eszközt mondani, hogy teljesen haszontalan.

Egy olyan népszerű forrásként, mint a Wikipédia, a Lotserilről szóló információ már nem annyira. Megpróbáljuk összegyűjteni a gyógyszer legteljesebb képet a gyártó, az orvosok és a betegek utasításai, ajánlása alapján. Annak megértéséhez, hogy miért nem segít mindenkinek a Lotseril, részletesen elemezzük ezt az eszközt, összehasonlítjuk minden tekintetben, és csak ezt követően értékeljük a gyógyszer hatékonyságát.

A készítmény szerkezete

A hatóanyag az amorolfin. Ez az eszköz csak akkor hatásos, szemben a következő gombafajok esetében: Trichophyton, Candida, Pityrosporum, Cryptococcus, Mycrosporum, Alternaria, Epidermophyton Scopulariopsis, Sporothrix, Cladosporium, Wangiella, Hendersonula, Fonseceae, Coccidoides és Histoplasma. Ebből az következik, hogy mielőtt használja ezt az eszközt meg kell, hogy tesztelt, és megtudja, milyen gomba sújtotta a köröm.

Ez a gyógyszer kétféle formában kapható: lakk és gél. Gél formájában a Loceril kevésbé népszerű, mert a magas ár és az analógok nagy száma fokozatosan csökkentette az eszköz népszerűségét szinte nulla értékre. A gél a gyógyszertárakban igen nehéz - sok gyógyszerész az orosz és még az importált analógokat ugyanabban az alakban kínálja alacsonyabb áron.

A legnépszerűbb a Loceril lakk formában. Sok orvos javasolja, hogy ezt a gyógyszert enyhe körömelváltozásokkal használja. Az utasítás szerint a laceril lakk használata ajánlott, ha a köröm legfeljebb 2/3.

Teljes lakk

A gyógyszeren kívül számos fontos eszköz létezik. Nem titok, hogy a gomba lehet sikeresen kezelni csak szigorú higiéniai - fertőzött és egészséges köröm nem lehet feldolgozni ugyanazokkal az eszközökkel, és még jobb az eldobható. Annyira határozott Lotseril gyártók, így a csomagolás nedves törlőkendő, amely alkoholt, körömreszelő és eldobható penge alkalmazása a kábítószert. A képen látható a Lotseril teljes készlete.

A Loceril alkalmazása meglehetősen egyszerű és egyszerű - csak egy bizonyos prioritást kell betartania az alkalmazásban:

 1. Mosson lábat (vagy kézzel, a fertőzés helyétől függően), lehetőleg fertőtlenítőszerrel vagy mosószappannal.
 2. Szükség esetén vágja le a körmök érintett területét.
 3. Egy eldobható fájl használatával távolítsa el a lehető legnagyobb mértékben azokat a területeket, amelyek nem vághatók le.
 4. A szalvéták segítségével a körmöket megtisztítják és zsírtalanítják.
 5. A körmökön spatulát Laceril lakkot használnak, három percet adnak a szárításnak, a lapockát törölni kell egy szalonnal.

A fent leírt eljárást hetente egyszer kell elvégezni. A kezek kezelési ideje 6 hónap, legfeljebb egy évig. Ítélve a számos vélemény, hogy megszabaduljon a köröm gomba felhasználásával Lotseril kell türelem, de bármilyen gombaölő szereket igényel hosszú távú kezelést. Jelen pillanatban nincs egyetlen gyógyszer, amely rövid időn belül gyógyíthatja a gombát.

Egy másik tény is figyelemre méltó, a gyártó azt ígéri, hogy egy kis üveg (2,5 ml) elegendő 75 felhasználásra, de sok vélemény szerint ez a megoldás jóval korábban ér véget.

Ellenjavallatok

Lotseril szinte semmilyen ellenjavallat, amely minden bizonnyal vonzóbbá teszi számos más gombaellenes gyógyszer háttérével szemben.

Mindazonáltal a Lotseril termékét tilos alkalmazni a terhesség és a szoptatás ideje alatt, valamint a gyermekek számára.

Azonban az interneten sok visszajelzést kapnak a Lotseril terhesség alatt történő befogadásáról - mennyire megbízhatóak a maguk számára. De ne feledje, hogy a gyártó nem javasolja ennek a gyógyszernek a használatát.

Sok lány kíváncsi - lehet-e lakkot használni a Locerilnek? Megtaláltuk a választ: tilos a kozmetikai eljárások (lakkok, felhalmozódás) elvégzése a kezelés alatt.

Számos esetben a betegeknél néhány esetben a betegek enyhe égési érzést tapasztaltak az alkalmazás területén. Nem találtak több negatív cselekvést.

Ezért a gyógyszer kiválasztásának egyik legfontosabb szempontja az ár. A Lotseril költsége meglehetősen magas - ma ez az egyik legdrágább lakk. A különböző gyógyszertárakban az árak jelentős ingadozása látható, az alábbiakban megemlítettük az átlagos költségeket:

 1. Körömlakk 2,5 ml - 1600 dörzsölje.
 2. Körömlakk 5 ml - 2300 dörzsölje.

Érdemes megérteni az ilyen pénzt? Nincs egyhangú vélemény - az emberek egy része megjegyzi a kérelemben való tagadhatatlan kényelmet, de az eredmények hiányát. A másik 100% -kal megszabadul a probléma alól, feltéve, hogy a kezelést szigorúan az utasításoknak megfelelően végezték.

A modern gyógyszerek lehetővé teszik, hogy bármilyen gyógyszer analógját megtalálják. Ráadásul a közelmúltban a generikumok népszerűsége egyre népszerűbb. Az általános Lotseril egy teljes analóggal rendelkezik az azonos nevű gyógyszerrel, de alacsonyabb áron. Számos analógja van a Locerilnak lakkok formájában, amelyek figyelmet érdemelnek:

 1. A Batrafen az USA első lakkja a gomba kezelésére. A kezelés egy összetettebb rendszer szerint történik: az első hónapban a gyógyszert naponta, a második hónapban - hetente kétszer és a kezelés harmadik hónapjában - hetente egyszer kell alkalmazni. A hatóanyag ciklopirox, több mint 50 gomba aktív. Az ár körülbelül 1200 rubel. Nehéz megérteni, melyik lakk jobb, mint a Batrafen vagy a Loceril, mert ezeknek a gyógyszereknek ugyanaz a hatása és egyenértékű pozitív véleményük van.
 2. Demikten - orosz analóg Laceril lakk. Ez a gyógyszer kombinálható kozmetikai lakkal. A hatóanyag a hangyasav-aldehid. Az utasítások szerint nem csak a körmökre, hanem a bőrre is alkalmazható elősegíti a repedések és más sebek gyógyulását. Ár - legfeljebb 300 rubel.
 3. A Mycosis egy másik helyettesítő a Loceril számára. Ez a készlet a köröm érintett területének eltávolítására. A készlet tartalmazza az eldobható fájlokat, amelyekkel az érintett terület hetente megtisztul, és az ügynököt naponta többször alkalmazzák egy hónapra. A költségek körülbelül 800 rubel.
 4. Oflomil - viszonylag új gyógyszer a gomba kezelésére. A Loceril teljes analógja az amorolfin hatóanyaggal. Az ár 1000 rubel.
 5. A Loceril egy másik teljes analógja az Amorolfin készítmény. Ezt az orosz Ratiofarm cég gyártja. A kontraindikációk és az alkalmazás folyamata teljesen azonos.

A lakkok mellett számos más népszerű termék is létezik, amelyek más formában készülnek:

 1. Ekzoderil. Ez egy folyadék, amelyet a köröm érintett területein alkalmaznak. A hatóanyag naftilfin. Ez a gyógyszer már régóta népszerű, és sok beteg észreveszi annak nagy hatékonyságát. Ha kíváncsi - melyik a jobb, Loceril vagy Exodermil, akkor olvassa el a két gyógyszer használatát. Sok esetben az Exoderyl sokkal többet és jobbat segít. Ez arra utal, hogy az Exoderyl hatékonyabb, mint a Loceril. A hiányosságok között meg lehet jegyezni az alkalmazás időtartamát és napi alkalmazását az érintett területeken. A gyógyszer ára 600 rubel.
 2. Lamisil. Készült tejszín formájában. Leggyakrabban gombás bőr és más bőrbetegségek kezelésére használják. A körömgombák kezelésére jobb orvoshoz fordulni. A készítmény hatóanyaga a terbinafin. A 15 ml-es cső ára 450 rubel. Lamisil Uno - egy nagyszerű eszköz a gyors láb gomba kezelésére, ára körülbelül 800 rubelt. Sok értékeléseket Lamisil Uno is értenek egyet a hatékonyság, valamint a Lotserile.Ne kell összehasonlítani, és gondolkodni, hogy mi a jobb - vagy Lamisil Lotseril, így különböző kábítószer-használat... Eredet és ha használják a kezelésére körmök, csak a kezelés és a Lotseril lehet használni anélkül, hogy további készítmények.

Tehát, amint láthatja, hogy sok orosz és importált analóg Lotserilu különböző árakkal rendelkezik, melyek közülük kifejezetten az Ön esetéhez illik, az orvos pontosan tudja. Ha már kipróbálták a gombaölő körömlakkot vagy kifejezetten a Locerilt - hagyja visszajelzését, talán segít valakinek a megfelelő választás érdekében.

Vélemények

A férjemnek volt egy gépe a hadseregből, sokáig megpróbálta gyógyítani a különböző drogokat, köztük a Lotserilomot is - szinte senki sem kapott eredményt tőle. Aztán kipróbálták az Exoderyl-t cseppekben, és a köröm szinte azonnal növekedni kezdett.

Lotseril - kiváló és gyengéd orvosság. A medence után gomba volt, azonnal elkezdtem használni a Loceril lakkot. Néhány hónapig a köröm teljesen felépült.

A gomba, Én szenved sokáig, egy új orvos rendelt nekem egy átfogó kezelési - Ittam tabletta Mikostop csöpögött Exoderil és elkezdték használni Lotseril 2 hónap. Mindannyian tökéletesen működtek, és most a szögek egészségesek.