Biztonságos kombinált makromorf komplex

A Macmirror komplex egy kombinált antimikrobiális hatóanyag, amelyet nemi úton terjedő betegségek és gyulladásos betegségek kezelésére használnak. A két hatóanyag kölcsönhatása miatt a gyógyszer - nystatin és nifuratel, ez a gyógyszer tönkreteszi a legtöbb patogén baktériumot és gombát, amelyek a nemi szervek betegségeinek okozói.

A monopreparációktól eltérően ez a megoldás ismeretlen fertőzési forrással rendelkező betegségek kezelésére használható, mivel ez a legtöbb STD esetében hatásos. A felszabadulás különféle formái - a vaginális kúpok és a krémek lehetővé teszik a Makmiror komplex alkalmazását a legmegfelelőbb és leghatékonyabb módon, valamint a férfiak és nők kezelésére a terhesség és a gyermekek kezelésére. Van egy formája orális beadásra is - a Mamiror tabletta.

Összetétel és hatóanyag

A hivatalos gyártó ezt az eszközt - DOPPEL FARMACEUTICI, S.R.L., Olaszország, sok külföldi analógok a gyógyszer, azonos hatóanyagot: Colvagi, Dafnegil, InimurComplex, Mycomnes, Nyvagi. A közel-külföldön és Oroszországban generikus gyógyszereket vagy analógokat, amelyek bizonyítottan hatékonynak bizonyulnak.

A makromorf komplex nem sérti a fiziológiás flóra kialakulását, ami miatt a hüvely normocenózisát gyorsan visszaállítják

A hatóanyag összetétele 2 hatóanyagot tartalmaz: nystatin és nifuratel, amely a komplex antibakteriális és gombaellenes hatását biztosítja.

E két hatóanyag kombinációja többször is lehetővé teszi a gyógyszer hatékonyságának növelését az STD-k, a hüvelygyulladás és más kórképek elleni küzdelemben.

nystatin - gombaölő antibakteriális szer a poliének csoportjából. Megtöri a gombák sejtmembránjának integritását, ami sejtes halálhoz vezet. A legtöbb patogén gomba ellen tevékenykedik, amely az embergyógyászati ​​szféra betegségeinek kialakulását idézi elő.

nifuratel - antimikrobiális és fungicid hatású anyag, az antibiotikum megzavarja a baktériumok és vírusok sejtjeiben a létfontosságú folyamatokat és halálát okozza.

A gyógyszer helyi alkalmazása a gram-pozitív és gram-negatív mikroorganizmusok gyors elhelyezését segíti elő. A Macmirror komplexet Papiliobacter és Helicobacter pylori, Trichomonas vaginalis, Candida gombák által okozott betegségek kezelésére is felhasználják.

A készítmény formái

A makromorf komplex hüvelykúpok és krém formájában áll rendelkezésre. Mindegyik forma összetétele ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, a gyógyszer formájának megválasztása a betegség típusától, az egyidejű kórokozók jelenlététől, a terhesség, az életkor és más kritériumok jelenlététől függ.

A Cream Macmirror komplex hatékony és biztonságos megoldás

A Macmirror tabletták csak Nifuratel-t tartalmaznak, ezért a hatásuk alacsonyabb, mint a helyi gyógyszereké.

 • Gyertyák - lágyzselatin kúpok, amelyek 500 mg Nifuratelt és 200 000 NE Nystatinot tartalmaznak. A fő hatóanyag mellett a gyertyák zselatint és egyéb segédelemeket is tartalmaznak. A gyertyákat általában különböző női nők és nőstények vaginitisének kezelésére használják.
 • A Cream Macmirror a nemi szervek helyi gyulladásának kezelésére szolgál férfiak, nők, terhesség és gyermekek esetében. 1 g tejszín 100 mg Nifuratel és 40 000 NE Nystatin. Az egyszerű használat érdekében a krém minden egyes csöve egy fokozatos fecskendővel van felszerelve, amely megkönnyíti a készítmény pontos adagolását.

A gyógyszerkészítmény használata

A gyógyszer alkalmazását akkor jelezzük, ha:

 • A Candida, Trichomonas, Chlamydia és más kórokozók gombás genetikai szervi fertőzései, amelyek Nystatinra és Nifuratelre érzékenyek.
 • A gyomor és a duodenum krónikus betegségei, amelyeket a mikroorganizmusok társulása okoz.
 • A húgyúti fertőzések - cystitis, urethritis, pyelonephritis.
 • Az emésztőrendszer fertőző elváltozásai - a Helicobacter pylori, a bélférgesség, az amoebiasis és más betegségek okozta gyomorfekély.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Annak ellenére, hogy a McMiore komplex a helyi kezelés előkészülete, és szinte semmilyen ellenjavallatot nem tartalmaz, lehetetlen egyedül kezelni, egyedüli vizsgálattal és konzultáció nélkül. A Macmiore tablettákat csak a húgyúti rendszert vagy az emésztőrendszert igazolt fertőzéssel írják fel.

A tablettákban levő makromorfnek antimikrobiális, anti-trichomoniasisos és gombaellenes hatása van

Mindig fennáll a kockázata annak, hogy egy antibiotikumra vagy más komponensre specifikus allergiás reakció alakul ki, vagy a páciens urticaria, bőrkiütés vagy bőrkiütés formájában jelentkező mellékhatásokat okozhat.

Terhesség és szoptatás ideje alatt csak kúpok helyi alkalmazása megengedett, és csak orvos felügyelete mellett.

A terhességben szenvedő gyógyszer biztonságossága még nem bizonyított, ezért gyertyákat és krémet használjon ebben az időszakban. Szoptatáskor a gyógyszer helyi felhasználása megengedett, de csak a rendeltetésszerű célokra és az orvos felügyelete alatt.

Az alkalmazás módja

gyertyák - a női nemi szervek fertőzései esetén a betegeket naponta egyszer 1 vaginális kúp segítségével injekciózzák 8 napig. Szükség esetén ismételje meg a kezelést.

kúpok terhesség alatt történő alkalmazásra, feltéve, hogy a magzati fejlődés potenciális kockázata kisebb, mint a várható anya számára nyújtott előny.

A gyermekek kezelésében ez a gyógyszerforma nem alkalmazható.

Krém hüvelyi - 2,5 mg naponta 1-2 alkalommal 8 napig.

A hüvelykrémmel végzett kezelés, szemben a tablettákkal és a kúpokkal, a lányok és a terhes nők számára megengedett.

Analógok és költségek

Amint már említettük, nincs hazánkban a Makmoror generikuma és analógja.

Nincsenek analógjai a Makmioror komplexnek, csak hasonló gyógyszerek vannak

A McMirror gyertya komplexéhez hasonlóan a következő gyógyszerek hatással vannak:

 • Kenőcsök, kúpok, kapszulák külső használatra - Betadine, a povidon-jód fő hatóanyaga.
 • Hüvelyi kúpok A Gekiskon a klórhexidin-nagylukonát hatóanyaga (terhesség alatt megengedett).
 • Povidin, a jodoxidum egy povidon-jód hatóanyag.

A gyógyszer mindegyik analógja antimikrobiális aktivitással rendelkezik, és hozzájárul a gyulladásos folyamat csökkentéséhez és a húgyúti rendellenesség fertőzéséhez. De a kritikák szerint a hatékonyságuk általában rosszabb a Macmirror-komplexum hatékonyságánál, bár még mindig nagyon népszerűek, mivel a legtöbbjük sokkal olcsóbb, mint az eredeti Macmirror komplexum.

Nem szükséges, hogy dönteni tudjanak a saját, vásárolni analógok Makmiror összetett, akár nem, a legjobb, hogy konzultáljon orvosával, és vegye fel eszköze, a leginkább hatékony és biztonságos minden helyzetben: a kezelés a nők, férfiak, gyermekek és terhes nők.

A Macmirror komplex segít megbirkózni a fertőzésekkel - a gyomorban, a húgyhólyagban vagy a nemi szervekben

Makmiror komplexet alkalmazhatunk kombinációs terápiában más antimikrobiális vagy antibiotikumok, nem kívánatos tabletta Makmiror egyidejű vétele és használata kúpok vagy krém, így lehetséges, hogy meghaladja az ajánlott az anyag koncentrációja a vérben. A különböző kategóriákba tartozó betegek véleménye a gyógyszer nagy hatékonyságát bizonyítja, különösen a betegség korai szakaszában történő azonosításakor.

A gyógyszer nem befolyásolja a gépjármű vezetési képességét vagy a reakció pontosságával és sebességével kapcsolatos intézkedéseket. Az alkohol és a McMiror komplex egyidejű bevitele nem kívánatos, mivel ez csökkentheti a kezelés hatását.

Az effektív hatóanyag átlagos költsége, mint a McMiror komplex, amely mind a férfiak, mind a nők és a gyermekek számára hatékony, 400-600 rubelenként indul gyertyánként.

Makmiror

A Macmiore hatóanyag antimikrobiális, antiprotozoális és gombaellenes hatást fejt ki. A gyógyszert a nőgyógyászatban és a gasztroenterológiában alkalmazzák. A csökkent toxicitás miatt a MacMyor a terhesség alatt és a gyermekek számára is beadható nőknek.

Összetétel és kibocsátás formája

A Macmirror háromféle felszabadulási formában - tabletta, kúp és krém, amelynek hatóanyaga nifuratel. A kábítószert a GO1AX kóddal ellátott radar tartalmazza - antiszeptikumok és antimikrobiális szerek nőgyógyászati ​​megbetegedések kezelésére.

Egy reprezentatív a brazíliai sorozat, amely magában foglalja a furazolidone és furadonin - gyógyszerek, amelyek több mint egy éve létrehozott egy méltó versenyt az antibiotikumokra. A Macmirror korszerűbb és biztonságosabb helyettesítője ezeknek a gyógymódoknak és enyhe fungicid hatású antibiotikumnak.

 • A MACMIROR TABLETTA 200 mg nifuratelt tartalmaz. A csomag két buborékcsomagot tartalmaz, melyek mindegyike 10 tablettát tartalmaz.
 • A MACMIROR CANDLES 500 mg nifuratelt tartalmaz, valamint segédanyagok komplexét - nystatin, olajok stb. A kúpokat 8 és 12 darabos csomagolásban értékesítik.
 • A MAKMIROR MAZ (CREAM) 100 mg nifuratelt tartalmaz 1 gramm gyógyszer esetében. Ezenkívül a nystatin szerepel a készítményben. A kenőcs 30 ml-es csövekben áll rendelkezésre.

A cselekvési mechanizmus

A használati utasítás szerint a McMiore számos hatással rendelkezik, és hatékonyságot mutat a következő mikroorganizmusok elleni küzdelemben:

 • helikobakter pylori - az emésztőrendszer patológiáját okozza;
 • protozoák, gombák, vírusok és baktériumok - szisztémás jelentőségű fertőző gyulladásos patológiák provokátorai, köztük lamblia és amoeba;
 • széklet enterococcus - gyulladást okoz a medence területén.

A Macmorore-kezelés sikeresen kiküszöböli a baktériumok bélrendszerének szalmonellózisát, shigellózist és más fertőzéseit. A Nifuratel, amely a fő készítmény része, egy oxigén-tisztító, amely pusztító hatást fejt ki a patogén mikroorganizmusok légzésére cellás szinten. Ennek eredményeképpen haláluk bekövetkezik.

Ezenkívül a nifuratel képes megzavarni a nukleinsav-aminosavak szintézisét, ezáltal megzavarva a patogén növényvilág létfontosságú aktivitását. Ez a bakteriális DNS megsemmisítéséhez és azok későbbi megsemmisítéséhez vezet.

Használati utasítások

A Macmorore alkalmazása az alábbi kórképekben javasolt:

 • az emésztőrendszer krónikus betegségei;
 • intesztinális amebiasis;
 • vizelet-nemi genitális fertőzések;
 • cystitis, pyelitis;

A giardiasis makarrorikáját a következő okok miatt használják:

 • a hatóanyagnak nincs kimutatható toxikus hatása a májra;
 • Ez egy komplex cselekvési - ugyanabban az időben elpusztítja nemcsak a Giardia, hanem a gombák és baktériumok, amelyek gyakran feleslegben van jelen az emberi szervezetben, szenvedő giardiasis.

Használati utasítások

A Macmirrort a kezelőorvos nevezi ki, aki a diagnózistól függően kiválasztja a szükséges kezelési tervet, amely a beteg jólétére összpontosít. Az öngyógyítás e gyógyszer segítségével nem elfogadható, mivel fennáll a veszélye annak, hogy különböző szövődményeket okoz.

Hogyan kell szedni a Mammiromot a gyógyszer felszabadulásának formájától függően?

Tablettát. Ha a gyógyszer lemerült tabletta formában kezelésére bél, genitális fertőzések, betegségek, a gyomor-és húgyúti, az ajánlott dózis Makmiror gyógyszert kell venni 2-3 órával étkezés után. A gyógyszert a szükséges mennyiségű vízzel le lehet mosni. Az étkezés elkezdése előtt a gyógyszert nem szabad szedni, mivel farmakológiai hatása károsodhat.

VAGINÁLI CANDLES MACMIROR. A használati utasítás szerint 7 napig feküdt le mélyen a hüvelybe, hacsak nincs más javaslat a kezelőorvostól. A kúpokat gyermekek kezelésére nem alkalmazzák.

VAGINÁL KRÉM, MACMIROR. Napi 1-2 alkalommal vezetik be a hüvelybe a gyógyszerhez csatlakoztatott fokozatosan alkalmazott applikátor segítségével. Ebben az esetben a gyógyszert gyermekek számára szabad használni, mivel az applikátoron található speciális fúvóka nem károsítja a himnuszt. A vulvovaginitis és a szexuális fertőzések kezelése során el kell kerülni az intim kapcsolatokat.

Tekintsük a táblázatban, hogy a Macmyros általános felépítésének módja felnőtteknek néz ki.

Macmirror Cream - a cselekvés, a hatékonyság, az alkalmazási szabályok

A makromorf komplex antibakteriális, gombaellenes, antiprotozoális hatású kombinált szer. A gyógyszert Olaszországban gyártják, számos klinikai vizsgálaton esett át, köztük Oroszországban. Aktívan alkalmazzák patológiai mikroflóra szaporításával járó nőgyógyászati ​​megbetegedések kezelésére. Gyártó Írország.

Összetétel, kibocsátás formája

Hüvelyi krém több hatóanyagot - nifuratel antibiotikum Nystatin. Segédanyagok - metil-parahidroxibenzoát, tisztított víz, szorbit-oldat, glicerin, propilén-glikol, a trietanol-amin, karbomer. A terméket egy alumínium csőben 30 g-os applikátorral végezzük.

A krém mellett azonos hatóanyagokkal rendelkező vaginális kúpok is előállnak. A gyógyszer hatékonyságának javítása nehéz helyzetben, javasolt krém, kúpok használata párhuzamosan. A buborékcsomagolás 8 vagy 12 tablettát tartalmaz.

hatás

Antimikrobiális és fertőtlenítő szemben aktív trihomodad, nemzetségbe tartozó baktériumok Candida, protozoák, Gram-negatív, Gram-pozitív mikroorganizmusok. Makmiror krém antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, antimikrobiális, gombaellenes, protozoaellenes.

A krém helyi hatású, az aktív komponensek gyakorlatilag nem lépnek be a teljes véráramba, így csökkentve a mellékhatások valószínűségét. A Macmirror nem szakítja meg a hüvely mikroflóráját, elősegíti a nyálkahártya gyors helyreállítását, kiküszöböli a kellemetlen érzést, fájdalmas érzéseket. A gyógyszer fő előnye a magas hatásfok és alacsony toxicitás mellett.

Az aktív komponenseket a nyálkahártya, a hüvely szövetek 5 percig szívják fel, a terápiás hatás szinte azonnal megjelenik. A gyógyszer elpusztítja a sejtmembrán kóros mikroorganizmust, ami halálhoz vezet.

Használati utasítások

A Cream Macmirror vulvovaginális fertőzések kezelésére, beleértve a vegyes formákat is, valamint a helyi antibiotikumok alkalmazása után gombás fertőzések megelőzésére is használják.

Komplex terápiában használják:

 • hólyaggyulladás
 • húgycsőgyulladás;
 • pielita;
 • pyelonephritis;
 • giardiasisnak;
 • rigó;
 • kevert candidiasis;
 • az élesztőgombák, gombák, klamidia, trichomonadák, protozoán mikroorganizmusok által okozott vulvovaginális fertőzések.

A krémet önálló gyógyszerként vagy komplex terápia részeként használják. A gyógyszert ajánlott fehérek, viszketés, égetés, kellemetlen érzés jelenlétében a vizelés során.

Ellenjavallatok

Krém A MacMyor az egyetlen ellenjavallat - az egyéni intolerancia az összetevőkhöz. A bőrön fellépő bőrkiütés, égő érzések, fájdalmas tünetek fokozódása, a jólét általános romlása van.

A negatív következmények elkerülése érdekében az aktív használat előtt ajánlott érzékenységi vizsgálatot végezni. Kis mennyiségű hatóanyagot alkalmaznak a bőrön a könyök körvonala mentén, és 30 percig megfigyelik saját érzéseiket, a bőr állapotát. A kellemetlen megnyilvánulások jelenlétében a gyógyszert nem szabad használni.

Mellékhatások

A Cream Macmirror nem okoz mellékhatásokat az utasítások betartása során. Nemkívánatos megnyilvánulások jelennek meg az egyéni intolerancia esetén, túl hosszú alkalmazással. Alkalmazási helyeken, viszketés, égés, bőrpír előfordulása esetén a hüvely mikroflórája megzavarodik, és nő a patogén mikroflóra növekedése. Hosszú használat esetén relapszus alakul ki.

Használati utasítások

A Macmirrort aktívan használják a nőgyógyászatban, mint helyi gyógymód. A krémet naponta kétszer kell beadni a hüvelybe egy applikátor segítségével. Előzetesen szükség van a mosás eljárásának elvégzésére, a nemi szervek szalvétával történő szárazítására. A krém bejutása kényelmesebb lehet hajlamos helyzetben vagy enyhén guggolva. A gyógyszer beadása után 20 percig le kell feküdnie, hogy a hatóanyagok felszívódjanak. A terápia időtartama függ a betegség összetettségétől 7-től 14 napig.

Különleges utasítások:

 • A terápia során tartózkodni kell a szexuális tevékenységtől. A kölcsönös fertőzés elkerülése érdekében a partnernek párhuzamosan kell eljárnia.
 • Tilos az alkoholtartalmú italok fogyasztása, különben émelygés, az általános jó közérzet romlása.
 • A menstruáció időtartamára a krém használatát leállítják, ha szükséges, a havi terápia meghosszabbítása után.
 • A gyártók nem javasolják a termék terhesség, szoptatás alatt történő használatát. De ahogy azt a gyakorlat mutatja, a drogot a nők körében a gyermekek viselése alatt írják fel a szakemberek gondos felügyelete alatt.

A gyógyszert nem szabad szakorvosi tanács nélkül felhasználni több mint 7 napig. Ha 3 napos aktív használat után nincs terápiás hatás, forduljon szakemberhez. A Macmirror nem sérti meg a hüvely mikroflóráját, ezért a kezelés folyamán nincs szükség a mikroflóra helyreállításának eszközére. Ahogy a kórokozó mikroorganizmusok száma csökken, a bifidobaktériumok és a laktobacillusok növekedése nő.

A gyógyszer bevezetése:

 • Távolítsa el a kupakot, csatlakoztassa az applikátort.
 • Nyomja meg a csövet, hogy távolítsa el a krémet az applikátorból.
 • Helyezzük be a hüvelybe, nyomjuk ki az alapot.

5 percen belül a hatóanyag eloszlik a nemi szerv nyálkahártyáján.

Hol vásárolhat, ára

A Cream Macmirror-ot a gyógyszertárak hálózatán keresztül értékesítik, az interneten megrendelheti. Az utasítások "recept nélkül" jelennek meg, de a gyakorlat azt mutatja, hogy a gyógyszert egyszerűen vény nélkül kaphatják meg. A csövek ára 850 dörzsölje. Tartsa távol a gyógyszert a napfénytől. Felhasználhatósági időtartam - a gyártástól számított 5 év.

A férfiak alkalmazása

Ha egy partnerben szexuális fertőzés van, a megelőzésre ajánlott egy második terápia. A macskaharangot naponta kétszer használják a férfiak számára. A terápia időtartama körülbelül 10 nap. A férfiak reproduktív rendszerében a fertőző-gyulladásos folyamatok jelenlétében krémeket és tablettákat kell bevinni.

A komplexum Macmirror analógjai

A modern antibiotikumot a gyors hatás, a hüvelyi mikroflóra gondos kezelése jellemzi, nincs megfelelő mellékhatás. A gyógyszernek nincs ellenjavallata, kivéve az egyéni intoleranciát, nem okoz mellékhatásokat. Ugyanakkor a vásárlók megjegyzik a McMirror magas költségeit, egyesek inkább analógok vásárlását preferálják.

 • Metronidazol. Az átlagos költség 180 rubel. A termék antimikrobiális, gombaellenes, antibakteriális hatású. Vigye be a nemi szervek korábban megtisztított bőrét, befecskendezve. A terápia időtartama körülbelül 10 nap. Vény nélkül kapható, allergiás reakció a mellékhatásoktól lehetséges.
 • Klomegel. Számos aktív összetevő - metronidazol, klotrimazol összetételében. A gyógyszer ára körülbelül 75 rubel. A hazai termelés hüvelyi gélje a patológiás mikroflóra által okozott nőgyógyászati ​​megbetegedések terápiájában a legjobb gyógyszer. A jelek bakteriális nemi fertőzések, candidiasis vulvitis, vulvovaginitis, urogenital trichomoniasis. A kontraindikációk vese, májelégtelenség, egyéni intolerancia, terhesség. A mellékhatások növelhetik a kellemetlen tünetek, kiütések, fejfájás, émelygés, szédülés, a szexuális szerv irritációját a partnerben.
 • Lomeksin. Gombaellenes, antiszeptikus. Hasonló indikációk, ellenjavallatok. A napi 1-2 alkalommal kell naponta használni. Az átlagos kezelési idő 10 nap. A 78 g-os cső ára 22 rubel.

A kérdést, hogy a McMiore-t egy hasonló készítménnyel helyettesítsék, szakemberrel kell megvitatni. Nincsenek közvetlen analógok a gyógyszerhez, vannak hasonló hatású eszközök, de különböző cselekvési mechanizmusok.

Vélemények

Az alábbi megjegyzésekben hagyhatja visszajelzéseit a McMiiror komplex krém használatával kapcsolatban, hasznosnak bizonyulhat más felhasználók számára is!

Svetlana:

"Vettem egy krémet a tusolás kezelésére, kineveztem szakemberrel. Hosszú ideig nem tudtam megszabadulni a kellemetlen tünetektől, gyakran voltak visszaesések. A készítmény nem okoz irritációt, gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot a fehérneműben. A mentesség szinte azonnal megtörténik. Egy nap után jól érzi magát. A gyógyszert körülbelül 10 napig használta. A legfontosabb, hogy nem volt visszatérés. Hatékony gyógymód, minden embernek ajánlom, aki krónikus fájdalomtól szenved. "

Natalia:

"Vettem egy krémet a fogak kezelésére terhesség alatt" - javasolta az orvos. Nem volt mellékhatás, a gyógyszer jól tolerálható, nem okoz irritációt. 2 nap alatt jobb voltam, egy hete kezeltem. Ezzel párhuzamosan a férjem naponta kétszer írta le a krémet. Az egyik legjobb antibiotikum, amely nem okoz sérelmet a hüvely mikroflórájának. "

McMiore: Kúpok és krémek STD-k kezelésére vonatkozó utasítások

A Macmirror népszerű gyógyszer, amelyet a hüvelyi fertőző betegségek kezelésére a nőknél, valamint a hüvelyi húgycsőbetegségek kezelésére írják fel. A használati utasítás pontos utasításokat tartalmaz a Macmirror gyertyák alkalmazására vonatkozóan. A gyógyszer krém formájában is kapható. A gyógyszer előnye, hogy képes gátolni a kórokozó szerek aktivitását anélkül, hogy a dysbomosis kialakulását a károsodott mikroflóra okozta volna.

A készítmény szerkezete

A nőgyógyászati ​​betegségek által okozott fertőzés, egy speciálisan tervezett Makmiror komplex, amely a vaginális kúpok és krémek. A pénzeszközök részeként a nifuratel alapvető hatóanyaga van. További komponensként létezik olyan anyag, mint a nystatin. Ennek az összetevőnek köszönhetően nagyon hatásos a gombás betegségek kezelésében. Ez különösen igaz a nőkre, mert a terhesség ideje alatt, az immunitás csökkenése miatt, gyakran tönkremegy.

A hatóanyagnak a vaginális kúpok formájában történő antibakteriális és gombaellenes hatása lehetővé teszi a betegségek széles körének kezelésére szolgáló szer alkalmazását. Előírt kúpok a terápiához:

 • a Candida nemzetségből származó gombák által okozott betegségek;
 • chlamydia;
 • hólyaggyulladás
 • trichomoniasis;
 • STD;
 • a hüvely dysbacteriózisa.

Az STD-k sikeres kezelésének alapvető feltétele mindkét szexpartner kezelése. A férfi problémák kezelésére Macmirror krémet használnak, amely hasonló összetételű és hatású az ágens kúp formájában.

Helyi alkalmazás esetén a hatóanyagok olyan mennyiségben jutnak be a vérbe, amely nem veszélyes a fejlődő magzatra vagy az anya egészségére. Ezért a terápiát gyakran terhes nők kezelésére írják fel.

Milyen esetekben írja elő a gyógyszer

A kúpok használatára vonatkozó utasításoknak megfelelően a Macmirror komplex különböző olyan fertőzések kezelésére használható, amelyek károsítják a húgyutak rendszervezeteit, és megzavarják a bélműködést. A jogorvoslat használatára utaló jelek:

 • gyulladásos folyamatok a gyomorban és a vastagbélben. A kórokozó Helicobacter pylori spirál. Az ő részvételével járó betegségek akut formában fordulnak elő, amely fokozatosan krónikussá válik;
 • a fertőző természetű húgyúti betegségek. Ebben az esetben a gyógyszert urethritis és a húgyhólyag gyulladásának, azaz a cystitisnek a terápiájára írják fel;
 • nőgyógyászati ​​megbetegedések. A maximális terápiás hatás elérése érdekében a nõt kúpokkal kezelik. Különösen ez a terápiás módszer hüvelyi candidiasis, bakteriális vaginosis, trichomoniasis és chlamydia hatásos;
 • a szervezet parazitákkal való fertőzése. Amikor férgek testében találják, McMiore-t az invázió elleni komplex terápia részeként nevezik ki.

Nem szükséges döntést hozni a gyógyszer önálló kezeléséről. A létesítmény számos ellenjavallatok és mellékhatásokat okozhat, nem tudván, hogy a beteg a kockázattal jár, jelentősen rontja az egészséget.

Mik a gyógyszer ellenjavallatai és mellékhatásai

A gyógyszer nagy hatékonysága ellenére számos tanulmány kimutatta, hogy a hatóanyagnak nincs mérgező hatása az emberi szervezetre. Ezért az ellenjavallatok és lehetséges mellékhatások minimális listáját a gyártó utasításai jelzik. Minimálisra csökkentheti a szervezet negatív reakciójának kialakulásának kockázatát a szervezetből, ha szigorúan be kell tartani a készítmény használatához szükséges dózist és orvosi ajánlásokat.

Ellenjavallatok

Az ellenjavallatoktól a gyógyszerkészítmény alkalmazásától megfigyelhető, hogy a beteg egyéni intoleranciája van a hatóanyag összetevőivel szemben. A nőgyógyászati ​​megbetegedések jelenlétében kúpok megengedettek a terhes nők terápiájában, valamint a szoptatás alatt. A gyertyák és a krém mellett a gyógyszer tabletták formájában is kapható. A gyermekek kezelésére az orvosok előírják, hogy néha pontosan pirulákat szednek.

Mellékhatások

Szigorú betartásával adagoló fejlesztése mellékhatások rendkívül ritka. A leggyakoribbak a következők:

 • émelygésérzés;
 • hányás;
 • bőrkiütés és bőrkiütés megjelenése;
 • a fej szédülése;
 • fejfájást.

Ha a gyógyszer alkalmazása után a beteg észleli a felsorolt ​​tünetek valamelyikének előfordulását, akkor a gyógyszert haladéktalanul le kell állítani. Általánosságban elmondható, hogy a megjelenő tünetek önmagukban távoznak. Ha ez nem következik be, tájékoztatnia kell orvosát. A szakember segít kiválasztani egy másik gyógykezelést a kezeléshez, és felgyorsítja a mellékhatások következményeinek kiküszöbölését.

A készítmény formája és a gyógyszerrel történő kezelés

A gyógyszer kúpok, krémek és tabletták formájában kapható. Az egyes esetek kezelését pontosan az orvos határozza meg. A szakorvos azt is előírja, hogy a gyógyszer beadása napi dózisát és kezdeti napját adja meg, amelyet a kezelés során beállítanak.

Orális adagolású tabletták

A táblázat azt mutatja, a dózis a gyártó által ajánlott a különböző betegségek kezelésében.

A betegek számos tesztje, vizsgálata és áttekintése pozitív dinamikát jelez a beteg jólétében a terápia megkezdése után.

A gyógyszer biztonságosságát megerősíti az a tény, hogy eddig nem jelentettek gyógyszeres túladagolást. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az ajánlott dózisok meghaladhatók. A terápia során szigorúan be kell tartani az orvos utasításait és előírásait.

Női kúpok

A Macmyor gyertyákat vaginálisan helyezik el. Az eljárás ajánlott lefekvés előtt. Kezdetben egy nő zuhanyozni kezd. Minden higiéniai eljárás után a kúpot mélyen beinjektálják a hüvelybe. Követően ajánlott, hogy feküdjön le az ágyra, amennyiben oldódás gyertya terápiás anyag kiáramlott a hüvely, és maradt benne. Így a gyógyszer terápiás hatása jelentősen megnövekedett, így a kezelés gyakran körülbelül egy hétig tart. A gyermekek kezelésére a kúpokat nem írják elő.

Macmorore kenőcs - használati utasítás

Az STD-k és más fertőző betegségek terápiája csak akkor lesz hatékony, ha mindkét szexpartnert kezelik. A férfiak macrorisztikája krém formájában jelenik meg, amelyet a nemi szervek érintett területeire kell alkalmazni. A krém alkalmazása zuhanyozás után is ajánlott. A krém hatása hasonló a kúp hatásához. A készletben a krémhez egy speciális applikátort helyeznek el, amely kívánt esetben alkalmazhat egy asszonyt, aki befecskendezi a krémet a hüvelybe.

Mind a gyertyák, mind a krém-nők a terhesség és a szoptatás ideje alatt félelem nélkül használhatják. A tabletták bevitele ezen időszakokban szigorúan tilos.

Macmirror krém

tartalom [Elrejtése]

A Cream Macmirror egy gombás fertőzés kezelésére tervezett gyógyszer. A Macmirrort nőgyógyászatban alkalmazzák, és hüvelyi készítmény. Ennek a terméknek a sajátossága a helyi hatás a gomba sejtjeire, a membrán megsemmisítésére és a magok magára. Ezenkívül hatékony antiprotozoális és antibakteriális hatású, valamint alacsony toxikus hatással is rendelkezik.

hatás

A Cream Macmirror hatékony hüvelyi gyógyszer, melyet különböző nők hüvelyi fertőzéseinek kezelésére terveztek. Más gyógyszerekkel összehasonlítva szűk spektruma van, és befolyásolja bizonyos típusú mikroorganizmusokat.

A szűk szakosodás ellenére ez a gyógyszer igen hatásos, mivel a leggyakoribb mikroorganizmusokat érinti, amelyek a nők betegségeit okozzák.

A hüvelyi krém helyi alkalmazása a Macmirror azonnali hatást fejt ki, a gomba sejtjeinek közvetlen megsemmisítése a reprodukciójuk közepén. Nem okoz dysbacteriosist, mint más gyógyszerek, hanem biztonságos hatása is van.

Ebben az esetben ez a gyógyszer nem csökkenti a laktóz- és bifidobaktériumok növekedését, amely felelős a mikroflóra kialakulásáért. Éppen ellenkezőleg, ez segít a normalizált ilyen jótékony baktériumok termelésében és visszaállítja a sav-bázis egyensúlyt. Ez a hatás lehetővé teszi a helyreállítás gyorsítását, aktiválja a helyi immunvédelmet és megakadályozza a másodlagos fertőzés kialakulását.

struktúra

Aktív krém formula Makmiror két hatékony komponensek:

 1. A Nifuratel összetett antibakteriális, gombaellenes és antiprotozoális hatású anyag. Kiváló hatást fejt ki, miközben alacsony toxicitást mutat a női test számára. Ezt az összetevőt számos krém esetében alkalmazzák, amely különböző eredetű vaginitis kezelésére szolgál. A nystatinnal kombinálva hatékony kombinációt képez, amely lehetővé teszi a betegség rövid időn belüli gyógyítását.
 2. A nystatin egy gombaellenes és antibakteriális gyógyszer, melynek nagymértékű a különböző eredetű mikózisok kezelése. Hatékony lokális hatást fejt ki a gombasejtekre, hozzájárul a sejtmembrán és annak fő összetevőjének - a magnak - megsemmisítéséhez. A nystatin, mint a nifuratel, alacsony toxicitást mutat, ezért széles körben alkalmazzák a gombás fertőzés kezelésére szolgáló klinikai gyakorlatban.

A tejszín összetételében további anyagok komplexe is, amely a készítménynek a szükséges konzisztenciát és a hatóanyagok jobb adszorpcióját biztosítja.

Különleges utasítások

A gyógyszer hatékony és biztonságos kezeléséhez tanulmányozza a használati utasításban bemutatott alábbi jellemzőket:

 1. A gombafertőzés kezelésére a nőknél egyidejűleg szexuális partner kezelést vagy megelőzést kell végezni. Ellenkező esetben újra fertőzhető. Ezenkívül a terápia idején ajánlott elhagyni az intimitást.
 2. A kezelés alatt nem ajánlott alkoholt fogyasztani.
 3. A gyógyszer terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott.

következtetés

A Cream Macmirror hüvelyi gombaellenes szer, amely segít a gombasejtek semlegesítésében és a gombafertőzés terjedésének megelőzésében. Összetételében két hatóanyag van, amelyek együtt kiváló terápiás hatást fejtenek ki. A termék nem sérti a hüvely természetes mikroflóráját, hanem éppen ellenkezőleg, serkenti a kedvező laktóz- és bifidobaktériumok fejlődését.

Használati utasítások

A Macmyor krém alkalmazása:

 1. A gyógyszert csak higiéniai eljárások után használják.
 2. A hüvelyben 2,5 gramm anyag adagolásával kerül bevezetésre.
 3. Az alkalmazás sokféleségét egyenként napi 1-2 alkalommal határozzák meg.
 4. A kezelés időtartama átlagosan 8 nap. Kérdezze meg kezelőorvosát a szükséges esetekről.

Macmirror gyertya komplex: használati utasítás

A készítmény Makmior A komplex az antibakteriális, gombaellenes és gyulladásgátló szerek csoportjába tartozik a helyi alkalmazásra a nőgyógyászatban.

A felszabadulás és gyógyászati ​​készítmény formája

A terméket hüvelyi beadásra alkalmas kúpok formájában állítják elő. A kúpok a hosszúkás formájú zselatinos anyag, sárga színű hegyes hegye barnás színű. A gyertyákat 8 vagy 12 darabos cellás kontúr csomagokban csomagolják egy karton dobozban.

Mindegyik kúp összetételében tartalmaz hatóanyagokat: Nystatin 200 ezer IU és Nifuratel 0,5 g. Ezen túlmenően a készítmény tartalmaz kiegészítő anyagokat is.

A gyógyszer farmakológiai tulajdonságai

A Macmirror Complex antimikrobiális szer helyileg alkalmazható. A készítményben lévő aktív összetevők kimutatható gombaellenes, parazitaellenes és antibakteriális hatást gyakorolnak egy nő kismedencei szervére.

A kúp részét képező Nifuratel a nitrofurán származéka, és magas terápiás aktivitást mutat baktériumokkal, gombákkal és trichomonadákkal szemben.

A nystatin a polién-csoport antibiotikumához tartozik. A hatóanyag közvetlenül a kórokozó sejtjeire hat, sérti annak permeabilitását és halált okoz. A Nystatin nagy aktivitása a Candida nemzetség élesztőszerű gombáival kapcsolatban.

A készítmény két aktív összetevőjének kombinációja A MacMiore Complex lehetővé teszi a maximálisan kimondott terápiás hatás elérését a női szexuális fertőzések okozó ágenseivel szemben.

Hatása alatt a kúpok Makmikor komplexum nem károsodott fiziológiai mikroflórája a hüvely, így elkerülve a dysbacteriosis a genitális traktus és a lehető legrövidebb idő visszaállítani a természetes pH-ja a vaginális környezetet.

Használati utasítások

Kúpok Macmirror A komplexet 18 év feletti nők és lányok számára írják fel különböző eredetű vaginitis és vulvovaginális fertőzések kezelésére:

 • chlamydia;
 • trichomoniasis;
 • Gombás betegségek, különösen a Candida nemzetség által okozott gombák;
 • A hüvely dysphobia.

Ellenjavallatok

A gyógyszert csak orvos utasításai szerint lehet használni. A kúpok használata előtt gondosan olvassa el a mellékelt utasításokat. A fő ellenjavallt a komponensek egyéni intoleranciája.

A viszonylagos ellenjavallatok a terhesség 1. trimeszterben és 18 éves korban a serdülőknél tapasztalt tapasztalat hiánya miatt.

Adagolás és adagolás módja

A kúpok Makmiror komplex kimutatták, hogy a nők 18 évnél idősebb az integrált gyulladásos, gombás és szexuális úton terjedő betegségek által okozott érzékeny a komponensek a mikroflóra.

Egy nap alatt, egy kúp befecskendezését mélyen a hüvelybe, lehetőleg lefekvés előtt, éjjel. A kezelés időtartama 8 nap, de szükség esetén a kurzus az orvos által előírt módon növelhető vagy csökkenthető.

A menstruáció alatt a kúpok használata nem ajánlott, mivel a terápiás hatás jelentősen csökken. Ha egy nő tudja, hogy el kell kezdenie a menstruációt a másnap, akkor a kezelést el kell halasztani a kritikus napok végéig.

Alkalmazás terhesség és szoptatás idején

A gyógyszer felszívódása a szisztémás véráramlásban alacsony, de ennek ellenére a McMiore Complex kúpjait a nők nem használhatják a terhesség első trimeszterében. Ebben az időben a magzat minden belső szervét lefektetik, és a gyógyszer hatása az embrió magzati fejlődésére nem bizonyított.

A gyógyszer terhesség 2. és 3. trimeszterében történő alkalmazása csak akkor lehetséges, ha komoly indikációkat észlelnek az orvos célja és felügyelete alatt.

A Macrovror Complex alkalmazása a laktáció alatt óvatosan alkalmazható. Ha a gyermek a legkisebb negatív reakciókat alakítja ki, a kezelés azonnal leáll.

Mellékhatások

A gyógyszer egészét a betegek jól tolerálják. Azok a személyek, akik fokozott egyéni érzékenységet mutatnak a hatóanyag összetevőivel szemben, kialakíthatók a következő mellékhatások:

 • A hüvelyben égő;
 • Fokozott patológiás kisülés a nemi szervektől;
 • Viszketés a hüvelyben;
 • Idegen test érzékelése;
 • A nemi szervek nyálkahártyáinak és a kiütéseknek az allergiás természet genitáliáiban történő vörössége.

túladagolás

A McMiore hatóanyag felszívódása óta A komplex nagyon alacsony és a gyógyszer lokálisan hat, a túladagolás valószínűsége elhanyagolható. A kúpok ellenőrizetlen alkalmazása nem ajánlott, mert ennek ellenére a fent leírt mellékhatások előfordulhatnak.

A gyógyszer kölcsönhatása más gyógyszerekkel

Nem ajánlott a hüvely duzzadásának elvégzése a McMiiror Complex alkalmazásával egyidejűleg, ilyen eljárások eredményeként a kúpok terápiás hatása csökken.

Ha a Nystatin tablettákat szájon át egyidejűleg használja, óvatosan kell eljárnia az adagolással, hogy a túladagolás szisztémás jelei ne fejlődjenek.

Nem ajánlott odnovrmenno gombaellenes és baktériumellenes topikális készítmények - krémek, vaginális tabletták és gélek, ennek eredményeként, ez növeli a vaginális dysbiosis.

Különleges utasítások

Amikor kúpokkal kezeljük, a Macmirror Complex nőnek eldobható higiéniai párnákat kell használnia, mivel a terápia hátterében fokozható a nemi szerv elváltozásai.

A szexuális úton terjedő betegségek kezelésének mindkét szexuális partnerre át kell esnie, különben a fertőzés végtelenül továbbadódik egymásnak. A kezelés befejezése után a partnereknek átfogó vizsgálatot kell végezniük, és tesztelniük kell annak biztosítására, hogy gyógyuljanak.

A kúpok alkalmazása során a nőnek tartózkodnia kell a nemi közösüléstől, hogy ne zavarja a hüvely mikroflóráját.

Gyémánt analógok Macmirror Complex

A következő gyógyszerek terápiás hatásukban hasonlóak a McMiore-komplex kúpjaival:

 • Hexikon kúpok;
 • Diflucan gyertyák;
 • Livarol gyertyák;
 • Clotrimazole hüvelyi tabletta, krém;
 • Nystatin tabletták orális adagolásra;
 • Pimafucin kúpok.

Mielőtt az előírt gyógyszert a felsorolt ​​analógok egyikével helyettesítené, mindig konzultáljon orvosával. Ezek a gyógyszerek eltérő összetétellel, indikációkkal, ellenjavallatokkal és terápiás aktivitással rendelkeznek a fertőző ágensekkel szemben a Macmyor Complex kúphoz képest.

A gyógyszertárak adásvételi feltételei és a gyógyszer tárolása

A kúpok gyógyszertárakban csak orvosi rendelvényre kaphatók. Javasoljuk, hogy a gyógyszert gyermekektől távol tartsa, elkerülve a csomag melegítését és a közvetlen napfényt. A maximális tárolási hőmérséklet nem haladhatja meg a 25 fokot. A kúpok eltarthatósága a csomagoláson van feltüntetve, és a gyártástól számított 3 év.

Macmirror Komplex ár

A gyógyszer Makmiror Complex átlagára moszkvai gyógyszertárak kúpjai formájában 870 rubel.

Macmirror Complex

A leírás aktuális 2014/04/15

 • Latin név: Macmiror Complex
 • ATX kód: G01AH
 • Hatóanyag: Nystatin, Nyfaratel
 • Gyártó: DOPPEL FARMACEUTICI, S.R.L., Olaszország

struktúra

A hüvelykrém tartalmaz:

 • nystatin, nifuratel;
 • glicerin, nátrium-metil-parahidroxi-benzoát, propilén-glikol, a trietanol-amin, 30%, ksalifin, nátrium-propil-parahidroxi-benzoát, 70% -os szorbitoldatot, vízzel.

A vaginális kúpok összetétele a következőket tartalmazza:

 • nystatin, nifurat;
 • glicerin, titán-dioxid, nátrium-etil-parahidroxi-benzoát, zselatin, vas-oxid sárga.

A kibocsátás formája

Hüvelyi kúpok olyan buborékcsomagolású karton csomagolásban állítják elő, amelyben a kúp 8 vagy 12 darab.

Hüvelykrém 30 g tejszínt tartalmazó alumínium csőben állítják elő. Az applikátor (mérőfecskendő) is megtalálható a készletben.

Farmakológiai hatás

A gyógyszer antibakteriális, gombaellenes és antiprotozoális hatást fejt ki.

Farmakodinamika és farmakokinetika

Macmirror A komplex egy kombinált gombaellenes szer a helyi akció. A Nifuratel hatékonyan küzd számos baktérium-, gombás- és protozoa- Trichomonas vaginalis).

A nystatin egy gombaellenes antibiotikum. Megtöri a gombák membrán permeabilitását, amely után a sejt elpusztul. Különösen hatékony a gombák ellen Candida albicans.

A nystatin és a nifuratel kombinációja lehetővé teszi a gombaellenes hatás hatékonyságának növelését és a felhasználási célú felhasználási tartomány kiterjesztését.

A Macmicor Complex alacsony toxicitást mutat, így nem pusztítja el a fiziológiás növényeket, nem okoz dysbiotizációt, és gyorsan visszaállítja a hüvely normocenózisát.

Használati utasítások

Komplex kezelés vulvovaginális fertőzések, amelyeket a baktériumok, Candida gombák, klamidia és Trichomonas okoz.

Ellenjavallatok

A gyógyszer bármely összetevőjére való érzékenység.

Mellékhatások

Nagyon ritkán észleltek allergiás reakciókat - viszket és bőrkiütés.

A gyertyák és krémek használatára vonatkozó utasítások McMiror Complex (Módszer és adagolás)

A gyógyszer alkalmazásra kerül ingravaginalno.

Minden nap 8 napig feküdjenek az alkalmazás előtt 2,5 g tejszínnel. A gyertyákra vonatkozó utasítások Macromor A komplex ugyanaz, mint a kenőcs esetében, naponta egy kúpot kell beadni. A hatás maximalizálása érdekében a kúpot a hüvely felső részére helyezzük. Menstruáció után megismételheti a kezelést, ha szükséges.

Gyermekkorban nem alkalmazzák a vaginális kúpokat, ilyen esetekben ajánlott használni krém applikátorral.

túladagolás

A kábítószer-túladagolás eseteit nem dokumentálták.

kölcsönhatás

A gyógyszer más gyógyszerekkel való jelentős hatása nem bizonyított.

Tárolási feltételek

A gyógyszert 25 ° C-ot meg nem haladó hőmérsékleten, sötét helyen kell tárolni.

Eladási feltételek

A gyógyszertárakban a gyógyszert vény nélkül adják el.

Lejárat dátuma

Különleges utasítások

Ezzel párhuzamosan a szexuális partnereket kezelni kell egy férfi krémmel, hogy megakadályozzák a fertőzés újrakezdésének kockázatát. A nemi közösülésből tartózkodni kell a kezelés során.

A gyógyszer hosszú távú alkalmazása túlérzékenységi reakciókat okozhat.

Meg kell akadályozni a gyógyszer alkalmazását, amikor ez bekövetkezik allergiás reakció.

analógok

Terhesség és laktáció

Terhesség alatt nem ajánlott kenőcsöt és kúpokat használni. A terápia ideje alatt a szoptatást le kell állítani.

Vélemények a Makmiror Complex-ről

Az eszköz átlagos minősítése 4,75 pont az 5-ből.

A McMiore gyertyák komplex és pro krém pozitívak, minden beteg észreveszi az alkalmazási kényelmet, a szag hiányát, a hatóanyag hatékonyságát és gyorsaságát. A hiányosságok közé sorolják a kúpok kellemetlen sárga színét és a költségeket.

A McMiore Complex terhesség alatt is megtalálja a véleményét, annak ellenére, hogy ebben az esetben nem ajánlott.

A Macmirror Complex ára

A krém Oroszországban költségek 465 rubelt, Ukrajnában - 172 UAH.

Az ár a McMiore gyertyák Az összetett Oroszországban átlagosan 491 rubelt, Ukrajnában - 109 UAH.

Az orvosok azt ajánlják, hogy "McMiore", mi megértjük, miért a használati utasításból

A húgyúti fertőzésekkel járó emberek fertőzésének gyakorisága magas. Ennek okai eltérőek, beleértve a hasonló patológiákra való hajlamot. A "Macmirror" használati utasítás fontos azok számára, akik szisztematikusan szenvednek ilyen körülményektől. Bár a gyógyszert csak orvos írja fel, mégis szükséges megérteni tevékenységének sajátosságait.

Leírás és adagolási formák

A "Makmiror" egy szintetikus antibiotikum, amely a nitrofuráncsoporthoz tartozik. Leggyakrabban nőgyógyászat (komplex) és gasztroenterológia. Tulajdonságai nagyok:

 1. Antibakteriális.
 2. Gombaellenes.
 3. Protivoprotoziynye.

Fontos! Ez az antibiotikum enyhén toxikus, ezért sikeresen alkalmazható terhességi és gyermekgyógyászati ​​kezelésre.

A készítmény 2 fontos hatóanyagot tartalmaz: nystatin és nifuratel. Ezenkívül további felhasználásra került sor: szacharóz, talkum, zselatin, burgonyakeményítő.

Jelenleg a gyógyszertárakban csak 3 adagolási forma található:

 • 200 mg fehér színű tablettát édes cukorral. 10 db-os buborékfóliába csomagolva, továbbá egy karton dobozban.
 • Gyertyák vagy hüvelykúpok (500 mg). Ezek alakja ovális, világos sárga, barna színárnyalatú. A konzisztencia puha és zselé, ezért közvetlenül az ágyhoz való eljuttatásra kerülnek. Egy csomagban lehet 8 vagy 12 kúp, egyedi műanyag kapszulákba csomagolva.
 • Krém és sárga kenőcs. A hatóanyag koncentrációja 100 mg. Csomagolt csövekben 30 g.

Fontos! 1 gyertya 2,5 gramm tejszínnek felel meg, így a találkozó időpontjában cserélhetők egymással.

Farmakológiai hatások

Ezt az antibiotikumot sikeresen alkalmazzák a nemi úton terjedő betegségek széles körében férfiakban, nőkben és gyermekekben. Hatékonyságát kórokozók kezelésében találták meg, mint például:

 1. Salmonella.
 2. Atipikus enterobaktériumok.
 3. Shigillez.
 4. Giardiasisnak.
 5. Baktériumok bakteriális fertőzései.
 6. Gombás betegségek.

A hatóanyag negatív hatást gyakorolhat a bélrendszerre, így a kinevezés során a tejsavtermékek, például a joghurtok napi bevitelét írják elő, ami minimálisra csökkenti a károkat.

A gyors felszívódásnak köszönhetően magas a biohasznosulás, ami 98%. Ugyanakkor 50% -a változatlan formában ürül a vizelettel, a maradékot a májban és az izomszövetekben transzformálják.

Tabletták bevitele esetén a fő hatóanyag könnyen behatol természetes barnákon keresztül, beleértve a placentát is. Ezért a nők a helyzetben hozzárendelt krém vagy gyertya. Ebben a formában kizárják a hasznos bél mikroflóra káros hatásait.

Használati utasítás: amit az utasítás mond: "McMiore"

Az orvosok orvosolják a gyógymódot, ha olyan jelzések vannak, mint:

 1. A Helicobacter-gyel kapcsolatos gyomor-bél traktus pathológiája. Közülük: gastritis, gyomorfekély és nyombélfekély.
 2. Genitourináris fertőzés: urethritis, cystitis, pyelonephritis, pyelitis.
 3. A legegyszerűbb - lamblia, amoeba fertőzések.
 4. A Vulvoo egy vagális fertőzés, amelyet Candida gomba, Trichomonas vagy chlamydia okoz.

A "Makmirom" kezelést mind a komplex terápia összetételében, mind a szóban forgó gyógyszerek alkalmazásával végezhetjük.

Fontos! A hüvelyi fertőzés kezelésénél az antibiotikum mellett egy helyi típusú helyreállító szer is előírható.

Ellenjavallatok felhasználásra

A pozitív hatások ellenére bizonyos esetekben a gyógyszer bármilyen formában történő alkalmazása lehetetlen. Az ellenjavallatok között:

 • Egyéni intolerancia az antibiotikum komponensekre.
 • Az immunrendszer patológiái.
 • A vesék krónikus betegségeinek súlyosbodásával.
 • A férfiak számára nem kívánatos a gyermek fogantatásának tervezésénél, mivel hatással van a spermatogenezisre.
 • 6 év alatti gyermekek.
 • Neuropátia.
 • Szoptatás - a gyógyszer behatol az anyatejbe, és így a gyermek testébe. Ha azonban mindenképpen el kell fogadni, a HS-t leállítják a kezelés ideje alatt.

Ami a terhesség időtartamát illeti, az adatok eltérőek lehetnek. Például a tabletta formáját nem használják, mivel ebben a formában a gyógyszer behatol a gyomor-bélrendszerbe, és hátrányosan hat a mikroorganizmusra. A gyertyák és a krém esetében a kinevezés megfelelőségét az orvos határozhatja meg, figyelembe véve az anya előnyeit és a magzat állítólagos károsodását.

Mellékhatások

Mellékhatások léphetnek fel a hatóanyag felszabadulásának formájától függetlenül. A lehetőségek között:

 1. Allergia. Megjelenik bőrkiütés, viszketés, égő.
 2. Hányinger, hányás, keserűség a szájban, hasi fájdalom.
 3. Ritkán fokozott vérnyomás, hőmérséklet, általános gyengeség, rossz közérzet.
 4. Fejfájás, szédülés.
 5. A legritkább manifesztáció az anafilaxiás sokk és Quincke ödéma.

Nyilvánvaló mellékhatások esetén orvoshoz kell fordulnia. Talán az orvos visszavonja a gyógyszert vagy csökkenti a dózist. Bizonyos esetekben a gyógyszer megszakad.

Használat és adagolás

A kezelés időtartama, a gyógyszerforma és az adagolás egyedileg határozható meg a beteg állapota alapján. Ez az orvos feladata, de még mindig fontos tudni a kinevezés alapfunkcióit.

Tabletta

A húgyúti rendszert érintő fertőzésekkel a felnőttek napi 1,2 gramm felírásra vannak felosztva, több fogadásra, gyakran kettőre. A 6 évnél idősebb gyermekek esetében a súly alapján számolnak. Minden kilogrammonként - 60 mg gyógyszer. Egy ilyen patológiai tanfolyam legfeljebb 14 napig tart. A befejezés után számos tesztet rendelünk hozzá. Ha a mutatók még nem normálisak, akkor egy bizonyos idő elteltével egy másik tanfolyamot írnak fel.

Ha vulvovaginális fertőzést észlelnek, napi 3-szor 200 mg-os dózis. A kurzus időtartama 7 nap. Ha ilyen patológiát talál, akkor mindkét partnert kezelni kell. Ellenkező esetben a relapszus nem kerülhető el.

Lambloz: felnőttek 400 mg-ot írtak naponta 2 - 3 alkalommal. Gyermekek 15 mg kilogrammonként. A kurzus legfeljebb 5 napig tart. Emésztőrendszeri gyulladás - 400 mg naponta háromszor felnőtteknek és 10 mg gyermekeknek minden kg súlyban.

Fontos! Függetlenül a patológiától és a dózisoktól, nincs ok arra, hogy több mint három hétig vegye be a gyógyszert.

A recepció étkezés előtt vagy után, 2 óra múlva történik.

gyertyák

Nõknek nevezett nõgyógyászati ​​és urogenitális fertõzõ betegségek kezelésében. Az időtartam nem haladja meg a 7 napot, mivel csak a kezelőorvos határozhatja meg. Az alkalmazás sokasága - napi egyszeri használat előtt. Ne használja ezt a dózisformát menstruáció alatt. És nem neveznek szűznek sem.

Könnyedén helyettesítheti a gyertyákat. Az adagoláshoz egy 2,5 ml-es adagológépet használnak - ez 1 gyertyát jelent. A terápia sémája hasonló, mint a kúpok esetében.

Kompatibilitás más gyógyszerekkel és alkohollal

Egyértelműen tilos az alkohollal bármilyen formában és mennyiségben kombinálni. És ez a gyógyszer minden gyógymódjára vonatkozik. Ami a más gyógyszerekkel való kombinációt illeti, pillanatnyilag nincsenek adatok az interakcióról.

Fontos! Nincs befolyása a járművek reakciójának és vezérlésének sebességére.

Analógok vagy mi helyettesítheti a "McMiore"

Számos orvosi fórumon találkozhatsz a kábítószerrel és tippekkel kapcsolatos véleményekkel, mint helyettesítheted. De érdemes megjegyezni, hogy ilyen döntést csak orvos végez, figyelembe véve a Macmyros kezelés állapotát és dinamikáját. A hozzárendelhető lehetőségek közé tartoznak a következők:

 1. Viferon.
 2. Vagosept.
 3. Terzhinan.
 4. Osarbon.
 5. Furazolin.
 6. Clione.
 7. Candide.
 8. Atsilakt.
 9. Metovagin.

Az előkészítés költsége

A kérdéses antibiotikumot szinte bármely moszkvai gyógyszertárban vásárolhatja meg, St. Petersburg, Novosibirsk és más városokban. Egyes gyógyszertárakban a gyógyszer egy kicsit drágább lesz, másokban ez egy kicsit olcsóbb. Átlagos árak:

 • Tabletták (20 db) - 820 rubelből.
 • Gyertyák (8 darab komplexum) - 740 rubelből.
 • Krém (30) - 850 rubel.

következtetés

A "Makmiror" egy erős antibiotikum, amelyet az első használat óta használnak, az ismétlés gyakran szükségtelen. A gyógyszert kizárólag orvos írja fel, hogy egyértelmű jelzést adjon.