A Lotseril és az Ofomil összehasonlítása

A gombafertőzés elleni harc egyre népszerűbb lakkok. A hasonló "Oflomil" és "Loceril" gyógyszerek nagy népszerűségnek örvendenek. Annak megítéléséhez, hogy melyikük jobban bánik a gombafelépítéssel, összehasonlító elemzést kell készíteni mindegyikről, nagyobb figyelmet kell fordítani a készítmény vizsgálatára, az akció mechanizmusára és egy adott gyógyszer szedésének lehetséges kockázatára. A gyógyszerről tájékoztatást kaphat az orvos utasításaitól vagy tanácsától, akik nemcsak hatékonyabb gyógyszereket javasolnak, hanem egy biztonságos és hatékony terápiás rendszert is előírnak.

"Lotseril" és "Oflomil"

Annak meghatározására, hogy melyik gyógyszerkészítmény az onokomikózis jobb: "Oflomil" vagy "Loceril", össze kell hasonlítani egymás között. Mindkét lakk a gombás fertőzések elpusztítására, kiváló minőségű és alacsony toxikus anyagok kezelésére szolgál. Kompozícióik szinte azonosak, csakúgy, mint az ellenjavallatok, a felhasználási jelek és a patogén mikroorganizmusok hatásmechanizmusa. A "Oflomil", valamint a "Loceril" gombaellenes gyógyszer könnyen alkalmazható, nem okoz fájdalmas érzeteket, gyorsan felszívódik és szárítás után védőfóliát képez a felületen.

Összetétel és cselekvés

A vizsgált gyógyszereket alkotó összetevők azonosak, valamint azok koncentrációi:

Mindkét gyógyszer fő összetevője elnyomja a spórák aktivitását a gombasejt membránjában azáltal, hogy lelassítja az enzimreakció folyamatát.

A gyógyszer hatékonyabb a komplex terápiában.

Az amorolfin jól feloldódik, mélyen behatol az érintett területre, és sokáig ott marad. Ez lehetővé teszi, hogy a gyógyszert csak hetente néhány alkalommal használja. Az "Oflomil" és a "Lotseril" előnye nemcsak a gombák növekedésének lelassítására, hanem a teljes elpusztítására is képes. A leírt gyógyszereknek vannak hátrányai: nem minden gombatípus érzékeny az amorolfinra. Mindkét lakk, bár hatékony a gombafertőzés elleni küzdelemben, de használják őket a szájon át alkalmazható gombaellenes szerekkel együtt.

A kibocsátás formái

A "Lotseril" és a "Oflomil" folyékony formában készülnek, 2,5 és 5 ml-es üvegekbe öntve. Ide tartoznak a tamponok, szalvéták, speciális pálcák, amelyek tisztítják a körömot a lakk alkalmazása előtt. Fontos megjegyezni, hogy a körömlemezet minden alkalommal új tollal tisztítani kell, a fertőzés már használt veszélyes átterjedését. Az Ofmol eltarthatósága 24 hónap, a "Lotserila" pedig 36 hónap.

Hogyan kell alkalmazni?

A körömgomba elleni lakkot hetente 1-2 alkalommal alkalmazzák. Az érintett körömlemezek elkenését megelőzően egy üveggolyóval ellátott eldobható botot kell tisztítani. Ezt követően a felületet jól kezelik az alkoholral impregnált tollal. Ajánlatos "Onlomil" vagy "Loceril" lakkot alkalmazni, nemcsak a köröm sérült területével, hanem az egész körömlemezzel is. A körmöket 3-5 percig hagyjuk száradni. A terápiát addig folytatják, amíg egy új, egészséges körömlemez nő. Átlagosan a kezelés 6-12 hónapig tart.

Nemkívánatos események

A "Oflomil" gyógyászati ​​eszköz megváltoztathatja a köröm alakját és megnöveli az érzékenységet, majd a körömlemez könnyebben összeomlik és megtörik. Az ilyen negatív hatás azonban a gombás fertőzés következménye is lehet. Rendkívül ritka a "Ofmolom" gomba kezelésének hátterében, a viszketés és égés érzése a gyógyszerhatóanyag alkalmazásának területén. A "Loceril" használata esetén irritáció léphet fel.

Mi a jobb a "Loceril" vagy az "Ofmol" gombából?

A "Oflomil" körömfájástól a Lac nem különbözik a "Lotseril" -től, csak azért, mert ugyanazt az aktív összetevőt tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy ezeknek a gyógyszereknek a hatásmechanizmusa azonos. Ezenkívül mindkét gyógyszer gyártója biztosítja, hogy a kezelés hatékonyabb lesz, ha az onychomycosis korai szakaszában elkezdi. Nem helyénvaló megkérdezni, hogy melyik gyógyszer jobb, ahogyan a számos vélemény alapján ítélik meg, a "Loceril" és az "Ofmol" tökéletesen teljesítik feladataikat - a gombás fertőzés elpusztítására.

Más helyettesítő

A "Loceril" és a "Oflomil" két analóg, de ha valamilyen okból nem használhatók, az orvosok más hasonló módszereket írnak elő. Cserélje ki ezeket a gombaölő lakkokat képesek:

 • "Mikoflyukan";
 • "Atifin";
 • "Candide";
 • "Exoderil";
 • "Nofung";
 • "Daktanol";
 • "Itrazol";
 • "Batrafen".
Vissza a tartalomhoz

költsége

A vizsgált gyógyszerek megkülönböztető jellemzője a költség. Ár "Oflomila" 800 rubel, "Lotserila" - 1500 rubel. A gyógyszer megválasztása a páciensnél marad, az orvos csak gombaellenes szereket ajánl, de a páciensnek pénzügyi lehetőségek alapján szüksége van arra, hogy megvásárolja a neki megfelelő gyógyszert.

Melyik a jobb: foltos lakk vagy loceril?

Mi a hatásosabb: loceril vagy inlomil lakk?

Melyik a jobb választás: lakkal vagy locerillel díszítve?

Ez a két gyógyszer csak a gyártóknál különbözik. És van egy hatóanyaguk - amorolfine. A koncentráció sem különbözik egymástól. A különbség az árban van. A Oflomil kétszer olcsóbb és ára 800 rubel / csomagolás. A lakk mellett a készlet 10 szalvétát, 10 eldobható fűrészlapot és 5 spatulát tartalmaz a lakk felhordásához. Lakk elég hosszú, de egyszer használatos eszközökkel hiány lép fel, ezért nem tudnak eldobni, és az eljárás alkalmazása után alkoholos oldat vagy tömény klóroldat.

A készletben található Loceril lakkot is tartalmaz, de két különböző térfogatból állhat: 2,5 ml és 5 ml. Az ár 1,300 rubel és 2000 rubel.

Mindkét hatóanyag minősége nagyon jó, ezért a választás a vevő számára szól.

Mi a jobb Inlomil lakk vagy Loceril - a gyógyszerek összehasonlítása a személyes tapasztalatok alapján?

Az utóbbi időben egyre több és több ember szenved a nail onychomycosisától, inkább a lakkoktól, egy okból, vagyis egyáltalán nem veszi figyelembe a tablettákat és a hatásosabb hatású kenőcsöket. Ma a Oflomil és a Loceril lakkjai nagyon népszerűek, de sokan szeretnék tudni, hogy mi a különböző előkészületek, és melyik a jobb. Végtére is, mindannyiunknak nincs lehetősége arra, hogy 2-3% -kal többet fizetjen olyan gyógyszerért, amely nem különbözik az olcsóbb analógjától.

A fő különbségek a Oflomil és a Loceril között

Azok, akik már találkoztak a drága reklámozott kábítószerek összehasonlító felülvizsgálatával az olcsóbb társaikkal, biztosan figyeltek arra a tényre, hogy a legtöbb esetben a fő különbség a kábítószerek között az ár. A mi esetünkben a Oflomil 2-3-szor olcsóbb a Locerilnél. Az első gyógyszert akár 1000 rubel is megvásárolhatja, az utóbbi ár 2500 rubelből indul. Figyelembe véve a lakkok közötti két fő különbséget:

 1. Gyártó. A Lotserilt Franciaországban, Oflomil Indiában gyártják.
 2. Az ár. Moszkvában a Oflomil lakk 2,5 ml-t vásárolhat 800 dörzsölésre. és viszonylag olcsó gombaellenes gyógyszerekre vonatkozik, míg a Loceril 2,5 ml legalább 1500r.

Ez a különbség véget ér, mivel mindkét készítményben azonos hatóanyag egyenlő koncentrációban (több mint 50%). Még a sűrítőanyagok és antiszeptikumokként szolgáló segédanyagok is azonosak. Mindkét lakkhoz tartozó megjegyzésekben megjelennek a következő gombafajok, amelyekkel sikeresen megbirkóztak:

 • Dermatophytes - Microsporia, Trichophytosis, lábak epidermofitája;
 • Élesztő gombák - Candida;
 • Mold gomba - Alternatív.

Továbbá, mind a gyártó utasításait rámutatnak, hogy a használata lakk csak akkor lesz hatékony, ha alkalmazzák a kezdeti szakaszában onychomycosisban amikor eltalálta egy legfeljebb három szeglemezek. Az ellenjavallatok listáján a kép nem változik - a személyre gyakorolt ​​személyes intolerancia.

A jegyzethez! Magunktól azt is hozzátesszük, hogy a lakk használatának együtt kell járnia a gombaellenes szerek bevonásával. A lakkok is bizonyították magukat megelőző eszközként, amelyet sikeresen alkalmaztak a kezelés végső szakaszában és utána.

Mi hatékonyabb, mint a Loceril vagy az Ofomil?

Mondani, az biztos, hogy a festék jobban Oflomil Lotseril helytelen, de ítélve számos értékeléseket emberek, akik szembe onychomycosisban mindkét gyógyszer kiváló munkát feladatuknak. Ami az orvosok véleményét illeti, sokan úgy vélik, hogy csak eredeti termékeket kell megvásárolniuk, annak ellenére, hogy ez egy nagyságrenddel nagyobb.

Természetesen személyes tapasztalat a két gyógyszer használatából. Sajnos egyik gyógyszert sem segített. Volt egy gomba két körmön egy lábán és három másikban. Mindent az utasításoknak megfelelően mentettek, zsírtalanították és vágták le a körömlemezeket az eljárás előtt. Egyik lábán kezelte a körmeit a Loceril lakkal, a másikkal pedig Ofmol. Így 25 napig. Nem láttam látható változásokat, szóval nem mondom, melyik lakk jobb.

Ami jobb: Oflomil vagy Loceril

A lakkfehérjék nagyon hatékonyak. Nem igényelnek gyakori használatot és könnyen kezelhetők. Annak megállapításához, hogy jobb a Loceril vagy az Ofomil a gombák körmeiről a lábakon, meg kell ismerkedni a saját vonásaival.

Mindkét gyógyszer ugyanabban a formában áll elő, és onychomycosis kezelésére alkalmazzák. Képesek mélyen behatolni a szövetekbe, és elpusztítani a kórokozót. A Lotseril az Ofmilommal a gombaellenes szerek csoportjához tartozik, analógok, aktivitásuk nagyjából azonos, de léteznek bizonyos eltérések.

Hatóanyag

Ezeknek a lakkoknak a legfontosabb gyógyító komponense az amorolfin. Ez a fungicid hatóanyag hatásos:

 • penészgombák;
 • dermatophytes;
 • Candida és a parazita más élesztőformái.

Az amorolfin tartalom mindkét készítményben megegyezik 5% -kal. A Laki Oflomil és a Loceril az onokomikózis és a gombás fertőzések megelőzésére szolgál.

A kibocsátás formája

A gyógyszereket a köröm kezelésére szolgáló tételekkel együtt szállítják. A készlet tartalmaz körömfájlokat, scapulákat és tamponokat.

Az Offlomilt egyetlen formában állítják elő:

 • 2,5 ml-es injekciós üveg;
 • 12 szalvéta antiszeptikus;
 • ugyanakkora számú körömfájl egyszeri használatra;
 • 6 spatulas a termék tisztán alkalmazható.

A Loceril háromféle csomagolással rendelkezik. Ugyanannyi darabot tartalmaznak a feldolgozáshoz, de a palack különböző térfogatát:

 • körömfájlok a 15. szettben;
 • speciális 6 pengék;
 • 30 szalvéta antiszeptikus;
 • a gyógyszer mennyisége 1,25; 2,5 vagy 5 ml.

Alkalmazás és adagolás

Mivel a Loceril és az Ofomil ugyanolyan arányban tartalmaz amorolfint, ezek nem különböznek a felhasználási és adagolási rendekben. Miután megnyitotta a csomagot a kábítószerrel, vegye ki a körömfájlt és feldolgozza a körmét. Ezután kövesse a dobozt a dobozból a zsírozáshoz.

Használjon szalvétát a sérült és egészséges körmök törléséhez.

Amint a fertőtlenítő szárazon megszárad, a lakkot a teljes érintett felületre felhordja, egyenletesen terítse a spatulát. Hagyja a terméket 5 percig javítani. Ne érintse meg a kezelt körömgombot alkohollabdákkal. A bevonat törölhető.

A filmképző szerekkel végzett kezelést az új lemez növekedése előtt végezzük. Ez az időtartam legfeljebb 6 hónapig tart. A lakk rendszeres alkalmazása heti 1 vagy 2 alkalommal.

Ellenjavallatok, mellékhatások

Mindkét gyógyszer nem ajánlott az amorolfinra való túlérzékenység szempontjából. Loceril-jelentések a kisgyermekek és újszülöttek gyógyszerek használatának tilalmáról szóló jelentésekről.

A Oflomil-ot nem vizsgálták kellőképpen a terhes nők és szoptató anyák alkalmazásában. Ezért nem kívánatos alkalmazni ezt a kategóriát.

A mellékhatások előfordulása nem a lakk típusától, hanem a bőr érzékenységétől függ. Ha kapsz a kutikulára, mindkét szer rövid távú égést és viszketést okozhat. A kellemetlen érzések gyorsan elmúlnak.

Hosszú használat és helytelen adagolás esetén a lakk a lemezek deformációját és megsemmisítését okozhatja.

Melyik lakk hatékonyabb

Határozottan azt mondják, hogy jobb segíteni a köröm gomba, lehetetlen. Sőt, Oflomil és Lotseril teljesen azonos összetételű. Ezért ugyanúgy járnak el. A legjobb lakk választható, csak az árkülönbözetre és a gyártóra támaszkodva.

A Locerilt Franciaországban gyártják. Az ára 1 350 rubel / 2,5 ml anyag. Ha az üveg 5 ml, akkor legalább 2 ezer rubelt kell fizetnie.

Oflomil egy indiai drog. A gyógyszertárban 2,5 ml lakkot lehet vásárolni 860 rubelre. Itt van benne, és az eszközök fő különbsége. A Lotseril többet költ a származási ország miatt.

Az oroszországi indiai gyógyszerek megfizethető áron vannak. Az Offomil megvásárlása kb. 500 rubel lehet.

A kezelés jellemzői

Ha a Lotserilom és az Ofomilom terápia megköveteli a kezelési rendnek való megfelelést. Az egyik eljárás lefutása új baktérium növekedést okozhat. A gomba szerencséjét a lábak előzetes higiéniája után kell alkalmazni.

Az onokomikózis helyi módszerekkel való kezelése csak a lemezek részleges károsodásával lehetséges (legfeljebb 60%).

Ha a bevonat részeit a kezelések közötti időszakban távolítják el, akkor a gombafelületet hozzá kell adni a helyhez. A gyógyszer alkalmazása során ne érintse az egészséges szövetet. Ajánlott megvásárolni a speciális ujjbővítményeket a lakkozáshoz.

analógok

A Oflomil és a Loceril amorolfint tartalmazó helyettesítőkkel rendelkezik. Ha nem tudja megvásárolni ezeket az összegeket, használhat analógokat:

Ami jobb: a Oflomil vagy a Loceril lakk, csak a megtett kezelés után lehet megtanulni. Néha ugyanaz a kompozíció különbözõ gyártóknál különbözik a hatékonyságtól. Ezért csak az eredmények elérése vagy visszacsatolás után lehet összehasonlítani.

Vélemények

Onychomycosisot kezeltem Withlomil-val. A köröm cseréje 5 hónap alatt történt. Nagyon kényelmes csomagolási és feldolgozási mód. Egy napra alkalmaztam a gyógyszert, aztán egy hétig elfelejtettem a kezelést. Nagyon takarékosan használják, lehetett egy kisebb palackot venni, de nem. Az eredmény nagyon örülök, most ezt a módszert javaslom a barátaimnak.

Natalia Ivanovna, Kerch

4 évig szenvedtem gombás körmöket. A napi kezelések és fürdők gyakoriak voltak, de nem nagyon hatékonyak. Egy évvel ezelőtt az orvos kijelölte a Lotserilt. Soha nem gondoltam, hogy meg tudod gyógyítani a körömgomba lakkot. 6 hónapja van, mivel bármilyen eszközt használok. A lemez teljesen egészségesnek tűnik. Nagyon jó gyógyszer, de drága.

Galina, Stavropol Terület

Jobban szeretem Oflomilot. Ez olcsóbb, és a hatékonyság nem rosszabb a drága gyógyszereknél.

Offlomil vagy Loceril - ami jobb?

A bőrbetegségek egyharmada az onychomycosisban vagy a körömgombák gyakori nyelvén fordul elő. A kezelés új terápiás megközelítései ellenére a betegség prevalenciája nő, különösen az életkorban. Becslések szerint minden második személy 65-70 év után onychomycosis van az anamnézisben. A korai onokomikózis kockázati csoportjában vannak cukorbetegek, pikkelysömör, keringési rendellenességek és immunitás. A helyi terápia hatékony előkészítése mélyen be kell hatolni a körömlemezbe, és hosszú ideig ott kell maradnia.

Mi a különbség a Lotseril és az Ofmolom között?

Előfordulhat, hogy ellenjavallt, forduljon szakemberhez

Mindkét gyógyszer a gombaellenes szerek gyógyszercsoportjához tartozik. Lakkként is kaphatók a körmökön. A Oflomil gyártója az indiai Glenmark Pharmaceuticals cég, a Lotserila pedig a francia Laboratoires Galderma cég.

Összehasonlításkor összefoglalja őket, majd majdnem teljes analógiát talál. Hatóanyag amorolfine ugyanabban a koncentrációban (5%) tartalmazzák őket. A vastag "lakk" konzisztenciát létrehozó segédanyagok szintén hasonlóak.

Melyik lakk jobb?

Az onokomikózis kezelése általában hosszú folyamat. Ezenkívül ez a betegség hajlamos a visszaesésre. Annak érdekében, hogy megtudja, mi a legjobb hosszú távú és kényelmes kezelésre, összehasonlíthatja a kit csomagolását és alkatrészeit a kezeléshez.

Mindkét gyógyszer elérhető az érintett köröm kezelésével (eldobható körömfájlok, tamponok vagy szalvéták) és a lakk (botok) kezelésével.

A Lotserilnek két csomagja van: 2,5 és 5 ml. A Oflomil csak 2,5 ml-es mennyiségben kapható. 12 tampont tartalmaz alkohollal, és egy versenytárs - 30 (2,5 ml-es üveghez). A körömfájl a 15 darabos készletben és a versenyző készletében 3 kisebb. Ugyanez vonatkozik az eldobható applikátor rudakra is: az Oflomilban 4-szer kevesebb.

Hogyan működik az amorolfin?

Az amorolfin morfolin-származék. A 14-reduktáz és a 7,8-izomeráz enzimjeinek gátlásával gátolja az ergoszterin termelését a gombasejt membránjában. Jó oldhatósága miatt az amorolfin mélyen behatol a sérülésbe, és hosszú ideig ott marad (a gyógyszert csak hetente egyszer vagy kétszer használják).

Az amorolfin előnye, hogy nemcsak fungisztatikus, hanem fungicid hatással is jár. Vannak azonban hátrányai is: nem mindenféle kórokozó gombák érzékenyek rá. Az amorolfin legnagyobb aktivitását a dermatophytákhoz viszonyítva megfigyelték, valamivel kisebb mértékben - az élesztő- és a penészgombák képviselőihez.

A klinikai vizsgálatokban a használata egy 5% amorolfine köröm, mint 6 hónapig eredményezett kúra 40-55% -a enyhe onychomycosis. Jelenleg úgy gondolják, hogy az amorolfintartalmú gyógyszereket (például Ofmyl vagy Loceril) úgy lehet megválasztani, hogy kezelje a körömlemez-elváltozásokat anélkül, hogy bevonnák a körömágyat. Az onychomycosis súlyos formáinak esetében a helyi és szisztémás hatások kombinált antimikotikumokra van szükség.

Ranitsa a kábítószerek költségén

Oflomil átlagos költsége 780 940 rubel. Az ellenfél csomagolásának ára 2,5 ml térfogatával körülbelül 40% -kal drágább.

Gyűjtött vásárlás gyógyszert ne felejtsük el, hogy a kiválasztási megfelelő terápiát súlyosságától függ onychomycosis (több érintett köröm, milyen mértékben érintett a környező szövetekben, és így tovább. P.), és ezzel kapcsolatos betegségek és az általános állapota a szervezet. Mindezt orvossal lehet konzultálni, aki az Ön esetében a legmegfelelőbb kezelést írja elő.

Offlomil vagy Loceril: mi a jobb?

Összehasonlítani, és megérteni, hogy ez jobb, vagy Lotseril Oflomil hajlítással körmöket, úgy mindkét formája kiadás gyógyszerek Néhány gyógyszer sokkal kényelmesebb használni, a költségek, amelyek az aktív összetevőket. A cikk segít az összehasonlító jelleg megteremtésében.

Loceril, a készítmény leírása

A gyógyszer olyan gombaellenes szerekre utal, amelyek segítik a komplex terápia fertőzésének megszüntetését. A lakkot onychomycosisban, mycosisban, a lábak bőrének egyéb gombás léziójában és a körömlemezben használják.

A gyógyszerek jobban segítenek a körömgombáknak, mint komplex terápiában, a felvétel módja nem jelenti a napi hatásokat a problémára. Van egy alapvető gyógyszerforma - megoldás. Tekintettel a viszkózus konzisztenciára, lakkhoz hasonlítva, az orvosok és a betegek a Lotseril-t terápiás hatásként érzékelik körömlakkként.

A hatóanyagot üvegben, sötét üvegben, 5 ml térfogatú, 5 ml térfogatban állítják elő. Az első egy átlagos és enyhe mértékű gombafertőzéssel, a második pedig súlyosabb. A készletben speciális botok, pamut törlőkendők, fűrészek a köröm érintett területeinek tisztítására.

A Lotserila aktív hatóanyag az amorolfin. A gyógyszert alapos vizsgálat után szakemberrel kell előírni. Nem minden gombás fertőzés érzékeny lehet a gyógyszer fő összetevőjére.

Felülvizsgálat, leírás

Az onychomycosis és mycosis a lábak, körmök kezelésében is lehetséges. A gyógyszer fő hatóanyaga az amorolfin. Ha összehasonlítjuk a Loceril és az Ofomil lakkokat, azok a főkomponens közvetlen analógjai.

A Oflomil aktív gombaellenes hatást fejt ki, komplex terápiaként alkalmazzák. A gyógyszert lakk formájában állítják elő. A gyártó szerint ez a legalkalmasabb és gazdaságosabb a körömgumik kezelésére. A csomagban vannak az eszközök:

 • Sasha, alkoholos oldattal impregnált, eldobható tamponokkal a körömlemez tisztításához;
 • 6 pengék applikátorokkal;
 • 12 körömfájl.

Oflomil még súlyos károkat okozott a körömlemezen, amikor a fertőzés több mint 2/3-a volt a helyén.

A gyógyszerek összehasonlítása

Összehasonlítani és megérteni, hogy milyen eszközökkel válasszon a terápiára orvosával, az Oflomil vagy a Loceril lakkról a lábak körmök gombájáról, meg kell figyelni a gyógyszerek megkülönböztető és hasonló tulajdonságaira. Ez a táblázat segít Önnek.

Döntse el, melyik gyógyszer a legjobb, ha az orvos egy adott esetben. Mindkét lakk azonos összetételű, jelzéssel és ellenjavallattal rendelkezik, eredeti csomagolásban, további eszközökkel a sikeres terápiához. Azt mondani, hogy az egyik gyógyszer jobb, a másik rosszabb, helytelen lenne. Ezt a betegek számos megítélése is megerősíti.

Vélemények

A betegek visszajelzései eltérő típusú terápián alapulnak. A legtöbb esetben azok, akik lakkot használnak integrált megközelítésként, elégedettek a kezeléssel. A negatív vélemények a főkomponens allergiás reakcióival, a terápia helytelen megközelítésével kapcsolatosak.

Soha nem gondoltam, hogy a lakk segíthet a körömgombák kezelésében, amit saját tapasztalataim alapján megerősítettem. Megpróbálta mind Lotseril, mind Ofomil. A kezelés több mint egy hónapig tartott, az eredmény nulla volt. Csak azt tudom megállapítani, hogy az eszköz valóban kényelmes az alkalmazásra és az alkalmazásra.

Николай, 26 éves, Томск

A Locerilt körülbelül 2 hónapig alkalmaztam más gyógyszerekkel együtt. Megjegyezhetem a pozitív dinamikát komplex kezelésben lakkokkal együtt. Két hónap múlva, a gyógyszertárakhoz való bejutás után a gyógyszerész azt tanácsolta, hogy a Loceril lakkot az Onlomillal helyettesítsék, hogy pénzt takarítsanak meg (az orvos hat hónapon belül terápiát írt elő). Teljes bizalommal szeretném mondani, hogy az alapok valóban csak értékben különböznek egymástól, amint azt a gyógyszerész biztosítja. Nem vettem észre jelentős változásokat. Hat hónappal később sikerült megszabadulni a körömgombától.

Екатерина, 32 éves, Orenburg

Sok lábat kipróbáltam a lábfungusból. Szenvedett betegség több mint 6 év. Valójában csak az antibiotikumokkal, kenőccsökkel és Loceril lakkal történő kezeléssel tudok segíteni. Nagyon kényelmes használni. Örültem, hogy minden, ami szükséges a készletben. A kezelés legfontosabb időtartama 3 hónap volt, miután az orvos azt javasolta, hogy ha vannak javítások, hagyja a lakkot további 3 hónapig. Ennek eredményeképpen hat hónap elteltével megkönnyebbültem, a viszketés megszűnt, és kellemetlen illata elpárolgott.

Marina Vasilievna, 52, Moszkva

100% -os bizonyossággal elmondhatom, hogy a Loceril és az Ofomil ugyanazok. Tanulmányoztuk a barátommal. Fogta a lakkot kezelésre, és úgy döntöttem, hogy csak az úton segítene. Ennek eredményeképpen az onychomycosis könnyű formáját három hónap múlva gyógyítottam tőlem és vele. A Lotseril-ot vagy Oflomil-ot csak enyhe fokú gomba kezelésére ajánlom. Anya, miután megvizsgálta az eredményemet, úgy döntött, hogy terápiát is vállal, de az eredmény nulla volt. A betegsége körülbelül 5 évig tart.

Evgeniya, 20 éves, Samara

A Loceril és az Ofomil készítmények ugyanolyan hatóanyaggal rendelkeznek, mint a kibocsátás formája, ezért nem értenek egyet az összehasonlításukról. Mindkét gyógyszer segítséget nyújt a kezelésben, az orvosok szerint, ha követik a szakember ajánlásait, és nem végeznek független monoterápiát.

Offlomil vagy Lotseril - összehasonlítás, melyet jobb választani?

A legtöbb bőrbetegséget a körömlemezek vagy onychomycosis gombás léziók okozzák. A korszerű gyógyszerek nagy választékának ellenére a körömgombás betegek száma folyamatosan növekszik, és a nyugdíjkorhatárból már jelen van szinte minden emberben. Ez a betegség az alacsony immunitású embereket is érinti, akik cukorbetegségben és pikkelysömörben szenvednek.

Az onokomikózis kezelése sokáig tart, ezért hatékony gyógyszert kell használni, amely mélyen behatolhat a köröm rétegébe, és harcolhat a kórokozóval. A mai napig két népszerű gyógyszer található a körömgumók - loceril és oflomil kezelésére, amelyeket összehasonlítani kell.

Ezeket a gyógyszereket gombaellenes szereknek nevezik. A felszabadulás formái ugyanazok - a terápiás lakk a körömlemezre való alkalmazásra. A Oflomilt Indiában állítják elő, és a loceril gyártója Franciaország. A hatóanyag - amorolfin 5% koncentrációban - két gyógyszer része, a segédanyagok szinte azonosak. Mit válasszon - loceril lakk vagy egy teljes indiai analóg?

Nem lakkozott lakk vagy loceril

A körömgombák kezelésére hosszú időre van szükség, mivel az onychomycosisban fellépő visszaesések gyakoriak. A gyógyszer kiválasztásához össze kell hasonlítanunk mindkét gyógyszer felszabadulásának formáját. Van két csomagolási Lotseril - 2,5 ml és 5 ml-es üvegekbe, és oflomila - csupán 2,5 ml, 12 db alkoholos törlőkendő, ha egy versenyző a 30. Továbbá, a francia gyógyszer 15 körömreszelő köröm a készlet és az indiai csak 5 felhordó Lotseril 10 darab, míg oflomila - 6, az első gyógyszer van tárolva 3 évig, míg a második csak 2. a fenti egy könnyen megállapítható, hogy a forma megjelenése a gyógyszer jobb, hogy előnyben az európai termelés.

Hogyan működnek a kábítószerek?

Az amorolfin a morfolin származéka. Ez az összetevő képes elnyomni az ergoszterin enzim szintézisét, amely része a gombás membránnak. Amorolfine könnyedén áthatol a körömlemez és ül ott sokáig, így meg kell alkalmazni a gombaellenes körömlakk hetente egyszer, ami jó, mert az eszközök lesznek töltött hosszú időszak alatt. Az ágens nemcsak megakadályozza a patogén gombák reprodukcióját, hanem megöli őket. A hátrányok között a amorolfine meg kell jegyezni, hogy nem aktív az összes fajta gomba, legfőképpen ez befolyásolja a dermatophytes és gyengébb - élesztő és penészgombák.

Ha klinikai vizsgálatokra támaszkodunk, az enyhe vagy közepes fokú körömgombás betegek fele 6 hónapos amorolfin-kezelést követően 5% -os koncentrációban gyógyultak. Az olyan gyógyszerek, mint a lobomin, a mi korunkban használhatók a betegség azon formáiban, ahol a köröm sérül a szögágy nélkül. Súlyos onychomycosis esetén komplex kezelés antimikotikus gyógyszerekkel külső hatóanyagok alkalmazásával és szisztémás szájon át történő alkalmazásra.

A loceril és az oflomil fő előnyei

Lehetséges ilyen pozitív pillanatok elosztása az ilyen típusú eszközöknek az onokomikózis elleni alkalmazásakor:

 • A fertőtlenítő és szárító alkatrészek jelenléte
 • Jó permeabilitás a mély rétegekbe mikrotömbökön keresztül, ami megakadályozza a betegség terjedését
 • A lakk teljesen lefedi a körömlemez felületét, ami megakadályozza a levegő beszívását, ami a gombák életéhez szükséges
 • Az amorolfin elpusztítja a gombás membránokat
 • A lakk védőfóliát hoz létre a köröm felületén, így különféle kedvezőtlen tényezők - nedvesség, hideg, hő - védetté válik.

Az ilyen gyógyszereket az egyik legjobbnak tartják, nincs alternatíva krémek és gélek formájában.

Ellenjavallatok

Nincsenek speciális ellenjavallatok, de az előkészületekkel kapcsolatos intolerancia vagy túlérzékenység esetén törölni kell. Ne alkalmazza ezeket a gombaellenes szereket kisgyermekeknek, és még inkább az újszülöttekre. Továbbá ezeket a gyógyszereket nem szabad a terhesség és a szoptatás ideje alatt alkalmazni, mivel ezek az anyagok a nők életének időszakában nem vizsgálták alkalmazásukat.

Mellékhatások

Lehetséges égési és irritációs érzés az alkalmazás helyén, ritka esetekben dermatitis fordul elő. Szintén a kezelés során a körömlemez vékonyodhat, összeomolhat és eltörhet. Ennek semmi köze a kábítószereknek a körömre gyakorolt ​​hatásával, ez a betegség negatív hatása miatt következik be az érintett területen.

Melyik gyógyszer olcsóbb

A loteril 40-nél olcsóbb (átlagosan 2000 rubel csomagonként), és ez logikus, mivel kiadási formája gyorsabb.

Melyik a jobb analóg kiválasztása? Bár a Lotseril drágább, de hosszabb élettartamú, és jobb ajánlani magát a felülvizsgálatokra, ezért jobb választani. Végül a felelős orvosnak el kell döntenie ezt a kérdést.

Oflomil vagy Lotseril: mi a jobb és hatékonyabb a körmök, lábak (a lábakon)

A gombák kezelésére szolgáló lakkok különösen hatásosak. Könnyen alkalmazhatók, nem okoznak fájdalmat, és köszönhetően a szerkezetnek, könnyen felszívódnak az érintett felületre.

Szárítás után az oldat tökéletesen tartható - védőfóliát hoz létre. A krémek, kenőcsök, a gélek azonnal törlődnek, és a lakkokat nagyon nehéz elszakítani. Számos előnye van ebben: gazdaság és kényelem: nem kell aggódnia a kezelés folyamatától.

A hatékony hatóanyagnak mélyen be kell hatolni a körömlemezbe. Az ilyen tulajdonságokat két készítmény - Oflomil vagy annak analóg Locerilja birtokolja, annak megértése érdekében, hogy mi a legjobb, első látásra nem könnyű. A készítmények majdnem azonosak. Kisebb részletekben különböznek egymástól.

Az alábbiakban a két gomba elleni általános lakkok jellemzői. Meg fogja találni, hogy melyik gyógyszer jól működik, és milyen alkalmazásokat kell alkalmazni.

Használati utasítások

Mindkét gyógyszert onokomikózis kezelésére tervezték, és színtelen lakkként kaphatók a körmökön való alkalmazásra. Az Ofomil szülőhelye India, és a Lotseril egy francia cégnél készül.

Eszközök sikeresen küzdenek a mikroorganizmusokkal, és károsítják citoplazmatikus membránjukat. Hatékony mind a ritka gombafajok, mind a leggyakoribb.

bizonyság

Az Offlomil vagy a Loceril a következő célokra készült:

 • mikroorganizmusok által okozott betegségek kezelése - dermatophyták, élesztő és penészgombák;
 • a fertőzés megelőzése.

A kibocsátás és az összetétel formája

A gombák kezelése a körmökön hosszú folyamat, amely gyakran drága gyógyszerek alkalmazását igényli. A jobb és kedvezőbb termék, a Oflomil vagy a Loceril kiválasztása érdekében ajánlatos tanulmányozni, hogy a végfelhasználók milyen állapotban vannak.

Mindkét gyógyszert tamponokkal és / vagy szalvétákkal állítják elő, valamint olyan különleges botokat is terveztek, amelyek lakkot alkalmaztak a körömlemez felületére.

Lotseril: két csomag - 2,5 és 5 ml, 30 alkohol tampon, 15 eldobható körömfájl, 10 db a gyógyszer alkalmazásához.

Oflomil: egy töltelék - 2,5 ml, 12 alkohol tampon, 12 eldobható körömfájl, 6 db a gyógyszer alkalmazásához.

A Oflomil eltarthatósága 2 év, a Lotserila pedig 3 év.

Ami a kompozíciót illeti: van egy teljes analógia. A fő anyag, az amorolfin, mindkét készítményben egyenlő arányban (5%) áll rendelkezésre. A segédanyagok közé tartoznak a következők:

 • triacetin;
 • etil-acetát;
 • butil-acetát;
 • az etanol vízmentes.

Az alkalmazás módja és dózisa különböző betegségek esetén

A választott lakk a lemezekre hetente 1-2 alkalommal kerül alkalmazásra. Előzetesen meg kell tisztítani a köröm sérült részeit a lakkhoz mellékelt eldobható körömfájlon.

Továbbá a felületet alaposan kezelt alkoholos törlővel kezeljük. Ezt a kezelést a gyógyszer minden új alkalmazása előtt végezzük.

Ezután a lakkot a körömlemez teljes felületére alkalmazzák, és nem csak a sérült területekre. Használat után szorosan húzza meg a fedelet, és maga a folyadék kb. 3-4 percig száradjon meg. Javasoljuk, hogy kerülje a körmök és az alkoholos törlőkendő érintkezését.

Használat után azonnal el kell dobni, mivel mikroorganizmus-részecskéket tartalmaz. Az ismételt alkalmazás fertőzés visszaeséséhez vezet.

A lakk kezelése a teljes köröm regenerálódásáig folytatódik. A kezelés átlagos időtartama 6 hónap a kezek körmökre és 12 hónapig a lábszegek esetében.

Ellenjavallatok

Az ellenjavallatok közül megkülönböztetjük a két gyógyszer komponenseire való túlérzékenységet. A Lotserilt szigorúan tilos alkalmazni gyermekek és újszülöttek esetében, és az Oflomil nem javasolt terhesség vagy laktáció alatt. Ennek oka a pontos orvosi vizsgálat hiánya a jogorvoslatnak a nők egészségére gyakorolt ​​hatásáról.

Mellékhatások

A Oflomil változásokat okozhat a köröm alakjában és megnövekedett érzékenységében. Emiatt a lemez megtörhet és összeomolhat. Nem igazolható azonban, hogy ez a hatás a gyógyszer hatásának tulajdonítható - legvalószínűbb, hogy ez egy gombás fertőzés következménye. Ritkábban (kevesebb mint 0,01% -nál) égő érzés és viszketés fordul elő a gyógyszer helyén, megjelenik a dermatitis.

A Loceril bizonyított mellékhatása irritáció az alkalmazás területén.

Összehasonlítás: mit válasszon?

A fentiek szerint a gyógyszerek hatása, jelzései és összetétele nem különbözik egymástól. Ezért csak néhány elemhez lehet hasonlítani:

 1. Származási ország.
 2. A kibocsátás formája.
 3. Felhasználhatósági időtartam.
 4. Ellenjavallatok (részben).
 5. Káros hatások.

Ezenkívül különbözik az alapok költsége. Egy 2,5 ml-es Oflomila palackot vásárolnak egy gyógyszertárban 840 rubelért. A Loceril ára 1200 és 1400 rubel között van 2,5 ml-enként és 1 ml-enként 2100-2300 rubelenként.

Nem lehet pontosan megmondani, melyik gyógyszer jobb, mert teljesen összetett. Ha azt szeretnénk, hogy látogasson el egy gyógyszertár kisebb, akkor vegyél egy pár csomag Lotseril 5 ml - Emellett több kiegészítő tárgyak (alkoholos törlőkendő, körömreszelő, ragaszkodik a lakkozás). A Oflomil 400-500 rubel-t takarít meg.

Vélemények

Olga, Krasnoyarsk, 49 éves"Először Oflomil-t használtam, de aztán nem volt a gyógyszertárban. Vettem Locerilt. Drágább lett, de több töltelékkel rendelkezik (tamponok és körömfájlok), hosszabb ideig megragadja. 5 ml-t vettem a palackba. Mivel a kezekben kellett kezelni az onokomicózist, több ilyen konténert vettem egy kicsit kevesebb, mint hat hónapig. Teljesen elégedett voltam, mert az Ofomilom mögött gyakrabban kellett futnia. A Loceril egyetlen hátránya enyhe égető érzés. De gyógyultam. Most relapszus nélkül vagyok! "

Vitaliy, Szentpétervár, 31 éves"Egy időben visszautasította a Lotseriltól, mert elvágták fizetésüket, és egy ilyen pénz megvásárlása egy megengedhetetlen luxus. A Oflomil jó analóg. A funkciók még mindig azonosak, de az ár kisebb. Mi van akkor, ha kevesebb tartalom van? Különböző pamut törlőket vásárolhatok. Megszüntette az onychomycosisot lábakon vagy lábakon Oflomila segítségével. Nem bántam, hogy én választottam.

Off-lacquer - olcsóbb analógok, az orosz és az importált helyettesítők ára

A Oflomil hatékony készítmény lakk formában, melyet mycosis betegségek kezelésére szánnak. Ha kívülről alkalmazza, a körömgombák eltávolíthatók mind kézzel, mind a lábakon. A megoldás képes visszaállítani a köröm szerkezetét, és teljes helyreállítani. Az onlomil lakk viszonylag magas ára a gyógyszertárakban számos pácienst megfélemlíthet, de a gyógyszerpiacon sok olcsó helyettesítés kerül forgalomba.

Farmakológiai jellemzők

A gombaellenes gyógyszert külsőleg használják. A hatóanyag az amoroflin. Fungisztatikus és fungicid hatású lehet, amely károsítja a gomba citoplazmatikus membránját. Alkalmazások széles köre van. Aktívan küzd a szaglólemez sérüléseinek gyakori és ritka provokátorai ellen.

Farmakokinetikai paraméterek

Miután a lakkot a körmökre helyezték, szinte teljes behatolás érkezett a körömágyba egész nap. A hatásos koncentráció az érintett területen az első aktiválás után egy hétig maradhat.

A Oflomil lakk használatára utaló jelek

 • onychomycosisban;
 • Egyéb szögérzékek, amelyeket penész és élesztőgomba okoz;
 • A körömgomba fejlődésének megelőzése.

Vannak-e ellenjavallatok?

A legtöbb esetben a lakk tökéletesen tolerálja a betegeket. Problémákat okozhat csak azokban, akik nem tolerálják alkotó gyógyászati ​​anyagait.

Terhes és szoptató nők alkalmazása

Nem ajánlott, mert nincs megbízható információ, hogy a lakk nem képes negatív hatást gyakorolni arra a gyermekre, aki felkészül a születésre, vagy az anyatejre táplálkozik.

Lehetséges káros mellékjelenségek

A lakk felhordása után jelentéktelen égő érzést, vérrobbantást és enyhe viszketést engednek meg.

Hogyan kell alkalmazni az Onlomil lakkot?

Az ügynököt az érintett területekre legalább hetente egyszer és legfeljebb kétszer kell alkalmazni. Korábban el kell távolítania a problémás területeket a lemezről az alkohollal nedvesített tampon, valamint a lakkban lévő csomagolásban. A rendes használatot hasonló előkészítési eljárásnak kell kísérnie.

A kezelés folyamata megszakítás nélkül tart, amíg a páciensnek nincs új, egészséges szöke, vagy a beteg meggyógyul.

A terápia átlagos időtartama 6 és 12 hónap között változhat, a betegség súlyosságától függően.

A terápia sajátosságai

 • Ne használjon kozmetikai lakkot a körmökre vagy mesterséges körömlemezekre;
 • A terápiát közvetlenül kesztyűvel kell elvégezni;
 • A károsodások kezelésére használt szőrzeteket nem lehet újra felhasználni;
 • A készletben szereplő tamponok olyan anyagot tartalmaznak, amely könnyen meggyulladhat;
 • A szemmel és egyéb nyálkahártyákkal való érintkezés nem megengedett. Ha ez nem kerülhető el, akkor sürgősen vízzel kell öblíteni azokat a helyeket, ahol a lakk megüt.

Mennyibe kerül az Oflomil lakk: az ár a gyógyszertárban

A terméket vény nélkül kapják. Az apteka.ru legnagyobb gyógyszerészeti kiadvány (az orosz főváros, Moszkva) adatai szerint ezt a körömlakkot 913 rubelre értékesítik.

Több elérhető orosz és importált helyettesítő jegyzék Oflomila

A táblázat egy összehasonlító lista. Minden gyógyszer, kivéve az első (Mikozan), egyetlen formája felszabadulási krém.

Mikozan - (Hollandia)

A Oflomil teljes analógja a termelési formában. Ez egy hatékony gyógyszer, amely képes küzdeni a körömgombákat.

Miután az oldatot a fertőzött körömlemezre helyezték, egy réteget képeztek rajta, és a vastagságát bevezették. Ez növeli a köröm sűrűségét, csökkenti a porozitást és védelmet nyújt a fertőzés hatása ellen. Továbbá a gyógyszer megakadályozza a betegség kialakulását, mivel az aktív gombák elkerülhetetlenül meghalnak.

Ne használja ezt a terméket 4 év alatti gyermekek kezelésében.

Batrafen - (India)

Nagy mennyiségű jelzést tartalmaz, jó penetrációs képessége miatt. Az alkotóelemek különböző gombák kezelésére szolgálnak, beleértve az élesztőket, a formákat és másokat. Meggyógyítja az érintett körmöket és a bőrt.

Nem engedélyezett a készítmény allergiás használatára, 10 évesnél fiatalabb gyermekek, valamint a csecsemő és a szoptató nők várakozása.

Egyéni jelenségek formájában viszketés fordul elő, és a gyógyszer alkalmazása után ég.

Fungoterbine - (orosz festékcsere)

Az onokomikózis, a fejbőr mikózisának, dermatomikózisának, a bőr candidiasisának jelzésére utal.

Tilos terápiás intézkedéseket végezni a hatóanyag aktív és egyéb összetevőinek intoleranciájának jelenlétében. Ezen túlmenően, óvatosan kell betegeknél a gyengeség alkoholos italok, amelyek a vér betegségek, rosszindulatú daganatok, a különböző anyagcsere rendellenességek és patológiai folyamatokat, amelyek befolyásolják a hajók a lábak és karok. A korhatár legfeljebb két év.

A nemkívánatos események nagyon ritkán fordulnak elő, mivel a Fungoterbine terápia előnyös. Engedélyezett csak az allergia előfordulása - bőrkiütés a bőrön.

Binafin - (India)

Olcsó alternatíva, amely sok betegség ellen mutatkozik. Kompetenciája a bőrbetegségek, a gombák okozta körömlemezek fertőzése. A Binafin is színhibával és az élesztőgenesis megbetegedéseivel küzd.

A hulladékkezelésnek érzékenynek kell lennie a krém hatóanyagára és egyéb segédelemeire.

Ezzel párhuzamosan, miután a gyógyszerkészítményt a sérülés helyére alkalmazták, ennek a területnek a vörösödése, irritáció, viszketés lehetséges. Néha az események ilyen fejlődése a gyógyszer használatának megszüntetéséhez vezetett. Kevésbé gyakoriak az allergiás tünetek - csalánkiütés.

Terbisil - (Magyarország)

Tényleg megmutatja magát a különböző nemzetségek, bőrpír és többszínű lichen gombák által okozott fertőzések jelenlétében.

Ellenjavallt rosszul asszimilálva a betegek összetételét, valamint a szülés és a szoptatás idején.

A terápia során számos helyi reakció előfordulhat - viszketés, égő érzések és vérnyomás a fájdalmas helyen.

Thermicon - (hazai gyártó)

Ezt az alacsony költségű gyógyszert a gombás bőr, a köröm károsodás megelőző és terápiás intézkedéseire írják fel. Kúrák a lágyékközi intertrigo, candidiasis, megfosztják.

A termikon nem lehet túlérzékeny az elemeire. Továbbá, ez nem használható a jelenléte májbetegség vagy vesebetegség, szegény vér, neoplazmák, metabolikus rendellenességek vaszkuláris problémák, valamint a gyermekek számára akár tizenkét éves korában.

Helyileg valószínűleg viszketés, kisebb fájdalom, allergia fordul elő.

Exifin - (India)

A tevékenység szférája - a bőr, a körömlemez, a stop gombák elleni küzdelem. Ezenkívül meg tudja gyógyítani a mocsokot, megfosztja.

Az Exifin hasonló ellenjavallatokkal és negatív párhuzamos reakciókkal rendelkezik, amelyeket a fentiekben a Termicon vizsgál.

Atifin - (Szlovénia)

Ez az olcsó helyettesítő Európai illetékes a ragadós mycoses, köröm, bőr, pelenkakiütés az ágyék, pityriasis versicolor, és a Candida.

Kerülje az Atifin alkalmazását a fent említett betegségek kezelésére, ezért az összetevőket rosszul kell megemészteni. Ez vonatkozik a 12 évesnél fiatalabb gyermekekre is, mivel nincs megbízható információ a biztonságról, és ennek megfelelően a csoport kezelésének megfelelőségéről. Különös óvatossággal kell eljárni az emberek súlyos zavar a vese- vagy májműködési rendszerek, a rossz anyagcsere, rosszindulatú daganatok, valamint rendszeresen iszik alkoholt.

A krémet a lézió helyére alkalmazva a beteg számos kellemetlen érzést tapasztalhat, különösen a vágás, az égő karakter és a rüh.

Terbinafine - (a legolcsóbb orosz helyettesítő)

A legkedvezőbb árú generikus. Különböző felhasználási területei közé tartozik - a fej hajszálrésze, a nyálkahártya candidiasis, a körömgomba, a bőr.

Ezt az olcsó gyógyszert nem szabad alkalmazni túlérzékenység, diagnosztizált vese- és májbetegségek, tumorok, hemopoezis és hajók betegségeinek jelenlétében. A tilalom a 2 év alatti gyermekek, a szoptatás helyén és szakaszában lévő nőkre vonatkozik.

Egymás mellett több reakció van, mint a fent tárgyalt gyógyszerek. Gyakran allergia, viszketés, ahol a krémet alkalmazzák. A betegnek ritkábban van a gyomor-bélrendszeri rendellenességek.

Következtetések az Oflomil gombaellenes lakk olcsó analógjairól

A megfontolt előkészítés, amely a köröm gombás megbetegedései elleni külsõ felhasználásra specializálódott, sok beteg számára népszerû. A farmakológiai hazai piacon gyakorlatilag nincs ilyen termék olcsóbb, ilyen termelési formában. Az orosz gyógyszertári piac elemzése lehetővé tette, hogy meg lehessen találni az ilyen típusú kábítószer megvásárlásával csak tejszín formájában. Sok gyártó készen áll arra, hogy hasonló bizonyítékot szolgáltasson a gombás megbetegedéseket kezelő gyógyszerekre.

Melyik a jobb: foltos lakk vagy loceril?

Mi a hatásosabb: loceril vagy inlomil lakk?

Melyik a jobb választás: lakkal vagy locerillel díszítve?

Ez a két gyógyszer csak a gyártóknál különbözik. És van egy hatóanyaguk - amorolfine. A koncentráció sem különbözik egymástól. A különbség az árban van. A Oflomil kétszer olcsóbb és ára 800 rubel / csomagolás. A lakk mellett a készlet 10 szalvétát, 10 eldobható fűrészlapot és 5 spatulát tartalmaz a lakk felhordásához. Lakk elég hosszú, de egyszer használatos eszközökkel hiány lép fel, ezért nem tudnak eldobni, és az eljárás alkalmazása után alkoholos oldat vagy tömény klóroldat.

A készletben található Loceril lakkot is tartalmaz, de két különböző térfogatból állhat: 2,5 ml és 5 ml. Az ár 1,300 rubel és 2000 rubel.

Mindkét hatóanyag minősége nagyon jó, ezért a választás a vevő számára szól.