Mikozol-Rn: használati utasítás

Mikozone: használati útmutató és felülvizsgálat

Latin név: Mycoson

ATX kód: D01AC02

Hatóanyag: mikonazol (mikonazol)

Gyártó: Agio Pharmaceuticals (India)

Frissítse a leírást és a fényképet: 05/18/2018

Az árak a gyógyszertárakban: 121 rubel.

A mycison gombaellenes szer külső és helyi alkalmazásra.

A kibocsátás és az összetétel formája

A mycosis a következő formákban áll elő:

 • Krém külső használatra 2%: homogén, csaknem fehér vagy fehér, egy egyedi illata, anélkül, hogy a felvétele idegen részecskék (15 g a-alumínium-csőben egy kartondobozban 1 cső);
 • vaginális kúpok: egy henger alakú, hegyes vége, amelynek sima felülete, csaknem fehér vagy fehér (7 darab a buborékfóliában egy buborékfólia karton 1.).

1 g tejszínben:

 • hatóanyag: mikonazol-nitrát - 20 mg;
 • További komponensek: cetosztearil-alkohol, propilén-glikol, folyékony paraffin, fény, cetomacrogol 1000 fehér lágy paraffin, a nátrium-hidrogén-foszfátot, dinátrium-edetát, tisztított víz, hlorokrezol.

Az 1 kúp tartalma:

 • hatóanyag: mikonazol-nitrát - 100 mg;
 • kiegészítő összetevő: szilárd zsír.

Farmakológiai tulajdonságok

farmakodinámia

A mikonazol gombaellenes hatást fejt ki. Ellensúlyozza az ergoszterin termelését, elősegíti a lipidkompozíció változását és a sejtfal permeabilitását. Az anyag aktív dermatophytákkal, élesztőgombákkal és más gombákkal szemben, valamint anti-mikrobiális hatást mutat a gram-pozitív mikroorganizmusokkal szemben.

Gyorsan eltávolítja a viszketést, amely gyakran kórokozik a gombás fertőzésekkel. Ha az intravaginális alkalmazás nem vezet a mikroorganizmus összetételének és a hüvely pH-értékének megváltozásához.

farmakokinetikája

A helyi alkalmazásokat a vérben csak kisszámú metabolitok detektálják. A mikonazol-nitrát gyorsan elpusztul a májban, inaktív származékok formájában, a dózis 14-22% -a ürül a veséken keresztül.

Az ágensnek a hüvelybe történő bevezetését követően egy aktív szuszpenziót szabadítanak fel. Intravaginális alkalmazás esetén a szisztémás abszorpció korlátozott. A kúp beadása után 8 órával a hüvelyben lévő hatóanyag 90% -át észleljük. Sem a plazmában, sem a vizeletben nem észlelhető az állandó miconazol.

Használati utasítások

 • miconazollal érzékeny gombák által stimulált dermatomycosis (beleértve a gram-pozitív mikroorganizmusok másodlagos fertőzését is) - tejszínre;
 • a vulvovaginalis candidiasis és a gram-pozitív baktériumok okozta másodlagos fertőzések - a kúpok esetében.

Ellenjavallatok

Az utasítások szerint a Mikozone mindkét dózisformában ellenjavallt, ha az imidazolokkal vagy a készítmény bármely más összetevőjével szembeni túlérzékenységgel rendelkezik.

A kúpokhoz további ellenjavallatok a következők:

 • legfeljebb 12 éves korig;
 • herpetikus láz;
 • II-III terhességi trimeszterek.

Nagyon óvatosan, a Mikozone-t a következő betegségek / állapotok esetén kell alkalmazni:

 • a mikrocirkuláció zavara;
 • diabetes mellitus;
 • A terhesség és a laktáció idejének trimeszterében (kúpokra).

Használati utasítás Mikozona: módszer és adagolás

A Mikozon krém kizárólag külső használatra készült.

A gombaellenes szer naponta kétszer (reggel és este) ajánlott a problémás terület előzőleg mosott és szárított bőrére alkalmazni és enyhén dörzsölni. Szükség esetén az okkluzív kötés használata megengedett.

Az eljárásokat addig kell végrehajtani, amíg a tünetek teljesen eltávolulnak, és a következő néhány napig is, hogy megakadályozzák a relapszusok előfordulását. A kezelés során mycological monitoringot kell végezni, amely alapján a terápia időtartama meghatározásra kerül. A tanfolyam 2-6 hétig változhat.

kúpok

A hatóanyagot intravaginálisan adagoljuk, 1 kúpot injektálunk a hüvelybe, mielőtt lefekvésre 6-7 nappal éjjel. Ha szükséges, a terápia időtartama csökkenthető 1 kúp bevezetésével az első nap este, majd a következő három napban, naponta kétszer, egyenként 1 egységgel. reggel és este.

Mellékhatások

A megnövekedett érzékenység a mikonazollal helyi allergiás reakciók jelentkezhetnek: bizsergés és égő érzés a bőrfelület alkalmazásakor, bőrpír; ritkán - kiütés, duzzanat, csalánkiütés, erythema.

kúpok

A kezelés során fellépő nemkívánatos hatásokat ritkán észlelik, és rendszerint rosszul fejezik ki őket. A leggyakoribb rendellenességek, amelyek főleg a tanfolyam elején megfigyelhetők, helyi irritáció, égő érzés, viszketés. Volt olyan eset is, amikor az alsó hasi bőrkiütés és görcsös fájdalom jelentkezett.

túladagolás

Az ajánlott szintet meghaladó dózisú Mikozone krém használata nem vezet életveszélyes körülmények / reakciók kialakulásához.

A Mycosone esetleges orális adagolásával a következő tünetek jelentkezhetnek: gastralgia, émelygés, étvágytalanság, hányás, májkárosodás; ritkán - pollakiuria, hallucinációk, álmosság, bőr allergiás reakciók.

A specifikus antidotum ismeretlen. Ebben az állapotban aktív szenet veszünk és a tüneti kezelést végezzük.

Különleges utasítások

Vigyázzon, nehogy a krém a szemébe kerüljön.

Ha a terápia ideje alatt allergiás reakciók vagy irritáció alakul ki, a Mikozon alkalmazását le kell állítani, és konzultálni kell szakemberrel.

Kúpok használatakor, ha szükséges, a gyógyszer eltávolítható úgy, hogy a hüvelyet felforralt vízzel mossuk.

Az újbóli fertőzés megelőzése érdekében tiszteletben kell tartani a higiéniai szabályokat. Ha a szexuális partnerben fertőzés jeleit azonosítja, megfelelő kezelést is igényel.

Nem javasolt a Mikozone krém formájában több mint négy hétig.

Terhesség és laktáció alkalmazása

A Mikozon krém terhesség alatt és laktáció alatt is használható, mivel a mikonazol külső alkalmazása esetén a nitrát nem szívódik fel a szisztémás véráramba.

A vaginális kúpok ellenjavalltok a terhesség II-III. Trimeszterében történő alkalmazásra. Az első trimeszterben a gyógyszer intravaginális beadása csak akkor lehetséges, ha a kezelőorvos véleménye szerint a nő várható élettartama jelentősen meghaladja a magzat egészségét fenyegető veszélyt.

A laktációs időszak alatt a kúpot óvatosan kell használni, mivel nem ismert, hogy a mikonazol kiválasztódik-e az anyatejbe.

Alkalmazás gyermekkorban

A kúpok 12 éves kor alatti gyermekek ellenjavallt.

Kábítószer kölcsönhatások

A kúpok érintkezését ellenőrizni kell a latexből (óvszerek, fogamzásgátló membránok) készült termékekkel szemben, amelyek e termékek esetleges károsodásához vezethetnek.

A mikonazol fokozza a fenitoin, az orális hipoglikémiás gyógyszerek, a közvetett antikoagulánsok hatását.

analógok

A Mikozone analógja a Ginezol 7.

A tárolás feltételei

Tartsa távol a gyerekektől 25 ° C-ot meg nem haladó hőmérsékleten.

Felhasználhatósági időtartam - 3 év.

A gyógyszertárak szabadságának feltételei

Vény nélkül kapható.

Értékelések a Mikozone-ról

Az orvosi fórumokon elérhető, néhány vélemény Mikozonról többnyire pozitív. A krém formájában jelenik meg a gyógyszereknek a felülvizsgálatok szerint, hatékony, gyors hatású és viszonylag olcsó eszközökkel, amelyek sikeresen használják a test bőrének, lábának és körmének kóros elváltozásait.

Vannak azonban olyan felülvizsgálatok is, amelyeknél a krém elégtelen hatása vagy a hosszú távú használat szükségessége van. Mikozon hiányosságai között szerepel a súlyos égetés alkalmazása alkalmazása során, amely egyes betegekben a gyógyszeres kezelés eltörléséhez vezetett.

A Mikozon ára a gyógyszertárakban

A Mikozon ára: 2% krém külső használatra (15 g csőben) - kb. 120-150 rubel. A hüvelykúp formájában lévő gyógyszerhez nem áll rendelkezésre megbízható ár, mivel jelenleg nem kerülnek értékesítésre gyógyszertárakban.

Mikozon krém 2% 15 g

Mikozone 2% tejszín 15g

Oktatás: Rostov Állami Orvostudományi Egyetem, "Medicine" specialitás.

A készítményre vonatkozó információ általános, tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a hivatalos oktatást. Az önkezelés veszélyes az egészségre!

A veseink egy perc alatt három liter vért képesek tisztítani.

Azok, akik rendszeresen reggeliznek, sokkal kevésbé valószínű, hogy elszenvedik az elhízást.

Az Egyesült Királyságban létezik egy törvény, amely szerint a sebész megtagadhatja a műtét elvégzését a beteg számára, ha dohányzik vagy túlsúlyos. Az embernek fel kell hagynia a rossz szokásokat, és talán nem lesz szüksége műtétre.

Az emberi agy súlya a testtömeg körülbelül 2% -a, de a vérbe jutó oxigén körülbelül 20% -át fogyasztja. Ez a tény miatt az emberi agy rendkívül érzékeny az oxigénhiány által okozott károkra.

Amikor a szerelmesek megcsókolnak, mindegyikük percenként 6,4 kcalyt veszít, de közel 300 féle különböző baktériumot cserél.

Embereken kívül csak egy élő lény van a Földön - egy kutyán - a prosztata gyulladása. Ez valóban a leghűségesebb barátunk.

Annak érdekében, hogy a beteg kiszabaduljon, az orvosok gyakran túl messzire mennek. Így például egy bizonyos Charles Jensen 1954 és 1994 között. túlélt több mint 900 műveletet a daganatok eltávolítására.

Az élet során az átlagos személy két vagy több nagy nyálas medencét termel.

A betegek 5% -ánál az antidepresszáns Clomipramine az orgazmust okozza.

A lefties átlagos élettartama kevesebb, mint a jobboldali.

Az a munka, amely nem felel meg egy személynek, sokkal károsabb a pszichére, mint egyáltalán a munka hiányára.

A caries a világon a leggyakoribb fertőző betegség, amely még az influenza sem tud versenyezni.

A jól ismert "Viagrát" eredetileg az artériás magas vérnyomás kezelésére fejlesztették ki.

Nagyon kíváncsi orvosi szindrómák vannak, például tárgyak lenyelése. Egy mániákusban szenvedő beteg gyomrában 2500 tárgyat találtak.

Ha naponta csak kétszer mosolyog, akkor csökkentheti a vérnyomást és csökkentheti a szívroham és a stroke kockázatát.

Úgy tűnik, nos, mi új lehet olyan furcsa témában, mint az influenza és az ARVI kezelése és megelőzése? Mindenki régóta ismert, mint a régi "nagymama" módszerei, az egyik.

Hatékony komplex kezelési módok a hosszú távú mocsok kezelésére

A szájpenész (kandidiázis, genitális gomba) - gyulladásos betegség a fertőző eredetű, amely megmutatkozó formájában vulvovaginitis, néha részt vesz a folyamatban és húgyutak (cystitis, urethritis). A betegséget kórokozó élesztőszerű Candida gombák okozzák, főleg albicánok. A hüvely gyulladásos betegségeinek szerkezetében a candidiasis 30-45% -ot foglal el. A szenvedő nők fő csoportja a reproduktív korban van.

A patológia hajlamos a krónikus áramra, ami jelentős kellemetlenséget okoz egy nő mindennapi, mind intim életében. A gyógyszer vulvovaginális candidiasis elleni gyógyszereknek a farmakológiai piacon történő felszabadulása nem szünteti meg a terápia nehézségét. Ezek összefüggésben állnak a betegség lefolyásának jellemzőivel: gyakori ismétlések tendenciájával, a gyógyszerekkel szembeni rezisztencia kialakulásával, különböző hajlamosító tényezők jelenlétével.

Candida gombák kis mennyiségben vannak jelen a hüvelyi nyálkahártyán egészséges nőkön, de nem okoznak tompaszövetet. Csak a hajlamosító tényezők hatására klinikai megnyilvánulása van a betegségnek. Ezek a feltételek magukban foglalják az immunszuppressziót (a immunitás megszüntetését) és a mikrobiotenózis megsértését:

 • gyógyszerek (antibiotikumok, citotoxikus gyógyszerek, glükokortikoidok, ösztrogén-progesztin szerek);
 • egyidejű patológia (HIV, fertőzések, diabetes mellitus);
 • a hüvely dysbiosisza (nem vaginitis nem specifikus, STI, bakteriális vaginosis);
 • fiziológiás immunszuppresszió a terhesség alatt.

Az élesztőgomba akut formáját diagnosztizálják egy újonnan diagnosztizált betegség esete, vagy sporadikus előfordulás (kevesebb, mint négyszer évente). Viszketés, égő érzés a hüvelyben, intenzív vízkezelés után; a külső nemi szervek vörössége, kellemetlen érzés a vizelés során és az együttérzés során.

A krónikus candidiasis elhúzódó elhúzódás és visszaesés jellemzi - több mint négy esetet jelentett 12 hónap alatt.

Van egy bonyolult és egyszerű áramlás is. A második kiviteli alak a következő tulajdonságokkal rendelkezik: az első alkalommal, amikor egy eset alakult, vagy legalább évente négy alkalommal, a kórokozó Candida albicans, mérsékelt tünetek, nők kockázati tényezők (prostitúció, a változás a szexuális partner, hiánya óvszerhasználat, nemi úton terjedő betegségek).

A genitális gomba folyamata akut és krónikus, az előfordulás gyakoriságától függően.

Egyetlen egyszerű tanfolyam esetében a legtöbb esetben elegendő a helyi terápia - vaginálisan.

A kábítószerek lehetséges bevitele:

 • 150 mg flukonazol (Diflucan, Flucostat) egyszer, klinikai tünetek a tabletta bevételét követő első három napon belül;
 • 200 mg intrakonazolt naponta kétszer három napig.

A kezelés eredményét hét nap múlva hajtjuk végre (a flóra kenetje).

A komplikált áramlás aktív taktikát igényel. Tartalmaz egy hosszabb helyi, szisztémás kezelést a kombinált gyógyszerek alkalmazásában, komplex terápiában (belső és helyi gyógyszerek), a helyi immunitás korrekciójában.

A legjobb lenne, mielőtt a kezelés megkezdése kijavítani kiváltó tényezők: a eltörlése az ösztrogén-progesztin gyógyszerek, kortikoszteroidok, antibiotikumok, a szénhidrát anyagcsere korrekció.

A flukonazol alkalmazása hosszabb, mint akut betegség esetén: 150 mg (egy tabletta) az első napon, a második - három nap után, a harmadik - azonos időközönként. Intrakonazol: 200 mg reggel és este egy hétig.

Ami a helyi kezelést illeti, Sertazol és Zalain használatakor egy gyertyát helyeznek az éjszakára, ismételt alkalmazást - hét napon belül. Rumizol, Neo-Pentotran, Gynocaps forte-t reggel és este alkalmazzák egy gyertya egy-két hétig. Ezek kombinált készítmények, amelyek az antimikotikumok (mikonazol), antibakteriális anyag (metronidazol) mellett összetételükben is megtalálhatók. Bizonyos esetekben azok a mentők, akik a hüvelyi diszbiózis hátterében ismétlődő nyomokban vannak.

A lomexin egy új generációs gyógyszer, amely maximális aktivitást mutat más antimikotikumokhoz képest. Az első kapszula - vaginálisan éjszaka, a második - három nap múlva. 10 nap elteltével a tanfolyam megismételhető. Van egy másik formája ez az eszköz formájában egy 2% -os krém - minden nap keresztül vaginális applikátor tartalmazza a csomagolás, 7-10 nap naponta egyszer. A szerszám látható a hatékonyság hiánya és az ellenállás a fő gombaellenes gyógyszerek, amellett, hogy antibakteriális aktivitással (Staphylococcus, Streptococcus). A Candida külön-külön is létezhet, és biofilmanyagokat alkothat, az utóbbiak ellenére számos antimikotikus gyógyszer hatástalan - ez magyarázza a folyamat koronizációját. A Lomexin antirecid hatását ez utóbbira is felépítik: képes a Candida albicans biofilm- és planktonsejtjeinek elpusztítására.

Lomexin, vaginális kapszula

Az expresszált, bonyolult, gyakran felmerülő candidiasis alkalmazásával a következő kezelési módot alkalmazhatjuk: a szisztémás terápia kombinációját a helyiekkel. A flukonazollal, az intraconazollal, a Rumizollal, a Neo-Penotrannal, a Gynocaps forte-val, a Sertazol-zalain-val.

A kezelés hatékonyságának értékelése három menstruációs ciklus után történik közvetlenül a menstruációs ciklusok vége után. A türelmetlen epizódok megismétlésével a fentiekben ismertetett terápiákat és a támogató helyi kezelést hat hónapra - havonta egyszer kell elvégezni.

Növelje a remisszió időtartamát a növényi anyag ismétlődő mocsarasodásával, helyettesíthetik a fenntartó kezelést. Ezeket az antimikotikumok főfolyamata után kell használni.

Ginokomfort - visszaállító gél, melynek aktív összetevői teafa kivonat, kamilla kivonat, pantenol, tejsav, bisabolol. Az applikátor segítségével naponta 1-2 alkalommal adagolva. Ajánlott a mikroflóra normalizálására a hüvely átvitt fertőző és gyulladásos megbetegedései után az antibiotikumokkal végzett szisztémás kezelést követően és alatt.

Malavit - koncentrátum, krémgél. Magában foglalja a tejsav, rézionok, gumi, cédrusgyanta, múmiák. A monoterápiát három fázis képviseli:

 1. 1. A genitális szervek kezelése Malavita 1:10 oldattal (5 ml víz vagy 10 ml / 100 ml).
 2. 2. Douching 1:10.
 3. 3. A hüvelyben injektáljon egy laza gézzsinórt nedvesen nedves oldattal vagy krémmel, majd hagyja 2-5 órán keresztül. Az alkalmazás időtartama - 10 eljárás.

Vitaon - olaj kivonat gyógynövények (borsmenta, kamilla, tárkony, Hypericum, rózsa, kakukkfű, vérfű, cickafark, körömvirág, kakukkfű, édeskömény, fenyő rügyek, borsmenta illóolaj, narancs, édeskömény, kámfor). Van gyulladáscsökkentő, regeneráló, immunmoduláló, baktericid hatás. Recepció: öntsük a tampont a Vitaon és a gyalog.

A pozitív visszacsatolás egy komplex kezelési módszer a krónikus visszatérő szájpenész használata, valamint az alapvető kezelése candidiasis vagy után azt jelenti, hogy aktiválják a szervezet védekező. Ez akkor lehet szükséges, mert az időben elhúzódó élesztőt gyakran társul csökkenése immun folyamatok a test és a hüvely különösen.

A 12 mg poloxidóni antioxidáns hatású, immunmodulátor, méregtelenítő. Használata lehetővé teszi a kezelés hatékonyságának növelését, az elengedés időtartamának meghosszabbítására. A gyógyszert gyertyákban állítják elő, melyeket rektálisan és vaginálisan lehet elhelyezni. a 10 kúp csomagolásában: az első három adagot egy 24 órán keresztül egymás után három napig, aztán minden második napon. Ez a kezelés 3-4 hónaponként megismétlődik, hogy megakadályozzák a tusin ismétlődését.

A Genferon gyulladás formájában, amelyet vaginálisan, rektálisan lehet beadni. 250 000 és 500 000 NE naponta kétszer, 1 000 000 NE naponta egyszer; teljes időtartama 10 nap. A fungicidekkel egyidejűleg: reggel 500 000 vaginálisan, éjszakánként 1 000 000 a végbélben. A kábítószert terhes nőkön a terhesség 13. hetében 250 000 NE naponta kétszer vaginálisan / rektálisan 10 napig alkalmazzák.

A terhesség időtartama önmagában a fiziológiai immunszuppresszió kialakulásának köszönhetően provokáló tüneti tényező. Az első és a második trimeszterben számos fungicid hatóanyag tilos, mivel ártalmas lehet a magzatra. Mindazonáltal vannak olyan gyógyszerek, amelyek ebben az időszakban alkalmazhatók:

 • Natatsin, Pimafucin (natamycin alapon) - három kúp egy csomagban, napi egy három egymást követő napon.
 • Betadin, Rubidon (povidon-jód) - 14 kúp, naponta kétszer 7 napig.

A 25. héten a gyógyszerek listája bővül: lehet Sertazol, Rumizol, Gynocaps - minden helyi gyógyszer, mivel a terhesség alatt jobb szisztémás antimikotikumokat adni.

Optimális közös kezelés - kölcsönös egy nő szexuális partnere. Gyakran előfordul, hogy a kórokozó ismétlődő oka egy olyan ember, aki nem gyógyult a candida-ból, aki egy másik szexuális kapcsolat után a nő hüvelyében kórokozó kocát. Ez lehetséges klinikai megnyilvánulások hiányában is, mert tünetmentes szállítás is van.

A szisztémás terápiát és a helyi krém formájában alkalmazzák. Ez lehet a flukonazol (ugyanaz a rendszer, mint a páciensnél) vagy a Lomexin krémet (2%) naponta egyszer a fejbőrön és a fityma bőrén 5-10 napig egyszer.

És egy kicsit a titkokról.

Volt-e Ön a DAIRY miatt problémákkal szenvedett? Úgy ítélve meg, hogy ezt a cikket olvasod - a győzelem nem volt az Ön oldalán. És természetesen nem tudod, hogy hallod, mi ez:

 • Viszketés, égetés és zavaró kiömlés
 • Károsodott vizelés
 • Az intimitás megtagadása, a nemi problémák.

És most válaszoljon a kérdésre: elégedett vagy ezzel? Meg lehet-e tolerálni a problémákat? És mennyi pénzt már "összeolvadtál" a nem hatékony kezeléssel? Ez így van - itt az ideje befejezni! Elfogadja? Ezért döntöttünk el egy linket az Elena Malysheva tanácsához. Sok olvasónk megerősítette, hogy megpróbálták ezt a módszert, és egyszerre és mindenkorra megszabadultak a trombita problémáktól.

Mikozol-RN, 100 mg. 7 db.

Mikozol-RN, 100 mg. 7 db.
Mikozol-RN, 100 mg. 7 db.

analógok

 • Fungazol krém, 15 g.

Pharmacare Int. Co. / BPC

Pharmacare Int. Co. / BPC

Pharmacare Int. Co. Pharmacare PLC

Pharmacare Int. Co. Pharmacare PLC

Bayer Consumer Care AG

Bayer Consumer Care AG

Bayer Consumer Care AG, Svájc / Istituto de Angeli S.R.L.

Bayer Consumer Care AG, Svájc / Istituto de Angeli S.R.L.

Boriszov Gyógyszergyár

Boriszov Gyógyszergyár

Mikozol-RN, 100 mg. 7 db. : használati utasítás

leírás

Homorú sűrűségű, sárgásfehér színű, porckorong alakú készlet. A szín heterogenitása megengedett márvány formájában és egy tölcsér alakú depresszió jelenlétében. A hosszanti szelvényen légrúd van engedélyezve.

bizonyság

Hüvelyi és vulvovaginalis candidiasis; Gram-pozitív mikroorganizmusok által okozott superinfekció.

Ellenjavallatok

Túlérzékenység a mikonazollal és más imidazolszármazékokkal szemben;

gyermekek 12 éves korig;

Adagolás és adminisztráció

A kúpot el kell távolítani a membránról, és be kell illeszteni a hüvelybe.

Felnőttek és idősek 100 mg-ot (egy kúp) a vaginába naponta egyszer, 14 napig fekvő lefekvés előtt, vagy reggel és este 7 napon át.

Alkalmazása máj- és vesebetegségben szenvedőknek: nincsenek különleges funkciók.

A kezelés folyamata a gomba betegség típusától, a kezelés hatékonyságától és a mikológiai vizsgálatok eredményeitől függ; a kurzus szükség esetén megismételhető.

Mellékhatások

Kúpok alkalmazása esetén helyi reakciók, különösen a kezelés kezdetén lehetségesek: irritáció, viszketés, égő érzés a vulva és a hüvelyben.

A bőrből és a bőr alatti szövetből : kiütés, fogpótlás.

A reproduktív rendszer és az emlőmirigyek oldaláról : dysmenorrhoea.

Különleges utasítások

A terhesség alatt az I trimeszterben a gyógyszert szigorú útmutatás szerint írják fel.

Ha a Mikozol-Rn®-t szoptatás alatt alkalmazzuk, jobb egy bizonyos ideig tartózkodni a szoptatás alól.

Elpusztíthatja a latex óvszereket és a membránokat.

Ne használjon tampont a kúpok használata közben.

Szükséges a szexuális partner megvizsgálása, és a candida fertőzés jelenlétében megfelelő terápiát folytatni.

A nem felújítható candidiasis lehet a felismert cukorbetegség tünete, ezért sikertelen kezelés esetén megfelelő vizelet- és vérvizsgálatokat kell végezni.

Alkalmazás gyermekeknél:

A gyógyszer biztonságosságát és hatékonyságát 18 évesnél fiatalabb gyermekek és serdülőkorúak esetében nem vizsgálták, ezért a 18 év alatti személyeknél a hüvelyi Mycosol-Rn ® kúpjaival óvatosan kell eljárni.

Alkalmazás idős korban :

Kábítószer kölcsönhatások

A mikonazol fokozza a közvetett antikoagulánsok, az orális hipoglikémiás gyógyszerek, a fenitoin hatását.

A rifampicin gyengíti a miconazol terápiás hatását, és kombinált alkalmazását kerülni kell.

A karbamazepinnel egyidejű alkalmazás esetén a mellékhatások kockázata nő.

Ha az asztemizollal, a ciszapriddel és a terfenadinnal egyidejűleg alkalmazzák, az aritmia kockázata nő.

Lehetőség van a statinok (szimvasztatin, lovasztatin) és kalciumcsatorna-blokkolók (verapamil, dihidropiridin) szövődményeinek és mellékhatásainak növelésére a mikonazollal egyidejűleg.

túladagolás

A mikonazol-nitrát túladagolása esetén hányinger, hányás, szájnyálkahártya-gyulladás, pharyngitis, anorexia, fejfájás, hasmenés lehetséges.

Kezelés: tüneti és szupportív terápia, véletlen lenyeléssel - gyomormosás.

Tárolási feltételek

Legfeljebb 25 ° C-on tárolandó. Tartsa távol gyermekektől.

Rumisol a tőr ellen

A "Rumisol" gyógyszerkészítmény gyertyák formájában áll rendelkezésre, és széles körben használják a toll kezelésére. A gyógyszer helyi hatással van közvetlenül a nő hüvelyében. A gyógyszer alkalmazását megelőzően fontos, hogy konzultáljon egy kezelőorvosával, mivel a gyógyszernek ellenjavallt az alkalmazás és a mellékhatások.

Összetétel és cselekvési mechanizmus

A gyertya összetétele az élesztő fertőzésből "Rumisol" 2 aktív összetevőt tartalmaz: a metronidazolt és a mikonazol-nitrátot. A metronidazol mennyisége 500 milligramm, a második komponens pedig 100 mg. További összetevők a cetomakrogol és a szilárd zsír. A metronidazol hatóanyaga miatt a "Rumisol" antibakteriális és gombaellenes hatást fejt ki. A gyógyszer segítségével számos nemi úton terjedő fertőzéssel megbirkózhatunk. A második hatóanyagnak köszönhetően a "Rumizol" hatással van a nők nemi szervét érintő gombás fertőzésekre. A szilárd zsír lehetővé teszi, hogy a gyertyák a tollból feloldódjanak a hüvelybe, és a cetomacrogol segítségével a gyógyszer még hatékonyabbá válik a patogén mikroorganizmusok szabályozásában.

Használati utasítások

Az élesztőgyulladásból származó "Rumizol" gyertyákat az ilyen kórképek kezelésére használják:

 • a vagina candidiasis;
 • vulvovaginitis;
 • bakteriális vaginosis;
 • hüvelyi fertőző betegségek.
Vissza a tartalomhoz

Útmutató a "Rumisol" gyertyák használatához

Mivel a kúpokat helyi alkalmazásra szánják, mélyen kell beadni őket a hüvelybe.

Monoterápiaként a kúpokat a lézió könnyű szakaszaihoz használják.

A gyógyszert naponta kétszer egy gyertyát reggel és este töltik be. A kezelés időtartama legalább egy hét. Ha a beteg szexuális megbetegedésekkel jár, akkor a Rumisol legalább 2 hétig alkalmazza. Ha egy nőnek trichomonas fertőzése van, a Rumizol alkalmazása nem elegendő. Ebben az esetben az orvosok előírják a metronidazol tabletta formájában történő alkalmazását.

Terhesség és szoptatás ideje alatt

Az első trimeszter után a terhes nőkben a "Rumizol" élesztő fertőzésből származó kúpok használata megengedett. Ebben az esetben a gyógyszert kizárólag a kezelőorvos írhatja fel, az orvos szigorú útmutatása szerint kell alkalmazni. Ha a készítményt szoptatás alatt alkalmazzák, a szoptatást abbahagyják, mivel a gyógyszer hatóanyaga kiválasztódik az anyatejjel együtt. A szoptatást két nappal a kezelés befejezése után lehet folytatni.

Ellenjavallatok használata

A candidiasis gyertya gyertyáját nem írják elő, ha a páciensnek a következő állapotai vannak:

 • az egyéni intolerancia a gyógyszer egyes összetevőire;
 • szoptatás;
 • 14 év alatti gyermekek;
 • szüzesség
 • porfirin betegség;
 • zavarok a máj aktivitásában.
Vissza a tartalomhoz

óvintézkedéseket

A Rumisol kezelés megkezdése előtt fontos megemlíteni a következő terápiás elveket:

 • Pontossággal a gyógyszert olyan betegek számára írják fel, akik a máj és a vesék tevékenységében károsodást szenvednek.
 • Ne nevezzen ki terhes nőket az első trimeszterben.
 • A terápia során nem ajánlott szexelni.
 • A tollból és az óvszer használatával végzett gyertya kezelések során a kúp és a gumi alap kölcsönhatása lehetséges.
 • A tusitást a szexuális partnerrel egyidejűleg kell elvégezni.
 • Az egész kezelés alatt tilos alkoholos italokat fogyasztani.
 • Ha a hüvelyben allergiás reakció lép fel, a gyógyszer alkalmazását azonnal le kell állítani.
Vissza a tartalomhoz

túladagolás

A "Rumisol" túladagolása esetén a következő tünetek néha előfordulnak:

 • hányinger;
 • öklendezés;
 • székletzavarok;
 • viszketés és égés;
 • szédülés;
 • a mozgások koordinációjának zavarai;
 • károsodott érzékenység;
 • görcsök;
 • a fehérvérsejtek véralakulásában bekövetkező zavarok;
 • a vizelet sötét színű festése;
 • a gége nyálkahártyájának gyulladása;
 • anorexia.

Túladagolás esetén a páciensnek ki kell öblítenie a gyomrot, és meg kell tennie a szükséges dózist.

Mellékhatások

A használati utasítás szerint az élesztőgyulladásból származó "Rumisol" gyertyák néha az alábbi mellékhatásokat okozzák:

 1. Reprodukciós rendszer:
  • a külső nemi szervek irritációja;
  • viszketés és égés.
 2. Az emésztőrendszer:
  • fájdalom a belekben;
  • a fém ízét a szájüregben;
  • szájszárazság érzés a szájban;
  • étvágytalanság;
  • hányinger.
 3. Központi idegrendszer:
  • fájdalom a fejben;
  • koordinációs rendellenesség;
  • szédülés;
  • fáradtság.

Hagyás és tárolás

Gyertyák megvásárlása a "Rumizol" tollából, orvosi rendelvényre van szükség, melyet pecsét igazol. A gyertyákat a gyártás időpontjától számított legfeljebb 2 évig lehet megengedni, amelynek dátumát a csomagolás tartalmazza. A gyógyszert olyan helyen tárolják, amelynek h mérsékleti mutatói nem haladhatják meg a 15 fokot. Egy ilyen szobában nem szabad hozzáférni a gyermekekhez és a közvetlen napsugarakhoz.

Gyógyszerek analógjai

Leggyakrabban, hogy megszabaduljon a mocsoktól, az orvosok ilyen gyógyszereket írnak fel - analógok:

Fontos megjegyezni, hogy az önjelölt orvos változtatni „Rumizol” a gyógyszerek, amelyek hasonlóak őket a hatásmechanizmus a hatóanyagok, vagy egy része, szigorúan tilos. Ezek az intézkedések nemcsak megszabadulhatnak a candidiasis iránt, hanem súlyos károkat is okozhatnak a teljes egészségi állapotban. Ha úgy gondolja, élesztő jelenlétében fontos, hogy látogassa meg a nőgyógyász, aki megvizsgálja, felírni a szükséges vizsgálatokat, és csak ezután lesz képes felírni a megfelelő gyógyszert.

Mikozol-PH

A Mikozol-Rn (Micozol-Rn) gyógyszer orvosi használatára vonatkozó utasítások

A Mikozol-Rn hatóanyaga és nemzetközi neve:

A Mikozol-Rn hatóanyag gyártója:

1) Rubicon Kft. (Fehérorosz Köztársaság)

A hatóanyag felszabadulása Mikozol-Rn:

1) a vaginális 100 mg-os kúpok a 7. kontúrcellákban

A Mikozol-Rn hatóanyag farmakológiai hatása:

A Mikozol-Rn szintetikus gyógyszerkészítmény az imidazol-származékok csoportjához. A Mikozol-Rn gátolja az ergoszterin bioszintézisét és megváltoztatja a membrán lipidkompozícióját, ami a gombatest halálát okozza. Mikozol-PH is rendelkezik egy kifejezettebb antibakteriális hatása Gram-pozitív baktériumok (Staphylococcus, Streptococcus, stb), és kevésbé markáns Gram baktériumok (Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus és mtsai.). A Mikozol-Rn mérsékelt hiperozmoláris hatással rendelkezik, amely antiexudatív hatást fejt ki.

A gyógyszertárakból történő kiadagolás feltételei Mikozol-Rn:

recept nélkül

Különleges utasítások a Mikozol-Rn hatóanyaggal kapcsolatban:

Bármilyen információt a gyógyszer Mikozol-PH elhelyezett oldalak az egészség-portál, nem az a célja, hogy alkalmazza azt konzultáció nélkül az orvos, és nem szolgálhat biztosítva a pozitív hatás a használata a fent említett gyógyszer. Az erőforrás adminisztrációja nem vállal felelősséget a rendelkezésre bocsátott információk visszaéléséből eredő esetleges negatív következményekért. A Mikozol-R árának tisztázása érdekében látogasson el az alábbi linkre.

"Ginezol 7" gyertyák: alkalmazások, ellenjavallatok, kritikák

Gyertyák A "Ginezol 7" szakemberek kinevezik a női szexuális és reproduktív rendszer különböző betegségeinek kezelésére. A fenti terápiás szer elegendő antimikrobiális hatást fejt ki. További részletek erről a gyógyszerről olvasható.

"Ginezol 7" gyertyák: leírás

A fenti terápiás szer hengeres fehér kúp, henger alakú, lekerekített véggel. A "Ginezol 7" gyertya összetétele a következő hasznos és segédanyagokat tartalmazza:

 • Mikonazol-nitrát;
 • benzoesav;
 • ásványolaj;
 • butilát-hidroxi-anizol;
 • tisztított víz;
 • pegoksol-7-sztearát;
 • peglikol-5-oleát.

A betegek megjegyzései szerint a "Ginezol 7" gyertyák ára meglehetősen elfogadható. Egy csomag ára (7 darab) 319 rubel.

A fent említett létesítmény lejárati idejét, feltéve, hogy az összes tárolási javaslatát betartják, körülbelül 4 év. A gyógyszer külön recept nélkül kerül kiadásra. Tartsa távol gyermekektől és szobahőmérsékleten.

A fent említett analógok közül a szakemberek a következő gyógyszereket jegyzik fel:

 • "Libaktsil";
 • "Levoridon";
 • "Benzatin" (steril benzilpenicillin).

Farmakológiai hatás

A fentiek terápiás hatása összetételének köszönhető. Egy kúp 100 mg mikonazol-nitrátot tartalmaz. Ez utóbbi az imidazol származéka. A szakemberek megjegyzik, hogy a mikonazol-nitrát egy erős gombaellenes anyag. Gátolja az ergoszterin bioszintézisét. Tehát a mikonazol-nitrát megváltoztatja a membrán lipidek összetételét, ezáltal hozzájárulva a gombasejtek halálához.

Ezenkívül a szakértők megjegyzik, hogy a fenti anyag aktív más baktériumok és gombák ellen:

 • a Malassezia furfurából származó többszínű lichen okozó ágensét;
 • néhány gram-pozitív szervezet (streptococcusok, staphylococcusok);
 • az egyes dermatomycosis kórokozói;
 • baktériumok Dimorphons gomba, Aspergilus ssp.

bizonyság

A "Ginezol 7" gyertyák, amelyek ára a legtöbb beteg számára megfizethető, kívánatos a nők alkalmazása a következő problémákkal:

 • vulvovaginalis candidiasis;
 • gombás kiegyensúlyozás;
 • a Gram-pozitív mikroorganizmusok által okozott superinfection;
 • hüvelyi candidiasis.

A szakértők megjegyzik, hogy a fenti kúpok nem befolyásolják a hüvely pH-ját és a mikroflóra összetételét.

Az alkalmazás módja

A "Ginezol 7" gyertyákat 24 órán belül csak egyszer adagolják a hüvelybe. A terápia időtartama körülbelül egy hét.

Az utasítás figyelmeztet arra, hogy nagyon fontos elkerülni a fent említett termék latex termékekkel való érintkezését, például óvszereket és fogamzásgátló membránokat. A legtöbb esetben ez az eszköz károsítja a gumit.

A fenti gyertyák felhasználásával a szakemberek tanácsot adnak a gyártó speciális krémet használva. Miután egy nő éjjel beadott egy kúpot, akkor kis mennyiségű krémet kell alkalmazni a külső nemi szervek nyálkahártyájára.

A nők semmilyen esetben nem szexelni fognak ezen a terápián. Különösen fontos, hogy az újbóli fertőzés megelőzése érdekében tartsa be a higiéniai szabályokat. A szakértők megjegyzik, hogy ha egy szexuális partnerben fertőzést észlelnek, szükségszerűen meg kell mutatkoznia egy olyan orvosnak is, aki előírja a megfelelő kezelést.

Ellenjavallatok

Gyertyák A "Ginezol 7" utasítások nem kínálnak gyógyászati ​​célú felhasználást olyan nőknek, akik a következő betegségekre utalnak:

 • herpesz;
 • diabetes mellitus;
 • a mikrocirkuláció zavara.

Ha túlérzékenységi tüneteket figyeltünk meg a fent említett gyógyszerkészítmények összetevőire, egy nőnek nem szabad ezeket a kúpokat használni gyógyászati ​​célokra.

Ha egy beteg májkárosodás tüneteit észleli, nem szabad a fenti gyógyszerrel kezelni.

12 éves kor alatti gyermekek tilosak ilyen kúpok használatára.

A laktációs időszakban az anyák és a terhes nők (különösen az első trimeszterben) szintén nem akarnak "Ginezol 7" gyertyát használni.

Vendégek szakértők azt állítják, hogy bizonyos esetekben a kérelmet a fentiek azt jelentik, nők lehetnek mellékhatásai: a helyi irritációt, allergiás bőrkiütés, égő érzés a kezelés kezdetén, viszketés. De alapvetően ezek a hatások ritkák és a legtöbb esetben gyengén kifejező jellegűek.

Allergiás események esetén a betegnek le kell állítania a terápia menetét. A hüvelyt fel kell melegíteni forralt vízzel, hogy eltávolítsuk a fenti gyógyszert.

Ha a gyógyszer lejárati ideje lejárt, az utasítás megtiltja annak használatát.

Gyertyák "Ginezol 7": ismertetők

A gyógyszer nagyon hatásos a számos gombák és baktériumok elleni küzdelemben. Ezt bizonyítja sok olyan beteg válasza, akik gyógyászati ​​célokra használták.

A nők azzal érvelnek, hogy a fent említett "Ginezol 7" gyertyák segítségével hamarosan elszállítják a tinta kellemetlen tüneteit. Az első terápiás kezelés után a fehér ürítés, a bőrpír és a viszketés eltűnt.

"Ginezol 7" gyertyák - kiváló gyógymód sok nőbetegség (toll, candidiasis és mások) számára. De a szakértők figyelmeztetnek arra, hogy Önnek nem szabad a fent említett gyógyszert használni anélkül, hogy orvoshoz fordulna. Az öngyógyítás a legtöbb esetben nem eredményezi a kívánt eredményt. Végtére is csak egy orvos tud helyesen előírni egy terápiát, figyelembe véve a páciens testének egyedi jellemzőit, és a lehető legnagyobb hasznot neki.

Kenőcs (krém) Mikozon és Mikonazole

Mikozon - gombaellenes szer külső, gyártó indiai farmakológiai Agio Pharmaceuticals (cím: A-38; Nandjyot Industrial Estate Kurla Andheri Road, Safedpool, Mumbai, 400072, tel: 91-22-851 8206).

Analóg Mikozona szinonima - mikonazol krém, ami által az ukrán Darnitsya (cím: Str Borispolska, 13, 02000, telefon: 044-207-73-18.).

Ezeknek a gyógyszereknek a költsége a gyógyszertárak felszámolásától függ.

15 g Mikozon krém költsége:

 • Moszkvában - 120-140 rubel;
 • Szentpéterváron - 140-160 rubel;
 • a Régiókban - 130-170 rubel.

A Cream Miconazole jelenleg nem érhető el Oroszországban. Ezt helyettesíti a Mikozone vagy más analóg.

Hol vásárolhat

Az ilyen online gyógyszertárakban Mikozon krémet vásárolhat:

A kibocsátás formája

A Mikozone 2% krém formájában kapható külső használatra 15 g-os csövekben külső gombás elváltozások kezelésére.

Krém Miconazol (2%) 15 g-os csövekben is kapható, és külső használatra készült.

A miconazol egyéb formái:

 1. Orális adagolású tabletták. alkalmaz szisztémás gombás elváltozások, candidiasis, emésztőrendszeri gombák. 10 db-os kartonpapír csomagokban kerülnek értékesítésre. Minden tabletta 250 mg hatóanyagot tartalmaz.
 2. Gél az orális adagolásra. alkalmazható szisztémás gombás betegségekkel és a gyomor-bél traktus (nyelőcső, gyomor) elváltozásával, orális nyálkahártyával. Készült 40 g-os csövekben (1 g-ban 20 mg hatóanyagot tartalmaz).
 3. Vaginális gyertyák. Használják a nemi szervi gombafertőzések kezelésére. 15 és 8 darabos csomagolásban. Minden gyertya 0,1 g hatóanyagot tartalmaz.
 4. Intravénás adagolásra (1%). használt amikor a gombás fertőzések szisztémás kezelésére. 20 ml-es ampullákból állítják elő. 1 dobozban - 5 db.
 5. Folyadék külső használatra spray formájában. alkalmazható láb gyomorbetegségek kezelésére és megelőzésére. 30 g-os aeroszolos palackban (1 g hatóanyag 20 mg hatóanyagot tartalmaz).
 6. Alkohol-oldat. használt az onokomikózisos körmök kezelésére. 30 g-os palackokban kerül forgalomba, egy speciális ecsettel a körömkezeléshez. A hatóanyag 1 ml-ében 20 mg hatóanyagot tartalmaz.

A készítmény szerkezete

A krémek hatóanyaga a mikonazol - Az imidazol szintetikus származéka, gombaellenes hatással rendelkezik, gyorsan eltávolítja a viszketést.

Kiegészítő komponensek a Mikozon krém összetételében:

 • propilénglikol - oldószer baktériumölő tulajdonságokkal rendelkezik, lágyítja a bőrt;
 • Macrogol 400 - sűrítő;
 • cetosztearil-alkohol - biztosítja az összes összetevő egységes keverését;
 • emukson - felületaktív anyag;
 • zsíralkoholok poli (oxi-etilén) -glikol-észterei - biztosítják a kenőcs konzisztenciájának viszkozitását és stabilitását.

Kiegészítő komponensek a krémben Mikonazol:

 • propilénglikol - oldószer baktériumölő tulajdonságokkal rendelkezik, lágyítja a bőrt;
 • makrogol 400 és makrogol cetosztearil-éter-sűrítő;
 • Poloxamer-polimer, emulgeálószer, gyenge antimikrobiális aktivitással rendelkezik;
 • alkohol cetosztearil - stabilizálja a kenőcs konzisztenciáját.

analógok

Kábítószerek, amelyek mikonazolénál és Mikozonom hasonló működési elve és indikációk közé (mutatja az átlagár, ami függ a régió és a gyógyszertár margó):

 1. Kenőcs-gél daktarin. A készítmény hatóanyaga a mikonazol. A gél alakja miatt leggyakrabban a szájnyálkahártya gombás fertőzéseinek kezelésére alkalmazzák. A belga "Jansen Pharmaceuticals" cég gyártotta. Tuba 20 g - 150 rubel.
 2. Cream Nizoral. A hatóanyag - a ketokonazol - fungicid hatású. Jelzés: onychomycosis; bőr candidiasis, seborrhea, pityriasis, dermatomycosis. Az olasz vállalat JANSSEN-CILAG S.p.A. Cső 15 g - 500 rubel.
 3. Kenőcs Mykozoral. A hatóanyag a ketokonazol. A felhasználási tünetek hasonlóak a Nizoral krémhez. Oroszországban gyártják az Akrikhin kombájn. Tuba 15 g - 260 rubel.

Olcsó analógok

 1. Sebozol kenőcs. A hatóanyag a ketokonazol. Oroszországban a Dionysus gyógyszergyár gyártja. Tuba 15 g -120 rubel.
 2. Kenőcs Mikozolon. Kombinált gyógyszer, melyet a Darnitsa cég gyárt. A miconazol mellett a készítmény tartalmaz továbbá a mazipredon-glükokortikoszteroidot. Javallat: halláskárosodás, mycosisok, intertrigo és mycosis. Tuba 15 g - 130 rubel.

A készítmény tulajdonságai

A mikonazol és a Mikozon ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik:

 • antibakteriális;
 • gombaellenes;
 • antiekssudativnoe.

A hatóanyag fungicid aktivitást fejt ki a következő típusú dermatophytákra:

 • Microsporum canis;
 • Trichophyton mentagrophytes;
 • Epidermophyton floccosum;
 • Trichophyton rubrum.

Antibakteriális hatása számos gram-pozitív és gram-negatív baktériumra:

 • streptococcus;
 • staphylococcus;
 • Pseudomonas aeruginosa;
 • E. coli;
 • Proteus.

A mikonazol aktív mint az élesztőgomba és az élesztőgombák, köztük a Candida albicans. Az összetevő hatékony a patogén gombák által okozott fertőzések kezelésében:

 • Penicillium crus-taceum;
 • Malassezia furfur;
 • Aspergillus niger.

Hogy működik

A hatóanyag, a mikonazol, megváltoztatja a lipidszintet a membránon a gombasejtekben. A hatása gátolja az ergoszterin bioszintézisét, ami gombás fertőzéshez vezet.

Az összetevőnek hipersmoláris aktivitása is van, melynek következtében a nedvesítő sebeknél a váladékmentesítés megszűnik.

A tejben lévő egyéb összetevők hidratálódnak, lágyítják a bőrt, enyhe antibakteriális hatásuk van.

Használati utasítások

Mit írnak Mikozon és Miconazole:

 • dermatophyta bőrfertőzés;
 • bőr candidiasis;
 • onychomycosisban;
 • Super-fertőzések, amelyeket Gram-pozitív baktériumok okoznak.

Használati utasítások

Kis mennyiségű krém (így végül a kezelő helyet egy vékony réteggel lefedi) alkalmazzák a bőr érintett területeire naponta kétszer. Dörzsölés masszázsmozgással, az egészséges bőr apró területeinek rögzítése a sérülés széleinél.

A Mikozon tejszín 15 ° C-on, tárolási időn belül tárolva - a gyártástól számított 3 évig.

A miconazol 25 ° C-ot meg nem haladó hőmérsékleten tárolható, eltarthatósági ideje - a gyártástól számított 2 év.

Adagolás és adminisztráció

 1. Candidiasis bőrmikózusokkal a krémet az érintett területekre naponta kétszer alkalmazzák. A tanfolyam 7-21 nap.
 2. Dermatophyták által okozott fertőzések esetén a gyógyszert a korábban tisztított és száraz bőrre naponta kétszer alkalmazzák. A tanfolyam 21-28 nap.
 3. A másodlagos bakteriális fertőzéssel bonyolult bőrbetegségekkel és a felülfertőződéssel a gyógyszert reggel és este alkalmazzák a bőrre. Tanfolyam - 1,5 hónap.

Alkalmazáskor kerülje a nyálkahártyák krémet és a nyitott sebeket.

Körömgombák alkalmazása

A Mycosone és a Miconazole onychomycosis krém formájában kerülnek felhasználásra az alábbiak szerint:

 1. Előzetes higiéniát végeznek, kívánatos orvosi fürdő létrehozása.
 2. A gomba körmök szárazak.
 3. A fájl használatával távolítsa el a köröm felső rétegét (így a fényesség eltűnik).
 4. Gyapot gyapjú áztatott alkohol, fertőtleníti köröm platina, a kutikula és a bőr a köröm körül.
 5. A krémet lágyan dörzsöljük a körömbe, a közeli lágyrészeket (legfeljebb 2 cm-ig) és a körömlemezt a szabad szél oldaláról.
 6. Végül 3 órás időtartamra egy okklúzós kötést kell alkalmazni.

A kezelés folyamata addig folytatódik, amíg az érintett köröm egészséges. 3-6 hónapig tart.

túladagolás

 • Bőrirritáció.
 • Érintkezés és allergiás dermatitis.
 • A bőr pirosodása.
 • Kiütés.

A gyógyszer megszakítása után minden megnyilvánulás eltűnik. Súlyos következményekkel jár az egészségre, amelyeket nem hordanak.

Egyéb gyógyszerek alkalmazásának jellemzői

Mikonazol a készítményben fokozza a hipoglikémiás gyógyszerek és antikoagulánsok hatását. Ha alkalmazzák, a glükóz és az antikoaguláns hatás további szabályozására van szükség.

Rendelkezések

A miconazollal történő krémek a szájon át alkalmazható gombaellenes szerekkel párhuzamosan is alkalmazhatók.

A komplex kezelést csak a kezelő dermatológus jelöli.

Ellenjavallatok

 • Herpetikus láz.
 • Az összetevők allergiája vagy egyéni intoleranciája a gyógyszer részeként.
 • 1 éves kor előtt.

Orvos felügyelete alatt

A gyógyszert orvosi felügyelet mellett kell beadni, ha:

 • diabetes mellitus;
 • a mikrocirkuláció zavara.

Helyi alkalmazásra kis mennyiségű mikonazol felszívódik a vérbe. Nem arról van szó, hogy az összetevő belép-e az anyatejbe, és hogyan hat a magzatra. Emiatt ő a terhes és szoptató nők alkalmazása nem kívánatos.

Mellékhatások

Az ilyen mellékhatások ritkán fordulnak elő:

 • kontaktus és allergiás dermatitis;
 • égő érzés, bizsergés, viszketés az alkalmazás helyén.

Visszajelzés a fórumokon

Volt egy lábgomba, amelyre időben nem figyeltem. Nagyon gyorsan átterjedt a hüvelykujjal. A lábak nagyon elszakadtak, kezdték megjelenni kis pryshchiki piros. Nem volt mód az orvoshoz menni. A segítségért fordult a gyógyszerészhez - nekem azt tanácsoltam Миконазол krém vagy folyadék egy ecsettel speciális körmökhöz vagy körmökhöz. Mivel a lábam mellett a szögeket is zavartam, egy krémet választottam. Használt, ahogy azt az utasítások tartalmazzák. Úgy gondolom, hogy ez jó eszköz, különösen egy meglehetősen alacsony áron.

Sok éven át periodikusan ingerlő epidermofitot szenvednek. Egy másik népszerű krémet használok, de a következő exacerbáció során az én gyógyszerem nem volt kéznél. Megtaláltam az első segélykészletemben a férjemmel Mikozont, azt olvastam, hogy gombaellenes és antimikrobiális szer, és úgy döntött, hogy megpróbálja. Két napos használat nem eredményezett eredményt. Mindez végül elment a gyógyszertárba, és megvásárolta a megbízható krémet.

- Tatiana Vladimirovna, Jekatyerinburg

Volt egy körömgomba. A dermatológus bejegyezte a Miconazol-ot, de a drogériákban nem találtam. Vettem egy krémet Mikozont, ugyanazzal az anyaggal a kompozícióban. A körmön dolgoztam, amint azt az utasításokban elmondták, naponta kétszer fürödte. A köröm 3-4 hónapon belül valahol felbukkant, de aztán újra megkenettem többször, hogy kijavítsam a hatást. Általában elégedett voltam a tejszínnel.

A szerszám előnyei és hátrányai

A mikozon és a mikonazol előnyei:

 • külsőleg alkalmazva kis mennyiségben felszívódik a vérbe, nem befolyásolja a reakciók sebességét;
 • nagy hatékonyságú, visszajelzéssel megerősítve;
 • megfizethető ár;
 • tevékenység a gombák és baktériumok széles skálájával szemben.
 • kevés hatása a hipoglikémiás gyógyszerek hatására;
 • sok ellenjavallatot.

A Miconazol vonalának áttekintése egy gyakorló orvostól a videóban: