Vegetatív rezonáns teszt a paraziták számára

A biorezonancia és a vegeto-rezonancia vizsgálata két hasonló módszer az emberi test komplex vizsgálatára, kombinálva elektropunktúrás diagnosztika néven. Ezek egyértelmű módszerek nem ismeri fel a tudományos közösség és oka a szkepticizmus az orvosok körében, azonban ezek szerves részévé válik az alternatív gyógyászat és találtam sok támogatója között rajongóinak. A szerzők szerint a biztosítékokat módszerek, az általuk használt diagnosztikai eszközök képesek felismerni a legtöbb üzemzavar az organizmus az ízületi megbetegedések, hogy rosszindulatú daganatok szívbeteg jelenléte a szervezetben a bélférgek. Megpróbáljuk megérteni az okokat, a működési elve egy ilyen diagnózis és van-e értelme, hogy adja át biorezonancia vizsgálat az élősködők.

Az akció mechanizmusa és az elektropunktúrás diagnosztika lehetőségei

Bármilyen rezonancia diagnosztika szervezet származik Voll kifejlesztett, 1958-ban a német orvos Reinhold Voll. Módszerek, hiszen szinte nincs változás ment keresztül egyesíti kínai akupunktúra (kezelés és diagnózis révén hatást gyakorol a kritikus pontokat a test), és a szokásos galvanométerrel, lehetővé téve, hogy az intézkedés a bőrfelületre bioelektromos reakciókat.

A módszerek szerzői azt állítják, hogy a test minden szervének saját rezgési frekvenciája van, amely jelentősen változik a betegségekben, beleértve a parazitákat is.

A szervezetben megfigyeli a frekvencia változásait, és részt vesz a biorezonancia diagnosztikában. Az orvos megvizsgálja az úgynevezett biológiailag aktív pontok, küldés az egyes nagyfrekvenciás elektromágneses függőben bio-rezonancia (test válasz), amely lehetővé teszi, hogy meghatározzuk, van-e egy pont társított szerv vagy más beállított frekvencia, vagy sem. Az észlelt frekvenciacsoportok mindegyike egy adott betegséget jellemez.

A biorezonancia-diagnózis és a vegeto-rezonancia diagnózis közötti különbségek nem teljesen egyértelműek. Lehetséges, hogy a különbség csak a berendezésen és ennek következtében az adatgyűjtés módjában áll. Így, bioresonant vizsgálat magában foglalja a berendezések használatát, mint a „Oberon” adatokat gyűjteni az oszcillálás frekvenciáját szervek érintésmentes módon, fejhallgató, amelyek be vannak ágyazva a mágneses-induktív érzékelők. Amikor vegetatív rezonancia vizsgálat segítségével „Imedis” eszköz adatokat gyűjtött az elektródák: egy ember felfogja, és a többi orvos megvizsgálja a kérdésben.

Jelentős különbség van a RUNO technológiával történő autonóm idegrendszer vizsgálata során. Ez magában foglalja a biológiailag aktív pontok vizsgálatát is, de nem elektromágneses impulzusok, hanem hő. Ennek a technikának a fejlesztői azt állítják, hogy minden betegség érzékenységet okoz a bőr különböző pontjain, különösen az ujjakon. Az érzékenység méréséhez a készülék minden pontot melegít, és emlékezik a reakcióra. Ha a reakcióidő a szokásosnál magasabb, a vizsgált szerv csökkenti a normálértéknél alacsonyabb aktivitást.

A hardver és szoftver fejlesztői szerint a test vegeto-rezonancia és biorezonancia vizsgálata lehetővé teszi:

 • a hormonok szintjének és az endokrin rendszer egészségi állapotának felmérése;
 • a hallás és a látás vizsgálata;
 • az izomrendszeri megbetegedések kiderítésére;
 • minden belső szerv betegségének felismerése;
 • ismerje meg az egyik vagy másik betegség hajlamát;
 • hogy bemutassa a paraziták (bélférgek, protozoák, baktériumok, patogén gombák és vírusok) jelenlétét.

Hogyan kezdődik egy tipikus diagnosztikai munkafolyamat?

Használata miatt a különböző berendezések ülések biorezonancia vizsgálat (BRT) és vegetorezonansnogo tesztelés (ART) kissé más.

A BRT elvégzése előtt fel kell tüntetni a beteg nevét és életkorát; kérdezik az egészségüktől, működésükről, távoli szervekről, protézisek jelenlétéről stb., majd beírják ezeket az adatokat a programba. Ezután a személy egy székben ül, fejhallgatóval érzékelőkkel van felszerelve, és felkérték, hogy vegye fel az úgynevezett " biológiailag aktív érzékelők.

A tesztelés körülbelül másfél óráig tart, amellyel a beteg figyelemmel kísérheti a számítógép monitoron elért eredményeit. A kezelés befejezése után az orvos kinyomtatja a számítógép által generált diagnózist, és megbeszéli a beteggel a talált betegségek kezelését.

Az ART a diagnózis előtti felmérést is javasolja, de a fejlõdést nem használják a vegetatív rezonancia vizsgálat során. A páciens egy kézben fogja meg az elektródát, és az orvos egy speciális elektród-szondával azonnal észleli a parazitákat és a betegségeket. Az ART ülésszak a BRT-vel ellentétben magában foglalja az orvos részvételét, így kb. 3 óráig tarthat.

A bélférgek diagnózisa a BRT és ART módszerével: előny és hátrány

A biológiai és a vegeto-rezonancia teszt kísérleti jellegű és gyakorlatilag nem vizsgálták diagnosztikai technikákat, a mai tevékenységük mechanizmusának nincs tudományos indoka. Ebben az összefüggésben a férgek számítógépes diagnosztikája előnye és hátránya, amelyet egy személynek tudnia kell, mielőtt ilyen felmérést végezne.

 • A lehető leggyorsabb eredmény.
 • Teljes biztonság (nincs sugárzás, mint röntgenvizsgálatoknál).
 • Teljes fájdalommentes, ellentétben az endoszkópos vizsgálatokkal.
 • Nincs ellenjavallat vagy korhatár;
 • Rendkívül magas ár. Összehasonlításképpen, a hagyományos helminoszoszkópia (a férgek diagnózisa az emberi testben a férgek tojása jelenlétének tanulmányozása révén) a magán orvosi laboratóriumokban 300- 400 rubelre rúg. Egy kicsit drágább tanulmány a széklet a bakteriális fertőzések a gyomor és a belek - 1000 és 1600 rubel. Eközben az ART általános diagnosztikájának költsége 5.500 rubelrel kezdődik, és egy orvosi konzultációra vonatkozó felmérés 30.000 rubel.
 • Az ilyen orvosi tevékenység jogellenessége. Nem mindig, de sok esetben a BRT / ART irodái nem rendelkeznek engedéllyel az orvosi diagnosztika elvégzésére, és az irodák szó szerint a pincékben találhatók. Ez azt jelenti, hogy még akkor is, ha maga a technika működik, akkor az ilyen diagnosztikát végző személy nagyon távol áll az orvostudománytól, és ennek következtében nem tudja megfelelően értelmezni a vizsgálat eredményeit, és előírja a megfelelő kezelést.
 • Teljesen megalapozatlan.

Az utolsó bekezdés külön magyarázatot igényel. A paraziták bio- és vegeto-rezonáns diagnosztikájának kudarca miatt a következő tények azt mondják:

 • Eddig egyetlen tudományos tanulmány sem volt a Foll-módszer életképességét és az elektropunktúrás diagnosztika összes leánymódszerét igazolva, de vannak olyan tanulmányok, amelyek megcáfolják.
 • Az USA-ban a Foll-módszer tiltott.
 • Vélemények a több száz ember, akik hasonló diagnózist, azt jelzik, hogy az említett berendezés megléte hamis patológia (később ellenőrizték felmérések kórházak), és a „nem látja” az igazi (egészen a hiánya bizonyos szervekben).
 • A páciens részletes vizsgálata az eljárás előtt nem teljesen egyértelmű, míg a dolgok logikája szerint testének tanulmányoznia kell a készüléket. Feltételezzük, hogy a kérdezés egyetlen funkciója (különösen a távoli szervek elidegeníthetetlen kérdése) nem az, hogy csapdába esett, ha egy személyet vágott vese vagy lép kezelésére alkalmaztak.
 • Mindegyik kivétel nélkül a BRT / ART irodája a diagnózis után a páciens felajánlotta, hogy hatalmas mennyiségű étrend-kiegészítőket vásárol a betegségek kezelésére. Leggyakrabban ezek a kiegészítők közvetlenül a következő helyiségben kerülnek értékesítésre, és gyakran ugyanabban a helyiségben, ahol a diagnózist végzik. Így maga a felmérés csak fedezet lehet az étrend-kiegészítők megvásárlására.
 • Vannak (és könnyen megtalálhatók a hálózaton) azoknak az embereknek a felülvizsgálata, akik személyesen diagnosztizáltak ilyen irodákban. Szerintük az eszközök csak egy gyönyörű játék, és a rájuk írt program a beírt adatoktól függően diagnózist ad. Ezenkívül, amikor a "szkennelési fejhallgató" kinyíltak, nem észleltek érzékelőket.


Kimutatása paraziták az emberi szervezetben segítségével bio vagy vegetatív rezonancia vizsgálati értelmetlen mindaddig, amíg a munka sokkal olcsóbb és ugyanazon a bizonyíték-alapú diagnosztikai módszerek - széklet elemzés, köpet, vér, endoszkópia, stb elektroakupunktúra szűrés nincs. az eljárás nem helyettesíti a teljes körű vizsgálatot a klinikán, mint kihagyása elme ezen betegségek jár késleltetett kezelés kezdetén, amely költsége a beteg életét. Azonban, ha egy személy határozza meg, hogy menjen át egy ilyen diagnózis, célszerű választani ART van legközelebb a jelen eljárás Voll és igényes munka, nem csak az eszköz, hanem egy orvos.

Paraziták jelenlétének diagnosztizálása az emberi szervezetben

A parazitózis diagnosztikájának célja az invázió ténye, az okozott ok típusa, a betegség helye, a fertőzés intenzitása, a behatolt organizmus állapota.

Egyik jelenlegi diagnosztikai módszer sem képes teljes képet adni az invázióról. Ehhez átfogó felmérést kell alkalmazni, amely különböző vizsgálati módszereket tartalmaz.

Paraziták diagnosztizálása az emberi szervezetben

Az alkalmazott módszerek magukban foglalják mind a hagyományos, hosszú időn át alkalmazott technológiákat, mind a modern high-tech módszereket.

A diagnózis hagyományos módszerei közé tartozik.

 • A duodenális hangzás a duodenum tartalmát veszi át.
 • Tanulmány a széklet mikroszkópja alatt.
 • Vizeletvizsgálat. Segítségével például kialakul a schistosomiasis (a kórokozó a véráramlás).
 • A páciens köpetösszetételének vizsgálata. A pulmonáris flukes által okozott paragonimosis diagnosztizálására szolgál.

Duodenális hangzás

Amikor nyombél hangzású ellenőrzi a lárvái és petéi bélférgek biológiai anyagot venni a duodenum, epeutak, epehólyag és a hasnyálmirigy.

Stool elemzés

Nem sokkal ezelőtt, ez a vizsga szinte az egyetlen vizsgálat a férgek jelenlétére. Segítségével azonosítottak lárvákat, tojásokat, felnőtt egyedeket vagy a kis és vastagbélben lokalizált bélférgek töredékét. Ha találtunk ilyeneket, az elemzést pozitívnak tekintettük, vagyis a férgek jelenlétét megerősítettük.

Néhány helminthiase esetében ez a bevált módszer még mindig a legfontosabb teszt a helminthi invázió számára. Azonban a parazita férgek segítségével végzett diagnózisa nem mindig biztosan bizonyítja, vagy megtagadja a fertőzés jelenlétét.

A tojások, lárvák és a férgek töredékei, még a fertőzés jelenlétében, nem mindig megtalálhatók a székletben. Mind az objektív, mind a szubjektív okok miatt.

A negatív diagnózis szubjektív okaként az invázió tényleges jelenlétében a laboratóriumi asszisztens banális figyelmen kívül hagyásának nevezhető. Az objektív tényezők száma magában foglalja a paraziták életciklusának időbeli szakaszait, amelyek során nem reprodukálódnak.

Például még nem érik el a pubertást, vagy éppen az életciklus befejezésének szakaszában vannak. Vannak olyan esetek is, amikor a férgek csak egy szex - férfiak vagy nőstények fertőzése. Természetesen ebben az esetben a reprodukálás lehetetlen.

Százas elemzéshez 100 százalékos eredmény elérése érdekében többszörös mintákat kell venni, figyelembe véve a bélféreg életciklusát. És ebben az esetben a siker nem mindig garantált.

Diagnosztikai módszerek

Ma már a diagnosztikát használják mind a hagyományos módszerek, mind pedig a modern, nemrégiben kifejlesztettek.

A szinte minden típusú vizsgálat egyik jellemzője, hogy egyik sem képes teljes mértékben pontos eredményt adni az invázió minden paraméterére vonatkozóan. Egy komplex megközelítés helyesnek tekinthető, amelyben nem egy, hanem több diagnosztikai vizsgálatot végeznek. A különböző módokon kapott adatok összehasonlítása lehetővé teszi az invázió összes paraméterének megállapítását, amelyek szükségesek a betegség gyors és szövődmények nélküli kezeléséhez.

A modern vizsgálati módszerek a high-tech diagnosztikai berendezések és pontos laboratóriumi vizsgálatokon alapulnak. A legfontosabbak.

 • A vér általános és biokémiai elemzése.
 • Immunoenzimatikus analízis.
 • Haemoscanning.
 • MRI
 • Szerológiai vizsgálatok.

Biokémiai és általános vérvizsgálat

Az elemzés eredménye közvetett bizonyítékot szolgáltathat a fertőzés jelenlétére. Az ESR és az eozinofilok emelkedett szintjei, az alacsony hemoglobin szintek parazitózis következményei lehetnek, bár nem feltétlenül.

Ha egy biokémiai vérvizsgálat emelkedett amilázszinttel, bilirubinnal, transzaminázzal rendelkezik, akkor is beszélhet a parazitafertőzésről. De újra, nem abszolút bizonyossággal.

Mire készülnek a szervezetektől származó férgek következtetései?

Immunoenzim analízis (ELISA)

A módszer az "antigén-antitest" komplex specifikus reakcióján alapul. Az antigén egy idegen anyag, például a bélféreg metabolizmusa. Az antitest (immunglobulin) az immunrendszer fehérjéje, amelynek funkciója az antigénekkel való reagálást jelenti a későbbi felismeréshez és egy idegen anyag pusztulásához.

Az enzim immunoassay technológiája így néz ki. A páciens vérszérumát a műanyag lemezek kútjaiba helyezzük. Számukra hozzáadják a paraziták antigénjeit. Ha ebben a szérumban antitestek vannak a szérumban (vagyis fertőzés következik be), a molekuláris komplexek "antigén-antitest" alakulnak ki. Ezek detektálására színezékeket használnak, amelyek enzimatikus reakciókat kezdenek velük. A "sűrűség" a szín határozza meg a fertőzés intenzitását.

Az enzim immunvizsgálat pontossága legfeljebb 90%. Nagyon fontos, hogy az ELISA lehetővé teszi számunkra, hogy meghatározzuk nemcsak a bélféreg fajokat, hanem a fertőzés helyét is, hogy nyomon kövessük fejlődésének dinamikáját.

haemoscanning

A hemoszánzás és a hagyományos vérvizsgálat közötti fő különbség az eredmények elérésének gyorsasága. És abban a lehetőségben is, hogy nemcsak mennyiségi, hanem minőségi mutatókat is felmérnek.

Az ujjból vett vért azonnal megvizsgáljuk egy speciális mikroszkóppal, körülbelül 2000-szeres növekedéssel. Ugyanakkor nem rögzítik a rögzítő anyagokat, mint a hagyományos analízis esetében. Vagyis a tanulmány "élő" vérnek van kitéve.

A hemoscanning lehetővé teszi, hogy meghatározzuk a kompozíciót és az eltérést számos mutató normáitól. Erős mikroszkóp alatt egyértelműen láthatók a paraziták lárvái, amelyek vitathatatlanul bizonyítják a hemthináz jelenlétét.

A mágneses rezonancia tomográfia segítségével végzett diagnosztizálás a szövetek és szervek réteges (tomográfiai) képeinek megszerzésén alapszik magmágneses rezonancia segítségével. A hasüreg MRI-je lehetővé teszi a parazita felhalmozódását és az általuk okozott elváltozásokat.

Vélemények az itt olvasható legjobb parazitaellenes szerekről.

Szerológiai vizsgálatok

A szerológia (latin szérum - szérum) a szérum tanulmányozásával foglalkozó tudományos osztály. A szerológiai vizsgálatok közé tartozik az antitestek és az antigének közötti reakció. Az enzim immunoassay fenti módszere a szerológiai vizsgálatok egyik alfaja.

A szerológia segítségével meg lehet állapítani a következő paraziták lárvaállapotát:

 • Amőbás.
 • Opisthorchiasis.
 • Giardiasisnak.
 • Borsókakór.
 • Pneumonia és mások.

Számos szerológiai diagnosztikai technológiát fejlesztettek ki, amelyek lehetővé teszik a különböző típusú és szakaszos fertőzések meghatározását. A 10 vagy több méter hosszú férgek által okozott bélmintákból kiindulva a parazitákat, amelyeket a patogén mikroorganizmusok legkisebb intracelluláris formái izgatnak.

RSK (komplement kötési reakció). Köszönetnyilvánítások az immunrendszer fehérjéi, amelyek feladata kórokozók készítése makrofágok elnyelésére, vagyis megsemmisítésre.

Phragmites (közvetett hemagglutinációs reakció). Az eritrociták kicsapódása (agglutináció) az általuk elfogott antigénekkel. A tervezet szerint a fertőzés jelenlétét és mértékét megítélik.

RAL. Agglutinációs reakció (kicsapódás) és lízis (sejtoldódás) leptospira (bakteriális nemzetség). Ezt különösen a tífusz kimutatására használják.

PCR. Ez a rövidítés jelentése "polimeráz láncreakció". A PCR egy minta vizsgálata, amely meghatározza benne a férgek DNS-ét. Lehetővé teszi a nem csak a bélférgek diagnosztizálását, hanem a protozoa mikroorganizmusok által az intracelluláris formáikig terjedő betegségeket is. A PCR pontossága 90%.

A pontos vizsgálat feltételezi az integrált megközelítést, amelyben különböző diagnosztikai módszereket alkalmaznak, kiegészítve egymással információkat. Különösen a szerológiai laboratóriumi teszteket röntgen-, ultrahang-, tomográfiai és egyéb hardverdiagnosztikai módszerekkel egészítik ki.

További diagnosztikai módszerek

Néha kutatásra van szükség, ami nem tartozik a legfontosabbak közé. Az ilyen kiegészítő módszerek között - szövettani coprogram, elektroakupunktúra és rezonanciadiagnosztika.

Szövettani coprogram. A széklet legvékonyabb szakaszainak tanulmányozása erőteljes mikroszkóppal a paraziták elemeinek kimutatása érdekében.

Elektroakupunktúra diagnosztika. A kutatás módszere, amely az emberi bőr elektromos vezetőképességének meghatározására alapul, biológiailag aktív pontokban. A normától való eltérésnél megítélik a betegségek jelenlétét.

Biorezonancia-diagnosztika

A biorezonancia-diagnosztika alapja az a feltételezés, hogy az élő szövetek és szervek speciális bioföldeket generálnak. Az elektromágneses vagy egyéb területekkel kölcsönhatásba léphetnek (rezonálhatók), amelyeket diagnosztikai és terápiás eszközök hoznak létre.

Ennek az interakciónak köszönhetően meg lehet állapítani bármilyen patológiát, beleértve a férgek jeleit az emberi szervezetben. A biorezonanciára alapozott diagnózis és kezelés összefügg az alternatív gyógyászattal, és hivatalosan nem támogatott.

Parazitózis kezelése

A diagnosztikai vizsgálatok eredményei alapján az orvos kezelési rendet alakít ki. Nemcsak a férgek megsemmisítésére kell irányulnia, hanem a test toxinok tisztításáról is. Mint azok, akik a páciens testében elszigetelték a bélférgek élettartama alatt, és eljöttek a holttestek bomlásából. Emellett a vitaminok és mikroelemek hiánya, amelyek az invázió során jelentkeznek, vissza kell állítani az immunrendszert.

A komplex kezelés különböző orvosi intézkedéseket foglal magában.

Parazitaellenes terápia (dehelminisation). Anthelmint szintetikus gyógyszerek, például albendazol, levamisol, medamin, tiabendazol és mások alkalmazása. Az orvos a dózist és az adagolási rendet írja le, a beteg diagnosztikai adatainak és egyedi jellemzőinek megfelelően.

Operatív kezelés. A helminthiázok bizonyos fajtái és stádiumai, például az agyi echinococcosis vagy az ascaridózis bonyolult formája a tályogok kialakulásában a májban, sebészeti beavatkozást igényelnek.

Egy bizonyos étrend fenntartása. Olyan termékek használatát biztosítja, amelyek gyengítik és késleltetik a paraziták fejlődését. És az olyan ételek kizárása, amelyek olyan környezetet teremtenek, amely kedvező a férgek életében.

A higiéniai szabályok betartása. Személyes gyakoriság fenntartása, csak egyedi tételek használatával, korlátozva a fertőzött emberek és az állatok kapcsolatát.

A test megerősítése és az immunitás helyreállítása. Vitaminok, mikroelemek, probiotikumok, enteroszorbensek bevitelével és más eszközökkel, amelyek lehetővé teszik az invázió következményeinek kiküszöbölését.

A kezelés minden szakaszában hasznos lehet Hagyományos gyógyszer infúziók, porok vagy gyógynövénykeverékek formájában. A tökmag, a tyúkvirág, a kagylós gombák és más növényi és fungó készítmények elfogadottak.

következtetés

Megfelelő diagnózis nélkül a hatékony kezelés nem lehetséges. Az orvostudomány számos diagnosztikai eszközt tartalmaz parazitózisra. A legfontosabbak között szerepel a széklet vizsgálata, amely segít felismerni a felnőtt egyedeket vagy a férgek, tojások és lárvák töredékét.

A vérszérum, az enzim immunvizsgálat, a radiográfia, az ultrahang, az MRI stb. Szerológiai vizsgálata. Milyen klinikai vizsgálatokat kell alkalmazni minden esetben az orvosnak a klinikai kép alapján.

Mi az a szervezet biorezonanciás számítógépes diagnosztikája?

A biorezonancia-számítógépes diagnosztika a test bio-mezőjének vizsgálatával azonosítja a szervek és a rendszerek lehetséges kórtörténetét. Ez a módszer gyakori az alternatív gyógyászatban, és speciális eszközök segítségével történik. Annak megállapításához, hogy egy biorezonancia-számítógépes diagnosztika egy szervezetről van-e, akkor értékeli annak hatékonyságát az eljárás elveinek tanulmányozásával.

Mi az eljárás jelentése?

A biorezonancia-diagnosztika (NLS-analízis) módszere nem invazív módja a páciensnek a lehetséges patológiák vizsgálatára. A kutatás tárgya az emberi torziós mező és hullám jellemzői. A módszer elve az elektromágneses oszcillációk vizsgálatát jelenti, amelyek a test sejtjeit bocsátják ki, és összehasonlítják őket a hagyományos normákkal.

A mutatók vizsgálatát és értékelését speciális szoftver- és hardverrendszerek végzik. A test minden egyes eleme (szervek, szövetek, hormonok, enzimek) bizonyos frekvenciájú rezgésekkel rendelkezik, amelyek "normál" paramétereit rögzítik a készülékben. A hullám jellemzőinek rögzített eltérései a standardtól kóros folyamatot jeleznek, miközben meghatározzák annak mértékét és lokalizációját.

A számítógép nélküli biorezonancia-diagnosztika pszichikusokkal végezhető, de az eszközök használata pontosabbá és pontosabbá teszi a tesztelést.

Emellett a különböző betegségek parazitáinak és kórokozóinak számítógépes biorezonancia-diagnosztikája is megvalósul. A pásztázó eszköz több mint 50 ezer mikroorganizmus frekvenciáját tartalmazza, amelyeket érzékelőkön keresztül táplálnak a szervezetbe. Ha ugyanakkor a mágneses tér intenzitása növekszik, úgy vélik, hogy ez a faj az emberi testben jelen van. Ily módon lehet azonosítani a betegség legfőbb okát.

Abnormális frekvenciák esetén az NLS-analízis hatékony módszert választ a betegség kezelésére, amelynek célja a fiziológiai ritmusok helyreállítása. Az orvos a szükséges kezelést, ebben az esetben, biorezonanciás diagnosztikai és homeopátia kapcsolódnak össze, hogy megszüntesse a kórképek elsősorban kiegészítők.

A gyógyszerek kiválasztásakor az orvos végzi a szkennelést, és kijelöli az adott szervezet számára legmegfelelőbbet.

bizonyság

A biorezonancia diagnosztikát és kezelést a rossz közérzet előfordulásának és a szervezet megelőző vizsgálatának céljára ajánlják.

Az eljárás határozza meg:

 • a szervek és rendszerek betegségei, azok színtere, valamint hajlamuk rájuk;
 • a betegségek (vírusok, baktériumok, gombák), a bélférgek kórokozói, hogy feltárják lokalizációjukat és a fertőzés mértékét;
 • a hormonszintek egyensúlyhiánya;
 • a szervezet mérgezését és salakját, radioaktív, kémiai, környezeti és egyéb tényezőkre gyakorolt ​​hatását;
 • eltérések a vér biokémiai mutatóiban (kerítés nélkül);
 • vitaminok, ásványi anyagok és enzimek egyensúlyhiánya;
 • az immunvédelem foka, a gátlás okai, a szervezet adaptív képességei;
 • különböző típusú allergének;
 • eltérések a kromoszómakészletben, bizonyos patológiák kockázata (kardiovaszkuláris, onkológiai stb.);
 • a használt gyógyszerek hatásossága és kompatibilitása;
 • a betegség lefolyásának dinamikája.
a tartalomjegyzékhez ^

előnyök

A biorezonancia teszt nem helyettesíti a hivatalos gyógyszer diagnosztizálásának módját, a hatékony eredmények érdekében ajánlatos egy összetett alkalmazásban alkalmazni őket. Ugyanakkor az NLS-elemzés rávilágít a szervekre és rendszerekre, amelyekre fokozott figyelmet kell fordítani. Ennek az eljárásnak az előnyei a következők:

 • a betegségek felismerése korai stádiumban, beleértve a rákot;
 • a felesleges és drága felmérések elkerülésének lehetősége;
 • az eljárás nem invazivitása és fájdalmatlansága, amely biztosítja a könnyű tolerálhatóságot és a traumatizáció hiányát;
 • a betegség leghatékonyabb gyógyszerterápia kiválasztásának lehetősége;
 • az egészséges testállapot helyreállítását célzó módszer terápiás képességei (biorezonancia terápia, frekvencia kompenzáció);
 • biztonsági eljárások, nincsenek káros hatások, amelyek lehetővé teszik gyermekek, idősek, terhesség alatt történő végrehajtását (kivéve az első trimesztert);
 • a módszer nem igényel alapos előkészítést, az eredményeket és a kinevezést közvetlenül a felmérés után nyújtják;
 • mellékhatások hiánya.
a tartalomjegyzékhez ^

Az eljárás technikája

 • Az eljárás előtt 3 napig tartózkodjon ultrahang és röntgenvizsgálatok elvégzésétől.
 • A vizsgálat előtti napon kizárja az alkohol, erős tea, kávé bevitelét 2 órán keresztül, hogy ne használjon cigarettát, beleértve az elektronikus cigarettákat is.


 • A vizsgálat napján célszerű, hogy ne vegye be a gyógyszert, és ne tájékoztassa az orvost a gyógyszer szedésének.
 • Az eljárás előnyösebb, ha reggel, pihentető állapotban végez.
 • Javasoljuk, hogy diagnosztika készítsék a természetes szövetből készült ruhákat, smink nélkül, dísztárgyak nélkül, mivel ez befolyásolhatja a szkennelés eredményét.
 • Biofield szkennelés

  Az eljárást speciális szoftver- és hardverkomplexum segítségével végezzük. Általában az orvos panaszkodik a páciensre, már végzett felméréseket és nyilvántartja az adatokat a programban.

  A személyazonosítók rögzítettek, attól függően, hogy használták-e a letapogatási módszert és a szoftver- és hardverösszetételt. A Voll szerint végzett biorezonancia-diagnosztikában az "elektro akupunktúra" módszerén alapulva az érzékelők a kezekre, lábra helyezhetők. Ezután egy gyenge elektromágneses impulzust alkalmaznak, egy másik elektródával, amely a biológiailag aktív pontokra hat.

  A modern vizsgálati módszerrel a páciens a fejhallgatóra kerül, és a számítógép monitor előtt ül, majd az információt 20 percig elolvassa. A hanghullámokat hallva a beteg figyelemmel kíséri a különböző szimbólumok megjelenését a szervek és a testrészek vetületében. Ezek a jelek eltérőek és a vizsgált tárgy állapotát jelentik.

  A kapott információk elemzése

  A vizsgálat alapján az orvos elemzi a szimbólumokat a szervek előrejelzéseiben, meghatározza a patológia jelenlétét, értékeli a szervezet általános állapotát és a lehetséges kockázatokat. Meghatározza a betegség okait.

  Az utolsó szakasz

  Az orvos megmagyarázza a vizsgálat eredményeit a betegnek, és előírja a szükséges terápiát. Tartalmazhat homeopátiás gyógymódokat, gyógyszereket, megelőző és gyógyító eljárásokat, általános ajánlásokat. Az orvos tesztelheti a gyógyszereket és meghatározhatja azokat.

  Az eljárás eredményei

  A test teljes vizsgálatát követően a beteg megkapja az eredményeit. A virtuális vetületek specifikus, többszínű jelölők formájában jelenik meg. A szimbólumok geometriai alakzatúak, amelyek a szervezet aktuális bioenergetikai állapotát jelölik.

  A szoftverek ezen mutatók alapján értékelik a sérülések helyeit, összehasonlítva a kóros folyamatokkal kapcsolatos információkkal, majd a legvalószínűbb diagnosztizálást vagy hajlamot megállapítják. A kapott adatok elemzésével az orvos bejelenti a végleges diagnózist, és kijelöli a megfelelő kezelést.

  Az eszközök jellemzői

  A biorezonancia-diagnosztika számos eszközt tartalmaz. Működésük elve azonos, a különbségek az információ továbbításának módjai, az érzékelők érzékenysége és az eredmények megbízhatósága.

  A személyek biológiai mezőjének szkennelésére szolgáló eszközök és szoftverek folyamatosan javulnak, növelve a felmérésben szereplő információk százalékos arányát. Az első NLS-diagnosztikai berendezés csak 50% -os megbízhatósággal rendelkezett, és csak nagy térfogatú sejtek ingadozásait rögzítette.

  A biorezonancia-diagnosztika aktuális eszközei:

  • Oberon (Metatron), amelynek utolsó modellje 80% -os bizonyossággal rendelkezik. A biorezonancia diagnózis fejhallgatóval történik, az elektróda pontokra gyakorolt ​​hatását nem alkalmazzák.
  • félfödeles együléses hintó érzékenyebb érzékelőkkel, az információk olvasásának és a frissített processzorok számának növelésével. A készülék megbízhatósága 90%.
  • Aurum képes nem csak a diagnosztizálására, hanem a betegségek széles körének kezelésére is. A készüléket nagy pontossággal, 95% -os megbízhatósággal helyezik el.

  Az eszközök mellett a betegségek kezelésére szolgáló készülékek külön-külön készültek (BRT - biológiailag rezonáns terápia, CRT - frekvencia rezonancia terápia).

  Az eszközök tökéletessége a szoftver javítását igényelte. A leggyakoribb a Metapathia verziója, amelyet széles körben használnak a Metatron (Oberon) eszközökben. A javulás hozzáadásával virtuális modellek funkciói és térfogat mérés (Metapathia GR Hunter) lehetővé teszi, hogy észlelési betegségek, köztük a rák, a korai szakaszában.

  Az újabb IMAGO diagnosztikai szoftver és terápia tartalmazza a szkennelési funkciókat és a terápiás célokat. A program azonosítja a patológiákat, elvégzi a gyógyszerek egyéni kiválasztását, azok dózisát, a kezelés módját választja és a BRT-t és a CRT-t végzi. Emellett van egy elektronikus gyógyszertár 20 ezer gyógyszerrel.

  Ellenjavallatok

  A számítógépes biorezonancia-diagnosztika eljárása jól tolerálható, és nem okoz mellékhatásokat. Vannak azonban ellenjavallatok a magatartásában:

  • a testhőmérséklet emelkedése (38,5 fok felett);
  • akut fájdalom és sürgős orvosi ellátást igénylő állapotok;
  • közelmúltban szenvedett stroke, szívroham;
  • korai posztoperatív időszak;
  • a terhesség első harmadában;
  • a tuberkulózis nyílt formája;
  • mentális betegség;
  • epilepszia;
  • pacemaker és cardioverter jelenléte.