Laceril a körömgomból

Köröm gombás köröm Lotseril - jó gombaellenes szer segít kiküszöbölni ezt súlyos betegség a körömlemez a kéz és a láb. A betegség korai stádiumában, amikor a gomba a köröm kis területét fertőzi, a kezelés egyetlen módja. A fejlettebb szakaszokban a lakk a komplex antimikotikus terápia fontos összetevője.

Laceril lakk már régen bizonyította hatékonyságát a körömgombák elleni küzdelemben

A lacer hatóanyaga a Loceril - Amorolfin. Elpusztítja a dermatophytákat és még penészes gombákat is. Az Amorolfin koncentrációja 50 mg a hatóanyag 1 ml-ére vonatkoztatva. Ezenkívül a készítmény metakrilsav kopolimert, valamint triacetint, butil-acetátot, etil-acetátot és etanolt tartalmaz.

A gombaellenes lakk alkalmazása után lefagy és lefedi a körömlemez felületét. A hatóanyag mélyen behatol a szögbe. Az első alkalmazás után 7-10 nap múlva a koncentrációja maximális lesz. Az antimikotikus lakk fungisztatikus, valamint gombaölő hatású. Ez a gyógyszer elpusztítja őket, elpusztítja a citoplazmatikus membránt és megakadályozza a bioszintézis folyamatát.

Antimikotikus körömlakk A Locerilt az onokomikózis kezelésére írják fel a kezek és lábak körméjén, hogy megakadályozzák a betegség kialakulását. Alkalmas felnőtteknek, 12 éves gyermekeknek.

Ár - mennyit jelent a Loceril

A lakkot takarékosan használják fel, ezért ha néhány szög megérinti, akkor egy palack elegendő ahhoz, hogy a kezelés folyamán megtörténjen.

A gyógyhatás időtartama 3 év. Ezen időszak alatt a lakk újrahasznosodást vagy megelőzést igényel.

Lotseril - körömlakk csomagolása

Használati útmutató - hogyan kell használni?

A Mycosis eltávolítása Loceril lakk segítségével, kövesse az utasításokat a használatához, egyszerű lépések figyelembevételével:

 1. Húzza le a körmöket.
 2. Maximálisan távolítsa el a mycosis által érintett köröm helyeit. Ehhez a termékhez mellékelt körömfájlokat kell használni. Az eljárás befejeztével minden eszközt fertőtleníteni kell.
 3. Az összes körömlemez felületét alkoholos oldattal impregnált pamut törlővel törölje át. Várjon, amíg a szög megszárad.
 4. Az elkészített körmökön egy speciális spatulával egy lakkot kell alkalmazni, amely szintén benne van. Amikor egy lakkot bevesz egy injekciós üvegből, próbáld meg nem érinteni a kanál nyakát.

Az ilyen előkészítő manipulációkat minden egyes eljárás előtt meg kell tenni. Miután megtartotta az összes eszközt, az injekciós üveg nyakát a lakkal fertőtleníteni kell.

A Laceril lakk használata előtt gondosan olvassa el az utasításokat

A Loceril lakk kezelési ideje 6-12 hónapig tart, amíg az érintett körmök teljesen vissza nem nőnek. Gyorsabb köröm nő a kezében. A lábszegek onychomycosis kezelésének időtartama körülbelül egy évig tart. Az anyagot a terápia során hetente 1-2 alkalommal alkalmazzák.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A Loceril gomba ellen használt lakkot a beteg általában tolerálja. A mellékhatások izolált esetekben jelentkeznek. Ezek közé tartozik az égetés a termék alkalmazása után. Gyorsan halad.

Ellenjavallatok a terápiás lakk használatához:

Még az "elhanyagolt" gomba otthon is gyógyítható. Ne felejtsd el eloszlatni naponta egyszer.

 • terhességi időszak;
 • szoptatás;
 • a hatóanyagot alkotó komponensekkel szembeni túlérzékenység;
 • legfeljebb 12 éves korig.

Ez a gyógyszer kompatibilis más gyógyszerekkel.

Terhesség alatt tilos a lakk használata.

A Loceril importált és orosz analógjai

A Loceril lakkgyártó cég a francia Laboratoires Galderma cég. Már említettük, hogy az importált gyógyszer ára igen magas. De a piac külföldi és orosz társait mutatja be, amelyek ugyanolyan antimikotikus hatást fejtenek ki. Költsége olcsóbb. Tekintsük a leghatékonyabb:

 1. Lak Ofomil- Amorolfint is tartalmaz, ami elpusztítja a gombák széles skáláját. A hatóanyagot hetente 1-2 alkalommal alkalmazzák. Mellékhatás - viszketés. Ellenjavallatok - túlérzékenység, terhesség. Az ár 930 rubel. 2,5 ml-re.

"Oflomil" lakk csomagolása

 1. Lac Demicten - egy olcsó analóg, amely helyettesítheti a Locerilt. A hatóanyag nagyszámú különböző gombát pusztít el. Alkalmazza a terméket hetente kétszer, a mycosis által érintett körömlemez teljes növekedéséig. Az ár 350 rubel.
 2. Binafin - olyan gyógyszer, amely krém formájában jelenik meg. Hatóanyaga, az Allylamin, sokféle mycosis fészket roncsol. Ennek a gyógyszeres kezelésnek a legfontosabb előnye a gyors hatás, ami néhány alkalmazás után észrevehető. Ellenjavallatok használata - egyéni intolerancia. Mellékhatások - viszketés, égő. Az ár 270 rubel. 10 évig.

Egyéb analógok Lotseril lakk amelyek részeként egy másik hatóanyagot, de van egy kifejezett hatást antimikozny - Kanespor, Atifin, Exoderil, terbinafin, Mikozolon, Ifenek, Orugnal.

Vásárlói vélemények

"Anya gomba volt a combjain. Kezdte kezelni a népi jogorvoslatokat, de nem volt hatása, csak 1,5 hónapot veszített, és a betegség előrehaladt. Ezt követően el kellett mennem az orvoshoz. Feladta Lotserilt. Azt mondta, hogy egy kicsit több és egy lakk nem lenne elegendő a teljes körű kezeléshez. Most az anyám használta. 4 hónapig a páciens körme gyakorlatilag elenyészett. Hosszú, természetesen kezelni, de a lakk jó, pénze a maga pénzéért. "

"Néhány évvel ezelőtt néhány körme egy kicsit elpirult. Az érték nem adta meg, mert úgy döntöttem, hogy ez lehet allergiás reakció vagy vitaminhiány. De amikor minden köröm összeomlott, és ez a hiba nem segítette el a manikűr és a bevonat bevonását színes lakkal is, elmentem az orvoshoz. Átadta az olyan elemzéseket, amelyek megerősítették a gomba jelenlétét. Egyébként mindenkinek tanácsot akarok adni, ha legalább egy köröm megjelenése megváltozott, azonnal forduljon orvoshoz. A recepción vegyen egy mintát az érintett körömről, miután levágta és egy borítékba helyezte, egy üres papírlapból.

Az orvos a Loceril-t választotta, csak azt mondta, hogy minden második napon alkalmazza. És nem az utasításokban feltüntetett módon. Örültem, hogy a kezelés folyamata olyan könnyű volt, de az öröm eltűnt, amikor meghallottam a gyógyszer árát. Ez drága, de meg kellett vásárolnom.

Használt lakk 4 hónapig. Ez idő alatt vettem egy másik palackot, és az eredmény teljesen hiányzik. Ez idő és pénz pazarlás. Most egy másik kábítószert használok. Nem javaslom loceril. "

A Loceril lakk folyamatos használata gyorsan megszabadul a körömgombától

Christina, 24 éves

"Foltot észrevettem a kezem kisméretű felületén. Gyorsan megnövekedett a méret, a köröm kezdett elpirulni. Férj azt javasolta, hogy ez egy gomba lehet. Rémült voltam, úgy döntöttem, hogy információt olvashatok a betegségről az interneten. Rémülten rájöttem, hogy ez volt.

Bevallom, hogy nem mentem az orvoshoz, hanem a gyógyszertárhoz mentem. A gyógyszerész tájékoztatta a Lotserilt. A gyógyszer drága, de elhatározták, hogy mit jelent a hatékony működés. Hetente háromszor alkalmazta a lakkot. Az első hatást 2 hét után észlelték, és 2 hónap elteltével teljesen sikerült kímélni a körömot. Tetszett a lakk. Mindent alaposan elgondoltak, a teljes készletben van egy köröm, egy scapula, szalvéták. Gyorsan szárad. Az egyetlen hátránya a magas ár. "

"Egy évvel ezelőtt egy gombán megjelent egy gomba. A kezdeti szakaszhoz fordultam az orvoshoz, ezért lakkozott. Azt mondta, jobb választani a Locerilt. 2 palackot használtam. Nem csak hogy a gombák nem tűntek el, így a szomszédos körmök fertőzöttek voltak. Hogy történt, nem értem. Elment egy másik orvoshoz, tablettákat ír, azt mondta, hogy a lakk nem segít. Most remélem, hogy legalább ez meggyógyul. Lotseril nagyon csalódott. "

Laceril lakk - hatékony kezelés a mycosis körömlemezek kezdeti szakaszában. Annak ellenére, hogy ez egy biztonságos farmakológiai ágens, a kezelés megkezdése előtt érdemes orvoshoz fordulni. Csak az elemzések alapján képes lesz kiválasztani egy olyan terápiát, amely egy adott esetben a leghatékonyabb lesz. Jobb, ha nem vállalsz öngyógyszert.

Most egy kicsit a gomba elleni küzdelem titkairól

Értékelje ezt a cikket
(3 becslések, átlag 5.00 5)

Lotseril

A kibocsátás formái

Vélemények az orvosokról a locerile

Hatékony eszköz a körömlemezek gombás bevonásának megakadályozására. Szintén megfigyelhető jó hatással az egyes sérülés szeglemezek (a lézió területe kisebb, mint 1/3 a körömlemez), de csak rendszeres alkalmazása, és az integrált megközelítés (párhuzamos gondos kezelést cipő higiéniai előírások).

A gyógyszer magas költsége.

A gyógyszert addig kell felhasználni, amíg a körömlemez teljes érintett részét hetente 2 alkalommal teljesen fel nem tenyésztik, majd a kockázatok jelenlétének megismétlődését megakadályozzák - a nyilvános fürdők, úszómedencék látogatása, a mycosis betegek jelenlétével együtt.

A gyógyszer kényelmes, "lusta" betegek számára, és ez minden. De nem a kezelésre, hanem az onokomikózis megelőzésére. Például, ha valaki otthon készített körömgomba.

A kezelés onychomycosis nagyon fontos, hogy elkezdi, hogy erősítse meg, hogy ez egy gomba laboratóriumban, majd attól függően, hogy a kiválasztott kezelés az érintett területet (például a vereség a körömlemez több mint 1/2 haszontalan kezelésére helyileg, szisztémás gyógyszerek szükséges). Ez a lakk, még ha a kár egyharmada sem képes megbirkózni, nem jut be a mélységbe. De csak akkor, ha nagyon kicsi él (vékony szalag szabad él), lehetséges.

Vélemények a locerile betegekről

Miután meglátogatta a medencét, találtam egy gomba a körömön a lábamon. A körömlemez egyharmadát a gombák érintik. Amikor felfedeztem, hetente egyszer vagy kétszer kezdtem használni a Lotserilt. Mindent az utasítások szerint végeztünk: ha lehetséges, vágjuk le az érintett területeket, zsírtalanított alkoholt, alkalmazott lakkot. A lakk használata azonban minimális volt: 3 hónapos alkalmazás után a gomba nem terjedt tovább, de nem tűnt el (a köröm körülbelül egynegyedét érintette). Úgy döntött, hogy átad egy krémet "Экзодерил", és egy hónap alatt a gomba elhaladt. Arra a következtetésre jutottam, hogy a Loceril lakk használata drága és nem hatékony.

Számomra a gomba, ennek eredményeképpen, az úton, nem tért vissza, sújtotta loterilom 6 hónap szünetekkel. De szigorúan az utasítások szerint jártam el (fűrészelés / borotválkozás / alkoholos tisztítás).

Ezt a gyógyszert a kapszulák eredményei alapján orvos írta. Egy teljes készletben mindenkinek szüksége van a rajzoláshoz, kivéve a fájlt, amelyet egy körmével fűrészeltem, mielőtt egy lakkot rajzolnék. Hetente kétszer alkalmazták 8 hónapig. Ezt követően az orvos ajánlására egy hónap elteltével megtörték a fennmaradó lakkot. A gomba elhaladt, a köröm egészséges volt. Nem kell abbahagynia a kezelést, amíg meg nem szabadul a gomba, és akkor semmi sem fog visszatérni.

Általában volt egy gomba, és sajnos, balra, úgy döntött, hogy megpróbálja a gyógyszer drágább, és alig láttam az eredményt, a körömlemez színe megváltozott a jobb, a viszketés eltűnt, de csak, hogy hagyja abba Lotserilom, ha a probléma egyre nagyobb lendületet, és visszatér. Ezért nem igazoltam magam a saját pénzével, ha 100 rubelbe kerülne, akkor a "+++" kábítószert tennék, és olyan nagy és kövér lenne...

Patient Issues

A loceril használatára vonatkozó utasítások

Farmakológiai hatás

Gombaellenes gyógyszer külső használatra. Fungisztatikus és fungicid hatással rendelkezik, amely a gombák citoplazmatikus membránjának károsodásával okozza a szterin bioszintézisének megzavarását. Az ergoszterin mennyisége csökken, és az atipikus sterikus, nem planáris szterinek tartalma felhalmozódik. Számos fellépés van. Nagyon aktív a gombás nail léziók leggyakoribb és ritka patogénjei ellen:

dermatophytes:Trichophyton spp., Microsporum spp., Epidermophyton spp.

Élesztő gomba:Candida spp., Cryptococcus spp., Malassezia spp. (Pityrosporum spp.)

Mold gombák:Alternaria spp., Scopulariopsis spp., Hendersonula spp.

A Dematiaceae családból származó gombák:Cladopsorium spp., Fonsecaea spp., Wangiella spp.

Dimorfikus gombák:Coccidioides spp., Histoplasma spp., Sporothrix spp.

farmakokinetikája

A körmökre történő behatolás után behatol a körömlemezbe, majd a körömágyba (majdnem teljesen az első 24 óra alatt). A hatásos koncentrációt az érintett körömlemezen az első alkalmazás után 7-10 napig tartják.

A szisztémás abszorpció elhanyagolható: Cmax a plazmában a kimutatási módszerek érzékenységi határánál (kevesebb, mint 0,5 ng / ml).

Felszabadulás, összetétel és csomagolás formája

segédanyagokA kopolimer metil-metakrilát és etakrilát trimetilammonioetilmetakrilata-klorid [1: 2: 0,2] 143 mg triacetin 12 mg, 57 mg butil-acetát, etil-acetát, 172 mg, 552 mg etanolt.

2,5 ml - palackok sötét üvegből (1) tamponokkal kiegészítve az N16 tisztítására, N10 spatulák és eldobható körömreszelők N30 - doboz karton.
5 ml - palackok sötét üvegből (1) tamponokkal ellátva az N16 tisztításához, spatulák N10 és eldobható körömreszelők N30 - doboz karton.

Adagolási rend

Külsőleg. A sérült ujjakat vagy lábujjakat hetente 1-2 alkalommal kell alkalmazni az alábbiak szerint:

1. A gyógyszer használata előtt távolítsa el a köröm érintett felületét (különösen a felületén) a mellékelt körömfájl segítségével.

2. Ezután tisztítsa meg a köröm felületét és zsírtalanítsa a mellékelt, alkohollal nedvesített tampont. A körömkezelést egy fűrészlappal és egy alkoholos tamponnyal kell végrehajtani a gyógyszer minden alkalmazása előtt.

3. Fektesse a spatulát a lakkba. A lapátot az injekciós üvegből ki kell venni, anélkül, hogy hozzáérne a nyakához, ne törölje a felesleges lakkot az injekciós üveg nyakán.

4. Vigyük fel a lakkot az érintett köröm teljes felületére spatulával. Ismételje meg a fenti eljárást minden érintett körmön.

5. Használat után szorosan zárja le az injekciós üveget.

6. Engedélyezze a lakkot kb. 3 percig száradni.

7. Szivaccsal törölje le a használt tampont. Kerülje el a feldolgozott körmök és a tampon érintkezését. Távolítsa el a használt tampont.

A kezelést addig kell folytatni, amíg a köröm regenerálódása és az érintett terület teljes gyógyítása megmarad.

A kezelés átlagos időtartama 6 hónap a kezek körmöknél és 9-12 hónap a lábak körmökhöz képest.

Mellékhatás

ritkán (az esetek 0,01% -0,1% -ában) károsíthatja a körömot (elszíneződés, a körömlemez megnövekedett törékenysége), ami a gombás körömkárosodás következménye lehet. Nagyon ritkán (az esetek 0,01% -ánál kisebb) - enyhe, rövid távú égés a körömön a gyógyszer alkalmazását követően, kontakt dermatitis.

bizonyság

- dermatophyták, élesztő- és penészgombák által okozott gombás nail-léziók kezelése;

- gombás körömedések megelőzése.

Ellenjavallatok felhasználásra

A gyógyszerrel szembeni túlérzékenység.

Terhesség és laktáció alkalmazása

A készítmény terhesség és szoptatás alatt nem javasolt.

Gyermekekben való alkalmazás

Különleges utasítások

- A sérült köröm kezelésére használt fájlokat nem szabad egészséges körmök kezelésére használni;

- a szerves oldószerekkel dolgozó személyeknek áthatolhatatlan kesztyűt kell viselniük a lakkozott köröm védelme érdekében;

- a kezelés során kerülni kell a hamis mesterséges köröm használatát, és ne használj kozmetikai körömlakkot;

- a tampon tűzveszélyes anyagot tartalmaz.

Kerülje a szemekkel, fülökkel és nyálkahártyákkal való érintkezést.

Betegek körülmények hajlamosítanak a köröm gombás fertőzései (sérti a perifériás keringés, a cukorbetegség, immunhiányos), valamint a betegek köröm disztrőfía vagy sérült körömlemez orvoshoz kell.

A gyógyszer gyermekeknél történő alkalmazására vonatkozó klinikai adatok hiányoznak, ezért gyermekek számára nem szabad előírni.

Gombaölő körömlakk Lotseril - ismertetők

Negatív visszajelzés

Az ujjaimon gombaim, az ifjúkorom óta, és 15 évig valószínűleg nem tehetek vele semmit. Megpróbált egy millió kezelési lehetőséget, és az egyik utolsó Lotseril volt. Ha nem lenne a feleség, nem vettem volna meg, mert irreálisan drága. Mindazonáltal ragaszkodott a történeteihez, hogy "az egészség drágább", és így tovább, és végül megint meggyőződtem arról a mondásról, hogy "hallgasd meg a nőt és tedd meg mindent". Néhány hónapig stabilan foltottam vele - nulla reakció. Olvassa el mások véleményét, azt mondják, legalább hat hónapig ezt meg kell tennie. További 4 hónapig folytatta, de a változások nem történtek meg. Általánosságban a megjelenítések csak negatívak.

Kb. 1,5 évvel sokszor használtunk, az eredmény negatív. Kicsit lassítja a köröm sérüléseit, de nem többet. Elment az orvoshoz, azt mondta, hogy ez általában haszontalan orvoslás, eldobott pénz. Számomra Irunint neveztem ki vagy neveztem ki a program vagy terv alapján, és egy krém Fundizolum. Ez érdekes, miután 2 hetes krémet alkalmaztak, számomra a láb vagy a láb nagy körmete teljesen leereszkedett. Lássuk, mi történik.

Amint megpróbáltam, nem segít. Nem, nem az. Meg kellett próbálni újra. Bolond. Az ilyen nagymama Fuflóra költözött! Hasznos dolog. A körmök nem pontosan nőnek és simaak, de általában szinte a fűrészelt gyökér alá.

Laceril lakk általában hatékony eszközök nélkül! A pénz, a drága kábítószer, és a hiedelmek, az utasítások és a mindenütt jelen lévő reklámok hulladéka ZERO! Továbbá, a Lotseril alkalmazásával betegséget kezdhetsz. Elkezdtem használni Exoderil volt jelentősen javult, de még mindig, hosszú idő után, amikor az új köröm nőtt, a betegség nem szűnt meg teljesen, kezdték alkalmazni a lakk Lotseril. Így súlyosbította a betegséget. A gomba egyértelműen ismétlődik. Ne higgye el a hirdetést! Ez szivattyúzás a pénzből! Kíváncsi vagyok, hol vannak azok a testek, amelyek megvédenek bennünket a feltalált pénzektől. Írok, ellenőrzöm magam, és szigorúan, nagyon óvatosan követtem az összes rendeletet. És nem csak én elvesztegetett egy tisztességes összeget Lotseril, de a barátaim is „elkapta”, úgy véli, a reklám és a készáru véleménye, amely érdeklődő levelet.

A Lotseril elvileg nagyon drága csiszolópapír (körömreszelő) és körömlakk. Ha rendszeresen eltávolítja a köröm érintett területét egy normál körömfájllal, alkohollal kezeli és nitrofunginnal kenje, akkor a köröm helyreáll és ugyanabban az időszakban olcsóbb lesz. Az a tény, hogy az onychomycosis kezelésében rendszeresen ki kell dobni zoknit és formalin cipőt kell feldolgozni. A viták továbbra is fennállnak és a fertőzés ismét bekövetkezik. Ezzel a következtetéssel jutott el, amikor megvásárolta a Lotserilt és elkezdte használni.

A kellemetlen ilyen fájdalom vett nekem egy szög egy részét a lábamon. Harcoltam voltam vele minden módon, amit csak lehet, doktor Internet segítőkészen kéri a kezelés, és én engedelmesen követik őket :) A leghatékonyabb módja volt egyidejű használatát flukonazol tabletta (egy tabletta hét) és kenőcsök (vagy spray) terbinofina. De aztán, a siker hátterében, abbahagytam a kezelést, és később megbántam.

Itt a következő szakaszban, és úgy döntött, hogy kipróbálja a széles körben reklámozott körömlakkot Lotseril. Ezen a ponton már felhasználta az egész üveget, és én határozottan mondja, hogy ő nem segít nekem egyáltalán, és nem csak hogy nem gyógyítja a meglévő elváltozás, de nem akadályozza meg a további terjedését a gomba a köröm. Bár hetente 1-2 alkalommal rendszeresen megkenettem körömét, megtapasztottam egyszeri körömfájlokkal és kezeltem a felületet alkohollal. Majd az úton, meg kellett vásárolni a fájlokat, a "rokonok" nem volt elég.

Az áron, amennyire most már a gyógyszertári szolgáltatások árcéduláit megítélem, nem változott sokat, hiszen 1200 és 1400 között volt 2, 5 ml, és maradt. De természetesen hívni, hogy egy ilyen ár ésszerű nyelv nem fordul meg, különösen azért, mert nem volt hatása.

Használt loteril több mint három éve. Nem segített megszüntetni a gomba a lábakon. A gyógyszerekkel együtt használva. Ez egy drága válás. Lotseril egyáltalán nem jobb, mint a szokásos körömlakk. Nem javaslom, hogy pénzt dobjon el. Különösen táplálkozik Európában!

hátrányai: nagyon drága, hosszú folyamat, kényelmetlen használni, hatástalan

Sajnos sokan szembesülnek a körömgombával. És persze azonnal elkezdjük keresni a kezelésének legjobb módját. Itt jön a támogatás az első reklám, majd a válaszok az interneten)

Sajnos nem lettem kivétel, és hirdetési ígéreteket vásároltam. de ismét győződve arról, hogy nem mindegyik egyformán segített ugyanazt a kábítószert.

Csalódott vagyok csak az a tény, hogy Lotseril nem a leginkább kábítószer.

Nem fogom azt mondani, hogy használata kényelmes. Először a szöget egy eldobható fájllal kell kezelni, majd egy alkoholos szalvétával törölje le, majd helyezze fel a lakkot. Őszintén szólva, nem próbáltam fel egy lakkot a tetejére, nem tudom, hogyan kell feküdni.

A két hónapon át tartó állandó használat (heti kétszeres utasítások alapján) eredményei alapján nem vettem észre az eredményt. Általában nem. A körmök állapota nem változott!

Túl rossz idő és pénz.

drága, kötegcsomag minimális - nem elég, nem felel meg a hirdetéseknek

Nagyon drága. A reklám csábító, de a valóságban - nem ez. Az első csalódás: 5 ml-es üveget vett, Tipo megtakarítást. Hangos felirat - 150 alkalmazás. Ennek megfelelően egy készlet (30 gyöngy, 30 szalvéta, 10 spatula) nem elegendő a "150 alkalmazás" kurzushoz. Száraz szalvéták!, bár a felhasználhatósági időtartam egészen 11-ig tart. 2018. Továbbá, a reklámozás során a "lakk alatt felhordható" és a használati utasításban a "NEM kozmetikai lakkot használjon". Csak az 5 ml-es érthetetlen folyadék számára, hogy ilyen összeget tegyen fel - ez túlszeszélyes. Más megjegyzések olvasása után megértettem, hogy nem lesz eredmény. Egyszerűen szuper!

Összbenyomás: teljes eltérés "ár-minőség"

Semleges visszajelzés

Előnyök: A tablettákkal összehasonlítva nincsenek mellékhatásai.

hátrányai: Drága és hatástalan

Ezt a kábítószert egy lakk formában kellett szembesülnie, amikor észrevettem, hogy a bal lábam egyik szögét egy gomba befolyásolja. Megvettem ezt a lakkot, meglepődtem a magas költséggel, de egy ilyen ügy kedvéért meg kellett szakítanom. Minden körömét simították, amíg el nem töltötte az egész injekciós üveget. Az eredmény majdnem nulla volt. Egészséges körmök és egészségesek maradtak, és a beteg nem nőtt normális értéken. Hosszú, locerillel végzett kezelést követően el kellett menni az orvoshoz és meg kell inni az általa előírt tablettákat. Az orvos nem erősítette meg ennek a lakknak a hatékonyságát, de nem erősítette meg annak hatékonyságát. Nem veszem többé megelőzésre.

A gyógyszer nagyon hatásos Lotseril, csak pozitív visszajelzést, de az ára miatt az egyik gondolni vásárolnak meg, de ha a pénz kétségkívül használat orvos által felírt lehet, és ez adja a kívánt eredményt.

A kezelendő minden bizonnyal mindig drága, de szinte minden ember számára szükség van, mivel mindenkinek megvan a saját problémája, és a gomba sok embert érinten.

A Laceril gombaellenes lakk csak egyidejű gyógyszerként használható.

A köröm veresége a gomba összetett fertőzését jelzi.

Jobb, ha orvoshoz fordul, hiszen vérvizsgálatot ír elő a biokémia számára, amely szerint a szervezetben már van probléma.

Ha a megfelelő mutatók meghaladják a bizonyos szintet, akkor az orvoshoz komplex gyógyszerek (gombaellenes tabletták, körömlakk, krém vagy lábgél) kerülnek.

És az orvos is megtanulja Önt, hogyan kell fertőtleníteni a cipőt - ez a kezelés szükséges eleme.

És tartsd észben, hogy a köröm kezelése 6 hónapig tart, hiszen ez az időtartam szükséges a körömlemez teljes frissítéséhez (a tablettákat sokkal kevésbé kell inni, ezt az orvos fogja ellenőrizni).

Nekem úgy tűnik, hogy a Lotseril nem lesz hatékony, ha nem használsz mást. A gomba még mindig a testben él, és nem lakhat nélkül, függetlenül attól, hogy mennyire hatékony. Én is kezeltem ezt a fertőzést. A legfontosabb dolog ebben az üzletágban a higiénia, bármit is mondhatunk!

Előnyök: Ne hajítsa meg minden nap, hetente 1-2 alkalommal - elég.

hátrányai: Túl drága.

Minden olyan eszköz, amit a körömgombából próbáltunk, akár a körmöket is rozsdásodott, hogy teljesen elindult az anyukámtól, vagy egyáltalán nem segít. A kenet nem kenet, nem volt eredmény.

A Lotseril, amikor megvette, akkor azt hiszem, hogy a pénz dobott a szél (különösen azért, mert a költségek nem olcsó), mert a köröm megvastagodott és sárga, és az az után néhány nappal az alkalmazás.

Az eredmény három hét után észrevehetővé vált. A régi köröm beteg maradt, alul pedig egy új, rózsaszín és vékony köröm volt. Természetesen nem minden nyugdíjas megengedheti magának ilyen drága gyógyszert, különösen azért, mert nem csak egy, hanem két palackot használtunk. És nem egy, hanem hetente kétszer.

Nem akarom azt mondani, hogy ez az ideális gyógymód, de más eszközökkel összehasonlítva a gombát elhanyagolják, hosszú ideig tart, de meggyógyul.

A gomba kezeléséhez orvoshoz kell fordulnia, és tesztelni kell. A Lotseril csak az utasításokban feltüntetett gomba típusától függ. Ezt az orvosi rendelvényre használtam, és mind a 8 hónapos kezelés alatt levágtam a körmemet, és hetente kétszer megkenettem ezt a lakkot. Nyáron a tetején színes lakkot alkalmaztam a csúnya köröm álcázására. Fokozatosan a gomba visszahúzódott, és csak egy egészséges szöget nőtt fel. A kezelés befejezése után hónap és fél hónappal megelőzésre használták.

Csak pirulával kombinálva működik!

A rémálom gombás kezelésére vonatkozó tapasztalatom két, különböző orvoshoz intézett, hat hónapos különbséggel történt. Az első orvos a Locerilt és egy gombaellenes krémet választotta monoterápiaként, és ez a kezelés csak a loceril alkalmazása előtt segített. A cipőt ajánlott nekem feldolgozni ecettel, és ezt a kezelést követően kirobbantottam az összes feldolgozott lábbelit! Miután megszüntették a loceril gomba használatát újra. Hat hónappal később elmentem egy másik orvoshoz, és azt mondta, hogy bonyolultan kell kezelnünk, különben nem lesz eredmény, de az idő és a pénz költeni fog. Ennek eredményeképpen a köröm elemzése után tabletta, gombaellenes krém, csepp és loceril (vagy analóg batrafenné) írtak. És a kezelés minden cipőt egy speciális eszköz. Mindezek a jogorvoslatok segítettek megszabadulni a szörnyű gomba felől. Ezért a saját tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy a loceril más eszközökkel együtt működik. Továbbá megelőző karbantartásként a látogató fürdőben, szaunában, medencében és így tovább. A mínuszok közül természetesen megemlítem a költségeket és egy nagyon kis palackot.

Csak a kezdeti szakaszban segíti.

Ár és megkérdőjelezhető eredmény.

A lakk csak a körömbetegség kezdeti szakaszában segíti, vagyis ha csak a köröm egy kis peremét érinti. Hát, maximum két köröm. Vagyis a köröm legfeljebb egynegyede. Ezt a használati utasítás is tartalmazza. Nagyon hosszú időt vesz igénybe a gyógyulás. És egyetlen csomag sem fog eltűnni. És az ár magas. És igen, az idő múlásával a lakk nem járul hozzá a tartós sütéshez, mivel egyre inkább használják, és a gomba spórák már alkalmazkodtak ahhoz, hogy túlélhessenek ilyen körülmények között. A legvalószínűbb, hogy ezt a lakkot hasznosítja jobban a profilaxishoz, és betegség esetén az orvosnak - a mycológusnak kell foglalkoznia.

Összbenyomás: Csak a kezdeti szakaszban segíti.

Pozitív visszajelzés

Különböző eszközöket próbált egy gombafelülettől, de a nagy ujjakon lévő láb vagy lábfejűek körvonala újra és újra egyenetlen, vastag, szétesett. Nyáron a nyitott pofákat nem viselték, vagy lakkozott lakk alatt kellett álcázni.

Lotseril-t nevezték ki bőrgyógyásznak, kezdte használni, és az első hónapban nem volt különösebb eredmény. De a gombát elhanyagolták, öt évig vele ment. Folytatta Lotserilt a körömre. Körülbelül két hónappal később észrevette, hogy a köröm vékonyabbá válik, mint a normális, és általában nő, nem tűnik ki. Fokozatosan a gomba elhaladt.

Most vettem egy új csomagot a megelőzésre. A gyógyszer jó, de kicsit drága. Bár, ha úgy véled, hogy korábban sok pénzt kerestem a kenőcsökre, amelyek nem segítenek, az ár elfogadható.

A körmök egészségesek

Sajnos senki sem védett a gombákkal a körmökön. Tehát egy újabb látogatás után megtalálták, hogy a lábamon levő köröm színe megváltozott, sárga színű volt, és volt egy kis megvastagodás. Elmentem a gyógyszertárba, és a gyógyszerész tájékoztatott nekem a Loceril lakkról, mint a legjobb megoldás erre a problémára. Használat előtt először kezeltem a körömlemezeket egy fűrészlapra, eltávolítottam a felső réteget, és levágtam. Ezt követően a lakkot két rétegben alkalmaztam. Egy és fél év múlva észrevettem, hogy az újonnan kialakuló köröm egészséges megjelenése nem tűnik fertőzöttnek gombás fertőzéssel. Két héttel később rájöttem, hogy a megoldás nagyon segít megoldani ezt a problémát, és most már csak várnia kell a köröm növekedésére, de ne felejtse el rendszeresen alkalmazni a gyógyszert. Ennek eredményeként tökéletesen nőtt a körömlemez, és a gomba nem volt. Miután abbahagytam ezt a gyógyszert, a gombás fertőzés nem jött vissza.

Exoderil egy évet használ. a lábán egy bélyegkép lüktetett. összeomlik, cseppfolyósított formában sötétedik. de az exoderil nem javult. a polikarbonát loceril lengyel volt. persze drága. de megéri. a köröm visszaesett, az ujj formája normális lett. Most egy egészséges körömmel vagyok. Mindenkinek tanácsot adok. a dobozban egy egész komplexum. eljárás ura természetesen nudnovata. de megéri. hetente egyszer kell alkalmazni. hogy megmentsen más körmöket. Vettem egy okos zománcot a gombás betegségekből a gyógyszertárban. biztonságosan megy a medencébe.

Egy ismerős férjnél a gomba problémája körmös vagy szögletes volt

Ezért megvásárolta ezt az eszközt, és orvos tanácsára kezdte használni

Nem olcsó ilyen gyógyszer - ez többet költ, mint 1000 rubel

Azonban a gyógyszer segített a gomba nyerni - az ember elégedett volt.

Tehát vannak pozitív visszajelzések - megpróbálhatja a gomba segítségével.

Nem tudom magamról, honnan, de a kéz két ujján viszketés, égő érzés és kellemetlen szögek voltak. Azt mondták, hogy ez egy gomba, amelyet a lehető leggyorsabban kell kezelni. Egy barátja tanácsára azonnal kórházba futott, ahol tanácsot kapott Loceril lakk megvásárlására. Amikor láttam az árat, majdnem elestem. Egy kis üveghez közel 1400 rubelt adtam. De nem volt hova menni, azt mondták, hogy ez egy nagyon jó eszköz. Ahogy később kiderült, gazdaságos, mert alkalmazni kell, elég egy kicsit. Nem akarom azt mondani, hogy gyorsan működik, de hatékony, mert a körmök állapota jelentősen javult. Csak hetente kétszer használom, nem ritkábban. Bár az eredmény megfelel, az üveg véget ér, hamarosan követni fogom a következőt.

Nagyon szerettem Lotseril-t, 4 hónapot tettem körmökre vagy szögekre, amelyek már majdnem otrosli egészségesek. Nagyon csinos vagyok, 10 évvel ezelőtt Irunint túl hideg volt. Az egész kezelés során egy lakk volt, valaki azt írta, hogy két hétig nem volt elég.......... ivott, vagy valami

Előnyök: Hatékony, hetente egyszer kell alkalmazni

Találkoztam Lotserilommal, amikor olyan betegségem volt, mint a gótikus lemez gombája. És az egyetlen, amit nem próbáltam kezelni, de az összes készítmény csak csekély hatású volt, de nem tudták megszabadulni a gomba teljesen.

Hosszú keresés után találkoztam a kábítószer-ellenes Lotseril-ről, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom, bár sok gyógyszerért fizetett, de sehol sehova menni. A 1100 rubel csomagolásban, a lakk kivételével, eldobható spatulák voltak a lakk, az eldobható körömfájlok az érintett terület és az alkoholos törlőkendő vágásához. Hetente egyszer alkalmazzuk fél évig a gyógyszert.

Egy hónapon belül éreztem a hatást, a fogyasztás nagyon kicsi, két hónap múlva a gomba nem maradt nyoma, de továbbra is a kábítószert használtam, hogy a gomba ne térjen vissza.

Működik, a gomba gyógyítható, a csomag elég a kurzushoz.

Soha nem gondoltam, hogy felveszem a gombaikat, mindig cipőt és higiéniai termékeket használok, nem hagyom figyelmen kívül! Egyáltalán nem vettem észre, hogy gombaim volt, csak amikor a körmöm sárga lett - hangzott a riasztó! Úgy döntött, hogy nem vesz részt az öngyógyításban, mert megértette, hogy a betegség súlyos és közvetlenül a csalásra fordult. Az orvos kapta a kapart, hogy meghatározza a típust, és végül kiderítette a Cladopsorium spp. Az orvos több gyógyszert írt elő, ennek következtében csak a gyógyszertárban volt loceril. Azonnal megvették. Egyszerre azt mondom, a hátrány - nincs készlet a fémdobozban, melyet meg kell vágnod a szöget, és nem tetszett az eldobható. A kezelés a következőket jelentette: hetente kétszer, egy köröm vágására, egy gombával elkábítva és a lakk feltöltésére. Az alkalmazás előtt a bőrt a szokásos alkohollal kezelték a fertőzés elkerülése érdekében. A hatás már a második hónapban is megfigyelhető volt, amikor a köröm egészséges lett. 10 hónapos kezelés eredményeként kezelték (1 hónapos profilaxis). A palack elég volt az egész tanfolyamhoz, és még egy kicsit maradt.

Loceryl krém

tartalom [Elrejtése]

A Cream Loceryl hatékony antifungális hatóanyag, aktív antimikotikus hatással. A gyógyszert helyileg alkalmazzák a bőr és a köröm különböző gombás fertőzéseivel. A krém használata felgyorsítja az érintett epidermisz gyógyító folyamatát és helyreállítja a sérült körmöket. A Lotseril krém tökéletesen befolyásolja a gomba patogén sejtjeit, megsemmisítve azok létfontosságú elemeit.

bizonyság

Cream Loceryl - kiváló helyi gyógymód számos gombás fertőzés kezelésére. A gyógyszer segíti a bőr epidermisz gombás fertőzéseinek hatékony kezelését, és profilaktikus tulajdonságokkal rendelkezik. A krémet számos szakember írja le a bőr epidermis elváltozásaira különféle gombákkal.

A gyógyszer alkalmazásának jelzése a következő állapotok:

 • Onychomycosis, amely különböző típusú gombákat okoz;
 • Gombás etiológiájú dermatózisok;
 • A lábak epidermofitája;
 • A bőr candidiasis;
 • Lábak és kezek dermatomiózisa;
 • Epidermofitia az ágyékban;
 • Peregrine lichen.

Ezenkívül a krém hatásos hatása lehetővé teszi a bőr epidermis egyéb körülményeihez való alkalmazását, amelyek gólyás hatásokat igényelnek.

Fontos tudni, hogy a krémet ilyen esetekben nem írják elő:

 • Allergia a készítményben jelen lévő fő vagy segédsor összetevőihez;
 • A gyermek viselkedésének időtartama;
 • Szoptatás;
 • Ne írja elő a kábítószert újszülötteknek és kisgyermekeknek.

struktúra

A Lotceril krém fő gombaellenes hatását az amorolfin biztosítja, amely a készítményben hidroklorid formájában jelen van. Ennek az anyagnak a használata lehetővé teszi, hogy hatékony gombaellenes hatóanyagot hozzon létre.

A hatóanyag koncentrációja a krémben 0,25%. Ez az összeg elegendő a szükséges terápiás hatás biztosításához.

A fő hatóanyagon kívül a Lotseril készítmény összetett elemekből álló komplexet tartalmaz, amely a készítmény szükséges konzisztenciáját és helyi hatásait javítja.

Az amorolfin egy hatékony gombaellenes hatású farmakológiai összetevő. Ez az ágens fungicid és fungisztatikus hatásokat is biztosít. Tejszín hatása segít megelőzni a fertőzés terjedését a környező egészséges szövetek, valamint teljesen tönkre patogén sejtek, így képesek reprodukálni.

Alapvető fungicid hatása az elem arra irányul, hogy a pusztítás a gombák sejtmembránjának, ami zavar a metabolikus folyamatok patogén sejtekben.

Az amorolfin széles gombaellenes hatással rendelkezik, amely lehetővé teszi a különböző gombafertőzések okozta gombafertőzések gyógyszereinek használatát.

Segítségével krém Lotseril nem csak megszabadulni a gombaspórák, hanem segít, hogy megszüntesse a kellemetlen tüneteket, amelyek akkor jelentkeznek, amikor a bőr gombák által okozott betegségek.

következtetés

A Lotseril krém hatékony helyi gyógymód a bőr és a körömlemez gombás fertőzéseinek leküzdésére. Ez a gyógyszer kiváló gombaellenes hatást fejt ki, amely számos gombafaj ellen hat. A Lotceril krém segítségével történő kezelés segít gyorsan és hatékonyan megszabadulni a gombaspórától, valamint kellemetlen tünetektől.

Használati utasítások

A Lotceril krém használatára vonatkozó utasítások:

 1. A gyógyszert csak szakemberrel való konzultáció után szabad felhasználni.
 2. Kis mennyiségű krémet dörzsölnek az érintett területeken a higiéniai eljárások után.
 3. Alkalmazza a krémet kell egyik napról a másikra.
 4. A kezelést legalább 5 nappal a gombás fertőzés tüneteinek eltűnése után kell folytatni.
 5. Általában a kezelés időtartama legfeljebb 3 hét, ritka esetekben legfeljebb 6.

Loceril értékelés

Ez az oldal lehetővé teszi, hogy megtudja mindent a gombaellenes Loceril hatóanyagról: tulajdonságairól, összetételéről, alkalmazási szabályairól. Azt is meg fogjuk mondani, mennyibe kerül, ki ellenjavallt és még sok más. Vannak felhasználói megjegyzések és a lehetőség, hogy hagyja felül a kábítószer.

Mi az?? Ez a gyógyszer az onychomycosis - helyi gombás körömfertőzés helyi kezelésére, valamint megelőzésére. A köröm méretének legfeljebb kétharmadát a sérülésekre írják fel.

Regisztrált a gyógyszer?: nézd meg ☜

A gyógyszer hozzá lett adva: 2010-06-05.
Az utasítás frissítve: 2017-01-30

Analógok és póttagok

☠ Figyelem! Gyógyszerek cumi - hogyan kell az orosz tenyészteni, vagy mit nem tud pénzt költeni!

Rövid használati útmutató, ellenjavallatok, összetétel

A kibocsátás és a tárolás körülményei. Külső használatra (körömlakk) 2,5 és 5 ml-es injekciós üvegben kapható. Ezzel együtt 30 tampont, 70% -os izopropil-alkohollal nedvesítettek, 10 spatulát és 30 körömfájlt értékesítettek a készletben. A gyógyszer eltarthatósága - legfeljebb 36 hónap, az eredeti csomagolásban, plusz 15-30 fokos hőmérsékleten kell tárolni.

ár. 2,5 ml 5% -os oldat a gyógyszertárakban 1170-1290 orosz rubel és 5 ml - 1850-2400 rubel.

Összetétel és tulajdonságok. 100 ml Loceril 50 mg amorolfin-hidrokloridot tartalmaz. Az amorolfin kifejezett fungisztatikus és fungicid hatással bír. Ez gátolja az enzimeket, amelyek részt vesznek a szterolok bioszintézisében a gombasejtekben. A Trichophyton, a Mycrosporum, az Alternaria, a Scopulariopsis, a Fonseceae, a Candida, a Sporothrix, a Wangiella és mások nemhez tartozó gombák ellen aktív. A hatóanyag tökéletesen behatol a köröm szövetébe és az ágyba. Az amorolfin kumulációjának hosszú távú alkalmazása a szervezetben nem figyelhető meg.

Felhasználási feltételek. A Lotseril minden egyes alkalmazása előtt el kell távolítani a köröm sérült helyeit, egy készletből eldobható körömfájl segítségével. Ezután a körömlemezt megtisztítják a szennyeződésektől, és egy tollal zsírtalanítják (szintén a készletből). A megoldást az érintett területekre spatulával alkalmazzák, három percig kell várni, amíg teljesen meg nem szárad. Az eljárás végén a palack nyakát törlővel kell törölni és szorosan lezárni egy fedélzel, ugyanazzal a körömoldattal borítva, az "alkohol" tampon nem érintheti. Általában a Locerilt hetente 1-2 alkalommal használják, amíg az új, egészséges köröm nő (a kezek körülbelül hat hónapig, a lábaknál pedig 9-12 hónapig). A kezelés alatt nem használhatja a szokásos színezett kozmetikai lakkokat.

Ellenjavallatok. Az aktív és kiegészítő összetevőkkel szembeni túlérzékenység, a gyermekek életkora, a laktációs időszak, a terhesség.

Az orvosok ajánlása / értékelése: a honlapunkon számos konzultációnk van, ahol 2 alkalommal a betegek és az orvosok megvitassák a Lotseril kábítószert - lásd

Vélemények a Lotseril kábítószerről

Felvetettünk valódi véleményeket a Lotseril kábítószerről, amelyet felhasználóink ​​publikálnak. Leggyakrabban a kisbetegek anyái írják le a választ, de leírják a gyógyszer önmagukban történő felhasználásának személyes történetét is.

Dermatophyták, élesztőgomba és penészgombák által okozott onychomycosis kezelésére és megelőzésére.

megbeszélés

. egy csomó, és a kábítószerek konzultálnak, és így tovább. Azt magabiztosan és megbízhatóságot tudja mondani (ő orvos), hogy ha a gomba átterjedt több mint 1/3 a körömlakk lehet próbálni Lotseril vagy Batrafen (kb 3tys ér), de elterjedt a területen létrehozza a bőrgyógyász. Csak jár és az összes létező kenőcsök, krémek és gélek ténylegesen segítse malyuyuyusenkom tűzhely (Nyilvánosság pimaszul fekvő) ha egynél több 1/3 területének kár itt már azt kell inni tabletta, és annak szükségességét, hogy járjon el a gomba és a külső és belső, ha valaki veri mellkasában, és azt mondja, hogy itt vagyok limizil segített, és a gombát dofiga valószínűleg eltávolították a tüneteket a gomba, és egy idő után, majd visszaesés.

A terhes lehet Loceril. Számomra segített vagy támogatott) De nekem a körmök nem törtek össze, és csak a zhelte kezdődött, vannak tabletták Lamizil, de itt lehet őket neked. Valószínűleg csak a fajta vagy munka után és a laktém időszakában.

Menj az orvoshoz, lehet, hogy nincs elegendő vitamin, a barátomnak megvan (vitamin-komplex). A lábam anyukáján egy ujj, olyan lassan, hogy a lakk loceril segített vagy segített.

stopudovy gomba. Annyira voltam egy évvel ezelőtt. A Lotseril segít szupernek

Mennyire hatékony Loceril körömlakk - a termékkel kapcsolatos megjegyzések

A körömgomba (onychomycosis) sokféle gombás dermatophytát okoz. Több mint 500 fajta élesztő- és penészgombás mikroorganizmusok különösen veszélyezteti az embereket. Behatolnak a testbe, hatással vannak a bőrre, a hajra, a körmökre és a mérgező anyagokkal mérgezik a belső szerveket. A legnehezebb az, ha megbirkózni egy gombás fertőzés a körmök, ebben az esetben a kezelés több időt vesz igénybe, és megköveteli a türelem és pontos betartása az összes orvos ajánlásait. Az onychomycosis komplex kezelésében sikeresen használt modern eszköz egyike a laceril-laceril a körömgombából.

A körömgomba veszélyes, mert a kezdeti szakaszokban gyakorlatilag tünetmentes. Idővel a betegség megnyilvánulása egyre hangsúlyosabbá válik, égő érzést, viszketést, bőr érintettséget okoz az érintett köröm körül. A körömlemez színe, alakja, rétegződése, porózusá és törékennyé válik.

Ha ebben a stádiumban nem megy az orvoshoz, a fertőzés folytatja a pusztító munkát, ami végül a körömlemez elvesztéséhez és a gomba elterjedéséhez vezet. A Laceril lakk nemcsak elpusztítja a gombás mikroflórát, hanem megvédi a fertőzést és védelmet nyújt a környező emberek fertőzésével szemben.

Laceril a körömgomból: a leírás és a cselekvés elve

A Loceril egy modern gombaellenes szer külső használatra. A lakk (5% -os oldat) formájában készül, melyet a körömlemezre kell alkalmazni. A hatóanyag hatóanyaga az amorolfin, fungicid hatással rendelkezik a gombás mikroflóra széles körére. Alacsony dózisokban ez az anyag megakadályozza a kórokozó mikroorganizmusok sokszorozódását, és nagy dózisokban segít elpusztítani a legelterjedtebb penészgombákat, élesztőgombákat és dermatophytákat.

A Loceril hatásmechanizmusa a gomba sejtmembránjának megsemmisítésén alapul, azáltal, hogy gátolja a szterinek szintézisét, amelyek szükségesek a létfontosságú funkciók fenntartásához. A Loceril lakk alkalmazása után gyorsan felszívódik az érintett körömbe, és behatol a körömágyba. 24 órán belül eléri a hatóanyagok koncentrációját, elegendő a gombás növényzet elpusztításához, ráadásul az első alkalmazás után 7-10 napig tart. Vagyis a lakk egy alkalmazása elegendő ahhoz, hogy egy hétig aktívan küzdjön a gomba ellen.

Aktív anyagok A Lotserila gyakorlatilag nem szívódik fel a vérben, ami biztosítja a gyógyszer biztonságát és a létfontosságú szervekből (emésztőrendszer, idegrendszer, szív-érrendszer) származó szisztémás mellékreakciók hiányát. Ezért a Loceril körömlakk biztonságosan alkalmazható hosszú ideig a körömgomból, anélkül, hogy félne, hogy a szervezetben olyan mennyiségben halmozódhat fel, amely egészségre ártalmas lehet.

Összetétel és kibocsátás formája

Az antifungális oldat (5%) úgy néz ki, mint egy átlátszó, viszkózus folyadék. Ezért gyakran Loceril lakknak nevezik, és ezt a nevet is feltüntetik a csomagoláson. Az oldat 1 ml-ében 50 ml hatóanyagot - amorolfint + segédkomponenseket tartalmaz.

A gyógyszer fő formája a sötét üveg üveg, 2,5 ml térfogata és 5 ml. A lakkhoz mellékelve van a köröm tisztítására szolgáló pamut törlőkendő (16 db), A spatulas készlet a kompozíció (10 db) alkalmazására és fűrészek az érintett területek eltávolítására (10 db).

A gyógyszer ingyen kapható a gyógyszertárban orvosi rendelvény nélkül. De ahhoz, hogy a kezelés valóban hatékony legyen, a gyógyszer megvásárlása előtt nem akadályozza meg Önt, hogy szakemberrel konzultáljon. Az a tény, hogy nem mindenféle gomba érzékeny az amorolfinra.

És ha kiderül, hogy az Ön esetében a betegséget olyan mikroorganizmusok okozzák, amelyek nem reagálnak a fő anyag hatására, akkor a kezelés nem fog működni. Ezért az orvos számos olyan klinikai vizsgálatot jelöl ki, amely lehetővé teszi számodra, hogy pontosan meghatározzuk a kórokozó típusát, és kiválasszunk egy olyan hatóanyagot a gombából, amely elpusztíthatja őket.

Mikor segít a Loceril?

A Loceril oldatát olyan dermatophyták, penészgombák, élesztő és dimorf gombák, valamint más, az amorolfin hatására érzékeny mikroflórák okozta gombás körömelváltozások kezelésére írják fel.

Ezenkívül a Lotseril széles körben alkalmazható megelőző hatóanyagként, amely megakadályozza a gombás fertőzés fertőzését.

A készítményre vonatkozó utasítás előírja, hogy a lakk használata hatékonyabb, ha a körömlemez legfeljebb 2/3-a érintett. Fejlett esetekben összetett kezelésre van szükség, amelyben a Lotceril is szerepelhet.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A Laceril lakk olyan gombaellenes szerek csoportját jelenti, amelyek megkülönböztetik alkalmazhatóságukat és biztonságukat. Nincs negatív hatása a szervezetre, mivel hatóanyagai nem képesek áthatolni a vérben, és toxikus hatást fejtenek ki. Ezért egy gombaellenes szer alkalmazása minimálisan ellenjavallt. Ezek a következők:

 • Egyéni intolerancia az amorolfinra;
 • A terhesség és a szoptatás időtartama;
 • Gyermekkor.

A laceril lakk használatának tilalma gyermekeknél, terheseknél és szoptató nőknél az az oka, hogy ebben az irányban nem végeztek klinikai vizsgálatokat és a gyógyszer biztonságosságára vonatkozó adatokat ebben a betegcsoportban. Ezért mindig jobb kezelni és alkalmazni más kezelési lehetőségeket.

A gyógyszer alkalmazása során gyakorlatilag nincs mellékhatás. Csak nagyon ritka esetekben égési érzés tapasztalható, miután a lakkot a szögre helyezte. Az allergiás reakciókra hajlamosak néha kontaktusos dermatitis tünetei. Ezenkívül nem volt nemkívánatos megnyilvánulás az antifungális szer alkalmazása miatt.

Használati utasítások

A lakk használatára vonatkozó utasítások A Loceril javasolja, hogy a hatóanyagot az érintett körmökre hetente 1-2 alkalommal alkalmazzák. Az eljárás a következő:

 1. Először is, a készletben lévő fájl kezeli a köröm felületét, eltávolítja az érintett területeket.
 2. Ezután a köröm zsírtalanítja és megtisztítja a mellékelt alkoholos törlővel.
 3. Ezt az eljárást megismételjük a lakk minden egyes alkalmazása előtt.
 4. A spatula segítségével az gombaellenes oldatot vékony réteget alkalmazzák az érintett köröm teljes felületére.
 5. Várjon 3 percig, hogy a lakk teljesen felszívódjon és megszáradjon.
 6. Az eljárást ugyanolyan sorrendben ismételjük meg mindegyik érintett köröm számára, számukra egy új fűrészt és tisztító törlőt használva.

Az érintett körmök kezelése után minden használt eszközt alaposan fertőtleníteni kell. Az eljárás során különös figyelmet kell fordítani. Tehát a lakkra alkalmazott spatulát a palackba kell leengedni oly módon, hogy ne érjen hozzá a nyakához. Ez biztosítja a szükséges sterilitást. A kezelést követően a scapulát töröljük a használt tamponnal, elkerülve annak érintését a feldolgozott körmökkel. Az eljárás végén az injekciós üveg nyakát töröljük és szorosan lezárjuk.

Rendszeresen használja a gyógyszert, amíg teljes gyógyulást nem kap. A kezelés időtartama nem ajánlott. Átlagosan a kezelési megoldás időtartama 2-3 hónap, enyhe esetekben és legfeljebb hat hónapig, amikor a körömkárosodás meglehetősen erős. A lábakon lévő gombákat általában hosszabb ideig kezelik, mint a kezek, mivel az egészséges köröm ebben az esetben sokkal lassabban növekszik. Ezért a kezelés időtartama 9-12 hónapra emelkedhet.

Annak megállapítása érdekében, hogy a gombás fertőzés teljesen megsemmisült és teljes gyógyulást szenvedett, csak a kezelőorvos lehet. Ehhez a körömlemez darabját laboratóriumi vizsgálatnak vetik alá. Ezt az elemzést kétszer kell elvégezni, két héten belül különbséggel. Ha az eredmény negatív, és a vizsgálat megerősíti a gomba hiányát, a kezelést meg lehet állítani és a Loceril további felhasználását csak megelőző célokra szabad felhasználni.

További ajánlások

A kezelések során nagyon fontos a sterilitást megfigyelni, hogy megakadályozzák a gomba terjedését az egészséges körmökre. Ezért az érintett felület kezelésére szolgáló körömfoltokat semmiképpen sem szabad az egészséges köröm ellátásához használni.

A hatóanyag (amorolfin) nem ellenáll a szerves oldószerek hatásának. Elpusztítják a körömön lévő gyógyító bevonatot, amely a Loceril-kezelést követően keletkezik. Ezért azoknak, akik szakmai tevékenységük során agresszív vegyszerekkel lépnek kapcsolatba, gumi kesztyűvel kell védeni kezüket. Ugyanez érvényes a ház tisztítására, amely során különböző tisztítószereket használnak.

Nagyon kényelmes a Loceril lakk alkalmazása a lábszegekből. Gyorsan felszívódik és sűrű bevonatot képez, amely a szárítás után nem kopik le. A lábápolás kezelésénél fokozott figyelmet kell fordítani. A napi váltás zoknit, cipőt fertőtlenít és gyakrabban cseréli az ágyneműt.

A kezelés során a körmöket nem szabad használni, mivel blokkolják az oxigén elérését. Ezenkívül a ragasztó, amelyre ezek a betétek csatlakoznak, tartalmazhat veszélyes vegyi anyagokat, amelyek csökkentik a lakk terápiás hatásait, és tovább károsítják a gyengített körmöket. Ugyanakkor megengedett a hagyományos manikűrhasználat kozmetikai lakk. Az ilyen színes bevonat segítségével átölelheti az érintett körmök csúnya megjelenését.

A gyógyszer alkalmazása során előfordulhat olyan helyzet, amikor a körömgomba több hónapos kezelést követően a lábakon nem észlelhető pozitív eredmény. Valószínűleg ez annak a ténynek köszönhető, hogy a gomba még mindig meghalt, de a körömlemez alatt létesültek a termékei és egy halott gombás mikroflóra. Ebben az esetben a körmök rendben tartása és megjelenésük javítása segít az orvosi pedikűrnek.

analógok

Eddig a laceril lakknak nincs analógja a szerkezeti anyagban. De helyettesítheti egy meglehetősen kiterjedt gyógyszerek listájával, amelyek ugyanolyan antifungális hatást fejtenek ki. A legnépszerűbbek közé soroljuk:

Döntse el, hogy cserélje ki a gyógyszert a kezelőorvosnál, ez annak a ténynek köszönhető, hogy meg kell választani egy olyan gyógymódot, amely megbirkózik a körömre telepített gombafajokkal. Az öngyógyszereket ki kell zárni, mivel a legjobb esetben ez nem fogja eredményezni a várt eredményt, és legrosszabb esetben nemkívánatos mellékhatásokat vált ki.

Ismerje meg a hatékonyabb gyógymódot a körömgomba számára - Állítsa le az eszközt - http://netderm.ru/stop-aktiv-ot-gribka/

Mennyibe kerül a Lotseril a körömgomból - az átlagos árak

A Lotserilnek számos jelentős előnye van. Ez a maximális biztonság, egyszerűség és egyszerű használat, és nem minden nap, de csak hetente 1-2 alkalommal. De a gyógyszer ára, sajnos, nem szerepel a gyógyszer előnyeinek listáján. Ezenkívül a gombaellenes lakk használata hosszú ideig tart, ezért a kezelés költsége kerek összeget eredményez.

A Loceril ára a körömgomból a szabadalmaztatás módjától és a gyógyszertárban alkalmazott kereskedelmi árrés nagyságától függően változhat. Idézzük a kábítószer átlagos árait.

A Lotseril 2,5 ml-es üvegben a legkedvezőbb formában jelenik meg. A gyógyszer ebben a csomagban 1200-1500 rubel. Ez a lehetőség előnyös, ha a Lotserilt megelőző célokra használják. Mivel a gyógyszert csak hetente egyszer kell alkalmazni, a lakk hosszú ideig tart.

Loceril (5 ml). Kívánatosabb egy ilyen készítmény csomagjának megvásárlása, ha hosszabb kezelést kell végezni. Ebben az esetben az gombaellenes szereknek 2300 és 2700 rubelt kell fizetniük.

Ha a gyógyszert helyesen alkalmazzák, az utasításoknak megfelelően, a megtakarítások meglehetősen lenyűgözőek, mivel a lakkfogyasztás eljárásonként nagyon kicsi.

Vélemények a kábítószerről

Vélemények a körömlakkról A Lotseril a köröm gombájáról számos és sok közül pozitív. A betegek tudomásul veszik, hogy a gyógyszer alkalmazása segített megszabadulni a fertőzéstől, és helyreállítani az egészségét a körmökre.

Ugyanakkor sokan azt mondják, hogy a gyógyszer hatékonysága sokkal magasabb, ha a gyógyszert a gomba komplex kezelésének részeként alkalmazzák, miközben tablettákat és egyéb gombaellenes külső hatóanyagokat vesz fel. Vannak negatív vélemények is, de elsősorban arra a tényre szentelik, hogy a gyógyszer magas ár, hosszú távú felhasználása pedig jelentős költségeket igényel.

Hivatkozási szám 1

Van egy gombám a lábamon. A sérülés után jelent meg, aminek következtében a sérült köröm leereszkedett, és az, aki felnőtt a helyén, egy gomba támadt. A beteg ujjai jelentős kellemetlenséget okoznak, a körülötte lévő bőr folyamatosan gyulladt, vörösödik, viszket és viszket.

A köröm maga feketére váltott, összeomlott és megváltoztatta az alakját, ami megakadályozza a szokásos cipők viselését és fájdalmat okoz. A feleségem tanácsára vettem lakkot Lotserilt, 6 hónapig alkalmaztam, de nem volt eredmény. A javulás csak akkor jelent meg, amikor meglátogatta az orvost, és a Lotseril mellett kijelölte a gombaölő gyógyszerek bevitelét.

Most már láthatja, hogy az érintett köröm fokozatosan leereszkedik, és helyén egészséges lesz. Úgy gondolom, hogy ha ez így folytatódik, akkor néhány hónap alatt örökre megszabadulok ettől a problémától.

2. hivatkozási szám

A bal kezem két ujjánál egy gomba volt. El sem tudom képzelni, hol fertőzhetek meg, bár most már fertőzést is kaphatok, manikűr szalonban, edzőteremben vagy látogatáskor. Jó, hogy észrevettem a változásokat a körmökön időben, elhalványultak, durva és törékenyé váltak.

Az orvos a vizsgálat és a tesztek után megerősítette a diagnózist, és tanácsolta a Loceril-t. Megéri egy gyógyszert nagyon drága, mert egy kis buboréknak majdnem fél ezer rubelt kellett adnia. Legalábbis nem kell naponta alkalmazni, hetente kétszer.

Tehát egy palack elég volt majdnem két hónapos kezelésre. Ezenkívül a lakk a manikűr alapjául szolgálhat, és tetején is alkalmazhatja a szokásos kozmetikai lakkot. Így elrejtheti az érintett körmöket. Most elmondhatom, hogy az ügy lassan, de biztosan meg fog térni. A körmök állapota sokkal jobb, így a jövőben a Lotserilt csak a megelőzésre használom.

Review №3

Nagyon körültekintően figyelem a körmök állapotát, és mindig igyekszem tiszteletben tartani a maximális sterilitást. Ellenkező esetben könnyű felvenni a gombaikat, és hosszú és fájdalmas kezelésre lesz szükség. A profilaxis céljára speciális gombaellenes lakkokat használok.

Először Mikozant használta, és most Locerilbe költözött. Nagyon tetszik, az igazság sokkal drágább, de a lehető legbiztonságosabb és nem okoz semmilyen mellékreakciót. És nem halmozódik fel a szervezetben, így hosszú ideig használható.

Alkalmazom a manikűr alapjaként, a tetején pedig a szokásos kozmetikai lakkra. Így két kölyöket öltek meg egy kővel: a körmök ideális megjelenést adnak, és megvédik őket a fertőzéstől.

Visszajelzés №4

Az én problémám a lábam gomba. Szinte minden szög érintett. A kellemetlen érzéseken kívül a szörnyű megjelenés és más "élvezetek" is kellemetlen szagot kísértenek. Bár naponta kétszer megmossam a lábamat, és gyakrabban váltok zoknit.

Megpróbálta meggyógyítani magát, megvásárolta a különféle reklámozott gyógyszereket a gombából, népi recepteket használt, még az éjszakai ecettel átitatott zoknit viselt, mert a gomba féltett a savas környezetben. Semmi sem segített. Szakértőkhöz kellett fordulnom. Az orvos azt mondta, hogy megindult az ügy, és különleges kezelést rendelt el, nemcsak külső gyógyszerek alkalmazására, hanem tabletták bevételére is szükség volt.

A körömápolásért drága Loceril-t vásároltam. Az üveg nagyon kicsi, bár csak hetente kétszer kell megtenni. Most intenzíven kezelnek, és remélem, pozitív eredményre. Szintén nagyon jó véleményem van egy új készítményről a gomba - Tinedol

Review №5

Megpróbáltam kezelni a Lotserilom-ot, de nem vettem észre a különleges hatást. De a gyógyítás nagyon drága, és a kezelés hosszú. Én számoltam, és rémült volt, ez a pénz plasztikai sebészethez használható.

De reménykedve egy gyors eredményt, még mindig vettem egy kis üveg Lotseril-t, azt az utasításoknak megfelelően használtam, de még nem láttam semmi látható javulást. Csak a szögeket festették színtelen filmmel, mint amikor hagyományos lakkot használnak, szóval nem látom azt a pontot, hogy ilyen pénzt költenek egy haszontalan drogra.