Illóolajok az archoz

Az illóolajok már hosszú ideje ismertek az emberiség számára. Ők voltak az első kozmetikai termékek a bőrápolásban. A hasznos tulajdonságok minden rajongójának köszönhetően ezeket az illatos anyagokat legendák és mítoszok borították le az ifjúságra, a szépségre és a szexuális vonzerőre gyakorolt ​​mágikus hatásuk miatt.

És az első mítosz már szerepel a névben - "illóolajok", bár nem rendelkeznek a hagyományos alapolaj tulajdonságokkal. Ezek olyan szerves olajszerű anyagok, amelyek könnyen elpárolognak szobahőmérsékleten anélkül, hogy nyomot hagynának. Kémiai összetételüknél a zsírok hiányoznak.

Hogyan lehet

Az illóolajok forrása csak növényi nyersanyagok. Aromás anyagok vannak jelen a levelekben, virágszirmokban, vesékben, gyümölcshéjben. Számos módszer ismeretes éteres extraktumot extrakció: a dinamikus adszorpciós (aktív szén alkalmazásával), extrakciós (szerves oldószer), extrakcióval (szén-dioxidos extrakció), Hydrodiffusion (a legtöbb korszerű módszer, amely nem igényel drága berendezéseket). Minden egyes növényfajta esetében egy bizonyos módszert alkalmaznak, amely lehetővé teszi a legmagasabb minőségű, kiváló minőségű termék elosztását.

Véleményünk szerint a növényi anyagból származó termék nem lehet drága. Ez nem teljesen igaz. Igaz ez bizonyos típusú észtereknél, például citrusféléknél, amelyeket gazdaságos préselési módszerrel állítanak elő.

Az olcsó is a lepárlás módszere. A lepárlás során a nyersanyagokat gőzzel vagy vízzel melegítik. A magas hőmérséklet elpusztítja a növényi sejteket. Az illékony anyagokat felszabadítják, és gőzzel a hűtőberendezésbe esnek, ahol olaj és víz keverékévé válnak. Mivel az illóolaj nem képes feloldódni vízben, könnyen elkülöníthető.

A legösszetettebb és leginkább drága módszer - anfleurage: a virágok szirmai (rózsák, mignonette, jázmin) állati zsírral telített szubsztrátumon vannak elhelyezve. A zsír a lehető legnagyobb mértékben elnyeli az aromát. És a kapott aromás zsíros masszából alkohol segítségével az illóolajat kivonják.

Így különböző termelési módszerek miatt a végtermék ára több száz rubeltől több ezerig terjedhet egy kis üveg illatos folyadék számára.

Hasznos tulajdonságok

A Föld vegetatív világa elképesztő és változatos. Minden fa, fűszál, virág saját alakja, színe és szaga. Így a növényekből származó illóolajok teljesen más, néha ellentétes tulajdonságokkal rendelkeznek. Néhány jobban megbirkózik a bőrrel kapcsolatos korral összefüggő változásokkal, segít felemelkedésben, másokban - bőrbetegségekkel, mások visszaállítják a víz-zsír egyensúlyt. Ezért az észterek előnyeiről szólva külön kell figyelembe venni minden olajat, és figyelembe kell venni a bőr típusát.

Száraz bőr A fiatalokban a természet ajándéka, de korával gyorsan elveszíti szépségét és ráncosodik, ezért intenzív nedvesedést igényel. Az illóolajok hasznosak az ilyen bőr ápolásában. Javítják az állapotát, csökkentik a pelyhesedést, viszketést és ráncokat.

 • A bőr alatti zsír termelésének ösztönzése - Kamilla, geránium, szantálfa, palmarosa.
 • Normalizálja a vérkeringést - Rózsa, rozmaring, citrom.
 • Stimulálja a sejtek megújulását - levendula, neroli, mirha, tömjén.
 • Hidratálja és megőrzi a nedvességet - Neroli, jázmin.

Olajos bőr, épp ellenkezőleg, ifjúságában sok bajt okoz a tulajdonosai számára (ápolt csillogó megjelenés, íny, nagyított pórusok). Korral a bőrsejtek megváltoznak, és megszűnnek a nedvességtartalom, a pórusok kúposak, és a zsíros fényűség eltűnik. De vannak problémák a rugalmassággal. Az illóolajok segítenek megbirkózni velük.

 • tisztítására - Levendula, teafa, citrom.
 • Csökkentse a szekréciót és szűkítse a pórusokat - rozmaring, bergamott, grapefruit.
 • Adjon megújító hatást - Levendula, citrom, boróka.

Normál bőr, sima, sima, foltok nélkül, peeling és fényes ragyogás - nagy ritkaság. Az észterek segítenek megőrizni ezt a bőrt fiatalnak és egészségesnek.

 • tisztítására - Narancs, citrom, rózsa.
 • tónus - geránium, boróka, rozmaring.
 • Van öregedésgátló hatása - teafa, jázmin.

a probléma a pattanások és a pattanások hajlamos bőre, különböző szabálytalanságokkal és sűrűséggel. Ilyen bőrre nagyon nehéz kiválasztani az ellátás eszközeit. Úgy tűnik, milyen olaj lehet, ha van zsíros egyensúlyhiány. De az éterek segíthetnek. Fontos, hogy pontosan alkalmazzuk őket és alkalmazzuk a sérült területet.

 • Baktériumölő tulajdonságokkal rendelkezik, az érlelő akne szakaszában alkalmazzák - Pénzverde.
 • A kiütések hatása (foltok, hegek) - Levendula. Kivételként szigorúan nem ajánlott tiszta formában használni.
 • Gyógyítja a pattanásokat, sima és polírozza a bőrt - ylang-ylang.
 • Fertőtlenítse a bőrt Mandarin, citrom, narancs, bergamott.

Szőrös bőr a regeneráció alacsony szintje, a ráncok és az életkor foltok megjelenése jellemzi, és nagyobb gondosságot és gondos gondosságot igényel. Természetgel nehéz küzdeni, de használhatja erejét, amely természetes termékekben van.

 • Sima ráncok és rugalmasságot biztosít - Neroli, pacsuli, szantálfa, rózsa, rozmaring.
 • Van lifting hatása - vetiver, jázmin.
 • Könnyítse (fehérítő hatás) és távolítsa el a pigmentfoltokat - citrom, tömjén.
 • Támogatja a sejtek regenerálódását - szerecsendió, ylang - ylang.

Annak érdekében, hogy ne csalódjon, ne várjon azonnal eredményeket. Az illóolajok, mint minden természetes összetevő, finom és fokozatos hatással bírnak.

Az illóolajok, például narancsolaj előnyeiről lásd a következő videót.

Tippek a használathoz

Az éterek teljesen biztonságosak, mert 100% -ban természetes anyagok. Ezért a dózis nem alapvető fontosságú, és "nem szabad elrontani a zabkását olajjal". Az illóolajok azonban nem csak elrontják, hanem károsak is.

Minden illóolaj lényege. Természetben ilyen erős koncentráció nem található. Szükséges, óvatosan figyelemmel kell lenni, előzetesen konzultálni kell egy szakemberrel, és figyelembe véve az összes ellenjavallatot.

 • Szükséges az olaj allergiás reakcióra gyakorolt ​​hatása a csuklóra történő alkalmazásával. A kapott bőrpír a test természetes reakciója a koncentrátumnak. Ha a viszketés és az égő érzés több mint 5 percig érezhető, akkor jobb, ha megtagadja a gyógyszer alkalmazását.
 • A bőrön az éter csak az alapolajjal történő keveréskor alkalmazható, a bőrtípus, a krém vagy az otthoni maszkok más alkotóelemei szerint (kivéve az akupresszúrás akupresszúrát). Az adagolás 2-7 csepp lehet 15 gramm alapon.
 • Kerülje a szemmel való érintkezést.
 • A citrusolajok a napsütés időszakában nem használhatók, mielőtt kimegyünk, és még inkább, mielőtt pihenhet a tengerparton vagy meglátogathatja a szoláriumot. Hozzájárulnak a melatonin kialakulásához a testben, ami nem engedi, hogy a barnulás pontosan feküdjön, de véletlenszerűen szétszórja sötét foltokkal, önkényes formában.
 • Teljesen minden éteres olaj egy egyedben rejlik, egyedülálló, csak a szaga, így amikor kiválasztja, nemcsak a bőr típusát kell figyelembe vennie, hanem a különböző ízek ízléseit is.
 • Az arcmosást és a fürdőt a testhez lehet gyakorolni. Ebben az esetben ne felejtsük el, hogy az észterek nem oldódnak vízben, ezért először keverni kell a szódával, sóval vagy mézzel.
 • A probléma bőrét fertőtlenítő észterek keverékével lehet törölni.
 • Hidratáló száraz - tökéletes gőzfürdőhöz. Az éterek elpárolognak a gőzzel együtt, és áztatják a bőrt.
 • Rendszeres maszkok és masszák éterekkel nagyon hasznosak.

Népszerű a kozmetikában

Több mint 2000 féle illóolaj van. Csoportokra oszthatók. A kozmetológiában a bõrre gyakorolt ​​hatás (felújítás, tisztítás, frissítés stb.) Megoszlik. Bár ez a felosztás nagyon feltételes, mivel ugyanaz az olaj többféleképpen is előnyös lehet.

A kozmetikai eljárásokhoz a legjobb észterek azok, amelyek kiküszöbölik az arc bőrhibáit, és megfiatalító hatással bírnak.

 • jázmin. Emelőeszközként mindenféle bőrre alkalmazható, ha etetikus koktél egyik elemeként használják. A rozmaring és a bergamott együttesen szabályozza a faggyúmirigyek működését, és meggyógyítja a gyulladást, javítva az olajos és a kombinált bőr állapotát. A levendula és a rózsa keveréke alkalmas az érzékeny bőrre. A száraz bőr nedves és rugalmas lesz, védi az ultraibolya fényt, megakadályozza a pigmentációt.
 • neroli. Narancsszirmból készül. Ez az egyik leghatékonyabb eszköz a fiatalító eljárásoknak. Megszünteti az életkor ráncokat, simítja a mimikát, eltávolítja az arcot a kis hajók látható mintázatáról. Meggyógyítja a pattanásokat. A bázisolajjal kombinálva az őszibarack varázslatos balzsam a finom és finom bőr számára a szem körül.
 • fenyő. Az õsi idõk óta a tûket égési és fagyásgátló kezelésre használják, regeneráló tulajdonságai alapján. Ezek a tulajdonságok hasznosak a kozmetikában is, hogy megvédjék a bőrt a külső agresszív környezetektől, hogy kiküszöböljék a gyulladásos bőrkiütést és általános megújulást.
 • Az olaj fenyő. Antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és gyulladással küzd, ezért tiszta formában akne és herpesz kezelésére alkalmazható. Gyorsan csökkenti és megszünteti a kifejezett bőrhibákat (az ödéma sürgősségi eltávolítása, gyors emelés).
 • cédrus. Pontosabban, a fenyőmagolaj - az egyetlen, amely nem rendelkezik ellenjavallattal. Vitaminokat és mikroelemeket tartalmaz, törődik az arc és a kéz száraz és fakuló bőrével. Vékony filmmel borítja, segít megőrizni a nedvességet, ugyanakkor nem akadályozza meg a légzést, és védi a külső káros hatásokat is.
 • boróka. Ezt a növényt népi gyógyászatban használják. Jellemzője a fiatalító hatás. A pórusok mélyen áthatolva és tisztítva őket, megakadályozza a pattanások megjelenését. Sebeket gyógyít. Javítja a hegeket. Tiszta formájában nem ajánlott. Jobb, ha a keveréket növényi olajjal 1: 2 arányban alkalmazzuk.
 • eukaliptusz. A sejtnövekedés fokozásának képessége értékes összetevővé teszi az öregedő bőr gondozását. Hasznos akne ellen.
 • bergamot. A bergamotton végzett kozmetikai eljárások következtében a pórusok szűkebbé válnak, és a faggyúmirigyek működése normalizálódik. A baktericid tulajdonságok nélkülözhetetlenné teszik az olajos és problémás bőrt. A bergamottolaj tinktúrájának hozzáadása a tonikhoz minőségi tisztító és frissítő hatású lehet.
 • mandarin. Az olaj a legszelídebb és lágy az összes citrusfélék, és ajánlott még a gyermekek és a terhes nők. Alkalmas öregedő bőrre. tonizál, frissíti, megkönnyíti a megkönnyebbülést és világosítja a pigmentfoltokat. Javítja színét és általános állapotát.
 • zsálya. Latinról fordítva, ez a növény neve "üdvösségnek" hangzik. A zsálya olajat pustuláris betegségekkel és más gyulladásos folyamatokkal kezelik a bőrön.
 • szegfű. A fűszeres vaj tiszta formájánál csak pontosan használják a források és a furuncles elleni küzdelemben. Olaj koktél, amely 2-3 evőkanál. l. kozmetikai olaj (jobb, mint a tengeri tyúk) és 3-4 csepp gerezd éter, óvatosan törődik a bőr által érintett akne. A bőrtónusok normál krémet szaggatják 1-2 csepp éterrel.
 • fahéj. Növeli a véráramlást, javítja a vérellátást. Bármilyen fajta bőr egyenletes színt és sugárzó megjelenést kölcsönöz.
 • pacsuli. Rendelkezik emelőhatással. Sikeresen küzd az öregedés jeleivel. Kombinálva mandulaolaj válik egy erős párásító (10 ml mandula 2 csepp pacsuli-éter és 4 csepp kamilla-éter) egyszerűen megszünteti pelyhesítés. Táplálják a bőrt a nedvesség krém, hatásának fokozására pacsuli (2 csepp), Ylang - Ylang (2 csepp) és grapefruit (1 csepp).

A legjobb otthoni maszkok és olajok a fakulás bőrére

Az ifjúságnak megvan a maga határa, mert mindegyikük egyedi. A kedvezőtlen környezet, a megfelelő bőrápolás hiánya, a génállomány jellemzői felgyorsítják a bőr öregedését és hervadását. Az arcbőr fakulás elleni hatékony maszkjai bármikor képesek a dermis állapotának jelentős javulására.

A maszkok, amelyeket otthon saját maguk főznek, segítenek:

 • A bőr védő tulajdonságainak aktiválása;
 • Javítani kell a vér és a nyirok áramlását;
 • Vigyázzon a ráncok megjelenésére;
 • Tegye fel a kollagén hiányát;
 • Állítsa vissza a bőrfelület turgorját;
 • Szüntesse meg a puffadtságot;
 • Távolítsa el az egyenetlen pigmentációt.

Ajánlások a puha, szétterülõ bőr ápolására:

 1. A nedvesség elvesztésének elkerülése érdekében a dermis minden típusa, beleértve a zsíros / problémás, rendszeres mélyhúzást igényel;
 2. Az eljárás előtt és után készítsen arcmasszázst;
 3. Ne használjon olyan hámlásokat és bozótokat, amelyek összetételében összetevők, amelyek károsíthatják a bőr integritását (zúzott csontok, kávébabok);
 4. Reggel és az esti krém alkalmazása előtt végezzen kontrasztmosást;
 5. A felhasználandó ellenjavallatok lehetnek az egyéni érzékenység az összetevők számára. Nemkívánatos reakciókban az allergéneket könnyen helyettesíthetik más komponensekkel.

Olajok öregedő bőrre

Azok a népi gyógymódok, amelyek a bőr hidratálásához optimális táplálékot biztosítanak, növényi olajok és aromakompozíciók alapján készülnek. Hipoallergének, mindenféle dermiszre alkalmasak. A természetes összetevők könnyen észlelhetők a bőrön, a vitaminok és ásványi anyagok hatékonyabban működnek, mint a szépséginjekciók.

Fiatalító illóolajok - szantálfa, mirha, muskátli, zsálya.

Az öregedő bőr legjobb alapolajjai:

 • tengeri homoktövis;
 • zöld kávé;
 • kókuszdió;
 • jojobaolaj;
 • szőlőmag;
 • mogyoró;
 • mandula.

A legjobb receptek otthoni arc maszkok öregedő bőrre

Maszk száraz, fakuló bőrre

Az eredmény: az arc száraz, kiszáradó bőre rugalmasabbá és rugalmasabbá válik. Az epidermisz felső rétege megkapja a maximális nedvességet, az utánzó ráncok ki vannak simítva. Javasoljuk, hogy 60 év után vizsgálja meg a hatékony otthoni maszkokat.

összetevők:

 • 30 gr. krém (25-30% zsírtartalom);
 • 7 ml aloe juice;
 • 2 tojássárgát;
 • A, E.

Előkészítés és alkalmazási mód: sajtoljon zamatos gyümölcslevet gézzel vagy fokhagymával. Combine the yolks with aloe, klasszikus krém, adjunk hozzá egy milliliter folyékony vitaminokat. Törölje le az arcot kozmetikai szalvétákkal, és tegye rá a terméket széles ecsettel. Az akció időtartama mínusz 25-30, majd a petrezselyemgyökér meleg levesével mossa le.

Fontos tanácsok a szerkesztõktõl

Ha javítani szeretné a haja állapotát, különös figyelmet kell fordítani a használt samponokra. Rémisztő szám - az ismert márkák samponjainak 97% -ában vannak olyan anyagok, amelyek mérgezik a szervezetünket. A fő összetevők, amelyek miatt a címkéken lévő összes bomlást nátrium-lauril-szulfát, nátrium-lauril-szulfát, kókusz-szulfát jelölik. Ezek a vegyi anyagok megsemmisítik a fürtök szerkezetét, a haj törékennyé válik, elveszíti az elaszticitást és az erőt, a szín elhalványul. De a legszörnyűbb dolog az, hogy ez a mocsár a májra, a szívre, a tüdőkre jut, felhalmozódik a szervekben és rákot okozhat. Javasoljuk, hogy ne használja azokat az eszközöket, amelyekben ezeket az anyagokat megtalálják. Nemrégiben szerkesztői részlegünk szakértõi elemezték a nem szulfát samponokat, ahol az elsõ helyet a Mulsan Cosmetic pénzeszközei vették. Az egyetlen természetes kozmetikum gyártó. Az összes terméket szigorú minőségellenőrzési és tanúsítási rendszerek szerint gyártják. Javasoljuk, hogy látogassa meg a hivatalos online áruházat mulsan.ru. Ha kétségei vannak a smink természetességével kapcsolatban, ellenőrizze a lejárati dátumot, nem haladhatja meg a tárolás egy évét.

Maszk a zsíros, szétterülõ bõrre

Eredmény: A porózus elszívó bőr ápolásának célja a rugalmasság javítása és a külső mirigyek váladékozásának csökkentése. Használat jelzése - életkorváltozások, az arcszimmetria megsértése, ismétlődő gyulladások. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a legjobb arcmasszákkal.

összetevők:

 • 20 gr. zabpehely;
 • 10 gr. tejföl 10%;
 • szantálfa és ciprus illóolajok;
 • tojást.

Előkészítés és alkalmazás: hegesztés, vastag zabpehely, hűvös, 35 fok. Vegyük fel a tejfölt és a tojássárgát, egy külön tálban fehérített fehérjét és aromakompozíciót egyesítünk. Rasparit arca a kamilla kivágása fölött, és alkalmazza a maszk első részét (tejföl, zabkása és tojássárgája) egy negyed órára. A dermis megtisztítása után az illóolajokkal tágított pórusokkal kezelje az illóolajokat. Várja meg teljesen száraz, finoman öblítse le a növényi kivágást.

Megnyomó maszk a felszívódó bőrre

Eredmény: az arc elhalványuló bõrje, a rugalmasság és a rugalmasság elvesztése, az ovális eltorzulása, az arcvonások megrongálódása. A népi receptek természetes kollagénnel telítik a bőrt, helyes életkorral kapcsolatos változásokat. Végezzen el emelési eljárásokat egy 10-12 alkalomról egy negyedévente.

összetevők:

 • zselatin;
 • 3 ml olívaolaj;
 • 5 ml mogyoróolaj;
 • 20 ml sárgarépalevet.

Előkészítés és alkalmazás: hígítsuk fel a granulátumot meleg sárgarépalevinben, amíg teljesen fel nem oldódik. Adjunk hozzá alapolajat és melegítsük elő vízfürdőben 45 ° C-ra. Vigyen fel egy szivacsot a tiszta arcra az állából a homlok felé, kissé felhúzva a bőrt. Készítsen néhány réteget, várjon 40 percet. Távolítsuk el maszkfilmként, fájdalmakkal először melegítsük fel meleg táptalajjal, majd öblítsük le.

Videó Recept: Super Lifting Face Maszk az elhalt arc bőrre 30, 40 és 50 év után

Hidratáló maszk a felszívódó bőrre

Az eredmény: a saját kezével hosszú idõre hatalmas hidratáló készíthetõ. Ez a maszk az arc és a nyak bőréhez nélkülözhetetlen az őszi-téli időszakban, javítja az oxigén lélegzetét, megőrzi és telíti az életet adó nedvességet, a lipideket és a vitaminokat.

összetevők:

 • 7 ml glicerint;
 • uborka;
 • 4 ml jojobaolaj;
 • 9 g. kukorica liszt.

Előkészítés és alkalmazás: húzza le a friss zöldséget a héjból, és keverje össze egy keverővel. Adjunk hozzá lisztet, adjunk hozzá glicerint és vajat. Spread egy vastag réteget az arc és a nyak, ellenáll a kompozíció fél óra. A kozmetikai szalvét eltávolítása után törölje le a kaptát a bőr fű felületével.

Masszázs olajjal való elhalványodáshoz

Eredmény: otthoni maszkok az elhomályosodó bőrre, olajokkal táplálják, lehúzzák az összes ráncot, javítják a vér mikrocirkulációját, megakadályozzák az öregedési folyamatot.

összetevők:

 • 3 ml máglya;
 • 3,5 ml barackmagolaj;
 • neroli illóolaj;
 • rózsafa illóolaj;
 • 2 burgonya.

Előkészítés és alkalmazás: sütjük a gyökeret a sütőben, lehúzzuk, villa segítségével gyúrjuk. Még nem hűtött burgonyával a növényi és illóolajok bejutására. Távolítsa el a sminket, készítse el a dermis-t (mosd meg a gyógynövény infúzióval), terjessze a táplálék összetételt az arcra. 35 perc elteltével az eljárás befejeződhet a jégszeletek törlésével (masszázsvonalakon).

Maszk öregedő bőrre mézzel

Eredmény: az öregedő bőr maszkjára vonatkozó receptek, méhészeti termékeken alapulva, a dermisz tónusainak felgyorsítása, az anyagcsere folyamatok felgyorsítása.

összetevők:

 • 12 g. méz;
 • 15 g. méhviasz;
 • 12 ml olívaolaj;
 • kivi.

Előkészítés és alkalmazási mód: az érett gyümölcs homogenitását, az olaj beolvasztását vízfürdőben, olvasztja be a zúzott viaszt. Nagyon gyorsan, mindent (úgy, hogy a viasznak nincs ideje lehámozni), fel a bőrre. Állítsa be az időzítőt 12-17 percig, a jel után távolítsa el a maszk maradványait.

Maszk az agyagból készült bőröblítéshez

Eredmény: a bõrbõl készült maszkok javítják az arcszínt, enyhítik a pattanásokat, pattanások kezelésére. A kozmetikai agyag gyengéden tisztítja, eltávolítja az életkorral összefüggő arcdaganatokat.

összetevők:

 • 17 g. kék agyag;
 • 1 tabletta spirulina;
 • 6 ml kakaóvaj.

Előkészítés és alkalmazás: spirulina zúzott egy habarcsban, kombinálják agyaggal, adjunk hozzá egy kevés meleg zöld teát, és hagyjuk 3,5 órán át. Végül adjunk hozzá kakaóvajat. A Rasparit dermis egy kalendula tömörítésével, a perc összetételét 25-re állítja. Ezután távolítsa el a maszk maradványait, a tápláló krémet használó eljárás után.

Maszk a banán bőrének elszáradására

Eredmény: a thai szépségek öregedő arcbőrének ellátásának fő titka egy banán maszk. Fehéríti az arcát, sima, még mélyen utánozza a hajtogatásokat, megakadályozza a dermis kiszáradását és kimerülését.

összetevők:

 • banán;
 • fahéj;
 • 8 g. kókuszolaj;
 • citromfű illóolaj.

Előkészítés és alkalmazás módja: a gyümölcsöt csipetnyi fűszerrel zúzzuk össze éteres és kókuszolaj hozzáadásához (nem lehet melegíteni). Körkörös mozdulatokkal elosztva, és fél óráig hagyja aktív komponenseket. A kozmetikai szalvéták segítségével távolítsa el a nem áztatott készítmény maradványait.

Azt is ajánljuk, hogy olvassa el az idősekkel kapcsolatos és elhalványuló bőrre vonatkozó receptet, zabpehelyet, banánt, sárgáját, mézet és húsleveset.

Maszk a tejföl öregedő bőréhez

Eredmény: öregedő bőrápolás, tejtermékeken alapuló, mindenféle dermiszre alkalmas. Mély táplálkozás, tejzsírral való telítettség, rugalmasság és bőrtónus helyreállítása.

összetevők:

 • 18 g. rozsliszt;
 • 20 gr. tejföl;
 • 2 ml olívaolajat.

Előkészítés és alkalmazás: minden összetevőt össze kell keverni, táplálék összetételt kell alkalmazni a micelláris vízzel tisztított arcra. 8 perc múlva levesszük le a rózsaszín húslevesét.

Maszk az élesztő bőrének fakulásához

Az eredmény: soha nem késő elkezdeni kezdeni egy elhalványuló bőrt. A mágikus, természetes eljárások javítják a dermis megjelenését, töltik fel a sejteket vitaminokkal és ásványi anyagokkal, felgyorsítják a regenerációs folyamatokat.

összetevők:

 • 17 g. élesztő;
 • 22 g. joghurt;
 • petrezselyem levelei.

Előkészítés és alkalmazási mód: a zöldséget a gyümölcslé elkülönítésére, a préselt gombás mikroorganizmusok és a nem cukrozott joghurt keverékével keverjük össze. A dermát ásványvízzel mossa le, és készítse el a kompozíciót körkörös mozdulatokkal. Elegendő 12 percig állni, eltávolítani éteres vízzel (rózsafa).

A keményítő kifakult bőrének maszkolása

Eredmény: a megfelelő gondozás nélkül a bőr elszáradása 35-40 év után kezdődik. De ezek a folyamatok, akkor lehetséges, hogy forduljon vissza a rendelkezésre álló burgonya keményítő.

összetevők:

 • 25 gr. keményítő;
 • 10 gr. főtt bab;
 • 17 ml shea vaj;
 • 8 ml krém (alacsony zsírtartalmú 10-15%).

Előkészítés és alkalmazás módja: forraljuk fel a babot, hogy a burgonyapürét egy keverőbe helyezzük. Kombinálja az öregedésgátló maszk minden összetevőjét és terjessze az arcra. 18-20 perc elteltével távolítsa el a kozmetikai szivacsot. 8-14 munkamenetes emelési eljárások lefolytatása.

Videó: Az otthoni bőrápolás - tippek!

Megtörtént! Végül elbúcsúztam a ráncoktól! Sok ráncos arc volt. A hagyományos eszközök nem segítenek. De egy 2 hetes gyógymód megmentett engem a ráncoktól, és minden bőrt felhúzott és felfrissített, használt. további információ

Flabby elnyelő arcbőr: mit kell tenni az ellátás szempontjából

Minden nő legkedveltebb álma örök fiatalság és szépség. De az idő, sajnos, könyörtelen, és most a tükör nem fiatal arcot mutat, hanem egy arca fanyar és fading bőrrel. És mégis ez még nem egy mondat - az életkorral kapcsolatos változásokkal küzdhetünk és harcolnunk kell. Az arca fáradságos bőrét mindig alkalom arra, hogy gondolkodjon azon, hogy mit kell tennie, és meg kell változtatnia az ápolást illetően. Tudnia kell, milyen esszenciális olajok és maszkok, modern krémek és speciális gyakorlatok segítenek a gondozásban, és visszatérnek egy fiatal és virágzó megjelenéshez.

Az életkorral kapcsolatos bőrproblémák elsősége az otthoni krémek és maszkok. Jó segítséget jelentenek a fiatalok elleni küzdelemben, könnyen felkészíthetők, a szabad hozzáférésben számos recept megtalálható minden ízléshez. Bizonyos esetekben ezek a gyógyszerek a természetes összetételük miatt még jobbak, mint a bolt kozmetikumok, idővel teszteltek. Az illóolajokkal gazdagodhatnak és szükségessé válhatnak. Különösen jó a bőre felszívásához, a boróka és az ánizs. És persze, ne felejtsd el az arc töltését. Végtére is, az izmokat, amelyek támogatják a bőrt kell tonizálni. Ehhez elegendő kiválasztani a gyakorlatokat és rendszeresen végrehajtani azokat.

Mi a teendő a fanyar, fakulékony bőr helyreállításához: maszkok és illóolajok

Gyakran egy nő életkora az arc fáradságos, szétterülõ bõrje: mit kell tenni ahhoz, hogy visszaállítsa? A szalon eljárások meglehetősen hatékonyak, de nem olcsóak, ráadásul időt vesz igénybe, ami mindig hiányzik a semmiért. Cserélje őket otthon maszkkal. Rendkívül hatékonyak, nem igényelnek különleges költségeket, és egyidejűleg eltávolítják a többi problémát: túlzott szárazság vagy zsírosodás, irritáció, kibővített pórusok a hervadás helyes jelei. Ezért, hogy teljes otthoni gondoskodást válasszon, figyelembe kell vennie a bőr típusát.

Maszkok és illóolajok a lusta és halk bőr helyreállításához felbecsülhetetlen értékűek. Íme néhány hatékony recept.

Maszkok bőr típus szerint

A száraz bőr gyorsan elveszti a nedvességet, csökkenti az életkorát, elveszíti hangját, és hajlamos a hámozásra. Meg kell nedvesíteni és táplálni, és ez a maszk az arc elhalványuló bőrére. Különösen hatásosak olyan összetevők, mint a tojássárgája, a túró, a főtt burgonya. Kipróbálhatja a következő recepteket:

 • Mash egy kis főtt burgonyát egy teáskanál olíva (vagy más növényi) olaj, tegyen 100 g reszelt almát és a tojássárgáját. Vigye fel a maszkot a megtisztított arcra (de ne a szeme alatt!) És tartsa fél órát.
 • Egy másik, 15 perces maszk: egy evőkanál túrósüteményt fél teáskanál kámforolajjal és tojássárgájával, adjunk hozzá egy kis almalévet. A bőrön levő maszkok mosása után nedvesítőt kell alkalmazni.

Az olajos fáradt bőr általában szürkés színű, a pórusai tágulnak, aktívan veszítenek kollagénnel, vele és rugalmassággal. Jó tojásfehérje, paradicsom, savanyú káposzta. Itt van néhány tonizáló maszk recept:

 • A tojásfehérjét fél teáskanál citromlével keverjük, egy tiszta arcra negyedóránként. Ezután tápláló krémet kell alkalmazni.
 • Jó a megújuláshoz és a regenerálódáshoz és a paradicsom maszkhoz: egy paradicsomot bőrhéj nélkül, adjunk hozzá egy teáskanál mézet és joghurtot. Fél óra múlva öblítse le a tápláló krémet.

Segítők éterek

Hűséges asszisztensek a fiatalok és a szépségért folytatott küzdelemben az illóolajok. Az arc elhalványuló bőrére csak üdvösség lesz. A házmaszkok részét képezik, egyszerűen a fő növényi olaj alapján. A tiszta, higítatlan illóolajok túlságosan befolyásolják a bőrt és irritációt okozhatnak. Mindazonáltal felülmúlják az antioxidáns tulajdonságokat, ezáltal lelassítják az öregedési folyamatot.

Az illóolajok a bőrükre gyakorolt ​​hatásukban különböznek egymástól. Például a neroliolaj (narancsvirágok) erős megújító és megnyugtató hatása elengedhetetlen, amikor az életkor elkezdi mondani. Alkalmazza így:

 • Adjunk hozzá néhány cseppet az alap növényi olajhoz (kókuszdióból, makadámiából, szőlőmagból) és óvatosan masszírozza az előzőleg tisztított arcot.
 • A még jobb frissítéshez és tonizáláshoz kipróbálhatja ezt a technikát: egy teáskanál vizet hígított mézet, adj hozzá egy csepp neroliolajat és fagyassza be. Ezzel a jéggel naponta kétszer törölje az arcát.

A zsíros, zsíros bőr tökéletes olaj, a boróka bogyókból. Főbb tulajdonságai - a pórusok szűkülése, a felesleges faggyú eltávolítása, kiváló tonizáló hatás - pontosan erre van szükség. A borókaolaj megfiatalító hatása abból adódik, hogy javítja a vérkeringést a bőrön, segít oxigénnel és tápanyagokkal telített.

 • Kitűnő maszkot kapunk a tojásfehérjétől és három vagy négy csepp olajból. 15 percig, majd élvezze az érzés frissességét és feszességét az arcon.

Gondoskodik a puha és fading bőrről: receptek otthoni krémekhez és gyakorlatokhoz

Jó segítség a gondozási megereszkedett és öregedő bőr lesz arckrémek haza. Az előkészítés igényel némi erőfeszítést, de egyes elemek nem annyira olcsó, de kapnak alapok lesznek pontosan ismert, és teljesen természetes összetételét, anélkül, hogy káros vegyi anyagokat, tartósítószereket, ízesítőanyagokat és a hormonok. Ezeket a krémeket használnak, olyan alkotókkal méhviasz, glicerin, lanolin, növényi olajokat, így azok jobban Előfoglalt. A hatás a hazai jogorvoslati lehetőségek nem rosszabb, mint a boltban, és a folyamat az előkészítés - nagyon izgalmas, az igazi szépség az alkímia. Népszerű receptek otthoni krémek és gyakorlatok kapnak a cikk későbbi részében.

Az otthoni krémek receptjei az arc elhalványuló bőrére meglehetősen egyszerűek, meglehetősen kedvező árú összetevőket tartalmaznak, ezért elég lehet főzni egy párat és értékelni az eredményt.

 • Ha a bőr hajlamos a zsírokra, akkor 2 evőkanál kell. kanál friss citromlevet és 1 teáskanál glicerint. Vegyesek. Egy másik tálban egyesítse a tojássárgáját, a mézet (1 teáskanál) és a növényi olajat, akkor oliva (1 evőkanál). Keverjük össze mindkét vegyületet, adjunk hozzá 5-6 csepp kámforolajat és ostorozzunk keverővel.
 • Ha a bőr száraz, illik az alábbi recept. Szükség van olvad vízfürdőben lanolin és méz (teáskanál), hogy ugyanazt a pour, keverés, mandula olaj (2 evőkanál. Kanalak), és azonos mennyiségű forró vízzel. Beat turmix.

Ezek a meglehetősen egyszerű hazai jogorvoslat nem rosszabb, mint a professzionális kozmetikumok.

De ne felejtsd el az arc elhalványuló bőrének gyakorlását. Itt van egy jó komplexum, amely segít a fiatalok megőrzésében. Minden gyakorlatot 10 másodpercig kell végrehajtani:

 1. Először meg kell húznia a szemek sarkát a templomokhoz, és ellenálljon ennek a mozgásnak.
 2. Ezután maximálisan húzza az alsó szemhéjakat, és csukja be a szemét.
 3. Nyomja az ujjait az arcán, és húzza le őket, leküzdve az ellenállást.
 4. A hüvelykujjával megragadhatja az arcokat belülről, és nyújtsa őket oldalra, miközben megpróbálja megnyomni őket a fogakhoz az izmok erejével.

Tegye ezt tiszta kézzel és arcra, majd maszkot vagy krémet alkalmazzon. A siker kulcsa, mint bármelyik torna, a szabályosság. A krémek, maszkok és olajok egyidejű összetett alkalmazása, ha nem helyreállítja a fiatalokat a bőrre, akkor jelentősen kiterjeszti.

Top 10 illóolaj az arcfiatalításhoz. Az olajok maximális hatékonyság érdekében történő alkalmazására vonatkozó szabályok

Amikor az első ráncok jelennek meg, és utánuk mélyen gyűrődnek, a nők elkezdenek olyan módszereket keresni, amelyek lassítják az életkorral kapcsolatos változásokat. Számos eszközzel lehet segíteni a halványuló bőr fiataljainak meghosszabbításában. Az illóolajok sokfélesége közül nyilvánvalóan figyelemre méltó. Megtalálhatók a sminkben az érett bőrért. És meg lehet vásárolni tiszta formában, hogy hozzátesszük a maszkok vagy krémek. Beszéljünk arról, hogy mely illóolajok alkalmasak a megfiatalításra és a helyes működésre.

Illóolaj - a női szépség természetes gyógymódja

A nő bizalmát a saját ellenállhatatlanságához gyönyörű arccal kezdődik. A vonzónak tartása fontos nem csak fiatal korban. Az évek során a megjelenésért való gondoskodás nem veszíti el a jelentőségét. 40-50 év után azonban más feladatokat is be kell állítani. A felnőttkorban előtérbe kerül a vágy, hogy megszabaduljon a "varjú lábától" és utánozza a ráncokat. Miért tűnnek el a szépség az évek során? Ezek a következmények:

 • alvás és stressz hiánya, túlzott terhelés;
 • évelő rossz szokások;
 • az alultápláltság, a káros termékek használata;
 • a külső tényezők állandó hatása;
 • belső változások, különösen hormonális kudarcok;
 • a bőr nedvességtartalmának elvesztése;
 • a vér mikrocirkulációjának romlása;
 • lassítja a sejtregeneráció folyamatát.

Sajnos mindez elkerülhetetlen. De ne maradjon tétlen. Az öregség elleni küzdelemben egy bölcs megközelítés sok éven át visszaszorítja. Tehát melyik fegyver?

Az illóolaj természetes eredetű termék. Ez egy olyan összetevő, amelyet otthoni szépség receptekhez használnak, vagy az anti-aging sorozat összetételében keresi. Néhány csepp illóolaj, amelyet a bőrre alkalmaznak, csodákat tehet.

Ellenjavallatok

Ez az összetevő ritkán okoz allergiát. Vannak azonban ellenjavallatok. Nem szükséges a terhes nők, valamint a szoptató anyák kísérlete. Egyéni intolerancia is lehetséges - senki sem mentes ettől. Ami jó, egyesek esetleg nem alkalmasak másoknak. Ez nem csak az illóolajokra vonatkozik, hanem más kozmetikai termékekre is.

Olajfunkciók

Az illóolajokat rendszerint tökéletesen érzékelik, és a következő funkciókat látják el:

 1. hidratáció;
 2. telítettség vitaminokkal;
 3. táplálkozás hasznos anyagokkal;
 4. a vérkeringés stimulálása;
 5. tisztítás;
 6. a megkönnyebbülés összehangolása;
 7. a kontúr meghúzása;
 8. ráncos simítás.

Folyékony bőr, amelyre a leginkább szükség van az intenzív hidratálásra, a sejtregenerációs folyamatok stimulálására és a szabad gyökök hatásainak védelmére. A ráncokkal szemben helyesen kiválasztott olajok megbirkózni fognak ezekkel a feladatokkal. Készítenek feltételeket a bőr megújításához és színének javításához. Még akkor is, ha nem büszkélkedhet azzal, hogy fiatalkorukban úgy néznek ki, mint az évek, amikor éltek.

Top 10 illóolaj ránctalanításhoz

Az epidermisz öregedésének késleltetésére szinte minden illóolajnak számos hasznos tulajdonsága van. Emiatt sokoldalú, jótékony hatást fejtenek ki a bőr szövetére. Vegye figyelembe, hogy az illóolajok az arcról a ráncokról, az első tíz leghatékonyabb.

vörösáfonya

Fiatalító hatás és a korai öregedés megelőzése. Jótékony hatást gyakorol a bőr elszáradására. Hatékony antioxidáns. Megakadályozza a szabad gyökök káros hatásait. Az egyik leghatékonyabb éter az életkorral kapcsolatos változások leküzdésére.

Teafa

Olyan eszközként szolgál, amely gátolja a káros mikroorganizmusok létfontosságú aktivitását, ami rossz hatással van a bőr állapotára. A tisztított pórusok szabadon lélegeznek, az epidermisz szöveteit oxigénnel telítik. Ennek következtében az öregedési folyamatok lelassulnak. Antiszeptikus hatást fejt ki. Néhány csepp olaj, naponta hozzáadva a krémhez, jelentősen meggyógyítja a bőrt. Ezenkívül az anyag rugalmasságát és rugalmasságát a fáradt bőrre visszaveri.

A rózsaszirmok illóolaját finom és mély ráncok finomítására használják. Tökéletesen frissíti a bőrt, visszaállítja a hangját. Támogatja a sejtek regenerálódását. Eltávolítja az életkorral kapcsolatos pigmentációt. Megszünteti a peelinget és megakadályozza a szárazságot. A dermist hasznos anyagokkal táplálja. Eltávolítja az irritációt, megállítja a gyulladást. Alkalmas az egész arc bőrére, beleértve a szem körüli területet is.

Búzacsíra

Híres az emelő hatásért. Az arc körvonalait jobban feszesíti. A bőr felújításához, simításához, az epidermisz helyreállításához, a bőr vitamin és egyéb tápanyagok telítődéséhez. Rugalmasságot biztosít, visszaállítja a rugalmasságot. Törli a szennyeződések pórusait és eltávolítja a toxinokat. A fokozott érzékenységre alkalmazható.

levendula

Gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Ideális az öregedő bőr gondozásához. Hatékonyan harcol a ráncok ellen, és megakadályozza az újak kialakulását. Van gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, regeneráló, védő hatása. Elősegíti a korai öregedést okozó méreganyagok eltávolítását.

eukaliptusz

Megakadályozza a kiszáradást. Nedvességgel telíti a bõrt, ezáltal megakadályozza a ráncok megjelenését a bõrön. Stimulálja a sejtek regenerálódását. Még a mély ráncok eltávolításával is. Ezenkívül megöli a baktériumokat, fertőtlenít. Növeli a bőrt különböző jótékony hatású anyagokkal. Pozitív hatással van az arcszínre.

pacsuli

Működik a celluláris szinten. Aktiválja a regenerációs folyamatokat. Sebgyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Kiválóan mélyíti a mély ráncokat, és a kisok gyakorlatilag eltűnnek az arc felszínéről. Acts sokoldalú: táplálja, tonizálja, hidratálja, frissíti. Segíti a rugalmasság helyreállítását, és meghosszabbítja a bőr fiatalosságát.

citrom

Elősegíti a bőr megújulását. Csúszik a ráncok belülről. Segíti az életkorral kapcsolatos változások megnyilvánulását. Védi a kollagénszálakat a károsodástól. Tisztítja a pórusokat. Visszaadja a fakuló bőr sugárzó megjelenését. Megszünteti a pigmentációt, javítja az arcszínt.

Gerani

Lassítja a bőr öregedési folyamatát. Módosítja a cserefolyamatokat. Megakadályozza a nedvesség elvesztését. Segít a túlfűtött dermisnek a normális állapotba való visszatéréshez. A ráncokat nem érzékeny. Hatékony a "varjú lábai" elleni küzdelemben.

mogyoró

Dörzsöli a ráncokat. Rugalmasságot biztosít. Megakadályozza a bőr korai öregedését. Érrendszeri hálók kezelésére alkalmas. Tökéletesen tisztítja a pórusokat. Megszünteti a peelinget. Visszaállítja a dermist a környezeti tényezők hatására.

A fenti illóolajok összetevői hatékonyak a bőr öregedése ellen. A rendszeres használat során néhány héten belül egy nő értékelheti az első eredményeket.

A hatékony olajok további listája

A választék nem ér véget tíz helyen. A bőr megújulásához szükséges illóolajokat számos természetes nyersanyagból nyerik ki. A lista világosan mutatja, hogy a választás e tekintetben széles. Tehát, hogy a kimenő fiatalok segítsék az étereket:

 • ánizs;
 • citromfű;
 • mandarin;
 • boróka;
 • neroli;
 • bazsalikom;
 • ciprus;
 • szantálfa;
 • mirha;
 • levendula;
 • zsálya;
 • muskátli;
 • szőlőmag.

Nem mondható el, hogy ezek az olajok ugyanolyan hatást gyakorolnak a bőrre. Igen, mindezeknek az anyagoknak meg kell akadályoznia az idő előtti öregedést. De mindez a test egyéni jellemzőitől függ. Ezért fontos megtalálni az Önnek leginkább megfelelő illóolajat.

Nem érdemes kezelni az első sikertelen kísérletet. Próbáljon meg egy másik olajat vagy többféle kombinációt, és biztosan megtalálja a "mahag" -t.

Az illóolaj megfelelő használata

Válasszon ki egy pár olajat állandó használatra - nem elég. Meg kell érteni, hogyan kell őket helyesen alkalmazni a maximális eredmények elérése érdekében. Vegye figyelembe az alábbi tanácsokat:

 1. Nem szükséges a ráncokból származó illóolajokat tiszta formában használni. Gondoskodjunk vele rendszeres krémmel vagy adjuk összetevőként arcmasszában. Alapként tej, tejszín, méz vagy hordozó lehet olíva, mandula, tengeri tyúk és más olajok formájában.
 2. Az első alkalmazás előtt egy ismeretlen anyag arcán végezzen allergiás vizsgálatot. Ehhez kenje meg a bőrterületet a fül mögött, és nézze meg 8-10 órán keresztül. Ha nincs vörösség és irritáció - akkor szabadon használhatja a gyógymódot.
 3. Számos illóolajat kombinálhatunk egy alappal. Az összetevők kombinációja kölcsönösen előnyös lehet egymás kiegészítésére.
 4. Ne haragudj. Egyszer használatos, csak 2-3 csepp éter elegendő.
 5. A dúsított krém-észterek vagy egyéb eszközök alkalmazása csak tiszta felületen szükséges. Kívánatos, hogy mosás után a bőr nedves marad. Kívánt esetben micelláris vizet, krémeket vagy tonikot használhat. Az eljárások legjobb ideje az esti. Az álomban a frissítési folyamatok aktiválódnak. Éjjel nagyon hasznos a letétbe helyezett alapok hatása. Ez nem jelenti azt, hogy reggel nem használhat speciális kozmetikumokat. A nap folyamán a bőrnek is szüksége van a támogatásra és a védelemre.

Hasznos receptek a megfiatalításhoz

Az észterek felhasználásával előkészíthetõk az öregedõ bõr otthoni kezelésére. Számos ötletet kell megjegyeznünk ebben a kérdésben.

tonik

Vegyünk egy pár kanál forralt vizet, és adjunk hozzá 2-3 csepp kész étert az Ön által választott.

Hidratáló maszkok

1. opció.

Használjon 10 ml olívaolajat bázisként. Érdemes megemészteni 3 csepp étert. Végezze el a terméket egyenletesen elosztva az arcra, és hagyja el az éjszakát.

2. opció.

Adjunk néhány csepp különböző étereket az avokádóolajhoz. A keveréket E-vitaminnal dúsítjuk. Használat előtt lefekvés.

Maszk visszaállítása

Az alapja a kozmetikai agyag fog tenni. Bőrtelenítés esetén ideális a zöld bevitel. Készítsük el a keveréket: agyag, víz, illóolaj. A vékony rétegre vigyázzon a bőrre, és várjon 20-30 percet. Hűvös vízzel öblítsük le. Alkalmazás időszaka - hetente kétszer.

Krém napi használatra

A szokásos krém alkalmazása előtt néhány csepp étert csepegtet. Ez időnként megerősíti hatását.

Minden nőnek joga van eldönteni magának, hogy milyen bõrre van szüksége, és mi nem érdemes az idõ és a pénz pazarlásáért. De teljesen figyelmen kívül hagyva, hogy szükség van az ápoló bőrre, a korai mély ráncok és egyéb visszafordíthatatlan változások tele vannak. A kellemetlen pillanatokat könnyebb figyelmeztetni, mint megtéveszteni, hogyan befolyásolhatják a már megtörténteket. A bőr ápolására az illóolajok segítségével megbízható és megfizethető módja van. Érdemes megpróbálni, mert nem kockáztatsz semmit!

Hogyan lehet megszabadulni a ráncok után 30?

Minden nő 30 év után szembe kerül az arc ráncainak problémájával. És most már nem nézel magadra a tükörben, megjegyezve, hogy az életkor megváltozik.

 • Nem engedheti meg magának a fényes sminket, az arckifejezéseket szabályozza, hogy ne aggasztja a problémát.
 • Elkezdesz elfelejteni azokat a pillanatokat, amikor a férfiak gratuláltak a kifogástalan megjelenéshez, és a tekintete a megjelenésükkel felgyújtott.
 • Minden alkalommal, amikor eljössz a tükörbe, úgy tűnik számodra, hogy a régi idők sohasem fognak visszatérni.

De hatékony megoldás a ráncok számára! Kövesse a linket és megtudja, hogyan lehet megszabadulni a ráncoktól egy hónap alatt.

Minden nő 30 év után szembe kerül az arc ráncainak problémájával. És most már nem nézel magadra a tükörben, megjegyezve, hogy az életkor megváltozik.

 • Nem engedheti meg magának a fényes sminket, az arckifejezéseket szabályozza, hogy ne aggasztja a problémát.
 • Elkezdesz elfelejteni azokat a pillanatokat, amikor a férfiak gratuláltak a kifogástalan megjelenéshez, és a tekintete a megjelenésükkel felgyújtott.
 • Minden alkalommal, amikor eljössz a tükörbe, úgy tűnik számodra, hogy a régi idők sohasem fognak visszatérni.

De hatékony megoldás a ráncok számára! Kövesse a linket és megtudja, hogyan lehet megszabadulni a ráncoktól egy hónap alatt.

Base oils a szemhéj bõrfiatalításához

Amikor a tükörben lévő tükröződés kedves, pozitív érzelmeket kapunk, szeretnék élni, létrehozni, szeretni. Ezután az alvás pihen, az álmatlanság nem zavarja. Ebben a cikkben folytatjuk a természetes olajokról folytatott beszélgetésünket, amelyek erőteljes energiával rendelkeznek az egészség és a szépség iránt.

Alkalmazása éteri és alapvető olajok a megfiatalításhoz a test és az arc bőre jelentősen lelassíthatja az egész test öregedési folyamatát (10-20 év).

Az olajok természetes antioxidánsok, javítják a véráramlást, normalizálják a hormonális egyensúlyt, stimulálják az immunvédelmet.

A szemhéjuk hatalmas terhelést kap a nap folyamán: több mint tízezer villogó mozgást végez naponta.

Ez a torna nem a legjobb módja annak, hogy befolyásolja a finom bőr a szemhéjak, ami négyszer vékonyabb, mint az állát.

A számítógépek elektromágneses hatásai, a dekoratív kozmetikumok állandó használata, a nem megfelelő táplálkozás, a rossz ökológia és sok más tényező az arc területének korai öregedéséhez vezet.

A szemhéjak bőréhez az alapolajokat hígítás nélkül használhatja fel olajok keverékének részeként, és illóolajokkal is kiegészíthető.

Base oils a szemhéjakhoz

Előnyben részesülnek a könnyűolajok, egy finom szerkezetű, gyorsan felszívódik, és jól eloszlik a bőrön: mandula, szőlőmag, sárgabarack, ligetszépe, mogyoró, borágó, fekete ribizli, Kukui, sasanqua és mások.

Nehéz olajok jobb keverve könnyebb és következő arányban: búzacsíra - 10% jojoba - 10-25%, szőlőmag - 10-25%, avokádó - 10-50%, makadám - 10%, és így tovább.

Fading bőrrel győződjön meg arról, hogy a zsíros illó savakban gazdag ápolóolajba tartozik: borágazás, fekete ribizli, borágazás, esti kankalin és mások.

A nagy mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsav (GLA), ezek az olajok a regeneratív és regeneratív tulajdonságai: erősíti az epidermális barrier, javítja a víztartó képessége a bőr, javítja a védő tulajdonságait, sima topográfia, trigger sejtosztódás és frissítése a felhám.

OLVASSA FEL többet az alapolajoknál a szemhéjaknál.

borágó (Borágó, borágó) - legfeljebb 40% GLA-t (gamma-linolénsav), javallott után kémiai hámlasztás, mechanikai tisztító dermabrázió). Kiváltása sejtosztódás, regenerálja és megújítja a bőrt, normalizálja a faggyúmirigyek szekréció, helyreállítja rugalmasságát, kiküszöböli szárazra, csökkenti a ráncokat. Ő kezeli az akne, gyulladás, pikkelysömör, száraz seborrhea, korpásodás, erősíti a körmöket, a hajat.

Tiszta formája az ekcéma, a pikkelysömör, a fading és a fáradt bőr számára. Minden bőrtípusnál adjunk hozzá az avokádóhoz, mandulához, búzacsíra, jojoba, egyenlő arányban vagy 10% térfogatban.

Jó eredményeket kapunk, finomítás olaj-észterek vagy ezek keverékei, maszkok és alkalmazások: törlőkendők impregnált olajjal, és alkalmaznak problémás területek 15-30 percig, egyszer vagy kétszer egy nap.

Fekete ribizli (magvak). A GLA tartalma elérte a 17% -ot. Magas regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik, visszaállítja a bőr akadályát, javítja a rugalmasságot, hidratálja, táplálja és gyógyítja. Elengedhetetlen a fading, irritált, száraz bőr számára.

Kezeli bőrgyulladás, akne, dermatitis, ekcéma, seborrhea, pikkelysömör. Visszaállítja, erősíti a hajat, a körmöket.

Ez az "éjszakai" olaj, jobb, ha este alkalmazzuk. Tiszta formában az olaj növelheti a bőr zsírtartalmát, ezért jobb, ha a keverékeket minimális dózisban alkalmazzuk. Az illóolajok hozzáadása növeli a gyógyulási tulajdonságokat.

A jó eredményeket a maszkok, valamint az alkalmazások (meg lehet keverni mandulaolajjal és éter hozzáadása). A napi kétszer alkalmazható, 15-30 percig tartsa.

Esti káposzta kankalin legfeljebb 10% GLA-t tartalmaz. Whitens, hidratál, táplálja, normalizálja a bőr és a zsír egyensúlyát. A ráncok simítottak, az arcszín javul. Gyógyítja az ekcét, pikkelysömör, korpásodás, seborrhea, erősíti a hajat, megállítja a hajhullást.

A tiszta formában, de szandálokkal, lótuszokkal, rózsával, neroli, bigard és egyéb olajokkal gazdagították, a legjobb eredményt nyújtja a szemhéjak megfiatalításában. A keverékhez adjuk a teljes térfogat 10% -át.

Kakaóvaj - az esszenciális zsírsavak magas százalékát tartalmazza, javítja az anyagcserét a bőrön és a test egészében. Ez rendelkezik regeneráló hatása, kiváltja a sejtosztódás, helyreállítja a bőr rugalmasságát, gyógyítja sebeket, és világosítani öregségi foltok, megállítja a bőr öregedését, kisimítja a ráncokat. Ez látható rosaceával, couperózzal, ekcével, pikkelysömörrel.

Ez könnyen elnyeli, nem hagy zsíros filmet. Tiszta vagy olajos keveréket alkalmazzon.

macadamia nemesolajnak tekinthető, mivel a spermacetihoz hasonló egyedi összetételű, amelyet cetfélék emlősökből nyernek. Macadamia olajban gazdag egyszeresen telítetlen palmitoleinsav elősegíti a bőr regenerálására alkalmas, hogy egy erős antioxidáns, amely véd a megsemmisítése sejtmembránok.

Az egyik leghatékonyabb olaj a fading bőrre: regenerálja, megújítja, táplálja, hidratálja. A dehidratált, száraz, csípős bőrre utal. Meggyógyítja a leégést, javítja a haj és a köröm állapotát.

Az olaj "gyorsan eltűnik", gyorsan felszívódik, de tiszta formában olaj nyomot hagy a bőrön. Könnyebb olajokhoz kell adni (a keverék teljes térfogatának 10% -a).

jojoba emlékeztet a folyékony viasz konzisztenciájára, nagy mennyiségű zsírsavtartalmat tartalmaz, visszaállítja a lipidek egyensúlyát a bőrön. Természetes antioxidáns, gyakorlatilag nem rancid, biztonságos tartósító szerként szolgál.

Tökéletesen felszívódik, nem hagy zsíros fényt, minden bőrtípusra alkalmas. Táplálja, védi a környező tényezők agresszív hatásait. Hasznos ráncokhoz, fáradt, öregedő bőrért. Kezeli a pattanásokat, gyulladást, bőrgyulladást, égési sérüléseket, repedéseket, vágásokat, cellulitist. Erősíti, helyreállítja a hajat és a szempillákat.

Az olajat hígítatlanul vagy 10% -os mennyiségben adjuk a keverékhez.

Avokádó - gazdag zsírsavakban, az olaj visszaállítja a bőr lipid egyensúlyát, javítja a kollagén szintézisét. Táplálja, regenerálja, gyógyítja az irritációt, égési sérüléseket, ekcémát. Alkalmas száraz, száraz bőrre. Csökkenti a ráncokat, hidratálja, védi a szemhéjak és az ajkak bőrét. Ez a legolcsóbb olaj. Természetes antioxidáns és biztonságos tartósítószer. Gyógyítja, erősíti a hajat és a körmöket.

Tisztára és 1: 1 keverékben, mandulás, barack, szőlőmag, kajszibarack, kukuya. Ha zsíros vagy vegyes bõr van, akkor 15% -ot adjon a keveréknek.

mandula - zsírsavakban gazdag, E-vitamin, A, F normalizálja a faggyúmirigyek kiválasztását, helyreállítja a lipid egyensúlyát, regenerálja a bőrt, gyógyítja irritáció, égés, seborrhea, gyógyít és erősíti a hajat és a körmöket. Tökéletes minden bőr számára, de különösen hasznos a száraz, dehidratált bőrért és a szemhéjakért.

Könnyen felszívódik, de komédogikus lehet, tesztelni kell. Keverékben vagy tiszta helyen kell felhordani.

Szőlőmag - regenerálja a bőrsejteket, táplálja és hidratálja. Kiváló antioxidáns. Regeneráló, emelő, telkek, feszesíti a bőrt, csökkenti a ráncokat, acne rosacea, narancsbőr, serkenti a vérkeringést.

A bőrápoló arc és a szemhéjak keverékében fel kell használni, és ennek az olajnak akár 30% -át is meg kell vizsgálnia. Ha a koncentráció nem megfelelően illeszkedik, megszáradhatja a bőrt.

Búzacsíra - antioxidánsok, hasznos savak (különösen zsíros többszörösen telítetlen), vitaminok, pantotén és folsav egyedülálló forrása. Ez magyarázza a magas hatásfok az olaj az ellátás mind az érett és fiatal bőr: megakadályozza a ráncok kialakulását, intenzíven regenerálja, helyreállítja és frissítéseket, megáll az öregedés, normalizálja a lipid egyensúlyát, és a víz a bőrt.

Ő kezeli az akne, dermatitis, égési sérülések, vágások, cellulit, haj, erősíti és táplálja őket és körmöket. Lágyítja és feszesíti a bőrt, megakadályozható a szalagok, az ajkakon, a kezeken és a sarkán repedések.

Az olaj sűrű és nehéz, ezért könnyűolajokhoz (legfeljebb 10% -ig) adjuk hozzá.

mogyoró - bármilyen bőrre alkalmas, de különösen előnyös a szemhéjak gyulladt, kombinált, olajos és öregedő bőrére. Az olaj emelő, regeneráló, tápláló, lágyító, terápiás hatású. Visszaállítja a bőr védő- és vízipipid tulajdonságait. Ez látható couperózzal.

Világos, jól felszívódik, tiszta vagy az olajkészítmények összetételében.

sasanqua - értékes összetevője az aktív biokomponenseknek, természetes antioxidáns, visszaállítja az epidermisz lipid egyensúlyát és védő tulajdonságait. Regenerálja, táplálja, meggyógyítja, frissíti a bőrt, megvédi a káros környezeti tényezőktől, megakadályozza az idő előtti öregedést, a sztrippek megjelenését. Erősíti a hajat és a körmöket. Védi az ultraibolya sugárzástól.

Nagyon könnyű, jól felszívódik, mert az olajsav 90% -a (olívaolaj, összehasonlítva, nem tartalmaz több mint 77% -ot). Az olajat tisztán vagy az olajkészítmények összetételében használhatja.

Ma áttekintettük Base olajok bőrfiatalító szemhéjakhoz. Értékes összetételük révén jelentősen javíthatják a bőr állapotát, javíthatják és meghosszabbíthatják ifjúságunkat. Alkalmazz és gyönyörű legyen!