A Mycostop permetező összetétele, használati szabályai és véleménye

A körömgomba és a lábak nemcsak kellemetlen, hanem veszélyes betegségek. A mycoses futtatása allergiás reakciókat vált ki, a bőrt érzékenyebbé teszi a bakteriális fertőzéssel szemben. A gomba kezelésére szisztémás és helyi antimikotikumokat kell alkalmazni, és a felületek és a cipők megelőzésére és kezelésére a Mikostop spray-vel kell szembenézni.

struktúra

A Mikostop permetező összetétele a következőket tartalmazza:

 • a víz;
 • tetranil-Y;
 • parabének;
 • propilénglikol;
 • hidrogénezett ricinusolaj;
 • EDTA;
 • parfüm.

A gyógyszer ára 170-325 rubel.

A cselekvési mechanizmus

A Mycostop aktív összetevője az antimycotik tetranil Y. Ez az anyag a undecilénsav származékai közé tartozik, amely a bőr szekréciójának része, és gombaellenes aktivitást mutat. A tetranil-Y jelentős mértékben meghaladja a savat antimikotikumként.

A sav és annak származékai fungicid hatásának mechanizmusa a gombás sejtmembrán gátló funkciójának csökkentése.

Az azolcsoport antimikotikumával ellentétben az Y tetranil szűk spektrumú alkalmazással rendelkezik, és csak a dermatophyták ellen alkalmazható (Trichophyton, Epidermophyton, Microsporum).

Használati utasítások

A Mycostop spray a következő esetekben ajánlott:

 • A gombafertőzésekben szenvedő lábbelik és háztartási cikkek kezelésére;
 • a nyilvános strandok, a strand és más helyek látogatása után, ahol a láb érintkezése és a valószínűleg szennyezett felület történt;
 • a dermatomiózis kialakulásának megakadályozása a más emberek cipőjének viselése és felszerelése után, sporteszközök használatával;
 • megelőző célokra a gombafejlődés szempontjából kedvező tényezők jelenlétében (pl. immunrendellenességek, bőrgyógyászati ​​megbetegedések, hyperhidrosis).

A lábak és a cipők higiénikus kezelése egészséges embereknek ajánlott, a meleg cipők állandó viselésével és intenzív fizikai aktivitással, amely elősegíti a láb izzadását. A Mycostop dezodor és izzadásgátló hatású, ami csökkenti a verejtékezést és a láb kellemetlen szagát.

Alkalmazási mód és alkalmazás gyakorisága

Használati utasítások Javasoljuk, hogy a szórási mintát a jelzések függvényében módosítsa:

 1. A gombás fertőzések megelőzése érdekében a valószínűleg fertőzött felületekkel való érintkezés után 1-2 alkalommal kell szórni a terméket az interdigital tereken, a láb bőrén és a körömlemezeken.
 2. A lábak kezelésére hiperhidrózissal (súlyos izzadás) és egyéb, mycosisra hajlamosító tényezők jelenlétére a permetezést tiszta és száraz lábakra kell permetezni, különös figyelmet fordítva az interdigital területre.
 3. A diagnosztizált gomba elleni antimikotikus kezeléshez a Mycostopot közvetlenül a cipő belsejébe permetezik. A spray-t naponta egyszer alkalmazzák 3-5 napig.

Az antibiotikummal végzett higiéniai kezelés kötelező a kezelés ideje alatt, mivel segít megelőzni az újbóli fertőzést.

A permet használata

A permetezés alkalmazása során be kell tartani a szabályokat:

 • Miután a Mikostop-ot a bőrre vagy cipőkre vitte, hagyja teljesen megszáradni a terméket;
 • Ha cipő spray-t használ a gombaellenes kezeléshez, akkor a teljes tanfolyam vége (3-5 nap) előtt tilos viselni;
 • Szükséges elkerülni a készítményt a nyálkahártyákra, különösen a szemekre;
 • nyálkahártyáknak kitéve, a permetet nagy mennyiségű vízzel kell lemosni;
 • A gyógyszer belsejében történő alkalmazásakor azonnal konzultáljon orvosával az öblítés és a további terápia során.

A permet használata nem zárja ki, hogy alapos higiéniai eljárásokra és gombaölő kenőcsökre és krémekre van szükség a kezelés alatt.

Ellenjavallatok és lehetséges mellékreakciók

A gyógyszer alkalmazására vonatkozó abszolút ellenjavallat csak az összetevőire túlérzékenység. A tetranil-Y nem lép be a szisztémás véráramba olyan mennyiségben, amely befolyásolhatja a magzat vagy az újszülött fejlődését, így a Mikostop terhes és szoptató anyagra tehető.

Mielőtt a spray-t a HS, a terhesség, valamint a gyermekek és az allergiát szenvedő személyek hátterében használná, tanácsos orvoshoz fordulni.

Amikor a lábát permetezi, ritka esetekben égési érzést és viszketést tapasztalhat. A mellékhatások kifejlődésével kívánatos a gyógyszer alkalmazásának abbahagyása és a bőrgyógyász felkeresése egy másik profilaktikus kiválasztás érdekében.

Vélemények

A Mycostop szórásra vonatkozó vélemények lényegében pozitívak. A felhasználók megjegyzik, hogy a gyógyszer jó megelőző hatású.

Marina, 34 éves, Moscow

Alkalmazott Mikostop a lábakon a gomba komplex terápiája során, amely mindkét hüvelykujjra kiterjedt. A permetezést rendszeresen, gyalogosan, fürdőben, otthonban és alkalmi cipőben alkalmazták. A termék előnye, hogy a fertőzés megelőzésére és megakadályozására használható, amikor új cipőt vásárol a boltokban, hátránya - a permetezés teljes szárítást igényel, ami 1-2 napig tarthat, amikor cipőt kell alkalmazni.

Maria, 28 éves, Krasnodar

Mikostop nekem dermatológust írt nekem a házak és cipők felületének kezelésére. Kezdetben a gombaellenes kezelést pontosan az utasításoknak megfelelően alkalmaztam, és a kezelés után a profilaxis kezelésére hagytam. A permet nagyon gazdaságosan fogyasztott, és tökéletesen megfelel azoknak, akik gyakran látogatják a medencéket, fürdőket vagy strandokat.

Alena, 30, Szentpétervár

A kezelés után a gomba felismerte, hogy ezt a betegséget bármilyen módon meg kell akadályozni, különben hosszú távú és káros kezelésre lesz szükség. A mycosis megelőzésére időszakosan minden cipőt és lábat a strand megnyitása után a Mikostop permetezővel kezelnek. A hatékonyság mellett az alapok is egyszerűen megtalálhatók a gyógyszertárakban, és kevesebb, mint sok analóg.

Mikostop spray a cipőfeldolgozáshoz és a lábfej kezeléséhez - használati utasítás, összetétel, analóg és ár

Minden nap a lábunkat egy gombás fertőzésnek teszik ki: papucsokat helyeztek egy partira, gördeszkáztak a dobozban, vagy mezítlábakat léptek a nyilvános zuhany alatt - mindezek mycosisokat okozhatnak (gombás fertőzés). A Mycostop spray-t úgy tervezték, hogy megóvja a lábakat és a cipőt a gombától, a gombaellenes kezelésre, gombafertőzések megelőzésére.

Mi az a Mikostop Spray?

Az egyik leggyakoribb gombaellenes szer a Mikostop. Erős baktericid hatású gyógyszer, amely védi a lábakat és a körmöket a gombafertőzéstől. A spray-t az orvosok írják le mycosis betegségekre, cipők és lábak kezelésére, hogy megakadályozzák a gombás fertőzést.

Biztonságos az emberi egészségre, kizárólag a gombás fertőzés előfordulásának megakadályozására használják. Olyan gyógykészítmény, amely folyamatosan használható felnőttek és gyermekek számára bármikor. Kezdjünk lábaddal edzés után, medence vagy kád után, permetezzünk rá egy másik sporteszköz után, használjunk spray-t a megelőzésre, védjük magunkat a gombás fertőzésekkel szemben.

Összetétel és kibocsátás formája

Az aeroszol hatóanyaga az undecilénamidopropil-trícium-metoszulfát, a készítmény víz, ricinusolaj, propilénglikol; metil, propil, izobutil, etil-parabének és más anyagok. Színezékek, aromák és alkohol nem létezik a termék összetételében; a gyógyszerészeti nemzetközi szabványoknak megfelelően gyártják.

A spray 150 ml-es műanyagból készült spray-palackban készül. Az ilyen üveg nagyon kényelmes, mindig magával viszi, és a lábak vagy cipők fertőtlenítésére használja, közvetlenül miután a lábak bőrével kapcsolatba került, esetleges gombás hordozókkal. A gyógyszert tejszínes paszta és krém formájában is értékesítik.

Használati utasítások

A Mikostop permetet a cipők, lábak és szögek kezelésére a gombafertőzések elleni védelem érdekében számos dermatológus előírja a mycosis kezelésére. Az ilyen típusú gombás megbetegedések behatolása könnyű lehet, ezért jobb védeni magát és gyermekeitől a gomba megjelenését a lábukon, és a cipőjükre permetezni. Amikor valaki más cipőre helyezett, nyilvános helyeken csupasz lábával sétált, vagy nem figyelt rá a higiéniára, majd a permetkezelésre, ezáltal csökkentve a fertőzés kockázatát.

Ellenjavallatok

A Mycostop cipő minden korosztály számára alkalmas. A készítményben lévő összetevők biztonságosak, allergiás reakciót okozhatnak csak izolált esetekben. Az orvosok nem javasolják ennek az eszköznek a használatát, ha a beteg intoleranciája van a hatóanyagot alkotó komponensek egyikének. Az aeroszol terhesség alatt, szoptatás alatt használható.

Spray útmutató a Mikostop számára

Az anyagot sürgősen használhatjuk, közvetlenül a fertőzött felületen való érintkezés után vagy rendszeres megelőzés céljából. Használja a Mikostop spray-t a cipők fertőtlenítésére:

 • A Mycostopot a cipő belsejébe permetezzük, a lehető legjobban beillesszük a talpbetétet, a szövet belsejébe. Ezután az objektumot egy éjszakán át kell hagyni, hogy a permet felszívódjon.

Ha azt gyanítja, hogy gumiat kaphatsz, akkor érdemes lehet a lehető leghamarabb kezelni a bőrt porlasztással. Használja a létesítményt nyilvános helyek (fürdők, szaunák, úszómedencék) után, valaki más cipőinek viselése után. Ehhez szükség van:

 • Óvatosan kezelje a lábak, lábak, területek az ujjak, a köröm párnák és a körmök bőrét. A terméket a láb száraz bőrére alkalmazzák. Ha a potenciálisan szennyezett tárgyakkal való érintkezés után cipőt visel, akkor érdemes kezelni a cipőt.

A Mikostop Spray ára

Egy 150 ml-es üveg ára 160-230 rubel. Vegyél higiénikus spray-t bármelyik gyógyszertárban Moszkvában, Szentpéterváron és Oroszország más városaiban, átlagos ára 210-220 rubel. A gyógyszert nem nehéz megtalálni, sok gyógyszertárban mindig rendelkezésre áll. Rendelheti a gyógyszert az online gyógyszertárakban, a gyógyszerek ára nem különbözik a szokásos gyógyszertáraktól.

videó

Vélemények

Alexandra, 25 éves:

Félek attól, hogy elkapja a gombát, az egyik barátaim egyszer meglátta a körmeit, szörnyű látvány. Ugyanakkor gyakran meglátogatom az úszómedencét és az edzőtermet, hogy megvédjem magam a Mikostop használatától. Minden cipőmet feldolgozok, és minden edzés után a kábítószert a lábamra helyeztem, úgyhogy magabiztosabbnak érzem magam. Sok mindent megtudott róla, vagy már sok ismerős, már a fitnesz klubban is észrevettem azokat, akik a referenciámat használják.

Anna Andreevna, 46 éves:

Mykostop az üdvösségem. Nemrégiben volt gomba, nem is tudom, hol tudtam felvenni, de nyilvánvalóan fertőzés volt. Nem ment az orvoshoz, próbálta meg a népi jogorvoslatokat, semmi nem történt. Hallottam az egyik televíziós adásról az eszközről, úgy döntöttem, hogy kipróbálom, az ár olcsó, azt gondoltam, érdemes megragadni a lehetőséget. És mi volt a meglepetésem, amikor pár nap alatt elkezdődtek a gombák jelei, most minden rendben van. Tehát mindenkinek tanácsot adok!

Beszélni fogok a Mikostop használatáról. Körülbelül két hónappal ezelőtt egy pedikűr kampány után egy gomba volt (a mester egyszerre cserélt). Kezdetben egy dermatológushoz ment, tablettákat és kenőcsöket adott, a gomba elhaladt, de lassan. Egy ismétlődő találkozóra mentem, és az orvos tanácsos Mikostopra, egy permetet választott. És három nap múlva semmi betegség jele, úgy döntött, hogy megelőzésre használja, feldolgozom cipőmet, csizmámat, csizmámat.

Én is egyszer, miután gomba voltam, most úgy döntöttem, hogy fedezem magam. Minden cipőmet Mikostopnal dolgozom fel, a permetező kényelmes, a lábam és a köröm bőrét fertőtlenítem edzés után. Ez olcsó, a megelőzéshez, megengedhetem magamnak. Nem azt mondják semmit, hogy azt mondják: "Isten megőrzi a nyírfát", ezért mindent jobban meg kell csinálni, mint újra kezelni a gomba.

Az ebben a cikkben ismertetett információ csak tájékoztató jellegű. A cikk anyagai nem igényelnek független kezelést. Csak egy szakképzett orvos képes diagnosztizálni és tanácsot adni a kezelésre vonatkozóan az egyes betegek egyéni jellemzői alapján.

Mikostop spray a cipő feldolgozáshoz

Spray Mycostop kifejezetten a lábak és a cipő gombás fertőzések elleni védelme érdekében. A gyógyszer kezelésére már jön a betegség lehetséges a komplex terápia részeként. A mycosis fertőzés megelőzése érdekében a Mikostop spray-t önálló anyagként használhatjuk.

Összetétel és cselekvési mechanizmus

A gyógyszer alapja a TETRANYL U - kationos fungicid, amely kémiai savak származéka. Antibakteriális tulajdonságai könnyen oldódnak vízben és alkoholban. Az anyagot gyakran megtalálják a korpás samponok, a külső termékek a gomba, része a baktericid szappan.

Bőrrel és más anyagokkal érintkezve a TETRANYL U aktívan harcol a lábak és a körmök mycosisának ismert kórokozói. A gombaspórák nem tolerálják a savas környezetet, gyorsan lebomlanak a hatóanyag hatása alatt.

Ezenkívül a lábak és cipők Mikostop spray spray tartalmaz ricinusolajat, illatanyagokat, többféle alkoholot, valamint egyéb adalékokat.

Űrlapok és gyártó

A Mycostop permetet Pharmtek - Oroszország gyártja. A gyógyszert porlasztóval ellátott injekciós üvegekben adják el. Egy csomag 150 ml gyógyászati ​​oldatot tartalmaz. Mikostop és más formában előállított:

 • 75 ml-es krém (durvára vágott bőrrel);
 • lazacot egy palackban, csepegtetővel 15 ml (a fő célja a köröm onychomycosis);
 • krém paszta 20 ml-es csőben (gomba fájdalma nélküli eltávolítása);
 • spray dezodor-izzadásgátló 150 ml (kiküszöböli a kellemetlen szagot, szabályozza a verejtékezést).

A TETRANYL U a gyógyszer minden formájának része. Ezenkívül egyes komponenseket hozzáadunk minden egyes fajhoz, ami fokozza a hatóanyag hatékonyságát.

A Mycostop spray szórványára utaló jelek

A fő cél a gyógyszer - a megelőző kezelés a cipők, valamint a láb a mycosis. Az ágens alkalmazható segédanyagként az ilyen betegségek szisztémás preparátumainak kezelésében:

 • a lába bőrének mycosisa (széleskörű és fókuszos);
 • dermatophyták által okozott onychomycosis;
 • rubromikoz;
 • köröm és interdigitális gomba;
 • a lábak hyperhidrosisa.

Spray A Mycostop profilaktikus hatású a lábak túlzott izzadásával járó szagok megelőzésére. Ez a tünet általában gombás fertőzés jele.

A gyógyszer kényelmes hordozható a zsebében. Szükség esetén cipőt és bőrt kezelhet az uszoda, a korcsolyázás és a sícipők bérbeadása közben.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A Mycostop egy hipoallergén gyógyszerkészítmény, de mint bármely gyógyszerkészítmény esetében, kivétel lehet. Ezért óvatosan kell eljárni, különösen akkor, ha először használják. Normális esetben néha a kezelés helyén rövid távon égnek. A hosszú távú káros hatások a nemkívánatos eseményekkel azonosak. Ritkán, az oldat összetevőivel szembeni egyéni intoleranciával előfordulhat, hogy a hatóanyagot fel kell függeszteni.

A spray használatára vonatkozó utasítások A Mycostop nem tartalmaz terhes nőkön és gyermekeken történő ellenjavallatokra vonatkozó adatokat. A laktációs időszak nem tiltja a kezelést. A gyógyszer nem szívódik fel a szisztémás véráramba, hanem behatol a bőr mélyebb rétegeibe.

Azokat a készítményeket, amelyek nem tartalmaznak terhességi, szoptatási és gyermekkori alkalmazásra vonatkozó információkat, ezeket a kategóriákat csak orvoshoz fordulhatják.

oktatás

Spray Mycostop a lábak és cipők kezelésére a gombából azonnal fel kell használni a fertőzés lehetséges veszélye után. A készítményt óvatosan permetezzük a cipő belsejébe, és fűtőtestek használata nélkül hagyjuk megszáradni. Ezután a permet a láb, a körmök és az interdigital terek felületére kerül.

Az adagolás meghatározása a potenciális fertőzéssel érintett terület függvényében történik. A kezelendő felületnek teljesen nedvesnek kell lennie, ez biztosítja a kiváló minőségű fertőtlenítést.

Ha az oldatot profilaxisra alkalmazzák, az eljárást naponta 3 vagy 5 napig kell elvégezni.

A gombás betegségek súlyos formáinak kezelésénél a Mikostop higiénikus permetezés csak orvos kinevezése és a fungicid hatóanyaggal együtt alkalmazható. A súlyos mikózisok öngyógyítása egyetlen permetezéssel a gombás kórokozók stabilitásához vezethet.

hatékonyság

A hatékonyságot a Mycostop spray-ról szóló számos értékelés is megerősíti. A gyógyszer segít megvédeni a tűzőkapcsokat és a körmöket a fertőzéstől. A betegek elégedettek a kényelmes formával és a szigorú ellenjavallatok hiányával. A fogyasztók megjegyzik:

 • megbízhatóság;
 • megfizethető ár;
 • állandó elérhetőség a gyógyszertárakban;
 • a fő gombaellenes kezeléssel való kombináció lehetősége;
 • zsíros fény hiánya;
 • hipoallergén;
 • fájdalommentes.

A hatóanyag agresszivitásának ellenére a gomba elleni küzdelemben a szervezet által könnyen tolerálható, anélkül, hogy mérgező hatást gyakorolna.

Kezelési ajánlások

A lábak kezelésére szolgáló eljárásokat alapos mosás és szárítás után, szalonnal végezzük. Az öntözés előtt meg kell tisztítani a körmöket a puha szövetekből. Ne használjon több külső gyógyszert anélkül, hogy szakemberrel konzultált volna. Miután a permetet a bőrre és a szögekre alkalmazta, hagynia kell a gyógyszer szárazságát, majd a zoknit fel kell venni.

A Mycostop permetezéssel szembeni mycosis megelőzésének legfontosabb feltétele a személyi lábhigiénia egyidejű betartása. Minden nap szappannal kell mosni, cserélni, és ne használj valaki más cipőt.

Ár és analógia

A gyógyszertárban a Mikostop spray ára 150 és 220 rubel között van. A gyógyszer más formái nem több, mint 250 rubel. A Mycostop spray analógjai azonos hatóanyagot tartalmaznak. Nincs ilyen gyógyszer a gyógyszerpiacon.

Analógként használhatod a Mikostop dezodort, de inkább kozmetikai termékekre, mint orvosi készítményekre utal. Csak az orvos tudja helyettesíteni a gyógyszert egy másik összetétellel, hiszen a másik orvoslás utasításai kardinális különbségek lehetnek.

Vélemények

Hetente kétszer meglátogatom a medencét. Nem tudok járni, hozzászoktam hozzá. De attól tartok, hogy egy gombát fogok. Nemrég vásároltam egy permetet a Mikostop drogériaban. Érdeklődött az ár és az ellenjavallatok hiánya. Míg nagyon elégedett vagyok, magam viselek, és fürdőzés után töltik el a kezelést. A kellemetlen érzések nem érzik magukat. Remélem, hogy ez az eszköz megbízhatóan megvéd engem.

Lyudmila Ivanovna, Izhevsk

Egy Mikostopot használok egy évig. De nem mindig, de megszakításokkal. Egy hétig cipőn dolgozom, majd 10 napot töltenek le. Nagyon hatékony gyógyszer. A munkahelyen cipőt kell cserélnie. Korábban a lábak szaga érezte, most minden normális, nem izzad. A gyógyszert gyorsan fogyasztják, különösen akkor, ha mindkét lábat és cipőt felöntik.

A Mikostop spray egyáltalán nem segített nekem, ahogyan a szögöm összeomlott és összeomlott. Az egyetlen dolog, ami kellemetlen szagot érez. Valószínűleg egy újabb formát kellett kapnom a körmökhöz. Megpróbálok egy másik pasztát, nem akarok más drogokat használni, mind nagyon mérgezőek.

Mikostop

Ebben a cikkben olvashatod a kábítószer használatára vonatkozó utasításokat Mikostop. Vannak a látogatók a site - a fogyasztók ezt a gyógyszert, valamint a szakértők orvosok véleményét a Mycostopa a gyakorlatban. Nagy érdeklődés az, hogy aktívan vegyék fel a gyógyszerre vonatkozó visszajelzéseiket: a gyógyszer segített vagy nem segít abban, hogy megszabaduljon a betegségtől, amelyet komplikációk és mellékhatások észleltek, és amelyeket a gyártó nem jelöl meg a jegyzetben. Mikostop analógok meglévő szerkezeti analógok jelenlétében. Alkalmazása láb- és körömgomba, candidiasis és egyéb mikózisok kezelésére, cipőkezelés felnőtteknél, gyermekeknél, valamint terhesség és szoptatás idején. A készítmény összetétele.

Mikostop - gombaellenes szer külső használatra.

Minden gomba hatására - a mycosis kórokozók megállnak és körmök. Lehetővé teszi az érintett körömgombák atrapúratikus eltávolítását többféle célra. Hatékony profilaktikus a stop és körömgombák számára a cipők higiéniai feldolgozásában

struktúra

Undecylenamidopropyltrimonium methosulfate (TETRANYL U) + Hidrogénezett ricinusolaj + segédanyagok (spray).

Tejsav + segédanyagok (testápoló).

Karbamid + segédanyagok (krém paszta).

bizonyság

 • sima bőr trichophytosis;
 • mikrosporiya;
 • favus;
 • ingens epidermofitia;
 • kefék, lábak mikózisa;
 • színezett lichen;
 • erythrasma;
 • felületes kutan candidiasis;
 • A kandídium, amely befolyásolja a körmöket, a körmöket vagy a nemi szerveket;
 • onychomycosisban;
 • lábak hyperhidrosisa;
 • interdigital intertrigo;
 • lábbelik higiénikus kezelése a lábak és a köröm gombás betegségeinek megelőzésére.

A kibocsátás formái

Körömápoló krém.

Krém-paszta a körmökhöz.

Használati útmutató és használatuk

A Mikostop vastag réteget alkalmaz a köröm érintett területére, miközben nem kerül a bőrre. A tetején egy darab pamut tampont kell elhelyezni. Ezután helyezzünk el egy tapaszt a keresztben formázott kötés formájában. Az a terület, ahol két ragasztópaszta felülete van, pontosan a körömlemezen kell lennie. Az öltözködésnek szorosan kell tartania. 2 nap elteltével el kell távolítani. A lágyított körömlemezt eltávolítják egy körömfájl vagy egy kaparó segítségével. Az eljárást meg kell ismételni, amíg a körömágyat teljesen megtisztítják az érintett körömgombától. Általában az eljárást háromszor hajtják végre, majd teljesen megszabadulnak a gomba által megváltoztatott szögtől. A vízkezelés előtt távolítsa el a kötést. A vízkezelés befejezése után a kötést ismét fel kell használni.

A kezeléshez a folyadékot naponta kétszer, legalább 4 hétig kell alkalmazni. A kezelés nem lesz addig, amíg az egészséges köröm nő. Az eredmények hiánya vagy rosszabbodása esetén forduljon orvoshoz.

A lotion alkalmas a megelőzésre, mivel nagyon gyengéd hatással van a bőrre és a körmökre, szinte semmilyen mellékhatás. Jól kezelik a lábakat és a kezeket egy nyilvános medence vagy szauna után.

A permetezés kényelmes a cipők fertőtlenítésére, és lényegesen olcsóbb, mint az antiszeptikumok egyéb permetezetei.

A gombafertőzés megelőzése érdekében a Mycostopot a bőrfelületre permetezzük lábakkal, körmökkel és interdigital terekkel, közvetlenül érintkezés után a felületekkel és a gombákkal fertőzött tárgyakkal.

A cipők elleni gombaellenes kezeléshez a Mikostopot minden nap 3-5 napig gondosan permetezik a cipő belsejébe. A cipőkezelést a gomba kezelésével párhuzamosan kell elvégezni, így a kezelés ideje alatt az újbóli fertőzés kockázata kizárt. A kezelésre minden olyan cipő vonatkozik, amelyet a gombafertőzés után alkalmaztak.

Mellékhatás

Ellenjavallatok

 • a gyógyszerkomponensek egyéni intoleranciája.

Terhesség és laktáció alkalmazása

Gyermekekben való alkalmazás

Különleges utasítások

Krém, paszta lengyel miatt összetétele és szerkezete miatt a szerkezet módosított köröm gomba laza és puha, ami után nagyon könnyen eltávolítható fűrésszel vagy lehúzó. Általában a teljes hatáshoz két vagy három eljárás elegendő. Alkalmazáskor ne érintkezzen a szemmel és a nyálkahártyákkal.

A Mycostop gyors hatást fejt ki a gomba elleni küzdelemben, gyakran előfordulhat, hogy ezt a kábítószert használják. A Mycostop eltávolítja a gombát az érintett körmével együtt, ami lehetővé teszi egy teljesen egészséges körömlemez növekedését egy idő után.

A gyógyszer fő hatása a karbamid jelenlétének köszönhető. A karbamid elősegíti a köröm gyors lazítását, és új feltételeket teremt. Ezenkívül a Mycostop a tetranilt tartalmaz, amely gombaellenes hatású. A gyógyszer más gyógyszerekkel együtt alkalmazható a gomba elleni küzdelem hatásának maximalizálására.

A Mycostop-ot más márkanévvel kombinálva lehet használni: krém, krém, spray.

Kábítószer kölcsönhatások

A gyógyszer felszívódása a bőr felszínéről minimális, ezért nem figyeltek meg más gyógyszerekkel való kölcsönhatást.

A Mycostop nevű gyógyszer analógjai

A Mikostopnak nincsenek szerkezeti analógjai a hatóanyagra.

Analógok a gyógyító hatásról (gombák kezelésére szolgáló szerek):

 • Acriderm GK;
 • Atifin;
 • Balian;
 • Binafin;
 • Bifosin;
 • griseofulvin;
 • Diflazon;
 • Diflucan;
 • Zalain;
 • Itrazol;
 • Itramikol;
 • Candide;
 • Kandiderm;
 • klotrimazol;
 • Lamisil;
 • Lamizil Dermgel;
 • Lamikan;
 • Lamitel;
 • Mikoderil;
 • Mikozoral;
 • mikomaks;
 • Mikosist;
 • mikospor;
 • Mikoferon;
 • Mikoflyukan;
 • Miramistin;
 • Nizoral;
 • Nitrofungin;
 • Nofung;
 • oktenisept;
 • Orungal;
 • Terbizil;
 • Terbiks;
 • terbinafin;
 • travogen;
 • Travokort;
 • triderm;
 • flukonazol;
 • Flucostat;
 • Fungoterbin;
 • ekzifin;
 • Ekzoderil.

Mikostop

 • Zöld Dubrava, Oroszország
 • Felhasználhatósági időtartam: 2021.05.05-ig
 • Zöld Dubrava, Oroszország
 • Felhasználhatósági időtartam: 2020-ig
 • Zöld Dubrava, Oroszország
 • Felhasználhatósági időtartam: 2021-ig
 • Zöld Dubrava, Oroszország
 • Felhasználhatósági időtartam: 2021-ig
 • Zöld Dubrava, Oroszország
 • Felhasználhatósági időtartam: 2021-ig

Mycostop használati utasítások

Vásárlóink, akik ezt a terméket vásárolták

A kibocsátás formája

struktúra

  1 ml spray tartalmaz:
  Aktív hatóanyagok: a víz, undetsilenamidopropiltrimonium metoszulfát, hidrogénezett ricinusolaj, propilén-glikol, metil-paraben, etil, propil-parabén, butil-parabén, isobutylparaben, aromás készítmény EDTA.

csomagolás

Farmakológiai hatás

A Mykostopot kifejezetten azért tervezték, hogy megóvja a lábak bőrét és szögét a gombafertőzéstől, valamint a cipők elleni gombaellenes kezeléstől. gomba fertőzés bőrrel való érintkezés után a padló megállás nyilvános prolzovaniya (strand, szauna, medence, tusoló, edzőterem, öltöző, a szálloda), és az ellenfél cipő használat után, például egy buliban, vagy a box sporteszközök. Ha valaki a családban már szenved gümőt, fertőzött a saját lakásában. A cipők kezelése a MIKOSTOP spray segítségével megvédi Önt a gombafertőzéstől. A Mycostop olyan anyagokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a gomba élettartamát, és megvédik a bőrt és a körmöket a fertőzéstől. Ha már fogott egy gombát és kezeltek, akkor a fertőtlenítés elkerülése érdekében a cipő belső felületén el kell távolítani a gombafelületet.

Nem tartalmaz: színezékeket, fehérjéket, alkoholt.

Mycostop, használati utasítások

 • A gombákkal való fertőzés megelőzése nyilvános helyeken történő érintkezés után (strand, szauna, szauna, uszoda, edzőterem).
 • A gombafertőzés megakadályozása valaki más cipőjének és sporteszközeinek használata után.
 • A cipők higiénikus feldolgozásához.

Ellenjavallatok

Egyéni intolerancia a hatóanyag komponenseivel.

Adagolás és adminisztráció

Gombafertőzés megelőzése

A Mycostop-ot a bőr felszínére permetezzük lábakkal, körmökkel és interdigital terekkel, miután érintkezésbe kerültek a gombával potenciálisan szennyezett felületekkel és tárgyakkal.

A cipők elleni gombaellenes kezeléshez

A Mycostop-ot gondosan permetezik a cipő belsejébe 3-5 napig. A cipőkezelést a gomba kezelésével párhuzamosan kell elvégezni, így a kezelés ideje alatt az újbóli fertőzés kockázata kizárt. A kezelés kiterjed majd minden olyan cipőre, amelyet a gombával való fertőzés után használtak.

Különleges utasítások

Kerülje a szembe és nyálkahártyákkal való érintkezést.

Mikostop spray a cipőkhöz: ár, vélemények és használati utasítások

A márka szerint Mikostop egy teljes termékcsaládot állítanak elő, melynek célja a gombás és egyéb fertőzések elleni küzdelem. Ez a sorozat magában foglalja az ilyen gyógyszereket, spray, krém és lotion formájában. A legalkalmasabb és legnépszerűbb a permet. Ez az univerzális eszköz, könnyen kezelhető, kellemetlen szag nélkül. Ez az eszköz két alkalmazási móddal rendelkezik. Használható közvetlenül az érintett bőrfelületen kezelésre vagy permetezésre cipőkön és belső tételeken, hogy megöli a gombás fertőzés vírusát a házban.

A permet leírása

A Mikostop permetező márkája nagyobb kényelmet élvez a kényelmes és ergonomikus csomagolás, valamint a gyors alkalmazási mód miatt. A terméket egy speciális műanyag palackban adják el porlasztóval. A térfogat 150 ml. Az utasítások szerint a gyógyszer a gomba és egyéb fertőzések elleni küzdelemre szolgál, de más célokra is felhasználható. A permetezés összetétele a hatóanyagok és összetevők közé tartozik, amelyek célja a különböző típusú fertőzések kiküszöbölése.

A létesítmény főbb elemei a következők:

 • metilcsoport;
 • prolénglikol;
 • izobutilcsoport;
 • tetranil;
 • parabén;
 • ricinusolaj, értékes savak és egyéb anyagok.

Érdemes megjegyezni, hogy a hatóanyag aktív összetétele a felszabadulásának formájától függően változik. A porlasztás fő hatóanyaga a tetranil, természetes zsírból származó termék. Az anyag természetes jellege lehetővé teszi, hogy hatékonyan küzdjön a különböző gombás fertőzések ellen, és megakadályozza annak jövőbeli fejlődését. Vegyél egy baktericid spray-t A Mycostop lehet a gyógyszertárban, míg a gyógyszer megvásárlásának ára 150 és 215 rubel között változik.

Használati utasítások

A Mikostop valamennyi gyógyszerét fel kell használni a különböző bőrfertőzések elleni küzdelemben. A lábpermet alkalmazható cipőfeldolgozásra és munkahelyekre is. Ebben az esetben lehetővé teszi, hogy megölje a külső vírusokat és baktériumokat, amelyek befolyásolják a gomba fejlődését a lábujjakon. A használati utasítás szerint a gyógyszer nemcsak a már meglévő betegségek kezelésére, hanem a jövőben a bőrfertőzések kialakulásának megakadályozására is használható.

A Mycostop spray a lábak számára bőrproblémákban való alkalmazásra javasolt, például:

 • favus;
 • sportoló;
 • gomba;
 • A lábak és a körmök bőrének kandídiumzása;
 • kiütés;
 • pelenkakiütés;
 • foszt, és mások.

Tipikusan a legtöbb fertőzéstípus a fertőzött területen vagy tárgyon közvetlenül érintkezik a lábak bőrével, amely gyakran nyilvános helyeken történik: a medencében, a strandon, a tornateremben stb. A gomba fogásának valószínűsége szintén a pálya, a bowling és más pihenőhelyeken van, ahol valaki más cipőt kell használnia.

A kábítószerre vonatkozó útmutatások alapján a betegségek megelőzésére használható, közvetlenül érintkezés után fertőzött tételekkel, cipők fertőtlenítésére a másik személy használatát követően, valamint tisztítócipők és friss megjelenésük fenntartása céljából. A permetezőben lévő hatóanyagok a bőrön vagy a cipő felületén lenyelve gyorsan semlegesítik a fertőzést, és védik a bőrt a hatásoktól. Ezért a permetet nyilvános helyekre is lehet venni, hogy megóvják a fertőzések és a leltár kezelését.

Akció a bőrön és a körmökön

Farmakológiai vonal A Mycostop-ot kifejezetten különböző típusú fertőző betegségek, valamint a bőr érintett területeinek megelőzésére és gondozására fejlesztették ki. A márkanév permetezése a lábak, körmök bőrének védelmére és ápolására irányul, amelyeket gombás és egyéb fertőző betegségek okoznak. A vírusokkal fertőzött bőr és szögek különösen érzékenyek, érzékenyek és óvatos gondoskodást igényelnek.

Spray A Mycostop összetett hatással van az érintett bőrre:

 • aktívan áthatol a bőrön és a körmökön, semlegesítő vírusokat;
 • Törli a fertőzést a bőr károsítása nélkül;
 • mélyen behatol a körmök közé;
 • eltávolítja a kellemetlen szagot;
 • erősíti a fertőzött körmöket;
 • védi a bőrt és a körmöket a fertőzéstől.

A spray hatásos összetételének köszönhetően a Mycostop baktericid hatással rendelkezik, amely a bőrt egy láthatatlan védőfóliával fedezi, amely a baktériumok további érintkezésének ellen védelmet és a kellemetlen szag kiküszöbölését szolgálja.

A permetezésre vonatkozó utasítások

A Mikostop spray márka nagyon könnyű és könnyen használható. Az utasítások szerint a permet a lábak és cipők bőrére is alkalmazható. A gomba és más betegségek leküzdésére azok előfordulása után, javasoljuk, hogy az érintett területeket lábbal, körmökkel és ujjak között naponta 2-3 alkalommal fújja be. A standard alkalmazás 1 hét.

A cipő fertőtlenítéséhez a permetet 3-5 napig be kell permetezni a cipő belsejébe. A permetezés után a cipőt száraz, sötét helyen kell elhelyezni, hogy a hatóanyag aktív összetevői megkezdhessék működését. A legalkalmasabb éjjel-nappal használni. Az utasítás szerint javasolt a cipő fertőtlenítése egyidejűleg a lábak fertőzésének kezelésével vagy megelőzésével. A Mikostop spray lábbeli és cipőjének átfogó alkalmazása hatékonyan kiküszöböli a fertőzést és csökkenti annak újbóli megjelenésének kockázatát.

Ellenjavallatok használata

A Mikostop vírusellenes gyógyszerre vonatkozó utasítások tartalmazzák a gyógyszer alkalmazására vonatkozó ellenjavallatokat. Először is, az okok, amelyek miatt a baktericid spray nem ajánlott a használat szempontjából, a bőr egyedi érzékenysége a gyógyszer összetételéhez. Ezért a termék használata előtt ajánlatos allergiás reakció ellenőrizni. Ehhez kis mennyiségű permetet permetezzen a lábakra, és 5-8 órán át hagyja. Ha a megadott idő alatt a bőrön nem volt hámlás, vörösség, viszketés és egyéb kellemetlen érzés, nincs allergia.

Ezen túlmenően, spray Mikostop ellenére gazdag készítmény, segít megszabadulni a fertőző betegségek csak a kezdeti, nem súlyos szakaszban a fejlődését. A bőr és a körmök összetett állapotában ajánlott egy szakember segítségét kérni, aki elvégzi a vizsgálatot és átfogó kezelést ír elő.

Mikostop Spray láb és cipő

Spray A Mycostop a körömgomba megelőzésére és kezelésére szolgál. A készítmény nem csak az érintett területet, hanem a cipőt is képes feldolgozni, ami rendkívül fontos a hatékony terápiához. Bebizonyosodott, hogy a gomba különböző felületeken tud telepedni, ami kedvező hatást gyakorol a fertőzés átvitelére. A mycosis és az onychomycosis által érintett személy cipője óvatos kezelést igényel, különben minden egyes ismételt alkalmazásával a beteg ismét fertőzésre hajlamos. A lábizomzat megismétlődésének kiküszöbölésére alkalmas a Mycostop permetezése.

Hogyan működik a gyógyszer?

Farmakológiai segédvonal Mikostop széles körű gyógyszereket kínál a lábak kezelésére és kezelésére, gombás fertőzésekkel járó körmökre. Az orosz gyártó gondoskodott a különféle felszabadulási formákról, ami bizonyos esetekben a gyógyszerek alkalmazását vonja maga után, az onokomikózis kialakulásának kezdeti szakaszában vagy elhanyagolás esetén. A Mycostop spray, krém, tejszín krém paszta formájában kapható.

A Myostopus spray a lábakhoz és a cipőkhöz nem alkalmas monoterápiára. Úgy tervezték, hogy megakadályozzák a körömgumókat, valamint komplex terápiában segítséget nyújtsanak. Használja ezt az űrlapot az alábbi élethelyzetekben:

 • A mezítláb érintkezése a lehetséges szennyezett felületekkel;
 • Az onokomikózisban szenvedő személyeknek a lábfej fertőtlenítésére;
 • Nyilvános parkolási lehetőség, például szauna, szauna, strand, stb.

A spray-t kifejezetten a lábhigiéniára tervezték, megelőzve a gombás fertőzést. Ez egy modern, szükséges fertőtlenítés. A statisztikák szerint az emberek egyharmada legalább egyszer életükben kezelte a lábak gombás fertőzését. A betegség könnyebb megakadályozni, mint hónapokig.

Higiénikus spray A Mycostop hatással van az egészséges vagy beteg személy bőrére a következő tulajdonságok révén:

 • A gyógyszer képes mélyen behatolni az epidermiszbe, a körmök alatt;
 • Hatékony antiszeptikus, fertőtlenítő hatású;
 • Megszünteti a fertőzést a bőr károsítása nélkül;
 • Segíti a körömlemezt;
 • A vírusok, a baktériumok útja védőhatárként működik;
 • Megszünteti a betegség által okozott kellemetlen szagot;
 • Láthatatlanul borítja a bőrt láthatatlan filmmel, amely aktívan küzd a negatív környezeti hatásokkal szemben.

Az ilyen eredmények elérése érdekében gondosan kiválasztott összetétel segíti a terméket, és tartalmaz elemeket:

 • metil,
 • izobutil-,
 • Prolénglikol,
 • Etil-parabének,
 • Tetranil,
 • Bonfire olaj,
 • Kiegészítő alkatrészek.

A kompozíció lehetővé teszi, hogy a lábakon és a körmök felületén a szükséges tulajdonságokat biztosítsa: védő, fertőtlenítő, baktericid, szagtalanító.

Használati utasítások

Mielőtt bármilyen terméket használna, először olvassa el az utasításokat. Ez lehetővé teszi, hogy megértsük a pontos dózist, a gyógyszer célját, az ellenjavallatokat és figyelembe vesszük a lehetséges mellékhatásokat.

A gyártó a Mikostop spray használatát javasolja nem csak megelőző anyagként, hanem a patológiák komplex kezelésében is:

 • Bármely etiológia gombája;
 • pelenkakiütés;
 • favus;
 • hyperhidrosis;
 • zoster;
 • sportoló;
 • A bőr gyulladása, stb.

A segédkezelésnek kizárólag a kezelőorvosnak kell lennie. A felmérés eredményei alapján kiválasztja a szükséges hatásos terápiás rendszert. Ez segít a leghamarabb megszabadulni a patológiától.

Használja a drog, mint a megelőző intézkedés lehet kezelésére lábak és cipők kezelésére gomba, de szükséges, hogy figyelembe vegyék az ellenjavallatok, ami a használati utasítást permet Mikostop. A kezelés nem végezhető, ha túlérzékeny hatóanyag komponensek.

Ha látni, hogyan reagál a bőr spray, meg kell oldania azt a kis összeget egy kisebb részét a láb, hogy kövesse a reakció a szervezet legalább 15 percen keresztül. Ha ezen időszak letelte után nem volt bőrpír, kiütés, viszketés és égő érzés, Mikostop lehet használni.

A gyógyszer mellékhatásai közé tartozik a bőr egyéni allergiás reakciója. Kiütés, viszketés, vörösség, égés, csalánkiütés, bőrgyulladás formájában fejezhető ki.

Ha a gyógyszer semmilyen okból nem alkalmas, akkor kihasználhatja Mikostop analógjait. Ezek közé tartoznak a gyógyszerek:

A Mycostop spray mai ára a gyógyszertárban 220-265 rubel.

Hogyan kell a spray-t megfelelően használni?

Mikostop Spray szerzett nagy népszerűségnek, mint a megelőző és higiéniai eszközök lábápolás és körömlemez előtt tartva a praktikum használatra. Könnyű alkalmazni egy beteg vagy egészséges felületre.

A spray-t kétféleképpen alkalmazzuk: a lábak bőrére vagy a cipő feldolgozására. Ha a köröm gombát egyszerre kell végrehajtani mindkét eljárásnál. Ehhez legalább napi 3-szor öntözze az érintett felületet egy eszközzel több üssön a palackon (2-3). Mielőtt minden házból kilép, permetezze a gyógyszert a cipő belsejébe 3-5 napig. Ajánlott a lábak bőrére permetezni, mielőtt lefeküdne. A feldolgozott lábbelit száraz, meleg helyen kell elhelyezni, hogy a hatóanyag aktív legyen. A kezelés átlagos időtartama hetente tart.

Megelőző célokra vízzel cipeled a cipődet, vagy 1-2 alkalommal orvosolhatod a lábad felületét.

A terápia nem lesz sikeres, ha nem követi a higiéniai szabályokat. Kezelés alatt és után, valamint a megelőzés időszakban meg kell változtatni minden nap, zoknik, harisnyák, amelyeket használnak, ne járjon mezítláb a nyilvános helyeken (uszoda, szauna, stb), elvégzi higiéniai eljárások a fürdő minden nap lefekvés előtt, és miután munkába állt.

Vélemények a kábítószerről

A Mycostop szórófejre vonatkozó vélemények lényegében pozitív színt mutatnak. Ha az emberek véleményét elemzi, megértheti, hogy a betegek negatívak a gyógyszerrel kapcsolatban, akik úgy döntöttek, hogy önterápiát igényelnek. Monoterápiás formában spray-t használtak. Ennek eredményeként csalódottak voltak, a gyógyszer egy kellemetlen szagot, egy ideig a fertőzés tüneteit kiküszöbölte, majd a betegség újból érezte magát.

Pozitív visszacsatolás jelzi a gyógyszer hatékonyságát profilaktikusként. Sokan azt mondják, hogy a permetezésnek köszönhetően nem kell aggódnia a szolárium, az uszoda, a szauna és egyéb nyilvános helyek látogatása során. A felülvizsgálatok nagy százaléka a gyógyszer praktikusságát és tömörségét jelenti, nem túlértékelt.

Mindig kéznél van a Mikostop spray. Megjegyzem, hogy nagyon praktikus, tárolható egy erszényben. A permetet megelőző célokra alkalmazzák. Én alkalmazom, mielőtt elhagynám az otthonomokat és nyilvános helyeken. Szeretem, hogy a gyógyszer is segít leküzdeni a lábak túlzott izzadásával.

Christina, 27 éves, Volgograd

A Mycostop spray több mint hat hónapig használható. Megjegyzem a pozitív tulajdonságait: alkalmazható, segít a láb hiperhidrosisának megszüntetésében, megakadályozza a köröm gombájának megjelenését. Ez egy univerzális eszköz, amely számomra jelentéktelen, mivel egy üveg elegendő 3 hónapig.

Екатерина, 32 éves, Тверь

A spray-t a főterápia segédanyagaként említik, az emberek a következő előnyöket jegyzik meg:

 • A kellemetlen szag gyors eltávolítása;
 • A viszketés, az égő érzés tünetei szinte azonnal a permet alkalmazása után következnek be;
 • A gyógyszer kellemes illatú és enyhe hűtési hatást fejt ki.

Az emberek szerint a Mikostop segítségével az átlagos terápiás kezelés kb. 2 hétig tart a lézió kezdeti szakaszában és egy hónapig egy régi gomba formájában.

A Mycostop egy orosz univerzális orvosság a körömgombák számára. Használja a spray lehet komplex terápia és megelőzése. A gyártó javasolja, hogy fordítsanak figyelmet a kibocsátás egyéb formáira: tejszínes paszta, krém, krém. A fejlődés bármely szakaszában is küzdenek a gombás fertőzésekkel.

Mikostop - használati utasítás

Sok gombaellenes gyógyszer mellett Mikostop is bizonyult jól. Segít megvédeni nemcsak a körmök és a lábak mikózisával, de jó cipő-fertőtlenítőszerek is, ami megakadályozza a gombás fertőzés ismételt fertőzését.

Mikostop gombaellenes szer

A kibocsátás és az összetétel formája

A Mycostop négyféle kibocsátással rendelkezik, az alábbi képen látható:

 • permetezés lábakhoz (150 ml térfogatú üveg);

Higiénikus spray a Mikostop lábakhoz

Lotion Mycostop a körömápoláshoz gombás elváltozások jeleivel

Mikostop krém a gomba által érintett lábaknál

Mikostop krém-paszta gombákkal fertőzött köröm eltávolítására

A hatóanyag céljától függően az antifungális hatóanyag összetételében különbözhet. A Mycostopa bármilyen formája a bifonazol. Ez az anyag aktívan elnyomja a kórokozó mikroorganizmusokat, és megakadályozza a gombás fertőzés kialakulását. A hatás fokozásához más hatóanyagokat adunk a készítményhez.

A körömlemez borogatásának fő összetevői a bifonazol mellett a PP és a laktát. A komponensek mélyen behatolnak a körömbe, ami savas környezetet teremt, ezáltal hátrányosan befolyásolja a gomba életképességét. A PP-vitamin elősegíti a vérkeringést az érintett területeken, és elősegíti az új lemezek növekedését.

Különböző összetételben és tejszínben, krémpasztában különbözik. A bifonazol mellett karbamidot is tartalmaznak. Az anyag segít meglágyulni a sérült köröm felületét (keratinos bőrréteg), és fájdalommentesen eltávolítani. A karbamid hatása miatt a sérült szövetek gyorsan visszaállnak, egészséges tábla nő.

A Cream-paste Mycostop karbamidot tartalmaz

Ha az ápolószert vagy krémet kizárólag mycosis betegségek kezelésére ajánlják, akkor a Mikostop spray formájában is alkalmazható cipők fertőtlenítés céljára. Ez segít megelőzni a fertőzést és javítani a komplex terápia hatékonyságát.

Az antifungális szer minden formája nem tartalmaz színezékeket és ízeket, így azok hozzáférhetőbbé és biztonságosabbá válnak a gombafertőzés elleni küzdelemben. A fő hatóanyagok mellett a Mycostop tartalmazhat kiegészítő összetevőket (víz, glicerin, talkum, karbamid, fenochem).

Ár és analógok Mykostop

A Mycostop egy nagyon hatásos és ugyanakkor megfizethető gombaellenes gyógyszerre utal. A spray a gyógyszertárakban nem haladja meg a 270 rubel, krém és krém paszta -250-280 rubel, és krém - 320 rubel.

A készítmény összetételének nincs analógja. Ezért helyettesíthető olyan eszközökkel, amelyek azonosak az alapeljárásban, vagyis ugyanazon farmakológiai csoportba tartoznak (antimikrobiális és parazitaellenes anyagok). A leghatékonyabbak a következők:

 • Miramisztin - a láb- és körömgombás oldat (197-ről 275 rubelre 50 ml-enként);
 • Lamicon - spray vagy krém (legfeljebb 350 rubel);
 • Mikoderil - megoldás lábak és körmök kezelésére (átlagár 683r.);
 • Lamisil - gombaellenes szer gél formában (akár 580 o.), Krém (520-600 o.), Spray (550-670 o.);
 • Tinedol - kenőcs a lábakhoz (az átlagár 950 rubel.).

A Lamisil a Mycostopa analógja

Farmakológiai hatás

A működési elve az antimikotikus gyógyszerek alapuló bioszintézisének gátlása ergoszterol, ami a membrán roncsolásával és megsemmisítése patogén mikroorganizmusok sejtek (fungicid hatás).

A gyógyszer másik fő összetevője a karbamid. Bár a bifonazol elpusztítja a gomba sejtjeit, megtöri a keratin szerkezetét, ami lehetővé teszi, hogy az antimikroxiás komponens mélyen behatoljon az érintett területekre.

A hatékony összetevőknek köszönhetően a Mikostop komplex módon és hatékonyan küzd a fertőzéssel szemben, megakadályozva ezzel, hogy tovább terjedjen.

Mikostop komplex kezelés a körömgomba számára

Használati utasítás Mikostop

A gombafertőzés egyszerre károsítja a lábak bőrét, az interdigital zónát és a körmöket. Ezért a mycosis és az onychomycosis (a körömlemez sérülése) kezelésére ajánlott a Mycostop több formájának használata. Vegyük figyelembe az egyes készítménytípusok alkalmazási módját.

permet

Még az "elhanyagolt" gomba otthon is gyógyítható. Ne felejtsd el eloszlatni naponta egyszer.

A gyógyszerek alkalmazásának főbb jelzései a következők:

 • a láb bőrének candidiasisát, valamint a lemezek és prigolovyh görgők fertőzését;
 • intertrigo az ujjak között;
 • fokozott izzadás a láb;
 • pityriasis lichen;
 • a cipő fertőtlenítése potenciális fertőzés vagy megelőzés céljából, valamint a gombafertőzés kezelése során.

A körömgombák és a stopper spray terápiája a Mycostop a következőképpen történik. Érintett területek - az interdigital tér, a lábak, a körmök bőre - naponta 1 alkalommal kell megoldani. Ezt tanácsos elvégezni a lábak gőzölése és a keratinizált rétegek eltávolítása után. A kezelést az orvos külön-külön választja, és a sérült szövetek teljes megsemmisítéséig (átlagosan legfeljebb 4 hétig, plusz 10-12 napig a hatás rögzítéséig) tart.

A gombás fertőzés kezelésénél fontos az összes használt cipő kezelése. A cipőt, cipőt, cipőt, papucsot 3-5 napon át kell permetezni az aeroszol belsejébe. Ugyanez az eljárás ajánlott megelőző célokra a nyilvános helyek (úszómedencék, szaunák, fürdők, tornatermek) meglátogatása után.

A Mikostop spray-t naponta 1 alkalommal alkalmazza az érintett területeken

Krém és krém paszta

A Mycostop krém vagy paszta formájában jól segíti az onychomycosis elleni küzdelmet. A hatóanyagok mélyen behatolnak az érintett lemezbe, és elősegítik annak meglazulását. Ez a lépés gyorsabb terápiás hatás elérését segíti elő.

 • a kenőcs vékony réteget alkalmazzon a körmön;
 • a kezelendő helyet ragasztószalaggal lefedik (a készlet tartalmazza), és egy napig marad;
 • 24 óra elteltével távolítsa el a kötést, és távolítsa el a lábakat, használjon habzókat és ollókat a lágyított réteg eltávolítására;
 • az érintett lemezek eltávolítása után helyezze be a paszta új részét, zárja le ragasztóval és hagyja el egy napra.

A kezelés időtartama függ a betegség jellemzőitől és annak elhanyagolásától. A körmök és az interdigital térből származó gomba hatására megszabadulhat a krém vagy paszta 3-4 hetes rendszeres használatától.

testápoló

A Mycostop gombaellenes hatóanyagot lotion formájában széles körben használják a körmök mycosisának kezelésére és megelőzésére. Ritkábban az ágenset cipőként használják fertőtlenítőszerként.

A gomba terápiája abban áll, hogy a gyógyszert a sérült területekre naponta kétszer alkalmazzák. A tanfolyam időtartama legalább 1 hónap, amely után a gyógyszert naponta egyszer alkalmazzák, amíg az egészséges körömlemez meg nem nő.

Lotion A Mycostop jól kombinálható más gombaellenes szerekkel

Ellenjavallatok és mellékhatások

A Mikostop egyik fő előnye az ellenjavallatok minimális száma:

 • túlérzékenység a hatóanyag összetevőire vagy intoleranciájára;
 • terhesség az első trimeszterben;
 • gyermekek legfeljebb egy évig.

A gombaölő szer ritkán negatív reakciókat okoz a szervezetben. Ha ezek manifesztálódnak, ez lehet a dózis be nem tartása vagy az ellenjavallatok figyelmen kívül hagyása. A leggyakoribb mellékhatások a viszketés, kiütés, bőr pigmentáció, a körömágy irritációja. Kapcsolatba léphet a bőrgyulladással, a bőrfelületen fellépő bőrpírral, a körömlemez elhatárolásával. Általában a kezelés megszüntetése után a kellemetlen tünetek eltűnnek néhány nap után.

Ha figyelmen kívül hagyja a Mycostopus használatával kapcsolatos ellenjavallatokat, elkezdheti a körmök rétegződését

A gombaellenes szerek között a Mikostop különbözik a rendelkezésre állástól és a hatékonyságtól. A gyógyszer aktívan harcol számos patogén gombát, gyakorlatilag nincs ellenjavallat, és ritkán okoz mellékhatásokat. A legfontosabb az, hogy ne szakítsuk meg a kezelési kurzusokat, és tartsuk be a szakember ajánlásait.

Vélemények

- A pedikűr alatt gumiat hoztak nekem. Szinte azonnal elkezdte a Mycostop lotion kezelést. Naponta kétszer használtam a gyógyszert, majd felemeltem a lábamat, eltávolítottam a keratinizált réteget, és újra feldolgoztam. Egy hónapig nem figyeltek semmilyen új vereségre, de a régiek sem mentek el. Elég volt egy hétig abbahagyni a kezelést, mivel a fertőzés megújult erővel kezdett elterjedni. A gyógymód segít megállítani a gomba használat közben, majd visszatér a betegség. "

"Mikostop nagyon sokat segített tejszínes paszta és spray formájában. A gyógyszert naponta kétszer használtam, az orvos utasításainak és ajánlásainak megfelelően. A drog valóban segít. Az egyetlen árnyalat a kezelés időtartama. Az utasítások szerint a terápia időtartama körülbelül 4 hét. Valójában hat hónap kellett ahhoz, hogy teljesen megszabaduljak a körmöm és a lábam gombájától. "

"Csak a megelőző célokra használom a Mikostop spray-t cipő feldolgozásra. Ezzel meg lehet előzni a gombafertőzést, de nem gyógyulhat. Legalábbis nem illett nekem semmilyen formában. A fertőzés tovább terjedt egy hónappal a krém és a paszta használatával. Az orvos más gyógyszereket ír elő. Remélem, az eredmények jobbak lesznek. "

Most egy kicsit a gomba elleni küzdelem titkairól

Értékelje ezt a cikket
(1 becslések, átlag 5.00 5)