Nogtivit: használati utasítás

A körömgombák kezelésének első szabálya a fertőzött lemez eltávolítása. Nem kell fájdalmas módon feltalálni. Kenőcs Nogtivit fájdalommentesen felkészíti a köröm eltávolítására.

A Nogtivit segít a fertőzött körömlemez eltávolításában

Formai felszabadulás és összetétel Nogtivit

A kozmetikai krém nem egyenletes a 15 ml-es zsákokban. Egy csomagot átlagosan 4 körömre terveztek. A körömlemez aktuális térfogata a terület és a vastagság függvényében változik. Nogtivit Megerősítve nagyobb összetevők koncentrációja a nehezen eltávolítható szögek számára.

A Nogtivit részeként:

 • karbamid;
 • sztearinsav;
 • propilénglikol;
 • trietanolamin;
 • teafaolaj;
 • desztillált víz.

Az összetevőket nem választják ki a mycosis leküzdésére. A Nogtivit tulajdonságai a gombát lágyítják a körömön.

A megerősített Nogtivit kiküszöböli a nehezen eltávolítható szögeket

Ár és analógia

A kenőcs átlagos költsége 200 rubel.

Farmakológiai tulajdonságokra vonatkozó Nogtivit analógok:

 • Nogtimycin - 139 rubel;
 • Keratolikus folt - 75-300 rubel;
 • Triklór-acetát vakolat - 1820 rubel;
 • egy sor Mycospores - 790 rubel.

A Mycospores a Nogtivitis analógja

Indikációk Nogtivit

A Nogtivit vény nélkül kapható egy gyógyszertárban.

A vallomás magában foglalja:

 • onychomycosis, melynek területi sérülése nagyobb, mint 1/3 (még fejlett szakaszokban);
 • a körömlemez súlyos rétegződése;
 • a görgők megvastagodása.

A körömgomba gyanús szimpatikusai a korai szakaszban alkalmanként használják a kenőcsöt:

 • sárga körmök;
 • köröm külön, és összeomlik,
 • a lemez megvastagodása és lazasága;
 • az egészségtelen megjelenés több lapra is kiterjed.

A sárga köröm gombás fertőzést jelez

Farmakológiai hatás

A Nogtivit nem gyógyszer. Olyan kozmetikai készítményekre vonatkozik, amelyek elősegítik a keratinizált köröm sejtek lágyulását az önmegmunkáláshoz. Nem garantálja a mycosis spórájának eltávolítását a szögekkel együtt, ezért további külső gombaellenes gyógyszer alkalmazására van szükség.

Használati utasítás Nogtivit

A kenőcs használata:

Még az "elhanyagolt" gomba otthon is gyógyítható. Ne felejtsd el eloszlatni naponta egyszer.

 1. Mossuk le a lábainkat, és szappanos vízzel és szódával (1 liter forró vízzel - 1 evőkanál szóda) 30-40 percig mossuk ki a fürdőszobát. Öblítse le a lábát meleg tiszta vízzel és törölközővel szárazra.
 2. Amikor a lábak elérik az abszolút szárazságot, védjük a bőrt a körömágy körül. A szokásos orvosi vakolat meg fog tenni. Fedezze le a bőrt a perem körül a köröm körül, elkerülve a meztelen területeket. Alternatív: a bőrt lefedni vazelinnel.
 3. A spatulát, lehetőleg fát, vastag réteget alkalmaznak az érintett körömre. Ne tegye túlzásba. Vegyük úgy, hogy a tetején meg kell ragadnia egy védőfoltot, és ne kenetelje a krémet. Ne dörzsölje meg semmit, de azt jelenti, hogy a krém egy része áztassa magát a körömbe.
 4. Amikor a krémet a sávszalag alá rejtjük, pamutzoknára tesszük. Felejtsd el a kötést 4 napig, nem több. A krémréteg megjelenítésére vagy megváltoztatására lehetetlen.
 5. A lábak eltávolítása után ismételten megnedvesedik a szódás oldatban, mossák és szárítják.
 6. A csúcsréteg levágja a nagy súroló pengét. Ha nem tudja eltávolítani az egész körömot, ismételje meg az eljárást 1-4 alkalommal. A készüléket csak a tányéros betegeknél használják. A körmök eltávolítása után a körömfájl eldobásra kerül.

A kenőcs felhordása után a szögeket gipsszel lezárja

A csomagok legalább 2 beteg számára elegendőek. Az alkalmazás módja az onychomycosis minden szakaszára standard.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A Nogtivitnek nincs mellékhatása és ellenjavallata. Lehetséges allergia azokon az embereken, akik egyéni intoleranciát mutatnak az összetevőkre. Terhesség és laktáció során a kenőcs nem tilos használni.

A Nogtivitis nem tilos a terhesség alatt

Újrahasználható, néha viszketés történik a kolbász köröm spotján. Nem volt túladagolás.

Nogtivit vagy Nogtimitsin - ami jobb?

A gyógyszerek farmakológiai tulajdonságai egyenértékűek. Keratolitikus hatásuk van - ez a képesség a lágyulás és a szaruréteg szétválasztására.

A Nogtimycin összetétele kissé gazdagabb a pácolókban: kukoricaolaj, menta, levendula, kayeput és ricinusolaj. Enyhe, nem onychomycosisra van szükség. Az olajok bõsége óvatosan eltávolítja a körömot anélkül, hogy kárt okozna a szögágyban. A Nogtimycin fő hatóanyaga a karbamidszármazék karbamid, amelyet a keratinizált szövetek kevésbé agresszív reakciója jellemez.

A nogtimicin összetételében lágy összetevőket tartalmaz

A lábbal történő felhordás és a gőzölés előkészítése mindkét készítmény esetében megegyezik.

Melyik gyógyszer jobb? Korai szakaszban használja a Nogtimycint. Enyhe hatása elégséges ebben az esetben. Ha a körmeid természeténél fogva vastagok, használj gumiat - a választásod a Nogtivit és a Nogtivit megerősített.

Patient Reviews

"A körömgomba először felkereste egy társas lélekben. A gyógyszertár körül keresett egy gyógyszert keresve, és átjött a Nogtivitre. Nagyon féltem a köröm hardver eltávolításától, úgyhogy otthonról "boszorkányságról" döntöttem. A várakozásoknak megfelelően tömörítettem. Nehéz volt apró apró ujjat vágni. De egy nagy plusz, hogy én magam irányítottam a folyamatot és elkerülte a fájdalmat. "

- Megsérültem a hüvelykem a csempével a munkahelyemen, és körbevettem a körmemet. Ezt követően a lemez elkezdett összeomlani, szétmorzsolódni és homályosodni kezdett. A feleség ébresztette a riasztást és megvásárolta a kenőcsöket. Az első, amit próbáltam, Nogtivit volt. Három alkalommal szedtem le a szöget, de a gomba nem ment el. El kellett mennem a kórházba.

"Az egész nyáron cipőkön voltam (sportfogadóként voltam), és problémáim voltak a lábamon. A szögek, mint a rozsdásodott, összezúzódtak a bal lábon. Az orvos orvosi manikűröt és drága gyógyszeres kezelést írt elő. Miután megtudtam a vágási árakat, otthon megálltam a Nogtivitnél. Nem csalódott. A képen látható a körömvirág 3 eljárás előtt és után. Azt hiszem, egy pennyre való hatékony visszavonulás. "

Bal Nail a Nogtivitom kezelés után. A jobb oldalon egy egészséges köröm.

Doktor észrevételei

Leonid Zavyanov, mycológus, Moszkva

"Nogtivit a gyakorlatban sokáig használom. Kevés beteg, aki félelem nélkül eljut az orvoshoz a beteg körmök eltávolítására. A gyógyszer legalább nem orvosi, de az állítólagos hatás: a körmök eltávolítása otthon nem rosszabb. Gyakran regisztrálom a nyugdíjasokat, mert számukra ez a leginkább költségvetési és munkamódszer. "

A kozmetikai krém Nogtivit kifejezett keratolitikus tulajdonságát a mycologiás terápia értékeli. Fájdalommentes és olcsó módszer a sérült körömlemez eltávolítására legalább 4 napig. A kenőcs biztonsága elengedhetetlenné teszi a gombák kezelését gyermekeknél, terhes és szoptató anyáknál.

Most egy kicsit a gomba elleni küzdelem titkairól

Értékelje ezt a cikket
(Még nincs értékelés)

VESZÉLYES MEDIKA

BADBED.RU: BADB, INSTRUMENTS, SCRUBS

Nogtitis és körömgomba. Vélemények és árak

Nogtivit - széles körben népszerűsített gyógymód a körömgombák kezelésére. Gyártók (orosz OOO Proba (Emansi Laboratórium)) azt állítják, hogy termékük alternatívájaként alkalmazható a körömgombák műtéti és gyógyászati ​​kezelésének helyhez kötöttségénél. A Nogtivit gyorsan és fájdalommentesen eltávolíthatja a beteg körömét: Szappanos szóda oldatban többször is szükség van a köröm leöblítésére, hogy törölje és alkalmazza a Nogtivit-t az érintett területeken. Miután 3-4 napig tartott, kaparja és ismételje meg az eljárásokat.

Sztearinsav, propilénglikol, karbamid, trietanolamin, teafa illóolaj, desztillált víz. Ez egy vastag, fehér krém, melynek nincs szaga.

A Nogtivit kozmetikai termékként van elhelyezve, nem gyógyszerként, gyógyszertárak nélkül kapható. A Nogtivit ára 150-200 rubel tartományban van, egy csomag esetében, amely három-négy köröm kezelésére szolgál (a sérülés méretétől és a köröm vastagságától függően).

A gyógymód fajtái: Megerősített Nogtivit komplex esetekhez és "Lowdown" krém a köröm gyógyításáért, a körömlemez táplálására és a kezelést követően a fő ügynök számára.

A Nogtivitre vonatkozó megjegyzések meglehetősen korlátozottak: sok vásárló észreveszi, hogy a körmökkel végzett eljárások nem jártak pozitív eredményekkel, vagy hosszú eljárások nem fejeződtek be. De a Nogtivit például lágyíthatja a bevágott szöget a későbbi eltávolításhoz.

A körömgomba gyakori fertőző betegség, és bár nem jelent komoly veszélyt az egészségre, jobb orvosi felügyelet mellett kezelni. Ebben az esetben az orvos ajánlhatja a Nogtivitiset vagy más gyógymódot az Ön konkrét esetének megfelelően.

Kedves látogatóink, hagyja észrevételeit és észrevételeit a Nogtivite-ről, ossza meg tapasztalatait az eszköz használatával kapcsolatban.


Ha az anyag fontos az Ön számára - oszd meg a közösségi hálózatban:

Nogtivit

analógok

Az átlagár online *: 158 p.

Hol vásárolhat:

Használati utasítások

A Nogtivit olyan eszköz, amely megkönnyíti a körömlemez fájdalommentes eltávolítását, amelyet gombás fertőzés okoz. A gyógyszer biztonságos formája nem okoz egészségkárosodást.

bizonyság

Onychomycosis, különösen elhanyagolt formában

Adagolás és adminisztráció

Átlagosan az emulzió elegendő ahhoz, hogy teljesen eltávolítsa a négy beteg körömlemezt, de minden esetet egyedileg kell figyelembe venni.

Előrehaladott stádiumú onychomycosisban igényel több eljárást teljes rendelkezésére a fertőzött köröm enyhébb gomba elég egyszer Nogtivitom használatára, és távolítsa el fűrésszel vagy kozmetikai körömolló bőrradír réteg.

A Nogtivit alkalmazása öt kötelező lépést tartalmaz:

 1. Biztosítani kell, hogy a körmök tiszták és jól párolt szappan szóda fürdő (1 teáskanál szódabikarbóna, csúszdával, egy liter forró víz, egy kis folyékony szappan). A folyadéknak legalább 35 fokosnak kell lennie. A fürdőt 20 percig készítik. Amikor a körmök jól párolognak, fonott törölközővel letakarják, hagyják megszáradni.
 2. Gyógyítsa meg a bőrt az érintett köröm körül szalaggal, ragasztószalaggal vagy festékszalaggal. Az egészséges hámot nem szabad orvosolni, különben agresszív hatással lesz a kenőcs összetevőire.
 3. Használjon pamut törlőruhát egy kenőcsöt lenyűgöző réteggel a gyomorfekélyre. Ne dörzsölje. A nyomathordozó nélküli nyomathoz tapadó ragasztót ragasszon fel, laza zoknit rak fel. Hagyjon három vagy négy napig. Jelenleg lehetetlen, hogy ne feszes cipőt viseljen, nedves a feldolgozott köröm.
 4. Távolítsa el a ragasztót. Szappan-szódás fürdőt készítsen, és ismételje meg a gőzölési eljárást. Merev körömfájllal távolítsa el a puha sérült réteget a körömlemezről. Az eljárás után a használt körömfájl nem használható egészséges körmökhöz.

Ismételje meg az eljárást, ha szükséges. Az egészséges köröm helyreállításához, valamint a gomba károsodásának megakadályozásához legfeljebb négy eljárásra lehet szükség.

Ne feledje, hogy fontos a körmök gondozása az eljárások között:

 • rendszeresen mosson kezet és lábat;
 • kenje meg a körömágyat a teafa illóolajjal;
 • Ne hagyja figyelmen kívül orvosának kinevezését (ha tabletta vagy kenőcs írta fel);
 • folyamatosan változtatni lapokat, zoknit és harisnyanadrágot;
 • fertőtleníteni a cipőt (beleértve a hazafelé).

Ellenjavallatok

Az utasítás szerint a Nogtivit nem alkalmazható kizárólag olyan személyeknek, akik egyéni intoleranciában szenvednek vagy túlérzékenységet mutatnak a gyógymód egyéni összetevőivel szemben. Más emberek számára a gyógyszer biztonságos és használható.

túladagolás

A túladagolás esetét nem állapították meg.

Mellékhatások

A mellékhatás lehet a szervezet allergiás reakciója a Nogtivit komponenseinek. A szervezetnek nem volt más specifikus válasza a kenőcs használatára.

Összetétel és farmakokinetika

A Nogtivit összetevői közül a következő komponensek:

 • karbamid (karbamid);
 • teafaolaj;
 • ásványolaj;
 • méhviasz;
 • sztearinsav;
 • propilénglikol,
 • -amin,
 • a víz.

A gondosan kidolgozott kompozíciónak köszönhetően a gyógyszer a lehető leghatékonyabban működik, és eltávolítja a beteg körömét "mint a tejből készült hab". A karbamid lágyítja a körömlemezt, segít megszabadulni a halott sejtektől. Az illóolaj kitűnő antiszeptikus, fertőtlenítő tulajdonságokkal bír, elősegíti a bőrsejtek regenerálódását. A viasz harcol a fertőzésekkel, elpusztítja a kórokozókat, a gombákat és a baktériumokat, antimikrobiális hatással rendelkezik.

más

Vény nélkül kapható. Felhasználhatósági időtartam - a gyártástól számított három év.

Vélemények

(Hagyja visszajelzését a megjegyzésekben)

[su_quote cite = "Alena, Moszkva, 32 éves"] Nogtivit az én üdvösségem lett a körmök gombájából. Kockázatot jelentett a bőrgyógyász konzultációja nélkül, és nem hiányzott. Szó szerint két eljárás után a körömlemez leállt. Nagyon sajnálom a relapszust, ezért álmom előtt minden nap körmöket vagy körmöket csinálok vajjal vagy olajfa olajjal. [/ su_quote]

[Su_quote cite = »Inna, Szentpétervár, 35 éves"] én rettenetesen félek a fájdalomtól, ezért a fő szempont, bármilyen külön eljárás számomra - ez egy teljes fájdalommentes. Ezért különös figyelmet fordítottam a Nogtivitra, mert az ezzel kapcsolatos megjegyzések majdnem mind pozitívak. Három eljárást végeztem, és megszabadultam egy beteg körömlemeztől. És a maradék köröm és a gombás fertőzés mellett. [/ su_quote]

[Su_quote cite = »Oksana, Volgograd, 25 éves"] Körülbelül Nogtivite hallottam sokáig, de nem mertem megvenni. Amikor még mindig vásároltam és használtam a terméket, kissé csalódott voltam. Azt vártuk, hogy a sérült részt a köröm varázsütésre eltűnik, de meg kellett átengedni egy merev körömreszelő. De a fájdalom tényleg nem volt, és ez egy határozott plusz a drog. [/ su_quote]

* - Az értékesítés során az eladók átlagértéke nem nyilvános ajánlat

7 megjegyzés

Jó napot. Kérlek, kérlek, ki használta ezt az eszközt, csak ki kell távolítania a köröm érintett részét vagy az egész lemezt? Levágtam egy fűrészt és egy kaparót. Az érintett rész nagyon gyorsan és fájdalommentesen távozik, és az egészséges részt lassan és kissé fájdalmasan eltávolítja. Hogy legyenek? Köszönöm.

Az egészségeset nem kell eltávolítani. Ha minden sérült szövet eltávolításra kerül, kezdjen gombaölő cseppeket vagy lakkot alkalmazni.

Szia! Én már ütött a szöget a hüvelykujj, ez rázós, és valószínűleg a gomba a köröm leválik, téptem szinte az első réteg, a másik felét a köröm és fél nélkül! Eszköze lehet bekenni az egész köröm?

Igen, igen. Ne felejtsük el, hogy a Nogtivit csak az első szakasz. Ha orvosa meggyógyítja a körömot, akkor tablettákat rendelhet.

Kérem, mondja meg a gyermekem egészséges köröm, de miután nem nyírt körmök helytelenül növekedni kezdett, és egyrészt egy gyulladás a köröm tekercs, Rick kij kezelések nem segítenek, és a köröm nem akarja eltávolítani, akár ezt a krémet óvatosan távolítsa el a köröm, így jött le és normálisan növekedni kezdett

A gyógyszer nem alkalmas az egészséges köröm eltávolítására, csak a sérült részt lágyítja. A bevésett körömet kapcsokkal kezelik, ha nem segít, eltávolítják őket. Természetesen kellemetlen, de nem halálos.

A Nogtivit használata után az egészséges köröm visszaáll (vagy nő)? Köszönöm

Hagyd visszajelzésedet a drogról Válasz visszavonása

Legnépszerűbb:

A doktor konzultáció ingyenes.

Piszkos trükk nélkül. Csak hagyd a kérdésedet a megjegyzésekben, és a szakértő válaszol rá.

A teljes listát (több mint 150 db) az árak rendszeresen frissítik.

Jelölje meg a gomba fénykép szerint

Mikor megy orvoshoz? Javasoljuk, hogy megtanulják, hogy a körömgomba hogyan néz különböző fázisokban.

Tudok gyógyítani 1 napra? A fertőzések, az átviteli útvonalak, a kábítószerek elkerülése.

Tudok gyógyítani 1 napra? A fertőzések, az átviteli útvonalak, a kábítószerek elkerülése.

Hogyan lehet eltávolítani a szemölcsöket?

Gyermekek szemölcsök, papillómák és condylomák a felnőtteknél, mi veszélyes otthoni eltávolításra?

Szenvedés a nők körében

A szúrás vagy a hüvelyi candidiasis nem minden második nő tudta.

Dermatitis: fotó és leírás

Lehetséges, hogy a bőrön lévő folt egyáltalán nem gombás. Hasonlítsa össze a fotót, hogy biztos legyen benne.

Ha van jellegzetes kiütés, akkor orvoshoz kell fordulnia, vagy legalább egy gyógyszertárba.

A cukorbetegség a férfiakban

Az emberiség erős feleinek képviselői valamilyen oknál fogva úgy vélik, hogy a tőr a nők előjoga, de nem az.

Mint egy gomba kezelése

A különböző típusú gombáknak szánt gyógyszerek listája. Kenőcsök, krémek, lakkok, kúpok, tabletták - összehasonlítások, felülvizsgálatok, költségek.

Teszt az orvosoknak

Ellenőrizze a bőrgyógyászat tudását, ha szakértő vagy diák vagy.

Nogtivit a körömgombából: hogyan működik és mikor megmutatja a hatékonyságot

A körömlemez gombás károsodása nem csak esztétikailag kellemetlen jelenség, amely sok kellemetlenséget okoz, hanem nagy a belső szervek és rendszerek fertőzésének veszélye. A negatív következmények elkerülése és megelőzése érdekében - a gomba kezelésére az orvosok kijelölik a Nogtivit-t. Hogyan működik és segít a Nogtivit a körömgomba körében?

Mi a krém összetétele és hatása?

A Nogtivit krém formájában készül - vény nélkül kapható, ezért nagyon fontos a megfelelő alkalmazáshoz megismerni a készítményt és a hatást. A készlet tartalmaz krémet és 4 lemezt.

Krém összetétele:

 1. Karbamid (vagy karbamid) - segít enyhíteni az érintett körömlemezt, ami miatt az elpusztult sejtek gyorsan elhagyják, és teret biztosítanak a növekedésnek.
 2. Teafa illóolaj - ez fertőzésnek köszönhető, a gombás mikroflóra nemcsak az egészséges szövetekre terjed ki, hanem elnyomja és elpusztítja.
 3. Ásványi olaj, amely segít, hogy tompítsa a körömágybőr és a méhviasz, amely szintén sikeresnek bizonyult, hogy elnyomja a növekedés és fejlődés a patogén mikroorganizmusok, így eltávolítani az érintett területen halálát okozva, a patogén mikroorganizmusok.
 4. Mivel további komponenseket a krém a sztearinsav, gátolja a patogén mikroorganizmusok növekedését és fertőtlenít, és propilén-glikol, a trietanol-amin, a víz.

Használati utasítás Nogtivit

A Nogtivit pályázatának rendszere a következő:

 • Először is, a kezek és lábak érdemes a gőz a szappanos oldattal azzal a kiegészítéssel, szódabikarbóna - ez lesz eltávolítani a szennyeződéseket és elszarusodás, hogy felkészüljenek a kérelmet és a hatékonyabb fellépés a drog. A tálca után - a körömlemezt megszárítjuk, és csak miután folytattuk az eljárást.
 • Ezenkívül az egészséges szöveteket a kezelt terület körül be kell fedni egy sávszélességgel - nem szabad kenőcsöt kapniuk, ami megsemmisíti az egészséges sejteket, és súlyosbítja a helyzetet.
 • Egy szokásos pamutpálcával a vastag réteg kenőcsöt kell elhelyezni az érintett területre - ebben az esetben a legfontosabb, hogy ne erőltesse az intenzívebb mozgásokat. Továbbá a felhordott krémet tegye fel, ragasszon fel egy tapaszt, és tegye fel a pamutzoknát. Ebben a formában 3-4 napig hagyja őket, ne hordjon szorosan cipőt, és ne hagyja, hogy a lábai izzadjanak.
 • Ezen időszak végén - távolítsa el a vakolatot, és szappannal és szódavízzel szappanos fürdőbe öntse, gőzölje ki a körömvirágokat. Fahordók használatával el kell távolítani a lágyított sérült réteget.
 • Szükség esetén ismételje meg az eljárást. Az orvosok szerint - a teljes helyreállításhoz 3-4 ilyen eljárásra lehet szükség.

Mi a különbség a megnövekedett gyógyszer között?

Ha egy olyan drogról beszélünk, mint a Megerősített Nogtivit, akkor a szokásosnál különbözik attól, hogy kifejezetten a speciálisan érintett gombák, sűrített és problémás körmök számára készült. A karbamid és a tejsav koncentrációja a lehető leghatékonyabban teszi a hatóanyagot a kórokozó mikroflóra elleni küzdelemben. Tartalmaz karbamidot és tejsavat, glicerint és teafaolajat, viaszt és sztearátot, alkoholt és további összetevőket.

Alkalmazzuk egy vastagabb körömlemez tüneteire - egyébként a hatása hasonló a normál Nogtivitiséhoz. A megerősített Nogtivitis mellett van még a Cream Lowdown is - az érintett lemezt lágyító és eltávolító eljárás után használják. A krém hatása az érintett szövetek korai gyógyulására és helyreállítására, az egészséges táplálék normális növekedésének helyreállítására, táplálékának az alapkezelés utáni táplálására.

De mind a gyermekek, mind a terhes nők - mindegyik utasítás betartása, valamint az orvos koordinálása és felügyelete mellett - nem alkalmazható mellékhatások esetén.

Ismerje meg azt is, hogy mi a trypanasome, mi az ember számára veszélyes, és hogyan lehet elkerülni a parazitafertőzést?

Trigelma alkalmazására vonatkozó utasításokat, és derítse ki, hogy mi az Ön számára.

A Nogtivit ára a gyógyszertárakban

A Nogtivit költsége az érintett körömlemez gyógyszertárakban 125 és 134 rubel között változik. Költség Nogtivit Megerősített egy csőben a 15 mg a gyógyszertárban 240-255 rubel.

Visszajelzés a körömgombák alkalmazásáról

Alexandra, 42 éves:

Miután a bőrgyógyászok diagnosztizáltak egy gombás fertőzéssel kapcsolatos szövődményemet, rendkívül nehéz volt küzdeni az érintett körömgombával. A népi receptek nem segítenek, és fokozatosan a patológia terjedt az egészséges szövetekre - az orvos előírta a Nogtivit krémet. Megpróbáltam és kábítószer maradt boldog - gyorsan és sikeresen sikerült megszüntetni a körömgombát, és miután a körömlemez növekedni kezdett és erős volt. Mindössze két alkalmazásban legyőztem a gombafejet, amelyet eddig másfél hónapon belül kezeltem - ajánlom.

Irina, 44 éves:

A "kedvenc" gomba olyan erős volt a lábam körmeiben, hogy azt gondoltam, hogy egyszerű kenőcsökkel nem lehet eltávolítani - csak a műtét és a szike. De mindez ugyanaz a dermatológus fogadásán ment keresztül - az orvos azt tanácsolta nekem, hogy Nogtivit vagy nem kevésbé hatékonyan felkészült a Nogtimitsin. A két gyógyszerrel kezelt körmök - az eredmény elégedett volt, mert segítettek gyorsan megbirkózni a gombával. De a Nogtivit hatékonynak és hatékonynak tűnt számomra.

Sergey, 39 éves:

Munkám során mindig cipőt viselek - katonai vagyok, ezért a lábam nem lélegzik, és ennek következtében az orvosok diagnosztizálták a gombák fertőzését, tömörödését és a köröm sárgulását. Az orvos azt tanácsolta, hogy a Nogtivitommal kezelje a kezelést, és ha nem segít - azt mondta, hogy azonnal beavatkoznia kell. De a gyógymód tökéletesen segített, bár az egyetlen hátránya a 3 napos terápia, a kényelmes cipők felvétele. De egy hét múlva minden eltűnt.

Hogyan kezeljük a gomba a lábak és a körmök, nézd meg a videót:

"Nogtivit" - készítmény egy körömgombából. Vélemények, árak, analógok

Fontos tudni! A stop és a köröm gombát kezelik 7 nap! Mondja el a legmagasabb orvosi osztály orvosát.

A gombás megbetegedések számos kellemetlen tünethez vezetnek, melyeket még akkor is nehéz megbirkózni, ha a kórokozót már elpusztították. Például a körömlemezeknek újra kell növekedniük, hogy azok már ne legyenek sárga vagy más nyomok. A körömgomból a Nogtivit-t ilyen módon használják - segít eltávolítani az érintett szövetet.

Ha a lemezben bekövetkezett változások minimálisak, akkor gyakran visszaállítják önállóan, idővel. Elhanyagolt esetekben azonban komolyabb intézkedésekre van szükség. A körmök gyors korrekciójára klasszikus és lézeres műtétet használnak. Ha az idő nem kulcsfontosságú tényező, akkor lehetőség van gyógyszerek alkalmazására.

A gomba, mint egy tűz, félnek az átlagos olcsó.

A kibocsátás és az összetétel formája

A Nogtivit tasak formájában kapható, amely belsejében 15 gramm gyógyszerkeverék és krém formájában is kapható. A gyártó szerint a csomag tartalma elegendő három vagy négy köröm kezelésére. Ez a mennyiség a lemez vastagságától függően nagymértékben változhat.

Függetlenül a felszabadulás formájától, a készítmény aktív összetevői megmaradnak. Közülük:

 • Karbamid. Ez a fő elem, ennek köszönhetően a köröm feloldódik;
 • Ásványolaj;
 • Teafaolaj;
 • Méhviasz.

A különféle kiegészítő komponensek közül a trietanol-amin, a propilénglikol, a víz és a sztearinsav. Ez a kompozíció segíti a fertőzött köröm eltávolítását. Ezután a test új, egészségeset termelhet. A legfontosabb dolog az, hogy emlékezzünk arra, hogy a Nogtivit nem gyógyítja meg a betegséget, csak egy módja annak, hogy megbirkózzon a kellemetlen tünetekkel.

A népszerű út megöli a gombát, amit ásni fogok. Csak egyszer kell elindulnia naponta.

Tevékenység, jelzések és ellenjavallatok

A gyógyszer hatása elsősorban a készítmény részét képező karbamidnak tulajdonítható. Meglágyítja a szöveteket, hogy könnyebb legyen a korhadt réteg. A teafaolaj nagyon hosszú ideig kitéve képes a gomba elleni küzdelemre, de ennek a készítménynek a összetételében antiszeptikus és fertőtlenítő szerepet játszik. És a méhviasz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik.

A nogtivitis használatának jelzése onychomycosis, főként a késői stádiumokban, mivel ez az a pillanat, amikor a körömlemez már nem tud önállóan kinyerni.

Nincs túladagolás, de ez nem jelenti azt, hogy megengedett a korlátlan mennyiségű gyógyszer alkalmazása. Kövesse a használati utasításokat. A mellékhatások miatt az ember allergiás lehet a készítményre. Általánosságban a természetes komponensek miatt a Nogtivit testre gyakorolt ​​potenciális káros hatása gyakorlatilag nulla.

Hogyan kell alkalmazni a Nogtivitist?

A Nogtivitis alkalmazása rendkívül egyedi, mivel a körömlemezek eltérő módon reagálnak a terápiára, és különböző mennyiségű gyógyszert igényelnek. Egyes betegeknél az első alkalmazás után a leválás megszűnt. Mások is igényelnek tanfolyamot. A hatékonyság érdekében helyénvaló felkészülni az eljárásra. Tegye a következőket:

 • A lábakat folyó vízben mossák;
 • Egy liter vizet összekeverünk egy evőkanál szódával és egy kevés szappannal;
 • A víz hőmérsékletének körülbelül 35 fokosnak kell lennie;
 • A kész folyadékban a lábak jól pörkölnek;
 • Ezután törölközővel szárítják.

A Nogtivit meglehetősen agresszív gyógyszer, ezért az egészséges szövetet meg kell védeni a hatásaitól. A köröm körüli területet egy tekercsfolttal ragaszthatja. Ha a gyógyszer még mindig a bőrre kerül, azonnal le kell mosni. Az elkészítés befejezése után elkezdheti a kezelést:

 • A gyógyszert szépen fel kell használni a köröm felületére;
 • Ne dörzsölje;
 • A krém vastag rétegen helyezkedik el;
 • Alkalmazáshoz gyapotszövetet használhat;
 • A kábítószer tetején rögzített tapadó vakolat, miközben nem kell megnyomnia;
 • Annak érdekében, hogy a vakolat ne szakadjon ki, a zokni kopott;
 • A forma ebben a formában körülbelül négy nap.

Nogtivit

Jelentkezzen be, hogy egy véleményt hagyjon.
Kevesebb mint 1 percig tart.

Megfelelően hatékony orvosság, feltéve, hogy elegendő türelme van ahhoz, hogy megvárja, amíg teljesen eltávolítja a fertőzött körömet. Szinte 3 hónapot vett igénybe a toenail eltávolítása, mivel a felület lassan fokozatosan leraktul, kis "adagokkal". De a folyamat időtartamát a fájdalommentesség kompenzálja.
Számomra a "Nogtivit" szerette a tényt, hogy takarékosan használják, egy apró csepp szükséges egyetlen alkalmazáshoz. A körömlemezt a krémmel való kötést követően rétegek is eltávolítják, de vékony, alig észrevehető.
Nem szerettem abban a pillanatban, hogy a kezelés során kötést kell viselni, és szigorúan követni, hogy nem nedves. Természetesen a legjobb, ha megvédjük a "nash" -ot, ha ujjhegyre helyezzük, de hosszú időn keresztül lehetetlen járni vele: a bőr alatt verejtékezés, ráncok, fehér.
És azt ajánlom csak vásárolni subungual eszköz a bőr kezelésére, mely segít miután egy teljes slezaniya köröm hogy ne essen bele a kitett lyuk a kórokozók, baktériumok és gombák maradt sejteket. Ellenkező esetben minden erőfeszítést elpazarolni fognak, és az újonnan feltöltött lemezen újra kialakul a mycosis.

A körömön lévő gombaimmal a bőrgyógyász a sebésznek küldte el a körömlemezeket. A sebész, látva a sokkot, javasolta, hogy távolítsa el a körmöket a Nogtivit segítségével.
Nagyon nehéz volt ahhoz, hogy a használati utasítást: Először gőz a lábát egy különleges megoldás (szóda + szappan), akkor a beillesztett körül egy patch orvosolni nem esik az egészséges bőr, majd alkalmazza a kenőcsöt, és a felső botot ragasztószalaggal, és az egész dolog viselni három napig, majd a gőz, távolítsa el a körömlemez egy részét, és ismételje meg újra és újra. Igen, és nem mindig sikerül kijavítani a patch jó, ő tartotta kiindulási slazit történt, hogy minden mást ismét az első helyen a vakolat szó újratekercselik mint a kötést.
Három nap után újra meg kell gőzölnie a lábát ugyanabban a megoldásban és keményen (szükségszerűen, különben nem fog működni) egy körömfájllal, hogy levágjon mindent, ami lehetséges.
Szükséges tehát a türelem megszerzése, mielőtt a köröm ilyen eltávolítását elvégezné. A lemezt a hüvelykujjból eltávolítottam, háromszor csináltam ezt az eljárást, de nem volt sebész és szörnyű művelet.
A szögek szinte teljesen leestek, egy vékony film maradt. Néhány hónappal később új és tökéletesen egészséges szögek jelentek meg.

Szigorúan szólva, ez a gyógyszer nem gyógyítja a mycosis, hanem csak egy kozmetikai jogorvoslat a lemezt eltávolítani, ha nincs más út, és a gomba nem gyógyítható. A gyógyszer maga kétszeres érzést okozott. Néhány naponta egyszer be kell jelentkeznie az érintett területre, majd távolítsa el, ami a tejszín hatására meghalt. A krém vastag, szagtalan, jól alkalmazható, gyakorlatilag nem terjed. A körömön nagyon kevés pénzre van szükséged, így a mikroszkóp méretének ellenére sokáig tart.
A "Nogtivit" nem okoz irritációt a bőrön, még akkor sem, ha az alkalmazás véletlenül kijut a szögből. A bőr egy kicsit csípős volt, és minden, nem volt viszketés, nem volt vörös. De túl sok ilyen módszer viselése cipő kényelmetlen. Mivel a feldolgozott ujjat gondosan vissza kell húzni, hogy a krém a kötés alatt maradjon és működjön. Nyitott cipővel visszahúzódó ujjával a kinézet teljesen esztétikus, zárt kötésben akadályozza: dörzsöl, súrolja és kellemetlenséget okoz a gyaloglás során. És a kezelés időtartama, amíg a köröm teljesen sikertelen, lehetetlen megjósolni - néha néhány hétig tart, és néha a folyamatot 2 hónapig nyújtják.

A fertőzött köröm működésével történő eltávolítással való kommunikáció félt, ezért az adott készítmény segítségével segített. A készítmény teljesen agresszív: teafaolaj, karbamid, trietanolamin. Rendszeresen használtam, de majdnem egy hónap telt el az egész betegségtől. 15 percig levágtam a bőrt, aztán szárazra töröltem, és a Nogtevitet a szögre helyeztem. Óvatosan alkalmazzuk, próbálva megakadályozni, hogy az egészséges bőrre ne kerüljön a lyuk körül. Aztán szigetelte a szöget azáltal, hogy az ujját a tapasszal csomagolta, majd steril kötéssel.
A gyógyszer térfogata elég kicsi - csak 15 ml, de elég volt az egész pályára, mert a kenéshez szükséges terület kicsi volt.

A remedy jó, de a végrehajtás egy kicsit szenved. Általában a felső réteg el kell távolítani, akkor eleinte eltávolítja az érintett köröm, nem adja a gomba továbbra is terjed, másrészt biztosítja a hozzáférést kenőcsök és megoldásokat, amelyek csak kezelni a gomba, a körömágy, és a harmadik, vizuálisan összehangolja a lemezt az összes növekedésből.
Közvetlen gomba "Nogtivit" nem gyógyul meg! Sokan ezt elfelejtik, a fő feladata a köröm eltávolítása. De az utasításoknak megfelelően nem könnyű.
Ennek eredményeként kijöttem egy kiutat: kenetemre borítottam a körmemet, a bőrömön a zsíros krémet, a tetejére egy pamutpást helyezek, és mindent összekulcsoltam egy kötéssel. Ez legalább a nyugodt napot tartja, pár napot is, nem okoz problémát. Nos, akkor fokozatosan el kell vágni a körömot. Akkor minden működik.

A "Nogtivit" ténylegesen nem távolítja el teljesen a körömot, amint azt már említettük. Ez csak akkor fog megtörténni, ha sokáig tartja és fokozatosan használja azt egy hónapra. Csak a második alkalommal sikerült többé-kevésbé eltávolítanom a keratinizált növekedést. Mindez egy hetet vett igénybe - nagyon hosszú idő. A szög nyírása nem fájdalmas, mivel kezdetben tűnhet. Nincsenek érzékelések, ráadásul az egész köröm nem húzza le a húst, ott a legtisztább felső réteget távolítják el.
A termék ára nem különösebben magas. A tölcsérek nem elegendőek egyszerre, 15 g, még egy zsírréteget sem fogyasztanak. Ez a költség körülbelül 170 rubel, akkor lehet kapni egy gyógyszertárban.
Negatív hatások nincsenek jelen, a körömön lévő bőr nem károsodik a kenőcs érintkezésében. Először attól tartottam attól, hogy valamiféle égés lenne, mert a sztearinsav az alapon van, és úgy tűnik, hogy csak enyhíti a lemezt. De a valóságban minden teljesen biztonságos, bár az utasításoknak meg kell akadályozniuk a bőr és a kenőcs érintkezését.

A "Nogtivit" gyógyszert úgy tervezték, hogy eltávolítsa a gombák által károsodott köröm felső keratinizált réteget. Sokkal inkább összpontosít a vizuális probléma megoldására, mint a gomba teljes megsemmisítésére. A lábamon a körömgomba zavarta.
Az alkalmazási eljárást meg kell ismételni mindaddig, amíg a köröm teljesen el nem távolodik a gomba felől. Azt akarom mondani, hogy a köröm nem teljesen, hanem csak a felső része.
Általában a gyógyszer kevéssé használható. Igen, képes volt eltávolítani a felső körömkárosodást, de nem tudta teljesen gyógyítani a gombát. Úgy vélem, hogy a leghatékonyabb a kenőcs kombinációja más gombaellenes szerekkel kombinálva.

A "Nogtivitus" segítségével a köröm eltávolítása vagy csak a felső réteg meglehetősen nehéz feladat, ami szintén nem hozhatja az eredményt. A krém kellemetlen, időigényes a folyamat.
A krémt egy csomagban, amely egy üvegedényt tartalmaz. Fehér, szaga van. A konzisztencia nagyon vastag, ezért nem terjed az alkalmazás során. Véleményem szerint ez jó segítséget nyújt a bevágott körmök kezelésében, mivel lehetővé teszi a lemez körülmetszését. De gomba ebből származó előnyöket megkérdőjelezhető, kaparás nagyon kemény, a lemez nem adták, bár a koptató fűrészelés íze különböző, és puha, erős és durva.

Azt nem veszi figyelembe a krém „szög”, mint azt, hogy megszabaduljon a gomba, akkor nevezhetjük az első lépés az e betegség elleni küzdelemben, de véleményem szerint meglehetősen barbár. „Nail” help „biztonságosan” eltávolítani a fertőzött körömre, akkor meg kell kezdeni alkalmazása gombaellenes szerek a köröm növekszik újra szerződött a fertőzés.
A krém alkalmazásának technológiája is rémületet okoz: a szögre kell felhúzni, ragasztószalaggal lezárni, és 3-4 napig járni, sem nedvesedés, sem szűk cipő használata nem megengedett. De még ez sem garantálja, hogy a köröm egyszerre jön ki, talán négyszer is megismételheti ezt a félénk eljárást! Most az igazság, hogy a gyártó új "Nogtevit" -et adott fel, meg kell erősíteni, csak éjszaka kell alkalmazni, és hetekig nincs szükség kötésre, de egyébként a cselekvés elve megegyezik.

Kenőcs "Nogtivit" - helyettesítő a sebészeti eltávolítására a köröm egy gomba. Ez nem gyors, de kiderült, hogy lehetséges. A legfontosabb az, hogy rendszeresen pároltam a lábujjakat szódával és szappannal, majd kenőcsöt alkalmaztam. Ezt az eljárást háromnaponta végezték el.
Meglepő módon néhány nap múlva a köröm aktiválódni kezdett. Természetesen mindkét fűrészt és csipeszet használtam, továbbá eltávolítottam a köröm lágy és izzadt darabjait. Azt javaslom, hogy kezelje az alkoholt minden eszközzel, hogy ne fertőzjen újra. A legfontosabb, hogy nem éreztem fájdalmat. Vér sem volt. Szomorú, de hatékony. Boldog vagyok.

A Nogtitvit-nak meg kell bütykölnie. Ő a munkáját, de sok időt vesz igénybe. Minden alkalommal, amikor először át kell áztatnia a lábakat egy szódás oldatban, akkor a kenőcsöt a fertőzött körömre kell felhordani, gipszal lezárva, ezért 3 napig kell járnia. Nehéz mosni ebben az időszakban. Három nap elteltével távolítsa el a sávszalagot, és próbálja meg levágni a lágyított körmét. Kis darabokat vágtam le, bár a köröm lágyabb lett. Az eljárást meg kellett ismételni 10-szer, a köröm szinte teljesen leereszkedett, nem volt fájdalmas, még akkor sem, ha nagy tányérok szétnyíltak. Ez határozottan jobb, mint a műtét, de türelmesnek kell lenned, és nem mindenki használhatja ezt a módszert.

A krém segít megvédeni a fertőzött körömlemezt, ez biztos. Azt is megerősítem, hogy ez az eljárás szinte fájdalommentes és biztonságos. De magáról a technológiáról nem mondhatom, hogy ez a legkényelmesebb, bár nem használtam semmit, először találkoztam egy gombával.
Az a tény, hogy könnyebb kezelni a fertőzött körömet, ha azonnal eltávolítja, és ne várja az egészséges növekedését. Ebben a tekintetben kétségkívül jobb a helyreállítás folyamatának sebessége a körmök részvételével. De az eredmény elérése érdekében, ugyanazon a 4 nap alatt valószínűleg kórházra van szükség, mert a cipőben való gyaloglás nem fog működni, a vakolat lecsúszik, és nem tart. Ebből a célból a szabad zokni jobban megfelel. Meghatároztam a kezelésemet a szilveszteri ünnepekre, csak nem kell menni.
Mazaz az utasítás szerint, vastag réteg csak a körmön ütött részében. Nagyon agresszív hatású krém, ha egy egészséges részre kenetezik az ujjakat is. Ezután a gipsz összegyűlik, és négy órán keresztül járni kell, hogy a gyógyszer a lehető legnagyobb mértékben behatolhasson.
A negyedik napon elhagyta a szöget.
Itt is vannak finomságok, ha nem pontosan feltűnik, akkor a beteg köröm egy része megmaradhat, és az egész eljárást meg kell ismételni.
Általánosságban elmondható, hogy ha gyorsan száradt a köröm, érdemes használni egy köröm művészetet, de ehhez speciális finomságra és pontosságra van szükség. Ellenkező esetben, vagy egészséges körömkárosodás, vagy a gombás elváltozások egy része elhagyja.

Bár senki sem kérdezett. A kérdésed lesz az első!

Hogyan kezeljük a körömgombákat a Nogtivit gyógyszerekkel?

A gomba hatóanyaga a Nogtivit a betegség kezelésére. Ez a megoldás megkönnyíti az érintett körömlemez eltávolítását a gomba fájdalomérzet nélkül. A gyógyszerkészítmény nem károsítja az egészségre a megfelelő alkalmazást, míg a Nogtivit aktívan küzd a gombás fertőzés ellen.

Azok a betegek, akik tapasztalták ezt a betegséget, tisztában kell lenniük a gombás fertőzés leggyakoribb okaival. Ezek a következők:

 • a körömlemez traumája;
 • túl szoros / szoros cipők;
 • figyelmen kívül hagyva a higiéniai alapszabályokat.

Ezenkívül minden fürdés, medence vagy strand látogatása után kívánatos a körmök és interdigital terek kezelésére speciális megelőző krémekkel.

A gombás fertőzések kezelésére biztos, hogy cserélje ki a régi zoknit, meg az új cipőt otthon, gondosan perestirat minden korábban használt törölköző a láb, ruházat és ágynemű - mindezek a dolgok már fertőzött gombaspórák. Ezek az ajánlások segítenek elkerülni a fertőzés visszatérését a Nogtivitom gomba kezelés után.

Nogtivit a gomba - összetétele a gyógyszer

Ma a Nogtivit a gyógyszertárakban különféle kibocsátású formákban található meg, de a leghatékonyabb kezelés a köröm krémet. A készítmény összetétele kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, amelyek igen hatásos gombaellenes hatást fejtenek ki.

Ezenkívül a kenőcs elősegíti a körömlemez szövet gyorsabb regenerálódását. A hatóanyag valamennyi komponense aktív kölcsönhatásban áll egymással, ezáltal megakadályozza a gombaspórák terjedését.

Az eszköz összetevőinek listája:

 • propilénglikol,
 • -amin,
 • karbamid (más néven karbamid);
 • méhviasz;
 • teafaolaj;
 • az úgynevezett sztearinsav;
 • ásványolaj;
 • a víz.

A jól átgondolt és kiválasztott összetétel miatt a Nogtivit gyorsan a fertőzés gócaira hat, és lehetővé teszi a fertőzött köröm eltávolítását a lehető leghatékonyabban és fájdalommentesen. A gomba Nogtivit-ről szóló feljegyzései jelzik a gyógyszer jó minőségét. Az emberek azt írják, hogy a fertőzött köröm eltávolítása "olyan, mint a tejből készült hab", miközben nincs fájdalom.

A gyógyszer hatása

A termék részét képező karbamid gondosan enyhíti a megbetegedett körömlemezeket, segítve az összes keratinizált sejt eltávolítását. Wax is fontos összetevője Nogtivita mert ez egy antimikrobiális szer, amely leküzdi a fertőzés elpusztítása minden meglévő baktériumok és gombák, valamint a kórokozók.

Ugyanakkor a fertőzés helyét az illóolaj, amely kiváló fertőtlenítő hatással van. Elősegíti a bőrsejtek regenerálódását, és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik.

Hogyan kell helyesen alkalmazni

A Nogtivitis gombák használatáról szóló utasítások részletesen leírják a gyógyszer alkalmazásának módját.

Rendszerint a krém elegendő ahhoz, hogy teljesen meggyógyítsa a 4 fertőzött körömlemez fertőzését. Ezért egy gyógyszercsomag nem feltétlenül elegendő az egész kezelés során. A beteg körömlemez teljesen megszabadulni az onychomycosis előrehaladott állapotában többféle eljárásra van szükség.

A kezdeti / egyszerű formában a Nogtivit alkalmazás egyidejűleg elegendő lehet ahhoz, hogy eltávolítsa a hámozóréteget egy kozmetikai fájllal vagy manikűr ollóval.

A gombás fertőzés bármely szakaszában a körömgombák Nogtivivel való kezelésének szükségszerűen szakaszos állapotban kell történnie:

 1. 1. lépés. Először meg kell győződnie arról, hogy nincs szennyeződés a körmön és alatta (tisztának kell lennie). Ezután megfelelően előkészített szappanos és szódás fürdőbe kell pörkölni. Ha nem tudja, hogyan kell ilyen megoldást készíteni, használhatja a következő receptet: 1 ts. egy pohár szódával öntsön egy liter forralt forró vizet, és a gőzölési eljárás előtt kis mennyiségű folyékony szappant adjon hozzá. Kívánatos, hogy az oldat hőmérséklete legalább 35 ° legyen. A köröm érlelésének eljárása körülbelül 20 percet vesz igénybe. Gőzölés után az ujjait egy tiszta frottír törülközővel kell lezárni, hogy a szögek megfelelően szárazak legyenek.
 2. 2. lépés. A gyógyszer alkalmazása előtt fontos, hogy ragacsos szalaggal ragadja meg az egészséges bőr köré a körmöket (szalagot vagy festékszalagot is használhat). Rendkívül szépnek kell lennie, mivel az egészséges bőr nem kerülhet a termékbe. Ellenkező esetben az egészséges epitélium a Nogtivit komponenseinek agresszív hatása alá kerül.
 3. 3. lépés. A gyógyszert leginkább a szokásos pamut törlőkendő segítségével alkalmazzák. A kenőcs vastagságát közvetlenül a beteg körömlemezekre helyezze. A kábítószert nem szabad dörzsölni! Csak ragaszkodnia kell egy ragasztós gipszből a csúcson (anélkül, hogy összetörnéd). Annak biztosítása érdekében, hogy nem esik le - a tiszta, laza zokni tetejére helyezhető. Ezzel 3-4 napig foltot kell viselni. Ugyanakkor tilos a kezelt köröm nedvesítése az egész idő alatt és szűk cipők viselése.
 4. 4. lépés. 3-4 nap elteltével eltávolíthatja a sávszalagot. Előzetesen szappan-szóda fürdőt kell készíteni a gőzölési eljárás megismétléséhez. Miután a körömlemezeket pároltuk, eltávolíthatjuk tőlük egy puha sérült réteget, ehhez kemény körömfájl segítségével. Miután elvégezte az ilyen eljárást, a körömfájlokat nem szabad egészséges körmökre használni.
 5. 5. lépés. Ismételje meg az eljárást, ha szükséges. Az egészséges köröm helyreállításához, valamint a gomba károsodásának megakadályozásához legfeljebb négy eljárásra lehet szükség.

Ellenjavallatok

A gyógyszer utasításai azt mutatják, hogy tilos a túlérzékenységet vagy az egyéni intoleranciát alkalmazó szerek használata csak azoknál az anyagoknál, amelyek e jogorvoslat részét képezik.

Általánosságban elmondható, hogy a Nogtivit egy teljesen biztonságos gyógyszer a gombás fertőzések kezelésére, és felhasználásra engedélyezett.

Mellékhatások

A hatóanyag alkotóinak okozta lehetséges allergiás reakciók.

költsége

A Nogtivit átlagára egy gomba 160 rubel.

Vélemények a Nogtivitom körömgomba kezeléséről

Hivatkozási szám 1

Visszamentem a pihenőből a tengerbe, és kiderült, hogy valami nincs rendben a bal lábam körmével. Az orvoshoz fordult, és kiderült, hogy gombás fertőzést szedtem. A kezelést azonnal elkezdte, hogy megakadályozza a körömlemezek többi részének fertőzését.

Vettem egy gyógyszert, a Nogtivit-t a gyógyszertárból. Mindent megtett az utasítások szerint. Három eljárásra volt szükség a köröm gyógyítására.

Margot, 23 éves - Moszkva

2. hivatkozási szám

A Nogtivit valóban jó gyógyszer a gombafertőzés kezelésére. Megszúrtam egy ujját a karomra. Kemény azonban nem nedves a kezét 3 napig. De a drog segített.

Irina Nikolaevna, 38 éves - Kazan

Review №3

Nogtivitomot kezeltem egy tablettákkal ellátott komplexumban (a nevüket nem emlékszem). Hasznos! De a Tinedol krémet, amit a barátom 2 héten keresztül ajánlott, teljesen megkönnyebbült a kellemetlen betegség miatt.

Naughty Enhanced: Használati útmutató

Szinte az összes antimikotikum a kórokozó baktériumok megállítására és a betegség kezdeti szakaszainak kezelésére irányul. Hogy lehet, ha a körömgomba megállása már előrehaladt: deformálódott, a köröm összeomlott, a körömlemez rétegzett volt? Különösen a betegségek ilyen formáira, a Nogtivit erősített krémet fejlesztették ki.

Ez egy innovatív, rendkívül hatásos gyógyszer a körömlemez lágyítására és a köröm mechanikus eltávolítására.

Farmakológiai tulajdonságok

A gyógyszer farmakológiai csoportja - A körömlemez lágyítására és fájdalommentes eltávolítására szolgáló kozmetikai gyógyszer.

A karbamid, amely része a gyógyszernek, lágyítja a körömlemezt, a teafaolaj fertőtlenítő funkciót végez, a méheviasz meggyógyítja a körömágyat.

A kombinált összetevők a lehető legrövidebb idő alatt lehetővé teszik a fertőzött köröm eltávolítását az egészséges bőrfelületektől, ezáltal biztosítva a gyógyulás gyorsítását.

A nogtivitis farmakokinetikai tulajdonságaira vonatkozó adatokat nem dokumentálták.

A használat jelzései és mi segít

A Nogtivit az onokomikózisban és különböző fokú gombás köröm léziókban történő alkalmazásra ajánlott. A készítmény komponensei nem csak a fertőzött köröm eltávolítását segítik elő, hanem a körömágyat is meggyógyítják, egészséges megjelenést és természetes árnyalatot biztosítva.

A körömlemez enyhe elváltozásai elegendőek ahhoz, hogy egyedül használja ezt a szerszámot. Komplex gombás köröm károsodások esetén több kezelés szükséges a kezeléshez.

Ellenjavallatok

A hivatalos adatok szerint a gyógyszer ellenjavallt a gyógyszerkomponensek intoleranciájával.

A krémt gyógyszertárakban orvosi rendelvény nélkül adják el.

A készítmény formái és összetétele

A Nogtivit összetétele egyedülálló - a komponensek rövid idő alatt lehetővé teszik az érintett körömlemez eltávolítását, a fájdalom csökkentését, a bőrsejtek regenerálódását, helyi fertőtlenítő hatásokat.

A gyártóból származó Nogtivit sárga színű krém formájában szabadul fel, 15 ml-es műanyag csőben. A gyógyszer felszabadulásának más formái nincsenek.

Néha információt talál a Nogtivitról. A gyártó kenőcs nem szabadul fel. A kenőcs a tejszín háztartásbeli nevét jelenti.

Adagolás és adminisztráció

A Nogtivit használatára vonatkozó utasítás öt fő lépést tartalmaz a körömlemeznek a körömágyból való sikeres és fájdalommentes eltávolítása érdekében:

 1. Mielőtt fél órára lefeküdnél, forró szappanos és szódás fürdőben vágja le a lábát: egy liter víz - egy evőkanál szóda és háztartási reszelt szappan. Száraz, tiszta törülközővel szárítsa meg a lábát.
 2. Ragaszkodjon a vakolathoz a köröm körül.
 3. A krém vastag réteget alkalmazzon az érintett körömlemezekre. Biztosítsa a tapaszt, hogy a termék ne érintkezzen az egészséges bőrfelületekkel. Viseljen harisnyát, ne távolítsa el a tapaszt egy napon belül.

Ha az anyag egészséges bőrrel érintkezik, alaposan öblítse le a felületet meleg folyó vízzel.

 1. 24 óra elteltével dobja ki a tapaszt. Ismételje meg a szóda szappanos oldatban történő sztrippelést, szárítsa meg a körmeit.
 2. Egy eldobható fűrészlappal húzza le a köröm hámlasztott rétegét. A szög és a láb felületét fertőtlenítővel kezelje.

Az eljárást meg kell ismételni, amíg a köröm teljesen eltávolodik.

A betegség kezdeti szakaszában egy alkalmazás elegendő. Amikor az onokomikózis formáját elindítják, a Nogtivit krém legfeljebb négyszer használható fel.

Fontos! A köröm eltávolítása után a gyártó egy gyógyító gombaellenes szer, például egy alacsony fekvésű krém napi használatát javasolja, felgyorsítva a köröm növekedését és gyógyítva a körömágy mikrotraumait.

Különleges figyelmeztetések a terhesség és a szoptatás ideje alatt

Nem találtak klinikai vizsgálatokat a Nogtivit terhesség alatti és a szoptatás alatt történő alkalmazása után a női testre. A gyógyszert óvatosan kell bevenni.

Túladagolás és mellékhatások

Túladagolás nem fordult elő.

A páciens testére súlyos mellékhatások nem voltak. Az atipikus reakció megjelenése esetén öblítse le vízzel, forduljon orvoshoz.

Kölcsönhatás más gyógyszerekkel

Nem ajánlott a gyógyszer egyidejű alkalmazása más külső gyógyszerekkel. A Nogtimitsin-t gyakran a Nogtivit ismert analógjaira utalják.

Tárolási feltételek és eltarthatósági idő

Tárolja a Nogtivit sötét hűvös helyen, három évig a gyártástól számítva.

És akkor mi a teendő, ha izzad, és megbélyegíted a lábadat.

Páciens Értékelés a Naughty

A Nogtivite-ről szóló ajánlások lehetővé teszik, hogy a gyógyszert különböző súlyú köröm gombás fertőzéseiben ajánljuk. A kábítószer érdemei a felhasználók:

 • olcsó;
 • rendelkezésre állás - a gyógyszer megvásárlása a ház közelében vagy az interneten található gyógyszertárban;
 • a köröm fájdalommentes eltávolítása.

A gyógyszer negatív oldala az a tény, hogy a krém használata után a köröm nem esik le önmagáról, de szükséges egy olyan körömfájl és manikűr körömvágó segítségével, amely eltávolítja azt.

Elena Medvedeva, 47, Mishutino falu, Tomsk régió: "A Nogtivitről a gyógyszertári prospektusból megtudta, amikor a gyógyszertárhoz jött egy gyógyszerhez a gomba ellen, ami fertőzte szomszédját a fürdőben. A probléma számomra ez nagyon kényes, ezért hosszú ideig félénk volt, hogy elinduljon a gyógyszer, a betegség elkezdődött. A szög kezdett fájni és összetörni. A kenőcs az én üdvösségem volt, segített nekem. És olcsó. Mindenkinek tanácsot adok."

következtetés

A Nogtivitnek nincs ellenjavallata, egyedülálló összetétele, sürgősségi segítséget nyújt a gombás fertőzések súlyos szakaszaiban. A körömágy felületén számos idegvégződés van.

Ez azt jelzi, hogy a köröm sebészeti eltávolítása nagyon kellemetlen eljárás. Ezért emlékeztetni kell arra, hogy a betegség jobb megelőzésére, mint a kezelésre. Vigyázzon a higiéniájára, legyen óvatos a közös használatú helyeken. Vigyázz magadra és egészségedre!