Bifosin a körömgombákról - a gyógyszer ára és a gyógyszer ára

A körömgombás bifozint joggal tekintik azon kevés hatóanyagok egyikének, amelyek magas hatásfokot tartanak fenn még olyan esetekben is, amikor más gombaellenes szerek erőtlenek. Ezt azzal magyarázza, hogy a gombás fertőzés okozó ágensek csak izolált esetekben rezisztenciát mutatnak a hatóanyag - bifonazol fő hatóanyagával szemben. A betegek többsége szerint ez a gyógyszer az "ár és a minőség" arányában a legjobb megoldásnak számít, mivel a gombáktól származó drága gyógyszerektől eltérően a gyógyszertárak egészen demokratikus áron kerülnek kiadásra.

A körömgomba (onychomycosis) nehéz kezelni, mivel a fertőző ágensek fő törzsei végül ellenállnak a gombaölő gyógyszerek hatásának. A Bifosin alkalmazása lehetővé teszi, hogy megbirkózzon a betegséggel, még akkor is, ha a gombás mikroflóra nem mutat érzékenységet sok ismert és nem tapasztalt gyógyszerrel szemben, és a kezelés nem működik.

A bifozin óriási előnye a dózisformák sokfélesége, ami nagymértékben megkönnyíti annak használatát és növeli hatékonyságát. Vessünk részletesebben a gyógyszer tulajdonságairól, és mondjuk meg, hogyan kell használni a körömgumik kezelésében.

Bifosin a körömgomból: leírás, tulajdonságok

Bifosin - protivotribkovoe hatások széles skálájával jár. Az aktív hatóanyagot a gyógyszer - bifonazol (imidazol-származékok) fungicid és fungisztatikus hatását elleni legtöbb patogén mikroorganizmusok: élesztők és gombák, valamint bőrgombákkal gombák a Candida nemzetség.

A bifonazol külső alkalmazásával gyorsan felszívódik az érintett körömgomba belsejébe, és már 6 órával az első alkalmazás után eléri a maximális koncentrációt, amely erős terápiás hatást eredményez. A hatóanyagkészítmény tud hatolni sokkal mélyebb szövetek más imidazol-származékok (ketokonazol, klotrimazol) és továbbra is fenntartják a magas koncentráció alatt 2-3 nappal az első kezelés után.

A bifonazol egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik: nemcsak antiszeptikus, gombaellenes és antimikrobiális hatást fejt ki, hanem dermatophytákban is érzékenységet nem okoz. Ezért a gombás mikroflóra nem képes ellenállni a gyógyszerrel szemben.

A Bifosin hatásmechanizmusa a gomba sejtek membránjainak - az ergoszterin - alapvető építőanyagának megsemmisítésén alapul. A gyógyszer aktív komponense azonnal megakadályozza a vitálisan fontos gombaellenes anyagok szintézisét a kialakulásának két szakaszában: funkcionális és szerkezeti. Ez károsítja a sejtmembránokat, és a gombás organizmusok meghalnak.

Zavaró tünetek

A fertőzés korai szakaszában a gombafertőzés szinte tünetmentes. Kevés ember figyel az ujjak körüli bőr hámlására és a diszkrét fehér foltok és csíkok körömön való megjelenésére. Néhány kellemetlenség fordul elő, mivel a betegség továbbhalad. Az érintett bőr elkezdi viszketni, viszket, a köröm körül forog és vörösödik.

Maga a szög megtörik, rétegez és deformálódik, színe megváltozik, sárga, szürke vagy fekete is rózsaszínű. Ha ebben a stádiumban nem kezdi meg a kezelést, akkor idővel a betegség az elhanyagolt szakaszra megy, és az érintett köröm teljes elvesztéséhez vezet.

A szövődmények elkerülése érdekében időszerű hozzáférést biztosít az orvoshoz, aki laboratóriumi vizsgálatok alapján meghatározza a betegség kórokozójának típusát, és előírja a megfelelő kezelést.

A kibocsátás formái

A gomba bifoszinja számos dózisformában áll rendelkezésre:

 1. Krém (1%). Ez egy fehér, homogén tömeg, enyhén krémes árnyalattal. 1 g hatóanyag 10 mg bifonazol + segédanyagot tartalmaz. A krém 30 g térfogatú alumínium csövekben készül.
 2. Por Bifozin (1%) - fehér, kissé szürkés színű. A hatóanyag tartalma 1 g gyógyszerben 10 mg. A további komponensek a talkum, kukoricakeményítő és cink-oxid. A készítmény 30 g térfogatú polietilén üvegekben készül.
 3. Oldat (1%) tiszta, színtelen vagy enyhén színezett folyadék, 1 g-ban 10 mg bifonazolt és segédkomponenst (polietilén-oxid) tartalmaz. Az oldatot 15 ml térfogatú sötét üveg üveg-csepegtetőkben szabadítják fel.
 4. Spray (1%). A gyógyszer ilyen formája színtelen, átlátszó folyadék, polimer palackokban, porlasztóval. A palack térfogata 20 ml. A további összetevők közül az izopropanol, a polietilén-oxid és a propilénglikol jelen vannak. A spray-t az egyik legmegfelelőbb formának tekintik, ami nagymértékben megkönnyíti a sérült körömgombák és a bőr feldolgozását és gondozását.

Bifosint a körömgombából az orvos - mycológus laboratóriumi vizsgálatok alapján, és a károsodás mértékét és lehetséges ellenjavallatait figyelembe véve. A gyógyszer formáját, a dózist és a kezelés időtartamát minden egyes beteg esetében egyedileg választják ki.

Használati utasítások

A bifozint széleskörűen alkalmazzák a bőrgyógyászatban, és a következő feltételek mellett írják elő:

 • Onychomycosis (gombás körömedések);
 • A bőr, a kezek és a lábak mikózisa;
 • ótvar;
 • Pityriasis lichen;
 • A Candida nemhez tartozó gombák és körmök sérülése;
 • A fejbőr és a sima bőr trichofitózisa;
 • microsporia;
 • Rubrophytia, erythrasma.

A bifozin tökéletesen szembesül szinte mindenféle gombával, ami károsítja a körmöket és a bőrt. Ez a gyógyszer joggal tekinthető az egyik legerősebb gombaellenes hatóanyagnak, és kiváló eredményt ad még olyan esetekben is, amikor más gyógyszerek nem adják a kívánt hatást.

Használati utasítások

A bifozint csak külső használatra használják. Az utasítás azt javasolja, hogy a gyógyszer bármely formáját naponta egyszer, lefekvés előtt használja.

Az érintett körömre krém, por vagy oldat vékony réteggel és enyhén dörzsölve kerül. Az eljárást kesztyűben kell elvégezni, hogy megakadályozza a fertőzés terjedését a bőr egészséges területére.

A kezelés előtt a lábakat forró vízben pároljuk, a körmöket manikűr ollóval a lehető legrövidebbre vágjuk, és a körömlemez felső lágyított réteget egy fűrész vagy horzsakővel távolítsuk el. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy a hatóanyag hatóanyagai könnyen behatoljanak az érintett köröm mélyébe, és biztosítsák a szükséges terápiás hatást. A kezelés alkalmazása előtt a szögeket alaposan meg kell szárítani. A Bifosin krém nem azonnal felszívódik, ezért könnyű mozdulatokat kell dörzsölni és 10 percet várni, csak utána zoknit viselhet.

Egy kényelmesebb felhasználási mód egy krém alkalmazása tömörítés formájában. Ehhez a Bifosint az érintett körömre kell felhordani, majd egy szalagot vagy kötést kell viselni. A kötést naponta egyszer cserélik, mielőtt a krém ismételten alkalmazzák, minden alkalommal, amikor kiszívják és tisztítják a körmüket.

Spray Bifosin permetezni az érintett körmön és a szomszédos bőrfelületeken elegendő nedvesség szükséges mennyiségben. A gyógyszer ebben a formában nagyon gyorsan felszívódik, és könnyen kezelhető, így sok beteg a Bifosin permetet előnyben részesíteni a kezelés folyamán.

A kezelést rendszeresen végezzük, amíg a köröm teljesen fel nem újul, és ez több hónapig is eltarthat. Mindez a gomba típusától, a károsodás mértékétől és a köröm növekedésének sebességétől függ, amely minden egyes beteg esetében egyedi.

Átlagosan a lábak és az interdigitális intervallumok mycosisával a kezelés 3-4 hétig tart, az onychomycosis terápiájában - körülbelül 6 hónapig. De még az összes látható tünet eltűnése után a gyógyszert további 2 hétig ajánlott használni. Ez szükséges az elért eredmény megszilárdításához és a betegség esetleges visszaesésének megakadályozásához.

Ellenjavallatok

A gyógyszer jól tolerálható és elég hosszú ideig tart. De, mint bármelyik gyógyszer esetében, vannak korlátozások a használat során.

A használati utasítás szerint a körömgomba Bifosin ellenjavallt, ha az egyik összetevője túlérzékenységet mutat. A szoptatást és a terhesség első trimeszterében ne alkalmazza a gyógyszert. A terhesség későbbi szakaszaiban és a gyermekkorban az gombaellenes szer beadható a kezelőorvos felügyelete alatt.

Sok szakértő az ellenjavallatok jelenlétében javasolja krém Tinedol a gombák gomba. Természetes összetevőkből áll, és nincs ellenjavallat.

Mellékhatások

A körömgombák bifozinját minimálisan nemkívánatos reakció jellemzi, mivel gyakorlatilag nem szívódik fel a vérben, és nem gyakorol negatív hatást a belső szervek működésére és a létfontosságú testrendszerekre.

Csak bizonyos esetekben a gyógyszer képes a bõr vörösségét, irritációját és hámlását okozni, égési érzéssel és viszketéssel jár. Néha annak használata okozza a bőr macerációját és az allergiás dermatitis tüneteit. A gyógyszer alkalmazásának abbahagyása után minden mellékhatás gyorsan eltűnik.

Bifosin a gomba meglehetősen megfizethető és olcsó gyógyszer. Tehát a krém ára a gyógyszertárakban 45 és 55 rubel között változik, a Bifosin gomba körömfájástól való szórás ára pedig mindössze 110-120 rubel. Ez a gyógyszer egyik alapvető előnye, amely megkülönbözteti más drága gombaellenes szerektől.

Figyelembe véve azt a tényt, hogy a gyógyszereket több hónapig kell használni, a Bifosin kezelés sokkal olcsóbb lesz, és nem befolyásolja a családi költségvetés állapotát.

A legelőnyösebbek a Bifosin gomba szóróiról szóló vélemények. A betegek, mint a gyógyszer ilyen formájának egyszerűségét és kényelmét, mivel a terápiás megoldás a krémmel ellentétben nagyon gyorsan felszívódik, nem kenje meg vagy foltolja a ruházatot. A gyógyszer hatóanyagai gyorsan behatolnak a körömlemez mélységébe, és rövid ideig a kívánt terápiás hatást fejtik ki. Néhány napi használat után a betegek javulást mutatnak a gombás fertőzés kellemetlen tüneteinek állapotában és eltűnésében.

A Bifosin (tejszín, oldat) egyéb formái szintén hatékonyan kezelik a gombás mikroflórát, és ha megfelelően alkalmazzák, pozitív eredményeket érhetnek el, még az onokomikózis elhanyagolt esetekben is.

Vélemények a kábítószerről

Hivatkozási szám 1

Hosszú ideig kezelte a körömgombát, megpróbált különböző gyógyszereket. De a betegség visszaesett. Az orvos azt javasolta, hogy a gombás mikroflóra ellenálljon azoknak a gyógyszereknek, amelyeket korábban alkalmaztam, és javasoltam, hogy folytassák a kezelést a Bifosin spray alkalmazásával.

A gyógyszertárban nem tudtam elhinni a szemem, a permetezés ára mindössze 110 rubel volt! A gombaellenes szerek, amelyeket korábban használtam, olcsóbbak voltak, mint 500 rubel. Nem tudtam, hogy van ilyen olcsó és hatékony gyógyszer. Nagyon kényelmes használni, permetezni a körmökön és mindent. A kezelés eredménye pedig, miután a Bifosin megkezdődött, a sérült körmök kezdtek helyreállni.

2. hivatkozási szám

Gomba a lábamon Bifosinnal repülök. Ezt megelőzően a bifozin krémet használták, de a gyógyszer ilyen formája nem nagyon használható. A krémet az éjszaka alatt kötni kell, gyakran alvás közben a kötés elveszik, és az ágynemű piszkos.

Most váltottam a gomba Bifosin spray-ről. Ez nagyon kényelmes, csak meg kell permetezni a kábítószert az érintett körömre és a környező bőrre. A gyógyszer felszívódik és pár perc alatt megszárad, és ezt követően már cipőt és zoknit viselhet.

Vadim, Sterlitamak - Moszkva

Review №3

Nemrégiben vettem egy gombaellenes gyógyszert a gyógyszertárból, és a Bifosin-t javasolta, hogy permetezzen. Meglepett a gyógyszer ára, a spray költsége mindössze 115 rubel. Ezt megelőzően vettem egy Lamizil krémet és egy körömlakkot Batrafen-t. Ezek a gyógyszerek nagyon drágák voltak.

Bevallom, kételkedtem a gyógyszer hatékonyságában, de a gyógyszerész megbizonyosodott arról, hogy a körömgombák befolyása által befolyásolt Bifosin jobb, mint sok drága gyógyszer. Ez igaz, meggyőzött a saját tapasztalataim. Három hónapig tartó kezelés elegendő volt ahhoz, hogy a köröm érintett része kijusson, és most már nem volt nyoma a gombás fertőzésnek.

Krém Bifosin a gombák gomba: az utasítást és a válaszokat az emberek

A körömgombák bifozin joggal tekinthető a kevés hatású gyógyszerek egyikének.

Segít abban az esetben is, ha más gombaellenes hatóanyagok tehetetlenek. Ezt azzal magyarázza, hogy a gombás fertőzés okozó ágensek csak izolált esetekben rezisztenciát mutatnak a hatóanyag - bifonazol fő hatóanyagával szemben.

Ezen az oldalon megtalálja az összes információt Bifosin: teljes használati utasítást ezzel a gyógyszerrel, az átlagos ár a gyógyszertárakban, teljes és nem teljes analógok a gyógyszer, valamint az ajánlások az emberek, akik már használják Bifosin származó köröm gomba. Szeretné elhagyni véleményét? Kérjük, írja meg a megjegyzéseket.

Klinikai és farmakológiai csoport

Gombaellenes gyógyszer külső használatra.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

Vény nélkül kapható.

Mennyibe kerül a Bifosin? A gyógyszertárak átlagos ára 100 rubel.

A kibocsátás és az összetétel formája

A gyártó a gyógyszert ilyen dózisformákban állítja elő:

 • Por (1%), polietilén kannákba csomagolva, kapacitása 30 g.
 • A tejszín (néha kenőcs), alumínium csövekben csomagolva, 30 g kapacitással. A gyógyanyag összetétele az alapanyag 1% -a.
 • A fő anyag konzisztenciáját tartalmazó oldat 1%, a folyadék speciális tartályokban, csepegtetővel ellátott fiolák formájában van. A palackok sötét üvegből készülnek, 15 gramm gyógyszert tartalmaznak.
 • A permetet beépített spray-vel rendelkező polimer palackokban állítják elő. A folyadékban lévő fő anyag tartalma 1%, a palackok kapacitása 20 ml.

Az összetevőben a hatóanyag a bifonazol. A kiegészítő összetevők a készítmény formájától függenek.

Farmakológiai hatás

A bifozin egy olyan gombaellenes szer, amely számos felhasználási területet tartalmaz. Aktívan alkalmazzák élesztőszerű, penészgombák, valamint gram-pozitív kókuszok kezelésére. Tökéletesen kezeli az ergoszterin szintézisét, t. károsítja a károsító gomba sejtjeinek membránját.

Használati utasítások

Bifosin a kezelés a bőr által okozott betegségek penész és élesztőgombák (például a Candida, Aspergillus FERRUS, Scopulariopsis brevicaulis, Malassezia furfur), dermatofiták (Epidermophyton, Trichophyton, és Microsporum), valamint Gram-pozitív, rúd alakú baktériumok Corynebacterium minutissimum és Gram-pozitív coccusok, kivéve az Enterococcus spp.

Közelebbről a hatóanyagot az alábbiak szerint adagoljuk:

 • erythrasma;
 • Dermatomycosis sima bőr;
 • A bőr felületes candidiasis;
 • A lábak és a kefék mikózisa;
 • Rendellenes lichen;
 • A fejbőr dermatomycosis (a gyógyszer minden adagolási formája, a krém kivételével).

Ellenjavallatok

Nem ajánlott a használata Bifosin szembeni túlérzékenység esetén összetevőinek, a terhesség alatt (különösen 1 trimeszter) kezelésére alatti gyermek egyéves és szoptatás alatt.

A vérben a hatóanyag minimális mennyiségben szívódik fel, így a túladagolás szinte lehetetlen.

Terhesség és laktáció alkalmazása

A kutatási adatok azt mutatják, hogy a gyógyszernek nincs negatív hatása az anyára és a magzatra.

A terhesség első trimeszterében történő felhasználása csak szigorú indikációk esetén lehetséges. A terhesség II. És III. Trimeszterében a gyógyszert a jelzések szerint alkalmazzák, mivel a hatóanyagot külsőleg alkalmazzák, és nincs szisztémás hatása.

Laktáció alatt szüneteltetni kell a szoptatást.

Használati utasítások

A használati utasítás szerint a Bifosin külső használatra készült.

 1. Az oldatot és a krémet vékony rétegre kell felhordani a problémás területeken, és finoman dörzsölni. Tenyérméretű bőrfelület esetén általában 3 csepp oldat és 0,5-1 cm krém elegendő. Az oldat a fejbőr mycosisának kezelésére alkalmazható.
 2. A port vékony rétegre helyezzük az érintett területre.
 3. A szórt permetezést az érintett területen permetezzük (a permetezés optimális távolsága a bőrtől 10-15 cm). A permet a fejbőr mycosisának kezelésében megfelelő.

A bifozint általában naponta egyszer alkalmazzák. Terápiás hatás elérése érdekében a hatóanyagot folyamatosan kell használni. A betegség klinikai tüneteinek eltűnése után a kezelést 10-15 napig folytatják (a visszaesés megakadályozása érdekében).

A Bifosin hatóanyag átlagos alkalmazásának időtartama a különböző helyek mikózisában:

 1. Interdigital mycoses és láb mycoses - 3-4 hét.
 2. A fejbőr mycosis - 4 hét.
 3. Sima bőrű mycosis - 2-3 hét.
 4. A bőr felületes candidiasis - 2-4 hét.
 5. Erythrasma, pityriasis lichen - 2 hét.

Abban az esetben, ha a terápia megkezdése után néhány héttel nem javul a klinikai állapot, szükség van a terápiás kezelés újbóli diagnosztizálására és módosítására. Ne érintkezzen a bifozinnal a nyálkahártyákon.

Mellékhatások

A bifozin gyógyszer jól tolerálható, és a legtöbb esetben nem okoz jelentős mellékhatásokat. A leggyakoribbak a következők:

 • Allergiás reakciók;
 • Égő érzés;
 • Vesicularis bőrkiütés;
 • Hyperemia, viszketés és a bőr irritációja;
 • Ekcéma.

A helyi reakciók közé tartoznak a maceráció, a hámlás és a hiperémia. Bizonyos esetekben a Bifosin a felülvizsgálatok szerint allergiás dermatitiszt okozhat.

Az összes mellékhatás reverzibilis, és a kezelés abbahagyása után további terápiát igényel.

Különleges utasítások

Elégtelen hatékonyságát, vagy nincs eredmény a kezelést Bifosinom ajánlott, hogy végezzen további vizsgálatot a beteg (az állam az endokrin rendszer, a vér, az immunrendszer, a mikrocirkuláció lézió terület), és összhangban az eredményeket, hogy korrigálja a terápiás rendszer.

Kerülje a szemmel való érintkezést.

A gyógyszert a gépek és mechanizmusok vezérlésére lehet használni, mivel ez nem csökkenti a figyelem koncentrációját és csökkenti a pszichomotoros reakciók sebességét.

Kábítószer kölcsönhatások

Ha a bifozint más gyógyszerekkel együtt alkalmazzák, nincs köztük interakciós reakció.

Vélemények

Bifosinról néhány visszajelzést kaptunk:

 1. Margot. Az orvos írta fel nekem a Bifosin krémet a körömgombák kezelésére, amit a szauna után látogattam meg. Napi kenőcsöt alkalmaztam egy vastag rétegen a tányéron, rápakoltam egy sávszalagra, és egy nap alatt levettem, és meleg vízben felemeltem a lábamat, levágva a felszíni részeket. Fél évig sikerült megbirkóznunk a fertőzéssel, de nagyon nehéz volt.
 2. Anna. Gomba a lábamon Bifosinnal repülök. Ezt megelőzően a bifozin krémet használták, de a gyógyszer ilyen formája nem nagyon használható. A krémet az éjszaka alatt kötni kell, gyakran alvás közben a kötés elveszik, és az ágynemű piszkos. Most váltottam a gomba Bifosin spray-ről. Ez nagyon kényelmes, csak meg kell permetezni a kábítószert az érintett körömre és a környező bőrre. A gyógyszer felszívódik és pár perc alatt megszárad, és ezt követően már cipőt és zoknit viselhet.
 3. Makar. A haj növekedésének vonala egyenes volt. Azt hittem, ez egy pattanás, és nem érintette meg, de nőtt és észrevehető lett. A bőrgyógyász diagnosztizálta a fejbőr dermatomycosisát, előírta a Bifosin spray-ot. Az utasítások szerint használtam - a bőrre permeteztem és megdörzsöltem. A mindennapi fogadás egy hónapja után a folt eltűnt.

Általában ez a gyógyszer gyorsan segít a körömgombáknak. A permetezés és más gyógyszerkészítményekre vonatkozó megjegyzések arra utalnak, hogy a gyógyszer nagy hatású a gombás betegségek kezelésében.

analógok

A hatóanyag szerint a gyógyszer analógjait különböző dózisformákban állítják elő - Bifasam, Bifonazol, Mycospores.

 • Jelenlétében túlérzékenység a hatóanyag (bifonazol) vagy egyéb okok miatt, az orvos ajánlhat az egyik analógot Bifosina egy hasonló hatásmechanizmusú és tartozó ugyanazon farmakológiai csoport: Ekodaks, Amiklon, Mifungar, Dermazol, travogen, Mikoket, Zalain, Ifenek, Fungitsip, imido, Daktarin, Mikozoral, Kandibene, Sebozol kiotrimazol, Candide, Kanesten, szertakonazol, Funginal.

Az analógok használata előtt forduljon orvosához.

Tárolási feltételek és eltarthatósági idő

A krém, por és oldat száraz, sötét helyen, 15-25 ° C hőmérsékleten két évig tárolható. A permetet száraz helyen, gyermekektől védett helyen tárolják, maximum 25 ° C hőmérsékleten két évig.

Bifosin

A leírás aktuális 2016/06/18

 • Latin név: Bifosine
 • ATX kód: D01AC10
 • Hatóanyag: bifonazol
 • Gyártó: Synthesis OJSC (Oroszország)

struktúra

100 ml vagy 100 g hatóanyag 1 g hatóanyagot tartalmaz bifonazol.

Ezenkívül por - cink-oxid, keményítő és talkum összetételében; oldat - polietilén-oxid; krém - polietilén-oxid és propilénglikol.

A kibocsátás formája

Készült por (por), oldat, spray, krém formájában.

Farmakológiai hatás

Gombaellenes szer.

Farmakodinamika és farmakokinetika

A gyógyszer hatásának fő célja a gombatest membrán összetevője - ergoszterol. Aktív komponens bifonazol elnyomja az ergoszterin szintézisét a kialakulásának két szakaszában, ami károsítja a gombatest sejtmembránját (funkcionális és szerkezeti hatások).

A bifosin aktív ellen dermatophytes (epidermophyton, trichophyton és microsporum gombaölő hatás), penész és élesztőszerű gombák (fungisztatikus hatás). A gyógyszer nem működik enterococcus.

A hatóanyag minimális mennyisége, amely hatékony gombaellenes hatást fejt ki, 5 ng / ml. A Candida nemzetségbe tartozó gombák esetében 20 ng / ml hatóanyag-koncentrációnál fungicid hatás figyelhető meg; alacsonyabb koncentrációknál fungisztatikus hatást figyeltünk meg.

Használati utasítások

A kábítószert többszínű elszívásra írják fel, favus, trihofitii fejbőr és sima bőr, a microsporia, erythrasms, rubrophytic, lágyék epidermofiták, a kezek és lábak mikotikus sérülései.

Krém Bifosint írnak fel onychomycosisra. A gyógyszert hatékonyan alkalmazzák a nemi szervek, a bőr, a körömlemezek, a körömhengerek candidiasisára, a a lábak hyperhidrosisa és interdigital intertrigo.

Ellenjavallatok

A bifonazolt intolerancia miatt nem írják elő lanolin, cetil-sztearil-csoport.

A terhesség első trimeszterében, valamint a szoptatás alatt a nők körültekintően adják fel a gyógyszeres kezelést.

Mellékhatások

Használati útmutató Bifosina tartalmazza az alábbi mellékhatások: kontakt dermatitis, hőérzetet és égő az alkalmazás helyén, bőrpír, allergiás reakciók, vagy hámló bőr kivonatolás, irritáció, helyi reakciók a körömágy.

Használati utasítás Bifosin (Módszer és adagolás)

Éjjel naponta alkalmazzuk.

kezelés interdigital terek mycosisai és a leállítás körülbelül 3 hétig tart, a kezek, a test és a hajtások mikotikus sérüléseivel, a gombaellenes terápiát 2-3 héten át végezzük. a erythrasma, színes zuzmót írnak fel 2 hétig, a béta candidiasis (felszíni alakja) a bifonazolt 2-4 héten át alkalmazzák.

Bifosin krém, használati utasítás

Naponta egyszer alkalmazzunk vékony rétegen (lehetőleg alvás előtt), a lábak, a kéz és a ráncok bőrének sérülésével. A terápia nagyrészt a sérüléstől, a betegség lokalizációjától és a fő kórokozótól függ.

A tenyér területének kezelésére kb. 0,5-1 centiméter krémet kell használni.

Az onokomikózissal a krémet vékony rétegre helyezzük az egész körömlemezre, majd naponta egy sávszalaggal vagy kötéssel borítjuk. Javasoljuk, hogy az ujjat 10 percig meleg vízbe helyezze, mielőtt a kötést megváltoztatja. A körömlemez lágyított fertőzött részét speciális kaparóval távolítjuk el. A szalagot megszárítjuk, és a krémet újból felvesszük, gipsszel borítjuk. A tanfolyam célja a körömlemez érintett területének teljes eltávolítása. Amikor irritáció alakul ki, a körömön lévő bőr cink pasztával kezelendő.

Utasítás a megoldásról

Bifosin oldat ajánlatos finoman dörzsölni a mozgással. A tenyérterület kezeléséhez kb. 3 csepp oldatot kell használni.

A bifoszin oldat előnyösebb a fejbőr kezelésére (ajánlott az érintett területet megelőlegezni). A gombaellenes terápia időtartama 1 hónap. Miután a gyulladásos válasz lecsökken, a kezelést először a krém előírásával folytatják, majd porozni.

Por felhasználása

A hyperhidrosis terápiáját a bifosint 2-3 hétig porítják. Pozitív dinamikával célszerű átkapcsolni a gyógyszer krém alakjára (10-15 nap).

A Bifosin Spray használata

Megfelelően nedvesíteni kell a bőr érintett területeit.

Bifosin krém: használati utasítás

A Bifosin Cream egy olyan gyógyszer, amely széles körű gombaellenes hatást fejt ki, különböző dermatophytosis és candidiasis kezelésére.

A bifozin a bifonazolra alapozott gyógyszer. A következőket írja elő:

 • fungicid hatás a dermatophytákon, a Trichophyton nemzetség, a Microspores, Epidermophyton;
 • fungisztatikus hatás az Aspergill nemzetség aerob penészgombaira, a Candida nemzetségbe tartozó élesztőgombákra, Malassassia;
 • aktív hatás a Corinebacteria nemhez tartozó gram-pozitív rúdhoz és néhány Gram-pozitív kókuszhoz képest.

A gyógyszer hatása a gombák és baktériumok - ergoszterin kétmintás sejtmembránjának egy specifikus komponensének szintézisének megsértéséből adódik. Ennek eredményeként strukturális és funkcionális károsodás következik be a membránon, és a sejteket lizálják.

A bifonazol hatással van a patogén mikroorganizmus rezisztenciájára más gombaellenes szerekkel szemben. A legaktívabb hatóanyaggal szembeni ellenállás A bifozin rendkívül ritka. Az eredetileg érzékeny törzsekben a bifonazollal szembeni rezisztencia kialakulásáról még nem derült fény.

A gyógyszer gyors és jó penetráció az érintett területre, ami nagy hatékonyságot és széles alkalmazást biztosít.

A kibocsátás és az összetétel formája

A bifoszin krém külsőleg alkalmazott krém formájában kapható. A hatóanyag mennyisége a csőben 30 g. A krém homogén szerkezetű, színtelen, de szürke színű lehet.

A gyógyszergyártó cég a Synthesis OJSC (Oroszország).

1 g tejszín összetétele a következőket tartalmazza:

 • bifonazol - 10 mg;
 • krém alap.

A gyógyszer a gombaellenes csoporthoz tartozik, vegyi alapanyagokból készül, túlvilági vakációra van szánva.

Használati utasítások

 • a gombaflóna dermatophyták által okozott bőrelváltozások, a Candida nemzetség gombás gombája, penészgombák és egyéb gombák;
 • gombás bőrelváltozások és a lábak interdigital hajtásai;
 • a bőr gombás sérülései és a kezek interdigital foldjai;
 • a sima bőr vagy a dermatophyták mentális területének veresége;
 • felületes candidiasis bőrelváltozások;
 • pityriasis lichen;
 • bakteriális eredetű pseudomycosis (erythrasma).

Ellenjavallatok

 • fokozott érzékenységgel a hatóanyag vagy a hatóanyag egyéb összetevőivel szemben;
 • az első trimeszterben a terhesség alatt;
 • laktációs időszakban.

A gyógyszert óvatosan alkalmazzák:

 • a terhesség II. és III. trimeszterében;
 • a gyermekek korai életkora;
 • olyan személyeknél, akik túlérzékenységet mutatnak az imidazolvegyületekből származó gombaellenes szerekkel szemben (econazol, klotrimazol, mikonazol).

Az alkalmazás módja

A krémet vékony rétegen kell alkalmazni az érintett területen. Többszörös felvétel - napi 1-2 alkalommal. A gyógyszert enyhén dörzsölni kell.

A betegség edemás formáit okozó gombák hatására hatékonyabb lesz a kezelés megkezdése a megoldás használatával. A duzzanat csökkentése után megy a krémet.

A terápia időtartama:

 • rubrofitii akár 5 hétig is eltarthat;
 • sima bőr mikroszporája - kb. 2 hét;
 • a reproduktív rendszer külső szervezeteinek fertőzése - legfeljebb 4 hétig;
 • a körömhengerek gombafertőzései és a körömlemez kezelésének időtartama legalább 4 hónap;
 • a bakteriális eredetű pityriasis és pseudomycosis elérheti a 4 hétig terjedő időt;
 • túlzott izzadás a láb - 2-3 hét.

A gombafertőzés klinikai tüneteinek eltűnését követően a kezelést további 2 héten keresztül végezzük. A betegség megismétlődésének megelőzésére irányuló alkalmazás profilaktikus sokfélesége napi 1 alkalommal.

Mellékhatások

A bifozin negatív hatása nagyon ritka. Vannak:

 • enyhe hiperémia;
 • bőrirritáció, égő érzés;
 • lehetséges bőrreakciók a körömben, bőrpír, hámlás, irritáció és bőrgyulladás;
 • allergiás megnyilvánulások.

Különleges utasítások és gyógyszerkölcsönhatások

 • Óvatosan alkalmazza a krémet, hogy elkerülje a szemmel való érintkezést;
 • mivel nincs megbízható klinikai adat a bifonazol terhesség alatt történő alkalmazásáról, az első trimeszterben a gyógyszer alkalmazása ellenjavallt;
 • A bifonazol nem befolyásolja a pszichomotoros reakciók sebességét és a vezetési képességet;
 • a terápia hatásának vagy alacsony hatékonyságának hiányában a páciens további vizsgálatot végez, beleértve az immun- és endokrinfunkció, a vér állapotának vizsgálatát, majd a terápia korrekcióját írják elő.

Bifosin krém analógjai

A bifonazolon alapuló gombaellenes szerek csoportja:

 • A Bifasam a hazai termelés krémje. Ugyanaz a csomagolás, összetétel és jelzések, mint a Bifosin. Gyógyszergyártó: Samaramedprom (Oroszország);
 • Mikospor egy analóg a külföldi termelés. Krém, kenőcs formájában kapható szögérzékek kezelésére, valamint megoldásként külső használatra. A gyártó jelentése: Bayer HealthCare AG (Németország).

A tárolás feltételei

Felhasználhatósági időtartam 2 év. A tárolás helye gyermekektől elzárva kell lennie, száraznak kell lennie, a világ helyétől védve kell lennie, amelynek hőmérséklettartománya 15-25 fok. Az alkalmazás a lejárati idő után tilos.

Bifosin

Bifosin: használati utasítások és felülvizsgálatok

Latin név: Bifosine

ATX kód: D01AC10

Hatóanyag: Bifonazol (bifonazol)

Gyártó: Sintez, JSC (Oroszország)

Frissítse a leírást és a fényképet: 05/23/2018

Az árak a gyógyszertárakban: 33 rubel.

A bifozin egy külső felhasználásra szánt gombaellenes szer.

A kibocsátás és az összetétel formája

 • Megoldás külső használatra 1% (15 gramm sötét üvegből készült palackokban, 1 doboz karton kartonban);
 • Külső használatra készült krém 1% (30 gramm alumínium csövekben, 1 cső kartonkötegben);
 • Spray külső használathoz 1% (polimer palackokban 20 ml-es spray-vel, 1 palack egy kartondobozban);
 • Por külső használatra 1% (műanyag dobozban 30 g, 1 doboz karton csomagban).

A karton csomag a Bifosin használatára vonatkozó utasításokat is tartalmaz.

A hatóanyag a bifonazol - 10 mg 1 g hatóanyagonként.

 • Megoldás: Macrogol 400;
 • Krém: Macrogol 4000, makrogol 400, propilénglikol;
 • Spray: izopropanol - 0,4 ml, propilénglikol - 0,3 ml, makrogol 400 - legfeljebb 1 ml;
 • Por: kukoricakeményítő, cink-oxid - 150 mg / g készítmény, talkum.

Farmakológiai tulajdonságok

farmakodinámia

A bifozin a széles spektrumú külső gombaellenes szerek számához tartozik.

A gyógyszer hatóanyaga, a bifonazol egy imidazolszármazék. Mutatott szembeni fungicid dermatofitákkal (Microsporum, Trichophyton, Epidermophyton), fungisztatikus - egy élesztő-szerű és penészgombák (Scopulariopsis brevicaulis, Aspergillus FERRUS), Malassezia furfur.

Ez az aktív baktériumok ellen: Gram-pozitív pálcák Corynebacterium minutissimum (minimális inhibitor koncentráció tartományban 0,000 5-0,002 mg / ml) és a Gram-pozitív coccusok (minimális gátló koncentráció 0,004-0,016 mg / ml), kivéve a Enterococcus spp.

A bifosin fő célja az ergoszterin, amely a gombás membrán legfontosabb összetevője. A gyógyszer az oktatás két szakaszában gátolja szintézisét. Ennek következtében a gombák citoplazmatikus membránja strukturális és funkcionális károsodást okoz.

A bifonazol minimális hatásos koncentrációja 5 ng / ml, legalább 6 órán keresztül. A 3 ng / ml koncentráció lehetővé teszi a gyorsan szaporodó micélium Trichophyton mentagrophytek növekedésének gátlását.

Fungisztatikus hatást gyakorol a Candida nemzetségbe tartozó élesztőgombákra, 20 ng / ml koncentrációban, fungicidként.

farmakokinetikája

A bifonazol jól behatol az érintett bőrrétegbe. Az anyag felszívódása 0,6-0,8%, a plazmakoncentráció nincs meghatározva. A bifonazol felszívódása a bőr érintett területeire történő felhordásakor 2-4%, plazmakoncentráció - 2 ng / ml.

6 óra elteltével az alkalmazás után azt jelenti, az anyag koncentrációja a bőrön eléri vagy ismételten meghaladja a minimális hatásos magot gombák, amelyek kialakulásához vezet a dermatomikózisok 1 mg / cm 2 a felső rétege a felhám (stratum corneum) és 5 mg / cm2 található, közvetlenül az epidermisz alá papilláris réteg (Stratum papillare).

Az anyag időtartama a bőrön - 36-48 óra (krém használatával - 48-72 óra).

T1/2 (felezési ideje) a bőrről - 19-32 óra (a mutató értéke a bőr sűrűségétől függ).

Használati utasítások

Alkalmazás Bifosina tanácsos a kezelés bőrelváltozások bőrbetegségek okozzák, penészes, élesztőgombák, Corynebacterium minutissimum és Malassazia korpa:

 • Dermatomycosis sima bőr;
 • A bőr felületes candidiasis;
 • A kezek és lábak mikózisa;
 • Pityrious lichen;
 • Erythrasma.
 • A fejbőr dermatomycosis (por, spray és oldat).

Ellenjavallatok

A bifozin alkalmazása ellenjavallt:

 • A betegnek a gyógyszer összetevőivel szembeni fokozott érzékenysége;
 • Szoptatási időszak.

Óvatosan, a gyógyszert a terhesség első trimeszterében, valamint a csecsemőknél írják fel.

Bifosin, használati utasítás: módszer és adagolás

A gyógyszert ajánlott napi 1 alkalommal alkalmazni az esti fekvés előtt.

Por, krém és oldat vékony réteget kell felhordani az érintett bőrfelületen és alaposan dörzsölni.

A permetet az érintett és a szomszédos bőrrészekre kell felszívni megfelelő mennyiségben hidratálás céljából.

Általában tenyérnyi méretű területre elegendő néhány csepp oldat (kb. 3 ml) vagy egy 0,5-1 cm hosszúságú krémszínű csík.

A kezelésnek folyamatosnak kell lennie, a terápia időtartamát a betegségnek a gyógyszer céljául szolgálja:

 • Dermatomycosis sima bőr - 2-3 hét;
 • Erythrasma, pityriasis lichen - 2 hét;
 • Láb lábujj és interdigital intervallum - 3-4 hét;
 • A bőr felületes candidiasis - 2-4 hét;
 • A fejbőr dermatomikózisa - 4 hét.

A relapsus megelõzése érdekében A bifozint naponta egyszer kell alkalmazni a betegség klinikai tüneteinek eltûnését követõ 2 héttel.

Mellékhatások

Bizonyos esetekben a bifosin alkalmazása helyi reakciókat okozhat:

 • Bőrirritáció;
 • Allergiás reakciók;
 • A bőr viszketése;
 • macerálás;
 • kipirulás;
 • Égő érzés;
 • ekcéma;
 • Vesicularis bőrkiütés;
 • peeling;
 • Allergiás dermatitis (nagyon ritkán).

túladagolás

A túladagolás szinte lehetetlen, mert a bifozinnak rendkívül alacsony a szisztémás felszívódása.

Különleges utasítások

Hiányában terápiás hatás ajánlott, hogy végezzen további vizsgálatát a beteg nem megfelelő hatékonyság Bifosina (állapotában az endokrin rendszer, immunrendszer, Vérmikrocirkuláció érintett terület) és az alapján a vizsgálati eredmények megfelelő kezelés.

Kerülje a szemmel való érintkezést.

A bifosin alkalmazása a gomba ellen az 1 évesnél fiatalabb gyermekek kezelésében csak orvos felügyelete mellett lehetséges.

A pszichomotoros reakciók gyorsaságát és a figyelem koncentrációt igénylő potenciálisan veszélyes tevékenységek végrehajtását, beleértve a vezetést is, a gyógyszernek nincs hatása.

Befolyásolja a gépjármű-közlekedés és komplex mechanizmusok kezelésének képességét

A bifoszin felszabadító formák bármelyikének használata nem befolyásolja a potenciálisan veszélyes tevékenységeket, amelyek fokozott figyelmet és gyors reakciókat igényelhetnek, beleértve a járművek kezelését és a komplex mechanizmusokat.

Terhesség és laktáció alkalmazása

 • A terhesség I. félévében: A gomba bifoszint csak szigorú javallatok mellett orvosi felügyelet mellett kell használni;
 • Szoptatás: a terápia ellenjavallt.

Alkalmazás gyermekkorban

Csecsemőknél (legfeljebb egy évig) a bifosin alkalmazása csak szoros orvosi felügyelet mellett lehetséges.

Kábítószer kölcsönhatások

A gyógyszer kölcsönhatásának nem volt reakciója. A bifozin más gyógyszerekkel / anyagokkal együtt alkalmazható.

analógok

A Bifosin analógja Mikospor.

A tárolás feltételei

Felhasználhatósági időtartam - 2 év. A gyermekek elől elzárva, fénytől, oldattól, krémtől és portól védve, 15-25 ° C-on, 25 ° C-nál magasabb hőmérsékleten kell permetezni.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

Vény nélkül kapható.

Vélemények a (z) Bifosin

A vélemények szerint a Bifosin egy olcsó és hatékony eszköz. Leggyakrabban a felhasználók megjegyzéseket hagynak az adagolási forma tekintetében - krém. Meg kell jegyezni, hogy megállítja a viszketést, fájdalmat és égést a sérülés területén. Egyes esetekben a nélkülözés kezelésére használják. A fő hátrányok a zsíros konzisztencia, a kellemetlen szag és a hosszú kezelés igénye.

Bifosin árát a gyógyszertárakban

A Bifosin hozzávetőleges ára:

 • Külső használatra készült krém (30 g csőben) - 60-70 dörzs;
 • Por külső használatra (porítás) 1% (30 g polietilén üvegben) - 33 rubel;
 • Spray külső használatra 1% (20 ml polimer palackban porlasztóval) - 89 dörzsölje.

Bifozin 1% 30 g por

Bifosin 1% 30g krém

Bifosin 1% 20ml spray

Oktatás: Az első moszkvai Állami Orvostudományi Egyetem I.M. Sechenov, az orvosi szakma.

A készítményre vonatkozó információ általános, tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a hivatalos oktatást. Az önkezelés veszélyes az egészségre!

Embereken kívül csak egy élő lény van a Földön - egy kutyán - a prosztata gyulladása. Ez valóban a leghűségesebb barátunk.

Még akkor is, ha egy személy szíve nem verte meg, akkor még hosszú ideig élhet, amit a norvég halász Jan Revsdal bizonyított nekünk. A "motorja" 4 órával leállt, miután a halász elveszett és elaludt a hóban.

A kutatások szerint azok a nők, akik hetente több pohár sört vagy bort fogyasztanak, fokozzák a mellrák kialakulásának kockázatát.

Az Egyesült Királyságban létezik egy törvény, amely szerint a sebész megtagadhatja a műtét elvégzését a beteg számára, ha dohányzik vagy túlsúlyos. Az embernek fel kell hagynia a rossz szokásokat, és talán nem lesz szüksége műtétre.

Az emberi agy súlya a testtömeg körülbelül 2% -a, de a vérbe jutó oxigén körülbelül 20% -át fogyasztja. Ez a tény miatt az emberi agy rendkívül érzékeny az oxigénhiány által okozott károkra.

Az élet során az átlagos személy két vagy több nagy nyálas medencét termel.

74 éves Ausztrália lakosa, James Harrison 1000 alkalommal vért adományozóvá vált. Van egy ritka vércsoportja, amelynek antitestjei segítik a súlyos vérszegénységben szenvedő újszülöttek túlélését. Így az ausztrál mintegy két millió gyermeket mentett meg.

Az Oxfordi Egyetem kutatói számos tanulmányt készítettek, amelyek során arra a következtetésre jutottak, hogy a vegetarianizmus káros lehet az emberi agyra, mivel tömegének csökkenéséhez vezet. Ezért a tudósok azt javasolják, hogy ne hagyják teljesen kizárni a halat és a hús étrendjükből.

Korábban az ásítás az oxigénnel gazdagítja a testet. Ezt a véleményt azonban megtagadták. A tudósok bebizonyították, hogy ásítás, egy személy hűti az agyat és javítja a teljesítményét.

Az első vibrálót a 19. században találták fel. Gőzgépen dolgozott, és a női hisztériát kezelte.

Működés közben az agyunk energiát tölt egy 10 wattos villanykörte számára. Tehát egy fényes izzó fényképe egy érdekes gondolat idején nem olyan messze van az igazságtól.

A belekben több millió baktérium születik, él és meghal. Ők csak erős növekedéssel láthatók, de ha összejöttek, rendszeres kávéscsészébe illeszkednek.

Annak érdekében, hogy a legrövidebb és legegyszerűbb szavakat is mondhassuk, 72 egeret használunk.

Azok, akik rendszeresen reggeliznek, sokkal kevésbé valószínű, hogy elszenvedik az elhízást.

A WHO tanulmányai szerint napi félórás beszélgetés a mobiltelefonon 40% -kal növeli az agydaganatok kialakulásának valószínűségét.

A Salvisar egy orosz ellenjavallt gyógyszer a csontrendszeri betegségek különböző betegségei ellen. Mindenki számára látható, aki aktívan vonatja és az időt.

BIFOSIN

◊ Krém külső használatra 1% Színtelen, fehéres vagy szürke árnyalatú vagy színtelen, szürkés színű, homogén színű.

Segédanyagok: Macrogol 400 (polietilén-oxid 400), makrogol 4000 (polietilén-oxid 4000), propilénglikol.

30 g - alumínium csövek (1) - karton csomagok.

◊ Por külső használatra 1% fehér vagy világos krém szürkés árnyalatú színnel; a gyógyszernek teljesen át kell haladnia a 46-as selyem-képernyőn.

Segédanyagok: cink-oxid - 150 mg / g, kukoricakeményítő, talkum.

30 g - polietilén dobozok (1) - dobozok kartonból.

◊ Megoldás külső használatra 1% átlátszó, színtelen vagy enyhén színezett.

Segédanyagok: Macrogol 400 (polietilén-oxid 400).

15 ml - egy üveg csepegtető sötét üveg (1) - doboz karton.

◊ Spray külső használatra 1% átlátszó színtelen vagy enyhén színezett folyadék formájában.

Segédanyagok: propilénglikol - 0,3 ml, izopropanol - 0,4 ml, makrogol 400 (400 polietilén-oxid) - legfeljebb 1 ml.

20 ml - polimer palackok (1) permetezővel - kartonpapír csomagolás.

Gombaellenes készítmények széles spektrumú hatása a külső alkalmazásra, imidazolszármazék. cselekmények gombaölő szerekkel szemben dermatophytes (Trichophyton, Microsporum, Epidermophyton), fugistatikusan a élesztőszerű és penészgombák (Aspergillus ferrus, Scopulariopsis brevicaulis), Malassezia furfur. Aktív kapcsolatban baktériumok: Gram-pozitív Bacillus Corynebacterium minutissimum (MIC értéke 0,5 és 2 ug / ml) és a Gram-pozitív coccusok (MIC 4-16 ug / ml) kivéve a Enterococcus spp.

A gyógyszer célpontja az ergoszterol - a gombás membrán legfontosabb összetevője. A bifonazol gátolja az ergoszterin szintézisét a kialakulásának két szakaszában, ami a gombák citoplazmatikus membránjának szerkezeti és funkcionális károsodásához vezet.

A minimális hatásos koncentráció 5 ng / ml, legalább 6 óra időtartamú expozíció esetén; 3 ng / ml koncentrációban gátolják a gyorsan terjedő micélium Trichophyton mentagrophytes növekedését.

A Candida nemzetség gombás gombája fungisztatikus, 20 ng / ml koncentrációban - fungicid hatású.

Behatol jól az érintett bőrrétegekbe. Abszorpció - 0,6-0,8%, a bifonazol koncentrációja a vérplazmában nem határozható meg. Amikor a krém az érintett bőrre kerül, az abszorpció 2-4%, a vérplazma koncentrációja 2 ng / ml.

6 óra elteltével az adagolás után a koncentráció a bifonazol a bőrben eléri vagy többször nagyobb, mint a minimális hatékony koncentráció a fő okozó gombák dermatomycosis 1 mg / cm 2 a felső rétege a felhám (stratum corneum) és 5 mg / cm 2 Stratum papillare.

A bifonazol 36-48 órás időtartamú bõrre (krém alkalmazása esetén - 48-72 óra).

T1/2 a bőr 19-32 óra (a sűrűségétől függ).

Dermatophyták, élesztőszerű gombák, valamint a Malassezia furfur és Corynebacterium minutissimum okozta bőrelváltozások kezelése:

- sima bőr dermatomycosis;

- a bőr felületes candidiasis;

- a fejbőr dermatomikózisa (külső használatú por, külső oldat, külső használatú permet).

- a laktáció időszaka (szoptatás);

- A készítmény összetevőivel szembeni túlérzékenység.

C vigyázat: emlő kor (legfeljebb 1 év), terhesség (I trimeszter).

A gyógyszert naponta 1 alkalommal kell alkalmazni, éjjel.

Külső használatra szolgáló krém, kültéri por vagy külső felhasználásra szánt oldat vékony réteget alkalmaz az érintett bőrfelületen és gondosan dörzsölte.

A külső felhasználásra szánt permetet az érintett területeken olyan mennyiségben permetezzük meg, hogy azok alaposan hidratálják őket, és ezenkívül az érintett és érintetlen bőr szomszédos területeire is felhordásra kerülnek.

Tenyérméret esetén általában 0,5-1 cm hosszúságú krém vagy néhány csepp oldat (kb. 3 ml) elegendő.

A kielégítő eredmény elérése érdekében a kezelésnek folyamatosnak és folytatódnia kell a következő ajánlott időszakokra: mycosis stop és az interdigitális intervallumokat - 3-4 hét, a sima bőr dermatomycosis - 2-3 hét, a a bőr felületes candidiasisát - 2-4 hét, a pityriasnoe fosztja meg, erythrasma - 2 hét, a a fejbőr dermatomycosis - 4 hét.

A mycosis klinikai megnyilvánulásainak eltűnése után a Bifosint továbbra is használják a megismétlődés megelőzése, a gyógyszer alkalmazását 1 alkalommal / nap 2 hétig.

A kezeléshez előnyös a kültéri felhasználásra, a helyi oldatra és a külső használatra szolgáló por a fejbőr dermatomycosis.

Helyi reakciók: hyperemia, bőrirritáció, égő érzés, allergiás reakciók, ekcéma, viszketés, hólyagos kiütés, maceráció, hámlás, hiperémia; nagyon ritkán - allergiás dermatitisz kialakulása.

A mellékhatások reverzibilisek és a terápia abbahagyása után eltűnnek.

Bifosin

Értesítést kapni érkezéskor?

Bifosin használati utasítás

Vásárlóink, akik ezt a terméket vásárolták

Latin név

A kibocsátás formája

Külső használatra készült krém 1%, por, spray, külső felhasználásra.

struktúra

  Bifozin krém
  1 g tejszín tartalmaz:
  Hatóanyag: Bifonazol 10 mg.
  Segédanyagok: makrogol 400 (polietilén-oxid 400), makrogol 4000 (polietilén-oxid 4000), propilénglikol.
  Bifosin por 1%
  1 g por tartalmaz:
  Hatóanyag: Bifonazol 10 mg;
  Bifosin Solution külső használatra 1%
  1 ml oldat:
  Hatóanyag: Bifonazol 10 mg;
  Bifosin spray külső használatra
  1 ml spray tartalmaz:
  Hatóanyag: 10 mg bifonazol.
  Segédanyagok: propilénglikol 0,3 ml, izopropanol 0,4 ml, makrogol 400 (400 polietilén-oxid) 1 ml-ig.

csomagolás

por a 30 g-os bankoknál.

Megoldás külső használatra 15 g-os sötét üveg üvegpalackokban.

krém 30 g-os csövekben.

Spray külső használatra 20 ml injekciós üvegben porlasztóval.

Farmakológiai hatás

Bifozin - gombaellenes széles spektrum.

farmakodinámia

Ez ellen hatásos Trichophyton spp., Microsporum spp., Epidermophyton spp., Aspergillus spp., Corynebacterium spp., Candida albicans, Candida spp. és Malassezia furfur.

Hatékonyan behatol a bőrbe, magas koncentrációkban tartva 48-72 órán keresztül (ami lehetővé teszi, hogy a Bifosint naponta egyszer alkalmazzák).

Bifosin, használati utasítások

 • Dermatophytosis (mikrosporia, trichophytosis, rubrophyticus);
 • A körömgolyók, a körmök, a nemi szervek bőrének kandidái;
 • Erythrasm, interdigital intertrigo, lábak hyperhidrosisa.

Ellenjavallatok

Adagolás és adminisztráció

külsőleg, A sérülésekre vékony rétegen alkalmazzuk, enyhén dörzsölve, napi 1-2 alkalommal. A jelenlétében a váladékos léziók a kezelést az alkalmazás az oldat, a redukció után az akut gyulladás egy krém, ezután felhordjuk por. A kezelés időtartama a rubrofitii - 2-5 hét, microsporia sima bőr - 2 hét, a vereség sima bőr és a külső nemi szervek - 2-4 hét, köröm gerincek és köröm - legalább 3-4 hónapig, pityriasis versicolor, erythrasma - 3 -4 hét, hyperhidrosis leállítással (használj por) - 2-3 hétig.

Miután megszüntetése mikózisok klinikai manifesztálódásának kezelést folytatjuk 10-15 nap, egy krém, oldat vagy por naponta 1-szer kiújulásának megelőzésére.

Mellékhatások

Különleges utasítások

Hiányában vagy hiányos hatékonyságában a pácienst felül kell vizsgálni (az immunitás állapota, a vér, az endokrin rendszer, az érintett terület mikrocirkulációja), és a vizsgálat eredményeinek megfelelően állítsuk be a kezelést.

Kerülje a szemmel való érintkezést.

Használat gyermekgyógyászatban

A csecsemőknél (1 évesnél fiatalabb) csak orvosi felügyelet mellett lehet alkalmazni.

Hatás a járművezetésre és a mechanizmusok kezelésére

A gyógyszernek nincs hatása a járművek, mechanizmusok és egyéb veszélyes tevékenységek vezetésére, amelyek különleges figyelmet és gyors reakciókat igényelnek.

Kábítószer kölcsönhatások

A gyógyszer más gyógyszerekkel egyidejűleg is alkalmazható, mivel nem észleltek gyógyszerkölcsönhatásokat.